Full späckad dag

Vilken dag!! Är helt slut och vill lägga mig i sängen hos älsklingen men ska bara blogga först.

Efter skolan kom Andreas och min bror Mattias och hämtade mig. Vi åkte hem där släkten var, sen kom mer och mer folk. Till slut var det fullt här hemma, det var bara syster Mia som fattades. Men vilken trevlig kväll vi har haft! Andreas som gick upp 4 imorse gick och la sig vid halv åtta. Eftersom han ska till Stockholm över dagen och jobba. Men vi andra satt kvar och pratade, skrattade och hade det kul. Axel, min brors son, är lika söt och glad för varje gång! Vi åt tacos och tårta, jag orkade dock ingen tårta. Men just nu är jag galet trött, är ju ledig imorgon så det blir sovmorgon för mig! Sen har ju jag och Andreas varit tillsammans i 14 månader imorgon. Det är väldigt länge, tycker jag. Så ska ner till stan och köpa en sak som jag kollat på åt honom! Blev så ledsen nu när jag märkte att jag missade Kenzas och Tyras show, men ska titta på reprisen. Men nu, god natt!


Min hjälte.

På engelskan idag skrev vi uppsats om boken vi läst, jag skrev 9½ sida!!!


Rullar på

God morgon, idag vaknade jag helt av mig själv. Det kändes riktigt bra! Idag väntar en heldag med skola, sen lite små shopping på stan innan det är dags att börja allt firande för min syster! Kommer bli en riktigt bra helg, och så är man ju ledig imorgon. Så för mig är det som fredag idag! Spanska, tyska, matte, engelska och svenska står på mitt schema idag. Engelskan är 1½ timme och där ska vi skriva uppsats om boken vi läst. Dagen får rulla på i sin egna lilla takt så hörs vi antingen vid lunch eller om 10 timmar! Nu ska jag kolla på vakna med the vocie!


Två timmar hos frisören

Är faktiskt lite ledsen, för att jag inte träffade Jennifer idag, sur min på den..

MEN, jag är sååå nöjd med min nya hårfärg och frisyr. Frisyren är ungefär densamma med hårfärgen är det stor skillnad på. Hinner inte visa någon bild idag, har haft fullt upp men imorgon så ska jag försöka. Efter skolan satt jag hos frisören i två timmar, sen skulle jag träffat Jennifer men blev inte så.. Istället gick jag runt på stan i nästan två timmar och gjorde ingenting, ingen att prata med, ingen man kände, det var så dött. Men sen vid sex kom mamma och hämtade mig så åkte vi och stor handlade, verkligen STOR! Det blev mycket, och pricken över i:t så fick jag kycklingsallad till middag från Mister Uno. Mums. Nu ligger jag i sängen efter ha tränat in både spanska och tyska glosor. Ibland är det jobbig att ha två språk, samma dagar och lektionerna ligger direkt efter varandra. Inget jag rekommenderar. Men jag börjar lära mig spanska! Nu ska jag sova, hörs imorgon.

Har lov på fredag, skööönt.

Ville bara påpeka min fina tröja, puss!


Onsdag

God morgon! Sitter i skolan just nu, spanskan börjar om 20 minuter. Sen tyska, lång lunch som jag åker hem på och sist engelska. Onsdag är som sagt språkdagen! Men det är kul. Nästa vecka har vi prov i spanskan, det är inte så svårt eftersom det är steg 1. Den 20 oktober har vi prov i tyska steg 4, blä. Jag uppdaterar när jag är hemma på lunchen, sen hörs vi inte förrän senare ikväll. Men då har jag ny färg på håret, ska bli spännande och roligt!

Vill också säga till min pojkvän som är sjuk idag och igår, krya på dig Andreas! Du är i mina tankar hela tiden, jag älskar dig.


Idag har jag min fina röda tröja på mig!


AIK vs Djurgården

Ikväll är jag stolt! Varför? Jo, det ska jag berätta. Ni vet kanske att jag är ett stort AIK-fan? Jag håller på dom i fotboll, men i år är dom med i elitserien. Och ikväll var det derby i hockeyn, och AIK vann! Just därför är jag stolt. I fotbollen har det inte gått så bra i år med tanke på vad som hände förra året, sm-guld och två till guld. Men nu är det hockeysäsong och är riktigt glad över AIKs insats ikväll. Jag och Andreas och några av hans kompisar kommer gå på fotbollsderby på söndag. Som sagt, jag är en trogen gnagare. Trots att hela min familj är djurgårdare.



Bilder från kvällens derby, bilder från Aftonbladet.


3 favoriter

Tittade in på Style by Tyra, så fina smycken! Tog ut 3 favoriter. Två par örhängen och ett armband, alltså mina favoriter från Style by Tyra. Dom har jätte fina smycken för ett riktigt bra pris.


Matt guldarmband med två vingar.
Silver örhängen, som kedja
Silver örhängen, favisar!


Klippning och färgning

Imorgon händer det nya grejer med mig, eller mitt hår för att vara exakt! Jag ska klippa mig och färga mitt hår hos min favorit frisöt Emilia! Hon vet exakt hur jag vill ha det och gör håret så otroligt fint. Älskar hennes jobb, hon lyssnar också hur jag vill ha det så gör hon efter vad jag vill. Så imorgon direkt efter skolan 14.15 ska jag klippa och färga. Och om jag hinner på kvällen då så kommer bilder upp.
Imorgon ska jag ju även träffa Jennifer och Ken följer med. Sen på kvällen ska jag städa rummet rejält. Och lite tyska glosor på det sitter fint.. Så jag har mycket att hinna med imorgon, därför ska jag börja plocka lite på rummet ikväll, plocka upp kläder m.m. Dags att börja nu!


Ungefär en sån färg vill jag ha!


Blandade känslor

Full späckad dag har det varit. Lektioner hela dagen och en lunch på 50 minuter funkar inte för mig. Blev jätte irriterad och grinig på vägen hem när jag pratade med Andreas, tog ut allt på honom och det var verkligen fel av mig. När jag kom hem skrev jag ett förlåt-sms på 5 sidor. Han förlät mig och är nu som vanligt, skönt att han förstår mig.

Spanskan och tyskan gick snabbt, men sen hade vi historia och då jobbade vi klart med vårat arbete, jag och Ken. Sen en snabb lunch som jag hann fixa lite annat också! Sen jämställdhet och där pratade vi om skolan och hur jämställt det är där. Intressant, en kurs som alla borde ha! Sen turism, gick på 1 timme med rast i en halvtimme, sen traskade jag hem. Nu kollar jag på tv och äter macka, måste plugga lite engelska. Imorgon kommer bli en så bra dag!!


Axel(min brors son) har ett par röda converse, så söt unge!


Ha en bra dag!

God morgon! Är trött idag, men mår bättre än igår. Om en halvtimme ska jag börja dra mig till skolan men till dess ska jag ta det lugnt och försöka vakna upp lite mer. Vi hörs mer i skolan, slutar fyra men slänger in något inlägg vid lunch!

