JenBenKen

Jag har precis kommit hem från fika med favoriterna Ken och Jennifer. Vi var på Wikmans och man kan väl säga att det bara var jag som åt någon riktig mat, haha. Blev den andra favoriten: En grym nachotallrik! Åh så gott!
 Sen gick jag och Jennifer upp till stan och kollade runt lite, så fick hon sin present, en bok med underbara minnen! (Ken fick även en present, This is it dvd'n!) Jag blir lycklig, när mina vänner är det!
 I skolan idag gick väldigt snabbt, jag gick ju bara till 11, sen fick jag lov att springa till Ungdomsmottagningen och var där i ca 45 minuter. Sen åkte jag hem, duschade och sen ner till stan.
Imorgon ska jag till skolan sen handla presenter till min älskling! 8 hela månader imorgon, lovelovelove. 
   Men nu tänkte jag gå upp för en lång natt med mycket sömn! Ha en bra lill-lördag <3!


Vår mest "lyckade" bild från den dagen, haha åh!
Minst 1 gång i veckan med bästavän!


Thought it made me stronger

Jag ligger i sängen och har precis ätit upp mina mackor, druckit min oboy, pluggat inför matten och nu väntar någon film på mig, vilken det blir har jag inte riktigt bestämt än. Idag och igår har varit riktiga pissdagar! Jag sover inte en enda blund på natten, inatt hoppas jag minst på 3 timmar, då blir jag glad.
  Imorgon väntas en mycket blandad dag. Dagen kommer börja med ett matteprov och sen en till lektion efter det, sen går jag till Ungdomsmottagningen och är där i ca 1 timme sen hem vid hem, ner till stan till 16.30 så ska jag handla presenter till älskling sen fika med bästavän, Maya och Ken! Sen på kvällen blir det lite plugg och bara lugn och ro med tankarna, måste även prata med mamma om allt. Ibland känns tankarna så lätta men när men kommer till det ögonblicket så känns allt mycket svårare. Jag hoppas hon lyssnar iaf.
 Nu tänker jag sätta på min film och vänta på att Andreas ska sluta jobba så vi kan prata! Hoppas ni har haft en bra tisdag, sov gott <3!


Och bilderna jag skulle fixat förra veckan ska jag verkligen försöka fixa
imorgon, iaf innan jag åker till Stockholm så kan ni få se
massa otroligt, underbara och sjuka minnen från flera år tillbaka!


Sekund för sekund - jag vill inte inse vad som hände

En lång och snabb dag i skolan med matte, samhällskunskap och historia. Allt gick ovanligt snabbt, säkert för att vi inte hade någon geografi. Imorgon har jag två prov, jag pluggade på hålan, på lunchen, när jag kom hem men inget stannar kvar i min hjärna. Jag försöker koncentrera mig men andra saker på tankarna, dumma saker, jag vill bara reda ut allt, onsdag. Men då är det ju bara en dag kvar i skolan, men skit samma! Den här veckan är det mest plugga som gäller, tills onsdag kväll. Då lägger jag bort allt! Just nu sätter jag bara sån enorm press på mig, hur ska jag klara 5 prov på 4 dagar? Plus tre inlämningsuppgifter, varför kan jag inte bara ta en sak i taget. Pressad.
  Nu sitter jag iaf med en lugn, sovande katt och hund bredvid mig, mat i ugnen och fotbollsmatch pågår - sekund för sekund blir det. Jag håller tummarna för vinst, vem gör inte det på sitt lag. Senare blir det nog lite smått och gott (toblerone och chips från igår!) tillsammans med ännu mera plugg. ÅÅH, jag fattar inte varför jag stressar ihjäl mig själv och måste bli klar med allt på en halv vecka.. Jag känner att jag behöver stöd, tack och lov för onsdag. Jävla tjatande om onsdag, jag är livrädd och vill inte ens ha onsdag?! Nej nu känner jag mig random, måste fixa maten och sluta skriva. Vi hörs senare, maten luktar - jag dreglar, haha! Nej men.. Jag hoppas ni har haft och har en bra start på påskveckan <3!


Jag ska inte låta dig, mig eller någon annan
få försöka krossa, pressa eller stressa mig.
Jag hoppas det inet är försent.
Jag vill ha erat stöd, men..
Var är du, var är ni?
Visa att du finns där, stöttar mig och är på min sida,
för just nu, behöver jag det som allra mest..


