Bibeln

Det bästa jag köpte igår var från bokrean som jag skrev igår. Riktigt bra pris också 259 kr till 99 kr. Jag är glad och älskar boken! Och boken är Skönhetsbiblen, med jätte bra råd, tips m.m.



Bibeln

Det bästa jag köpte igår var från bokrean som jag skrev igår. Riktigt bra pris också 259 kr till 99 kr. Jag är glad och älskar boken! Och boken är Skönhetsbiblen, med jätte bra råd, tips m.m.


Sista lovdagen

God morgon! Idag ska jag åka och söka sommarjobb, håller tummarna. Först måste jag fixa mig, alltså duscha. Känner mig riktigt äcklig. Så ska hoppa in i duschen nu. Ska på yoga ikväll, får se om jag orkar. Ha en bra dag!


Nyårskyssen!


Shoppingglädje

Jag har haft ett riktigt shoppingsug men nu är jag glad och nöjd. Här får ni se allt som gjort mig glad!


Mintgrön tshirt från Gina Tricot, en ny favorit!

Nudefärgat linne från Gina Tricot, mina favorit baslinnen!

Vitt linne med svart tryck av en rosett från H&M, beställde denna.

Blått linne från H&M, också beställde denna

Och min favorit helt klart är denna skönhet, jag är helt förälskad!!! Från Vero Moda.

Massage olja från Åhléns, för myskvällarna!

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det här är men någon slags massage grej. Från Åhléns

En till favorit, den luktar så otroligt gott och fräscht! Ska testa den imorgon och hoppas på det bästa!
Från Åhléns.

Sen köpte jag ju kofta på "dagens outfit" finns den.


Ingen vanlig dag

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG FYLLER EN AV MINA BÄSTA VÄNNER ÅR!! Jag har älskat dig sen första gången jag träffade dig och du var så glad att vi äntligen skulle träffas så du sprang över hela skolgården och attackerade mig. Du är verkligen en speciell person och du fyller alla med skratt, glädje och nytt liv. Jag älskar dig och du betyder otroligt mycket för mig. Grattis på födelsedagen Ken, 18år, GRATTIS!!!




Nej och åter nej

Melodifestivalen sög ikväll tycker jag, Linda Bengtzing... Asså neeej! Update: FYFAN, Nicke borg eller vaaaa?!

Iaf, jag har en hemsk träningsvärk i min högra vad.. Men jag tycker om träningsvärk för det betyder att man har jag tränat på bra! Jag älskar allt nytt som jag köpt dom senaste dagarna. Ska visa mer imorgon, då hörs vi med bättre uppdateringar, jag lovar!


Jätte goda choklad hjärtan som jag fick av min syster på alla hjärtans.


F Y N D !

Nu ska ni få se på det riktiga fyndet jag fyndade idag, är nöjd över mitt val. Så härligt, här har ni nästan fyndet..
Från 259 kr till 99 kr! Det kallar jag FYND! Från bokrean, ja. Men vilken bok då..? Det får ni veta imorgon.


Dagens outfit 26/2


Beige kofta - H&M (NY)
Vitt baslinne - Gina Tricot
Strumpbyxor - Lindex


Fynd och fik

Omen tja! Dagen har varit riktigt riktigt härlig. Blev ingen fika med mina favoriter, tyvärr. Och min lille Ken fyller år imorgon, 18 bast!! Men jag och Andreas tog dagen i egna händer, traskade ner på stan, fikade och fyndade. Nu sitter vi i soffan med varsin data i knät och glor på tv, skriver och fixar bilder. Snart ska jag visa mina nya kläder, dagens och lite mer.

Jag och Jennifer ska på core(träning) på måndag, ska bli grymt roligt! Känns bra att jag börjar gilla att träna igen, det behövs.


HAHA, så här ser jag ut när jag brukar vara ute och gå.
Brillor för solen, ceriserosa pannband, stor halsduk, fet jacka, träningstights och spring/gå-skor!
Bilden är från när jag och Fjante gick tre timmars promenixen.


Nytt in och på

OJ vilken dag! Jag och mammi åkte till Västerås vid tio, vi var klara efter mindre än två timmar. Jag är snabb på att bestämma vad jag vill ha. Det blev ett linne, en t-shirt, kofta, en jätte fin väska och ett nagellack. Är jätte nöjd och glad för allt. Pricken över i:et är att jag fick en frisörtid idag 15.15 så har en jätte snygg ny frilla och nya kläder, är SÅ lycklig.

Nu har jag precis ätit tacos med Andreas och framför oss väntar en mysig kväll ensamma hemma! Jag visar allt som jag köpt imorgon.


