Underbart med underbar

Nu har vi gått alldeles för mycket, mina fötter värker enormt och jag vill inte ta ett enda till steg idag. Men kul har vi haft! Idag shoppade vi bara två saker, satt i Kungsan, tittade på en modevisning, satt vid Slussen och kollade ut på vattnet, gick genom Gamla stan, köpte varm choklad på EH, åkte hem och nu ska vi titta på film. Har haft en underbar dag tillsammans med min underbara pojkvän.

Imorgon far vi tillbaka till Enköping, Andreas jobbar exakt hela helgen så tänkte få lite träning gjord. Tänkte också träffa lite vänner också, nästa vecka samma sak. Men nu måste jag även börja planera inför sista juli, 2 år har gått då. Och imorgon är det juli, halva året har gått, galet!


Saknade brudar!


Kärlek och andra droger

Hej!! Nu på förmiddagen har jag lagat mat, potatis och fisk med sås. Mums blev det, bättre än vad jag trodde. Så glad blev jag. Efter det tittade ja på en tredjedel av Love and other drugs. Sen hoppades jag in i duschen och nu är jag fräsch, luktar gott och blöt i håret. Annars jätte bra! Vi ska börja röra oss in mot stan nu, åker in lite senare idag så det inte blir lika varmt och jobbigt. Nu hinner vi gå i dom butikerna vi vill gå i, ta en fika och kanske till och med gå igenom Gamla stan idag igen, jag älskar verkligen Gamla stan. Det är otroligt gulligt och mysigt!

Men nu ska vi röra på oss, vad jag köpt får ni se imorgon när jag är hemma. Glömde ju kamera sladden hemma..


Kvälls- och morgonsolen

God morgon. Är ganska så nyvaken just i denna stund. Andreas ligger fortfarande och sover dock. Ska ta och göra mig lite frukost och sen sätta mig och sola. Jag har faktiskt inte solat någonting, jag klarar inte av solen så bra. Jag gillar morgonen och kvällarna, när det är lagom varmt. Jag tycker inte om att ligga still och känna solen bränna, då vill jag hellre röra på mig, gå någonstans, göra någon lek eller liknande. Det är jobbigt och jag tycker att det blir långtråkigt att sitta/ligga i solen länge. Men nu ska jag sätta mig där iaf, bara för att jag behöver få lite färg.


Rödtott

Andreas säger alltid att jag var rödhårig i början av vårat förhållande, alltså för två år sen. Ja, kanske det kanske. När jag kollar in den här snygga bloggerskan vill jag bli rödhårig igen, galet snygg!! Vi får se, isf till i höst.


Ebba Zingmark


Svensk sommar

Hemma! Idag kom jag hem tomhänt igen, men hittade den absolut snyggaste blusen/skjortan jag sett! Det ska jag absolut köpa imorgon. Letar också efter en hatt.. Men det ska nog inte vara några problem att hitta. Sista halvtimmen inne i stan så satt vi vid Slussen på kanten till vattnet och kollade ut på båtarna som åkte, Gröna lunds fritt fall och annat skoj. Blev så sugen att åka till Grönan men det får bli någon annan dag. Nu är min fötter helt ömma, men ska snart röra på mig igen. Upp till Vällingby och köpa lite grejs.

Blev sugen på att skaffa ett par skor från Reebok, dom där Reebok easytone, dom var på rea men jag struntade i det. Får se, det blir nog fler gånger.

Saker ni kanske inte visste

Saker ni kanske inte visste om mig:

1.
Jag vågar inte tvätta bort sminket (ögonen) när jag är själv hemma för jag är rädd att någon ska stå bakom mig när jag öppnar ögonen.
2. Jag är väldigt öppen av mig, om jag litar på personen/-erna vill säga. Jag berättade min värsta hemlighet för min jämställdhetsgrupp i våras, för det gänget är så härligt.
3. Jag planerar på att bli Världsförälder.
4. Jag älskar djur, vill bli djurfader också för jag AVSKYR verkligen djurplågeri och liknande.
5. Min katt, Elvis, är bög. På riktigt. Folk säger att jag gjorde så han inte kan jama för jag pratade så mesigt/som om han var en bebis när han var liten.
6. Jag är rädd för vad andra säger om mig. Fast ibland bryr jag mig inte ett skit.
7. När jag blir äldre vill jag bo i Stockholm, eller utomlands, ingen annanstans.
8. Jag är mer rädd än vad folk tror. Jag kollar bakom mig flera gånger när jag är ute och när jag är hemma vill jag ha alla lampor tända, varje kväll jag sover själv tittar jag under sängen och i garderoben, när jag diskar klarar jag knappt av att stå och bara kolla på disken för jag varken hör eller ser om någon kommer bakom mig. Men jag döljer det nog ganska bra.
9. I nästan alla mina år så har jag jämfört mig själv med min närmaste vän och tycker alltid att jag är fulare/tjockare/sämre.
10. Det finns ingen som jag vill vara med lika mycket som med Andreas.
11. Jag har slickat på en elefant. 
12.
Jag sitter alltid längst fram i klassrummet.
13. Jag ljög om nummer 11.
14. Jag gillar att skriva, har en del "gömda" dokument på min data som jag brukar skriva på, men när jag är klar raderar jag dem.
15. Jag har stalkat människor. (Det låter värre än vad det är...)


Underbart är varmt

God morgon! Vilket härligt väder vi har idag igen, det gillas. Jag har precis ätit upp min frukost och Andreas vaknade nu. Sitter och tittar lite på Glee innan jag ska hoppa in i duschen. Idag åker vi in till stan för att kolla bl.a. Weekday och lite annat. Sen äta massa glass vid vattnet, mys! Har ett tidsinställd inlägg under dagen. Ha en underbar dag i det underbara vädret!


Weekday och en gnutta Monki

Här är lite favoriter från Weekday, dem har sin superrea nu så ska springa dit imorgon och hoppas att något finns kvar!


(Den svarta klänningen är från Monki)

Jag är mest sugen på den gula klänningen och den blåa jumpsuiten längst ut.


Runny or funny?

Blev så trött av att sitta inne och tråka. Fanns bara tråk på tvn, ingen blogg uppdaterades och vädret var fint så stack ut och sprang, igen! Inte lika långt men nu sprang jag oavbrutet i en halvtimme, så klappa händerna för mig, tack tack. Nu sitter jag och ska sätta på Glee, pratade nyss med Andreas som har slutat nu och är här om ca 2 timmar. Jag ska göra mat tills dess. Jag åt ju aldrig firren och potatisen tidigare så gör den tills att han kommer hem så kan vi äta tillsammans. Lite nattkäk så där!


Bjussar på lite ben- och rumpövningar som Aftonbladet gav ut för ett tag sen. Så sätt igång!


Från och med.. Snart!

Snart, om bara ett par dagar, den sista juni. Alltså på torsdag, då ska jag sluta med godis. Farväl mina älskade sockerbitar, men så är det. Förra året avslutade jag helt och hållet med Cola för det gjorde så jag fick huvudvärk varje dag, exakt varje dag. Och iår slutar jag med godis. Det går nog enklare att sluta med godis på sommaren, choklad på sommaren lockar faktiskt inte. Men däremot djungelvrål på sommaren, mums! Kanske tar bort allt förutom djungelvrål, iaf i början.

