Good Luck Chuck

Sitter och tittar på film på 6an, Good luck Chuck. Lite knäpp film, men det är det bästa som går! Andreas och jag har det så mysigt, är riktigt lycklig ikväll! Imorgon ska båda vi upp tidigt, skönt att äta frukost med någon äntligen. Sen gäller skola för mig hela dagen medans älsklingen min ska vara både barn- och hundvakt. Stackarn. Nu ska jag fortsätta mysa!

Nike Air Vivus

Nu har jag hittat en hel del jag behöver inför träningen i höst och vinter, börjar bli mer och mer taggad på träningen! Här är ett par skor jag ska köpa.


MATRIX

Idag mår mitt hår bra igen. Jag skickade Andreas för att köpa mitt shampoo och balsam på PK-huset i Stockholm. Vilket han snällt gjorde. Så idag är mitt hår glatt och fint igen! Ska beställa hem en inpackning sen också. MATRIX är märket jag använder, det bästa!



Stop Making A Fool Out Of Me

Finns det någon bättre än Bruno Mars?! Bara älskar skiten ur honom!! Sitter just nu och tittar på VMA och han sjunger Amy Winehouse's Valerie. Så duktigt och söt liten sak den där Bruno. Bästa!

Annars så har Andreas precis åkt för att jobba ett par timmar, medans jag är själv hemma kommer jag göra lite blogginlägg och fixa lite. Min älskling och jag ska ha myskväll idag, själva hemma, Glee på tv och lite gott att tugga på. Ska bli riktigt fint. Imorgon går jag tillbaka till skolan men har flera saker att fixa! Hare gött.


Loggar ut

Min älskade pojkvän kom idag, och jag har varit piggare och gladare sen dess. Jag har saknar att kunna i ligga i hans famn. Myspys! Nu börjar jag bli riktigt trött dock, så ska stänga av mobilen och sova ut länge imorgon. Eftersom jag ska stanna hemma från skolan. Tänker inte jobba ut mig de första veckorna. Det är kul, men behöver min vila! Natti.

 


Ett tisdagsproblem

God morgon. En natt med 4 timmar sömn, vaknar upp och är frusen som fan och vill bara stänga fönstret, dra på mig täcket, stänga av mobilen och somna om. Egentligen skulle jag kunna det men eftersom mina nya kurser börjar idag känns det viktigt att delta. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig, ett ständigt problem. Det kommer nog vara svinkallt idag men ändå vill jag inte ta den tjockaste stickade tröjan. Behöver någon där emellan... Problem som inte har någon betydelse ogillar jag skarpt. Men nu måste jag sätta fart. Slutar fyra idag, bläsh. Ser inte fram emot den här dagen. Får ingen lunch heller. Yay...

Privatlivet som sjuk

En sak som jag saknade rejält på sjukhuset och de andra dagarna jag inte sov i min säng var att kunna stänga dörren, säga nej jag vill vara ifred och sätta på en film eller någon serie och vara helt ensam. Det behövs nu. Jag tog en stor kopp varm choklad, två frukostmackor och mig själv med mig till mitt egna rum, ska gå in på kanal5play och sätta på det senaste OTH avsnittet. Med regnet, åskan och blixtrarna utanför blir det extra mysigt. Några roliga sms vibrerar i mobilen från både Marjam och Andreas. En riktigt bra kväll som en start på denna vecka. Puss!

R som i ärr

Jag hatar mitt ärr, det kliar, jag får inte klia. Det kittlas, jag får inte röra. Jag vill kunna träna, jag får inte träna. Jag vill kunna vara som jag var för 4 veckor sen, jag kan inte. Jag kan inte, jag får inte men jag vill. Det är jobbigt och jag kämpar verkligen. Jag testar mina gränser för mycket då och då. Jag behöver inse att det tar tid, det kommer ta tid innan jag är helt återställd vilket är svårt. En olycka som kunde varit så betydligt bättre, jag kunde fått hjälp på en gång, fått gjort en titthålsoperation och varit helt återställd efter bara några dagar. På fredag har det gått 3 veckor och jag kämpar som bara den fortfarande. Jag sover dåligt, jag har ont, jag vill inte klaga för mycket.

Jag är tacksam för den hjälp jag får utav vissa personer och jag är oerhört glad över de personer som visar att dem bryr sig. Men jag är besviken på vissa som verkligen inte visar något, ingen medkänsla, ingen hjälpsamhet, ingenting. Jag kämpar verkligen varje sekund utav varje dag. Jag har aldrig varit med om något liknande. Sova gör ont, gå gör ont, sitta gör ont, ligga gör ont, gå på toa gör ont, allt gör ont och ingenting hjälper. "Tiden läker alla sår" får jag ta del av. Tiden läker alla sår. Men att vissa personer inte ens frågar hur man mår, inte ens kollar på en, inte frågar om man kan hjälpa, hur kan man känna så? Och vara så nära mig ändå..

Irriterad

Är irriterad på det mesta just nu, vänner, pojkvän, livet, skolan, datan, mig själv och allt man kan tänka sig. Vilket inte känns bra, speciellt inte att blogga om. Så tänkte bara säga hej lite snabbt. Ska sätta på Big Daddy-filmen och kolla lite. Sen försöka gå ut lite senare. Får se.


Sportamore

Är så sugen på att börja träna igen, speciellt när Friskis och Svettis öppnar nya lokaler nästa helg! Men jag får inte träna förrän jag är 100% bra i kroppen och magen. Men när jag väl blir bra ska jag kommer igång regelbundet och inte bara vara i lokaler eller i gymmet utan ute i naturen också. Kollade in Sportamore.se och hittade en hel del fina grejer jag mer än gärna klickar hem..


Behöver nya skor, skulle gräna vilja ha såna snygga hörlurar, behöver också någon träningsjacka
och någon topp/linne.


En speciell vän

Idag börjar min andra skolvecka vilket betyder att jag får träffa Marjam igen, hon är min speciella vän. Alla vi har någon speciell vän, hon är min speciella vän. Hon är så galet galen, hon säger så konstiga saker så jag vet inte om jag ska skratta eller kolla snett, hon delar med sig mycket till mig, hon är tuff på utsidan men har en fin insida trots allt. Om man lär känna henne så ser man att hon är väldigt unik, annorlunda fast på en bra och roligt sätt. Man kan inte inte le när man är med henne. Bara att få ett sms av henne där hon delar med sig om sina knäppa tankar om hennes guldfisk eller hur hon lärde sig cykla igår. Det är sån humor och glädje som vi alla behöver i vardagen.

Jag tycker att det ska bli sorgligt att sluta gymnasiet för jag vet hur svårt det kommer vara att hålla kontakten med henne. Inte för att vi inte är bra vänner utan för vi vill olika saker efter gymnasiet. Jag vet själv hur mycket jag kämpar och kämpade för att ha en fortsatt bra vänskap med min bästa vän, jag visste att det är värt det. För både hon och jag förtjänar den vänskap vi har idag. Jag älskar mina närmaste vänner enormt, jag hoppas dem alla vet det. Vänskap är något som vi behöver och förtjänar att ge någon som behöver.


Vänskap är det bästa som finns!


Kall katt

God morgon! Idag är en trött dag för mig, sov inte bra inatt heller. Bläsh.. Och ingen sovmorgon, nej nej, men slutar 14.25 om jag inte minns fel. Och har Litterär Gestaltning, Foto och Filosofi, bra, kul och tråkigt. Eftersom 2 av 3 lektioner är bra så borde dagen gå i hyfsad fart. När jag kommer hem ska jag vila, kanske göra någon läxa om jag har någon?

Blev lite sur på min katt nyss, jag satt och kollade på tv så öppnar han dörren på baksidan så det blir iskallt här inne, och han är inte så smart så han kan stänga dörren. Och ni kanske undrar varför och hur han kan öppna dörren, mamma hade gått ut tidigare och lämnade den olåst så han lyckades putta upp den med tassen.

Ha en bra måndag, vi lär höras lite under dagen!


Från ont till bättre..

