Det är så det ska vara


I will be strong

Idag har varit en rätt så skön och härlig dag. Vaknade upp med massa pussar av bästa. Skolan började elva men innan det var jag på intervjuv och fick mitt sommarjobb som jag ville ha och jag längtar faktiskt till att börja jobba nu! I skolan gick allting lugnt, pratade med rektorn, hade lugna lektioner och slutade tidigare och fick reda på att jag slutar 12.40 imorgon. Hur underbart låter inte det liksom? Och mellan 10-12 har jag håla. Medans ska jag på stan för att köpa saker inför helgen.
  Nu ska jag, mamma och syster åka till Max och äta!


Skolavslutningen i 9an med bästavän.


I want it bad, a bad romance

Hej på er! Inte mycket bloggande idag pga det jag sa igår, jag och älskling sov bort nästan hela dagen plus var ute en rejäl promenad med vovven. Nu ligger jag nyduschad i sängen, älskling är nere och hämtar godis m.m och sen blir det film! Jag ligger och lyssnar på Lady gaga, inte någon av mina favoriter men låtarna har fastnat i mitt huvud hela dagen. Högsta volymen så blir allt bra i mina högtalare.
Imorgon ska jag på intervju om sommarjobb, så härligt att det äntligen kom, men ca 8 riktiga skoldagar kvar så känns det skönt om jag får jobba direkt efter.
    Nästa helg kan jag berätta lite om. Jag och älskling ska på Hannes student(Hannes är en kompis till Andreas, nästan som bröder typ) och den är på fredagen. På lördagen ska vi på Sex and the city 2, som jag längtar. Har hört blandade kommentarer om den men jag hoppas på det bästa. Plus att det är Stockholms maraton, men det tror jag inte vi kommer kolla på. På söndagen ska vi in till stan i Stockholm för nationaldagfirande och hälsa på bror, Johanna och finaste Axel.
 Nu kom Andreas så ha det bra nu!


Min snygga man!


Jag klarade det!

Jag höll mig vaken under hela ESC! Och nu är det ca 1 timme kvar tills Andreas är äntligen här och då hoppar vi i säng. Just nu sitter jag i köket för att kunna släppa in han när han kommer. Jag börjar bli lite trött men tänkte kanske sätta på någon serie som håller mig vaken + ramlösan. Det låter great för mig tycker jag. Imorgon blir det en sov-bort-dagen-dag! Nu - OTH, sov gott!


Förut hade vi en 80 säng, nu har vi en 120 säng.
Förut vaknade alltid någon av oss på golvet, nu vaknar vi
och ser att vi har rullat bort från varandra!


France

Jag ska hålla mig vaken till 03.00 ungefär. Baby kommer med bussen kl 2, herregud jag kommer ju knappast orka. I början av vårat förhållande kunde vi vara vakna till nästan 6 på morgonen och sova bort hela dagen, nu är vi vakna till elva på kvällen och vaknar runt 8-9 på morgonen, vi förändras mycket på 10 månader. Det är ju skönt att kunna sova som "vanligt folk" men jag vill kunna vara vaken längre.
  För att hålla mig vaken under natten som kommer så har jag chips, ramlösa, datan och tv och en mysig katt. Jag tittar på ESC och jag älskar Frankrikes låt! Haha, så skön ju. Jag och Ken hejar på den vettja. Men nu ska jag sjunga lite på den och hålla tummarna, just nu ligger Frankrike på 10e plats. Ha det bra! Vad hejar ni på!


Plikten som moster

Min underbara systerdotter och den busiga lilla systersonen, vi äter godis och kollar på ESC. Älskling har åkt på en korvmiddag hos Elis, tack och lov att man inte är där, haha! Just nu pågår kuddkrig - moster Bea vs Svante. Abbe och jag sitter och skrattar till oss magrutor.
   Andreas och jag tog en sån otroligt lång dusch idag, helt sjukt men iaf, hunden åt upp ungarnas godis, inte bra. Men nu ska vi äta så mycket så vi ska få dåligt samvete imorgon, kör på!



UPDATE: Abbe och jag låste ut dom andra, tjoho!


