Nörd paret

Just nu sitter jag och älsklingen i soffan med ett täcke dom vi delar på, fötterna på bordet, två glas fyllda med cola, två chokladkakor, ps3 med spelet Little big planet som vi spelar tillsammans. Riktiga nördar är vi, Andreas har lurat i mig det här spelet. Men det är faktiskt kul och riktigt mysigt att spela med honom, vi två tillsammans under ett täcke. Love!



Fartfylld dag!

Dagen började med att jag och Andreas försov oss med 1½ timme. Men vi hann med bussen och tåget till Stockholm. Vi var hemma i lägenheten runt halv ett, spelade ps3, åt toast, duschade och sedan åkte vi till Solna och Råsunda. AIK mötte Elfsborg och matchen slutade 2-0 till AIK, så skönt när det också var sista hemma matchen! Lycka på det. Dock så var det inte min allra bästa match jag varit med om, men men. Matchen var bra, 3 poäng och alla var glada. Jag och Andreas köpte en mössa, halsduk och en large AIK tshirt, så mysig.



Laddat och klart

Vi har ätit tacos, delat ut allt vårat godis till små spöken, badat och nu sitter vi med filmen Another gay movie. Åh va kul det ska bli!! Kommer berätta vad jag tycker sen.

Vi har laddat med choklad, cola och djungelvrål och myskläderna. Ikväll får vi äntligen sova i mammas stora säng, det behövs för imorgon åker vi till Stockholm redan vid 11. 17.00 är det Halloweenfest och AIKs sista hemmamatch för i år. Ska bli spännande och riktigt kul! Vi hörs efter filmen.


Eden Lake

Filmen, var usch! Nej alltså hemsk. Jag var nära på att börja gråta flera gånger, den var bara hemsk! Eden Lake heter filmen..

Nu ska vi börja laga tacos till middag. Innan vi började kolla på filmen satte vi på oss mys kläder, jag tog Andreas mjukisbyxor som är gigantiska och ett slappt linne. Han tog ett par gamla mjukisbyxkor och en slapp t-shirt. Skönt att bara gå omkring så. Men nu väntar middag med min bästa.


Another gay movie

Vi har precis kommit hem, vi har varit nere på stan och ätit lunch på världens godaste thai restaurang! Vi hyrde även två filmer som vi ska kolla på. Jag valde "Another gay movie" och Andreas valde en skräck... Vi ska kolla på skräckisen nu för jag har blivit en stor mes när det gäller såna filmer. Vi hörs efter filmen!

Style By Tyra

Här är resultatet från igår kväll, eventet som Tyra Sjöstedt ordnade. Jätte trevligt och hittade finfina saker!



Ring med svart "pärla" med diamanter runt, 50kr för oss som var där!



Silverring med blå stor sten.


Ring med stor svart blomma.


Silverarmband med kedjor runt om. Den är faktiskt ganska tung.

Köpte en kavaj också, visar den imorgon eftersom jag inte hunnit tagit kort på den.


Varm dag

Hej! Är hemma nu och har fixat bilderna som ni ska få se. Jag och Andreas tog en varsin Chicken wrap på Donken innan vi satte oss på tåget. Jag har köpt svarta jeans och ett rött linne idag, är jätte nöjd och glad över det! Men det får ni troligen se i veckan som kommer, har inte orken att fota det. Men smyckena kommer upp efter detta inlägg! Hoppas ni haft en bra dag, det har ju varit rätt så varmt idag. Gick med bara en kofta idag, hade ju vinterjackan med mig men den tog jag av för det blev alldeles för varmt.


Smygtitt!


Seg

Vad seg jag är, sitter forfarande i sängen. Fast har duschat iaf. Nu ska jag börja fixa mig och kommer troligen åka till Andreas jobb och möta honom vid fem. Ha en bra dag, det kommer ett inlägg om någon timme med smyckena jag köpte igår. Men bättre bilder kommer när jag är hemma!

Höstlovet är här

LOV! SÅ! SKÖNT!

Ja, vem blir inte glad när det är lov liksom. Igår hade vi jätte kul och fick med mig 4 saker hem som jag ska visa ikväll.
Idag jobbar Andreas sin sista dag på jobbet, ikväll åker vi hem till mig. Idag ska jag köpa svarta jeans och helst ett rött linne om jag hittar. Jag ska upp till Vällingby runt ett, då har jag ungefär fyra timmar innan Andreas slutar så det känns rimligt. Ikväll kommer vi ta det lugnt, slappa framför Idol med gott och onyttigt! Imorgon kommer vi sova ut, länge. Och på söndag åker vi till Solna och stöttar AIK när det är sista hemmamatchen. Riktigt bra helg, sen börjar ju höstlove. Inga riktiga planer än men det behövs inte alltid. Snart är det en vecka till Budapest också! Hörs efter duschen för nu ska jag titta på Kenza & Tyra.


Våran första bild. 2 Oktober 2009.


De två viktigaste

(Kör på ett till tidsinställt)

 





Bland dem viktigaste sakerna i livet är Kärlek och Vänskap top 3.

Kärleken betyder otroligt mycket, inte bara om det är pojk- och flickvän. Utan familjen, vänner och allt som kan ge en kärlek. Kärlek är stort, varmt, fyllt med hopp och lycka. Precis som livet borde vara för alla!

Vänskap är något som alla borde vara del av. Att ha en, två, fem eller tjugo vänner spelar ingen roll. Bara man har någon som är en vän, som man kan prata med, skratta med, gråta med och dela med sig med. Det kan vara ett djur, en familjemedlem, en blomma, en tjej, en kille, vem som helt.

Ta vara på Kärleken och Vänskapen, det är viktigt!


Tidsinställt

Hej! Jag gör ett tidsinställt inlägg bara för er. Är troligen på väg till Stockhlm just nu, men tänkte visa några bilder iaf. Hoppas ni har det bra där ute!


Här är mammas present som jag slog in helt själv! Jag brukar inte lyckas med sånt så blev stolt.

Jag på Bea "kalas"
Här kommer fler bilder från när systern fyllde 18:




Är igång

God morgon. Jag har varit igång i över en timme nu, känns bra. Nu har jag tid att andas ut, gå igenom sista svenska och lite till. Just nu sitter jag med böckerna bredvid mig och en varm oboy. Jag har packat, duschat, plockat ihop tvätt och skrivit en lista till mamma som hon ska packa åt mig senare. Har inte fått något svar från min lärare än... Håll tummarna!

När jag slutat åker jag raka vägen till Spånga, tar bussen till Vällingby och möter älskling om han har slutat jobba. Kommer inte ha tid att blogga men kanske när vi kommer hem, jag chansar på att vi är hemma runt nio/tio någon gång. Ha en jätte bra dag! Efter idag har jag looov.


Svenska vs Svensk

Haha, en kille i min klass la en liten halv rolig kommentar hos mig på Facebook.


Hur gör man?

Hur ska man få in allt plugg i huvudet? Hur lyckas man? Jag började i måndags att plugga till det här svenska provet, jag tyckte att jag började i tid. Men nu känns det som jag började idag, jag har suttit minst 2 timmar varje dag men ändå känns det som jag knappt börjat... Jag hoppas på det bästa. Jag mailade min lärare och frågade om jag fick göra provet tidigare, eftersom jag ska helst åka från skolan runt tre. Håller tummarna för det, så har jag gjort provet idag.

Jag har ätit, pluggat, tagit paus, pluggat igen och nu sitter jag och tar min sista paus innan jag ska gå igenom allt. Totalt har det blivit 6 A4 papper jag skrivit ner. Pratade med Ken tidigare, han hade pratat med en som gjorde samma prov förra året och sa att 30-40% av allt jag pluggat på kommer vara med. Det är inte kul att höra direkt. Men fick ett mail från Tyra som gjorde mig glad och jag ser verkligen fram emot eventet imorgon!


Jag och Johanna i sista dagen i 9an.


Chokladboll och cola som hjälp

Tog en timmes paus från plugget men nu sitter jag i köket med böckerna framför mig igen. Ska tända lite ljus för det blev så mörkt, så lite mysigare blir det. Sen har jag en cola burk och en halv chokladboll att mumsa på! Nej, jag måste verkligen sätta igång nu..