Börjar bli dags att sova. Sitter just nu och tittar på Minnesceremoni från Norge. Det är overkligt när dom läser upp namnen på de personer som blev offren. Alla ser glada ut och så unga, dem hade hela livet fram för sig.. Sjukt. En tjej som fortfarande låg på sjukhus skrev ett blogginlägg och som rubrik skerv hon "Från ont till bättre" vilket jag tycker var fint, och en mycket bra rubrik.

Men som sagt, det börjar bli dags att sova. Imorgon börjar mina val, det ska bli kul att se hur kurserna är. God natt, vi hörs imorgon! Kul att ni kikar in lite mer nu när jag uppdaterar bättre, har gjort två tidsinställda tills imorgon.


Saknaden

Idag satt jag och tänkte, det var en känsla om en saknad. Tänkte efter att det kanske var Andreas jag saknar, jo visst en del. Sen tänkte jag vidare, jag saknar Stockholm! Andreas är där fredag-tisdag och jag är avundsjuk! Jag älskar Stockholm stad, jag trivs och är lycklig där. Jag saknar Stockholm och den första helgen som jag är frisk ska jag ta min väska och åka dit. Det är något speciellt med våran huvudstaden..


Later

Hej! Nu har alla åkt hem. Eftersom min syster som bor i Tyskland kom hem idag så alla ville träffa henne och därför ordnade vi en stor middag här hemma. Alla var här, glada, pratglada och sög verkligen all kraft ur mig. Jag är helt slut nu, vill lägga mig och sova men tänkte vänta någon timme tills det är dags att sova på riktigt.

Nu ska jag titta på tv och vänta på att tiden ska gå..

Stora syster

Idag fyller en underbar, snygg och helt fantastisk människa år. Min underbara Säxan! Jag önskar dig en underbara födelsedag. Stora syster och lilla syster, du är en underbar vän. Massa kärlek till dig idag!


God morgon

God morgon. Sov riktigt dåligt inatt, vet inte om det var för jag sov i min egna säng på över två veckor eller om det var för att jag sov ensam.. Men nu är jag vaken och mätt i magen. Kollar lite tv innan jag ska hoppa in i duschen, fixa lite och så. Mamma och syrran är på väg till Arlanda för att hämta min andra syster. Så dom är nog tillbaka om någon timme, sen kommer nästan hela släkten hit. Ska bli kul!

Hoppas ni får en bra söndag!

Bakgrund

Som jag visat ett par gånger förut så tänkte jag nu igen visa mitt skrivbord på datan. Jag byter en gångn i månaden kanske. Sist hade jag en galen bild på min och min bästa vän. Den var från förra sommaren, den fick mig alltid glad och varm. Nu har jag bytt till min favoritbild. En utav dem iaf. Så härlig, jag älskar den! Jag ska förstora upp den, någon gång. Den är så kärleksfull och lycklig.


Den anpassade sig inte så bra men nu ser min data ut så här, natti!


Tiden är kommen

Bandaget gick bra att byta, det var väl inte det fräschaste jag sett men det gick att kolla på. Både jag och syrran tog kort på det, ska visa Andreas på tisdag.

Jag kom nyss hem från Donken, åt lite glass och pratade i solen med mamma och syster. Nu hade jag tänkt sova en stund, i min säng, har inte sovit i min säng på 2½ vecka!! Nu är det dags. Ikväll blir det gott käk, hoppas på något bra på tv och i säng i bra tid. Imorgon blir det en riktigt bra dag. Det tar vi då. Nu är nu, imorgon är imorgon.


Byta bandage-dag

Kräftorna som vi åt igår var färska kräftor och tyvärr gillade jag inte alls dem lika mycket som de andra. Mjuka, svåra att skala och för salta.

Vaknade för en timme sen, låg kvar och bara slappnade av och sen klev upp och åt lite. Det ska tydligen blir fint väder idag så får se vad jag hittar på.. Idag ska jag iaf kolla och byta bandaget på magen. Är lite skakis inför det, det ser ut som det har blivit ett blåmärke där under och jag är lite rädd för hur det ser ut. Är ibland känslig för sånt. Men det ska bli skönt att byta!


After school

Tillbaka hemma, äntligen! Jag slutade 10, men stannade i skolan 4 timmar till. Fy, det tog på krafterna. Sitter nu i soffan och väntar på Gossip Girl. Sen ska jag sova. Länge.. Tog hem flera kataloger om utbildningar efter gymnasiet, ser verkligen fram emot att plugga vidare, oavsett stad. Ska bli riktigt kul att titta på det i helgen!

Sega fredag

God morgon! Fredag idag, vilket jag är glad över. Den här veckan har tröttat ut mig totalt, har slocknat varje dag när jag kommit hem. Går ju knappt två timmar idag så det blir skönt med en rätt kort fredag. Ska börja fixa mig lite så hörs vi när jag kommer hem. Ikväll blir det kräftor!!

När jag blir stor

Go' kväll på er. Sitter och kollar på nyheterna, så mycket hemsk i världen så om jag skulle bestämma så tycker jag att nyheterna borde ta upp minst en bra, rolig och uppmuntrande nyhet varje dag. Alla hemskheter tar över men vi behöver lite skojigare nyheter ju! Får bli chef över 4an. Så, då vet jag vad jag ska bli när jag blir stor! Nejrå..

Jag och mamma åkte till Coop tidigare ikväll, såg Säxan, smsade henne och vi planerar att träffas någon dag. Köpte en tidning som jag snabbt läste ut. Köpte kräftor som väntar på mig efter skolan imorgon. Åh, så gött! Imorgon kommer det lilla skoldagen sluta efter bara 2 ynka timmar. God natt!

Matkoma

Hela dagen har jag varit inne i en matkoma. Har inte varit hungrig en enda sekund och däremot varit mätt och trött varje sekund istället. Känns både bra och dåligt. Bra för att jag förstår vilket tur vi har. Dåligt för att jag förstår hur många andra som dör just nu i Afrika av svälten.

Jag ser fram emot nästa vecka i skolan. Alla valen börjar. Foto, medieproduktion, psykologi B och litterär gestaltning! Det ska bli otroligt kul att få göra något som jag älskar - skriva! Det känns som att årets val kanske till och med styr vad jag kommer bestämma att göra i framtiden, plugget och allt viktigt. Otroligt häftigt. Imorgon slutar jag 11.25 vilket inte är så fel, fredag och allt! Hörs lite senare.


TacoTorsdag

Hej och god morgon. Fy va jag blir trött efter skoldagarna. Idag går jag till fyra men har bara tre lektion plus en 3 timmar lång håla.. Men idag är det tacos och därför ska jag inte klaga! Efter skolan blir det fika på stan. Måste pussa hejdå till min älskling också, vi syns inte förrän måndag eller tisdag. Men nu ska jag maila lite lärare! Ha en fin dag!!


Tar på krafterna, ladda batterierna

God morgon! Jag hoppas att ni förstår att de dagarna jag uppdaterar dåligt eller inte alls är lite jobbiga för mig. Den här veckan försöker jag gå i skolan varje dag, det tar verkligen på krafterna och därför sover jag varje dag när jag kommer hem. Något som läkarna sa vore bra. Idag går jag till 14.00 och har rätt roliga lektioner. Börjar med idrott där jag inte kan vara med dock. Spanska, projektarbete och naturkunskap så ser resten av dagen ut.

Vi kanske hörs när jag kommer hem. Börjar verkligen bli bättre och bättre, satte på mig och knöt skorna själv! Fast det tog 15 minuter, jag klarade det och det är huvudsaken!

Bara vi

Jag älskar att vara i ett kärleksförhållande.
Jag älskar att du får mig skratta och le.
Jag älskar att ha dig vid min sida.
Jag älskar att du är min.
Jag älskar dig.


Skolan börjar

God morgon. Idag börjar jag skolan, for real. Men börjar inte förrän ett, vilket är skönt om man inte hade alarmet på 8... Men ska titta lite på tv och åka till skolan senare. Hoppas ni får en fin dag, själv har jag bara en lektion. Börjar 12.55 slutar 14.25, jiihaah!

