Perfekt dag!

Jag är så lycklig! Har kommit hem från lunchen med Joel och Jennifer, sötnosar. Nu packar jag och om en timme åker jag till bussen, ska köpa biljetter till AIKmatchen den 8e på derbybutiken annars åker jag till Åkeshov och hämtar nycklarna av älskling. Åker hem, tittar på film sen kommer han och då sover vi och vilar upp inför imorgon. 09.02 går tåget från centralen mot Göteborg. Vi kommer hem på fredag runt tio-elva och lördag spenderas troligen med Elis m.fl på Pride. Och söndagen blir det bara vi, på VÅRAN 1års dag. Nu måste jag fortsätta, ska försöka mobilblogga nere i götet. Annars får ni förstå, puss på er bästa!


Snart sitter jag och pojkvännen på en klippa, hand i hand, huvud mot axel och kollar på solnedgången.
Det är så det ska vara.
Jag och den jag älskar!


Finaste paret

God morgon! Ligger i sängen, mätt och belåten och ska börja min packning. Kommer inte hinna klart innan jag ska lunch med världens finaste par! Men jag hinner efteråt, åker halv fem till älskling men hinner säge hejdå med ett par bilder till er. Vet inte om internet finns där vi kommer vara, det får vi se. Andreas har med sin data så uppdaterar om jag kan + från mobilen! Det kommer bli jätte bra det. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av O.C innan jag börjar. Puss!


Kläder - man får aldrig nog


Vit linne med svarta kanter
Fjäder örhängen
Grå väska med rosett


Fucking ensam

Har inte känt mig ensam på länge, har de senaste veckorna haft någon bredvid mig på dagarna. De gjorde att veckorna blev mindre jobbiga. Men usch så ensam jag känner mig nu. Vill ligga i älsklings knä igen, känna när han bar in mig till sängen och pussade min panna och bäddade in mig när jag mådde så dåligt och låg bredvid mig och höll om mig hela natten. Känns konsigt att ligga i min lilla säng med datan på magen och ingen här. Bara jag. Ibland vet jag inte själv om jag förtjänar en sån bra pojkvän som han är, han behandlar mig som jag vore det dyrast i världen. Jag vill bara vara en bra flickvän för att göra honom nöjd och lycklig, som han gör för mig. 
  
I min ensamhet ska jag kolla på O.C nu iaf. Imorgon väntar packning och lunch på stan. Just(!) jag är stolt över mig själv, jag skrev packlistan ikväll medans Sex and the city var på. Ska leta efter en satc-box i Gbg! Sov gott sötmöss.


Ibland vet jag inte om jag förtjänar någon som är så snäll och underbar.


Sista kvällen hemma

Ikväll är min sista kväll hemma på ungefär en vecka! Det känns så underbart! Jag är grymt taggad inför Göteborg med världens underbaraste pojkvän. Imorgon blir det som sagt lunch med Jennifer, saknissen. Resten av veckan blir det Göteborg, pride och våran 1årsdag på söndag! Vilken underbar vecka va? 
  
Jag sitter med block och penna för att skriva min packlista i sista lilla sekund, haha. Hoppas vädret blir bättre under veckan, kommer bli grymt! Puss och kram.


Nyvaken hemma hos älskling.


Ha..Ha.. Nej

Men kul, jag skrev ett inlägg och sen råka trycka bort allting great. Sitter och kollar på How I met your mother. Men nu mat, tacos! Puss! Äsch, skriver mer senare.

Roligaste veckan börjar idag!

God dag säger man väl då? Jag somnade runt halv fyra igår, låg och tittade på O.C i sängen. Nu mår jag inte så bra, jag har duschat så känner mig ren. Men mår lite illa fortfarande så idag blir det väl att ligga i sängen, börja smått packa inför imorgon och bara ta det lugnt. Vädret är väl rätt okej, inte regn men inte sol.
    Åh jag vill bara spola fram tiden ungefär 24 timmar. Sitta på café och äta lunch med Jennifer innan jag sticker. Idag börjar även den roligaste veckan på hela året i Stockholm - Pride! Finns inget roligare som jag kan komma på, på fredag kommer vi hem och på lördag blir det pride hela dagen! Det är bra att det finns något att längta till när vi kommer tillbaka från Götet!