Ridning eller tennis

Spanska, tyska, historia, jämställdhet och turism står på schemat imorgon! Går från 8.45 till 16.00. Usch.. Men sen blir det lättare. Är ju ledig på fredag så det ska bli jätte skönt, fixa här hemma och verkligen sova ut. Och på fredag kväll är jag och Andreas barnvakt och på lördag förmiddag ska vi anting åka med Albertina på ridning eller Svante på tennis, vi får se. Jag tror Andreas väljer tennis och jag ridning, nej men vi ska nog kunna lösa det! Något av det bli det iaf. Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig, tänkte sitta uppe och kolla på sporten men inget kul att se. Sov gott!


MIN kärlek!


Rosa bandet insamling

Oktober är ju rosa bandets månad, alltså insamling för bröstcancer. Jag tycker det är oerhört viktigt för det är många som blir drabbade och det är en riktigt hemsk sjukdom. Jag vet ingen som har blivit drabbad som står nära mig som tur är, men har läst bloggar, tidningar och annat om folk som blivit drabbade eller känner någon nära som är drabbad. Jag skänkte en hel del pengar förra året, jag vill göra skilland för någon, hjälpa någon. Snart är det dags för alla insamlingar i oktober, jag tycker det är så fint, att en hel månad för en hemsk sjukdom. Men det jag ville komma fram till är att jag tycker att alla borde hjälpas åt att skänkta pengar till Rosa bandet. Med tanke på hur många som drabbas av sjukdomen per år är hemsk. Jag har precis skickat iväg ett sms till Cancerfonden, jag har just precis skänkt 50kr till bröscancerfonden. Jag vill göra skillnad, gör detsamma ni. Jag kommer fortsätta skänkt pengar hela oktober månad och kommer absolut köpa många rosa band!


Tips - Mus

Vill ge er tips om smink, jag har använt Make up store's smink ett par år men nu är det första gången jag testar deras foundation. Det som är bra att den finns i allt från vit ljus till mörkt brun, finns en sort för alla! De täcker bra och är så mycket bättre än de "vanliga" smink märken, tom t.ex Loreal eller Nivea. Den foundation som jag köpte kostade 245 kr och det var värt varje öre! Så om ni funderar på att köpa någon ny foundation som är riktigt bra så tycker jag och tipsar jag er om Make up store, det finns något för alla!


Den som jag köpte.


Nytt på shoppingfronten

Nya kläder i garderoben och nytt smink på sminkbordet. Här har ni det jag har köpt i helgen och för någon vecka sen.


Wonder powder, foundation och puder borste - Allt från Make up store

Mörkgråa strumpbyxor och svarta(som inte är med på bilden) från H&M.
2-pack för 149kr och 1 par för 129kr. Så ett riktigt kap!


Grå stickad kofta som är en ny favorit för mig. Från Vero Moda 120kr.


Röda stickad tröja från H&M 199kr. Älskar den röda färgen.

Klarblå kofta från H&M 99kr! (har en lika i ljusrosa!)


Matchen är igång!

Sitter med datan och täcket i knät, AIK-Helsingborg har precis börjat, har också fått en chokladboll av mamma och bilderna håller på att laddas in i datan. Perfekt kväll för en ny vecka. Nu ska jag hålla tummarna, titta på tvn fixa bilder och ta det lugnt! Hoppas ni har en skön kväll, måndagar brukar vara jobbiga dagar.


Jag och Jennifer förra veckan, du är värdefull bästaste!


Veckans planer

Mår bättre!! Vilat och ätit i små mängder, lite äppelpaj då och då, mums! Just nu sitter jag och väntar på mat, blir sallad med kycklig, alltså kycklingsallad. Har fått lite mer planer för veckan, imorgon är min enda "fria" dag som kommer gå åt till plugg. På onsdag ska jag och Ken träffa våran bästis Jennifer! Och resten av veckan är firandet av min syster och mystid med älskling samt derby. Riktig bra vecka känns det som. Återkommer senare med bilder på nytt för nu väntar maten.


Världens finaste Axel!


Ont i magen

Hej! Imorse när jag vaknade hade jag så sjukt ont i magen och tänkte att jag bara var hungrig, att det skulle gå över när jag äter. Men det blev bara värre när jag åt. Jag gick till skolan på första lektionen sen gjorde det så ont så jag knappt orkade stå. Jag däckade i någon timme i soffan, känner mig lite bättre och har fått i mig en macka och lite äppelpaj. Nu sitter jag och tittar på tv.

Senare när jag har fått tillbaka min kamera så kommer jag ta kort på allt nytt jag köpte i helgen. Och kanske något som jag inte har visat än. Perfect!


Ikväll håller jag tummarna för AIK tar hem 3 poäng.


So true


Skriver sovandes

Jag är såå trött, ska gå och lägga mig nu. Ville bara säga att jag är hemma och imorgon väntar en lång skoldag. Just nu känns mina ögonlock tunga som bly, ska ta med mig Elvis upp och lägga mig och gosa med honom. Han hoppade på mig när jag kom hem, men mest för han var hungrig. Nej nu måste jag sova. Vi hörs imorgon, sov gott!


Finaste bög katten!


Nytt i garderob och sminkbordet

Hemma! Blev en del shopping idag också, men hälften av det vi köpte är till min syster Bea. Köpte mest viktiga saker idag, som strumpbyxor från h&m och foundation från Make up store. Härligt med nytt i garderoben och på sminkbordet. Nu ligger jag och lyssnar på spotify, slappnar av och löser lite harpan på datan under ett varmt täcke. Andreas och jag kanske ska bada sen, har inte riktigt bestämt oss, måste jag åka sen också.. Nu ska jag fortsätta!


Jämför vädret på bilden mot vädret idag..


Söndag

Justin Timberlake spelas i högtalarna just nu, älskling sitter och spelar, jag läser bloggar och kollar på datan. Men ska strax fixa iordning mig, har precis duschat så ska torka lite först bara. Igår somnade vi snabbt, sov fram till halv 11 då vi hade ställt alarmet. Skönt! Snart åker vi in till stan, shoppar lite igen. Hann ju inte med så mycket igår eftersom vi åkte in så sent men nu får vi ca 5 timmar! Senare ikväll åker jag hem till mig för en ny vecka väntar, en roligt vecka. Syster fyller år på lördag den 2 oktober och halva veckan är planerad. Det är väl bara måndag-halva onsdag som jag inte vet vad jag ska göra, blir nog plugg. Sen om en vecka prick är det derby mellan AIK och Djurgården som vi ska gå på. Men nu måste jag fixa mig.


Shoppingdag

Det blev en hel del shopping idag. Både för mig och Andreas. 8 kassar tillsammans fick vi, allt från underkläder till tv-spel och mobil. Och annat mysigt till hösten. Andreas köpte en tröja "die brat die", han samlar på den sortens tröjor. Jag fick Espresso house's varma choklad så då blev jag glad och nöjd. Nu ligger vi i sängen och är jätte trötta, imorgon ska vi in till stan igen för att fixa Andreas minneskort till mobilen. Så god natt!