Sen öppnar Friskis och Svettis sina nya lokaler i september, pepp! Och nu i sommaren så är det mysigt att cykla eller gå, men jag gillar att cykla mer just nu.

Det jag vill säga med detta inlägg var hejdå till godis på torsdag, men innan dess ska jag äta en Frazer choklad och verkligen njuta som om det vore något annat...


Och varför jag slutar är för att jag tycker att jag behöver det, en paus från godis och Cola.
När jag slutade med Cola både jag verkligen bra, så tänkte varför inte sluta med godis?
Egentligen skulle jag slutat sista augusti men jag flyttade datumet lite.


Ensam kan också vara bra

Tänkte ju åka in till Gamla stan men när jag såg att det är Allsång på skansen ikväll stannade jag hemma. Har suttit ute på balkongen exakt hela tiden sen jag kom hem. Så varmt!! Ska bli skönt att få toppa tårna i vattnet imorgon. Nu är det bara 4 timmar kvar till Andreas kommer hem, härligt. Sitter med One Piecen halvt på, men nu ska jag hälla upp lite Ramlösa smultron och sjunga Stockholm i mitt hjärta, så ensamt har jag det!!


Fuldag

Hej! Varje gång jag har skrivit lite här och ska precis publicera så lägger internet av. Jävla piss skit. Men nu borde det funka..

Har precis tittat på ett avsnitt av Glee och ätit upp min kycklingsallad. Idag har jag bara gått runt i Vällingbys centrum dock har jag haft en fuldag och inget shoppingsug alls. Så det var inte det roligaste jag gjort. Men köpte med shampoo och balsam hem så jag kan duscha och känna mig fräsch. Imorgon åker jag och Andreas in till stan igen, tror dock inte att vi ska shoppa så mycket. Bara softa, ta en glass i solen och så. Men ikväll är jag ensam här i lägenheten, i minst 6 timmar till så ja, vad ska jag göra då? Jo ska ta min SOLO tidning och sätta mig på balkongen med sol (älskar att ha 2 balkonger!) och äta lite B&J's.

Det som är ett stort plus med att vara i Stockholm är att jag alltid går runt osminkad, är galet skönt. Ska skrubba ansiktet sen också, gillar'n!


Skrubba bort din sura min

Idag köpte jag en skrubb, av samma märke som alla andra mina ansiktsprodukter - Neutrogena. Det funkar faktiskt jätte bra för mig, man känner sig fräsch efteråt. Det enda som saknades för mig var skrubben så passade på att köpa den nu ikväll. Testade den nyss och än så länge gillar jag den. Innan mina Neutrogena produkter använde jag Clinique vilket inte alls var bra för mig. Men nu har jag nog hittat produkter som är bra och mycket prisvärda. Jag kan ju säga som så att på Willys t.ex så är Neutrogena lite billigare än på Apoteket, bara ett litet tips!

Nu ska jag och Fjante titta på No strings attached. Våran andra gång, första gången var på bio och vi älskade den!


Svaren till allt

Ligger i min gula overall, blir inspirerad av Jennifer (och Glee musiken!) till fullo och bestämmer mig nu för att gå ut och springa imorgon. Dock hittar jag inte så jätte bra här men vad kan hända? Springa vilse? Då kramar jag träden. Någon läskig människa kommer? Då springer jag fortare. Om den springer efter? Då slåss jag för kung och fosterland. Om en björn kommer? Då fotar jag den. Spöken kommer på kyrkogården bredvid lägenheterna? Då blåser jag bort dem. Ja, man kan väl säga att jag har svar till allt? Ja, si, ja, yes osv. Jag tog ju faktiskt med mig både träningstightsen och mina rosa träningsshorts!

Nu ikväll tog jag och Andreas en varsin Subway, jag köpte även en tidning som jag ska läsa imorgon i solen, lite gott och mat tills imorgon. Då ska JAG laga mat! Fisk och potatis med vitlökssås. Mumma va? Jag älskar firre. Men nu ska jag knapra på min Frazer (som tydligen heter Fazer...).


Min bästa vän och även min största inspirationskälla!


Dagens i-landsproblem

P.S. Det enda som är jobbigt med en s.k One Piece är att man måste ta av hela när man ska på toa. Hard work work... D.S.

You put my love on top

Stockholm i mitt hjärta, orden sitter starkt inom mig nu. Det här är verkligen staden för mig. Om varje människa bara får en stor kärlek i livet så är min kärlek Andreas och min kärleksstad Stockholm. Så är det.

Mina fötter har jobbat hårt idag, vi har gått så mycket men gud jag är så lycklig nu. Ligger i denna stund i en gul banan som annars kallas för en One Piece, fast min är oäkta, men so what liksom? Gul och snygg är den, jag älskar'n! Köpte ett par höga jeansshorts från Bik bok, halva priset på shortsen och min gula banan, fantastiskt!! Köpte även en deo och duscholja, mumsigt. Imorgon går jag upp till Vällingby, kollar runt där och sedan tar min favorit sallad. Livet leker nu!


That's it

Hej! Sitter nyduschad i mina härliga shorts, håret droppar, väskan ligger opackad, fuck.
Dags att börja men packningen, 5 dagar borta = hela garderoben med.
Varje gång jag åker till Stockholm blir jag alltid lika glad, som ett litet barn.
Vi hörs när vi är framme, ska in till stan först och kolla lite så blir väl framåt kvällen.
Ha en underbar somrig dag!


Ändrade planer!

Hejsan. Det var ett tag sen.. Idag har jag varit upptagen helt och hållet. Albertina och Svante var här, vi åkte till Bresse, badade lite, solade lite, lekte lite. Har varit ute varje liten sekund faktiskt, förutom toalettbesöken. Har varit skönt men är helt slut i kroppen nu. Ska strax gå med min älskling upp och sova för natten, skönt att vara i säng lite tidigare än annars.
Imorgon hoppar vi på bussen och beger oss till Stockholm, ändrade planer med andra ord. Idag kände vi att vi måste komma bort, vi kan inte vara här mer, måste bort. Så perfekt att lägenheten i Stockholm finns då! Andreas ska dock jobba på tisdag 15-22 här i stan men då underhåller jag mig själv i huvudstaden. Det ska ju bli grymt väder så klagar inte! Är lycklig över vårat beslut att åka dit, på fredag kommer vi tillbaka hit. Ska verkligen njuta till fullo. Men datan följer med, kameran med sladd också så förvänta er inget slapp här på bloggen inte. Vi ses varje dag, som vanligt. Hörs imorgon!

3 dresses and 1 skirt

Top shop's rea är alltid den bästa, i butik och på nätet. Jag gillar alltid när dom har rea, man kan alltid hitta något! Ska visa lite mer i ett annat inlägg om någon dag. Men här är tre klänningar och en kjol från Top shop's rea.


Somrigt och sött.


I'm having a good time

Hello! Jag vaknade för en halvtimme sen, galet. Men vi somnade kl 3 faktiskt så ni borde förstå lite.