My wrinkles will look better with you

Lugn, ostressad, skön och helt enkelt underbar morgon! Vi vaknade kl 9.03 och somnade faktiskt inte om, vi låg i sängen ca 1 timme och pratade och hade det mysigt, sen blev det frukost vid sängen, älskling spelade och sen hoppade jag in i duschen och nu har Andreas precis kommit ut ur duschen. Om ungefär 1 eller 2 timmar ska vi åka in till stan och senare efter det ska vi tillbaka till Enköping.
   Igår kväll.. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde. Vi kom hem runt 20.30 tror jag. Jag somnade i älsklings knä medans han spelade, sen vid 00.00 somnade vi. Så helgen har varit en riktigt lugn helg! Sånt man behöver inför sista veckan innan lov. Prov måndag-torsdag.. Heja heja! Men på tisdag ska jag hälsa på i Strängnäs, bästavän har någon klasskonsert tror jag det är. Och på onsdag firar jag och baby 8 månader! Fredag är vi båda lediga också, kanske blir lunch/middag på Wikman's efter vi hjälpt mormor hoppas jag! Hehe. Men nu ska jag ligga hos älskling och kolla på han och hans spelande! Vi hörs senare ikväll <3!


I was made for lovin' you!

Vi är vakna redan nu! Bra jobbat, men vi somnade nästan i våra tallrikar igår, hehe.. Idag blir det mer shopping, JUSTE! Jag hittade lite saker igår, perfekt! En tröja, ganska stor modell, lite underkläder, ett armband och en sjal! Tror inte det var något mer. Men idag ska vi in till topshop så då kan jag gå loss, äntligen.
  Älskling sitter och spelar och jag ska senare på en s.k "superfrukost" har ingen aning om vad det är men det får jag ju se. Idag ska vi som sagt in och shoppa, äta ute på någon restaurang och mycket mer som ni får veta mer om senare. Nu ska jag heja på min babe, ha en fin dag <3!




Jag och min favorit bebis Elvis!


Njuter av.. plugget? Nej av bollarna!


Jag är full i magen nu, men har ändå bara tagit ett par stycken för älskling ska få ett par imorgon.
Nu ska jag fortsätta med plugget, måste komma någonstans i livet, haha!


Jenniferebecca

Bilder kommer nu, Jennifer, det har bara gått två dagar och nu kommer bilder! Jag hoppas du är stolt över mig nu, mer bilder - mindre skrivnade, haha. Jag säger bara: ENJOY!
(Det kommer även beskrivningar, så ni andra förstår.)


- Say whaaat.. Hur gör man kladdkaka?!

- Jaa men det är väl inte så svårt *hihi*

- Ööh.. Ska det smaka så här..?!

- Inte vet väl vi, men vi är glada ändå!
1..

2..

3.. "Jävla kladdiga kladdkaka!"

4.. - Men Jennifer är GLAD ändå?!

5..

6.. - Vänta VAAA?!

7.. - Men usch...

8.. - Sad faces!

9.. Take a look at my girlfriend!
Jag älskar dig bästavän, du är underbar!
Jag finns alltid här för dig.


Flyger på mitt fluffiga, rosa täcke och.. pluggar!

Nu är det dags för att sätta igång med plugget, just nu går det inte så bra eftersom jag sitter framför tvn. Men snart flyttar jag mig till köket! Först blir det engelska och sen idrott. Har även lite chokladbollar och smått äta medans min hjärna jobbar, så jobbar man bäst hehe.. 
  Måste även kolla upp vilka filmer jag och Andreas ska kolla på nu i helgen, och jag ska få en överraskning imorgon. Har lurat fram älskling på lite ledtrådar iaf, 15 bokstäver och börjar på pre..?! Jag fattar inget, men som sagt, kunde inte ens gissa fram en ring när han hade gett mig "r*ng" haha. Men nu måste jag sätta igång och plugga ju! Hoppas ni har en bra dag innan den efterlängtade fredag kommer smygandes <3!


Ice ice baby!

Ätit en mycket god middag, vilat, pratat med mamma och haft en riktigt härlig onsdagskväll! Imorgon får jag även skjuts till skolan så slipper bli en stressad start på dagen. Jag ska snart gå upp och kolla på O.C, en sån grym serie!
  Imorgon blir det en ganska lång dag i skolan, ska skriva någon kärleksdikt också.. Jaja, vi hörs senare <3!


Nu ska jag ta och äta min underbara glass!
Tänk hur härligt det är när man kan sitta i solen med en glass i handen..