Rewind one year from now




Exakt vad rubriken säger, om man kollar tillbaka, ett år prick från nu. Kommer ni ihåg vad ni gjorde? Kommer ni ihåg vad ni kände? Jag gör i alla fall, kommer ihåg exakt vad jag gjorde och hur jag kände. Jag blev kär.
   
    Jag satt i mitt rum, i min säng och smsade med en kille som jag trodde var en av dom knäppaste personerna jag träffat. Han ansträngde sig mer än någon annan gjort, och bara för att få prata med mig. Han sa saker som jag aldrig trodde någon person skulle säga till mig, han fick mig att le när det var som jobbigast. Jag var fortfarande tveksam på om han var seriös med allt han sa, man kan inte lita på vem som helst. Men jag gav mig lite till och från, den natten pratade vi ett tag. Kanske till två ungefär. När jag skulle somna försökte jag förså hur någon människa kan mena allt det han sa till mig tidigare. Mitt hjärta slog som aldrig förr, mina läppar hade ett större leende än vad jag någonsin sett, min kropp var varm och jag förstod att jag var kär. Det var alltså något speciellt jag kände tillbaka till honom. Fast det skrämde mig först, men att läsa hans sms om och om igen lugnade ner mig och jag kände att jag var lycklig!
Han öppnade sig för mig och jag gjorde detsamma för honom, jag kände att jag kunde lita på honom och det betydde så mycket för mig. Han fick mig att känna mig säker, trygg och lycklig. Det var ett år sen. Om jag tänker på idag.
Idag ligger jag i min säng, läser sms från honom om och om igen och känner mig fortfarande lika lycklig och varm i hela kroppen. Den kärleken han gav mig ger han mig än idag, jag känner den varje dag och jag är lyckligare än vad jag nånsin varit. Att vara kär i ett år har inte alltid varit lätt, inget förhållande är perfekt. Men man lär sig, lär sig personen man är kär i och löser alla problem som kan lösas. Man hjälper varandra och man förstår. Jag förstår en person bättre än alla andra och vissa säger att personer inte kan ändras. Det tror jag inte på men jag tror ändå på det. En person är alltid den personen som man har varit men man kan alltid ändra den man kommer bli. Det älskar jag.
   Ett år har gått sen jag blev förälskad i honom, han den där speciella som tog hela min värld med storm! Det trodde jag inte skulle hända. Inte för mig, inte då. Men nu ligger jag här och har mitt leende på läpparna som jag har haft i ett år nu. Och jag älskar min pojkvän lika mycket som jag gjorde för ett år sen, det är vi och det är så det ska vara - det är rätt. Nu önska jag er alla lycka, att ni hittar den där speciella som ni känner så här för.

Snart har vi varit tillsammans i ett år och många år kommer det bli. Tillsammans med den underbaraste personen jag träffat. Min pojkvän, min framtid och min kärlek - Andreas Svensson. Jag älskar dig mer än allt annat i hela världen. Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi.

 


intejenniferh.blogg.se


Allt jag vill säga till dig är att du är saknad och älskar utav mig rejält mycket!


Hösten...

När jag legat i sängen dom senare dagarna har jag även kollat på kläder. Det är kallare ute och butikerna får in höstens kläder. Känns riktigt deppigt när det fortfarande är Juli. Om en vecka börjar Augusti och det ska vara sensommaren då. Inte början på hösten. Det känns fel! Det är fel också. Nu har jag dock kollat in början av höstens kläder på Top shop, så nu får ni se en början av den årstiden jag gillar minst - hösten...


Stickad svart tröja.
Fjäder örhängen med pärlor och rosor m.m.
Vin rött linne med rosett. - Gillar den udda färgen!