Känner mig konstigt, känner mig ledsen, rädd, nervös och orolig. Vet inte varför. Men jag hoppas det går över. Vi hörs om ett tag!


Senaste inköp

Här är dem två senaste sakerna som jag har köpt: En väska från en bloppis och en klänning.



Det var svårt att få någon bra bild på klänning, men det här är det bästa jag kan ge er.
299kr från H&M, jag behövde bara betala 99kr!(Hade ett "presentkort")
Kommer ha klänningen imorgon på Style by Tyra, ska bli så roligt!!


Blå converse väska som jag "vann" på en bloppis. Jag fick den för 190kr när den egentligen kostar runt 400.
Riktigt nöjd med båda köpten. Har ju också köpt skor men det visar jag en annan dag.


Idag är det min torsdag

Hej. Nej, fan katten har bajsar på golvet.. Måste städa bort det snabbt. Hold on!

....
Så! En av våra katter är faktiskt 18år gammal senil, trög, lat och halvblind så han gör lite hur som helst.

Idag är det min torsdag och imorgon min fredag, varför? Jo för på den "riktiga" fredagen är jag ledig, bara för att jag ska på Style by Tyra-event imorgon så kommer jag inte orka upp på fredag morgonen så mamma tyckte det var helt rätt att jag tar en extra lovdag. Skönt, så på fredag är jag ju i Stockholm såklart och medans Andreas jobbar så kommer jag gå runt och shoppa!

Idag har det varit två timmar total som jag har haft lektion, men ändå gått från 08.45-14.05. Fööör lång håla mitt på dagen, men då hann jag hem och luncha med hunden och gå på promenad med henne. Sista lektionen fick vi ES-kortet(ett kort för oss studenter som bor i Enköping, vi får massa rabatter på riktigt bra butiker!). Nu sitter jag och pluggar inför svenska provet imorgon... Har laddat in nya bilder i datan så det kommer snart upp här. Håll utkik!


Nästa shoppingrunda

Det här planerar jag att köpa nästa shoppingrunda jag tar, på fredag! Lite kläder smycken och inredning.


Blå stickad tröja från Gina Tricot.
Svart baslinne från Gina.
Svarta, snygga och billiga jeans från Gina.
Smyckeshand(kommer inte ihåg var ifrån men finns t.ex på Åhléns)
Örhängen från Top shop.


Engelska vs Svenska

Usch, min hals, huvudet och öronen. Va fan är fel?! Öronen? Jag brukar inte ha ont i öronen... Blä, får inte må dåligt på torsdag!! Så det är viktigt att vila just nu.

Tar en paus från min engelska uppsats och svenskan, känner mig rätt säker på svenskan så det är riktigt skönt! Nu så måste jag fortsätta, hoppas ni har det bra!

Inredning till sovrummet

Har suttit och kollat lite på inredning i olika sovrum. Blir så sugen att göra om mitt rum, större säng, måla om, sätt in bilder och en fondvägg, ny lampa och lite annat smått och gott. Jag och Andreas ska ju till IKEA på höstlovet så då ska jag nog försöka köpa något som en liten början. Jag köpte ju LOVE i lagom stor vita bokstäver i slutet på sommaren som jag har i min hylla, det är riktigt fint!

Har kommit in från en promenad med hunden precis, mamma kommer nog hem snart och då blir det middag och sen ikväll ska jag kolla på Desperate Housewives!


God morgon på er

God morgon! Idag är jag hemma från skolan, fick inte en timme sömn inatt och mitt huvud värker galet. Igår fixade jag mitt fula pass, klarar aldrig av att bli bra på kort ju! Kände mig som en brottsling, haha. Just nu sitter jag och har precis ätit upp min frukost. Tvn är på också men det är aldrig något bra på tv på morgonen ju. det här inlägget känns ganska värdelöst. Så hejdå ett tag.


Igår vann AIK också, 2-1 härligt!


Uttråkad

Har ont i mina öron..!? Knäppt, men det är sant. Och har fått hosta, huvudvärk samt hängig/seg.. Ligger och tittar på Ullared, snacka om uttråkad. Blir inga bilder ikväll, kameran är urladdad men den sitter på laddning nu.

Annars har jag för ca en halvtimme sen ätit min middag. Blev kycklig och bakad potatis och majs. Samtidigt tittar jag på AIK-Halmstad. Det börjar bli lite nervöst i Allsvenskan nu, vi ska på sista hemmamatchen på söndag sen får vi vänta ett par månader till nästa säsong. Nu ska jag vila lite, snart blir det sängen.


Släpp allt dåligt

Alla gör misstag, jag har gjort tusen misstag minst och varje dag gör folk misstag. Jag har lärt mig så mycket dem senaste tre åren, jag har lärt mig läxor, jag har lärt mig vilka jag kan lita på och vilka som jag kan dela med mig med. Jag lär mig saker varje dag, även om det är hur man knyter en knut eller hur man springer ett marathon. Det finns personer omkring mig som hjälper, förstår och pratar. Men när det värsta händer en, när det värsta har hänt så finns det bara en jag kan prata med. Ingen förstår hur ont det gör förutom en. När jag nu har hittat den jag är mig själv med är jag rädd för att förlora det, men det ska jag sluta vara. Jag vet att vad som än händer så har jag min andra halva, jag har honom vid min sida. Han finns där för mig som ingen annan någonsin har gjort, han frågar hur jag mår, om jag behöver något osv. Jag är lycklig och kär, jag släpper allt dåligt från och med nu, nu ska jag allid försöka tänka och fokusera på det positiva. Jag och min andra halva.


Inte alltid lätt

Hej! Sista lektionen börjar om 7 minuter, när skolan är slut för idag ska jag fixa pass. Måste ju ha ett giltigt till Budapest. Förmiddagen har gått bra, segt och har varit rejält trött men har kämpat på. Har ju en lektion på morgonen och håla i 2½ timme. Tråkigt. Imorse vaknade jag upp med Andreas bredvid mig, det är inte lätt att sova tillsammans i en 90cm säng. För för för litet. Nu ska jag gå till lektionen, vi ska tydligen ha någon tävling..? Men när jag kommer hem får ni se bilder från mina senaste köp!


Hemma hos Andreas krossade jag min bästa, finaste och dyraste foundation...


Lägenhet

Sitter hemma i soffan och kollar på tv. Älskling följde med mig hem, jag tycker så mycket om när han följer med mig hem för bara få sova och vara med mig en sista natt innan veckan börjar. Nyss fick vi två chokladbollar av mamma, snällt! Just nu sitter jag och kollar på lägenheter i Stockholmsområdet, känner att jag har hittat min stad.
Imorgon en ny skolvecka, veckan innan lovet. Det ska bli riktigt skönt med höstlov, det känns verkligen att det behövs. Imorgon ska jag visa klänningen jag köpte idag och skorna. Ha en mysig söndagskväll.


On my way home

Har inte haft någon tid att blogga idag, har knappt någon tid nu heller då vi ska åka mot Enköping när som helst så måste skynda. Men när vi kommit till Enköping och hoppat ur badet ska jag blogga och uppdatera mera! Idag har jag köpt en klänning inför torsdag. Har även tittat på minst 5 saker jag ska köpa nästa helg.
Jag åker ju redan till Andreas på torsdagen och då går vi på Style by Tyra-eventet och jag är ledig från skolan på fredag. Nästa helg bjuder på lite fotboll, sista AIK hemmamatchen på söndag som vi såklart ska på. Sen ska vi till IKEA, fantastisk helg. Har dessutom höstlov då och veckan efter åker SPINT till Ungern! Jag skriver mer när jag kommer hem.


Så här brukar våra pannkakor se ut!


Morgonmys och klockan

God morgon! Vaknade av att älskling gick upp ur sängen, jag är galet lättväckt! Så nu ligger vi båda här, vakna och lyssnar på finfin musik. Känner mig lite dum att jag ligger med datan och bloggare när jag borde ligga i hans armar just nu. Men det gör jag efteråt. Det regnar ute också, fyfan jag gillar inte alls hösten. Och om en vecka ställer man om klockan bak en timme. Skönt fast ändå inte, det kommer bli mycket mörkare men dete betyder bara att min födelsedag närmar sig! Lite mindre än två månader, idag är det exakt två månader till julafton..