Lättare sagt än gjort, men jag gjorde det

Hemma, både från skolan och tandläkaren. Dagen började med geografi, sen matte och sen sprang jag till min tyska lärare och pratade med henne och då slutade jag. Då var det dags för tandläkaren och det gick jätte bra faktiskt! Sen gick jag ner till ungdomsmottagningen och dom ringer imorgon, inge mer om det nu då. Men jag ska snart gå ut för en härlig promenad med hunden, vi ska ut och röra på oss i solen! Ska bli skönt, nu ska jag baraa fixa något att äta så hörs vi senare <3!


En vårbild på mig och Jennifer från 2007 tror jag?


Tack för att du och vi är tillbaka älskling

Om man har hittat en lycka, kärlek, glädje och trygghet som man känner sig säker, älskad och stark med så finns det inget som kan ta det ifrån en. Då kan man inte bli lyckligare och ingenting kan eller får förstöra. Jag har hittat det jag söker, jag har hittat allt det där som alla letar efter, tryggheten, känslan och känslorna och framför allt så har jag hittat den jag vill vara med nu och för all framtid.. Så jag låter dig aldrig försvinna från min, Andreas, aldrig!
Har pratat med älskling, jag hatade nästan allt som hände mellan oss i helgen men det är så grymt skönt att vi kan prata ut om det istället för att bara ignorera. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om honom, han är min styrka, min glädje och min kärlek! Och jag bara hoppas till tusen att det kommer vara vi i förevigt om inte längre. Jag skulle verkligen aldrig vilja leva ett liv utan min älskling, min kärlek och min underbara pojkvän!

Jag säger nu god natt för jag ska kolla på O.C och snart prata med Andreas igen, sov gott mina små läsare <3!


Kladdiga och våta drömmar

Nu ska jag och bästavän göra kladdkaka! Och den kommer bli jätte god. Hejdå <3!

HÄÄÄJ! Gissa vem det är? Kanske inte speciellt svårt att räkna ut... Jennifer såklart! Idag har jag konstaterat att Rebecca än en av dom roligaste och korkaste (kan man säga korkaste? Kork är ett jävla trämaterial typ, whatever...) och jag gillar det. Nu ska vi som sagt baka kladdkaka för att vi är tjocka och lyckliga - det är vi stolta över! Inte om man frågar Bea men det är lugnt. Pusspuss, Rebecca är B-Ä-S-T!



MER BILDER KOMMER SEN!!!


Ge mig topshop!

TopShop har helt underbara kläder, skulle kunna leva bara på deras kläder. Jag blir helt förälskad! Tänkte dela med mig lite, iaf ett par plagg. Sen ska jag gå och titta på O.C sen ska jag sova! Måste handla in nya kläder från TS på påsklovet i Stockholm <3!


En riktigt fin, rosa, lite oversize tröja.
En GRYMT vacker kjol som jag kommer köpa på direkten när jag ser den!
Ett x-antal armband, med olika mönster, färger och pärlor.
Tre-pack örhängen.
Min älsklingar, ballerinaskorna! Spets och gud så fina tillsammans med kjolen i vår/sommar!
Och sist men inte minst, en ring som en prinsesskrona.
Minst två saker av det här ska bli mitt!


Påsklov

Jag längtar galet mycket till lov, inte bara bort från skolan utan bort från Enköping också!
  Nu har jag precis ätit middag, kanske lite sent men so what? Snart ska jag börja kolla lite på TopShop och HM för jag måste ha lite nya kläder! Alltid härligt med nya saker ju.
Jag har även kommit på ganska många saker som jag och Andreas MÅSTE göra, hihi! Nu vill jag bara ha sommar och solen framme. Jag kanske lägger upp någon bild om jag hittar några fina kläder sen, <3!


Imorgon kommer min SAKNADE bästavän och då ska vi göra ett försök att baka något gott!


Eget träningsprogram

Nu är det snart dags för mig och Andreas att sova. Vi ska upp redan vid 4 imorgon bitti! Men sen kommer jag ju såklart somna om eftersom jag har sovmorgon! 
  Idag har vi varit ute i snöstormen med hunden, ätit tacos och kollat på O.C. Har tagit en lugn och skön söndag, blev inget att träffa Jennifer heller. Men vi träffas iaf på tisdag så det är inte långt. Och nästa vecka blir även den sista veckan med godis för mig och älskling! Får se hur det går, men jag ska iaf försöka äta minst 1 frukt per dag från och med imorgon.
Men nu ska vi upp och lägga oss, vi hörs imorgon <3!
 - Idag ska jag få ett träningsprogram av älskling till mitt knä eftersom den "riktiga träningen" börjar om ca 3 veckor!


