Bäddar in mig in för den kalla natten

Nu ska jag säga god natt för mig. Imorgon väntar skolan, språk första lektionerna sen får vi se. Sen ska jag träffa Jennifer, vad jag vet om. Ska bli riktigt kul, sen har jag inga andra planer. Senare i veckan, på fredag ska jag till babe igen och Natalias fest. Men mer om det någon annan dag! Sov gott, puss.


Accesories

Kollar runt lite på butiker och hittade lite finfint. Kan även meddela om att jag mår bättre och ska äta lite mackor och sova tidigt ikväll!


Grå plånbok med svart rosett från Monki
Svart bälte med rosett från Gina
Rosa stickad halsduk från Gina
Ljus blått armband från Bikbok
Örhängen som ser ut som drömfångare från Top Shop


Trevligt besök

När jag hade varit vaken ett tag så tog jag hunden på en promenad och när jag var utanför huset hörde jag telefonen ringa, det var min äldsta syster som kom på besök lite senare med hennes tre barn. Det var skönt att få lite sällskap i några timmar på dagen. Sen spelade vi Uno i en timme och mer. Evighetsspel!
Nu sitter jag och tar det lugnt, min hjärna insåg precis att jag missat One tree hill...


A big no no

Jag är hemma idag, mår sjukt dåligt. Har spytt under natten och en gång imorse. Är så hungrig men vet egentligen inte om det är en sån bra idé.

Nu sitter jag iaf och tittar på tv, ska försöka gå ut lite med Elsa snart också. Har väl inte så mycket mer att säga till er, men vi hörs senare. Så ha en bättre dag än mig!


Min bebis

Elvis har legat och sovit på mig ett bra tag innan jag fick lägga bort honom för att få plats med datan, han är som en lite bebis. Men nu är jag jätte trött och imorgon väntar en lång dag, så det är dags för mig att sova. Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och ringa Andreas. Skriver ett litet morgon-inlägg imorgon. Sov gott!

Oh shit!

Heh.. Såg precis att jag inte fick upp min inlägg jag skrev efter skolan idag. Typiskt! Men iaf, skolan gick så segt idag så jag trodde jag skulle somna. Men när jag kom hem så åkte jag och mamma ut i skogen, jag trivdes inte där. Har blivit så van nu med tunnelbanorna, innerstan i Stockholm och stressen som gör mig lugn. Här finns inte det. Vill ha fredag redan nu. Nej, men imorgon, onsdag och torsdag är språk dagarna. 2½ timme språk direkt på morgonen är inte dåligt va? Men nu sitter jag här i min klarblåa kofta som är ny btw, och väntar på mat. Vi hörs om en halvtimme ungefär va?


Mysigaste koftan jag vet!


Bra dag

Nyvaken, fast har varit vaken i 1 timme. Men känner mig nyvaken, vill ligga kvar i sängen, under mitt varma täcke. Men bestämde mig när jag vaknade att dagen ska bli bra och gå snabbt! Har börjat dricka varm oboy nu på morgon, så kallt det är och det är augusti.. Men nu ska jag röra på mig, hörs vid fem! Ha en bra dag.


Varma och goa pojkvän

Sitter i soffan med hunden som snarkar bredvid mig. Så mysig liten brutta hon är. Har min urmysiga tröja jag köpte idag. Visar imorgon! Har ätit ett par mackor, druckit lite dricka, tittar på Bridget Jones dagbok.. Ingen höjdare. Men har veckorevyn framför mig så jag klagar icke.

När jag skulle åka hem följde Andreas med mig till Bålsta. Gulleplutten! Men vägen dit var inte enkel. Så här brukar jag/vi åka: Gå eller tunnelbana till Vällingby, buss till Spånga, pendeln till Bålsta och buss till Enköping. Och nu missade precis bussen för jag ville ha Veckorevyn, så fick vänta en kvart. Trodde vi skulle missa pendeln, men den var försenad så det gjorde vi inte. Den skulle komma 19.55 men blev försenad först 2 minuter sen 10 minuter. Så istället missade jag bussen i Bålsta. Så fick ta vanligt tåg från Bålsta till Enköping, mamma hämtade mig och nu är jag här. Riktigt trött är jag, vill egentligen sova med älskling, finns inget bättre än att sova med sin varma pojkvän bredvid en.



5 timmar senare

Härlig dag som tusan! Blir så otroligt lycklig av shopping. Visar bilder när kameran har batteri. Men kan säga vad vi köpte.
Till mig:
Svart baslinne från H&M
Blå kofta från H&M Divided
Ny bh H&M
Svart och vit stickad myströja från Gina
Rosa "party tunika" från Gina
Till Andreas:
Två spel till nya ps3 från Game
Svart tröja med vit text (Cry emo cry) från Carlings

Så en riktigt bra dag, vi tog lunch på kungshallen också. Taco bar och thai. När vi skulle åka hem kom regnet, så vi hann allt i perfekt tid och allt. Och jag fick äntligen min varma choklad från E house. Nu måste jag hålla koll på AIKmatchen, hörs.

Lika glad ändå

Min syster smsade mig halv nio imorse och sa att hon har blivit sjuk. Tråkigt.. Alltså inget skansen idag. Men då bestämde jag och älskling att vi åker in till innerstan och shoppar lite, ska bli kul. Så därför vill jag meddela att jag inte kommer blogga under dagen, kanske mobilblogg vid lunch, vi får se. Men annars hörs vi senare!


Mjölk och cola

Har ni haft/har en bra kväll? I hope so. Jag har iaf med min älskade haft en super mysig kväll! Vi åt pizza när Andreas hade slutat och sen låg vi i sängen och pussades. Vid nio åkte vi in till Gamla stan, Espresso house var självklart stängt... Men blev mjölk(haha..) och cola från 7eleven. Sen gick vi och pratade lite, tog fulla tunnelbanan hem och nu är vi är. Andreas sitter och ska installera ps3. Och jag försöker att inte störa. Han blir som en litet barn, sweet.


Har inga bilder här, så får ta någon random från arkivet!


Hur kan man?!

Kollade in Aftonbladet och hittade det här, så sjukt! Blir så ledsen när jag såg det, hemskt ju. Jag älskar katter(och alla andra djur!) och speciellt när jag har min egna lilla älsklings misse Elvis. Tänk så sjuk och äckligt att man kan göra så.. Usch!!


Jag och min fina Elvis!


Om och om igen

Har duschat och ska upp till Vällingby och kolla i lite butiker strax. Vid sju slutar Andreas så ska vara där till dess. Sen ska vi ha myslördag. Vet inte riktigt vad vi ska göra med det fixar vi. Imorgon ska vi till Skansen ju, ska bli kul. Vi ska möta min syster utanför runt ett imorgon!

Vi såg ju "vampyrer suger" igår, den var inte riktigt så rolig som jag trodde, men den var bra. Men jag skulle inte rekommendera den för er, jag gjorde det för Andreas bad mig så snällt. Men idag kollade jag på Satc igen, om och om igen kan jag se den! Nu vill jag bara ha Espresso House's varma choklad! Hoppas vi åker in till gamla stan ikväll..


