Ljus och rosor

Internet är så segt, det går knappt att komma in på någon blogg för den är så seeg! 

Jag och Andreas har tagit ett bad, med mitt nya ljus och mina nya rosor för badet. Ska visa er det jag köpte idag imorgon. Är jätte nöjd med allt. Just nu är jag riktigt trött men väntar på Andreas. Imorgon väntar en lång skoldag men det gör ingenting för jag och Andreas har våran halva dag då. Mer om det imorgon. Sov gott!


Vassen i bäcken

Tycker om när solen lyser, marken är vit och det finns lite vass som gömmer sig. Det blir så otroligt fint på bild, så passade på igår. Här är några av alla 100..!




Första dagen på veckan

Hej på er! Är hemma på lunch, måndagar har jag lunch i tre timmar.. Riktigt tråkigt! Men på förmiddagen satt jag och Marjam och jobbade med Psykologi och det ska vi fortsätta med på onsdag, tycker det är intressant och roligt. När jag kommer tillbaka till skolan har jag Turism och resor sen slutar jag. Sen kommer Andreas och möter mig med Elsa. Nu ska jag ut, hörs efter skolan!


Fantastiskt!

Helt AMAZING var dagen idag, så himla mysig söndag ute på isen med mina favoriter Albertina och Svante! Här kommer några bilder.







Grilla på vintern är MYS

Vilken härlig dag jag haft än så länge, det var jätte skönt att sitta ute och grilla korv, leka med barnen på isen och fota. Perfekt söndag! Snart ska jag och mamma åka till Bålsta och hämta Andreas, ikväll blir det tacos! Kommer tyvärr missa det mesta av Sveriges handbollsmatch så ska därför föna håret och fixa mig framför tvn nu.

Idag tog jag över 400 bilder och ja, några kommer upp här senare!


Feathers ring

En liten häftig och snygg sak som jag såg hos favoriterna Intensive cravings är fjäder ringar, tycker det såg riktigt snyggt ut! Och skulle gärna skaffa mig en.


Är det bara för att det är söndag?

För två timmar sen var jag uppe med tuppen, alla andra låg och sov.. Jag gjorde frukost och dom andra började vakna.. Jag duschade och fixade mig klar, dom andra åt sin frukost.. Jag är redo för att åka, dom andra börjar fixa sig... Jaha? Men det är väl bara att vänta och föna håret tills dom blir klara. Har desperat försökt fått tag på Jennifer också.. Vad är det med världen en söndag egentligen? Men snart ska vi iaf åka ut och tar med mig kameran så bilder kommer, det ska bli så roligt! Sen 14.30 är det handbollsmatch, det missar vi inte! Sverige spelar ju om bronset. Vilket fullt ord, brons...


Nya rutiner

Jag ÄLSKAR O.C! Och jag brukar alltid kolla på ett eller två avsnitt så här innan jag sover, jag älskar det, ligga i sängen under mina varma täcken, ibland med kanske en macka, varva ner och kolla på O.C. Så härligt. Och nu, ungefär en halvtimme innan jag tittar på O.C gör jag några träningsövningar här på rummet, jätte enkla, bra och inte så ansträngande. Ska under nästa vecka investera någon slags träningsbok. Så lägger till en rutin på kvällen, skönt att göra innan man avslutar dagen med O.C! Nu har jag precis gjort övningarna så ska kolla på O.C, har ju börjat på tredje säsongen! Sussa sött.



Under dagarna har jag bandage runt min fot, pga att jag halkade och vrickade/stukade min fot..


Bags

Jag är sugen på en ny handväska, speciellt nu när min gick sönder... Så typiskt! Men ska försöka skaffa mig en som inte kostar allt för mycket, sen till sommaren vill jag ha en lite dyrare.


Svarta och den bruna är från Åhléns, gillar dem skarpt!
Den tredje, den bruna, är från H&M
 Och den sista är från Top Shop

Dem från Åhléns(som jag helst vill ha) kostar 399kr.


Matlagning

Hejsan! Idag har min syster kommit hem från Tyskland och stannar i någon dag. Vi har pratat och storhandlat! Nu hjälper vi till att laga mat, lax, klyftpotatis, sallad och kall sås. Mmmums! Imorgon ska vi och mina andra syster och hennes barn åka ut och åka skridskor, grilla och ha det jätte mysigt! Gud så kul. Hoppas min fina Jennifer också följer med då. Nu måste jag göra sallad.
 


Matlagning

Hejsan! Idag har min syster kommit hem från Tyskland och stannar i någon dag. Vi har pratat och storhandlat! Nu hjälper vi till att laga mat, lax, klyftpotatis, sallad och kall sås. Mmmums! Imorgon ska vi och mina andra syster och hennes barn åka ut och åka skridskor, grilla och ha det jätte mysigt! Gud så kul. Hoppas min fina Jennifer också följer med då. Nu måste jag göra sallad.
 


Armband


Alla armbanden är från favoriterna IC!


Around the neck


Från IC igen!



Det här var ju...

Alltså jag har nog aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv.. Så trist, önska att någon, vem som helst bara kunde ringa, var här eller ja något bara. Jag har så tråkigt... På tv går American Dreamz som faktiskt är en riktigt rolig film men har sett den sååå många gånger. Tror jag ska sätta på OC ett tag och sen kanske somna med popcornskålen på magen. Drömmer huh? Nej, men OC blir det nog. Nattinatti..


