Godbitar

Här får ni några fina nyheter från Monki.


Trött

God morgon. Inatt så blev jag riktigt sur och ledsen på min kropp. Jag kunde inte sova, hade upp till 39 grader feber, kunde knappt andas för jag vart så svullen i halsen, höll t.o.m. på att spy. Och då förstod jag ju att jag inte kommer gå till skolan när jag vaknar igen, torsdagar är en av mina favorit dagar, dock är den lång men man vet att fredagar är så chill så torsdag är den riktiga sista dagen på skolveckan. Och så hade jag planerat in träning, men nej...

Ligger i sängen och dricker lite mjölk. Jag är en stor mjölkälskare! Nu ska jag titta in H&M's nyheter!


Albertina, jag och Svante igår


Dagens detalj


Till den gula skjortan hade jag ett stort silver/svart halsband
 som jag köpt på New Yorker, i Budapest.


Lill-lördag

Är så glad denna fina onsdag. Solen har värmt på hela dagen så jag och syrran satt ute och sola! Provet gick bra, världens bästa gäster kommer och gästar oss ikväll på middag. Ska bli så himla mysigt, behövs verkligen denna lill-lördag. Imorgon har jag egentligen studiedag men ska tydligen ha matte och engelska, vet dock inte om det är någon mer lektion jag ska ha. Annars börjar jag 12.30, lyx!


Gul som solen

Igår kom min favorit i garderoben, min gula skjorta! Passar perfekt nu till våren, är överlycklig eftersom den var så mycket finare i verkligheten än på bilden. Gul kärlek!!



Bättre bilder kommer senare.


Stolt

Hej! Psykologi provet gick så himla bra! Är riktigt stolt över mig själv för det, kändes som jag pluggade i bra tid innan, gick igenom allt bra och skrev lagom mycket på provet.

Nu väntar ju vi gäster så jag ska hoppa in i duschen och värma mig lite snabbt. Hörs sen!


Psykologi

Ska strax ner till skolan och skriva psykologi provet. Håll tummarna för mig!! Jag har pluggat i flera dagar så det borde gå bra. När jag kommer hem ska jag läsa det sista kapitlet i engelska boken och fota mina nya fina... Ni får se sen. Jag hinner ladda in bilderna och skriva ett inlägg innan vi får gäster, hörs då!

Psykologi

Ska strax ner till skolan och skriva psykologi provet. Håll tummarna för mig!! Jag har pluggat i flera dagar så det borde gå bra. När jag kommer hem ska jag läsa det sista kapitlet i engelska boken och fota mina nya fina... Ni får se sen. Jag hinner ladda in bilderna och skriva ett inlägg innan vi får gäster, hörs då!

Sussa sött, vakna blött

Inte så mycket uppdatering idag, men har bara pluggat psykologi och tränat idag. Haft en jätte bra dag som avslutas med mys i sängen med älskling. Vill egentligen ha massage men båda är för trötta. Imorgon ska jag upp iaf en timme senare än idag. Ska bli skönt att sova!

Imorgon är det min språk-dag i skolan, jag känner redan nu att jag verkligen inte orkar!!! Men måste... Skolan suger just nu. Tycker verkligen inte om skolan, som jag gjorde för 3-4 veckor sen.

Skit samma, måste få en bra utbildning. Right?! God natt.

På fredag köper jag en sån här glass DIREKT när pengarna är inne på kontot!


Våfflor

Måste klä på mig och sen möta upp Jennifer. Ikväll blir det våfflor till middag, Andreas lagar, ska bli så mysigt och gott! Under dagen har jag bara pluggat till psykologi provet som jag har imorgon.

Dagens höjdpunkt var att mina gula skjorta har kommit, bilder får ni se imorgon. Hörs ikväll!


Så sant


Att gå upp 05.20 är inte min grej.
Men att tänka att vissa gör det varje dag för att åka till jobbet, skolan m.m.
Det är coolt, att man orkar.
Men jag har alltid sagt att om jag får den utbildningen och jobb som jag vill ha
så går jag gärna upp tidigt!


News SBT

Style by Tyra har fått in riktigt snygga nyheter på deras hemsida. Älskar deras smycken!


Tre halsband och ett armband.


06.06

God morgon. Lite tidigt va? Mhm, är jätte trött men gick upp med Andreas ändå. Är jätte stolt över honom! Idag väntar en ganska lång skoldag, tror jag. Annars går jag till två, vilken inte låter så hemsk men med så mycket plugg som jag har så blir jag tokig. Har ett jätte stort prov imorgon och borde egentligen plugga hela dagen. Önska jag kunde det..

Imorgon kommer Malin, Albertina, Svante, Gunnar och Erik hit! Hela familjen. Vi ska äta middag, mysa och ha jätte trevligt. Det kommer bli jätte kul och verkligen behövligt på en onsdag.

Nu ska jag värma mig under en filt i soffan, det är så kallt nu! Fast det blir mycket varmare under dagen som tur är.


Fyra timme extra

Idag gick jag till skolan med ett leende på läpparna, det var så varmt och härligt imorse. Och det bästa av allt var att dagen bara fortsatte att vara bra, nästa bättre och bättre faktiskt. Första lektionen var samhällskunskap, då började min grupp att dela in vårat arbete om Nordkorea som vi ska ha en egen lektion om. Efter det hade vi psykologi, vi har prov på onsdag och gick därför bara igenom några frågor. Slutade 11. Men då tänkte jag och en tjej i min klass att vi skulle stanna i skolan och plugga, vi hade ca 3 timmar håla liksom. Marjam, tjejen jag skulle plugga med, hade glömt att ställa om till sommartid och kom en timme sent, dagen höjdpunkt!!

Men vi satte oss och plugga då vid 11. När klockan var 14.30 var det 5 minuter var till jag skulle börja så jag gick mot mitt klassrum och då kommer några och säger att jag inte har någon lektion. Så jag spenderade fyra timmar extra i skolan utan att ens veta om det?! Blev lite irriterad men satte mig och pluggade psykologi. Det var skönt att få så mycket gjort ändå.

När jag och Andreas kom hem satte jag mig vid Facebook och bjöd hit syster och hennes familj på middag på onsdag, hoppas dom kommer. Vore så mysigt, speciellt när det är precis i veckan och man behöver något mys.

Om vi inte hörs något mer idag så hörs vi imorgon!


Efter maten

Heej! Vilken fin dag det har varit idag, ska berätta om min dag och sånt efter maten.

Imorgon börjar Andreas jobba 06.20!! Galet. Men därför ska vi sova extra tidigt ikväll, men nu är det mat och jag måste hålla Andreas vaken ett litet tag till. Hörs om ett tag.

You make me feel good


Jag älskar bilden, den bara skriker vår.
Om det bara hade varit klarblå himmel och lysande sol..


Home sweet home

Är hemma från träningen nu, kände nästan direkt att jag inte borde ha tränat idag. Min hals gjorde så ont och blev snabbt svullen. Fick också en jävla huvudvärk.. Kände också att jag inte alls hängde med som jag brukar. Men gjorde mitt bästa. Får vila upp mig och köra något pass i veckan.

