Morgondagens planer

Sitter och kollar på matchen, har nyss ätit en macka och ska om någon timme sova. Imorgon börjar min älskling jobba redan 06.30 och kommer hem på tisdag 08.00 och kommer sova hela tisdagen för att sen jobba natt igen. Hur kul för mig? Inte alls.. Men som tur är hade en vän tid för mig imorgon, så ska baka chokladbollar imorgon och ta med. På kvällen imorgon så ska jag ut och bada vovven. Mys.

När jag skulle ladda in bilder i kameran idag så la batteriet av precis när de bästa bilderna höll på, så får fixa det imorgon också.. Hörs lite senare, eller imorgon!


Que sera sera

Ikväll är det dags för en mycket viktig och spännande match i Allsvenskan. Speciellt för det absolut bästa laget - AIK. Matchen börjar NU och NU hejar vi fram den 7e raka segern!



Riktiga grabbar!


T.R.Å.K.I.G.T.

Blev ingen cykeltur, vi grillade mat, åt och sen gick ut på en promenix. Har galet ont i mitt knä, vill egentligen linda om det men har inget sånt hemma.. Den har dagen har gått väldigt fort, tråkigt nog. Jag sa själv nyss "det här har varit en av de tråkigaste dagarna på länge" och det är sant! Fy, jag har inte gjort någonting, bara ingenting?! Och jag kommer inte se Andreas förrän tisdag för han kommer jobba natt. Får iaf inatt med honom..

Men bläää, får se till att göra något nu..

Sergels Torg 29/7 2011


Tjejer som inspirerar

Jag trodde att jag har gjort inlägg i helgen med bilden från min grisrosa bok som jag klipper och klistrar med. Men tydligen inte? För ingenting har ju kommit upp här. Så gör ett inlägg nu, här är bara ena sidan. Resten, som jag hunnit med, kommer imorgon!




"Leta efter en jordgubbe"

När jag och Albertina var ute och cykla runt i stan för ett par dagar sen så tappade vi bort varandra i början. Men det löste sig. Så när vi skulle cykla lite längre så sa hon "om vi tappar bort varandra igen, leta efter en jordgubbe." Tycker det var så gulligt sagt! Hon hade en rosa jumpsuit, rosa skor och en grön hjälm så hon såg verkligen ut som en jordgubbe! Här är lite bilder från vårat äventyr:






Cykeläventyr

Hej där på andra sidan! Ännu en dag med sol och värme, mycket skönt. Vaknade runt 12 faktiskt, sov rätt länge och blev rejält utvilad så tänkte ta mig ut på äventyr idag. Sätter mig på cykeln och trampar dit vägen tar mig! Innan jag gör det ska jag fixa några inlägg, duscha och smörja in benen. Jag har fått något konstigt på mina ben, så ska vara extra försiktig. Under dagen kommer ett par inlägg och jag är nog inte borta allt för länge!


Sensommar

Varför kommer det in så snygga bikinis nu när sommaren snart är över? Är det för sensommaren kanske? Tror det. Men de som kommer in är inte på rea vilket suger. Denna snygging här under är från Top shop, färgen och modellen är galet snygga! Vill ha..


Dagen har varit INSANE!

Nu är jag hemma! Dagen blev över förväntat när vi gick på stan och helt plötsligt bestämde oss för att gå på Grönan iaf! Varför vi inte gick från första början var pengar, det skulle kosta så mycket. Men efter en lösning så fick vi fram lite mer pengar och på det viset gick vi på Grönan och hade en otroligt rolig och bra dag tillsammans! Jag var överlycklig, kär och helt till mig eftersom det var två år sen jag var där och jag hade glömt hur rolig Jetline och INSANE är, Insane, jag älskar dig!!! Jag mår så bra av höjder och galen fart, så jag.

Nu är vi tillbaka i Enköping och imorgon har vi absolut inga planer vilket känns skönt. Jag ska ta hand om mitt knä, mina fötter och mitt lår. Mest mitt knä, ångrar lite att jag inte köpte bandage igår, men jag fixar det.. Vi hörs när jag vaknar, puss!


Tack för att du gjorde min dag till den bästa på länge, jag älskar dig min pluttis!
Nu ska jag somna i ditt knä och hoppas på en massage!


Scorett

Scorett har inte bara ursnygga skor utan dem har ju också smycken, väskor och sjalar. Jag brukar ofta glömma att Scorett har smycken, tyvärr. Eftersom dom har riktigt snygga smycken och för ett bra pris. Så nästa gång jag är inne på Scorett ska jag väl få med mig något smycke också va?


Vinterolyckan

Tittade igenom mina bilder på datan, det är ganska intressant! Jag hittar bilder på mig och vänner som jag tokiga saker, bilder på SPINTs äventyr, jag och min pojkvän som gör allt från konstiga till romantiska saker. Väldigt kul att titta på! När jag kollar på bilder från förra vintern får jag ont, min olycka i Kungsan ger mig fortfarande rysningar, jag hade så jäkla ont och ingenting hjälpte. Det var en jobbig tid..



Öppenhet och frihet

Allt som har hänt i Norge har påverkat oss alla på något sätt, vissa mer än andra. Det som hände förändrade Norge och det har varit en riktigt tragisk vecka. Men igår på Sergels Torg var det något magiskt, stort och mäktigt som hände, SSU ordnade en ljusmanifestation med rosor och flaggor, vi gick dit och kollade. Det kändes bra att se så många där, flera tusen! Det var fullt framför, bakom och runt om scenen och ovanför plattan stod flera också. 

Så här såg det ut, bilden är tagen från Aftonbladet:

Vart går färden?

God morgon direkt från sängen här i vackra Stockholm! Vaknade 7, somnade om, vaknade 8, somnade om, vaknade 9, orkade inte somna om mer. Snart börjar min mage skrika efter frukost, dock har vi ingenting här hemma förutom riktig mat så vi tänkte att vi köper frukost ute idag. För det är ju ingen mening med att köpa massa bröd så ska vi bara ha det en morgon, right!? Tror det blir Subway, enkelt, snabbt och ändå gott.

Dagens planer då? Jag har faktiskt ingen aning, det är både varmt och lite kyligt ute.. Igår satt jag och titta runt både på olika caféer och museum. Men vi får se. Lite uppdateringar kommer ju under dagen. Ha en bra dag om vi inte hörs något mer innan kvällen!

Bara händer som värmer

Vad skönt att internete funkar här! Trodde inte att det skulle funka därför gjorde jag flera tidsinställda. Just nu sitter Andreas och spelar och jag sitter här. För en stund sen började det regna här, det har varit stålande varm sol hela dagen så det kändes skönt med regn nu på kvällen när vi ändå är hemma. Imorgon hoppas jag på sol, mesta dels, på kvällen får det gärna regna. 

Imorgon kommer vi gå på bio, fika i Gamla stan och ta en härlig dag inne i stan samtidigt som vi ska fira våran dag på ett eller annat sätt. Det kändes riktigt tråkigt att vi inte kommer åka till Grönan eftersom hela dagen har jag tänkt på vad vi skulle åka, vilken berg- och dalbana vi skulle åka mest, hur länge vi skulle vara där osv.. Men vi bestämde oss för att åka tillbaka till Gröna Lund lite senare i augusti. Andreas jobbar för fullt de närmaste veckorna, jag ska vara barnvakt och sen börjar skolan igen. Jisses, skolan börjar om mindre än 3 veckor!! Nej, god natt, inga skoltankar nu.
Det är så otroligt uppfriskande att sitta under ett varmt, mjukt täcke som värmer och
känna naturens kalla och friska vinder komma in från världen där ute.

Glädje, tårar och kärlek

Hej! Har internet här i lägenheten så tänkte passa på att blogga. Våran planer blev helt ändrade, ingen Gröna Lund imorgon och ingen bio ikväll. Tårarna rann och sorgen satte sig i hela kroppen. Tråkigt nog nu när vi firar våra vackra två år tillsammans.. Imorgon vet jag inte vad vi hittar på men jag har flera olika idéer.

Idag köpte jag Andreas present, en tshirt från JC som jag visste att han ville ha, den blev perfekt! Själv fick jag det fantastiska halsbandet från Kyssjohanna som jag har bloggat om, blev så glad och chockad så jag blev nästan tårögd! Min fina pojkvän kan verkligen överraska!
Imorgon kommer det en bild från vad vi var med på idag, starkt och magiskt. Puss!
Hur glad tror ni inte jag blev?!

Kärlekens vägar

Samtidigt som jag fick frågan om jag hade jobbat i sommar var det med en fråga om mig och Andreas. Hur vi träffades. Det är en krånglig och underlig historia.

Om man skulle beskriva det kort skulle jag säga: Vi träffades på en AIKmatch därefter tog Andreas reda på mitt nummer och övertalade mig att åka till Pride 1 augusti 2009. Kvällarna innan pratade vi och smsade och kände att känslor för honom började komma fram. När jag väl var där på Pride så kunde vi inte motstå varandra och sen dess har det varit vi och ingenting kan stoppa oss!

Men om jag skulle berätta lite mer detaljer skulle jag säga: Vi träffades på en AIK där Andreas satt med hans kompis som jag kände sen innan men som jag hatar, jag var där med min bästa vän Jennifer. Direkt när jag och Jennifer klev in på Råsunda kände jag konstiga blickar, Andreas stirrade konstigt på oss.. Jag och Jennifer satte oss vid dem och var där hela matchen. Efter matchen skiljdes vi åt och jag fick några sms från hans kompis. Några dagar senare fick Andreas Jennifers nummer och smsade med henne. Till slut fick han mitt nummer och vi började smsa, prata på kvällarna och hela nätterna. Till slut på msn också. Idag säger han fortfarande att han stirrade på oss för han blev kär i mig. Några dagar innan den sista juli så kände jag någonting för denna konstiga kille, visste inte riktigtg varför och hur men så var det. Till slut blev jag övertalad om att åka till Pride och träffa honom, vilket jag gjorde. Han bevisade för mig vilken underbar och snäll kille han verkligen är och jag blev bara mer och mer kär. Idag är känslorna fortfarande kvar och jag har haft de två bästa och mest kärleksfulla åren i hela mitt liv!