Önskedrömmar kan ta en långt bort


Gammelrosa blus med volanger från Gina Tricot
Silverhalsband från Gina
Armband med vingar från Top Shop
Svarta byxor från Gina
Wedges från Nelly.com


Ensam helg

Ikväll är jag själv hemma, tycker jag. Min syster pluggar på sitt rum och mamma "festar", jag och min hund sitter och kikar på handbollen. Det såg så bra ut för ett tag sen men nu är det fyra mål mellan Sverige och Frankrike. Imorgon ska jag följa med min systerdotter på ridning så lägger mig nog ganska tidigt idag. Den här helgen är den första helgen på 1½ år som jag inte är med min älskling. Känns lite ensamt och konstig faktiskt..


Har börjat använda mina converse igen.


99 kr/st

Man måste ju bara älska H&M. Just nu har dem jätte sköna, snygga och billiga jeans. 99kr/st, hur galet är inte det?! Ska skaffa mig ett par av dem, fråga är bara vilket par...


Sockerkoma

Idag/igår (27/1) var jag och resten av min klass åkte till Stockholm. Vi åkte bussen 13.00 och var framme vid ett museum ca 14, fick en guidad tur där till 15.30. Sedan gick jag och några och åt på Kungshallen, har saknar Taco Bar! Efter en timme kom hela klassen dit. Jag och Marjam gick då och köpte godis och cola, jag har inte druckit cola på tre veckor..! Vi gick i några affärer och hittade fina saker, en blus som jag ska be Andreas köpa åt mig nästa vecka. På Stadsteatern såg vi Trettondagsafton, jätte jätte rolig!! Många skratt.

Och på teatern och efteråt, på vägen hem satt jag och skrattade, dansade, pratade och var helt knäpp. Eftersom jag inte druckit cola på tre veckor så blev jag galen av det, sockerkoman kom därefter.. Jätte kul var det iaf! Nu måste jag sova, ska ha spinning och aerobics imorgon 08.45 på idrotten!

Black


Svart skjorta från Gina Tricot
Jeans från H&M (99kr!!)
Skor från Nelly.com
Halsband från H&M
Ring från Chique


Trio

En sockersöt trio från Asos.com är aldrig fel, inte heller när det gäller vackra sommarklänningar!


Jag skulle ge mycket för att få den tredje..


Powerwalk

En timmes promenad med både Elsa och Andreas gjorde susen! Vi gick upp i höga backar m.m. Det var riktigt skönt, dock så blev hela jag som en isbit. Men det var värt det! Kommer försöka med det nu, minst 5-6 gånger i veckan. Kommer må mycket bättre då.


Matte B

Skolan erbjuder matte B, en heldag med matte B, på torsdag 8.45-14.00. Egentligen har jag sovmorgon till 13.00 och ska åka till Stockholm då och vara där till 23.30! Nu vet jag inte hur jag ska göra riktigt.. Skulle behöva det men det kanske kommer fler tillfällen..? Åh.. Tycker inte om skolan när dem göra såna saker bakom ryggen.. Ska göra mina val också, mycket beslut hit och dit..


Rosen ram

Igår köpte jag en jätte fin ram, inte bara ramen som var ljuvligt fin utan också asken som den låg i. Så himla fint. Från Åhléns och det var halva rea priset, 17kr för den, bara 17 ynka kronor! Crazytalk.




Skor


Somriga, blommiga, färgglada skor till våren och sommaren!

Dem tre första paren och ballerina skorna är från H&M.
Det fjärde paret är från Top shop.
Dem två nere till vänster är från Skonamig.


PJ

Det jag ska köpa nästa månad är en pyjamas. Shorts och linne ska det vara, kanske en stor oversize tshirt också. Hittade en perfekt marinblå pyjamas från H&M för 179kr. Tycker om den så mycket så bara måste ha den, så mysig.


Den till vänster ska jag köpa.
Dem andra är från Top shop


Vårfärgad

Haft två mysiga timmar på Café Wikmans med Jennifer idag. Har inhandlat en ny härlig vårfärgad kofta och en urgullig ram! Ska visa imorgon. Annars har min dag varit bra, imorgon blir bättre med tanke på att jag slutar klockan två. Puss!


Andreas som bloggar :)

Tja alla läsare:) Rebecca är och träffar Jennifer, sitter säkert och fikar nu:).
Rebecca och jennifer har ju varit vänner i över 4 år så grattis till dom:).
Bloggandet här har ju inte varit på topp men jag ska få henne att blogga lite mer:) hon har en hel del att prata om ändå men det är min åsikt:)
Ja det är väl allt från mig men ett blogg inlägg blev det iaf;)
ska jag ha snaggat eller mer hår på skallen?:P

Dubbelt upp!


Dubbla örhängen är så grymt snygga! Måste ta ett till hål i örat så jag kan ha det.

Den första och andra är fantastiska!
Alla är från Intensive cravings(länk)


Söndagskväll

Sverige vinner handbollen och Solsidan efter det. Hur perfekt söndagskväll? Och imorgon träffar jag Jennifer och Andreas stannar till onsdag, sån bra vecka det kommer bli känner jag. Nästa helg kommer min syster hem och Jennifer sover över, galet bra. Men uppdateringen kommer inte bli bättre för det, jag måste först förändra mig.


Grönt är skönt!


En våroutfit som jag inte tackar nej till!