Västerås

GOD MORGON!! Idag är jag jätte glad, vilken tjej som helst blir väl glad av shopping?! Tror det. Så jag och mamma åker till Västerås idag, det var ett tag sen jag var där. Och så ska vi shoppa som bara den. Vet inte när jag kommer hem, troligen vid tre skulle jag chansa på. Då ska jag försöka gå ut och gå, sen kommer älsklingen och då vid sex lagar vi vår egna thai middag, får se hur det går!.. Ikväll blir det töntmys i soffan, och vad jag menar med TÖNTmys, ska jag visa senare. Ha en fin dag så hörs vi när jag är hemma igen! Nu blir det Bruno Mars skiva och fixa mig, puss.


Det är farligt att ha så här söta bilder på datan, ÅÅH!..


Några av mina rädslor

00.00 slog precis klockan, jag tycker den tiden är läskig. Troligen för jag är rädd för det mesta, mörkret, clowner, garderober, ligga för nära en annan person, för varm luft osv. Men iaf, just nu ligger jag i sängen och borde faktiskt sova eftersom jag och mamma ska åka och shoppa imorgon klockan 10 redan, så måste faktiskt sova. Imorgon kommer Andreas tillbaka, vi är ju själva hemma 24 timma ungefär, så vi ska laga thaimat och ha såå mysigt. Sov gott!


Hehe, hitta en bild på min bästavän och hennes man.
Tycker bilden är så söt så slänger upp den här!


Träning

Jag mår så himla bra och blev så jäkla glad av träningen!! Så nästa vecka köper vi terminskort och kör ett par gånger i veckan, så kul! Ska på yoga på söndag, lite nytt. Ska bli spännande.

Nu ska jag ta ett bad, äta min mumsiga kex choklad och slappna av.


PUMPA!!!

Jag är så taggad till träningen ikväll, borde göra det här lite oftare, men inte kul att träna själv. Därför är jag riktigt glad att Jennifer och jag går tillsammans. Vi hörs senare! Måste springa till bussen, love!

The Notebook

"You can not live your life for other people.
You must do what is right for you, even if it hurts some people you love."

- The Notebook


Dagens planer

Idag ska jag först ner till stan, kolla i några butiker osv. Sen luncha/fika med Jennifer, kanske träffa Ken. Lite senare på dagen ska jag träna med Jennifer också, ska bli grymt kul! Fast egentligen är jag rätt slut från igår men det är bara att kämpa på! Nu måste jag hoppa in i duschen.

Älskar våran cabaré vi gjorde!


Tre timmar ute i kylan

Jag är frusen, känner mig som en isbit. Ligger just nu under täcket och värmer mig. Vi var ute och gick i TRE timmar! Elsa tröttnade snabbt men hon var så duktig. Det som var så skönt var att solen värmde ganska bra idag och vi mötte bara en enda människa. Men det var tre riktigt härliga timmar.

Ett plus i kanten är att jag och Jennifer skulle egentligen tränat idag, men vi bestämde att vi gör det imorgon. Mindre stress för mig idag alltså, skönt! Tackar för det. Nu ska jag vila lite, det behövs. Efter maten ska vi ta ett romantiskt varmt bad med endast två ljus som lyser upp rummet, åh!


Bambi på hal is

Idag är det en härlig dag och jag och Andreas ska först packa lite matsäck, ta en promenad på 6km till isen som vi ska ha picknick på, gå promenad på isen, känna vinterns ljusa sida, åka hem och ta ett fint bad. Jag är så taggad! Fast när vi gått 3km så lovar jag att jag kommer söla som tusan... Men vi har med några chokladbollar som jag bakade igår. Tycker iaf att det ska bli otroligt mysigt! Och på kvällen ska jag möta upp Jennifer så ska vi på ett träningspass!!

På fredag till lördag kväll är vi själva här hemma så då blir det bus till 100! Och då ska vi lyxa till det och beställa hem mat från thai eller liknande, MUMS!


Sov ut

God morgon! Om ett litet tag kommer ett inlägg om vad jag och pojken min ska göra idag, för vi ska nämligen ut på äventyr!

Jag är lite sur på mig själv som aldrig kan sova ut ordentligt nu när det är lov, vaknade innan nio idag... Jag kan egentligen sova exakt hur länge jag vill ju. Men nu ska jag flytta på plutten bredvid mig och göra nytta!

Kan Dee


Tre tygväskor, tre linnen, sex snyggingar jag vill ha. Allt från KanDee


Hej!

