Vi ses 2013

Jag känner att jag har fallit tillbaka till en plats där jag inte vill vara, där jag inte är mig själv och där jag inte är lycklig. Så därför hörs vi nästa år. Jag kanske uppdaterar på Instagram men inget mer här. Gott nytt år! Ta hand om er och om era nära och kära.
 
'
Bjussar på en bild från inatt när Elvis klättrade in i kylskåpet.

Ett stort svart hål

Det känns som ingen tar en seriöst när man säger att man mår dåligt. Gråtandes tills sömns varje natt. Det är som ett stort svart hål och när jag äntligen trodde jag var glad och lycklig igen faller jag tillbaka rakt in i det igen. Men nu känns det värre. Som mina tankar styr mig. Som jag inte kan le. Jag kan inte vara glad. Det är för mycket. Allt är för mycket.
 

Kyckling alla dar i veckan

Om det är någon maträtt jag älskar så är det kyckling, för man kan göra det på så många olika sätt och ha både ris, pasta, potatis eller bara sallad. Jag har ätit kycklingsallad varje dag den här veckan, men på olika sätt, med olika sallader och olika tillbehör. MUMMA. LCHF!
 

Träning, jvm och mat

Lite off här. Söker jobb och därmed har fått jobb. Eftersom jag fortsätter hos Röda korset kan jag skaffa mig ett extra jobb vilket jag gjort. Jag är väldigt nöjd. 
 
Idag är det först JVM, sen en promenad och sen sallad på Wickmans och sen en promenad till. Min kille ska springa midnattsloppet vilket jag tycker är så bra för nu har jag sällskap på mina dagliga promenader och vi har bästa sträckan i Stockholm, 1 mil! Jag ska skaffa mig ett par broddar till mina skor så jag inte bryter benen på isen. Nu ska jag hoppa i duschen innan hockeyn börjar!
 

Oktober 2012

Syster fyllde 20 och det friades, katterna växer och blir feta, kanelbullensdag(!!), fotboll på bortaplan, fruktsallader, mera gnaget, mys med min prins, höstväder, barnvakt åt nisse, shoppade bröllopsklädsel med min fina, halloween, första snön, metroläsning på tuben, matcherna på Råsunda började lita mot sitt slut, vann 60 x10 på triss, luncha och naturgodis.

Juldagen

Med min galna familj och med alla energiska barn så blev julen väldigt bra! Om det är något jag verkligen älskar så är det att samlas och umgås med tjocka släkten, äta julbord och ha en riktigt trevlig dag. Idag fortsätter det, rester från igår och barnen fått vila upp sig under natten. Då blir det full rulle. Kram!
 

Gott nytt jul!!

Ska vi fira svennevis eller flippa ikväll? God jul på er alla, jag hoppas alla får en riktigt bra julafton med massa mat och kärlek!
 

2013 också

En gång till, 4000 meter upp!
 

Gangnam style

En liten julklapp till mig själv, god natt och god jul!!
 

September 2012

September var en otroligt, obeskrivligt jobbig månad för hela familjen, släkten och speciellt för min fina syster. Jag är så tacksam och glad över att hon är hemma och mår hyffsat bra trots allt som hände. Men september var en ruskigt hemsk månad, jag får fortfarande ont i magen när mamma ringer mig när jag sitter på tunnelbanan, usch..
 
September i bilder ser ut så.
Mintchoklad glass, Uppsala i mängder, flyttade åt Illo och drack någon konstig påskmust, öl och fotboll och vänner, häng med Harry på Akis, mys med Elvis, biomys och dubbeldejt.
Septembers bästa dag var derbyt DIF-AIK då gnaget galgade Djurgården med 3-0 och vann den största derbyvinsten på 21 år samt den största festen på hela Råsunda jag varit med om dessa 5 år!

19 bast!

Jag låg helt utslagen, sjuk och utmattad på min fina underbara BÄSTASTE väns födelsedag, så därför blir det lite sen men grattis i efterskott min fina! Jag hoppas du hade en riktigt bra födelsedag, vi ses på söndag så får du din presenter/julklappar då! JAG ÄLSKAR DIG ENORMT!
 

