Frågetecken

Var är vi nu?
Jag är inte lika stor del i ditt liv som förr, det är så det känns.
Jag vet inte var eller vem jag är för dig.
Var det så här det skulle bli?
Sårad, rädd och osäker.
Hjälper du mig som förr eller är det så här vi ska vara?


Snart får jag sova

Tänkte hålla mig vaken till nio för att få prata med Andreas ett tag. Så kom jag på att Ugly Betty går på tv till kl nio. Blev jätte glad och visste att jag kunde vara vaken då. MEN, då funkar inte tvn.. Typiskt? Ja. Jag kollade iaf på O.C mitt på dagen, men gick ut med hunden under halva skivan(ca 2 avsnitt så att säga).
   Åh är så sur på tvn!! Och så är det VM-matcher ikväll.. Meeen. Jaja, ska få i mig lite cola så håller jag mig vaken vid datan ett tag till. Pussis.


Tänkte ladda upp bilder till er, från när jag och Jennifer var ute på sjön..
MEN, inget batteri i kameran, så får bli imorgon!


Vatten upp till knäna

Jag är helt slut, men ändå inte liksom.. Sov två timmar inatt, började 7 och jobbade två timmar extra, alltså till 16. Vid ett åkte vi till bresse och badade, jag gick ut till knäna sen fick jag och Johanna panik, så söt! Sen vid halv fem tog jag bussen hem och nu sitter jag här, ska göra mackor och senare ut med hunden. Men vi hörs.


Bästa sommarkvällen


Orkar inte

Har sovit jätte dåligt inatt, känner mig inte redo för att jobba idag. Kämpa på, ååh vill sova..

Sista veckan

Jag har börjat sista veckan på jobbet och sen väntar sommarlov! Idag gick snabbt och imorgon börjar jag 7. Inför veckan så har jag inga planer förutom vara med min systerdotter och systerson och bada och sola på torsdag. Känns konstigt på något sätt att inte ha planer.. Menmen?

VM-tutan

Jag sitter med min huvudvärk som jag har haft i över 3 veckors tid nu och den släpper aldrig, vad jag än gör och nu kollar mamma på VM och då hör jag den jävla tutan och jag kan bara säga att om den kommer vara med på allsvenska matcherna så kommer jag inte gå. Typ. Tänk att vara där, hur orkar man?


Bild från Aftonbladet


När jag behövde dig


Besviken och sviken - på samma gång


Skön dag

Jag och baby vaknade runt 11, solade och åt frukost till 13, duschade och gick ut med hunden till 15, släkten kom från 15-19. Så har min dag varit. Halva dagen har jag trott att jag ska svimma, men medans älskling blödde näsblod och låg i mammas säng passade jag på att somna på honom. Släkten och alla som var här tittade på VM, England-Tyskland, vilken match! Nu vill jag bara sova och ladda inför sista 5 dagarna på dagiset.


Night out


Rosa klänning från Gina
Svarta klackskor från Top Shop
Halsband med svart ros från Top Shop


Jag har..

...Världens bästa pojkvän! Han tar hand om mig som ingen annan, han är sån mysig och omtänksam människa. Har aldrig träffat någon som är som han, vi delar allt och jag är så lycklig som har honom. Just nu ikväll har jag mått dåligt och då sitter han och läser böcker just nu som ska hjälpa mig. Han är så underbar, jag är så lycklig och kär. Jag älskar Andreas så otroligt mycket!


Släpper dig aldrig


Paris i skräck

Ligger i soffan och tittar på skräck med babe, house of wax och den är inte ettt dugg läskig.. Har sett den ett par gånger iofs. Paris Hilton i skräck liksom..?
    Jag rensade min garderob tidigare idag, skönt men fick slänga en hel del faktiskt. Sen grillade vi, så gott och jag och älskling somnade 1½ timme efter maten. När vi vaknade åkte vi till Maxi för att köpa saker inför imorgon och lite gott tills i ikväll. Längtar tills om två veckor, då ska vi äntligen gå på Sex and the city 2!


You are!


Sittandes på babe

Just nu sitter jag på älsklings mage/ben och kollar på The hills. Finns nästan inget bättre än det! Vi bestämde att vi ska åka till bresse imorgon innan släkten och vänner kommer, nice. Jag ska strax hoppa in i duschen.
   Ikväll ska vi grilla, mums... Och ja, annars har vi inga planer eller någonting sånt.


