Fickorna fulla med kärlek

Jag och älskling har tagit ett varmt skumbad idag igen efter en promenix med hunden. Och nu ska vi göra mackor, isbitar, cola och kolla på en film sen ska vi sova för imorgon är det dags för skola igen.. *Jippie*
  Haha, jag tror faktiskt vi ska titta på Legally Blonde och kanske lite Scrubs. Nu börjar baby äta upp all choklad(!!) så måste sluta, sovgott och god natt :* <3!


together forever babe

Nu är jag och älskling vakna! Igår innan vi somnade så tittade vi ju på Resident Evil men jag somnade mitt i, haha.. Förlåt babe! Och nu när vi vaknade har båda ont i halsen, men jag ska strax gå ner och göra frukost på sängen åt oss! :)
   Nu ska vi titta på lite Scrubs så hörs vi senare, ha en bra dag <3!


resident afro evil krull

Jag och älskling ligger i sängen och ska titta på Resident Evil, tydligen hans favorit film och en film som jag aldrig har sett.^^ Andreas har även fått afrokrull nu, haha ser lite sjukt ut.
  Melodifestivalen sög! Och nu ska vi titta på filmen så vi hörs imorgon och sov så gott <3!


Lördagsmys och 30 veckor!

Jag och älskling har placerat oss i soffan framför tv och datan och en tjock hund som är ute efter grädde. Melodifestivalen är igång, och vi får se vad dom bjuder på ikväll. Mamma hejar på Peter Jöback och det gör verkligen inte jag, om någon så är det Sibel!
  Jag, Elsa och Andreas gick ut i snö/regnet idag, vi gick och körde basket med snöbollar och bombade varandra med snö, haha. Sen när kom in tog vi ett jätte skönt skumbad! Sen har vi tittat på Scrubs och myst!
Imorgon får vi se vad vi hittar på. Kan även tillägga att jag och Andreas har varit tillsammans i 30 veckor idag och på måndag är det 7 månader <3!


grattis ken!

Grattis på födelsedagen brunbjörnen Ken! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag! <3



Hård natt med bananmannen

God morgon! Det har varit en riktigt jobbig natt med en katt som vill komma in och ut från rummet, för varmt, för kallt, för liten säng för 2, samtal och sms mitt i natten, en pojkvän som rör på sig osv osv osv.. Jag har även börjat kallat Andreas för bananmannen! Varför vet jag faktiskt inte, men så kan det gå!
  Vi har faktiskt inte ens ätit frukost än, så efter jag har skrivit klart det här ska vi äta en stor frulle!
Skriver mer efter frukosten eller badet, vi får se <3!


As I say it louder, I love how it sounds

Bilder med kärlek på högsta nivå;









Jag älskar dig Andreas, du är världens underbaraste!
Jag kommer aldrig lämna dig, du är den bästa! <3


oh my god!

Nu har jag och Andreas ätit, kollat på tv, jag har även sovit lite i älsklings knä, hihi. Och nu tittar vi på tv och har nästan överdrivet mycket godis, men mamma sa att det skulle räcka för heeela helgen och då gör vi ju som hon säger!
  Ikväll så blir det bara svulla med allt gott vi har, kolla på tv, mysa och bara vara. Mamma är på fest ikväll, ovanligt för min mamma, hehe.
Jag längtar till sommaren galet mycket, men nu börjar snön smälta och det är ju ett vårtecken! Äntligen plus grader, ska bli skönt med värme om någon.. Månad. Men ska jag lägga upp lite bilder på min stora kärlek snart<3!
(Jag råkade sparka Andreas mellan benen nyss och samtidigt som jag gjorde illa mitt knä, vi är klantiga yes we are!)


Jag är en stolt faster!

Bilder på underbara, fina och mysiga lilla Axel;










I'm finally getting better or..?

Nu sitter jag här, nyduschad, precis kommit in med Elsa och mamma kom precis hem. Jag hoppas hon ska göra lite lunch för jag är vrååål hungrig! Sen ska vi åka och handla och om ungefär 1 timme och 20 minuter är Andreas här! En perfekt, mysig och lugn dag.
   När jag vaknade i morse så trodde jag absolut inte att den här dagen skulle bli bra, huvudvärk, svullen hals och dålig sömn i natt. Men man får göra sin dag bra så blir den bra hörrni. Nu ska jag ladda in bilderna på min favorit brorson, äh ja. <3!


Jag just nu!


Axel <3 AIk

Imorse vaknade jag först vid 6 och kunde inte somna om efter en halvtimme ungefär(förlåt baby!) och imorse kom mamma och väckte mig vid 9 för att komma ner och passa Axel. Jag pratade med han om AIK, så nu borde han förstå vilka han ska heja på. Axel kan nog vara den sötaste lilla ungen som finns. Jag har tagit lite bilder men dom kommer upp på bloggen om ca 1 timme. Jag måste duscha och fixa innan älskling kommer!
  Jag har precis pratat med Ken, som tydligen har opererat bort halsmandlarna förut, som jag inte visste om. Men han fyller ju år imorgon också, lilla Ken blir stora Ken, haha. Men nu ska jag duscha, bilder kommer senare <3!


0.0

0.0 grader stod det nyss! WOHO! Nu msåte jag SKYNDA mig ner till stan för fika med fiklisan Jennifer bästus! Skriver när jag kommer hem, och ja.. Måste springa nu <3!


Sommar..


Städa, bada, bästavän, Axel

..Det består min dag av! Så nu vet jag vad jag ska göra, det är skönt iaf. Just nu sitter jag kvar och äter frukost fortfarande. Jag ska stoppa i mig några alvedon innan jag åker ner till stan och träffar Jennifer sen.
  Har inte direkt mycket att skriva eftersom jag måste städa.. Vi hörs antingen innan eller efter stan <3!



Jag vill börja använda skinnjackan igen..


Hör av dig.. Älskling

Nu är jag vaken med huvudvärk och svullen hals. Älskling åkte vid 8 imorse och nu får jag inte tag på han längre.. Hur länge sitter man på en intervju? Har iaf Elvis bredvid mig sängen som försöker lugna ner mig. Men om du ser det här Andreas så, smsa mig eller något.
  Idag ska jag träffa bästavän vid fyra och sen får vi se vad vi hittar på. Men nu måste jag iaf äta frukost, Elvis tittar konstigt på mig när min mage kurrar!^^ Hörs senare <3!


Nöjda

Nu är jag och Andreas fulla med mackor, mätta och nöjda med andra ord. Imorgon ska vi upp vid sju, jag längtar.. Men på kvällen kommer lilla Axel, kommer bli mysigt att vara med han. Och sen ska jag väl fortfarande träffa bästavän?
  Men nu säger jag god natt för jag och älskling ska titta på O.C och sen sova. Sov gott bades <3!


