Första december, fuck you

Tittade tillbaka på vad jag gjorde förra året 1 december, men då insåg jag vad det var för dag, det var ju första december. Aldrig mer första december, jag orkar inte ens tänka på den dagen just nu. Imorgon ska jag bara gå i skolan, hem och plugga sen sova. Inget mer, inga tankar, inget annat. Faaaaaan. Vad jag blev deppig nu när jag insåg detta... Jag ska inte låta det förstöra mig i år igen. Jag ska vara stark, trots att jag är ensam.

Att den bästa månaden jag vet börjar med den värsta dagen jag vet....

Galet

Galet, det är galet hur mycket religion jag har pluggat idag! Jag har provet om två veckor men måste börja redan nu för det är såå galet mycket. Har hittills skrivit 12 a4 och är långt ifrån klar.. Jisses! Och tre prov nästa vecka, jäääklar vad min hjärna får jobba nu asså. Men men, sitter nu nyduschad, ska hämta mjölk och min choklad och sen sätta på Friends with benefits och sen sova. Blir en tidig kväll igen, så skönt! Imorgon är det fan första december, äntligen välkomnar vi min favorit månad!! Och adventskalendern börjar!!

Mycket att fixa

En otrolig kort skoldag med bl.a visum-info och inför idrottsprovet nästa vecka. Det är väldigt mycket som händer just nu, prov, redovisningar, inlämningar, visum till Kina ska fixas, allt ska göras på så liten tid. Imorgon är det december och då är det bara 20 till jullov! Tänkte skriva att jag ska njuta av varje sekund av lovet men jag vet vad som måste göras och det är mycket, har planerat in massvis med plugg på lovet och det är viktigt. Men klart ska jag njuta av ledigheten också!

Nu ligger jag och njuter av julmusik men ska sätta på nåt avsnitt av O.C innan jag ska ut med vovven i det hemska vädret.


En bra natt med sömn

God morgon! Vet ni, igår somnade jag innan nio!! Det har nog inte hänt på hela året, men jag var så trött och det var så skönt att sova tidigt och inte vakna upp helt utslagen på morgonen. Otroligt skönt och bra för mig själv. Plus att jag börjar känna mig extremt förkyld/sjuk, eller inte sjuk sjuk men lite hängig, trött, ont i halsen, typ förkyld. Det kan nog bidra en del till min underbara sömn inatt. Just nu har jag redan hunnit med att duscha, fixa lite och ska snart äta frukost. Idag har jag en otroligt kort dag så vi hörs om ett par timmar igen, kram! Ha en fin dag.

Bad Teacher

Ikväll blir det filmen Bad teacher, har hört att den ska vara jätte bra och kan verkligen tänka mig det! Lite glass mot halsen hoppas jag kommer hjälpa, har inte mått på topp idag inte. Men nu ska det vara över. Min tisdag har faktiskt varit mycket bättre än vad det verkat här i bloggen. Men den har faktiskt varit rolig, snabb, och jag har fått mycket gjort! Nu filmmys med glass och mig själv. Sover nog tidigt idag med, börjar redan bli trött..


Favorit delen

22 December fyller jag 18 år. Då blir jag myndig. Jag har alltid haft morgonen som min favorit del av min födelsedag, bli väckt av sång och present, frukost på sängen och allt sånt. Det har alltid varit det som jag längtat efter hela året. Men denna födelsedag om mindre än en månad kommer det inte bli så. Jag sa ikväll till mamma att jag inte vill bli väckt på min födelsedag. Jätte synd och tråkigt och jobbigt eftersom jag verkligen älskar den delen, det kommer inte kännas som min födelsedag när jag vaknar den 22 december, det kommer kännas så jävla annorlunda. Så tyvärr sa jag nej för jag orkar inte vakna på min stora 18årsdag och inse att den person jag älskar mest inte är med mig och delar det med mig. Jag vet att den personen ändå kommer den dagen, men inte på morgonen och sjunger, grattar mig och så. Nej, det är jätte jobbigt för mig faktiskt och jag är ledsen över det... Jag kan inte skriva att min födelsedag kommer bli bra ändå, jag vet att jag kommer vara glad osv, men allting är jobbigt och jävligt svårt för mig nu. Och att jag skulle besluta det här nu var en av de jobbigaste sakerna på länge. Men nu är det tyvärr så..


En födelsedag för ett tag sen.



Alla känslor på samma gång

När jag kom hem ställde jag mig direkt i köket och började skala potatis, koka potatisen och steka firren. Fisk och potatis med vitlökssås till middag bjöd jag mig själv på! Det behövde efter denna tisdag. Idag har det varit mycket känslor, högljudda bråk och skrik, tårar av lycka, tårar av hat, hat, kärlek, skratt, lycka, glädje, alla känslor har funnits idag. Vet aldrig en dag som varit som denna, med så mycket ord och så mycket allt. Det har varit en lärorik dag men mycket av det som skedde idag har jag inte behövt.

Annars har min tisdag varit helt underbar! Nu sitter jag och lyssnar på "40 Worllds greatest christmas hits 2011" på Spotify vilket jag tycker ni också ska göra! Ikväll bäddar jag ner mig och chokladglass paketet från Sia, en mysig film och sen sova tidigt. Imorgon väntar en kort skoldag, träning och en hel del plugg. Nästa vecka har jag prov tisdag, onsdag, torsdag, och redovisningar på det. Men skriver om pluggskiten i helgen. Hörs lite senare!


Alldeles nyss!


Glada tisdag

Just nu har jag faktiskt slutat! Men ska sitta kvar till fyra och göra några arbeten som behövs göras, så åker jag med mamma hem. Då slipper jag också gå hem, lite lat idag. Men det kändes väldigt bra att ha fått sova ca 11 timmar inatt, tummen upp till mig! Nu blir det lite plugg, religion först och främst.

Nu vet jag vad jag vill

Igår insåg jag exakt vad jag vill, nu vet jag vad jag vill.

I can't deny or lie to your pretty face

Idag vaknade jag innan mitt alarm, så otroligt skönt! Blev riktigt glad! Och sen jag vaknade, en halvtimme sen, har jag bara tagit det lugnt och tagit min tid. Och nu har jag ca en timme innan jag ska bege mig till skolan, så ska bara sitta i soffan och ta det lugnt framför nyhetsmorgon! Idag ska vi först lyssna på SYV/SYO som kommer och pratar med oss, därefter spanska, religion och psykologi B. Tror dock att på psykologin kommer vi jobba själva så slutar efter religion, mycket skönt! Så det kommer säkert bli en härlig, glad och pigg tisdag, precis vad jag behöver!


Winter Wonderland

Har gjort tre gigantiska mackor, lite oboy och har satt på Love Actually! God natt så hörs vi imorgon.

Walking in my winter wonderland!



Röd

En av mina favorit färger som även är julens färg är - röd. Jag älskar rött, jag älskar dessutom röda klänningar! Hittade två snygga på Top shop. Den till höger hänger i min garderob som jag beställde förra året från Nelly.com (Rare Fashion), det är en av mina favoriter och troligen kommer jag bära den mycket i jul. Myyyycket snygg med rött!



JUL2011

Lyssnar på jullåtar på Spotify. Har det riktigt mysigt i min säng, under mitt rosa täcke, med min rosa kudde, min rosa fleecetröja och min mobil. Myspys! Just nu känner jag för att lägga mig och kolla klart på Love Actually det är ca 1½ timme kvar och då blir klockan halv nio, perfekt för lite sömn! Åh, tror faktiskt jag ska göra det. Skulle vara så skönt att få sova länge imorgon. Men funderar på att hoppa in i en varm dusch först nu, så jag skippar att duscha imorgon. Yes, så gör jag - duscha, film, sova. Kraaaaaaaam!



Idag

Vid tjugo över två fick jag ett sms av Andreas som var ledig i ett par timmar, med all min kraft sprang jag till bussen med jacka, halsduk och väska i händerna. Hann med bussen och träffade min älskade i några timmar. Kollade runt på stan och hittade ett par riktigt fina skor för en 1000-lapp. Nu ska jag göra pasta/fjärilar till middag med ketchup, är så sugen på det!! Sen ska jag plugga lite och titta klart på Love Actually, imorgon har jag sovmorgon men hade tänkt sova tidigt ikväll eftersom jag somnade två igår! Nu kokar vattnet, puss!

Ett vitt puder

Jag var en riktigt lycklig mört imorse när jag vaknade, lite snön låg som ett täcke över marken men ändå inte 20 minus. När jag gick och åt frukost kändes det som december - årets finaste månad. Jag är så lycklig över att snön är här nu, och den ska stanna! Jag har precis gjort mitt prov i foto vilket faktiskt gick bra! Är det det bara fantastiskt?! Nu ska jag hem, mamma kommer och hämtar mig om en kvart.

Resten av dagen ska jag plugga och kanske åka till Friskis för lite träning. Kram på er!


Det här är min absoluta favoritbild, tror jag ska förstora den och göra som en tavla. Mycket fint!


The Holiday

The Holiday, älskar den filmen, underbar, rolig, fin och helt galen! Plus att det är jul där och snart jul här, det gör allting bättre för stunden. Ligger under mitt rosa täcke med vita prickar, min kudde ser likadan ut, så otroligt mysigt och jag önskar att jag inte vore ensam för det gör ont i hjärta med tanke på allting som har hänt den senaste månaden. 

Imorgon har jag sovmorgon till 10 och sen prov i foto, fyfan. Hade ett papper som jag hade skrivit upp lite viktiga saker, men tror ni att jag tappade bort pappret då? Jarå! Haha, fyfan... Men jag klarar mig, hoppas på att provet inte är allt för svårt. Och efter provet har jag filosofi sen slut! Mycket skönt.

Snart har halva filmen gått och då är det ca 50 minuter kvar, så alltså kommer nog klockan bli ett innan jag somnar, men det gör väl inte så mycket, äsch. Kram och god natt!

Hardest Lesson

Högsta volym och Kim Fransson sjunger hans finaste låtar, lycka. Snön faller utanför fönstret och The Holiday sätts snart på på datan, kärlek. Ensam med rosa täcke, jag. Jag känner mig konstig, på ett bra och dåligt sätt. Men jag kan säga som så att jag är galen i Kim Franssons musik! GALET BRA! Vill ha hans skiva.. Som är x-antal år gammal, hehe..
Nu ska jag kolla på The Holiday innan måndagen kommer i smygande takt. Kram på er! Hörs om en stund igen då.


I'm fighting

Where you gonna go when your soul gets tired of running
How you gonna turn it around when you're ready to crash and burn
What you gonna do with the pain that'll never stop hurtin'

Street feet dansshow

Snart åker jag ner till stan för att kolla på min dunderbara systerdotter som har dansshow idag! Var i somras och kollade på henne också, hon är super duktig och blir så himla stolt över att se henne uppträda med alla andra!


För ett par år sen, 7 december fyller hon 8 år!



Make up

Tre fina från Top Shop.

Brighton Rock, Confession, Powder Blush in Pop.

SMHI update

VAAAAA?! Fram till den 6 december(så långt jag kunde kolla) står det plusgrader varje dag, kommer det bli en snöfri jul?! Det kan inte vara sant... Ledsen x100.

Första advent

Nu har min smärta i min arm krypit upp till min armbåge. Den dunkar och hugger lite men det gör inte störande ont, bara när jag rör armen. Meeeen, skit samma nu. Har precis ätit upp min frukost, kollat klart bloggarna och tittar på tv. Om ett par timmar måste jag röra mig till Albertinas dansshow som börjar 17.00. Jag hoppas verkligen att jag kan få skjuts dit för jag vill absolut inte gå i regnet, usch! Hellre att jag går i snöstorm, var är det älskade snön? Måste titta SMHI nu och kolla när min favorit årstid kan börja, nu är det ju faktiskt första advent men ingen snö...


28 november 2010 såg det ut så här, så vackert med snön!



You can do it

Har börjat på säsong 4 nu, lär väl vara klar nästa vecka typ. Eller kanske den här veckan, 15 avsnitt kvar! Ska bli kul, måste också börja kolla på mina vinter/julfilmer! Men just nu börjar jag bli riktigt trött så ska bara kolla klart på avsnittet och sen lägga mig för natten. Imorgon ska jag sova ut hoppas jag, och sen på eftermiddagen ska jag på dansshow.

Konstigt nog börjar jag få jätte ont i min arm, när jag skriver. Jobbigt läge då man bloggar, men det funkar. Tänkte att det kunde vara någon slags konstig träningsvärk, men är lite röd och lite svullen. Så vet inte vad det kan vara. Äsch, nu ska jag kolla klart, sen sleepie!


Freaky fredag

Hallå, varför hade inte jag någon aning om att Freaky friday är på tv just nu?! Bästa men ändå konstigaste filmen ever!! Kollade på den nästan varje dag förut, haha... Men nu ska kolla, puss och kram!



Om ingen annan gör det

Ja då kan väl jag uppdatera eftersom ingen annan blogg gör det(!!!), det irriterar mig extremt mycket. När man inte har någonting att göra och kollar alla bloggar om och om igen utan att dom uppdaterar. Irriterande! Jag är just nu irriterad på det mesta, kanske lite pms-varning, nej tack! Sitter och kollar på lite "saker" till en "sak" i februari och det är inte till Kina. Utan en lite hemlighet typ. 
Har för övrigt nästan kolla klart på hela O.C säsong 3, ett avsnitt kvar!! Sen är det bara sista säsongen kvar, sorgligt. Får börja med OTH sen. Men nu ska jag lägga mig på vovvens mjuka bak och mysa!