Nej, jag stannar kvar här ett tag till. Känner att på Devote(som jag nu ska börja blogga på) så måste jag fixa min blogg till den känns helt fräsch och som min egna. Speciellt designen, jag hatar att göra designer, eller hur man säger. Vissa tycker att det är jätte kul men jag tycker det är riktigt trist! Men på torsdag kväll ska jag sätta mig och kämpa på tills jag blir nöjd. När jag är nöjd slänger jag upp adressen här och kör på för fullt där borta. Men så länge stannar jag här!


Idag har jag (som alla andra dagar) lyssnar på Bruno Mars's vackra skiva. Älskar varenda lilla fina låt!


Dagens leende

Dagens leende, skratt och humor är absolut "Little miss sunshine dansen", verkligen den perfekta feel-good filmen!


Goodbye lovers!

Jag bugar, bockar och tackar för tiden här på blogg.se. Det har varit lärorikt och härligt att skriva av sig någon gång per dag, mycket fint. Men nu lämnar jag det här och går vidare till något mer seriöst, kommer fortfarande blogga men adressen lägger jag inte upp här än. När allting är fixat kommer jag skriva det här. So long blogg.se!


EnvisaElvis

Jag är trött på att aldrig få någonting tillbaka..

God morgon, sov like hell inatt för Elvis var envis om att springa ut och in från rummet. Gav alla djuren och mig själv frukost och tittar just nu på Plain Jane på MTV, som verkar vara ett jätte bra program. Idag ska jag städa mitt rum, ut och gå och bada! Funderar på att göra en egen ansiktsmask. Måste också beställa en klipptid.

Har en liten nyhet senare också.


Årets gala!

Just nu kollar jag på ekorrgoset Eric Saade i Melodifestivalen, väntar på årets bästa gala som börjar om en halvtimme. QX Gaygalan!!! Åh, jag blir så lycklig av bögar, haha! Har suttit och tittat igenom Pride bilder från 2010, allt är så rosa och färgglatt, alla är glada och man känner verkligen glädjen!

Det roliga är att jag och Andreas blev tillsammans på Pridefestivalen 2009, mys! Slänger in några Pride bilder senare.


Ljusrosa, fjärilar och blommor


Sån perfekt vår-oufit!

Blommig sjal - Gina Tricot
Ljusrosa tröja - Gina Tricot
Ljusa jeans och ballerina skorna - H&M
Brun väska - Åhléns
Öhänge - JFR.se
Fjärilring - Top Shop


Citat


"My dad said, that first time you fall in love,
it changes you forever and no matter how hard you try,
the feeling just never goes away.“


- The Notebook


Grammy

God morgon, idag vaknade jag nio?!?! Det var ju mycket till att sova ut, inte direkt.. Idag är ändå en bra dag, skolen lyser och det är -14.. Fast ikväll väntar en riktigt bra tv-kväll! Idag ska jag göra lite mer engelska, gå ut med hunden, bada och andas ut. Låter helt okej enligt mig.

Lyssnar och tittar just nu på Grammy galan med Katy Perry just nu, så ha det bra!

Miss Sunshine

Jag gör en PowerPoint om Little miss sunshine, det är den härligaste feel-good filmen jag vet! Den är full med lycka, värme och kärlek och det ska jag försöka förmedla till klassen efter sportlovet. 

Snart måste jag gå upp, sova fast innan lite O.C! Sov gott, vi hörs imorgon.


Inspirationkälla: H&M

Åh, jag blir så glad så fort jag ser en speciell outfit både på H&M's hemsida och i deras nya vår katalog. Precis en sommaroutfit som jag vill ha, lite annorlunda men ändå så otroligt fin! Speciellt ballerina skorna! En klick rött.


Vita blusen, shortsen, skorna och väskan - H&M
Halsbandet och solbrillorna - Gina Tricot
Fjäderörhänget - Cocoo.se


Äntligen lov!

Hej! Jag är så himla trött, haft en riktigt jobbig och stressig faktiskt. Spinning på morgon var jättejätte roligt! Sen var det matte och svenska som gick väl helt okej men den nästan tre timmar långa håla gjorde ingen nytta... Fick tillbaka mitt historia B prov, fick vg+! När jag slutat mötte jag Elsa och Andreas på vägen hem och vi gick tillsammans, nu har Andreas åkt och jag väntar på något roligt ska komma på tv... För nu är ju det faktiskt sportlov!

Det känns faktiskt konstigt att vara utan Andreas på helgerna, förr var vi ju bara på helgerna. Men nu har det blivit vardagarna istället, visst att det är bra men det känns så lustigt att sitta på helgen och inte veta vad man ska göra, på vardagarna är det plugg som gäller. Men nu när det är lov ska jag också försöka plugg matte B, spanska, svenska, tyska, jämställdhet och samhällskunskap, så lite upptagen kommer jag nog vara va?