Shopping gör mig bättre

Idag åkte jag och mamma ner till stan och shoppade en hel del, mår lite bättre av shopping! Andreas är ute med lite nya vänner och jag sitter själv och glor på tv, ska slå honom en pling och kolla när han hade tänkt komma hem. Det börjar bli riktigt tråkigt.. Imorgon ska jag köpa skolböcker, blev bara två idag. Resten imorgon!

Trots regn

Hello hello. Idag är det väldigt mycket regn. Men jag är lika glad ändå, för jag börjar bli lite bättre. Idag ska jag ner på stan och köpa skolböcker. Skolan började i veckan men jag var ju inte riktigt frisk. Får se hur det går nästa vecka. Det ska bli skönt att komma ut ur huset i någon timme. Trots regnet.

Kläderna jag beställde kom igår, tröjan är urmyyyysig! Nu är det dags att svälja lite piller..

Höstens favoriter

Hej. Några mörka höstfavoriter från H&M. Väskan är helt perfekt, enligt mig. Perfekt utrymme, snygg, enkel och billig. Den ska absolut bli min. Koftan har skinndetaljer på armarna - yummie!


Höstens favoriter

Hej. Några mörka höstfavoriter från H&M. Väskan är helt perfekt, enligt mig. Perfekt utrymme, snygg, enkel och billig. Den ska absolut bli min. Koftan har skinndetaljer på armarna - yummie!


Den dagen jag hoppar

Hej. Idag är det en sån där dag som jag bara vill ska försvinna, jag vill spola fram tiden ca en månad. Vill inte ha ont, vill kunna gå, sätta mig och hosta som normalt. Jag har själv sagt att den dagen jag hoppar är jag helt återställd. Får sms från klasskamrater som uppdaterar mig om läget i skolan. Känns riktigt surt att må så här.

Jag klarar inte av att gå så mycket, inte sitta vid datan så länge för då blir jag yr. Och just nu är jag själv hemma, det är 100 gånger svårare då. Jag måste fixa allting själv, göra allt själv vilket blir jobbigt. Det har varit en otroligt jobbig vecka, det går inte ens att beskriva.. Igår fick vi papper i brevlådan för våran anmälning, nu får akuten ta och skärpa sig i fortsättningen! Puss.


Värsta veckan i mitt liv

Onsdag 10/8: Jag var barnvakt, började få riktigt ont i magen och spydde. Jag låg på golvet och höll tillbaka tårarna, åkte till akuten. Dom skickade mig till röntgen där dom inte kunde hitta något.

Torsdag 11/8: Åkte tillbaka till akuten på morgonen för att ta prover, fick bl.a gå på en gynundersökning. Ingenting kunde dom hitta men dom misstänkte blindtarmen tills en annan "läkare" kom och sa att det var urinvägsinfektion så dom skickade hem mig med penicillin. På kvällen blev allting värre, hade över 39 i feber, kunde inte stå upp heller. Mamma hämtade mig vid nio och vi åkte direkt till akuten. Där fick vi vänta i 1½ timme på hjälp, dom var jätte otrevliga. Jag låg och grät, skrek och spydde av smärta. Runt elva på kvällen kom en läkare som skickade oss till Uppsala. Jag har fruktansvärt ont så det går inte ens att förklara. Uppsalas sjukhus var helt annorlunda, dom var snabba och snälla. Jag fick ett eget rum med min mamma och skulle opereras på fredag morgonen var bestämt.

Fredag 12/8: Fick morfin för att kunna sova lite innan operation. Operationen skulle bara vara tre titthål i magen. Det blev två, tills dom märkte att blindtarm sprack. Då gjorde dom ett större snitt i magen. Jag vaknade vid 10.30 och fick komma tillbaka till rummet 12.00. Fredagen var hemsk och bestod bara utav smärta.

Lördag - måndag 13-15/8: Jag fick byta rum. Fick en trevlig tant som tur var. Jag började gå, sitt och ställa mig träna. Söndagen gick bäst. Måndag var det bestämt att jag skulle få åka hem, vilket jag fick. Nätterna var svåra att sova. Dagarna var illamående, jobbiga och långa.

Idag sov jag till 03.20 vilket är riktigt bra, sen somnade jag om och vaknade för ett tag sen. Börjar kunna sitta, ställa mig och gå mycket enklare. Dock undviker jag skolan denna vecka. Får inte motionera, träna eller idrotta på minst två veckor och sen ska jag själv känna efter. Tar 11 piller om dagen vilket är svårt men jag försöker. Jag har ont just nu men det är bara för att jag inte tagit något piller än.

Jag är riktigt glad över att min mamma var vid min sida hela tiden, min pojkvän och bästavän kom och hälsade på också. Det har varit, utan tvekan, den värsta veckan i mitt liv, den förändrade hela det här året och sommaren. Jag har aldrig haft så ont och mått så dåligt som jag gjort. Jag har anmält akuten här i stan och ska skriva på en massa papper osv eftersom dom var så otrevliga och inte alls hjälpte. Nu måste jag äta frukost. Hoppas ni mår bra och är friska, pussar och kramar!!

Böld, håll dig borta!!

Jag är nog den enda jag vet som säger detta men jag vill till skolan imorgon! Jag har nästan sett fram emot att börja mitt sista, spännande och bästa skolår. Men så går min blindtarm i tusen bitar, jag blir inlagd och får inte gå till skolan första veckan. Fuck. Men vet ni? Jag lägger och sätter mig upp jätte bra nu, börjar bli så stolt över mig själv! Har lite ont när jag går och så men det ska gå över. Läkarna varnade för en böld som kunde komma och göra så att jag får lika hög feber som i början och att jag skulle få lika ont, jag tar mina tabletter regelbundet för att göra allt för att inte få den där bölden. Nu måste jag maila min mentor..

Internet shopping

Hej! Idag internet shoppade jag lite grejer från Gina Tricot, längtar efter dom. En fin röd stickad tröja, strumpbyxor och trosor. Idag kan jag sätta mig upp jätte bra! Tar bara alvedon nu eftersom jag tog morfin på sjukhuset så känns det lite annorlunda.

Senare hade jag tänkt skriva allt som hänt mig. Det har varit den absolut jobbigaste veckan i hela mitt liv. Jag hoppas inte att ni blir utsatta för liknande läkare.. Mer om dte sen. Skrivfelen orkar jag inte rätta, sorry.


Hemma

Hej! Va glad jag blir när jag ser att flera av er har tittat in flera gånger om dagen. Nu är jag hemma, mår inte så värst bra meeeeeeen jag börjar bli bättre. Den enklaste saken i världen som att sätta mig upp klarade jag inte av för någon dag sen, nu gör jag det själv.

Jag bad ju Andreas uppdatera så ni visste läget. Jag blev alltså opererad. Men nu börjar jag bli yr. Skriver mer sen. Puss!

Uppdatering får Andreas sida

Tja folket skulle bara in här och skriva att Rebecca ligger på sjukhuset, hennes blindtarm hade spruckit
Det är sagt att hon ska komma hem på måndag vilket jag hoppas allt beror på hur hon mår och så, hon opererades i fredags morse hon kommer berätta mer detaljrikt hur det har gått men hon har ont just nu men förhoppningsvis är allt bättre tills imorn så hon kan gå utan att få ont.
Hade bäst allihop
Du ska veta att vi tänker på dig hela tiden älskling!!!!

Årets film

Iår, om en vecka, har Jag saknar dig premiär. Som jag har längtat efter den filmen! Den absolut bästa boken jag läst, boken heter Jag saknar dig, Jag saknar dig. Det berör så fint, en historia om ett tvillingpar och ena tvillingen råkar ut för en dödsolycka, hur gör man när man förlorat en del av sig själv? Se filmen, gör det, den kommer vara så fin och jag lovar att jag kommer gråta.

Ett måste i höst

Hur rätt är inte den här i höst? Skulle vilja ha den nu, gå runt med mysiga tofflor, underkläder och den. Perfekt, lyxdrottning!

Cubus 399 kr.

