Varför valborg? Jo för att...

Hej! Vi har kommit hem efter att ha varit och värmt oss framför majbrasan. När vi stod där tänkte jag på Valborg, själva firandet. Ungdomarna har gjort det till en dag att "fira" genom att supa osv. Men sen googlade jag "Valborg" och det här stod på Wikipedia:

Traditionen grundar sig på den hedniska högtid som funnits i Tyskland, men har senare kommit att sammankopplas med kulten av den heliga Valborg, mot häxtro och onda andar, som uppstod efter hennes död år 779. Valborg blev förklarad som helgon den 1 maj (därav förr kallad Valborgsmässan, Walpurgistag), och genom denna omständighet förbands hennes namn med den germanska hedendomens på nämnda dag hållna vårfester, som av den kristna övertron stämplades såsom häxförsamlingar. Särskilt trodde man, att på Valborgsmässonatten (mellan den 30 april och den 1 maj) häxorna red på kvastar eller getabockar till de gamla offerplatserna.

För er som inte vill/orkar läsa det så står det att Valborg firas mest för att bränna häxor som flög till platser på natten. Därför elden. Jag har alltid trott att man firade in att våren hade kommit. Det lärde jag mig som liten, men tydligen fel!

Just nu sitter vi i soffan, smått frusna, och tittar på Supersugen. En helt klart favorit! Ska faktiskt också erkänna att vi tittar på hockey då och då.. Men ska snart sova, riktigt trötta. Imorgon blir det sovmorgon lääänge och på eftermiddagen till kusin som fyller år. Sov gott, var försiktiga ikväll/inatt.


Bild - Google


Klädval - Sista april

Dagens enkla och sköna outfit har ni här.




Vitt bas linne - Gina Tricot
Beige kofta - H&M
Svarta tights - Weekday
Halsband - New Yorker
Skor - Converse


Dagens shopping

Delar in det i två delar, en del idag och en del imorgon.



Solisar och blommigt fodral - Lindex, 79 kr

Sko - Lindex, 199 kr

Rosa träningsshorts - H&M, 99 kr


BH - H&M, 99 kr


9

Det blev 9 kassar idag. Är så lycklig, shopping göre. Allt blev så otroligt bra idag. Och ska ladda in bilderna på allt nu så ska ni få se.

Vi komer hem för nästan en timme sen. Sen dess har jag bara fotat mina nya kläder och vilat fötterna. Ikväll blir det mys ensam hemma med Andreas. Min kärlek. Nu ska jag ladda in bilderna, ha det fint.

Ny klänning

Den finaste klänningen jag äger kom hem i brevlådan för någon dag sen. Blommig och söt till sommaren. Perfekt! Den kommer från Asos.com och kostar ca 400 kr. Bättre bild och en bild när den är på får ni lite senare. Love!


Tagen på bar gärning


Tänkte bara visa en bild när jag avslöjer hunden som slickar en filskål på bordet!


Valborg

God morgon. Idag är det bara shopping som står det schemat, är inte riktigt så taggad än men vaknade för 20 minuter sen. Dock har jag jätte ont i min hals, verkligen ont. Men det ska inte vara något hinder, inte för mig.
Idag är det ju också Valborg, vilket skulle vara en jätte fin "högtid" eller vad man ska kalla det om inte alla ungdomar ser det som en festdag och en chans till att supa. Jag och Andreas ska iaf vara lite hundvakt till min hund, mamma jobbar natt och syrran är borta. Vi ska ha så mysigt och gå och kolla på en brasa tillsammans! 

Nu ska vi snart äta sen in till stan. Ha en mycket fin dag, jag skriver mer ikväll men två eller tre inställda kommer under dagen.

Bröllop och träning

Hej! Ligger i sängen i den älskade lägenheten i Stockholm. Känner mig hemma här, säker, trygg och lycklig! Vi tog med oss take-out-mat hem och satt framför tvn och åt, så ska det vara.

Idag har varit en bra och fartfylld dag. Dagen började med Cooper testet, klarade det på en bra tid!! Efter det matte och svenska då vi tittade på det otroligt vackra bröllopet i England. Riktigt vackert var det, såg ni det? Annars missade ni något riktigt otroligt. Jag kollade på Daniels och Victorias förra året men tycker verkligen det idag var vackrare! Grattis till England!  Sen åkte jag hem, satte på mig träningskläder och drog ner till 80tals-träning! Super kul men jobbigt efter så mycket träning som jag redan hade fått. När jag kom hem duschade jag och sen åkte vi hit.

Imorgon ska vi upp och in till stan tidigt, till tio. Så dags att sova, god natt. Festa inte för hårt!

STHLM

Har riktigt bråttom just nu. Ska göra några tidsinställda nu. Hörs i stockholm!

It's friday

God morgon. Idag är jag uppe lite tidigare än vanligt. Tänkte att eftersom jag ska springa Cooper testet direkt på morgonen är det bra att äta en stor och bra frukost, i god tid innan så jag slipper håll. Smart tänkt va? Yes. Så jag har redan duschat nu på morgonen och nu ligger jag bredvid min älskade som sover så sött. 

Kommer försöka uppdatera vid min lunch men man vet aldrig.. Jag kommer inte ta med mig min data till Stockholm eftersom vi ska bara vara där i 24 timmar. Men jag kommer hinna göra flera tidsinställda när jag har slutat idag, så det inte är tomt här i helgen. Ha en fin dag, vi hörs senare!

Drömmarnas stad det är du

Hej. Planerna för dagen blev inte riktigt som det var tänkt. Ingen träning för både Jennifer och jag är lite halvt skadade. Jag ska ändå vara med och springa Cooper imorgon, är ovanligt taggad inför det! Men fika med Jennifer och Ken blev det! I över två timmar satt vi och pratade om allt möjligt, mys. Sen mötte jag Andreas som hade med sig Elsa så var vi ute på en lång promenad, gick hem och åt våfflor, jag somnade en timme och sen har vi varit ute och spelat basket tillsammans. Så träning har det blivit idag ändå.

Imorgon går jag i skolan, först till 12.20 men då har jag håla i över 2 timmar sen så slutar jag vid fyra. Då åker jag hem, packar väskan, äter mat, åker och tränar, åker hem och duschar och fixar mig fräsch sen drar jag och Andreas till Stockholm. Äntligen HEM igen. I Stockholm känner jag mig verkligen hemma.

Nu ligger jag och kärleken i sängen tillsammans, med chokladbollar bredvid oss och mjölkglas. Jag bakade bollar att ta med till skolan imorgon! Nu ska vi kolla olika saker, pussas, prata och sen sova. God natt, hörs imorgon då det äntligen är fredag!!


Dagens planer

Idag:
- Gå i skolan 2½ timme
- Ska jag fika med Jennifer
- Träna med Jennifer
- Mysa med Andreas
- Skriva ner vad som behövs köpas i helgen
- Sova
- Drömma om Cooper-runda om ska springas kl 9 imorgon bitti (3 km)

Så här såg vi ut sommaren 09, bästa året i mitt liv!


Siren

Jag älskar sovmorgon! Om jag inte hade haft det idag hade jag redan varit i skolan nu. Skönt att få sova ut! Idag vaknade jag av sirener, från polis, brandbil osv. Läskigt. Nu är jag jätte hungrig så ska göra frukost. Puss!

Lack

Top shop's nagellack är de snyggaste lacken jag sett! Älskar varenda snygg färg. Skrikfärger, roliga färger, helt amazing!! Mina 8 favoriter på bilden.


Behandla andra så som du själv vill bli behandlad

Jag försöker alltid behandla andra som jag själv vill bli behandlade. Jag försöker alltid vara glad, positiv och trevligt. Jag försöker inte ha några fördomar om något eller några. Jag försöker för det mesta ha en positiv syn på allt. Och jag hoppas dom jag träffar får den uppfattningen. Det är klart att man inte alltid kan vara glad men ett gott försökt gör jag alltid. Jag försöker alltid var utåt och hjälpa till. Idag har jag märkt från minst 7 personer att jag inte blir behandlad så som jag behandlar dom. Jag är trött på att låtsas vara glad och positiv och jag har alltid försökt få andra att behandla tillbaka likadant.

Idag brast det, jag har legat i min säng och gråtit så jag fått ont i hjärtat och det svider i mina ögon. Sen grundskolan när jag lärde mig "behandla andra så som du själv vill bli behandlad" har det alltid legat varmt om hjärtat. Jag kommer ihåg första gången jag hörde det och jag tycker det var och fortfarande är ett starkt ordspråk(eller vad man ska säga). Jag följer det varje dag och försöker göra mitt bästa.

Men när man märker att under en lång tid så blir man inte behandlad som man behandlar andra tillbaka, vad är då meningen? Hur ska man då orka? Och varför ska man då fortsätta? Jag ser ingen mening i det men eftersom det ordspråken har legat varmt om hjärtat i flera år, säkert 10 år, så kommer jag forsätta. Jag vill lära det vidare till mina barn osv.

Det enda JAG vill är att bli behandlad som jag behandlar andra.