Nu kan jag berätta

Äntligen, jag hade inte tid igår men nu har jag tid, att skriva vad Andreas fick i present av mig och mamma! Av mig fick han mina egna chokladbollar och en parfym, Lacoste Red. Den är underbar! Och av mamma fick han badlakan och en resa till Göteborg med mig i slutet av juli, precis innan våran 1årsdag!
    Vi hade tänkt att åka ut till Bresse och bada och sola idag, men solen har ju gömt sig? Får se om vi åker ut ett tag ändå, skulle vara mysigt. Andreas ligger fortfarande och sover. Har fått så himla många myggbett.. Måste klia, vi hörs!


Helt slut

Nu är vi hemma, haft en jätte rolig kväll! Hade en del tävlingar, tjejer mot killar, haha.. Berättar mera imorgon för vi ska sova. God natt!

Midsommar favoriter

Man väntar ju med favortierna till sist, Nelly och Topshop!


Nelly.com
Prickig klänning från Rut m.fl
Rosa klänning med spets, blommar och volanger
Vit klänning med rosetter och små svarta prickar
Puderrosa klänning med små mönster


Top Shop!
Svart klänning med ett axelband och stor ros
Gräddvit klänning med spets nedtill
Rosa klänning med volanger på sidan
Vit spetsklänning med blåa volanger
Blå vanlig klänning, älskar färgen!


Midsommar

Glad midsommar! Hoppas ni får en fin dag, solen skiner men inte för varmt, ett perfekt väder! Vaknade upp i mammas säng med baby bredvid mig och hunden på andra sidan. Fick en puss av Andreas mitt i natten, blev sur och vände mig om, haha jag är kärleksfull! Sen vaknade jag vid åtta, sprang på toa och sen hoppade i säng och pussade honom, fick ett leende och puss tillbaka sen somnade vi om. Så mysigt start på dagen!
  Vi har ätit en rejäl frukost och kollat på tv, ska strax ut med hunden, duscha och sen åka till släkten och fira midsommar. Ha en bra dag, glad midsommar!


Kycklingspett och jordnötssås

Vilket underbar dag! Jobbet gick snabbt och var nästan ute med barnen hela dagen, så färg har man fått! När jag kom hem hittade jag älskling i soffan och fick massa kramar och pussar av honom. Sen somnade jag på hans mage medans han åt upp alla chokladbollar jag gjort.. Sen hoppade vi in i duschen och nu håller vi på och lagar mat, det blir kycklingspett med ris och jordnötssås mums! Vi ska äta ute på baksidan så extra mysigt blir det. Nu ska jag hjälpa till. Ha en skön kväll!


Inte bra

Mamma bakar tårta, jag tittar på. Jag är nyvaken och mår inte bra. Älskling fyller år idag och jag har varit såå glad hela dagen pga det! Jag ringde till honom inatt, runt kvart i tre och sa grattis! Hade egentligen alarm på 00.09(för han är född 00.11) men då märkte jag inte ens alarmet. Haha, men jag hoppas han har haft en bra 20års dag med sina kompisar.
Han kommer till mig imorgon då är vi ensamma hela kvällen, då ska vi fira honom bara jag och han. Sen på fredag ska vi fira midsommar hos min moster där bl.a lite mer släkt och vänner kommer vara! På lördag blir en lugn dag och söndag kommer släkt och vänner hit för att fira Andreas! Och då får han äntligen sina presenter, han kommer få sin present av mig imorgong.
   Nu sk jag fixa lite med.. Hjälpa mamma kanske!


You are my hero and my love


Midsommar del 3.


Monki.
Rosa spetsklänning
Vit klänning
Blå klänning med knappar
Svart klänning med dragkedja


Är det en vanlig dag..?

NEJ! För det är Andreas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Grattis älskling, jag älskar dig och är så stolt över dig. Grattis igen!

Sticker till jobbet nu, vi hörs senare!


Grattis babe, du är världens bästa


dag på sjön

Vet ni vad jag har gjort idag? Förutom att jobbat och haft kul med små barnen! Så har jag åkt båt och KÖRT båten, åh så stolt och kul vi haft! Jag, Jennifer och Jonatan. Liksom den perfekta kvällen/eftermiddagen. Imorgon börjar jag 7, ska upp halv 6. Kämpa.. Så ska upp till sängen och sova, bilder kommer imorgon. Från förra veckan också. Annars finns Jennifers blogg.


Nej men vadå gammal?


Midsommar del 2


Dags för bikbok att stråla!
Grå klänning med siden upptill. Finns i andra färger
Gul klänning med ros och ett axelband. Finns i andra färger
Blå klänning med knytning
Vit klänning med detaljer/spets
Blommig klänning, samma modell som första!