Långt och kort, ni själva väljer. Men tillslut är vi här idag, snart varit tillsammans i två hela år. Han gör mig galen, lycklig och kär! Han kan få mig att le vilken sekund som helst. Oavsett om han fortsätter att överraska mig som han redan gjort eller ger mig hans mjuka pussar på morgonen så kommer jag alltid att älska honom, för allt han gjort och gett mig har ingen annat ens försökt med. Han är kärlek för mig.


Darkness

Vi alla vet att när dagarna blir mörkare, gråare och mer trist så kommer våra stilar förändras. Vi klär oss i mörkare färger, tråkigare kläder och mycker mera svart. Jag tycker det är TRÅKIGT, men det blir ju så.. Därför plockade jag fram en mörk outfit till de mörkare dagarna. Jag skulle faktiskt gärna gå runt så här, i höst! Fast jag tänker också försöka göra hösten och vintern färgglad!


Tröja - Monki, Jeans - Cubus, Ring och armband - Top shop, Halsband och skor - Scorett


Friday, I'm in love

Hej, just nu är jag i Stockholm och lever livet till fullo! Jag blir mycket gladare och piggare av att vara i Stockholm, där trivs jag som bäst. I det här inlägget tänkte jag berätta vad vi ska och kommer göra idag. Eftersom det är våran 2års helg vi firar så är det extra kul!

Idag jobbar Andreas till 15.00 och åker till Stockhom så att han är där 17.00. Jag åkte till Stockholm runt ett för att gå runt i stan, planera lite mer och fixa. När han kommer så ska vi äta ute och gå på bio, jag tror vi bestämde oss för att se Baksmällan 2. Egentligen hade vi lite andra planer men vi bestämde oss för att gå på bio och ta det lugnt, en riktigt mysig fredag. Imorgon berättar jag kort och gott vad som händer då, ha en fin dag! Och kom ihåg att det kommer en hel del tidsinställda.


Ber till väderguden

God morgon. Vaknade en ganska bra tid idag, kändes skönt. När jag såg på vädret blev jag lite deppig. 19 grader och regnskurar i Stockholm idag och 20 grader och regnskurar imorgon, FUCK! Jag hoppas vädret har fel, dock ser det ju inte ut att bli så himla bra väder idag, men det kan jag leva med.

Strax ska jag hoppa in i duschen och vänta på att mamma ska komma hem så jag kan fixa den absolut sista saken inför helgen. Känns som att jag är ute i sista minuten..


Men in black

Ikväll blir mitt sällskap Men in black 2, en riktigt konstig actionkomedi. Men jag gillar inte att sitta och titta själv på kriminalserier. Och Andreas sover redan så tittar på denna knäppa film. Tänkte börja packa lite smått så jag inte blir tokstressad imorgon. Tänkte gå och lägga mig runt tio så jag får lite skönhetssömn innan helgen börjar! Sommarens bästa helg har jag planerat och jag hoppas det verkligen blir bra..

Nu ska jag ta lite choklad glass och kanske någon bulle. Vi hörs imorgon, natti!

Det går med vindens fart

Go kväll. Sitter hemma, äntligen lite lugn och ro här. Albertina och Gunnar sov ju över och redan vid 12 så kom Svante och Malin. Vi hade ju ett galet vattenkrig tillsammans som tog på krafterna så jag somnade i soffan. När jag vaknade var Andreas hemma och då var det bara att byta om för att åka ner till stan och vidare till Bredsand för att bada både mig, Andreas och Elsa. Härligt och mysigt, en sån där perfekt och lugn sommarkväll.

Snart ska jag packa väskan, kolla tider och planera morgondagen. Jag åker till Stockholm vid ett imorgon och kommer hem sent på lördag kväll. Jag har inlägg x-antal gånger varje dag och ska fylla på lite nu. Bilder från den här galna veckan kommer på söndag. Vi hörs mer imorgon!


Vattenkrig

CRAZYYY!! Jag, Abbe och Svante har haft ett riktigt vilt vattenkrig i en timme, vi hade 35 vattenballonger och vattenflaskor! Skratt, glädje, solen smo bränner och härliga ungar, det har varit en av de bästa dagarna denna sommar! Jag är så glad just nu, sitter framför Gossip Girl och äter tacos. Uppdaterar senare, pussar!!

Välkommen in

God morgon! Först och främst vill jag be om ursäkt för att det inte kom ett enda inlägg här. Men som jag skrev hade vi mysiga gäster som stannade och sov kvar. Det är därför jag är vaken nu!

Sen kan jag berätta snabbt lite om gårdagen. Våra gäster är sötaste Albertina och goa Gunnar. Igår tog jag och Abbe en cykeltur ner till stan med en hel del omvägar, vi shoppade lite och åt kex sen cyklade vi hem och åt lunch. Efter att ha cyklat i mer än två timmar blir man lite trött i benen så vi satte på en film och jag somnade i soffan. Sen gjorde vi tacos till alla på kvällen, åt och hade det mysigt. På kvällen satt jag och Albertina vid en varsin data och spelade och lite annat. Nu är det snart dags för sommarlovsmorgon som jag ska titta på, snark säger jag bara! Är riktigt trött..

Och ni som inte vet det så är jag moster till Albertina och Gunnar. Dom har en bror men han är och tältar med hans mamma, alltså min syster. Så därför är dom här och myser! Albertina fyller 8 år i december och Gunnar fyller 2 år nästa år.



Liten detalj

Jag fick panik ikväll, tänkte igenom den välplanerade helgen som den är planerad. Helt plötsligt kom jag på att jag glömt en väldigt viktig sak! En sak som man måste beställa hem, jag skyndade mig in på en hemsida som har ett bra pris och som jag beställt förut från. Då såg jag att precis den saken jag behöver är slut!! Hur typiskt? Sen hittade jag en annan sida som har samma sak för lite dyrare, är det värt det? Jag ska maila sidan och fråga om den kommer in i veckan, annars beställer jag den andra! Panik.. Det är verkligen pricken över i:et om jag får den innan helgen, håll tummarna för mig!! God natt.

Gott och blandat

Mätt, kissnödig, trött, hungrig - mitt humör just nu. Jag sitter vid datan nere i köket, Andreas somnade för två timmar sen och jag kände att jag kunde vara en gullig flickvän och låta honom sova. Själv ska jag upp kl 8 imorgon men det är ingenting jämfört med honom.

Tittade lite på Allsång, hade planer att vara där med min systerdotter för hon är galen i Eric Saade! Men det blev inget. Annars jag hade planerat mer inför helgen. Det känns som det kommer bli en oförglömlig helg, vilket jag hoppas på! Nu ska jag göra varm mjölk med kanel och honung och sätta på ett How I met your mother avsnitt och sen krypa ner bredvid Andreas. Slänger troligen upp ett inlägg till ikväll.


Jajjemensan

Jag hittade min grisrosa bok!! Blev jätte glad, hade säkert 15 st Veckorevy tidningar som jag klippt i. Jag har lagt in bilder på datan på det jag började med. Ni ska få se lite, resten i helgen. Nu väntas mat och älskling! Som jag längtat.

Imorgon får vi mysigt besök som stannar över natten, mer om det sen.

Min grisrosa bok

Jag skulle ju skapa inspiration idag, klippa och klistra ifrån tidningar till min grisrosa bok, som en scrapbook. Men det stora problemet är att min grisrosa bok är borta! Eftersom jag städade mitt rum igår så vet jag att om jag hade hittat den så hade jag lagt den på sängbordet. Men den var inte här. Då visste jag nästan säkert att den var nere i bokhyllan, var den där? Nej.. Jag hade ju inte ens börjat jobba med den, jag fick den av mamma i julas.

Jag ska leta vidare. Medans jag gör det kan jag glatt meddela att två inlägg är klara inför helgen, snabbt och enkelt!


Ta mig till havet

God morgon! Lyckades somna till slut igår, fast jag somnade runt två. Idag vaknade jag av solen, blev sur och vände mig om. Men härligt att solen är tillbaka, jag hoppas att det blir lagom varmt i helgen, inte 27+ utan kanske max 25+.

Shit, det känns som dagarna flyger fram ju! Snart är det bara tre veckor till skolan, galet. Måste ta tag i mitt sommlov känner jag! Idag har jag iaf lite planer, ska kanske ner till stan och träffa en vän, annars är jag hemma fast går nog ut och gör något. Sen slutar Andreas halv fem och vi får väl se vad vi hittar på! Nu är det dags för frukost iaf, kram!


Såna här underbart vackra och mysiga kvällar skulle jag gärna vilja ha mer utav...


Låt mig få sova

Det här med att få sova, kunna somna, sova ostört och vakna upp utvilad verkar vara ett stort problem för mig. Vet inte varför men nu sitter jag vid datan, nere i köket medans älskling ligger och sover uppe i sängen, jag låg med honom i över en timme och verkligen försökte sova men det gick inte. Tog datan och gick ner, vill inte störa honom. Så jag hoppas att han sover nu och inte ligger och väntar på mig!

Elvis sitter på bordet precis bredvid datan och kollar på mig, blundar och små ler, så söt! Tror att han bara vill ha mat så ska ge honom det, göra en macka till mig och sen sätta mig vid tvn. Jag hoppas på att bli trött innan klockan slår tolv..