Somriga kilklackar med gröna sammetsdetaljer
Vit/gräddvit kavaj med fickor och puff-axlar
Gröna linne med ficka
Guld och grönt armband
Mörka jeans
3-pack ringar, grön, rosa och vit
Fjäderhalsband, vitt

Allt från Top shop förutom fjäderhalsbandet som är från Gina Tricot.


Vinterbarn springer i snön






När jag gick hem från skolan i torsdags tog jag snöbilder i det vackra vinterlandskapet vi har!
Vad tycks?


Rött, vitt, silver

Exakt det här vill jag ha i mitt rum. Ska göra om det, rött, silver och vitt! Längtar till det projektet börjar..!


Från Åhlens, H&M Home, Jysk och IKEA.


Tips

Den 14 Februari är det alla hjärtans dag och det jag tycker är svåraste med den dagen är presenten. I år är det andra året jag är tillsammans med min kärlek, jag ska också planera alla hjärtans dag i år och om jag gjort det! Ska beställa några saker snart också, men kan inte skriva mer om det när Andreas läser detta.

Men här är två sidor som har bra present och tillbehör till Alla hjärtans dag:
Bluebox.se
Coolstuff


3-pack massageoljor med värmande och smaksatta!
Rosa dessertskål med hjärtsked
Badrosor med doft
Halsband "you" och "me"
Choklad

Svävande hjärtan
Rosenblad 100pack

5 första från Bluebox
De 2 andra från Coolstuff


JC vs Gina


Halsband med svarta stenar från JC
Korsörhängen från JC
Vit ring från JC
Sjömans halsband från JC
Silverhalsband med vit fjäder från Gina Tricot
Brunt halsband från JC
Silverhalsband med hjärta, vinge m.m. från JC
Guldörhängen från Gina Tricot

Allt kostar under 150 kr!


Fyra vinterbilder





You had me at hello

Hej. Tänkte bara säga att det kommer inlägg, minst ett per dag iaf. Skriver inte så mycket, men hur som helst. Det kommer uppdateringar. Och mer kommer när jag känner mig säkrare. Hej så länge!


Skor

Kollade in skor på Nelly.com, skonamig.se och scorett. Hittade dessa godingar, grått och svart - I want!


Första två är från Nelly, kostar 399kr. Gillar den gråa mest av dom två.
Den tredje är från scorett och kostar 1299kr.
Den sista är från Skonamig.se och kostar 499kr.

Min favorit: den andra och sista!


Nere på botten

Alltid när det känns som allting är bra, man känner sig på det bästa humöret, livet känns perfekt, alla omkring en mår bra och är lyckliga så kommer en vän och är olycklig och besviken på en. Finns inget värre. Kändes som jag bara väntade på att något liknande skulle hända, har känt det inom mig.. Känner mig nere på botten nu pga mig själv, känner mig som en värdelös vän som inte ställer upp eller gör tid.

Jag brukar inte bli påverkad av något så här mycket men nu känner jag att allt är mitt fel och jag har bara mig själv att skylla. Jag ska bli en mycket bättre vän samtidigt som jag ska vara en bra dotter, syster, moster, faster, flickvän, klara skolan bra och försöka göra alla nöjda.


Förlåt

Mår sämst, inte bara feber och sånt utan för jag är så dum och elak... Kommer inte blogga mer. Är helt tom, ledsen och besviken på mig själv. Gjorde ett tidsinställt på lördag så det är väl nästa inlägg som kommer från mig. Sen blir det tomt här tills jag mår bättre. Ha det bra.





Jag har alltid tid för dig..


Livligt!

Fick besök idag av min systers barn, vi spelade Uno, fikade och spelade data, kändes riktigt kul att ha dom här! Jag och Albertina bestämde lite roligheter inför i helgen, ska bli jätte roligt. Med en 7åring kan man göra mycket. Det skiljer precis 10 år mellan mig och henne, men det känns inte som det, hon är så vuxen i sättet. Och rider, hon spelar fotboll, hon ska börja dansa, hon går i skolan, hon har två små bröder, hon är så livlig!

När dom hade åkt hem till sig tog jag och mamma en tur till sjukhuset, kollade på mina knöl/böld men fanns inget att göra.. Sen körde vi vidare till Coop och jag fick glass! När vi kom hem satte vi oss i soffan och kollade på handboll. Jag tycker det är helt sjukt att man sätter spanska domare på en match som Argentina spelar. Det är ju t.ex som om norska domare ska vara när Sverige möter Kina typ. Fel fel fel. Jaja, nu ska jag titta på kvällstv, mysa med Elvis och äta något. Sen O.C i sängen och sova. Imorgon är det bara en info dag i skolan så jag stannar hemma och vilar upp mig samt pluggar.


Blekfis

Är hemma från skolan idag, feber, huvudvärk, halsen och allt annat tänkbart.. Fick en snäll kommentar av mamma också "du ser väldigt blek ut idag" skönt att höra!
Annars så ska jag plugga idag, men mina böcker är i skolan..? Men har prov på fredag om Kinas historia och det är galet mycket.


Snart kommer dom här galningarna hit..!


Tänker tillbaka

- Det här är ett tidsinställt som jag skrev den 16 januari.