Ja

Kan.inte.sluta.titta.på.roller.skates!
 
Nu håller jag på att fixa mig inför lunch med mamma och sis på AMAZING THAI, yuamie! 

Roller skates

Jag som drömt och letat efter ett par RIKTIGT roller skates, jag som har sämst balans på både skridskor och inlines skulle passa perfekt med ett par roller skates. Ikväll visade syrran mig Top Shops URLÄCKRA roller skates, de kostar ett par lappar så googlade och hittade ett par under 1000-lappen, 649 kr för att vara exakt och JA jag måste ha dom till sommaren och våren. Åh så läckra, precis som jag vill ha dom! Finns så många andra - här!
 
SFR Rio Roller Fierce
Jag nästan dör så galet snygga!

Svårt att sova

Dags att sova? Hm, ja för ca 6 timmar sen. Tänker inte ta min medicin för jag är rädd att den kommer åka upp direkt. Så får sova på egenhand inatt, läskigt. Första gången sen i juni. Jisses vad länge jag ätit min medicin nu. Men som sagt, man ser ju hur "bra" jag sover utan den, blir inte ens trött.
 
God natt!

Augusti 2012

Jag var kattvakt första veckan och min finaste var i Göteborg på teckenspråkkurs(!), spelade golf med världens bästa syskonbarn, jag mådde riktigt riktigt dåligt, fick se Harry börja krypa, var på matcher mot bl.a LECH POZNAN, galna feta polacker som förlorade med 3-0(!!), såg Pride, hade långa, ensamma och regniga promenader, massa mys med kattungarna, ett gigantiskt oväder kom, kräftor åts, vänner träffades, promenader hit och dit, ännu mera häng med syskonbarnen, pussade extra mycket på min bebbs, blev mycket mera rödhårig (vilket jag saknar), balkonghäng i Sumpan.
 
Augusti är alltid en fin månad tycker jag. Nu kanske ni får vänta med september för jag måste lägga in bilder från mobilen. Kram!

Juli 2012

Under det sista halvåret tog jag tyvärr inte så många kamerabilder, utan har mest från mobilen. Men det funkar det med!
 
Sista veckorna i Karlshamn(underbart), vi blev med kattungar som var löjligt små, söta och fluffiga, fick någon speciell kärlek för jordgubbar, äpple och paraguayos (YUM!), åt svenska, egenplockade bär, färgade håret mörkt, hängde i Sumpan med fina Axel och Harry, sommaruppehållet slutade och det var dags för Norra stå igen, hundbad, depp-moments, äckelmoments och min älskade älskade Elvis som jag saknade så mycket!!

Magsjuka

Ja men hörrni, jag kunde fan inte ha ett värre dygn än det jag haft. Legat på badrumsgolvet och gråtit av smärta, spya och massa annat otrevligt. FA-AN va dåligt jag mått. Nu mår jag lite bättre men inte 100, jag har fastat i 29 timmar, dricker vätskeersättning, försöker vila/sova, springer på toa. Senast jag var "magsjuk" var ju blindtarmen, men det har dygnet tar verkligen hem priset för värsta magsjukan i mitt liv. Nu orkar jag inte skriva mer, så snuskigt. Men men.. Jag hoppas ni är krya och och friska. (Min mormor, min äldsta syster, hennes ena son och min morbror är också magsjuka, det är nästan som tradition att vår familj ska bli det inpå julen)
 
Avslutar detta äckliga inlägg med en av de finaste hundar i världen - Leonberger!

-


AJ

Jag har sån smärta i min mage, vet inte vad det är, det bara hugger till och gör så ont!! Och en förkylning på det.. Ajajaj..
 
Fortsätter med juli 2012 ikväll. Kram.