Ägg och ostmackor

Jag och älskling är hungriga som in i.. För vi har bara ätit lunch och frukost idag. Resan till Enköping gick bra, inga förseningar! Nu sitter vi och äter 4 mackor var, två ägg var, och varm oboy och sen plättar! Och ja, jag äter faktiskt ägg! Nu måste jag äta innan magen blir sur på mig.^^ <3!


skynda skynda skynda!

Nu sitter jag med jacka och halsduken på och ska gå upp till Vällingby ovh möta älskling! Sen ska vi äta lunch och sen in till stan så ska jag väl hem om ett tag, hörs <3!


Jobbig pojkvän på morgonen

Imorse vaknade jag ungefär 10000 gånger av att Andreas höll på och rulla runt i sängen, haha. Så jag vaknade för tidigt! Men är ändå glad, förutom halsen fortfarande.
Eller nu känner jag mig irriterad, haha.. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, men jag ska iaf hem till Enköping igen. Och tror inte vi har något annat planerat för dagen.
  Nu ska jag fortsätta mysa med min baby <3!


Smulor i sängen

Nu ligger jag och älskling i sängen och ska titta på något avsnitt av O.C innan vi somnar. Baby började spruta blod tidigare ikväll och jag fick panik! Andreas bara skrattade, killar.. Men nu slutar jag, sov gott <3!


Love and.. Stuff

Nu är det så att jag tänker visa lite av sakerna jag kommer köpa nästa helg, till dopet. Och jag är helt förälskad i allt och dom som känner mig vet att när jag har bestämt mig kan INGEN ändra på min åsikt! Så jag slänger upp bilder och skriver lite.
   Kan ju berätta att älskling spelar just nu och jag bara ligger och drömmer mig bort bland underbara kläder <3!


Från Top Shop;
- Ett rosa linne/tunika med "rynkor" vid urringningen


Från Gina Tricot;
Jag ska välja en av koftorna, ena är ljusgrå och den andra är vit.
Men det får nog mamma och Bea hjälpa mig med!


Från Top Shop;
Ett silver halsband med ordet "Love"
Tre örhängen, med ordet "Love" där också men
 också meningen "Together we can make a difference"
Riktigt rina, alltihop!


GALEN!!

Idag var jag med älskling jobbtorg sen tog vi en buss in till stan, har hittat så sjukt mycket kläder och faktiskt två par skor som jag vill ha! Jag längtar redan tills helgen efter nu i helgen, haha. Hittade mest på top shop, hm och gina och lite på monki. Jag vill verkligen kunna välja allt..
  Vi har precis kommit hem så som ni förstår har det blivit en hel dag inne i stan och kollat runt. Även älskling hittade saker! Nu håller vi på och lagar lite mat som vi ska äta medans en film rullar.
Imorgon åker jag hem från Stockholm och på torsdag ska jag träffa bästavän! Även Axel kommer då.
Efter maten ska jag och Andreas ta en varmt bubbelbad och bara mysa! Nu kommer maten strax så vi hörs senare ikväll <3!


Vågar man?!

Vågar man verkligen gå ut idag? Det snöar, minus grader, stark vind, snö som flyger från taken och helt galet! Men vi har tänkt att gå och kolla runt i flera butiker idag, jag hoppas det blir så även fast vädret säger nej. Vi har iaf ätit en snabb frukost och nu är Andreas "socskärring" här, som han kallar det men inte vågar säga något om min mamma skulle höra, haha! Sen får vi se vad som händer idag, min hals är inte på g för att prata eller någonting liknande.
  Jag drömde att jag och älskling var ute med "våran" hund som vi hade och gick runt på Djurgården här i Stockholm, det var jätte mysigt men det var fortfarande vinter. Men sen när vi kom fram till en liten strand så var vi plötsligt i Thailand, synd bara att drömmen inte är sann..
Nu blev jag jätte sugen på tacos också, jag har blivit helt galen i det! Men vi hörs senare <3!


Myskväll till 100!

Jag fick en helt underbar helkroppsmassage av älskling i en timme nyss! Han är riktigt bra på det, eller på allt iofs men just den där speciella massagen är gudomlig!
 Just nu sitter han och spelar och jag kollar igenom gamla bilder, gamla minnen och gamla vänner. Speciellt från sommaren 08-09, och 9eliten. Underbara tider, och nu är det nya underbara tider som gäller!
Nu ikväll har även min hals blivit mycket värre, får bara hoppas att dom antingen tar bort halsmandlarna eller gör något annat så jag slipper det här. Jag och Andreas ska snart sätta på en film och ligga i sängen och bara mysa med smått och gott! Jag hoppas ni är inomhus för det är ju riktigt kallt ute, ha en varm natt <3!


I Love you..
Not only cause you can make me smile in a second,
or because you can take care of me when I can't.
N ot because you're always there, and not because I know
 you would do anything for us.
Just because you're perfect just the way you are.


Matlagning!

Nu har jag varit ute för första gången idag och guuuud så kallt det är!! Mina ben är som isbitar, fast röda.^^
  Jag och älskling var ute och handlade mat, och lite gott till kvällen. Såg precis att klockan är nio, redan! Men köttbullar och makaroner får det bli nu på kvällen, och till det blir det nog en film eller på x antal av O.C.
Imorgon har vi även lite planer, efter Andreas har varit på möte ska vi in i flera butiker och kolla på massvis med kläder och annat mysigt! Top shop, HM, Gina, och massa mer här i Vällingby, det blir perfekt! Nu ska jag gå och hjälpa till så skriver jag mer senare, försök hålla er varma<3!


Vissa dricker varma drycker men jag äter isbitar!

God morgon, eller morgon som jag brukar säga för att förkorta det! Jag och Andreas sitter och äter frukost, mackor och för mig massa isbitar. Eftersom min hals är tjockare än tjockast just på morgonen nu för tiden så behövs det. Jag känner för att operera bort halsmandlarna så jag slipper det.
  Vi hörde att det är över -20 grader här i Stockholm! Vilken tur att jag kommer vara inne den största delen av dagen. Älskling ska på möten och sen tror inte jag vi har mer planer. Så troligen blir det en lugn dag, men imorgon kommer jag tvinga(eller fråga snällt..) älskling att åka in till stan och kolla på kläder! Det är så typiskt killar att nästan vägra shoppa, varför inte liksom?! Men men, jag ska se till att Andreas börjar bli van att vara i butiker i flera timmar. Hell yeah ;) Nu ska jag ge datan över till baby, så vi hörs senare <3!