Gårdagen var helt underbar! Jag och Andreas cyklade ner till min moster runt fyra. Vi började äta runt sju, alla var glada, vädret var helt okej, maten var god och mellan maten och efterrätterna så spelade vi Alias. Ett ordförklaringsspel, vi körde tjejerna mot killarna och vi tjejer vann! Lite eller mycket senare körde vi Alias igen men då var vi två och två i lag, jag och Andreas körde tillsammans och vi vann!! Fick höra att jag var bra på att förklara men jag tycker att det var för jag och Ante passar så bra i lag! Sen kom efterrätterna fram, kladdkaka, Sverigekaka och chokladbollar. Mumma! Vi cyklade hem lite efter ett och eftersom Elsa sprang bredvid cyklarna så var vi hemma två. En otroligt lyckad midsommar!

Idag ska vi tillbaka till min moster. Vi ska äta och kanske spelar lite igen..! Ska bli jätte roligt, men först ska vi vila lite här hemma. Mamma har redan somnat..igen... Medans jag tittar igenom alla online reor!


Bilder får komma senare idag. Ha det gött!


Grattis Noora!

Idag fyller Noora år! Noora är en av tjejerna som bodde hos mig i våras, från Finland. Båda var riktigt snälla, trevliga och gulliga. Vi har fortfarande kontakten lite då och då. Så Grattis Noora!!


Ira, Noora och Ken.

Ira och Noora.


Glad midsommar!

Jag gillar midsommar väldigt mycket, gillar dom flesta högtiderna faktiskt. Men jag tycker midsommar är lite romantiskt, mysigt, somrigt och fint. Det är en fin dag och men firar ofta tillsammans med sina närmaste vilket är roligt och mysigt. Förra året var jag hos min moster med många fler, vi körde massa roliga lekar, åt god mat och hade allmänt trevligt. Det var en riktigt bra midsommar, i år gör vi nästan samma sak. Vi åker till min moster och hennes familj, men i år kommer det inte lika många vilket är skönt också.

Att vara finklädd, ha blommor i håret, ha sin härliga familj runt om sig, känna solen bränna, äta mycket god mat, gå hem hand i hand med den hjärtat slår för, vara kär, gå barfota i gräs, kyssa god natt och drömma om sin framtida man är midsommar i hög grad! Midsommar ska vara färgglatt, lycka, kärlek, mätta magar och mycket mer. Jag hoppas alla får en bra midsommar idag, även dom som inte har allt, jag vill att alla ska vara glada och må bra idag. Jag önskar er alla en riktigt bra midsommar!


Maiegerhugnfvmd = Kommer inte på någon rubrik

Tänkte bara säga god morgon, hoppas ni har det bra. Jag har en jätte fin morgon och förmiddag. Ska försöka få med mig min prins in i duschen med mig nu, sen ska jag skriva mer.

Calvin Klein One

Vilken bra morgon/förmiddag jag haft! Vaknade halv sju, låg vaken en timme och sen gjorde jag frukost på sängen åt mig och födelsedagsbarnet. Sen gick vi ner, åt pannkakstårta och Andreas öppnade presenter. En cykel, trisslott och av mig fick han en parfym (Calvin Klein One, så underbar doft!). Det blev lyckat, sen cyklade han till jobbet och jag gick och la mig och sov några timmar. Nu är jag vaken och mamma har också åkt till jobbet.
Så ska vila lite till klockan tre då ska jag börja laga mat, ska överraska Andreas med tacos! Det kommer bli bra, måste även ut med hunden. Men usch vilken väder...
Luktar otroligt gott och manligt.
100 ml fick min älskling. Beställde den från Nordic Feel!

Ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag för det är Andreas födelsedag hurra hurra hurra!!! Grattis min älskling, 21 år blir du idag. Jag vet att du hatar att bli firad och fylla år men jag hoppas att du börjar gilla det snart.

Du är min sol, mitt allt och du gör mig till världens lyckligaste. Jag har aldrig känt tryggheten, lyckan och kärleken som jag gör hos dig. Jag hoppas din födelsedag blir bra, för du förtjänar det allra bästa.


News

H&M får in nyheter på deras shop online varje torsdag, det gillar jag, att dom har en speciell dag inte lite då och då. Gina tricot får in nyheter nästan varje dag, vilket också är bra. Jag tittade in båda online shopparna nu eftersom jag vet att nu har båda fått in massa snygga nyheter. Föll för två saker, en jumpsuit från H&M och en blus från Gina. Here you go!


Tre stora bokstäver

Mitt hjärta slår för ett lag som ger lycka och kärlek, som folk hatar men jag älskar, tre stora bokstäver sitter på tröjan där hjärtat sitter under. AIK. Det laget som spelar match på fina Råsunda just nu och har gjort 3 mål på mindre än tio minuter. Två färger - svart och gult, en tro - AIK. Det finns inget som är så fantistiskt att vara på plats.
Dock ligger jag i sängen och ser det från datan, mina revben gör galet ont och nu kan jag bara ligga på en sida.

Imorgon fyller min älskling år och det planeras hit och dit i smyg, han vet dock ganska mycket. Munnarna pratar med för stora bokstäver. Min vecka se ganska lugnt ut än så länge, planerar våra dagar i Stockholm nästa vecka. Inget som jag har längtat efter så mycket som den staden, och Råsunda. Men Råsunda väntar i 20 dagar på mig. Stockholm väntar ett par dagar, åh! Shopping, sommar, härliga vackra huvudstaden...


Gäsp

God morgon. Är helt slut, seg och trött. Efter Andreas hade åkt till jobbet hade jag svårt att somna om och drömde inte så bra heller. Vaknade av att grannarna höll på att banka något så vaknade inte på det bästa sättet heller. Funderar faktiskt på att lägga mig här i soffan ett tag, sova någon timme kanske.

Sitter just nu och tittar på tv, gäspar och kollar lite bloggar. Morgonrutiner med andra ord. Idag skippar vi matchen för Andreas jobbar, imorgon är det ingen vanlig dag, på fredag är det midsommar och om en vecka åker jag äntligen till Stockholm. Lite snabbt om man som händer de närmsta dagarna.


Det blir bättre

Mätt i magen, glad i munnen, pirr i benen så känns det just nu. Vädret blev bättre, som tur är! Andreas är hemma, mamma är hemma, vattenmelon väntar på mig. Foten känns lite bättre men det gör fortfarande väldigt ont i mina revben.. Ska ta ett varmt bad ikväll så kanske jag känner mig ännu lite bättre.

Ikväll blir det sängen tidigt och upp imorgon tidigt, ska följa med Andreas ner till hans jobb på en morgon promenad. Foten kommer inte bli bättre om man sitter på röven hela dagen!

Och imorgon är det match, AIK mot Peking på Råsunda, hur mycket önska jag att jag var där? SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET!! Vill gå vill gå vill gååååååå....


Perfektion

Jag har hittat den perfekta tröja, så otroligt snygg, den bara måste jag ha. Dock kostar den 1549, sad face x1000... Men den är verkligen perfekt. Jag har aldrig fallit för någon tröja som denna, verkligen kärlek vid första ögonkastet!


Åh jag bara älskar den!!!


