Baby baby oooh...

Sitter i soffan, sjunger och dansar så gott jag kan till...Justin Bieber! Haha, jag gillar honom INTE. Eller alltså, jag har ingenting emot honom. Han är säkert jätte snäll och så men hans musik är verkligen inte min stil. Därför lyssnar jag på Glee och dom kör hans låtar. Och jag kan dom låtarna utantill.. Så är det men Andreas njuter av min sång!

Vi har köpt godis, cola, frulle och pucko! Det var 100 år sen jag drack pucko. Längtar redan till frukosten imorgon bitti. Jag sprang in på Stadium och fick med mig lite nya saker till träningen. På söndag är jag tillbaka i gymmet. Så det ser jag fram emot!

Imorgon bitti ska Andreas träna med sin kompis och då drar jag upp till Vällingby och ska kolla på lite julklappar! Sen på kvällen blir det bio och mys i Gamla stan, precis som det alltid är! Och då får jag ju äntligen Espresso House varma choklad!


Novell

Till veckan efter lovet ska en novell skrivas. Nästan. Vi ska göra en framsida som en bok, en snygg/inspirerande bild, vi ska ha ett författarnamn som är lite "roligt" och skriva första sidan av första kapitlet av novellen. Det kan alltså sluta mitt i en mening, precis som en vanlig sida av en vanlig bok.

Jag vet vad jag ska ha för titel på novellen, vet hur jag vill att framsidan ska se ut men vet inte om jag kommer lyckas fixa det. Men jag tror det. Och jag vet ungefär vad jag ska skriva om.

Först när vi fick veta uppgiften så tyckte jag att den lät svår och kände att jag inte hade någon aning. Men nu är jag nästan helt säker på vad min första sida ska handla om. Kuuul! Tror jag kommer visa resultatet här när jag är helt klar. Alltså om en vecka.


Den här bilden blev min inspiration - MEN den kommer inte handla om kärlek. Inte sån kärlek iaf.


Löjligt lycklig - igen

Mina ben är jätte trötta och min kropp vill sova men jag, vad nu jag är, sitter här och lyssnar på musik, kollar in min snygga pojkvän och känner mig så jäkla lycklig! Det har varit en fantastisk dag som har gjort mitt humör galet glatt. Har lite nytt att visa er, vilket jag nog kommer göra imorgon. Sitter just nu i den mysiga hoodien, den kommer hålla mig varm i vinter - utan tvekan!

Jag ska börja tänka lite på mitt "tal" i svenska B som ska göras torsdagen efter lovet, har ingen aning om vad jag ska prata om tyvärr. Hörs om en stund igen!


HAPPY HALLOWEEN!!

Det är Halloween nu va? Jag gjorde/gör det här inlägget 21 oktober kl. 23.12 så därför har jag ingen superduper koll. Men några läskigt skrämmande bilder från när jag hade ansiktsmask för några veckor sedan. Jag kommer befinna mig i Stockholm men det hindrar inte mig för att göra lite inlägg här. Ha en trevlig Halloween!!!



Snällt att jag tänkte på att göra ett inlägg här till Halloween och tog därför dessa bilder va?


God morgon

God morgon! Jag skulle ju ha packat igår, så dumt att jag inte gjorde det! Så nu måste jag sätta fart. Har ätit frukost och pussat på Andreas. Alltså har jag inte gjort något som behövs. Men det ska jag ändra på. Får se vilket tåg vi tar, 10.10 eller 11.14.. Bloggar nog från mobilen och när vi är hemma. Ni får ha en underbar dag, det kommer ett lite roligt halloween-inlägg sen. Lite efter, men jag vet fortfarande inte varför helgen nu var halloween och nästa helg är Alla helgons dag. Jag har alltid trott att det var samma sak..


Kär och galen

Andreas kom hem, ville bara ligga och mysa med honom hela kvällen och det är precis det som jag har gjort! Nu har han gått och lagt sig medans jag tittar på tv. Ska kolla klart på en film och sen sova. Imorgon måste vi packa och röra oss mot Stockholm. Det är en sån stor lättnad i min kropp och själ att vi äntligen kommer vara i Stockholm, samtidigt, tillsammans. Jag och Andreas har haft ett par otroligt fina och bra veckor nu och jag hoppas att höstlovet i Stockholm kommer bli lika bra om inte ännu bättre! Känner mig verkligen så löjligt kär och lycklig!

Nu är reklamen slut. Vi hörs imorgon, kramar!


Lite grejer

Några godingar som jag tänker kolla på när jag och Andreas är i Stockholm. Är mest sugen på linnena, capen, väskan och tjocktröjan. Tänker iaf köpa linnet!

Pantlisa

Nu är jag och Elsa ensamma hemma. Vad ska vi hitta på då? Jorå, jag ska äta lite lunch, panta lite flaskor och burkar, ut och gå på promenad och lite sånt. Just nu ligger vi båda i soffan och slappar lite. Människans bästa vän ni vet!

Men innan lunch måste vi gå ut på en promenad, ha en fin förmiddag eller eftermiddag eller vad det än är nu. Kramar!

Sovmorgon

God morgon! Jag och Andreas skulle ha åkt till gymmet imorse men när vi vaknade så tyckte vi båda att vi skulle strunta i det och ta en rejäl sovmorgon istället, vi båda förtjänar verkligen det efter den här veckan! Så nu är vi uppe, Andreas börjar jobba om 1½ timme och när han åker så ska jag gå ut på en lång promenad med Elsa. Sen lite plugg. Kram så länge!

Pluggarebecca

Jaha, vad gör ni denna lördagskväll? Festar? Halloweenfest? Hemmakväll? Jag har iaf pluggat, pinsamt ju. Men sant. Har pluggat svenska, litterär gestaltning(ska berätta om våran uppgift, super rolig!), religion och naturkunskap. Bra jobbat av mig va!? Så nu förtjänar jag lite mys i soffan, lite chips, oboy och någon macka. Smaskens! Andreas sover redan, vi ska träna imorgon och han börjar redan ladda upp.

Men som sagt, lite mys i soffan med vovven nu! God natt.


Buu

HEMMAAAA!!!! LOOOOOOV!!!! Så skönt! Har längtat efter just denna stund, hela dagen.

Jag skulle nyss kolla alla rätta svar och rätta mitt papper men då kommer jag inte in, såklart. Mailade dem iaf, hoppas att få svar snart. Nu ska jag vila med min colaburk och vänta på min babe som kommer om en halvtimme. Ha en skön/läskig kväll!

tackar för raster

Hej! är i skolan och försöker tänka på allt annat än provet. jag tycker det är irriterande när vissa pratar om provet på rasterna. Jaja.. det går väl helt ok. Jag är verkligen jätte trött! Nästa rast ska jag iaf äta. Just nu längtar jag efter min säng! Hoppas ni har det underbart denna lördag!

Högskoleprovet

Nu är den här dagen här, dagen då det är dags för mig och flera flera andra till att skriva Högskoleprovet. För mig är inte det här en superduper viktig grej, jag går ju fortfarande på gymnasiet och har en gång till att skriva innan jag går ut. Men jag vet hur det är för vissa andra, framtid eller inte, typ. Jag känner att jag kunde ha behövt mera sömn inatt för att jag ska vara pigg, glad och ha hjärnan igång hela dagen. Men icke, jag sov ca 4 timmar. Icke godkänt. Provet slutar halv fem, fyfan. Kommer lägga mig och sova direkt när jag kommer hem! Ikväll behöver jag en rejäl myskväll(förstår du det Andreas?!).

Men nu ska jag kolla så jag har allting rätt, vilken sal, vad man ska ha med sig osv... Ha en underbar dag och till er som också skriver - LYCKA TILL!!

En lördag i skolan

Alltså, jag skrek lite av glädje när Linni åkte ur Idol. Jag gillar alla som är kvar, men inte Linni. Så skönt för mig! Jag hejar på sötnosen Olle. Ville bara uttrycka min lycka lite snabbt! Nu ska jag titta på Idol extra och sen måste jag sova. Ska upp tidigt för att spendera min lördag i skolan. Jag tror inte det kommer hända igen efter denna gång. Skulle så gärna vilja ha en lång, härlig sovmorgon imorgon...