Andreas och Elsa sprang och mötte upp mig på vägen hem. Mina gosisar! När jag kom hem så tog jag snabbt fram min Ben & Jerry's, la mig i soffan och tog fram datan. Har börjat kolla på vad som ska shoppas nästa helg, har kommit fram till att det blir mer pengar än vad jag har.

Nu ska jag mysa med mig själv i soffan, puss.


Bild från igår


Pizza

Lunchen är uppäten! Blev pizza iaf, tonfisk till mig och calzone till Andreas. Orkade såklart inte hela, under hela mitt liv har jag bara ätit upp en hel pizza. Och det är världens godaste pizza - Strängnäs pizza! Overkligt god är den, måste fan till Strängnäs snart.

Om 1½ timme är det träning med Jennifer som gäller. Ska bli så kul. Nu ska jag smälta maten, ta lite glass och sen börja göra mig i ordning. Hörs efter träningen!!


Klarblått och mönster

Färger är mycket lockande i vår och sommar. Jag gillar färgerna blått, vitt, rosa, rött och gult och grönt. Färger och mönster, är väldigt snyggt! Samt spets och virkade kläder.


Tunnt stickad tshirt, spetsshorts, jeansshorts med högmidla och halsband - Bik bok.
Klarblå sten(halsband) och naturvit väska - Monki
Mönstrat blått linne, armband, skor och vitt linne - H&M


Hejdå vinter

Hej! Dagen började på en knytnäve i ryggen från älskling, inte hårt men bara så jag skulle vakna och gå ut med Elsa. Istället låtsades jag sova och ignorerade honom. Då fick han lov att kliva upp, rätt åt honom! Låter som jag är sur eller så, men det är jag inte. Han är alltid så seg på morgonen och brukar alltid ligga kvar, så jag blev glad och gick upp direkt efter. Sen började vi diska, aldrig varit med om så mycket disk!

Nu har vi ätit frukost och sitter och småkollar på tv. Andreas fick för sig att beställa hem pizza, men jag stoppade honom. Men vi ska nog beställa hem något gott ändå, lovade att jag ska bli hungrig till kl två.

Ikväll, eller klocka fem, ska jag och Jennifer träna. Ska träna sönder i veckan, har ju inte tränat på två veckor!!
En liten påminnelse - Kom ihåg att det är sommartid nu!


Hejdå vackra vinter!


Svart som katt

Mysigt i mörkret är precis det vi hade under Earth Hour. Tända ljus, spel på datan, godis och myspys! Några bilder kommer imorgon.

Nu ska vi kolla på film, sen väntar efterlängtad sömn! Imorgon blir det träning runt fem.


Vårtecken?

Igår när vi gick hem från stan upptäckte vi svanar, det tycker jag är ett vårtecken! Dom var riktigt fina, bilderna blev tyvärr inte så bra men några får ni se. Ett till vårtecken är ju att isen har smält helt, vackra vår!



Grönt är skönt

Andreas är världens bästa pojkvän! Ni vet den grön vit randiga stickade tröja jag bloggade om idag? Den från Åhléns, den fick jag idag! Och så var det 20% rabatt på den, perfekt!
Jag är överlycklig, den är så fin, vårig och skön. En helt klar favorit i vår.


Släck lamporna

Hej! Vilken dag det blev idag, jag och Andreas hade jätte mysigt på stan. Han köpte nya jeans, ett spel och en tröja till mig. Ska visa tröjan strax. Just nu lagar vi middag, ikväll är det ju Earth Hour. Vi ska delta, ska ni? I hope so!

Då blir det väl till att tända några ljus, ta fram familje geni, lite godis och bara mysa! Som tur är har jag super bra batteri på datan så kan ha den igång med lite musik. Kommer bli en riktigt mysig kväll. Nu ska jag fixa med maten, sen visa er tröjan. Och en jacka jag ska köpa.


Från Veckorevyn

Fick två presenter från Veckorevyn förra veckan.


Mascara från Face Stockholm.


Fotoalbum/skrivbok från Ordning&Reda


True colors


Svarta jeans + beige tubsjal - Gina Tricot
Grön och vit stickad tröja - Åhléns
Den perfekta skinnjackan - Ellos
Skor - Wildflower by Kenza
Dubbelring - Items by Johanna


Lördagsplaner

God morgon, uppee ganska tidigt för att vara lördag. Jag och Andreas har precis ätit frukost. Idag ska vi ner på stan och titta lite, äta årets först glass ute. Mys! Annars har vi nog inga andra planer, Albertina och Svante kanske kommer förbi, men vi får se.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta lunch och sen går vi till stan. En perfekt lördag.


Rädda maten

Nu lagas det tacos här i köket för tomma magar. Blir tacos med kyckling istället för köttfärs, det tycker jag är mycketmycketmycket godare. Jag börjar bli otrolig för att Andreas suger på att göra kycklingen, hur svårt är det liksom? Bara låta det ligga i stekpannan... Måste nog hoppa in och rädda maten innan det blir försent!

Till maten blir det också finalen i LD, mys. Fast egentligen tycker jag inte om det men det är ju final.. Hörs lite senare, imorgon kommer en grym låt upp här, från Mello. Love!


Beställt!

Nu kom den underbara gula skjortan in på Nelly.com, från Nelly Trend. Så jag passade på, beställde hem den. Är så nöjd och glad, längtar efter den. Kommer bli otroligt snyggt till våren!


Nya B&J's

Nu är vi ensamma hemma tills på söndag kväll!! Fast just nu är det bara jag, Andreas jobbar.

Slutade skolan 11 idag, galet. Men satt kvar och pluggade i TRE timmar med en vän, också galet. Sen gick vi på stan, kolla på nyheter på bl.a våriga nagellack. Sen köpte jag min nya favorit glass som jag inte kan få för mycket utav. Visar på bilden. Har också beställt bland dom finaste plaggen jag kommer använda, mums!

Ikväll bli det tacos, mys, film, Let's Dance-final och ja, sånt där. Nu blir det lite psykologi plugg innan babe kommer hem.


Nordic Water Peace, mmm så god!!


Fredag, prov, FF m.m.

Är på jakt efter en skinnjacka och hittade den perfekta men såklart är den lite för dyr... Tyvärr. Men i Stockholm siktar jag på Top Shop och H&M, för en ny jacka. Det kommer bli great.

Idag var jag hemma från skolan med hög feber. Men imorgon väntar ett matteprov, har faktiskt pluggat. Så hoppas på det bästa.
I helgen är jag och Andreas ensamma hemma, då smäller det! Massa god mat, mys, filmkväll och sånt. Ska bli så jäkla härligt att få vara själva hemma.

God natt, hörs imorgon!


Dagens vill ha:

Shorts!

Finns ju så himla mycket olika sorter, färgen, modeller och allt möjligt. Favorit butikerna när det gäller shorts är: H&M, Top shop och Gina Tricot.


Dom tre första + dom virkade - Top Shop
Jeansshortsen högst upp och dom svarta på nedre raden - H&M
Jeansshorts med hög midja och brunt skärp och marinblåa shorts - Gina Tricot


H&M fyller på

Jag älskar torsdagar! Både för att det är nära till helg och för H&M fyller på sin online shop. Älskar alltid deras nyheter, känns som det bara blir bättre och bättre för varje vecka som går. Så är det med H&M!