Sveriges värsta är den bästa!

En svensk serie som jag verkligen älskar och som INGEN kan titta på utan att skratta är ju Sveriges värsta bilförare. Det är så himla roligt att titta på dom som kör och dom bredvid, haha!! Älskar't! Så torsdagar 20.00 spikar jag in varje vecka nu.

Idrott och spinning imorgon bitti, så roligt! Sen mellan 12.20-14.45 har jag håla, värt..? Nej, så jag åker hem där emellan. Sov gott nu, puss!


Åt helvete

Nu är jag hemma från en av de längsta skoldagarna jag haft. Är riktigt trött och har en rejäl huvudvärk. Tyska provet gick åt helvete... Engelska redovisningen fick jag inte göra så måste vänta till efter lovet! Jag har ont i min tå så det gör ont att gå, slog i huvudet i bilen imorse och allt har bara gått utför idag.

Just nu väntar jag på mat. Andreas gick och la sig direkt när vi kom hem, skulle vara riktigt skönt men det har jag inte tid för. Nu ska jag söka lite sommarjobb!


Min ring jag köpte på Style by Tyra-eventet som har gått sönder... Måste lagas!


Alla hjärtans


Rosa små sminkhanddukar

3-pack örhängen, silvriga, turkos och fjärdrar.

(Andreas present)

Två biobiljetter från min morbror Tommy, liten sen julklapp.. Haha.

Och självklart chokladhjärtan!


Doggy style!




Har får ni några fina bilder på min älskad hund Elsa. Hon är en blandras mellan schäfer och labrador.
Hon är världens snällaste och mysigaste hund!


Dagens outfit 17/2


Bild från i julas men har på mig det här idag så..!

Kofta - Nelly.com/Only
Vitt linne - Gina
Strumpbyxor - Lindex

+ fjäderörhängen och ring!


Skola skola skola

Idag känns det som en bra, stressad dag. Har spanska, tyska, engelska, psykologi som måste bli klart... Men jag är 100% säkert på allt förutom tyskan. Och tyskan är viktigast just nu. Men det löser sig!

Idag blir det också en lång dag i skolan, det ska bli så otroligt skönt med lov om två små dagar. Imorgon har jag inget plugg, bara en lång och rolig dag. Så borde det nästan alltid vara. Vi hörs i och efter skolan!


Min storasyster Mia och Axel!


Dagens outfit 16/2




Kavaj - H&M
Vitt baslinne - Gina tricot
Jeans - Bik bok
Fjäderörhängen (nya) - H&M
Halsband och ring - Systers
Skor - Converse


Snart är det slut...

Nu blir det tyska böckerna för resten av kvällen, inte alls kul men fick tur att flytta provet till imorgon istället för idag. Imorgon har jag också min engelska redovisning och spanska glosor, sen är allt över och på fredag ska bli jätte rolig!

Snart kommer jag visa vad jag fick i alla hjärtans dag present och en dagens, kul.


Sportlovet

Goood morgon! Jisses vad det är kallt nu, jag trodde ju att våren började komma för två veckor sen.. Men sen komer det bara mer snö. Sportlovet närmar sig och vad ska man göra då? Sporta? Nej, och jo, men jag ska försöka plugga matte, ta det lugnt, men ha tid för att träffa vänner, har också planerat att göra något kul med Albertina och Svante. Ska vara barnvakt på söndag åt dem, ska bli mys!

Men innan sportlovet  är det mycket plugg, engelska, tyska, spanska, turism och resor. Så det är inte lugnt än! Vi hörs när min skoldag är slut.


Min mysiga misse!


Kyssen som fick mig lycklig

Hej, god kväll på er! Jag är så galet lycklig känner jag. Det som fick mig som lyckligast idag var när Andreas kom hem, igår kväll var jag så ledsen och det visste han om så han kom emot mig, stod och höll om mig samtidigt som jag fick den finaste kyssen jag nånsin fått! Blev så lycklig.

Nu tyvärr är det dags för att sova, eller inte tyvärr men jaja. Sov gott, vi höres imorgon.