Tidsinställda

Nu är jag glad igen, älskling är hemma, vi är mätta i magen och HIMYM väntar på mig. Ikväll ska vi ta en promenad innan vi ska sova vilket jag tror kommer hjälpa min sömn, hoppas det. Men nu ska vi som sagt titta på How I met your mother.

Imorgon ska jag skapa inspiration till mig själv och troligen dela med lite här i bloggen. Imorgon ska jag även fixa tidsinställda inlägg till helgen, kommer vara i underbara Stockholm och leva som om det var för två år sedan! Då ska jag försöka få minst 4 inlägg på fredag och lördag, söndag kommer jag hem. Jag ska också göra lite inställda på förmiddagen då jag inte brukar blogga. Så blir det lite mer jämt här, det låter bra!


Leker mamma pappa

Hej där. Jag blev så känslosam när den tysta minuten vid 12 pågick, tittade på bilder och videos från Norge, älskade Norge. Hur kan detta hända?

Jag kommer inte skriva om Norge i varje inlägg, lovar. Men jag blir så påverkad, mitt humör och mitt sätt. Just nu är jag själv hemma, Andreas slutar om två timmar. Innan han kommer hem så ska jag titta på Gossip Girl, äta glass och laga mat. Makaroner och bacon, mums!! Är riktigt sugen på bacon.

Idag blev det en hemmadag, har fixat på rummet och hittat en del roliga prylar, lite som jag ska fixa imorgon m.m. När jag var klar hoppade jag in i duschen och nu ska jag klä på mig och gå ut med hunden. Hörs sen!


Sömnproblem

Igår kväll när vi skulle sova var det nästan omöjligt. Jag låg och vände på mig hela tiden, det var varken för kallt eller för varmt, det gick inte att blunda och somna. Efter ett tag tog jag upp datan och kollade bloggar + Aftonbladet. Sen la jag mig ner, kollade på Andreas och Elvis som låg bredvid mig. Efter någon timme lyckades jag somna. Dock ringde eller snarare skrek alarmet 05.40 imorse.. Jag lyckades efter ett tag, somna om och sov till halv tio.

Idag ska jag nog träffa någon vän om någon har tid. Annars fixa lite här hemma, börja planera mer och trixa!


I'm forever keeping my angel close

För några minuter sen var den tyska minuten för Norge. Jag lyssnade på radion och allting stannade och blev tyst, efter minuten hade gått spelades "What are words" vilket var mycket vackert tycker jag. Tänkte på Norge, de drabbade och familjerna. Allt är så hemskt så vet inte vad jag ska skriva. Alla tankar till Norge. Puss!

Höst och vinter

Top Shop har även dom laddat in lite snygga höst och vinter plagg. Det känns konstigt, det är inte ens augusti än ju! Men jag kan faktiskt inte låta bli, tycker om kläder i alla väder. Det jag fastnade mest för hos Top Shop var deras hårband. Snygga färger och snygg modell. Jag älskar rosetter så det var ett stort plus. Och att dom kostar ca 100 kr skadar inte!

H&M hade också massa snyggt som jag redan skrivit om. Men denna halsduk fastnade mina ögon för, mönstret och färgerna. Mys! Passar ju perfekt med den ponchon.


Give and get

Ny dag. Hej! Vaknade runt elva men klev upp i sängen runt två, skönt att ligga och dra sig med älskling i sängen och glo på någon serie på datan. Riktigt mysigt. Vi år lite frukost, jag duschade och Andreas gick ut, nu är vi tillbaka i sängen. Jag letar som tusan efter 2års presenten som jag gärna skulle vilja hitta. Jag kommer åka till Stockholm tidigare på fredagen och gå och köpa den direkt! Mycket viktigt.

Idag har vi inga planer förutom att ta det lugnt och sova tidigt. Andreas öppnar varje morgon på hans jobb, alltså ingen sovmorgon. Men med det fantastiska helgen som väntar på oss så kommer det nog gå bra ändå! Vi hörs lite senare.


Five

Gina tricot's nyheter denna vecka - yummie! Trots att höstplagg börjar trilla in blir jag glad. Jag kommer köpa massa snyggt till min höstgarderob. Höga jeans, mysiga koftor, poncho och skjortor. Härligt, innan skolan ska jag och mamma shoppa lite och något av detta ska jag absolut köpa. Finfint!


Vill vill man, men kan kan man?

Nu är den kväll, snart är denna oförglömliga dag över, en dag som har skakat ett land, chockat flera miljoner runt om i världen, en dag som ingen kommer glömma. Om lite mer än en timme så är det en ny dag, människor lider, gråter över det som hänt. Det är tragiskt och ofattbart. Jag kan inte ens ana hur svårt Norge, de anhöriga och offren måste ha just nu. 

För mig är det att blicka framåt. Imorgon är det söndag, nästsista söndagen i juli 2011. Imorgon tar jag som den kommer. Jag vill vara glad, se framåt, ha de drabbade i tankarna. Jag har inte kunnat sluta tänka på Norge och de offren där, allt som hänt i vårat vackra grannland har jag inte kunnat sluta tänka på. En overklig tragedi. Imorgon ska bli en ny dag, med vackert väder, människor som tar hand om varandra och bryr sig, världens länder som hjälper varandra i kriser som denna. Det får bli en bra dag imorgon, med vackra färger, glada miner, hand i hand klarar man det mesta, tillsammans. Ta hand om varandra, all lycka, kärlek och glädje som finns till er där ute, drabbade eller inte. Men vi alla är nog drabbade på ett sätt. God natt, kärlek.


Skor

Kollar efter höst skor online, hittade ett par riktigt snygga. Med lite klack faktiskt, jag brukar inte vilja ha det på "vardagsskor" men dessa var snygga och dom kan man ha när som.


Top Shop, H&M, Scorett och Scorett.
De längst ner till höger, kom till mama!


Overkligt

Hej, ligger med älskling på axeln och läser lite bloggar, nyheter osv. Läste ett blogginlägg från en av ungdomarna som var på ön i Norge. Hemskt, chockerande och helt fruktansvärt. Sjukt. Overkligt. Det känns inte så bra att skriva ett glatt inlägg idag när ett helt land har förändrats. Det är så sjukt. Världen vi lever i är galen, sjuk, usch! Ska blogga mer ikväll.

Trots allt så hade vi en fin kväll hos min moster igår. Tackar för det! Skriver senare.

Norge

Jag läser Aftonbladet och DN på nätet och kollar på nyheter på tvn minst en gång om dagen. Men just igår och idag finns det ingenting som är lika hemskt som i Norge, inte för mig. Igår innan vi skulle sova kollade jag nyhetterna en sista gång och då var det sju döda på lägret, när jag kollade nu var 84 döda. Det känns i hjärtat och jag lider med föräldrar, vänner, personerna som var där och alla runt omkring. Det är verkligen hemsk det som hände i Norge igår.

Jag satt och uppdaterade Aftonbladet i mobilen flera gången under kvällen igår för att få mer info. Hela Oslo och Norge måste vara helt skakade. Jag tänder ett ljus för er, jag tänker på er. All kärlek till Norge!

God natt livet

Vart är ni som sa att ni skulle finnas där oavsett vad? Hör av er kanske 1 gång i veckan, inte ens frågar hur jag mår. Insidan sliter sönder mig och jag vill skrika rätt ut. Varför ska jag behöva smsa dig för att få något tillbaka? Vad får jag tillbaka? Ett nej, ett kanske, ett njaa vi får se. Vad hände där?

Om du älskar mig, varför säger du då nej? Sover du? Om du älskar mig ska du oavsett i sömnen, i svårigheter säga att du älskar mig. Inte säga nej. Om du älskar mig vill jag höra de tre orden som betyder mest. Inte "passar dig för", blankt. Tomt. Det ekar, min insida är tom men min utsida hör inte.

Jag har älskat den här veckan som om det vore min sista, varför? För att du har varit så jävla underbar, romantisk och ren. Ren kärlek, varför bråkar, tjafsar vi för? Varför finns det människor som inte har ett hjärta inom sig? Hur kan du säga att du inte älskar mig efter allt.

Jag skriver inte till en person. Jag vill nå till just dig, jag hoppas att inte bara du tar åt dig för det är inte bara du. Det finns flera. Säg att du älskar den du älskar. Säg att du finns där och verkligen visa det för dina vänner. Fråga hur dom mår, vad dom gör, hur livet är. Gör något som visar att just hon eller han betyder. Säg inte ifrån, våga.


Inte till en person. Inte till någon. Vem är det då till?


Det enda jag vill ha är våran kärlek.
                                 våran vänskap.
                                 våra känslor.

Present till pojkvän

Jag funderar, söker på internet, kollar i kataloger, blir galen! Jag har nästan ingen aning om vad jag ska ge Andreas i 2års present!! Jag hittade en sak som jag skulle kunna ge honom men nu är den typ borta.

Det är så otroligt svårt att köpa saker till killar tycker jag.. Köpte på Calvin Klein parfym till honom i födelsedagspresent, gav honom en bok om oss i alla hjärtans dag, gav en ram formad som ett hjärta med bilder på oss i alla hjärtans dag, så nu känner jag mig helt värdelös. Han önskar sig aldrig någonting heller, jag blir galen.. Och ledsen.. Fan, va svårt det ska vara då!

Ska snart cykla till stan och jag håller alla fingrar och tår för jag vill verkligen hitta den där saken. Då köper jag den direkt, utan tvekan. Om jag inte hittar den kommer jag bli riktigt ledsen. Hörs senare om resultatet och om ni har några tips om vad man kan köpa till sin pojkvän så släng en kommentar?


H och M

H&M's nyheter är både för sommaren och hösten, fick ju höstkatalogen för någon dag sen vilket var lite deprimerande. Men det var mycket snygga plagg och assessoarer! Det är väl det enda positiva med det. Här är några snygga nyheter från deras online shop.


Jag är mest sugen på t-shirten och det snygga gröna koftan!