För mycket prat, för liten verkstad

Hej. Slutade ELVA idag! Fick reda på det klockan ett, men med en sur min satte jag mig i kafetertian och drog hem runt tre. Hade alltså bara en lektion idag. Jag hatar när lärarna håller på så, dem säger alltid att vi elever ska få veta när någon är borta, i bra tid också. Men nej nej. Och på allt det så ska jag inte heller träffa Jennifer idag. Skit dag..

Men är iaf hemma nu och ska slänga i mig något att äta, titta lite i nya VR som kom och sen möta Andreas med hunden. Ha det fint, skriver lite mer sen. Och visar då också vad som kom i brevlådan igår... XOXO


Tre timmar

God morgon. Sovmorgon är underbart, speciellt när Andreas också har det. Mysig natt och mysig morgon, precis som det ska vara. Idag har jag bara två ynka lektioner, tyska och psykologi. Dock är det lunch mellan så det blir tre timmar i skolan. Slutar runt ett och ska då på stan, hoppas på fika, prata ut och sen möta A. Nu måste jag duscha, ha en fin dag.


Röda fötter

Jag är en galning när det gäller färger, speciellt rött. Älskar rött, oerhört snyggt. Och nu har jag hittat ett par grymt snygga klackar, röda.


Från Vivistyle.se

Hur läckra?! Love them.


Score

Har försökt undvika alla datorer, tv och mobiler under dagen. Har haft en sjuk huvudvärk och mått riktigt piss. Men kämpade igenom en helt okej skoldag. Imorgon, torsdag, tisdag och nästa onsdag har jag sovmorgon, score! Lycka.

Snart blir det prinsisar, mys, kramar, pussar, sen sova. Snark. Men till dess ska jag ligga i Andreas famn, om han tillåter. Imorgon hoppas jag på att bästavän åker in till stan och fikar med mig. Annars blir det en hel del plugg imorgon. Och slutar runt ett, score! Hörs senare, XOXO.


Back to school

God morgon. Vet ni? Jag vaknade 05.10 och kunde absolut inte somna om. Så jävla typiskt. Så ikväll blir det sängen, mycket tidigt ska ni veta. 

Idag är det dags för skola igen, efter lovet är det aldrig kul att komma tillbaka. Speciellt inte efter det fina vädret som vi haft, men tur att det blir svalare nu. Skulle bara bli 12 grader under veckan. Jag själv tycker att det borde regna, det är så sjukt uttorkat överallt. Bara min åsikt.

Idag går jag till fyra, kul va? Imorgon slutar jag runt tre, torsdag slutar jag fyra och fredag också fyra. Behöver jag ens säga att jag storhatar mitt schema? Tycker inte man borde få sluta fyra mer än tre gånger per vecka. Jag slutar fyra, fyra gånger i veckan. Och en liten dag slutar jag tre. Fy bubblan. Nu ska jag väcka Andreas och äta frukost. Ha en fin dag!

Finfint

Nu har jag lugnat ner mig så kan skriva lite.

Hur har er dag varit!? Min har varit hur underbar som helst. Behövde verkligen allt som dagen har bjudit på innan skolan och den vanliga, tråkiga vardagen kommer. Lovet har varit riktigt fint. Orkar verkligen inte gå tillbaka till skolan, men med tanken att snart är det sommarlov och frihet så känns det rätt okej och jag ska göra mitt bästa. 

Strax ska jag och Andreas gå upp, mysa och sen sussa. Ha det fint!


PUSS, jag älskar dig KP!


Besviken

Har haft en sån otroligt fin kväll hos min syster. Alla var glada, pigg och det var super kul! God mat, god efterrätt, mycket brännboll, lekar osv. Innan vi åkte kollade jag och Andreas snabbt in hur matchen gick mellan AIK och Syrianska. När vi åkte stod det 1-0 till Syrianska. När vi kom dit så sa min bror att matchen var avbuten och så slutade matchen också. Riktigt tråkig och dålig match, SKÄMS AIKarna som var dra. Fy skäms. Jag är just nu riktigt besviken. Speciellt när jag hade tänkt skriva ett inlägg om hur stor plats AIK har i mitt hjärta. Men ÅHH.. Nej ut och gå nu, XOXO.


Är det fel på mig?

Jag har tänkt på en sak. Dom flesta tjejer vill vara smala, ha en snygg kropp och ha lång smala ben. Men alla ser ju inte likadana ut? Vissa ha kurvor, vissa inte. Vissa är långa, andra korta. Jag är kort, rätt så kort iaf och jag är inte pinnsmal och jag har kurvor men jag vill inte se ut som en modell. Jag gillar mig själv, är inte det det viktigaste? Om man är större än andra och man är nöjd med sig och är bekväm i sin kropp, är inte det viktigast? Att vara nöjd och bekväm med sig själv tycker jag är viktigare än vad samhället säger hur man ska vara.

Att man vågar vara sig själv, man ska våga sticka ut, alla är inte likadana men varför vill man då se ut som alla andra? Var är det roliga i det? Att det finns olika människor göra världen till världen. Jag gillar att se folk som vågar vara sig själva, sticka ut och inte bete sig som alla andra. Jag skiter totalt i hur tjejer i klassen, skolan, på stan vill att man ska se ut. Jag ser ut som mig själv och jag är mig själv. Jag vill inte se ut som alla andra, jag vill inte vara som alla andra.

Efter jag satte in min p-stav gick jag både upp i vikt, fick större bröst och fick mera kurvor. Men jag gillar mig själv, jag är lycklig och nöjd. Jag tyckte ett tag att jag borde gå ner i vikt, vara lika smal som mina vänner och familj men då är jag ju inte mig. Jag ser ut så här och jag är mig själv. Jag tänker inte ändra på mig för andras skull, isf för min skull.

Att man vill vara smal och snygg, BULLSHIT! Man kan vara snygg och mullig, man kan vara snygg oavsett hur ens kropp ser ut. Våga stick ut, våra vara dig själv och försök inte vara någon annan. Se ut som du vill så länge du är nöjd med dig. Jag hoppas bara att folk inte går ner i vikt för att vara snygg, alla är snygga, på sitt sätt. Jag hoppas alla som läser det här är nöjda och bekväma i sig själv och inte vill ändra på sig. Våga vara dig själv. Ha en fin dag, love!


Farlig dansk apa


Asså, när jag läste detta skrattade jag riktigt högt HA HA HA!
Men kom igen, hur kul låter det inte? "Farlig DANSK apa på rymmen", pressen vet verkligen hur man sätter rubriker som drar till folks uppmärksamhet. Jag läste om det först på Aftonbladet men sen när jag såg den här rubriken på nyheter24 blev det lite roligare att läsa. Verkligen roligt, enligt mig. Hoppas ni också tycker det torrisar, XOXO.


Födelsedagsfirande

Hejsan. Idag ska vi fira min äldsta syster. Hon fyllde år den 19 april men var borta hela förra veckan, så hela stora familjen samlas idag för att fira henne. Hon är verkligen inte en i mängden, hon är unik och riktigt häftig. En stor och bra förebild för sina barn och jag är oerhört glad över att ha just henne som syster. Vi kommer spela spel, leka lekar, äta mat, prata, skratta och ha kul, precis som det brukar vara. Jag tycker det är ett perfekt sätt att avsluta det fina lovet jag avslutar idag.

Under dagen kommer jag absolut inte kunna blogga men ett eller två inlägg kommer upp, hörs efteråt. Ha en fin dag, XOXO.


Shoppinglista

Medans jag räknar ner inför nästa helg då det är shopping, valborg, mys och massvis med kärlek. Men fram för allt, shopping. Nu när det är varm ute behövs ny bikini, nya shorts och söta sommar toppar, skor och snygga smycken. Eftersom jag och kärleken åker på fredag kväll till Stockholm och åker tillbaka till mig redan på lördag kväll så spenderar vi hela lördagen inne i stan i butiker. Och saknade Gamla stan!


Shorts och bikini - Bik bok
Ballerinasko och blus/topp - H&M
Ring - Top shop
Linne och tubsjal - Gina Tricot
Sko - Weekday

Viktigast för mig den helgen är skorna från Weekday, bikini och shorts!


Dagens händelse

Jag sitter här just nu, med ansiktsuttryck ingen skulle bli glad av att se. Jag ser ut så här :(( just nu. Varför stackars lilla mig? Jo, jag skulle sätta mig ute och sola, sprang och letade efter mina solbrillor.. Hittade dem och blev så glad, just i den stunden tänkte jag "va bra allt går för mig idag, känns verkligen kul! och mina älskade brillor, jag är så glad över att jag har er!" och så tog jag dom i handen, det kändes konstigt.. Jag skulle precis sätta på mig dom men då.. DÅ såg jag. Va fan, när hände detta?! Jag hade dom när jag var ute igår kväll och visst jag tappade dom i marken EN gången men då gick dom inte sönder för efter det tog jag direkt på mig brillorna. Så nu... Nu har jag inga solglasögon!!!! :(( igen. Hur ska jag klara mig tills jag får pengar på FREDAG?! Fucking jävla skit. Får ha på mig dom så gott jag kan ändå. Kul det ska bli att spela brännboll idag utan brillor i stekhet sol!!!!!