Den 17 januari 2007 träffade jag min bästavän, min andra halva. Det känns helt galet att det har gått fyra hela år sedan, jag kommer ihåg den dagen, det året och alla år väldigt bra. Troligen för att jag är lycklig som har en sån fin vän vid min sida. I två år träffades vi varje dag, hela dagarna, varje dag. Idag har det förändrats när vi går i skolor på olika håll, har pojkvänner och våra liv har förändrats. Men jag är mig själv än idag, jag sa att jag aldrig kommer ge upp om vår vänskap, aldrig sluta kämpa och aldrig lämna dig och det håller och det kommer jag hålla. Om det inte hade varit för dig så vet jag inte hur, vad eller var jag hade varit idag. Jag mår bra och jag lever lycklig men jag vill och kämpar för att ändra på en enda sak och det är att vi ska träffas mer.

Fyra år är ingenting om man jämför med ett liv, men fyra fantastiska, värdefulla och helt underbara år går bara att uppnå tillsammans med en speciell person. Jag delar allt med dig, jag skulle aldrig gömma något eller ljuga för dig. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Du är min bästa vän, min andra halva och min tvillingsjäl. Vi har många minnen tillsammans sparade och fler ska vi göra, du förtjänar mer än hela världen. Glöm aldrig oss.





Människor får säga, tycka och tänka vad dom vill men en sak är säker:
Vid din sida står jag, genom blod, svett och tårar - genom allt!


Rubrik?

Jag är lite sur på mig själv, när jag hade varit ute med Elsa och ätit lite så somnade jag. Sov till 14.40 och gick upp och fixade lite då, sen somnade jag igen till 16.00.. Illa. Men nu är jag uppe, har ätit mammas goda mackor som hon gjort! Så goda! Nyss var jag ute med Elsa igen och just nu väntar jag på att resten av hushållet, det vill säga mamma ska komma hem, börjar bli lite tråkigt här hemma.


Ute i god tid

Jag har precis kommit in från en galen promenad med Elsa, det är så halt ute så jag vågar knappt gå..
Skolan gick bra, har fått en del papper inför alla nya val vi måste göra innan februari. Och haft det rätt så lätt idag, om ett litet tag ska jag vila lite. Sen göra skolarbete, bättre att vara ute i tid än sent! Vi hörs.


Elvis

Tänkte berätta lite om min högra fot, min katt Elvis. Han är ingen vanlig katt, han ser ut som katten på Pussi-burkarna(kattmat) fast min Elvis har mycket mer hår. Jag fick honom 2001, han föddes i September 2001 och sedan dess har han och jag varit som mamma och son. Jag fick välja bland hans syskon och han om vilken katt jag ville ha. Jag ville ha en svart och vit katt och en riktig bad-ass. Och när jag valde min lilla älskling så sa uppfödaren att jag tog tuffingen. Men efter ett tag med honom så märkte jag att jag fick en liten blyg mesig katt, jag ångrade mig inte att jag tog Elvis för har är så kärleksfull, busig, mesig och älskad för den han är.
Varje natt så sover han hos mig, om jag inte är hemma ligger han i min säng, på vintern vågar han inte gå ut pga snön och när jag håller han i min famn kramar hans små armar om min hals. Jag har aldrig träffat en sån gullig katt som Elvis, det säger jag och alla som träffar honom. Han personlighet är så fin, jag älskar honom med hela mitt hjärta min lilla bögmisse!






Solsidan

Det känns som om jag äger Sveriges sämsta blogg..? Troligt.

Men idag har det varit så skönt att vara borta från datan helt, bara en dag med Andreas, i sängen, ute på promenad och i soffan med en skål popcorn. Perfekt söndag med andra ord! Och det känns som hela Sveriges befolkning älskar Solsidan, det är ju bara för roligt! Imorgon slutar jag 11 så hinner med massor av inlägg hit och dit, inställda under veckan och allt. Ska nog också träffa Jennifer imorgon, ska bli roligt. Nu väntar jag på Andreas ska komma och lägga sig i sängen med mig så ska vi sussa!


Anti-pizza

Det var jätte roligt att träffa alla i Sundbyberg idag, vi var där i två timmar ungefär. På vägen beställde vi pizza, jag tog kycklingsallad, har blivit så anti-pizza nu för tiden. Så nu är vi mätta och belåtna. Fast det räcker ju inte eftersom jag ska göra chokladbollar till oss nu! Lördagsmys kallas det.
Kollade också på Sveriges handbollsmatch och dom vann riktigt stort!
Imorgon blir det mer bilder osv, puss.


Spring

Medans jag är och firar min bror flickvän som har tagit examen bjuder jag på en vår outfit, så här vill jag se ut i vår!


Svart/brun väska från Top shop.
Färgglatt linne med ficka på bröstet från Top shop.
Halsband med röd/rosa sten från Top shop.
Oversize kavaj från H&M
Svarta klackar från Skonamig.se
Mörka jeans från Top shop
Silverring med hjärta från http://intensivecravings.blogg.se/


Examen

När som helst åker vi iväg till Sumpan för att fira min brors tjej Johanna som har tagit examen!! Så kul. Och så glad för henne! Fast jag sitter precis nyduschad och oklar, så ska göra mig iordning nu. Har inte tid att sitta här heller. Vet inte hur länge vi blir där men tidsinställt finns det, ett eller två. Annars så hörs vi ikväll!

Fan va stort att ta examen, längtar tills jag gör det om ca 4-5 år...

See you later!

God kväll på er. Har varit i skolan hela dagen, så har haft fullt upp. Och ikväll tänker jag bara mysa med min älskling så vi hörs imorgon, kanske något mer inlägg ikväll. Men inte just nu iaf!