Ruggigt

Bara jag som låg vaken halva natten pga åskan och regnet? Min älskling var gosigare än vanligt, han låg och höll om mig, puss på min kind och sa fina saker. Perfekt, kände mig säker och trygg. Men regnet och åskan lät så hemsk mycket så det höll mig vaken. Men när jag vaknade på morgonen så kom Albertina och Svante nästan direkt. Vi målade och åt ärtor, myys.

Jag tror jag ska ner till stan ett tag, fixa lite. Ikväll åker inte Andreas hem till mig direkt efter jobbet så jag får hitta på något. Men om jag åker till stan så blir jag nog där ett tag, iaf någon timme. Jaja, in i duschen nu!


I can't say I'm sorry

Lite tråkigt det blir när det inte kommer några inlägg här på bloggen. Men det ska jag fixa imorgon, har hittat en hel del som jag ska göra tidsinställt till er. Så att det blir bättre här.

Just nu sitter jag nästan naken i sängen och min fot har just somnat. Ska gå ner och göra lite mackor och juice, sen titta på de allra sista avsnitten av HIMYM. Imorgon ska jag ner till stan för att storplanera nästa helg, det kommer bli otroligt roligt och spännande! Vi hörs mer imorgon.

Gårdagens härliga eftermiddag

Hej. Vaknade med Andreas vid halv sju, somnade om rätt så snabbt och sov två timmar till. Skönt.. Nu har jag i alla fall ätit frukost, skulle egentligen ner till stan och fixa lite inför nästa helg men det regnar ju.. Och min systerdotter och systerson kommer komma hit strax så ska vi leka lite. Andreas slutar tre, då ska vi slappa!! Och titta på HIMYM, kissing great. (Något som jag tror bara A fattar).

Igår var det en riktigt underbar dag. Runt halv fyra gick jag ner till stan för att möta mamma, få cykeln, möta Andreas och vi skulle egentligen spela minigolf men tänker absolut inte betala 100 kr för två personer att spela! Så vi köpte bullar och dricka och satte oss i Skolparken. Det var det mysigaste och bästa vi gjort på länge. Så avslappnande, lugn, fridfullt, tyst och underbart att ligga på gräset under ett träd, kolla upp mot en molnfri himmel och ha min älskade vid min sida. Åh, så härlig eftermiddag vi hade tillsammans. Vi låg där i två timmar innan vi cyklade hem. Sånt ska vi definitivt göra oftare!


Sommarjobb

Fick en fråga om jag har något jobb under sommaren iår. Och det kan jag svara både kort och långt på. Men svaret är nej, jag är inget sommarjobb eller vanligt jobb heller för den delen. Det här är mitt sista sommarlov och ville verkligen känna mig ledig, fri och känna att vad som helst kan hända. Så inget jobb för min del. Jag har faktiskt sökt en del men nästan alla har varit fulla osv.

Pengar behövs ju alltid, speciellt när man inte har jobb så i början utav året startade jag ett sparkonto till mig själv, la in 100 kr varje månad så jag hade ett par hundringar nu i sommar. Jag har faktiskt inte behövt använda mina sparpengar för jag ska vara barnvakt sista veckan på sommarlovet och fick "lön" i förväg, vilket jag tackade mycket för!

Det har varit skönt med ett sommarlov utan jobb, gå upp tidigt, ha en tid att passa, måste lägga mig i tid m.m. Mitt sommarlov har varit jätte underbart hittills och det känns som jag verkligen behövde vara ledig och fri den här sommaren för att orka med vad som kommer i trean!


You're the best


Frukostdejt

Ibland tror jag nog att bloggen kommer uppdatera sig själv, men så är det ju inte. God morgon på er! Ligger hekt nyvaken i sängen och tittar igenom bloggar, online butiker, nyheter och mailen. Andreas drog till jobbet för ett tag sen och jag kunde inte somna om för jag har så ont i ryggen, sover nog på något konstigt sätt. Så tog datan och kollar på den. Magen börjar prata med mig så det är dags att gå ner och äta snart.

Fick en kommentar med två frågor igår, ska ta upp det här senare. Och lite planer. Men nu frukostdejt med H&Ms höstkatalog!


Mysiga kvällar

Hej. Idag sov jag ut riktigt rejält, beror nog på gårdagen, eller kvällen åtminstonde. Jag och Andreas var vakna ganska länge, både för att vi hade fått nya avsnitt av Himym till datan och för att jag mådde dåligt. Men vi hade en mycket mysig kväll tillsammans och jag hoppas vi får det ikväll också. Han slutar om ca 2 timmar och då hoppas jag att han har orken att göra någonting kul med mig!

Själv så ska jag ta ett bad, vattnet rinner just nu ner i karet så ska strax hoppa i. Ska äntligen få göra ansiktsmasken som var i Stockholm. Härligt! Behövs nu när jag börjar bli förkyld, ett varmt och avslappnande bad! Hörs lite senare!

Du gör mig sjuk

Hallå i stugorna där ute! Finns det någon med bra väder idag? Lite sol, lite varm, inga moln? Tror inte det. Jag vaknade för ett par timmar sen och har mest läst nyheter sen dess, det lät lite tråkigt. Andreas slutar jobba om 2 timmar iaf, får lite myspys, pussar och kärlek då hoppas jag.

Ikväll ska vi på måndagskväll i skolparken för Albertina ska dansa med sin dansgrupp. Är en stolt moster över henne, lilla trollunge! Det ska bli jätte kul, tar med kameran också. Härligt!

Barns tankar om kärlek

Jag gillar böcker som denna, barns tankar om... Det kan vara vad som helst, men när jag läste den här boken så förstår jag hur kloka barn är. Vi underskattar barn. Barnen säger otroligen smarta, sorgliga, roliga och sanna meningar om kärlek. Här är ett par stycken, flera kommer komma upp. Har fortfarande lite kvar att läsa, gråter nästan av skratt varje gång. Så mysiga!




Glader!

Lite gladare inlägg nu då! Kollad på Friskis och Svettis hemsida och såg att deras höst- och sensommarschemat har kommit upp, jaaaa!! Dags att börja boka upp kvällarna för lite träning, äntligen lite roligare träning. Och hösten kommer bli helt fantastisk, känner det på mig! Både med träning och skolan. När F&S får nya lokaler får dom också gym, ska bli kul kul kul!! Blev verkligen super glad! Ska bli kul och få aerobics in i f&s också.

Och i fotbollsmatchen så krossar AIK, så som det ska vara. 3-0 på mindre än 20 minuter, hallelujah! Hatade och älskade gnaget är på väg upp mot toppen! Lyckligt slut ska det bli iår igen! Puss, hörs lite senare!


Tankar, sysslor och känslor

Skriver lite, blir arg och knöglar ihop pappret och slänger det. Försöker skriva på datan, skriver ett par rader, raderar och känner gråten i halsen. Går ner och käkar lite tacos, vill springa upp till rummet direkt, skiter i allt. Slänger på ett avsnitt att Gossip Girl och blir irriterad på en av karaktärerna, stänger av och kollar fotbollskanalen istället. Sätter på AIK-Gefle och tittar. Halvlek, 0-0. Vad ska jag göra? Kollar bloggar, ingen uppdaterar, sätter på radion, någon idiot som pratar om ingenting.

Tänker på kärlek och livet, otrohet och hemskheter, lycka och glädje, människor och personligheter, sex och älska, romantik och hat, komedier och skräckisar, godis och frukost, gud och djävulen, kille och tjej, alla är så lika men ändå så olika. Hur kan man mörda en person? Hur klarar man av att ha lögner från den person man älskar? Hur kan man inte då skuldkänslor av att ljuga, vara otrogen eller liknande? Hur kan det finns dåliga personer?

Lite tankar, sysslor och känslor som varit inom mig denna dag, Hittills. Efter matchen ska jag ut med hunden, tar med papper och penna, tänker finna inspiration till dikten, till bloggen, till livet.


Idag blir jag poet

Hej. Kunde inte somna inatt så låg vaken ett par extra timmar, vaknade av dunkande musik, blev irriterad och väldigt oglad, gick och åt frulle och sen tillbaka till rummet. Är inte så glad idag och det märks nog på långa vägar. Men jag tänker inte låtsas vara glad när jag inte är det heller.

Idag ska jag börja skriva dikten, jag började lite men ska försöka göra klart den. Varför jag skriver en dikt är för att jag ville att jag och Andreas skulle göra något sånt till varandra till våran årsdag som närmar sig. Och jag tror faktiskt inte han skulle skriva en frivilligt? Så det blev ett litet uppdrag som han fick reda på en månad innan och som jag förstått det så tror jag inte han ens börjat? Men men, inte mitt problem! Jag börjar ju nu så.. Hörs kanske lite under dagen.

Det väntas bli två riktigt bra fotbollsmatcher idag som jag ska bevaka. VM-finalen och AIKs bortamatch. Ha det bra!


Den här bilden blev min nya bakgrund på datan, sexig va?


Rosa bakelse

I torsdag så var min söta systerdotter så underbart fin. Hon hade på sig en klänning som såg ut som en bakelse. Stor, fluffig, glittrig och självklart rosa! Här är ett par bilder som jag tog på henne, visst är hon helt fantastiskt söt?






Kyssjohanna.se

Efter jag kollade på Top shop klickade jag in mig på Kyssjohanna.se och kollade på deras halsband, ni vet väl vilket jag vill ha? Pearls of... Ja, såklart! Men jag blir så fascinerad av alla budskap, meningen med ett sånt vackert halsband så jag tycker vilket pris som helst är värt det. Till någon som förtjänar det. Enkelt, men med en enormt vacker och stor betydelse. Det här inlägget känns som en "smygning" utav mig... Hehe. Men jag gillade verkligen deras halsband!