Så där känner jag mig just nu - frusen, ensam, lite deppig och galet kär.


Shake it off

Ni vet i filmer när personer ramlar rakt fram utan att knappt ta emot sig? Oftast i komdie filmer eller serier. Så gjorde jag nyss... Haha! Jag skulle springa in till köket och så stod det några skor i hallen som jag inte såg, så jag sprang och snubblade på skorna, föll pladask på magen och slog i golvet. Gjorde inte så illa mig, bara stötte i ett skåp lite. Sen ställde jag mig upp och skakade av mig smärtan, shake it off! Haha, jag kan bara tänka mig hur roligt och klantigt det såg ut!


Home alone

Nu har jag precis varit ute en härlig promenad med Elsa, hon träffade en stor pudel som hon lekte med, jätte gulligt! Nu väntar mat och O.C, jag är helt själv i ett par timmar till så det är skönt. Ikväll ska jag försöka få lite plugg gjort, har så otroligt mycket att göra när det gäller skolan. Behöver lite lugn och ro men får nog vänta till jullovet innan jag kan ta det lugnt. Efter lovet är det 110% projektarbete för Kina närmar sig fortare än vad vi tänkt oss. Men det ska bli roligt!

Nu lite O.C i väntan på att ugnen ska bli varm!


Groupon

Jag får varje dag mail om olika erbjudanden från Groupon, jag älskar det! Otroligt bra erbjudanden och nu vill jag slå till.. Det finns otroligt mycket olika saker och ett tips till er är att skriva in er mail så ni också får erbjudanden för det är verkligen jätte bra! Så gör det.


"Groupon lanserades för bara något år sedan och är redan ett av världens snabbast växande företag.
Deras affärsidé är riktigt smart, att låta grupper av människor ta del av ett erbjudande som bara går igenom om ett visst antal köper det erbjudandet som visas."


En oplanerad lördag

Guten morgen. Sitter och äter frukost helt själv, med O.C. Idag står plugg på schemat och kanske en dansuppvisning, det beror på, antingen idag eller imorgon. Annars vet jag inte vad jag ska göra, orkar ju inte plugga hela dagen direkt. Men någonting kan jag väl hitta på, ta en promenad med hunden eller vad som helst. Men nu lite mer O.C, kram på er!


My wish...

Idag skrev jag en önskelista, 20 punkter. Jag ogillar personer som säger bara kanske två-tre saker som dom önskar sig. Man behöver lite att välja mellan liksom. Så jag samlade ihop 20 olika saker. Här är 10 stycken av dessa, detta är det jag vill ha mest. Men det finns även "småsaker", halva listan nu, halva listan nästa vecka. För nu är det mindre än en månad till min stora lilla dag! Jippie!!


- Mobil (HTC incredible S)
- Tofflor Från Åhléns
- Body butter duo från The body shop
- Träningsskor (Nik Wmns Air Vivus)
- Påslakanset från IKEA
- Fallskärmshoppning från Liveit.se
- Hörlurar från Urbanears
- Skor från Wildflower by Kenza Lively
- Ljusstake från Indiska
- Plånbok från Monki



Ikväll sitter jag i juryn

Sitter och tittar på Idol, tycker helt klart att Robin är bara för go! Och Amanda. Så dessa två härliga personer ska enligt mig gå vidare. Molly och Moa är jätte bra, verkligen, men har aldrig haft någon av dom som min favorit. Så sorry, men en ska åka ut och tyvärr säger jag...Moa, eller Molly. Kan inte bestämma mig!

Just nu kör Robin, han blir bara bättre och bättre, så sjuuuukt duktig! Hoppas han är med i finalen. Nu ska jag gosa ner mig i min sista godispåse för 2011, kram!



Långfredag

Min fredag har varit SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR lång men schemat säger att den ska vara så här kort. Men efter min enda lektion som jag jobbade superbra på, körde vi projektarbete till halv tre, nu är jag hemma och ska snart gå ner till ICA och handla lite mat. Men efter OTH, så klart. Men dagen har varit mycket bra trots mitt sura humör. Kram på er!

Matmys

Mähäh.. Sitter med två mackor, en i magen dock, ett oboy glas och tre chokladmuffins. Tror bara jag kommer orka en muffin men hur som helst ska jag mysa med mat och mig själv till jag somna framför O.C, är tidigt i säng ikväll och hoppas därför att kunna sova bra och länge. Nu gör mitt ärr jävligt ont, hatar när det gör ont för då tänker jag på det, annars brukar jag inte göra det så ofta. Hur som helst, puss!

Idag är jag ledsen

Jag är allt annat än glad idag. Jag är trött med en enorm huvudvärk. Jag mår inte bra och är inte glad. Min dag har inte varit den bästa. Spanska provet fick vi tillbaka idag och det gjorde mig glad för stunden. Men inte mer än så. Nu vill jag lägga mig under täcket och aldrig komma upp igen. Jag känner mig deprimerad. Men istället ska jag ta ut min hund på en promenad, har dragit på mjukisbyxorna över tightsen och har en fleecetröja, borde inte frysa. Hejdå.


Julklappstips nr. 2

Nu tänker jag mer till mamma, äldre syskon eller liknande. Saker till hemmet men lite snyggare, roligare och kanske finare, ljuslyktor, koppar, vaser m.m, smycken, hudprodukter, filtar, morgonrock, tofflor och någon rolig bok.


Inköpsställen: Åhléns, Lindex, Bluebox.se, The body shop, Snö of Sweden, Kosta Boda, Indiska.


SÅ TRÖTT

Jag har inte sovit så dåligt som jag gjorde i natt på väldigt länge. Jag stängde ner datan och släckte lampan runt halv tolv. Halv ett kollade jag på klockan, klockan två kollade jag på klockan, jag låg och vred mig hela natten och kallsvettades. Nu känner jag mig jätte hängig och trött. Vill inget annat än ligga kvar i sängen och sova minst 4 timmar till för som jag räknat ut det så har jag sovit 3 timmar. Och att gå till klockan sex och sen träna känner jag ingen lust för. Meeen ska väl göra det ändå. Ha en underbar dag!


Vinterpäls

Ikväll har jag legat i soffan i köket och sovit, haha. Åh, jag älskar att sova efter en härlig middag. Maten smälter så skönt och jag slipper känna mig tung om en sten. Så där somnade jag i säkert 1 timme åtminstonde. Så trött är jag knappst nu, har nyss tagit en dusch där jag gjorde in inpackning i håret och ansiktsmask i fejjan, plus rakade benen faktiskt. Jag vill inte börja min vinterpäls än, snön har inte ens kommit ju. 

Det är så jäkla skönt att inte ha en enda läxa till imorgon!! Och att jag går till halv sex gör faktiskt ingenting när jag det gäller imorgon, efter skolan ska jag träna så kommer hem runt sju imorgon, som tidigast. Lång dag imorgon och därför tar jag med mig lite frukt till skolan, mums så mysigt jag ska ha det imorgon! Nu ikväll ska jag kolla på O.C och sova. Kram!


It's a beautiful day or..?

SA JAG ATT SPANSKA PROVET SKULLE GÅ BRA?! Fuck that!!! GAAAAAAAAAAAH. Jag är lite upprörd, mitt VG i spanska är långt bort känns det som. Haha. Jag måste dränka mina sorger i tomatsoppa med pasta och några baugettebitar! Sen ska jag titta på tv eftersom vi har fått tillbaka våran box. Sen lite O.C och ska försöka göra två texter till imorgon. Dagen har annars varit rätt rolig, är på bra humör men inte pga av spanskan. Jag har verkligen behövt den här dagen, med massa bus med Marjam, massa spelande på Marjams mobil, massa skrik och skratt med Marjam! Haha! Hörs när jag är lugn och snäll igen, kram!


Trött morgon

God morgon... Så trött. Fast gillar mina onsdagar! Korta, men med roliga och bra lektioner så det borde gå snabbt. Efteråt ska jag träna och när jag kommer hem ska jag plugga. Just nu vill jag bara ligga kvar i min säng och aldrig kliva upp. Det är så varmt och mysigt.. När alarmet ringde 06.06 så flög jag upp ur sängen, vet inte varför eftersom jag sovit dåligt och var riktigt trött. Men ställde mig i duschen och vaknade till liv lite. Nu ska jag upp ur sängen igen för att gå igenom spanskan. Wish me luck. Ha en bra dag!!


En självklarhet

En självklarhet att denna snygga kjol kommer finnas i min garderob inom snar framtid! Ett ord: Läckert.


Mjölken varmnar

Internet har inte funkat idag. Förutom nu då. Men just nu ska jag bädda ner mig och kolla på O.C, har pluggat spanska sen jag kom hem med paus för middagen, känner mig riktigt säker på spanskan tills imorgon och unnar mig därför ett par O.C-avsnitt, mjölk och surisar! Men just nu håller mjölken på att varmna(istället för kallna?!) så kram på er!!

Rubriken bryr sig inte

Mina dagar får vara hur dåliga som helst, så länge mina kvällar blir som denna! Har legat i sängen och lyssnat på när Elvis snarkar, kollat på O.C och smsat. Är glad. ÄR GLAD! Ja, faktiskt! Det var skönt att skriva efter dagen idag. Imorgon väntar enligt schemat en rätt jobbig dag men ska ta mig igenom den så lugnt och fokuserande jag kan. Och imorgon är det bara en månad kvar till min födelsedag!! Jag är som vanligt jätte spänd men orkar inte bry mig lika mycket i år, trots att det är 18årsdagen. Skit'it bah. Nejdå. Och imorgon är det två veckor till jag ska ta bort en leverfläck på magen. Den har alltid varit lite annorlunda men jag har gillat att ha den där, tycker om den men säger farväl om två veckor för då ska den bort. Därför att. 

Nu ska jag på toa för jag kan knappt hålla mig nu! Ha en underbar natt så hörs vi imorgon. God natt och sov gott, puss och kram!!


It beats for you

Det blev inte som jag tänkt mig med O.C - duscha - O.C. Utan det blev plugga - duscha - O.C. Funkar det med! Hade ju glömt min lilla dos av spanska idag, har ju prov på onsdag och tar lite i taget, har gjort alla uppgifter men det är bara att få in det i huvudet som är den svåra biten. Men det ska nog gå riktigt bra, fick VG sist och vill verkligen ha VG igen, minst. Så ska satsa stenhårt imorgon och på onsdag då provet är. Nu ska jag dra på mig mjukiskläder och sen hämta ett glas mjölk och njuta ett par avsnitt av världens bästa serie, enligt mig, O.C!

Jacka, skor och halsduk

Jag letar efter en ny vinterjacka och jag tror jag hittat den + ett par jätte snygga, varma och billiga skor + en massa mörka härliga halsdukar! Vad tycks?


Gina tricot, H&M, Monki och Chicy.


Rädd för livet

Just nu vet jag ingenting. Just nu känns det som min värld står stilla. Just nu mår jag inte bra. Inte bra.

Men jag har ätit, varit ute med Elsa och gjort lite viktiga saker sen jag kom hem. Just nu sitter jag och kollar lite info om hemliga saker på Google, Google är väl rätt bra va! Tänkte titta på O.C, duscha, titta lite mer O.C och sen sova. Härligt. Men just nu behöver jag någon att prata med, ingen som skulle börja prata om något annat, ingen som skulle svara något jag inte vill höra, någon som skulle säga att om det händer mig så finns den där varenda sekund på dygnet, för just nu är jag livrädd. Men det har ingenting att göra med vad som hänt den här månaden, det har att handla med mig och nej, jag orkar inte skriva om det. Jag återkommer när jag har all information rätt. Men lite O.C då!!


Julklappstips

Nu har jag kollat runt på nätet och hittat lite roliga grejer så tänkte ge er julklappstips. Minst en gång i veckan fram till jul. Den här gången kollade jag till systrar, kompisar och liknande! Där jag lagt t.ex smink, smycken, accessoarer, tofflor, en box med sina favoritserie, väska, badskum m.m.


Inköpsställen: H&M, Åhléns, Monki, Gina Tricot, Lindex, Gallerix. Finns lite överallt!



Kameran

Sitter i skolan bibliotek och försöker jobba med naturkunskap, ska redovisa om kameran, riktigt tråkigt fast det går bra. Börjar igen kl. 13.00 med filosofi och hoppas få mycket gjort där. På fotolektionen gick vi igenom allting till provet nästa vecka, jag höll på att somna... Men nu ska jag få lite mat i magen och kamera fakta in i hjärnan. Kram!


Again and again but only because


Fredag hela veckan, tack..

F.A.N! Vad jag har sovit dåligt inatt asså.. Inte ens kul! Är på jätte dåligt humör just nu och tror knappast att det kommer bli bättre, helst av allt skulle jag stanna hemma och plugga MEN såklart är det otroligt viktigt att vara med på fotolektionen idag för nästa vecka har vi prov. Och i filosofin har vi eget arbete och jag och Märjis har inte ens börjat.. Men jag hoppas att jag vaknar till så jag slipper sova när jag kommer hem idag. Tänkte plugga, äta middag och sova extremt tidigt så att jag kanske vaknar av mig själv imorgon, det skulle vara en dröm! 