Kiwi

Idag stannade jag hemma från skolan för jag haft så ont i magen och spytt under natten. Så har tagit det lugnt verkligen hela dagen, riktigt skönt. Har fått i mig 3 kiwi och lite nötter och pizzan från igår.

Här är min frukost jag åt imorse:




Kiwi och solrosfrön.
Tycker kiwi-frukten är så fin!


Ett två tre

Tre fina väskor från Gina Tricot. Lite för små för min smak men fina!


Brun, puderbeige, svart.


Förlåt Andreas

Gooood morgon! Ibland ogillar jag mig själv mer och mer, som t.ex inatt... Jag somnade runt tio, vaknade två, vaknade tre, vaknade fem, vaknade sex... Varför kan jag aldrig sova en hel natt utan att vakna en enda gång?! När jag vaknade vid tre ringde jag och väckte Andreas, känner mig taskig som gjorde det men behövde prata med honom..
Idag gäller skola hela långa dagen, det känns extra jobbigt idag för jag har så sjukt ont i magen.. Det är nog därför jag vaknade hela natten. Jag hör av mig någon gång då och då här.


Bloggar här och där

Jag har hittat några nya bloggar jag följer. Det enda negativa med att hitta nya bloggar är att så fort jag har läst klart alla jag följer (lite mer än 40 st) så måste jag börja om för dom hinner uppdatera, känns knäppt. Men så är det.

Nu gör jag min kvällsrutin, kolla O.C. I vanliga fall brukar jag ha ett glas mjölk eller en stor kopp varm choklad, men mjölken behöver jag imorgon. Har gjort mina träningsövningar också, några till mitt dumma knä och för resten av kroppen. Känns skönt att börja igen. God natt!!


I LOVE YOU!


Rut m.fl

Jag älskar Rut m.fl! Dom har fina kläder och jätte bra priser, fick en tröja av min syster i födelsedagspresent som är riktigt skön och fin.


Puderrosa kofta med fickor.
Kofta, tre olika färger vit, svart och brun/beige.
Blå blus med knappar
Tröja/blus mintgrön, vit och rosa.


Ton med fisk

Idag när jag kom hem hade min kofta från Nelly kommit! Är jätte nöjd och glad över den, jag har letat efter en svart kofta länge. Så nu har jag den perfekt! Perfekt till våren också eftersom den inte är så tjock.

Psykologi idag, det var riktigt kul och jag ser fram emot den kursen! På eftermiddagen i skolan hade jag jätte ont i magen och har det fortfarande... Vet inte varför men jag hoppas det går över..! Idag bad jag mamma om att vi ska äta en hemmalagad pizza till middag, och jag får som jag vill. Nu ska jag äntligen få tonfisk pizza, för ca 4 år sen älskade jag tonfisk. Får se om det fortfarande är lika gott. Mums!!


Later!

Kom på att eftersom psykologin börjar nu på vårterminen så slutar vi senare på onsdagar, 15.00 alltså.. Gäller idag också, tråkigt men sånt är livet!

Just nu sitter jag i biblioteket, ska läsa Elsas värld i 1 timme och sen göra lite annat vettigt. Vi hörs vi tre då!

Dött

God morgon! Kan redan säga nu att det inte kommer bli så mycket bloggande från mig idag. Mellan 8-14 är jag i skolan och då kommer det vara dött här. Just so you know.

Inatt somnade jag 9, eller igår kväll rättare sagt. Sen vaknade jag två timmar senare men somnade om, vaknade halv tre och var vaken till halv fyra. Jag fattar inte varför jag inte kan sova en hel natt, skulle vara så skönt... Nu ska jag göra mig iordning så hörs vi vid två!


Osminkade, nyvaknade - den nakna sanningen!


Två flugor i en smäll

Det är hockeyderby just nu, AIK-Djurgården som jag önskade jag var på... Men kollar då och då på Aftonbladet minut för minut samtidigt som jag tittar på säsong 2 av O.C. Så det blir två flugor i en smäll! Får veta derby resultatet imorgon eftersom jag snart ska sova.


Schema vårterminen 2011


Måndagar: Samhällskunskap, Psykologi, håla mellan 11.30 till 14.40, Turism och resor.
Tisdagar: Spanska, tyska, historia, jämställdhet, turism och resor.
Onsdagar: Spanska, tyska, håla mellan 10.55-12.35, psykologi, engelska.
Torsdagar: Spanska, tyska, håla, matte, engelska, svenska.
Fredagar: Idrott, matte, svenska, håla 12.20-14.30, historia.


Galna är bara förnamnet

Vilka ungar som har varit här. En sjuåring, en femåring, en ettåring och en åtta månaders unge. Galna är bara förnamnet! Axel var så mysig, Gunnar var glad och Albertina och Svante var otroligt galna!

Imorgon gäller skola, Psykologi kursen börjar imorgon. Ska bli mycket intressant! Annars så ska jag nog inte göra så mycket imorgon, slutar två som är riktigt skönt. Ska visa mitt schema.


Vårtecken

Läste igenom Aftonbladet lite snabbt, såg rubriken "Vårtecken" så ni får läsa samma som mig. Vårtecken i Januari, det är galet! Men det är också så jag vill ha det. Först jul, nyår med snö och en vackert vinterland. Sen smälter snön och det blir vår. Det känns bra att det är plusgrader. Får hålla tummarna att det fortsätter så här!