Vitt, kallt pulver som kallas snö

Jag börjar att hata snö, jag och Andreas pratade lite på tunnelbanan och jag erkänner att i somras ville jag nästan dö för en riktigt vit vinter. Men nu ångrar jag mig, det är för kallt, för mycket snö och för många förseningar.. Vi väntade på tunnelbanan i ca 50 minuter när dom egentligen ska komma efter 4 minuter. Och i Enköping är den sjukt mycket snö på taken så jag blir nästan rädd att det ska rasa in. Usch!
  Nu är vi iaf i Stockholm, jag åker hem redan på Onsdag och älskling kommer efter på Fredag som vi vet just nu. Vi handlade med lite smått godis, en chipspåse hemifrån och lite nudlar som vi ska göra snart. Jag hade tänkt att duscha när vi kom hem men när man bor i lägenhet är det hårda regler..
I framtiden flyttar vi till något eget på Söder tycker Andreas. Haha. Men nu ska jag göra lite nudlar eller bara titta på nörden när han spelar.^^ Kommer nog skriva mer imorgon eller senare ikväll, vi hörs <3!


Världens gosigaste katt, men med jätte långa morrhår!


It's all about H&M!


Allt är från HM;
Blå och vit randig tröja, ganska stor
 Grå kofta
Svart väska
Halsband med en liten spegel
Vit ballerinasko
Lila bikini med vita prickar
Vitt linne med ett tryck av en svart rosett
Korall färgat enkelt linne
Svart, ganska stort armband
-  Dom två första tröjorna, ballerinaskon, bikinin
och korall linnet finns även i andra färger!


It's a beautiful day!

God morgon! Jag vaknade ungefär för en timme sen av att älskling snarkade, haha. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Tänkte göra frukost på sängen efter jag har legat kvar ett tag till. Bara för att liksom ;)
  Idag ska jag köpa hårfärg, jag och Andreas ska ut och gå med Elsa. Sen har vi inte något mer planerat. Nu ska jag upp i sängen igen, hörs senare <3!


Jag saknar att somna i soffan och vakna i sängen

Jag och älskling ska nu gå upp och lägga oss. Troligen blir det ett par oth avsnitt innan vi snarkar oss till sömns.
 Saknar mina hörlurar, dom är totalt borta! :( Måste leta som en galning innan vi åker till Stockholm på söndag.
Vill även börja träna, åh vad jag vill mycket! Men just nu vill jag bara tvätta av mig och gå upp. Så det är exakt det jag ska göra nu <3!


Du och jag <3


Big bitch

Jag insåg precis hur många chokladbollar jag bakade.. Blev ganska många kan jag säga..
 Jag har ingen aning om var Andreas tog vägen nu! Var är du?.. Jag har stor lust att göra om mitt rum, måla, möblera om osv. Skulle vara riktigt bra. Och känner för att färga håret och göra massa förändringar! Nu ska jag leta dop-kläder! Vi hörs senare, om jag kommer på något mer vettigt att skriva^^ <3!


Tacos.. Kommer vi lyckas?

Älskling kom, chokladbollarna blev lyckade och alla är vi glada! 
  Vi ska när som helst gå ut med Elsa, och sen ska vi försöka på nytt att laga en god köttfärs till tacosen.. Vi får se hur det blir men jag hoppas det kommer gå bättre än vad det brukar.
Jag börjar att hata den här vintern, det slutar aldrig snöa och när kommer värmen och solen!? 
 Typiskt som det är så har jag inte lika ont i näsa längre. Men det kommer väl tillbaka.. Imorgon är det bestämt att då färgar jag mitt hår!
Just nu så håller Andreas på att dansa och bära stora, tjocka Elsa. Killar har muskler dom.. Men har inte så mycket mer att säga så jag skriver mer senare <3!


Snabbt och enkelt!

Nu ska jag sätta på mig kläder och gå ner och baka tills min baby kommer! Han blev så glad förra gånger jag gjorde det så varför inte passa på igen? :)
  Kanske skriver mer när jag är klar.
<3!


MUMS!!


Swim!

Nu ska jag hoppa i ett varmt bad som håller på att rinna över. Fick vg på allt från engelskan idag, känns riktigt bra. Och idrotten gick också bra, fick mycket beröm och det känns underbart!
 Skriver mer efter badet, simmar lugnt <3!

Inget kan krossa

Har inte så mycket att säga. Har tänkt att titta på oth och sen sova.
 Imorgon blir det skola i två och en halvtimme sen städa och ut med hunden. Plus ny hårfärg och överraskning till baby! Ha det bra så hörs vi imorgon <3!
Jag skulle även uppskatta om ni som inte vill läsa slutar läsa istället för att kommentera massa skit saker. För ni kan inte hacka ner på mig, mitt liv är helt underbart just nu och så kommer det fortsätta vara så ni kommer inte att lyckas.




Sanningen.

Sanningen bakom mig och Andreas.
 Vi träffades absolut inte över internet, jag hade aldrig träffat han om jag hade pratat med han över internet och det vet han varför. Vi träffades på en AIK-match och har var med en "gammal" kompis till mig. Då började vi prata och det var så vi träffades. Aldrig i hela mitt liv ska jag träffa killar över internet igen, det misstaget har jag lärt mig av. Och bara för man är avundsjuk behöver man inte hålla på och vara som du är.
Jag vill ha min blogg privat så jag skulle jätte gärna ha ingen läsare alls. Jag skriver blogg för att jag vill skriva av mig och tro mig, det är inte allt jag skriver. Och om du nu tycker att jag är fjortis osv, så sluta läsa min blogg då. Jag läser fan aldrig din blogg så varför ska du göra det? Jag har absolut inte frågat om du vill läsa den. Dom som vill läser och det duger för mig.
   Och är den något fel på att tycka om färgen rosa!? Nej det tror jag inte, man får väl för i h*lv*t* tycka om vad man vill, t.ex som jag inte tycker om personer som håller på så här.
Och tillbaka till att träffa personer genom internet, den enda som jag gjort det med som jag uppskattar är Jennifer. Och det var inte du som gjorde så det blev så. Jag tror att vi ändå skulle ha träffats.
En fotbollsmatch är långt bort från internet.
Är du avundsjuk på mig? Eller varför håller du fortfarande på och skriver till mig? Jag gör inte det till dig för jag vill aldrig mer ha någon kontakt med dig. Men varför håller du på mot mig? Låt mig bara vara för annars verkar du lite patetisk.
    Och ja, jag skriver mycket att jag älskar Andreas för det är sanningen. Om inte du orkar med det så fine, jag bryr mig inte. Jag är lycklig utan dig och jag är ännu lyckligare med Andreas. Så låt mig och resten bara vara tack.
Sluta bara läsa och kommentera min blogg om du inte ha något vettigt att säga! Hejdå.