Segt

Tiden går segare på morgonen, iofs är det bra. Men jag vaknade halv sex för att packa för att vara på märsön med bästavän på eftermiddagen/kvällen. Om en halvtimme sticker jag till jobbet. Så blir inget mer bloggande på dagen, ikväll kommer klänningar och lite om dagen. Så ha en bra dag så hörs vi ikväll!


Förra året kunde vi inte stå still!


I telefon

Jag pratar med älskling i telefon nu, det är min signal. Dags att sova. God natt!


Midsommar klänningar

Nu är midsommarveckan, därför har jag samlat ihop de bästa och finaste midsommarklänningarna som jag ska ladda upp till er. 1 butik per dag tills midsommar. Love!


Börjar med H&M
Leopardmönstrad klänning med volanger och knyt i nacken
Samma modell som leoparden fast i andra färger
Puderrosa klänning med volanger
Turkos/klarblå och vit randig klänning
Blommig klänning


gahah

Slutat för dagen, äh för 1 timme sen.. Äsch! Dagen var lätt, vi hade bara 3 barn på 4 personal. Och solen var framme, myspys. Jag ska åka ut och bada hunden senare med mamma. Imorgon efter jobbet bär det av till märsön och bästavän! Åh! Och på onsdag fyller älskling år! Bra vecka!

Upp om 6

Dags att sova nu va? Ska ju ändå upp om 6 timmar så lika bra att gå och lägga sig. Sista natten med älskling innan torsdag. På ondag fyller han år men vi kan inte vara med varandra då, är så sur över det. Men i helgen ska vi fira och då får han alla presenter som jag längtar efter! ÅH! Sov gott!


söndag kväll

God kväll på er! Jag sitter och tittar på This is it och i reklamerna tittade jag på fotbollen. This is it är snart slut och jag kan säga att även fast jag inte var/är ett stort Michael Jackson fan så tycker jag filmen är värd att titta på. Han är riktigt stor, helt otroligt. Det är väl ungefär 1 år sen han dog va? Sorgligt ju! Men nu ska vi ta mackor och kolla på O.C! Mys.

Jag gillar bilden, jag och babe i bakrgunden, hah!


ge mig ett pedosmile






forts -09

Bilder från mysdag med systerdotter och systerson + lite släkt






2009

Under kvällen kommer jag ladda upp bilder från 2009. Inte så många, men dels från Öland och vissa av dom kommer nu!









Sånt som Andreas älskar

Jag och baby tog en promenad, trodde jag.. Men vi hamnade inte allt för långt bort på en basketplan. Vi spelade i ca 1 timme. Vi körde 21an, jag vann 3 av 4 gånger! Självförtroendet på topp! Nu är vi inne, Andreas ska kolla på Resident Evil på min data och jag ska glo på This is it. Vi hörs senare ikväll.


Äkta kärlek är det bästa som finns


Axel


Bild på Axel som mamma fick av bror.
Seriöst den sötaste bebisen jag vet!


mysväder

Dom flesta av er hatar nog vädret som är nu, inte jag. Jag tycker det är riktigt mysigt, sitta med pojkvännen, titta på tv/filmer, mysa med kakor och dricka och höra regnet smattra mot fönstret. Det är sommarlov men solen kommer i veckan. Skönt med bra väder när man ska vara ute mycket på jobbet.
   Mamma kom precis hem, hon kom med en liten överraskningen, vi ska äta på Max! Bara för att hon inte orkar laga mat, haha. Nu ska jag prata mer med mamma.


sur katt

Elvis(Elvis är min katt för inte er som har fattat det) är sur på mig och Andreas. Jag skulle släppa in honom i morse och då såg jag att han hade tagit en fågel och ätit mer är halva, så jag slängde vatten på han och sen fick han komma in. Han låg uppe och sov på rummet och sen öppnade vi dörren till baksidan, då kom han springade och ville ut. Men fågeln låg kvar på gräsmattan så jag tog honom i famnen och han kämpade som en liten dåre för att få komma ut. Älskling slängde ut fågeln i skogen, det som fanns kvar så att säga. Elvis blev sur och vi stängde dörren, då gick han in till toaletten och började dricka toalettvatten och tog Elsas vatten. Riktigt lite sur unge han kan vara ibland.


sånt bara vi gör




Sånt som bara vi gör.
- Hittar på egna ord
- Äter på Pizza hut med "kattränder" och nos
- Går ut och solar så som bara vi kan
Det är sånt som bara vi gör, min bästa vän och jag.


