I'll be waiting

Med tre stycken snyggingar på väg hem till mig så säger jag god natt. En klänning, en kjol och en blus, tack H&M för den underbara rean!


Klänning ska jag nog ha på midsommar, så fin!!


Mina favoriter: Mönster

När jag gick i lågstadiet och upp till 9an hatade jag färger och mönster på kläderna, nu på senare tid älskar jag det! Jag älskar att gå omkring i snygga färger och olika mönster. Som t.ex. just nu, sitter jag med min nya rosa/aprikos t-shirt med min gula bikini under, det blev en otroligt vacker matchning! När det gäller mönster är blommor det jag gillar bäst, speciellt nu på sommaren.

Nedan ser ni en bild på min avslutningsklänning, den som jag också komemr ha imorgon.


Nu flyttar jag ut

Idag är hela släkten stressad, studenten imorgon ju. Vissa firar idag, som min pojkvän är i Stockholm och firar, vi firar imorgon. Ett år kvar, 365 dagar, fan vad jag ska ta vara på skoltiden i trean för sen är det slut, över, aldrig mer.

Efter skolan gick jag på stan och slösade lite pengar som kom in på kontot idag, en ring, en tisha och ansiktsprodukter. Och just nu sitter jag med blött hår för jag har precis färgat klart! Spännande, spännande... Kan också meddela att idag, just idag, har jag hela 500 kr på min sparkonto!! Jippie, snart dags för att köpa lägenhet då? *blink blink*


Jag har haft så otroligt många olika hårfärger i mitt liv så jag blir glad hur det än blir!
Ju mörkare desto bättre.


Kom och ta mig lång härifrån

Jag är extremt trött.. Det här är en sån dag som jag bara vill lägga mig under täcket och sova bort dagen. Men jag har mycket att göra idag, inte alls kul bara jobbig känner jag nu.

Igår kunde jag somna ovanligt snabbt, troligen för jag cyklade från Bergvreten till Gröngarn, sprang till stan från Gröngarn, cyklade hem i full fart och landade sedan i sängen, helt slut! När jag öppnade ögonen idag kände jag att min rygg skrek neeeej, nu har jag jättejätte ont, sad face. Men en hel dag i skolan löser väl alla problem?..


Precis som nyförälskade

Jag minns den känslan som gjorde så hela min kropp blev varm och pirrade, en kittlande känsla genom kroppen. Kärlek, att vara kär, att någon är kär i just mig. Att vara två personer som är galna i varandra, nyförälskade en varm sommarkväll, som för snart 2 år sedan. Jag och min drömprins, han som jag har letat runt om i världen för, han kom i den perfekta stunden, gjorde så mitt hjärta slog några extra slag, gjorde mig varm. Slutade känna mig som en i mängden och började känna mig speciell. Få höra ord som man drömmer om, få höra en ärlig manlig röst som viskar att han är kär i mig, just mig. Få känna hans varma, mörka ord i mitt öra, få känna hans hand, sakta nudda mina fingrar, tar min hand och ser mig djupt in i ögonen innan han ger mig den perfekta kyssen. Nyförälskelse, kommer det hålla?

1 år och 9 månader senare tänker jag tillbaka på hur lycklig jag var, hur kär och varm min kropp blev. Det kunde inte bli bättre. Men nu, nu är våran kärlek starkare, lyckligare och varmare än då. Låt oss göra sommaren 2011 romantisk, oförglömlig, kärleksfull och fram för allt, speciell. Det är bara du som kan göra mig så här, bara vi, en känsla som två personer har, tillsammans. Jag och du, vi och kärleken.


Precis när jag undrade var min kärlek var.
Precis när jag gav upp om kärleken.
Då stod du på Råsunda och fångade mig vid första ögonblicket.


Tuff brud

Dagen blev inte sååå hemskt ändå. Slutade kl 10 utan att veta om det men det gjorde ingenting för en ny frisyr, en bästavän och picknick löste alla mina problem idag. Att få sitta i gräset, äta gott, dricka min älskade ramlösa smultron och prata med Jennifer var precis det jag behövde. Och att min älskling kom förbi och pussade mig hejdå gjorde mig både glad och ledsen.

Om 1 timme sätter jag i min hårfärg, två timmar efter det är klart cyklar jag för att möta Andreas som behöver min hjälp, när jag kommer hem igen ska jag lägga mig här igen och sätta på SATC. Imorgon kommer bli en riktigt tuff dag, mycket att fixas på liten tid, PLUS en hel skoldag väntar. Save me!

Men just nu har jag för fan inte tid att blogga. Gör faktiskt historia samtidigt. Men nu gäller det att städa rummet, snabbt ska det gå, men rent ska det bli!


F*UCK!!!

Hello. Igår när jag skulle somna, kunde jag inte sova. Jag vet inte varför, det gick bara inte. Efter ett tag tog jag upp datan och kollade på ett avsnitt av en serie sen orkade jag inte hålla på vid datan. Men sen låg jag där, kunde inte somna på över tre timmar, så fick 4 timmar sömn inatt, faaaaan. Jag blir så trött på mig själv, men nu ska jag upp till skolan, ha en bra måndag.....

Det är verkligen INTE min dag idag, är sur och ledsen.................

Tjing

Idag har varit en mycket blandad dag, mitt humör har varit på topp och varit på botten. Men nu sitter jag glad i sängen och skriver så snabbt som jag kan. För min favorit serie väntar på mig, ingen tvekan om att det är SATC. Tjing, love it.

I Västerås blev det ett par skor, tjing! Sen har jag en liten hemlig till imorgon, börjar på hår och slutar på färg, ops.. Imorgon väntar först en lektion där jag kollar på redovisningar, sen håla till 13.00 då min frisör väntar, 14.35 ska jag lämna tillbaka böcker i min favorit kurs, turism sen slut. Värd dag? Nej men efter skolan ska jag och Jeffa picknicka! Ha en fin kväll.


Mammas dag!

Hej, mors dag idag! Vilken fin dag, förutom vädret. Igår vann Barca, vilket var otroligt bra och jag tycker dom var värda det. Idag ska jag, mamma och syrran åka till Västerås så vi hörs när vi kommer hem. Ta hand om er och alla mammor idag!


Mrs Lonely

Hej. Jag är lite ledsen faktiskt, har haft en jätte bra dag och varit jätte glad. Men nu är jag lite ledsen, lite ensam. Jag trodde att en helg utan pojkvän och vänner skulle kännas bra och behövligt, jag hade fel. Jag skulle kunna börja gråta här och nu för att jag känner mig så vilsen och ensam. Kanske är det för att jag vet att mina vänner är ute och festar eller för att jag vet att min pojkvän är ute på någon äcklig sportbar och firar sin kompis födelsedag med vänner. Medans dom gör det sitter jag ensam i min säng och känner mig patetisk. Exakt, patetisk. Precis det känner jag, jag känner mig så jävla patetisk. 

Om 730 dagar ska JAG springa maran i Stockholm. Jag måste ha något mål och mitt mål i år har jag redan klarat. Jag följer en tjejs blogg som sprang maran idag, hon är otroligt häftig, jag vill också vara så. Men just i denna sekund är jag Mrs Lonely och ska därför dränka mina sorger i SATC.


Känner redan nu att jag ångrar det jag skrev, skiter i maran, kör kanske på något vårrus eller liknande?


Peppad!

Karneval i stan!! Idag går min söta Albertina i karnevalen, vi ska stå och titta och fota. Har aldrig varit och kollat på karnevalen faktiskt. När jag kommer hem ska jag städa rummet och sedan (vet inte vilken tid det börjar?!) ska jag kolla Champions league!! Jag är jätte peppad inför det, jag hejar inte så mycket utländska lag men om jag får välja idag så hoppas jag att Barcelona vinner! Så det är min dag, ska väl göra annat också men inget som är värt att meddela här.

Kameran ligger på laddning, jag är snart klar fixad, högtalarna dunkar ut Lady gaga och nu ska jag kolla på SATC! Ha en fin lördag.


I am woman

JAG ÄR SÅ HÄR LYCKLIG. Varför? För att hela Sex and the city säsong 5 har jag nu på min data, imorgno kommer resten av säsongerna, började med dom nyaste avsnitten. Ska somna till min favorit serie, åh, lycka. Är väldigt glad för att jag är själv nu, sätta upp håret slarvigt, äta vad jag vill och ta den sista biten, få titta på vilken serie jag vill, ta upp hur mycket plats jag vill, inte behöva se snygg ut och framför allt få hela sängen för mig, bara mig själv!! Sorry men ibland är det bra härligt att få vara själv, speciellt när man inte har varit ensam på över 3 veckor. Thank you God! Sov gott.