Kärlek

Jag har alltid tyckt att det låter så löjligt och desperat att säga att det finns bara en för varje person. Seriöst liksom, hur ska man hitta sin enda då? Tänk om min "rätta" är i Brasilien eller Ryssland liksom. Ja, jag tycker det är töntigt och bull. Däremot tror jag att det är ovanligt, speciellt och unikt om man hittar en person som förstår en och uppskattar alla ens egenskaper, litar på en och trots allt man gjort stannar kvar, kan se en i ögonen och passa ihop. Det ska man ta vara på. Och jag tycker dessutom att om det är något stort bråk och man inte kan lösa det, då är det också bull. Men om man bråkar och löser det, reder ut det och kan gå vidare istället för att slänga bort något speciellt då är det stark, äkta kärlek. 
 
Jag skriver inte det här utav någon speciell anledning. Jag menar bara att om några är rätt tillsammans, då kan man lösa vad som helst. Om några är fel tillsammans, då är det inte meningen.
 
Kärlek är stark och om det är från alla håll, då ska man ta vara på det. Det gäller vänner, pojk-/flickvän, familj, djur, alla och allt. 
 
 

Grinchen

Som alla vet så älskar jag december och julen nästan så mycket så jag spricker. Det som är synd är att jag har en kille som avskyr vintern, december och julen. Hur går det ihop? Jag vette fan! Och när han försöker gilla vintern, julen och jullåtarna jag spelar blir det överdrivet och löjligt. Haha. Lille hjärtat.. Ibland förstår jag inte hur vi går ihop, men på något sätt så..
 
Grinchen...

Juni 2012

Studenten var en fantastisk dag, jag har ALDRIG tappat rösten och haft såna minnesluckor som jag har från den dagen. Det var glädje. Innan min studentdag var jag på min fina bästaväns student vilket gjorde mig så glad att jag grät när hon sprang ut. Åh! Sen blev det sommar, Tyskland och Karlshamn där spenderade jag sommaren. 
 
STUDENTEN i stora mängden (tråkigt nog har jag inga från själva dagen), däckade på kvällen och dagen efter blev det bakismat alá thai, sen drog jag och Albertina till Tyskland i en vecka med klättring i Alperna, äventyrsbad, fotbolls EM, öl och massa korv, en olycka i Alperna, tåg resa hem till Malmö men ett stopp i Hamburg för lite mera korv. Karlshamn bjöd på sommar och sol, god mat, bad i havet. Tjejkväll med Jennifer och tjejerna, Jennifers student och massa andra härligheter.
 
JUNI var en strålande månad med solsken, glädje och lycka. Jag hade en fantastisk månad i Juni!
 

Maj 2012

Maj var en av de bästa månaderna under året för mig. Det bästa jag någonsin gjort - fallskärmshoppning. Maj var också den sista månaden i skolan. Vilket jag icke saknar. Nu kör vi massa härliga maj-bilder, maj har alltid varit en bra månad!
 
Firade maj med chokladkex och jordgubbar, hundmys och syskonbarnen i full fart. Sen blev det mösspåtagning, studentbus och jag blev Klassens Våghals, klassen åkte till Stockholm, jag blev otroligt bränd och fick en AIK-keps, HOPPADE FALLSKÄRM och upplevde det fina i livet, man kunde kasta av sig jacka och sätta på sig brillorna istället, blev smått beroende av små jordgubbar, var med killen och Elsa på Råsundas fina gräs, drack öl och lite mer fotboll, Norra stå i mängder, fest och studentbus, och jag får inte glömma Harrys dop!

Maj var en fartfylld månad, jag var lycklig varje sekund av denna månad. Minnen som jag lägger närmast hjärtat. Tack underbara Maj månad!

Städ och hundjakt

Idag ska det städas för imorgon ska vi fira mig. Och och ca en timme går jag ut och letar efter Otis igen. Lillkillen. Om en vecka fyller jag år och nu ska jag fortsätta med mina månader. Kram!

April 2012

Det jag minns mest från April (utan att kolla igenom bilderna först) är självklart sista hemmapremiären på Råsunda. Det var ingenting annat än galet. Här kommer lite bilder så jag kan minnas..
 
Här blev det mycket bilder, haha.. 