Svart kofta

Jag och syrran funderar att beställa lite från Top shop. Så jag tittar runt lite där just nu.

Jag har länge letat efter en snygg, inte allt för tjock, svart kofta. Jag har ofta gråa koftor men kände för ett tag sen att jag behöver en svart. En av mina favorit koftor är en grå från Gina tricot, tyvärr hade inte GT kvar dom så länge så hann aldrig köpa någon mer. Men såg nu att Top shop har fått in en liknande. Blev mycket glad plus att det inte är så himlans dyr heller. Så dessa två finingar funderar jag på att beställa.


Tjejer är bättre än killar

Brons, fyfan det var en härlig känsla! Jag älskar Josefine Ökvist, hon har sån härlig attityd och spelar otroligt bra! Hela laget har gjort en extremt bra insats i detta VM, jag missade halva matchen mot Colombia annars satt jag och såg varje match, följt med i varje vinst och förlust. Och nu bronset, grattis!! Så glada tjejerna blev, så roligt att se! Det är så kul också att damerna tog sig längre än herrarna, suck on that.

Annars kom jag precis in efter en kvällspromenad med hunden. Har väldigt ont i halsen så kommer nog ligga i sängen resten utav kvällen. Kolla på Gossip Girl, äta goa' mackor, dricka lite juice och sen kanske prata med min pojkvän som inte hör av sig. Men låter honom vara nu faktiskt. Så han kanske börjar längta efter mig, kan man hoppas..?


I'm sad, I'm down, I'm out

Hemskt tråkigt väder och hemskt ont i magen samt i huvudet. Kände mig yr och fick en jobbig huvudvärk så åkte hem bara efter en timme med Miss M, såg att Sveriges match hade börjat så kröp ner i soffan och tittade. Just nu är det halvlek och det står 1-0 till Sverige!! Mamma lagar mat men magen säger nej. Ska få i mig iaf potatis, love potatis! När matchen är slut ska jag krypa ner i sängen, kolla på GG och sen gå ut en sväng med Elsa. Så ser min kväll ut.

Puss, vi hörs senare!

Harmoni





Visst är bilderna vackra? Det är från i torsdags, hemma hos min systers killes föräldrar.
Dom bor helt otroligt fint. Stort hus, stor trädgård med flera vackra rosenbuskar,
bänkar, en fiskar, hönor, sandlåda, hammock och mycket mer!
Otroligt vackert och fridfullt.


14.41

Precis hoppat ur duschen, jag älskar att duscha, jag duschar hellre än badar. Vet inte varför men det är bara därför. Pratade lite med Miss Märjz och rullar snart ner mot stan för att träffa denna dam. Helt plötsligt kommer jag på att jag har helt glömt bort fotbollsmatchen som är ikväll, damerna spelar om brons ju! Det ska jag absolut se. Och en till sak om damerna, jag läste att dom inte kommer komma till Stockholm utan till Göteborg, tråkigt tycker jag. Jag som faktiskt hade tänkt åka till Stockholm om dom skulle komma dit!

Ska göra lite tidsinställda inlägg också, som kommer på förmiddagen och morgonen, eftersom jag sover då. Sen idag ska jag börja skriva en dikt, en kärleksdikt till våran 2årsdag. Det är ett uppdrag!


Trötter

Nu är jag äntligen uppe! Första natten jag sov själv på flera flera veckor. Jag vågade inte släcka lampan igår så låg och försökte tänka på någonting roligt men gick sisådär, sen kollade jag igenom garderoben, fotöljen och under sängen så verkligen ingen annan än jag var i mitt rum. Till slut somnade jag, med släckt lampa! Tidigt imorse knackade Elvis på, så då var det bara att öppna och välkomna han in i min stora säng. När jag vaknade igen var klockan 12. Vilket jag kände mig mycket lättnad över. För då sov jag verkligen ut. Härligt!

Idag ska jag träffa Märjis igen, dock ska vi träffas på eftermiddagen vilken är vid 16-17 tiden. Innan det vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Men det hittar jag nog på något. Nu måste jag äta frulle, brunch kanske?


Ska visa bilder från de senaste dagarna också!


Två blåa

Två snyggingar från TopShop som jag mer än gärna bär i höst!

Gårdagens shopping

Det här shoppade jag igår. Jag älskar dessa salladsärtor. Mitt nya godis. Eftersom jag slutat med det riktiga. MUMS!!


Båda kommer från ICA.


Förstår killarna våra smygningar?

Tjejer, vi alla gör små smyg grejer i förhållanden. Till exempel om vi önskar oss något speciellt men inte vill säga "jag vill ha det här" till honom. Då smyger vi fram det. Kanske i en konversation, i bloggen, på sms eller hur som helst. Och jag kan själv säga att jag också gör så. Men är inte det taskigt mot killarna? Hur ska dom kunna veta att "aha då vet jag exakt vad jag ska köpa så att min flickvän blir glad" när vi inte säger det? De få killar som fattar är antingen genier eller så har väl dom varit med om det förr.

Varför vågar vi inte då säga att vi önskar oss det vi vill ha? Rädsla om att han kanske inte köper det, hur reagerar du då? Förväntningar. Tjejer förväntar sig att killar ska se, förstå och göra det utan att vi tjejer ska behöva säga något. Tjejer tjejer tjejer... Jag gillar att smyga med saker och ting. Men det dåliga med det är att om han inte förstår så blir man ju ledsen eller besviken eftersom man så gärna ville ha det. Gör dig förstådd, enklare på det sättet. Både för hon och han.


Utan kläder i regn

Tänk vilket härlig känsla att springa naken i regn, varmt sommarregn som smattrar på den nakna kroppen. Kallt men vilken härligt uppfriskande dusch! Men idag valde jag att ha på mig lite kläder i regnet. Så här såg jag ut idag.




Jeans - BikBok, blus - ONLY/Vero Moda, skor - converse, ring - H&M.


Toner från en trubadur

Vad säger sommar mer än Trubaduren-Magnus Uggla? För mig väcker den minnen tillbaka, två år, till Öland. Med min finaste vän. Det är ett minne som sitter nära hjärtat. Sånt minne som är unikt och som man kan tänka tillbaks på och minnas allt i minsta detalj. Som när vi satt vid poolen, lyssnade på trubaduren, blev fotade av en främling, sjöng med i våra ljusaste toner till de sista raderna på låten, folket runt om och blickarna mötte oss, två tjejer i våra bästa år men i våra värsta röster. Två år har gått men jag glömmer inte den kvällen, underbart är kort. Men eftersom minnet och lyckan och vänskapen är kvar så.. Underbart är minnesvärt!


Sugen på äggstockar

Hej igen igen! Jag är ledsen, glad och kissnödig på samma gång. Livet är vått, glatt, romantiskt, roligt och hårt på samma gång. Tog två fikor/fikar (?!) idag, först på Magnifik, sen på Wickmans. På magnifik tog vi kladdis och på Wickmans tog vi varm choklad. Samtidigt som vi kollade ut på regnet, pratade om allt möjligt och läst lite bok. Töntigt värre det låter rå.. Men så vare. Nu ligger jag nerbäddad med Elvis och är lite sugen på ägg. Ska börja ladda ner någon film och gå och göra lite ägg. Så jag får sån där snuskig andedräkt. Som "tur" är slipper min man det i helgen. Men inte Elvis, MOHAH. Fan, hejdå. Det här blev inte bra asså..


Hang with me!


That's way!

Hej igen! Jag är en aning stressad. Ska vara på ett möte om en halvtimme, träffa Jennifer om en timme och har nyss gått ur duschen. Hur ska detta gå? Tur nog så tar det ca 5 sekunder att cykla till det mötet. Tur tur.. Men som sagt, har lite att göra innan jag rullar iväg. Kommer nog hem senare, ikväll typ, då hoppas vi på bra nyheter!! Sen ska jag visa er bilder från igår och i tisdags och en bok som jag fick av Marjam igår, den har jag i väskan hela tiden. Så sött! Men mer om det när jag är hemma igen. Ha en fin dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *gladgubbe*


God morgon fast god natt

Hej hej, god morgon också! Idag klev jag upp med Andreas. Efter kollat på när han packade kändes det så sorgligt att det skulle vara det sista jag såg utav honom den här helgen så jag gick och åt en minifrukost tillsammans med han. Nu har han dragit och jag är tillbaka i sängen, där jag trivs bäst! Det är så grått och regnigt utanför fönstret så jag borde somna om snart. Sov gott igen, hörs om ett par timmar igen då.


Pearls of...

Det halsbandet jag bloggade om tidigare såg jag att det fanns fler sorter av. Jag gillar mest LOVE, såklart. I'm a sucker for love! Det vill jag verkligen ha. Med fina budord och budskap och en helt klar romantisk betydelse så får det kosta lite mer, enligt mig. Så enkelt och fint också.



Sommarkväll i minnet

Hade en mysig, rolig och fartfylld kväll med släkt och familj. Det var en sån där sommarkväll som man aldrig vill ska ta slut. Men det gjorde den, snabbare än vi trodde. Men allt som kvällen innehöll var fantastiskt. Barnskratt, lekar, bus, god mat och mycket annat. I slutet blev det fotbollsmatch, derby mellan mig, Albertina, Svante och Andreas. Jag och Albertina var i lag och Svante och Andreas var i ett annat lag. Tror det blev 10-10 till slut, kämparglöd är inget som ungarna saknar!

Nu ligger jag, Andreas och Elvan(Elvis) i sängen och kollar på datorerna. Ikväll är sista natten innan måndag som jag får vara tillsammans med min älskling. Så får ta vara på det, verkligen. God natt!