IKEA

Igår tog jag, mamma, Andreas och Bea en tur till IKEA i Västerås på kvällen. Vi skulle egentligen bara köpt en barnstol till Axel. Men fick med oss ett litet skrivbord, muggar och en lampa till mig. Senare ikväll kommer jag visa bild. Den är jätte fin och är jätte nöjd!


Skolan börjar

Inatt som jag mindre än tre timmar men gick och la mig med Andreas vid tio. Vet inte hur jag misslyckades med att ha stängda ögon och sova några timmar. Men låg vaken och tittade på Andreas när han sov så sött. Vi gick upp 05.55 för han skulle med bussen klockan sju, jag blev klar kvart i sju och nu sitter jag 1½ timme innan skolan börjar klar och redo. Är riktigt trött idag, fast det kan man ju förstå... Idag kommer Axel hit så ska bli jätte roligt att träffa han och se honom gå för första gången! Vi hörs senare.


Så här ville jag ligga hela dagen..


Snön smälter

Är riktigt trött idag, vi gick upp runt hlv elva så fick lite mindre än sex timmars sömn. Åt frukost, tittade på några avsnitt av O.C och sen tog vi hunden och gick ut ett tag. Det känns som våren börjar komma redan nu, plus grader, snön smälter och det är inte lika kallt. Jätte skönt ute!

Idag åker Andreas hem till Stockholm och jag börjar ladda inför skolan. Måste göra massa val som känns viktigt att välja rätt.. Mer om det när det gäller. Nu ska jag vila!


Skola på tisdag

Hej på er. Nu är klockan mycket och Andreas och jag ska sova. Imorgon ska vi upp vid nio, på stan på förmiddagen sen åker Andreas hem. Jag ska göra mig klar för skolan som börjar på tisdag. Imorgon ska jag också fixa bilder och allt smått till bloggen. Vi hörs då? Natti!

Bra jobbat..

Jag hade satt alarm 11.37 för att börja vända på dygnet och när alarmet ringde stängde vi av det och somnade till ett... Hopplöst, fast ikväll ska vi sova i tid och kommer ha alarm tidigt så vi borde lyckas.

Jag sitter och tittar på smycken, vill ha mer mer mer! Idag börjar One tree hill också, ska bli roligt. Just nu sitter vi och tittar på skidor, riktigt tråkigt.
Och inatt vet jag inte hur jag sov, för när jag vaknade hade jag så ont i ryggen som jag inte haft. Men ska nog ta ett bad så hoppas att det blir bättre då!


Ge mig...

Jag har shoppingsug i mig nu... Vill ha nytt till våren, nytt överhuvudtaget! Bland annat det här:


Svarta mocka skor med kilklack och dragkedja. Från Nelly.com
Silverring från Scorett
Blus/tröja med dragkedja i bak från Top Shop
Leopardmönstraad väska från Top Shop
Silverring med turkos sten från H&M


Regn och slask

Andreas och jag gick ut med Elsa för någon timme sen och då märkte vi att det regnade, så jag hoppas att våren kommer fortare i år en förra. Vi hade jätte roligt att kasta snöbollar med Elsa, hon hoppar som en galning och var jätte glad.

När vi kom in poppade popcorn, tog fram dricka och annat gott. Tittade på tv och såg att filmen "John Tucker most die" var på, såg den förra veckan men kollade ändå. Nu ska jag lägga mig hos Andreas och pussa honom glad!


Highlights from 2010 - 1

Några höjdpunkter från året som ligger bakom oss tänkte jag slänga ihop. Får se hur mycket det blir, tror tre eller fyra delar.

Januari:

Var nästan läskigt galet kär i Andreas, vi firade våran 5 månaders dag perfekt!

Myskvällar hos storasyster. Jag, Andreas och Jennifer var barnvakter.

Hade ny data.
Annars hände inte så mycket i Januari..

Februari:

Vi firade ½år och var överlyckliga!



Var en stolt faster till lilla Axel som har blivit så stor nu, han har lärt sig gå!

Och Ken fyllde 17.

Mars:

Jag och Andras tog med Elsa på en 12km promenad.

Axel hade dop.

Jag och Andreas träffade Gurra och Oliva tillsammans för första gången tillsammans alla 4.

Allsvenska började och jag var taggad efter ett guldår.

Jag och Jennifer bakade kladdkaka och hade trevliga stunder.

Del två kommer inkom kort!


Jag är lycklig igen!

Vaknade ett idag, måste vända tillbaka dygnet till skolan börjar. Jag börjar på tisdag så har måndag också på mig.

Jag och Andreas åt frukost vid halv tre, pratade med mamma och gosade med Elvis. Nu ska vi hoppa in i en varm dusch och bli rena. Dagens planer är att vi ska ut, ut och gå på en promenad så ska jag försöka få bra bilder, ganska mörkt ute men ska försöka. Och senare kommer det upp första delen av Highlights från 2010. Ha det bra så länge!


Beställt!

Jag och mamma satt och tittade på Nelly's rea och hittade en del. Mamma beställde en kofta och en vanlig tshirt och jag beställde en kofta. Svart, riktigt snygg, med knappar och dragkedja.


Från Only tror jag den var. Kostade 139 kr på rean och 299 utan rea. Dragkedjorna är också fickor!