02.15

Älskling tittade på saw 2 och jag låg i hans knä och kollade på komedier på datan, samtidigt som vi åt chokladpudding och det funkade bra. Vi ska gå och lägga oss nu med Elsa. Bea och Elinor är på väg till Tyskland så är utan syster i 8 dagar, yeah! Mamma kommer hem imorgon också. Men nu sova.


underbart

Vi är vakna nu, vi somnade runt halv fem. Skönt att sova! Nu håller vi på att göra mat. Vi tittade på bröllopet och resten, mysigt. Nu lyssnar vi på skit musik.. Men ska duscha!

4 dagar kvar

Jag räknar ner till Andreas blir 20 stora år gammal. Han vill inte fylla år men det är klart han vill! Idag är det också det stora bröllopet, det är väl kul typ.
  Vi vaknade runt 9 och efter ett tag var vi ute och gick med hunden. Vi somnade runt halv fyra igår så är riktigt trött, men kommer sova i älsklings knä ikväll. Planer för idag är att ta hand och Elsa, mysa, ut och gå och laga mat. Annars inget. Ska försöka ta bilder från gamla datan, heh.


bra uppdatering

Nej, jag jobbade 8-15 idag sen har jag och älskling lagat mat, tittat på filmer och myst(eller vad man säger?) och nu har jag försökt att ignorera Saw filmen som går på tv. Så äcklig och jag klarade inte av Saw 6 så nej. Usch, jag hatar skräckisar. Jag vill se fina komedier! Så det så. Mamma åkte till Stockhohlm idag för att vara barnvakt åt fina Axel. Hon är borta hela helgen, tjuho. Nu är Saw slut men inte är jag lugn för det.. Äh, godiiis! Nu - komedi! Random :))


Fossil Fuel var den bästa Ben & Jerry's glassen!
Jag saknar den..


zzZZzZ

Min baby ligger bredvid mig och sover, jag vill inte väcka honom men måste, för vi ska äta frukost tillsammans. Idag väntar en ny jobbdag!


sommarjobb dag 4.

Egentligen har jag sovmorgon till 10, men jag vaknade och kunde inte somna om så jag åker dit till 8 så får jag 2 extra timmar. Måste ju jobba in 7 hela timmar för nästa vecka går fredagen bort. Men idag jobbar jag från 8 till 17. Sen blir det nog inte så mycket bloggande tror jag. Jag vill bara vara med Andreas just nu, I need him!

måste..sova..är..inte..trött!!

Jag måste ju fan sova, ska upp 6 imorgon! Jag är inte ens trött, önska jag kunde spola tillbaka tiden och sova med baby. Imorgon kommer jag vara lyckligare, ha en lååång dag på jobbet men baby är där när jag slutat! Sen får jag sova med honom och vakna med honom på fredag. Han gör mig så lycklig som ingen annan kan!
  Men jag måste gå upp och försöka sova nu, det är viktigt med sömn hörni. Imorgon väntar en lång dag men även otroligt rolig. Sov gott!


Sånt här, är kärlek!


lastbilar

Jag vet inte vad jag kan skriva och inte skriva, hehe. Så jag skriver mer imorgon. Kan säga att lastbilar loooves us!

UPDATE:
Jag skiter i, som min man brukar säga! Jag skriver om dagen ändå liksom. Först var jag vid jobbet 7 och redo för en dag med alla små söta barn. Tara anföll mig som vanligt, lilla sötnosen! Dagen gick snabbt och kl två var mamma där och hämtade mig. Vi åkte till Max och åt milkshake och sedan vidare hem. Hemma packade jag väskan och åkte med Jennifer ut till Märsön. Vi pratade gamla minnen och skrattade, tog kort och gör det vi gör! När vi väntade på att mamma skulle hämta oss så satt vi på vägen och tutade på lastbilar som tutade tillbaka, snällisar! Och vi satsade pengar på vilken bil som var mammas, och aldrig hade vi rätt. Vi är grymt grymma!
  Idag har jag fått penicillin som jag ska ta 3(!!) tabletter i 5 dagar. Jag har jätte svårt att svälja tabletter men jag ska göra mitt bästa!


Jennifer tar över för några sekunder

Hej allihopa! JENNIFER är här. Nu raidar jag Rebeccas blogg i hennes frånvaro
men jag hoppas att det inte gör nånting. Då kan min Spotify nämligen
vara illa ute och det får ju inte hända. Så hej och förlåt för att jag snor din blogg.
(Och nej, bilden är inte retard. Inte alls. Inte ens någonstans. Hej? Hehe)

REBECCA THERESE LUNDEVALL
jag tänkte bara säga att jag finns här för dig
du vet att jag gör det men jag påminner dig hela tiden
för att du aldrig får glömma bort det. du får heller
inte tveka - för jag finns verkligen här. du är min bästa
vän och jag älskar dig till tusen. eller en miljard gånger tusen.
varv runt jorden. och tillbaka igen. så att ja, jag finns här.
DU ÄR BÄST REBECCA, PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS!
/ jennifer hellberg


vardags


Tshirt med tryck från Topshop
Jeans från Topshop
Vita låga converse, finns lite här och där.