Första gången vi sov i lägenheten.
Då hade vi bara en bäddsoffa och en godispåse.


Blandade känslor

Min blogg handlar mycket om känslor, vad jag känner osv. Men just idag har det varit en så otroligt hemsk dag så kan inte förklara i ord. Har gråtit floder och varit förkrossad. Just nu känns allt löst men är fortfarande chockad över allt som har hänt idag.

Men till annat nu, jag har köpt skor till hösten/vintern idag. Och hittat klänningen tills på torsdag, ska försöka köpa den imorgon. Just nu är mina ögon jätte tunga, vill lägga mig under täcket och sova länge imorgon. Det behövs.. Imorgon så får ju jag och Andreas besökt och lite nya möbler. En fotölj och ett tvbord! Så vi har städat här, ser mycket större ut och finare. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon. Nu ska jag bara mysa med min andra halva som jag älskar så jäkla mycket!


Efter våran första natt som vi sov tillsammans.


Toast i sängen

Igår hade jag och älsklingen en riktig myskväll. Vi handlade lite bröd, godis, läsk och pålägg till mackor. Så gjorde vi toast och låg och kollade på idol i sängen. Fast vi somnade runt tio-tiden. Jag vaknade nu vid nio och råkade väcka Andreas också då. Jag ska snart hoppa in i duschen sen ska vi äta frukost och när vi är klara så åker vi in till stan och tar dagen inne i butiker. Skön lördag!


Alla tankar till dig

Hej! Är hemma just nu men om en timme sitter jag på bussen. Måste börja packa, när Simpsons är slut. Skoldagen gick superduper, börjar trivas mer och mer. En i våran klass har råkat ut för en olyckan, hon har brutit benet så otroligt hemsk. Hon ska ha gips i 4 månader, det är galet långt. Så alla våran tankar går till henne!

Nu ska jag börja packa, hörs i Stockholm!


Klassen!
Jag är inte med för jag tar kortet.


Det är ju fredag!

Jaha, snö på marken är här. Men jag tror den kommer smälta bort över dagen. Brukar vara så i början ju. Jag har ätit upp min frukost nu, sitter och tittar på tv. Idag kommer det bli en så bra dag, det är ju fredag! Trots jag går i skolan till 16.00 så är jag som piggast på fredagar. Sista lektionen är 1½ timmes historia lektion men våran lärare är så otroligt snäll så vi får alltid sluta mycket tidigare. Hoppas ni får en bra dag, var glada för att som sagt det är fredag! Puss. Vi hörs senare om skolans datorer fungerar.


Lite av helgens planer

Fy och usch vad jag är galet trött. Ska nog snart sova, inget bra program på tvn heller.. Ska troligen lägga mig och läsa lite innan jag somnara. Elsas Mode är en bra bok det!

Imorgon sticker jag till Andreas, Stockholm då. Men tar inte med mig datan för då blir min väska så tung. Men har hans data så det blir uppdateringar ändå! Kanske inte lika mycket men det blir det väl aldrig på helgerna. Det vi har planerat är att på lördag ska vi åka in till stan och kolla på kläder(har fortfarande inte hittat något!) och på söndag får vi gäster, eller vad man ska kalla det. Lugn helg som behövs nu.


Lyckad torsdag

Hela dagen har jag försökt komma in på bloggen. Det har inte fungerat en enda gång.. Men torsdagen blev mycket bättre än vad jag trodde. Torsdagar brukar vara lång, sega och massor av lektioner. Men det började med en bra spanska lektion sen fick jag ångest inför tyskan, den är hemsk enligt mig. Men vi hade ingen tyska för försvarsmakten var och hälsade på och alla ville träffa dom..? Då åkte jag hem till hunden och åt lunch, en bra mattelektion och engelskan gick bra. Och svenska var rolig! Tog bussen hem runt fyra och nu sitter jag och kollar på tv. Ska läsa min bok sen, riktigt bra verkar den! Hoppas ni haft en toppen dag, imorgon är det ju fredag trots allt.


Intensive cravings

Ja, vad ska jag skriva nu då? JO, om smyckerna jag skrev om tidigare. Det är två tjejer som har en blogg, Fanny och Madeleine heter dom och dom gör egna smycken som dom säljer där. Det finns otroligt vackra smycken, halsband, armband och örhängen. Allt finns! Och jag tror nästan alla kan hitta något man vill ha hos dom. Riktigt bra jobb gör dom. Och jag kommer ta ett hål i mitt öra för att sen beställa ett av deras smycken som bilden nedan. Jäkla snygg asså! Sen några armband och halsband från dom skadar inte heller. Ett riktigt bra pris är det också, billigt och snygg.


Första raden ser ni favoriterna. Och den längst ner till vänster, mitten och höger. ALLA!
Kolla in deras blogg HÄR!


Hur många hål har ni?

Haha, sån mysig kväll på caféet Wikmans med min bäste vän! Vi åt mycket god mat, jag tog en tacotallrik och Jennifer någon macka med konstigt namn och lite varm choklad på det. Vi pratar alltid om allt mellan himmel och jord, så otroligt mys. Sitta på ett café mellan 17.00-19.00 en mörk höstdag är precis det jag behöver för att orka med. Tack för kvällen min vackra vän.

En fråga jag ställde Jennifer var: Hur många hål har du? Men det jag menade var i öronen, det blev en härlig misstolkning. Varför jag frågade var för att jag funderar på att ta ett till hål i mitt ena öra. Liksom upp i örat, jag ska lägga upp en bild på ett örhänge som är grymt snygg som gjorde mig inspirerad till det. Det är två tjejer som gör egna otroligt snygga smycken. Berättar mera sen!


Dig kan jag alltid räkna med, tack skrutt!


Fri och lycklig

Jag är fri! Inget plugg under helgen, inget plugg inget plugg!! Jag är så lycklig just nu, sitter och slappnar av under en fin filt och tittar på snöflingorna som faller ner från himlen. Synd att det är för varmt för att snön ska fastna.. Jaja! Vet ni en annan sak då? Jag har fått min vackra converse väska! Gaah, och en marabou polka som väntar på mig. Men tänker nog spara den. Om ungefär 2 timmar är Jennifer här också, vilken underbar eftermiddag!

I skolan blev det strömavbrott sista timmen, lite knäppt. Så det var helt mörkt i klassrummet och vi skulle skriva en berättelse. Lyckat?


Ken, jag och flera hundra andra studenter ska på SACO-mässan i Älvsjö i November!


Sofi Fahrman

Hola! Så ja, spanska funkar bättre än tyska för mig. Men provet gick helt okej, varken bra eller dåligt. Sen skulle klassen svara på LUPP, en enkät. Enkät, vilket jäkla fult ord. Om en timme börjar engelskan sen slutar vi 14.05. Skönt! Ska hem och läsa faktiskt. Har börjat läsa Elsas mode, Sofi Fahrman ni vet? Hennes bok! Följer hennes blogg och såg henne på förkväll i måndags så varför inte hoppa på hennes böcker? Exakt.

Nu ska jag hämta böcker och göra lite läxor som måste göras. Åh, har så ont i magen!


Tyska gör mig...

Dränker mitt plugg i chokladbollar, rullade ihop 20st! Har jobbat med grammatiken i tyskan och nu gäller två texter och två sidor rulla med glosor. Ska bli klart till nio så blir det tv och mer plugg imorgon lite snabbt. Alltså, jag tror ingen förstår hur jobbigt och stressigt det här skit provet är! För första gången kämpar jag så mycket jag kan för att klara ett prov, tyskan är viktig för mig. Inte bara på meritpoängen utan för språket och betyget och allt. Gaah, känner sån enorm press från mig själv som jag inte borde.. Imorgon är allt över, lill-lördag och då ska jag koppla av och träffa min fina älskade samt saknade bästavän Jennifer. Men nu ligger tyska böckerna och vill bli använda. Ge mig en tyskahjärna!


Jag och finisen på kryssning!