Lid med mig, ingen skadeglädje tack...


Det var nära toaletten


Ja ni... Imorse när jag satt på toan höll jag på att tappa den, blev livrädd för brukar tänka "var är den, snälla säg att den inte ligger i toaletten!!" för hur äckligt vore inte det!? Exakt.
Så idag tappade jag mobilen, såg inte var den försvann men hörde ingen smäll så den landade ju inte i golvet. Tittade i toaletten, inget där. Hade den åkt med i spolningen?! Nej, den landade i mina byxor. Lite komiskt, väldigt mycket tur. Tack gode Gud!

Min dag blev räddad av mina byxor. Coolt. En bra, dramatisk men lite komisk start på dagen.


Sms av en KK

Good morning guys! Har varit vaken ett tag nu, fick ett sms av en KK (klasskompis) som skrev "kom till skolan idag annars får du äta SKOLMAT" jag öppnade ögonen blev lite sur, för alla är väl lediga idag. Och för det andra, äta skolmat är väl inget hot? Snarare ett måste. Så smsade jag tillbaka och sa att det är röd dag och att vi är lediga. Då skrev hon tillbaka att hon hade sminkat sig och fixat sig och tänkte börja gå, då börja jag skratta lite. Skadeglädje är den enda sanna glädjen!

Under natten drömde jag om AIK, och att jag dumpade Andreas och sprang därifrån för han stod och passade en boll med några främlingar och tappade nästan nycklarna med i floden. Ja, knäppt.

Nu ska jag ringa älsklingen, hörs snart och då ska jag berätta vad som hände när jag var på toa. Ja, det lär ni INTE vilja missa! XOXO


Ska träffa "pippi" idag!


MUCKA INTE MED MIG!!

Fan, vilken jävla PMS-data jag har, eller snarare internet. Det är precis som vilken tjej som helst när lingonveckan knackar på. Man blir sur, får choklad, blir glad, får ont, blir arg på allt och alla, vill skjuta någon, vill ha sex, vill bli ompysslad, om man har tur blir man ompysslad och då lycklig och så om och om igen sen när det är över vill man bara få romantik och lek i sängen. Först funkar internet, sen inte, sen en minut, sen funkar EN enda låt på Spotify och sen funkar inget och nu funkar det. Jävla kåta data! Så jag sa till datan "gör inte så här mot mig, jag måste läsa minst 10 bloggar, blogga själv, lyssna på Spotify OCH läsa Aftonbladet. Mucka inte med mig ikväll alltså, jag varnar dig!" och då funkade det! Tror ni det var för min attityd eller mitt tonfall, min charm eller bara tur? Jag tror att det var allt förutom tur..

Till middag åt jag prinskorvisar och makaroner, mums va? Rätt så. Sen traskade jag och Elsa ut och glöm allt jag sa om att hon är stark och snabb, hon la sig ner direkt, gav mig valpögonen och somnade. Jag sa till henne "no you didn't!" så drog jag i kopplet och slet med mig henna. En halvtimme JOGGADE vi, imponerande va? Jag tycker det. 

Sen fick jag skvaller från Andreas, vem älskar inte skvaller?! Och jag gav honom lite. Nu ska jag tittar på Vita brudar aka White Chicks. Imorgon ska vi fira min största syster, mat, släktmys, lekar och massa skoj. Men först en stor frulle, vänta in kärleken, busa med honom sen så. Och det betyder att ni får massa inlägg imorgon, har redan några planer. Hoppas ni orkade läsa igenom detta, jag gör detsamma för er, you know it! XOXO


Från våran picknick.
Skillnad? Min är liten, med grov.



P.S Jag har fått lov att göra om detta inlägg TRE gånger, datan gillar inte mig idag. D.S


Tur det va!?

Tjoho, härligt fin dag. Sov dock bort halva, hehe... Men nu är jag tillbaka, ska bara säga hej och sånt. Har fått färg runt urringningen, sexy shit. Jag känner mig ovanligt sprallig och glad men samtidigt trött. När jag publicerat detta ska jag sätta på mig en tisha och sen gå en pw med hunden, det är tur att man har en stor, stark och manlig hund fast hon är en sexig, vacker kvinna på insida, någonstans... Imorgon blir det firande. Meeen, hörs senare, XOXO!


You sexy thing!


Från topp till tå

Har legat ute och solat, fram och bak, försöker fånga en hyfsat bra färg. Det är som svårast med benen, kritvita är väl snyggt? Njae, men om man går ut och går får man motion och en jämn snygg färg. Kul att jag har huvudvärk då. Men tänkte traska ut lite senare, tänka vila lite, äta lite. Känns inte kul att sitta inne en dag som denna, men jag mår jätte illa och har huvudvärk så får vara inne ett tag till. Nu ska jag springa på toa, too much info?


DU är saknad.


Inspirationskälla nr 1.

Frida Fahrman är en stor inspirationskälla för mig. Hon är otroligt snygg och vacker och hon bär ju alltid helt otroligt fina plagg/outfits! Kollar in hennes blogg dagligen och tar åt mig alla tips och fina plagg hon bär. Och nu när hon har flyttat till Paris (AVUNDSJUK!!!) så har hon ju somriga och söta outfits. För någon dag sen bar hon en knallgul otroligt snygg kjol från H&M. Så igår kollade jag in H&M's hemsida och hittade liknande kjol. Fanns i väldigt många fina färger men jag föll fram för allt för den lätt puderfärgade. 79 kr.


Skulle vara otroligt fin i sommar. Får se hur den passar, håller tummarna och tårna!


Onsdagens outfit

Lite sent, men sent är bättre än inget. I onsdag smög jag och mamma ner till stan och kikade lite. Och tog lite outfit bilder då så här har ni dem!



Varför jag står med armen så där? - Jo för jag hade galet äckligt hår den dagen
 och ville inte att det skulle synas!

Brillor - H&M (förra året)
Linne - H&M
Kofta - H&M (Mammas)
Jeans - Bik bok
Väska - Vero Mode
+ vita låga converse


Jag har en plan

God fina morgon! Vaknade minst 5 gånger under natten och drömde jätte konstiga drömmar. Första natten själv brukar bli så. Idag ska jag sola, ut och gå, ta det lugnt och rensa garderoben. Jag älskar att rensa garderoben för när man är klar har man så lite kläder kvar så då bara MÅSTE man ju shoppa! Helt genialt.

Nu börjar magen kurra och solen värma ännu mer så dags att göra lite påsk-frulle. Till lunch hade jag tänkt att jag antingen tar resterna från idag eller gör en räksallad, mums. Ha en finfin dag.


Det här blandade jag ihop som ett litet mellanmål ett par dagar sen.
Rivna morötter och riven gurka. Blandningen smakade skit!
Men om jag åt en och en så blev det gott.


Den stora svarta

Efter att ha haft en jättefin dag tillsammans med kärleken hoppar jag ner i den svarta, lagom stora, sexiga och god doftande tröjan - min sovtröja. Det är något så himmelskt med den. Hans lukt, hans närhet, hans kropp. Allt som får mig att tänka på just honom. Jag älskar att sova i den, blir så tillfredställd liksom. När jag sover andas jag in hans lukt fast han inte är i samma stad som mig. Jag känner mig nöjd, glad och vaknar upp lycklig precis som om han vore där i.


Design

Designen är på g nu iaf. Ni kanske märker det? En ny header ska fixas men nya bilder behövs först ju. Färgen och header är väl det enda som är kvar. Jag gillar det än så länge! Väldigt positivt.

Pratade nyss med prinsen min, han väntar i 20 minuter på sin buss strackarn.. Ska fylla på mitt glas med smultron och äta lite chips. Mys! Senare tar jag med det upp och sätter på One Tree Hill, ska börja från säsong 1. Känner också att mitt ben dunkar, träningsvärk, YES!! På tal om det btw, jag och Andreas tog en powerwalk idag, riktigt härligt eftersom all träning är inställd tills på måndag.


Läckert

Snygga klackar från Scorett. Snygg röd färg och träklackar, hur läckert?! Asläckert. Kollade in Dollyblond och såg att hon hade köpt dom, snyggare på hennes bild än hos Scorett. Ska nog slå till faktiskt. Fast väntar nog ett tag. Till sommaren. Snygga är dom, och snart mina!


Mjuk päls och Juno

Sån fin kväll! Jag ÖNSKA att jag och Andreas gick runt i Gamla stan, pussades, höll handen och kollade in turistbutiker. Men istället nöjer jag mig med ramlösa smultron, pussar av vovven, Juno på tv och datan i knät. Funderade på att göra lite skolarbete men nu är det lov och känns som jag vill slappna av och njuta in i det sista det här lovet.

Har vinkat och pussat av Andreas också, han är så fin. Men han kommer ju på måndag så får hålla ut i två nätter. Men som jag sa, hunden med sin mjuka päls och Juno på tv betyder att jag överlever. Ha en fin kväll!