Kärlek vid första klunken!


Steph's b-day

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min underbara vän Stephanie "säxan, storasyster" år! Grattis på din födelsedag hjärtat, hoppas du får en riktigt underbar dag. Massa kramar och pussar från din "bäxan, lillasyster"!


Ja visst

Vi är hemma från biomys. Filmen var bra, dock var jag riktigt trött och är det fortfarande så vi ska sova när jag skrivit klart. Men som sagt, filmen var bra och jag rekomenderar den, så gå och se den! Skriver mer om den och annat imorgon, sov gott!

Packar väskan med 80talet

Medans jag packar väskan lyssnar jag på 80talet, alltså musik. Love it! Sen blir det lax, potatis och kall sås i magen, mums.

Skolan gick bra, historian var riktigt kul. Men jag har faktiskt lite bråttom eftersom vi ska åka om en halvtimme, men vi hörs i Estocolmo! Nybörjaren i spanska här. Puss!

Håla

Hej, jag har håla. Från 12- 14.25, jätte tråkigt.. Men hann göra jätte mycket i skolan och nu är jag hemma. Ska snart ner igen för Historia som sista lektion. Vi hörs då.

Har haft Matte B och Svenska tidigare, tråkig skolfredag.

I belive I can fly


Härlig vit oversize tröja från Top Shop, med stor grå vinge.
Snygg med leggins!


Planerat in i minsta lilla detalj

Mitt comviq kompis är slut, jag är ledsen.. Men laddar på imorgon!

Så.. Idag då, mycket har hänt. Börjar från början! Skolan gick bra, spanska, tyska, matte, engelska, "debatt". Sen tog jag bussen till Strängnäs, åt pizza med Jennifer, pratade och gymmade utomhus. Häftigt. Kom hem, åt mackor, tv, data, slut.
Men imorgon har jag sovmorgon till 10.10, enda gången i tvåan, ska njuuta rejält! Sen vid halv sex rullar jag mot Stockholm, jag och Andreas ska på bio på kvällen. Helgen är planerad, det kommer bli grymt. Men nu vill jag sova, så ska vänta på att gubben min ringer!


Mysigt natt

God morgon! Jag har aldrig så bra som inatt, Andreas låg och höll om mig hela natten så jag inte frös, allt var så bra inatt. Nu har han åkt, jag kollar på nyheterna och snart åker jag till skolan. Och efter skolan åker jag till Strängnäs och kommer hem någon gång senare. Så vi hörs då, ha en toppen dag!


Tandläkarskräcken

Hej, idag har varit en neutral dag. Skola från 8.45 till 14.30 och vi har iaf fått vårat schema, som kommer ändras igen.. Håla mellan 10 och 13.30 så var jag och Andreas på stan. Efter skolan gick vi och inhandlade kalender och andra böcker, sen halv fem var det tandläkaren. Jag har jätte stor tandläkarskräck och när killen sa att det bara var undersökning blev jag glad, sen upptäckte han att det var lagning, så fick ångest. Men det gick snabbt men jag blir alltid så knasig av bedövningen, när jag var liten däckade jag direkt efteråt. Nu försöker jag hålla mig vaken, tyvärr fick jag inte äta på 3(!) timmar, men det struntade jag i. Nu är det dags för ett avsintt av One Tree Hill, sen sova. Upp 5 imorgon för att säga hejdå till älskling men efter skolan åker jag till Jennifer! Sov gott, hörs imorgon bitti.


Jag kommer till dig imorgon hjärtat, du är underbar!


Weekday


Från Weekday
Gräddvit ursnygg stickad tröja
Armband
Härligt linne


Lite regn, åska och mys

Det regnade för ett par timmar sen, eller det verkade mer om om någon stod på taken med hinkar och hällde för så mycket regn som det var.. Galet. Blixt och åska också, kröp ihop hos Andreas, det var mys.

Nu sitter vi här med datorerna i knät, tvn på och mat ska vi laga strax. Andreas som är så snäll, cyklade ner till stan, tog ut pengar och köpte maten. Sen ska vi ha en jätte lugn kväll med massa massa mys, så ska det vara varje kväll tycker jag! Men nu blir det matlagning.


Uno, dos, tres...

Hej på er, seg update idag I know. Skolan idag var faktiskt rolig, började med spanska tillsammans med Linnea och Ken, vi är dom som går nybörjar spanska. I läxa fick vi att lära oss siffrorna 0 till 10. Jag kan allihopa, har gått runt här hemma och skrikit ut dom medans älskling rättar mig. Men nu sitter det! Tyska steg 4 efter spanskan, jag och Linnea gick tipsrunda genom skolan och fick 5 rätt av 9. Lyckat iaf. Sen var det Historia B som gick snabbt och slut vid 12. Andras stod där utanför med Elsa, så traskade vi hem tillsammans. Kollade på tv, åt pannkakor och nu ska vi kolla på OTH, hörs!


Johanna, Jennifer och jag.


Skansen skoj

Har glömt berätta om vad som händer i helgen! Jag och Andreas gav min systers barn i födelsedagspresent att gå på Skansen med oss, en hel dag med massa djur, gott att äta samt dricka och skoj! Så nu på söndag ska vi möta upp dom utanför Skansen och ha en riktigt rolig dag där! Jag längtar jätte mycket och ska ladda kameran så ni får se bilder sen. Ibland blir jag chockad hur mycket dom växer och är så stora. Tider bara flyger förbi.




Fina ungar, jag älskar er!


Inredning

Åh, H&M Home vet ju hur man vill ha det på det lilla exakta! Hur härligt är inte H&M Home liksom? Jag vet exakt hur jag vill bo i framtiden, hur jag vill inreda. Dom har fått in lite nyheter som jag sitter och dreglar över, snyggt snyggare snyggaste! Nu ska ni allt få se på fina grejs.


Rosa stickad pläd
Vit överkast med svart mönster
Vit kudde med svart rosett som tryck
Duschhanduk med rosa med svarta prickar
Rosa tygkorgar med rosett
Turkos kudde, finns i rosa


Får inte nog

Jag är så seg, höll på att somna i soffan men är envis och vill inte sova! Väntar på pannkakor och efter det ska jag ut och gå. Så då håller jag mig vaken till senare ikväll. Ska nog kolla på Sex and the city 2 medans jag väntar på Andreas senare, som jag sagt - jag kan inte få nog!

Men nu blir det mat, puss.


Just nu med den skönaste tröjan jag äger!
Måste även beställa klipptid.


Bra start på veckan

Vilken måndag det har varit! 8.45 började SPINTarna med Samhällskunskap, det var faktiskt en jätte bra lektion och tror det kommer bli toppen! Efter det hade vi håla i 2½ timme så jag åkte hem för att hämta böcker, pennor, äta lunch och gå ut med hunden. Var tillbaka till halv ett då klassen hade våran första Naturkunskaps lektion, inte direkt det roligaste men hoppas på det bästa! Sen gick jag hem, ut med hunden, dricka liter med vatten.