Kyssjohanna

Vad älskar tjejer att få? - Smycken. Vad är det bästa smycket man kan få? - Den som har någon tanke bakom. Jag var inne på kyssjohanna.se och kollade lite. Så galet vackra halsband. Men fastnade lite för ett. Ett som har en mening, kärlek. Tänkte då - tänk om jag hade varit tillsammans med en tjej istället för Andreas. Då hade jag lätt köpt denna i 2årspresent. Så ett tips till alla killar eller tjejer som inte vet vad ni ska köpa till er tjej. Köp denna, från kyssjohanna.se.


Mensmys

Träffade Marjam i några timmar på stan. Vi åt glass, så sammanfattar jag våra timmar tillsammans. Snart bär det av till min systers killes föräldrar där nästa hela familjen är. Vi ska äta middag hos dom, fifan vad jag älskar att vara samlade med familjen! Myspys. Har ett tidsinställt under kvällen. Annars hörs vi mer när jag är hemma igen. Har jätte ont i magen = mensvärk, så får hålla ut....


Grannfejden

Blev inte så jätte glad när mina grannar inte kan hålla sig till mitt på dagen med att fixa deras tomt, klippa gräset och såga. Utan dem måste göra det runt 10-tiden på morgonen när folk(jag) sover! Hade lust att bara öppna fönstret och skrika åt dem.. F*CK YOU!!! Om man vaknar bra blir man oftast på bra humör, betyder det att jag kommer vara arg och irriterad hela dagen? Näjrå det kan jag ändra på. För jag vaknade ju första gången med Andreas. *Kärleksfnitter*


Heja Sverige!

Hej hopp. Det känns som jag har gjort en hel del idag men det har jag ju inte alls. Fick feber mitt på dagen och mådde inte så bra och har alltså inte gjort så mycket. Snart väntar fotbollsbrudarna. Och vi hoppas på succé! Imorgon ska jag troligen träffa Märjis på förmiddagen och på kvällen blir det släkt och familjemys! Nu ska jag gå ner och kolla hur det går i den första fotbollsmatchen. Hejar ni på Sverige ikväll? Jag hoppas att ni gör det!


Galen blick leder till..

För exakt två år sedan var jag med om en konstig, romantisk, obehaglig och oförglömlig kväll. Det låter både bra och dåligt, det var mest obehagligt. Men när jag tänker tillbaka var det gulligt på något sätt. Jag och min vän Jennifer var på en AIK-match i Solna såklart, när det var ett litet tag kvar till matchstart gick vi in på Råsunda, skulle sätta oss på våra platser då vi såg något galet. Två killar lite längre ner, en som jag "kände" och en som stirrade på oss med en galen blick, vägrade släppa oss ur blicken. Vi gick därifrån men gick tillbaka efter ett tag. Satt framför dem hela matchen, pratade lite efteråt och sedan skiljdes åt.

Tänk om jag då visste att två år senare skulle jag och han med den galna blicken vara galet kära i varandra? Tänk att för två år sedan ville jag gå och smälla till han med den där blicken. Tänk att han verkligen tog kontakt med mig sen och vi blev tillsammans. Nu skulle jag inte kunna tänka mig att vara utan honom. Han är mitt liv. Han ger mig fina, säkra, kärleksfulla blickar nu. Han som gav mig en blick som jag trodde betydde något helt annorlunda. Han som säger att han blev kär i mig vid första ögonblicket han såg mig, kan det stämma? Ja, kära är vi, kärlek delar vi, och det här var bara början på våran saga.


Så här såg jag och Jeffan ut på vägen tillbaka till Sundbyberg.
Pratade med polisen, satt på marken bredvid bilvägen och tyckte synd om våra fötter.
Inte visste jag att den där kvällen skulle betydda så mycket som den gör idag..


Jag går på is

Idag smäller det!! Fotbollsondag, woho! Damerna spelar ikväll vilket betyder att jag inte lämnar soffan en enda sekund, förutom toapaus. Det är fint väder idag men ändå fryser jag ganska rejält. Fattar inte hur, men mina fötter är som isbitar, jag har min banan på min och det brukar göra mig varm. Men tydligen inte idag, det känns som feber. Hoppas inte. Får hoppa in i en varm dusch och äta lite sen lunch.

Andreas kommer hem om 1½ timme, skönt! Äntligen får vi kvällarna tillsammans, som spenderas framför fotbollen idag. Imorgon åker vi på äventyr, mer om det då. Idag är en speciell dag för mig, berättar mer senare.


Behövlig kväll

Hemma igen efter ett par timmar med god mat, härligt sällskap, regn och andra go'saker. Det var väldigt trevligt att träffa alla igen, trots att vädret inte var på våran sida så lyckades vi grilla och få en ordentligt god middag. Mumsig kladdkaka till efterrätt och en dålig film på det. Axel blev kvällens clown, han skrattar, sjunger, gör fula miner, pratar och springer omkring. En lyckad, rolig och behövlig kväll.

Nu ligger jag i sängen med mannen min bredvid, fläkten blåser kallt, Smallville på datan, fönstret öppet och pussar då och då. Livet är bra härligt va? Imorgon jobbar Andreas dag, tur det, så får jag kvällen med honom. Själv ska jag.. Vet faktiskt inte. Det är det som är så himla härligt med lov och sommar. Snart ska vi sova, så god natt. Vi hörs mer imorgon!


Sätt ord på känslan




Regn är grått, tråkigt, ruggigt, kallt, blöt, ensamt, deppigt.
Men regn kan också vara otroligt vackert. Regndroppar som faller en och en mot marken.
Regndroppar som fastnar på bort, fönsterrutor, stolar och blommor.
Regn är vad man gör det till.
Jag gör det grått och mörkt på bilderna.
Men i verkligheten jag gör det vackert.


Sätt ord på känslan




Regn är grått, tråkigt, ruggigt, kallt, blöt, ensamt, deppigt.
Men regn kan också vara otroligt vackert. Regndroppar som faller en och en mot marken.
Regndroppar som fastnar på bort, fönsterrutor, stolar och blommor.
Regn är vad man gör det till.
Jag gör det grått och mörkt på bilderna.
Men i verkligheten jag gör det vackert.


Hello there!

Kollade in Gina Tricots hemsida, och wahwahwahwah vad snygga kläder dem har fått in! Dock börjar dem med lite tjockare jackor, stickade tröjor och varmare kläder men ändå. Två favoriter, en poncho för 399 kr och tröjan för 249 kr. Tänker nog köpa tröjan och sen köpa poncho från H&M. Perffa!


Närt och kärt

Jag älskar såna här kvällar, kvällen har inte börjar än nej men den är på väg. Kvällar när familjen samlas, grillar, myser, pratar och skrattar. Mysfaktorn stiger högt mot molnen. Det känns så tryggt och varmt. Att vara tillsammans med nästan hela familjen och lite släkt och ha roligt är inte varje dag. Jag ska sätta på mig min blåa klänning med spets från H&M, vita låga converse och gå ut med Elsa innan vi blir hämtade här hemma. Jag önskar er en riktigt fin kväll! Hoppas ni också är med era nära och kära.


Grillkväll hos mammas syster

Hejsan! Det var inte idag, höhö.. Idag på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt med mamma och vovven, vi har kastat boll på baksidan, läst lite tidningar och ätit lunch. Under den tiden fick vi ett samtal av min moster som bjöd oss på grillkväll hos dom ikväll, där väntar också min bror och hans tjej och deras son. Det ska bli riktigt kul!

Andreas jobbar sent ikväll så kanske tar sällskap med honom hem. Igår efter fotbollsmatchen(som slutade 4-0!!) så cyklade jag och mötte honom. När vi kom hem låg vi i sängen och tittade på en serie på datan. Väldigt mysigt. Nu måste jag hoppa in i duschen!


Min finaste saknade Albertina!


Fotbollsmåndag

Den här måndagskvällen kommer bli fantastisk, säger jag när jag dock är själv, har egentligen ganska tråkigt och mår inte på topp än. MEN, ikväll är det fotbollmåndag som gäller. Råsunda fylls med svarta tröjor och tar tre poäng, det kan jag lova. Jag fick ett leende på läpparna när jag såg att min favorit Ivan är med i mål! Jag och Andreas skulle varit på plats då jag har tänkt överraska honom och beställa biljetter förra veckan men då fick jag veta i sista sekund att han jobbar 13 timmar idag, alltså missar vi matchen. Typ. Jag ser den här, framför datan. Heja på nu, mina snyggingar på plan!


Sämre och sämst

Hejsansvejsan. Idag är en riktig skit dag! Bra start på ett inlägg va? Nej men idag vill jag bara ligga i sängen under täcket och titta på någon dålig film bara för att få tiden att gå, tror att det är exakt det jag kommer göra. Andreas jobbar hela dagen, hela kvällen, han slutar om 10 långa timmar. Men, ja, en skit dag och mår inte så bra. Roligare kunde man ha ja. Hörs senare!

Look at me


Vad ska stå här?

Hej. Har varit lite upptagen idag för att sitta vid datan. När jag vaknade satte jag mig ute och åt frukost, pratade med mamma osv. Sen var det dags för damernas fotbollsmatch, mycket bra gjort utav dem!! Sen var klockan redan tre och då fick jag ett litet ryck, städade rummet, bäddade sängen fint, och dammsög. Ville göra Andreas glad när han kom hem, och det blev han! Uppdraget: lyckat!

En annan sak som hänt idag är att Andreas rakade skallen. Viktigt att ni vet det. Nu ska jag skriva lite och kolla efter Reebok Easytone skor.


Nyheter


Jag älskar H&M's nyheter. Speciellt ponchon!

H&M, Gina Tricot och Indiska.


Tystnad, bara för en stund

Hej! Det blev lite ändrade planer när lingonveckan helt plöstligt kom till mig. Stannade hemma istället för att cykla till stranden. Känns skönare att vara ensam hemma, sitta ute och njuta av lite smultron, lösa lite sudoku, gå ut och gå med vovven och bara slappna av själv för ett par timmar. Har en Ben & Jerry's i frysen också, mumma!