Igår satt jag nere och letade efter några DVD-skivor så såg jag att vi hade The Ring filmen och oj vad påverkad jag blev av omslaget och baksidan, jag drömde alltså lite skräckfilmsdrömmar inatt vilket inte är bra för mig. Har Elvis i rummet hela natten och puttade ner honom från sängen, rullade på honom osv. Ingen rolig natt alls. Trodde verkligen att jag skulle kunna sova bra. Men jag får ta igen inatt istället. Nu väntar min tandborste, hej och hå!

Ett leende innan sömn

Två timmar senare och jag säger god natt! Får ca 8½ timme sömn inatt om jag sover hela natten tills alarmet ringer vilket jag hoppas och tror. Fick ett sms som gjorde mig glad och därför tror jag på mig själv just nu! Nu har katten krypit in bredvid mig så jag ska bara stänga fönstret och slänga på mig en av Andreas tröjor, så mysiga att sova i. Så god natt på er som fortfarande är vakna, vi hörs imorgon!!



Det här är min andra pojkvän, min första är alltid Andreas och min andra är min älskade Elvis! 
10 år tillsammans and still going strong!


Ett glas kallt

Nu ska jag kolla på ett par O.C-avsnitt som vanligt, efter kanske jag sover eller så sätter jag på en film. Får se. Har ju en liten sovmorgon till 10 så det är lugnt. Men nu O.C och ett kallt glas mjölk, åh så mumsigt!!

Slänger ihop en sats med mamma

Våran box till tvn är sönder, det är så jävla meningslöst! Men jag för över lite filmer till mitt USB-minne och tänkte slänga ihop en sats chokladbollar så jag och mamma får någon underhållning ikväl iallafall. Såg nu att The Holiday funkar bara på vissa uppspelningsformer. Typiskt, jag hoppas den funkar i tvn. Annars blir det någon annan film. Kanske Love Actually, den är ju helt underbar! Men jag håller tummarna, kramar!

Fem romantiska vinterfilmer

Här är de fem filmerna jag laddar ner, alla utspelar sig under vintern och julen och innehåller romantik! Några har jag inte sett faktiskt. Lovar att berätta vad jag tycker om dom efter jag sett dem.

The Holiday, The Family Stone, Nothing like The Holidays, Love Actually, Four Christmases.



Låt aldrig hoppet försvinna

Har gjort en julspellista på Spotify och på datan, håller på att ladda ner FEM romantiska julfilmer som jag kommer titta på, en varje vecka till julafton. Börjar ikväll och ska nog kolla på The Holiday, älskar den!! Perfekt, åh vad jag gillar julen. Om det var för ca en månad sen skulle jag skriva att jag älskar jul men just nu gillar jag bara julen. Det finns mycket saker som fattas just nu och när allting är i ordning igen så älskar jag jul, men innerst inne så är det klart jag älskar jul!

Har städa rummet och pluggat, ska hoppa in i duschen medans julmusiken spelar på högsta volym! Sen väntar en tidig middag, eller sen lunch. Vilket som, jag är galet hungrig!


Allting är så jävla svårt

Jag vill ha dig tillbaka
Jag vill inte känna som jag gör
Jag vill inte att du ska vara olycklig
Jag kommer kämpa för att det ska vara vi
Jag kommer aldrig ge upp om dig
Hur ont och jobbigt det än blir
Så kommer jag alltid vara här
Det finns ingen annan än dig för mig
Jag försöker vara stark men det är svårt
Jag försöker kämpa för oss men det är ensamt
Du förtjänar aldrig att må dåligt eller vara olycklig
Du är den underbaraste person jag träffat
Du ger mig så mycket lycka att leva för
Jag hoppas jag ger detsamma till dig
Du förtjänar det bästa i hela världen
Och det försöker jag vara för dig
Men vet inte om jag lyckas
Det jag vet är att jag saknar dig
Och att jag vill att du ska vara hos mig
Och att jag vill att du ska vara lycklig
Att vi ska vara lyckliga tillsammans
Och att du känner så som jag gör
Och att du älskar mig för
Jag älskar dig.

Vill ingenting förutom det

Jag är jätte seg idag, vaknade flera gånger under natten och sov riktigt dåligt. Nu har jag jätte ont i huvudet och känner mig hängig. Idag är det en sån där dag jag önska att jag inte var ensam, ha sällskap och titta på någon serie hela dagen. Jag har en klump i magen och önska att någon kunde sparka bort den. Jag vet exakt hur och vad men det tar tid. Jag avskyr att må så här. Jag vill spola tillbaka tiden och allting kunde vara som då. Allting var så färgglatt, jag var glad, jag vill göra omgivningen färgsprakande medans nu vill jag ingenting, jag vill ligga i sängen, kanske plugga då och då men annars inget. Jag saknar allting och jag får skylla mig själv. Men jag känner inte ens någon motivation. Jag gjorde det igår, lite. Men efter flera jobbiga drömmar och en jobbig natt så vill jag ingenting annat än få en gigantisk kram. Nej usch vad jag känner mig dålig idag. Nu ska jag titta på O.C, hoppas det hjälper mig lika mycket idag som det gjorde igår..


Klockan är två

Nu är klockan allt för mycket och jag som skulle sova tidigt ikväll.. Men fick ett sånt himla tryck i magen, som om någon stod på mig. Jag kunde inte gå rakt och sist det var så blev jag opererad. Nej tack! Men det blev bättre när jag fick lägga mig ner. Så nu ligger jag och skriver med en hand, lite knepigt. Klockan är två nu, usch så sent. God natt på er. Hoppas ni sover, jag ska försöka sova och om jag inte lyckas blir det några till avsnitt av O.C!


OC är min terapi

Jag har tittat på ett par avsnitt av O.C, älskar verkligen den serien. Nu börjar jag på säsong 3. Ska nog ta med mig datan upp med en macka och ett glas oboy och titta på ett par till. Är inte så trött pga att jag sov en halvtimme tidigare ikväll. Imorgon kan jag iallafall sova ut, sköönt. 

Men just nu ska jag torka bort min mascara som runnit pga tårarna, sista avsnittet är så bra och så starkt! Det är terapi för mig just nu. Behöver se allt hemskt, alla känslor, all kärlek, all lycka och glädje, rikedom som har i O.C. SÅ.JÄVLA.BÄST! Finns det någon som inte gillar OC, finns det?!

Fokuserar på plugg

Jag sitter och tittar på tv, kollar mailen och pluggar denna lördag kväll. Funderar på vad jag ska köpa i julklapp åt vissa personer.. Vissa är så otroligt svåra medans andra är hur enkla som helst! Men iallafall, spanskan flyter på nästan. Ska bli skönt när jag gjort provet för då har vi inget mer i spanska denna termin, hur härligt som helst. Då kan jag fokusera på annat arbete, har ju redovisningar i naturkunskap och filosofi innan jul, prov i tre till ämnen och inlämningsuppgifter. Skolan tar upp så galet mycket. Nästa vecka ska jag fokusera på plugget och träning - bara! Ska få så mycket gjort som möjligt. Sen när helgen kommer ska jag njuta, slappna av och tänka på annat! Juste, då ska jag ju på Albertinas dansuppvisning! Och då är det första advent!! 

Men nu tillbaka till plugget.


Finalen av idol

Nyss beställde jag biljetter till mig och Albertina till Idol-finalen! Hon fyller 8 år två dagar före finalen så jag tar med henne till Globen för en föreställning hon sent kommer glömma! Det kommer bli otroligt roligt, nu hoppas jag bara någon av mina favoriter är i finalen! 

En idé

Kollade lite på IKEA's hemsida och blev inspirerad. Jag har länge haft planer på att göra om mitt rum och tror nu jag vet lite mer hur. Detta som jag såg var otroligt smart och då får man plats med mer förvaring, helt perfekt. En tv-bänk och en spegel över, och lite korgar i hyllan. Hur smart som helst!

Den vänstra spegeln är från Jysk, resten IKEA.

SNÖ

Jag längtar galet mycket efter snön. Jag vill åka snowboard i Alperna! Första gången jag testade att åka snowboard gjorde jag det i Alperna, det var en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Top shop har gjort kläder för skidbacken vilket jag tycker är jätte bra och smart, plus att dem är så snygga!



Jag biter mig igenom

Har så förbannat ont i magen, precis vid mitt ärr också. Jag orkar knappt sitta. Men all smärta som jag haft under de senaste månaderna har jag jämför med 9-12 augusti, då känns det knappt som någon smärta. Under de dagarna mått jag otroligt dåligt, inte tänka på vad som kunde hänt.. Men nu tänker jag inte på det utan jag blickar framåt och känner att den smärtan jag känner just nu är inte så farlig, jag biter ihop.

Jag ska sätta mig och plugga spanska, sen städa, sen plugga naturkunskap. Har förövrigt tappat bort mitt pluggschema, då håller man verkligen inte koll! Ska göra ett nytt, ett ordentligt. Nu skulle jag egentligen visa er mitt kap jag gjorde på stan idag men det är för mörkt för att fota just nu så ni får se imorgon! En rosa snygging som är perfekt för träningen i vinter. 

För mig känns det som det är söndag idag, helt galet. Men jag tror att det känns så bara för fredagen var såååå lång och kämpig. Men nu väntar ju underbara spanskaplugget! Kram.


Jag bläddrade och klickade, så blev det denna osnygga bild.


Allt och lite till

Kände när alarmet ringde att jag ville inget annat än ligga kvar, men struntade i mina tankar och tog mig upp, åt frukost och duschat. Ska åka till stallet om en kvart, möter upp lilla Albertina och min syster där. Efter hon har ridit så ska jag på stan, kolla julklappar och sen möta Andreas. När jag kommer hem ska jag plugga spanska och städa rummet. Så den här lördagen blir allt annat en avslappnad. Men det är okej. Nu måste jag fixa det sista, kram!


Inredning

Lite andra saker jag önskar mig på min stora 18årsdag och julafton är inredning, allt från påslakanset till tidningsställ. Här är lite go'saker! Från Indiska och Åhléns.


Ta hand om er

En bloggerska ska har en helt underbar blogg skrev ett inlägg om att hon har fått cancer, jag fick en klump i magen och blev helt ställd. Cancer. För det första så avskyr jag ordet cancer, det är ett jobbigt ord att skriva och att säga. Men tänk att få ett sånt besked, hur skulle man reagera, vad skulle man göra. Det finns otroligt hemska berättelser om den sjukdomen. Jag hoppas aldrig någon i min närhet drabbas av det, jag hoppas ingen drabbas men det vet vi alla är nästan omöjligt. Alla som har personer i närheten med cancer hoppas jag tar hand om dom och visar sitt stöd. Och jag hoppas inom en snar framtid att så många som möjligt överlever cancer och kan leva livet till fullo. Ta hand om er älsklingar!

Alla kan göra något.

Träning hjälper mig

Just nu är det många känslor som snurrar runt om mig. Bra och dåliga. Men det har faktiskt ingenting med människor jag känner att göra, inte med mig heller, bara lite med mig. Men jag kan hantera det, mest genom träningen. Träning hjälper mig enorm mycket, tar ut allt genom träning och efteråt känner jag mig så fri. 

Busborgen var helt galet! Vi hade roligt men det tog verkligen på krafterna. Slutade inte som vi alla ville men vi lyckades att göra det bästa av situationen. Imorgon ska jag med Albertina till stallet runt 10 och efter det ska jag på stan och resten av kvällen består av spanska plugg för nu jävlar ska jag ha högre än sist på provet! Men just nu sitter jag och dricker citronvatten, tänker på julklappsköp och såklart - idol! Ha en trevlig kväll.

Ny hårfärg


Den här bilden är mer lik färgen. Jag är supernöjd!

Vinterjacka

Hur härlig vinterjacka är inte detta? Är lite sugen på att klicka hem den, men ska fundera lite till...

Stor verkstad

Sitter i skolan och jobbar om kameran, Kina, Kinas styrelseskick, dödshjälp. Herregud. Men mycket får jag gjort vilket är toppen! Om 50 minuter hämtar mamma mig för vi ska vara barnvakt en stund innan vi beger oss till Busborgen med resten av barnen. Kommer säkert bli en fartfylld och aktiv eftermiddag. Jag hoppas ni kommer ha lika roligt som jag förhoppningsvis kommer ha! Hejdå.

Vi saknar dig


Tar av mig masken i en sekund

Nu ska jag vara helt ärlig, lägger ut alla kort på bordet. Om sanningen ska fram nu, så mår jag sämre än på länge. Ingen har frågat hur jag mått utan folk har bara frågat "hur är det?", för mig är inte det samma sak. Men nu säger jag det, jag mår jätte dåligt. Tänk er själva att vara borta från sin andra halva, sakna honom dag och natt. Det för förjävligt och det är svårt och jag mår fruktansvärt.. Jag säger att jag kämpar men det är sååå svårt!! Mitt hjärta gör ont och jag vill bara gråta varenda sekund men försöker verkligen vara stark och kämpa mig igenom allting som händer i mitt liv just nu. Jag har svårt att sova på nätterna, jag har svårt att gå upp på morgonen, allting blir så mycket svårare utan min pojkvän. Jag har aldrig känt den saknaden som jag gör, jag vet att jag ska ge allting tid men det är jobbigt och det gör ont. 