Nu sitter jag och tar det lugnt, kom precis in ju. Tittar lite på tv, längtar lite till helg osv. Senare ikväll när Andreas slutar jobba så kommer han och imorgon bitti ska vi upp och springa. Puss så länge!


Sista

Sista 40 minuterna av Sagan om ringen nu. Tycker jag har kämpat på bra, dock somnade jag efter en halvtimme första filmen. Men annars så. När filmen är slut går vi och lägger oss, tidigt morgon väntar, sen skola sen mys.
I veckan ska jag även träffa Jennifer, äntligen! God natt.


Fick 10 fina rosa rosor av Andreas i början av sommaren!


Behövligheter

När jag får pengar igen måste jag köpa lite grejs. Bl.a en tjockare sjal, kofta/cardigan, träningstights, kalender, underkläder och höstskor! Har kollat en del på internet ikväll så ni ska få se vad jag hittat.

Vad har vi annars gjort idag? När Andreas var ute och sprang satte jag på mig skorna och gick ut. Var skönt men blåste så mycket så hade en tjocktröja på mig men sen blev det varmt, det var bara konstigt! Sen sov vi i tre timmar mellan fyra och sju, inte bra eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Sen åt vi, hade mys i soffan och vid nio började sista Sagan om ringen, som är FYRA timmar lång!! Men vi orkar..


Rosa spets/stickad sjal från H&M
Vit och svart randig kofta från H&M
Träningstihgts från H&M
Svart kofta från Gina
Kalender från Top Shop
Trosor från Top Shop


Vuxengrejer

Igår natt började jag och Andreas och tvätta, vuxengrejer. Men det gick bra och vi såg hela Sagan om ringen, kanske somnade 10 minuter på slutet. Vi somnade runt halv två och vaknade 12 idag.

Åt en rejäl frukost igen, skönt att starta morgonen så! Sen tittade vi på O.C. Vi la oss i sängen, och nu är han ute och springer. Jag ska plocka iordning på mitt rum sen får vi se vad jag gör. Vi hörs senare, ha en toppen dag!

The city

Jag är trött, sov 10 timmar inatt men ändå trött. Vi ska äta lunch, eller middag sen sova lite. Andreas var ute och sprang medans jag satt inne och tittade på The city. Ja, jag är lat men ska ändra på det.

Just nu ligger babe i badet och jag ska duscha, tur att det finns två badrum(!). Sen får vi se vad dagen har att ge. Ha en bra dag!


Börjar morgonen med vattenkrig

Vaknade runt 11 imorse, jag ville att Andreas skulle gå upp först men han ville inte så jag tog en vattenspruta och sprutade ner honom. Han klev upp, hämtade en vattenflaska sen var kriget igång. Sängen, dörren och golvet är blött. Men det som var värst var att han inte tänkte på mig, han hällde iskallt vatten över mig och mina kläder. Så nu sitter jag här och fryser. Dock har jag fått en del förlåtpussar och kramar som tur är!

Vi ska göra en mega frukost! Ägg, mackor, flingor och mjölk osv. Så nu ska man bli mätt.
Juste, igår när vi kollade på Sagan om ringen(...) somnade vi båda. Så det blir ett nytt försök ikväll med 2an.


Sagan om ringen...

Jag hatar Sagan om ringen, jag hatar Twilight, jag hatar Harry Potter, jag hatar alla såna filmer(!!!), men jag sitter och tittar på Sagan om ringen nu. Varför? För jag lovade Andreas att ge den en chans. Tycker inte om overkliga filmer, om vampyrer, tollkarlar osv. Därför blev jag också jätte lycklig när jag såg reklam för "Vampyrer suger", äntligen en film i min smak!

Men medans Andreas är på coop ska jag vara trogen och kolla på filmen, 3½ timme bara... Ska verkligen kämpa!


Jag för allt för dig!


Du fick mig att le

Somnade aldrig, känner mig stolt över det. Men Andreas ringde och sa att han slutade 1 timme tidigare, det fick mig att le stort. Hjälpte mamma i köket lite, hoppade in i duschen och nu sitter jag här. Om ca 35 minuter är älskling också här, mitt hjärta!

Nu måste jag slänga på mig kläder, blir slappt för min mage säger aj.


VART ÄR DU?!
Hör av dig till mig?


Vi SPINTare är speciella

Det borde vara olagligt att låta ungdomar gå till fyra på fredagar. Det gör jag.. Har fått mitt nuvarande schema som jag verkligen hoppas att dom ändrar. Jag är sur och ledsen över det. Vi som går SPINT(internationella) har det värst. Orättvist. Men vi får iaf en vecka ledigt per år att åka utomlands. Jag är helt slut från dagen så ska sova innan maten och så. Men berättar om skolan, schemat och allt annat senare.

Djungelvrål

Ligger i sängen med mina djungelvrål, ska strax kolla på O.C innan jag somnar. Jag somnade när jag gick upp och läste min engelska bok, men är fortfarande trött.

Imorgon är det skola igen, fredag känns skönt. Efter skolan ska jag åka hem, röja på rummet, duscha, möta älskling vid bussen. Fast han kommer på kvällen, vid åtta. Så har långt tid på mig! Måste få Sex and the city 2 från hans data. ÅÅH, jag vill se den igen igen igen. Lyssnar på musik från den nu, puss!

Nu ska jag fortsätta leta efter dom djungelvrål med mest salt, mums på dom!


Trött

Jag är helt slut, vill lägga mig ner och somna. Men har tänkt att sova tidigt ikväll. Vid fyra var jag nära på att somna så tog hunden i kopplet och gick på promenad! Sen har jag ätit lite och tittat på tv.

Skolan gick bra, men vill inte börja dagen med idrott imorgon. Det är jag för lat för.. Ville bara meddela om att jag lever och är trött. Hörs!

Skor

Jag har svårt för att hitta höstskor, kollat runt och runt men hittade inget. Men nu har jag! Från monki och h&m.


Svarta från Monki
Uggs från H&M!


Lunchar hemma

Jag har lunch, har ätit pannkakor och är mätt! Spanska och tyska direkt på morgonen, det gick jätte bra och var kul! Om en timme börjar Engelska sen Svenska. Vi hörs när jag kommer hem igen.


Morgonpigg or not, jag kommer upp!

God morgon! Uppe och redan duschat, känns bra att starta morgonen med en dusch så jag vaknar till. Ibland saknar jag att vara så morgonpigg som jag var för 1½år sen. Men jag kommer upp och det är det viktiga.

Idag känns det så onödigt med 55 minuters lektion och sen åka hem i 3½ timme. Men man får kämpa på, det funkar. Jag får skjuts av mamma idag så jag slipper gå i regnet!
Det regnade fruktansvärt inatt, jag är så lättväckt så jag vaknade flera gånger av regnet. Helt sjukt att det regnar så mycket. Men nu måste jag göra frukost!

Hold on to the feeling

Journey - Don't stop believing den låten sitter i hjärtat på mig! Amazing!




Hösten på Monki

Kollade in Monki's hemsida, hittade lite go'bitar!