Negativt och positivt

Jag vill inte inte inte plugga. Tyska är så jäkla jobbigt, steg 4 dessutom! I don't wanna... Tittar på tv och datan tills jag tröttnar sen ska jag göra chokladbollar och plugga. Behöver något gott och sockerrikt till tråk plugget. Har tyska provet imorgon och sen är jag fri resten av veckan. Faaan va skönt! Nej men tyska provet gör ju mig olycklig på RIKTIGT!

Mindre negativ energi nu då. Min dag började med språk(spanska och tyska), historia, jämställdhet och turism. Jämställdhet måste vara den roligaste och mest lärorika lektionen och kursen jag läst. Så mycket man lär sig, får ta del av och diskutera. Man känner hur man växer inom kursens gång. Så galet bra så att alla borde läsa den! Ta chansen om ni får. På turismen fick vi en uppgift som ska vara klar i slutet av november och fick reda på att våran nästan turism-lektion är 16 November. Om lite mindre än en månad. Så vi slutar tidigare på måndagar och tisdagar!


Maskerad masker

Nej vafan, jag skulle ju sova för en timme sen. Men gör inget, ska gå och lägga mig nu. Imorgon väntar en jobbig och lång dag i skolan... Men innan jag går så får ni se maskerad ögonmasker som jag blev lite förälskad i! Så vill jag ha på någon maskerad fest under höstlovet. Sov gott lovers!

Då är frågan..: Vad ska man ha till?


Mina favoriter är den röda eller den silvriga bredvid!


Fiser, drömmer, snarkar

Är trött, har ont i magen och en hög med plugg och en hund som fiser som bara den! Kan plugget aldrig ge sig lite åtminstonde? Om två år har jag gått ut gymnasiet och då väljer jag vad jag vill, när jag vill, var jag vill helt själv. Vilken dröm.
Snart kommer mamma hem, med marabou polka till mig. Yes I need it! Jag är lite halv förkyld också, men det skiter skolan i. Ska väl ta något att äta nu och vänta på mammsen. Tänker inte plugga mer ikväll iaf! Om en timme ligger jag i sängen och nästan snarkar, härligt.


Fishunden, det luktar inte gott kan jag lova...


Favorit ämnen i år

Samhällsredovisningen gick klockrent! Naturkunskapsprovet gled på och sen slutade jag. Och jag är seriöst, fy va bra allt gick idag! Förutom min lilla mage såklart. Nu sitter jag och pluggar tyska... Men ska göra någon macka och lite varm oboy. Ikväll blir det lite mer plugg och sova tidigt som gäller. I veckan ska jag även bevaka nyheterna till samhällskunskapen nästa vecka. Samhällskunskap och historia och spanska är mina favorit ämnen i år. Varför? Jo för då är det bara SPINT klassen som deltar. Och vi har fått mer info om vad vi ska göra, hur vi ska åka osv inför Budapest. Kan säga så här: 07.15 ska vi vara på Arlanda den 8e November. Lycka till till mig!

Hit kommer vi åka och bada i Budapest!


Kämpig vecka

Måndag, ny vecka alltså.. Imorse när Andreas alarm gick så blev jag konstigt pigg, så klarade inte av att somna om men det gjorde inget. Jag låg och vilade i sängen tills mitt alarm gick. Nu kollar jag på Vakna! med the voice och ska snart dra mig till skolan. Idag väntar samhällskunskap redovisning och naturkunskapsprov. Inte riktigt det roligaste på en måndag. På onsdag har jag även tyska prov, blir en kämpig vecka. Ikväll har jag bestämt mig att sova tidigt, vid nio typ. Ni får ha en bra dag, hörs antingen vid lunch eller vid fyra! Puss.


Tänk om man kunde få ligga i sängen hela dagen under ett varmt täcke...


Bik Bok

Bjuder på lite fint från Bik bok innan jag och hjärtat går och myser under täcket för natten. Vi hörs imorgon, sov så gott!


Gräddvit klänning som även finns i blått, så snygg!
Svart klänning med ett axelband och lite volanger upptill. Finns i andra färger!
Gräddvitt linne med volanger, finns i andra färger.
Svart kavaj(PERFEKT!)
Svarta fjäder örhängen från Top shop.


Det är det här jag menar

Det är precis det här jag menar när jag säger att jag älskar AIK och supportrarna. Vi stöttar varandra, trots allt skit från andra och trots alla inte känner varandra så känns det som en stor familj när man står där på norra, känner och ser alla hoppa och skrika och vara glada runt omkring sig. Det är sån otroligt härlig känsla, lycka! Stolta svart gula lag, stor kärlek.


Lekpark

Usch, är så trött! Men måste plugga... Igår kväll tittade vi på dansfeber och en film som gick på fyran. Vid halv ett/ett somnade vi och vaknade runt 10 kanske, låg och pratade i 3 timmar sen gick vi ner och åt en härlig frukost! Sen satte vi på oss andra kläder och gick ut med mamma, min bror Mattias, hans tjej Johanna och lille Axel. Vi gick till en lekpark och Elsa var också med. Riktigt skönt att komma ut. Nu sitter jag här med naturkunskap och samhällskunskap som jag ska plugga på. Vi hörs!


90 eller 180 cm säng

Nu är vi hemma! Vi har ätit mat, kollat på dansfeber finalen och proppat i oss godis framför tvn. Riktigt mysigt. Igår kväll och inatt så sover vi i min lilla säng, en 90 säng. I vanliga fall brukar vi ta mammas säng över helgerna som är 180 cm. Men nu sover vi tätt intill varandra i min säng. Vi ska nog snart gå och lägga oss och titta på någon riktigt härlig film!

Lite om dagens match då. Resultatet blev 2-0 till Gnaget. Stämningen under matchen var riktigt härlig, dom allra flesta var glada, hoppade, skrek samt sjöng det högsta och värsta man kan. En jätte bra match, med Bangura tillbaka som gjorde mål. Tyvärr var det galet kallt ute och mina fötter frös till is... Men det blev bättre efter lite hoppande. Matchen var sevärd och otroligt bra! Med tre poäng i fickan gick vi därifrån med ett stort leende.
Ni förstår, AIK äger en del av mitt hjärta, sånt härligt lag och supportrar(trots allt som skrivs i tidningar), jag älskar't!


lyckligt!

Hej! sitter just nu på pendeln hem med älsklingen. vi åkte imorse till Solna och har varit där hela dagen. AIK vann matchen med 2-0 och det var en jätte bra match. Alla var jätte glada och det var en toppen stämning! Nu ska jag lägga mig i Andreas famn tills vi är framme så hörs vi när vi är hemma!

Dulee, snö och planer inför resan

Dulee Johnson är en spelare i AIK och ny är han gripen för våldtäkt, vad är det för jävla skit? Jag varken säga att jag tror att han har gjort det eller att han inte har gjort det, för jag vet knappt hur han är men jag HOPPAS att han inte gjort det. Nu riskerar han 2års fängelse. Helt sjukt. Och imorgon åker vi till Solna för att heja fram AIK så dom ska få vara kvar i Allsvenskan. Knäppt...

Ja, till annat då.. Skolan gick så jäkla segt sista lektionen! Men kom på att vi har prov i naturkunskap på måndag, där ser man. Så blir lite plugg i helgen ändå, trodde jag hade en ledig helg. På sista lektionen var det historia och då planerar vi våran resa till Budapest, fick ett häfte med 10 stora frågor som krävs mycket och ordentliga svar så jag och Ken jobbar hälften hälften och sen skriver av varandra. Team work! Sen gick jag på stan men blev så trött och seg. Tog cykeln hem, tog Elsa på en runda, satte mig i soffan och kopplade bort allt och alla! Nu väntar jag på min fina Andreas ska komma. Vi är ensamma hemma i några timmar, ska laga mat som ska vara klar när han kommer hit. Om ungefär en halvtimme är han är så ska snart sätta igång. Puss!


Fyra på fredagar

God morgon! Sitter i skolan och väntar på en 2½ timmes matte som ska börja.. Egentligen har vi idrott på fredags morgonen men inte idag tyvärr... Istället är det matte dubbel lektion. Kämpar till fyra på fredagar som är hemskt! Men det funkar med en otroligt bra klass. Tog med en vattenflaska till skolan så håller enerign uppe. Det är galet kallt ute, minus grader måste det ju ha varit! Och jag går fortfarande med skinnjackan, dags att byta?