Nästa helg åker Andreas tillbaka till Stockholm. Vi behöver vara ifrån varandra lite. Det kan bli jobbigt att vara med varandra varje dag, trots att han jobbar. Jag älskar att vara med honom, men man behöver lite egen tid då och då. Har inga planer för nästa helg alltså. Men om det är bra väder så cyklar jag nog till stranden, badar, solar, hälsar på farmor och farfar. Just nu njuter jag av att vara själv hemma i någon timme, så mysigt!


Hand i hand

Hejsan! Igår var en av de bästa dagarna jag haft på lääänge. Det var så roligt och mysigt att bada med älskling igår. När vi kom hem så var allting fortfarande lika underbart och det är så fortfarande. Han har precis vaknat, jag har varit uppe i två timmar. Han börjar jobba fyra så vi har mycket tid att vara tillsammans idag! Jag och mamma ska åka ut och bada ikväll, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Sommarlovet känns väldigt underbart än så länge!


Andreas födelsedagstårta


Som fisken i vattnet

När Andreas slutade kastade vi oss direkt på cyklarna, trampade en halv mil och badade. Jag var först ut i vattnet, stolt!! Och vi plaskade runt i över en timme, fick lite träning då vi simmade en hel del massa. När jag cyklade hem efter ett par timmar väntade tacos och kvällsmys. Nu ligger vi i sängen och ska kolla på lite film och mysa. Mycket bra dag. Lovar att uppdatera bättre imorgon. Natti!!

Chinchilla?

Hej. Idag är jag låg, låg inom varje sektion. Har lågt humör, låg självkänsla, låg glädje, låg aktivitet. Allt och inget. Jag har ätit lax idag, som jag älskar laxen, hur man än gör lax tror jag inte att den kan bli äcklig. Laxen är dyr, men jag förstår.

Snart slutar mannen min, då cyklar vi troligen och badar, myser och pussas i Mälaren. Men innan dess ska jag springa ner till ICA. Och just, kollade i tidningen idag, såg att någon sökte sommarjobb och man skulle ringa om man var djurinstresserad, vilket jag är. Så jag ringde. En tant och en gubbe svarade, fick prata med gubben som förklarade väldigt konstigt och var inte alls så social. Dem sa aldrig vad det gällde för djur så till slut fick jag lov att fråga. Det gällde Chinchilla, chincillor eller vad man säger. Som små möss. Är lite osäker...


Livet är ditt äventyr

Sverige vann med 2-1, hurra hurra hurra och lite applåder, skrik och skratt. Slut.

Det som sitter allra högt upp på kroppen, det runda ni vet, människorna kallar det för huvudet, mitt "huvud" gör ont. Hur kommer det sig? Dricker jag för lite? Ja. Får jag tillräckligt med frisk luft? Ja. Får jag mycket kärlek? Tillräckligt. Svaret är då att jag dricker för lite. Dåligt av mig, får ge mig själv lite smisk och ta ett glas vatten, helt enkelt.

Idag blev jag också så äckligt trött, inte sömnigt trött utan mer irriterade trött. Varför kan inte människor vara glada för vad dem har? Och varför måste man ALLTID klaga, se ner och säga dåliga saker bara för man tycker att den personen inte är lika bra som en själv? Jag gillar alla. Alla är så unika, har sin egna personlighet, utseende och syn på livet. Jag vill se livet som ett äventyr. Hoppa fallskärm, äta insekter, gå på kinesiska muren, åka ut i rymden, få nobelpriset, gifta in mig i kunga huset, göra en stor skandal så hela Sverige hatar mig. Varför inte? Resan börjar här och nu. Livet är vad du gör det till, häftigt är inte för namnet!

Vilket knäppt inlägg.


Kling och klang kör Segway

Åh, såg denna artikel och fick ett leende. Love it, så fantastisk! Eller så är det bara jag som tycker det...


10 minuter senare...

OOOOPS, ett stort sådant. Andreas kom tillbaka från toaletten och var glad, ett mirakel hade hänt! Fan vet jag. Men glad blir jag om han är glad. Fast vill fortfarande inte titta på fotbollen ensam. Kanske kan övertyga så som vi tjejer kan.

Funderar på att gå till ICA och köpa lite glass till fotbollen, en vecka utan godis. Good God!

Bitterfitta

Idag har jag blivit dissat av alla jag har kontaktat och fråga om dem har tid, och det här mönstret fortsätter. När Andreas kom hem trodde jag att vi kunde ha en myskväll och kolla på svenska damerna som spelar ikväll, men nehe. Får sitta själv och titta. Just nu är jag en riktig bitterfitta, eller mer en sadfacefitta. Så nu sitter jag själv på rummet och ska snart ner för att kolla på fotbollen.

Annars har jag inte gjort ett piss. Haft ont i huvudet, frusit, försökt vara aktiv med personer jag vill träffa, dock har jag ju inte städat rummet men det blir mer av imorgon när mamma tvättar. Får se hur morgondagens planer utspelar sig, har ca 4 alternativ. Ett lite mer lockande än de andra. Städa, vara hemma och tråka, gå till bresse eller ja, vi får se.


Bilden är omgjord.


This one is for you and me

Att Bruno Mars är en av mina favorit sångare är ingen nyhet. Han och Eminem har gjort en låt tillsammans, jag är helt galen i den. Som en dröm, texten och musiken är så fin och texten känns i hjärtat på mig. Jag älskar den, sitter och lyssnar på den i denna stund, ska ladda in den på mobilen, lägga mig i solen och värma upp mig.


Living out our dreams


Kall som is, fis

Hej. Vaknade nio imorse, satte på mig min OnePiece, gick ner och åt lite frulle, satte mig under en filt och glodde på tvn, frös galet mycket. Kändes som om det var höst, nu ligger jag under min tjocka täcke och fryser. Det är sol, 25 grader ute och jag fryser? Tänker fan inte bli sjuk! Så idag tar jag det lugnt, vilar och inte klär på mig för lite. Fryser ni? Knappast, så fint väder som idag.

Leende, skratt och pinsamheter

Hej min damer och herrar! Jag har haft en helt fantastisk dag på stan med Marjam idag, jag har skrattat så jag gråtit floder, jag har skämt ut mig så mycket så jag haft ont i magen och jag har ont i kinderna för jag har haft ett stort leende på läpparna exakt hela dagen. En väldigt lycklig dag med andra ord. Jag är nu väldigt trött, seg och hård. Ska krypa ner i sängen, lyssna på min nyfunna vackra musik, försöka sjunga med och läsa Aftonbladet. Kvällssysslor, ni vet. Min kropp är helt slut efter den galet roliga dagen, skulle vilja ha lite... You know...

Imorgon blir ett äventyr, då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Om alla är upptagna drar jag ut på egna äventyr! Nu ska jag göra sommarlovet till en vild kväll som håller i över en månad! Let's sleep first...


En gul orgasm

Ni vet den gula klänningen från Weekday som jag bloggade om? Jag köpte den! Den är absolut en av dom bästa plaggen jag har, den är otroligt fin i färgen och perfekt modell. Love it! Köpte den när den hade 50% rea på sig. Jag tog en medium i storleken för jag tänkte - bättre för stor en för lite. På mig som är ganska kort så är den väldigt lång, jag sätter ett bälte under brösten och drar upp den så att den blir bra i längden. Ett riktigt kap som jag är beroende av! Både fin till vardags och fest.


Så här "lång" är den utan bälte. Har dock ingen bild med bälte, ska ta!

Bättre bilder kommer komma.


Skolavslutningskvällen

Här kommer ett par bilder från skolavslutningskvällen. Jag och Andreas var ensamma hemma och blev bjudna över till min stora syster och hennes familj på middag, spel och massa annat skoj. Det var inte bara vi där utan min syster från Tyskland kom hem och massa andra. Här är bilderna. Jag kan ju också säga att Albertina är 7 år, hon fyller 8 iår. Svante är 6 år och Gunnar är 1 år och 2 månader.







Tuffa mormor!


Barnen hade ju mycket färgglada efterrätter.


Fixa och trixa

Hejsan! Vaknade för ca två timmar sen. Har ätit frukost, myst med både katten och vovven, kollat på tv och duschat. Ska möta upp Märjis på stan klockan tre och fika, prata skit och sånt. Innan dess måste jag fixa iordning mig, gå ut med Elsa och hinna andas. Därför duschade jag i god tid istället för en timme innan. När jag kommer hem måste jag städa, blöö. Men det måste göras. Andreas började jobba 9 och slutar 22.00 ikväll, 13 timmar, galet. Så tänkte överraska honom med något när han kommer hem, ett städat rum? Typ.

Nu ska jag fixa mig. Hej å hå!


CSN-kortet

Jag har riktigt tråkigt nu så skriver ett par blogginlägg. Andreas vill inte sova än, bloggarna jag läser uppdaterar inte så vad finns att göra förutom att blogga själv? Tänkte gå ut och gå först men Andreas gillar inte när jag gör det ensam sent på kvällarna.

Istället kollade jag min mail, såg erbjudande från CSN-kortet, det är bäst! Varje gång tittar jag och varje gång är det lika värt det. Denna gång fastnade jag för resorna. Hittade ett jäkla fint hotell i Italien som 91% av alla som var där rekommenderer, pool, fri frukostbuffé, middag, bar, både ute och inne servering och mycket fina rum för bara 450 kr per natt! Ville packa väskan och dra på en gång, Italien har alltid varit ett land jag vill besöka. När jag blir 18 (i december iår) får jag beställa resor själv, gud så kul jag kommer ha! Men CSN-kortet ger grymma rabatter, allt från resor och mobiler till underkläder och OnlinePizza.