Kavaj, samma fast i två färger. Ska köpa en av dem, vet inte vilken än...
Virkad kofta, också ett planerat köp.
Skorna, mums på dom!

Koftan och skorna är inga nyheter denna vecka men finns på shoppen!


Vad hände här?

Sitter och kollar på ärlig skit tv! Och mår bara sämre och sämre. Känns verkligen inte bra. Men jag återkommer imorgon.

Vafan? Vad blev det här för inlägg nu då? Äsch, vet inte. Men god natt.


Brons/brunt


Brons/brunt linne. Det är så fint! Speciellt till en virkad, kritvit kofta jag ska köpa inom kort.
- H&M 199 kr

Brunt läderarmband.
- H&M 29 kr

Naturvitt flätat armband med silver smycke.
- H&M 29 kr


Häng

Har känt mig riktigt hängig idag, men har orkat genom skoldagen ändå. Dagen gick hyfsat bra, känner bara otroligt trött helt plötsligt.

Jag har iaf fotat mina nya saker, så snart kommer det upp här. Eller nja, lite senare. Men om ett tag, och vi hörs också senare.

Andreas!!!

Ring mig nu!


In hopes you're on the other side talking to me too

Dagens låt: Bruno mars - Talking to the moon

När jag vet att en vecka kommer bli stressig, jobbig eller liknande sätter jag på, på måndag morgonen, Bruno Mars. Tänker att Talking to the moon ska jag ha i bakhuvudet under veckan och speciellt när det blir jobbigt. På vägen hem och till skolan sätter jag på den låten och bara njuter av texten, musiken och rösten. Hans röst ger mig rysningar, han är min gud!


Påsk

Åh, blir så sur. Skrev ett inlägg, med bild och allt så råkar jag klicka bort allt!!!

God morgon iaf, idag kommer nog bli en riktigt fin dag. Jag börjar få bra känslor om att vi får en fin vår iår, förra året hoppade väder guden över våren typ. En annan vårig sak är ju påsk, det har jag alltid ogillat men iår börjar jag längta till det. Ska bli roligt, speciellt med små barnen.

Idag väntar skolan från nio till tre. Helt okej. Idag ska jag har det nya jag köpte igår, det kommer jag visa på eftermiddagen eftersom jag vill ha solljus när jag fotar. Ni förstår. Nej, måste göra mig klar för skolan Ha en fin dag, vi hörs vi ett någon gång!


Förra året i April åkte jag och besökte Strängnäs och min fina bästa vän.


Uppskatta T-banan

Jag är på jakt efter en ny, perfekt skinnjacka och det är svårt, riktigt svårt. Tur att jag och älsklingen min beger oss till vårat andra hem i Stockholm om ca 1½ vecka, miss it. Då blir det shopping, glass i kungsan och annat mys. Egentligen vill jag bara sätta på hög musik (Bruno Mars) i hörlurarna och sätta mig på tunnelbanan och bara åka, var spelar ingen som helst roll, bara få känna det känslan är helt underbar för mig. Jag mår så bra utav det!

Nu till annat, jag ber om ursäkt för den sega uppdateringen men när jag går i skolan hela dagen, är fortfarande halvt sjuk, har ton med plugg och en pojkvän och hund att ta hand om blir det svårt ibland. Jag lovar att bättra mig.
Imorgon är det jag och ca 6-8 till i klassen bara, resten drar till Uppsala. Ska verkligen njuuuta av dagen med en mindre klass, det är mysigt och härligt. Imorgon ska jag också visa vad som har kommit in i mitt liv, kläder, smycken och ett fotoalbum. Lite presenter men också lite shopping. Vi hörs imorgon!!


Have a nice day!

God morgon. Idag var jag inte ett dugg pepp att åka till skolan, känner mig hängig och dålig och blääää. Men eftersom jag ligger efter så mycket pga att jag var sjuk ju. Så jag går ändå, ska på stan efter skolan idag, köpa ett jätte fint linne och ett måste är en ny bh! Viktiga saker det där.

Skolan blir en riktigt lååång dag, går till fyra. Men ska skriva ett prov sista lektionen så får nog sluta vid tre, I hope! Men nu ska jag fixa mig och strax åka, ha en fin tisdag!

(Det är 6 grader i skuggan redan nu!!)


Love is all you need

Hemma från stan, mys med hjärtat och livet är bra härligt!! Jag märkte på bussen hem hur lyckligt jag lever idag, imorgon och igår. Jag känner mig så lycklig och livet känns nästan för härligt!

Jag och Jennifer fikade och pratade, jag blir alltid så avslappnad och nöjd när jag är med henne. Känner mig så glad och trygg i mitt liv då. Tack gumms! Sen när hon hade åkt hem med sin über goda B&J's så gick jag på stan och hittade über snygga kläder, ska shoppa lite smått imorgon. För vet ni vad?! Jag kollade hur mycket pengar jag hade kvar, 400 fucking kr!!! Blev så lycklig, nu har jag ca 300 och är fortfarande galet glad.

Snart blir det Biggest Loser, med lite mys och gottigheter. En otroligt bra vecka väntas, jag känner det på mig.


Väntar bara på det här vädret nu!


Efterlängtade vän

Hej! Jag har slutat för dagen, så skönt! Skolan gick superduper bra och efter så hämtade mamma mig och vi åkte ut till ett jobb jag sökte. Sommarjobb alltså, det verkade mycket mycket bra. Nu ska vi äta lunch, jag, mamma och Andreas. Om några timmar ska jag träffa Jennifer på stan, myyys. Nu måste jag springa och äta!!


Dagens snygging

Kollade in vad Nelly.com hade och bjuda på när det gäller ursnygga skor, helst med kilklack och hittade dessa! Hur snygg och häftiga är inte dom? Och såklart kommer dom från Jeffrey Campbell som alltid gör snygga skor men som kostar lite för mycket. Dessa kostar 2249 kr.


Det häftiga var klacken tycker jag, full med dragkedjor.


Natten lögner

God morgon. Vaknade runt tio imorse, har sovit jätte bra inatt! Vaknade mitt i natten och ville få extra mysiga kramar av Andreas så jag lurades och sa att jag drömde mardrömmar. Busigt värre. Sen när jag vaknat gick jag och gjorde frukost och ett tag senare kom Andreas ner.

Nu sitter vi med våra datorer och gör inte så mycket. Näsblod fick jag också för ett tag sen. Men det var lite info om vad jag gjort på denna fina söndags morgon. Puss!


You never know

Hejsan svejsan! Andreas och Elsa kom hem idag, precis som jag trodde. Hallelujah! Nu får jag min mysiga pojkvän att mysa med under natten och åh, jag blir bara så lycklig! Imorgon ska vi ju vara barnvakt MEN vi kommer åka dit vid tre på dagen så kommer uppdatera ändå.

För övrigt är min nässpray det bästa som finns just nu. Den hjälper mig under natten och på dagen.

Och en annan sak, såg ni månen ikväll?! Riktigt häftigt och vackert. Mhm. Nighty night!