Påskens afton

Påskafton idag, långfredagen igår. Långfredagen var helt galen, speciellt i Filippinerna. Kanske länkar det senare, vågar nog inte. Hemskt iaf, om ni vill läsa om det så gället Aftonbladet.se.

Här hemma har vi precis ätit påskmiddag, gott och mättande. Jag och Andreas smälter maten med våra påskägg, pussar, mys, datorerna och vila i soffan tillsammans. Han åker ju hem ikväll och jag hatar verkligen att vara utan honom. Vill sova en natt till, bara eeeeen... Så låter det alltid och så kommer det allltid låta! Min kärlek, min andra halva. Jag är så lycklig och kär på samma gång så jag vill aldrig sova en natt utan honom. Finns inget mysigare. Jag känner mig så trygg och vaknar upp så lycklig. Men åh... Får mysa med honom nu istället, han åker halv tio ikväll..


Just one more time


Blus/topp och ballerinasko - H&M
Örhänge och halsband - jfr.se
Shorts - BikBok
Ring - Cocoo.se


When I see your face

Hej! Har ni haft en fin morgon? Jag har. Solen lyser och det känns otroligt mycket idag, så jag satte på mig mina rosa shorts för första gången i år. Har bikini under och ett slappt vitt linne till. Nu ska jag och bubben sätta oss ute och steka. Idag ska jag försöka få mer färg än igår iaf! Sen blir det påskmiddag, mys och hejdå till älsklingen.. Tråk men det är så fint väder så känns inte kul att klaga på något. Ha en fin dag, vi hörs lite senare!


Min älskling och min älsklings filt under våran picknick i torsdags.


När andra ungdomar dricker alkohol..

Jag är en tjej som inte alls gillar alkohol. För det första fattar jag inte meningen med alkohol och att bli full, få minnesluckor och allt sånt? För det andra skadar alkohol kroppen så otroligt. För det tredje fattar man ju knappt vad man själv gör, att inte ha kontroll över sig själv.. Nej usch. Jag har vänner som dricker och festar varje helg, jag har inget emot när andra gör det för dom får göra vad dom vill. Själv säger jag nej. Men klart att cider är gott, jag älskade sommarcider förra året. Men att dricka en eller två räcker. Och jag själv tycker att man har mycket roligare utan alkoholen. Det är bara min åsikt.

Istället för alkohol dricker jag oftaste äppel dryck(eller äppel cider som man oftaste säger, men handeln får ju inte säga cider) eller ramlösa smultron. Under våren och sommaren blir det ramlösa för min del. Mycket "nyttigare", godare och skadar inte kroppen.



Jag faller inte för grupptryck, jag bryr mig inte om om andra tycker att det är mesigt,
töntigt eller liknande att jag inte dricker, röker eller snusar. Jag bryr mig om mig själv
och jag tänker aldrig falla för grupptryck.
Jag tänker vara mig själv och den jag är, jag tänker aldrig vara någon annan än mig själv.


Glad påsk!

Hoppas ni har och får en jätte fin och bra pås! Glad påsk finisar.



Om och om igen

Harry Potter har gått på tv ikväll och trots att jag AVSKYR han och hans perfekt runda glasögon så hade vi filmen på. Dock tittade bara Andreas medan jag satt vi datan under hela filmen. Har gått igenom alla 50 bloggar, 9 webbshoppar och 5 andra hemsidor minst 5 gånger extra. Galet, jao. Efter det tog jag fjärrisen och kopplade om till BB. Har jag fastnat för det? NEJ, vidrigt men konstigt nog underhållande. Nu ska jag hoppa in i kärlekens armar, pussa på kinden och springa därifrån för att göra en skål med fil, flingor och en lagom mängd socker!


Niger och säger att nu är det vår

Som jag längtat efter blåsipporna! Det är ett riktigt vårtecken enligt mig! Nu har ju även vitsipporna och tussilagor blommat ut, gräset är grönt, insekterna surrar och fåglarna kvittrar. Så vår är det ju helt klart!



Långa fredagen

Idag är det långfredagen! Med vårsol, värme, påsk, B&J's och kärleken lever jag livet på en stol utomhus. Jag och kärleken tog hunden och gick en sväng till parken och badade hunden, hon blev glad och våt. Precis som det brukar vara med tjejer! Ikväll väntar tacos med familjen och Andreas. Men tills dess ska jag bli brun, tyvärr kan jag aldrig bli brun.. Måste först bli röd, sen brun. Så jag ska väl gå ut och bli röd nu.

Åt precis upp min glass som jag köpte igår, fick nog munorgasm. SÅ god! För att komma in på något helt annat så händer det jätte mycket roligt nästa helg, LOVE!


Jumpsuits

Jumpsuits har aldrig varit något som jag gillar, aldrig varit i min smak riktigt men iår tänkte jag slå till på en. Har hittat ett par snygga, bjussar på några här.


Nelly, Nelly, H&M och Top shop


Kläder med stort K

Jag tittade igenom min mapp Kläder med stort K som jag har alla kläder-/mode-/inspirationsbilder. Ska rensa lite i mappen imorgon. Nu när jag kollade igenom hittade jag en kofta som mitt hjärta fortfarande slår lite extra för. Jag blev kär i den förra året men fick aldrig tag i den. Väldigt tråkigt eftersom den är otroligt snygg men ändå så enkel.. H&M är butiken som hade den.


Filmmys

Hello! Sitter och kollar på film med min andra halva, Andreas. Jag är sjukt sugen på att flytta hemifrån, bara längtar ihjäl mig!!! Men iaf, vi tittar på filmen Hancock. Rätt bra faktiskt. Köpte en B&J's på vägen hem och har suttit och smaskat på den. En annan helt random bra nyhet är att jag tippade rätt på matchen idag, 2-0 sa jag och 2-0 blev det! Helt underbart. Nu väntar jag in nästa helg med massa äventyr. G'night!


Skärtorsdag

Just nu är jag galet trött! Dagen har haft fina stunder och fula. Tråkigt och roligt. Men mindre om min dag och mer om 2 timmar framåt. Jag ÖNSKAR så galet mycket att jag var i Solna just nu. Om två timmar möter AIK Göteborg på Råsunda och jag önska vi var där och såg det live. Men jag är nöjd med att få vara i älsklings knä och vila en stund innan matchen startar, hare bra nu ska jag vila!


Första gången jag träffade Andreas var 13 juli på en AIK match.
AIK-Göteborg faktiskt. Då vann AIK och jag håller tummarna ikväll..


Lyckliga kärlek

Hej! Jag har haft världens finaste eftermiddag med min prins. Vi spelade basket, pratade ut, mös och hade verkligen det jätte fint. Är så lycklig med honom. Bakade chokladbollar ikväll också. Har väl inte så mycket att säga faktiskt. Tänkte bara säga hej och så. Hörs imorgon.


Vad har jag gjort idag?

FAN va jag har haft det tråkigt idag. Pisstråkigt. Inte njutit en enda sekund. Har ett avsnitt kvar av O.C sen är det slut. Fattar ni då vad jag gjort hela dagen? Tittat på O.C... Och städat faktiskt. Skulle sitta ute och sola men solen har gömt sig hela dagen typ. Bara nu vid fyra har den tittat fram några minuter men då har det ändå blåsigt..

Andreas har slutat och är på väg hem, han var jätte konstigt imorse... Men men. Ska försöka få tag i farmor och farfar också, men dem svarar ju aldrig!!


Only, only you


Ljusa

Ett inköp jag måste göra nästa månad är tunna ljusa jeans! Helst har jag letat efter jeansleggings och ett par ljusa alltså, finast till sommar och våren. Så hittade  ett par för 99 kr på H&M. Jag ÄLSKAR H&M, dem räddar alltid en i nöden. Perfect.


Rosa blus med volanger - H&M
Färgglada armband - H&M
Jeansleggings - H&M
Skor, brills och ring - Lindex


Väderguden

God morgon. Vilka skit program det är på tv den här tiden! Tur att jag har datan nere och 5 avsnitt kvar av O.C season 4. Idag är jag själv hemma till ungefär fem. Ibland är det skönt att vara hemma men jag har varit det varje dag den här veckan, det är skittråkigt!! Väderguden kunde väl ändå bjuda på lite mer sol. Ganska molnigt.. Nyss när jag kollade graderna stod det 22 och nu när jag kollar står det 16?! Alltså utomhus.

Får se vad jag hittar på själv hemma idag. Blir nog sitta ute, kollar klart på O.C s4. Nu ska jag iaf göra frulle!


Påsk planer

Hej! Har nästan precis kommit hem, vi badade Elsa ute i Bresse. Mys. Hon var jätte glad och sprang nästan efter varje pinne. Sen dök hon verkligen ner med huvudet under vattnet, så roligt att se!

Jag och Andreas har lite planer inför påskhelgen. Farmor och farfar, påskmiddag, mys, grillning osv. Ska försöka få tag i en påskpresent till pojken min. Har några idéer. Nu väntar maten, mys och pussar! Ha en fin kväll.