Klipptid på måndag, YES!


Mr Saxobeat

Lyssnar på Spotify på hög volym med mina grymma högtalare, kollar bloggar och Facebook, samt online shoppar. Men snart, riktigt snart, kanske max 10 minuter så slänger jag på Sex and the city säsong 5 och tittar tills jag somnar. Imorgon ska jag ju på karneval, ska ta kort och krama min underbara systerdotter! Hon kommer gå med Street feet-gänget. Nu ska jag göra några knäövningar så mitt knä blir bättre och så jag kanske hoppar på cykeln och cyklar till bresse? Kanske, kanske inte...

Såg att min fina vän Jennifer satt och åt melon och jordgubbar, fy vad sugen jag blev!! Får köpa hem lite imorgon, kanske göra en frukt- och bärsallad!! ÅH, vill ha nuuu. Nej, får ta och hämta lite mjölk. Vilket mjölkmänniska jag är, ÄLSKAR mjölk, mums.


Mina favoriter: SBT

Style by Tyra är min nya kategori's första favorit. Style by Tyra levererar alltid otroligt snygga smycken och smink, jag gillar dock inte deras bikinisar.. Men nu syftar jag mest på smyckena. I oktober förra året var jag på SBT's invigning, köpte med mig lite smycken hem som jag ÄLSKAR! Det som är bra med deras ringar är att alla kan ha dom, alltså med storleken. Dom är toppen och Tyras härliga gäng är jätte sköna! Ett bra pris har alla smycken också, ett stort plus.


Mina två ringar från SBT.


Slänger in handduken

Ikväll struntar jag i fredagsmyset med familjen, jag kör solo!! Om jag bodde i någon annan stad så skulle jag nog unna mig lite biomys, men ikväll är det jag, sängen, datan, min fantastiska högtalare, mjölk och en lite skål med chips och never stop. Hur kan detta gå fel? Nej, exakt. Ska kanske ladda ner lite Glee? Hmm.. Någonting i alla fall, finns så mycket att göra på datan ju.


Fredagsmys med stängda ögon

Är jätte trött, vaknade precis men skulle kunna somna om och vakna imorgon bitti. Det skiter jag totalt i och istället börjar peppa inför fredagsmys, äntligen lite ramlösa smultron. Vet inte hur det ska gå med mina ögon som bara vill vara stängda... Men, är vaknen, lever, ska mysa fredagsmys och återkommer!


Great, awesome

Hej, snart, snart sååå snart är det helg för mig. Det betyder lugn och ro, helt ensam, ska bli så skönt!! Förutom på lördag, då händer det riktiga grejer!

Just nu väntar jag på att klockan ska bli 14.00 då ska jag gå och kolla på "hitta emo", en teater av drama grupper och flera av mina fina klassisar. Ska bli kul. När den är färdig går jag och har historia B och jobbar ihop våran redovisning. Awesome, träffade min vackraste Andreas och han drog med mig till Coop så köpte vi lite Mors Dag presenter. Great, nu är det fixat. Men nu ska jag faktiskt jobba, tjenixen!

It'f friday, friday

Vad vore en fredag utan Rebecca Black? Helt ärligt, tuff brutta. Nej, men det är absolut den enda låten som verkligen fastnar i min hjärna. Usch, kommer gå runt och sjunga den hela dagen lång!

God morgon i alla fall, ville sova längre! Ska lägga mig direkt när jag slutar idag. Och det regnar?! Varför?! Den enda dagen jag bestämmer mig för att cykla.. Har ute idrott, undra hur det ska gå? Nej, måste sätta fart, kanske tar bussen till skolan, för mycket regn för mig... Ha en fin fredag, hörs vid lunchtiden!


Orkar inte leta upp någon annan bild, ha det gött.


Massage, spa, lyx

Ovanligt trött och seg har jag varit idag, jag kan tänka mig att det beror mest på min huvudvärk. Ikväll är en kväll som, om jag var rik, skulle jag ringa hit en massör eller åka till något fint hotell och gå på spa. Jag bäddar in mig nu och laddar inför en helg utan någon, en fredagsmorgon med brännboll och en otroligt rolig eftermiddag. Ha en fin kväll, god natt!


Drömmer mig lååångt långt bort...


Kanske lite...?

Jag brände mitt finger när vi lagade mat och nu gör det SÅ HÄR ont. Ville bara säga det. Ville bara ha lite medlidande, kanske lite ansiktsmassage.

God mat i magen, klart! Strax ska jag visa lite snyggingar från internet som ja gär lite extra sugna på. Dessutom, ballerina skorna från H&M är slut i min storlek så kunde inte beställa hem dem, fuck!!!

Skolan bra men hemma bäst

Hej, två prov tjena. Jag är galet trött i skallen, har varit för mycket ute i solen och har druckit alldeles för lite vätska. Jag lär mig aldrig. Spanska slutprovet gick helt okej, det kunde gått bättre och det kunde gått sämre. Engelska nationella muntliga gick också bra. Svårt att avgöra. Nu är jag hemma efter en promenad, maten är i ungen och magen väntar. Vi hörs senare, har en otrolig huvudvärk, är glad att vara hemma!


Om sanningen ska fram

Igår kväll publicerade jag på Facebook att jag är singel. Flera kommentarer blev det. Och under kvällen igår och under dagen idag så har en enda person kontaktat mig, brytt sig och verkligen försökt nå mig. Att jag är singel stämmer inte alls, att lämna Andreas är det sista jag tänker på och att han ska lämna mig kan han drömma vidare om. Nej, så här var det.. Igår kväll skulle jag fixa min profil och lägga till bl.a utbildning i min profil. Där skulle jag också skriva i Andreas Svensson, som min pojkvän men då tänkte jag inte så långt. Eftersom min Andreas inte har Facebook dök en annan Andreas upp. Jag råkade klicka att han och jag är tillsammans. Så var det ju såklart inte och därför ändrade jag till att jag var singel, tänkte först ändra ganska snabbt tillbaka till "i ett förhållande" men Andreas sa att vi skulle kolla folks reaktioner och vilka som brydde sig lite extra. Det var kul att se ändå. Jag är bara glad att jag inte är singel.

Det som var konstigt var att några från min familj kontaktade mig under dagen och frågade om det var sant eller falskt. Andreas kompis ringde honom. Ken dampade sönder på mig som inte hörde av sig. Men att det ändå var så få? Jag vet inte varför men det känns konstigt och ensamt på något sätt. Ken betydde mest för mig och att han kontaktade mig så snabbt var underbart, jag kan alltid lita på min Ken!!

Kan stolt och lycklig meddela att jag och Andreas är fortfarande tillsammans, två årsdagen närmar sig och vi är lika lyckliga, kära och pirriga som vi var från allra första början. Min kärlek, vi tillsammans.


Snygga brunetter

Avbokade tiden, ville så gärna klippa och färga håret men får vänta med det ett tag... På bilden nedanför kan ni se färgen som jag vill ha, en blandning av alla tre. Skit snygga frisyrer, hårfärger och brudar!

Ikväll ska vi äta hemlagade hamburgare, hur gott?! Super. Min dag har spenderats framför spanska böckerna, är trött på spanska nu. Idag och igår kväll så har jag märkt på mina vänner eller släktningar vilka som bryr sig lite extra. När gäller det jag publicerade igår på Facebook så har två personer kontaktat mig och frågat hur jag mår, om jag vill prata eller så. Min älskade Ken, ska ge honom en fet kram imorgon! Nu måste jag äta. Sanningen kommer fram ikväll..


Låt mig må bra

Nu smäller det! Eller nja, nej faktiskt inte. Men ringde till min urgulliga frisör nyss och fick en tid imorgon, dem hade precis fått ett samtal av en person som inte kunde komma så jag fick ta den! Den enda tiden innan juni, perfekt ju. Då ska jag klippa och färga. Shit, nervöst... Men det går alltid bra med Emilia.

Spanska plugg går bra men känner mig sämre och sämre. Kommer knappt prata något ikväll eftersom jag har engelska muntliga imorgon. Halsen, huvudet, kroppen, låt mig må bra! Har iaf en del tystnad och plugg att göra. Så hörs sen.


Dirty Sexy Money

Sitter i soffan med papper, böcker och plugghäften runt om mig. Hela soffan är full av plugg. Medan tvn är full av sex, kärlek, drama, humor och pengar i serien Dirty Sexy Money som går på kanal 5 just nu. En students verklighet till tvns overklighet.