Vårens detaljer


Första skon med virkad detalj - Din sko, LOVE på den.
Nudefärgad tshirt och svarta jeans - Gina Tricot
Nudefärgad tubhalsduk/sjal - Top shop
Brun väska - Åhléns
Svarta kilisar - Brandos (Kenzas sko)
Armband - Efva Attling
Ring med rosa detalj - H&M
Halsband med gula stenar - Stylebytyra


Förändringar

Idag har jag skrivit mitt historia prov om slaveri, trafficking och barnsoldater. Det är helt sjukt rörande, men jag tycker det är intressant, fast inte på ett bra sett. Provet gick iaf jätte bra! Ikväll ska jag plugga igen för imorgon har jag tyska prov, på torsdag har jag spanska och engelska redovisning. Skönt med sportlov snart! Vad händer på sportlovet då?

JO, jag ska ändra mig lite, ska klippa mig och då byta frisyr. Ska bli jätte spännande! Så en förändring så där ska bli skönt, måste också försöka börja fixa mitt rum som jag vill ha det.. Och börja kika på vårkläder! Ska bli jätte kul.


Har haft min nuvarande frisyr allt för länge!
(Nyklippt på bilden -09)


Bra bättre bäst?

Sitter i ett mörk rum och är livrädd, jag hatar mörkret. Det enda jag ser är mig själv i spegeln lyser upp pga datan.
Idag/ikväll har varit bra, dock kunde det varit bättre.. Men så är det väl alltid..? Fick örhängen, sminkhanddukar, chokladask och biobiljetter. Tog ett skönt bad med A också, fick ansiktsmassage då, riktigt härligt. Min kropp mår inte alls bra. Jag önskade egentligen en helkroppsmassage av honom men han har nog glömt det. Äsch. Måste nog egentligen sova. Natti!


Hej och hå

Fullt upp här! Måste ner till stan för att fixa lite små saker och måste möta älskling och gaah.. Jag återkommer när jag har lite ledig tid!


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, kärlek och vara med den/dom man bryr sig om och älskar extra mycket. Idag är den första dagen på år 2011 som jag planerar. Jag berättar allt om hur jag planerat, vad vi ska göra och allt senare. Idag ska spenderas med min älskade prins Andreas, jag älskar honom med hela mitt hjärta.

Det här gav jag honom förra Alla hjärtans dag.


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag, helgen har varit jätte fin och romantisk tillsammans med min andra halva. Idag blir det en mysig kväll och troligen någon fin film, som The Notebook. Ha en romantisk dag!


IC

Några gamla favoriter från IC.


Traska på gatorna, händerna fulla med kassar med kläder i...

..Snart så! Snart blir det vårshopping för min del, har hittat massor av fina kläder, smycken och väska/-or jag planerar att köpa. Ett smakprov? Jepp!


Väska från Top shop, gillar den starkt.
Puderrosa kofta och tshirt från Gina, båda finns i olika färger.
Armband med vingar och maffigt halsband från Cocoo.se
Svarta jeans med högre midja än vanligt, från Gina, tänk försöka köpa liknande eller dem.
Solbrillor från Gina
Vingring från IC
Skor från Have2have.se


Uppriven

JAG BLIR SÅ LESS! (Behövde bara..)

Nu har jag och Andreas varit ute på en riktig promenad och jag ligger och värmer mig under täcket, mina ben, speciellt det högra, är upprivna av min hund. Det låter värre än vad det är, dock kan jag inte böja benet så det blir några svårigheter, speciellt när jag och Andreas skulle ta ett varmt och romantiskt skumbad. Det får vänta ett tag.
Ikväll blir det tacos och melodifestivalen. Latero!


Ligger just nu med Elvis på halva mitt bröst och arm, vi ska mysa lite mer.


H&M Conscious Collection

Min favoriter från H&M's kollektion som kommer i April..


Mina favoriter är: Den första kavajen och klänningarna längst ner.

Ni kan hitta mera plagg här.


Flower power


Första från Rare Fashion
Andra från Vero Moda

- Nelly.se


Glitter

Eftersom Andreas fortfarande ligger och sover, fattar inte hur man kan sova så länge(!), så ska jag sätta på mig skorna och gå ut och gå, troligt också ta några fina bilder. Det är ju så otroligt fint väder idag! Klarblå himmel, vit mark, glittrande snö, gillart! Ses senare.


Pilla

Sitter och pysslar med min alla hjärtans dag present till gubben min, det är ganska krävande faktiskt. Skickade upp Andreas till rummet så länge. Och själv lyssnar jag på fina kärlekslåtar.

Ikväll blir det mys i soffan med smått och gott! Hörs imorgon, då ska jag och mannen ut på äventyr, 1.2 mil promenad!


Så här ser jag ut när jag är ute och går eller tränar.
Min(Andreas..) stora tjocktröja, träningstights, rosa pannband, osminkad och uppsatt hår!