Fly away with me


Dagens behov

Idag behövs det mycket dricka, för man sitter i solen och annars får jag sjukt ont i huvudet. Och någonting att läsa. Så det är precis det som blir "dagens" idag. Detta dricker och läser jag ute i solen. Ha det fint!


Nya H&M och Ramlösa smultron


Smyckeskaktus

Det finns ju massor med olika smyckesträd, olika modeller och färger osv. Men jag hittade en lite roligare grej, en smyckesKAKTUS! Kul va? Som en kaktus istället för ett träd. Har redan ett smyckesträd som jag fick av pojkvännen så säger dock nej till kaktusen..


Finns i grönt och vitt, från Bluebox.se


Mycket att göra

Hej! Ännu en fin dag på schemat. Älskar Sverige i såna här stunder. Just nu sitter jag och tittar på Biggest Loser och ska väl göra frukost. Vet också att Andreas är i Enköping om ungefär en halvtimme... Fast han kommer hit om ungefär 2-2½ timme.. Ska hinna städa lite, fixa till våran picknick vi ska ha, sola och gå ut med elsa, allt innan han kommer! Bäst att sätta igång, några tidsinställda kommer under dagen.


Sad face...

Blir mer och mer ledsen dag för dag när jag tänker på mina älskade skor som väntar på mig på Weekday. 500 kr, hur... Åh hå, ville bara säga det. Måste få ut det ur mig. Älskade, vackra, snygga, perfekta skor...


Bilda familj, karriär osv

Blev faktiskt helt besatt av dem rosa shortsen, men för 99 kr, helt galet! Perfekt till promenader i sommarsolen, träning utomhus och sånt. Funkar ju också att slappa i till vardags. Ska klart slå till på dom!

Annars så... Det var så gott att äta idag, efter fick jag glass och däckade i soffan.. Sen ringde Andreas, saknar honom mer och mer.. Nu tittar vi på En unge i minuten. Härligt program, vill också bli mamma, fast i framtiden. Vill bli vuxen, flytta hemifrån, skaffa jobb, bygga upp en karriär, gifta mig, bilda en familj och resten. Hoppas bara att jag inte dör innan. Seriöst, det är läskigt.


På jakt

Just nu är jag på jakt efter ett par träningsshorts, hatar shorts.. MEN vet att flera olika märken har snygga i en cool rosa färg så letade upp ett par olika rosa träningsshorts och blev mycket nöjd.


Nelly, nelly och H&M.
1. kostar 299 kr(tror jag...)
2. kostar 499 kr
3. kostar 99 kr
Tror jag satsar på dom från H&M, snyggast färg också!


Brösthat och matfavoriter

Väntar just nu på min favorit mat som mamma håller på att laga, kycklingspett, ris och jordnötssås! Så otroligt gott, till det köpte vi Ramlösa smultron. En till favorit. Dagen blev bra trots Andreas inte kom idag. Dock skulle jag testa shortsen från H&M men fanns inga i min storlek. Ska nog ner imorgon och kika.. Och måste testa bikini, det är mitt största problem just nu - mina bröst. Jag hatar dom! Ursäkta men ni ska bara veta hur mycket dom har växt... Kan inte ha en enda bikini överdel som jag hade förra året, jo en! EN!!


Så mycket bättre

Har precis fått hem Så mycket bättre-skivan, älskar nog varenda låt. Alla har sin egna tolkning och alla har det lilla speciella. Ska ladda in hälften av låtarna till mobilen, sätta mig i solen med min vattenflaska och lite frukt, livet är otroligt bra ibland va! Pratade nyss men Andreas också och han gjorde mig på bättre humör, älskar att han kan fixa det så lätt. Ikväll blir det träning också. Ha en fin dag i solen.


Petter och September tillsammans, så bra.


Kärleken är knepig

Hej! Ännu en solig, fin, varm vårdag. Idag är jag dock inte lika glad som igår. Igår tänkte jag "åh imorgon kommer Andreas hit" och så tänkte jag gå en powerwalk på morgonen och möta honom. Men när jag smsar honom så säger han att han fick reda på att hans möte är imorgon så han kommer inte idag, bajs! Jag som har överraskningen och grejer! Hoppas det blir imorgon då.. Men ska sätta mig i solen och steka, hörs.


VÄRLDENS bästa vän


When I run, follow me


Allt det som gör en glad

Idag på dan sov jag i några timmar och missade därför den spännande matchen AIK spelade. Dem mötte Elfsborg, matchen slutade 2-2. Skönt. Idag när jag och Bea cykeltränade Elsa så gick det super bra! Jag sprang efter cykeln och fick lite träning iaf. Men idag, hur fint väder har det varit! Hur glad blir man inte av det här, solen, fåglarna, barnen, allt. Alla är så glada och pigga, det är så jäkla underbart! Vi hörs imorgon, kramisar!


"Vi i Sverige sticker ut precis lagom mycket.."

Donken reklamen ni vet? Iaf, jag tycker det är otroligt sant! Man kör på en hel svart outfit och kanske röda skor, alltid något litet som sticker ut. Jag gillar när hela outfiten sticker ut. Men när det gäller skor älskar jag färgglada! Här är några favoriter, stick ut mer än lagom you guys!


Dom två första skulle jag aldrig sätta på mina fötter, läskiga!! - Have2have
Den röda ballerina skon är jag förälskad i, ska lätt köpa den snart! - H&M
Korall/rosa klack från Topshop, snygg färg och modell.
Svart men rosa sula, såå snygg och verkligen ett bra pris. - Skonamig
Blommig sko med kilklack, älskar kilklack och denna är så somrig och fin! - H&M


Jag vill inte ha någon som bara säger, jag vill ha någon som gör det också


Solen är som terapi

Hejsan svejsan. Sitter nu och väntar på min syster så ska vi gå ut och cykla med hunden. Får se hur det går, vi brukar inte göra det så det blir en liten cykel-träning för Elsa. Idag har jag solat, solat och sovit. "Råkade" somna i soffan men det var så behövligt, har haft en jätte jobbig huvudvärk hela dagen...

Imorgon och iaf några dagar till ska vädret fortsätta i sån här takt! Bra det, för jag har en "överraskning" för Andreas. Så jag hoppas den blir av imorgon, eller på tisdag. Beror på hur han jobbar också. Nu ska vi ut och cykla, ha det fint!


För tre år sedan tog jag och min vän Säxan första doppet utomhus!


Inför stranden

Bikini finns i olika färger, modeller, priser osv.. Finns otroligt mycket att välja mellan. Har hittat ett par favisar. Ska försöka välja EN... Svårt val.


Bikbok, H&M, Top shop och Nelly.
Vill ha i någon snygg färg och någon svart. Tror den svarta från Bik bok för den är ursnygg och dom har jätte bra priser. I någon färg blir det antingen H&M, Nelly eller Top shop.


For love

Jag har blivit helt förälskad i en jätte söt liten topp från Top shop. Ska jag slå till? JA!! Jag tror det. Här är en outfit med den toppen.


Shorts och brillor - Bik bok
Örhänge - Jfr.se
Halsring - StylebyTyra.se
Skor - Lindex
Topp - Top shop
Väska - H&M


Sunny sunday

God morgon. Har sovit som skit inatt! Drömde dåliga/konstiga drömmar, vaknade flera gånger under natten och vaknade och hade jätte ont i nacken. Bara skit. Idag vet jag inte vad som kommer hända riktigt. Blir väl lite sola igen om solen tittar fram lite mer, städa rummet lite kanske, vi får se. Ska kolla lite på O.C nu, ha en fin dag.


På väg hem

Har precis beställt hem klänningen från Asos. Är överlycklig och trött!! Kommer bli så perfekt i sommar, fattas bara skorna från Weekday nu. Måste spara...


Min nya älskling

Jag dumpade den förra och skaffade in denna snygging, från Cubus 499kr. Den var så värd det! ÄLSKAR den, bor i jackan när jag är ute och vill aldrig ta av den..



Kriget är slut

Hej! Har suttit ute i solen största delen av dagen. När jag åt lunch satt jag inne och kollade på O.C season 4. Har läst mer ur boken Kriget är slut av Morgan Alling. Han är en riktigt häftig person och skriver verkligen bra i sin bok. Ska kolla på programmet Det blir bättre på kanal 3 imorgon när han är med. Han är verkligen inspirerande!

Igår smakade jag en till av de nya GB glassarna, den var mycketmycket god!


Inför sommarlovet


Klänning - Asos (BESTÄLLD!!!)
Skor - Weekday (ge mig...)
Färgglada smycken - H&M


Men...

Kommer ni ihåg en klänning jag visade för ca 1 månad sen? Blommig och söt till våren och sommaren. Den var från Nelly. Jag kunde inte hitta den efter den, letade som en galning men för en vecka sen letade jag igenom hela Nellys hemsida och hittade den! Jag trodde hela tiden att den kostade 299-499 kr. MEN den kostar...


995 kr.. Den är otroligt fin och allt men skulle inte betala 995 kr för den, tyvärr.