Igår blev mamma jätte glad över mina presenter och hann även städa köket och dammsuga huset, iaf nedervåningen! Somnade runt halv tolv med katten i min famn. Riktigt mysigt! Nu ska jag plugga lite matte. Ha en bra dag!


Slänger in en bild från sommaren... Sol och värme.


Dansa med disken

Nu dansar jag med disken, sopborsten och dammsugare till fin musik på Spotify!

Min syster i Tyskland ringde, kul att prata med henne ett tag. Sen sprang jag ner till Ica och köpte en chokladask och slog in till mammi! Nu ska jag städa åt henne också, vilket underbarn jag är! Som jag alltid säger till Andreas, man måste göra städningen rolig! Puss.


Mammas dag, hurra hurra hurra!

Idag har jag kämpat på riktigt bra. Skolan gick bra och istället för att sluta fyra fick vi sluta halv tre! Sen gick jag på stan och köpte present till mamma, som jag också slog in när jag kom hem. Blev ovanligt bra för att vara mig! Tog faktiskt bild, så stolt blev jag. Så när mamma kommer hem så får hon ett fint litet paket av mig. Imorgon på kvällen ska vi åka ut till min syster och hennes barn och fira mamma där ute. Senare den kvällen kommer äntligen min Andreas! Veckan har känts så seeeg...
I skolan idag delade jag och Ken på en chokladboll, fick veta att det är klassfest det 5 November! Kul kul. Nu ska jag kolla på tv och mysa med Elsa.


Bild från syrrans födelsedag för ca 2 veckor sen.


Skoldagen

Lektionen börjar om en kvart, jag vet inte vad vi har... Men jag började 10! Fick sms om det precis när jag vaknade vid halv sju... Äsch, natten var så jäkla jobbig. När jag slutar ska jag köpa present till mamma, fixa hemma och lata mig. Sånt får man göra!
Min mage gör ont men jag ska kämpa mig igenom skoldagen!

Mamma!

Grattis underbara mamma på din födelsedag! Hoppas du får en toppen dag idag, du får lite mer och speciella gratulationer efter skolan och jobbet. Grattis världens bästa mamma!

Fräsch och äcklig

Go kväll! När mamma kom hem blev jag jätte sugen på bakad potatis, så mamma gjorde det till mig. Med majs, vitlökssås och lite smör, det var jätte gott! Skönt att äta något, men nu börjar det bli dags att sova. Jag ska orka upp och duscha imorgon. Känner mig riktigt snuskig och äcklig eftersom jag inte duschat sen... I söndags! Pinsamt och äcklig, jag vet.. Men imorgon kommer jag känna mig riktigt fräsch!
Imorgon ska jag fortsätta min jakt efter en outfit till den 28e Oktober. Fick ju 20% rabatt på hela sortimentet hos h&m.com och fri frakt hos Nelly.com, svårt val!


VART ÄR MINA ÖRHÄNGEN?!


Sollentuna centrum

Jag ska dra med min fina pojkvän till Sollentuna snart, vi ska bl.a börja handla julklappar! Förra året var vi ute i sista sekund så vi börjar tidigt i år. Ska bli kul, sen ska vi också till Ikea någon gång också. Så mycket att göra så lite tid.
Satt och kollade på förkväll och dreglade över chokladen dom fick. Mums!


Bild från Göteborg i somras.


Publicerat eller ej

Blir så irriterad! När jag skriver ett inlägg, publicerar det så kommer det inte upp... Men sen om jag loggar in på bloggen så står det att inlägget är publicerat. Arg! Men sen trycker jag på att publicera så DÅ kommer inlägget upp... Krångligt och jobbigt, vet inte varför men kämpar på.

Har fått i mig en halv smörgås och ett glas mjölk. Ska testa lite glass senare. Under tiden har jag kollat igenom bilder på Facebook, på mig, Jennifer, förra klassen och ett år tillbaka. Ska visa er senare, hejdå!


Ovanlig längtan

Jag har en ovanlig längtan till skolan.. Imorse när jag vaknade kände jag att jag ville gå till skolan idag, men kunde inte. Fuck it. Men imorgon ska jag dit, har jag bestämt! Men tyvärr är de flesta läxorna till torsdagar, äsch jag klarar mig. Nu sitter jag och glor lite på tv, har druckit ett glas mjölk men det är allt. Ska väl trycka i mig en halv macka eller något. Usch, det är så galet tråkigt att vara hemma.
Jag fick ett sms igår av en person som att det vore skönt att vara mig som är hemma, jo visst.. Vissa tror säkert att det är skönt att vara hemma från skolan och sova ut länge på morgonen, men så är det inte i mitt fall. Om inte klarar av att äta något, är öm i magen bara man drar ihop benen närmare kroppen och inte kan sova en hel natt utan att må illa så är det inte skönt. Det är aldrig kul att vara sjuk..


Till dig, bara dig

K ä r l e k .

Jag är så obeskrivligt glad för att hitta min prins, min andra halva som har gjort mig hel igen. Ingen har fått mig så lycklig som min pojkvän fått. Att veta och känna hur mycket en enda person betyder för en är galet, pirrar i hela kroppen, blir varm så fort man ser personen. Att känna din stora hand runt min hand, din mysiga kramar, dina varma kyssar får hela mig att förstå hur lycklig jag verkligen är. Jag kan inte tänka mig att vara utan Andreas, han är min andra halva och han betyder så mycket för mig så ingen värld finns om inte han finns. Jag offrar allt för honom, gör allt. För jag vet att till sist så kommer han alltid finnas där för mig, älska mig och vara min enda. Och det är det som betyder och räknas för mig. Du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen, jag är så galen i dig. Galet kär i dig! Det finns inget du eller jag, det finns bara vi.
Jag älskar dig, till min Andreas. Jag lämnar inte din sida oavsett vad, jag går igenom allt tillsammans med dig, vi klarar det. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, så otroligt mycket! Min underbaraste pojkvän, du är världens finaste och bästa!


Bakelser

Mamma kom hem med en massa goda bakelser, är hon ond eller god? Nejdå, hon är god.. Men jag kan ju knappt äta något. Och chokladbollar var en av alla godingar hon tog hem, jag som är helt förälskad i dom. Dumma sjuka mig då!
Imorgon kommer jag stanna hemma, eftersom jag inte har kunnat äta något idag och mått dåligt. Sverige matchen då, 4-1 till Holland... Det var väl inte det bästa. Men jag tittar på Cougar town istället!


VARFÖR googlade jag på Cupcakes?! Blev bara lite sugen nu eller...


Det lilla röda

Åh åh åh!! Kollade in på Tyras blogg och såg att hon har beställt skorna jag vill ha från Nelly.se. Såg att dom har fri frakt denna vecka så ska försöka beställa något, försöka hinna något till Tyras event.. Sen nästa månad måste jag beställa skorna, har blivit helt galen i dom! Och ska även köpa svarta jeans, mumsigt. Kan knappt vänta!


Angelica Blick i hennes ursnygga röda skor!(Exakt såna är det)


Nationalsången

Sitter just nu och kollar på Sverige - Holland som precis har börjat spela. Tycker det är så härligt att höra svenska nationalsången i början, kommer ihåg när man var liten, satt och kollade och låtsades att man kunde hela sången utantill.

Annars så har jag fått i mig ett glas mjölk, alltså jag brukar bli hungrig en timme efter jag har ätit i vanliga fall. Men nu har jag inte ätit sen 10 imorse ungefär. Försökte äta lite hallonkräm för 1 timme sen men åt en sked men gav upp. Får se hur jag mår imorgon!


Hängig men orkar

Har bara fått i mig en macka och några skedar fil idag, känns inte rätt eller bra... Känner mig hängig och trött, men har iaf kunnat gå på promenad med hunden. Har även kollat efter någon bra outfit till Style by Tyra eventen, men hittar fortfarande inget! Har bett systeryster om hjälp. Nu ska jag läsa Elle som kom till Bea igår.