Tillökning i familjen

Mitt smyckesträd jag fick av Andreas är så himla fint, alla smycken är nästan på plats och den är jätte snygg!


Jag handlar smycken mest hos H&M, Top shop, Indiska, Gina tricot, Bik bok osv..


Min morgon ser ut såhär:

God morgon! Börjar morgonen med en dusch för att vakna till och bli fräsch, kryper sedan ner i sängen brevid en varm snygg man, pussas lite till han vaknar och håller mig hårdare än nånsin, ligger där i 10-15 min, pratar lite, sätter på mig ansiktskräm/lotion, sminkar mig, fixar övrigt, äter frukost samtidigt som jag tittar på tv, myser med mannen min, kollar ut på en galen snöstorm, åker till skolan. Så ser oftast min morgon ut!

Just nu har jag knappt hunnit halva, men ska ha idrott direkt på morgon så hinner fixa mig mera efter det. Ha en riktigt härlig dag!


Trött, tråkigt, trist

Jag är så trött, trött på allt och alla. Suck it för alla som inte finns där... Så tråkigt besviken och ledsen jag har blivit pga det.
Mina planer inför helgen har blivit sådär.. Tänkte att det skulle vara den bästa helgen på länge, men får se hur det går, ska göra mitt bästa. Idag har jag gått i skolan, städat rummet, tänkt på vänner, tänkt på shoppa nya kläder och kommit på hur mycket plugg jag har nästa vecka.. Engelska, tyska, jämställdhet, historia, spanske, turism och resor. Låter helt okej va? Knappast!

Nu ska jag sova så vi hörs imorgon. Och en till sak, kika in på H&M's hemsida, så fint!


Älskar den blåa klänning, så klart "Sold out"..!¤,£@"#


Sockerärtor

Så gott men sockerärtor och keso! MUMS. Sitter och äter det som en lite lunch nu, ska ner till skolan strax och ha matte, engelska och svenska, slutar fyra. Hade spanska 9-10 imorse. Men vi hörs när jag kommit hem, ha en finfin dag!


Chock

Idag var jag ledig och det betyder att jag har tagit en lugn dag hemma, skulle egentligen åkt till Strängnäs för att vara med en vän som jag behöver lite extra men det blev ju tydligen inte så... Tråkigt som alltid. Annars har jag hunnit med lite plugg, powerwalk med babe och lagar just nu mat. Ikväll blir det lillördagsmys med Andreas och lite O.C i sängen, hur perfekt som helst.
Igår låg vi chockade innan vi skulle sova efter en tråkig nyhet, men alltid kommer bli bra, hoppas jag. Det sänkte oss en del men blev också som en väckarklocka att man inte kan ta någon för givet. Ta vara på varandra, puss.


Fjädrar

Cocoo.se har ett jätte bra utbud, speciellt när det gäller fjäderörhängen. Jätte många olika färger, storlekar m.m. Och till jätte bra priser! Så ett tips till den som letar efter fjäderörhängen Cocoo.se!


Några av mina favoriter.


It's here!

Jag är full proppad, är så otroligt mätt.

Idag gick jag och Elsa ut och mötte Andreas, på vägen hem såg jag att mitt paket hade kommit, eller mitt och mitt.. Andreas present från mig till alla hjärtans dag. Blev så himla glad! Den är jätte fin och bra inför helgens planer! Jag gömde utan presenter så Andreas inte vet vad det är, tyvärr kan jag ju inte visa den än. Men kan rekommendera sidan, Bluebox.se, sidan är jätte bra när det gäller presenter i bra priser, roliga, romantiska och seriösa. Det mesta finns där, tycker sida är jätte bra, så ett tips om man letar presenter så titta där!

Strax så ska jag och Andreas gå ut med Andreas på en mörk kvällspromenad!


Jag är så otroligt lycklig med dig, min finaste!


Vår vår

Det känns som det börjar bli vår, men sen kommer snön fast smälter lika fort. Men på något sätt känns det som om våren kommer komma tidigare i år, och jag hoppas verkligen på det. Jag pysslade ihop en "våroutfit" som jag vill ha i vår!


Jag hade en jätte fin jeansjacka förra året men tog en jätte liten storlek
 så funderar på att satsa på en ny storlek i år!

Jeansjacka från Top shop
Vitt linne från Monki
Beige stickad tröja från Gina Tricot
Vitt linne med tryck från H&M
Silverring kors från Cocoo.se
Svarta kilklackar från Have2have.se (Gillar som extra!)
Svarta tunna jeans från Gina
Ljus turkos ring från Top shop
Silverarmband från Cocoo.se


Klick

Gjorde ett kollage med fina vår kläder som jag vill ha och helt plötsligt en en korallfärgad klick!