Kycklingvila

Jag och baby har precis kommit ur badet, innan det tog jag en kycklingvila medans älskling kollade runt på datan. Skolan gick så otroligt bra idag! Efter skolan åkte jag, Andreas och mamma och åt thai - åh så gott! Det var en lite mors dag-present. Sen kom vi hem och nu sitter vi här och jag lyssnar lite på grease låtar och baby gör lite annat.. Andreas köpte nya skor och lite tröjor idag på stan också. Men vi hörs senare!


ta en yxa och hugg i mig

Usch, sån dålig dag jag har haft. Och jag känner mig redan stressad inför nästa vecka, känns inte ens som jag kommer kunna njuta av sommarlovet ett dugg. Har iaf alla inlämningsuppgifter klara och inlämnade, nu är det bara en hel del prov på mindre en 10 dagar. Åh, jag kommer behöva ramlösa smultron varje dag känns det som. Min mage värker, först hugger det till ungefär 10 ggr sen slutar det i ca 7 minuter sen kommer det tillbaka och är bara värre så jag knappt kan gå. Känns nästan som en yxa i mig som bara hugger till.
    Men nog med det, jag ligger i sängen redo för att sova men väntar på Andreas ska komma hem till sig så vi kan prata i telefon ett tag innan vi säger god natt - det är viktigt! Annars så ska jag sätta på O.C och försöka lugna ner mig. Ha en ostressad kväll!


Jag och Ken på klassresa i nian.(Robin i bakgrunden)


Pluggis

Idag la jag datan åt sidan och pluggade nästan i 5 timmar i stäck! Tar en paus nu ikväll för att senare gå igenom det sista inför proven imorgon. Tyska och matte, känns rätt säkert på båda. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, har planerat lite inför första helgen i Juni dvs nationaldagen m.m! Annars blir det mer plugg och lite O.C. Ha en skön kväll.

Shorts m.m.

Jag brukade aldrig vara inne på Cubus förut men efter jag köpte min bikini där så har jag hittat mer och mer. Så tänkte visa er lite.


Ljusa jeansshorst, finns även i andra färger.

Linne, finns även i de andra färgerna ni ser.

Två par shorts, ett par ljusa och ett par svart.


Katrin + Bingo = Ringo

Kartin och Bingo har fått sin lilla Ringo, som jag väntat och väntat! Grattis till dom! Ni kan läsa mer på hennes blogg, om ni inte reda gör det. http://finest.se/katrin

Tillbaka till annat, jag mötte älskling när jag var ute med Elsa i regnet och blev jätte chockad och super glad! Fick t.o.m. en toblerone på köpte! Nu har vi precis tittat klart på Desperate housewives och nu väntar Cougar town, vilken toppenkväll. Imorgon blir det skola till tolv och sen plugg resten av dagen, yes! Får se på torsdag om det blir en liten träff med bästa vän? Jag saknar dig gummsan. Hörs senare!


Och AIK vann sin första match(tror jag?)
 i Svenska cupen ikväll!


Simning?

Nej, ingen simning utan svimmning. Jag svimmade idag när jag vart påväg till muntliga nationella i engelska, oturen här igen! Annars så har jag hunnit med jätte mycket idag och det är jag riktigt stolt över! Jag och hunden hann ut när regnet hade en 40minuters paus mitt på dagen. Nu väntar jag på maten som kommer lite senare och ikväll är man väl bänkad när alla bra program är. Måste även börja plugga inför tyskan som är på torsdag. Annars var det väl inget mer, ska visa er en sak senare också. Ha en skön sen eftermiddag!


Bild från i fredags med dom bästa.