Idag ska jag beställa hem ett par söta ballerina skor som får pryda mina fötter om precis en vecka då det blir stort firande av alla studenter. Drabbades av panik när jag kom på att jag inte har några skor till min klänning, eftersom dom på Weekday är slut varje gång jag är där så klickar jag hem ett par ljusrosa ballertina för 99 kr från H&M om några timmar. H&M löser alla problem.


Mösspåtagning

God morgon. Jag är äckligt ont i halsen idag, det är det värsta jag vet. Redan igår kväll bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan. Redan nu hör jag att treorna har tejpat igen låsen på våra skåp, jippie.. Nu när jag sitter hemma i min säng så vill jag faktiskt vara i skolan, min syster tar studenten i år och nästa år är det min tur! Det känns helt overkligt.

Men istället för att åka till skolan så tar jag tag i spanska boken exakt hela dagen, slutprov imorgon så mycket att göra. Har också några samtal som måste ringas. Vilken lillördag!


Världens bästa!


Ja, vad hände?


We all need a change

Jag skrev om den snygga, färgglada clutchen tidigare idag och kan tipsa om att på Melba.se har dom exakt likadan för 199kr, alltså 40 kr billigare.

Jag har legat i sängen absolut hela dagen, haft otroligt tråkigt. När Andreas åkte och jobbade tittade jag på SATC 2 och när filmen var klar hann jag sova i en kvart innan han slutade och var hemma. Vi åt lite middag, låg och kramades och sen sitter vi här. Jag kollar på löshår, ska prata med syster min om det. Vill ha en förändring och det blir utmärkt!

Imorgon blir jag hemma från skolan eftersom jag fortfarande har feber och mår inte alls bra. Då ska jag plugga spanska heeela dagen. Är lite glad att jag inte är i skolan imorgon eftersom det är mösspåtagning och alla studenter springer runt och skriker. Men imorgon får vi även tillbaka våra psykologi prov. Får vänta tills på måndag. Nu ska vi bada, puss!


Clutch


Vilken modebloggare har inte en sån här clutch? Eller åtminstonde en liknande.
Jag älskar dem, skit snygga färger, lagom stora och snygg modell.
Min tre favoriter färger är grön, blå, rosa.

- Vivistyle, 249 kr


Dagens citat

Igår var absolut inte min dag, förutom illamående av stinkbomber så mådde jag riktigt dåligt resten av kvällen. Hälften lyckades jag nog sova bort men illamåendet är kvar, huvudvärk och en hemsk förkyldning också. Mycket passande sista skolveckan va? Fy sjutton. Nej, men min fina pojkvän började jobba sent idag så nu på förmiddagen har han tagit hand om mig. Igår lovade jag att inte kliva ur sängen förutom om det var akut, så jag har varit lojal och legat i sängen. När han åker och jobbar snart ska jag sätta på Sex and the city 2. Lite shopping, kärlek, sex, skitsnack, drama och härliga vänner behövs när jag är så instängd som jag är för tillfället. Alltså allt som SATC har att erbjuda. 
Måste även öppna spanska boken ikväll, kämpar på för ett högre betyg än G. Nu - Film.


"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes,
like now, they get you so high."

- Citat från Sex and the city


Stinkbomber

Rubriken förklarar min dag väldigt bra. Första två lektionerna gick galant, sen bestämde jag mig för att stanna kvar i skolan och fortsätta plugga med några kompisar. Vi hörde rykten om att treorna ska utsätta skolan för stinkbomberna. Vi visste inte vad vi skulle tro, sant eller falskt? Det var iaf sant. Stinkbomber i varenda lilla hörn och korridor. Förra året påverkades jag knappt, men i år mådde jag dåligt från den första "bomben" och jag kände att jag var på väg att spy en efter en, efter en... Det var hemskt att vara inne i skolan. Jag satte mig utanför ett tag men var tvungen att gå in igen. Klarade mig från att spy i skolan för jag köpte vatten, tack gode Gud. Men att en trea la en stinkbomb precis bredvid mig tycker jag inte är okej, att lägga i korridorer och liknande, fine, men inte 1 cm bort från en person.

När mamma hämtade mig mådde jag sämre och sämre. Väl hemma satte jag mig i soffan och någon minut senare sprang jag till toaletten och spydde. Jag vet inte om det var för jag har känt mig sjuk eller för stinkbomberna, troligen stinkbomberna. Nu ska jag vila och försöka må bra, fan för stinkbomber!


Monday morning

God morgon! Trött, seg och känner mig ovanligt hängig är dagens humör. Jag har ju sagt att jag börjar känna mig sjuk och tyvärr tror jag att det stämmer... Min hals, huvudet, näsan och hela kroppen faktiskt, mår inte så bra. Igår sov jag bort hela eftermiddagen. Så när vi skulle sova för natten var jag inte alls trött. Vill verkligen inte bli sjuk nu när dom sista proven och redovisningarna är nu.

Idag är det min "osäkra" dag i skolan. Vet inte riktigt vad jag har för lektioner. Vet att jag har dom två första, tror jag... Sen har jag alltid min 4 timmar håla på måndagar. Och därefter ska jag ha turism men vi får se. Känner mig inte så pepp på skolan idag, kan bero på vädret. Läste igår att det skulle bli fint, sol och varmt? Nehe. Får vänta lite till då. Ha en fin dag iaf!


40 kr rikare av Coops golv

Nämen vet ni vad jag och älskling hittade på Coop? 40 kr liggandes på golvet, vi frågade en som jobbar där om hon hade tappat dom och det hade hon inte och så sa hon att vi fick ta dom, glada och 40 kr rikare gick vi och köpte lite gotteligottgott till söndagskvällen. Fick äntligen min Frazer, ny favorit choklad, djungelvrål och en ramlösa smultron. Nu kollar jag runt på datan och får inspiration m.m.

Tänker på veckan som börjar imorgon, försöker förbereda mig på alla galna studenter som kommer springa runt och göra bus på skolan. Ett år kvar, ett år...


Meet me halfway

Hej! Sitter och äter en kvällsmacka och tittar runt på internet. Ska när somhelst sätta mig på cykeln och möta Andreas som slutar jobba klockan nio. Blir den enda gången jag kommer ut idag. Har verkligen mått jättedåligt hela dagen. Sov bort nästan hela eftermiddagen, men hann med lite spanska plugg.

Imorgon vet jag inte vad skolan bjuder på. Eftersom jag har redan haft min samhällskunskap redovisning så kollar och lyssnar bara på dom andra, på psykologin avslutade vi kursen i fredags med provet och på turismen avslutade vi det förra veckan. Jag får två betyg i min turismkurs eftersom det är två st 50p kurser i en 100p. VG och MVG får jag, blev glatt överraskad! Så jag har väl egentligen 1½ lektion imorgon vilket egentligen betyder att jag sluta 11? 11.30? Ja, vi får se helt enkelt.


Efter regn kommer solsken


Det har blivit en del blombilder den senaste tiden heh...

Det jag gillar med bilden ovan är att blomma är så somrig och fin.
Och om man tittar i bakgrunden ser man ett stort mörkt moln = regn.
Så rubriken passar mycket bra in på den här bilden tycker jag!


Do it like a dude

Hej. Nu har Andreas åkt till jobbet, blir utan honom tills sent ikväll, runt tio. Under förmiddagen har vi ätit frulle tillsammans, haft mysigt i sängen och kollat runt på internet. Under dagen och kvällen när han är borta så ska jag passa på att börja plugga och skicka in några arbeten till mina lärare. Mitt jämställdhets arbete ska in idag och har slutprov i spanska på torsdag. Så jag har saker att fixa. Men innan jag sätter igång ska jag ta en dusch, luktar inte så mysigt. Hörs under dagen!


Hellcats

Lugnade ner mitt chokladsug med ett glas oboy. Så är en gnutta lugnare och mindre grinig nu. Stackars Andreas som måste stå ut med mig, förlåt baby!

Nu när jag är gladare så tänkte jag titta på kanal5play.se, älskar att dom har så enkelt att hitta och att det är gratis! Gjorde en enkät som kom upp i rutan och berättade att jag är glad över deras hemsida. Jaja, beslutade mig för att sätta på något avsnitt av Hellcats! En ny serie. Ska kolla på avsnitt 9 och 10. Det är reklam just nu så passade på att blogga, ha en fin kväll!


En god fazer

Har precis slutat min lingonvecka och därför, precis som i början, har jag världens chokladsug! Vill ha en fet frazer kaka, fett med mums. Synd att jag är pank annars hade jag trampat ner med cykeln direkt. Sad but true... Jag kommer vara så grinig snart. Jaja....


Sad face and happy face

Var ute i över en timme och sprang runt och kastade frisbee. Nu är fötterna och resten av kroppen rätt trött så jag ligger i sängen med Andreas bredvid mig, lyssnar på fin musik och slappnar av lite. Behövligt.