Före och efter

Mammas blommor börjar blomma nu när solen är framme. Och en blomma som blommar ser så plastig ut innan men när den slår ut riktigt så är den faktiskt riktigt fin. Här får ni se, jag tycker det är lite roligt!


Före eller innan blomman slår ut. Visst ser den oäkta ut?

Efter, riktigt fin!


Lördag

God morgon people! Fin dag idag va? Fast det blåser... Men det är sol och vår och det är det som räknas. Idag vet jag inte riktigt vad jag har planerat, ska försöka sola lite, städa m.m. Tråkgrejer med andra ord!
Ett tips till er är att titta in Gina Tricot's hemsida! Deras nyheter är galet snygga. Skriver mer senare.


God-natt-inlägg

Nu ska jag faktiskt säga god natt.. Väldigt tidigt för att vara helg men jag är trött efter den här veckan som varit och ja, då känns det lika bra. Ikväll har jag tagit ett bad och försökt vara avslappnad och ta det lugnt. Har varit så skönt!

Imorgon skippar jag träningen på morgonen för har haft en sån hemsk huvudvärk idag. Ska försöka sola lite och ner på stan för att kolla in H&M's nyheter. Ikväll skulle vi beställt hem lite från Asos men blir väl imorgon. Natti.


Sol, värme, lycka

Slutade 11.10 idag men åkte hem runt tolv. Fick glass av mamma och gick på en varm promenad med Elsa. Sen vilade jag, fixade lite på datan osv. Vid fem åkte jag ner till träningen, körde på en timme och det var så skönt. Och det var riktigt skönt att cykla dit och hem. Åt lite rester från igår, då vi grillade! Mycket gott. Nu ska jag ta ett bad och bara slappna av...


Skulle inte tacka nej till B&J nu.


Gå och kissa

Inatt vaknade jag och frågade Andreas "vad ska jag göra? vad ska jag göra?!" han kollade på mig rakt in i ögonen och sa "har du varit och kissat?" jag fattade inte men svarade "nej". Då ska han "om du inte har kissat måste du gå och kissa nu!". Sent vände jag mig om och somnade. Hm, knäpp man man har.

Idag är det fredag och jag slutar 11.10! Sen är det påsklov, gud så skönt! Som vi har längtat. Och hur fint väder är det inte idag då. Like it. Hörs under dagen.

Ingen rubrik

Jag har blivit lite smått galen/arg att jag inte har pengar till shortsen jag vill ha och dom underbara skorna...

Skolan gick hur bra som helst idag! Och imorgon har jag bara idrott och matte, slutar alltså 11.10! Sen är det lov i över en vecka!! Nu ska vi grilla så måste passa grillen, hörs senare!

Från topp till tå

När jag och Andreas var på våran dagliga shopping tur på helgerna i Stockholm hittade jag världens bästa kap. ÅRETS kap! MATRIX shampoo och balsam 500ml för 199 kr för båda! Galet glad jag blev och sprang direkt och köpte. Är så jäkla nöjd, verkligen något jag rekommenderar. Mitt hår kändes friskare, snyggare och mer liv i det direkt efter första tvätten. Är super nöjd. Och för ett sånt bra pris också.




Conscious collection H&M

Idag släpps den underbara kollektionen från H&M. Älskar faktiskt varenda plagg från CC men har blivit helt tokig i två shorts och några toppar. Bästa kollektionen som H&M har lanserat hittills. Tummen upp!


Låt mig höra..

God morgon. Torsdag idag och det känns riktigt bra. Nu när det bara är idag och imorgon kvar till påsklovet tror jag inte att vi får några läxor idag. Vilket är ännu bättre! Kommer gå i skolan ända till fyra men har några tidsinställda ett par gånger idag, när jag kommer hem från skolan kommer jag vinka hejdå till min finaste... Han åker hem till sig torsdag-måndag kväll. Så får vara utan honom i helgen. Tråk men man kan inte vara med varandra hela tiden! Dock hjälper det mig så mycket när han är här. Men i helgen tänkte jag göra klart det sista inför alla redovisningar och försöka träna så mycket som möjligt. Jag tror det blir lite träning ikväll också. Ha en bra dag!!

Påskharen; lyssna på min önskning!!


Show the world your love

Hej! Vad mycket olika collage det blev på bloggen idag, men så blir det ibland, vissa dagar har man ingen lust att skriva något och slänger upp sånt istället. Har haft en riktigt bra dag, en av de bästa dagarna hittills i år faktiskt! Imorse vaknade jag av orden "du är världens vackraste" och en lätt puss på kinden och munnen, hur perfekt och mysigt låter inte det? Ja, det vare. Dagens fortsatte med mys och att bli ompysslad och kramade av älsklingen. Fick ligga i hans famn och bara gråta ut, något jag verkligen behövde. Och att han sedan får mig att le hur snabbt som helt är ren magi, ren kärlek. Åh jag är så lycklig!

Ligger i sängen och lyssnar på en av mina favorit låtar för tillfället. Väntar på att Andreas ska komma och lägga sig bredvid mig, titta på O.C s4, mysa och pussas med mjölk och chokladbollar. Det förtjänar man en lill-lördag som denna. Imorgon väntar en lång skoldag, träning och så mycket plugg jag hinner. Vill bli klar med allt som ska redovisas efter påsklovet så fort som möjligt så försöker ligga i nu. Vill ju kunna njuta av lovet som närmar sig, två skoldagar kvar!!


Olyckligt kär..

Jag ÄLSKAR skorna jag visat ett x antal gånger här.. Från Weekday, så snygga! Så därför, älskade påskhare, önskar jag mig dessa snyggingar, i storlek 38 och färg spelar ingen roll. Båda är lika snygga. Tack kära påskhare, love!


Wanties

Tre skor, eller två olika modeller jag har gått och blivit kär i... Så snygga, båda två!


Köpställe: Have2have och Nelly


Mode

God morgon! Igår åkte jag och tränade på kvällen, har dock gjort illa min fot men körde på ändå. Fick linda om den sen men vaknade ett par gånger och hade jätte ont. Ska ha bandage runt den idag så jag kan träna imorgon också!

Har börjat leta massa vår och sommar kläder, det finns ju inget bättre än sommarmodet! Så snygga, fina och vackra kläder butikerna lanserar nu. Precis i mitten av månaden när man inte har pengar också.. Jaja, hörs senare.


Rosa

Cerise rosa är så jäkla snygg! Speciellt om det är t.ex jeans, vitt linne och något cerise till det. Så snygg. Man ska sticka ut lite, det gillar jag. Som min gula skjorta, man ska inte vara rädd för att vara färgad. Här är min tre cerise favoriter.


Från Gina tricot och Top shop


It's all about the money

Hej! Sitter i skolan, har fått jätte mycket gjort idag. Tre saker klara, SKÖNT! Jepp. Snart börjar jämställdheten och då ska jag redovisa om massmedia sen börja med min fördjupning, awesome.

Efter skolan ska jag hem, packa väska och troligen dra och träna. Ikväll har jag och Andreas bestämt att vi ska sova tidigt, jag hoppas vi håller det. På torsdag släpps H&M's kollektion, jag som skulle sparat pengar till det..! Men jag håller tummarna att det finns kvar när jag har pengar igen.. Vi får se. Nu ska jag fixa det sista på min redovisning. Ha det bra!


Brillor

Denna månad letar jag efter dem perfekta solglasögonen. Har ett par från förra året men letar efter ett nytt par. Hittat ett par snygga på nätet och nu gäller bara att se om dom är lika fina i verkligheten. Hope so!


Köpställen: Gina Tricot, Top Shop, H&M, Bik Bok och Monki.


Årets bikini

Skrev ju för någon dag sen om en bikini jag ville ha från Nelly.com och jag tror faktiskt att jag kommer beställa den. En fin rosa färg, jag älskar modellen och ja, perfekt? Hoppas det! Här har ni den.


Monday morning

God morgon! Fin dag det kommer bli idag, 15 grader sa vädertanten nyss! Jag går i skolan till fyra men har 3 timmar håla mitt på dagen.. Äsch, kommer nog bli en mycket bra dag.

Matchen igår var nog den bästa matchen jag gått på! Var så glad och skrek som en galning och pricken över i:t, det slutade 3-0!! 2 mål på 15 spelade sekunder är ju grymt! Ha en fin dag.


Alltid I Kärlek

God morgon! Trodde att jag skulle få sovmorgon den här helgen och få sova ut men nixpix. Är uppe mycket tidigare än igår för idag ska jag och Andreas på AIKmatch! Matchen börjar 14.00 och jag åker hemifrån 10.00. Ska bli så himla roligt!! Är dock inte så taggad än men det är bara för jag är otroligt trött. Kommer inte kunna blogg så mycket idag men har ett tidsinställt och är inte borta allt för länge. Ha en bra söndag!


Bollar i luften

God morgon! Idag har jag mycket bollar i luften. Skolarbete, stallet med Albertina, tapetsera hos syrran, städa rummet osv.. Men det kommer bli en bra dag! Vaknade med solen i ögonen, det är lycka. Skulle egentligen träna 10-11 nu på morgonen men den tiden rider Abbe så följer med henne den här veckan.
 Nu ska jag fixa mig lite, ha en finfin lördag!