happiness

Jag blev så lycklig igår kväll, jag och älskling satt och verkligen tittade varandra i ögonen och pratade om allt vi behövde prata om. Kändes som vi rensade bort allt vi hade gått och tänkt på och sen bara låg i varandras armar och sakta somna in. Det var en sån underbar känsla, höra Jag älskar dig och sen helt tyst, bara hjärtslag och andetag och sjunka in i drömmarna. Att kunna prata med någon om verkligen allt och berätta det man inte berättar för vem som helst är guld värt. Visst att man kan ha sina motgångar men man kan lösa allt tillsammans bara man litar på personen. Och när man känner att man litar på någon så stark så finns det inget som kan förstöra den känslan. Jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv. Att få känna att man har en bästa vän som förstår en in och ut. Att få ha en att somna med bredvid en och vakna upp med att få en puss på pannan. Att få spendera dagar med den man älskar och den man kan kolla i ögonen utan säga ett enda ord men ändå förstå och hur en person kan förstå allt man tänker på genom ögonen. Den känslan vill jag ha genom hela livet, när jag tänker på sena sommarkvällar med Andreas, sitta vid vattnet och kolla på solnedgången, bara känna värmen, närheten och kärlek. När jag tänker på allt jag vill göra pirrar det i hela kroppen av lycka, det är sånt som bara förstår bara när man själv vet att det man har med en annan person är riktigt speciellt. Lycka är helheten, lycka är det jag finner i min pojkvän.
Lycka är det alla borde få känna och ge till någon. Gör världen lycklig och sprid lycka till dom ni älskar. Bara för att få en annan person le, säg något snällt, något fint eller skriv något som ni vet får den, just den personen glad. Vem förtjänar inte att känna det speciella lyckan? Sprid lycka och gör världen till en lyckligare plats, kärlek och lycka till er!


Du är min lycka, nu och förevigt.


Blod, sex och porr

Hemma från skolan äntligen. Shit vilken skoldag.. Nej alltså, började med redovisning i geografin som jag absolut inte visste om! Sen håla i två sega timmar och sedan lite porr på samhällskunskapen. Haha, kärlekens språk för er som vill se, den är grov som Daniel sa.. Sen film på historian också. Jag längtar till helgen, snart tisdag sen rullar det på.
Jag är så jävla sur, jag kommer knarka choklad i vecka. USCH! Men nu ska jag glo lite på Förkväll och vänta på mamma.


Måste säga grattis till bästa vän som fick jätte bra resultat på matte B!
Kan tyvärr inte smsa pga comviq kompis har gått ut, men jag hoppas vi kan träffas i veckan något?


Fötter och händer

Jag sitter och får jätteskön fotmassage av min babe! Vi vaknade runt tio, somnade om till 12.30 och vaknade då av regnet och åskan. Åt frukost och kollat på tv fram tills nu! Strax så ska vi ut med Elsa i regnet en snabbis. Sen ska vi bara ta en lugn och skön söndag, utan att behöva göra någonting alls! Sånt är härligt. Har lite plugg att slipa på tills imorgon men det är inte så mycket. Nu blir det ut i regnet, hörs!


Grillning

Grilling på g! Så ett snabbt inlägg nu.
  Vi var hos mysgubben Gunnar, han sov mest men det gjorde nästan jag också!^^ Nu är det grillning och sen en kvällspromenad med pojkvän och hunden. Urhärligt! Ha en bra kväll så hörs vi senare.


Sommardagar

Hej igen! Jag, Andreas och bästaste bästa vän åkte till rixfm igår och hade en jätte bra dag samt kväll! Veckan har varit ett helvete rakt igenom, men baby kom i torsdags och gjorde min dag ljusare. Igår var nationella i matte A och det sög. Idag har vi planer att åka till syster och hälsa på lilla Gunnar som blir 1 vecka idag. Ikväll ska vi grilla och resten av dagen ska vi nog bara sola och ha en underbar sommardag! Jag hoppas ni har haft en bra vecka så kommer det bli mer uppdateringar nu, jag lovar! Pussen.


I will always and forever love you


Sååå lycklig!

Vet ni hur lycklig jag är just nu?! På en skala mellan 1-10 så är jag 1000000! Men jag kan redan säga nu att om det blir något fel i texten är det för jag har två plåster på fingrarna.
  Så nu kan jag börja, mitt älskade lag AIK kämpade så jäkla mycket och tog tre fina poäng mot Åtvidaberg, 4-1 blev matchen. Jag surar lite för att jag inte är där, men skit samma nu! Annars ligger jag med datan på magen, håller nästan på att äta upp alla mina chokladisar, och ska börja titta på One tree hill. Jag har fönstret öppet så mycket det går och jag svettas. Härliga varma kvällar, here you come! Och jag har hittat ännu mer kläder jag vill ha.. Jag måste ju sluta nu! Men jag menar liksom mer sommarkläder, har fortfarande inte köpt shorts(!!) jaja.
 Hoppas ni är minst lika glada som jag är just nu!