Men skitsamma nu! Jag har för övrigt blivit helt glaet kär i capen som jag nyss bloggade om. Jag måste ju ha den. Åh hå åh hå!! Nej, god natt sötnötter!


Monkism

Asså, hur har jag kunnat missa denna ursnygg cape från Monki?! Blev helt förälskad nu. MÅSTE och BEHÖVER ha den! Perfekt ju. Jag kan knappt beskriva, jag måste ha den capen i höst och vinter!! Och linne, yummie.


Hellenius hörna och Idol

Hallå! Sitter och kollar på Helenius hörna, och Idol såklart. Mamma slocknade nyss bredvid, precis som det brukar vara på fredagar! Andreas kom hem, vi åt och kollade på Idol. Nu är han borta från soffan och sitter vid sin egna data. Jag ska väl gå och lägga mig snart, rätt tidigt iaf. Eftersom imorgon är det Högskoleprovet, hur otaggad är jag? Super otaggad..

Hade tänkte träna idag, känner nu att jag borde gjort det. Eftersom jag inte hinner imorgon blev jag lite deppig.. Men det gör väl ingenting, två dagar vila behöva nu faktiskt. Men nu blev det här inlägget inte så bra, tycker jag. Så ska kolla runt lite på internet. Puss och kram!


Rubriker suger!

Blev inget down to town idag, vi tar det imorgon eller på söndag istället. Just nu är Andreas och jobbar och jag sitter här, väntar på att han ska sluta så ska jag diska och laga mat. Tycker jag låter lite som en hemmafru? Nej nej. Annars tittar och planerar jag inför nästa vecka. På måndag åker vi till Stockholm, äntligen!! Och spenderar mitt lov där. Ska bli riktigt, obeskrivligt, skönt att komma iväg. Nu ska jag myspysa med Elsa som ligger och fiser!


Down to town

Nu är min man vaken och efter OTH trampar vi ner till stan för att jag behöver en träningsväska! Ikväll blir det mys framför Idol och jag laddar upp inför Högskoleprovet imorgon. Men det orkar inte jag tänka på just nu.

Jag skriver mer när jag kommit hem från stan. Ha en fin eftermiddag!


News and wanties

Nytt i butikerna just nu + lite wanties!

Home alone

Hej på er! Hemma från skolan redan nu. Slutade tio och det blev inget projektarbete idag. Passade på att tyst baka lite chokladbollar, överraskade älsklingen och sen sprang ner och tittar på Cougar town. Jag och Andreas ska ner till stan lite senare, tror att vi fortfarande ska det iaf.

Ikväll är det han och jag! Men jag längtar mer till nästa vecka, är så redo för Stockholm! Men nu ska jag krypa ner under filten, puss!

Skulle trivas bra

Jag tittade nyss igenom H&Ms nyheter denna vecka. En sak föll mig i smak, denna hoodie. Så mysig, skulle trivas bra i den i höst och vinter. 349 kr och den blir din!


Gym

Gymmet är mitt nya hem nu. Jag och Andreas tränar som galningar, trodde inte alls det skulle vara så roligt som det är! Idag tränade vi biceps, rygg och axlar. Vi har ett gemensamt schema som vi följer. Igår körde vi triceps och bröst. Vaknade upp med rejäl träningsvärk idag! Kändes ovanligt men mycket bra ändå.

Nästa gång vi tränar blir på söndag. Då blir det hårdträning eftersom vi ska till Stockholm sen. Jag ska försöka gå på något pass också, får börja med Bas och Startpassen eftersom jag inte får ta i för mycket med magen min. Hoppas allt är bra med er! Oavsett om ni tränar, äter nyttigt eller liknande. Må bra!

Dittan och dattan

Vakna, skolan, gymmat, duschat, ätit. Det är min dag. Mer än så behövs väl inte sägas? Jag mår bra men är helt slut i kroppen. Sover ensam ikväll då Andreas jobbar natt.. Har gjort ansiktsmask och hårinpackning. Nu ska jag ta en macka, äta den, lägga mig i sängen och sova. Imorgon väntar en lektion och projektarbete. Sen en mysdag med Andreas. Laddar upp inför lördagen.

God natt

Såg galet mysiga tofflor på Åhléns hemsida, blev kär direkt. 199 kr. Måste.Måste.Måste bli mina!! Så här tänker jag gå runt i vinter, inomhus, på kvällarna.

Träning

Nu har jag gjort en ny kategori här i bloggen, "Träning". Jag har ju, som ni vet, börjat träna på allvar och därför tänkte jag dela med mig av tips, träningsschema m.m. Jag tänker inte göra det här till något träningsblogg men tänkte öka bloggen med lite träning i den också. Bra va? Nu kör vi!!


Träningsvärk

Har precis kommit hem från gymmet med Andreas, vi tränade i två timmar och jag lovar er att jag kommer ha världens träningvärk imorgon.. Har ont redan nu!! Men det hindrar inte oss från att köra imorgon också. Vi kör på vi!

Snart får jag, som belöning, en mycket mycket god sallad! Sen ska jag skriva två uppgifter till imorgon och läsa igenom några texter. Alltså har jag en del att göra ikväll, men sängen bäddar jag ner mig i tidigt ikväll. Nu ska jag mysa med mina pojkar - Andreas och Elvis!


Let's dance

God morgon. Det löste sig igår med mobilen och musiken, efter fjärde försöket. Blev så irriterad att jag var nära att slänga mobilen i väggen!

Nu sitter jag och är supermega trött, känner verkligen inte för att dansa idag, skulle hellre haft vanliga lektioner... Men nu står dans på schema så det blir bara till att bita ihop! Dans, naturkunskap, gymma. Det blir min dag, sen lite spanska plugg och hoppas på en väldigt mysig och lugn kväll med Andreas. Skulle behöva det. Nu måste jag göra mig klar för skolan, det ser fortfarande ut som det är natt ute!

Hejdå musiken

Just nu tar jag bort ALL musik från min mobil, lite hemsk. Men min mobil hade tydligen inte minne kvar för musiken jag ville laddar in så ska ladda in alla låtar jag vill ha nu. Ingen onödig musik.

Provet gick helt okej idag. Däckade i soffan, sen sängen, när jag kom hem. Vet inte vad som hänt med mig! Hoppas att jag bara är trött pga förkyldningen. Imorgon väntar ju halvdag med dans. Och ska träna imorgon igen. Nu måste jag fokusera på mobilen, kram.
 

Morgonens finaste sida

Bilder från 24/10, det var en otroligt fin morgon!



10 A4

Jag har skrivit 10 st A4 med psykologi B plugg. Helt galet. Har nog inte pluggat såhär mycket förut. Därför kommer säkert provet vara jätte litet och enkelt. Men nu skiter jag totalt i det och kör med mina 10 sidor. Har sovmorgon också så då har jag lite tid att gå igenom allting. Nu ska jag fortsätta, hörs imorgon!!

Dagens 24/10

Här har ni en dagens, fast har inte haft denna myströja i skolan. Men den ska jag definitivt ha imorgon! Urmysig, skön och snygg. Köpte nog den för två, eller ett, år sen.



Mysigaste polotröjan nånsin - Gina Tricot, baslinne - Gina Tricot, tights - Weekday och så hade jag
boots från Skopunkten. (Snart är mina nya här!!)


Lycklig

Hej! Hemma från skolan och är lyckligare än vad jag varit på länge! Varför? Jo, för att allt flyter på som det ska, ingen onödig stress, har en underbart pojkvän och fick VG på mitt filosofiprov!!! Jag satt och ritade gubbar som gråter för jag trodde att jag skulle få ig så fick jag fucking vg!! WOOT WOOT! 

Nu ska jag ner till ICA med min man. Puss!