Ska köpa nya ansiktsprodukter när jag får pengar, min sminkborttagning är slut.. Sad face. Så räknade ut lite och totalt blir det 181 kr, vilket är otroligt billigt! Blev jätte glad när jag såg det. Jag har kört på clinique ett tag men det suger, för mig. Så ska byta och då kommer jag köpa ansiktsvatten, sminkborttagning och en ansiktsmask, för mindre än 200 kr! Happy face!


Som sommaren

Nu när värmen äntligen är tillbaka och allas kroppar börjar bli brunare och brunare så börjar allt fler gå med shorts, kjolar och liknande. Det gillar jag, sån härlig känsla. Jag har ont om shorts, kjolar och klänningar i min garderob och satte ihop ett litet kollage. Mer underdelarna men två eller tre överdelar. Idag hade jag tänkt beställa hem lite av det, får se vad!


Gul kjol - Gina Tricot
Hårband - Top shop
Poncho, blus och rosa kjol - H&M
Svarta shorts och vita/beiga skor - Weekday
Blå ursnygga shorts - Bik Bok
Hatt - Åhléns
Vitt linne - Monki


Hard work work

Hej. Vilken träning jag fick i stallet imorse. Albertina ville att jag skulle gå med henne så självklart gjorde jag det. Dom travade väldigt mycket och det betydde att jag skulle springa bredvid hela tiden, shit alltså! Men jag klarade det, blev en lördagsmorgon träning.

Tacos rester från igår fick landa i min mage när jag kom hem och 5 minuter senare dreglade jag ner soffan i mina tankar. Skönt att sova ett tag. Nu ska jag och Andreas ta med Elsa ut på en långpromenad och kasta lite frisbee. Ikväll kanske lilla söta Albertina kommer och sover över, hon är så mysig!


I'll run free too

God morgon. Idag är jag uppe tidigt igen, som vanligt. Alltid på lördagar rider min söta systerdotter och jag brukar ofta följa med och hjälpa till och titta på. Idag bad hon mig följa med igen så det ska jag göra såklart! Efter stallet ska jag och älskling slappa och ta det lugnt heeela dagen.

Nu kom Elvis hit och det blev lite svårt att skriva. Talk to you later!
 

Fotish

Vilken bra film Due date var! Riktigt rolig och underhållande, verkligen värd att se.

Efter filmen gjorde jag ett fotbad med massage, värmande osv. Innan fötterna blev våta filade jag dem, gjorde dem lena. Efteråt filade jag dem igen, smörjde in och satte på mig strumpor. Ska göra det lite oftare, mina fötter behöver det. Kanske en ny fredags rutin? Ja så får det bli. Nu ska jag kolla lite skvaller på datan. Imorgon ska jag följa med Albertina när hon ska rida på morgonen, 10 lämnar jag hemmet. Snark! Puss då.


I julas


Veckans höjdpunkt

Fredagskvällar aka fredagsmys slår allt! Veckans höjdpunkt enligt mig, sitta och mysa framför en film på datan eller tvn, lite gott godis/snacks på bordet, känner lugnet börja ta in efter ännu en vecka med galet mycket plugg. Det är en känsla som jag önska kunde vara längre än 24 timmar. Eftersom den inte gör det så ska jag ta vara på fredagsmyset ikväll.

Mamma, pojkvän, syster, Due Date och B&J's glass, chips och ramlösa smultron. Ha en fin kväll!


Förra veckans mys


Fem timmar senare...

God morgon. Är sååå trött idag. Hela dagen igår körde jag i 190, dagen var alltså fartfylld med otroligt roligt. Skolan körde slut på mig helt och hållet sen när jag äntligen slutade kom Albertina som jag var med fram till 21.30, alltså en lång dag och så hann jag inte plugga eller skit till provet idag. Men har en plan b, jag har idrott nu på morgonen. I max 45 min. Sen har jag håla, alltså från 09.45 till 14.45, 5 jäkla timmar. Roligt va? Nej usch, inte alls pepp på det när det är fredag och jag är seg.

Pricken över i:et då.. Jag känner på min kropp att jag håller på att bli sjuk! Men ska inte träna i helgen, som jag annars hade tänkt. Helgen och vardagarna fram till torsdag ska jag plugga till mitt slutprov i spanska steg 1. Vill så gärna ha VG och därför satsar jag högt över molnen! Idag har jag inte till att blogga förrän efter skolan. Ha en bra fredag.


Gårdagens klädval

Igår var det ingen speciell dag, helt vanlig skoldag med helt vanliga lektioner. Men varför inte visa en helt vanlig outfit då? Jorå, here you go.


Grå tunn kofta - Gina Tricot
Blått linne (instoppat i jeansen) - Gina Tricot
Jeans - Bik bok
Blå ring - Stylebytyra
Väska - Vero moda


Mitt hjärta lyser gult


Present från min fina mamma.
H&M 49 kr per del


Mina favoriter

Tänkte börja med något nytt i bloggen. Jag vill ha en blogg, som jag kan skriva vad jag vill i, det är jätte kul med några läsare, men det räcker. Mitt liv har redan varit ett kaos så skulle inte behöva bli som Kenza, Blondinbella eller liknande stor bloggerska. Nej, jag skriver mest för mig själv, men också för några jag vet läser. Det jag tänkte börja med är "Mina favoriter", det kan vara allt från en fin låt till ett klädesplagg eller person osv. Allt kan det vara nästan. En lektion i skolan, en årstid, ett motto, ett tecken eller vad som helst. Ni förstår.

Jag tänkte att varje tisdag och/eller torsdag ska jag slänga upp ett inlägg inom "Mina favoriter". Så ni som läser vet att något speciellt kommer komma just dom dagarna. Jag tycker det låter bra. Tänkte börja imorgon, men efter skolan. Får se vad som kommer dyka upp...


Det kan också vara som en hyllning. Ni kommer förstå mer när det blir aktuellt.


Världens bästa mamma och pojkvän

Vart tog jag vägen idag? Skolan, plugg. Men tänkte berätta lite om igår. Inte för att det var någon speciell dag, jag hade namnsdag. Och varje gång någon i familjen har namnsdag firar vi lite. Inget stort utan någon present bara.

Jag fick av mamma, en bikini!!! Ja, jag blev så jävla glad! Har ju letat och letat och när jag äntligen testade den så fanns den inte när jag skulle beställa, för jag testade den i en annan färg. Men så kom hon med ett stor H&M paket, jag öppnade, såg något gult och tänkte "vad är det här för ful tröja nu då...?", så var det bikinin!! Så nu är jag lugn inför sommarens bikini. Av min fina pojkvän fick jag chokladpudding, haha.. Låter lite trist kanske men jag hade precis börjat lingonveckan och han vet vad som gäller då. Mitt egna lilla charmtroll! Vill tacka både mamma och Andreas för den fina uppvaktningen! Kände mig glad, lycklig, kär och stolt hela dagen. Tack.

Nu ska jag plugga spanska glosor och vänta på att min pojke ska komma hem från jobbet.


Löshår?

Min finska söta vän Noora pratade med mig om löshår, hon tyckte jag skulle skaffa det. Hon har själv det och sa att det är jätte bra. Jag började fundera mer och mer på det, kanske inte sån dålig idé? Vill ha någon förändring och har haft kort hår och vill absolut inte ha kortare. Att låta håret växa tar lååång tid och därför är löshår en perfekt idé ju. Ska fundera och diskutera lite. Imorgon ska jag boka tid hos frissan, färga håret ska göras, men måste ringa nu för att få en bra tid i slutet av månaden.

Kollar just nu runt på internet om löshår osv. Finns så mycket, tar nog syrran till hjälp. Tur att fb finns, slippa skrika och allt!


En annan anledning till att jag har tänkt på att skaffa löshår är att få göra
lite olika frisyrer. T.ex fläta. Så fint, på bilden ovan
ser ni hur en fläta bli i mitt hår nu, ca 5 cm...


Ett steg framåt

Matte B nationella idag, åt helvete med skiten! Satt i nästan två timmar av fyra timmar vi hade på oss. Säger inte så mycket, jag hoppas på det bästa. Men jag har bestämt mig för att istället stressa igenom proven jag har kvar i matte b så ska jag köra 2 eller 3 timmar i veckan på höstterminen i trean och jobba med matte b då. Nice. Slipper stressa så otroligt mycket nu.