Svart och grå randig stickad kofta
Svart klänning
Puderrosa tröja med fickor
Blå skjorta och stora fickor


Schemat för dom nästa två dagarna

Nu ska ni få se mitt schema som jag har imorgon och på fredag. Sen nästa vecka kommer allt vara ordning och reda!


Det ser jätte konsigt ut, jag vet. Men ska förklara allt nu!

Torsdag:
8.45-9.40 börjar jag med spanska steg 1.
Mellan 9.40-13.10 har jag håla(3½timme!)
13.10 börjar Engelska B fram till 14.20
14.55-16.05 är det Svenska B och sen slut!

Fredag:
8.45 börjar idrott som slutar 9.45
10.00-11.05 är det Samhällskunskap B(Med våran matte lärare?!..)
11.35-13.00 Svenska B
Håla i 1 timme och 50 minuter (alltså till 14.50)
14.40-16.00 Historia B

Och vi vet att schemat absolut inte ska vara så här, historian sist, det klarar inte min klass!


Pannkisar

Magen är full med pannkakor eller ja iaf 3 st, mycket gott.
Har egentligen inget att meddela, håller på och kollar på kläder. Hösten är här. Om två veckor är det September och idag är det 18 veckor prick till jag fyller år!

Annars sitter jag och tittar på Vänner, har faktiskt en box med Vänner på tyska. Och snart ska jag visa och berätta om mitt schema!


Saknar dig, min vän.


Dagen

Shit vad trött jag är. Somnade ett tag i soffan, vaknade ibland av att jag fick sms och har varit vaken en timme nu. Hann gå ut med Elsa innan mamma kom också.

Så, skolan idag då. Det gick bra, förutom att dom inte har hunnit fixa klart våra scheman så vi har fått ett papper på vilka lektioner vi ska ha imorgon och på fredag. Klassen var kul att träffa igen, lika pratiga som alltid! 4 nya tjejer har börjat i klassen, verkar bra!

Och vet ni vad som mer hände idag? Min systerdotter, Albertina har börjat ettan idag! Gud så stor hon har blivit, knäppt.


Jag och min systers fina barn!


Internationella

Idag börjar skolan, kl 11. Men jag är redan uppe, för jag är hemma hos söta pojkvännen. Åker härifrån 9 och mamma hämtar mig 10 vid stationen, så jag hinner hem och fixa lite. Andreas ligger och sover fortfarande så jag måste väcka honom nu!

Idag börjar jag mitt andra år på gymnaiet, samhäll. Men idag börjar också samhäll internationella för mig, vilket betyder: mer språk, resor, fler kurser och helt nya kurser! Ska bli spännande och se vad som kommer. Vi kommer åka bort 1 vecka i tvåan och i trean. Berättar mer när jag vet.


Julen är här VS Last christmas

Ligger i sängen, kollar på älskling, mumsar på noblesse, dricker då och då, lyssnar på julmusik(!!!). Jag fick lov, har sån längtan inför julen, mys inne och kolla ut på snön. Myyys! Antingen varm sommar, eller snöig jul. Inte någon där emellan.. Nu känns allt bara grått och trist.

Vi kom iaf hem runt sex, åt mat, kollade film, pratade. Juste.. Vi skulle bada, lite sent för det nu. Skit. Men det kommer fler dagar. Nu ska jag pussa på Andreas!


Otur i duschen

Usch vilken dusch jag fick. Först och främst glömde jag mitt shampoo, så fick bara ha balsam.. Sen fick jag massa tvål i ögat, lampan började blixtra, jag fick panik och ja, usch! Trodde också att jag bara hade en timme på mig, men hade 2½ timme!

Har iaf duschat nu, ska äta tacos från igår, packa ihop lite kläder, sminket osv, ringa mamma sen drar jag. Troligen hörs vi i Stockholm, runt halv sex. Nu börjar magen kurra!


Like the outfit!


Belöning

Provet gick bra, cyklade hem i motvind, regn och luvan vägrade sitta kvar på huvudet och regnet kom rakt i ansiktet. Suck! Men jag är hemma, överlevde alla jobbiga backar. Och när jag kom hem fick jag en belöning av mig själv, öppnade djungelvrålen och geishan och satte på något bra på tvn. Ska vila idag, rejält! Ha en bra dag.


Godis från kryssningen.
250g mint krokant till Andreas
Choklad till mig och mamma
Djungelvrål!


Prov

Nu sticker jag till skolan för att jag det är dumma provet, senare åker jag till babe. Runt 16. Hörs!

En del av Top shop's höst


Blått linne med mönstrat i rosor och knyt i ryggen.
Svart stickad kofta
Svart rynkad kjol
Guldiga löv örhängen
Gråa uggs


Konsig dokumentär

Såg en helt knasig dokumentär med mamma ikväll, handlade om två tvillingsystrar som var från Sverige men hade åkt till England. Där borta gjorde dom jätte konstiga saker, försökte ta livet av sig genom att springa ut på motorvägen men otroligt nog överlevde dom! Sen mördade ena systern en kille och hoppade från en bro som var 15m över motorvägen men ändå överlevde! Helt sjukt. Det var bland det konstigaste jag sett..

Antingen bäst eller sämst

Jag är lite sur. Jag är sur på mitt plugg, jag hatar det innan terminen ens har börjat. Men en glad nyhet är att på onsdag börjar jag 11! Och jag känner på mig att antingen kommer mitt schema bli sämst eller bäst. Håller tummarna att det ska bli så bra som möjligt.

Annars tittar jag på tv, magen mår inte bra men ska äta lite. Puss.

Paus

Hej på er. Jag har tagit en paus nu, mitt huvud är helt slut. Jag vill lägga mig ner och sova, men nej nej. Hörde jag åskan nyss..? När jag vill ha oväder, riktigt oväder, ligga hemma, kolla på film och massa mys med pojkvännen är han aldrig här eller så är det aldrig oväder..

Den här dagen känns så jäkla ovärd, nej jag vill åka tillbaka till Stockholm.


Bara två år kvar

Jag har duschat, ska göra mat och plugga! Gash, önskar att livet var så här ibland. Men om två år har jag gått ut skolan, gymnasiet och grundskolan är klara och jag får välja själv vad jag vill göra. Och nu vet jag vad jag vill göra, jag vill fortsätta plugga. Just nu i gymnasiet kanske plugga inte är det roligaste, men om man får välja mer fritt så skulle jag nog trivas mer med det. Jag har kollat runt lite på jätte bra utbildningar, problemet är bara att jag inte vet exakt vad jag vill plugga. Men det löser sig, så nu blir det tacos!


Blondinbella och promenad

Jag somnade om när Andreas hade åkt, vaknade lite då och då och hade otroligt ont i magen. Till slut gick jag upp och har varit uppe i lite mer än en timme nu, gick en promenad med Elsa, kollade på SVT Play på Blondinbella. Har pluggat också, ska plugga hela dagen. Och göra lite tacos, om magen klarar det.
Jag har blivit lite irriterad på att mitt schema inte har kommit upp på min skolas hemsida än.