En härlig sommarkväll 2009


Asos har gjort det igen!

Jag har hittat en klänning eller klänningEN som kommer bli min skolavslutnings klänning! Den kommer från Asos och är SÅ snygg! Perfekta sommarklänningen. Är så kär i den!


Hur fin?!


Träning

Hej! Kom precis ut ur duschen, tränade en timme. Det är så skönt, speciellt efteråt. Ska verkligen börja komma igång nu regelbundet!

När jag tagit på mig kläder väntar tacos till middag, lite godis och massa skratt till bl.a. Varning för barn! Superduper bra fredag ju. Kommer nog sova runt tolv skulle jag chansa på så några inlägg till blir det allt.

Och jag tror att jag har hittat årets bikini för mig. TROR jag. Det är otroligt fin och allt, ska tänka lite på det. Bild kommer imorgon. Den är från Nelly.com.

 


Lycka, kärlek - fredag!

Hej! Håller på att städar rummet men tar en lite paus nu. Min fredag har varit så otroligt ovanligt bra! Har varit glad, pigg och kär hela dagen. Andreas väckte mig och sa "du är världens vackraste" och gav mig en puss imorse, kunde inte vaknat på ett bättre sätt! Fick en härlig sovmorgon till halvnio, två timmar innan jag brukar gå upp så kände mig utvilad.

Om 50 minuter ska jag åka och träna. Älskar att träna! Blir så pigg och glad utav det. Imorgon bitti, eller ja, runt 10 på morgonen ska jag och mamma åka med Albertina till stallet. Efter det ska vi åka hem till dom och hjälpa Malin(min syster) att tapetsera och umgås! På söndag ska jag till Stockholm över dagen och jag är mer än överlycklig för det, mer om det på lördag kväll. Puss!


Min bebis Elvis är skadad. Han har ett sår på huvudet som har inte kan låta bli att klia sönder
så han blöder som bara den..


Inspiration

Hur mycket inspiration, tankar och drömmar får man inte om man tittar in t.ex Top shop's vackra sommarkläder? Jag blir som tokig i allt. Och dessutom vill ha sommar fortare! Tänk att slippa sätta på sig tjocka skor, jeans och istället ha sandaler och jeansshorts!


Virkad klänning och nagellack - Top shop
Väska - H&M
Skor - Lindex


Jumpsuit/One piece

Har ni kollat in Gina Tricot's nyheter för dagen? Dom har fått in jumpsuit som påminner väldigt mycket om One piece. Första gången jag såg en liknande var på Bik bok förra året men det var innan One Piece blev riktigt känt. Sen jag såg den på Bik bok har jag velat ha en sån men Bik bok slutade sälja dom, One Piece är så dyra och har inte hittat några andra... Tills nu! På Gina Tricot, för 500 kr. Perfekt ju! Måste ha en sån, så mysiga!


Vill helst ha i rosa eller marinblått.


Brb

Hello people! Idag har varit en riktigt hemsk, dåligt och onskefull dag. Ingenting har gått bra! Glömde nycklarna i min vinterjacka så missade matten pga det. Och lektionerna gick åt helvete, ingen var trevlig och blööö..

I helgen blir jag och mamma ensamma hemma, kommer bli kul. Vi ska äta tacos, ha fredagsmys, på lördagen åker vi till min stora stora syster och hjälper henne göra om i deras sovrum. Nu måste jag faktiskt springa. Kommer strax typ!


Skänker en tanke till dig, till er

Idag eller nu blev en jobbig morgon för fick en så hemsk nyhet. Världens(och då menar jag VÄRLDENS!) finaste, mysigaste och snällaste hund har gått bort. Fick en riktig hjärtklappning när Andreas läste upp smset.. Jag tänker på dig och er idag och jag lider verkligen med er.

Känns konstigt att skriva här under just nu. Men min dag spenderas i skolan som vanligt, slutar runt fyra. Vi hörs då. Ha en fin dag!



Jag älskar dig, jag finns här för dig.
Du är bäst och jag vet att du klarar allt.
Oavsett vad, så finns jag alltid vid din sida.


Skänker en tanke till dig, till er

Idag eller nu blev en jobbig morgon för fick en så hemsk nyhet. Världens(och då menar jag VÄRLDENS!) finaste, mysigaste och snällaste hund har gått bort. Fick en riktig hjärtklappning när Andreas läste upp smset.. Jag tänker på dig och er idag och jag lider verkligen med er.

Känns konstigt att skriva här under just nu. Men min dag spenderas i skolan som vanligt, slutar runt fyra. Vi hörs då. Ha en fin dag!



Jag älskar dig, jag finns här för dig.
Du är bäst och jag vet att du klarar allt.
Oavsett vad, så finns jag alltid vid din sida.


Hemma från dagens

Kom precis hem från dagens träningspass, skönt! Väntar just nu på mat och mys med Andreas. Mamma ropar att vi ska duka och sen äta. Men ja, dagen har gått jätte bra faktiskt. Imorgon kommer bli bättre, har jag bestämt!

Skrev två uppsatser idag, engelska om boken vi har läst och spanska om sommarlovet. Då börjar man längta till sommaren, men hörrni, hur härligt väder har det inte varit idag då? Vår!


G, VG eller MVG?

Hejsan hejsan! Har lunch just nu, har tagit det lugnt med lite plugg. När jag satt på tyskan tänkte jag "jag måste fan satsa nu.." och det är ju sant. Jag vet inte vad jag vill plugga till, tror jag, har en aning iaf. Men ändå, om jag vill plugga vidare direkt så gäller det bra betyg. Och då känner jag att jag måste prestera bättre, i alla ämnen. Jag är jätte nöjd i det jag har VG och MVG i men har fortfarande en del G som jag vet jag kan höja. Så det ska jag försöka göra nu och ändå hålla en G-nivå på resten. Just nu behöver jag bara fokusera på 2an, jag börjar trean snart och jag vill inte ha något IG från 2an kvar. Matte B, skjut mig men jag ska tenta av det under veckorna innan sommarlovet och nu.

Nu blir det till att läsa engelska boken som vi ska skriva uppsats på idag, satsar på VG!


Under ombyggnad

Just nu kan jag meddela att bloggen är under ombyggnad, våren är på väg, gräs och blommor blommar och min blogg med, den ska göras om från början. Det kommer inte bli klart på 1-3 dagar men jag bloggar så gott jag kan ändå. Jag hoppas jag blir nöjd så fort som möjligt. Vi hörs när vi hörs.


Sommar

Alla vill väl ha sommar nu, gå runt i shorts, känna värme och vara lycklig på stranden. Jag längtar så mycket efter att köpa att fina sommarkläder. Som dessa..


Rosa tröja - Gina Tricot
Shorts - Bik Bok
Solisar, väska och sandaler - Lindex
Ring . Top shop
Armband - H&M


GB glass

Har ni smakat någon av de nya GB glassarna? Jag, Andreas, Bea och mamma köpte en varsin igår och jag älskar den jag tog! Mycket god. Och mamma sa också att hennes var god, mumsigt med glass.


Den här åt jag.


Räknar ner

Just nu vill jag sitta inne i Solna Centrum och dricka lite Espresso House. MEN just nu sitter jag i fotöljen i vardagsrummet, ska strax äta middag. Tyvärr kan jag inte vara i Solna ikväll, för det var ju slutsålt.. Men jag är nästan lika glad för vi kommer ju se matchen på tv. Premiär och derby på samma kväll, det händer inte ofta!

Andreas kom hem för ett tag sen, han skrämde livet ur mig! Just nu tittar han i hundboken, det är farligt... Jag blir alltid förälskad i nya hundar. Så fina, nästan alla!

Min kärlek till AIK är helt otrolig. Jag kan inte förklara känslan man får när laget vinner, alla supportrar runt om en själv på matcherna. Känslan man får när man sjunger ut sin kärlek. Och självklart sin favorit spelare, min favorit är Kenny Pavey. Han är helt amazing!! Förut var det en annan men han fick lämna laget... Nu börjar Allsvenskan och jag är lyckligare och mer taggad än nånsin!


Tjocktröja, matchtröja, två halsdukar och en mössa - AIK i mitt hjärta.


4/4

Hej! Har faktiskt redan slutat för dagen, skönt japp! Skolan gick jätte bra, känns bra att veta att en lärare som är ganska sträng ändå litar på mig. Annars så är det ju premiär derbyt idag, det kommer bli så jäkla galet. Jag kan redan känna att matchen och publiken kommer vara helt underbara! Jag kommer inte kunna gå och det skyller jag bara på mig själv, är lite ledesen men då bjöd min moster och hennes familj in mig och Andreas ikväll för att titta på matchen tillsammans. Självklart tackade vi ja, och det gör min dag super bra. Nu ska jag läsa lite nyheter!