Ont det gör ont

Tempen stiger, snart 39, vilket är waaaay to high! Jag brukar ha 36. Jag känner mig yr, svimmfärdig, illamående och kokhet. Jag klarar inte av att ligga ner för då blir jag rastlös och får ont. Mamma ringde och kommer snart hem mer glass, hoppas jag får i mig det då. 

Jag smsar Andreas och mamma vid jämna mellanrum för om jag skulle svimma. Ingen kommer hem på 3 timmar vilket suuuger. Måste ut med Elsa, jag som inte ens kan stå upp..

Schema ht 2011

Här är mitt schema under höstterminen 2011, jag gillar mina fredagar!

Ta min smärta bort

Jag ligger och vrider och vänder mig av smärta. Jag har så ont, jag kan inte stå rakt upp, kan inte ligga rakt heller. Har fått min medicin nu, och jag håller tummarna att det hjälper, jag kan inte gå och må så här längre. Mina händer är iskalla, jag skakar och fryser. Jag vill inte äta, bara dricka. Jag vill inte vara vaken för då känner jag smärtan. Vad ska man göra då?! Jag skriker så fort det gör ont, är ensam hemma. Skönt det iaf. Fast måste ut med hunden, åhåå... Hjälp mig, jag orkar inte!!!!!!

Fjante

På Gröna Lund vann Andreas en nalle till mig, förra året på Liseberg vann han en apa och 4 kg chocklad, en nalle på Grönan var bättre tycker jag! Jag döpte nallen till Andreas först, men sen ändrade jag mig så nu heter den Fjante. För att göra det lite bättre kan jag ju säga att han vann den på kärlekshjulet!



Rosetter

Jag älskar rosetter och Gina Tricots nyheter är väl bara för snygga?! Perfekta i höst.



Två färger som jag kommer ha på mig i höst.



Tack

Just nu vill jag tacka två tre personer. Jennifer som har själv varit på sjukan fast i Uppsala, du är världens bästa vän! Tack för att du stöttar och finns där, trots att du själv var på sjukan. Jag hoppas allting löser sig för dig, underbaraste!

Och Andreas som räddade min dag idag, han är barnvakt istället för mig idag så jag kunde åka till akuten och ta alla prover osv. Och så kunde jag åka hem efteråt och vila, tack min finaste! Jag vill också tacka dig för igår, att du helt plötsligt kom in i mitt rum på akuten och satt med mig och var mitt sällskap, du är världens bästa! Och tack för alla söta och stöttande sms igår och idag.

Och tack till mamma som följde med mig både igår och idag och satt med mig på akuten hela tiden, var mitt sällskap och underhöll mig i alla timmar!

Home sweet home

ÄNTLIGEN HEMMA! Jag sov en timme inatt, åkte in till akuten för magen värkte, låg på en sjukhussäng i ett par timmar, tog massa prover, fick göra en gynekologundersökning, väntade lite till i sängen, fick till slut efter 3½ timmar åka hem. Nu sitter jag hemma, ont i magen med har medicin iaf, trots att läkarna fortfarande inte vet vad som är fel! Behöver jag ens säga att jag blir galen? Dom trycker lite på magen, frågar frågor, trycker lite till och sen är det klart, gör en undersökning så jag får veta vad som är fel?! Får se om penicillinet hjälper, hoppas det.

Hemma, trött som satan och hade tänkt ta någon macka och sen sova lite(mycket). Jag gjorde ett tidsinställt runt 14-tiden, som kommer komma upp då, men som tur är så är jag hemma och inte behöver oroa mig. Hörs efter min sömn.

Akuten

Hej. Hela kvällen igår var jag på akuten. Ska dit om 45 minuter igen. Magen blir bara värre och värre. Jag har haft mer nålar i armen under de här 12 timmarna än under hela förra året. Jag vill må bättre! Det kommer upp något inlägg lite senare. Vi hörs sen!

Vattenballongen

Jag mår SKIT!! Jag hatar att jag alltid ska bli sjuk och spy som en galning. Jag var ju barnvakt idag och det var den värsta dagen jag varit med om. Låg på golvet och vred mig för att hålla tillbaka tårarna.. Allting började igår.. Då Svante kastade en vattenballong så jävla hårt i min mage så jag nästan tappade andan, han stod ca 1 meter från mig och kastade riktigt hårt. Ballongen gick inte sönder men det gjorde tydligen min mage. Efter händelsen har jag riktigt ont i magen och har haft det sen dess. Det blev värre idag, jag har riktigt ont men jag trodde att det var för att jag inte hade ätit, tog två mackor och allting blev värre. Jag kan inte förklara smärtan jag känner, men det känns som om någonting i min mage är fel, riktigt fel.

Jag fick hjälp med barnvakt utav Jennifer, utan henne hade jag inte klarat av dagen. - Tack, du är värd hela världen! Sen spydde jag, en gång hos Malin. Ringde mamma och ville åka hem men kunde inte. Sen kom deras pappa och min mamma, mamma skjutsade hem mig direkt och under hela bilresan fokuserade jag på att inte spy. När jag kom hem tog vi tempen och insåg att jag skakade som ett löv. Jag gick upp och lyckades sova i två timmar. Dock spydde jag två gånger innan det. Nu har jag spytt sista gången, hoppas jag. Och dricker en resorb. Funderar på att åka till sjukan för något är verkligen fel i min mage...

Nu vet ni varför jag kanske inte uppdaterar.

Du äger!

På tal om bra självkänsla kan jag tipsa om en bok, Du äger!, den är riktigt grym och den ligger faktiskt i min handväska hela tiden. Jag känner mig bättre, starkare och så nu när jag läser den. Bra tips, bra skriven och ett bra syfte. Läs den, den kommer hjälpa och förstärka dig!


Fake it 'til you make it

Rubriken visar det absolut bästa tipset jag kan ge någon. Och som jag själv fått. Speciellt när det gäller självkänsla. Att älska sig själv trots att man inte gör det och till slut kommer man att älska sig själv. Och när andra ser att man älskar sig själv så tror dem att man har bra självkänsla och det bra är inte det?!

Så älska dig själv fast du kanske inte gör det, till slut kommer du älska dig, de människor omkring dig kommer bli impade också!


Sleep over

Hej! Full rulle hela dagen. Vi har cyklat runt i stan och stannade vid en rolig lekpark, cyklade hem och åt lunch, gick ut och hade vattenkrig med grannarna, åt middag med stora syster och bror, sa hejdå och nu packar för att snart åka till stora syrran. Där spenderar jag mitt natt och morgondagen. Tyvärr har jag inte hunnit att göra något inställt tills imorgon men jag tror att jag gjorde det förra veckan. Kommer hem halv fem ungefär, hörs då! Ha en bra kväll och dag imorgon.

Tyvärr så blir mitt öra bara värre och värre, vet inte vad som pågår där inne..


Inspiration

Här får ni en del inspirationsbilder på frisyrer.






You beat me at my own game

En av mina favoritlåtar för tillfället är P!nk's heartbreak down. Det spelas både på radion, datan och på mobilen för mig. Hon blir bara bättre och bättre!


Varje slag du slog var för AIK

Efter bara en säsong, en av de bästa säsongerna säger vi nu hejdå till världens bästa Teteh Bangura, ingen annan har gjort något liknande och du kommer alltid vara AIK i våra hjärtan. Lycka till i framtiden!


Cykeltur

God morgon. Uppe tidigt idag med, och resten utav veckan. Sov iaf mer inatt än igår, känner mig fortfarande trött men det ska nog gå bättre idag! Snart ska vi äta frukost och efter det tittar på Sommarlov. Medans ungarna tittar på tv passar jag på att klä på mig och fixa mig. Sen ska vi ut och cykla. Fyra ungar, men två av dem sitter i en cykelvagn. Idag har jag hittills gjort två eller tre inställda. Jag kommer få mer tid att uppdatera efter fem, så hörs då. Ha en fin dag!