Skoldags strax

God morgon! Alarmet gick 08.33 imorse för Andreas ska åka och jobba, vi åt frukost, kramades och pussades och nu har han åkt. Hatar varje gång han eller jag åker, längtar till man bor tillsammans.. Jag har iaf orkat få i mig en halv macka nu på morgonen men mår fortfarande lika dåligt.

För dom flesta börjar skolorna nu, jag börjar på onsdag men imorgon ska jag ner på morgonen och skriva ett prov! Ska både bli skönt och jobbigt att komma tillbaka till plugget.
Idag har jag inga planer förutom att plugga, men först ska jag sova någon timme när jag skrivit klart. Hoppas ni får en bra dag, vi hörs lite senare!


Min gamla klass i 9an.
Årskurs 9 var det absolut bästa skolåret!


Andreas, du är bäst!

Hej på er. Jag ligger i sängen som jag har gjort nästan hela dagen nu.. Har inte ätit någonting annat än frukost men magen säger ifrån och jag vågar inte riskera att äta och sen att det kommer upp. Nej tack.

Jag har roat mig idag med att prata med Andreas, mysa med honom och vi kollade på filmer. Jag såg inte hela filmerna pga att jag inte orkade ligga i soffan. Men nu har han kommit till sängen, så mys med honom nu!


Tack för att du tar hand om mig hjärtat.


Illamående

Vet ni? Jag mår så illa så det känns som jag kommer spy och är yr, jag var ju magsjuk för några veckor sen och det var verkligen hemsk. Jag hoppas att jag inte spyr iaf, har druckit ett glas vatten som jag hoppas kommer hjälpa.. Så fort jag ställer mig upp eller kollar snabbt någonstans så blir jag helt yr. Usch. Ska nog lägga mig i sängen och vänta på att det ska gå över, sover nog också..

P.S. Vi kollade på Remember me igår, den var jätte bra! Och på Instängd nu på dagen, blä.

Päron och toblerone

Vi har fortfarande 4kg choklad att bli av med, 2kg toblerone och 2kg geisha. Nu ska jag skurit upp 3st stora päron och smält för mycket toblerone. På tvn är det just nu flight 93, har inte sett den tror jag. Hemskt. Men nu ska jag mysa med Andreas. Ha en fortsatt bra kväll!


Vattenkrig i sängen

Hola läsare. Vi sitter och kollar på How I met your mother och har kommit in från en promenad med hunden. Grannarna sitter ute och sjunger och är aspackade..

Jag och Andreas somnade aldrig, det var för varmt. Så jag gick och hämtade en sån där sprutflaska och sprutade ner Andreas med iskallt vatten, litet vattenkrig i sängen! Men snart ska vi väl göra tacos.. Fast vi är mätta, får se hur det går.


Mitt allt, min soulmate, min framtid och min största kärlek


Bästa Glee

Jag och älskling har precis ätit kebab och sitter och kollar på Glee. Den tredje bästa serien enligt mig! Snart ska vi sova lite, blev så trött efter maten. När vi vaknat blir det promenad med hunden, laga tacos, kolla filmer och myspysa!

Sitter också och kollar på fotbollsmatch, AIK möter Gais på Råsunda. 0-0 och andra halvlek började precis. Uppdaterar efter vi sovit lite, puss!


Bästa Blobby


Det här kallar jag flyga!

Andreas visade mig massa youtube-klipp igår, jag blev helt chockad för den här människan kan flyga, enligt mig! Helt sjuk, han heter Kobe Bryant och är basketspelare. Här får ni se själva, ett annat klipp kommer ikväll.


Liten frukost, större lunch, störst middag

Vi har precis ätit en lite frukost, ska få plats med kebab till lunch och massa tacos till middag. Jag och Andreas fixar! Vi har Sex and the city 2 och Remember me till ikväll att kolla på, myysigt.

Ska slänga mig ut i solen nu, måste passa på nu. Är troligen det sista vi får i år.. Hörs senare!


Älskar bilden.


Päroncider och annat

Jag ber om ursäkt för den usla bloggen idag. När Andreas slutade sov han lite medans jag packade och fixade en massa. Vid sex var vi i Vällingby och åt på Subway, tog bussen till Spånga, pendeln till Bålsta, bussen till Enköping, bilen hem! Sen åt vi lite mat, la oss i soffan och kollade på tv.

Nu sitter vi fortfarande i soffan, tvn är på, Sex and the city 2 har vi snart på datan, päroncider i glasen och en hund som snarkar. Helt perfekt!

Om det blir fint väder imorgon så ska vi försöka åka ut och bada, annars blir vi hemma(vi är som sagt hundvakt) och ligger ute och solar och ska ha en filmkväll med tacos och mys!

Fredag den 13

Imorse gick alarmet på 05.00... Andreas åkte till jobbet en timme efter och jag hade grymt svårt att somna om. Låg och vred mig så underlakanet är borta. Orkade inte kämpa mer till slut så gick upp för en halvtimme sen.

Igår efter kräftskivan, tog vi nattmat på 7eleven! Jag tog någon pizzini och Andreas tog någoon pastarätt som jag inte vet vad den heter. Sen köpte vi bröd också, och traskade hemåt.
Idag ska vi ta en lunch på Subway sen dra till Enköping, vi ska vara hundvakt åt min hund under helgen, hela huset för oss själv!

Kommer ni få otur idag då? Hade helt glömt bort att det var fredag den 13 idag men läste på en blogg igår... Varje gång det har varit fredag den 13 har jag och Jennifer fått otur i ungefär en vecka. Men det hoppas jag verkligen inte! Nu ska jag göra frulle.


Vi där bakom <3


Top secret

Jag kommer inte uppdatera något under dagen, men det kommer ikväll. Ni får ha en jätte bra dag, hörs ikväll!


Ken och jag, spex fotot i 9an!
Det var tider det..


kl 9 = förmiddag..?

God morgon! På kryssningen sa dom "ha en trevlig förmiddag" och då var kl 9! Jennifer och jag tyckte att det var helt fel, det är inte förmiddag kl 9, då är det morgon ju. Jag har precis ätit upp mina coco pops och sitter och kollar på Justin Timberlakes "Cry me a river".

Idag har jag massa planer, dock kan jag inte skriva allt det här.. För Andreas läser det och han får inte veta, så skriver om allt senare ikväll istället! Jag ska iaf snart hoppa in i duschen.
Skönt väder idag också, tummen upp till det.


Jennifer proppade i mig dessa igår. Love them!


Nya converse

Som sagt, jag köpte nya Converse på kryssningen. Det var mycket billigare än vad det är annars.
Rosa och fina, bilderna är inte så rättvisa med färgen. Men ni förstår!






Mawi.se

Sökte på namnhalsband på google, är lite sugen på ett sånt. Kom en hel del sidor, fastnade på Mawi.se som var en jätte bra sida, så kika in på den! Hittade ett jätte fint silver hjärta. Här får ni en bild på den! 225kr för den, jag tycker det är värt priset.


Egentligen stod det Felix, så jag ändrade till Andreas!


Hemma!