Ny snö

God morgon! Igår somnade jag och älskling ungefär mellan tolv och ett, och vaknade vid 10 redan! Och nu har vi precis ätit frukost och ska kolla på O.C. Idag hoppas jag på att vi ska träffa Jennifer(eller?!) Och sen imorgon är det dags för skola igen! Vill verkligen ha påsklov nu, men bara 10 skoldagar kvar så man får kämpa ett tag till iaf. Nu ska jag hoppa till älskling så blir det O.C time <3!


14 timmar senare

Nu är det ungefär 14 timmar sen jag och min sötnos satt och åt frukost. Och nu sitter vi snart med godis och chips i knät, haha. Under dagen har vi lagat en riktigt god köttfärs(för en gångs skull lyckades vi!) och varit ute med hunden. Kvällen har däremot inte varit så bra, inge mer om det nu. Vi har även tittat på fotboll och körslaget under dagen, och nu är det "Män som hatar kvinnor". Men nu ska jag hämta godis och allt annat smått och gott <3!


08.05

Rubriken säger tiden då jag och Andreas vaknade, helt galet! Vi som brukar minst sova till 11.30 men iofs så har vi nästan ingen aning om när vi somnade igår, jag skulle chansa på runt 00-tiden.
  Idag kommer Jennifer till oss och nu håller jag på att göra frukost. Vi hörs senare, ha en lugn och skön morgon <3!

chokladbollar

Hemma från 1 timme i skolan med teori i idrott. Det var ritkigt skönt, och snart ska jag göra lite chokladbollar! Och senare kommer Andreas, sen får vi se vad kvällen/dagen bjuder på! Har faktiskt inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare, <3!


Myspys med O.C och toblerone

Idag har jag inte kunnat blogga ett enda dugg för varje gång jag kollar på tvn eller datan känns det som huvudet ska explodera. Men jag gick till skolan för att skriva provet i samhällskunskap och det gick grymt bra! Sen sjukanmälde jag mig och traskade hem för att vila en hel del. Vaknade efter ca 2 timmars sömn men fortfarande var huvudvärken kvar, skit samma! Jag har hunnit prata lite med baby fast nu är han hos Illo/Elis, aja. Och jag ligger i sängen med datan på magen, nackkudden bakom huvudet, en uppäten toblerone och O.C som väntas att sättas på. Så jag ska kolla på det så blir det kanske en liten god natt-hälsning senare ikväll!
  Imorgon så börjar jag 10.30 och slutar 11.30, varför kunde inte varje skoldag vara så? Haha, nerå. Och vid ca kl 17 kommer Andreas! Och på lördag kommer BÄSTAVÄN, gud så saknad hon är <3!


Imorgon kommer jag även ladda upp gamla bilder, från ca 1-3 år sen tillbaka.
Från den gamla datan, då kan man både skratta och gråta!


Hårdrock+dunkdunk i huvudet

Idag har varit en sån där jobbig och bra dag samtidigt liksom. Imorse fick jag otroligt glada nyheter av Maya, att alla som sökt till internationella inriktningen har kommit in!! Då kändes det som hela dagen skulle bli bra, men tyvärr kom min extrema huvudvärk tillbaka och jag gick hem vid kl 11, fast jag slutade kl 12 så jag missade inte så mycket. Men när jag kom hem vilade jag, tog tabletter, drack och sov lite, så jag trodde huvudvärken skulle vara borta. Jag satte inte ens på tv eller datan under den tiden! Men den är kvar.. Jag ska iaf sova om ca 1 timme, så hoppas jag det är bättre imorgon när det är en full dag med prov det första på morgonen. Men nu ska jag snart gå upp med mackor och annat gott! Ha en bra lill-lördag <3!


Varma och härliga sommarkvällar, jag längtar!


I can't seem to hear myself

Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen, men jag har helt och hållet inte orkat.
  Igår var jag ledig med kom hem från Stockholm runt 10 och pluggade lite och vid 14.00 gick jag och sov ett par timmar sen lite plugg igen och bara ta det lugnt med hunden. Idag blev det skola och tandisen(=tandläkaren) som gick jätte bra! När jag kom hem har det också bara varit plugg och mat som gäller! Om en halvtimme är det Desperate Houswives och det ska jag kolla på sen springer jag upp till sängen och kanske ringer Ken och ser hur det går för han och senare blir det sova med älskling i telefonen! 
  Haha.. Jag däckade i köket för ett litet tag sen, men är vaken nu iaf! Ikväll ska jag börja skriva en ganska så jobbig sak för mig, och fortsätter mer imorgon med det men det kommer nog inte skrivas något mer i bloggen om det för det är för personligt och ja.. Ni fattar!^^ Nu ska jag plugga lite, igeeen <3!