Måndag

God moooorgon!! Sitter och dricker lite varm oboy för att lugna halsen lite. Har extremt ont! Inatt kändes det som någon ströp mig, så ont gjorde det!! Men idag slutar jag rätt tidigt, 14.25. Har två lektioner, foto i 2½ timme och sen filosofi. Men nu dricka upp och cykla till skolan. Ha en bra dag!

Hög på löv #4

Nu har ni fått tre delar, och denna sista del, av bilder på mig och min systers barn. Vi hade otroligt roligt hos min moster förra veckan. Känns så häftigt, jag var hos min moster och Albertina och Svante var hos mig(deras moster)! Jag älskar alla mina syskonbarn och känner mig otroligt stolt över att vara moster och faster åt dem. Här får ni den sista bilden, mitt nya "skrivbord" på datan!


Lockar

Andreas sa för någon dag sen att han aldrig har sett mig med lockar i håret. Så då tänkte jag visa er, och han, en bild på mig från nyårsafton eller det är dagen efter, men det gör ju inget! Tror det var nyåret 2007/2008. Här får ni iaf se mig med lockar och väääldigt ljusst hår!! Gillar inte mig med ljust hår, säger alltid att jag hellre har svart än blont. Och det är sant.


Söndagskväll

Just nu sitter jag och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik?, pluggar och äter lite choklad. Jag slutar helt med godis efter denna kaka. Faktiskt! Så det så! Så nu vet ni det. Psykologiplugg går ju galant faktiskt, ovanligt bra flyter det på. Ikväll väntar två avsnitt av Jersey Shore(!!), det har blivit som en lite tradition för mig och pojken min. Mannen min om vi ska vara petiga. Han är min MAN inte POJKE.

Imorgon har jag ju som vanligt sovmorgon och har bara två lekioner, jag ÄLSKAR att börja veckan på det sättet. Sen att träningen börjar på allvar nu är ett plus i kanten, det behövs ju verkligen i höstens mörker. Gör vardagen lite roligare. Nej, nu återgår jag till mitt plugg. Ha en lugn kväll!


En riktigt gammal bild, ville bara visa mitt fluffiga hår!


Tacos, GG och plugg

Sov 2½ timme när jag kom hem, Andreas sover fortfarande. Ikväll blir det fucking tacos till middag, blev bara överlycklig när mamma sa det! Förtjänar det verkligen. Nu sitter jag och tittar på Waterwörld och håller mig uppdaterad under Allsvenskans sista matcher. Väntar på Gossip Girl som börjar om 25 minuter, innan dess ska jag skriva lite anteckningar till Psykologi B provet. Tisdag gäller det.


Träningsglädje

Nu är jag hemma från gymmet, bara ÄLSKAR att träna med Andreas. Jag ska erkänna, innan var jag rädd och nervös men när vi började och var igång så var det riktigt kul! Blev så glad och trött. Men känner mig verkligen taggad nu för träning!

Nu har jag ätit ett ägg och en macka och dricker lite citronvatten. Ska springa upp och lägga mig hos Andreas. Och måste duscha. Men först lite vila. Kram!


Mot gymmet

Söndag, vilodagen, men ändå känner jag mig allt annat än utvilad. Kommer lägga mig och sova lite när jag kommer hem från gymmet. AAAH va bra det känns att skriva så. Jag har väntat så länge på att börja träna, ni kan nog inte ana! Fast jag tror att det svåraste kommer bli magen, eftersom jag fortfarande känner ärret när jag anstränger mig mer än vad jag brukar. Och annars kan jag få bristningar vid ärret, och det vill jag inte. Och måste ta det väldigt försiktigt eftersom jag är förkyld...

Just nu ligger jag i soffan, kollar lite på tv och väntar på min Andreas. När han slutar är det bara en timme till gymmet öppnar så då kan vi mysa lite innan, tur tur! Behöver lite värme och kärlek nu. Nu ska jag dricka upp min varma o'boy, hörs efter gymmet!!

Mot gymmet

Söndag, vilodagen, men ändå känner jag mig allt annat än utvilad. Kommer lägga mig och sova lite när jag kommer hem från gymmet. AAAH va bra det känns att skriva så. Jag har väntat så länge på att börja träna, ni kan nog inte ana! Fast jag tror att det svåraste kommer bli magen, eftersom jag fortfarande känner ärret när jag anstränger mig mer än vad jag brukar. Och annars kan jag få bristningar vid ärret, och det vill jag inte. Och måste ta det väldigt försiktigt eftersom jag är förkyld...

Just nu ligger jag i soffan, kollar lite på tv och väntar på min Andreas. När han slutar är det bara en timme till gymmet öppnar så då kan vi mysa lite innan, tur tur! Behöver lite värme och kärlek nu. Nu ska jag dricka upp min varma o'boy, hörs efter gymmet!!

70års kalas

GALET. Beskriver kvällen med ett ord. Mycket glada gamlingar(jag var yngst), god mat, roliga presenter och massa härliga konversationer! Kom hem för ett tag sen och kollar nu på Allt för min syster. Slutet iaf. Kommer kolla på hela på mitt höstlov som jag kommer spendera i Stockholm. Men min kvällen har varit galen.

Nu laddar jag inför att stiga upp tidigt och vara redo för gymmet med min älskling. Kommer bli super spännande men kommer säkert vara helt utslagen efteråt. Nu måste jag gå och bädda ner mig i sängen. Puss och kram!!


När jag sre den här bilden kommer 1000 tankar upp. Kommer säkert skriva av mig om det snart.
Tänker för mycket, behöver få ut det. Därför finns bloggen till!


Hög på löv #3






På väg till mig

Dessa snygga skor, som jag har blivit helt kär i, klickade jag hem i torsdags kväll. Vilket betyder att på måndag eller tisdag så borde de vara mina på riktigt! Hur snygga? Galet. Från Nelly, 400 kr.


Tankar hjärnan med tankar

Vad tänker jag med? Vi hade sagt att vi ska vara hos min moster runt 17-tiden, här sitter jag, nyduschad, blöt och trött. Får sätta lite fart, igen. Men det är nog ingen fara. Orkar inte stressa upp mig denna gråa lördag. Ska koppla in högtalarna, sätta igång lite musik och gå igenom min garderob, vad tusan ska jag ha på mig?! Det blir alltid såhär, men jag har verkligen ingenting! Och så säger jag alltid... Men nu är det sant!!

Var ute och busade med Elsa, hon hittade en pinne som hon ville att jag skulle ta från henne. Eller, hon ville bli jagad. Så jag jagade henne. Vi var på en skolgård som var helt tom så ingen såg oss, som tur var! Jag sprang, verkligen sprang, efter henne i kanske 10 minuter, sen var jag helt slut. Då tänkte jag hur fan ska jag orka träna imorgon? MEN, man kommer inte i form, får bättre kondition eller så om man inte tränar så det är bara att börja någonstans. Jag börjar imorgon, är lite nervös. Ska ju träna med Andreas i gymmet för första gången. Det enda vi har "tränat" tillsammans är ut och gå på långpromenader, och lite sånt.. Jaja, jag ska skriva imorgon om hur det går.

Nu måste jag f*n sätta fart! Ha en UNDERBAR kväll, ta hand om er!

SÅ söta, SÅ små, SÅ unga, SÅ underbart att vara med sin bästa vän!
(Ni ser blicken va...)

Tummen ur röven

Vill bara lägga mig i sängen och stanna där tills på måndag. Mår urk!

Men nu får jag ta tummen ur röven och sätta på mig lite varmare kläder för att gå ut och gå promenad med vovven. Sen måste jag in i duschen, göra ansiktsmask, skrubba och fixa mig ren och fin! Det kommer säkert bli en fantastisk kväll, jag måste bara tagga till lite. Men vi hörs när jag är ute ur duschen. Ikväll kommer det ett par inlägg, kram!


Så här ser jag ut när jag är nyvaken/sjuk/osminkad/ofixad.