Efter provet tog jag tunga steg till Jämställdhets lektionen, hade verkligen ångest men samtidigt stolt. Skakade när jag satte i USB-minnet i datan, tryckte upp min Power point och började prata. Våld, sexuella övergrepp och trakasserier pratade jag om. När det var slut tog jag ett djupt andetag och helt plötsligt sa flera "va stark du är" "du är så duktig" och fick enorma applåder. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Lycka och stolt var jag. Kändes som jag växte lite, som om den stora tyngden släppte mig, lät mig gå, jag är fri!! Det kändes verkligen skönt. Jag hade inga förväntningar och visste inte vad jag skulle göra. Blev överlycklig. Hade inte berättat för någon om vad jag skulle prata om så kändes extra spännande. Det blev lyckat och jag är lycklig! Tack ni som lyssnade.


Stolt elev

När jag gick i grundskolan och på lågstadiet hade jag den bästa läraren man kan tänka sig. Hon var alltid snäll mot alla, glad och gullig. När jag var på Öland en sommar fanns det massa kossor där och jag visste hur mycket hon älskade kor, så mamma tog kort på mig och kossorna och när skolan började igen gav jag min lärare det kortet.

När jag gick in på Aftonbladet.se idag såg jag henne, min favorit lärare genom tiderna! Helt galet. Det handlade om skolor och lärarnas löner. Hon heter Jenny och är den bästa läraren nånsin! Jag blev som liten igen, en stolt liten elev.


Sommarplaner

Har fixat hela förmiddagen, är ganska slut nu. Plugget är klart tills imorgon, ska bara fixa en liten grej ikväll, tagit massa bilder, ätit och duschat. Sitter nyduschad i sängen och lyssnar på Glee låtar på Spotify. Livet känns rätt härligt.

Börjar smått planer sommaren också, vet inte riktigt vad jag har för planer än. Jag och Andreas och ett gäng med härliga personer ska till Gröna Lund 3 juni och sen på sommarlovet ska jag och Andreas ta med Albertina och Svante till Skansen och mysa. Det är faktiskt det enda jag vet än så länge. Vill egentligen åka iväg, Gotland eller liknande. Men vi får väl se. Är riktigt sugen att åka tillbaka till Göteborg, gå och shoppa, åka till Liseberg osv. Förra året hade vi inte alls bra väder, när vi var på Liseberg spöregnade det.. Och så klart har vi spikat in Pride-festivalen, finns ingenting som är roligare!!


I'm a dreamer

Gick upp med Andreas imorse, halv åtta var vi uppe och åt frulle. Fy vad trötta vi var! Han åkte en timme senare, idag jobbar han 14 timmar, jag är stolt! Efter han åkte så gick jag upp och sov två timmar till. Skönt. Nu ligger Elvis vid mina fötter, jag lyssnar på lite fina låtar på Spotify och drömmer mig bort.

Men har en hel del jävla plugg att fixa. Imorgon har jag redovisning i Jämställdhet, enkelt eftersom vi har fått välja helt fritt. Jag valde "våld". Skriver om hur samhället hjälper, vilken hjälp det finns, hur folk reagerar osv. Det kändes mer enkelt än något annat. Sen har jag ju matte B nationella imorgon, från 9 till 13, fyra fucking timmar. Plugg plugg plugg!!

Men ikväll när allt plugg är klart och fixat så ska vi ut till Gunnis som fyllde år igår. Puss.


Jag kan också meddela att Elvis mår jätte bra och har fått tagit bort sin tratt.


Kärleksfull lycka

Jag vill känna den där känslan.
Känslan som man inte kan beskriva med ord.
Att känna lycka och kärlek varje sekund av varje minut av varje dag
kändes tryggt.
Men när det sakta försvinner, vad ska man göra då?
Att få kärlek, att få lycka, att få trygghet ska man inte ta för givet.
Du som får det, du ska förtjäna det.
Förtjänar jag det?
Ger jag dig det?
Jag vill kunna se ett leende när jag vaknar, se lyckan under dagen
och se kärleken när jag somnar.
Jag vill ge dig allt jag kan, jag vill se lyckan i dina ögon,
som förut.
Jag vill se dig skratta och le,
som förut.
Jag vill kunna älska med dig, jag vill känna och se din kärlek,
som förut.
Jag ska göra allt för dig, så vi kan vara vi igen.
Jag älskar dig, men jag vill se dig lycklig.
Kärlek och lycka blir ett..
En kärleksfull lycka.


Gunnar fyller ett!

Jag är en stolt moster, för tredje gången. Eller ja, min syster har tre barn för att förklara det enkelt. En av dom små barnen föddes för ett år sen idag, alltså fyller sötnosen Gunnar 1 år idag! Imorgon ska vi åka till dom och fira honom. Älskar Gunnis, han är alltid så glad och sprallig men så otroligt lugn och snäll. Grattis sötaste Gunnar!!


Han har precis lärt sig gå också, lillefisen!


Den glider in

Den glider in i mål igeeeen...

Nu är det dags! Precis dom orden sa en spelare nyss på tv, hockey final Sverige - Finland, kan inte bli mycket bättre! Jag vet att tjejerna som var här i veckan sitter precis som mig nu, lite chips och gottgott, hejar fram vårat land (jag - Sverige och dom - Finland) och är lite spända. Jag är riktigt stolt över våran målvakt 96,83%, hur bra är inte det?! Men det är inte det enda, våran svenska målvakt är AIKs målvakt, Viktor Fasth!

Jag håller alla mina tummar och tår för Sverige och jag hoppas verkligen dom tar guld ikväll!! Nej, mindre snack här och mer hockey tittande. Heja heja!


AIK fotboll, Bangura.


Fattar ni hattar?

Det här med hattar, fattar ni det? Jag börjar förstå. Skulle vara sjukt skönt att ha en varm dag i sommar, en stor snygg stråhatt. Yes. Men mitt huvud är så stort så jag vet inte.. Får nog testa mig fram först. När det gäller utseende, eftersom vi alla går på utseende så hittade jag fem snygga hattar.


TopShop, H&M och Weekday


Slappig söndag

Regn och grått, dagen till ära. Jag tycker det är riktigt mysigt, dock är min prins och jobbar hela långa dagen. Jag får mysa med mig själv och datan. Och plugg också såklart..

Jag ska göra lite pasta- & laxsallad till lunch strax. Sen upp till rummet och plugga, vila osv. Ganska slapp dag, men det får man ju göra när det är söndag.

Imorgon har jag studiedag då ska jag ägna dagen till matte plugg. Andreas jobbar 14 timmar då, 14!! Galet fan. Fast på två olika jobb. Nej hörni, vi hörs senare. Idag ska jag också ladda in bilderna från mina finska gäster var här. Min kamera måste bara ladda lite först.


Så här ser jag ut idag, typ..


ESC

Hej. Har varit ganska upptagen hela dagen. Var på dansuppvisning idag, Jennifers underbara och duktiga lillasyster kom på tredje plats i hennes tävling. Grattis sötnosen!! Sen när jag kom hem gjorde jag och Andreas middag och sen däckade vi i sängen och sov till åtta nu ikväll. Nu sitter jag och mamma och hejar på Eric Saade som leder än så länge. Andreas vill inte att Sverige ska vinna för han vill inte ha massa turister i Stockholm nästa år. Han är som han är..


Vero moda

Sena sommarkvällar kan bli lite kyliga så hittade en perfekt stickad tröja som jag ska slå till på.


Från Nelly.com och Vero Moda. 199kr


Fredags feeling

Hej. Har kommit hem från en lång fredag i skolan. Ska börja göra tacos till mig och älsklingen. Börjar bli mer och mer sugen på mat så borde sätta igång.

Vinkade hejdå till Noora och Ira imorse. Jätte tråkigt. Men vi lovade att hålla kontakten genom Facebook och mail.
Nej, måste göra lite tacos nu. Fredagsmys.


Dag 3

Det blev ju lite konstigt det här med "dag 1, 2, 3.." eftersom dom kom i tisdags och då är egentligen det här dag 4 men skit samma nu!

Idag är deras sista dag i Sverige. Jätte tråkigt ju.
Det enda vi vet är att dom åker till Stockholm väldigt tidigt på morgonen så det är bara att säga hejdå och fortsätta denna fina fredag. Tackar väldigt mycket för erat trevliga besök!


Avslutningsmiddag i Budapest. Bjuder på bilden!


Tiden går fort när man har roligt

God morgon. Jag har så ont i fötterna så jag vet inte var jag ska ta vägen. Min vänstra häl dödar verkligen mig. Hur kul blir det med idrott direkt på morgonen då? Nja va. Jag och en tjej i min klass hade tänkt att vi skulle lägga oss och sola när vi har idrott, för vi har som fritt val. Men var är solen? Massa moln ju.. Lite tråkigt.