Är hemma från jobbet och mår inte det minsta bra så jag säger hejdå
 så får vi se om det kommer något inlägg ikväll.


sommarjobb dag 2.

Snart åker jag till sommarjobbet, idag mår jag verkligen inte bra. Men det skiter jag i för det är bara 13 dagar kvar som jag jobbar. Och jag ska kämpa igenom allihopa. Ska till en läkare någon gång på dagen, bloggar mer när jag kommer hem!
Fick veta att det är 8-15 som jag jobbar varje dag men ska tjäna in en extra dag för det är midsommar nästa vecka!


första dagen

Första dagen på sommarjobbet är avslutad. Allt gick jätte bra och jag är supernöjd med allt. Dock fick jag så jävla ont i magen idag och har fortfarande det, det blir bara värre och värre. Men ska inte klaga. Som sagt, dagen har varit jättebra! Och snart är det dags för mat, lax och potatismos med vitlökssås, åh så gott! Nu måste jag lägga mig ner.

det är dags

Idag börjar jag sommajobbet, är riktigt trött för vi somnade halv tolv och 6 timmar senare gick alarmet. Tur att dom har vilostund! Hela den här veckan får jag skjuts av mamma så det är skönt iaf. Jag har min katt Elvis som ligger på mig och älskling som ligger bredvid mig. Vill ligga så här föralltid! ..Men måste upp, bläää. Vi hörs när jag kommer hem, runt halv sex.

määärsön

Jag älskar hur Andreas säger märsön som mÄÄÄrsön, haha riktig liten Stockholmare! Min lilla knubbsäl är han!
Vi är tillbaka i Enköping, ligger i sängen med godis och ska sätta på en film. Först ska jag bara få nya isbitar, hehe. Imorgon börjar mitt sommarjobb på dagiset som max har 8 barn per dag. Hur jobbigt låter det..? Men kul ska det bli! Ska träffa Jennifer på onsdag tror jag det blir och då ska vi planera sommaren ordentligt! Hörs imorgon!


Natten på studsmattan


sommaroutfit


Ljusa jeansshorts
Halsband med ros och blad
Gräddvitt linne med broderi och spets
Allt från top shop


be with you


Välkommen gröna granna sköna sanna sommar

Haha, lill-babs is the shit!

Vi har inte kommit någon vart, vi ska väl börja packa strax. Men just nu ligger jag och drömmer mig bort till värme, förra sommaren och sommaren som kommer nu. Det ska bli galet och det ska bli minnesrikt. 2010, det låter bara bra. Jag älskar allt med allt. Jag måste träffa bästavän mer för att sommaren ska bli bättre än 2009. Min bästavän och jag vet hur en riktig sommar ska vara!


Ner mot land och tältning på märsön - Let's do it!


grisen

Jag sitter med datan i knät och lyssnar på min pojkvän som snarkar, jag blev också slagen inatt, av honom. Inte meningen men det gjorde inget. Vi ska inte vara lika mycket barnvakt idag som det var tänkt, utan vi åker dit vid ett ungefär innan vi åker till Enköping. Annars har vi inga planer alls.
   Vi somnade runt halv ett igår och sen vaknade jag lite då och då. Har inte sovit en hel, bra natt på länge. Men nu blir det frulle och pussar på grisen min!


<3


vi tar båten ut på en..

Älskling sprang ut och skulle köpa chips tror jag. Själv ligger jag i sängen, lyssnar på hur träden blåser sönder och kollar runt på internet. Jag ligger också och smsar med Jennifer, vi har bestämt oss för att åka på kryssning i sommar, awesome dudes! Hoho. Jag älskar kryssningar, sjunga karaoke i baren, äta sig full på buffeer och springa runt på nätterna och ha roligt. Jag och Jennifer har planerat våran kryssning sen 2007, ca 3 år liksom. Nu är det dags!


Let's run to a kryssning


tråkigt

Jag sov, efter en timme är jag vaken igen. Lika trött och lite ont i huvudet. Baby spelar, jag läser bloggar, vi ska strax till Coop och handla bröd och gottgott. Sen ska vi fixa mat, kolla film och kanske VM, sen måste vi sova. Hatar vädret..


