Tankar, sysslor och känslor

Skriver lite, blir arg och knöglar ihop pappret och slänger det. Försöker skriva på datan, skriver ett par rader, raderar och känner gråten i halsen. Går ner och käkar lite tacos, vill springa upp till rummet direkt, skiter i allt. Slänger på ett avsnitt att Gossip Girl och blir irriterad på en av karaktärerna, stänger av och kollar fotbollskanalen istället. Sätter på AIK-Gefle och tittar. Halvlek, 0-0. Vad ska jag göra? Kollar bloggar, ingen uppdaterar, sätter på radion, någon idiot som pratar om ingenting.

Tänker på kärlek och livet, otrohet och hemskheter, lycka och glädje, människor och personligheter, sex och älska, romantik och hat, komedier och skräckisar, godis och frukost, gud och djävulen, kille och tjej, alla är så lika men ändå så olika. Hur kan man mörda en person? Hur klarar man av att ha lögner från den person man älskar? Hur kan man inte då skuldkänslor av att ljuga, vara otrogen eller liknande? Hur kan det finns dåliga personer?

Lite tankar, sysslor och känslor som varit inom mig denna dag, Hittills. Efter matchen ska jag ut med hunden, tar med papper och penna, tänker finna inspiration till dikten, till bloggen, till livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0