Jag förflyttade mig mer och mer till Stockholm, åt massa god mat, köpte årskort för att hylla hjältarna och Råsunda, var på den galna premiären, myste med Acki, hade projektarbetes redovisning (orättvis), drack öl och blev tagen av polisen, tog ut och satte i en ny p-stav (den smärtan...), hade lektioner till 6 på kvällen, firade födelsedagar, fick en otroligt snyggt linne av min fina kille, köpte mig ett par nya jeans som satt perfekt och fick min läckra kjol från FAA.
 
Tack April, du var händelserik, galen, annorlunda och fantastisk! Imorgon går vi in på sommarmånaderna.

Mars 2012

Nu är vi "redan" i mars månad..
Köpte en fin tröja till nyfödda Harry som jag aldrig sett på honom(?!), fikade med underbara bästis, började dricka te, bokade resa till München med Albertina, tränade och sprang ute, åt LCHF, var med familjen titt som tätt, fick min fina studentmössa, fortsatte vara med mina syskonbarn (de betyder så mycket för mig!), invigde Offside och det började närma sig sista premiären, gick en långpromenix och åt god sallad i iskalla bresse, sjukade lite mer och blev mera röd i håret.
 
Mars var ingen speciell månad, jag hade kul och livet flöt på. Tack mars!

Hunger

Jag försöker hålla mig till vissa mattider. Det går bra men ikväll har jag inte ätit någon middag och jag är så hungrig just nu! Jag försöker också att inte äta något efter 19 på kvällen. Men nu gör jag ett undantag, det får bli lite frukt. snart kommer Mars 2012 upp!
 

nummer

Idag lämnade jag in min mobil. Då försvann alla nummer, så jag ber alla som har mitt nummer smsa mig med ditt namn så lägger jag in dig. ALLA. Tack! PUSS.

Februari 2012

Framför allt annat - KINA! Det var stört, stört roligt och stört underligt. Börjar med lite bilder..
 
Som sagt Kina var en stor del av 2012, vi var bara där i en vecka men det satte många spår, minnen och stunder. Kinesiska muren var fantastisk och så äckligt kall. Men världens bästa sällskap SPINT körde på.
När jag kom hem från Kina började jag springa, utomhus. Även kollade på hockey och var på Sverige-Finland med en (då) god vän (nu fiende), jag gillade även mitt rödbruna hår. 

Sen kom även en "gammal" kärlek tillbaka, vi hade nog mer kontakt än vad alla trodde och nu är vi återigen kära och tillsammans. Min gulle man!

Januari 2012

Ja då börjar vi sammanfatta med bilder och lite text.
 
Januari 2012 började med JVM-guld, grät av lycka och kärlek. Hade en sjuk nyårsafton = ligga i soffan med katten och äta geisha. Fick ETT enda Gott nytt år sms och det ville jag inte ens ha. Men Januari var en annorlunda månad. Jag var singel, ensam men gjorde det bästa av situationen och körde LCHF. Nu kör vi lite bilder..
 

Jag blev även världsförälder och fortsatte mitt arbete på Röda Korset, hade myskvällar med systerbarnen, träffade nyfödda Harry, busade med Axel och hade god luncher med min bästa vän! 

Lite senare kommer februari DÅ hände det grejer!!
 

Norlie & KKV

Jag brukar alltid sammanfatta året med en grym musiklista med det allra bästa från året, såklart glömmer man aldrig några go'bitar. Men jag måste säga att Norlie & KKV har gjort mitt musikår. Deras låtar kan jag förknippa med dagar, minnen och fina stunder av året. Några andra att nämna är Fun., Nicki Minaj, Timbuktu, Rihanna, SHM,  Kapten Röd, De vet du, The Offspring.
 
Men att ta ut de allra allra bästa måste jag säga Norlie & KKV (med Tröjan du hatar, Där jag hänger min hatt, Hon vill vara du, När jag går ner), Nicki Minaj (med Starships, Va va voom, Pound the alarm, Super Bass, Automatic, Whip it, Young Forever), Kapten Röd (med 1000000 nollor, In kommer Ting, Ju mer dom spottar, Saknade vänner, Stjärnorna finns här), Fun. (med Some nights, We are young), Timbuktu (med Fallskärm, Resten av ditt liv) och till slut The Offspring (med den grymma You gonna go far, kid). 