Puderbeige kavaj från H&M
Jätte snyggt silverhalsband från Top shop
Gräddvit blus från Top Shop
Galet snygg vit kavaj från Top shop
Beige/brun halsduk från Bik bok
Silverarmband från Monki
Korall rosa linne från Monki
Silver/koraillring från H&M


Gardasil och penicillin

Har tagit min tid att vara i min favorit famn och då fick bloggen lida.

Igår tog jag Gardasil, min sista spruta, det var riktigt skönt att få det gjort men idag när jag vaknade mådde jag inte alls bra, troligen för jag tog sprutan medans jag äter penicillin. Är nu inne på min sista dag med tabletterna. Idag stannade jag därför hemma från skolan, har lekt ute i snön med hunden för en stund sen, det är jätte skönt ute, två plus och sol! Ska försöka röra på mig och möta Andreas om två timmar. Imorgon kommer Andreas alla hjärtans dag-present! Kuligt, hörs senare.


Knubbig

Jag har en ny lampa på mitt rum, står jätte fint på mitt sängbord och lyser upp precis lagom mycket. Det är från IKEA och kostar 149kr om jag minns rätt och heter "Knubbig".


Solsken

Tyckte inte att Melodifestivalen var så himla bra igår... Men men.

Nu är det veckans sista dag, lilla söndag som nästan alla ogillar. Men idag är det sol, 3 plusgrader och Andreas kommer. Jag tycker det kommer bli en ovanligt bra söndag, tills jag fick min hemska huvudvärk och trötthet. Jag tänkte först ta tag i min städning på rummet för det ser ganska hemskt ut, sen ändrade jag mig och tänkte att jag går ut först medan solen är framme och jag tror jag håller mig till det. När jag kommer in ska jag göra en egen ansiktsmask, städa och sedan bada. Mys!


Tre från H&M

Igår kväll beställde jag hem tre linnen, två av dom kommer veckan 8 och den andra kommer i mars.


Längtar efter dom!


Flying away with my pink wings

Dagen outfit kör vi nu då! (Lånade lite smycken från syster)


Tunikan/tröjan är köpt på H&M förra året, jag älskar den starkt!
Hade en svart kjol under från Gina Tricot och strumpbyxor från Lindex.

Det här halsbandet är så himla snyggt, min systers.

Ringen är också syrrans!


Jag saknar dig

Världens underbaraste, bästa bok kommer ut på bio i år! Boken heter "jag saknar dig, jag saknar dig", den handlar om två tjejer som är tvillingsystrar och den är helt fantastisk! Jag har läst den minst 5 gånger och varje gång gråter jag lika mycket, den är sorglig men så otroligt bra. Måste bara se den, fast kommer gråta ännu mer på bion, men det kommer vara så bra. Längtar så mycket, så ett tips till er: Gå och se den filmen!


Fikamys i bilder


Bästavän

Daimtårta..!



Det här möttes vi av när vi gick ut, så härligt!


Min garderob vill ha påfyllning

Är hemma och sitter i sängen i ena hörnet med datan på benen, kameran laddad med bilder och musik i högtalarna. Jag sitter just nu och kollar på kläder på internet, H&M, Gina, Top shop, Monki, Bik bok m.m. Ska sen ladda in bilderna jag tog idag, och sen ska jag leta reda på hur man gör en egen ansiktsmask för jag ska ta en avkopplande bad innan melodifesten ikväll.

Har också tagit kort på min outfit idag för jag tänkte bli bättre med sånt, kul va?


Alla älskar lördagar

Mysiga lördag! Imorse hade jag planerat att åka med Albertina till stallet men känner mig inte så pigg eftersom jag tar penicillin. Så jag struntade i det, istället tog jag en skön sovmorgon med Elvis bredvid mig i sängen. Åt frukost och nu har jag precis duschat. Om en halvtimme ungefär åker jag och mamma ner till stan tillsammans, ska visa lite fint jag hittat och halv två ska jag luncha med en vän.

Ikväll börjar Melodifestivalen, ska bli kul att se hur det är det här året, kommer knappt ihåg förra... Hörs efter stan!


Nu ska jag måla naglarna med det nya!


Jag är ett GENI!

Eller nja, men sökte på "alla hjärtans dag present pojkvän" (haha) på Google, fick upp en massa tips hit och dit. Och hittade precis det jag letade efter! En perfekt present som jag själv skulle gjort mer personlig om jag hade tiden, men med skolan fullt upp i veckan som kommer så hinner jag inte. Men beställa presenten och pyssla med den när Andreas inte ser, det blir svårt när han jobbar här i stan... Men ska bli så kul!