Vila i två dagar nu

Hej på er. Jag mår bättre, men inte bra. Älskling har åkt, jag åker på tisdag kväll och på onsdag morgon åker vi till Göteborg. Ville egentligen bara meddela att jag lever och sånt bla bla bla typ? Har varit ett par hemska dagar jag vart med om nu. Usch. Ska på lunch med Jennifer på tisdag, can't wait! Jag saknar henne grymt mycket.


Värsta natten i mitt liv

God morgon, ingen vaken nu va? Skulle inte tro det. Jag har inte kunnat sova någonting inatt och spytt troligen varje timme. Nyss spydde jag för sista gången har jag bestämt. Är tom i magen, men vågar inte äta.. Och skulle åkt till bästavän idag så blir man självklart sjuk. Usch vad jag är less på mig själv, varför måste jag bli sjuk när det är sommarlov och fint? Eller varför måste jag bli sjuk överhuvudtaget. Hörs senare!


...

Hej på er. Länge sen ju. Jag ville meddela att jag är sjuk, dom senare tre timmarna har jag spytt ca 9ggr. Mår jätte illa men mår bättre nu iaf, älskling ligger och sover bredvid mig och jag med snart.

Vad är det som är tråkigt att göra med roligt när man är klar?

Ja, vad kan det vara..? Jo, städa! Jag och mamma har nästan städat i två timmar inne på mitt rum, har fixa hyllor och massa! Snart ska jag äta lunch sen ska jag dammsuga och fixa det sista sen en låååg vila. Det blir bättre och bättre, ska måla omm rummet i vinter tror jag, fixa nya möbler osv. Mycket jobb men har en stark och duktig pojkvän som gärna hjälper.
   Annars då? Jag håller på att buda på en converse väska på en tjejs blogg, det avslutas på fredag. Håller tummarna! Nu är det lunch, pussis.


Den hoppas jag blir min!


A real beauty


Kollade in på Monkis hemsida och såg denna skönhet.
Puderrosa, lite slapp, snygg över leggins eller jeans.
Jätte fin och enkel!


Nu är det bara jag, katten och satc

Nu börjar dubbel avsnitt med sex and the city, får aldrig nog! Så jag och min bögkatt kollar på det med mackor och oboy, mysigt värre. Hoppas ni har en minst lika mysig kväll!


Jag och min bög misse Elvis


Blixt och dunder

Åh jag vill ha oväder! Åska, blixt, regn och dunder, så mysigt. Det är nog på väg tror jag, verkar så iaf. Jag har gjort illa min fot som bara den. Men jag måste äta nu faktiskt, ganska random det här. Men kram.

Slappt

Vilken lugn och skön dag. Egentligen så hade jag tänkt att njuta av sista dagen som solen kommer vara framme på några dagar så tänkte sola, men jag frös så mycket så att jag la mig i soffan och vilade under filtar och tröjor. Åt pasta med mamma också, så fått i mig lite mat iaf. Jag ska snart börja skriva packlista och hoppas på regn nu under ett par dagar. Kollade vädret på smhi, hur det är i Göteborg under dom närmsta 10 dagarna och det ska vara regn fram tills nästa onsdag, alltså då vi åker. Då blev jag glad! Men nu ska jag vila och skriva listan, puss.


2008 i Göteborg med bästavän!
Jag saknar dig


Kryssa med oss

Hej och hopp! Sitter och äter frukost framför tvn. Har varit på sjukhuset och tagit blodprover nu på morgonen, fick inte alls sova ut.. Idag ska jag vila, kanske sola lite och skriva packlista och fixa filmer! Ska även börja kolla på kryssningar som jag, bästavän, mamma och Katarina ska åka under sista veckan på sommarlovet. Jag och Jennifer har planerat våran lilla kryssning i ungefär 3 år nu. Och äntligen ska vi åka! Ska bli riktigt kul, kareoke i baren och massa skoj!


Vi tycker även om att ta kort med självutlösare bland underkläder!


Finaste Axel


Andreas och jag snodde Axel så mycket vi kunde!