Men nu nämner jag inte all underbar musik 2012 har bjudit på. Utan bara liten del. Men året är inte slut än guys!
 
Några fina stunder på året - 20 maj dagen jag aldr
Nej men nu glömde jag ju.. GANGNAM STYLE! (Och dansa pausa!!)

Norlie & KKV

Jag brukar alltid sammanfatta året med en grym musiklista med det allra bästa från året, såklart glömmer man aldrig några go'bitar. Men jag måste säga att Norlie & KKV har gjort mitt musikår. Deras låtar kan jag förknippa med dagar, minnen och fina stunder av året. Några andra att nämna är Fun., Nicki Minaj, Timbuktu, Rihanna, SHM,  Kapten Röd, De vet du, The Offspring.
 
Men att ta ut de allra allra bästa måste jag säga Norlie & KKV (med Tröjan du hatar, Där jag hänger min hatt, Hon vill vara du, När jag går ner), Nicki Minaj (med Starships, Va va voom, Pound the alarm, Super Bass, Automatic, Whip it, Young Forever), Kapten Röd (med 1000000 nollor, In kommer Ting, Ju mer dom spottar, Saknade vänner, Stjärnorna finns här), Fun. (med Some nights, We are young), Timbuktu (med Fallskärm, Resten av ditt liv) och till slut The Offspring (med den grymma You gonna go far, kid). 

Men nu nämner jag inte all underbar musik 2012 har bjudit på. Utan bara liten del. Men året är inte slut än guys!
 
Några fina stunder på året - 20 maj dagen jag aldrig glömmer!
Nej men nu glömde jag ju.. GANGNAM STYLE! (Och dansa pausa!!)

Förlåt

Då jag på kvällarna och eftermiddagarna är ute nonstop och letar efter Otis (mycket bra sätt att få lite vardagsmotion) och de andra timmarna på dygnet antingen sover, tar det lugnt, jobbar eller mår dåligt så blir det inte mycket tid till bloggen. Tyvärr. Så förlåt för det. Men det bästa möjliga är att följa mig på instagram där jag heter rlundevall och uppdaterar dagligen. Här kommer mina senaste insta bilder.
 

Hålla ögonen öppna

Hellu! Vaknade tidigt, äckligt tidigt, ätit ägg till frukost och nu är jag snart igång ut och leta efter Otis. Idag tar jag med mig Elsa, hundmat och ett koppel. Nu ska vi hitta honom. Han har tydligen varit på någon terass inatt. När jag får mer info skriver jag det här så alla håller ögonen öppna och hör av sig. Hellre att man hör av sig om man TROR man såg honom så vi kan leta där. Så håll alla ögon öppna.



En familjemedlem

Det berör mig så mycket, bara av att höra av sig, dela bilden på FB, vad som helst. Det gör så mycket. När jag var ute i tre timmar nu mötte jag så många som frågade "är du också ute och letar efter hunden Otis?" Ja det är min systers hund svarade jag varje gång. Jag blir så glad och stolt. Imorgon bitti och dagen imorgon är målet att hitta honom och få hem honom. Lilla skrutten.. Någonstans är han ju! Sist han sågs var på Korsängen, alla som bor i Enköpings området - HÅLL ÖGONEN ÖPPNA. Otis SKA hem!
 

Otis

Otis är försvunnen, hjälp oss hitta honom!!

2 veckorkvarsdag

Kolla vilken underbar liten lapp jag fick av min systerdotter! Och bilden under är efter vi hade varit i backen i två timmar.
 

...

En sömnlös natt är väl också en natt?...
 

4%

Visste ni att bara 4% av Sveriges befolkning är blodgivare? Det fick jag lära mig idag. ALLA kan åtminstone gå och kolla sitt blod och se om man kan ge. Det kan göra så mycket. Kom igen nu!