Tillbaka till annat, jag har hittat den perfekta hårfärgen! Jag ska få den imorgon, men nu ska jag gå ner och handla på ica. Kan även säga att jag var hos läkarna idag, det gick riktigt bra tycker jag. Vi hörs senare och jag hoppas då att ingen avundsjuk har kommenterat då.


Det här är äkta vänskap, inget svik, inga brister. Bara vi, jag älskar dig BÄSTAvän!


Jag säger tack och hej!

Nu sitter jag i sängen och håller på att gå under. Är både arg, glad, sur, ledsen, irriterad och har ont på samma gång. Det är bara tur att man hör älskling i telefonen som hjälper. Tittade på OS, och kan ju säga att jag tycker riktigt synd om Anja. Jag och mamma som hejade så. ^^
Imorgon blir det skola, städa och överraskning! Hihi, jag älskar att ge saker! Nu ska jag titta på oth, sov gott <3!
Imorgon ska jag även lägga över gamla bilder från den andra datan!


Jag har tur som har er. Jag älskar er mer än någonting annat.
Ni är världens bästa och mest fantastiska människor!
Ni är värdefulla, starka, modiga och ärliga.
<3


Lika mycket som du brydde dig.

Nu har jag kollat klart på oth, och nu känner jag för att äta mat, som dom flesta andra. Senare ska jag plugga om jag har något att plugga.. Annars måste jag bara skriva av mig. Hörs senare, pussen <3!


Du är den bästa, tack för att du finns.
<3


Ett, två, TRION!

Ni är dom bästa som finns, jag saknar er galet mycket. Varje dag tänker jag på er, vi är alla på olika håll. Men jag hoppas att det blir bättre snart. Jag offrar allt för er, våran trio var, är och kommer alltid vara oslagbar. Just nu finns bara minnen här, men snart så.. Jag vill att det ska vara som förut, iaf minst lika bra. För vi är det bästa jag vet och jag behöver er. Ni är sann glädje och lycka. Jag älskar er tjejer, Stephanie och Jennifer även kallade säxan och jäxan. <3




Ser du det här baby?!

Nu är jag hemma från skolan och skriver lite snabbt för älskling. Blev nyss attackerad av Elsa som hoppade på min med blöta pussar. Tänkte göra lite nudlar till lunch och titta på One tree hill. Jag blev så sur igår, skulle titta på Lipstick Jungle så funkade inte ett enda avsnitt..
  Idag började dagen med matte, sen geografi och sist Tyska. Allt gick bra och sen efter en halvtimme kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här.. Hörs senare <3!


Jag idag..




Kärlek till min baby!


Once in a lifetime

Innan jag somnar tänkte jag visa upp ett fint linne. Den är från Nelly. Ha det bra!


Wrap your love around me

Nu är jag übertrött, svullen och har jätte ont.. Jag vill bara gå och lägga mig, och det är exakt vad jag ska göra nu! Sen blir det troligen ett avsnitt av Lipstick Jungle och några mackor till det så väntar jag in älskling i telefon så ska vi sova. Imorgon blir det skola från nio till tolv. Efter det ska jag försöka städa lite, om jag har orken vill säga..
  Jag har(som säkert många andra) verkligen en stor sommarlängtan! Men vi får vänta... Blöööh!
Nu går jag och missen och mackorna och lägger sig. Sov gott, vakna flott <3


Nu fick jag panik!

Nästa vecka är det sportlov och då blir det Stockholm ungefär halva veckan. Sen ska jag och älskling vara barnvakt för lilla Axel på torsdag och fredag. Och nu kom jag även på att han har sitt dop om mindre än en månad och jag har fortfarande inget att ha på mig(!!) och för mig är det ren panik. Så då måste jag på sportlovet leta efter något passande att ha på mig! Just nu kollar jag för fullt på internet.
  Men idag har det varit en jätte lugn och skön dag, och imorgon kommer bli detsamma.
Strax ska jag titta på lite Lipstick Jungle och smsa lite med älskling. Ni får ha det bra så hörs vi senare <3!


Madagascar

Har inte bloggat något idag för jag har haft en sjukt sjuk dag. Spytt två gånger och halsen är svullen. Både mamma och älskling säger att jag boorde operera bort halsmandlarna. Men nej tack!
 Älskling har varit med och hjälpt mig hela dagen, tack baby!
Men nu ska vi gå upp och lägga oss. Blir lite film och mys. Så ska jag försöka ta mig till skolan imorgon, det hjälper att man har en håla på dagen. Vi hörs imorgon, sov gott <3!


The wedding

Nu ligger jag med älskling bredvid mig i sängen. Vi ska titta på film och sen sova. Blir en liten sovmorgonen imorgon!
Vi har precis ätit mackor och nu väntar en chokladboll och lite cola. Vi hörs imorgon på min håla. Sov gott <3!


Rött, som hjärtan och blod.

Började morgonen med att blöda näsblod.. Och nu är min näsa jätte öm, fast det brukar den, men nu är den lite extra.. Jag tycker inte om det här.
Idag är det ju alla hjärtans dag och det firas med min pojkvän så klart! Han har redan fått sin present av mig, och det blev lyckat! Vi somnade ungefär vid 4 igår/imorse, och vaknade vid 10. Mellan det och nu har vi inte gjort så mycket, kollat på datan och har spelar.^^ Strax blir det frukost och sista avsnitten av One tree hill och sen hem till Enköping igen. Men nu ska jag fortsätta att vara med min älskling. Vi hörs senare, ha en underbar alla hjärtans dag <3!


Detta inlägg med bilder och lite text är för den enda..