Sick as hell

God morgon! Jag vet att klockan inte visar att det är morgon men och liksom? Jag sov som en prinsessa och fick min drömkyss när min prins åkte till jobbet för att jobba 24 timmar.. Jag fortsatte att sova och vaknade runt tolv. Mår SÅHÄR dåligt, svullen hals, täppt näsa, ont i halsen, ont i huvudet, tjock i huvudet, allt som en extrem förkyldning innebär. Trots detta ska jag alltså ändå sätta på ett fejk-leende och åka till min moster ikväll för ett födelsedagsfirande!

Nu ska jag vila, tusen gånger om, det behöver jag. Imorgon börjar ju träna, kan inte vara sjuk då ju!! 


Två månader kvar

(Eh..heh.. För två veckor sedan gjorde jag detta "kollage")

En snabb liten önskelista till min 18:de födelsedag om två månader, den 22 december smäller det! Det här önskar jag mig IDAG, men tror även att det mesta kommer vara kvar på önskelistan om två månader. Mobilen, kameran och fallskärmshoppning har stått hela året. Fallskärmshoppning har stått på min önskelista i ett par år faktiskt, nu är det dags att jag får det!! Tycker jag..


Hög på löv #2





Hög på löv #1





Tattoo

Jag satt och kollade lite på tatueringar ikväll, vet inte hur jag kom in på det ämnet men hittade så jäkla snygga! Blev nästan lite sugen. Men vet inte. Och jag vet att man måste vara 100% säker! Får vänta och se. Här är några favoriter.


Den första och vingarna är så snygga, tycker jag!
Tecknet under svalan betyder Stenbock.


Mina första steg

Ett x-antal timmar senare så är jag tillbaka ännu en gång. Min promenad med vovven gick utmärkt idag och på söndag tar jag mina första steg in i mitt nya liv, för då börjar jag träna! Det kommer bli så jävla kul!! Men jag vet också att i början kommer det bli riktigt jobbigt. Kände av mitt ärr idag när vi var ute och gick, får ta det försiktigt.

När jag kommit hem och pluggat lite så var det dags för hemlagad thaimat. Sen lite Idol, mys, och heta diskussioner. Nu väntas sista delen av Idol sedan lite humor och sen sängen. Nu ska jag ta min nya drog - citronvatten. Hörs snart. Heja Olle, hundvalpen!


Första gången på F&S, på söndag kör jag igång igeeeeen!!!


FinaFredag

Provet imorse gick överraskande bra! Vilket jag blev otroligt glad för. Nu ska jag ut och gå med vovven min. Hon och jag älskar kyla, vi älskar vädret idag. Dock är jag sjuk så får inte anstränga mig för mycket. Vi hörs när jag är inne igen, ha en fin fredag så länge!

Stickat

Jag älskar stickade tröjor, helst i färger. Som min rosa, jag bor i den. Nu till denna snygging, som finns i rosa och som jag säkert hade köpt om det inte vore så att jag har en liknande från Cubus. Denna kommer från Gina Tricot. NJUT OCH KÖP!


Hjärtattack

Jag blev rädd, orolig, arg, irriterad, förbannad och sånt pga detta i några sekunder. Sen insåg jag vem det egentligen var, min pojkvän som lurar mig från hans jobb! Vilken jävel asså. Jag visste ju själv att inget utav det var sant men så jävla irriterad så jag smsade direkt till Jennifer som skydd. Ingen bråkar med mig medans jag pluggar, har världens finaste pojkvän, har mens, är stressad eller liknande. Fel fel fel. Ni förstår väl?


FÖRLÅTER NI MIG?

Jag ber jätte mycket om ursäkt för dagens, gårdagens, ja, hela veckans dåliga uppdatering. Men jag har haft otroligt mycket att göra plus lite sjukdom på det. Men nu är jag tillbaka. Imorgon har jag prov på EU och FN, känner mig rätt red 87% av 100. Rätt okej? Jarå. Men när jag har skrivit klart det provet, ska jag hem och vila lite och sen sätter jag mig vid psykologi B boken, prov på tisdag.. Det känns som det aldrig slutar?!

Har mått jätte dåligt hela veckan, det har fortfarande inte slutat vilket betyder mycket vila i helgen. Dock ska jag fira min nästan morfar, kan man nog kalla honom, på lördag. Resten av helgen kommer bestå av träning, som jag bestämmer över. Beroende på vädret, jag ska ut i naturen på träning i helgen! Sen plugg då. Som alltid! Nu väntar jag på min elaka pojkvän. Varför är han elak? Jo, om ca 10 minuter får ni veta. Kram!!

Think pink

Här är tre stycken skönheter från Top Shop's rea + ett otroligt fint halsband. Alla dessa klänningar skulle mer än gärna få flytta in i min garderob! Älskar modellerna, färgerna - allt, allt, allt!


Jag vill att du vill att vi ska vilja

Jag vill aldrig såra dig
Jag vill aldrig göra dig arg
Jag vill aldrig göra dig ledsen
Jag vill göra dig lycklig

Jag vill inte göra dig orolig
Jag vill inte få dig att tveka
Jag vill få dig att känna dig älskad

Jag vill inte att du ska känna dig hotad
Jag vill inte att du ska vara olycklig
Jag vill att du ska älska

Jag vill att du och jag ska vilja samma sak
Jag vill att vi ska älska varandra
Jag vill att vi ska göra oss lyckliga

Jag vill att vi ska vara vi.


Gillar

Snygga skor från Skopunkten och Scorett. Är på jakt efter nya skor/boots till hösten och vintern så slänger upp inspo lite då och då. Fler kommer!


Ovanliga Onepiece

Dessa från kommer från Top shop. Jag älskar den högra, för den har "fötter" på sig, så mysigt! Den andra passar bra till Halloween.


Tisdag

Jag skrev ett inlägg igår, men det kom tydligen aldrig upp här? Jaja, gårdagens problem är gårdagen, idag är idag. Idag skulle jag få sällskap av Glade Gunnar eftersom vi båda skulle stanna hemma. Men han kom inte tyvärr. Men jag ska plugga mesta dels utav dagen. Vila också för den delen. Har sjuuukt ont i magen! Hörs lite senare, kram!

Prov efter prov

God morgon! Börjar om två timmar och då har jag mitt prov, jag är inte nervös men jag är mer orolig att det kommer gå åt helvete. Men jag ska försöka plugga i en timme och lite till innan jag trampar vidare till skolan. Det som är skönt är att jag slutar efter provet, då ska jag hem, äta middag med älskling, tvätta med älskling och sen ska jag ut och gå. Och sist men inte minst - plugga! Har prov på fredag igen så nu är det dags att sätta igång.

Har bestämt mig för att gå ut och gå varje dag den här veckan, ser hur det känns eftersom jag är på g att börja träna. Men just nu har jag för ont i huvudet för att sitta vid datan. Hoppas ni får en bra dag, kram!


Finaste rosa rosorna som jag fick av Andreas för ett tag sen, typ 1 år sen?


En hjälte


Kram

Har fullt upp och tänker mysa med Andreas resten av kvällen. Haft en underbar helg och idag hyllade och hyllas Kenny Pavey av alla svart gula hjärtan! Massa kärlek till er alla. Hörs imorgon, kram på er.

It's time to say goodbye

Barnvakt och plugga, det kommer dagen bestå utav. Men det hindrar inte mig från att ha världens bästa fotbollsspelare i tankarna. Och då menar jag verkligen VÄRLDENS bästa! Åh, jag känner redan nu hur saknad han kommer att vara.. Har suttit i veckan och kollat på Youtube-klipp från alla hans otroligt snygga mål osv. Bläää, vill inte att Kenny ska lämna Gnaget! Surt och det suger verkligen. Njuter av denna lilla film...


#14 theres only one

Idag är en mycket sorgsen dag för mig och säkert flera andra svart gula människor. Min favorit - min trogna, eviga favorit - Kenny Pavey lämnar AIK, spelar sin sista match på Råsunda idag. Jag blev chockad när jag läste att AIK's tränare inte tänkte förlänga kontraktet, bästa spelaren!! Alla spelare som jag blir förälskad i slutar.. Jag kommer tyvärr inte kunna vara på plats vilket är otroligt tråkigt. Men jag följer denna dag i Råsunda hemifrån. Jag hejar på min #14, finns ingen bättre!!