Jag föll men klättrade upp

Idag ramlade jag ner för trappan, har ont i mina revben, tummen och galet ont i foten. Men jag klarar mig, såklart. Sitter och kollar på Simpsons just nu men tidigare var jag ute med Elsa och då började åskan, regn och hagel allt på samma gång. Jag och Elsa sprang hem och sen dess har vi legat i soffan och pussats. Nu har både mamma och Andreas slutat så dom kommer nog vilken sekund som helst!

Har planer för imorgon, men får se hur det blir med det. Later!

Lite så där, lite så här

Nu är min man hemma - gulligare, mysigare, snällare och sexigare än vanligt! Jag ska spendera 1-1½ timme åt Sex and the city nu, macka, bulle och oboy/mjölk. Gillar livet i denna sekund. Imorgon får vi båda sovmorgon, yeah!! Och jag ska försöka åka till Västerås, blir troligen själv men det behövs och skulle vara lite roligt. Behöver ett par jeansshorts som är höga i midjan och kommer från Bikbok, NU!! Synd att dom inte har så man kan beställa hem...

Vi hörs senare eller imorgon, eller både och!


Oj, här var man inte störst i världen...


Tråkigt, trist, tröttsamt

Jag blir så trött av det här vädret vi har nu. Regn, grått, trist och kallt. Inte alls kul, bara tröttsamt och tråkigt. Gick ut med hunden en sväng när det inte regnade lika mycket, men det var kallt och grått. Har en tråkig dag men tråkigt väder, klagar jag tillräckligt? Ska nog lägga mig i sängen, vila och titta på Sex and the city. Skulle vara mysigt om Andreas var med mig bredvid. Får vänta ett par timmar först...

11.00 eller är det bara jag?

Hej. En sak jag funderar mycket över när jag vaknar på morgonen är hur det kommer sig att jag alltid, oavsett om jag lägger mig tidigt eller väldigt sent, så vaknar jag alltid klockan 11.00 eller någon minut över 11. Det känns ganska konstigt, men ändå bra för då sover jag inte bort dagen och vaknar en hyfsat bra tid. Förstår bara inte varför jag alltid vaknar 11.00. Igår och dagen innan vaknade jag 11.00 prick och idag vaknade 11.07.

Jaja, nog om när jag vaknar, idag är det grått och tråkigt ute. Här har det inte börjat regna än men jag hör att det är på väg hit. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Andreas slutar 21.00 så blir ensam med mamma tills dess.

Igår kväll beställde jag hem Andreas födelsedagspresent från mig, kände mig väldigt lättad när jag klickade hem den. Ville bara säga det!


Ja, så här är det

Idag vaknade jag och var irriterad och arg, när jag kom ner till stan och träffade min kvinna blev jag glad. När vi skildes åt åkte jag hem och åt lite god nybakad baugette, var fortfarande glad. Efter ett par timmar framför tvn och datan kände jag mig fortfarande enormt glad. När jag åkte och mötte min man efter han slutat och helt plötsligt ett snabbt möte med min kvinna förstod jag... Jag är helt enkelt riktigt glad och ja, man kan väl säga att jag är stenkåt på livet!


Let there be light

När jag gick ut för andra gången igår kväll hann jag inte gå så långt men regnet rann ner för mitt ansikte och hår, in till tjocktröjan och gjorde mig iskall. Slängde av mig alla kläder och satte på mig varma kläder. Sen fick jag massa varma kramar från min man.

Idag vaknade vi sex! För Andreas började 7 och jobbar till nio, 14 timmar. Själv somnade jag om och blev riktigt sur och irriterad när jag vaknade av att grannarna klippte gräset, kan man inte göra det sesnare på dagen?! Idag ska jag luncha med Jennifer runt två och innan det ska jag och mamma ner till stan och kolla efter presenter. Ha en fin dag!


Det kalla regnet

Jag kom för ett tag sen in med Elsa, vi var ute i regnet och skulle möta Andreas men han slutade tydligen 22.00 så vi gick hem igen. Både jag och Elsa var verkligen blöta, det började verkligen spöregna direkt när vi gick ut. Men nu ska jag ut igen, själv, för att möta Andreas. Kommer vänta bara ett par minuter innan det kalla regnet ska få rinna från mitt hår ner till mina tår, brr... När jag kommer in igen ska jag värma mjölk med honung och kanel, som på vintern.

Hopplösa killar

Nästa torsdag fyller min andra halva år, 21 år blir han, en riktig gammal goding! Men en sak som jag ogillar och tycker är svårt med killar är presenter. Andreas är en sån person som inte önskar sig något, han säger bara "jag vill bara ha dig" och liknande, då blir det ännu svårare för mig. Hopplöst med killar ibland! Men jag tror jag börjar komma på några idéer som jag kan klura på.


Energi

Har hållt på att städa rummet hela förmiddagen nu, ska bara lägga in några saker i garderoben sen dammsuga och då är det äntligen klart! Andreas började 9 imorse och jobbar 12 timmar, tråkigt för mig dock. Men jag kan nog underhålla mig själv på många sätt och vis. Ikväll ska jag och mamma dela på ett paket med kräftor, så jäkla gott!! Kräftor, baugette med philadelphiaost till middag, mums.

Runt åtta ikväll hade jag tänkt gå på en powerwalk och möta älskling. Så det är min dag, enkel och skön. Idag älskar jag vädret också! Lite mulet, regn men ändå rätt härligt.


Girl power!

HEJ! Jag ska nu sätta på två avsnitt av SATC säsong 6, sista säsongen, lite ledsen faktiskt. Jag skippar att se första säsongen för jag tycker inte den är så bra, lite för gammal. Älskar sista säsongen faktiskt, den är så rolig och bra! Än så länge har jag fått mig ett gott skratt, en tankeställare och mycket idéer från varje avsnitt. Brudarna kan sina grejer om vi säger så.

Mammas nybakade mackor och lite oboy får göra mig sällskap, snart kommer min andra halva också. Perfect night!


Beautiful monster

Helt random bland dessa kärleks-, tankar- och känslomässiga inläggen tänkte jag visa upp denna fina skapelse från Gina tricot. Ska absolut köpa den, finns i andra färger också. Ska köpa den i rosa.
Rosa och gult är så jäkla snyggt i sommar! Så passar perfekt med min vackra bikini ju.


Kärleks pussel

Ibland känns det som kärleken är som att lägga ett pussel. Att finna alla bitar, sätta ihop dom och få bitarna att se ut som bilden ska göra. Precis som kärlek, och ibland livet. Någon gång finner man inte alla bitar och då kan man inte avslut pusslet, ibland sitter alla bitar på rätt plats och pusslet blir klart och fint eller så finns ingen bit alls. Att hitta kemin, gnistrorna, kärleken och känslan emellan två personer går inte att finna bara sådär, om man hittar det då är kärleken hittad. Om man inte hittar det finns det fortfarande kvar. Man ska aldrig ge upp. Precis som med pussel, bitarna finns alltid där, man måste bara hitta dom. Sen kan man lägga klart pusslet, få bilden som ska visas och då har man det klart.

Lägga ett pussel och finna kärleken är rätt lika om man tänker efter. Jag har funnit mitt pussel, jag tänker inte tappa en enda bit, jag gillar bilden som mitt pussel visar. Har du hittat ditt pussel? Finns det ett pussel för varje människa?