..Min underbara bästavän! Du vet att jag saknar dig, och det är så otroligt jobbigt att vi inte träffas lika ofta som förut. Men jag vet att det blir bättre. Och även fast det är avstånd mellan oss så finns jag alltid här, jag kommer aldrig försvinna. Du är min bästavän, du är helt fantastisk! Jag lovar dig, jag kommer aldrig lämna dig. Så länge jag lever så står jag bredvid dig genom allt. Du är underbar, jag hoppas du vet det. Och jag önskar att hela världen skulle veta det. Trots allt som händer och allt som har hänt så kommer vi klara allt tillsammans. Du vet att jag släpper inte dig, jag kämpar för dig och för oss. Och trots människor behandlar båda oss som luft ibland så får du mig att kämpa och jag vill att du ska kämpa och jag hoppas du gör det lika mycket som jag. Vad än som händer i framtiden så vill jag att du ska vara med mig, för jag kommer vara med dig, förevigt. Jenniferebecca, jag gör allt för dig och för oss. Ingenting kan sära på oss, det vet vi. Du har förändrat mig liv, du har gett mig lyckan och hoppet för att orka. Och jag vill göra detsamma för dig. Jag älskar dig bästavän, starkare än Pippi och Bamse. Tillsammans klarar vi allt, glöm aldrig det. Jag säger det för mig själv varje dag, det får mig att orka. Jag saknar dig varje dag. Men jag vet att du har det bra, men tillsammans med mig bäst, hehe.. *självgo!* Jag vill bara att du ska veta att oavsett vad så lämnar jag aldrig dig, jag finns alltid här och jag kommer aldrig försvinna. Jag älskar dig mest av allt i hela världen! Kämpa och var stark varje dag, jag vet att du är det. Och sluta aldrig, sluta aldrig göra det du gör och sluta aldrig vara den du är. För den du är, är speciell. Jag älskar dig Jennifer, Jag saknar dig Jennifer, vi ses snart bästavän! FÖREVIGT <3!
Hold on honey. <3












Till världens underbaraste bästa och saknade Jennifer!


I've never been more sure, that baby, it's you!

Vem orkar blogga mycket på en lördag? Inte jag iaf! Men kan berätta lite om dagen. Vaknade, frukosten åt vi till One tree hill. Sen hela dagen har vi legat i sängen och kollat på OTH, en väldigt lugn lördag. Vid halv sju hoppade vi in i duschen och efter det gick vi till Vällingby(till coop) och köpte lördagsmys! Alltså cola, godis, chips och rubbet! Sen traskade vi hem till Melodifestivalen, jag tycker att den är ganska dålig i år, hittills.. Så medans jag kollade på tv så gjorde älskling mat, sen har vi bara haft det mysigt och kolla på tv/datan.
  Nu ligger älskling och spelar.. Ofc! Och jag laddar ner Justin Timberlake, bl.a för att retas. Man måste ju, haha. Men vi ska strax titta på film och fortsätta med det vi gör bäst, dvs mysa! Hörs senare <3!
  Vill även tillägga att jag saknar dig, bästavän, Jennifer!!


Från spexfotot med 9e.
Jag saknar dig och jag älskar dig enormt!


Varför välja ett alternativ när man kan få allt?

Nu är frukosten serverad bredvid sängen, nyvakna och sega det är vad vi är just nu! Älskling spelar medans jag tittar saker på datan.^^
   Idag blir med kanske en sväng in till stora staden, fixa det sista med presenter, mys och melodifestivalen. Det blir toppen bra ju! När jag vaknade imorse hade jag riktigt ont, både i halsen och revbenen. Konstigt med jag överlever. Nu måste jag äta innan flingorna blir äckligt mjuka.. <3!


The book of love

Nu är jag och älskling parkerade i sängen här i Stockholm. Jag bloggade inte när vi kom fram för vi tittade på film och somnade direkt. Men nu har vi precis ätit och ska kolla klart på filmen. Jag har även gjort klart hans present också. Skriver mer senare <3!


Natti natti!

Nu säger jag och min baby godnatt till folket! Vi ska titta på ett avsnitt av One tree hill sen sova. Blir lite sent, men vi sover ut imorgon på dagen! Sov gott <3!


We'll shine together baby!

Har inte haft tid att blogga idag, jag ber om ursäkt!
    Var i skolan idag trots allt, så jag är faktiskt stolt över mig själv och fick även mycket jobb gjort!
Sen när jag kom hem så vilade jag och älskling och bara kollade på tv och hade det riktigt mysigt! Jag har även fått alla mina kort nu! Och nu måste jag bara fixa älsklings present sen är allt fixat och klart.
 Jag och Andreas pluggade engelska eftersom jag har prov imorgon. Sen har vi styrkepass på idrotten, heja..! Sen åker jag direkt till Stockholm. Snart ska jag packa ner datan också för Andreas tar med den redan imorgon bitti. Så jag kkommer nog blogga en gång till ikväll men sen imorgon vid två-tre tiden. Ni får ha det bra så länge <3!

<3


Surprise!

Fick en eller två kan vi säga, riktiga överraskningar idag. Först när jag kollade posten hade mina kort kommit och då sa jag direkt "Det gjorde min dag!" när jag pratade i telefon med Andreas men sen så kom den andra överraskningen och Andreas hade sagt att han var med en kompis som klippte sig men så hör och ser jag han utanför dörren! Då blir man överlycklig, även fast det är svårt att visa när man ligger med feber och en otrolig förkyldning!
Resten av dagen har jag bara fixat med Jennifers present och vilat. Men mår fortfarande lika dåligt. Ska inte till skolan imorgon har jag bestämt mig för, om inte febern, huvudvärken och min hals och andning blir bättre, men vad är oddsen? Jag ska iaf försöka komma till Estetshowen och middagen efter!
  Nu ska jag och älskling gå upp till sängen och kolla på ett eller två avsnitt av One tree hill. Så sov gott och vi hörs imorgon <3!


Apa!

Nu kommer lite mer kläder, hihi. Från Monki, Only och BikBok. You gotta love it!


Från Monki:
Ljus blå tunnstickadd tröja, ganska lång.
Grå stickad tröja, ser så skönt ut!
T-Shirt, halva rosa och andra halvan vit.
Ljus blått linne.
Från Only:
Svarta legginhs


Från BikBok:
Rött linne med knappar.
Halsband med en svart rosett med vita prickar.
Ett par helt vanliga jeans!


I can feel it in your heart beat

Jag är död, eller sjuk. Det är hemsk kan jag säga..!
Idag ska jag bara ta det lugnt, blogga så fort jag orkar och gå ut små korta promenader med Elsa så klart. Det snöar ute igen.. Jag vill ha sommar nu, att ligga ute och sola! Gud så härligt. Men just nu får man väl bara drömma om det, om man inte åker utomlands ofc..
Ska även plugga lite idag. Jag var så taggad på att springa idag, men då går inte det heller. Men i Mars så blir det många ändringar med mig!
  Jag ska även fortsätta på bästaväns present! Men nu ska jag gå och ta en brustablett. Vi hörs senare! Ta hand om er<3


Jag önska du var här nu.
Ring mig när du kan baby!




Jag vill bara slicka på dom..