Allting blir så mycket jobbigare när jag inte har min älskling här, jag kan inte prata som vanligt, jag kan inte vara mig själv. Jag har så ont och det är otroligt jobbigt. Det enda som jag önskar just nu är att få en enorm, varm kram, ett leende och det som betyder allra mest. 

Det känns som jag bär en mask varje dag jag går till skolan. Jag kliver upp på morgonen och varje gång tittar jag bredvid mig i sängen, fortfarande tom, jag äter frukost utan att säga något eller göra något, går till skolan och försöker göra mitt bästa för att personerna runt om mig inte ska känna att jag är ledsen, deppig eller mår dåligt. Då mår bara dom runt om mig dåligt. Men jag känner att här i bloggen kan jag skriva av mig om det jag känner osv. Så här kommer jag skriva exakt vad jag känner. Jag vet inte vilka ni är som läser men jag förbereder er nu för att jag kommer skriva av mig här på kvällarna. Men det kommer inte bara vara känslor och tankar i bloggen, jag lovar.

Jag saknar och älskar min pojkvän otroligt mycket och det finns ingen som honom! Det kan jag lovar er. Han är unik och jag skulle göra vad som helst för att ha honom här just nu. Det är ett stolt hål i mitt hjärta och jag lider verkligen. Min kärlek är starkare än nånsin för honom och saknade går inte att beskriva. Jag är kär, jag är ledsen, jag är glad för att jag har honom men jag gör allt för att inte verka deppig eller förkrossad. Jag gör allt för att ha honom här. Jag kämpar, det kommer jag gör hela tiden..

Den här bilden tog jag för 1 minut sen, jag färgade håret idag. Bilden ger inte rättvisa.

Versace for H&M

Jag ska inte vara sämre än de flesta. Jag kollade igenom Versace kollektion för H&M och tyckte verkligen verkligen verkligen INTE om den. FY vilka fula plagg, hallå ni kan bättre!! Nej, besviken men hade inga planer på att köpa någonting ändå. Men här är mina två favoriter, så fula var dom väl inte? Tycker inte jag iaf.


Jobb sökes

Sitter sorgligt nog och tittar på bingolotto... Det är inte ens Simpsons på tv nu! VARFÖR..?! Jaja. Vad ska jag skriva? Öh, imorgon har jag en lektion och sen lite PA och annat plugg. Freakin' shit. Men varför bloggar jag nu om jag ändå inte kommer på någon att skriva? Det var väl meningslöst. Men jag kan ju berätta att jag sökt lite jobb. Det är väldigt svårt att få jobb men att söka skadar aldrig! 

Ser verkligen fram emot helgen, ska plugga så mycket som jag hinner, alltså väldigt mycket och så ska jag träna. Och imorgon åker jag ju till Busborgen och spenderar eftermiddagen där. HEJDÅ kommer inte på något mer ni behöver veta just nu. Ska göra ett inlägg sen om lite allvarliga grejer än plugg och jobbsökande..

Hemlis

Hemma från träningen, magen kurrar och hmhmhmhmhm. Tänker inte säga vad det betyder för jag ska se om vissa personer kan se det själv. Jätte konstigt låter det, jag vet. Men så är det! Imorgon efter skolan ska jag till Busborgen med Albertina och Svante, och min kusin Johannes! Kommer vara helt slut när jag kommer hem imorgon kväll. Ikväll ska jag plugga lite spanska och ta det lugnt. Nu ska jag kolla i en katalog från Luleås universitet för.. Snart tar jag studenten! Kram.

Champagneglas

Åhå! Studenten då, beställde ju mössan i tisdags och slängde med ett champagneglas också! Som mitt namn kommer stå på, perfekt till champagnefrukosten! Vi beställde från ABC-gruppen.


Träning

Är jätte trött efter en dålig natt och tre timmar skrivandes vid en data. Nationella provet gick faktiskt bra, det flöt på och skrev ca 3 A4. Är rätt nöjd! Nu sitter jag med träningskläderna på för att dra ner och träna lite. Sen ska jag vila och plugga resten av kvällen/dagen. Ha det bra!

Det som jag alltid sagt till dig


Svenska B - nationella

God morgon! Fy, när alarmet ringde ville jag verkligen inte kliva upp. Det var så varmt och skönt, ska slänga mig i sängen och sova någon timme när jag kommer hem. Men nu sitter jag här med frukost i magen, hängiga ögon och gåshus på armarna. Men nu väntar nationella provet i svenska B, skriftligt, på datan, i flera timmar. Vissa säger till klockan två, vissa säger till klockan tre. Men hur som helst så kommer det bli en otroligt seg dag, internet i hela skolan är avstängt, som tur är har jag mobilen som jag kan smyga med lite. Nu ska jag faktiskt värma mig i 10 minuter till i soffan och sen gå och göra lite chokladbollar till mig, ha en underbar dag!

Lycka till alla som skriver nationella idag!

Taggar till

Mina små trollungar, dom är så underbart söta! Nu sitter jag hemma, har läst igenom mitt svenska häfte så allting är redo och klart inför imorgon. Har en baugette, chokladbollar och en cola med mig. Borde överleva morgondagen. Är inte så taggad men det kommer faktiskt bli skönt att inte ha någon lektion alls, utan bara sitta vid datan och skriva. Efter skolan ska jag träna igen, och sen blir det plugg. Gud så mycket, på en gång.. 

Just nu vill jag bara lägga mig i sängen men ska vänta en stund med det. Mår inte så bra och är inte tillräckligt trött än. Vi hörs imorgon, kram!


Kanske en opassande bild men jag känner att jag behöver något sånt här nu..


Hej, hejdå!

Hej, men hejdå samtidigt! Nu åker jag till mina favoriter och är barnvakt ikväll, ha det gött! När jag är där ska jag läsa igenom svenskan för imorgon vankas nationellt prov HELA dagen, kram!

En sak i taget

Jag är stolt över mig själv! Har jobbat historia trots att jag inte har historia i år. Jag har lite uppgifter från förra året som jag måste göra så nu gjorde jag en del, av fyra. Har gjort ett pluggschema också. Känns inte så mycket och jobbigt just nu. Har spanska prov nästa vecka, som jag fick veta idag. Det sätter jag fokus på nu. Efter det har jag ett prov i foto, uppgifter i medieproduktion, naturkunskap redovisning och filosofi grejer. Oj... Nu lät det jobbigt helt plötsligt. Men jag ska ta en dag i taget, en uppgift i taget. Nu ska jag börja med min power point till naturkunskapen. Hare!

Frost






Pluggschema

Hej på er! Har slutat redan och är faktiskt hemma. Slutade för ungefär en timme sen så det är ju rätt skönt. Nu ska jag göra lite lunch, ska göra lite tacos, mums!! Sen ska jag sätta mig och plugga och göra ett schema för mitt plugg. Jag trodde faktiskt att det skulle bli rätt lugnt efter religionsprovet men NEJ, inte en chans. Så jag ska göra ett schema om när vilka prov/redovisningar kommer vara, vad jag ska göra och när. Men nu skriker min mage så puss på er!

De bästa personer i hela världen!!

God natt

Efter att ha försökt sova i ungefär en timme utan att lyckas så satte jag på O.C. Ögonen blir tyngre och tyngre vilket betyder att jag börjar bli trött va? Jag ska försöka sova när avsnittet är slut, alltså om ca 10 minuter. Det känns tråkigare och tråkigare att sova ensam, det är verkligen något som jag avskyr. 

Den här veckan är seg och jobbig. Inte alls lika rolig och snabb som jag trodde. Men jag kämpar. Vi hörs imorgon, sov jätte gott!

Träning imorgon

Ingen naturkunskap imorgon = slutar kl. 12! Men när jag tänker efter så tror jag att jag och Marjam bestämde att vi skulle plugga efter skolan. Jaja, vi får se. Imorgon ska jag gymma efter skolan, behöver det sååå mycket! Vill bara träna och lyssna på helt grym musik. Nu sitter jag och tittar på tv, känner mig inte sugen på att sova. Vet inte riktigt varför. Jag brukar vilja gå och lägga mig men inte idag. Sitter och tittar tills jag blir otroligt trött. Bra idé va? Yes. God natt sötnosar!

Can't you hear that boom?

Boy you got my heartbeat runnin' away,
Beating like a drum and it's coming your way.
Can't you hear that boom?

Wait a minute...

Hmm.. Kollade runt efter systemkameror hela eftermiddagen. Vette fan. Nu hittade jag en annan som jag blev ännu mer sugen på, priset är dock högre men kameran är ju bara för bra! Här är mina tre favoriter och den jag gillar mest är den till höger(vill gärna ha en i röd färg och alla dessa kan vara i den röda färgen).

This christmas...

Den här julen är kamera en av min största önskan. Och jag har äntligen, efter flera dagars letande hittat den jag vill ha. Nikon 1 J1, har läst bloggar som har den, har läst recensioner och kollat på bilder som tagits. Den verkar vara otroligt bra och jag hoppas verkligen att jag får den. 

Och hur snygg är den inte? Finns i flera färger men jag vill helst ha i röd. 
- Alltid redo för mig!

Studenten 2012

5 juni 2012 kommer jag springa ut ur skolan och aldrig sätta min fot där igen! Jag kan inte beskriva det men jag längtar så sjukt mycket. Så här kommer min studentmössa se ut, rosa och galet snygg. Den är i kashmir till och med! Vad tycks?


Studentmössan

God morgon! Har precis duschat och sitter och torkar just nu. Idag är det MÖSSPROVNING, ska beställa min studentmössa, hur härligt?! Åh! 

Jag har egentligen ingenting att skriva förutom det eftersom ingenting annat kommer hända idag. Så ha en underbar dag så hörs vi lite senare! Kram.

Katt och råtta

Vilken tråkig men ändå otråkig måndag! Jag och Marjam kunde ju inte plugga för 5 öre, vi satt bara och lekte med henne mobil och spelade ett spel med en råtta och skrattade och skrek i hela cafeterian. Fast det var nog det jag har behövt utan att veta om det. Vi hade en jätte rolig dag i skolan idag, imorgon kommer jag ett steg närmare studenten... WOW, shit, det får ni veta imorgon..

Nu ska jag titta på OC och dricka mjölk, älskar kall mjölk. Imorgon har jag riktigt med sovmorgon. Kram!

En tråkig måndag

Jag är helt galet trött, hade jätte svårt att somna igår så jag kollade på 5 OTH-avsnitt. Så jag somnade runt halv fyra, inte bra. Men jag får bita ihop och ta mig till skolan. Ska gå till skolan i kylan, fy.. Det finns tusen saker som gör att jag vill stanna hemma, men icke icke.. Har ändå bara två lektioner, och slutar 14.30. Sen när jag kommer hem måste jag plugga. Fan vilket tråkig dag. Imorgon kommer det stora provet försvinna, skönt. Plus en lång sovmorgon. Så imorgon kommer säkert bli en bra dag! Men idag, njaaaa... Kram på er!

En förklaring och OC

Läste nyss igenom inlägget som jag skrev för ett par timmar sedan, jag kan säga att jag visst längtar till julafton, det gör jag alltid. Det gjorde jag t.o.m 2007 så varför inte nu? Jag längtar galet till julafton men när jag inte såg att det inte kommer bli likt någon av mina 18 julafton så kändes det surt. Och just då när jag skrev ville jag hellre vara själv på julafton men nu vill jag absolut inte det..

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Spotify men ska sätta på ett O.C avsnitt. Imorgon ska jag plugga med Marjam hela dagen, vi har inte varit överens på länge och hade därför inte pluggat eller umgåtts utanför vårat skolschema så vi tänkte ta dagen imorgon till att plugga religion och jag hotade henne med att om hon sitter och spelar på sin nya mobil drar jag! Hehe.. Men klockan är lite för sent nu trots sovmorgon imorgon, nu blir det O.C. Hörs imorgon, en ny vecka reda!

Längtar inte längre

Hej.. Det är verkligen inte någon bra dag för mig, men inte en dålig dag heller. Är varken glad eller ledsen. Men när jag satt och tänkte lite så insåg jag att julafton kommer bli olikt sig, väldigt. Inte med någonting som har hänt den här veckan. Utan andra saker. Jag vägrar att ha en dålig julafton, jag älskar julen och jag älskar vintern. Aldrig att julafton är dålig, om jag så måste vara ensam så får det vara så. Jag har längtat efter julafton hela året, men inte lika mycket nu längre. Tyvärr, jag är jätteledsen över det men det finns nog ingenting jag kan göra åt det. Faktiskt..

Annars har jag pluggat religion HELA dagen, det är så mycket och jag skulle egentligen börjar på lovet men då hade jag plugg till naturkunskapen. Jag får lov att köra in allt om judendom, kristendom och islam på ett par få dagar. Inte okej. Önska provet var om en vecka på tisdag.. Men nu kämpar jag som aldrig förr. Imorgon ska jag nog köpa hem en B&J-glass och plugga exakt varje sekund. Skiter i allt annat då. Men just nu tar jag en paus, hoppar in i duschen och sen tillbaka in i religionens värld. Ha en fin kväll!


Julafton förra året.