Sönderslagen

Hej. Jag har faktiskt inte uppdaterat något idag men vad skönt att tre inställda kom idag! Perfekt ju, så att inte det blev dammråttor här. Jag känner mig helt sönder slagen faktiskt.. Var ju barnvakt åt fyra härliga och energifyllda barn. Detta har jag varit med om:

- Sov tre timmar inatt.
- Fick en stiftpenna inkört i armen så har ett litet hål och jätte ont i axeln pga det.
- Slog i huvudet jätte hårt i ett träd/planka när vi var ute och lekte.
- Klämde fingret i en väska så mitt finger blev svullet.
- Satte stössel i halsen och fick jätte ont efter det.
- Halkade på golvet och slog i bakhuvudet, igen..
- Fick en kudde hårt slagen i ryggen och tappade balasen så jag ramlade in i väggen.
- Fick en krita(som man ritar ute på asfalten med) i huvudet hårt.
- Klev på en hundhårborste med vassa piggar.
- Fick helt plötsligt jävligt ont i örat..

Barnvakt är roligt eller vad?! Men det kunde faktiskt ha gått värre. Nu väntar jag in Andreas som kommer om två timmar så ska vi sova. Imorgon väntar samma ungar, samma tid, samma barnvakt! Men imorgon åker jag med och sover över hos min stora syster så är jag där hela dagen, men inte imorgon. Imorgon kommer vi vara här hemma och jag hade tänkt att få in ett par inställda imorgon också, men lite längre mellanrum. Nu ska jag ner och äta glass och kolla min temp!


Water lily & oil


En storfavorit i duschen, luktar fräsch och känns ännu bättre. Rekommenderar den starkt!
När den tar slut så tvekar jag aldrig på att köpa en ny. Finns nästan överallt att köpa,
jag brukar köpa min på H&M.

Red

Det här är jag mer inne på nu, men inte så säker. Det är så svårt! Får ta ett samtal med min frisör, men först måste jag hitta bättre bilder som finns i tidningar att visa henne. Får ta hjälp av familjen och vännerna också, behöver alla åsikter nu!

Jag ursäktar för bilden, att hon står i underkläder men jag tar bilder från Google så.. skyll på dem!


Kärlekens pärla



Den bästa, finaste, mest omtänksamma, vackra och kärleksfulla present jag fått.
Blev så otroligt glad, kände mig älskad och trygg.
Tack för allt du ger mig min finaste man, jag kommer förevigt älska dig.


Faster är inte så farligt

Hej. Idag har jag och Axel lekt med bilar nästan hela kvällen. Andreas var så snäll och hjälpte till fast han jobbar natt nu. Axel var så snäll, underbar och glad hela dagen, riktigt härligt! När han skulle sova ville han absolut inte ligga i sängen så vi gick ut med honom i vagnen så han somnade. När vi kom in igen så la jag mig i sängen med honom, sa "Axel, får Becca en puss?" han nickade på huvudet, jag sa okej och låtsades sova. Sen tog han ur nappen och gav mig en stor på munnen, så söt!! 

Imorgon kommer Albertina, Svante och Gunnar hit halv åtta!! Axel är också här då och det betyder att jag ska upp 7, första gången sen i juni. Jisses.. Så säger god natt nu!


Jakten på lycka

Åh, världens finaste Axel! Han har somnat nu så jag och mamma sitter och tittar på Jakten på lycka, med Will Smith och hans son Jaden Smith. Jag uppdaterar efter filmen, det har varit en sån otroligt bra dag! Men skriver sen då, puss!

Hårfärg

I höst tänker jag satsa på den röda färgen i håret. Det finns otroligt många olika nyanser när det gäller rött och först tänkte jag mer mot den bruna färgen men nu börjar jag tänka om. Börjar tänka mer mot eldiga färgen, jag vill inte heller att det ska se så jätte oäkta ut. Eftersom jag hade röd/orange hårfärg förut. Bilden under visar fyra olika nyanser jag först tänkte på, imorgon får ni se vad jag tänker nu på. Funderar också på en ny frilla, mer om det när det börjar närma sig..


Gillar mest de tre första.


Dagens skräckupplevelse

Jag har inte varit en jätte mes när det gäller spindlar. Men allt förändrades för ca 5 minuter sen när det största spindel jag sett ramlade ner i mitt nytvättade hår!!!!! Jag skulle öppna ett skåp i köket och kände att något ramlade i mitt hår, tänkte att det kanske var en pappersbit så jag slog bara ner den på golvet, då ser jag spindeln, jag skriker, jag hoppar och jag skriker ännu mer. Samtidigt springer jag och Elsa upp till Andreas och i panik säger vad som hände. Han kommer lugnt och hjälper mig, tar papper och spolar ner den. Pussar och kramar mig. Nu är jag fortfarande i panik men jag och Elsa ska ut nu och lugna ner oss. Om en halvtimme kommer ett inlägg om hår och hårfärg!

Bild - Google

Drop dead gorgeous

Regnet verkar inte sluta, det öser ner! Kul att jag ska ut med hunden strax.. Har suttit och tittat på tv, på filmen Drop dead gorgeous, som handlar om en skönhetstävling. Inte så värst bra men det är det bästa som är på tv. Men nu hade jag tänkt dammsuga, Elsa tappar så otroligt mycket hår just nu för hon ska snart få mens, eller löpa med andra ord. Hon blir mycket lugnare, grinigare och latare. Både tråkigt och kul. Nu är det dags för att städa!


Barn växer så det knakar

Hej. Idag regnar det på som bara den ju. Om inte Axel skulle komma till mig så hade jag tyckt att vädret var mysigt, för då hade jag stannat i sängen med Andreas hela dagen. Men nu måste jag städa först sen dusch, fixa mat och sen vänta på Axel. Han kommer runt fyra så har tid att fixa som tur är. Vi köpte tre små bilar som han och jag kan leka med, han börjar ju bli så stor, barn växer så snabbt har jag lärt mig under de 8 år som moster och 2 år som faster.

Just nu äter jag lite Hönökaka och tittar på Sommarkrysset, känns fel att det är sol på tvn(jag vet att det är repris) och regn här. Äsch, efter regn kommer sol!

Ett hjärta kan gå i tusen bitar

Och den enda som kan laga mitt, är du.
Det är du som kan få mig att gråta utav lycka, skrika av kärlek, kittla av nervositet och känna den rätta känslan. Varför klaga på varandra när man kan älskas?
Varför låta någon gå imellan oss när vi kan vara starka?
Varför låta småbråk göra oss sura när vi kan le?
De tre orden som betyder hela världen vill jag bara höra när jag verkligen förtjänar dem.
De varma kramar som du ger mig vill jag bara ha när du vill ge mig dem.
De sköna kyssar som du ger mig vill jag inte ha om du inte vill ge.

Ge och ta, ta och ge.
Jag försöker ge dig hela världen, för det är den du förtjänar.
Jag vill ge dig all lycka, all kärlek, jag vill ge dig just det där.
Jag vill ha det som jag förtjänar, om jag inte förtjänar dig - vill jag inte ha dig.
Jag vill ha det som jag förtjänar, jag vill ha dig.
Om du vill ha mig.


Må man tro

Tittade på film med min bästa ikväll, det var länge sen vi gjorde det och det kändes bra att vi äntligen har lite tid tillsammans. Slutade inte i glitter och glamour. Men vad gör det? Nu ska jag sitta tyst i sängen, rulla in mig i mitt duntäcke, kolla hur det går för min nedladdning och kanske om en timme eller så, sova. Imorgon ska jag göra min plikt som faster, vi ska bland annat leka med bilar. Nu kommer veckan som är den enda som jag hade något planerat denna sommar - BARNVAKT! Wiho. God natt.

Hyllning

Idag var det ju pride paraden och jag kunde tyvärr inte vara på plats. Men jag hade helt missat att kvällstidningarna sände live från paraden, jag började titta på Aftonbladet eftersom jag följer Aftonbladet dagligen. Men efter en stund blev allting svart och det hackade + jätte dåligt ljud. Så jag klickade in mig på Expressens hemsida och kollade på deras livesändning. Den var mycket bättre, bilden var väl inte så bra men allting annat var riktigt bra! Och plus att Expressen hade lite roligare med intervjuer också. Så en hyllning till Expressen för ett riktigt bra jobb!