Bloggar

God morgon. Idag har jag galet ont i magen, är liksom öm.. Jaja, har precis ätit en macka och druckit lite oboy och läst igenom alla bloggar jag följer. Undra hur många det är? Ganska många iaf. Har lite glass i frysen som jag fick av mamma igår som jag ska äta lite av senare. Annars ska jag vila, titta på kläder och ta det lugnt! Hoppas ni har en bra dag.


I helgen kommer den här snyggingen hit.


Mammas säng

Har precis tittar klart på Gossip girl, ligger med hunden och katten på varsin sida om mig. Riktigt mysigt, fick sova i mammas stora säng ikväll för hon orkade inte byta lakan när jag har legat och varit sjuk här i hennes säng. Så inatt kan jag rulla runt och vara jobbig i sömnen för det här sängen är gigantisk! Tittade på Gossip girl på Felicia Frithiofs blogg, hon bloggar på kanal5.se. Vi hörs mer imorgon, hoppas då att jag mår bättre.


Tänk om man hade en sån här pudding i sängen!


Ja eller nej...

Vågar jag? Vågar jag ta en liten kopp varm oboy innan jag somnar? Jag vet fan inte!.. Har ätit två mosade potatisar med peppar och smör, kändes bra att få lite i magen. Men innan jag somnar tänkte jag lägga mig i sängen, kanske med lite varm oboy, och titta på Gossip Girl som jag missade igår. Imorgon blir jag hemma igen, ska göra lite plugg och vila upp mig. Sov gott!


Tävling

Hos min favorit bloggerskan Angelica Blick är det en tävling just nu som jag är med i. Gå in och kika ni också!
Här hittar ni tävlingen och bloggen.

Fina människor

Va glad jag blev när jag kollade på min mobil och facebook! Det är flera personer som har skrivit och skickat "krya-på-dig-hälsningar" och jag blev så glad när jag såg det. Det gjorde mig riktigt glad idag, tack till er som skickat det till mig!

Mamma kom precis hem, hon har köpt potatis till mig som jag ska äta. Annars har jag bara druckit vatten och ätit isbitar idag. Nu känner jag mig mer hungrig än tidigare, känns som allt är ur mig nu så det är skönt. Önska att min fina pojkvän vore här... Blir alltid sjuk och mår dåligt när han inte är här. Men har kontakt över sms nu, min plutt! Vi hörs kanske senare.


Varför måste det hända mig?

Igår hade vi en bra dag. Men natten till idag var förjävligt jobbig! Vaknade runt 2 och mådde jätte illa och hade ont i magen så jag inte kunde somna om. Jag ville inte väcka älskling så smög tyst och hämtade vatten. Vid halv 4 började jag spy, vet inte varför för jag har ju inte ätit något konstigt... Efter älskling hade åkt till jobbet, runt halv 7 så började jag spy mer. Har spytt varje timme och lite mer nu, mår jätte konstigt. Nu ligger jag i soffan och försöker överleva.. Vad får jag äta när jag spyr då? Isbitar är det enda jag tuggar i mig. Så håll ut, om jag mår bättre senare skriver jag då. Ha det så bra!

Skumbad

Dålig uppdatering i helgen men det får man ta. Idag tog jag och Andreas ett till super mysigt bad, med massa skum! Tagit en lugn dag, haft mys i sängen framför datan. Nu kollar vi på How I mer your mother, ska snart lägga oss i sängen och kolla på någon serie tills vi somnar. Imorgon slutar jag 14, så det är riktigt skönt! Vi hörs imorgon.
 


Jag och Ken på klassresan -09.


Feathers


Lång örhängen i silver med röda fjädrar, från Gina tror jag.
Armband med vita pärlor, guldig ros+rosett och en vit fjäder, från Top shop.
Vita fjäder örhängen från Top shop.
Örhängen som ser ut som drömfångare med vita fjädrar från Top shop.


10-10-10

God dag! Vi har precis ätit frukost, jag och Andreas. Vi vaknade runt 11 men låg i sängen i två och en halvtimme innan vi klev upp. Riktigt mysig start på dagen, speciellt när vi hade massa godis där också! Igår kväll försökte vi titta på P.S. I love you men 4:an funkade inte så vi tittade på massa serier på datan. Kanske blir den filmen ikväll istället. Idag har vi inga andra planer än att ta det lugnt, kanske tar ett bad igen. Vi får se.

Läste att Kenza och Tyra hade hoppat fallskräm, min största dröm! Blev så hemskt avundsjuk..


Ett ljus

Vi åkte ner på stan vid ett, cyklade faktiskt. Gick runt i några affärer och handlade lite. Jeans till Andreas och bh och trosor till mig. Sen på hemvägen åkte vi förbi Coop och köpte noblesse, bad salt, dusch olja och m-kulor. När vi cyklade hem tog vi ett varmt bad och hade ett ljus för att lysa upp hela rummet. Allt annat vad mörkt. Så fint och skönt, stressfritt och mysigt. Nu ligger vi och tittar på Smallville och äter upp noblesse. Snart är det mat och vi hörs efter det!


Angelica Blick

Som jag skrev nyss så fick jag insperation från Angelica Blick, hon är riktigt grym på allt hon gör. Och hennes klädstil är beautiful!


Svart + rött

I höst ska jag skaffa mig ett par svarta jeans, finally! Och jag fick insperation från Angelica Blick, röda skor. Så snyggt! Speciellt dom jag ska visa er. Jag vill ha hela outfiten i höst.


Svarta jeans från Gina Tricot, 199kr!
Mörk grått linne från Gina
Svart linne från Gina
3-pack örhängen från Gina
Svart transparent kavaj/blus från Monki
Röda klackar från Nelly, 299 kr!


Ett av mina beroende

Cyklade upp till tågstationen och mötte en överraskad pojkvän där. Med sig hade han en espresso house varm choklad, jag är beroende av det! Finns ingen godare varm choklad. Sen cyklade vi hem till mig, åt god mat och nu står han i duschen. Jag sitter och tittar på idol med mamma. Härlig fredagskväll, mysig och lugn tillsammans med den bästa jag vet. Tummen upp på det, hoppas ni har det lika bra!

JUSTE, idag när jag var på stan köpte jag ett rosa lypsyl. För rosa bandet, kändes bra.




Ett av mina beroende

Cyklade upp till tågstationen och mötte en överraskad pojkvän där. Med sig hade han en espresso house varm choklad, jag är beroende av det! Finns ingen godare varm choklad. Sen cyklade vi hem till mig, åt god mat och nu står han i duschen. Jag sitter och tittar på idol med mamma. Härlig fredagskväll, mysig och lugn tillsammans med den bästa jag vet. Tummen upp på det, hoppas ni har det lika bra!

JUSTE, idag när jag var på stan köpte jag ett rosa lypsyl. För rosa bandet, kändes bra.




Cykla

Hemma nu! Gick på stan 1 timme efter skolan, en stund med Ken också. Tog bussen hem 17.15 och var hemma 20 minuter senare. Hjälpte mamma med matkassar och ska om en halvtimme ta cykeln till tågstationen och möta upp Andreas i hemlighet. Sen ska vi äta och mysa framför idol. Imorgon ska vi sova ut, sen på stan och på kvällen ska vi hyra lite filmer. Men nu ska jag göra iordning mitt rum.


Biljetter

Är just nu i skolan, sista lektionen börjar om 5 minuter och håller på till 16.00. Sen ska jag på stan och sen hem och vänta på Andreas. Idag beställde jag och mamma biljetter till nästa AIKmatch den 16e. 2 biljetter för 100 kr, sjukt billigt! Men nu måste jag kila, hörs!

K&T show

Har precis tittat klart på Kenza & Tyra show. Sitter alltid med ett leende när det slutar, så bra och roliga!

Annars har jag försökt gått ut på en blåsig, regning och ond promenad med hunden. Min fot gör så jäkla ont... Nu ska jag titta min mail, vänta på mamma och sen sova! Imorgon är det fredag, helg äntligen. Andreas kommer hit runt åtta på kvällen och i helgen ska vi bara ta det lugnt och mysa. Det behövs, sista veckorna innan höstlovet måste man kämpa sig igenom ordentligt! Sov gott.


Alltså.. Ja, klassresan i 9an. Ska visa fler bilder imorgon.