Plugg x10

Skrev nyss ett inlägg men min data la av. Typiskt. Men jag har fullt upp idag med att plugga till mitt prov som jag har på tisdag i religion. Det är riktigt stort och mycket att komma ihåg och eftersom jag vill ha högre betyg än G så kämpar jag hårt! Mamma bakade lite muffins så jag ska ta några, sätta mig i köket med tända ljus, ett glas mjölk, fin musik och böckerna och plugga hela dagen. Mamma tog med sig Elsa ut i skogen så är helt ensam hemma!

Jag hoppas att veckan som kommer nu kommer gå snabbt. Måndag - plugg. Tisdag - plugg och prov. Onsdag - träning och plugg. Torsdag - prov hela dagen. Fredag - troligen Busborgen. Helgen - ta det lugnt med en hel del plugg. Roligt va? 3an är inte så enkel som jag trodde. Det blir säkert bättre nästa termin. Snart är det ju jullov, halva november har snart gått! Galet. Jag gillar det. Igår när jag gick och la mig var det 2 minusgradet ute! Jag bara längtar efter snön..



Näsblod och ensamhet

Stod och hjälpte Elvis och kände att det började rinna i näsan, inget konstigt med det tänkte jag. Kollde mig i spegeln och jag ser ut som ett spöke, ser likblek ut och blodet rinner. Blev rädd av mig själv, på det sättet har jag nog aldrig blivit. Sprang direkt till toaletter och försökte få in en tampong men tänkte att papper kanske var bättre när det rann som det gjorde. Riktigt läskigt faktiskt. Jag satte mig på golvet med huvudet bakåt och papper i näsa, började tänka då och en stund där kände jag mig ensam, så ensam som jag inte gjort på säkert flera år. Det kändes konstigt. Jag vet ju själv att jag inte är ensam. Men det fanns ingen där som kunde hjälpa mig. Om något skulle hända. Ingen var där. Min mobil var inte i närheten, mamma låg och sov tungt. Själv satt/låg jag på golvet och blödde rejält med näsblod, var likblek och ensam. Tänkte på om jag skulle ta mig till mobilen och ringa någon, men vem skulle svara? Folket ligger väl och sover nu, jag borde inte störa för en sån lite skit sak. Då kände jag att jag skulle vilja kunna ringa någon, när som helst, var och hur som helst och att den personen alltid skulle svara för mig, oavsett vad liksom. Men jag kanske har en sån person i mitt liv utan att veta det, eller så har jag det och vet om det men inte vågar inse det. Inte vet jag just nu iaf. Eftersom jag inte gjorde något. Jag vet att jag skulle vilja ringa ett par personer, som troligen sov eller sover och som säkert inte skulle blivit så glada om jag ringde och störde. Så jag satt kvar på golvet, Elvis kom och la sig bredvid mig och när jag hade kraften att ställa mig upp gick jag upp till rummet med honom, han har följt efter mig ikväll som om jag vore hans allt. Men på ett positivt sätt, har känt mig älskad av honom, av en katt... Jag låter sjuk i huvudet. Nu sitter jag vid datan med näsdukar, papper och två tamponger bredvid mig. Ska ju sova, men är lite rädd att sova när jag sover näsblod. Ska jag ringa någon? Tror inte det, klockan är halv ett, folk behöver sova. Jag är inte lika likblek längre. Men blodet rinner. Fan vad jag önskar just nu att jag inte vore ensam. Men jag ska nog ta och läsa lite gamla sms på min mobil har 22 stycker sparade sms som betyder mer än någonting och som får mig att känna mig älskad, precis det jag behöver nu. Har jag någonsin skrivit ett så här långt inlägg? Kommer ens någon orka läsa? Isf tack för det! Och det menar jag. Jag är glad att ni läser det här. Och jag hoppas att ni säger till de personer/den personen som ni alltid finns där för, oavsett vad, att ni verkligen gör det. Jag tror alla vill höra det. Man kan aldrig få nog av att höra sånt. God natt på er, massvis med kramar!

Det här inlägget lägger jag i Minnesvärda stunder 2011 för jag vill att när jag känner mig sådär löjligt lycklig och att jag känner att det finns minst en person som oavsett vad svarar, då ska jag kunna läsa det här och känna att det som jag kände ikväll är över. Jag vet att det säkert är svårt att svara hela tiden, men om man missar ett samtal/sms/mejl så kan man alltid höra av sig så fort man kan och säga att man missade det. God natt nu, nu ska jag lyssna på mig spellista på mobilen "deppig och lycklig".


Jag menar inte att det inte finns någon där för mig. För jag är lyckligt lottad och jag vet
att flera personer finns där för mig. Men jag vet också att jag inte vill ringa och störa
dom så sent på natten. Och jag menar mer att jag vill ha någon som jag kan ringa,
som jag känner att jag kan ringa, oavsett vilket klockslag och den personen ska svara
och inte vara arg eller sur. Utan kunna svara och fråga vad jag gör, hur jag mår, om något
har hänt. Förstår ni? Jag hoppas det, för jag vill inte såra någon med det jag skrivit nu.
Kärlek till er ALLA!


That's hot

Jag bytte bakgrund, igen. Nu ska jag inte byta förrän 2012! Jag älskar den bild galet mycket, kommer ihåg den tunnelbaneresan, den kvällen, den natten, allting faktiskt. Inte ofta men den här dagen var speciell. Gud, jag är galet kär och jag älskar Andreas helt otroligt!! Och hur snygg är bilden då?!


En jävligt sexig kille

Tog lite tacos med mamma nu ikväll, tidigare idag åt jag lax, det finns inget godare än lax! Sen sprang jag ner till ICA i sista minuten och sen en snabb sväng ut med Elsa. Nu ligger jag och Elvis och pussas i sängen, men något fattas.. Ikväll ska jag se filmen efter Så mycket bättre, jag tror den heter Dumpa honom, vet inte vad den heter på engelska men den verkade bra. Mamma har gjort chokladpudding och grädde! Mums. Imorgon ska jag träna, blev bara att städa rummet idag.

Nu väntar en söt lite katt på mitt knä. Mysigt värre. Men måste bara säga att utan Andreas här är det så jävla tomt, tomt som riktigt riktigt tomt. Det är för tomt, det gör ont för att det är så tomt. Hellre hade jag haft 80-sängen vi sov på första gångerna. Än att sova ensam. Men, jag kämpar..


Jag tokälskar den här bilden, grr.


Städtant

Städningen gick snabbt, 1 timme med en lite paus. Är nu klar, eller måste dammsuga men inget mer än så. Det är 1 grad ute och jag sitter med fönstret helt öppet! Jag ÄLSKAR vintern, kylan och nu väntar jag bara på den underbara snön. Tänker inte använda vinterjacka förrän marken är vit, har min underbara skinnjacka och feta halsdukar. Det funkar faktiskt. Plus att jag är inte en person som går ut och ställer mig still och väntar på något, jag rör på mig medans jag väntar. Och att jag inte står och spänner mig är också ett plus, testa ni!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen tvinga med mamma till Maxi. Hade tänkte köpa någon glass. Och något annat, kanske en tidning. Ikväll hade jag tänkte ha myskväll med mig själv, sitta med mina underbara täcken i sängen, massa kuddar och O.C säsong 2. Det har varit pricken över i:t om jag inte var själv. Men måste. Nej, en varm dusch väntar och sen kylan! Puss på er.


HUR HÄRLIGT?!


Jag är den jag är

Tog med mig datan upp, pepp på att städa rummet fint, satte i högtalarna och satte mig och fixa lite låtar. Helt plötsligt läser jag "jag skulle städa men hamnade här" då har jag kommit in på bilddagboken och går igenom mitt liv under de senaste åren. Helt otroligt vilka år. Medgång, motgång, som en jäkla bergochdalbana! Jag tycker jag är väldigt samlad, med tanke på vad som har hänt mig och personer runt om mig. Den har varit kämpigt men varje gång jag lyckas eller liknande blir jag starkare och lägger ett kort bakom mig. Jag önskade egentligen att allt dåligt skulle kunna försvinna men då skulle inte jag vara den jag är idag. Jag är glad för den jag är och jag ångrar bara saker som jag verkligen ångrar. Smart? Min 18årsdag är om lite mer än en månad och då är jag myndig. Efter allting som har hänt och med allt i mitt bagage så tänker jag göra en spellista med powerlåtar bara, endast till min dag. För jag har vuxit och klättrar högt. Jag har uppnått saker och gått igenom saker som är obeskrivligt jobbigt. Året 2009 hjälpte mig och då växte jag som allra mest. Idag känns allting rätt. Jag har en underbar bästavän som jag pratar med varje dag, om allting. Jag hade inte klarat mig utan hennes stöd och hjälp. En människa kan göra så mycket! Jag fick en underbar pojkvän 2009 som jag har älskat och sett upp till sen dag ett. Han vände och vänder min värld. Jag har blivit moster, faster, moster, moster. Det har varit stort! Jag älskar hela min familj men att bli moster när jag var 10 år, det är enormt. Jag älskar alla min syskonbarn med hela mitt hjärta, dom förgyller min vardag och jag saknar dom varje dag vi inte ses. Dom är min små troll! Jag har personer runt om mig som har fått mig att växa men utan mig själv hade jag inte vuxit något. Jag är den jag är idag och jag kommer vara den jag är till min död. 

Nu måste jag städa. Ville bara dela med mig lite. Och påpeka att ni ska alltid vara den ni är! Om personer inte älskar er för den ni är, är inte dom värda er. Var er själv, det finns ingenting bättre. Och en motgång kan göra dig starkare. Ge aldrig upp!

Do you know why I love you

I'm not sure you know that the reason I love you is you being you, just you.
The reason I love you is all that we've been through.
I love you, not only cause you can make me smile in a second or because you
can take care of me when I can't.
Not because you are always there for me and not because I know you would do
anything for us.
I love you because you are perfect, just the way you are.
And because you are still there no matter what we've been through.



Julen

Julen är och har alltid varit min favorithögtid. 2009 var den bästa julen i mitt liv hittills. 2010 var också underbart men de flesta blev magsjuka. I år, jag vet inte, men i år känns redan konstigt. Jag önskar mig bara en lycklig och kär pojkvän och glädje. Det är allt jag önskar mig i år. Jag älskar julen, jag älskar att dela ut julklappar och vara runt nära och kära. Jag längtar efter julen, men inte lika mycket som förut. Jag hoppas bara att vi kommer lösa allting innan jul så vi kan ha en jul tillsammans med på avstånd. Julen ska vara kärleksfull och lycklig, det ska den vara och det hoppas jag att den kommer vara!

Bild från nyårsafton vid 12-slaget. Min favoritbild.

På väg mot toppen

God morgon. Jag vet inte om jag kan säga att jag mår BRA för jag mår inte bra, jag mår helt okej. Jag har varit på botten när det gäller allt den här veckan men nu känns vissa saker bättre och vissa saker känns fortfarande på botten men på väg upp, som t.ex mitt prov på tisdag. Så idag mår jag helt okej. Varken dåligt eller bra.

Idag ska jag städa mitt rum och plugga. Ska träna, tror jag, kanske. Har inte bestämt mig riktigt än. Igår somnade jag lite för sent och vaknade lite då och då under natten, men jag vaknade upp utvilad så det kändes riktigt skönt! Nu ska jag ta en macka och sen börja städa. Ha det fint!


Det här..saknas


Mrs I do

Jag sitter och tittar på weheartit och kollar på bröllop. Nu är det så här - min syster ska gifta sig om nästan prick ett år, jag är överlycklig och ser verkligen fram emot det! Men jag vill också gifta mig! Kan bara föreställa mig hur underbart det är dagen var gifter sig.. Jag vet exakt hur min bröllopsklänning ska se ut! Har bilden på datan, men ska absolut inte visa den! Visar den för endast få. Och ni är inte den, hihi.. Men bröllop, seriöst hur underbart fint är det inte?! Jag älskar kärleken.

Och så vill jag gifta mig utomhus, typ så där men inte lika lila.

Lugn och ro, och plugg

Äntligen helg! Efter en otroligt jobbig vecka som har tagit mina tårar och krafter. Nu är det helg och jag ska ta det lugnt, plugga som en galning och träna. Efter min träff med Andreas träffade jag Carro på stan, med långa huggtänder och "blod" på halsen, studentfesten är i full gång med andra ord. Tråkigt att inte kunna vara med men efter den här veckan hade jag inte gått ändå.

Jag har ett stort religionsprov på tisdag som jag ska plugga till varje dag nu. Mycket fokus på det. Imorgon ska jag träna med jag ska framför allt sova ut. Det behöver min kropp och själ. God natt, nu ska jag kolla på slutet av Idol och min favoritserie - Modern Family.


Mitt hjärta är snart lagat.


Bästa budskapet


ettettettettettett

Idag är det ju den 11/11-11! Tycker egentligen inte det är SÅ speciellt. Är väl lite roligt och är ju kul för de som föds idag. Jag hörde på nyhetsmorgon att 11 är ett tal som betyder typ tur och harmoni eller vad det nu var. Ville mest bara påpeka att det är roligt med lite ettor!


Går i sömnen

God morgon. Jag vet inte vad jag ska skriva.. Är tom på ord och är så trött! Sover inte bra längre, vet ju varför men det känns inte som jag kan göra något åt det. Börjar om ungefär en timme och ska gå om en stund. Har ju den kortaste dagen på fredagar, har aldrig haft en sån kort dag under hela min skoltid! Men sen ska vi jobba med lite PA. Sen ska jag nog ta en tur på stan. Nu är det verkligen fredag för nu är det dags för rapattack!