Happy day

En riktigt seg lördag är det, märker på bloggarna jag läser att det är knappt någon som uppdaterar, troligen för att det är så härligt väder. Men iaf, stallet på förmiddagen var roligt och Albertina var glad! Imorgon ska vi åka till dom och vara barnvakt hela kvällen, myyys.

Nu tittar jag på något skit program, ska göra macka med varm mjölk. Har faktiskt precis vaknat efter sovit någon timme. Lateros!


Dagens: Vill ha...

Kör en "Dagens...Vill ha" idag, oftast blir det mer klädval och annat krimskrams men idag blir det vill ha. Jag har hittat dom PERFEKTA svarta kilklackar jag letat efter sååå länge, kommer göra ett inlägg i nästa vecka om dom, så perfekta. Men just nu, vad jag vill ha idag.


1. Snygga smycken (stylebytyra och indiska)
2. Läppbalsam som gör läpparna större, måste ju bara testa! (stylebytyra)
3. Den underbara gulingen!! (Nelly Trend)
4. Kilklackar till våren... (Scorett)


Från vinter till sommar

..På datan iaf! Igår blev jag ledsen, både på att det snöade och på vintern över huvudtaget! Det tror jag nog alla är just nu va? Vår, sol och sen sommar. Och hur härlig skulle det inte vara att känna lukten av gräs? Mhm! Snart så... Det är ju faktiskt April snart, galet hur snabbt månaderna går.

Så jag tog bort min vinter bakgrund som jag hade på datan och satte dit sommaren! Välkommen.


Så ser min bakgrunc ut just nu, mycket fint och mycket nöjd!


Desperata katten

God morgon... Jag är arg på Elvis, han kom och väckte mig klockan SEX och sen dess har jag varit vaken! Kommer lätt lägga mig och sova när jag kommer hem från stallet. Jag är galet trött och har haft svårt att sova hela natten för jag kan inte andas med näsa.

Aja, för er som är vakna - ha en bra morgon!


God natt!

Hej. Dags att sova, men först ett inlägg här. Idag pratade jag med min äldsta syster, hennes dotter rider imorgon och då ska jag följa med henne till stallet. Första gången vi gör det själv, mysigt! Sen ska jag plugga som är det enda inplanderade imorgon.

Det ska ju bli 6 plus imorgon, hoppas att all snö smälter då. Hörde också att plus graderna skulle hålla i sig hela veckan, mycket skönt. Nu när jag börjar bli frisk vill jag ju ha sol och vackert väder att vara ute i. Snön börjar bara bli för mycket, inte sant?

Nu ska jag ringa Andreas och Elsa i Stockholm innan jag sussar för natten!


Yellow submarine

Gult är inte fult, börjar gilla gult mer och mer! Det kommer bli en riktigt härlig färg till våren, precis som solen.


Dom fyra första är från H&M.
Linnet högst upp till höger och tshirten är från Gina Tricot
Skjortan från Nelly trend / Nelly.com


9 månader

Hello! Idag har varit en riktigt grå och tråkig dag. Vet knappt vad jag gjort idag. Jag var ner till skolan och skrev svenska provet och sen åkte jag hem och åt lunch sen har jag bara suttit framför tvn..! Det har ju snöat nästan hela dagen, helt sjukt. Speciellt när det ska vara 5 plus imorgon!

Ikväll blir det nog Let's Dance och mys med Elvis. Tror också jag ska beställa hem den gula skjortan, men måste ha mammas tillåtelse för jag är inte 18 än... 9 månader kvar!
Nu ska jag sova i någon timme, XOXO.


Han är verkligen en äkta "figaro katt"!


Oh God I think I'm falling

Jag får RYSNINGAR av den här killen, har är grym och det bevisade han rejält med den här låten, det framträdandet och att vinna Idol! Jag älskar den här låten med honom, Jay Smith, behöver man säga mer?


Be my heart

Hej, idag har det hänt grejor..!

Vi åkte till sjukan, jag fick ta svalgprov - SÅ äckligt. Och det visade sig att vara, som alltid, ett virus. Jag hoppades faktiskt på att dom skulle säga att det var någon riktig sjukdom så jag kunde få medicin, men nej... Istället så ska jag ta det lugnt och vila och dricka mycket. Då tänkte jag "vad är det jag har gjort i två veckor nu då?!" blir fan trött på detta... Jävla virusmänniska jag alltid måste vara då, alltid ska jag ha något piss virus. Ursäkta men blev/blir så arg pga det. Annars borde jag vara glad men eftersom jag alltid har virus och alltid ska vila bort det blir jag bara trött!!!

Sen efter sjukan åkte vi hem och åt m.m. Sen packade Andreas och min hund väskorna. Och drog till Stockholm. Jag och mamma skjutsade dårå. Så blev en liten mysig roadtrip. Andreas kommer ta hand om vovven under ca 3 dagar, ungefär helgen så att säga. Ska bli skönt faktiskt, ärligt, det låter elak men att slippa gå upp på morgonen och behöva sätta på sig kläder och gå ut med henne en timme och sen komma tillbaka i myskläderna ska bli skönt. En fri helg!

Så denna fria helg, vad är mina planer? JO, plugga fram för allt. Sen har jag bjudit ut min vackra vän Jennifer till en fika och jag får se vad hon svarar. Jag hoppas på ett ja! Men annars ska jag också till stallet och vara med min bästa systerdotter när hon rider, 7 år och proffs typ. Och på söndag ska jag och Andreas vara barnvakt åt trollungarna! Hur galet kommer inte vi ha det? ÅÅH, älskar småttingarna.

                          
                                 Gröna Lund - 09. Jennifers lilla syster, jag och Jennifer!


Färger

Vårens mode bjuder på vackra färger, både skrikande färger och med svaga. Jag älskar'e! Puderrosa är en färg jag alltid gillat och stark klarblå färg är helt underbar. Nu har jag också gått in i en "röd fas", jag ÄLSKAR den röda färgen. Mmm... Här får ni en färgklick av hur jag vill se ut i vår/sommar.


Rosa blusen är helt underbar.
Blusen, ballerina skorna, armbanden och shortsen är från H&M.
Brun väska från Asos.com
Vit ring och halsband från Items by Johanna.


Allt och inget

God dag. Inatt sov jag jätte jätte dåligt, vaknade redan klockan 8 och låg kvar ett tag tills magen ropade på frukost. Och eftersom jag somnade vid ett igår så fick jag inte så mycket sömn.. I alla fall. Sen dess har jag suttit i soffan med Andreas, fixat lite på datan och kollat på tv.

Vid klockan två ska jag till läkarn och ta halsprov, hatar att ta sånt. Känns som man ska spy ju, nej usch. Men måste. Sen ska jag plugga till svenska provet. Jag vill bli frisk, träna, träffa vänner, gå på stan, shoppa och fika, ååh..

Idag är Andreas extra gullig av någon anledning, anting så har han gjort något dumt eller så vill han bara göra mig extra lycklig. Något av det tror jag.


I miss you, school

Nu ska jag tillbringa resten av eftermiddagen åt att plugga. Just nu sitter jag i köket med tre skrivböcker och två läroböcker. Jag är inte taggad, jag vill ha glass!! Kulglass... Mmm... 