Me and my best


säxan

Idag på bussen mot bålsta mötte jag och älskling min säxan aka Steph! Så underbart att få träffa henne och åka och prata med henne igen. Det blir nog någon fika i veckan också och då ska vi ta med jäxan också, hela trion igen!
   Iaf, jag och älskling kom fram till Sumpan och hjälpte till att flytta åt bror. Deras nya lägenhet är en 4a, jätte stor och mysig! Jag var mest med Axel, jag vill aldrig släppa den sötnosen! Och imorgon får vi ta hand om honom i flera timmar, gud så kul. Nu ska jag sova, vi hörs!



Bäst, helt enkelt!


första helgen i juni


Baby innan vi åkte till studenten


People and drinks

Världens sötaste Elsa!

Studenten!

Jag vill också..

Andreas fick en mops

På lördagen och halva söndagen blev det mest till att sola
och senare på söndagen åkte vi för lite nationalfirande.
Riktig lyckad helg!


yäääy

Filmen är slut, fick ta fram datan efter ett tag, min underbar pojkvän! Nu kollar vi på MTV movie awards. Mamma har inte kommit hem än, är livat i stan ikväll tydligen.
Eftersom vi sov på dagen så är jag inte ett dugg trött än faktiskt, bilder från i helgen hade jag tänkt slänga upp nu!

jävla skräck

Det är dags nu, för skräck. Men jag är inte redo, sitter snart med toblerone och cola i knät. Älskling kommer hålla datan ifrån mig under hela film, åh.. Jag som hade hoppats att kolla på datan när det blir för läskigt. Jag har blivit en riktig mes när det gäller skräck. 2006-2008 tittade jag och mina vänner på skräck nästan varje gång vi skulle kolla på film. Men efter Instängd 2 och andra skräckisar så vågar jag inte lika mycket längre. Har en stor tröja att gömma mig i också, tur att Andreas tål när jag klämmer i hans händer. Hoppas ni slipper äckliga skräckisar ikväll!
Ha en bra kväll, ska försöka blogga efter filmen. Kram!



Räddningen


min vackraste


Allt jag vill säga till dig är att..
Jag älskar dig och det kommer jag alltid göra!


Som dom sa

I kyrkan sa dom att sommaren är här på riktigt då sommarlovet kommer. Sommarlovet är nu här, men det är regn och grått ute. Men sommar är det iaf! Jag och älskling däckade direkt när vi kom hem, sen gick vi ut med hunden och nu ska vi ta något att äta. Vi hyrde skräckfilm till ikväll, det blir Saw 6. Jag börjar redan bli rädd, haha. Men får jämna ut det med lite komedier före eller efter.
   Nästa helg kommer bli great! Vi är själva hemma och det kommer bli underbart skönt.
Imorgon ska vi vara i Stockholm och hjälpa min bror, Johanna och Axel att flytta. Och på söndag blir vi barnvakter åt lillen. Ha en bra kväll!


Avslutar ettan

Idag är det skolavslutning, en väldigt regnigt. Typiskt att det ska vara sånt här väder.. Skit! Men iaf, älskling ligger bredvid mig och sover. Igår bakade jag chokladbollar till oss, vi åt för många så vi fick ont i magen, haha. Klassen ska iaf mötas i klassrummet 9.30 och 10.45 ska vi vara i kyrkan. Efter avslutningen ska vi ut och äta, jag, Andreas, syster, mamma och Elinor. Och Jennnifers familj. Måste smsa henne också, men måste in i duschen nu. Ha en blöt dag.


Avslutningen i 9an
Jag i mitten av alla om ni inte ser :))


kärleken är evig

Jag vill aldrig såra dig, jag försöker göra mitt bästa hela tiden och jag hoppas att jag lyckas någon gång iaf. Du är det bästa som har hänt mig och jag tror ingen förstår hur lycklig jag är för att det är vi, för att jag har dig vid min sida genom allt. För mig finns det inget slut, min kärlek till dig växer varje dag och det kommer den alltid att göra. Du gör mig lycklig och trygg varje dag, jag känner kärlek och glädje från dig varje gång vi pratar och varje gång jag ser dig. För jag vet att oavsett vad så har du alltid det lilla speciella som kan få mig kär, lycklig, trygg och tro på våran kärlek. Alltid vi baby, det finns aldrig något slut. Jag älskar dig mer än allt annat. Min kärlek, min framtid, min man, min Andreas Svensson!


dagis

Jag har färgat håret, och klippt lite, och är jätte nöjd! Ska strax åka med mamma till mitt sommarjobb och hälsa på. Jag börjar på måndag, jag längtar! Vid fyra kommer älskling men nu måste jag kila. puss!