Diska, dansa och sjunga

Jag glömmer helt bort vilken dag det är, tänkte att det var torsdag idag. Nästan lite skönt att skolan börjar snart. Men nu när ledigheten fortsätter så ska jag absolut inte stressa upp mig för skolan än. Den här dagen har gått otroligt segt, verkligen.. Men nu är Andreas hemma, dock så sover han just nu, käftorna börjar bli ätbara men först ska jag diska, fy ännu tråkigare kan man väl ha? Nja, men jag ska sätta på Spotify på högsta volym och dansa och sjunga samtidigt, AWESOME! Ha en fin kväll, ska jag fota lite vid middagen, kräftor? Jarå. 

Jag ska smsa runt lite och se vilka som är med på en kräftskiva. Hoppas några är det iaf. Så om du är på - text me!

Alla kan göra något


Pride 2011

Idag avslutas den färgglada, lyckliga veckan i Stockholm. Det avslutas ju som vanligt med paraden som jag älskar att se, alla är så glada och snygg! I år kommer jag inte befinna mig i Stockholm men jag hoppas att alla som går med och tittar på paraden får en riktigt bra och häftig dag!


Jag ångrar mig

Lotta på Liseberg, Paris Hilton's BFF, Spin City, jag bara några av skitprogrammen som går på lördagar. Jag förstår inte varför lördagar ska vara en sån dålig tv-dag? 

Sen ångrar jag mig när det gäller vädret, jag vill ha sol idag. Det är kvavt och grått.. Riktigt tråkigt! Och jag är ensam hemma till fyra då Andreas kommer, fast jag tror han vill sova när han kommer hem. Så, blä vad tråkigt jag har idag! Imorgon ska jag vara den faster jag är till lille Axel, bara han och jag! Ska bli mysigt, då hoppas jag att det är fint väder.

Kämpa med sömnen

God morgon. Vet ni vad jag hatar? När det gäller sömn.. Att behöva kämpa och anstränga sig för att lyckas somna om. Då blir inte sömnen så bra som den borde. Jag vaknar alltid när Andreas alarm går på morgonen och jag har lust att ringa till hans chef och be han/hon ge honom sov morgon! Men det kan jag ju inte. Sen blev det ännu svårare att somna om när grannungarna är ute och leker och skriker och jag måste ha fönstret öppet för annars blir det verkligen fööör varmt!

Idag då, dagens planer.. Hm, fortfarande ingenting speciellt bestämt. Är ju ensam hemma och kommer därför slappa och vara med Elsa. Idag känns det mycket bra att molnen har gått och gömt solen för då kan vi vara ute på mycket längre promenader! Sen ska jag kanske ner till stan lite senare. Och ikväll(!!!) då ska jag och mamma äntligen äta kräftor och räkor, yummie! Funderar på att planera en kräftskiva och bjuda in några roliga människor men vet inte om dom äter kräftor, men det måste man inte..


Kollade in om jag gjorde något förra året i augusti som t.ex kräftskiva.
Hittade bara två mappar och ena var från Göteborg och andra var från bilden ovan.
Kryssning med bästa!


Tionde

Tidigare idag klagade jag ju på att vissa bloggare inte uppdaterar idag, vilket blir otroligt tråkigt för mig. Så räknade jag mina inlägg som jag gjorde idag, och detta är mitt tionde inlägg för idag!! Kanske är bra att ingen uppdaterar så gör jag det istället? Det var lite roligt.

Fast om jag får säga det själv så tycker jag att mina inlägg idag har varit rätt värdelösa.. Men strunt samma, ni läser ju ändå..!?

Godis or not

Som vissa av er kanske vet så har jag slutat med godis, för över en månad sen. En månad och en vecka för vara exakt. Idag när jag var ute med Elsa såg jag massa folk utanför ICA, fattade inte varför och gick dit efter vi hade gått färdigt. Då ser jag att dom delar ut godis, en av killarna som jobbar där ger mig en påse med bubblizar. På väg hem tänkte jag "ska jag äta hela påsen?" men så kom grannbarnen och jag gav dom nästan hela påsen, sparade två till mig som jag tog, det käner jag mig riktigt stolt över! 

Nu sitter jag och gogglar på olika hårfärger, tror jag hittat så som jag vill färga. Jag verkligen är spänd och längtar!! Har hittat otroligt billiga hårprodukter, från mitt favoritmärkt MATRIX.


Fuck this

Hej på er. Fin dag men vilken grå kväll?! Det känns som det kommer börja regna vilken sekund som helst. Det är moln men ser lite blå himmel också.. Klurigt, regn eller inte? Hmm.. Jaja, jag och Elsa ska iaf ut på en kvällspromenix strax. Sen ska vi mysa framför tvn. Och mamma kommer ju hem om bara två timmar! 

Fan, asså det skulle bli 22 grader imorgon så det borde inte regna imorgon iaf.. Aj, jag har väldigt ont i halsen nu också. Fuck.

En gröna lunds dag

På våran bästa 2 årshelg så befann vi oss på Gröna Lund en utav dagarna. Vädret var strålande, vi var glada och kära, människor var glada och svettiga, Jetline pirrade från näsan till naveln. Det var en dag som inte borde ta slut.









Lång promenix, glass och bloggar

Oj oj ooooj! Jag och Elsa gick ut när GG började för jag hade redan sett avsnittet, vi kom in för 15 minuter sen, alltså var vi ute i över en timme. Kändes bra att solen gick bakom molnen eftersom Elsa inte gillar solen. Därför klarade vi av att vara ute lite längre. Nu ligger hon helt utslagen på golvet och snarkar. Själv sitter jag och äter glass, har snart ätit upp paketet... Det var faktiskt inte så stort, en halv liter tror jag..

Nu hade jag tänkt vila i soffan ett tag. Kanske somnar, som Elsa. Annars tänkte jag klaga lite över bloggarna idag, en enda bloggare har uppdaterat normalt och roligt! Har det varit en tråkig bloggdag? Finns det ingen inspiration? Fan vet jag, men ni som har bloggar - blogga lite!


Ricky Martin

Helt random, utan någon speciell anledning hade jag tänkt skriva snabbt om Ricky Martin. Världens snyggaste bög! Jag såg på Oprah förut när det var en lång intervju med honom, där han bland annat pratade om hans söner. Ett tvilling par som är bara föör söta. När dom visade Rickys hus och hans söners rum, det var bara så gulligt! Jag kan tänka mig att han verkligen är en bra pappa!


Lovely day

Hej! Lunchen slank ner snabbt och gott var det verkligen. Det blev de jag skrev förut, lax och pasta med vitlökssås. Elsa fick lite lax också, vi delar på mycket, hon och jag. Nu väntar vi på Gossip Girl och sen ska vi ut på en riktig härlig promenad. Precis när man inte är sådär supermätt.

Sen när vi kommer in ska vi sätta oss i solen som inte bränner lika mycket och äta lite glass. Vilken härlig dag va? Imorgon däremot ska jag sola, kanske ner på stan, äsch, vi får se helt enkelt! Nu har ju GG börjat..

Miller jacket

Kollade snabbt in Bikboks nyheter och hittade denna skönhet. Dock köpte jag en riktigt snygg skinnjacka från Cubus i våras men om jag inte hade den så hade jag köpt denna. Perfekta höstjackan!

Bikbok 600 kr.

Glass i stora lass

Nu är jag helt själv! Jag och vovven delade just på ett halvt paket sugas snaps, sockerärtor med svenska ord, hon gillade inte ärtorna så hon fick skalen och jag tog ärtorna! Det kallas teamwork.

Innan mamma åkte gick vi till ICA och köpte mängder med glass, för mig blev det choklad och lakrits - mumma! Men innan det måste man äta mat, iofs bestämmer jag idag eftersom jag är ensam!! Men jag tänker äta lunch först, lax, pasta, någon god sås och sallad, hur gott låter inte det?! Jag är galen, jag menar verkligen galen, i lax!! Fast innan det tittar jag lite på Ellen, det får alltid mig att skratta på dagarna!