Elvis och jag, myspys :*


Den perfekta pojkvännen

När jag hade skrivit förra inlägget kom Andreas ca 10 minuter senare och sa åt mig att ligga kvar i sängen. Jag gjorde det och väntade på honom, sen kom han med 20(!) rosa rosor och Veckorevyn, perfekt pojkvän jag har! Åh så glad jag blev! Jag skrev och la upp en bild på förra gången ju, och nu fick jag 20! Ska ta bild med datan eftersom jag lånade ut min kamera till min syster. Snart ska vi åka så måste klä på mig och fixa. Vi hörs ikväll! Ha en bra dag.


Romantisk helg

God morgon! Idag väntar en rolig, mysig, fin och romantisk dag, dock har jag ingen aning om vad vi ska göra. Den här helgen är det Andreas som planerar allt, och han har sagt att det ska vara en romantisk helg. Nu köper han lite frukost åt oss och senare ska vi in till stan.

Igår åt vi på Kungshallen, båda åt riktigt god thai mat! Sen gick vi på bio och såg Andreas favoritfilm Resident Evil. Jag berättar mer om den senare idag. Sen gick vi igenom stan och gamla stan och sen åkte vi hem. Riktigt mysig kväll!


I somras fick jag 10 underbart fina rosa rosor av älsklingen!


Judarnas historia

Sitter och gör lite historia, handlar om Judarnas historia i Ungern. Har kommit en bit men vet inte hur mycket vi ska skriva... Slutar om en timme och 20 minuter, håll ut. Annars är skolan kall när fläkten blåser precis på mig. Men nu ska jag fortsätta, hade inget vettigt att säga! Hörs i Stockholm.

Stora syster blir större

Sitter i skolan, åt en "pastasallad" till lunch med Bea och Elinor. Har fått reda på lite info om syrrans(Beas) födelsedag också, hon blir ju 18 så lite större än allt annat! I helgen ska jag och Andreas köpa present till henne. Om 8 minuter börjar min Naturkunskap, ska svara på frågor i ett häfte när andra halva labbar. Tråkig och ovärd lektion. Sista är den långa historian då jag, Ken och Caroline jobbar om Ungern. Eftersom vi ska åka dit om lite mer än en månad så fokuserar vi på det just nu i skolan. Men nu ska jag göra några frågor i förväg. Hörs antingen om 2 timmar eller om ca 6 timmar. We'll see...


Jag och Keni


Olagligt att sluta sent

God morgon! Ligger i sängen och är ganska blöt, har precis duschat. Nu på morgonen(om två timmar) har vi orientering, får hoppas det går bra. Sen Matte, svenska, lunch, naturkunskap och lång historia. Slutar 16.05 idag, alla vi i internationella sa att det borde vara olagligt att sluta så sent på fredagar!

Efter skolan går jag till mormor, hämtar min väska och sätter mig på bussen mot Bålsta och tar pendeln där till Andreas. Helgen är full av överraskningar som Andreas har planerat, sånt ser jag fram emot! Ikväll ska vi iaf på bio, det vet jag. Men nu ska jag sätta på mig idrottskläder! Hörs vid lunch.


Vantar och mössa

Jag fick ju vantar och mössa av mamma idag, har kollat in dom rätt länge nu. Och nu är dom mina, från åhléns!


Här är bilden med den bästa färgen!


Kramar

Min pojkvän brukar alltid tycka att jag vill kramas för mycket och pussas för lite. Men jag älskar faktiskt kramar, speciellt Andreas varma, stora och sköna kramar. Det är så mysigt att somna i hans armar, att stå och falla i hans arma. Så härlig känsla. Så min fina älskling, jag älskar kramar, speciellt dina!


Happiness

Jag är lycklig igen! Skolan är riktigt jobbig på torsdagar. Efter lunchen hade vi matte i 45 minuter, 1½timme engelska och sista lektionen är svenska. Riktigt jobbigt. Efter skolan mötte jag upp mamma på stan, fick nya vantar och mössa. Ska ta kort direkt efter maten och visa upp er. Nu väntar maten så mer inlägg kommer senare.


Inte inte inte

Sitter i skolan, har sovit hemskt inatt. Snart börjar spanskan. Och hela dagen kör jag på till 16.00. Längtar till att få komma hem... Igår(som ni nog märkte) var inte den bästa kvällen/dagen. Och det var därför jag sovit som jag gjort. Men imorgon är det fredag och då ska jag försöka vara glad. Ha en bra dag!


Inte mig själv

NU är jag hemma. Direkt efter skolan åkte jag till Stockholm för att se Andreas försöka basketmatch. Det blev jävligt sent och jag har brutit veckans mål. SKIT. JAg har varit såå ledsen hela kvällen. Känner mig inte alls som jag är mig själv. Och mina ben är döda! Jag gick till skolan imorse, gick hem vid lunch, gick tillbaka till skolan efter lunch, gick upp till bussen på stan, gick till Andreas jobb, sprang till tunnelbanan, gick hem. ÄR helt slut. Måste sova, 5 timmars sömn, jippie.....

Den vanligaste paniken?

God morgon! Sitter och kollar på Vakna med the voice. Om ungefär en halvtimme ska jag gå till skolan. Mellan 11 och 13 så har jag håla och då kommer jag åka hem, gå ut med Elsa och äta lunch. Det kommer bli en riktigt bra dag idag känner jag.

Imorse hade jag lite kläd-panik. Det är väl ändå den vanligaste paniken, iaf för tjejer. Men om man är smart så lägger man fram kläder till nästa dag. Det ska jag nog börja med, skulle få 10 minuter extra på morgonen då.

LYCKLIG!

Blev så himla lycklig när jag fick mail från Style by Tyra! Den 28e oktober smäller det! Längtar sååå mycket, det gjorde verkligen min dag. Tack så otroligt mycket!

Nu till annat, tog en powernap på 20minuter men det hjälpte inte. Tog en promenad med hunden, två gånger på två timmar och det hjälpte! Snart kommer mamma hem och då väntar mat, sen blir det sängen tidigt för imorgon är det en ny spännande dag. Den s.k språkdagen för min del och sen på kvällen händer massa roligt som jag inte kan berätta. Nu kollar jag på tv samt på kläder på datan.


Stort tack till Tyra!


Slappna av

Nu är jag hemma, egentligen för en timme sen men har varit ute med hunden. Hon kommer faktiskt före. Jämställdhetslektionen är grym, man lär sig så otroligt mycket och jag ska berätta mer om det sen. Och man börjar verkligen tänka.
Just nu är jag själv hemma, utan plugg och bara tar det lugnt. Riktigt skönt faktiskt. Senare ska jag inte göra så mycket, ska ta det lugnt, ta hand om vovven och kolla på gamla datan lite. Men nu gäller det att ta det lugnt under en varm filt.