Monki

Här är några av mina favoriter från Monki i höst!


Transparent blå skjorta med två fickor.
Puderrosa tröja med fickor och knappar i bak. En av mina absoluta favoriter!
Svart transparent blus/kavaj. Funderar på att köpa den.
Grått linne


Eftermiddagen

Är hemma nu, fick lov att vänta 35 minuter övertid på läkarna. Men annars gick allt bra, just nu är min arm öm och gör ont. Men det är ju bara vanligt. När jag var klar mötte jag upp min syster på stan, vi köpte lite gott att äta i väntan på bussen. För ungefär 45 minuter sen kom vi hem. Ikväll jag ska kolla igenom datan lite, sen sova i tid. Kommer nog inte hinna se Tyra & Kenzas show men jag gör det imorgon istället! Det är så många som tittar live så det hackar osv. Och imorgon är det 20 dagar till Tyras event som jag ska på!


3 härliga timmar

Sov 3 härliga timmar, drömde om efterlyst från igår. Lite knäppt, men den senaste tiden har jag börjat drömma helt knäppa, läskiga, jobbiga och ibland roliga drömmar.
Nu sitter jag och äter baugette och tittar på MTV, ser så skönt ut i alla musikvideos med sol och värme... Men man får väl vara glad över hösten.. Hösten är absolut inte min faovrit årstid!

Ken smsade mig också och sa att vi hade fått reda på spanska provet. Jag fick 60,5 av 63! Tjoho, jag blev så glad och stolt!


Jag och Jennifer, saknar dig!


Ögonskugga

Kollade in Top shops hemsida igen, igen och igen. Hittade finfina ögonskuggor. Min tre favoriter!


Silver, mörkblå och creme. Så snygga!


Gardasil nr 2

God morgon! Idag är jag hemma och tar det lugnt, har sovit 2-3 timmar inatt, har en jäkla huvudvärk och mår illa. Så känns bäst att vara hemma. För mig som bara kan ligga i sängen hela dagen så tycker jag att det är ett riktigt mysväder. Samtidigt som jag låg och läste bloggar och kollade in snygga kläder hör jag regnet ösa ner. Kvart i fyra ska jag till stan och ta gardasil, blir min andra gång så det är bara en gång var sen. Jag som är så fruktansvärt rädd för sprutor också... Får hålla mig själv i handen medans. Men nu ska jag sova!


Bilden är från Göteborg i somras med min kärlek.


Avslutar dagen

Nu är det dags för att lägga sig i sängen och sova, jag avslutar dagen med fina ord på en fin bild! Vi hörs imorgonm bitti, sov så gott.


Bara slappa i sängen

Magen är mätt, full med tacos från igår. Har suttit och pratat med älsklingen och kollat på bilder på datan. Skulle ju ladda in bilder från gamla datan, så funkar inte den att sätta på. Eller den är inte inkopplade och jag vet inte hur man gör..! Men det fixar jag på höstlovet istället. Ikväll ska jag sova tidigt igen, ungefär vid halv tio. Känns skönt att sova tidigare än vad man brukar och i helgen ska jag och Andreas ta en dag där vi bara ligger i sängen och slappar, hur skönt är inte det? Annars har vi inga planer för denna helg, om en vecka imorgon så fyller mamma år! Och nästa helg kommer lille Axel hit, ska bli så mys.


Insperation - Signe

Signe är så jäkla snygg och tar alltid så bra bilder! Klicka på hennes namn så kommer ni se.


Top shop

Herregud vad det blåser ute!! Har suttit och kollat på massa kläder och dreglat över allt fint som finns. Speciellt från favoritbutiken Top shop. Har sagt flera gånger till Andreas att jag skulle vilja ha VARJE klädesplagg, smycken och skor från Top shop i min garderob. Den perfekta garderoben ju!


Puderrosa/puderbeige kofta med spets i ryggen
Längre svart kavaj
Gyllenebrun färgad halsduk
Röda underkläder, med spets!


Höstdag

Nu är jag hemma, äter baugette med ost och gurka. Det är så himla gott! När jag klev innanför dörren blev jag glad för jag trodde att det var torsdag och att Tyra och Kenzas show är ikväll, sen kom jag på att det är onsdag.. Men fick med mig en chokladboll hem! Mumsigt. Idag känns det som en riktig höstdag, löven faller och det är grått. Ganska mysigt, om man hade någon här. Men nu är jobb och skola ivägen. Suck. Men nu ska jag äta lite, puss!


Bild från i somras. Älsklingen och Elsa i vattnet.


Lille buddha

Hej! Sitter och skriver om veckans nyheter, det är min uppgift den här veckan till samhällskunskapen. Om en liten stund börjar engelskan sen slutar jag. Spanska provet var jätte enkelt, kändes som ett vanligt läxförhör! Tyskan gick ovanligt snabbt och bra och sen hade vi skolfotografering. Behövde bara ta ett enfoto, eller vad man kallar det. Så jag hoppas det blir bra. Nu ska jag gå till engelskan men bjuder på en bild på världens kortaste man Khagendra Thapa Magar, som fyllde 18 år i måndags. 56 cm är han.


Jewellery

Alla tjejer älskar väl smycken, silver, guld, vitt, svart osv. Mina favorit smycken ska vara i silver! Finaste jag vet. H&M, Top Shop, Gina tricot och bik bok och Lindex är några av affärerna där jag handlar från kläder till smycken. Här får ni mina favoriter just nu!



Första paret är silvet, ganska långa och riktigt fina! Från Gina.
Top Shop, ett par cm är dom, i silver.
Matt guld färgade örhängen med vit stor pärla i mitten. Från Top shop
Armband i en blandning mellan silver och guld, med spetstyg. Från Top shop
Guldig ring med röda läppar. Tycker den var riktigt häftig! Top shop


Budapest

Igår fick vi mer information om våran resan om ungefär 1 månad till Budapest. Det börjar ju närma sig. Vi flyger 8 November 09.30 och är framme runt 11.15. Första dagen ska vi på en stadsrunda, på tisdagen ska vi till en synagoga, onsdag ska vi till en skola, torsdag ska vi till ett bad. Budapest har massa ute och inne bad, det kommer bli jätte mysigt! På torsdagen får vi även hela eftermiddagen att göra vad vi vill. Vi åker hem på fredag den 12 November 12.30 tror jag det var! Vi är 15 st som kommer åka + två stycken lärare. 14 härliga tjejer och en härlig kille!


Udda

Nu är jag hemma! Mamma sa en glad sak till mig i bilen och det är att ikväll till middag blir det tacos! Lite udda för att vara tisdag, men så gott så jag är bara glad. Sen sätter jag mig och spanska boken tillsammans och kämpar på. Det är ju inte så svårt och inte så mycket heller, kommer nog bli ett rätt så lätt prov. Nu ska jag skära grönsaker och räkna 0-100 på spanska!


Pensionärsföreningen här får ni

Sitter och kämpar mig in i den sista halvtimmen, turism är ämnet och uppgiften är att planera ett bussresa till en pensionärsförening. Låter det kul eller?... Nja. Den kille jag jobbar med gick och tog skolkort så jag kör på. Har sån huvudvärk så det finns inte! Mamma hämtar mig fyra som tur är, sen när jag kommer hem ska jag äta, plugga spanska och visa er finfina smycken. Nej nu måste jag kolla lite bloggar! 

Inte okej

Alltså låt mig skrika: AAAH!! Alla hade fixat sig klara och stod och vänta på att få gå in i aulan och ta skolfoto, men dom släppte aldrig in oss. Så Johanna gick och frågade och då hade lärarna sagt fel dag till oss.. Så besviken man blir då. Och på historian fick jag och Ken lov att redo visa vårat arbete när tjejen vi jobbade med hade hoppat av igår ikväll..Ingen kul dag än så länge, jämställdheten börjar om 40 minuter och efter är det turism, dock har jag glömt boken hemma. Bra jobbat... Nej usch vilken dag!