Alltså nu måste jag förklara mig, när jag går förbi lyktstolpar som är har is på sig och ser lite frostiga ut då känner jag för att trycka upp tungan på dom. Men det misstaget gjorde jag när jag var lite och började blöda osv. Så det misstaget ska jag försöka att inte göra igen! Annars.. Får jag skylla mig själv!
   Jag är iaf hemma nu eller egentligen för två timmar sen men sak samma! Jag har ont i mitt knä, nyser, dumma förkyldning.. Plus att jag svimma. Strax ska jag plugga till engelska provet som kommer på fredag, lika bra att plugga i tid right? Mamma kommer vid sju och hoppas på en kebab då! Annars går jag och lägger mig, hehe. Jag är trött och juste(!!) har fått något konstigt på handen, typ som utslag men ändå inte.. Men jaja, vi hörs kanske senare då <3!


Hello beautiful!

Är hemma just nu på hålan. Sen har jag engelska och historia vid två.. Nej ett! Bra koll där..
   Hade svenska nu på morgonen, vi har tema släktforskning, det är faktiskt kul och intressant. Men just nu sitter jag med en jobbig katt som försöker mjaua(?) haha. Men jag måste göra lite lunch.
 Jag har blivit så otroligt förkyld också, håller på och nyser och allt i och på mig känns så tjockt och svullet.. Vi hörs senare, puss på er<3!


Tänk om man fick vara så där brun igen.. Längtar till sommar!!


God natt!

Nu är jag och min baby i sängen och ska titta på film med mackor osv, sen ska vi sova så jag säger god natt redan nu! Hoppas ni har haft en bra start på veckan så hörs vi imorgon.
   Har håla imorgon mitt på dagen så då kommer ett, två eller kanske t.o.m tre inlägg. Vi får se! Men nu måste jag hitta min mobil, sov så gott<3!


Trött som en apa!!!!

Andreas Svensson som bloggar.
Jag har egentligen inte så mycket att säga är så otroligt trött och väntar på att älskling ska säga att hon vill lägga sig :O
Rebecca jag är trött och vill sova :(
Jag älskar dig babygirl<333333

Tjuvtitt

Hejsan! Nu är jag helt klar med bästaväns present! Eller ska bara beställa strax.
   Jag och älskling ska strax gå upp och kolla på film sen ska vi sova. Men just nu ligger Andreas och sover bredvid mig och jag kollar på Outsiders som är så konstigt!
Mitt knä har blivit mycket värre och jag är förkyld! Jaja, svenska vintern.. Nu ska jag väcka älskling och gå upp! Ses <3!

Nu får även bästavän en ledtråd om vad hennes present är!


Varsågod bästus! Lista ut det här du!
JAG ÄLSKAR DIG! <3


redälK!!!

KLÄDER! Alla måste ju bara älska dom! Så jag tänkte slänga upp lite. Okej, ja jag är jätte uttråkad! Men om 45 minuter ska jag börja gå tillbaka till skolan så ni får lite kläder först! <love3!


Alla kläder från Nelly här över;
- Svart klänning med nitar på högra axeln.
- Svart linne med vit text.
- Rosa linne med nitar på axlarna, snyggt med tights under!
- Den underbara klänningen som ni sett förut!
- Linne/tunika med silver nitar som en blixt mitt på, love it!



Allt från WeekDay;
- Vit t-shirt med tryck "Why" med några paljetter.
- Grå bara vanlig tröja.
- Vitt linne med guld bokstäver "PARIS"
- Rosa kofta, tummen upp till den!


En liten fråga..

Jag tänkte bara skriva en fråga här till Andreas som kommer läsa det här om någon minut..

Kan vi gå ut och gå ikväll, som vi gjort dom senaste dagarna? Mitt knä behöver det!
Och en till.. Vad vill du ha i alla hjärtans dag-present?
        Det var allt så vi hörs senare<3!


P.S. Jag är otroligt trött!!


Jag och mina nudlar

Nu sitter jag här på min lååånga håla, jag har nudlar i soffan bredvid mig och How I met your mother på tv!
Jag har haft geografi och matte nu på morgonen, fick VG på mitt geografiprov så jag är glad! Hade även möte med rektorn imorse, det gick också bra. Men nu ska jag fortsätta äta, jag tänkte bara blogga i tid så älskling kan läsa det här när han är på sitt möte. Vi ses sen älskling, och till er läsare, jag bloggare när jag kommer hem! <3!


My little cutie - my big love.

Nu är det så här, jag har inte bloggat idag för att;
- Jag tänkte ta en lugn dag med älskling.
- Jag har mått för dåligt.
- Varje gång jag tänkte så glömde jag bort..
- Eller så kom något annat som var viktigare.

Men nu till vad jag gort idag. Vaknade vid 11, åt frukost vid ett-två. Mellan jag vaknade och frukosten så tittade jag och älskling på film, John Tucker must die! Grym film, haha. Och juste, igår kväll tittade vi även på The longest yard(?) på svenska: Benknäckargänget, den var riktigt rolig! Två filmer jag rekommenderar!
   Efter frukosten tog jag och Andreas en lång promenad med hunden, vi tänkte vara ute rätt länge, som igår t.ex. Men så blev det inte, mitt knä och kylan gjorde så vi "bara" var ute i 1h och 40min men det blev bra det också. Annars har vi legat i sängen och kollat på Glee, underbar serie!
Och nu sitter vi i soffan där en skräckis väntar och cola och chipsen står redan framme. Så vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon! Sov gott<3!


Du är lycka,
Du är hopp,
Du är kärlek,
Du är min största kärlek.
Du är världens bästa pojkvän.
Du kommer alltid att ha mig.
DU&JAG, Vi förevigt!
<3


2 timmars promenix!

Innan vi åt middag ikväll så gick jag och älskling ut med hunden i två hela timmar! Sen blev det mys och sen tacos, efter det åkte vi och handlade godis osv. Sen blev det tv tittande, melodifestivalen med andra ord. Det var väl helt okej, kände igen ca 4 st av alla!^^
  Nu håller vi på och laddar ner lite filmer som vi ska se senare. Och massa mys på det så blir allt underbart!
Nu orkar jag inte skriva så mycket mer för jag blir kissnödig hela tiden, så fort jag dricker. Måste ha något kissfel, haha.. Och nu kom älskling och katten! Vi ses <3!



Jag älskar dig!


Pics!

Nu kommer några av alla bilder från slutet av 2009!


Älskling, jag och bästavän!


Älskling och jag, samma kväll som bilden över.<3


Boxning med älskling ;D


Bara för älsklings skull, han tycker jag ser så glad ut..


Iaf om man jämför med den här bilden, haha!


Älskling köpte en underbart stor och skön säng! :)


5 Månader med älskling 1 Januari. <3


Tacokväll med baby! <3


SP1c i pulkabacken<3!