Herregud vilken kryssning det har varit..! Jag är helt slut, sov 3 timmar inatt och 1½ nu när jag kom hem. MEN, jag ska se sex and the city ikväll. Jag kommer berätta allt om kryssningen ikväll eller imorgon eller på fredag. Haha, kanske lite varje dag! Har bilder också ska ladda in dom ikväll och vissa kommer nog upp. På fredag visar jag vad jag köpte(Rosa converse!!!) och massa annat! Det var iaf en lyckad kryssning.

Nu sitter jag och kollar på fotboll, Sverige - Skottland. Verkar som vi vinner, tjoho! I helgen har jag och älskling huset för oss själva, ska bli mys. Mamma kom med lite mat till mig, rostbiff och potatisgratäng som var jätte gott! Imorgon kommer bli så roligt, kan inte berätta mer om det nu.. Solen var ju framme idag också! Hoppas det stannar nurå.. Men nu ska jag fortsätta kolla på matchen, smsa med älskling och prata med mamma! Ha en skön kväll, skriver senare.


Tack för du är den du är underbara bästus!
Och grattis till era fina 3 månader, ni fina J&J!


Time to leave


Nu ska jag och mamma äta sen sticker vi! Hörs imorgon sötnosar!



Hejdå!


H&M Divided

Kollade på H&M's hemsida igår, hittade en fin kofta till hösten(fast jag inte är speciellt fattig när det gäller koftor!)


Galet snygg!
Är från H&M Divided, älskar den avdelningen på H&M!


Ylande hund

God morgon! Sitter och kollar på tv, har precis ätit upp min frukost. Idag vaknade jag vid 10 för att Elsa satt och ylade i köket, vet inte varför men troligen för mamma hade åkt. Hon är riktigt knäpp..

Jag ska duscha och sen måste jag packa, mamma tror bara jag ska ha med mig två ombyten, haha. Jag är en sån person som byter om oftare än vad jag går på toa! Kameran har varit på laddning hela natten, mobilen med för den delen. Vi ska bara vara borta en natt men det är bättre att ha med för mycket än för lite eller hur?


Kvällen vi gick igenom innerstaden i Stockholm träffade vi på honom.


Göteborgs bilder


Kvällen innan vi åkte diskade älskling och jag lagade maten(stoppade in den i ugnen)

Träffade söta kaniner som älskling blev hela kär i.

Jag och babe tog en paus från alla karuseller och spelade istället!

Vinster nr1

Vinster nr2. Den rosa var det enda jag vann själv..

Timmarna innan vi satte oss på tåget tillbaka till Stockholm åt vi på ett jätte bra pizza hut!

Som sagt, Espresso house's varma choklad!

Babe köpte en tröja... Bara för att reta mig!

Bilderna sammanfattar Göteborg med Andreas väldigt bra!


Mina öron har vingar

Hittade jätte fina örhängen på Gina tricot idag, silvriga vingar. Här får ni bilder!



Flyg fula fluga flyg

Jag är hemma i soffan, irriterad som en kyckling på dessa flugor omkring mig. Jag har på mig mina mjukisshorts som jag och Jennifer gjorde i 9an och flugorna sätter sig på mina ben och går och det kittlas!! Jag blir så irriterad på dom, ångrar att jag inte köpte den elektriska flugsmällaren i Göteborg. Min hund försöker ta flugorna men hon är för seg, hon biter i luften när dom redan har flugit förbi.. Man får akta sina händer och fötter!

Andreas satte mig på tåget som gick 20.07 och lämnade mig och drog på fest, bitch.. Nejdå, hans kompis fyller 20 år och då får jag backa undan.. Menmen, jag fick iaf en varm choklad från Espresso house, min favorit! Resa hem gick bra, mamma hämtade upp mig och fick en glad hund samt min lilla Elvis kom och mötte mig vid dörren. Nu väntar jag på Sex and the city och ska ta lite mackor till det, måste packa också.. Får göra det imorgon!

Håller på att ladda in bilder i datan från kameran, så ni ska få se mina örhängen jag köpte idag!


Jag och mina fina hund Elsa.
Hon är blandning mellan labrador och schäfer!


Sex and the city 2 - I am a woman

Här får ni se det jag skrev om, I am a woman. Samanta är så bra i slutet, love her! Glöm inte se filmen.



Brevbäraren fick rejäla smällar av mig..

Jag hade bråttom till tunnelbanan där jag skulle möta älskling kvart över två. Jag hörde inte att brevbäraren var utanför lägenheten så jag smällde upp dörren rakt i hans huvud när han skulle slänga in posten genom brevinkastet. Jag ber om ursäkt typ 100 gånger och springer ner för trapporna och smäller upp portdörren, rakt på brevbärarens cykel... Shit vilken panik jag fick då, som tur var så hade han stängt alla fack osv. Så ingenting ramlade ut, jag ställde cykeln upp som säkert fick lite bucklor här och där och sprang vidare till tunnelbanan. Som tur var hann jag med den som Andreas var på. Dock hamnade jag allra längst fram och han längst bak. Men vi möttes till slut och gick och åt på Subway i Vällingby. Sen fyndade vi på Gina tricot! Nytt vitt bas linne, örhängen och klänning. Visar allt ikväll. Sen gick vi hem, jag råkade somna i älsklings knä och sov kanske 50 minuter, vet inte riktigt. Och sen har vi legat och hållit om och pussat på varandra.

Just nu lyssnar jag på låten I am a woman från Sex and the city 2, jag blev så kär i den filmen! Om ni inte har sett den så har ni missat något riktigt bra!


Hellre jobb än skola

God morgon. Fick verkligen sova ut idag, vaknade under natten av regnet som verkligen vräkte ner och mopeder som åkte utanför hela natten.. Andreas åkte till jobbet vid 6 imorse, jag är ganska avundsjuk. Hellre skulle jag ha ett jobb då jag börjar tidigt vissa dagar och slutar tidigt än att gå i skolan. En vecka kvar..

Idag då? Jag ska möta Andreas sen så ska vi äta på subway, senare ska jag åka hem fast det blir mycket mycket senare!
Imorgon då? Jag, Jennifer, mamma och Catarina ska på kryssning. Ska bli riktigt roligt för jag och Jennifer har väntat och planerat att åka i 3½år nu! Så äntligen är det dags. Hoppas bara på lite bättre väder.
Nu är det frulle time!


Jag saknar alla dagar med dig


GALET (med gigantiska bokstäver!)

Hej på er. Jag sitter i sängen och håller tid på maten, älskling står och diskar och ropar på mig då och då. Vi har haft en lååång dag och mina fötter är helt slut!