Vintermys 2

Andra vintermys-inlägget med pyjamaser och liknande från Top shop! Hur mysiga ser inte tofflorna ut att vara?! Måååste köpas..


Barnlek i hösten

Hej! Vaknade upp utvilad imorse, vilket var otroligt skönt! Känns som det var länge sen det hände. Åt frukost och kollade på Idol med mamma. Nu väntar hon på mig eftersom vi ska vara barnvakt. Vet inte om vi kom befinna oss i någon mysig lekpark eller vara hemma hos min moster. Men hur som helst så kommer det bli en riktigt bra höstdag! Kameran följer med så vänta er lite bilder i veckan som kommer.

Ikväll sover vi över i min systers hus och där fokuserar jag på filosofiplugg. Men hinner nog slänga in ett inlägg medans jag kommer hem och packar. Annars så dyker det faktiskt upp några inlägg under dagen. Ha en fin dag!!

Hösten






Idol extra

Först vill jag bara skrika ut HUR FAN KAN LINNI VARA KVAR I IDOL?!?!

Sen vill jag bara påpeka att Idol är sååå mycket bättre iår än förra året! Jag älskar Pär som programledare och jag gillar Idol extra efteråt, mycket mycket MYCKET bättre än förra året!

Sen undrar jag bara hur det kommer sig att alla idoler i år är så unga? Jay förra året var ju 20+ och nu är dom typ 10+, typ. Det känns som det. Lite Idol-tankar under Idol extra. Nu säger jag.. God natt!


Allt men inget

Förra helgen hade jag tjejkväll med min bästavän och min systerdotter här hemma. Imorgon åker jag ut till min systerdotter och sover hos henne. Min syster är i Bryssel så därför är vi barnvakt i helgen. Det kommer bli grymt kul! Egentligen skulle jag följt med henne till ridningen imorgon men jag tycker jag förtjänar sovmorgon imorgon så det tar jag!

Imorgon kväll ska jag försöka få lite plugg gjort, tog faktiskt fram böckerna idag och pluggade ca 45 minuter. Inte så mycket men en del. Nu håller jag tummarna för att Linni åker ut Idol. Sorry om någon läsare gillar henne, jag skriver bara mina åsikter. Kram!


Jag och min älskade systerdotter.


Idol

Jag gillade när Amanda sjöng Utan dina andetag, hon sjöng den såå fint! Men Linni skämde ut sig totalt, jag har inte gillat henne en enda gång och "tyvärr" verkar det bara bli värre och värre. Och Olle var ju lika söt som vanligt!!

Vi har det jätte mysigt, nästan. Andreas sitter vid sin data och kollar Youtube och skrattar åt Linni, medans jag och Elvis ligger i soffan och kollar på Idol! Myspys. Trots att Elvis snarkar värre än mig och Andreas, tillsammans!!


Frihet!

Så fort jag kom in efter en snabb promenad med hunden och efter en tripp till närmaste ICA så slängde jag av mig både tröjorna och bhn jag hade på mig, ropade ut "friheeeeeeet", för ja, det är det ju! Riktig frihet att ta av sig bhn efter en lång dag. Satte på mig min katt-tröja och kröp ner i min rosa filt. Nu har Idol börjar, nu plockar vi fram chokladkakan och colan, ha en underbar kväll!

Vi hörs kanske om ett tag då. Heja Olle, han är så söt...


Nytt in

Här är en riktig bild på min nya, gråa, supersköna kofta! Från Gina Tricot 199 kr. Den lever jag i lite så där mysigt.


Vintermys

Kollade på Top Shop och H&M's hemsida och letade efter underkläder och pyjamaser(?!) och hittade en hel del faktiskt. När det nu börjar bli mörkare ute och vintern närmar sig så vill jag ha mysiga tofflor, fina pyjamaser och massa fina underkläder! Perfekt till julen och vintermyset!!

Det första kollaget från H&M..


Mysig hemmakväll

Hej pussgurkor! Har precis ätit en kebabtallrik med mannen min. Jag älskar hemma kvällar, bara han och jag! Vi gav mamma hennes present, en spadag! Hur mysigt är inte det liksom? Perfekta presenten, från Liveit ofc.

Om 1½ timme börjar Idol och 100% mys med min andra halva. Hörs då!

"Första gången"

Här får ni en stor del av min "Första gången", jag valde att inte använda rubriken Första gången, tyckte inte det passade in. Bara så ni vet!

Det var som magi. Du stod där, framför mig, med ett leende på läpparna, glimten i ögat och blicken som fastnade på mig. Jag log ett försiktigt leende tillbaka. Det kändes som det var meningen att det skulle vara vi. Det kändes som någon hade planerat vårt möte med varandra. Jag förstod att du såg något inom mig som ingen annan såg. Du gav mig en blick som gjorde mig förvirrad. Det var en retande känsla som jag kände, varför kunde vi inte ta varandras händer och bara springa från alltihop? Rymma tillsammans som i vilken kärleksfilm som helst.
Jag ville röra dig, men det kändes förbjudet på något sätt. Det var som gnistor och kemi mellan oss två, ingen kunde uppfatta något annat. Vi närmade oss varandra men det var fortfarande ett avstånd.  Ett avstånd som inte gick att se med blotta ögat, utan ett avstånd som du och jag kände, bara vi.

Medvind, motvind, trots allting mellan oss så stod vi bredvid varandra, älskade varandra och kände vår kärlek. Vår starka kärlek som gav oss kraften att gå upp på morgonen, strunta i all ångest och lägga våra problem i en resväska och skicka iväg, långt bort.
Magin finns kvar, blickarna som gör mig knäsvag, leendet som gör mig generad och glimten som fick mig att falla, alla våra kännetecken på att det är vår kärlek. Alla kännetecken på att du älskar mig, alla kännetecken på att jag älskar dig.


Fredag den fjortonde

Jäklar vad tiden går fort idag! Har knappt gjort något men ändå är klockan redan halv två. Gav mamma en present imorse, en urläcker ljuslykta från Indiska, vi har en till present som hon får efter hon slutat jobba, spännande! Jag var nyss ute på en promenad med Elsa. Jag har svårt att gå ut och gå när jag blir kissnödig efter bara 10 minuter. Men vi gick så långt vi kunde.

Nu väntar vi in Andreas, har dock inte en blekaste aning om när han kommer. Men vi väntar, jag, Elvis och Elsa! Ha en så fin fredag så hörs vi om ett tag!


Åh, jag gillade den där mörka, varma, bruna färgen som jag hade förra hösten!


Mamma

Idag fyller min mamma år! Det hurrar vi för här hemma så tänkte dela med mig av det här i bloggen också, grattis mammsen!!


En blond mamma 2007


Mycket text men lite innehåll

Vilken tur jag hade! Min medicin jag fick förut för min "urinvägsinfektion" som egentligen var blindtarmen hade vi kvar här hemma. Så nu slipper jag åka till läkarn imorgon bitti. Lycka! Jag hoppas tabletterna funkar, det gör så fruktansvärt ont ju!!

Men nu sitter jag och tittar på Sex and the city med min pojkvän, nej inte min pojkvän utan min älskling, min lilla älskling Elvis! Han fryser, tror jag, så jag bäddade in honom i filten, allt för lille fjantisen!

Och i helgen då, då ska jag + familjen vara barnvakt åt alla syskonbarn på en och samma gång. Det kommer bli kul men på det så MÅSTE jag plugga till mitt dumma filosofiprov på måndag. Gillar inte det ämnet och därför känner jag mig inte alls motiverad.. Men det kommer. God natt finisar! Pussa era husdjur från mig!