Men om jag någon gång blir frisk så kan jag ju efter skolan någon dag köpa det, vårkänslor då! Men för tillfället får jag solen på ryggen genom fönstret när jag pluggar och det får duga. Jag börjar faktiskt sakna att vara i skolan på dagarna, så dags att bli frisk!!


Good morning sunshine

God morgon. Idag skulle jag egentligen gått till skolan men känner mig inte bra. Börjar sakna skola faktiskt.. Knäppt. Andreas är ledig från jobbet idag så jag har honom som hjälp här hemma idag. Det är skönt iaf! Snart blir det frukost, mys och sånt där.

Idag ska jag plugga som bara den, svenska prov imorgon om Robinson Kruse och allt ointressant.. Usch och blä, men måste man så måste man.


Happy moment!

Idag tog AIK vinsten över HV 4-0 i matcher, ett riktigt lyckligt ögonblick för mig som gnagare. Ville bara meddela det.

Imorgon blir jag hemma igen, är fortfarande inge bra. Som det ser ut nu så blir det läkarhjälp som får lösa mitt problem. Men vi höres imorgon, puss och god natt!


Vår vackert

God morgon! Idag vaknade jag av solsken genom fönstret och Andreas bredvid mig, då tänkte jag - Hur kan denna dag inte bli bra? Så började hostan, sen huvudvärken och sen resten. Så ja.. Men dagen är inte förstörd för det, bara en gnutta sämre. Men det ser så härligt att bara gå ut och gå, men istället får jag vara inne och bli frisk. Funkar det med.

Idag ska jag plugga järnet, stort svenska prov på torsdag, då gället det. Nu ska jag göra frukost, varm mjölk och en god macka! Hörs senare, ha en fin dag.


Bara längtar efter det här!


Familje Geni!

Fick i mig en halv pannkaka till middag, tycker det var surt. Alltså inte smaken sur utan blev sur över att jag inte fick i mig mer. Men iaf, om jag inte blir bättre tills imorgon ringer vi sjukan. Äntligen! Vill ha hjälp mot det som jag har.. Men skit i det nu.

Andreas var så gullig och köpte med sig några kex choklad, mumsigt. Så det gjorde mig lite gladare. Och med mig upp till mitt rum tog jag med Familje geni spelet! Så jag och Andreas ska sitta i sängen och spela lite spel med barnfrågorna, mysa och äta kex choklad. Mysigt värre! Precis vad jag behöver.

Vi hörs imorgon!


Bild: Google


Sleepy

Helt random så la jag mig i sängen, efter Andreas och mamma hade åkt till deras jobb, och sov i hela 5 timmar. Helt galet! Brukar oftast bara sova 1-3 timmar om jag sover på dagen men nu sov jag nästan dubbelt så mycket. Det var riktigt skönt. Fast när jag vaknade hade jag huvudvärk som bara den. Tog en alvedon men inte hjälper det... Alvedon hjälper nästan aldrig för mig.

När Andreas kom hem gjorde han en kopp te till sig och en kopp varm mjölk till mig. Sen satt vi och pratade, mest om vad han hade gjort på dagen eftersom jag nästan bara sovit. Just nu ligger vi i min säng med våra datorer och fixar. Jag fick ett paket idag, men visar vad jag fick lite senare. Måste ladda kamera batteriet!


Jag på Hötorget förra året.
Jag börjar sakna Stockholm och Andreas lägenhet lite föör mycket..


Tips!

Igår kväll kunde jag inte sova för jag kände mig riktigt dålig i halsen. Så Andreas gick ner och gjorde varm mjölk med honung och kanel. Det var riktigt riktigt gott så jag tog en kopp till frukosten också.
Eftersom te är bra när man är förkyld men jag verkligen AVSKYR te så testade jag detta och halsen kändes väl bättre för stunden men jag tror att om jag fortsätter att dricka det så kan det vara hjälpande.

Så här gjorde vi:

- Värm mjölken i mikrovågsugnen så mjölken blir lagom varm. I en stor kopp tog jag på 2 minuter men i en liten tog jag på 1 minut.

-
Ha i så mycket honung du vill. Vi tog ca 1 tsk.

- Ha i en nypa kanel.

- Färdigt!

Så ett tips om någon är sjuk, förkyld och inte gillar te. Mumsigt blev det!


Dagarna som sjuk

Hej på er. Jag mår sjukt dåligt, fattar inte vad det är med min kropp. Hostar, har ont i huvudet, halsen, öronen, är hängig och känner mig svag i hela kroppen och hela mitt huvud känns som en stor ballong som kommer spricka snart. Tror jag ska försöka få tag i någon läkare den här veckan.

Igår blev det inget bloggande, både för att jag är extremt sjuk och för Andreas kom och överraskade mig på morgonen!

Vad gör jag på dagarna? - Eftersom jag inte har så mycket att skriva om kan jag ju berätta varför. Jag vaknar flera gånger på natten pga hostan, så på morgonen när jag vaknar är jag tröttare än vanligt och riktigt seg. Men jag kliver upp, äter en liten och lugn frukost. Fyller på vattenflaskan med iskallt vatten och låter den ligga i kylskåpet medan jag pratar med mamma m.m. Sen tar jag med flaskan och går upp och lägger mig i sängen under mina täcken, oftast är Elvis med mig också, sen sätter jag på datan med lite lugn musik. Antingen försöker jag sova vidare eller läser lite bloggar m.m. Och så fortsätter mina dagar som sjuk. Jag hoppas jag blir bättre snart... Krya på mig själv(hälsning till mig själv). Jag har iaf fått lite mysiga hälsningar från folk i klassen och från Andreas.


Ekorrgos

Grattis ekorrgoset Eric Saade till vinster! Tycker Melodifestivalen blev ovanligt lyckad iår, härligt. Tycker också att Eric var en mycket värdig vinnare! Alltså blev det en mycket bra kväll.

Min näsa är jätte täppt och det är sjukt jobbigt, har inte heller någon nässpray hemma... Going crazy!! Sitter och tittar på Spiderman, absolut ingen film i min stil men funkar. Hörs imorgon, natti!


Mina åsikter

Lyckades sova i kanske 1½ timme tror jag. Sen väckte mamma mig, typiskt när man drömmer en jätte fin dröm... Så nu ligger jag vaken, ska snart gå ner och titta på Melodifesten men det är ett tag kvar. Jag gick ner lite snabbt och tog tempen, feber. Jag ska ta Alvedon regelbundet nu så jag blir bättre.

Om MF då, det är svårt iår. Men jag har aldrig tyckt att en svensk låt ska vinna, inget annat land fattar ju så det blir inte kul. Sen tycker jag att en mer modern låt borde vinna, för riktiga schlager låtar finns ju knappt längre. Jag tror Danny får åka till Tyskland, hoppas nog också det. Jag är lite rädd för att The Moniker ska gå vidare, har sätt på Aftonbladet att dom flesta gillar han. Det gör inte jag, låter är ganska skön efter ett par gånger men jag tror itne att den har någon chans i Tyskland, believe me. - Så det är mina åsikter!


Ett annat sätt

Jag är som fast i den gula skjortan från Nelly, så gjorde en till "outfitbild".