Bättre bild kommer sen!


Jennifer

Jennifer är här, vi ska äta sallad och kladdkaka. Nyttigt och nyttigt right. Vi har ramlösa smultron också, åhå. Vi ska ta massa kort. Hejdå :))


Jag är fri, som fågeln.

Nu är jag ledig, fram till skolavslutningen på fredag. Då kommer jag lämna första året på gymnasiet bakom mig, kan man längta mer efter tvåan på internationella!? Jag pratade med min mentor idag och tvåorna(som blir treor nästa år) på internationella ska få åka till New York. Grymt avundsjuk, men jag lovar att vi kommer åka till någonting som är bättre, om det går! Just nu ligger jag i sängen och är inte på humör för något. Bara chokladbollar som jag skulle bakat men så blev det inte. Jag ska göra lite knäövningar och sätta på One tree hill och försöka sova vid åtta hoppas jag.
   Dessutom längtar jag till älskling fyller år och vi ska fira honom. Jag längtar tills han får sin/sina presenter och vill kunna säga vad det är men kan inte.. Tror aldrig jag har varit så duktig på att inte säga något om presenter som jag är nu, fast jag säger nästan varje dag något om det. Haha, jaja bara vänta två veckor. Imorgon fyller Olivia år, stort grattis ska hon ha!


2008 tror jag?


skola

Nu ska jag äta frukost sen bege mig till skolan, blir en kort dag, I think. Hörs sen!


Vara med dig, gå i samma skola och klass som dig - var det som gjorde mig lycklig, få vara med dig varje dag.


mätt och belåten

Har precis fått i mig mat och en glass. Sitter i soffan och Vänner är på tvn, känns onödigt att skriva för har typ inget att säga. Min kropp värker här och där, men nej vad det här sög. Ses!


Bild från i helgen


Nytt


Rosa shorts från Gina, jätte fina och sköna!


Rosa och vit randigt linne från Gina.



Ljusa, slitna jeansshorts från Gina


Linne från Gina. Fram och bak

Väska från Åhléns

Solglasögon från H&M


Rosa bikini från Cubus


Stolt!

Slutade två idag, riktigt skönt. Blev klar med geografi, historia och matte A idag. Har aldrig varit så här stolt över mig själv! Dock blev det lite annorlunda när jag kom hem. Men nu är jag inne efter en promenad med hunden. Ligger och kollar på tv och njuter av att jag inte har något plugg alls kvar! På onsdag är jag ledig och ska träffa Jennifer, på torsdag är jag nog också ledig och ska till mitt sommarjobb och hälsa på, på torsdag kommer älskling, på fredag skolavslutning. Livet rullar på bra nu. Lite bilder kommer strax också!


Inget internet

Internet slutade funka igår men nu är det tillbaka. Igår åt jag en jätte god sallad till lunch tillsammans med min man på hans jobb. Skulle sola under dagen men jag tyckte det var lite för kallt, hehe. Jaja, idag är det nationaldagen med underbart väder! Skulle gå ut och sola nyss men solen är inte på någon av balkongerna än. Andreas kommer hem om tre timmar och då ska vi fixa lite, sedan åka in till stan, kanske ta en lunch på någon uteservering och glass(!!!) och kolla på lite firande. Innan vi åker till Enköping ska vi också till min bror och hälsa på. Vi hörs lite senare, ha en bra dag!


Randombild


Ny dag, nya tag

God morgon! Vaknade för en timme sen men har suttit på balkongen och solat. Härligt väder ute idag! Idag ska jag träffa oliven, hehe. Men först ska jag till Andreas jobb och äta lunch med han. Sola kommer nog dagen bestå av som mest. Men inte klagar jag inte!

Igår var vi som sagt på Hannes student, tog bilder men vet inte om det blev så bra. Först fick vi lov att springa till hans skola pga bilköer och jag som hade(har) skavsår under foten, liksom på fotsulan. Och marken var kokhet men jag tog av mig skorna och sprang så gott jag kunde. Vi hann och han var jätte glad och skolgården var full med vita mössor! Sedan åkte vi till Salem och firade hemma hos han. Fast Hannes kom ett par timmar efter alla andra, men det är klart man ska njuta av sin dag. Medans vi väntade så tog jag och älskling massa räkor och åt, mums på det. Sen kom Hannes, vi åt, dom öppnade presenter och runt halv nio satt vi på pendeln in till stan. Sen hem och vi somnade nästan direkt.
     Idag har jag fortfarande ont i fötterna men ska göra fotbad och ta hand om dom lite extra. Ha en skön dag så hörs vi efter frukosten!