Tankar om piss

Jag kissar taggtråd, fuck vad ont det gör. Imorgon ringer jag läkarna direkt på morgonen, jag HATAR urinvägsinfektion. Jag har haft det några gånger tidigare. Och nu när jag har det igen tänker jag på hur irriterande läkarna som skickade hem mig med urinvägsinfektion var! Men nu kom jag på, helt plötsligt.. Att vi kanske har den medicinen jag skulle ta då kvar? Oh God, I hope so! Kan man ta Alvedon för smärtan? Vad vet jag?! Ingenting. Men nu vet jag att magen kurrar.

Toaletten är min tron

Sitter och har ont av urinvägsinfektion, fucking skit! Ingen mysig kväll för mig inte. Och denna gången är det faktiskt urinvägsinfektion, precis som akuten gillar att diagnosera det! Puss, nu väntar toaletten, igen...

Lid med mig!

Höstbilder 2010

Ett par vackra höstbilder från 2010. Måste ut och ta nya!



Tre från rean

H&M har gjort en stor påfyllning när det gäller deras rea. Tre gobitar som jag gärna vill ha i min garderob i höst! Ponchon har jag kollat på länge och de andra två blev jag bara kär i direkt!


Tröttare än tröttast

Hej pussgurkor! Ligger hemma i soffan och håller nääästan på att somna, tänkte sova framför OTH som börjar om 15 minuter. Skolan gick bra idag, mådde verkligen inte bra och var tröttare än vad jag varit på länge. Höll allvarligt på att somna på riktigt. Inte likt mig.

Ikväll blir jag själv hemma till 21.00 då mamma slutar. Imorgon fyller den gumman år också! Måste slå in presenter och plugga, kvällens planer. Och ta det riktigt lugnt!


Love is all you need

Nu har jag skrivit klart min "första gången", skickat in den, skickade den till Andreas också för att få någon mer synpunkt. Nu ligger jag nyduschad och lyssnar på Glee, tänkte ta och sätta på filmen She's the man, bara 5% kvar av nerladdningen. Sen blir det nog till att säga god natt. Vill inte gå en torsdag till och vara helt slut pga dålig sömn. Jag vet ju hur jobbiga torsdagar är, därför försöker jag alltid somna innan 23.00 på onsdag kvällarna.

Min "första gången" fick handla om kärlek, jag känner mig kärleksfull och jag insåg igår kväll att idag har jag ca 20 sparade sms från Andreas som han skickade till mig för precis två år sedan, idag. Jag älskar kärleken, jag älskar att vara kär och jag älskar Andreas!!


Röda wanties


Från Gina Tricot


Första gången

Hej på er. Hemma från skolan nu, kom hem runt 16-tiden. Slutar 14.00 men stannade i skolan för att hinna ikapp lite plugg. Mycket smart val som säkert kommer utnyttjas flera gånger detta år. Ikväll fokuserar jag på min lilla spanska läxa, imorgon däremot blir det en lång dag till 17.30, när jag kommer hem då sätter jag mig vid filosofiböckerna. Men det är imorgon.

Nu måste jag börja skriva på min "första gången" till imorgon.


Måndag tisdag onsdag

God morgon!! Lillördag och jag tycker hittills att veckan har gått fort vilket känns bra. Men onsdagar, på morgonen, jag orkar verkligen inte! På måndagar och tisdagar har jag ju den skönaste sovmorgon på båda dagarna, så kommer onsdag - måste upp tidigt och idrott på det. Nej nej nej, tänker jag.

Men det är bara att köra på. Nu ska jag sätta lite fart på mig. Ha det bäst idag!

Kebabman

Fick ett stort IG på mitt naturkunskapsprov. Men det var jag nästan medveten om innan. Fick ett enormt VG på mitt spanska prov. Vilket gjorde min dag! När jag kom hem delade jag och älsklingen min på varsin kebab, han är min kebabman!

Nu ikväll kollade vi, som resten av Sverige typ, på Sverige - Holland på bästa Råsunda. Jag satt hela matchen och "ooooh"-ade. Den var spännande och mycket mycket bra!! EM nästa! Nu laddar jag upp inför imorgon, morgonen börjar med gym på idrotten, projektarbete och lite spanska. Avslutar min skoldag med naturkunskap, som inte är en favorit i år..

Nu ska jag och min kebabman hoppa i sängen. God natt!

Gosig gosh, 2 år - 2 månader - 10 dagar! Love you bebo.

Are you a real man?


Bollar i luften

God morgon. Vilken vacker höstdag idag va? Jag klär mig i prickar och gör mig redo för dagen. Det känns som det kommer hända mycket idag. Både bra och dåliga saker. Är helt galet nervös för mitt naturkunskapsprov. Och håller tummarna för spanskan. Plus att jag måste göra klar psykologin till sista lektionen. Och när jag kommer hem laddar jag upp för Sverige - Holland. Nu önskar jag er en underbar dag så hörs vi runt fyra, kommer kanske upp något tidsinställt. Puss och kram!


Sovmorgon imorgon

Hej, det var ju inte idag direkt.. Men har varit i skolan och när jag kom hem ville jag bara ligga i sängen med Elvis och Andreas. Imorgon börjar jag 10.40, mycket välbehövt! Så stannar uppe ett tag till med mannen min. Hörs imorgon. God natt på er.

Stickade tröjor

Stickade tröjor blir ju aldrig fel i hösten och vintern. Det går ju bara inte! Stickade tröjor är bland det mysigaste. Jag skaffar flera stycken per år, myspys!


Vila, Åhléns, Topshop x2


Beautiful


On fire

Love is friendship set on fire -
Set me on fire


8 grader

Hej! Försökte sova framför Höst i New York och lyckades somna i ungefär en halvtimme innan mamma ringde och efter det kunde jag inte somna om. Tänkte sätta på mig träningskläder och gå ut och gå i kylan. Det är ju mycket bättre än att sitta under min sockervadds flit och försöka bli varm. 8 grader ute just nu, inatt när jag släppte ut och in Elvis så var det bara 2 grader! Snart kommer snön!!


Sockervadd

Köpte en ny filt till mig själv i fredags. Den absolut mysigaste man kan tänka sig. Jag bor i den just nu, i mörkret!




Ett väldigt stort popcorn

Sitter och smaskar på lite popcorn och tittar på DH. Är galet sugen på Noblesse, har nog aldrig varit så här sugen på Noblesse! Galet. Men borde få det, eftetsom det är min sista dag med godis. Men nu ska ni få se en bild på ett
väldigt stort popcorn, egentligen är det flera popcorn i ett men vi glömmer det va?!


Dags att städa

Det gick inte bra att sova, jag var trött men hade en extrem huvudvärk. Så sova fick det bara bli i ca 30 minuter.. Suck! Och nu måste jag fixa lite här hemma. Tråkigt och inte bra för huvudvärken. Sen hade jag tänkt sätta mig vid filosofiboken, det var svårt att skriva. Men det ska jag! Hörs om ett tag.


Skorna..

Alltså.. Jag kan inte sluta titta på skorna, jag älskar dem totalt! Vill ha dem nu... Så snygga! Ja ja, får väl vänta liiiite då... *Ledsen..* Och ja, jag får tjata. För det här är MIN blogg!


Varför är jag uppe..

God morgon! Jag förstår inte varför jag är uppe just nu. Behöver sova ut men Elvis kom och väckte mig så jag klev upp.. Önska att jag inte gjorde det! Jag tog med mig täcket och min nya filt till soffan så tänker äta frulle och sen sova någon timme till.

Idag måste jag städa lite till, kråkorna har haft kalas med soporna som stod på framsidan.. Argt! Men nu måste jag göra frukost till mig och Elvis.

Slutar med godis

Tänkte ta och säga god natt. Håller på och laddar ner en film men orkar inte vänta, den filmen får jag se imorgon till frukosten istället! Satt och kollade på film på tvn istället nu ikväll, har ätit lite popcorn, några chokladbitar och bestämde mig för att sluta med godiset efter imorgon. Slutade ju sista juni men efter min operation så fick jag godissug + chokladaskar av släktningar så kunde inte motstå det. Nu tänker jag sluta igen, för nu tänker jag sätta igång med träningen!!