Jag och Ken på klassresan-09!
Vi har bytt platser i klassrummet igen, och då sitter
jag och Ken bredvid varandra. Haha!


D R A M A !

Idag har det varit galet mycket som har hänt. Framför allt på matchen, så klart?! Och innan osv men ja.. Vi var i Solna redan 11.50! Och väntade ca 1 timme om inte mer på den försenade spelarbussen. Men direkt när vi kom till Solna gick jag och Andreas in till Solna Centrum och till donken för att köpa en cola, direkt då möter vi den värsta vi kunde möta. Det kändes som en del av mig dog när jag såg "den" men älskling fanns vid min sida så det gick bra. Sen mötte vi Elis(illo/dildo) och Svärd, Gaston och en till som vi inte vet namnet på och senare på matchen kom Hannes, alltså: jag var ensam tjej som sagt! Och innan matchen, efter donken när vi var på väg att gå och ställa oss i kö för att komma in till Råsunda hann Elis bli riktig full. Då kom polisen och vi kom in ca 45minuter senare.. Men vi missade iaf inte matchen, men det var en riktig skit match kan jag lugnt säga. Och även inne på Råsunda blev det massa bråk, första gången jag upplever det faktiskt trots att AIK-supportrar ska vara vilda så på 3 år var det min första gång att se ett bråk inne på Råsunda. Men det löste sig. Matchen slutade 0-0 så inga glada miner och folket var väl mest irriterade och ville bara där ifrån så när matchen var sluta blev det kaos för att komma ut. Det var då bara jag, Andreas och Hannes som höll ihop.
Sen gick jag och älskling till donken men det var för fullt så vi åkte vidare till Fridhemsplan och åt där bland Djurgårdare, haha.. Men sen kom vi iaf hem och tog ett varmt och skönt bad och snart är det dags för att sova för imorgon ska vi upp tidigt. Jag är ledig imorgon, så skönt! Men ska ändå hem till Enköping vid 8-9-tiden. Vi hörs kanske senare <3!
   Jag kan även meddela att jag har hittat min nya favorit tröja!


Nu rullar vi

Nu är vi redo, allt är fixat och i högtalarna spelar aik låtar med högsta volymen! Vi ska strax börja rulla mot solna och Råsunda för att då se AIK spela första allsvenska matchen för i år. Det blir inte bara jag och älskling, utan Illo, Hannes och massa mer. Känner mig lite ensam, bara jag som är tjej.. Hehe. Men det får jag väl leva med! Nu ska vi börja rulla, vi hörs senare, ha en toppen dag <3!


AIKtröjan på!


Svante


Grattis lilla Svante(till vänster) som fyller 5 år idag!
Tyvärr är vi inte där, men grattis ändå sötnos. <3


nej nej nej och återigen nej

Men tja vad jag orkar uppdatera, neej inte den här veckan asså! Blää.. Orkar inte skriva något om veckan, mest skola kan jag säga.
  Idag har vi varit på dop, Axel sötnosen! Och sen har jag och älskling legat i sängen och kollat på Melodifestivalsfinalen, den sög.. Japp. Men imorgon blir det AIK-match och tråkig nyhet att min räddning för den dagen inte kommer.. (Jag är väldigt ledsen ja.) Plus att jag har jätte ont i benet, näsa och knät. MEN, när jag och Andreas hade åkt in till stan efter dopet gick vi och kollade i affärer, hittade faktiskt bh&trosor, en tröja och duscholja, och älskling hittade någon scrub och en jacka! Så det var väl det som får fylla min dag med lycka, nu behöver jag en lite(stor) kram av älskling. Vi hörs <3!


Tack för att du finns där så jag kan luta mig mot dig.
Och tack för att du alltid tar emot mig..


tro inte att du vet allt.

En kort dag i skolan blev det, slutade 14.10 plus en lunch på Wikman's med mamma! (Jennifer.. Det blev en nachotallrik igen..) Det blev en riktigt bra dag, och när jag kom hem tills nu så har jag pluggat och varit ute med hunden. Jag har tyvärr ont i huvudet troligen för lite dricka, för mycket plugg. Men imorgon är det fredag och det betyder; slutar 11.30, älskling kommer, promenad ut till Bresse, fredagsmys och HEEELG! Och i helgen händer det: dop för underbaringen Axel, AIKmatch med Jennifer, Andreas m.fl! Riktigt bra kommer det bli, sen är vi lediga på måndag också, TJOHO! Men nu ska jag strax bada, tagga inför en bra helg nu då <3!