Bakgrund

En sak jag tycker är både intressant och rolig är människors bakgrund på datan, deras skrivbord. När jag fick min data hade jag en bild på mig och Andreas i över ett år. Nu byter jag lite då och då, det beror mest på årstiderna för mig. Igår bestämde jag mig för att byta, så här ser min nya bakgrund på datan ut:


Härlig va? Jag blir lite rädd varje gång jag startar datan.


Ta mig, ge mig, fånga mig

Jag vill att du ska ge mig den känslan man får av
romantiska komedier
bröllop
att man vet att allting är rätt
sin första gång
romantiska noveller
sin första kyss
sin första äkta kärlek
låtar som ger en gåshud
kärlek som ger en rysningar
att vara din enda
att känna kärlek
dom där töntigt kära paren
att vara kär.

Jag vill att du ska ta mig till den världen som bara du kan.


Fucking fuck

Jag blir så trött på det här. Om nätterna har jag svårt att sova men att sova på dagen går bra, vill inte sova på dagen för då missar jag saker och ting. På nätterna vrider och vänder jag mig som en galning. Lakanet ser ut som någon haft en vild natt här men det är tvärtom, en jobbig och nästan sömnlös natt. Och med det här gråa vädret blir jag knappast piggare av.

Jag har mitt rum som behövs städas idag så får sätta fart med det nurå. Igår när jag skulle göra min ansiktsmask märkte jag att den inte var här hemma, tydligen glömde den, shampoo, balsam och min rakhyvel där!! Panikattack, andas djupt, lugn. Och en till sak, en ganska tråkig sak, om en månad och två veckor börjar skolan. Fuck. Nu ska jag ta vara på sommarlovet, njuta av varje sekund som jag slipper hårt plugg och långa hålor. Det börjar jag med imorgon när jag ska fika med Märjis.


Slappt

Som sagt, när jag väl tar kort på det jag har på mig är det väl värt att slänga upp? Idag var jag ju ute och gick och ute i skogen så kändes bara slapp och härligt att ha träningskläder på mig. Alltså blir det en träningsoutfit!



Träningsleggins - Nike/Stadium, tjocktröja - pojkvännens/Stadium,
vitt linne - Gina Tricot, skor - Intersport, burk - ICA(hihi...).


Sneak peak

Här får ni en liten titt på dagens klädval, inget speciellt men för en gångs skull har jag ju tagit kort så kan jag ju visa! Visar hela lite senare.




P.S. Det blev precis 3-1 till AIK!!!


Sneak peak

Här får ni en liten titt på dagens klädval, inget speciellt men för en gångs skull har jag ju tagit kort så kan jag ju visa! Visar hela lite senare.




P.S. Det blev precis 3-1 till AIK!!!


Vi älskar när ni hatar oss

Hej! Var ju ute i skogen idag, fick med mig massa blåbär som mamma gjorde blåbärspaj av, mums!! Förutom en heldel blåbär så hittade jag mitt favoritbär - smultron. Jag sitter nu och äter dem samtidigt som jag tittar på fotbollsmatch, AIK - Halmstad. 2-1 till AIK står det just nu, dem där Bangura är inget att leka med! Men med tanke på att Halmstad ligger sist i Allsvenskan så tror jag det är en ganska enkel match. Förutom att jag ligger och tittar på matchen så lyssnar jag på AIKskivan, mys. Något helt otroligt vad man kan känna för ett lag.

Senare ikväll ska jag titta klart på Love and other drugs, sova tidigt eftersom Andreas börjar kl 7, igen.. Imorgon ska jag nog städa rummet, om det är dåligt väder. Nu ska jag göra ansiktsmask!


Blåbärspojkvän

Lila/röda fingertoppar och läpparna rosa så har jag det nu. Varför? Jo, jag tog mig en burk och gick ut i skogen. Plockade blåbär och smultron. Fick tid att tänka för mig själv och andas ut. Mycket behövligt.

 Tänkte på att plocka blåbär är som att hitta en bra pojk-/flickvän. För att hitta den rätta måste man testa sig fram, den rätta finns inte mitt framför ögonen på en. Man får gräva djupt, lyfta bladen, om det inte finns någon där så finns det under ett annat blad. Blad för blad, kille för kille, kärlek för kärlek, till slut hittar man nog den som tillfredställer en på alla möjliga och omöjliga sätt. Visst? Blåbär och killar är inte så olika som man tror. Vissa är mogna och dem är så saftiga och goda. Vissa är omogna och dem är sura och dem spottar man ut. Mitt blåbär är snart hemma och då ska han få smaka på ett av dem blåbär som jag plockade idag.




Min dunderhonung

Espresso House varma choklad blev jag beroende av för ca 1 år sen, när jag var i Göteborg. Får som en kick utav den, det är mitt kaffe och dunderhonung i ett. Perfektion.


ONLY - Love collection

Ett annat av mina köp är från ONLY/Veromoda. Den är absolut ett av mina favorit plagg i sommar, snygg färg och jätte skön.




Gul banan

Här får ni lite bättre bilder på min overall/one piece från Gina Tricot. 249 kr, den är så skönt och så snygg. Jag har verkligen underskattat dessa skapelser.



Ta ett djupt andetag

Mätt i magen, har hittat massa nya favorit saker nu för tiden. Igår fann jag mitt nya favorit bröd, havrebröd eller vad det nu var. Jag gillar att testa nya saker! Just nu har jag precis ätit en macka och lite smultron, mums. Har dock jävligt ont i magen, gör ont bara av att andas. Vet inte varför, försöker att slappna av, dricka lite vatten och inte tänka på det men inte så lätt som det låter.

Andreas gick och la sig och sov efter vi hade ätit, vid sex ungefär. Tror han kommer vakna upp utvilad och pigg imorgon. Eftersom han börjar klockan 7 så lät jag han sova. Ska kolla lite på datan och sen går jag nog och lägger mig bredvid honom.


Så här känner jag mig just nu, min mage gör så förbannat ont!!!


Fotboll

Jag är en halv fotbollsbrud. Jag spelade fotboll i ett par år, slutade när det slutade vara kul och allting blev allvar. Nu gillar jag istället att titta på fotboll, allt från Allsvenskan till Landslaget. Just i denna stund spelar Sveriges damer mot Nordkorea. Jag sitter och hejar på för fullt. På något sätt känns fotboll rätt spännande, en boll, två mål och flera spelare som jagar bollen. Låter inte roligt om man skulle förklara det för någon men känslan att sitta på en arena och se sitt lag vinna är en fantastisk känsla.

Mitt hjärta slår för AIK som dem flesta vet. Medans min familj är Djurgårdare. Men när Sverige landslag spelar sitter alla tillsammans och hejar gemensamt på ett och samma lag. Det är otroligt. Så nu finns det bara två ord som kan kortfatta detta - Heja Sverige!


Magnifik

Igår blev det lite stressigt när jag kom hem men allt var det värt! Kom hem runt 15-tiden, då satte jag mig och åt lite och fick ett sms av Jennifer som frågade om vi kunde träffas, en timme senare satt jag på cykeln ner till stan och träffade min fina vän. Vi bröt Sveriges lagar och testade ett café vi inte brukar gå till, Café Magnifik. Kommer nog inte så ofta gå till Wikmans nu när jag upptäckte mitt nya favorit café. Deras uteservering är bara underbar och maten/fikan är gudomlig! I alla fall det vi tog. Har ju inte testat något annat, men det kommer.

Idag ringde klockan vid 6 då Andreas började 7, jag sov vidare till halv 11 och nu, snart, kommer Andreas hem. Får se vad dagen har att bjuda på. Ska ladda in bilderna från veckan plus alla mina nya gobitar som jag shoppat. Rean är underskattad!


Tack världens finaste du.


Time to go home

Goood morgon! Idag är jag som vädret - tråkigt, trött, seg och inte alls med. Jag börjar faktiskt känna mig sjuk, men jag ska försöka att bara vila idag och sen mår jag nog bättre. Sov inte bra inatt så det kan ju bero på det. Andreas ville sova en halvtimme till och då lät jag honom göra det eftersom han sov ca 6 timmar inatt bara. 

Igår kväll tittade vi på filmen Easy A. Den var rätt rolig, fick en del skratt och det var kul att man kände igen alla huvudpersoner!
Idag bär det av till Enköping. Andreas jobbar 15-22 så vi ska strax ge oss iväg. Jag själv vet inte vad jag ska göra idag, tror det blir lite städning på rummet. Lät inte så kul va? Hör av mig i Enköping, om ett par timmar.


Time to go home

Goood morgon! Idag är jag som vädret - tråkigt, trött, seg och inte alls med. Jag börjar faktiskt känna mig sjuk, men jag ska försöka att bara vila idag och sen mår jag nog bättre. Sov inte bra inatt så det kan ju bero på det. Andreas ville sova en halvtimme till och då lät jag honom göra det eftersom han sov ca 6 timmar inatt bara. 

Igår kväll tittade vi på filmen Easy A. Den var rätt rolig, fick en del skratt och det var kul att man kände igen alla huvudpersoner!
Idag bär det av till Enköping. Andreas jobbar 15-22 så vi ska strax ge oss iväg. Jag själv vet inte vad jag ska göra idag, tror det blir lite städning på rummet. Lät inte så kul va? Hör av mig i Enköping, om ett par timmar.


Your poor little heart will end up alone

Jag är besatt, om det var två år sen så skulle jag stalka sönder denna heting. Alla hans låtar är grymma på sitt egna sätt, jag är galen i hela albumet! Vill bara ha mer och mer, som en sexmissbrukare vill ha sex, som ett barn vill ha socker, som jag vill ha Bruno Mars. Slänger Andreas och raggar upp Bruno istället, låter bra va?!




Hello sexy!

Låten är Runaway Baby som spelas i mina lurar dag som natt.


RSS 2.0