Nu hörde jag att tjejerna gick upp så ska sätta på mig kläder och äta vår sista frulle tillsammans. Ha en bra fredag, DET ÄR FREDAG?! Hade helt tappat bort tiden. Jisses!!


A sad goodbye

Hej. Åh, jag börjar bli lite ledsen över att det är sista natten som våra finska gäster är här. Det har verkligen varit över förväntat, Noora och Ira har varit otroligt snälla. Kommer bli jätte tråkigt att vara utan dom... Noora bjöd in mig till hennes familj i Finland och det ser jag verkligen fram emot! Så får ta tag i det.

Idag hade vi det jätte roligt i Uppsala. 10 pers, 5 finskar och 5 svenskar stannade kvar och kollade på bio nu på kvällen. Bland annat jag. Filmen var bra men nu är jag helt slut i fötterna. Jag har varit det varje dag den här veckan och min underbara pojkvän har gett mig fotmassage varje kväll, så skönt. Håller tummarna för en kväll till..! Natti.


Ett årsdagen

I helgen satt jag och tänkte på min fina bästavän Jennifer. Så slog det mig, hon och hennes pojkvän har varit tillsammans i ett år snart. Och så kollade jag för att vara helt säker på vilket datum. När jag var säker tänkte jag, varför inte göra ett litet blogginlägg till dom? Ett år är ju ändå en stor grej, speciellt när man är så ung som hon och jag. Så grattis Joel och Jennifer på eran 1årsdag! Jag vet att det kommer bli många många år till!

Grattis finisar, ni är underbara! All lycka till er.


Dag 2

Eftersom jag skrev dessa inlägg i måndags vet jag ju inte riktigt hur det var igår, men jag VET att alla var glada och vi hade grymt kul!!

Deras andra heldag i Sverige ser ut så här:
Vi i SPINT åker till skolan runt 9 och skriver nationella prov i Engelska B. Medans finska klassen, med lärarna, åker till Uppsala och går på Pelle Svanslösvandringen. Haha, jag vet... Men efter lunch kommer vi också till Uppsala. Då ska vi kolla på Domkyrkan och sen är vi fria resten av dagen. Då chansar jag på middag ute och massa shopping!!


Regn eller sol

God morgon. Ligger i sängen med en blöt hund och älskling som sover. För kanske ett timme eller halvtimme sen började det vräka ner regn men nu verkar det bli fint. Lite konstigt. Så jag funderar på vad man ska ha på sig?

Engelska nationella, Uppsala - så ser dagen ut.


Lång dag

Hej. Ligger i sängen efter en lång dag tillsammans med klassen. Började med spanska, våra finska gäster förstod inte så mycket men våran lärare är så snäll och hjälper. Sen hade jag tyska läsförståelse så dem fick gå på franska lektion med Ken. Sen hälsade våran rektor Jörgen dom välkomna och efter det var det dags för lunch. Dom blev riktigt impade av våran mat och hur många alternativ vi har att välja på och olika sorters bröd m.m. Estet bjöd in oss på deras show som var så himla rolig och bra! När den var slut gick dom eleverna på deras rundvandring medans vi andra satt på stan och softade.

Kvällen avslutades i Klosterparken med kubb, grillning, prat och mys. Riktigt härlig dag. Nu ligger tjejerna och sover och det ska vi också göra. Imorgon kommer bli en låååång dag, i Uppsala. Men jag kommer börja dagen med engelska B nationella.


Dag 1

Nu är det dags, första dagen tillsammans med tjejerna som bor här i tre nätter. Igår pratade vi en hel del och idag är det dags för den första dagen tillsammans.

Schemat ser ut så här:
Tjejerna följer med mig till skolan och mellan 9-11 följer dom med mig på mina lektioner, alltså spanska och tyska. Klockan 11 kommer våran rektor Jörgen och hälsar den finska klassen välkommen och sedan äter vi lunch tillsammans. 12.15 går vi och ser estetshowen och den är klart 13.30. 14.00 går alla tillsammans på en promenad genom Enköping och visar runt i staden. Sen när vi har slutat ska alla vi samlas och går tillsammans till Klosterparken med grillar, mat, kubb och kameran. Där tillbringar vi resten av eftermiddagen/kvällen! Bilder kommer absolut kommer, det lovar jag, men troligen i helgen.

Måste också nämna att vårat gymnasie, Westerlundska, är med i skol SM's fotbolls final denna dag. Dock kommer vi missa det men dom vet att vårat stöd är med dom och resten av skolan är där och hejar! Lycka till!!


Laddar upp en Budapest-bild till varje dag.


Läsförståelse

God morgon! Uppe tidigt idag, som varje dag. Imorgon kan jag iaf sova lite längre för då ska vi inte gå till skolan. Men idag går vi, Andreas och Elsa följer med också. Alla planer för dagen får ni läsa om lite senare, kommer inte inte ihåg när jag ställde det tidsinställda...

Så vad ska jag skriva nu då? När jag vet att det kommer ett tidsinställt om allt vi ska göra idag.. På min tyska lektion igår fick vi förbereda oss på vad vi ska göra idag, läsförståelse... Läskigt! Dock vet jag inte vad jag ska låta mina finska tjejer göra medans.. Men får väl hitta på något. Sitta vid någon data kanske.

Nu ska vi äta frulle, hörs sen!


Ira och Noora

Vet ni hur härligt och trevliga tjejerna som bor med mig är?! Trodde från början att dem skulle vara kaxiga typ. Men dom är helt underbara ju!! Vi pratar mest engelska, men lite svenska också.

När dom kom hit så åt vi grillad mat, pratade och lärde känna varandra bättre. Sen ringde vi Ken och dom två killarna som bor hos han och bestämde oss för att träffas. Jag, Ira och Noora fick skjuts av mamma till Klosterparken där vi mötta killarna. Vi spelade kubb och pratade, visade runt i stan osv. Så kul! Är nöjd och riktigt glad över att ha dom här. Nu ska vi sova, tidig morgon imorgon!


Svart på vitt, vitt på svart



Kofta - Nelly.com
Tights - Weekday
Strumpor - Random
+ vitt bas linne & converse


06.55

God morgon. Idag kommer jag nog vara för upptagen för att blogga, speciellt på förmiddagen. Jag har ett stort prov i turismkursen som jag verkligen måste klara. Annars är det lektioner som står ivägen. Kanske på historian hinner jag nog slänga in något. Annars får ni vänta tills jag är hemma.

Jag själv hoppade precis ut ur duschen. Älskar att duscha på morgonen, fast inte när man bara har sovit 5 timmar... Segt! Men sånt får man ta ibland. Nu ska jag röra på mig, ha en fin tisdag!


SPINT's

Ser ni den lilla förändringen bland kategorierna? SPINT's kategori. Jag tycker att eftersom vi i SPINT åker på så mycket äventyr, gör roliga saker, åker utomlands och nu får finska elever på besök så tänkte jag att det passar väl bra med våran kategori här i bloggen!

Budapest var våran först resa tillsammans och till trean siktar vi låångt bort, mot Indien. Hur häftigt är inte det?! Men det närmaste är ju finska klassen. Följ med oss på alla våra äventyr i kategorin!


Finska gäster

Hej. Sista kvällen/natten innan våra finska gäster anländer! Imorgon 17.40 ska jag och mamma åka och hämta våra två tjejer som ska bo här tills på fredag. Varje dag har jag gjort ett tidsinställt där jag berättar om dagen, våra planer osv. Eftersom skolan blir lite annorlunda denna vecka när dom är här kommer jag inte ha tid med bloggen förutom på kvällen, och schemat ser annorlunda ut.

Som jag sa, 17.40 hämtar vi dom. På kvällen äter vi middag och lär känna varandra. Mina två heter Emma och Ira. Verkar som riktigt trevliga brudar! Är lite spänd för dom två är inte så bra vänner så känns lite knäppt att dom ska dela rum. Men men.. Imorgon hinner vi inte så mycket mer, än att lära känna varandra bättre. Ska bli så spännande!! Och lite läskigt men helt klart kul.


Mina val

Hej. Funkar blogg.se nu eller? Verkar som det iaf. Jag har slutat för dagen iaf, 11.30 slutade jag, så skönt. Dock fick jag ett jätte tjockt häfte som jag har prov på imorgon. Fick veta vad mina val för nästa år är, psykologi B, engelska C, medieproduktion och foto. Blev riktigt nöjd, dock ska jag byta engelska C mot privatekonomi tror jag. Fast vill ju inte ha något som är för svårt..

Nu ska jag göra lite lunch. Ha det fint.


Jag är miljonär, nästan

Jag skrev en hel del inlägg igår som inte kom upp, varför?!