Älsklings Axel!


Bird is the word!

Jag blir gaaalen! Sitter och tittar på Family Guy, sjukt galet... Idag har jag och bästavän fikat en hel del på stan, Wikman's kan bara vara det bästa stället! Och pratat och pratat.. Jag saknar verkligen att få vara och träffa och prata samt skratta med henne varje dag.. Gash!
  Nu ikväll har jag pluggat lite, fått reda på att Svenskan är inställd imorgon och Geografin uppflyttad så slutar ungefär vid två, jag som trödde att det skulle bli en sån där jobbig Torsdag.. Men HAH in your face! Haha, jag är bara så glad.. Så efter skolan imorgon så blir det plugg, hopprep, lite hemmaträning, tänkte försöka fota ute också! Vi får se, hörs senare ikväll <3!


Jag saknar våra dagar.


For my love, for your love

Förlåt för jag inte uppdaterat! I Måndags var jag och älskling ute med Elsa i 4 timmar(!!) vi gick ut till Bresse och tillbaka! Det var en riktig skön promenad kan jag säga.
 Idag var det en kort dag i skolan, till 12. Och älskling kom och mötte mig så fick jag min laddare och nyss så skulle han gå till bussen och jag skulle ner till bussen så började jag blöda näsblod så jag fick springa hem, yr och blodig som jag var. Och var riktigt "duktig" och ramlade rakt på dörren här hemma för jag var så yr. Men nu ska jag bara ta det lugnt så ska jag möta bästavän vid halv fyra ungefär på stan. Sen senare ikväll blir det plugg som jag har fått idag och sen måste jag fortsätta kämpa med mitt hopprep till fredag.
   Mia kom även hem igår från Tyskland, riktigt kul att träffa henne även om man inte mådde så bra. Men nu ska jag vila lite och nu började blöda mer. Hörs senare <3!


Vi är hemma!

Vi är hemma nu och ligger och myser med hunden i soffan och pratar med mamma. Kommer inte skriva så mycket mer. Vi ska snart gå upp och kolla på O.C! Vi hörs <3!


JAG SAKNAR BÄSTAVÄN


Vill ha dig i solen hos mig

Igår kollade vi på Melodifestivalen och jag blev arg! Varje bidrag som jag sa "den tycker jag ska gå vidare" gick inte vidare! Så vi slutade titta mitt i allt, hehe.. Och sen kollade vi på filmen World Trade Center, den var riktigt bra även fast vi missade första halvtimmen av filmen då vi var ute. Sen kollade vi på O.C till ca 03.30 och då somnade vi! Men nu är vi vakna och redo för frukost, jag vaknade först imorse ungefär vid 9 men älskling sov då så jag tänkte att jag försöker väl fortsätta sova så han inte blir sur! Så vaknade vi nu, 13.00 och ska göra frukost och kolla på O.C.
  Senare idag ska vi väl till Vällingby, in till stan, shoppa lite, åka till Enköping och mer vet jag nog inte. Solen lyser fortfarande och det är vi glada för! Men nu ska vi göra frukost tillsammans, vi hörs senare <3!


Bild från 2008 tror jag, en härlig vårdag med bästavän!


there's gotta be a heaven somewhere

Maten är inne i ugnen, älskling spelar, jag bloggar och läser bloggar och AIK vann supercupen! Livet är riktigt bra kan jag ju säga.
 Vi har inte varit ute något idag faktiskt, även fast det har varit grymt fint väder. Vi har nog legat i sängen och tittat ut mest, haha låter som vi är riktigt lata.. Men iaf, som ni nog förstod så vann ju AIK och efter matchen hoppade vi in i duschen och nu sitter vi och väntar på maten. Och sen blir det MF. Imorgon ska vi iaf upp till Vällingby för jag måste köpa ett halsband och kanske ett par ringar också. Sen lite senare på dagen åker jag till Enköping. Men nu måste jag springa till maten, ha en bra lördagskväll <3!