Älska kärleken

Jag älskar dig med hela mitt hjärta, jag skulle aldrig klara mig utan dig.






Jag förstår mig inte på dom som inte kan vara lyckliga för andra som har en person som älskar en.
Vad är det som är problemet med det?
Kärlek är det finaste som finns, att två personer är kära i varandra är det lyckligaste.
Lycka och kärlek i ett, varför skulle man vilja förstöra det?
(Det har ingenting med min pojkvän att göra är bara less på dom som vill förstöra
och inte kan vara glada för andra)


Som jag förtjänar

Man mår som man förtjänar va?

Jag sov 3 timmar imorse mellan 6 och 9. Annars låg jag och kollade på min älskling, grät, skakade och mådde otroligt dåligt. Men som man förtjänar, det förstår jag nu. Samma sak gäller nu, är ledsen, rädd, skakar och gråter. Behöver inte att någon bryr sig för det enda jag behöver är kärleken och lyckan som fanns för 24 timmar sen, men som inte är kvar? Jag vet inte var jag ska ta vägen så idag spenderar jag i mitt rum med att städa, kolla Sex och försöka göra allt jag kan. Vet inte vad jag ska skriva, mitt ansikte är helt blöt, jag ångrar allt jag gör ibland..

Känns som jag lever i en mardröm. Vill vakna. Vill älska. Vill leva.


Allting har förändrats men du finns kvar

Men tjena! Har cyklat, gått och nästan sprungit fram och tillbaka från stan till hemma nästan hela dagen. Stress men ändå haft tid att andas, känna blöt-asfalts-lukt, lyssna på underbar musik i mobilen och få lite träning samtidigt. Snart ska jag ge mig av igen, för att möta Andreas med Elsa. Han slutar 22.00 men när man går med hunden så tar det ett tag, går nog runt nio och innan det hade jag tänkte kolla på ett Sex avsnitt! Jag älskar att gå och möta min man när han slutar, det är så härligt att se honom, komma närmare och närmare, hinna prata om himmel och jord på vägen hem, hand i hand, jag älskar också att vara såhär underbart, löjligt kär!!

Nu lyssnar jag på mina nya favorit låter, jag kommer ladda upp några här, lite då och då.


God morgon Sverige

Hello! Vaknade för ett litet tag sedan, brevid mig låg ingen för Andreas jobbar idag igen. Jag har haft en jobbig huvudvärk i flera dagar nu, har tagit alvedon men inte hjälper det nej.. Får försöka ta det lugnt och vila bort det.

Ska gå ner och äta frukost nu, sen tänkte jag faktiskt städa mitt rum. Måste ner på stan en stund idag också, men åker ner så att jag hinner möta Andreas när han slutar. See you after breakfast!


Högt upp i eken vill jag bo

Lite halvt dött i lite mer än 24 timmar, äsch då ingen fara. Jag har haft en otrolig huvudvärk så jag knappt vågat ställa mig upp. Det som jag i största dels har gjort är ligga i sängen och läst faktiskt, böcker och gamla VR tidningar. Lite mysigt men ganska ensamt. Nu är jag inte ensam längre för min lilla korv sitter på toa, höh. Jag ska sätta igång ett Sex avsnitt, två avsnitt kvar på andra säsongen!!


Inget ligg tyvärr

Har precis lagt mig nästan naken i sängen, flåsig och svettig. Man kan nästan tro att jag har haft sex men nej, tyvärr. Sanningen är att jag har cyklat, 1 mil faktiskt. Duktig tjej! Efter halva milen så satte jag mig vid vattnet, blickade ut mot vindsurfarna och tyckte att det såg jävligt häftigt ut. Sen cyklade jag hemåt. Nu ligger jag här, ska sätta på ett Sex avsnitt (ni fattar vilken serie) och sen hoppa in i duschen.


It's not you

God morgon. Inatt har jag sovit allt annat än bra, så jag vaknade av att jag blödde näsblod, hade ont i huvudet, kände mig yr och hade galet ont i ryggen. Tänkte att det skulle vara lite varmare ute så jag kunde ligga ute och svettas, men det känns lite för blåsigt för det. Jag tar nog Elsa på en liten sväng istället, hon ser så olycklig ut när hon har ont.

Mamma och syrran är i Sverige och snart hemma, så har lite att diska innan dem kommer hem.


Känslan att vara den enda

Jag älskar att vara i ett stadigt, romantiskt, underbart förhållande. Vi har det så bra, är lyckliga och kära i varandra och det finns ingen som gör mig lika lycklig som min prins. Att veta att han är den enda för mig och jag detsamma för honom är obeskrivligt. Jag gillar inte att vara singel, jag trivs så bra med att vara i ett förhållande som fungerar som det ska, precis som i denna sekund.
Jag älskar att han hjälper mig, tar hand om mig, pratar och berättar saker för mig, lär mig nya saker, visar mig världen och förklarar hur allt fungerar. Jag känner mig trygg och lycklig, kär och galen. Jag älskar att vakna upp på natten och känna hans armar runt mig, hans djupa andetag mot min nacke och jag älskar att få morgonpussar direkt på munnen. Jag älskar att han kittlar mig för att få mig att le, jag älskar att han stannar upp mig och håller om mig så hårt han kan, jag älskar när hans hand sakta tar tag i min hand, håller den hårt och ser mig djupt in i ögonen. Jag älskar kärleken, jag älskar hur vi har haft det den här veckan, helt fucking underbart!!


Skönhet finns inom oss

Sitter och sjunger "om sanningen ska fram" i lugnt tempo, kollar på tvn när Andreas spelar, smsar med Jennifer, kollar på bilder från dagens match, har ett leende på läpparna då jag vet att AIK vann med 2-0, Black Army fyller 30 och att Sex and the city nu väntar.

En riktigt bra dag har det varit! Albertina var riktigt söt och duktig när hon dansade, och alla andra - WOW vilken bra show! Verkligen duktiga! Ska ladda in bilderna och filmerna imorgon, nu Sex.


Upplevelser, äventyr, mitt liv

Tanken av att lilla jag åker till enorma Kina i februari är overkligt, jag har fortfarande inte tagit in det. Det känns som det är en unik upplevelse, och det kommer det bli. När jag fick höra nyheten hoppade och skrek jag av lycka, inte varje dag man får veta att man själv får en gratis resa till en av världens mäktigaste land.

Alla har saker dem vill göra innan man dör, jag har alltid sagt att jag vill se världens sju underverk. Inte dom gamla underverken, utan dom nya. Där med Kinesiska muren och den drömmen kommer bli sann. Får en känsla, en blandning av nervositet och lycka.

Andra underverk jag vill se är Taj Mahal, Frihetsgudinnan, Eiffeltornet, Akropolis, Colosseum, Cheopspyramiden och många flera. Jag vill resa runt i världen, se vad världen har att erbjuda och leva livet. Att gå SPINT är en möjlighet till det, jag är verkligen tacksam för jag valde det och kom in där.