Utvilad och glad

Usch vilket trist väder det är idag... Det ösar ner regn, grått och allt ser så tråkigt ut. Skulle vilja stanna hemma under mitt rosa fluffiga täcke men idag är jag faktiskt riktigt glad, jag somnade vid halv tio igår och vaknade en timme innan mitt alarm gick. Skönt! Riktigt skönt. När jag vaknade så kändes det som jag hade sovit bort hela dagen för jag kände mig så utvilad. Det behövde jag. Idag är mitt schema ganska konstigt. Först spanska en timme, håla en timme för jag inte har tyska idag, historia en timme, en timme lunch och en timme jämställdhet. Så har 3 timmar lektion och 2 timmar håla. Det känns konstigt. Och idag tar jag cykeln till skolan, brukar alltid gå. Hoppas det slutar regna för luvan sitter aldrig kvar, heh. Men vi hörs!


Sergels Torg

Tittade in Aftonbladet.se såg artikeln som jag visar har under. Det där är riktigt bra! Här kan ni läsa hela artikeln. Eller gå in på aftonbladet och läs mer om valet.


Ullared

Sitter och tittar på Ullared... Ja, det är pinsamt jag vet! Men ska göra en macka och lite oboy, ringa älskling, äta och senare sova. Blir en tidig kväll och det ska det bli varje kväll den här veckan. Det är veckans mål den här veckan. Känns bra med "veckans mål" och se om jag följer det.

Ullared, vilket tråkigt program. Varför liksom? Som att film ett gigantiskt Ö&B?! Bara för att fylla ut tvprogrammen så sätter man dit Ullared. Vilka människor tittar på detta egentligen?

Bläddrade lite på tvn och då kom Jimmie Åkesson fram. Fyfan vilken kille! Han kan ju inte ha något vett i skallen. Stackars människa. Han är ju helt blåst, avskyr honom verkligen! Äckligt och pinsamt! Man skäms ju på riktigt över SD..


Mitt sköna täcke

Blogg.se funkade inte för mig när jag kom hem, men nu funkar det! Jag är helt slut, vill lägga mig och sova nu. Men ska kämpa i ett par timmar till, ska strax få lite pannkakor i magen som mättar. Det har blivit en stor favorit för mig nu. Sista timmen i skolan var Turism+turism och resor, och där så fick vi ett arbete att göra till om 3 veckor så jag gick hem. Nu ska jag lägga mig under täcket och vänta på att mamma ropar. Hörs senare.


Segt segare segast

Sitter i skolan, "debatten" gick sådär. Det var väldigt tråkigt och segt. Nu gör jag engelska, turism och turism och resor(som är två kurser i en) och ska snart sätta mig och läsa engelska boken. Jag är riktigt trött, ont i halsen och huvudet känns riktigt tungt. Hoppas dagen går snabbare. Naturkunskapen börjar 12.30 så har tid att fixa allt. Segt som tusan. Vi hörs runt fyra!

Ny vecka!

Nu är det måndag, om en timme börjar skolan. Nu är det dags för en ny vecka med nya utmaningar. Jag har inga riktiga planer för veckan, får se vad skolan ger mig först. Nu sitter jag och kollar på MTV och vakna med the voice. Ska snart börja gå till skolan, ska vara där i tid för att förbereda mig och Ken för sanhällskunskapen=debatten. Får göra vårt bäst så säger jag sen hur det går. Nu ska jag sätta på mig lite puder och dra på mig jackan och röra mig mot skolan. Hoppas att ni är pigga och glada inför den nya veckan!


Hörs runt lunchen!


Valdagen

Idag är ju det val. Jag får inte rösta i år men jag följer det ändå ganska mycket. I början tyckte jag det var för mycket men nu har det blivit mer intressant. Jag kan säga att jag inte håller på Alliansen, men säger inte vad. Imorgon i skolan ska vi ha debatt, vi är uppdelade två och två. Jag och Ken är Socialdemokrater och vi är emot Moderaterna. Eftersom det är dom två som är störst så känns det ganska enkelt.

Nästa gång, alltså om 4 år, så får jag rösta. Och då tänker jag rösta på något som jag tycker är bra och något som påverkar mig. T.ex skola eller jobb. Det är otroligt viktigt att rösta och jag tycker att man ska framför allt tänka på sig själv.

Jag kan också säga att Sverigedemokraterna borde inte få vara med, hur tänker folk som röstar på dom? Jag fattar inte det.

Gina tricot


Svart "blus-aktig" med volanger
Rosa linne med svart rosett. Kan inte bestämma mig om det är snygg eller inget, har dock inte sett i verkligheten.
Mörkgrå kofta(visat förut) som jag absolut tänker köpa i höst!
Svarta strumpbyxor.
Gråa vantar som fanns i många flera färger.
Halsband
Gråa benvärmare


Söndagsmys

Hej på er. Har ni haft en skön helg? Jag och Andreas har vilat upp oss rejält idag, vi har bara legat i sängen och myst och kollat på serier hela dagen. Vi åt t.o.m. frukosten i sängen! Nu är Andreas borta och fixar lite. Så jag passar på att blogga. Senare ska jag göra lite chokladbollar åt oss. Nästa helg kommer bli super!

Men nu kom Andreas så vi hörs senare ikväll.

Puderrosa som jag vill ha

Hade ingen tid att blogga imorse. Vi vaknade runt 11 och vid 14 skulle vi vara på stan. Vi gick upp ur sängen 12.30 så hade lite stressmorgon. Men sen cyklade vi in till stan, åt sån god mat på Amazing thai och gick på stan. Jag hittade vantar och mössa som jag ska köpa, puderrosa så som jag vill ha det. Nu är vi hemma, syster och hennes barn kommer hit senare ikväll så blir en riktigt bra lördag. Fast tycker den har gått lite för snabbt. Måste på toa nu så hejs!


Vill inget annat

Min man är här!! Och jag är så lycklig, vi har handlat godis och sitter och tittar på tv och myser. Han lärde sig precis mitt nummer. Sweet. Vi åt jätte god mat och jag är såå mätt. Har väl inget att säga mer än att jag är lycklig att Andreas är här och jag tänker mysa och pussas och kramas med honom hela natten lång! Ha en mysig kväll, vi hörs imorgon.


Journey spelas i bakgrunden

På natuskunskap gick halva klassen ut och tog massa prover. Och på historian har vi fått eget arbete att jobba med i grupper. Fick sluta en halvtimme tidigare så traskade hem, kom hem och bytte skor och gick ut med Elsa. Kändes skönt för då blev jag piggare och inte somnar som jag skulle gjort annars. Nu är det ungefär 1 timme till Andreas är här och vi kan äta. Finally!

Satte mig också och svarade på lite mail, jag hoppas jag vinner iaf någon tävling jag är med i. Vinner aldrig. Men ska inte sura för det för jag vann ju kärleken till min pojkvän.
Och vet ni vad jag nu gör då, en fredag sen eftermiddag?.. Sitter och pluggar! Känner mig lite duktigt. Och som rubriken säger så är Journey på i bakgrunden, lycka.


Snart ska jag fixa en ny header också, måste först ta lite bilder som passar in.


H&M's nyheter!

Kollade in H&M's hemsida precis, dom har fått in väldigt mycket nytt så in och dregla nu! Hittade en massa, sammanfattade det till er här nedtill.