Men just nu, längtar jag efter sängen och ett samtal med min älskling. Sista natten som jag sover i detta tomma hus. Jag ska ta med mig Elvis och lägga mig i mammas stora säng! God natt fina människor som läser detta!


I'm in love

Det var du och jag mot världen. Vi och ingen annan
Det som bara du och jag visste, visste ingen annan
Du tände mörkret i mitt liv och gjorde allt det svarta till vitt
Därefter gjorde du det vita till färger, glada färger

Jag vill att du ska tända våran tändsticka ännu en gång
Lysa upp mörkret och ge det som du gav

Jag vill ha våran lycka som vi hade
Jag vill att våra dagar ska vara vackra
Jag vill att våra kvällar ska vara tillsammans med varandra
Jag vill att vi ska bry oss om varandra
Jag vill älska så som vi gjorde och så som vi gör
Men ännu starkare
Ännu mer kraftfyllt
Mer liv, lycka och kärlek

Det ÄR du och jag mot världen. Vi, och inga andra
Det du och jag vet, vet inga andra
Du SKA tända mörkret, så som du gjorde
Det svarta ska nu bli till färger

Vi gör det tillsammans, så som vi alltid gjort
Det är vi i höstens mörker, det är vi som myser och det är vi som är lyckliga

Nu är det vi
Vi mot världen
Det enda vi måste göra
Är att tända våran tändsticka, våran stjärna
Och aldrig blåsa ut


Bajsig chokladpudding

Jaha, misslyckades med att göra chokladpudding, hur enkelt är inte det?! Nej men då misslyckads jag med det, när jag var som mest sugen på det.. Fuck. Men jag äter den trots att den ser ut som bajs. Jag menar det verkligen. Den ser VIDRIG ut! Men chokladpudding är gott och min är god, trots allt..

Nu tittar jag på en jätte dålig, äcklig film. Men jag ska byta. Hoppas ni får en härlig lördagskväll! Jag känner mig ovanligt ensam, mamma och syrran är i Stockholm hos min bror, Andreas tog med sig Elsa till hans lägenhet i Stockholm. Alla kommer hem imorgon och tills dess är jag själv hemma med Elvis. Som är ute och raggar på andra katter för tillfället. Kram!


Rörde om lite och trodde att den skulle bli bättre... Icke sa Nicke!


Lively

Jag måste bara visa er denna galet snygga sko, från Wildflower by Kenza. 995 kr kostar den, gaaaaalet snygg!!


Kanske står på önskelistan till födelsedagen!?


Dagens 8/10

Ikväll är det bara jag och min älskling, Elvis. Världens underbaraste katt som saknar Elsa lite fööör mycket. Men han är gosig, snäll och underbar!! Titta på den här bilden, han sitter där och vaktar, min lilla gosboll!


Halsduk - New Yorker(Budapest), stickad tröja - Cubus, tights - Weekday.


JennifeRebeccAlbertina

Här kommer ett par bilder från gårdagens och dagens tjejkväll med JennifeRebeccAlbertina!




Vi letade från dammiga Sing Star och rockade loss!



Vi åt tacos och tittade Rosa filmen, Wille är ju bara sååå söt!!



Vi gick till ICA, tog kort i speglarna, kollade mellan benen och köpte lite till godis!





Vi ritade och satte upp lappar så att huset runt om oss inte skulle störa - det var ju TJEJKVÄLL!!

Sen somnade Albertina i soffan med tandborsten i handen..


Idag åkte vi med till stallet och träffade stora, sura hästar!


En katt, en människa

Nu har jag sovit, diskat och gjort chokladpudding! Mums. Men förstå måste jag fixa grädden och äta middagen, tar nog nudlar och en macka som middag idag. Har ätit tacos till lunch så känner inte någon lust till det igen. Sitter och väntar på Glee osm börjar 19.00. Sen börjar några roliga filmer också, blir nog en trevlig och mysig kväll, bara jag och Elvis..


Trötter

Oj vad lite sömn vi fick inatt, jag och Jennifer vaknade av Abbe som sa väldigt högt "är det någon som är vaken?", "vakna!" och puttade upp oss ur sängen. Sen åt vi frukost och tittade på Rosa. Serien alltså. För filmen såg vi ju igår. När klockan var tio så satt vi i bilen på väg till stallet. Mhm. Om jag ska vara ärlig så orkar jag verkligen inte skriva något, är så trött så måste faktiskt sova en stund nu.

Har tagit en hel del bilder som jag ska ladda upp idag, imorgon och göra några tidsinställda under veckan! Skriver mer när jag är vaken igen.

Stallkompisar

Hej! Sån mysig tjejkväll!! Sing star, tacos, godis i flera kilo, mys under filtar och hänga gubben. Imorgon kommer Malin och hämtar oss tre kl 10 då ska vi åka till stallet tillsammans. Mycket mysigt! Och kameran följer med, precis som idag. Puss, god natt!!

Min första tjej

Nu skriker magen efter mat så ska göra lite mackor och vänta in min första tjej - Jennifer. Testade min nya kofta, såå skönt och fin! Riktigt nöjd.

Men, jag vet faktiskt inte varför jag bloggar just nu. Jag måste ta och äta lite, puss!

En riktig trekant

Hej på er! NU ÄR DET ÄNTLIGEN HELG!!! Taggar för en mysig tjejkväll hemma hos mig med Jennifer och Albertina. Tacos, kladdkaka, godis och cola. Hyra film, idol och skitsnack. Tre tjejer i samma säng under natten. Nu snackar vi girltalk - kuddkrig!

Jag måste sätta fart. Det känns som jag blöder i näsan eller munnen. Konstigt.. Juste(!), beställde en kofta igår från GT och den kom idag, så fantastiskt! Tack så hemskt mycket för den snabba leveransen!!


Denna skönhet är nu min!


Snart helg!

Börjar faktiskt bli riktigt trött så funderar på att sätta på en film och sova. Skönt att sova tidigt som jag inte brukar lyckas med när jag har Andreas här. Honom har jag tyvärr inte fått tag på.. Får väl vänta till imorgon om han inte hör av sig ikväll. Tycker det bara att konstigt. Ja ja, imorgon slutar jag 10. Löjligt att ens ha någon lektion... God natt!!


3 timmar senare...

Hej! Sån jävla dag. Mitt humör har varit uppe på toppen och nere på botten. Vädret gjorde inte saken bättre heller. Nu försöker jag få tag på min älsklade som åkte till Stockholm imorse. Jag hoppas att han svarar snart, har ju försökt ringa honom i snart 3 timmar! Hörs lite senare hörrni.

Om 50 år

Idag har jag och Andreas fått världs fina kommentarer som jag kommer bevara i mitt hjärta länge. Jag har alltid varit glad över att ha honom som min, jag har alltid velat se oss från någon annans ögon, vilja se hur vi beter oss osv. Om 50 år vill jag fortfarande ha honom som min, åka på äventyr och dela våran lycka och kärlek med varandra. Det kan bara bli bättre, så som vi har det. Jag har inte älskat någon så starkt som jag gör idag. 

"Ni är såna som man kan träffa om 50 år och är fortfarande tillsammans"

Vi.

Bloggen åt sidan

Ikväll lägger jag bloggen åt sidan för plugg. Har spanska prov imorgon och jag vill satsa hårt på spanskan i år. Sen måste jag skriva två stycken texter till imorgon. Så har en del att göra. Tittar in och skriver kanske något senare!


Boots och stickat

Denna veckan vill jag helst ha stickade tröjor och snygga boots. Dessa boots kommer från H&M och kostar 399kr, jag funderar starkt på att köpa dom! Tröjan kommer från Top shop men kostar lite för mycket, tyckte det var ett bra exempel på hur stickade tröjor ska se ut i höst och vinter, enligt mig. Jag vill ha färg och ännu mera färg!!


God morgon

God morgon. Är lite stressad, sitter bara med handduk runt om mig. Så ska fixa mig nu, tänkte bara säga hej. Jag slutar 14 så vi hörs väl runt eftermiddagen någon gång, ha en underbar lillördag!