Världens finaste


Jag är en otroligt stolt faster! Sån söt, glad och fin Axel har jag aldrig träffat.
Min fina brorson <3


En dag på märsön


Kom till en glad fin vän

Smaskade i oss godis..

och fotade

bästus ramlade nästan i vattnet!

Vi, som alltid, tog grymt snygga bilder som ni får se någon annan rolig dag!


Baby goodbye

Nu har älskling åkt hem till sig, jag åker dit på onsdag kväll. Vi har haft en mysdag, så underbart! Håller på att fixa filmer, musik osv till göteborgresan. På lördag ska vi på dubbeldejt med Joel och Jennifer, lunch och poolbad bättre kan det inte bli! Jag hoppas jag får träffa Jennifer innan onsdag iaf, puss!


Öland förra året


Kär på nytt

Håller på att kolla på kläder, väskor, skor och ja, allt man kan tänka sig som man kan köpa i Göteborg! Har precis varit inne på Top Shop's hemsida, och åh vad man blir kär i allt dom har! Jag kommer tillbringa mycket tid inne i deras butik om mindre än två veckor.
   Annars så blev dagen riktigt bra, solen är framme och riktigt skönt är det. Jag och Andreas har mest sprungit och snott bulldeg från mamma och legat i sängen och mumsat på det! Snart väntar mat.


Blått linne/klänning och en svart väska med rosett, love them!


mysigt värre

Orkade inte blogga mer igår men jag och Andreas hade jätte mysigt igår, vi kollade på film och åt grönsaker och dipp. Det var jätte mysigt! Idag så sov vi till halv elva, var sjukt skönt att sova ut. Och nu äter vi frukost och kollar på tv. Vi har inga planer för dagen, skönt.


God morgon babe


Lunch

Har kommit hem från en lunch ute hos syster där bror och annat trevligt folk var. Vi åt god mat och myste med finaste Axel, bilder på han får ni se sen. Han har blivit så stor! Jag och Andreas ska troligen strax sova eller något. Ikväll väntar en nyttig filmkväll med massa mys!

South park och zzZZz

Var ute och badade hunden och samtidigt som mamma och Andreas badade. Jag tänkte gå och hälsa på farmor men på vägen träffade jag Steph och Adam så kom aldrig fram till farmor. Skön kväll med tacos som stod på menyn! Just nu tittar jag och AndreasSouth park men ska strax sova så god natt på er!


Vaken och full med glädje!

Jag har ätit frukost och nu tittar jag på tv. Ska strax börja städa, älskling kommer senare så det måste vara fint! Imorgon ska vi äta lunch med syster och bror m.fl och världens bästa Axel! Kommer bli en sån bra helg! Nu ska jag väl städa, suck..


Veckan med älsklingen

Vi åkte till Stockholm och till lägenheten i söndags. I måndags slutade Andreas tidigt och han hade sagt att han hade en överraskning, så jag var nyfiken hela dagen och tjatade och var jobbig. När Andreas kom hem från jobbet somnade vi och sov till 17.30 då åkte vi in till stan och då kom överraskningen, han bjöd mig på bio! Underbaraste pojkvännen! Innan filmen åt jag på TacoBar och Andreas tog en pizza, smarta som vi var så åt vi inne på Kunghallen. Filmen vi såg var Twilight Eclipse och jag hade en jätte jobbig kille bredvid mig som bråkade med sin tjej, suckade och pratade genom hela filmen. Annars så var filmen faktiskt bra! Jag är inget twilight fan alls men filmen var faktiskt bra, så nästa som kommer ska vi också gå på. Vi var hemma runt ett tror jag. Dom andra dagarna har vi mest tagit det lugnt och igår köpte vi två filmer som vi kollade på igår kväll, har verkligen varit en lugn vecka som vi behövde tillsammans!
    Nu är jag tillbaka till Enköping och om två veckor är vi äntligen i Göteborg, bara vi, vi behöver verkligen det!