So long

Äntligen hemma en liten stund innan vi ska ut och åka igen! Däremot har jag sträckt mig tror jag, så fort jag vänder huvudet åt höger håll får jag så äckligt ont i min nacke och axel, på höger sida. Vet inte vad jag gjort.. 

Ja ja, nu åker vi och firar världens bästa 9åring!!
 

Uppsala

Nu har jag, mamma och Bea varit i Uppsala. Har ätit återigen en riktigt god sallad. När vi kommer hem ska vi ut till min äldsta syster eftersom min fina systerdotter fyller 9 idag! Och så kommer min man. Mycket bra, vi hörs!




Blodgivning

Åh så glad jag är. Har precis varit på Blodgivningen på akademiska. Om en månad ska jag tillbaka på riktigt och ge massa blod! Inte så farligt så jag tycker att dom som kan ska ge! Och så får man ju presenter!!




Over and out

Var på IKEA med min moster och kusin, åt en ruskigt god sallad och bilen var fullpackad när vi åkte hem. Helt slut i huvudet och kropp men jag ska ut igen med hunden. Mår bra av snön iallafall. Kram!




Konrad och kootra

Missarna i Stockholm växer så det knakar! Bilderna nedan är när dom va små och fluffiga. Nu är Kootra så stor och maffig, snart Konrad också.








Sick and tired

Jag är sjukt trött på människor som säger en sak och visar en helt annan sida sen. Jag undrar egentligen hur många som visat sig vara en helt annan person än vad dom säger från början. Det är otroligt många som blir lurade och jag förstår liksom inte meningen med det hela. Det skadar mer än gör någon glad. Förutom om det är till det positiva, vilket jag aldrig mött på. 

Nu drar jag med syster, kusin och moster till IKEA, later peeps!
 

Respect yourself


Chicken race

Åh så mycket fin snö som har lagt sig idag! Undra om jag kommer iväg imorgon. Idag skulle jag jobbat men eftersom jag inte kom till Stockholm på något sätt så visste jag inte vad, så jag jobbade hemifrån. Jag funderar på att ringa till mina syskonbarn och kolla om dom vill åka pulka i helgen kanske. Man måste ju passa på liksom. 
 
Förra året, eller kanske till och med tidigt iår. Mysigt är det iallafall, och oj vad jag kämpade här!

På riktigt

Hörni! Om man är pendlare och fast någonstans, då förstår jag att man kan klaga och vara arg. Men om man är som mig, har själv gått ut flera gånger idag, då är man glad och verkligen uppskattar det hära. Jag verkligen älskar det här vädret, snön och yran! Jag vill seriöst bo typ i Alaska. Och så önskar jag att mer än halva Sverige kunde åka utomlands på vintern så man slipper allt gnäll, år efter år!
 

Glader

Det är många som har frågat mig om jag är glad idag, först tänkte jag att alla var så gulliga och snälla sen förstod jag att de menade vädret. Jag är glad, kom precis in. Det är kallt, snöar och blåser. Jag fick faktiskt hjälpa en kvinna i stormen. Underbart! Nu ska jag ut igen. Tyvärr blir min 14-promenad inställd..


Ingen chock

Jag stör mig inte så mycket på alla statusuppdateringar om snöstormen och vädret. Det jag stör mig på är hur människor fortfarande blir chockade. Jag är iallafall glad och längtar ur i yran. 

Dock har jag hört vad som hände i Skolsta och jag hoppas alla klarar sig! Massa kramar!
 

No one fights alone - juniors insamling

Idag somnade junior in. Jag, som många andra, har följt hans tuffa kamp mig leukemi. Jag skulle gått på deras eventuell häromdagen men fick hinder. Det gjorde ont i mig när jag fick höra nyheten. Mina tankar går till hans familj, vänner och flickvännen. Jag hoppas alla skänker en slant till deras insamling. Han var så otroligt stark. Enda in i slutet.




Vintern är underskattad

Åh sån skön och uppfriskande pw jag fick eller tog, idag. Det snöade för fullt och jag tror jag gick lite mer än 3km. Nu väntar jag och syster min på pizza. Trevlig kväll på er!