Hej mysiga cape

Jag har letat i smyg efter en snygg cape, helst från Åhléns eftersom deras kostar bara 199 kr. Och i lördags när jag och Andreas gick och kollade på allt och inget typ så såg jag en grå cape med fransar i kanten, den kostade 199 kr och den blev min! Mjuk, len och mysig och perfekt. Kan användas året om, tummen upp för det.



Kalla sommarkvällar, regniga höstdagar, snöiga vintermorgonar och blommande vårveckor!


Nyckelringar

Jag har aldrig varit en "samlare", inte kapsyler, frimärken eller liknande. Men jag tror jag har insett att jag har blivit en samlare nu. Tror jag samlar på nyckelringar, jag tokälskar nyckelringar. Köpte en nyckelring på H&M igår, den är ursnygg! Och hittade flera andra nyckelringar på andra butiker jag ville köpa. Det roliga är att jag bara har EN nyckel och tre nyckelringar på den ensamma nyckeln... Har en lite röd converse sko med glitter från Budapest, den nya "bollen" från H&M och en konstig sak jag fick av mamma.

Här är min heta rosa boll, H&M Divided 30 kr.



Frukt

Har precis kommit hem från träningen, lunchen och bion. Fel ordning dock. Bion, Trassel, var jätte bra och fin. Riktigt roligt tillsammans med Albertina. Sen mötte jag upp Jennifer och lunchade en sallad med henne, satt där i en timme innan vi drog hem till mig. Här åt vi frukt och gjorde oss klara för träning, sen tränade vi. SÅÅÅ skönt. Nu sitter jag här och undrar när Andreas kommer, om han är på väg? I don't know...


Mys!


Första söndagen i April

God morgon! Klockan är nio denna söndags morgon och jag klev upp för 40 minuter sen. Har duschat och ätit frukost, sitter i soffan med älskling och kollar när han spelar. Ska nog ta och fixa det sista och packa klart. Kommer vara hemma runt tolv men tror inte jag hinner blogga något då..

Jag och Albertina ska se Trassel 3D. Hon var så bestämd att det skulle vara 3D för annars skulle vi gått förra helgen. Men 3D it is! Jag har hört från flera att filmen ska vara jätte bra och det tror jag nog. Två nya bra filmer på två dagar, inte illa!

Efter bion ska jag möta upp Jennifer så ska vi fika/luncha och prata i någon timme sen är det dags för träning. Dagen kommer bli mycket bra, stressig men otroligt bra! Tur att kameran och jag är laddad. Hörs någon gång under dagen då!


No Strings Attached

Hejsan! Lite sent för ett inlägg kanske men finns ju folk som fortfarande är vakna så.. Vi kom hem för ca en halvtimme sen. Vi var ju på bio och filmen var helt underbar!! Underbar, fin och rolig på samma gång. Skrattade så jag nästan kissade på mig, flera gånger.

Innan filmen gick vi ut och åt, jätte mysigt. Har verkligen saknat Stockholm. Efter maten tog vi en promenad genom Gamla stan, som är min favorit del av våran huvudstad, gick in i några "turistbutiker", älskar't! Sen gick vi tillbaka genom Kungsan och sen gick vi och kollade på bion. Som var en kanon film. Nu sitter Andreas och spelar sitt nya spel, jag kollar bloggar som jag missat under dagen och halvt sover. Nog dags för mig att somna strax... Imorgon ska jag åka härifrån 10.34 för att hinna till bio 13.00, lunch 15.00 och träning på kvällen... Snacka om stressdag? Night!


Min favorit scen!
Gå och se den, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna!!


Dagen flyger

Hej! Hade inte tid att blogga imorse men nu är vi hemma från shoppingen men ska snart in till stan igen och äta och gå på bio.

Imorse vaknade vi runt tio, jag duschade, Andreas fixade, sen åt vi tillsammans framför tvn. Sen gick vi till Vällingby där jag köpte min älskade skinnjacka, den är snygg och skön. Älskar den!! Sen åkte vi in till stan och var där i tre timmar ungefär. Jag köpte en hel del medan Andreas bara köpte en sak, ett spel..? Ahja, jag kan iaf berätta om en sak jag köpte. Världens bästa erbjudande på världens BÄSTA shampoo och balsam från MATRIX. Två stycken 500 ml för 199kr, galet bra. Jag duschade nu när vi kom hem och känner mig så fräsch i håret av det, riktigt bra! Nu ska jag sätta på mig mina nya kläder, försöka få bort Andreas från tvn och sen åka och äta middag i stan.

Ikväll ska vi se på bio ju, filmen No Strings Attached blir det, jag tror den kommer vara riktigt bra. Hörs senare ikväll finisar!


Här är en liten titt på en av sakerna, omöjligt att gissa. Jag lovar!


Våga vara färgad


Jeans - Bik Bok
Gula skjorta - Nelly Trend/Nelly.se
Vit baslinne - Gina Tricot
Halsband - New yorker i Budapest.


Välkommen hem

Home sweet home! Är äntligen i min hemmastad, typ, Stockholm. Ingen stad kan få min kärlek som Stockholm får. Att sitta på tunnelbanan hem och mötas av polisen med blåljusen på vid lägenheterna bredvid är ett tecken på att det är Stockholm jag är i. Lite dramatiskt men en känsla av att platsa in, få vara den man är. Precis så.

Jag verkligen stressade idag men nu känns allt lugnt igen. Jag och Andreas köpte Little big planet 2 innan vi åkte från mig, så vi satte oss i soffan och spelade det i ca 2 timmar. En B&J's till mig köpte jag och han köpte lite till sig.
Just nu börjar jag bli riktigt trött och väldigt shoppingsugen!! Imorgon så.. Äntligen en ny skinnjacka, kanske nya skor, nya smycken, kofta osv. Kvällen avslutas med middag ute, bio på kvällen och lite Espresso House. Juste, det första jag gjorde när vi kom till centralen var att köpa en varm choklad från EH. Yummie!

Jag känner mig faktiskt lite deppig.. Vet inte varför, känner mig så kärlekslös. Behöver extra mycket kärlek typ, hoppas bara mannen min läser detta! Nej, god natt hörni. Vi hörs imorgon då!


Årets bästa fotbollsmatch!

Igår satt jag och tittade på biljetter till året bästa fotbollsmatch. AIK-Djurgården i premiär 2011! Det kommer bli en galen och häftig match. Visste redan då att Norra mellan var slut och tittade på till Norra nedre. Tänkte "klart att vi kan beställa dom imorgon" men nu när vi satt och skulle beställa så är det SLUTSÅLT! Kunde inte ens spara två ynka biljetter till derby premiären... Vi får se om vi tänker sitta på östra som kostar lite mer eller om vi skiter i matchen och går den 10e istället. Vi får se...

Det sämsta aprilskämtet i år var: Fotbollskanalen skrev på sin hemsida att derbyt hade flyttats från Råsunda till Söderstadion. Hah!


FBF

Sitter och skriver lite om Fredrika-Bremer-Förbundet just nu. Har skrivit ganska mycket, men har ändå mycket kvar... Istället för att skriva förbundet skriver jag föbundet, glömmer alltid det lilla r't. Jaja, Andreas slutar samtidigt som mig och det gillar jag! Dock är han väldigt stressad, märker det på smsen han skickar. Vi ska ju åka till Stockholm och han är stressad för att vi inte ska hinna köpa sakerna vi ska köpa idag. Killar...

Nu ska jag jobba lite, sen sista lektionen och sen hem, packa, äta lite, pussa på Andreas och sen sätter vi oss på tåget mot Stockholm. Ha det gött så länge!


Närmar sig

Det börjar närma sig Stockholm med älskling. Jag kan inte förklara hur mycket jag saknat lägenheten!! Men i helgen gäller:

Fredag - Myskväll med Little big planet 2, film och annat mys.
Lördag - In till stan tidigt för massa shopping, mys i Gamla stan, bio och utekväll!
Söndag - Hem tidigt för ska på bio med Albertina, mer om det då.

Ha en lovely helg! Jag uppdaterar när tiden säger ja och kör några tidsinställda då och då.

Här är min shoppinglista inför denna underbara helg som väntar:


Skinnjacka - Cubus, ett måste!!
Vit kavaj - H&M
Mönstrat linne - H&M
Fransväska - H&M
Skor - Weekday, ett måste!
Tubsjal - Gina Tricot
Silver armband(smycken) - Gina Tricot


Fredagar är alla glada

God morgon, god morgon och goood morgon! Fredag idag, alla borde ju vara relativt glada. Och en ny månad börjar! April, april. Idag vill jag inte bli lurad, nej tack säger jag.

Idag ska jag till skolan, mår fortfarande inte 100 men skippar idrotten och kör matte, svenska, lång håla och historia. Mot kvällen åker jag och Andreas till Stockholm, ÄNTLIGEN! Som jag har saknat staden. Ikväll blir det bara en hemma kväll med mys och lite spel. Imorgon åker vi på en shoppingtur hela dagen och söndag åker vi hem tidigt eftersom jag ska se Trassel 3D. Nu ska jag fixa mig och sen äta lite frulle, magen skriker!! Ha en fin dag.


Bild på Elvis från i onsdags, våren kändes verkligen då.


RSS 2.0