Jättefin bild på mig och pluttan, hon älskar bilden, därför!
Jag saknar dig honeypie.


En helg outfit


Detta hade jag på mig i helgen.
Jeans från Gina
Ljusrosa linne från Gina
Jeansjacka från Gina
Solglasögon från Åhlens city
Armband från H&M


En liten blandning

Hej igen. Idag har varit en riktigt toppendag men ändå så jävla trist! Dagen började med en jätte jobbig pojkvän som bara var tvungen att öppna fönstret runt 6 då fåglade sjunger som ljusast och högst.. Sen började jag skaka för det var för kallt så jag stängde och lyckades somna om, sen måste gubben lilla sätta sig upp och klaga på att han är törstig när det fanns cola. Så öppnar han fönstret igen och då bestämmer jag mig för att jag inte kommer kunna somna om. Vi ligger och pratar ett tag innnan jag hoppar i duschen, sen får vi åka gratis buss till skolan och Andreas åker vidare till Stockholm och jobbar. Men morgonen var faktiskt ovanligt bra, jag fick ju ändå vakna upp med min kärlek bredvid mig. Myspys på det!
   I skolan fick man inte ta ett djupt andetag, saker skulle fixas varje lite sekund skulle man göra något. Hann knappt förstå något av det jag gjorde, eller jo men ni förstår. Men på det fick man ändå beröm av lärarna och dom var jätte snälla idag, hoppas på detsamma imorgon! Fick t.o.m en gratis dricka på hemvägen. Jag och hunden traskade på en riktigt härlig promenad idag också.
Om 5 minuter börjar en härlig fotbollsmatch som jag önskar jag var på. Mamma kommer strax så då blir det middag och fotboll för min del. Senare ska jag lägga mig i bra tid så jag hinner med att få det vila man ska få. Men vi hörs babes!


Jag just nu. Fick lov att sätta på mig bikinin när jag kom hem, underbar värme!


Rebecca idag ju!

Jag ville bara meddela att det inte bara är Norges nationaldag utan jag har namndag. Jag har bara fått tre grattis idag, buhu hörni! Nu ska jag äta lite chokladhjärtan som jag fick av mamma, hon är en snäll mamma hon! Ha det bäst, hörs senare.


Big news!

Åh jag fick höra så sjukt härliga nyheter! Min syster Malin är ju gravid med sitt tredje barn och det var beräknat att han skulle komma den 5e maj men gick över tiden. Och min bror skrev på facebook att Gunnar(ungen ska heta det) är på väg så jag ringde mamma och det är sant. Malin är på väg in till förlossningen!! Jag längtar efter att få se lille Gunnar. Men med den underbara nyheten säger jag godnatt!


Lilla Axel som jag blev faster till för ca 6 månader sen och imorgon blir jag moster för 3de gången!


Nytt på nytt

Hello på er! Ja, som ni ser så har jag fixat, skrikit, surat, skrattar och pysslat om min blogg. Fan va sur jag blev först, höll nästan på att kasta datan ner på golvet för det funkade inte, men sen så! Egentligen har jag inte så mycket att säga. Tänkte mest skriva vad vi har köpt under dom senaste dagarna så får ni se bild på att på söndag troligen eller måndag.
- Jeansjacka från Gina
- Ljusrosa linne från Gina
- Klänning från Monki
- Tröja från Monki
- Tröja från H&M
- 12pack armband från H&M
- Bh från H&M
- Hårpackning, rakhyvel, smink från Kicks
- Ansiktsvatten från Clinique
- Film(snygg, sexig & singel)
- Tröja till Andreas
- Spel till Andreas

Pricken

Hej hörni, förlåt för uppdateringen idag!.. MEN jag och älskling åkt till stan och var där inne hela dagen idag. Jag kom hem runt sju kanske och Andreas en halvtimme senare för han var och handlade. I stan köpte vi en bh och en tröja. Sen var vi på Östermalm och hälsade på, inte så många var där men ett par åtminstonde. Vi var där i kanske en halvtimme eller så. Och vi skulle egentligen gått på bio ikväll men vi hittade en film(Snygg, sexig & singel) för 19kr på en butik så vi köpte den och kör på en myskväll hemma sängen. Låter helt fantastiskt enligt mig!
   Jag är otroligt nöjd över allt vi har köpt under dom senaste dagarna, så lycklig man blir av shopping är nästan galet!
Just nu spelar älskling och jag kollar bloggar m.m på datan. Vi ska nog ta och äta lite nudlar snart för mer kommer vi säkert inte orka. Hoppas ni har haft en bra dag och vi hörs senare.