"Gammaldags"rosa klänning som jag blev lite förälskad i.
4-pack örhängen, fanns i andra färger.
Gråa låga uggs.
Svarta strumpbyxor(ett inköps måste!)
Svarta skor, 11,5 cm klack och guldig dragkedja. Snygga!
6-pack silver ringar.


Style by Tyra

Står i skolan, läste precis ett mail från Style by Tyra crew som jag ska svara på DIREKT när jag kommer hem! Så spännande och kul. Annars har dagen gått bra, hade ju skolval på skoj, röstade på miljöpartiet fast vet inte om jag skulle det om det var allvar. Jaja, om 5 minuter ska min grupp gå ut på naturkunskapen, sen historia. Vi hörs vid fyra!

Sista mystimmen

Fredag! Vem älskar inte fredagar? Jag tyckte inte om fredagar i skolan så mycket först eftersom vi går till 16.00. Och det tycker inte jag är så okej på en fredag. Men sista timmen, 1½ timmes lektionen är riktigt bra. Då är det bara vi SPINTare och alla är snäll, lite trötta och ändå glada. Och men tanken på Budapest hjälper oss mycket. Sen idag är det också skolval, vet inte riktigt vad jag ska rösta på än. Sen runt sju ikväll kommer Andreas hit och vi ska sova ett tag fast det är så sent och sen ha en riktig filmnatt! Ska bli riktigt mysigt, drömde en sjuk dröm om han och mig men det berättar vi inte här*blink.* Men nu ska jag göra frukost, vi hörs i skolan!


Här är min grundskole klass, jag står precis i mitten!


Usher och politik

Sitter och tittar på VMA igen, det är grymt! Speciellt Usher, killen/mannen kan verkligen dansa! Fast det ser man ju i varje musikvideo men så här "live"inspelat är det riktigt otroligt. J

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, trodde hon slutade åtta men tydligen inte. Ska ju sova när hon är hemma. Men har Andreas på msn och VMA och valet på tv, så klagar ju inte. Nyss fick jag lov att springa upp och hämta nässprayen för kunde inte andas överhuvudtaget. Vill vara fri från förkyldningen... Hoppas ni har en skön, pluggfri kväll!


Tänkte på en annan sak också.
Tänk er hur svårt det måste vara att vara partiledare och stå i tv framför svenska folket och de andra partiledarna. Jag skulle skrika och klaga på dom andra.
Skulle aldrig kunna vara så lugn som dom är.
Fast dom är väl inte lugna egentligen men tänk er... Stå mot era s.k motståndare och inte få skrika eller skrika ihjäl er på dom.


Till min pojkvän

Som jag skrev igår så har min pojkväns mobil gått sönder så därför tänkte jag meddela honom lite saker här på bloggen. För jag vet att det är det första som kommer upp när han sätter på internet. Så ni behöver inte tänka på det här.

Så min fina pojkevän, när du ser det här kan du logga in på msn va? För jag behöver prata med dig och jag saknar dig även fast du kommer hit imorgon. Men logga in på msn så fort du kan, jag är inne i någon timme till. Ses där babe, jag älskar dig!


En kväll bort från plugg

Åh vet ni vad jag och systern åt? Pizza! Det var så gott och länge sen. Nu är jag helt mätt och fnissar lite till Vänner. Hunden har varit på promenader under dagen med mig men ska ut något ikväll också. Ska ju snart sova också, är sååå trött... Imorgon väntar en lång skoldag, till fyra på en fredag är bland det jobbigaste! Men det är lite kul ibland också, så nu ska jag titta på Vänner, vila och njuta!


Tuffa tider

Dagen i skolan gick sååå bra! Förutom matten... Spanska och tyskan hade vi läxförhör och sånt, gick jätte bra! Sen pluggade jag matte, matteprovet var jobbigt. Vill hellre sitta som jag vill, vart jag vill och räkna, då kan jag fatta. Sen engelskan tittade vi film och skrev. Sen bestämde jag mig för att gå hem för det har slutat regna. Så typiskt att det ska börja när jag har precis börja gå. Min tur är inte den bästa. Men gick till ica och handlade en gurka, jag behöver ha det på mackan när jag ska äta. Men den var jätte äcklig.

Nu känner jag mig jätte trött pga dålig sömn inatt, vill egentligen sova men ska hålla mig upp. Ska ju sova tidigt ikväll. Fast just nu är det tufft..


Roald Dahl

Sitter i skolan, gör mig redo för matteprovet. Känns blandat. Hoppas det går bra! Börjar om en timme igen, ska inte plugga för mycket för då kommer allt åka ur min hjärna. Men nu sitter jag och skriver lite på min engelska uppsats om Roald Dahl, ni vet han som har gjort bl.a Kalle och chokladfabriken. När jag var liten blev jag riktigt avundsjuk när jag såg filmen. Mums! Men vi hörs runt tre om vi inte har någon svenska d.v.s. Annars vid fyra. We'll see.

Time to sleep

Min älsklingsmisse ligger bredvid mig och sover, bredvid honom ligger hunden och sover. Så nu ska jag sova, skulle egentligen sova tidigt ikväll pga allt plugg som kommer imorgon. Men lägger mig nu, och får ett par timmar sömn. Imorgon SKA jag sova tidigt, inget plugg då och bara ta det lugnt och sova. Skönt. Ser fram emot det. Sov gott pluttisar.


Äckliga, overkliga verkligheten..

Bli förbannad, sur, ledsen och riktigt äcklad!
Nyss på nyheterna pratar dom om något som hänt i Malmö, två män hade våldtagit, utnyttjat, drogat och sålt en ung tjej som kommit dit. Alltså finns det inget vett i människor?! Det är så jäkla vidrigt! Bli riktigt äcklad och upprörd av sånt. Sjuka människor som det finns i världen, overkligt.


Wickmans kärlek

Jag är lite ledsen, lite glad, lite blandat. Träffade Jennifer, vi satt på Wickmans café i ca 3 timmar och pratade, fick gratis mat av min pappa. Han träffade jag på stan helt random, har inte sett honom på ett bra tag! Men mysigt och trevligt hade vi, älskar Wickmans personal, dom är så trevliga och snälla! Sen kom jag hem, pluggade matte occh läste igenom tyska glosorna. Har även spanska men det kan jag redan. Nu har jag tagit en paus innan jag sätter igång med tyskan igen... På tvn handlar allt om valet, tråkigt för mig som inte får rösta.

Jag sa att jag var lite ledsen och det är för min pojkväns mobil fungerar inte och då kan vi inte prata. Men som tur är så har han en kompis där ikväll så får kontakt med honom så. Och imorgon ska han fixa det. Håller tummarna för att det löser sig.


Häftigt

Kollade på Top shop och hittade lite annorlunda, konstiga men ändå lite roligt snygga.