En tisdagskväll

Andreas ligger och spelar, på min facebook. Eftersom han inte har en egen och tänker inte skaffa heller. Men jag tror faktiskt jag ska rycka bort datan från honom för jag vill sova, med honom! Vill bara ha en lugn och avslappnande natt. Inga jävla fåglar utanför fönstret som skriker, ingen helikopter och är ute tidigt på morgonen, ingen som ringer när alarmet inte har gått. Utan en lugn och fin natt i Andreas famn, fönstret lagom öppet, vakna utvilad imorgon och gör den dagen till den hittills bästa denna vecka. Ja, så vill jag ha det. God natt!


För någon kväll sen, mycket skratt och kärlek - precis som det ska vara!


Lite för mycket

Skulle ju tagit fram spanska böckerna lite till ikväll men så blev det inte. En enorm huvudvärk plus mys med mannen min. Nu väntar DH, börjar faktiskt tröttna på det. Blir för mycket. Men nu ska jag titta ändå! 

Imorgon går jag till 14, sköööönt. Sen ska jag ut på promenad med Andreas och Elsa. God natt för idag.

Fisk och bullar men inga fiskbullar

Andreas kom hem lagom i tid till att dela bullarna och cola tillsammans med mig. Mycket mysigt. Sen la jag mig i hans famn och vilade. Har sån huvudvärk.. Tur att jag går kort dag imorgon! Nu tittar jag på Grey's och väntar på mamma ska komma hem så vi kan äta. Är så sugen på fisk. Ja ja, hörs senare.

Fina systerdotter

Lappen fick jag av världens bästa systerdotter i söndags. Så söt!


För bra för att vara sant

Nästan så var det. 3 för 15 kr, kanelbullar. Jag köpte 6 st, och två cola burkar. Blev så lycklig så satte mig direkt vid spanska böckerna när jag kom innanför dörren. Happy moment!! Nu blir det till att plugga lite samtidigt som jag tittar på tv, det går ihop bättre än vad vissa tror. Jag börjar bli sugen på att träna också... Ska nog ut och gå ikväll! Men nu väntar bullar, cola, plugg och tv! Puss.

P.S. Jag älskar ICA Bergvreten, så snäll personal + goa' bullar!

Kanelbullar

Det känns skönt att provet är gjort, kändes dock inte lika bra när jag gjorde det.. Det enda jag satt och tänkte på var om det är kanelbullens dag eller inte. Hade sett massa erbjudanden och reklam för kanelbullar och läst i flera bloggar om kanelbullar. Så det var det enda som fanns i min hjärna under provet. Så när jag gick hem såg jag reklam vid ICA för kanelbullar, då bestämde jag mig för att köpa det lite senare. Sen läste jag på Jennifers blogg att det är kanelbullens dag, hur kunde jag missa det?! Fyyyy vad jag blev sugen. Nej, måste gå ner till ICA direkt nu. Sen ska jag sätta mig vid spanska böckerna, prov på torsdag!!

På min önskelista

I december fyller jag 18 år, då önska jag mig fallskärmshoppning, ny mobil och en systemkamera. Och mycket mer. Inte det billigaste men man fyller bara 18 en gång! Dessa två kameror tittar jag på.


Är mest sugen på den vänstra!


God natt Sverige

God natt fina människor där ute i Sverige!

Imorgon går jag till skolan och skriver naturkunskapen sen är det över. Hoppas jag. Vill fan inte få IG efter allt kämpande! Sen åker jag hem, kommer inte gå i skolan mer imorgon. Får knappt i mig mackor. Natti.

Hemma

Idag stannade jag hemma från skolan pga att jag har spytt under natten. Har mått riktigt illa men känner mig lite bättre ändå. Fick i mig två mackor för en stund sedan. Nu tänker jag lägga mig och vila, har naturkunskap som jag måste plugga men det gör jag lite senare. Behöver fram för allt må bättre just nu. Kram!

Säg att du ska göra det - och gör det

- Plugga naturkunskap, skit i allt annat.
- Gå ut och gå, sätt i hörlurarna och lyssna på skön musik med dina tankar.
- Njut av dagarna/kvällarna med Andreas, du kommer sakna honom när han åker.
- Ta bilder till bloggen och lägg in dem på datan.
- Men viktigast av allt, plugga naturkunskaps skiten..

Jag jillar dig

Skickade precis iväg ett god natt-sms till min älskade. Jag längtar tills vi gör någonting tillsammans, bara han och jag, gå på bio, går ut och äter och bara är med varandra. Får fixa det! 

När jag kom upp till mitt rum och skulle klä av mig fann jag en lapp på min spegel där det stod "Jag jillar dig Becca du är min bästa moster från Abbe" hur söt är hon inte?! Världens finaste unge. Blev jätte glad och rörd. Nu ska jag sova med ett leende på läpparna och jag vet att när jag vaknar kommer det leendet vara kvar, för då är Andreas här! God natt.

Tjejkväll nästa helg!

Helt sluuuuut! Men är så taggad inför nästa helg, kommer vara helt själv hemma och har därför ordnat en tjejkväll med mina två favorit tjejer - Jennifer och Albertina. 10 års skillnad men vad gör det?! Vi ska sjunga Sing star, titta på film, mysa, sova i en och samma säng, åka till stallet och rida och ha så myspys. Det kommer bli enormt skoj!

Nu fixar mamma mat till mig som sitter och har ont i magen.. Men jag känner hur lycklig och kär jag är! Åh hå, jag älskar livet. Förutom naturkunskapen....

Min prins

Hej oh hå! Jag hade den bästa kvällen/natten/morgonen på länge. Hade längtat så mycket efter min prins och har överraskade mig med det bästa humöret som jag saknat så. Idag jobbar han mer än 20 timmar så han kommer hem imorgon bitti, gillar inte dessa tider!!

Men idag fyller ju min syster 19 år, jag ska fixa och hjälpa mamma tills Jennifer kommer vid två då hjälper hon mig med ballongerna sen efter ett par timmar kommer familjen. Mys! Älskar födelsedagar när alla samlas. Kommer ju inte blogga så mycket idag, jag vet att ni förstår. Kram!

Löjliga ballonger...

Jag sitter och försöker verkligen blåsa upp de jävliga larv ballongerna! Det funkar inte, hur fan blåser man upp en ballong? Det är ju löjligt.. Får fortsätta försöka.

Just nu har jag precis varit ute med Elsa. Och nu ska jag fixa lite mackor. Känns lite tråkigt att vara ensam hemma. Jag saknar Andreas!! Fy 17. Men har en hel del att göra innan imorgon, måste städa rummet fram för allt. Det fixar jag idag och imorgon. Och ikväll ska jag fixa mig, måste raka benen. Haha, det är så sjukt...


Larvigt coola ballonger

Hej! Hemma igen, jag är så förälskad i Magnifik! Mumma på alla deras godingar. När Jennifer hade åkt gick jag runt på stan och fick med mig örhängen(äntligen, mina hål håller på att växa igen!), trosor och ballonger. Ballongerna var bara för coola för att låta bli. Haha! Måste visa er hur dom ser ut, dock kan jag inte blåsa upp ballonger.. Får öva ikväll så får Jennifer hjälpa mig imorgon!

Nu ska jag springa till systers rum och visa henne ballongerna! SÅ coola är dem! Hörs lite senare då.


Dessa larviga ballonger är det!


Lunchfika

Hej på er. Kom precis ut ur duschen och är lite stressad, min hjärna är stressad men kroppen är cool lugn! Men måste sätta fart och göra mig klar för om mindre än en timme ska jag möta Jennifer på stan, lunch+fika. Det står på schemat för min förmiddag och sen ikväll ska jag städa mitt rum. Imorgon kommer väldigt många hit och därför måste det vara fint. Och ännu senare ikväll får jag äntligen mysa med Andreas!! Han får komma hem till ett rent och fint rum, lycko han. 

Hörs lite senare. Puss och kram!

RSS 2.0