11.26

Hejsan hoppsan! Jag börjar gillar det här vädret, jag fick faktiskt lite färg igår. Undra hur länge jag måste ligga ute idag? Vid ett åker mamma och jobbar och då är jag själv till nio ikväll, ska bli rätt mysigt. 

Just nu sitter jag och tittar på tv men ska ta en macka och lägga mig i solen. Hörs lite senare, puss!

Gaykomedi

Nattade in älsklingen för ett tag sedan. Sitter nu och kollar på tv tillsammans med mamma som sover. Jag känner redan nu att jag börjar bli trött men ska ta en macka(jag är som besatt av Hönökaka nu!), titta lite på en gaykomedi på 6an och sen sova. Jag känner att jag kommer vara helt slut nästa vecka när jag ska vara barnvakt! 

Denna "gaykomedi" heter "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry" den är så jävla skön, just nu är det en scen från duschen, så rolig! Jag älskar homosexuella, så sköna attityder och personligheter! Känns tråkigt att jag inte kommer kunna gå på Pride iår, nästa år ska jag vara där på de bästa kvällarna! Förra året träffade jag ju Mattiaz (från Ullared) och jag blev så lycklig!! Han är min favorit bög!

Bild ur filmen

Världens coolaste och bästa bög!

Fisken Rebecca

Nu är rumpan torr igen efter badet! Det är så uppfriskande och skönt att bada, jag saknar Öland 2009, vattnet var så (kallt) skönt och man såg var man satte foten. Men ikväll badade, simmade och plaskade riktigt ordentligt! När vi kom hem lagade mamma hamburgare som vi åt oss mätta. Sen gick vi upp, sitter nu i sängen och tittar på fotboll, spelar och läser bloggare. Allt på samma gång!

Imorgon, på lördag och söndag kommer jag vara själv hemma, imorgon kommer jag vara själv från de att jag vaknar till nio på kvällen, ganska mysigt ändå. Bara jag, Elsa och Elvis. Oj, va vi ska mysa!!


Kläderna finns i garderoben

Det är inte ofta jag tar "Dagens outfit"-bilder och därför har jag ingen sån kategori(gjorde en kategori för det nu, ska bli bättre..), det skulle vara ett inlägg i månaden max.. Men idag tog jag en "outfit"-bild för jag tänkte visa er att om man letar efter kläder i garderoben så kan man ibland hitta kläder som man glömt. Idag ska mamma tvätta så slängde i det mesta i tvätten och visste inte vad jag skulle ha på mig, då hittade jag en kjol som jag beställde från H&M till sommaren.



Kjol och bikini - H&M, Linne - Gina Tricot


Gå ut!

Idag hoppas jag nästan att ingen läser min blogg, eller sitter vid datan, jag tycker alla som läser det här nu ska ut! Ut med er, ut i solen, gå ut och gå, åk och bada, träffa vänner, ät glass eller sätt dig ensam någonstans! Jag tycker att alla ska vara ute och njuta utav vädret idag, alla som kan. Själv hoppade jag in i duschen och därför sitter jag här nu. Men annars har jag varit ute och solat, ätit, varit ute med Elsa, druckit liter med vatten, löst korsord och läst en tidning. Det har varit och fortfarande är riktigt fint väder, det gör mig glad!

Snart ska jag, mamma och Andreas åka och bada. Jag kan tänka mig att vi blir borta i ett par timmar därför gör jag två tidsinställda. Puss!


En bild som har med nästa vecka att göra..


By night

Sist när H&M gjorde kollektionen By Night blev jag glatt överraskad, dock inte denna gång. Tråkiga, fula färger och konstiga modeller. Nej, jag gillade inte alls det! Men två godingar från H&Ms nyheter. Den vita klänningen kommer från By night, det var den enda som jag gillade. Så vacker! Och tshirten fastnade jag för, enkel och snyyygg!

Oh happy day

Goooood morgon!! Idag är jag riktigt glad. Sov ut till 10 idag vilket jag blev mycket glatt överraskad över, sen dess har jag ätit frulle, kollat på tv och svarat på olika mail. Jag älskar att få mail! Denna gång hade bl.a min syster Mia mailat! Vi har börjat planera julen lite smått, love it.
Idag ska jag ut och bada, med mamma och kanske Andreas. Jag hoppas Andreas följer med annars blir jag badkruka, jag kommer lättare i vattnet med honom där för då känner jag att jag måste slå honom, måste vara först att doppa mig, först i vattnet och först med att kasta vatten på honom! Men innan ska vi äta lite lunch och nu ska jag sola medans mamma är och handlar!

Själv men inte ensam

Hello! Såg på Facebook att några är ute och festar, några jobbar, några har mysig hemmakväll och några är utomlands. Själv är jag ingen utav dom. Själv ligger jag med bikinitrosor i sängen och ska sova. Själv ska jag inte jobba imorgon = lååång sovmorgon. Själv så börjar jag göra mig redo för skolan, vilket jag inte behöver, än..

Väntar på min finaste som gör dagens sista toalettbesök. Viktigt! Ska sätta igång ett satc avsnitt i väntan, killar på toaletten, varför ska det alltid ta över 20 minuter? Svara gärna. God natt finisar!


Mask i ansiktet

För en stund sen skulle jag följt med mamma ut och badat men tackade nej i sista sekunden, efter middagen mådde jag riktigt illa, spy illa. Vill inte riskera att sätta mig i en varm bil och åka på guppiga vägar för att få lite vatten på mig så stannade hemma. Andreas är också hemma som tur är. Tänkte då att det passar bra att göra en ansiktsmask så nu sitter jag med en mask i ansiktet!

Samtidigt som jag gör det så laddar jag in bilder från förra veckan. Jag tror jag ska ladda upp några denna vecka och det mesta nästa, eftersom jag kommer vara barnvakt då.
 


Skjorta

Jag har inga skjortor, bara tunna, transparenta, färgglada blusar. Jag har letat efter snygga skjortor men jag är rätt kräsen.. Gina Tricot har fått in en hel del snygga skjortor, bland annat denna.

Vatten är viktigt

Hej. Tog en paus från solen, det är ju så vaaaarmt! Hade både vattenflaska, en blöt handduk och en stor skål med vatten, det behövdes verkligen. På en helt vanlig dag så är jag sämst på att dricka vatten, jag gillar egentligen inte vanligt kranvatten. Men om jag gör en vattenflaska och låter den vara i kylskåpet minst 10 minuter innan jag ska dricka så går det okej. Ja, jag kanske är lite knäpp men när jag ska sola så gör jag alltid två vattenflaskor, en som jag har bredvid mig och en som ligger i kylskåpet. Det är ju viktigt att dricka vatten, både för kropp och själ!

Nu sitter jag och tittar på Ellen, ska ta någon frukt och sen lägga mig ute igen. Låg ute i ca 45 minuter så jag borde ha fått lite färg, ibland ogillar jag verkligen att jag har svårt att få färg snabbt. Måste ligga i solen mycket längre än "vanliga människor"..

Flugor

Om det är någon insekt som jag verkligen blir irriterad på så är det flugorna, alltid ska de vara i vägen, surra och vara äckliga. Usch! Som "tur" är så gillar Elsa att jaga flugorna dock är hon för seg för att hinna ta dom, men hon ger inte upp..


Sola ensam hemma

God morgon. Hade svårt att somna efter Andreas kom imorse, min axel gjorde ont, min huvud också. Sov ett par timmar till innan jag klev upp och åt lite frukost. Idag hade jag tänkte på att sola, massa, så mycket jag orkar. Samma sak i helgen, själv hemma därför passar jag på att sola lite. Har dock inga solisar fortfarande.. Men det fixar jag.

Senare ska jag också laga lunch/middag till min och älsklingen och funderar på att åka ut och bada ikväll, kanske med vovven. Vi får se! Och det där med må-bra-inläggen kommer i helgen, hann aldrig fixa det på så kort tid. Just so you know!

Dagens vill ha

Dagens vill ha är absolut denna ursnygga tröjan från Top shop. Grovt stickad och läcker färg! Jag är helt förälskad i färgen, hot pink - that's hot!