Ut

Nu ska jag ut och röra på mig. Vad gör det att det är nästan -1000 och snöar? Så jäkla mysigt! Vi hörs senare, puss och kram!




Tillfredställd

HALLÅÅÅ! Jag testade vinterjackan på riktigt, gick ut i t-shirt och jackan på, frös inte ett dugg! Så jag är snuskigt nöjd! Riktigt äckligt glad är jag, över en jacka. Så det kan gå liksom. Tillfredställd - check!
 
Sen gick ju syrrans operation bra, då blir man också riktigt glad. Ikväll ska jag mysa ner mig framför.. en film tror jag, med nytvättat hår, nystickade sockor från mormor och lite frukt och nötter. YUM! God natten.
 

Äntligen..

Efter en lång väntan, mycket letande och många kalla promenader har jag äntligen en vinterjacka!! Den är underbar och jag har inte ens tagit av mig den en. Nu ska jag ut på en ytterligare promenad! När jag kom hem från den första hittade jag en kinapuffs-påse från jobbet, ni är så fantastiska!! Kram och happy winter som vi säger.




Mellanmål

Lite clementin och nötter, yum!! Kommer ihåg när jag och min bästis åt morötter och nötter till lunch, varje dag.. Och sen massa godis.. Haha jaja..




njuuuuuter

Hej peeps! Jag har en hemsk rethosta men njuter av vintern, kylan och snön! Har precis ätit en kycklingtacosallad-lunch. Mums! Nu bäddar jag ner mig i soffan och kollar på tv. Kram kram!



Pic

så glömde jag lägga upp någon bild.. nu kommer det!


Lyckades!

Jajamen!! Åh va glad. jag blev att jag lyckades med den här appen, kommer bli så mycket bättre. speciellt med bilder och så. God natt, kram på er!

blogg.se appen

nu har jag laddat ner blogg.se appen, hoppas den fungerar bra för då kan jag ju uppdatera mera. Här är ett litet test!


Vinter, snö, minusgrader, kyla

Jag blir så glad, lycklig, lugn och mår så bra av hur vädret är, -11, massa snö och kyla! Jag älskar verkligen det här. Det är synd att jag inte kan dela dete med någon, ingen jag vet gillar vintern så som jag gör. 

Nu har jag precis duschat efter ha jobbat förmiddag och några timmar nu. Det händer otroligt mycket spännande saker inom mitt jobb. Jag vill inte berätta så mycket innan jag vet att det blir av. Idag ska vi på middag hos min kusin som flyttat hemifrån, kommer nog bli toppen! Kram kram.
 
Den första bilden är nog det finaste vinterbilden jag har tagit.

Bitterfittor

Ja, nu säger jag det - Sverige är ett land med så otroligt många bitterfittor och alla bitterfittor klagar på vädret hela tiden! Antingen är det för varmt, för blåsigt, för kallt, för slaskigt. Jag är trött! Jag är en vintermänniska och helst av allt skulle jag bo där det är snö och minusgrader året om. Jag är en person som blir deprimerad på sommaren och avskyr värmen och sommaren men när det är sommar anpassar jag mig, om det är för varmt för mig får man väl slänga av sig alla kläder och dricka några liter kallt vatten. Vi bor i Sverige och vi har TUREN att ha årstider. Njut för fasiken.

Jag kommer aldrig sluta älska vintern, jag mår så äckligt bra utav det här! -11 på måndag, trots att jag inte har en vinterjacka så njuter jag, mår så bra och är riktigt glad! Var det ni med, puss och kram!!
 

Hatälsk dagen

Idag är det första december. Att skriva det ger mig rysningar, jag hatälskar denna dag. Jag hatar den här dagen för den kommer alltid påminna mig om vad som hände för fem år sen. Jag älskar den här dagen för det är min absoluta favoritmånad, vintern och julen är här. Förra året mådde jag riktigt dåligt på den här dagen, det gör jag väl alltid med tanke på. I år ska jag vara glad och må bra. Kram på er, jag börjar dagen med min christmas list med julmusik, sen fota vintern när den är som finast!
 

RSS 2.0