Svart, vitt och en röd klick


Svart baslinne från H&M med dragkedja i rygg.
Röd ring från H&M
Vit kofta med svarta/mörkblåa ränder från H&M
Vit och röd från H&M
Vita fjäderörhängen från Scorett
Vit skjorta från Gina tricot


Lång natt

Hej, idag vaknade jag riktigt tidigt. Var ute med Elsa innan frukosten, åt frukost och nu tittar jag på tv. Idag ska jag städa mitt rum, bada och baka. Vaknade flera gånger inatt och kunde inte somna om, haft en riktig helvetes-natt..

Idag ska jag också börja planera lite av året, har börjat med februari. Sen ska jag göra en lista av saker man kan göra i Stockholm, har hela Stockholm så kommer nog bli en riktigt lång lista!


En liten söt valp skulle jag gärna vilja ha.


Bikini på vintern

Sitter i sängen med macka och oboy och redo för lite O.C nu när Glee är klart. Läste/såg en jätte rolig sak, One tree hill börjar på söndag på kanal 5! Fast jag sett dom avsnitten så kommer jag sitta i soffan med popcorn och kolla.

Idag har jag tagit tre alvedon, inte har det hjälpt... Jag tycker inte om när folk säger "ta en alvedon, det hjälper" för det hjälper aldrig för mig, inte det minsta! Alvedon och jag är som gå i bikini på vintern, det funkar inte.

Men nu ska jag kolla på O.C och sen sova, i bra tid!


Ge mig en varm choklad från EH!


Feber

Sov i två timmar, tittat på Glee i 80 minuter och nu ligger jag fortfarande här i sängen. Ska gå ner och göra middag sen gå ut med Elsa och vila. Känner att jag har feber... Ont i huvudet och hosta, fuck.

Har faktiskt inget att blogga om en dag som denna, kanske kommer upp något inlägg till. Hare bra.

Presenter

Igår fick jag presenter av Ken i efterskott, ett jätte fint halsband och armband från H&M.





Världens finaste vänner

Här kommer några bilder från igår med Jennifer och Ken.


Ken var på gott humör!


Jennifers choklad såg lite...skum ut...

Så fina! (Tyckte det var jättekul att dom hade så lika tröjor!)


Världens finaste vänner.



Hur söt är inte den här bilden på Ken!?


Bästa avsnittet

Hej! Vaknade halv tolv idag, är trött och tröttare. Igår kväll kollade jag på det bästa Glee avsnittet jag sett! Lady Gaga-avsnittet om ni sett det? Om inte så gör det!

Idag vill jag bara stanna i sängen och ligga under täcket hela dagen, inte för att det är storm ute utan för jag har ingen lust till att träffa någon, vill bara vara ensam. Fattar inte varför jag känner mig så nere.. Nu ska jag fixa bilder, puss.


Rött


Röda converse från Nelly.com
Röda ballerina från H&M
Röda skor med kilklack och dragkedja från Nelly.com
Röda klackar från Nelly.com

Jag ÄLSKAR rött!


På botten

Jag har fått ont i handleden för jag fixat med datan, mobilen och kameran.. Har fixat bilder från idag som kommer upp här imorgon. Tänker säga god natt här nu, orkar inte blogga mer idag/ikväll/inatt. Känner mig nere.


Mysig kväll

Oj vilka härliga timmar på caféet vi hade! Önska vi tre träffades oftare...

Jag och Jennifer traskade på stan ungefär en timme innan Ken kom, sen satte vi och pratade om allt, verkligen allt. Och åt, sallad, kladdkaka och varm choklad. Så otroligt mysigt. Har massa bilder, visar några. Och jag fick två presenter av Ken, så söt! Ett jätte fint halsband och massa armband. Från H&M, jag önskade mig halsbandet i födelsedagspresent men fick inte det, men nu fick jag det av Ken! Bilder kommer strax.


Tre snabba

Tre snabba favoriter från Style By Tyra.


Lövring
Halsband med kors
Elefantring


Änglar

Idag ska jag träffa mina änglar, Jennifer och Ken. Har aldrig träffat två människor som dom, jag håller dom närmast hjärtat. Vi ska fika, som alltid! Och senare ska jag blogga massor, Andreas har åkt hem nu så har massa tid, ska ta massa bilder. Men jag måste skynda mig för ska ta bussen om mindre än en timme och måste duscha!!!

Bränd mat

Just nu håller min mat på att brännas, men det blir godare så jag bloggar till er först.

Jag och Andreas har kollat på Glee hela dagen lång, är på avsnitt 15 av 22 redan. Sen har vi popcorn, choklad, cola och jag ska göra chokladbollar. Så blir en tjockiskväll med massa mys! Imorgon åker Andreas till Stockholm så ska passa på att träffa Jennifer och Ken. Ska bli jätte kul! Nu är maten klar.


H&M spring 2011


Några av mina favoriter från H&M i vår.

Jeansshorts i olika modeller.
Silverhalsband med turkos sten
Marinblå kofta med vita ränder
Vit och blommig sjal
Ballerina skor
Vitt linne med rosett
Rosa klänning med dragkedja
Silverhalsband


Vänder på dygnet

Jag har vänt på dygnet för mycket och det är inte bra känner jag. Jag somnade runt sex inatt med Andreas bredvid mig som somnade en timme innan. Jag vaknade runt två idag, får inte mycket sömn heller. Ska sova i bra tid idag, om en vecka börjar ju skolan. Jag har precis ätit upp min frukost och lyssnar på mina Glee favoriter. Andreas gjorde brunch till sig själv, blev lite avis men men.. Nu blir det Glee!