Hönakaka

Hej! Jag har myst, pussat och kramat sönder Andreas innan han åkte. Vi är ju inte borta från varandra speciellt länge men jag verkligen avskyr att sova ensam, det finns inget värre! Han är tillbaka i sängen redan 8 imorgon bitti som tur är. Nu ska jag ta lite Hönökaka, ni vet sån där macka? När jag var mindre trodde jag att det hette Hönakaka, fattade absolut inte varför, gör iofs fortfarande inte det..

Hörs uppe i sängen senare!

Inspiration

Med min scrapbook kommer jag skapa inspiration inför hösten och vintern. Under hösten och vintern kommer jag också fylla på med inspiration till våren. Inte bara kläder och mode. Utan också resor, framtiden och kärlek. Här är ett litet smakprov av det som jag gjorde förra veckan.


Så här ser baksidan ut, ett hjärta som jag gjorde i början av 2an. Den ser bättre ut irl.





Sista sommarlovet

Nu är jag äntligen ren, igår skulle jag egentligen duschat och fixat mig men eftersom jag mådde dåligt så hade jag ingen ork. Men idag tog jag taget och hoppade in i duschen så nu är jag ren och fin! Andreas ligger fortfarande och sover men jag ska göra lunch till oss så han får mat i magen och sen får han väl sova tills han börjar igen.

Själv ska jag nog ut och bada vovven ikväll, jag hoppas på det iaf. Och ska planera lite vad som kommer hända innan sommarlovet är slut. Jag vet redan nu att jag kommer vara barnvakt nästa vecka men jag hoppas på att jag inte kommer vara ensam hela tiden. Innan barnvaktsveckan vill jag träffa fram för allt Jennifer eftersom vi inte träffas så mycket och speciellt när skolan börjar snart.. Vi får se hur resten av sommarlovet blir! Nästa fredag är det klassträff med min klass från 9an!


Hoppet ännu kvar

Jag har letat och letat efter ett par svarta jeans eller tjockare leggings med hög midja men jag har aldrig hittat ett par i bra pris. Men kollade in Gina's nyheter imorse och hittade dessa, hur perfekta?! Snygga, svarta, hög midja och bra pris. Dingdingding, perfekta! Ska absolut slå till på dessa när jag får pengar igen, perfekta i höst ju. Med tanke på att jag äntligen har bestämt vilka skor jag ska köpa så blir det så snyggt!! Längtar lite till hösten nu..
Gina Tricot - 300 kr

Dregel gör mig glad

Att vakna imorse och känna att huvudet inte alls var bättre gjorde mig arg och besviken. Men att kolla över min axel och se Andreas ligga där och dregla gjorde mig glad och pirrig, så jag kröp in i hans armhåla och sova ett par timmar till. Nu är jag vaken och ska nog ut ett tag snart, innan lunchen. Idag kommer nog Andreas sova hela dagen, nattpass ikväll så tråkigt!! Men nu ska jag fixa.

Sex bollar och Sex and the city

Denna 2 årsdag fick jag för mesta dels spendera helt ensam, kändes tråkigt och sorgligt att inte känna lika mycket kärlek som jag brukar men några fina sms från min jobbande man fick jag och det gjorde min dag glad. Mitt huvud är dock värre och det verkar inte bli bättre. Jag hoppas att sömn gör det bättre.. Men innan ska jag sova kommer jag titta på x-antal av Sex and the city, börjar från säsong 2 och jobbar uppåt.

Imorgon bitti slutar Andreas sitt jobbiga pass och kommer och lägger sig bredvid mig. Just nu känns det som julafton eller min födelsedag, jag bara väntar och längtar på att han ska komma och öppna dörren, lägga sig bredvid mig och sova några timmar till. Men nu har jag sex chokladbollar att mumsa på! God natt, vi hörs mer imorgon. Och imorgon, då kommer det bli riktiga må-bra-inlägg för jag hittade en bok som jag fick i julas som ger mycket inspiration och som jag behöver just nu, väldigt mycket..


En bild från en av min och Jennifers bakdagar tillsammans!


Tycka-synd-om-mig-själv-kväll

Precis som rubriken visar, jag tycker synd om mig-kväll. Sitter just nu och tittar på Lotta på Liseberg, gillar verkligen inte det programmet men väntar på Smekmånaden som kommer efteråt. Till det gjorde jag en liten sats med chokladbollar. Fast tror jag ska ta mina bollar och gå upp, lägga mig i sängen och sätta på någon film eller ännu bättre, börja om på Sex and the city serierna! Det låter bra.

Jag kommer få ett jätte stort blåmärke på mitt ben efter mig lilla olycka idag. Jag är glad att det finns fina människor som hjälpa främlingar, jag är oerhört tacksam för de två damerna som hjälpte mig idag! 

Svimmade

Hej. Mår jätte dåligt och svimmade tidigare idag när jag var ute. Fick hjälp av två jätte snälla tanater men mår inte alls bra. Har jäte ont i huvudet, känner mig yr när jag står upp och så vidare.

Fick iaf världens bästa samtal från världens bästa och saknade Ken! Så kul att han är tillbaka i Sverige igen!! Men eftersom mitt huvud värker som bara den så tänker jag inte sitta här mer. Uppdaterar mer ikväll, puss!

Kräftskiva

Det absolut bästa med augusti månad är kräftskivorna! Jag är helt galen i mat från havet, räkor, fisk och kräftor. Det är så gott! Det absolut bästa är ju laxen, som dock är väldigt dyr men mums. Nu är det augusti och då gället kräftor och dessa härliga kräftskivor, har ingen planerad än men hoppas på att det kommer. Har iaf ett stort paket i frysen med kräftor!! Gott!

Solisar

Hej. Imorse vaknade jag samtidigt som Andreas, vi pussades och kramades och grattade varandra på våran dag. Sen åkte han och jobbade och jag försökte somna om. Gick och åt frukost runt 10 och var ute med Elsa en kvart senare. Nu sitter jag och kollar på dålig tv..

Idag är det inte bara min och Andreas två årsdag utan min fina mormor fyller 84 år också, måste gratta henne! Sen under eftermiddagen ska jag träffa en vän och ikväll åker vi ut och badar. Nu hade jag tänkt försöka sola lite, jag hatar att mina enda solglasögon gick sönder i Stockholm.. Jag är som beroende av solglasögon, älskar att ha på mig dom! Får köpa ett par nya snart..

Solisar

Hej. Imorse vaknade jag samtidigt som Andreas, vi pussades och kramades och grattade varandra på våran dag. Sen åkte han och jobbade och jag försökte somna om. Gick och åt frukost runt 10 och var ute med Elsa en kvart senare. Nu sitter jag och kollar på dålig tv..

Idag är det inte bara min och Andreas två årsdag utan min fina mormor fyller 84 år också, måste gratta henne! Sen under eftermiddagen ska jag träffa en vän och ikväll åker vi ut och badar. Nu hade jag tänkt försöka sola lite, jag hatar att mina enda solglasögon gick sönder i Stockholm.. Jag är som beroende av solglasögon, älskar att ha på mig dom! Får köpa ett par nya snart..

Två oförglömliga år

Idag är det ingen vanlig dag, för exakt två år sen blev jag förälskad i en underbar kille. Blev lyckligare än vad jag någonsin varit! Idag är jag fortfarande kär och lycklig, precis i samma kille, min fina pojkvän. Han gör mina dagar och mina nätter varma och härliga. Han får mig att skratta och le precis varje dag. Mitt hjärta slår för honom, för oss. Jag tänker aldrig sluta ge honom kärlek och kämpa för oss. 

Jag älskar min finaste Andreas mer än allting annat! I två år och många många fler. Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi.

Det var varit de två bästa åren i mitt liv, lyckliga, kärlekfyllda och oförglömliga.

Fyra från Gina

Ett par godingar från Gina's nyheter. Ser fram emot vad som kommer upp denna vecka..


Det som lockar mig mest är tshirten och jeansen.


RSS 2.0