Jag har en kort skoldag idag, 11.30 slutar jag. Passar mig finfint. Magen kurrar, håret droppar, Andreas snarkar. Så som det brukar vara på morgonen! Inatt hade vi vårat fönster ganska mycket öppet och fyfan va jag frös! Nätterna är inte tillräckligt varma än..

Och min dröm då... Jag drömde att när Bea tog studenten fick hon flera tusen kronor och jag fick en trisslott av mormor. Och jag vann!! 100 miljoner! När jag öppnade ögonen och vaknade till liv satte jag mig upp och kom på att det bara var en dröm... Besviken kan man säga.

Ha en fin måndag, och imorgon ska det bli 23 grader i skuggan, tjohooo!!


Släktträff - 7/5 2011

Igår smällde min pappas släkt ihop oss och hade en jätte trevlig eftermiddag/sen kväll tillsammans. Jag träffade min förebild, blev helt paff av hennes liv. Och min farmors syster, var en otroligt härligt, roligt och gullig liten dam! Jag hade riktigt kul och det blev över förväntat, gick därifrån och var glad och mycket nöjd.

Vi började med att mingla runt, prata med alla och kramas (tanter, ni vet..). Sen satte vi oss ner och åt middag tillsammans, mycket skrikande runt matbordet med alla berättelser alla ville berätta. Gamla minnen och nya minnen. När alla var mätta i magen togs tårtan fram. Jag gillade den inte men det gjorde inte så mycket, jag njöt mest av att sitta med 20 nya härliga, fina och snälla personer som kom in i mitt liv igår. En fantastisk känsla.

Monica, min farmors ena syster, hon var otroligt trevlig och snäll mot mig. Hon höll tal, berättade fina saker om varje person runt bordet och jag blev tårögd av allt hon sa om varje person. När Helena, min syssling, höll tal gjorde hon samma sak, dock med alkohol i kroppen men med en känsla som man verkligen kände. Jag blev otroligt glad över hur snälla alla var.

Vid slutet av kvällen kom ostbricka, kex, vindruvor och vattenmelon på bordet och då satt alla lite utspritt och åt, pratade, skrattade och hade så kul! Jag gick hem först av alla, var otroligt trött men sååå nöjd. Runt halv tio knallade jag mig hem. Kände att jag fick så mycket inspiration och idéer och tankar av Helena. Ska skriva ett inlägg om det som kommer publiceras imorgon!

Kvällen, allt, hela släktträffen var över förväntat och jag gick hem med nöjd, glada och pirriga steg. Jag är så glad över att jag gick dit. Jag är också stolt över mig själv som gick, det sa flera till mig, att dom var stolta och glada över att jag kom. Den sidan av min släkt har aldrig haft det lätt, jag ville visa mitt stöd för alla. Speciellt för dom som gått bort.. Jag är glad och lycklig över alla nya personer som har kommit in i mitt liv från och med nu. Puss och tack! Nu ska jag blicka framåt in i framtiden och vara en lyckligare person!


Släktträff - 7/5 2011

Igår smällde min pappas släkt ihop oss och hade en jätte trevlig eftermiddag/sen kväll tillsammans. Jag träffade min förebild, blev helt paff av hennes liv. Och min farmors syster, var en otroligt härligt, roligt och gullig liten dam! Jag hade riktigt kul och det blev över förväntat, gick därifrån och var glad och mycket nöjd.

Vi började med att mingla runt, prata med alla och kramas (tanter, ni vet..). Sen satte vi oss ner och åt middag tillsammans, mycket skrikande runt matbordet med alla berättelser alla ville berätta. Gamla minnen och nya minnen. När alla var mätta i magen togs tårtan fram. Jag gillade den inte men det gjorde inte så mycket, jag njöt mest av att sitta med 20 nya härliga, fina och snälla personer som kom in i mitt liv igår. En fantastisk känsla.

Monica, min farmors ena syster, hon var otroligt trevlig och snäll mot mig. Hon höll tal, berättade fina saker om varje person runt bordet och jag blev tårögd av allt hon sa om varje person. När Helena, min syssling, höll tal gjorde hon samma sak, dock med alkohol i kroppen men med en känsla som man verkligen kände. Jag blev otroligt glad över hur snälla alla var.

Vid slutet av kvällen kom ostbricka, kex, vindruvor och vattenmelon på bordet och då satt alla lite utspritt och åt, pratade, skrattade och hade så kul! Jag gick hem först av alla, var otroligt trött men sååå nöjd. Runt halv tio knallade jag mig hem. Kände att jag fick så mycket inspiration och idéer och tankar av Helena. Ska skriva ett inlägg om det som kommer publiceras imorgon!

Kvällen, allt, hela släktträffen var över förväntat och jag gick hem med nöjd, glada och pirriga steg. Jag är så glad över att jag gick dit. Jag är också stolt över mig själv som gick, det sa flera till mig, att dom var stolta och glada över att jag kom. Den sidan av min släkt har aldrig haft det lätt, jag ville visa mitt stöd för alla. Speciellt för dom som gått bort.. Jag är glad och lycklig över alla nya personer som har kommit in i mitt liv från och med nu. Puss och tack!

Dagens problem

Vet ni? Jag har EN bikini, fortfarande bara EN enda som jag kan ha. Varför köper jag aldrig någon ny när jag har tid och pengar? Jo, för då är precis dom som jag vill ha slut. Jag ska beställa en från H&M faktiskt, men den var ju också slut då. Blir lite knäpp. Speciellt när sommaren närmar sig eller rent ut sagt är redan här! Jag går omkring i min från förra året, den enda som passar...

Jag hade en zebramönstrad överdel som jag fick förra året, i medium, som inte passar. Fucking crazy! Dags att skita i alla kläder och fokusera på att köpa en bikini när gång jag är ute på stan och yr!


Från Cubus.
Den enda bikinin jag kan ha. Thank God, för att det är en 38a på överdelen!


En släkting, en kvinna, förebild

Hello. Snart är det dags för lite lunch, denna fina soliga dag. Fyfan va jag är glad idag, typ eller inte 100% men kanske 95% glad. Spelar ingen roll, glad som glad. Till lunch blir det lax, pasta, sallad och vitlökssås. Till middag blir det grillat! Nämnde jag att jag var glad?

Igår var det ju släktträff (som jag kommer skriva mer om senare) och där träffade jag en syssling som jag aldrig träffat förr, men får alltid julkort av henne och hennes familj. Hon är nu en stor inspirationskälla för mig, en häftig kvinna. Mer om det senare, nu kurrar magen.


Baby baby

Hej. Är trött och seg just nu, men har precis vaknat. Andreas kom för 1 timme sen och fick liv i mig. Just nu vill jag ligga hos honom för han ska jobba vid 1. Så skriver mer om igår lite senare, puss.

Skjorta, kavaj och röda byxor

Gina Tricot har fått in riktigt smaskiga nyheter denna vecka, som shortsen och koftan på bilden..
Är riktigt sugen på de röda, som blod...


Stallet

God morgon! Idag skippar jag tyvärr träningen men istället åker jag med min systerdotter till stallet, ska bli otroligt mysigt och roligt. Ska springa snabbt och byta om, sen åker jag. Ha en fin dag så hörs vi lite senare.

No fun

Jag hatar, verkligen hatar, att sova ensam. Att ligga i en stor säng, släcka lampan, stänga ögonen, dra täcket längre upp, somna in och börja dregla, helt själv. It's not funny... Speciellt när jag vet hur mysigt och härligt och säkert det är att sova med älsklingen min. 

Ikväll har jag faktiskt spenderat mest dels i bilen, med syster och mammsen. Syrran övningskörde på motorvägen, läskigt. Men det gick riktigt bra! Tack Gud. Nu har jag smaskat i mig lite toffifee, ramlösa smultron och kärlekens röst genom telefonen. Ska strax gå upp med datan, lägga mig i sängen, kolla på någon serie. Kanske börja om helt och håller på One tree hill?


Planer istället för historia

Hej brudar och grabbar! Sitter i skolan och softar innan sista lektionen börjar, 55 minuter kvar dock. Då är det historia som gäller, men idag ska vi mer prata om var/vad/hur/när osv, med andra ord: Vi ska planera inför nästa vecka. Ska bli riktigt spännande. Fick lov att tok städa rummet igår.

Andreas skulle städa och jag skulle baka. När jag kom upp till rummet satt han och tittade youtube.. Killar... Sen städade jag i full fart tills det blev klart.

Nej, nu ska jag plugga lite Afrikas historia. Hare!

Jag har vingar, men jag kan inte flyga

Hejhopp. Tänkte visa vad jag har på mig idag, inte naken, tur va?!