Jag vill höra det

Det kanske inte var så jäkla roligt då... Lyssnar på Spotify och letar lite nytt till listorna. Tog mig en varm dusch för att spola bort alla tankar, vill egentligen bara skrika och vara arg och ledsen men känns inte som det skulle hjälpa. Istället ska jag spendera min kväll på rummet med O.C säsong 3, måla naglarna, äta kiwi, dricka vatten och penicillin.

Har varit en jobbig dag för mig, jag ska ändra på min livsstil, jag vill ändra mig. Jag hade som nyårslöfte att få bättre självförtroende, men det måste man jobba för att få. Jag kämpar för mig själv och för min omgivning, på mitt utvecklingssamtal igår sa min mentor att lärarna ser mig som en piggare och gladare person det här året, och jag blev så nöjd med mig själv då. Behöver höra sånt och liknande, men då måste jag jobba för det. Men just ikväll tänker jag sitta och ligga i min säng och planera, fundera och försöka bestämma mig. För framtiden om några månader och framtiden om några år. Vi får se...


Så här är jag lycklig!
Är du?


Pricken

En av mina favoriter är den på bilden här nedan, från Monki som jag fick av Andreas förra året. Den är oversize, och jätte skön att bara gå hemma i!


Lördagsplaner

Min helg kommer bli så bra, Andreas åker hem till sig imorgon så blir ensam ännu en helg. På lördag morgon kommer jag åka med Albertina till stallet och kolla på och hjälpa henne när hon rider. Sen ska jag hem och duscha bort hästlukten, sen fikar/lunchar jag med Jennifer på stan, på kvällen är det melodifestivalen och sen någon film på det. Känns så bra! På söndag vet jag inte vad jag ska göra, det får vi se då..

Jag och Andreas lagade jätte god mat ikväll, orkade knappt halva för det blev så mycket! Nu sitter vi och tittar på O.C och snart blir det sängen, hörs imorgon!


Shopping gör mig lycklig

I måndags när jag hade fått pengar gick jag på stan och inhandlade lite nytt, till badet, mig själv och så.


Nagellack, färgen är jätte fin men är inte så rättvis på bilden.

Trosor med hjärtan och spets från H&M!

Ljus med rosdoft från Åhléns.

Ansiktsmask från H&M, sockerdoft och värmande. Men måste gjort något fel...

Badrosor, jätte fint i badet!


Grått

Dagen har varit grå, sorglig, tyst och olik. Det känns som alla påverkas av det som hänt, man börjar bry sig mer, ta vara på det man har.

Skolan var rätt lugn idag, alla bussar var inställda så det var inte så många som lyckades ta sig till skolan. Mitt utvecklingsamtal gick bra. Gick hem i halkan och nu ska jag titta på O.C.


Utveckling

God morgon. Idag har jag en liten snabb dag i skolan, spanska tyska och matte. Slutar ett som tur är, för jag kommer inte få någon lunch idag för jag har utvecklingssamtal. Tror det kommer bli en rätt lugn dag idag, som känns riktigt skönt. Nu ska jag plugga spanska!


Vila i frid

Idag har staden jag bor i stått stilla, Enköping är en stad som alla vet nästintill allt om varandra, det blir bråk här och där om skvaller och rykten, det händer nästan aldrig något stort som alla påverkas av.. Tills nu, idag avled Hilda 15 åring tjej. Hon dog utanför sin skola, hon blev påkörd av en buss och klämdes under den. Hela gymnasiet var ganska tyst och tankarna har gått och går fortfarande till henne, hennes nära och kära. 

Jag själv kände inte henne men det som hände är helt fruktansvärt.


Pippi?

Jag satt och tittade lite på Facebook för någon dag sen och då hittade jag den sötaste bilden jag sett på min brorson Axel. Har är utklädd till Pippi och är så himla söt, kunde inte sluta skratta och le!


Halva reapriset

Jag fick en jätte fin kofta av mamma förra veckan, färgen är riktigt härlig tycker jag. Lite grönaktig. Den kostade 200kr i fullt pris, på rean var det halva priset, alltså 100 kr. Men när vi kollade så var det HALVA reapriset, alltså 50 små kronor! Galet. Men bra.


Tiden rinner iväg

Mina änglar har/är här, dom sover över här också. Så mysigt! Idag har skolan tagit all min tid, och barnen. Imorgon går jag till 15.00 och sen ska jag fixa lite till Alla hjärtans dag-presenten till Andreas. Jag ska strax gå och lägga mig, först några inlägg bara.

RSS 2.0