A sweet escape

God morgon! Eller nästan, jag och älskling vaknade vid 10 faktiskt! Ovanligt tidigt för att vara oss också. Men vi har varit vakna sen dess och precis ätit frukosten. Just nu sitter vi och myser i soffan och kollar på tv.
Ikväll börjar ju även melodifestivalen, så får väl kolla hur bra den verkar. Annars får vi se vad dagen bjuder på, hörs senare<3!


Jag älskar dig, du är världens bästa pojkvän. Du är den enda för mig,
du ger mig hopp, kärlek och lycka.
Jag kommer aldrig lämna dig, du gör mig till världens lyckligaste!
Du är mitt livs största och första kärlek <3


I see your true colours..

..That's why I love you!

Älskling
och jag sitter och äter nattmackor och dricker cola, plus kollar på någon film på tv. Har faktiskt laddat in bilderna i datan, tycker det var riktigt duktigt gjort utav mig! Några kommer upp nu, och resten imorgon.
Ska fortsätta kolla på tv med Andreas nu. Hörs imorgon, sovgott<3!






Jag vill aldrig förlora dig älskling, du är mitt allt.
Du är den bästa pojkvännen!
Jag älskar dig nu och förevigt, oavsett vad.
Du är den enda för mig, jag lämnar dig aldrig,
Andreas, jag klarar mig inte utan dig, du är värdefull och underbar!
- Glöm aldrig det.


Sur? Nej tack!

Just nu sitter jag och älskling och tittar på tv, men älskling verkar jääätte sur :( Det tycker inte jag är bra!! För då blir jag orolig(!) och det vill ingen av oss..
   Jag och älskling var ute länge med hunden tidigare ikväll, och hon fick hoppa i djuup snö! Det var riktigt kul att titta på.^^
Vi har iaf handlat en hel del godis och cola, yummie! :] Senare ska vi väl kanske kolla på någon film och på How I mer your mother. I like it baby ;) Känns som vi kommer sova tidigt ikväll för älskling är trött redan nu, haha :p Imorgon ska vi springa... Hehe, va kul! Men nu får jag njuta av allt godis med älskling och ska strax ladda in mer bilder i datan från slutet av förra året. Det kommer även upp på bloggen, puss på er så länge <3!


Nu så!

Efter ett underbart bad och ansiktsmask och hårinpackning mår jag lite bättre. Bara huvudvärken som måste bort!
   När som helst kommer älskling vara här och knacka på dörren! :D Så jag måste springa ner och öppna.
Det blev bara ett litet snabbt inlägg men skriver mer efter vi köpt godis, I like it! ;) <3!


Jag orkar inte!!!

Känner mig helt äcklig, hemsk och sjuk. Mitt huvud känns större än en vattenmelon och jag är hungrig så fort jag äter, känner mig febrig(?) och jätte trött och hängig.. MEN ändå så ska jag ta mina sista krafter att städa mitt rum. Iaf ett tag, sen bada och sen åka och hämta älskling och köpa godis :*
   Gjorde inte så mycket i skolan idag. Så orkar inte skriva mer om. Orkar inte blogga mer nu, bloggar när jag mår bättre. Puss <3!


Jag vet att jag laddade upp den bilden för någon dag sen..
Men jag vill ha sommar och jag älskar bilden!


Inte ok!

När kommer det sluta snö?!
 Nu är jag hemma från skolan, provet gick helt okej hoppas jag. Har en hemsk huvudvärk, tog en promenad med hunden men det hjälpte inte..
Nu ska jag bara vila och sen städa lite och massa. Jag har egentligen inget att säga, men vi hörs senare. Ha en bra snödag<3!


Hur ska man hinna?

Nu är jag hemma på lunch och ska plugga det sista inför geografin. Våran lärare flyttade upp lektionen till 13.00 istället för 14.35.. Får hoppas att det går bra ändå!^^
    Mamma håller på och gör en pizza till mig som jag ska äta.
När provet är slut ska jag upp till stan och kolla hur mycket pengar jag har kvar, åka med bussen hem, städa, fixa bilder och självklart blogga. Den jobbiga Torsdagen kommer nog inte bli så jobbig egentligen.
 Har inte så mycket planer i helgen faktiskt, imorgon slutar jag 11.30 och sen kommer älskling runt fyra. Vi ska iaf ha en lugn helg, fast ut och springa hade vi tänkt också. På söndag blir det även simning med bästavän. Hörs när jag kommit hem efter provet, håll tummarna..<3!


Ni får en bild på världens gosigaste, underbaraste, mysigaste och mest bögaktiga katt!
Min prinsessa Elvis! Han är underbar!!


Jag kan knappt tro mina ögon!!!

Ni ska få se vad jag hittade när jag kollade igenom Nelly.com herregud va lycklig jag blev när jag såg den underbara sak! Och jag måååste ha den!! :D
Nu sitter jag här med mina nattmackor och varm o'boy, hihi. Tittar på kläder, på tv och pratar med älskling. Just nu känner jag mig riktigt lycklig! Älskar verkligen känslan av lycka!
    Imorgon har vi prov och jag har pluggat ca 2 1/2 timme nu ikväll och sen ska jag plugga mer imorgon för vi har massa håltimmar innan provet, så det blir bara bra det. Sen ska jag städa när jag kommer hem och blogga såklart och sen på kvällen ta ett härligt bad och bara vänta på att fredagen ska komma! GASH låter ju bättre än bra ;)
Men nu måste jag hänga med lite på vad som händer på tv, så nu ska ni få se det underbara.. KLÄNNINGEN!!! Från Nelly och kostar ca 450kr!

                                  
Den är nästan som den från TopShop fast utan axlar, den är så perfekt!
Jag bara ä-ä-älskar den! Hittade även andra kläder från Nelly, men ingen som denna!
Och resten får ni se nästa vecka, sovgott
<3!


Min näsa är öm, om jag drar i den..

Det är faktiskt sant, rubriken alltså. Men näsa är helt konstig ibland. Haha!
    Nu är jag iaf hemma från en kväll på Wikman's, åhléns och intersport med bästavän. Jag tog en tacotallrik och Jennifer tog en sallad. Plus en chokladboll var. Sen gick vi till intersport och tittade på träningskläder, behöver iaf träningstights! Sen vidare till åhléns tittade på kläder, böcker, hårprodukter bl.a och vi tittade i tränings- och massageböcker. Lite sepciellt..
Nu ligger jag i sängen med datan på magen och Veckorevyn bredvid mig. Har hunnit bläddra igenom den för får inte läsa den förän jag pluggat lite! Geografiprov imorgon ju.
   Om jag inte skriver mer ikväll, men jag tror det blir mer, så kommer jag skriver imorgon mellan 12 och 14! Hörs senare, ha en bra lill-lördag<3!