Tröja med vingar - H&M
Jeans - Bik bok
Skor - Converse


Jag ska utnyttja det

God fina morgon. Vilket härligt väder det ser ut som det kommer bli idag! Nu börjar det närma sig med nationella. Engelska har jag aldrig haft svårt med, tycker om att läsa språk så det ska bli spännande. Har en två timmar lång håla mitt på dagen som jag ska utnyttja pluggandes. Sånt som behövs nu när alla prov kommer samtidigt nu de sista veckorna..

Jag måste läsa igenom sista sidorna i häftet som vi ska kunna, väcka Andreas och göra frulle. Hörs någon gång under dagen.


För mycket på en gång

Om jag läser på engelska, högt för mig själv fattar jag utmärkt, men när jag läser tyst så går det inte lika bra in i huvudet. Så kanske det är för många, men jag har alltid lärt mig bättre genom att skriva och gå igenom sakerna tyst för mig själv. Jag älskar tystnad, så lugnt och fridfullt. Känner mig lite som en hippie när jag skriver det här? Hmf.

Jag tänkte på rubriken jag skrev på förra inlägger och inser hur sant det är! Galet hur världen ser ut. Men egentligen, sex, är det så pinsamt att prata eller skriva om? Det är naturligt och det här kanske låter knäppt men jag tycker sex är väldigt intressant! På flera olika sätt, kommer inte gå in på detaljer nu eller så för jag ska kolla runt lite på datan, och då menar jag inte porr. Porr är vidrigt. Haha, nej nu blev det fan för mycket. Puss, hörs imorgon..


Allt kan kopplas till sex

Tjenixen. Provet i svenska gick... Inget jag vill prata om, om vi säger så? Sprang dock inte upp till H&M efter skolan, men ska göra det imorgon. Imorgon gäller nationella provet i engelska, skrivning eller vad man kallar skiten. Ska prov, speciellt nationella proven, är som att prestera i sängen. Antingen så är man dålig eller så är man bra och sprutar ut det. Knäppt jämförelse va?

Efter nationella tror jag vi hinner med lite matte och svenska, lång tråkigt plugghåla sen sist historia. Har ni hört vad som händer nästa vecka? Tisdag till fredag? Tror inte det va? Då får ni vänta och se! Nu ska jag och kärleken ut och spela basket, jag ni läste rätt, BASKET? JAG? JA! Jag äger.


SEE YAH!


Rosa

Jag har alltid gillat färgen rosa. I alla nyanser. Men mest puderrosa, lite ljusare och snyggt!


Skjorta, klackar, väska och ring - Vivistyle.se
Halsband - Cocoo.se
Shorts - Bikbok


Gula ofula skönhet

Hur snygg är inte denna gula skönhet? Jag föll direkt när jag såg den, så jävla snygg. Finns i orange, svart och mönstrad också men jag, jag måste ha den gula. Ska springa upp till H&M när jag skrivit klart provet och kolla om dom har den, isf testa - köpa!


Tunga steg framåt

Hej. Ligger i sängen med katten och pluggböckerna. Är hemma från skolan pga min huvudvärk men ska skriva svenska provet med resten av klassen runt tre. Så innan dess ska jag  gå igenom allt, memorera alla författare och inte stressa, iaf försöka. Efter skolan ska jag fortsätta mitt pluggande eftersom det är engelska nationella imorgon förmiddag.

Jag ser fram emot sommarlovet mer och mer. Mer tunga steg närmar det sig. Snart tar syrran studenten, sen är det bara 1 år kvar till jag tar.. Härligt. Har börjat fundera vad jag vill göra efter studenet, men det får vänta till åtminstonde jag har lite mindre prov, läxor osv.. Nu ska jag in i duschen, sen plugga.


I slutet av 9an, min bästa skoltid nånsin, var så lycklig!


Årets bikini

Som jag har letat, letat och letat efter årets bikini. Tänkte ju först den röda med volanger från H&M, men alla kommer gå omkring i den så nej. Sen tänkte jag på Nelly.com's snygga bikini men tyckte den var lite för "vanlig" och "tråkig". Så kollade jag in Vero Moda, en sida som jag ofta glömmer bort på interner men inte på stan. Så tror jag att jag nu, äntligen, har hittat årets bikini. En röd, med prickar, lite volang och sommarsnygg! Den har jag bestämt mig för att köpa.

Såg också reklam på tv från H&M att dom kommer ut med en gul med små volanger och den MÅSTE jag köpa också, dösnygg. Fast den har inte kommit ut på internet än så kan dock inte visa.


Vero Moda 129 kr/del
- Den ser rosa ut men den är röd.


Vill inte

Jag mår dåligt på alla sätt och vis. Idag var jag hemma från skolan och pluggat och mått dåligt. Mår fortfarande jätte dåligt. Känns inte bra, vill må bra och vara glad. Men nu ligger jag i sängen, under täcket och mår väldigt dåligt..

Har svenska prov imorgon så ska gå på det men tror jag stannar hemma annars. På fredag har jag engelska nationella så får plugga lite till det då. Nu ska jag krypa ner under täcket, drömma bort. Hejdå.


Onödigt?

Hej! Sitter i skolan och har precis slutat. Ska vänta i 10 minuter på att Andreas kommer så ska vi gå hem tillsammans. När jag kommer hem blir det bara massa plugg, och mat, är jätte hungrig!! Nu ska jag springa på toa, hörs sen.

Plugg

Hej. Kom hem för 40 minuter sen. Jag sitter i soffan, kollar på några serier på tvn. Men ska snart hämta min B&J's, sänka ljudet på tvn och sen plugga. Denna vecka, nästa vecka och veckan efter kommer vara riktigt jobbiga veckor, veckor som kommer mest gå åt till plugg. Känns inte roligt men det är sånt som måste göras.

Idag gjorde jag och min grupp våran redovisning på samhällskunskapen, så vi har typ inget att göra resten av terminen förutom att lyssna på de andra grupperna. Skönt va?


2009


Lavender och beige

Otroligt fina skor från Vagabond, är smått sugen...


En världsnyhet

God morgon. Har ni kollat nyheterna än? Om inte så kan jag ju meddela att Usama bin Ladin är död! Blev lite chockad när mamma sa det, jag slog nästan direkt upp Aftonbladet och läste det. En riktigt stor världsnyhet.

Iaf, sitter med min tallrik med fil och tittar på tv med Andreas. Idag blir det en halvlång skoldag. Börjar med samhällskunskap och sen psykologi. Ha en bra måndag.


Storebror

Jag och älsklingen sitter och kollar på Big brother. Har fastnat lite, bara lite. Följer det då och då. Ska göra lite sallad- och kalkon macka också, så mysigt! Älskar söndags kvällar, alltid lika mysiga. Hoppas ni har det lika bra, hörs imorgon.


Jag är mamma

Mycket trevlig eftermiddag hos kusinerna. Mycket god mat, skratt och trevligt prat. Men skönt att komma hem och sätta igång med plugget inför imorgon. Och nu är ALLT klart! Skönt. Har dock saker som ska fixas imorgon till på tisdag. Men en sak i taget.

En annan sak, Elvis har fått en tratt. Tycker så synd om honom, han går så konstigt eftersom han knappt ser, men på något sätt är han så gullig. Så nu blir jag mycket mer mammig av mig.


Nya favoriter

Här är min nya shorts från H&M.
Jag älskar dom enormt! Så härligt att ha lite mer "oversize"-shorts. Känns nästan som kalsonger, haha.
Men jag gillar det! Och snygga är dom också. Helt klart nya favoriter.


Veckans sista dag

Goood morgon! Idag är jag glad och mår mycket bra. Dagens planer är att vi ska till min moster och deras familj för min kusin fyller 20 år. Är alltid lika roligt att träffa hela familjen, jag hoppas bara att vädret blir bättre.

Jag och Andreas ska hoppa in i duschen strax så ha en bra dag. H&M's CC shortsen på ska jag visa strax.


Gårdagens shopping del 2





En gul snygging och en blå skönhet - Gina Tricot 129 kr/st

Ljusa jeans - Bik Bok, 299 kr

Shorts - H&M conscious collection, 149 kr (bild på kommer senare idag)


SOV!

Hej. Fortfarande vakna? Gå och lägg er isf! Nejdå, men jag är iaf vaken. Dock har jag sovit i säkert 4 timmar i soffan medans Andreas har tittat på en skräckis. Mamma kom hem för ett tag sen och tittade hon med, då vaknade jag till. Tittade på slutet och nu har en ny film börjat. Vi ska snart gå och lägga oss.. G'natt.


Shopping!


RSS 2.0