Öland -09


Studenten

Igår blev det ingen blogg. Men nu är jag i Stockholm och jag och baby ska åka och fira Hannes student! Igår var det fler som tog studenten här i Stockholm och nu är det dags igen. Skriver mer när vi kommer hem, ha en bra dag och grattis alla studenter!


It is damn hot

Tog en sväng med hunden istället för att lika och sega, men hon tycker det var för varmt ute så vi fick gå hem efter en halvtimme och då la jag mig och solade på baksidan. Riktigt varmt är det ute! Så skönt och härligt. Jag ska börja plugga nu iaf, jag skaaa.. Eller först måste jag göra lite lunch. Åh jag är så taggad inför imorgon efter skolan! Fick reda på att jag har svenska så slutar halv två. Jaja, ha det skönt i solen solisar!


Märsökvällarnav


Fint


Jätte fin klänning från bikbok. Har dock inte hittat den i buktik ännu.


SOLA NU!

Jag slutade tio idag, kändes ovärt men det var så himla värt att gå ändå. Imorgon har jag två prov på morgonen som jag ska ut i solen och plugga till strax. Jag måste även städa och packa idag och ikväll, och visa bilder för er också. Mycket på gång dom sista dagarna i skolan. Nu kollar jag på tv och ska hämta böckerna och lägga mig i solen och steka. Hoppas ni verkligen njuter av solen när den väl är framme, kram!


Juni har börjat

God kväll. Jag ligger och pratar med älskling i telefon, skulle verkligen behöva honom här nu, men what to do? Idag har bara haft en lektion, tyskan blev inställd fick jag höra när jag redan hade åkt ner till skolan. Så gick runt på stan i två timmar. Hittade en väska och två saker som Hannes ska få på sin student på fredag. Testade klänningen och allt till den idag och det kommer bli jätte bra. Tänkte visa bild på det, imorgon tror jag. Nu vill jag fortsätta prata med baby och höra han sjunga i mitt öra som jag mig lyckligast. Ha en bra kväll, sov gott.


I miss you..
And I
need you.


tre olika


Ett par shorts från bikbok, bra pris och olika färger.

Mina favoriter av dessa tre. Från gina, ett bra pris och jätte många olika färger och dom är jätte bekväma!

Jätte fina shorts från H&M kostar bara 99kr och finns i fyra olika färger.

Hoppas ni hittar shortsen ni vill ha till sommaren.


Kallaste

Fick sluta tidigare från svenska och det betyder att jag fick längre håla så jag åkte hem. Ska äta lunch och sen ner till en 40minuters lektion i tyska sen slutar för dagen och ska handla in lite som jag behöver. Det är jätte varmt ute idag, ritkigt härligt. Jag har hört att idag ska vara den "kallaste" dagen på hela veckan, tänk då resten! Värme är underbart. Nu väntar mat, vi hörs!


Denna underbara klänningen ska jag ha på fredag!


Idag

Idag är det 10 hela månader sen 1 augusti, jag blev kär i dig redan dagarna innan så det var en riktig dröm att få falla in i dina armar, bara stå och känna dina pussar på mitt huvud. Jag tänker tillbaka på den dagen flera gånger varje dag och varje gång så blir jag lika varm och lycklig som om det vore idag. Du är den jag älskar och du är den som alltid kan få mig att må bra och le. Jag vet inte om någon annan kan det som du kan. Att du alltid tror att allting du ger mig måste vara perfekt, är fel. För om du bara är hos mig så gör du hela min värld perfekt. Jag älskar känslan i lördags när vi låg på gräset och bara kollade upp i den klarblåa himlen och du la din hand på min och sa att du älskar mig. Det gjorde mig varm i hela kroppen. Att få vakna och somna tillsammans med dig går knappt att beskriva hur tryggt det känns. Du gör mig till den jag är och om det inte vore för dig så hade jag inte varit den jag är idag. Min kärlek till dig är oslagbar, våran kärlek är oslagbar. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag gör varje dag och som jag har gjort i 306 dagar idag. Jag kan lova dig att jag aldrig kommer såra dig, jag kommer aldrig lämna dig och jag kommer aldrig göra illa dig. Aldrig, det finns inte. Men förevigt - det är vi.
   Jag älskar dig Andreas, du är min lycka och kärlek. Du gör mig trygg och det kommer  du alltid göra. Du lyckas med allt du gör. Du är min framtid, jag älskar dig, bara dig.



RSS 2.0