Jag just nu, i sängen med datan och mobil^^


Min speciella kudde som jag fick av älskling! <3


Har inte mycket att säga men mycket att visa!

Rubriken kanske låter lite fel.. Men nu menar jag kläder. Jag har seriöst blivit helt förälskad! Men nu vet jag ju iaf vad jag önskar mig i alla hjärtans dag-present!
     Har ju inte så mycket att säga så tänkte så här.. Ni får se lite mer kläder, nu från Gina Tricot för det från HM blir senare någon gång.
Just nu vill jag bara ha en god sallad, och sommar(!!) och kläder, hehe. Nu kommer mera kläder, pussen<3!


Allt är från Gina Tricot;
En röd t-shirt med gulligt tryck
En grå tröja med detaljer på axlarna
Lila tröja som skulle vara jätte snyggt över ett par tights
Ljusrosa kofta - BEAUTIFUL!
Blått linne som också skulle vara snyggt över tights!
En kavaj med nitar - love it!
Ett par svarta tights
Ett grått linne med en dragkedja


God morgon!

Nu är jag vaken och sitter med frukost i mitt knä och varm o'boy i handen plus älskling i telefon på magen! Tyvärr en liten feber, men den ska jag kämpa mig över genom dagen!
Idag som sagt ska jag träffa bästavän och bästavän nr2. Men vet inte om bästavän nr2(Ken) kommer.. Men innan det ska jag plugga, städa, duscha eller bada och gå ut med hunden. Det ska bli en lugn, ostressad dag för min del!
    Nu ska jag kollal lite på tv och fortsätta äta min frukost, skriver mer senare! Har även fixat lite kläder ni ska få se från HM <3!



Du är värdefull, du är speciell på alla sätt.
Du är min bästavän, och inget kan ändra på det.
Våran vänskap är starkare än pippi och bamse tillsammans, remember?
Jag älskar dig bästavän, livet ut.
Du kommer alltid ha mig, släpper aldrig taget om dig, oavsett vad! <3


Paradise Hotel..?

Jag tittar på PH, har inte tittat en enda sekund på det sen det började men det känns som att det inte finns något bättre på tv och alla pratar om det plus att det är final.. Dåliga ursäkter, I know.. MEN jag hatar Paradise Hotel!
Men så kan det gå.
   Jag håller på att titta på kläder från HM nu, så imorgon kommer det mera kläder. Kläder är underbart!
Imorgon har jag ändå lite planer, blir en sovmorgon till ca 11. Sen tar jag nog ett varmt bad med hårinpackning och ansiktsmask. Sen vid 15.30 ska jag möta Ken och bästis på stan så ska vi gå och fika. Blir äntligen det efterlängtade salladen på Wikman's! Sen hem och plugga inför geografi provet på torsdag.
  Nu sitter jag bara och tar det lugnt, smsar med älskling och tittar på Scrubs. Skriver mer imorgon vid frukosten, godnatt<3!


You know we’ll make it through, you know I’m here for you.
With you by my side I will fight and defend!
Andreas Svensson, allt för dig!


Starta motorn, ta ut vingarna och flyg med mig till London!

Imorgon har jag inga lektioner så det blir lite sovmorgon då! Och sen ska jag och hunden ut på promenader. Men mer om det imorgon!
     Just nu sitter jag i soffan med datan, en skål med päron och kollar på kläder. Vill och behöver verkligen nya saker till min garderob. Och som rubriken säger så vill jag till London! Skulle vara så roligt ju. Har faktiskt klistrat lite så ni får se en bild på en del kläder som jag blev lite smått kär i.. :$ Mer kommer imorgon också! 
  Skriver mer innan jag går och lägger mig eller så, så kanske ni får mera kläder! ;D <3!


Allt är från TopShop;
3 st T-shirts med söta tryck
En silverring med fina detaljer
En ljusgrå tröja med detaljer på axlarna
Guldhalsband
Två svarta ballerina skor, love them!
Armband, svart guld och silver
En svart klänning med halva med lite mönster
Vit spetsklänning
Vit tunika/linne med tryck av Eiffeltornet med paljetter av olika färger
Svart klänning med leopardmönster
Svart klänning med svaga detaljer
ÄLSKAR ALLT!


Känns bättre!

Idag har inte varit världens bästa dag direkt, men Andreas hjälpte mig enormt. Har haft feber, huvudvärk, illamående och typ svimmade imorse. Men nu är det bättre, lite iaf.
     Blev alltså ingen skola men har gjort några uppgifter hemma, imorgon blir det skola till 12 sen ska jag, bästis och Ken fika. Men nu fick jag reda på att jag inte har lektioner imorgon, typiskt! Men men..
Nu ska jag göra några mackor och vänta på att mamma ska komma hem. Och måste plugga.. Skriver mer senare, pussen<3!


På onsdag ska jag och bästavän simma också!
Ses imorgon saknade underbara människa!
<jagälskardig3


6 månader, huvudvärk och magont...

Ja så har min och Andreas 6 månaderskväll varit hittills.. Känns som mitt huvud ska sprängas och ska kolla om jag har feber, inte lika trevligt som var tänkt.
     Idag fick jag en rosa, miniplattång av älskling, det är underbar och älskling lika så! Sen har vi hälsat på syster m.m dom spelade väldigt mycket tv-spel.^^
Imorgon ska jag ta mig till skolan och sen börja med att plugga inför torsdagens geografi prov och sen fortsätta med alla hjärtans dag-presenten till älskling och börja med den till bästis. Det kommer bli grymt!
Annars har jag, Andreas och mamma pratat om vad vi ska göra i sommar. Längtar så otroligt mycket, vill ju inte ha mer snö och kyla nu..
   Men nu ska jag försöka ta så bra hand om älskling som jag kan, ni får ha det bra och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. <3!


Min bästavän är otroligt saknad.

      <3    
                      Du är min stora kärlek, dig släpper jag aldrig taget om.
                     Jag älskar dig min underbara pojkvän!


Äntligen!!!

Nu är det första Februari och det betyder 6 månader med min älskling! Jag är överlycklig och jätte trött, haha.
    Orkade inte skriva något när vi kom hem för då åt vi, hade det jätte mysigt hela tiden bara. Nu sitter älskling vid mina fötter för missen sitter på Andreas plats vid kuddarna. Cat fight ;]
Imorgon börjar jag tio så vi ska titta på HIMYM(How I met your mother) avsnitt och sen sova. Skriver mer imorgon, pussen och sov så gott<3!


RSS 2.0