Svarta tights med skelett tryck
Grå tshirt "I Love Nerds"
Svart tshirt med vitt tryck "FOX"
Svart diadem som ser ut som rådjurs horn


Språk dag

Usch, på vägen hem från skolan var det sol och fint men när jag hade gått halva vägen så började det regna och blåsa som tusan! Det var inte kul.. Men skolan gick bra, spanska, tyska, engelska sen slut. En riktig språk dag ju. Om en timme ska jag träffa Jennifer, vi ska fika, prata och ha det trevligt. Sen blir det plugg hela kvällen så kommer troligen inte blogga mer. Kanske innan jag somnar, då hörs vi.


Justin Timberlake

Justin Timberlake har varit en favorit för mig i många år, och nyss kom han fram på VMA! Han kommer nog aldrig bli dålig. 19 Juni 2007 såg jag honom i Globen med en vän. Det var verkligen ett minne för livet kan jag säga. Nu kom b.o.b på tvn så vi hörs!


Justin Timberlake 2007.

Update: Måste även tillägga att Robyn är riktigt grym. Fick inte se så mycket men hon är otrolig!


Framtiden väntar runt hörnet

Är så stolt över mig själv, på mindre än en timme blev jag klar med tyskan! Nu är det engelska boken som jag heelt hade glömt bort, men några sidor ikväll sen två timmar imorgon i skolan, ska klara det! Spanska och matte kör jag imorgon istället, lite sent men sätter tyskan före. Översatte 2 A4, svarade på 10 frågaor + 4 random så är helt slut i huvudet. Ska ta en varm oboy, sätta mig med boken varm i hörnet i soffan och komma in i den. Dock har jag skippat 2 kapitel, jaja.

Vet ni vad jag tycker är lite läskigt? Framtiden. Jag vet liksom nästan vad jag vill, iaf bo, familj osv. Men inte vad jag vill plugga. Måste ju plugga vidare för jag valt samhäll, nästan självklart ju. Och jag går internationella så egentligen skulle jag kunna plugga utomlands, mer språk, turism och sånt men jag känner att efter gymnasiet vill jag inte fortsätta med det riktigt. Jag går ut 2012, går i 2an nu. Och jag vet inte vad jag vill göra sen, jo, börja plugga igen men inte vad. Har inte ens någon idé, vill inte jobba med barn som mamma och några till tycker. Vill ha bra betalt och ändå ska det vara kul! Jag tog hem massa kataloger från syv idag, har kollat lite och det som interesserar mig mest av det som fanns var Journalist isf, verkar spännande. Har tänkt tanken förut men vill veta mer. Ska läsa mer om det senare och se om det blir det. Hope so, vill veta mina planer inför framtiden. Men annars längtar jag supermycket till att få flytta hemifrån och bo med pojkvän!


Lucky day

Dagen i skolan gick snabbt. Början med spanska, tyska och sen historia sen gick jag och Ken och bytte våran individuella val till Jämställdhet och genus, det var kul och lärorikt. Sista hade jag turism-turism och resor och vi fick en uppgift att göra till nästa måndag så vi fick gå hem. Hann precis hem och ut med Elsa innan regnet kom, det regnar fortfarande. Höst nu väl då.

Imorgon ska jag nog träffa Jennifer och plugga stenhårt till matteprovet på torsdag. Det ska nog funka bra! Ikväll blir det tyska som gäller. En sak i taget.


Jag, Ken och Jennifer


Kämpar på

Nu är jag i skolan, om en kvart börjar spanskan. Hann inte blogga nåt imorse!
Idag mår jag inte så bra, hosta, ont i halsen och i huvudet men jag överlever och ska kämpa igenom dagen. Hoppas ni också gör det. Men jag slutar runt fyra, så vi hörs när jag har kommit hem? Ha en toppen dag!


Inför hösten

I höst och i vinter är det stickat som man ska ha. Stickade koftor har jag redan köpt, det finns nog inget så skönt som det. Jag har samlat ihop några favoriter från H&M, Gina tricot, Monki och Top shop här.


Mörk grå med knappar och fickor från Gina
Ljus grå lite tjockare från Gina
Svart och vit randig kofta från H&M(visat förut flera gånger, är kär!)
Mörk grå tjockt stickad med stora knappar från TopShop
Puderrosa/vit från Monki
Gräddvit med bruna knappar och fickor från TopShop


I onödan..

Det där gick ju bra! När jag stod och väntade helt själv på att läraren skulle komma så kom 3 till tjejer som har turism-turism och resor och vi frågade en lärare var alla var. Då var tydligen lektionen inställd. Alltså hade jag suttit och väntat i 1½ timme i onödan på att få veta det istället för att åka hem? Menmen, mamma kom och hämtade mig och jag köpte med en baugette hem som jag ska äta. Först måste jag få bort en stor svart fjäril från vardagsrummet som skrämmer mig. Kameran sitter på laddning så bilder kommer sen!


I skolan

Halva klassen är ute med våran lärare på naturkunskapen och vi andra gör frågor. Jag blev klar på en halvtimme och om en timme börjar min sista lektion. Vad ska man göra så länge då..? Ska leta på några nu. Ha det bra!

När jag precis skulle gå ut hemma så började jag blöda näsblod, just my luck!

What you got boy, is hard to find


Ke$ha gör det igen!
En av låtarna som går om och om i mina öron.


Pepp talk

Om en kvart åker jag till skolan i 3 timmar. Tänk om varje måndag vore så här skön.. Men jag har verkligen försökt njuta av den här sovmorgonen! Nu sitter jag i köket och väntar på mamma ska ringa, hunden ligger bredvid mig och väskan också. Redo som alltid! Ska bli skönt att komma tillbaka, förra veckan var jag ju i skolan första måndags lektionen och hela fredagen bara. Nu är det en riktig hel vecka. Det är bara att köra och vara glad och hänga med!



Jag just nu, ny halsduk. Bättre bild kommer senare idag!


Egentligen

Nu skulle jag egentligen hoppat ur duschen men har duschat, ätit frukost, varit ute med Elsa och nu smsar jag med Andreas, tittar på tv och tar det lugnt! Mamma hämtar mig om 1 timme och skjutsar mig till skolan. Skönt. Efter skolan ska jag plugga lite matte, fota lite av mina nya kläder som jag lägger upp sen. Bra va?

Lyckades inte

God morgon! Sov morgon och sova ut gick ju inte..! Halv fem hade vi alarm för älskling skulle åka till jobbet, jag brukar alltid vara så trött så jag inte ens kliver upp men idag var jag för första gången pigg.. Sen lyckades jag somna om men då hör jag barn som skriker, bilar som åker och hög musik som spelas. Så då kunde jag inte sova mer så nu är jag vaken. Ska snart hoppa in i duschen. Vädret är inte så bra idag..

På schemat idag står det naturkunskap och turism - turism och resor. Börjar 12.30 och slutar 16. Rätt okej ju! Men nu ska jag duscha så om vi inte hörs på ett tag så sitter jag i skolan, men annars så runt fyra! Ha en toppen dag.


När jag sov så låg jag riktigt konstig så nu har jag jätte ont i min axel..


Sovmorgon och mys

Jag bakade lite chokladbollar till mig och babe nu ikväll som vi ligger och äter på och dricker lite cider. Mysigt mysigt. Är lite glad över en lång sovmorgon till halv ett imorgon, riktigt skönt! Nu har jag bestämt mig för att inte vara sjuk mer för resten av året! Det ska nog funka.