Skjorta - Nelly.com
Kilklackar - Scorett
Svarta jeans - Cubus (199r bara!!)
Armband och halband - Indiska (älskar armbandet!)
Örhängen - Top Shop


Vill ha dig i mörkret hos mig

Trots att vi sågs senaste igår så önskar jag sååå mycket att Andreas vore här nu. Han tar alltid så himla bra hand om mig när jag behöver det som mest, som nu.. KOM HIT!!

Tog en varm dusch för lite mer än en timme sen, det var riktigt skönt. Näsan blev bättre och halsen kändes mindre svullen. Men det varade i ca 10 minuter sen kom allt tillbaka. Jag gillar inte det här, speciellt inte när min älsklade systerson fyller 6 år på måndag och har kalas imorgon.. Så kommer inte kunna gå, arg på mig själv...

Nu ska jag sova!


Tummen upp!

Style by Tyra har ju börjat göra smink! Plus att dom har jätte fina nagellack, allt för jätte bra priser!


Mina favoriter.


Take it easy

God morgon, vilken fin dag det är idag! Vill verkligen gå ut och gå men känner att det är säkrast att ta det lugnt så jag blir frisk.

Idag har jag inga planer allt riktigt, ta det lugnt, plugga lite och sånt där. Just nu ligger min andra älskling i mitt knä och ser söt ut. Min feber är inte kvar och det är jag enormt glad för! Så idag känner jag mig hungrig på rätt sätt, så lite frukost nu skulle ju inte skada!


Storebror

Idag fyller min härliga bror år! Han har blivit riktigt gammal nu faktiskt, crazy vad tiden går.. Men iaf, idag är det din dag och jag hoppas att du har njutit av det rejält! Hurra hurra hurra, grattis på födelsedagen brorsan!


Han är en av dem roligaste personerna jag vet, han kan alltid få en att skratta!


Svettis

Jag känner verkligen hur min feber går ner just nu, jag svettas som en galning men mamma säger att det är ett bra tecken. Alltså funkar alvedon jätte bra! Det är jag mycket tacksam för.

Annars har jag knappt ätit någon, lite apelsin och choklad. Försökte äta mat men blev bara någon sked. Jag har också kollat på "101 sätt att åka ur en gameshow", så roligt avsnitt! Så har fått lite skratt idag. Och en annan glad nyhet är att AIK vann mot HV71, såå härligt. Nu ska jag äta lite glass, behöver kyla ner mig själv.


Vattnet är min räddning

Nu är jag tillbaka i sängen efter en tur ner och fylla på vattenflaskan i köket. Jag mår sämre än förr, jag känner att jag har feber och har blivit jätte yr så fort jag ställer mig. Tror jag ska sova lite till. Jag har fått i mig ca 2,5 liter vatten redan idag, om inte mer. Det dåliga är att jag tog hostmedicinen Cocillana så jag började må illa, så jag får inte i mig någon mat, bara vatten...

Ber om ursäkt för bloggen och alla sjuk-inlägg som kommer, men har inte så mycket att skriva än det.


Två av varje

Klistrade ihop några "måsten" som jag tycker i sommar. Jag tror alla nu bara går och väntar på lite värme och solsken. Men än så länge så finns det otroligt fina kläder som man kan kolla på, bli inspirerad och längta vidare. Precis som jag gjort. Här får ni ett par av fyra olika "måsten".


Första: Jumpsuits - H&M och Asos.com
Andra: Ett par snygga klackar - Zara
Tredje: Brillor - H&M och Top Shop
Fjärde: Snygg väska - H&M


Livelöpet

God förmiddag? Idag är jag ledsen, på mig själv. Jag verkar bara bli mer och mer sjuk, hostade som en galning under natten och fick därför inte så mycket sömn. Men redan igår kväll bestämde jag mig för att vara hemma från skolan idag. Så ligger precis som igår, i sängen med en flaska vatten. Igår precis innan vi skulle sova drack jag nästan en hel liter bara så där. Det hjälper faktiskt.

Vet ni vad jag gör nu då? - Ligger och tittar på Livelöpet på Aftonbladet, Eric Saade sjunger. Ville bara testa och se hur det funkade, och där kan man hångla, applådera, ta kort, tända tändare, göra rocktecken osv.. Knäppt, men kul att se. Övrigt så fyller en riktigt snäll man år idag, mer om det senare.


När jag är sjuk brukar jag aldrig känna mig riktigt dålig.
Men den här gången gör jag verkligen det... Men jag har några tidsinställda!


Glass- och filmmys

Jag hostar som aldrig förr, känns som mina lungor kommer upp snart. Jag skickade iaf mamma till affären så hon köpte lite Hägen-dazs till mig, mums! Ska sätta på mig myskläder, ta glassen, sätta mig i Andreas knä och titta på Step brothers med honom, den filmen är GRYM! Så rolig och bra. Fast har lite mer än en timme tills den börjar så kan ligga och slappa lite.

Tog ett varmt bad för trodde det skulle bli bättre, märkte dock ingen större skillnad.. Imorgon ska jag iaf till skolan, viktiga lektioner. Jag har varit så pepp för att träna idag, imorgon och söndag men så skiter sig det. Iaf som det ser ut nu...


Min favorit B&J till vänster... Som dom tog bort..


Gult är inte fult!

Idag ligger jag nerbäddad i sängen under flera täcken och är riktigt sjuk. Hostar som en galning och har en tjock hals på det. Nej, ska jag bara klaga. Pysslade ihop lite kläder, skor, smycken jag är sugen på till våren. För ca 3-4 år sedan var gult min favorit färg och efter den perioden blev jag trött på gult. Men har nu hittat en jätte snygg gul skjorta!


Gula skjortan - Nelly.com
Ring med naturfärgad sten - H&M
Ring med blomma - Asos.com
Svart träkors halsband - jfr.se
Naturvit plånbok och svara jeans - Gina Tricot
Kilklackar - Have2have


Is it hard?


Jewellery

Smycken, smycken och ännu mera smycken. Jag älskar smycken, här är några favoriter från cocoo.se, H&M och Top Shop.


Älskar den vackra gröna färgen till våren!


...

Från att ha en jätte bra dag, med skratt och glädje till att sitta i soffan och vara ledsen och besviken. Från att läsa en gullig mening som gör att jag ler stort till att jag känner mig hjälplös.

Dagen var bra, det var kul i skolan osv. Fick massa jobb gjort men nu sitter jag här. Känner mig jätte förkyld och nere. Vill krypa ner i sängen och ligga kvar där lääänge...

Finnar kommer, finnar går...

Nu pratar jag inte om finnar som i akne (eller acne, samma sak!) utan finska personer. Eftersom jag går SPINT så har vi kontakt med flera utländska skolor, bl.a från Finland. SPINT 3 i år åkte till Finland i tvåan och fick bo hos familjer. Och dom som tog in svenska elver kommer nu till Sverige och nu ska vi, i SPINT 2 bjuda hem dom över någon natt. Jag har erbjudit mig att två stycken ska få sova här 10-13 maj. Jag tycker det ska bli jätte roligt och spännande faktiskt. Lite ovant men kul!