En bild på mig och bästavän från i somras, efter en AIK match faktiskt.
Och den matchen som jag träffade Andreas på också!


tidig morgon med sol i ögonen

Jag vaknade för en halvtimme sen när jag brukar vakna vid 12 på helger! Men idag vaknade jag iaf med solen i ögonen och en klarblå himmel! Älskling ligger fortfarande och sover bredvid mig fast jag har musik på.. Det skulle jag aldrig klara, jag är så otroligt känslig när det gäller att sova med ljud i bakgrunden. Min hals är inte så snäll mot mig längre och jag tror eller trodde att jag bara hade stäckt min arm igår när vi skulle sova för jag hade så otroligt oont när jag gjorde något "anstängande" men nu vet jag inte riktigt längre.. Får fråga min smartis till pojkvän, haha.
 Idag blir det kanske en promenad upp till Vällingby(och stranden!), mysa och vid 16.00 är vi bänkade framför tvn för då spelar AIK. Jag tycker bara att det är skönt att vi inte är där i -10 grader, fast det är sol så vill jag nog ha lite varmare, men jag får nog hålla tummarna för att det ska bli varmare till nästa helg då jag, bästavän, älskling och hans kompisar ska på match. Och ikväll blir det självklart Melodifestivalen. Måste bara säga att det är otroligt härligt att solen är här! Känns verkligen som våren äntligen är påväg. Men nu ska jag krypa ner bredvid älskling, vi hörs senare, ha en bra dag ute i solen <3!


Min baby just nu! Haha, döda mig inte..


Sånt där väder vill jag ha nu!!


Shopping och.. Memma

Nu är vi i Stockholm, shoppat, ätit, sovit. Det blev den underbara tunikan från TopShop, en bh från H&M, AIK-biljetter, rekgel, godis och det var nog allt! Jag har precis smakat på min första memma. Det smakade inte gott kan jag säga!
  Snart blir det nog lite mat framför Let's Dance! Haha, jag älskar att reta Andreas när jag sitter vid datan och han inte kan göra något. Men iaf, när vi kom hem så la vi oss direkt i sängen och somna ganska snabbt. Men nu är vi vakna och ska kolla på tv och äta lite, vi hörs senare babes <3!


En gammal bild som jag bjuder på!


Packning

God morgon! Just nu håller jag på att packa och sen ska jag iväg till skolan för att ha idrott. Sen ska jag hem i ungefär en halvtimme och sen iväg till Stockholm!
 Har inte hunnit ätit frukost än så måste göra det också.
I Stockholm blir det äntligen lite shopping! Men nu har jag inte tid att skriva något mer om det. <3!

En hälsning till älskling också; JAG ÄLSKAR DIG!!!


STåna!!

Haha, åh vad jag har skrattat och njutit av programmet "Sveriges värsta bilförare" det är grymt underhållande!
Som sagt, kollat på tv har min kväll mest bestått av tv och ja, det är väl det, hehe. Har även plockat fram kläder tills Stockholm, måste bara stoppa i det i resväskan! Packat och klart. Nu ska jag göra mackor och gå upp och sen om ett tag somna.
 Jag har fått mitt csn-kort av mamma äntligen. Så imorgon blir det shopping till 100! Men nu ska jag gå och lägga mig, kanske slänger inte en godnatt hälsning sen <3!

Ståna betyder även Stanna, en i SVB sa det och gud så kul det är!

Jag saknar faktiskt det håret jag hade på bilden..


Nya tider

Idag blev jag hemma från skolan, men fick reda på att jag har fått en ny tid till önh! Om bara 5 dagar, så det blir awesome! Hittills idag har jag ätit frukost, sovit tillsammans med Elvis, gjort lite geografi, kollat på tv och pratat med älskling och mormor. Idag har jag lite plugg att göra, städa, packa och vara ute med hunden och busa runt i snön!
   Just nu vill jag bara åka till Stockholm, imorgon finally! Då blir det shopping, beställa biljetter till matchen, kanske bio(hihi!) och ha det underbart! Imorgon har jag även en väldigt kort dag i skolan, blir riktigt skönt.
Men nu ska jag bara ta det lugnt så länge så hörs vi senare, pussen <3!


heaven waits here at my door

En härlig varm oboy och två mackor skulle låta otroligt härligt om man mådde bra, jag tog upp det och la mig i sängen med datan på magen men då sa allting STOPP! Usch, just nu mår jag jätte illa, ont i knät och känner mig jätte svullen i halsen, som jag knappt får någon luft.
  Hade iaf vatten bredvid mig så det hjälpte. Och nu har jag även älskling i telefonen. Men vi får däremot se hur det blir med skolan imorgon.. Jag kan säga så om jag inte ska till skolan imorgon vet jag precis vad jag ska göra och även om jag ska dit vet jag ju. Men vi får se!
Imorgon ska jag även packa inför ännu en helg i Stockholm, jag älskar Stockholm enormt och ser verkligen fram emot varje helg där! Men nu ska jag sätta på något avsnitt av Scrubs och prata med Andreas så får jag väl säga sovgott allihopa <3!