I veckan ska jag fokusera på matten. Ken, jag, min syster och Elinor ska plugga tillsammans på biblioteket på onsdag eller kanske tisdag. Måste klara provet, ska nog gå bra va? Jarå. Annars har jag inga planer i veckan, städa rummet ska jag fixa. Men nu ska jag mysa med min kärlek. Sov gott!


Budapest

Som sagt, vi som går SPINT(samhällsprogrammet med internationell inriktning) kommer åka till Budapest 8-12 november, direkt efter novemberlovet. När vi fick reda på det skrek alla "jaaa va kul!" sen frågade vi var det låg, haha. Budapest ligger i Ungern för er som inte vet. Vi är ca 15 st som kommer åka, en kille och det är Ken min vän(ville rimma lite) och vi kommer bo två och två på ett hotell som väldigt centralt. Vi vet inte exakt vilket eller vad vi kommer göra. Men när jag vet mer som kommer jag ladda upp bilder och info om det. Men gud så kul det kommer bli!


Bild från Google.
Budapest!


Dröm lägenheten


Gamla stan, högst upp, ljus och fint och fräscht! = min och Andreas dröm lägenhet. Dem är så grymt fin men kostar 10 190 000 kr så inte billigt direkt. Men såå fint.
Här är bilder på lägenheten, kolla in den!

Yogalates

Hej på er. Har haft en jätte mysig och skön morgon, frukost framför tvn med Andreas och vaknade upp med pussar. Nu ligger vi i mammas säng, vi tar över den på helgerna! Andreas kollar på Smallville och jag läser bloggar och kollar på lägenheter. Lite senare ska jag visa er våran dröm! Idag blir det nog en lugn dag och ladda upp inför en ny vecka, helgen går så fort... God mat står iaf på listan. Ha en fin dag.


Kan tillägga att rubriken handlar om O.C och kuddkrig som jag och babe hade imorse.


Kvällsmys

Sängen är varm, älskling är varm, varmt och skönt har vi det här! En lugn kväll, med en fin promenad har det varit. Andreas är trött men jag är pigg, vi får se om vi tittar på film eller inte. Min hosta blir bara värre och känns som jag skulle hosta upp mitt hjärta eller blod snart, nejdå men ont gör det. Nu ska jag få Andreas glad!


Elvis(våran misse) fyller 9år idag!


9/11

Sorry för ingen uppdatering igår. Kan säga att igår var en himla bra dag! Fick veta var vi ska åka, och vi åker 8-12 november. Berättar senare. Sen kom Andreas vid sju och vi hade myskväll och tog det lugnt. Idag skulle vi åka och kolla på när Albertina rider men bilen gick inte igång så det funkade inte. Istället somnade vi i 3 timmar och nu kollar vi på tv. Mer uppdatering blir det, jag lovar! Hörs senare.¨¨


Kärleksförklaring

Jag har världens bästa pojkvän, många säger så, men jag tror på det. För min pojke gör allt för mig, även småsaker som han vet betyder mycket. Han tar hand om mig men ibland så förtjänar han någon bättre än mig. En sån underbar person som Andreas är har jag aldrig träffat, ingen annan har gjort mig så lycklig.

Jag älskar dig, med hela mitt hjärta, mer än allt och jag menar det. Jag vill kunna ge dig hela världen, jag vill kunna se dig le varje minut av varje dag. När jag ser dig lycklig och ser ditt leende blir jag helt varm inom mig, kär. Att jag blev kär i dig och att jag älskar dig är det största och bästa som har hänt mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig mitt hjärta. Jag vill att du ska veta och känna min kärlek till dig varje dag´. Att vakna upp med dig och se på dig när du sover är det bästa sättet att starta dagen. Att bara få kolla in i dina vackra ögon och känna dina andetag, känna ditt hjärta slå och höra orden "Jag älskar dig" komma från dig är det som gör mig till den lyckligaste människan på denna jord. Jag skulle inte tänka tanken om ett liv utan dig eller om att lämna dig, för utan dig funkar inte min värld. Du är mitt livs mening, du är min enda och största kärlek.


Jag älskar dig min underbara och finaste man.
Det är vi nu och förevigt!
Och förlåt om jag har sårat dig någon gång,
Du är mitt allt och jag skulle aldrig tänka tanken av att
såra min prins.


En bra sak med SPINT

En sak som man får när man(som jag) går internationella samhällsprogrammet är att åka utomlands en gång per år. Och i november kommer vi åka och vara borta i en vecka. Det kommer bli så roligt! Och i trean får vi vara med och ge förslag och bestämma mer. Förra året åkte tvåorna till Finland och ett år senare åkte dom till New York! Första gången blir i Europa, ska bli riktigt kul och verkligen något vi ser fram emot att göra, alla som går SPINT är så toppen också! '


Säsong 1

God morgon. Fortfarande Oth säsong 1 som rullar på tvn, frukosten har jag ätit upp och snart ska glassen fram. Idag är jag ju ledig som är så skönt men har inga riktiga planer för idag. Ska plugga lite också.
Har inte något mer att säga, men lite nytt som händer i november ska jag berätta om sen, längtar!!

Onödigt

Seg dag, har för det mesta tittat på Oth, vilat och ätit. Nu tittar jag på Skånefruar, lite fjantigt program egentligen. Aja, imorgon är jag ledig så det blir skönt. Min lilla katt ligger bredvid mig och är så mysig, ville bara att ni ska veta det. Ikväll har jag även duschat, hade inte gjort det sen i söndags morgon så kände mig som en ny person!
Har tittat på idol också, brukar inte följa det från början med i år gör jag det, kul kul!
Har inte haft världens bästa dag direkt och kvällen blev inte direkt bättre men får försöka lösa det, ni får ha det bra.


Andreas, jag saknar dig och jag älskar dig!


Morgonnytt

God morgon. Sitter med frukost på bordet och One tree hill på tvn. Och det stora duntäcket runt mig. Min hosta blir bara värre och värre, nässprayen sprutar för fullt och huvudet dunkar.

Idag ska jag plugga lite också och vila. Sen ska jag även skriva upp lite grejer jag måste köpa som t.ex present till storasyster som fyller 18, mammas present och lite annat. Hoppas också på att åka till Ikea med Andreas när jag blivit frisk. Men mer om det när det närmar sig.

Love is an energy

Har läst de allra finaste citaten ikväll, om kärlek. Kommer nog komma upp några här och där på bloggen ibland.

Nu är det dags för mig att sova, ska ta lite hostmedicin, tvätta ansiktet och ringa Andreas. Imorgon blir jag hemma och på torsdag är jag ledig, så blir vila upp mig så jag blir frisk. Vi hörs imorgon mer massa nytt!


Snygga t-shirts

Hittade en hel del snygga t-shirts på Top shop igår när jag kollade. Snygga och roliga, här får ni!