Under dem dagarna kommer vi åka till Uppsala och göra någon aktivitet, grilla och ha trevligt på kvällarna och göra massa annat skoj. Mer information om det får vi när det närmar sig, tänkte att det var en rolig nyhet att skriva här!


Tjockt

God morgon. Idag är jag mer förkyld än vad jag var igår, min hals är svullen, näsan är täppt och jag känner mig jätte seg. Det blir skola ändå för jag är så pepp på att se deras projektredovisning! Får se om jag går hem efter men jag tror jag stannar hela dagen, om jag orkar.

För övrigt är mitt comviq kompis slut och det känns som jag inte kan prata med en enda människa då. Men det ska lösas under dagen. Ikväll vill jag ligga i ett varmt bad, bli frisk och ha Andreas vid min sida. Håller tummarna för det. Nu ska jag borsta tänderna!


Öm

Idag har jag haft sån träningsvärk i nacken/axlarna och på det så sov jag jätte konstigt så har gått och haft jätte ont hela dagen. Tog ett varmt bad och försökte massera, men såklart når jag precis inte. Så typiskt! Men vad jag låter negativ nu, sorry!

Imorgon blir det projektredovisning 9-12 sen lektioner 13-15, så en ganska skön dag. Andreas kommer hit också, längtar efter en nack-/axelmassage. Nu ska jag ta och vänta på att Andreas ska ringa sen sova, natti!


Tack

Hejhej. Idag tog jag bort skolan från schemat pga förkylning. Så kan det gå. Istället har jag sökt lite sommarjobb, bra att börja i tid. Annars har jag inte så mycket annat att göra idag, tar nog tag i lite plugg till slut också. Bredvid mig ligger hunden och katten och sover, har riktigt lata djur!
Idag åker Andreas till sig men kommer tillbaka nästan lika snabbt, han kommer imorgon kväll. Inatt började jag drömma riktigt obehagliga och äckliga drömmar, så jag sa "älskling jag drömmer mardrömmar", då öppnade han armarna och lät mig krypa in hos honom och höll om mig så. Alltså åh, jag älskar verkligen att sova tillsammans med honom även fast han ibland tar för stor plats..


Hello baby

Slutade redan 11 idag, fast stannade kvar en timme och väntade på mamma som var på ett möte på skolan. Sen skjutsade hon hem mig och nu har jag precis ätit lunch, lax, klyftpotatis och vitlökssås! Därefter gick jag ut med hunden en sväng. Skönt att jag har ett tag att ladda upp inför träningen nu, ligga och softa och ta det lugnt. På onsdag ska jag, mellan 9-12, lyssna på dom som går SPINT3, deras projektarbete. Ska bli jätte roligt och intressant att lyssna på, speciellt eftersom vi ska göra samma sak om mindre än ett år.

Sen har jag en liten överraskning/nyhet som händer 10-13 maj, haha åh hå... Berättar senare idag!


MåndagMorgon

God morgon! Uppe med tuppen är jag idag, jag tycker om att vara morgonpigg vid vissa tillfällen, ibland vill jag bara ligga kvar med Andreas och mysa. Inatt som jag jätte bra! Troligen för jag kände mig trygg igen, kände hans värme och närhet, mmm... Idag gäller skola till 11.30, inte så farligt. Förkyldningen sitter än i men träning ska det nog bli. Hörs efter skolan, ha en bra förmiddag!


You'll make it!


Pretty please, if you ever ever feel like you're nothing.
You're f*uckin' perfect to me!



Om en person i hela världen kan förändra ens liv så har min bästavän gjort det för mig.
Hon har, sen dag 1, visat hur en riktig vän är och vad det betyder.
Hon har gjort mig till den jag är idag, hon har gett mig den styrkan som jag har idag.
Jag trodde aldrig jag skulle klara gymnasiet utan henne vid min sida, men jag har insett att jag
 har henne vid min sida varje dag, fast på avstånd.
Till att vi sågs, pratade, skrattade och gjorde nya minnen varje dag i 2 år tills att vi ses
någon gång i veckan trodde jag skulle bli helvete, att jag inte skulle vara lika glad eller säker.
Men saken är att jag tror att hela den "upplevelsen" att vara utan min bästavän
 varje dag har gjort mig stark, mer självständig och självsäker. Varje dag tittar jag på bilder, tänker på vår vänskap och oss.
Jag saknar min bästavän, men jag är oerhört tacksam
 och glad för att vi fortfarande har varandra.
Att gå till skolan utan att välja samma val eller kurs som en annan
 känns väldigt modigt och stark.
Något jag aldrig trodde jag var..
Jag har också insett att under tiden vi går på gymnasiet på olika håll har jag inte visat hur mycket jag bryr mig,
och inte visat uppmärksamhet till våran vänskap.
Det känns inte bra inom mig att jag inte gjort det.
Men det ska jag ändra på, för det är ingen som har kunnat få mig så glad som Jennifer.
Jag älskar dig och jag finns alltid här för dig, du är speciell, underbar och helt fantastisk!
Och jag ber dig, om du mår dåligt, bra eller om det är något - så prata med mig!
Jag är här, för dig.


What can I do to make you happy

Usch, jag känner mig ledsen och vill bara skrika rakt ut. För några inlägg sen skrev jag att när jag känner mig så, så ska jag åka och träna men just ikväll känner jag mig febrig och jätte förkyld. Istället gör jag chokladbollar i väntan på Andreas och Solsidan, tyvärr tror jag att jag får titta på Solsidan utan honom ikväll för han verkar inte vara på g om att komma till mig. Men jag får väl kalasa själv!


And was this close to a heartattack

Mitt rum blev så fint! Och så jobbigt var det inte att städa, jag gjorde en grym lista på Spotify först och sen satte jag igån och blev klar på två timmar. Riktigt nöjd. Fast nu vill jag måla om...

Men just nu har jag inte tid att skriva här, plugg, mat och One Tree Hill. Puss!


Städning

Nu är det sista dagen på helgen och jag har inte ens börja städa mitt rum. Har inte haft ork eller lust. Men nu måste jag sätta igång, ska städa ur min hylla, skura golvet, rensa garderoben osv. Vi hörs när jag tar en lite paus!

Dagens bild

Jag och Andreas, vi, tillsammans är vi såå jäkla bra. Jag är så lycklig och kär när jag är tillsammans med honom, finns ingen känsla i världen som kan slå den. När vi är själva hemma, när det bara är vi, sitter eller ligger i soffan tillsammans, myser och tittar på någon film blir jag så varm i kroppen och så glad. Och det roliga och det bästa med att vara själva hemma är att vi båda sitter i våra marinblåa mjukisbyxor tillsammans, stor kärlek på det! Jag är så kär och jag älskar Andreas otroligt mycket, sen dag ett.

Min töntiga älskling!


A love story

Nu blev det ju lite konstigt, asså jag sov 4 timmar på dagen bara så där. Med tanke på att jag har feber, förkyldning och sov bara 6 timmar inatt så kan jag förstå min kropp.

Ikväll åkte jag och syrran till Kens 18årsfest och sa hej, var där ett tag och åkte sedan hem. När vi kom hem blev det bara slapp i soffan med mjukisbyxorna, och nu sitter jag och kollar på det sista av A lot like love.


