23kg på en fot..

I veckan var det meassa skola som gällde, men det va skönt, ganska mycket håla :')  
        Nu i helgen har jag bl.a varit med Andreas, varit barnvakt, sovit hela dagen och haft det lugnt och skönt! Och veckan som kommer nu blir det månd-onsd sen på lång helgen handla födelsedagspresenter till syster som fyller år 2 oktober. Och kanske något till mamma och bästavän också! :>
Idag var jag och älskling barnvakt hela dagen ungefär, och nu ikväll tappade han en låda på 23kg på foten, stackarn! :( Så nu är jag hans slav tills det blir bra! Hohoh :)
    Men ja.. Nu ska jag vara lite hjälpsam och snäll. Så ni får ha det bäst så länge! Pussen på er :*


BLOGGA MER

REBECCA, NU ÄR DET SKÄRPNING! Nu ska du komma igång med att blogga igen. Som straff för din off-het här på bloggen ska jag visa en inte så vacker bild på dig. Och mig men mig gör det ingenting att jag ser ful ut, brukar va så på bild.. REBECCA, TITTA PÅ OSS! Och sen bloggar du. Puss.


Mer Jennifer som bloggar

Det här var enklare och betydligt finare. Eftersom jag inte har några bilder som jag tror att jag får använda för Rebecca så fick det bli lite utan bilder. Kan komma att ändras senare. Nu skulle jag vilja skriva lite till Rebecca eller om Rebecca eller whatever det blir.

REBECCA LUNDEVALL, jag älskar dig sjukt mycket! Och saknar dig, för det var faktiskt ett tag sen jag träffade dig och jag vill att du ska veta att jag finns här för dig även om jag är långt borta, eftersom du är min bästa vän så finns jag där, alltid, nu, om tio minuter, om sju timmar, om en vecka och om tusen år. Hela tiden, dygnet runt.

ÅH VET DU VAD JAG KOM PÅ NU?
När vi satt ute, typ 2007, och byggde gubbar och hus och grejer, du vet den där filmen ''Hej jag heter Arne, hejdå!'' Haha, fråga inte varför jag kom på det nu men det var lite kul det. Och när vi sprang nerför den där backen och sen sprang till pilotbacken genom hummelvärlden och sen sprang upp för backen.. Omg, om vi hade haft den konditionen idag du.. HAHA. Och sen rullade ner för pilotbacken och det var myror och jag vet inte allt var det var, hahahaha! Åh. Varför tänkte jag på det nu då? Det är ju egentligen nåt av det tråkigare vi gjort..
HAHAHA NU KOM JAG PÅ MER.. När vi filmade förra hösten utomhus överallt och folk såg oss och sen grenen som fastnade i mina byxor, HAHAHA. Och typ ''Hej'' på en av dom filmerna när vi tog skydd i buskarna. Haha åh. Minnen gumman. Dom tråkigaste jag kunde komma på egentligen.. Men whatever, det var allt från mig just nu.

JUSTE.. Förlåt att jag skriver i din blogg. Inte för att du inte har sagt att jag inte får men när sa du att jag fick liksom? Hehe. Jag hackar inte in på den i alla fall (jag gjorde iofs bloggen så bestämde lösenord och shit, men ändå) Men aah.. Du orkar nog inte ens läsa, hihi. Säg till om jag ska ändra mer i bloggen sen. Jag älskar dig, var egentligen bara det jag skulle säga men det blev en hel roman i din blogg istället. HAHAHA. Sällan jag liksom.. Jaja.. Jag älskar dig.

/ JENNIFER

Gästblogg

HEJ REBECCAS BLOGG. Jag skulle fixa Rebeccas design så jag lekte lite med bilder och färger. Jag skulle vilja kalla det fail. Jag kan tyvärr inte ändra mer just nu så nu får alla sötnosar stå ut med denna hemska design. Jag fixar så fort jag får tillfälle. Ni kan ge förslag hur ni vill ha Rebeccas blogg. Tack för mig, ehehe. Puss / Jennifer


Allmänna Idrottsklubben

Man kan ju bara älska AIK! :) Vann matchen idag ju och självklart i ledningen av allsvenskan, det är lycka!(L)
     Skolan gick super idag och det ska nog fortsätta i veckan. Imorgon blir det um på morgonen sen skola såklart^^ Nej men nu ska jag som vanligt hoppa på älskling och mobba mamma(djurgårdare) HAH! Pusshej!
Alltid I Kärlek, AIK <3



Jag älskar dig Andreas Svensson, tack för allt du gör!(L)


Myshelg!