Ny tröja från monki för halva priset!
Och filmen för 19kr, hallelujah right!


Knäppt

Hej på er. Det känns som det inte blir någon filmkväll ikväll, men vi tittade på Bella & Tyras show tillsammans iaf. Nu sitter älskling och spelar och jag kollar runt bland alla kassar som ligger på golvet och är allmänt lycklig och trött. Imorgon ska vi till stan m.m. Känns skönt att morgondagen är rätt så planerad ändå. 
    Pratade med mamma tidigare idag och tydligen hade det regnat i Enköping, vilket vi tyckte var hel knäppt när vi inte ens hade jackor på oss på stan liksom. Sen när vi kom till porten till lägenheten så hade det regnat här men inte vid lägenheterna 7 meter bort, knäppt.
Jag och baby åkte upp till Vällingby och handlade myspys saker - godis m.m. Innan sov vi i ca 2 timmar, härligt men är ändå rätt trött nu. Ska tvinga Andreas att komma och lägga sig bredvid mig så vi kan kolla på filmen någon gång och sova. Vi hörs imorgon så får ni ha en lugn kväll!


Bildbrist.


8 kassar kläder

Hemma med 8 kassar med kläder, hårprodukter, hudprodukter, smink och spel! Vi hann allt och jätte mycket mer på tre timmar. Jag älskar Stockholm asså! Jeansjackan fick jag också med mig hem och vi åt jätte god tacos på Åhlens city. En helt perfekt eftermiddag med baby och shopping. Samma sak imorgon, då vi kommer vara i stan från 13 till 23! Eller kanske t.o.m senare. Det enda jag inte hittade idag var en bh och ett linne från bikbok. Men det tar vi imorgon, kanske ett par skor också, hehe.. Jag blir så glad av allt vi har köpt också, och inte bara saker till mig. Jag köpte ett basketspel till Andreas, för bara 19kr haha. Men det blev han glad av så då är jag nöjd!
  Nu ska jag lägga mig och vila medans han spelar och om två timmar ska vi ut igen. Bilder på allt kommer säkert imorgon eller på lördag. Ha en bra dag så hörs vi ikväll!


På tunnelbanan hem satt en tant bredvid oss som hade tre jätte söta hundar som stodoch skakade för dom var så rädda. Men tanten bara drog dom i örat och slog dom på huvudet, usch!


Favoriter från gina tricot


Vit tröja med ficka - olika längder + andra färger finns
Blå och vit randig tröja - andra färger finns
Jeansjacka
Zebratights
Svart och vit scarf
Vit linne med knappar - andra färger finns
Halsband i tre
Tre örhängen


I'm not taking the easy way out

God morgon. Det är fint väder trots molnen, det är ju ändå varmt i luften liksom.
    Älskling åkte och jobbade kl 6 imorse då jag låg och fattade ingenting. Sen lyckades jag somna om och vaknade runt 10, gjorde frukost, läste bloggar och nu bloggar jag själv innan jag ska sätta på någon film. När Andreas kommer hem, kl 12 så åker vi direkt in till stan för att shoppa. Åh sån härlig dag det kommer bli, bara det inte börjar regna.
Dock har jag haft ont i magen nästan hela natten och blev bara värre när jag åt. Men äsch liksom, shopping! Vi får se om jag skriver något mer innan jag åker, men jag tror ni får se lite finfina kläder iaf. Puss!


Den vill jag ha, den ska jag köpa

Jag har hittat en klänning på monki som jag tänker köpa när jag är i Stockholm. Det kommer en bild på den under.
    Just nu sitter jag och kollar på Cougar town, love it! Har fixat jätte mycket idag och är sjukt nöjd med det! Imorgon känns som.. Ja, jag hoppas jag klarar det iaf. Åh en månad kvar till sommarlov! Det är nära nu och sommaren kommer bli grym, jag hoppas jag får sommarjobb också. Men nu säger jag god natt till er, sov så gott!