Vit med tryck av bitmärke samt text "Bite me"
Gul med gulligt tryck
Vit med tryck av "skelettbröllop"
Vit med gulligt tryck av mullvad eller vad det är
Vit med I "love" dino
Blå med "I believe in MAGIC"


Klagomål

Dom senaste dagarna har jag klagat mycket på att jag är sjuk, jag vet. Men jag behöver klaga och få ur mig det. Just nu har jag en jätte jobbig hosta och feber. Har stannat hemma hela dagen, vilat och kollat på One tree hill. Ville bara meddela er om att jag lever osv, hoppas ni har haft en bra dag!

Clothes over bros!

Gina tricot, Top shop och Jofama by Kenza - där har ni det fina!


Grå stickad kofta som är urmysig! Från Gina
Svart kjol med volanger, från Gina
Röd klänning från Top shop
(på tåget hem igår satt jag och tänkte att jag vill ha något rött som t.ex en klänning till vintern!)
Blå stickad halsduk från Top shop
Svart klänning med volanger
Skinnjacka med pälskrage från Jofama by Kenza


Uselt

Jag känner mig usel, på att blogga, på att må bra, på att vara en bra vän och på att vara en bra flickvän.

Idag var jag bara på första lektionen i skolan sen orkade jag inte mer. Samhällskunskap blev det, och det var kul. Mycket roligare än förra året! Sen blev jag lite ledsen på det mesta. Nu tittar jag på Biggest loser Sverige, snart ska jag sova. Men när på dagen så sov jag mellan 11 och 15, så är inte riktigt trött än. Men ska kolla kläder, puss!


Less på allt


Bla bla bla

Hej! Sitter i soffan och kollar på någon konstig film, ska egentligen sova snart men behövde kolla igenom alla bloggar. Har nässpray i knät och den nya halsduken runt mig. Mår kasst, ska ta mig till skolan imorgon för det viktigaste. Kan inte andas ur näsan alls! Behöver sömn, ses imorgon.


Disk och dusch

Jag har plockat ordning lite här, diskat har jag också gjort. Och duschat. Nu sitter jag och kollar på One tree hill säsong 7, hostar, äter halstabletter men det hjälper inte. Känner mig riktigt hängig idag, snart ska jag möta älskling och då hoppas jag att vi bara ska vila vila vila tills jag ska åka.


The Notebook och vilodag

Igår kväll var jätte mysig, hela dagen igår var helt perfekt. Vi hade bestämt oss för att igår skulle vi bara ha en mys- och vilodag och det blev det! Andreas var ute och köpte frukost som vi åt i sängen, vi låg och myste(säger man så..?) och kollade på The Notebook, som var jättejättefin! Sen tog vi ett varmt bad med massa skum precis som det ska vara! Sen råkade vi somna ett tag och sen gjorde vi mat. Åt middag i ett mörkt kök med bara tända ljus, det var så mysigt. Sen åkte vi in till Gamla stan för att köpa god varm choklad, vi gick till Ben & Jerrys caféet men dom hade stängt av sin maskin så det blev billigt på 7eleven. Diss till dom, inte var den god och den var för varm. Jag tog 3 klunkar sen brände jag sönder hela munnen.

Nu är Andreas och jobbar 5 timmar med att dela ut någonting till folk, medans han gör det ska jag åka upp till Vällingby och titta på halsduk. Och kan säga att jag inte alls mår bra, men vi hörs.


Förkyld

Hej på er, skönt med lördag idag? Jo visst, men jag har en sån förkyldning så jag vet inte vad jag ska göra. Min hals och huvud värker, näsan är täppt och jag är riktigt hes. Har inte varit det på länge kan jag säga. Andreas är och handlar frukost, men har varit borta ganska länge. Mycket frukost? Hmm, jaja.
Igår var vi på Natalias födelsedagsfest! Mer om det senare för jag har inte så mycket ork.


Halsduken åker på imorgon!

Imorse när jag gick till skolan var det 5 grader ute!! Det är helt otroligt, bara 1 september och snart nere på 0. Min hals mår inte bra, både för kylan och för jag pussade på Andreas när han var lite sjuk. Sånt får man ta.
Pannkakor blev middagen, gott var det. Nu sitter jag och kollar på våran stadsminister. Åh jag har såå ont i halsen.. Nej, vi hörs imorgon istället.


JUSTE! - Denna underbara väska(om ni kommer ihåg som jag skrev om förut) kommer snart hem till mig!


Oh glad dag

Så, nu är jag mer vaken! Mamma kom hem så jag lyckades bara somna en kvart som jag inte skulle gjort. Men gjort är gjort. Snart ska jag äta pannkakor, sen fixa tvätten och börja packa lite.

Spanskan går så fort varje morgon! Sen var det tyskan som också gick bra, det har blivit mycket roligare i år. Sen hade vi engelska och slutade för vi inte hade någon svenska. Det har vi inte imorgon heller, så det betyder att jag hinner hem mitt dagen för att packa, awesome! Oh happy day.


Bild tjat...


It's a great day

Jag är slut, helt slut. Tittar på One tree hill, dagen har varit riktigt bra faktiskt. Men jag uppdaterar när jag är mer vaken och när Oth har slutat. Right?

Msn, cam och telefon

Rubriken beskriver vad jag gör just nu. Msn som jag inte har varit inne på på hur länge som helst(!), cam och pratar i telefon. Allt med en och samma person, min person, den som jag vill göra allt med och den personen som alltid kommer vara "allt med en och samma person" i mitt liv och min värld!
Som sagt, Andreas och jag pratar i telefon samtidigt som vi ser varandra i camen på msn. Vi gör det bästa av situationen när vi inte kan vara med varandra. Jag är så lycklig och glädjen bara pirrar i hela kroppen som första augusti! I love my man. Men nu måste jag fortsätta sen ska vi sova, puss!

P.S. Det har varit en sån underbar 13månaders dag trots vi inte varit tillsammans. Allt går att lösa!


Du är mitt förevigt


Mörkt

Hejsan svejsan. Jag sitter och tittar på lite tv samtidigt som jag fick en jätte god mörk choklad av mamma, tycker inte om det så mycket men blev sugen så mamma var snäll och köpte. Jag ska snart sova för imorgon väntar en lång skoldag.

Idag gick jag hem efter spanskan och tyskan, iofs så hade vi nästan 3 timmars håla. Men jag kom inte tillbaka. Annars har jag vilat, varit ute på promenader och pussat på min misse. Skön dag! Hoppas ni också haft det.


Den första är alltid speciell

Idag har jag varit tillsammans med min kärlek i 13 månader. Och hela jag är som första gången vi träffades. Idag är det en lycklig dag och jag tänker inte låta någon förstöra det! Jag har varit som allra lyckligast under dom här 13 månader, min kille är bäst!

Men till annat nu, jag ska ta mig till skolan idag. Även fast min mage eller huvudet inte är så bra. Men om jag känner att jag behöver åka hem så gör jag nog det. Men nu ska jag snart gå så ha en fin dag!


Jag älskar dig mitt hjärta.
Du är den finaste som finns, jag släpper dig aldrig!


RSS 2.0