Ett nyårslöfte

Hej! Sent på natten för vissa men inte för mig, igår somnade jag halv sex, på morgonen! Vaknade av min pojkvän som kom in och skrek som bara den. Ett av mina nyårslöften är att vara en snällare, mer romantisk och underbarare flickvän. Jag försöker som tusan och hoppas jag lyckas. Jag har aldrig känt den lyckan och kärleken som den jag får av honom, jag är kär på riktigt och det värmer hela mig.

Idag köpte vi popcorn, cider och choklad. Har haft en jätte mysig kväll och Andreas försökte få oss att dansa men jag ramlade ner på golvet av skratt för han såg så söt och gullig ut! Nu sitter vi och tittar på Glee. Vaknar nog runt ett imorgon så hörs då. Börjar också att fundera på året 2011 och om jag ska byta min blogg, göra om och börja om. Vi får se. Puss!


Nyårsafton


Julklappar

Här kommer några fler julklappar jag fick.


Fick ett silver smyckesträd av Andreas, jätte fin och bra att ha.
(Från Åhléns)

Också av Andreas. Röda stenar till när jag ska göra om mitt rum som blir snart.
(Från Lagerhaus)

Från mamma. Fotoalbum/bok. Ska fylla år 2007-2011 i den!
(Från Åhléns)

Rökelser från Andreas, tycker mycket mycket om dom!
(Från Åhléns)


Drömmar och hopp

Dags för oss att sova nu så ville bara säga god natt lite snabbt. Andreas springer runt i vardagsrummet och tar kort på mig, Elsa och Elvis som sitter/ligger i soffan. Vi åt tacos till middag idag och det är nog det godaste jag ätit än så länge i år. Sen gick vi ut på en promenad med Elsa, hade mysigt i soffan och nu sitter och är jätte trötta. Vi hörs imorgon!

Jag har tittar på otroligt fina lägenheter i Stockholm, snart dags att flytta ju. Jag längtar tills jag flyttar hemifrån, bor med Andreas troligen som det ser ut som idag. Vilket härligt liv. Vill spola tiden fram några år... Drömmer mig bort ibland!


Från 2010 till 2011

Nyårsafton var underbart, otroligt mycket snö men underbart! Jag fick spendera nyår med Andreas, lugnt och romantiskt. Vi sov ut på morgonen till 13.00 prick, åt frukost, kollade på O.C och Glee, tog det lugnt, började fixa mig och var klar vid sex, då åkte vi till stan och åt en lång middag på Pizza hut, vi satt där i över tre timmar. Åt en varsin pizza och delade på en Rocky Road. Vid tjugo i tolv stod vi vid Slussen/hamnen, kollade på fyverkerier, fick min nyårskyss, gick till Söder, åkte en full tunnelbana hem. På tunnelbanan satt det ett gäng tjejer och killar som dansade och sjöng, bredvid stod en gammal tant som diggade deras sång och dans. När hon klev av tunnelbanan såg vi att hon hade en full systembolagskasse, inte lika gullig tant som vi trodde.

Nyåret var lyckat, jag ser fram emot 2011 väldigt mycket.



Rocky Road!

Sötnosen.






Nyårskyssen!!


15.15

Igår/imorse somnade vi fem, helt galet! Så vi vaknade 15.15 för ett tag sen alltså. Andreas har gått för att göra lite frulle så ska hjälpa till. Vill bara slänga in ett inlägg nu, sen kommer the good stuff!

Snöflingor



Kladd och klet

Så, klart! Blev riktiga kladdiga chokladbollar. Enligt ett recept från Arla så ska man ha 5 dl havre till en sats, jag gjorde två satser och det blev 3 dl havre... Men jag gjorde bara 12 st chokladbollar och resten åt älskling upp. Får se resultatet om ett tag.

Som jag skrev nyss så var dagarna i Andreas lägenhet jätte mysiga och underbara! Jag älskar verkligen att vara där, vill vara där hela tiden. Förutom att ibland börjar min saknad för Elvis bli större och större. Vårat nyår var bra och rörigt, men mest bra. Berättar om det imorgon när jag har laddat in bilderna. Har den perfekta nyårskyss-bilden! Ni får vänta till imorgon.
Jag har handlat något små kap på mellandagsrean, och för det mest börjat att titta på första säsongen av O.C. Ska titta på ett avsnitt nu när jag väntar på bollarna. Sen ska vi sova, troligen hörs vi imorgon. God natt, over and out!


Sötsaker och onyttigheter

Hej! Nytt år och allt nu ju. Jag och Andreas åkte hem till mig idag istället. Vi var hemma vid tio ikväll, har haft det jätte underbart i Stockholm. Ska berätta allt lite senare..

Just nu sitter jag och bakar misslyckade chokladbollar med knappt någon kokos och havre... Tanken bakom att jag sitter och bakar nu är för att först började Andreas bli hungrig, sugen på sötsaker och onyttigheter. Han fick nacho chips men blev inte nöjd, han gjorde mackor och en taco. Då sa jag att jag bakar chokladbollar för jag fick också suget efter socker. Tror inte att dom kommer bli så bra som dom brukar men gör mitt bästa för oss. Jag bloggar mer när jag är klar!


New stuff

Lite andra nya saker jag köpte på rean var en ögonfransböjare från Åhléns för ca 50kr och en sovtröja från H&M för 50 kr.



Så söt tröja!


RSS 2.0