Ont i ärr

Jag börjar bli trött, jag hoppas verkligen jag kommer kunna sova inatt. Behöver det! Imorgon är en stor dag. Har bara en lektion, PA och ska få träffa min bästa. Är helt slut, armen, halsen, huvudet, tummen och ärret. Mitt stora ärr på magen har gjort hemskt ont idag, dunkat och gjort ont. Vet inte riktigt varför. Får bara bita ihop.. Nu väntar sängen på mig, det är extremt ensamt att sova själv. Jobbigt eftersom jag inte brukar göra det, inte så här "länge". Jag hoppas det ändras snart..


Är så glad att slippa det här. Nu har jag bara fula ärr som aldrig kommer försvinna...


New in this week

Så mycket snyggt har kommit in på flera olika online butiker, Gina Tricot och Top shop - där fastnar mina ögon denna vecka. Mest för smyckena.

I've not been the same since...


Budapest

Jag satt och läste Aftonbladet, läste en artikel om att det är konstigt att snön inte fallit än. Det tycker jag med! Så jag kollade på min blogg och såg att för ett år sen var jag i Budapest! Den 12e november kom jag hem, då hade snön fallit. Jag hoppas snön kommer snart, jag älskar vintern! Kollade igenom inläggen som blev uppladdade efter Budapest, en sån trevlig resa. Men ingenting jag vill åka tillbaka till. Skulle aldrig åkt om jag skulle betala, tråkigt men sant. Nästa - Kina i Februari!!!

För 4 år sen

Jag har haft en helt okej kväll med mig själv. Fortsätter framför tv med The Big bang theory och O.C på datan. Jag har varit själv med mina tankar och jag har tänkt på de senaste 4 åren. Jag har varit med om så otroligt mycket, dåligt, bra, underbart, hemskt och kärleksfullt. Det har varit ett par år som har fått mig att växa. Fått mig att lära känna mig själv och fått mig att veta vad jag vill. I framtiden och i nuet. Imorgon ska jag göra allt i min makt för att försöka lyckas med det också.

Det här var jag, 2009 - det bästa året i mitt liv, hittills.

En jobbig vecka

Jag vet att jag kunde gjort det muntliga så jävla mycket bättre än vad jag gjorde. Slängde ihop en text och en bild på några minuter igår och hade noll inspiration och noll fokus. Kunde bara koncentrera mig på hur jag ska kunna lösa och förklara allting. Det här veckan har varit den värsta i hela mitt liv. Imorgon har jag bara en lektion och efter det lite pa.

Från och med nu till sent ikväll är jag ensam hemma. Vet inte om det är så bra. Men jag får tid att tänka och tänka lite mer. Redan nu försöker jag hålla tårarna borta. Det har blivit klart för mig nu att tårarna kan inte ta slut om man verkligen mår dåligt. Jag har gråtit varje dag, nästan hela tiden, den här veckan.. Nu ska jag bädda ner mig i soffan, titta på Ellen, äta lite mackor och skriva ett par punkter.


Hjärtat känner smärtan

God morgon. Vaknade av att jag grät, i sömnen. Jag drömde först en jobbig dröm men sen drömde jag en jätte vacker och fin dröm. Men att vakna upp ensam, se verkligeheten var det jobbigaste. Just nu känns allting svart och vitt. Jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig hopplös men försöker ändå ha hoppet uppe. Det enda jag vill ha är dig bredvid mig, dina armar runt om mig och förlåtelse. Jag kan inte ens tänka på vad som kommer hända. Jag orkar inte stå upp. Jag vill att du ska vara här... Snälla.

Till dig

Enligt mig, enligt det jag läser som du skrivit till mig genom allting. Så tror jag på våran kärlek. Jag tror och jag känner våran kärlek, genom medvind och motvind! Ingenting ska få krossa oss. Du har sagt, jag har sagt att vi aldrig kommer hitta någon som oss, vi känner den där känslan som väckte oss till liv, som fick våra hjärtan att slå extra hårt, extra snabbt bara för dig, bara för mig. Om jag kunde så skulle jag ge dig allt i hela världen, för du betyder så mycket för mig. Det finns ett tomrum i mitt hjärta som bara du kan fylla, det har alltid varit så. Du fyller alla tomrum som jag nånsin haft. Jag vill ha den kraften för dig också. Jag vill vara din speciella tjej, som dina ögon fastnar på, som dina armar inte kan släppa. Jag vill vara den enda för dig så som du är den enda för mig. Vi är en, vi har alltid varit ett team tillsammans. Vi ska alltid vara ett team, du och jag. Ingen har behandlat mig så underbart som du har, jag kommer förevigt att älska dig. Oavsett vad så är mina känslor framme. Jag kommer förevigt och föralltid vara din, så länge du vill ha mig. Du är min soulmate, vad skulle jag göra utan dig? Vad vore jag utan dig? Jag vill aldrig veta. För det enda jag vill veta är att du älskar mig, att du och jag är en, att det aldrig kommer bli såhär igen. Jag älskar dig mer än jag nånsin kan säga. Jag har aldrig älskat, känt sån här kärlek, varit så här kär i någon annan, förstår du då att du är speciell för mig, du är den absolut enda för mig!

Med all kärlek jag någonsin kunnat/kan ge dig, din förevigt R.

Till dig

Enligt mig, enligt det jag läser som du skrivit till mig genom allting. Så tror jag på våran kärlek. Jag tror och jag känner våran kärlek, genom medvind och motvind! Ingenting ska få krossa oss. Du har sagt, jag har sagt att vi aldrig kommer hitta någon som oss, vi känner den där känslan som väckte oss till liv, som fick våra hjärtan att slå extra hårt, extra snabbt bara för dig, bara för mig. Om jag kunde så skulle jag ge dig allt i hela världen, för du betyder så mycket för mig. Det finns ett tomrum i mitt hjärta som bara du kan fylla, det har alltid varit så. Du fyller alla tomrum som jag nånsin haft. Jag vill ha den kraften för dig också. Jag vill vara din speciella tjej, som dina ögon fastnar på, som dina armar inte kan släppa. Jag vill vara den enda för dig så som du är den enda för mig. Vi är en, vi har alltid varit ett team tillsammans. Vi ska alltid vara ett team, du och jag. Ingen har behandlat mig så underbart som du har, jag kommer förevigt att älska dig. Oavsett vad så är mina känslor framme. Jag kommer förevigt och föralltid vara din, så länge du vill ha mig. Du är min soulmate, vad skulle jag göra utan dig? Vad vore jag utan dig? Jag vill aldrig veta. För det enda jag vill veta är att du älskar mig, att du och jag är en, att det aldrig kommer bli såhär igen. Jag älskar dig mer än jag nånsin kan säga. Jag har aldrig älskat, känt sån här kärlek, varit så här kär i någon annan, förstår du då att du är speciell för mig, du är den absolut enda för mig!

Med all kärlek jag någonsin kunnat/kan ge dig, din förevigt R.

Osäker

Är så jävla osäker inför svenskan imorgon. SÅ HIMLA OSÄKER! Jag vet att jag inte skulle vara det nu om det inte vore för allt som har hänt.. Jag har ingen annan än mig själv att skylla. Men jag hatar att känna mig så osäker. Jag struntade i spanskan och litterär gestaltning och fokuserad bara på svenskan istället. Det gick inte som jag ville men jag blev väl klar.. Nej, jag tror inte ens jag är klar. Jag är glad att jag inte har några mer läxor sen, kan verkligen inte fokusera när jag mår så här.

Min arm fick ingen hjälp och gör fruktansvärt ont, jag kommer inte kunna träna min arm förrän den är helt bra. Fan. Får fokusera på ben, rygg och mage istället.

För dig, för mig, för oss

Jag vet att ni säkert undrar vad som har hänt eftersom sättet jag skriver. Jag tänker använda bloggen för att skriva av mig, skriva till dig. Det är den jobbigaste veckan i hela mitt liv och det känns som jag är ensam mot världen. Men jag vet att det är vi mot världen. Jag vet inte hur jag ska förklara alla mina känslor för dig. Kämpar och försöker men allting är tomt och svårt utan dig.

Jag har svenska nationella imorgon, muntliga. Jag har inte ens börjat. Kan inte tänka på någonting annat än dig, oss och på vad jag gjort fel. Jag måste ta tag i svenskan. Jag måste, men jag orkar inte. Jag önskar bara att du kunde säga något. Säga att du finns där, säga att du är min, att du älskar mig. Jag kommer förevigt älska dig.


Vi gav varandra löften, aldrig lämna varandra, aldrig låta någonting kommer mellan oss.
Jag kommer alltid att ge dig det löftet. INGENTING kan komma emellan oss.


Ny bakgrund

 

Jag bytte bakgrund. Jag bytte för jag saknar min andra halva. Jag saknar dig, jag saknar oss, jag saknar dig närhet och våran kärlek. Jag saknar allt som har med dig att göra. Allt, verkligen allt. Och jag älskar allt, allt med dig. Jag hoppas att du känner detsamma för mig.


Älska

Jag kan inte ändra någonting som jag gjort, fast jag ångrar det djupt. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gör nu och jag hoppas att du kommer förstå allting, allt som jag menar. Mitt hjärta gör så ont, tårarna rinner och du saknas.
Allting är mörkt utan dig, ingenting funkar utan dig. Jag förstår inte hur det har kunnat bli såhär. Du förtjänar inte det här och om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden. Jag älskar dig med hela mitt hjärta! Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi. Eller hur?

Say what

Jag gick till skolsyster och hon hjälpte ju inte ett skit. Hon vill alltid skicka en till akuten så fort man kommer och vill ha hjälp. Jag sa nej. Nu letar jag efter något nummer som kan ta mig till en läkare. Jag väntar nog till mamma kommer hem. Men muskelbristning? Vad är det då? Jag vet bara att jag inte kan lyfta någonting och kan inte stödja mig eller ligga på armen. Det känns inte så bra just nu. Behövde inte den här skadad på allting annat som händer just nu...

I need you

Du fångade mitt hjärta, du har mitt hjärta och resten är upp till dig. Men jag litar på dig, jag känner dig och jag vet vad du är för person. Jag har aldrig känt något liknande för någon annan och jag är lyckligare än någonting annat när jag är med dig. Du gör mig hel och jag saknar dig hela tiden just nu. Jag behöver dig just nu..

Skadad

God morgon. Inatt fick jag mer sömn än igår, det var väl inte så svårt direkt men jag sov ett par timmar och vaknade upp imorse och ville ligga kvar och sova, ett mycket bra tecken! Dock jag jag dåliga nyheter när det gäller mig själv. Jag har haft ont i min över arm i ett par dagar och det blir bara värre och värre, jag trodde det var träningsvärk men jag har nu bekräftat att det inte är det. Jag ska till skolsyster, som tyvärr inte kan någonting men ska kolla vad hon säger. Jag kan inte lyfta saker, sträcka mig efter saker eller lyfta upp armen. Alltså får jag gå med armen längs kroppen och allting gör så j*vla ont! Om inte skolsyster kan hjälpa mig så får jag antingen boka tid hos en läkare eller åka till akuten. Jag som skulle träna efter skolan idag. Typiskt mig. Men det ska lösa sig!

Nu är det mitt favoritavsnitt av Glee på tv, efter det ska jag röra mig mot skolan för att skriva provet och efter det ha spanska och naturkunskap. Slutar runt två, skönt. Får väl se om jag kommer hem eller hos någon läkare. Ha en underbar dag. Kram till er alla, men störst kram på du!

Du är mer än mest

Jag har aldrig varit sur på dig, inte nu, inte på flera månader. Det lovar jag dig. Jag är inte sur på dig nu heller, jag förstår dig. Jag önska bara att du hade pratat med mig. Men jag förstår. Jag förstår vad du behöver och jag vill att du ska veta att jag är här för dig, och jag kommer inte försvinna någonstans.

Jag är här för att jag älskar dig. Jag vet att du älskar mig och jag vet att du kommer när du är redo. Jag har aldrig varit så här kär och ledsen på en och samma gång. Men för oss, så kommer jag vara här för oss förevigt. Ett löfte är ett löfte och jag kommer inte bryta mitt löfte till oss. Jag älskar dig och du är allt jag nånsin önskat mig och mer än så.

Du är i mina tankar hela tiden, jag vill att du ska veta det. Jag saknar dig. Du är overkligt underbar, tvivla aldrig på min kärlek till dig - aldrig!

"Gå ut och kolla i din brevlåda"

Fick ett sms "Gå ut och kolla i din brevlåda", så gick ut utan skor, det första jag ser är en färgglad godispåse, det andra jag ser är min bästa vän. Vilken lycka! Precis det jag behövde ikväll. Har fått ett par samtal som också gjort mig mer glad. Jag är fortfarande inte som vanligt, fortfarande lite rädd och så men jag vet att jag inte behöver vara lika orolig, fick en del saker bekräftade som kändes skönt. Som en lättnad men inte till fullo.

Nu sitter jag och smaskar på godiset och dricker citronvatten. Tänker på allting som har hänt och tänker på allting som kommer hända. Imorgon ska jag skriva omprov i Naturkunskap, har inte lyckats plugga så mycket som jag velat. Men går igenom allting ikväll och imorgon bitti. Natti natti!