Jag och hunden, vi "sover"


cold and out of breath

Nu är jag hemma! Röntgen gick bra, tycker det var lite obehagligt men det gör jag alltid när jag är på sjukhus. När jag kom hem väntade en ny läkartid på öra-näsa-hals, äntligen! Fast ändå rädd..
  Efter röntgen satt jag och väntade på mamma som kom två timmar senare, men under den tiden tjänade jag 10kr av en liten gubbe! Och satt och tänkte på varför gamlingar har så kort hår..
Men just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så blir det nog lite mat, jag är så himla sugen på fetmat! Men nu har jag inte tid att skriva mer för jag ska bara vänta på mat, hörs senare <3!


down to the bottom

Nu sitter jag här med lite lättdryck och isbitar som ska minska svullnaden i halsen. Vi får väl se hur det går. Om ungefär 10 minuter kommer mamma och hämtar mig så ska jag till sjukhuset, fast har inte tid förän 15.40. Men om man inte har orken att gå så..! Ska få röntga mitt knä så ska jag få gå till en sjukgymnast i ett par veckor tror jag det blir om inte mer..
  Senare så har jag inga speciella planer förutom ikväll ska jag självklart kolla på säsongspremiären av Grey's anatomy! Blir nog mest till att vila idag och bara längta till fredag. Ni får ha en solig dag så hörs vi senare <3!


Sommaren -09 på Grönan med dom snygga och underbara systrarna Jennifer och Sara!
Jag saknar er btw!


vart är du?

Jag kan inte sova, har för ont i halsen så jag knappt får någon luft alls! Och just nu pratar jag med min baby och jag har ingen röst, kom tillbaka till mig rösten!! Men nu säger jag god natt ännu en gång <3!


desperat

Nu har jag kollat klart på tv för ikväll och säger god natt med en svullen hals och en otrolig huvudvärk! Ska även ringa och prata med Anderas också så vi hörs imorgon, sovgott <3!

clothes over bro's!


Svart tunika, från TopShop.
Armband i olika färger, från H&M
Oversize korallfärgad t-shirt, från H&M
Svarta ballerina, från H&M
Silverringar från H&M
Ljusrosa tunika/linne från BikBok
En ring med text "Love your self" från Nelly.com
Silver halsband, från H&M

 


hitta orken

Det är så sjukt jobbigt, den senaste veckan har jag haft otroligt ont i halsen, mer än förut och det är jobbigare än vad man kan tro!
  Idag har varit en rätt lugn dag i skolan. Och imorgon går vi bara till 12 och sen vid fyra så ska jag till sjukan och röntga mitt knä. Men jag vill att dom ska kolla min hals(!!) jag låter ju som en häxa.. Och har ont som jag vet inte vad!
Idag fyller även min kusin år, grattis till han! Men nu ska jag glo lite på tv och bara ta det lugnt. Jag fick även hem en H&M-katalog och VeckoRevyn, då blir jag lycklig! Ha en bra kväll <3!


Smiskan

7 månader och som present fick älskling smisk, haha. Det kanske låter konstigt men jag höll på att dö av skratt!
  Nu ligger vi iaf i sängen och ska sova snart, imorgon väntar en skoldag med två lektioner och börjar 9 och slutar 4, har en lååång håla kan man säga! Men nu ska jag sätta på O.C som vi ska somna till, sovgott folket <3!


7

7 underbara, mysiga och lyckliga månader med världens underbaraste pojkvän!
Jag älskar dig mer än allt annat, jag kommer aldrig lämna dig!
Du och jag förevigt, du är den bästa som finns. <3



jag ställer upp för dig

Oavsett vad folk gör eller säger så kommer jag lyssna, hjälpa och tro på dig.
Du är min bästavän och du kan alltid räkna med mig, jag gör allt för dig och
jag kommer göra allt för att hjälpa dig.
Jag älskar dig, och jag finns alltid för dig! <3
Du är världens underbaraste bästavän, Jennifer, tro inget annat!
Folk kan säga vad dom vill men du och jag vet sanningen, då får vi visa dom.
Vi kämpar tillsammans, mot allt! <3


RSS 2.0