Vi åkte som sagt till solna, satt på norra mellan 15.30 alltså en timme innan matchen började. 10 minuter innan matchen kommer Illo och hans kompis, så vi hoppade ner till dom. Matchen började och AIK gjorde mål redan efter 4½ minut! Så en riktig bra start, men ungefär 20 minuter senare gjorde Brommapojkarna mål.. Sen var det halvlek, nästan alla som satt runt oss var riktigt irriterade. I slutet av andra halvlek blev det bråk precis framför oss så jag fick lov att flytta på mig så ingen skulle slå lilla mig.. Iaf, det alla bråkade om var att en spelare ska lämna laget och ja, vissa tycker väl om det och vissa inte. Sen blev det ännu mer bråk precis över oss och det värsta var att ordningsvakterna gjorde inte ett piss, dom flyttade på sig när flera killar skulle springa och slå andra. Sen kom polisen och tog hand om det. Och i de sista minutrarna gjorde AIK mål och vi vann med 2-1! Det blev troligen massa bråk utanför så vi stod kvar inne på råsunda och väntade och hyllade spelarna. På vägen hem ringde mamma och kollade så allt hade gått bra, hon hade hört om bråken. Nu är vi hemma och trygga, maten är snart klart och jag vill bara mysa med min man resten av kvällen, vi får se om det blir något mer ikväll. Sköt om er!


INGEN får ta dig ifrån mig


Älskade internet är tillbaka!

Åh va glad jag blev när jag såg två prickar på vårat lilla internet här i Stockholm! Ibland 1 prick ibland 2, internet som internet! Vi åt på Subway, min förstat gång. Riktigt otroligt gott, mums. Sen handlade vi annan mat som vi tänkte laga till lunch men det får bli ikväll. När som helst ska vi åka mot Solna och gå på match. Jag sitter med tröjan på och skorna, älskling däremot.. Sitter och spelar?! Jaja, killar...

Hejdå

Jag och älskling åker om en timme tillbaka till Stockholm. Imorgon kväll kommer jag hem igen och då får ni höra vad vi har gjort. Ha två bra dagar! Vi ses imorgon, pussen!

Road trip till Södertälje

Sitter i soffan med Andreas bredvid mig, båda har datan i våra knän och ändå står tvn på. Vi ska strax lägga och kolla på film eller O.C för imorgon ska vi åka härifrån redan vid 11!

Mamma skulle åka och hämta min syster Mia i Södertälje idag, hon kom med x2000 från Malmö och var riktigt åksjuk. Jag och Andreas bestämde oss för att följa med, var sällskap på vägen och guida lite i Södertälje(iaf Andreas). På vägen lyssnade jag och Andreas på musik, regnet smattrade på rutorna och sen var vi framme. På vägen hem somnade jag på Andreas axel och sov nästan hela vägen hem. Väl hemma åt vi kräftor och räkor och baugette. Till efterrätt blev det blåbär/hallonpaj med vaniljsås. Riktigt gott! Sen pratade vi lite om himmel och jord. Jag har även försökt fått Elvis att leka med sin leksak som han fick av mig och älskling men det vägrade han... Nu ska jag försöka lugna mer min babe lite, så vi hörs imorgon!


Bild från nyår


Kräftskiva

God morgon/god dag! Vaknade för ungefär en halvtimme sen, har legat och kolla på Andreas. Har varit en konstig natt och morgon, ca kl 8 gick Andreas ut med elsa och kom tillbaka en timme efter medans jag låg i sängen och inte fattade någonting.

Idag gäller kräftorna med familj m.m! Och snart ska jag göra frukost på sängen åt min prins som ligger här bredvid. Vädret ser dock trist ut, får väl bli nya jeansen idag då. Men nu frulle!


Klänning + linn + tröja + underkläder =...

Rea på Top shop! Medans en snarkande pojkvän ligger bredvid mig kikade jag in på Top shops hemsida. Hittade lite saker jag ska visa er innan jag byter med Andreas i sängen. Måste ligga på min högra sida för min arm är så öm efter sprutan.. Och som ni förstår har Andreas redan somnat, söt är han men inte lika söta ljud gör han ifrån sig.. Hmm. Jaja, sov gott!


Rosa klänning med svart spets upptill
Ljusblått linne. Jätte fin färg!
Vit ballerina sko med spets och rosett!
Marinblå tröja med tryck
Söta ro


Mega bollar

Gräshoppa, harkrank och andra läskiga djur har kommit in i huset under dagen, när jag ser något så skriker jag, hoppar och springer iväg medans älskling kommer med papper i handen och skriker åt mig att springa där ifrån. Team work!

Efter vi grillade gick jag och Andreas upp, låg i sängen och myste. Sen gick vi ner, kollade på DN-galan och åt chokladbollar. Andreas fick 3 större bollar som slank i på 3 sekunder.. Nu kollar Andreas på basket, jag kollar på friidrott med mamma.. Suck. Men jag är så taggad inför imorgon, saftiga och goda kräftor mumsigt!


Grillkväll

Ikväll blir det en grillkväll, imorgon blir det kräftskiva! Andreas sitter på tåget som är här om en halvtimme. Sen ska vi grilla, mysa och kolla på tv. Imorgon är det som sagt kräftskiva, min syster Mia som bot i Tyskland kommer hem så det kommer bli jätte kul! Men nu är One tree hill avsnittet slut, jag ska fixa mig för att hämta min finaste så jag kan få puss på honom!


Chokladbolls dags

Jag håller på att baka chokladbollar nu. Sen ska jag till återbruket med mamma och sen duscha, hämta älskling och grilla! Men ville bara slänga in ett litet inlägg, så ha en bra dag!


Glömde säga: Tog ju gardasil.. Helvete, jag är känslig för sprutor men den gjorde riktigt ont.. :(


Ingen anledning till att sitta här

Jag blev så sur för det var tråkiga program på tvn, men iofs är det ganska bra. För då har man ingen anledning till att sitta där, så jag ska lägga mig i solen en timme. För klockan ett ska jag ta gardasil sprutan. Och sen ska jag bara vänta på Andreas. Men nu ska jag lägga mig i solen! Puss på er, hörs senare.


Perfekt sommarnatt


AIK och jag säger..

God natt! Jag skiter i satc ikväll.. Nu ska jag ringa älskling. Sov gott på er.


AIK tröja och kudde, puss på det!


Orkar jag en timme till?

Om en timme börjar Sex and the city, orkar jag vara uppet till dess? Annars sover jag samtidigt som Andreas om ca 20 minuter.. Vette fan alltså.. Har sån huvudvärk men vill inte missa Satc. Tror jag stannar uppe ändå va.. Andreas kommer ändå hit imorgon och gud vilken saknade efter hans kramar. Hur mycket kan man älska  en person? Sjuukt mycket. Men jag håller mig till att jag orkar en timme till!


Hos dig är jag stark


Ett stort förlåt


Förlåt till dig, underbara fina bästa vän.
Jag vet att jag inte har varit den vän du förtjänar, jag hatar mig för det.
Jag hatar att vi träffas så lite, jag tänker på dig varje dag.
Jag saknar oss, vi pratade om allt, vi träffades mer än 1 gång per vecka iaf..
Jag ger inte upp, jag kämpar för oss båda om jag måste för du är den bästa vän man kan tänka sig
 och jag tänker aldrig släppa taget om dig, eller om våran vänskap.
Jag hoppas du förlåter mig för är djupt ledsen för vi inte är som vi var.
Jag älskar dig och det kommer jag alltid göra.
Du förändrade min värld, jag hoppas du förlåter mig.