Nästa år går jag ut gymnasiet och efter det tänker jag fortsätta plugga, leva min dröm, uppfylla mina mål och göra det jag vill. Jag har fallskärmshoppning som står högst upp på lista, det har jag velat göra i flera år, säkert 4 år. Resa och se världen, världens underverk, göra helt galna säger och åka på olika äventyr. Snart har jag också planer på att bli Världsförälder, att hjälpa dom som har svårt. Ja, jag har många mål men jag tänker satsa hårt för att uppfylla mina drömmar.

Det kommer komma både medgång och motgång, men vid min sida så kommer mina närmaste alltid att finnas. Jag är tacksam för mitt liv idag, för att jag halvt vet vad jag vill göra i framtiden och för att jag är målmedveten!


Vi ses i februari!


Mumma

Precis så här vill jag gå klädd i sommar. Mumma! Ska inhandla en del av dessa snyggingar nästa tur till Stockholm. Nu ska jag slänga in mig i duschen och skynda mig lite.


Köpställen: H&M, Gina Tricot, Bik bok, Weekday och Monki


Soulmate

Vad är oddsen att båda våra djur ska bli sjuka när jag är ensam hemma? Min älskling Elvis springer runt och spyr, som han har gjort i två dagar nu. Elsa är skadad på tassarna. Inte så lyckat med andra ord. Elvis får vara ute så mycket som möjligt, inte äta och mesta dels sova. Elsa får ha bandage och blir serverad allt hon vill ha. Vi försöker göra det bästa utav situationen.

17.00 börjar Albertinas dansshow som vi ska gå på idag, innan det ska jag försöka komma ut och powerwalka lite, vinka hejdå till Mia och Michael, städa lite här hemma, äta och hinna andas. Måste hitta Elvis och pussa på honom, han är min andra halva på riktigt. Han finns alltid där och är alltid världens underbaraste, trots att han är katt. Vi förstår varandra.


Dog love

Haft en otroligt het dag, värme, glädje, god mat och gott folk! När vi kom hem igen var min fina hund skadad, vi har pysslat om henne till max men hon ligger fortfarande och mår inte så bra. Är orolig. Båda hennes framtassar har bandage runt, vi får se om vi åker till vetrinären imorgon, hope not. Nu ska jag ligga och skeda med henne på golvet.


Street feet

Min underbara systerdotter Albertina dansar i Street feet, i helgen har dom dansuppvisningar och imorgon ska jag och Andreas gå. Det kommer bli riktigt kul och jag kommer sitta i publiken, med ett stort leende och känna lycka och stolthet. Jag är otroligt stolt som är moster åt den lilla sötnosen! För någon vecka sen i karnevalen här i stan så var hon med som en pirat och dansade runt, så gulligt!

Jag tycker alla i Street Feet, stora som små, är otroligt duktiga!


Volume million lashes

En av mina favorit mascaror är denna, den klumpar inte, ger otroligt fina fransar, jag älskar den! Kommer nog aldrig byta ut den, isf bara för att testa någon annan. Men än så länge förfyller den alla mina krav en mascara borde göra.


100 år

Idag åker vi till Stockholm för att fira ett par som båda fyller 50 år idag, alltså en 100års fest! Vi kommer hem någon gång ikväll, men medans kommer jag njuta av Stockholm, jag har saknat dig!!

Hörs ikväll, inga inlägg under dagen.


I need love, but only your love

Ber om ursäkt men orkar inte blogga just nu, tänkte bara säga hej och vi hörs imorgon. Är lite less, ledsen, trött, sliten, allt. Vill bara lägga mig och gråta. Känns inte kul med tanke på vilken underbar dag och kväll jag har haft. Behöver kärlek, närhet, lycka, vänskap, behöver....

Den första, men inte den sista

Det sista plagget från H&M är en kjol, jag har ingen kjol, eller hade ingen kjol. NU har jag en kjol, superfin och skön. Ett sommarplagg jag absolut kommer köpa fler utav.



Sommarlov och så mycket mer

SOMMARLOV!!!
Nu har vi äntligen klarat av tvåan, ett litet år kvar sen tar vi på oss mössorna, hoppar av glädje och tar studenten!! Ett år går snabbt, så ska verkligen "njuta" av skolan nästa år. Men nu är det sommarlov och vi firar sommarlovet, Svantes namnsdag och att Mia är hemma hos min äldsta syster ikväll! Jag och Andreas cyklar ut till dem runt fyra, det kommer ta ungefär 40 minuter att cykla. Är super glad men just nu måste jag vila, kolla SEx and the city och sen duscha. Ha en UNDERBAR dag!


Grattis till dig också, nu har du klarat tvåan och du är extremt saknad av mig!


Sommarlov om 3 timmar

God morgon. Avslutning idag, skönt!!! Idag är jag extra glad eftersom det är sommarlov, min syster och hennes pojkvän som bor i Tyskland kommer hem, vi ska ut och äta middag hos min största syster, vilken fantastiskt bra dag!! Vädret är också fint så tummen upp bara.

Åker ner till skolan så att jag är där vid 9-tiden, 10.45 går vi till kyrkan och sen SOMMARLOV! Underbart, som vi har kämpat det här året. Sen är det bara ett år kvar, läskigt...


Kvällens

Efter skolan satte jag på mig min nya klänning från H&M, den är ganska stor i storleken för mig så det sitter rätt slappt. Det tycker jag är skönt. Det som är bra med det är att jag behöver inte ha bh under klänningen, iaf inte hemma. Vilken frihetskänsla va?



Once again

Nu ska jag ställa mig ännu en gång i köket, efter att ha smält maten, spelat med pojkvännen och vilat lite. Chokladbollar står på receptet. Känns galet att det är sommarlov imorgon, som vi alla har väntat!!

Sen ska jag berätta om vad jag gjorde för någon timme sen, handlar om en skönhetstävling!

En äkta svensk hemmafru

Kollade precis klart på Gossip Girl, ätit lite lakritsapor, druckit ett kallt glas äppel cider och tänkte sätta igång med att laga mat. Blir äkta svenskt, enkel och gott - köttbullar och makaroner med ketchup! Mumma. Efter det ska jag fortsätta vara hemmafru och baka lite. Lite med bollar, fast lite mer choklad så att säga.

Hello beautiful

Paket från H&M fanns denna skönhet med, jag är förälskad i den. Så vacker, söt och fin. Perfekt till sommaren!



Sikta mot stjärnorna

Hemma! Äntligen bara avslutningen kvar imorgon. När jag kom till skolan så hade skulle jag bara ha ett litet samtal med min matematiklärare och sen slutade jag. Kändes otroligt meningslöst att åka dit, men sen cyklade jag hem och nu cyklar Andreas och jobbar i 2½ timme. Medans han är borta ska jag bara koppla av, njuta av att tvåan äntligen är slut, kolla på Sex and the city, fixa middag tills att han kommer hem igen.

Senare ikväll ska jag baka mängder av chokladbollar till avslutningen imorgon, hade jag tänkt. Så fullt upp idag, men ändå inte!


I mitt kylskåp

Medans modebloggerskorna visar upp favoriter från deras garderob visar jag upp mina favoriter ur mitt kylskåp. Nej, inte riktigt.

I tisdags när Sverige mötte Finland i fotbollen så mysade vi till det här hemma, jordgubbar, vattenmelon, lite choklad, mjölk och pussar och annat mys. Älskar att mysa till det på vardagar istället för bara helgerna.