Tjoho!^^ I torsdags kom Andreas hit, han hittade hit själv, duktig dom han är :* Sen är han fortfarande kvar och åker imorgon. Han är riktigt mys :) Och riktigt kittlig, mohah! Just nu sitter han och tittar på någon gammal gubbe på tv, hah.. Öh ja, vi har inte gjort så mycket i helgen direkt, sovit för det mesta.
     Imorgon blir det en ny skolveckan, bara kämpa på. Men nu ska jag hoppa på Andreas och kittla han, puss och hörs! :* <3


Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi.

Två timmars håla, och lite mer så jag passade på att åka hem, gå ut med hunden och nu håller jag på att göra nudlar och pepsi, mycket bättre än skolans skit mat!!
   Jag, Maya, Caroline, Nathalie och Lisa jobbade på engelskan, vi ska till Mallorca. Haha ohja! Sen är det språk, engelska och historia. Det blir nog bra det. Nu kokar mitt vatten så måste springa!
PUSSPÅREJ!<3



                                                   Andreas, bara du! Förevigt,
                                                           jag släpper aldrig taget!<3                                                                 


Hjärtat

Jag lämnar dig inte, aldrig älskling!
Jag älskar dig mer än allt, och vad som än händer så finns
jag här för dig. Jag kommer aldrig såra dig, aldrig vara otrogen.
Andreas Svensson, jag vill vara din förevigt.
Jag älskar dig verkligen!


Världens bästa..

Jag har erkänna att jag har världens bästa. Japp! Jag har världens bästa pojkvän, och jag är också världens bästa bästavän! Det kan ju inte bli bättre, eller hur? Plus världens gosigaste katt :* Det känns riktigt underbart kan jag säga.
     Men ja, det var väl allt. Hoh, i veckan är det skola, det är bara kämpa på, snart studiedagar.. På onsdag kanske jag ska åka till Jennifers nollning, haha lär ju vara värt att se säger jag ju bara! Mycket jag säger känns det som. Nu ska jag tjocka i mig lite godis och pepsi, titta klart på filmen sen hoppa i säng.
    Jag älskar er, ni vet!<3

Gnagarbulle, kommer du ihåg?

Nu har jag lite tid att skriva lite här.
    Fredag-lördag var jag hos älskling. Åh så mycket mys man får av den underbara människan, puss på dig! :* Heh, tog massa bilder också, så dom kommer när jag är på andra datan. Men iaf, på lördag kväll åkte jag hem och jag och mamma hämtade jennifer. Vi tittade på film och hade det mysmys! Vi somnade vid 6 på morgonen, haha! Vi är alltid lika lyckade..
Vi bestämde oss för att få MINST 1 bra kort på oss två tillsammans, så vi gick ut med hunden och lät kameran ta så många kort som det går! Hmm.. Jag vet inte riktigt om det blev så bra eftersom vi alltid ska göra konstiga miner på varje bild. Jag älskar oss iaf!
    Bilder från hela helgen kommer så fort jag kan!
Och hur lycklig blev jag inte när jag såg att AIK vann sin match idag!? Livet är bra underbart! :* Jag älskar det här, sååå underbart! Men ja, det får fortsätta så här nu! Bästavän, Andreas, AIK - det blir inte bättre!
Pussen på er! <3


Jag är kär!

Det va länge sen, hoho. Men jag har inte orkat, inte suttit vid datan så mycket, så det är min ursäkt! :)
Jag kan ju säga lite vad som hänt, öh.. I helgen var älskling här och bl.a spelade vi minigolf med små ungarna, haha, ska ju iaf inte säga hur det gick.. Så hyrde vi lite filmer och hade mys :* Och nu i veckan har inte varit så bra, mått skit, verkligen. Snart helg, woho för det! Fredag-lördag i Stockholm, lördag-söndag Steph och Jennifer(?) jag hoppas på det! Menmen, ha det bäst! :> Och jag är såå kär :')
Andreas (L) 


RSS 2.0