Mitt hjärta


Ny dag, nya tag

Idag vaknade jag upp efter en jobbig och konsig dröm. Hoppade in i duschen för att vakna till men blev mer yr än vaken. Idag väntar spanska, tyska, historia, skolfotografering, jämställdhet och turism. Jobbar på till 16.00 idag, känner mig helt slut, vill lägga mig och sova igen. Ikväll blir det plugg inför spanska provet imorgon. Vi hörs vid lunch!


Från 9an, spex.


Hyllning till Bangura

Många inlägg på en liten stund, men ska sova snart. Det här inlägget sen går jag och lägger mig! Har precis skrivit ett mail till Bangura, AIKs bästa spelare enligt mig och många andra. Han var inte med igår på derbyt för han skulle bli pappa. Men det gick snett, blev så ledsen när jag läst vad som hade hänt. Banguras fru skulle födda vilken dag som helst, tyvärr förlorade dom barnet. Vet inte hur eller så, men det är så hemskt. På AIKs hemsida la dom ut en mailadress som man kunde skriva en hälsning. Jag gjorde det, skrev på engelska så han skulle förstå. Hoppas och tror att det är många som skriver. Nu ska jag sova, god natt!


Bangura.


AIK - Djurgården

Tänkte visa bilder från derbyt, alla bilder lånar jag från Aftonbladet. 2-1 till Djurgården slutade matchen tyvärr. Men gnaget ger inte upp än!


AIKs tifo, vi står där i mitten någonstans.

Djurgårdens tifo.

AIKs mål, på straff av Kenny. Min favorit!

Djurgårdens mål.

Efter DIFs mål så blev det inga glada miner på norra läktaren.


Hundar

Som ni nog vet har jag en hund, Elsa heter hon. Hon är en schabrador. Alltså en blandning mellan schäfer och labrador, när hon var lite såg hon ut som en liten björn! Nu ser hon nästan ut som en schäfer fast hennes öron står inte upp och pälsen inte är lika. Hon är en riktigt snäll hund, världens finaste vovve!

Nu den senaste tiden har Andreas börjat prata om att skaffa hund, men han lyssnar på mig och väntar. Isf skulle VI skaffa tillsammans, en golden retriever. Andreas hade två st golden hundar när han var mindre och dom har alltid vara en favoritras för mig. Dom är riktigt fina och snälla, underbara hundar! Sen tycker jag också om Leonberger hundar, dom är stora men så fina och snälla! Nu får ni se lite bilder, har tyvärr ingen bra bild på Elsa. Men hittade bilder på Google!



Det här över måste vara den sötaste jag sett!


Fullvuxen guldfärgad golden retriever.

Lilla leonberger valp, ge mig..

Bilderna är som sagt från Google.


"Jag har inte fått någon"

Åh.. Blev så ledsen och fick dåligt samvete när jag fick ett sms av min pojkvän. Jag smsade, var glad och skrev "jag fick precis en bulle! :D" och som svar fick jag "jag har inte fått någon :o" och då blev jag lite ledsen. Ville bara ta bullarna som låg på bordet och springa till Andreas och ge honom dom. Fick så dåligt samvete. Min lilla plutt!


H&M


Puderbeige klänning med volanger på ena sidan(funderar på att köpa den till SbT)
Axelväska med fransar
Tröja med lila, grått och gröna. Tycker den var fulsnygg!
Grå spetsstickad halsduk
Puderrosa kofta


Poff pang aj..

Hej! Mitt huvud dödar mig, jag mår inte alls bra. Sista timme i skolan låg jag hos skolsyster för jag var nära på att svimma. Sen när jag tog bussen hem gick jag en promenad med Elsa sen satte jag mig i soffan och kollade på kläder. Måste hitta något nytt till den 28de Oktober till Style by Tyra! Men det fixar jag. Jag köpte ett rosa band och en baugette idag. Nu tittar jag på förkväll som har premiär ikväll, snart kommer mamma då blir det mat. Lite plugg om jag orkar sen måste jag sova. Men inlägg kommer det masa ikväll!


Kanelbullens dag!

Idag känner jag mig sur, ledsen, deppig och allt man kan tänka sig. Min fot gör jätte ont och jag vill bara hem och sova. Snart börjar naturkunskapen som tur nog är min sista lektion. Sen ska jag hem och äta kanelbullar, om mamma har köpt några. Annars gör jag det!

Igår på matchen blev allt helt galet, matchen slutade dåligt, bråk och eld på läktaren var inget jag hade räknat med. Men så blev det. Jag var så sur efter matchen så Andreas fick lugna ner mig. Jag köpte en varm choklad på Espresso house och åkte hem runt tio, fick skjuts hem från station så jag var hemma vid elva. Somnade en halv timme senare. Nu sitter jag här och ska plugga fåglar och löv på några minuter innan lektionen. Vi hörs när skolan är slut!


MUMS!


Mot råsunda

Nu har vi precis ätit lunch, på datan spelas lite AIK-låtar medans vi gör oss iordning. Min fot gör ont ont ont, men nu åker vi till Solna och Råsunda! Får se hur jag överlever det här derbyt...

The day

Today is the day!

Imorse vaknade jag först 8 prick av ett sms, sen somnade jag om till 10. Drömde en jätte jobbig mardöm inatt, riktigt usch. Sen när Andreas också vaknade så låg vi och kramades, sen handlade han frukost, mat osv. Så nu har vi precis ätit frukost. Jag ska snart in i duschen, sen ska vi äta lunch, ta det lugnt och sedan ge oss av till Solna. Kommer inte bli så mycket uppdatering idag, men jag gör mitt bästa! Ha en toppen dag, slänger in ett eller två inlägg till innan vi sticker.


Vi har köpt rosa tolettpapper, skickad 50kr sms,
 köpt två rosa band-reflex och ska även köpa vanliga rosa bandet!


Hetsigt

Hetsig start på dagen idag. Jag vaknade halv åtta och var jätte pigg, tyckte att jag egentligen borde sova vidare men låg och pratade med Andreas som sov. Sen vaknade han också till, vi åt frukost och jag åkte med Albertina till hennes ridning och Andreas åkte med Svante till tennisen. Vid halv tolv var vi båda klara och då åkte vi hem och tvättade, nu har vi köpt pizza och kyckligsallad som vi håller på att äta samtidigt som vi springer fram och tillbaka. Jag tror vi kommer sova innan vi ska ner till stan vid sex, men vi får se.


Hotell kantarelloch myskväll

Barnen kom vid halv fem, jag hade precis kommit ut ur duschen när Malin ringde och sa att jag skulle möta dom ute. Men snabb som jag var så hann jag. Men nu sitter vi och tittar på barnprogram och snart kommer mamma med mat och om 1½ timme är Andreas här. När vi har ätit ska vi gå och handla lite gott tills ikväll. Nu ska jag fortsätta mysa med sötnosarna till Hotell Kantarell!


Ingen bild som hör till det jag skrev.


Helgens planer

Skönt att vara ledig från skolan idag. Ikväll ska jag vara barnvakt och jag hoppas att Andreas kommer så fort som möjlig, inte så lätt att vara själv med två ungar som är hur busiga som helst! Men idag ska jag städa lite, kanske ner på stan om jag hinner. Annars ska jag ta hand om Elsa, fixa här hemma, laga mat och ta en lugn dag bara. Skön dag.
Imorgon ska jag och Andreas följa med Svante till hans tennisträning och senare på kvällen händer saker jag inte kan skriva här än. Och ännu senare åker jag och älsklingen till Stockholm för på söndag ska vi på derbyt. Kommer bli en bra helg.

Nyss kollade jag på reprisen av Kenza & Tyra show, riktigt bra faktiskt! Nu blir det varje torsdag 21.00 som jag sitter framför datan och kollar.


Sommaren 2008 hade vi kul och klädde ut oss tillsammans!

Sommaren 2009 hade vi en jätte mysig sommar och i höst ska vi till Skansen tillsammans.


Love conquers all

Idag har jag och min Andreas varit tillsammans i 14 månader, varje månad går så snabbt, tiden går fort när man är kär och är lycklig! Augusti den 1a 2009 gjorde mig lyckligare än nånsin, gjorde mig kär som aldrig förr. Och nu är jag tillsammans med killen som jag vill vara med dag ut och dag in, bara vi. Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi. Jag älskar dig Andreas, mitt hjärta slår för dig.


RSS 2.0