Tatatadaah!


Saknaden av sin bästa vän..

..Är enorm just nu!
Förra veckan var för jobbig och jag fick stå på egna ben och hade inte dig att prata med.
Jag hatar att inte kunna träffa dig, prata med dig och vara med dig som förr.
Jag älskar dig bästa vän, och min bästa vän kommer du förevigt att vara.
Jag finns här och jag lever för dig.
Dig lämnar jag aldrig, du är den underbaraste som finns och du var den som fick mig att känna mig som en riktig människa.
Jag saknar dig för varje dag som går!


All kärlek i världens till den underbaraste och finaste tjejen!


Den perfekta Jeansjackan

Jag har hittat den perfekta jeansjackan som jag troligen kommer köpa på torsdag, den finns på gina och kostar runt 300 kr och det är så värt det! Sen måste jag hitta någon klänning som jag aldrig hittar.. Men eftersom det blir 3 ½ dagar i affärer nu dom dagarna som kommer så hoppas jag på att hitta något! Jag är riktigt taggad inför att springa i butiker som en galning med en pojkvän som inte hinner med något åt sig själv, oh så härligt! Haha.. Måste plugga lite mer tyska ikväll sen är jag "redo" för morgondagen. Nu - tv, vi hörs ikväll!


349kr kostar denna underbara jacka!


Värme

Jag har precis ätit, varit ute med hunden, suttit i solen och fått massa plugg gjort. Känns härligt att fått så mycket gjort och ändå så mycket av dagen kvar! När jag var klar med allt och hade kommit in med Elsa, kollade jag lite på kläder här på internet. Har hittat en hel del och ni fick ju se lite från H&M men har även från flera butiker. Tyvärr kommer jag inte träffa Jennifer idag, jag som typ var på väg ner till stan när jag fick reda på det..
   Ska fortsätta kolla på kläder nu, ha en skön eftermiddag!


Imorgon efter skolan ska jag beställa klipptid!


Favoriter från HM


Svarta shorts
Vit kofta med blåa ränder
Blått linne med knappar
Ljusa jeansshorts
Grå stor tröja
Svarta ballerinaskor
12-pack armband med olika färger


Sol, smultron och plugg

Idag är solen framme, plugget framme. Jag ska äta upp min frukost och sätta mig ute med hunden och plugga. Hann gå ut med Elsa en sväng innan jag satte mig här. Riktigt skönt att vara ledig idag, så ska man träffa Jennifer seanre! Great. Idag kommer även mamma hem, hon har varit på Lidingö och softat.^^ Men nu ska jag äta så hörs vi senare, ha en skön dag i solen!


fyra dagar åt sidan

Hej fina läsare! Jag la bloggen åt sidan, fokuserade på att lösa problemen som uppstått under veckan och haft en lugn helg tillsammans med Älskling. Förra veckan fick jag lov att klara av själv, ingen bästavän och ingen pojkvän. Den här veckan kommer däremot bli bättre. Imorgon är vi lediga och  jag hoppas att jag får träffa Jennifer? På onsdag åker jag till Stockholm, kanske träffar Olivia i helgen och får se när jag kommer hem.
  Imorgon gäller plugg och hund, nationella på onsdag samt tyska. Sen runt tre åker jag. Kommer bli så skönt med en lång helg!
Jag ska snart gå upp och kolla på I love you man, som jag och baby tittade på igår. Har även Titanic, PS I love you och I taket lyser stjärnorna att kolla på. Och självklart supersugen! Sen ska jag sova och utnyttja min sovmorgon imorgon. Om Jennifer läser detta: Smsa mig om hur det blir imorgon för jag kan smsa när någon smsar mig. (Min mobil är knäpp just nu) Ha det bra så hörs vi imorgon!


Vi är laddade


Allt från Top shop, ofc.
Randigt linne, lite utsvängt
Scarf med hjärtan - finns i andra färger
Halsband
Underbar stickad kofta
Blå och vit randig kofta
Plånbok/korthållare
Kofta, med smått mönster samt lite genomskinligt
Ett par puderrosa ballerina och ett par vita
Silver armband
Ring
Rosa prickig söt tröja
Vit och marinblå lite längre tröja


Lite kärlek på det hela

Eftersom jag inte har något att skriva om pga saker som hänt så har jag letat upp kläder jag kan visa för er nu. Vi hörs nog imorgon!