Ut i solen med hunden

Blev inget sovande, tog hunden och gick på en promenad istället. Och har precis ätit lunch, ska försöka vila lite ändå. Blev inte så mycket sömn för mig inatt. Har varit sjukt varmt dom senaste nätterna. Känns inte bra, men skönt att solen har varit framme och det känns verkligen som sommar! Om två veckor är jag och babe i Göteborg också.
I tisdags var det 1år sen Andreas och jag träffades första gången! Det har varit underbara dagar hos honom.


Jag är tillbaka

Jag är hemma, internet funkade inte hos Andreas. Sorry. Ska sova ett tag  nu så uppdaterar mer sen, njut av solen!

Nelly


Dessa två skönheter beställer jag hem imorgon!
Första är ett gräddvitt linne 59kr
Den andra är en puderrosa klänning 149kr
Båda är från Nelly.com och är billiga på rean och sjukt fina!


Dr idiot?

Usch vilken doktor vi fick idag. Mamma hämtade mig 10 och vi kom till sjukhuset, gick in till läkaren, han kände på halsen och sa direkt att inte var fel. Liksom jag har haft huvudvärk och ont i halsen nästan i ett halv år och mer?! Men sen tog jag blodprov och halsprov. Sen in och prata med läkaren igen, en riktig idiot! Mamma blev riktigt sur så vi gick därifrån. Puh..
  Idag väntar vila och ikväll fotboll, blir en bra dag. Vill egentligen ha älskling här men han är upptagen. Skulle verkligen vilja ligga i hans famn och sova, det är en dröm som är verklighet. Åh jag älskar kärleks känslan!


Grease eller gris

Sitter och kollar på sista minuten av Grease nu. Kommer ihåg typ 2006 eller 2005 då kollade jag och en kompis på Grease och jag trodde man sa gris, så trodde filmen hette gris. Haha.. Men iaf, de senaste dagarna har varit jätte jobbigt och inte bara för jag är sjuk, privata saker mest. I helgen ska jag vila upp mig och ladda upp bilder. Det kommer mest bli bilder, inte mycket att skriva om. Nu blir det mackor, puss.


My heart is set on you


-


Jag kommer tillbaka när allt är löst, när jag mår bättre och jag vet att kärleken är som den ska.

Vi var så starka, vi är det fortfarande.
Jag älskar dig med hela mitt hjärta, sen dag ett.
Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi..


Körd

Jag är helt slut, död, usch. Mitt huvud sprängs, min hals sväller, jag sover, allt säger nej idag. Men jag ska ändå ut och tälta, ska åka om ett tag. Har varit och fikat med mormor och mamma. Imorgon kommer massa bilder eller iaf under helgen. Då är jag ledig. Men nu ska jag börja packa.

Mitt rum och sex and city

Jag är så trött på mittt rum, har haft samma "sort" så länge. Vill ha puderrosa väggar, en till garderob, fixa min fotölj, nytt sängbord och igår handlade jag lite saker också. Jag kommer få hjälp av älskling med att göra om så det är tur, bra att ha en stark man! Hehe. Spanien vann också, tjoho! Nu tittar jag på Sex and the city.
ÅH, vet ni?! Jag och älskling var på Sex and the city 2 i måndags. Jag älskar den! Om ni inte har sett den än så är det nästan ett måste! Sjuuukt bra film. Love it! Nu ska jag äta lite mackor, sov gott!


Hon är flickan som gör mig lycklig


Min bästa vän

Vi har så mycket att ta igen under sommaren nu, och det menar jag. För under året som gått har vi aldrig träffats så lite som vi gjort. Det är helt sjukt, vi fick vara "nöjda" om det ens blev 1 gång i veckan. En gång i veckan för att få träffa den som betyder mest är inte bra, det funkar inte.
Men nu kör vi, båda har sommarlov nu och nästan inget planerat så nu ska tiden gå till oss och ta igen alla dagar vi missat under året som gått. Vi kan prata om allt och alla, och det är det vi gör bäst!
Jag är lycklig att jag har dig att prata med för jag vet att du förstår mig.
Jag älskar dig bästavän och jag lovar och svär att jag alltid kommer finnas här för dig när som helst, hur som helst, allt för dig!


Taggad!