En annan vacker film, The Notebook


Rida ponny

Hej! Jag har varit igång sen 08.23 faktiskt. Jag har varit i stallet med min systerdotter som rider och jag tittade på med min syster, moster och kusin. Det var riktigt kul. Vi var där från 10 till 12 sen när jag kom hem gjorde jag lunch, tog en apelsin och nu sitter jag och mamma och tittar på skidor. Jag känner mig fortfarande inte frisk och Kens fest är ikväll, tror att jag ändå kommer gå och säga grattis och så, sen åka hem. Under dagen ska jag städa, vila och bada. Härlig lördag, speciellt vädret! VÅR, katshing!


Pride 2010


Drömmar

En serie som jag älskar och skratta till varje gång är Modern Family, så härliga olika familjer! Haha, love it. Annars har jag hunnit komma på en hel del saker ikväll, vad jag vill göra med livet osv. Jag älskar att tänka på framtiden och tänka på hur livet ser ut om 5, 10 eller 50 år. Drömma mig bort så där.

Nu ska jag äta min saltiga choklad med äppel cider som jag är beroende utav! Mmm.. Vi hörs imorgon, har tänk om, om skorna. Visar imrgon, puss!


Ledsen, ensam och förkrossad

Jag satt helt ensam i soffan, kollade på tv och skrattade för mig själv. Helt plötsligt stannade allting upp och jag förstod hur ensam man egentligen kan vara, hur ledsen, ensam och tom man kan känna sig utan att någonting kan fixa det. Det är galet, jag känner mig tom och förkrossad på något sätt.. Men en sak jag lärt mig under mina 17 år och ca 2 månader är att det är farligt att tänka när man sitter ensam på kvällen och att ingen är den andre like, det finns bara en av dig själv och det är speciell, man kan inte vara perfekt, för vad är det då? Så jag kom på en lösning, på måndag kommer jag köpa terminskortet för träningen och då ska jag, när jag känner mig nere, packa väskan och åka ner på ett träningspass.

Men om inte det hjälper då? Det får vi se.


Goa goa

Våran resa i trean kommer vi troligen (som det ser ut i nuläget) åka till Indien, Goa med andra ord. Vi hittade riktigt bra priser som håller oss inom våran budget. Det är båda bra med kultur, sol och bad. Eftersom vi går SPINT kommer vi få enklare med vårat projektarbete i 3an, vi kommer alltså få välja ett eget ämne och arbeta med det självständigt i grupper i Goa. Jag, som alla andra spintare är, är riktigt glad och nöjd över vårat val hittills.


Bilder från Google.
Så härligt det verkar, sol, bad värme, färger, glada människor och goa Goa!


11 MÅNADER KVAR!

Är hemma, magen skriker efter thaimat som strax levereras på bordet. Tänk att mamma kan laga så god thaimat! LOVE på det. Annars gick dagen bra, hade håla mellan 11-14.45 men fick en del plugg gjort som jag var skönt. På sista lektionen fick vi börja leta efter våran SPINT resa som vi ska göra om 11 månader!! Jag räknar ner redan nu, jag berättar mer om den i ett annat inlägg som kommer ikväll.

Sa hejdå till Andreas över helgen nu. Kändes tugnt eftersom dom senaste dagarna har varit så tuffa och fyllda av tårar. Men två dagar ska jag dränka mina sorger i städning. Men nu ska jag kolla på vackra bilder på vårat troliga resemål!


Budapest med SPINT är en av de mest lärorika och roligaste resorna jag gjort!
En riktig upplevelse men ingenting jag reser tillbaka till tyvärr..


Hjärtat brister i små bitar

God morgon! Sitter i bibblan medans resten av klassen har idrott, jag är jätte förkyld så jag slapp. Lite matte har jag hunnit räknat också, matte B är det värsta jag varit med om i skolväg!
Morgonen var riktigt tuff och hemsk.. Har ont på flera ställen men speciellt i hjärtan pga det som hänt. Men snart är det helg då är jag ensam, eller Andreas åker hem. Då ska jag städa rummet, det är mitt största projekt i helgen. Sen har jag en plugghög att ta hand om.

En god nyhet är att Andreas tyckte om skorna jag visade i bloggen igår.
En dålig nyhet är att jag inte åt någon frukost imorse. Men som tur är har jag en kexchoklad i väskan, dock får man inte äta i bibblan...


Nästan enda bilden jag har på skolans data/inloggning


Frans och klack

Som sagt, två skor jag kommer köpa i vår är dessa. Älskar dom båda på två olika sätt!


Första: Gråa/mullvadsfärgade skor med fransar. Från H&M (300kr)
Andra: Svarta skor med öppen två och lagom hög och bred klack. Från Weekday (500kr)


Isiga fötter

God kväll. Sitter med fötterna i ett skönt fotbad och tänker på livet och helgen som kommer imorgon, känns som jag kommer ha urtråkigt och vara rätt nere. Men ska försöka träna en del och plugga.

Träningen var jätte roligt men ansträngande. Köpte med mig 3 kexchoklad hem, det var extra pris och jag kommer inte äta alla samtidigt, så ni vet!

Dessutom har jag hittat två skor jag tänker slå till på i vår, älskar't! Kommer bilder upp här nästa klick ni gör. Hörs då!


Jag finns alltid här för dig min älskade bästavän


Sol och vår

Vilken vacker vårdag det är och har varit idag, jag och Elsa gick och mötte Andreas för ett tag sen, både Elsa och jag är mycket gladare när solen lyser. Ikväll blir det träning med Jennifer, kanske till och med dubbelpass. Nu håller jag och Andreas på att laga mat.

Har hittat ett par perfekta skor som jag bara måste ha, egentligen två par, vi får se!


Jag och hunden!


Sommarsnygg

Så snygga grejer H&M har fått in, mums! Längtar efter lite sommar och vår shopping.


Beige strandväska, så snygg! - H&M
Brillor, knallröd/rosa tshirt, flätat armband och ljusa jeansshorts - H&M
Ringar och ballerina skor - Top shop


Alberto och Svantos

Idag har jag lyckats bra med allt! Just nu väntar jag och Andreas på Albertina och Svante, samtidigt gör vi pannkakor. Hur mysigt!? Jätte.

Men jag ska sticka in i duschen en snabbis så jag skriver mer när jag får bättre tid, om knappt en timme så, puss!


Plugg

Hej! Skolan gick otroligt segt idag fast det var riktigt kul. Och fick en liten sovmorgon till 10 på torsdag, hurra!! Ja. Nu är jag hemma med ett spanska prov imorgon som jag ska råplugga till ikväll. Har också engelska, faaan. Men det är lika bra att sätta igång!


Tisdag

God morgon! Igår blev det tyst här i bloggen och det var för att jag mådde inte så bra och har tusen ton plugg som kommer. Och så kommer det vara två veckor fram över och i det läget sätter jag plugget i första hand. Så jag bloggar när jag får tid. Men jag kommer absolut inte sluta. Jag skriver när jag kan, när jag känner att jag är säker på plugget just den dagen. Vi hörs senare idag!

RSS 2.0