Jag tänker aldrig lämna dig

Jag har haft, eller jag har ett helvete. Jag kan inte sova. Jag kan knappt äta. Jag kan inte sluta vara arg och förbannad på mig själv. Men vad kan jag göra nu? Jag väntar, jag gråter, mitt hjärta krossas. Men mest av allt - jag kämpar.

Allting gör ont. Jag försöker plugga - tårarna tar över. Jag försöker äta - illamåendet kommer.
Jag försöker gå ut - blir rädd.

Jag har aldrig älskat någon som jag älskar Andreas. Men att inte vet någonting just nu. Bara veta mina egna känslor, att jag är kär, rädd, orolig men samtidigt vet jag ingenting. Jag hoppas att Andreas fortfarande har känslorna kvar för mig. Vi lovade varandra ett löfte, jag tänker förevigt hålla mitt. Förevigt var ordet.



Jag tänker ha hoppet uppe.
Jag tänker inte sluta kämpa.
För, jag älskar dig och det finns ingenting som kan få mig sluta älska dig.


Förlåt mig

Vi kan inte vara i mellan, vi kan inte vara mittemellan. Jag blir galen. Jag blir galen utan dig. Jag vill vara med dig, för jag älskar dig. Inget annat ska betyda något. Det ska vara vi mot världen. Ingenting annat ska betyda något! Du finns i mina tankar hela tiden, jag slutar inte gråta förrän jag vet att vi är vi igen. Det här är det värsta jag nånsin känt mig. Det känns som ett straff. Kan du förlåta mig? Jag saknar dig. Har inte haft ett leende på läpparna på över 24 timmar. Jag saknar dig mer än nånsin.

Jag älskar dig!

Det finns ingen som oss

Det finns ingen som kan få mig att le som du kan, det finns ingen som kan få mig att känna mig så lycklig som du kan.
Det finns inget som kan få mig att bli så varm som när jag ser dig, det finns inget som kan få mig så kär som din kärlek.
Det finns ingen som jag älskat så som jag älskar dig, det finns ingenting som kan ändra den kärleken.
Det finns ingen som kan få mig att bli så lycklig, så kär, så varm, så pirrig, så glad, som du kan.
Du kan få mig att bli världens lyckligaste på en sekund. Du kan få min värld att dansa av glädje och kärlek.
Våran kärlek ger mig styrkan att gå upp på morgonen. Våran kärlek får mig att tro på oss.

Jag vet att våra känslor finns kvar, dom kan bli besvarade av oss, av varandra. Du besvarar mina, jag besvarar dina. Var hos mig, eller prata med mig. Jag finns här, jag kommer inte försvinna.

Jag älskar dig, kom till mig.

Smärta som nu

Av all smärta, lidande och ångest jag någonsin haft finns det ingenting emot vad jag känner just nu. Jag känner smärta när jag inte vet hur du mår, hur du känner och hur allting blivit som nu. Jag känner lidande för pga det som händer kan jag inte sova, jag har svårt att äta lika mycket som förut, men mest lidande för oss, det ska inte vara så här mellan oss. Jag känner ångest för jag vill spola tillbaka tiden, vill absolut inte att det ska vara så här mellan dig och mig.

Du betyder världen för mig, det finns ingen person som jag känt liknande för. Jag är förkrossad. Jag vill bli förlåten. Jag vill att du ska säga att du älskar mig. Jag vill bara höra och se dig här och nu.

Jag älskar dig!

Prata med mig

Jag vet inte vad du gör, jag vet inte var du är, jag vet inte hur du mår. Det enda jag vet att allt det här är fel. Det är inte vi. Jag vill se dig, röra dig, prata med dig och hålla om dig. Jag saknar dig! Det känns så hemskt tomt utan dig. Jag vill veta hur du mår, ingen av oss vill ha det så här men varför är det såhär då? Jag vet att det är fel, jag vet att det är mitt fel. Men jag vet själv om att det inte kommer hända något liknande igen. Älskar du mig? Vill du vara med mig? Isåfall, varför kan vi inte prata om det? Vill du ha utrymme så ger jag dig det. Jag vill bara veta om du älskar mig.

Jag älskar dig!

Bara ett vi

Från första dagen så har jag älskat dig med hela mitt hjärta. Jag har försökt att få dig att känna kärleken så som jag känner den. Jag vet att du känner våran kärlek. Jag vet att den är kvar. Jag kommer kämpa förevigt, jag lovade dig att det skulle vara vi oavsett vad, att jag aldrig skulle lämna dig - allt som jag lovat tänker jag hålla. Jag tänker aldrig lämna dig. Du är min värld.

Idag älskar jag dig mer än vad jag älskat någon. Jag har 20 sparade sms från dig, till mig. Kärlek, allting du skrivit är kärleksord, jag vet att du fortfarande känner så. Jag känner fortfarande alla känslor för dig. Jag låter dem aldrig försvinna. Jag hoppas du förstår allt, jag ber om förlåtelse, jag kämpar för oss, jag mår dåligt, jag vet att jag gjorde fel. Jag hoppas du kommer tillbaka, jag kommer vänta.

Jag älskar dig.

Det finns inget bra utan dig

Första natten nånsin som jag inte sovit en enda minut, legat vaken dränkt i tårar. Det känns som om jag lever i en mardröm. Jag vet att du inte är så långt borta, men du känns som om du är på andra sidan jorden. Det finns ingenting som har gjort lika ont som det här. Mitt hjärta gör ont, min själ går sönder, ingenting funkar utan dig. Jag vet inte vad ska jag göra, jag vet inte vad jag kan göra. Jag vill bara veta att du mår bra. Jag tänker på dig, på oss. Förlåt för allting jag någonsin gjort. Allt jag vill är att ha dig här.

Jag älskar dig.

Den rätta

När man vet - då vet man.
Jag vet att du är min rätta.
Jag tänker aldrig ge upp om oss.
Våran kärlek ska ge oss kraften.
Snälla, förlåt mig.


With or without you

Vaknade bredvid världens finaste pojkvän. Hade en jobbig dag i skolan. Kämpade igenom ett svettigt pass i gymmet. Gråter mig till sömns. Min värld är upp och ner just nu. Jag vill försvinna från allting men är fast. Jag ska sova, jag vill sova, jag behöver sova. Men jag vill sova med dig.

Jag vet inte var, vad, hur jag ska göra. Men jag kämpar, jag lider och jag mår allt annat än bra. Imorgon är det en ny dag, men inte för mig. Jag är fast. Jag är förälskad. Jag kämpar.
God natt!

Jag mår fruktansvärt dåligt

Slut

Hej på er! Hemma från skolan och ett svettigt träningspass på gymmet. Imorgon bitti blir det träning igen! Sen får jag se om jag orkar gå på ett pass, måste ju börja någon gång liksom. Snart ska jag laga mat till mig och Andreas.

Ikväll blir det sängen tidigt. Är helt slut! Har sovit riktigt dåligt de senaste dagarna..

Smaskens

Jag har sån jobbig huvudvärk så jag vet inte var jag ska ta vägen! Jag var ju och tände ljus på Minneslunden, sen åkte vi och handlade, jag köpte faktiskt pepparkaksdeg till Andreas och citron och en vanlig chokladkaka till mig. Jag älskar ordet chokladkaka, tycker det låter så smarrigt! Snart börjar EMA och efter det blir det JS, kommer väl i säng runt halv ett. Kram på er!

Roligaste passet

Efter ett underbart, roligt och härligt träningspass i gymmet plus en underbart god middag är jag, mamma och Andreas nu på väg till kyrkogården. Vi ska tända ljus i mörkret. Mycket mysigt.

Träningspasset idag var nog det roligaste jag kört hittills, men också det jobbigaste. Jag körde ben, rumpa och axlar. Det var grymt roligt, ännu roligare att ha mina nya träningskläder! Nästa pass jag kör blir på tisdag morgon.


Grå söndag

God morgon! Vaknade upp med en hemsk frisyr imorse. Inte så pretty om jag får säga det själv. Men borsten och en hårsnodd gör susen! Sitter och kollar på nyhetsmorgon och äter frukost, lite tråkigt men ska snart jag dra på mig skorna och cykla och möta älsklingen. Lite träning så här på förmiddagen, perfekt start på en grå söndag! Sen är dagen oplanerad, tror jag. Nu ska jag kolla min mail, hoppas jag. Ha en fin dag!

Äter godis i träningskläderna

Myser med Andreas i soffan, lite surisar och kexchoklad. Imorgon ska vi träna och jag sitter här och äter godis i träningskläderna! Det stora är pluset är att Jersey Shore på tv just nu. Sen ska vi nog sussa för inatt. Har suttit och kollat i Toys'R'us. Fanns en del spel och annat kul som lockade, jag saknar att vara 8-10 år och få leka och bara barnslig. Om lite mer än en månad fyller jag 18, jävlar.. Fick brev i veckan från två tidningar, de ville att jag ska skicka in grattis grejer. Nej tack!! God natt.


ARG

Jag är riktigt förbannad just nu, jag älskar min mail och jag använder den mer än en gång per dag och nu är den spärrad och jag har jätte viktiga mail som jag skickat, sparat och fått svar på och så kan jag inte komma åt det!! ARG! Jag är ledsen också. Fan, varför just jag nu när jag har skickat bl.a jobbansökningar?! Fan. Fan. FAN!

Ska tröstäta mina hallon shots och hålla bort min gråt. Fucking fuckness. Jag är jätte arg och frustrerad. Behöver min mail. Jag hoppas det löser sig, jag har kontaktat någon grej som ska svara mig inom 24 timmar. Då hoppas jag att jag kommer in på mailen imorgon kväll. Min mail är som min mobil!!


Så här såg jag ut vid matbordet när jag var liten. Snygg va?


Hallon shots

HEMMA! Känns konstigt att vara hemma igen, efter en underbar vecka i Stockholm vill jag inget annat än stanna kvar. Men med Lax och klyftpotatis till middag så blir jag lycklig igen. Plus mitt favoritgodis - hallon shots (de allra suraste man kan hitta i godishyllorna, Jennifer vet!). Ikväll blir det hemmamys och lugn och ro. Imorgon blir det träning. Hörs om en stund!

New

Annat som jag köpt/fått är dessa grejer!



Reseplaneraren

Nyduschad och är igång med packningen. Tur att jag fick träningsväskan av Andreas så jag slipper packa allting i min lilla resväska. Kollade reseplaneraren och om två timmar ska jag vara framme i Sundbyberg, haha, kanske låter lite långt dit men tar tunnelbanan in till centralen vilket tar en halvtimme och sen tar det ca 8 minuter till Sumpan. Så gör mig klar i tid så jag kanske hinner ta en EH varm choklad! Jag har inte riktigt någon aning om vad jag ska ha på mig, sätter nog på mig något av mina nya linnen och en kofta.

Måste komma ihåg och packa allting nu. Det är väldigt mycket som ska med! Jag kommer troligen inte blogga något mer i Stockholm utan jag skriver när jag är hemma i Enköping igen. Ha en underbar lördag så hörs vi framåt kvällen!


Läckert!


Acki fyller 2

Hej! Ska snabbt hoppa in i duschen, sen packa medans jag torkar och sätter på SATC. Åker till Sundbyberg när jag är klar för kalas. Acki fyller 2år! För 2 år sen blev jag faster, woho! Bilgalna Axel.. Hörs lite senare!


Grattis bebis!


OLLE!!

Olle, neej!! Varför åkte Olle? Min älsklings Olle! WHHHHHHYYYY!!! Blev ledsen och tårögd. Fan. Jaja. Bajs.

Ska titta på Modern Family och sen något OC-avsnitt. Sen sova. VARFÖR OLLE?!?! Ska sova bort min sorg och hoppas på att bli tröstad och få mycket kärlek imorgon av min prins. Kram på er! KRAM OLLE!!!


Egen tid

Vinkade av min pojkvän, tog med hämtmat hem, sitter nu och äter och kollar på OC. Väntar på Idol om ca 30 minter. Ska mysa framför Idol, kolla på Modern Family och sen sova. Ska sova ut imorgon och möta upp familjen i Sumpan där kalaset är. Kommer hem runt kvällen och då ska jag plugga. På söndag ska jag fokusera på träning. Var ett tag sen jag tränade så det ska bli riktigt skönt, speciellt med mina nya träningskläder!

Det är lite skönt att vara ensam nu. Lite egen tid med mig själv. Riktigt skönt, inte bara vara i mitt rum utan att vara i en lägenhet själv, mycket härlig. Det behövs lite då och då. Hoppas ni får en bra kväll! Kramar!


I want some more

Sitter och sjunger Glee-låtar för fulla toner! Ikväll när jag är ensam kommer jag mysa framför Idol med mig själv, en chokladkaka och min sångröst. Har kollat upp vad idolerna ska sjunga och jag kan nog de flesta låtar.

Men just nu sitter jag byxlös och ska snart vinka av älskling i Vällingby, handla mat och godis. Tråkigt att inte ha honom här ikväll.. Men jag måste sätta lite fart, hörs om kanske en timme igen då!


Han som kan få mig le, skratta, känna äkta kärlek. Min kille!