Geni var jag inte

Cyklade med tunga, sega, sakta trapp till skolan. När jag väl var framme så var det tomt, helt tomt. Som en skräckis. Satt kvar och väntade på min lektion som jag trodde skulle börja. Mötte min tyska lärare och lämnade böcker. Men när klockan var 9 hade fortfarande ingen kommit. Kom då på, jag börjar ju 13.20. Geni! Cyklade hem, gick ner till ICA för att köpa comviq kompis. Nu ska jag kommer på Sex and the city och vänta tre timmar...

The day after today

God morgon, är inte alls pigg och pepp för att gå till skolan sista gången för iår, förutom avslutningen imorgon då. Vill ligga hemma, känna mig frisk och utvilad. Men eftersom mitt skåp ser ut som en tonårings stökiga rum så måste jag städa ur det, lämna tillbaka böcker och gå på mina sista lektioner. Somnade två igår, sov alltså 5 timmar sisådär. Men ikväll, ikväll ska jag lägga mig innan tio! Och imorgon är det äntligen avslutning. Men nu måste jag och magen få frukost. Ha en underbar dag!


FUCKING KINA

För ungefär en timme sedan fick jag ett samtal av en av mina bästa vänner, Ken, han ringde och berättade en nyhet som jag fortfarande inte kan smälta. Han, jag och resten av våran SPINT-klass kommer åka till KINA i februari, KINA FUCKING KINA!!!!!!!!! Jag trodde knappt på det, blev så överlycklig så när vi sa hejdå hoppade och skrek jag rätt ut, för fan vad häftigt!! Trean kommer bli så otroligt bra, aaaaaah!! Får veta mer imorgon när jag är i skolan så berättar då.

Kommer äntligen få se ett utav världens underverk, 6 to go.


Tillfredställd

Gina tricot har fått in riktigt snygga plagg på deras webbshop. Gå in och kolla.


Top och linne, mina vita favvisar.


I need to be a little bit crazy

Nej, nu ligger jag hemma i sängen och mår piss! Känner mig varken glad eller pigg. Förstår inte vad som hände med min kropp igår kväll, jag antar att det kan vara pollen. Jag ringde och sjukanmälde mig imorse iaf. Har precis mättat magen och ska kolla på Sex and the city.

På facebook läste jag att min klass har väldigt många håltimmar idag, så är väl lite glad att jag slipper det.


I feel sick

Gick och tvättade ansiktet och gjorde mig klar för Sex and the city och sen sova, men helt plötsligt så fick jag en sjuk chock. Helt random känner jag mig nu sjuk, täppt i näsan, nyser, ont i halsen och huvudet, vill lägga mig och sova som Törnrosa, i 100 år. Ska jag skippa skolan imorgon? Vill faktiskt gå på varenda lektion men är det värt att riskera att må sämre efteråt? Ska jag stanna hemma bara imorgon och gå på torsdag och fredag? Vafan, varför känner jag så här från ingenstans? Är jag pollenallergisk? Nej... Jag vet inte, får sova och se imorgon hur jag gör...


Dagens adrenalinkick

Fotboll och supportrarna, jag får adrenalinkick av det! Nu när Sverige vann med 5-0 över Finland, glädjen, skriken, leendet, hoppen, allt på Råsunda arena gör att jag vill dit. Det är en magisk känsla. Själv är jag en stolt AIKare och det finns inget som är roligare än att stå bland alla supportrar, hoppa, skrika och vara lycklig! Något man måste uppleva innan man dör - en riktigt fet fotbollsmatch! Och dessutom, hur snygga är inte fotbollsspelarna då? Rawr.


Blåklocka

Min nya vackra blåa klänning kom idag, fick 200 kr rea på den. Ja, man kan väl säga att det var ett oerhört bra pris! Jag är lycklig, den är fin, den passar och jag kommer aldrig ta av mig den.



Tänkte matcha den med sandaler, ballerina, converse, allt passar som tur är.
Funderar även på att köpa ett bälte och ha i midjan, lite tightare och kortare. Likeilike!


Kanske det kanske

Jag är extremt lycklig idag, kanske för att min pojkvän har varit extra gullig och underbar, kanske för mina kläder från H&M har kommit, kanske pga vädret, kanske för att det är sommarlov snart, kanske för att mitt liv just nu är så härligt! Håller just nu på att ladda in bilder i datan, har lite för många för att vara sant. Så var redo för regn, med bilder.


Nakna kocken

Efter några avsnitt av Sex and the city, Gossip Girl och Vänner så ska jag ställa mig i köket och börja laga tacos inför middagen. Hade tänkt börja med disken men det kör jag och Andreas tillsammans efter maten. Han slutar om en halvtimme, är hemma om ca en timme då. Så har lite tid att duka fint, plocka undan, göra det lite mer romantiskt. Älskar känslan att vara ensam hemma! Så fritt, skulle kunna gå naken men känns lite mer hygieniskt att ha åtminstonde shorts och överdel va? Naken kör vi någon annan gång, kanske med sushi som i Sex and the city.


Solklart

Blev för för fööör sent igår, vi satt uppe till ett. Fast vi satt inte bara, vi gjorde annat också... Så imorse sa min ögon nej men jag var bestämd, gick upp, gjorde frulle och drog till skolan med Andreas som jobbade där idag. Jag slutade 12, min lärare i historia peppar mig inför nästa år och sa att jag kan få ett solklart MVG! Jag blev chockad, hoppade ut från klassrummet och siktar högt nästa år. Men det vill jag inte tänka på än, snart är det sommarlov och ledighet.

Eftersom vi har själva hemma så måste vi göra allt, städa, diska, tvätta, laga mat, ta hand om djuren och om oss själva. Andreas jobbar till halv fem och innan det hade jag tänkt diska och laga mat. Ikväll är det fotbollsmatch, Sverige-Finland så idag äter vi tacos! Men nu ska hunden ut.


Like it's no tomorrow

Tvätta bort det lilla sminket jag haft i fejjan, rengöra, borsta tänderna, byta om, ställa alarm, smuggla ner massageoljan och hoppas på att pojkvännen fattar min signal, låsa dörrarna, släcka lamporna och sedan kyssa min älskling god natt. Efter ett par avsnitt av Sex and the city så är det just det jag ska göra nu.

Imorgon väntar en skoldag mellan 9 och 12, hem och sola, diska, laga mat, vara ensam, vänta på Andreas, sova. Imorgon ska vi faktiskt äta tacos, på en tisdag, ovanligt men matorgasm yes! Men nu, god natt.


Full rulle

Jag hade helt glömt att det var nationaldagen idag. Har nog aldrig firat det, förra året stod vi faktiskt utanför slottet för då var det lite mer speciellt med Viktoria och så. Men det är nog allt som vi har "firat". Känns inget speciellt.

Dagen har verkligen flugit förbi! Full rulle hela dagen har det varit. När mamma och Bea åkte mot Spanien men först Stockholm så cyklade jag och Andreas ner till mormor. Var hos henne i lite över en timme, sen hem. Köpte med oss Ramlösa, ett måste när det är så här varmt! Elsa fick mat och promenad, nu ska jag vila och titta på Sex and the city. Ha det fint.