En bra dag

Nu kommer ett par bilder från en bra dag med Jennifer. Jag saknar dig!


Vi åkte för att kolla på broöppningen för vi tycker det är kul!


Vi körde en Karate kid mot GB glass gubben

Sen tog jag jätte fina kort på när syskonen hoppade tillsammans.

Ett bra exempel på en bra bild på bästa Jennifer.


Depp

Mitt huvud säger dunk..dunk.dunk...PAANG! Alltså, jag mår inte så bra med huvudet, men annars? Nej, usch vad jag varit ledsen under dagen. Riktigt jobbig dag.

Jag kollar på tv just nu, tänker på skolan. Det gör mig deprimerad, ledsen. Sommaren är över och den kom segt, försvann snabbt och jag är inte nöjd.. Allt som jag hade tänkt mig, med bästa vän, blev knappt av. Nu ska jag depp baka chokladbollar till Andreas.


Punkt

Jag hatar den här dagen, allt som händer idag hatar jag. Jag är arg, besviken och ledsen.

Återkommer om jag känner mig bättre ikväll, tills dess så nej.


Coco pops

Jag är kär i Coco pops. Sitter och kollar på Desperate Houswife. Ska träffa världens bästa Jennifer idag. Ska bli kul, vet bara inte när och var. Lite panik så där ja..

Senare ikväll kommer bilder från Göteborg och pride!


I don't like it..

Jag är lite halv sur. AIK ligger under och förlorar troligen och betyder att dom är ute från CL. Jaja, men vet ni vad? Lilla brunbjörnen Ken ringde nyss! (alla hjärtans dagg 2008 fick jag ett sms av Ken då det stod att han var en brunbjörn så det är okej) Nu sitter jag och funderar, har hittat så sjukt fina lägenheter 22 st tror jag för att vara exakt.

Jag och Andreas gjorde en deal, jag ska få kolla på Sex and the city ikväll och han får spela och kolla sitt. Så två timmar till här framför. Har funderat lite på vilken serie jag älskar som allra mest. Och jag kom fram till att det måste nog vara Sex and the city! Om inte One tree hill, men Satc har gjort filmer så det är stort plus. Filmerna är ju grymma, speciellt tvåan!


Jag bara sken upp när jag såg den här bilden.
Ingen annan än lille Axel kan vara så fin!


Sova på soffan är min grej!

Det där med att göra saker på dagen i någon timme, komma hem och lägga sig i soffan efter maten och sova 2 timmar, det är min grej det! Jag är vaken nu och har ätit lite Coco pops med mjölk. Och i Västerås hittade jag jeans och en tshirt. Båda kommer från bik bok, jeansen kostade 300 och tshirten 25 kr! Hur awesome är inte det? Jaja, nu tittar jag på världens bästa serie typ Glee! Så hej.


Har glömt visa dessa bilder!


Like a dream..

Jag har suttit och kollat lite på lägenheter, så här får ni se en av alla hundra som jag blev kär i!
En fin lägenhet på Söder, klicka för att kolla in den!


Nu sticker jag till Västerås, hörs när jag är hemma. Ha en riktigt bra dag i regnet!

Uppe med tuppen

God morgon! Jag vaknade kvart i tio av att min Andreas ringde och väckte mig. Nu har jag ätit frukost och ska fixa klart mig sen åker jag och mamma till Västerås för att hitta lite kläder. Senare ska jag packa upp annars kommer det bli en lugn dag. Tyvärr regnar det.. Usch, vill ha solsken de sista veckorna i sommar nu. Jaja. Nu måste jag fixa mig, vi hörs senare!


365 dagar

Den första augusti var det ett år sen jag och Andreas blev ett vi. Så vi tänkte, ett år är ganska stort och så vi firade exakt så som vi ville. Jag vaknade av att Andreas ropade halv tio på morgonen att han hade gjort frukost på sängen, jag försökte ignorera för jag ville sova vidare men då fick jag massa pussar så jag gav upp och vi åt frukost i sängen, kollade på O.C och jag fick fina saker från The body shop(visar i helgen för har dom i Stockholm). Sen duschade vi, åkte in till stan och kollade i lite affärer. Senare åt vi på Kungshallen. Jag åt på taco bar och Andreas åt thai. På kvällen gick vi på bio och såg Sex and the city 2.. Igen! Men dagen innan var vi på Shrek faktiskt. Efter bion träffade vi på en man som skulle göra en gatushow, med eld osv, så vi stannade och kollade. Sen gick vi en promenad genom gamla stan, tog en varm choklad och njöt av stunden. Sen åkte vi hem, tänkte kolla på film men vi låg i sängen och myste i någon timme, kollade på kort och pratade om vad vi gjorde för 1 år sen.
En perfekt 1års dag tillsammans med den bästa pojkvännen. Jag har aldrig varit lyckligare och allt med Andreas känns så rätt!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!


Utvilad nu

Hej på er! Jag har vaknat precis, har sovit en timme i soffan. Sitter just nu med mamma och kollar på Allsång på skansen, första gången för i år. Knäppt.

Imorgon då? Jag och mamma ska till Västerås, jag ska köpa jeans och kolla på Ikea efter ett sängbord och ska få nya ramar till rummet. Ska också hämta biljetter. Sen ska jag fixa mitt rum lite också, packa upp väskan efter Göteborg. Och på torsdag ska jag träffa Jennifer. På fredag kommer Andreas och i helgen blir det kräftskiva med familj och släkt och på söndag är det matchdags. Det är veckans planer, det kommer bli en bra vecka!


2008


without you here


Att få ligga i ditt knä, titta på en mysig film.
Senare somna i ditt knä, känna dina andetag.
Att få vakna upp och det första jag hör är "älskling vakna, det är frukost på sängen
vi har 1 år idag och du måste öppna din present!"

Att senare få en puss och kram och sitta fast i dina armar, äta frukosten och öppna presenten.
Jag kunde inte önskat en bättre pojkvän eller en bättre start på ett nytt år tillsammans med honom.


Kryssa med oss 2

Jag och mamma har precis bokat kryssning! Nästa vecka, om prick en vecka faktiskt är det dags. Vi beger oss ut till havs. Jag har prcis meddelat Jennifer om kareoke, frågesport och bingo som vi ska göra på båten!

Jag har även beställt biljetter för fotbollsmatchen på söndag som jag och min babe ska på. AIK ofc. Jag är så lycklig just nu, och ska berätta en sak i taget. Lite senare blir det första våran 1års dag. Puss på er så känge.


Jag älskar dig mer än ord kan säga.
Du är den bästa och starkaste personen jag träffat.
Stannar vid din sida genom allt.


Mycket missat

Vad har ni missat?

- Göteborg
- Pride
- 1års dagen
- Mysigaste dagarna i mitt liv
- Bästa veckan på länge
- Biomys
- Och allt annat under den senare kärleksveckan!


Jag lovar att berätta mer.. Imorgon. För jag är trött och sex and the city är på tv. Plus att jag har 2kg geisha och 2kg toblerone, yes ni läste rädd. Sov gott vi hörs imorgon, bilder då också!


RSS 2.0