I won't do that

Imorse när jag vaknade såg jag att Andreas låg i soffan och sov, så smög dit med vårat gigantiska duntäcke och la mig på honom och sov lite. Vaknade upp på golvet sen, helt galet! Efter ett tag vaknade vi till och satte på en film. Inte förrän nu så har vi mättat våra magar. Nu spelar han och äter maten som jag lagade, jag själv sitter och tittar på OC och äter mackor.

Om ett par timmar ska han åka tillbaka till Enköping. Fy, kommer vara själv ikväll och inatt. Tråkigt men ska nog titta på film på våran gigantiska tv. Imorgon klockan tre ska vi mötas i Sundbyberg då Axel blir 2! Vi köpte en present igår till honom. Nu ska jag hoppa i duschen, testa bodybutter och mitt nya balsam! Kram.


Hoodie

Jag köpte ju en helt vanlig grå hoodie från H&M, eller den är inte helt vanlig eftersom den är fodrad. Den är mitt bästa köp denna höst och vinter. Kommer bo i den!


Träningskläder

Jag fick några tidiga julklappar av Andreas för han tyckte att jag behövde det. En ursnygg träningsväska och tre stycken snygga träningströjor! Helt perfekt. Passar mig utmärkt. Så nu behöver jag inte oroa mig för nya träningskläder. Allting kommer från Stadium!




Deppiga love songs

Jag känner mig nere, inte för någon speciell anledning utan bara för att. Jag har känt mig lycklig och glad hela veckan men just nu sitter jag och lyssnar på deppiga "love songs" och känner mig rätt nere. Det borde nog gå över men det är därför jag inte bloggar "som vanligt" ikväll eller inatt.

Ska sätta på något OC-avsnitt och sen försöka få krypa ner bredvid älskling. Kram på er!


Från botten till toppen

När jag är på botten,
gör allt för att få upp mig
till toppen.

För det är exakt det
som jag skulle göra för dig.


I did, but now I do

Once, I did,
I did
I did
I did
I did
I did

Now, I do,
I do
I do
I do
I do
I do
 


Vad kallas det?

Jag sa att detta är en ögonmask, Andreas säger att det är en ögonbindel och på kvittot står det Sleeping mask. Jag vet inte vad jag ska kalla det för men denna är nu min, från Buttericks. Kommer vara riktigt behövligt när Andreas börjar sent och vill kolla på datan eller nåt. Då slipper jag allt onödigt ljus! Plus att man kan vända på det, antingen är den helt rosa eller så är den med rosa leopardmönster!


I want your love

Home sweet home! Hann aldrig göra något tidsinställt idag men det gjorde väl inte så mycket. Vi har haft en underbar eftermiddag/kväll inne i stan, Gallerian var överfylld med folk. Eric Saade var där och sjöng så det var nog därför. Vi har köpt julklappar nu! Är jätte nöjd över det vi kom fram till, det kommer bli riktigt bra. Köpte även en ögonbindel/ögonmask/sleeping mask. Och presenter till Axel som fyller 2 år och som vi ska åka och fira på lördag!

Vi köpte också två filmer som vi ska kolla på ikväll. Med lite cola och After Eight. Vi har haft en underbar vecka verkligen! Den absolut bästa veckan vi haft tillsammans tror jag. Inga konstigheter alls. Allt har varit underbart och vi har varit ett helt vanligt par. Det är obeskrivligt men underbart har det varit! Andreas åker till Enköping imorgon kväll för han jobbar på lördag förmiddag. Själv stannar jag kvar här i Stockholm till lördag eftersom vi ska till Sundbyberg på barnkalas då. Men nu blir det mys i soffan med min bästa! Kram.


Bilder från i somras














Sommaren 2011:
Som ni ser på bilderna har sommaren varit färgstark, den har
handlat mycket om familjen, släkten, nära och kära.
Jag älskar att vara tillsammans med familjen och de nära och kära!
Det har varit mycket skratt, glädje och kärlek.
Jag och Andreas firade våran 2årsdag på underbara Grönan.
Sen var jag barnvakt och vi hade ett par undrbart roliga dagar.
Sommaren slutade på värsta sätt. 5 dagar på sjukhus,
11 cm och 2 cm ärr på magen. Och känner fortfarande av det.
Sommaren 2011 har absolut varit rolig men det har inte varit den bästa
sommaren. Tyvärr. Men bilderna talar för sig själv.


Dålig natt

Hej! Har inte sovit bra alls inatt, det har varit så mycket oväsen och jag har vaknat lite då och då. Riktigt jobbigt. Andreas sov inte i sängen inatt, han sov och sover i soffan. Lite avundsjuk på honom, den är så skön och sängen har varit allt annat än skön inatt!

Jag ska väl börja göra mig klar för stan, kanske hinner göra frukost på sängen åt Andreas om han inte vaknar. Jag ser fram emot en hel dag i stan! Ska fixa lite nu och medans så rullar OC på datan. Hörs snart!


Den finaste och bästa systerdotter man kan tänka sig!


Action och komedi

Hej hopp! Sitter i sängen, igen, lyssnar på Spotify, igen. Sånt man gör på kvällarna liksom. Jag har precis myst med älsklingen och kollat på en film som var riktigt gullig! Så söt och fin. Nu tittar Andreas på en action som var riktigt hemsk. Så jag satte mig här och ska kolla på OC, har börjat om från säsong 1. Är nog klar med alla säsonger innan 2012!

Imorgon sover vi ut, igen. Så galet skönt och behövligt. Jag börjar dock sakna gymmet.. Men går ju rätt mycket på dagarna så får se det som ett plus. Och imorgon kommer vi gå mycket igen. Imorgon kommer bli en riktigt härlig dag. Hoppas ni också får det, men nu - natti!


Jul 2011

Jag håller på att göra en ny spellista på Spotify - Jul 2011. Två av mina "roliga" jullåtar, Lady gaga - Christmas tree, Sean banan - gott nytt jul. Sen de vanliga jullåtarna "julen är här" osv. Och sen lite nya jullåtar som t.ex Justin Bieber - Mistletoe. Mysigt med jul.

Vintern är ju min favoritårstid och julen är min favorithögtid! Plus att jag fyller år den 22 december vilket ger vintern och julen ett stort extra plus! Jag kan förstå att människor inte gillar kylan, men alla gillar väl julen?! Det är ju helt underbart att ge bort julklappar, samlas med släkten, kolla på Kalle Anka och träffa tomten! Jag längtar till december - årets bästa, roligaste, mysigaste och finaste månad!


Där jag trivs som bäst - i mitt vinterland!


Gardiner, film och pucko

Är tillbaka i sängen med hörlurarna i öronen och musik på högsta volym. Vi kom inte hem med så mycket från Vällingby, ett par gardiner, två filmer, Pucko och Geshia. Vi båda var så trötta så blev inte där så länge heller. Vi ska ju ändå in till stan imorgon.

Vi köpte en action film och en komedi. Börjar med att titta på komedin så jag kan sova i Andreas knä sen. Nu sitter jag och lyssnar på riktigt gamla låtar, t.ex Chris brown - run it! Det är kuligt. Ha en fin kväll och nu ska jag faktiskt ladda in bilderna!


Vällingby city

Min mail är fortfarande spärrad och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag får fixa det när jag kommer hem i helgen. Irriterande!

Jag och Andreas struntar i att åka in till stan. Vi går upp till Vällingby och spenderar någon timme där istället. Imorgon ska vi ändå in till stan för att träffa en kompis. Så då går jag direkt till Gallerix m.m. Vi kan nog hitta julklappar här också. Inga problem alls tror jag! Ska ladda in lite bilder i datan strax så det kommer upp här. Men nu lite OC. Kram!


Spärrad mail

Jag låter min älskling sova ut i sängen idag så jag sitter i våran jättesköna soffa. Det är minst lika skön som sängen faktiskt och så är den stor och härlig! Jag vet faktiskt inte om jag vågar sätta på tvn eller om jag tyst ska sätta på en film på datan istället. 

Idag, när vi båda är utvilade och klara så ska vi in till stan. Idag blir det till att handla julklappar och lite annat smått och gott. Igår kväll när jag skulle kolla min mail fick jag värsta paniken. Min mail är spärrad och jag överlever inte utan min mail! Där finns typ alla viktiga dokument och mail som jag behöver. Jag hoppas att det löser sig för jag har ingen lust att göra en ny... Nu ska jag kolla. Håll tummarna för min mail!

Our idiot brother - everybody has one

Åh så typiskt oss! När vi kommer till bion skulle vi beställa biljetter och såg att det bara fanns 5 biljetter kvar till Crazy, stupid, love så vi skyndade oss men självklart fanns det inga biljetter bredvid varandra så vi såg Our idiot brother istället. Den var faktiskt riktigt rolig! Så det blev inte alls misslyckat. Jag tycker ni ska se den faktiskt, den var en rolig men ändå rätt lugn. Inte svår att förstå, man slipper använda sin hjärna. Skönt ju, precis som en film ska vara.

Nu är vi hemma, trötta som bara den. Jag ska få sova i Andreas knä medans han spelar, det finns ingen mysigare plats att sova på. Inte för mig. Jag sover så skönt där och det känns som han vakar över mig. Han är min ängel, eller Gud.

Imorgon ska vi sova så länge som vi kan. Sen ska vi in till stan för jag ska till Gallerix och så ska vi titta på julklappar igen! Jätte rolig dag säkert. God natt!


Minnen i bilder - jag

Kollade igenom lite mer bilder och tänkte visa bilder på mig. För ca 2-4 år tillbaka. Det är otroligt roligt att titta på, tycker jag!







Tunnelbanan

Snart är det dags att sätta sig på tunnelbanan in till stan, jag älskar att det tar ett tag(ca 25 minuter) in till stan med tunnelbanan. Det är så mysigt att sitta på tunnelbanan, bredvid Andreas, hand i hand, se massa olika, unika människor, lyssna på musik och bara ta det lugnt. När Andreas jobbade förut så brukade jag sätta mig på tunnelbanan och bara åka lite, bara för skojs skull liksom! Det kanske bara är jag som tycker det men det är så skönt och mysigt.

Jag har precis duschat och insåg att jag behöver färga håret. Och denna gång ska jag göra det hos en frisör så det håller längre! När jag färgade för ett tag sen satt det kvar kanske någon vecka, färgen blev jätte bra men blev ändå lite besviken. Och min frisör är bäst på att färga mitt hår och hon vet hur jag vill ha det. Men ska faktiskt ta och sätta på mig lite kläder va.. Sen drar vi in mot stan - bio, Gamla stan, mys och kärlek. Ha en fin kväll!


Den här färgen vill jag ha.
Den gången färgade jag hos min frisör och den blev perfekt och höll sig länge!
Så man måste unna sig att gå till frisören ibland.


Minnen i bilder - jag

Kollade igenom lite mer bilder och tänkte visa bilder på mig. För ca 2-4 år tillbaka. Det är otroligt roligt att titta på, tycker jag!











Crazy - stupid - love

Mötte upp Andreas efter att jag varit och kollat i ett par butiker i Vällingby. Jag ville mest in till Gallerix för dom har 60% på ALLT så var riktigt sugen. Så har dom stängt?! Fattar ingenting. Men jag hoppas på att jag kommer hinna in på Gallerix i stan innan bion. Vi ska gå på Crazy, stupid, love. Den verkar riktigt bra, rolig och fin. En romantisk, drama, komedi. En film som passar mig i smaken helt perfekt!

Nu sitter jag och dunkar sönder alla bra Glee-låtar och suger på lite Werther's original. Jag tror eller jag vet att Glee kan göra alla låtar till bra låtar! Underbart.


Minnen i bilder

Lite härliga bilder från förr i tiden.. Vet inte om jag visat dem men nu gör jag det, jag älskar att titta tillbaka på bilder. Måste komma in på gamla datan hemma och ladda över de mesta! Och där finns också världens roligaste videos på mig och Jennifer.










Min favoritårstid

Nu när det är november, är det vinter då? Det är det va? Jag hoppas det och jag hoppas snön faller snart! Det är min favoritårstid, och jag älskar snön och kylan! Längtar till lite bus med Elsa i snön, bus med syskonbarnen. Och så lucia, Albertinas födelsedag, min födelsedag, julafton och nyårsafton! Hur bra är inte vintern? Übermysig.

Nu ska jag klä på mig och fixa mig för att dra upp till Vällingby och sen möta min älskade. Ha en fin dag, hoppas på lite snö då!


Underbar natt

God morgon! Jag är lite arg på byggarbetarna utanför, varför börja kl 7 på morgonen? Fattar dom inte att folk sover! Så jag gick upp nu med Andreas. Han åker och tränar och jag bäddar in mig mysigt i sängen. Förutom byggarbetarna så har jag sovit helt underbart inatt. Det har inte varit någon katt som vill springa in och ut hela natten, inte för varmt eller för kallt, ingen kall vägg som jag blir inputtad i. En helt underbar natt!

Igår kväll funkade inte internet vilket gjorde mig lite arg, igen. Men nu verkar det funkar rätt okej. Ska fota allting så snabbt som möjligt och göra några tidsinställda. Eftersom vi ska på bio och ha en mysig kväll i stan idag. Hörs lite senare då, Pucko nu!


Bild från november förra året
.


Ansluten eller inte

Internet dampar lite nu ikväll så säger god natt ifrån mobilen! sov gott, jag laddar upp bilder och skriver mer imorgon. kram!

RSS 2.0