Jag är taggad för imorgon, ska bli så kul! Men nu måste jag städa in det blir fotboll. Har fixat tältet, badringar och massa pinnar till tältet! Imorgon ska jag även köpa en present till Jonatan, för han har fyllt 15, GRATTIS!


Imorgon blir det elit!


Men öh va?

Jag blev så sur när jag kom till lägenheten i Stockholm och internet funkade inte.. Lika bra att lämna datan hemma! Men nu är jag hemma, kom hem vid 8 imorse men sov och var ute med hunden. Imorgon ska jag och bästavän tälta, vi får se hur det kommer gå! Nu sitter jag och kollar på första säsongen av One tree hill. Måste göra lunch strax också. Har köpt saker som ni får se senare och lite bilder från ett par veckor sen, bättre sent än aldrig!


Förra året.
Jag saknar dig!


Stockholm på g

God morgon! Jag är vaken och älskling ligger i sängen och sover. Ska göra lite frukost sen hoppa på honom och väcka han med pussar. Idag ska/skulle(vet inte riktigt än) vi ut till bresse och bada, vi får se hur vi gör. Sen drar vi till Stockholm, gash, tre veckor sen sist, kanske lite tid för vissa men jag saknar lägenheten, sängen och allt, jag älskar att vara i Stockholm! Men jag bloggar nog om vi är kvar hemma annars ska jag försöka mig på mobilblogg som inte funkade förra gången. Puss!


Lite gammal bild bara


400kr rikare

Hemma och är 400kr rikare och en hals dubbelt så tjock. Jag och Alfred och Ludvig har haft jätte roligt och mysigt, halva tiden jag var där sov dom så det var ganska lugnt och skönt. Fick mysa med kattungar och kolla på tv för det mesta. Och som sagt, min hals är svullen, riktigt rejält och jag mår inte alls bra. Ska sova med baby snart så jag hoppas att jag mår bättre imorgon, sov gott.

Nu så!

Nu kan jag uppdatera mycket mer än tidigare, jag jobbade sista dagen igår och har nu sommarlov i 6 veckor! Grymt. Fast hon som ägde dagiset tyckte att jag var så duktig så hon frågade om jag kunde vara barnvakt åt hennes barn ikväll, självklart sa jag ja och ska dit runt tre tror jag. Jag får även 50kr i timmen, inte dåligt! Innan jag ska till dom så ska jag, Andreas, mamma och Bea möta min andra syster Mia på stan för en fika, ska bli trevligt. Hon är i Sverige under helgen så får passa på att vara med henne. På söndag åker vi till Stockholm igen och någon dag i nästa vecka ska jag och Jennifer tälta, får se hur det går men ska bli kul som vanligt. Nu ska jag strax hoppa in i duschen, vi hörs lite senare.


Så här såg det ut förra gången vi tältade.
I nedförsbacke, inga tält pinnar, men vi använde stenar, en gummibåtspaddel och snöre och bestick..!


Om 7½ timme..

..Har jag sommarlov på riktigt! Idag är min sista dag på dagiset, kommer sakna alla underbara barn, så snälla och söta! Jag har med mig bulla för att göra dom lite gladare.
   När jag har slutat ska jag gå och möta älskling eller sola, har inte bestämt mig än, haha. Igår spelade vi golf, det sög eller iaf gubbarna som glodde som apor.(Ursäkta men man blev faktiskt sur!) Och jag börja längta mer och mer till Göteborg.. Fast det är i slutet av juli och jag vill inte att tiden ska gå så fort, sommaren är ju den bästa årstiden!


11 månader

Ett snabbt inlägg, börjar om 20 minuter och slutar 3. Efter jobbet ska jag träffa Jennifer äntligen! Och min systerdotter och systerson, troligen kommer vi spela minigolf. Men det jag egentligen skulle skriva i det här inlägget var att jag och Andreas har 11 månader idag! Jag älskar dig babe.


11 månader med har varit dom bästa.
Jag kommer alltid att älska dig, du är min kärlek.
Jag älskar dig, Andreas Svensson!


RSS 2.0