Allt är från Top shop.
Grått linne med svart text "true <3 love"
Blå tröja med ett vitt hjärta och " love love love" i det.
Stickad grå/vit kofta, ur mysig!
Vit klänning/linne
Klänning med detaljet upptill
Svart linne med stora bokstäver "LOVE"
Halsband
Fyra guld ringar med en bokstav på varje


Smultron och vindruvor

Det var ett tag sen hörni! Men jag lever men livet har stannat, stopp och står stilla. Absolut ingenting funkar längre, förutom att jag konstigt nog börjar känna att skolan är inte så hemsk egentligen, bara tre saker som stör mig i skolan. Snart borta. Jag har under dom senaste dagarna blivit k-ä-r i Ramlösa smultron(!!) det är min lycka på väg hem från skolan nu för tiden. Min andra kärlek, som lever och heter Andreas saknar jag och det är extra jobbigt just nu också. På fredag ska vi på cirkus, öh hö.. På lördag ska vi till hamncaféet och på picknick, på söndag ska vi vila och ha dagen bara för oss själva. Dom här dagarna har även varit sömnlösa, igår sov jag nästan ingenting.
  Igår hade vi nationella i engelska som tyvärr avbröts av brandlarmet sattes på. Men vi fick gör klart det idag som tur var. Igår och tidag slutade jag 12, på fredag har jag sovmorgon till 10.30 och slutar 11.30 låter inte så jobbigt va? Men om jag klarar sova den natten så blir det inte jobbigt.
Just nu sitter jag och äter vindruvor och dricker smultron, mysigt. Men jag ska börja med en svenska uppgift. How fun.. Jennifer är i det stora kaoset i Grekland med klassen, jag hoppas hon kommer hem i tid och överlever allt där nere, jag tänker på dig bruttan! Men nu blir det plugg, pussen!


En trött Rebecca med smultron


Derby

God morgon. Jag vaknade 06.10 och var redan då pigg, älskling bad/mumlade att jag skulle somna om så jag försökte och till slut gick det. Vi vaknade 07.33 och då var vi båda pigga, solen var framme. Vi låg och pratade och skrattade osv ett bra tag tills nu när vi håller på att äta frukost, sen duschen sen åker vi till Solna.
   Igår firade vi 9 månader och älskling bjöd mig på bio! På tunnelbanan till bion hoppade en urgullig golden retriever på oss och började slicka rent älskling i hela ansiktet. Så nu har Andreas en ny kärlek! Men iaf.. Vi såg The bounty hunter, den var bra och lite/mycket skratt, beror på vilken humor man har.^^ Men vi tyckte den var bra och har redan 4 filmer vi ska och se! Vi var hemma runt tolv och somnade runt ett. Nu ska vi fortsätta äta, ha en bra dag!


9 månader


Igår hade jag och älskling 9 månader.
Jag älskar dig mest av allt!
Jag har aldrig varit lyckligare, jag lämnar aldrig din sida.
Du är min enda, förevigt baby!


1 maj!

God morgon på er och herregud vad tiden går fort! Redan maj liksom. Igår hade vi underbart roligt, Andreas och Gustav lagade maten som blev en god tacos. Olivia och jag gjorde efterrätten som blev en mättande chokladmousse. Pojkarna spelade lite basket ett tag, vi tjejer tittade på O.C och pratade. En lugn och härlig valborg! Hoppas ni hade det bra.
  Idag är det en speciell dag, älskling har något planerat som vi får se senare vad det är då. Vi ska nog in till stan och kolla runt lite. Imorgon är det derby dags som jag tjatar, hehe.. Men men.
Just nu är älskling och köper frukost m.m. Igår hittade jag en visselpipa, Andreas kommer hata mig efter den här helgen, haha! Ni får ha det bra, puss!


Hittade igen bild från förra valborg tyvärr..
Men kan säga att för prick ett år sen BADADE jag och bästavän utomhus!


RSS 2.0