Min lilla söta

Sitter i en söt klänning som gömde sig i min garderob, ska knyta på mig converse och gå ut en sväng. Snart kommer min syster så ska familjen äta lite lunch sedan åker mamma och min andra syster. Jag skriver med då.

Simon Björnen Danielsson

Simon vann!! Satt och hoppade i soffan när Gry sa hans namn! Äntligen vinner dom som jag vill ska vinna. Jag röstade faktiskt en gång, hans dialekt är så.. Mmm..

Nu väntar Sex and the city season 3. Vilket tjat det blir i bloggen om den serien, men älskar man så älskar man. Imorgon kommer ungarna på besök, mamma och syrran åker till Barca, jag och Andreas blir ensamma hemma. SKÖNT!


Powerwalk and powernap

Nu är vi hemma och har precis ätit mat. Köttfärssås och spagetti, mums! Tog lite vattenmelon efteråt, så gott. Våran promenad blev lång, kärleksfull och blöt. Elsa fick bada lite här och där, om jag var mer förberedd så hade jag också badat, det var jätte skönt i vattnet! Nu ska vi nog ta en powernap, behövs.

Ikväll väntar Big Brother finalen, då jag hejar på Simon med den sexiga dialekten! Grr..


Dialekten...
Och kolla in armarna!!


Promenix

Nu är jag och mannen min rastlösa. Så vi knyter på oss skorna och tar en långpromenad i det fina vädret. Vi vet inte vart vi ska gå eller var vi kommer hamn, men det ska bli så skönt att göra något. Ha en fin dag, skriver när jag är hemma igen.


Ingen kall vinterpromenad här inte!


Dress up!

Mycket snyggt på nätet nu. Blir så sugen att springa ut och shoppa loss, men plånboken säger nej. Har ju beställt hem grejer, får se när dem kommer. Jämför Nelly med H&M så är det en skillnad på leveransen. Det här satte jag ihop lite snabbt.


Köpställen: Bikbok, Monki, Indiska och H&M


5, 4, 3, 2, 1, 6

Hej. Vi är nyvakna och har ätit frukost precis. Andreas stack ut med hunden och jag sitter här och kollar bloggar och kollar på tv. Tänkte  lägga mig och sola men det verkar inte vara så varm trots solen lyser. Sätter mig nog ute ett tag iaf.

Igår kollade jag klart på Sex and the city season 4, idag är season 3 klart. Började på säsong 4, sen 3, 2, 1 och sist säsong 6! Lite konstig ordning men så får det bli.


Little big city

Skrev precis ett inlägg och klantig som jag är så stängdes sidan ner. Surt!

Jag sitter och har två timmar av Sex and the city som väntar, Andreas spelar tv-spel och sen säger vi god natt. Ikväll har vi grillat och spelat, Little big planet är roliga grejer! Sov gott.

Imorgon kommer det bli bättre uppdateringar, jag lovar!

Glider fram på gatan

Vem har tid eller vill sitta vid datan en dag som denna? Otroligt hur sommaren, värmen och solen påverkar en. Alla blir gladare och piggare. Jag själv har åkt inlines idag, lite läskigt eftersom jag bara hade skydd för händerna. Är rätt så rädd om mina knän efter vad som hände i vintras.

Nu på kvällen satt hela gatan och grillade, grannarna hade "sommarnatt" på och jag sjöng med lite försiktigt, det tog mig tillbaka till sommaren 2008 och 2009, härliga sommar. På måndag åker syrran och mamma till Barcelona och det betyder att jag och Andreas blir ensamma i en vecka. Är så lycklig just nu! Jag och min älskling, bara vi.


Walking on sunshine

Min mage är mätt och tänkte sätta mig ute i solen. Väntar på att min man ska vakna, han kan verkligen sova i 7 år... Ha en fin dag, hörs lite senare.


Äntligen sommar

Hello. En fin dag ute i Bredsand, jävligt kallt vatten dock. Men med min kärlek blir nästan allting underbart. Han har varit helt slut hela dagen efter att ha jobbat natt, nu ligger han och sover igen. Ska väcka honom till fotbollen börjar, ca 30 minuter kvar. Innan det ska jag sätta på mig lite slappa kläder, skulle vara perfekt med en Onepiece eller jumpsuit nu, måste skaffa mig det. Mjukisbyxor och ett slappt linne får räcka för tillfället. Ha en underbar sommarkväll.


Kan tipsa lite snabbt om mina favorit produkter.
Från vänster:
Sminkborttagning, ansiktstvätt/ansiktsmask, fuktkräm och deo.
Är förälskad i dem alla!


Sol, vind och vatten

Hej! Nu är Andreas hemma från jobbet och har precis somnat bredvid mig, jag ska låta han få sova ett par timmar innan vi drar. Han och jag ska åka ut till Bredsand, han ska cykla och jag ska åka inlines... Men tanke på att inlines och skridskor är ganska lika så är jag lite nervös. Men som tur är så kan jag ju hålla i pakethållaren! När vi är framme så ska vi sola, mysa och ha en fin dag där ute. Vi kommer åka hem så att vi är tillbaka till Moldavien-Sverige matchen. Ha det fint!


Bara jag och brudarna från SATC

Hej. Vilken fin dag, bra väder, romantisk pojkvän, god mat för igår, en bra natt. Nu har min man åkt för att jobba 21.30-08.00, så får en natt med mig själv och Sex and the city. Har precis tittat igenom bloggarna jag följer, tvättat ansiktet och hällt upp Ramlösa smultron. Vilken lugn och ostressig kväll, precis vad jag behöver.

Imorgon ska jag och Andreas ut på äventyr, mer om det då. Ha en fin kväll, god natt!


Hittade en rolig och färgglad bild från 9ans cabaré. 2009
Jag i rosa.


Simma lugnt

God morgon, snarare god dag. Idag sov vi ut riktigt ordentligt, mycket skönt. Idag ska vi bara ta det lugnt, behövs efter de senaste dagarna. Imorgon ska vi nog antingen cykla eller åka inlines ut till Bresse, inatt ska ju Andreas jobba natt. Men nu ska jag fixa lite.


Jag har saknat dig

Hola people! Haft en jättejätte fin och bra dag. Plus att jag äntligen får sova bredvid min älskling, i hans famn, i den underbaraste, mysigaste och varmaste famnen jag vet. Och dessutom har han lovat mig en helkroppsmassage!!

Studenten var jätte rolig och trevligt! Tog en hel del bilder, kommer nog komma upp lite då och då. Men just nu ska jag mysa med min pojkvän som har varit så saknad. Och imorgon, då ska jag äntligen få sova ut!

 


Dagens student klädsel

Idag sätter jag på mig min vackraste blommiga klänning från Asos, gräddvita ballerina från H&M och lite smycken från H&M. Ha en underbart vacker dag, nu firar vi studenten!


1 juni 2011

God morgon, idag är det en mycket spännande dag och vi hoppas på bra väder. Min kväll blev glad eftersom det blev lite internetshopping! Enkelt och skönt.

Idag är det studenten och kommer nog inte kunna uppdatera så mycket, ni förstår nog. Men nu har jag absolut ingen tid, ha en fin dag! Grattis alla studenten!!!


RSS 2.0