AIK

Stolt som satan och lycklig som en förälskad tonåring!

I'm not gonna break

Sitter och lyssnar på Molly Sandéns vackra röst och låten Why Am I Crying. Så fin. Tänker på allting som hänt under de senaste.. året faktiskt. Början av 2011 var väl då allt började, sen smällde smällaren i november, bomben smällde i december. Och skadorna syns fortfarande. Vissa dagar är enklare än andra och vissa dagar vill jag inte ens finnas. Jag har känt alla känslor om det här men nu vet jag inte vad jag ska känna längre. Det är bara tomt. Just nu vill jag njuta av mina sista 100 dagar på gymnasiet, om man nu kan njuta av skolan.. Men jag vill bara vara, fast ändå inte. Men fy fan vad allting har varit svårt och jobbigt den senaste tiden. Därför har saker och ting varit som det varit.


Det här får min vardag att bli 100 gånger bättre!



minendastaplats.se

Idag har jag haft en sån rolig dag, faktiskt. Speciellt nu när jag kom hem och såg vad jag hade fått för paket, gjorde nästan min dag! Plus att jag köpt en present till Harry och fick världens finaste tröja. Nu väntar en fotbollsmatch med mamma, go Sverige!



Faller ihop

Asså.. Jag vet inte var eller hur jag ska börja. Men jag mår så dåligt just nu. Har hemska tankar, jobbiga sömnlösa nätter och jag känner inte igen mig själv. Strykan som brukade lyfta upp mig är inte kvar. Så.. Vet inte, jag kommer åka bort idag men ikväll ska jag förklara bättre.


SAY WEEEEHO

TILL SLUTSPEL SKA VI GÅ OCH TILL SLUTSPEL VI GICK!
Så freakin' bra! Så stolt och så lycklig! Nu firar jag med en sallad, DH, vatten och medicin.

Till slut blir det bra

Imorgon blir det ägg, bacon och te till frukost. Riktigt läskigt. Jag gillar som sagt inte att byta frukost. Men nu måste jag göra det. Det är extra svårt i början, men jag tror framåt helgen så kommer jag inte klaga varje dag! Måste bara ha en bättre inställning och jag vet hur bra det här kommer bli för mig. Men annorlunda är det. Dricker alltid (på vinterhalvåret) varm oboy eller varm mjölk med kanel. Nu ska jag börja dricka te, något jag testar då och då men aldrig fastnar riktigt för. Jag har alltid sett te som något äckligt varmt vatten med smak, den attityden ska bort nu! Te är fantastiskt och väldigt bra för kropp och själ. Så, bra Becca! Då kör vi!

En natt sömn nu innan vi sätter igång en ny dag med mina nya vanor och nya inställningar! Kick ass!



When you call my name

Efter lite sallad i min mage och en rolig chatt så blev mitt humör mycket bättre! Ska sätta på en film och njuta av min B&J's (som jag fortfarande inte ätit upp efter fyra omgångar). 

Haft en riktigt mysig dag tillsammans med massa olika människor! Efter skolan bjöd jag Ken på fika tillsammans med 3 andra härliga brudar. Riktigt mysigt var det! Vi satt nästan till stängning! Och på onsdag ska vi ut och festa nyktert(typ..) för då är det 100 dagar till vi tar studenten!!



Sallad

Fixade en snabb sallad gjort på: kyckling från taco, sallad, tomater och sås. MUMS?! Vi får väl se... Men hungrig som ett djur är jag! Idag har mina nya vanor varit rätt bra för mig, jag har följt mitt schema ordentligt och ser fram emot alla resultat!



Fuck off

Vilken vecka, insåg jag nyss.. Kommer bli sjukt mycket saker att göra men kommer få så mycket gjort. 

Just nu är jag (fortfarande) arg! Så tänker inte skriva så mycket. Ska göra en sallad. För nu är det nya vanor. Frukosten är som svårast för mig att byta ut. KÄMPAR.

Inte på bra humör

Jag som skulle sova efter jag skrivit inlägget igår.. Allting slutade med att jag somnade vid två. INTE bra. Allt annat än bra faktiskt. Jag är så jävla trött på mig och mina problem när det gäller sömn. Låt mig sova vid nio ikväll och vakna upp vid sju-åtta utvilad och glad. För just nu känner jag mig grinig, arg, irriterad och sjukt jävla trött!! Men, nu väntar skolan och det enda jag ser positivt idag är att det är min älskade Kens födelsedag! 

Ha en bra dag.. (så less!) Så hörs vi senare.


God natt i stugorna

HAH.. Sova innan 23.. Nej. Gick inte så bra. Men ska ta och lägga mig nu, har kollat klart på No strings attached, fina film. God natt på er, hoppas erat sportlov har varit lika mysigt som mitt! Puss och kram!


Från singel till förhållande

Ändrade på Facebook till att jag var i ett förhållande. Och på en kort stund fick jag sms, samtal och chattmeddelanden från flera olika. NEJ, jag är inte i ett förhållande. Det kommer inte hända på ett bra tag om jag själv får bestämma. Jag älskar att vara i ett förhållande, att vara kär och att känna mig löjligt lycklig och trygg. Men jag vill liksom, vara med mig själv nu. Bara jag. Men det är alltid lika mysigt när man vet att folket bryr sig, är nyfikna eller bara avundsjuka. Haha! Så fina människor, puss på er!



En av världens bästa


I'm feeling great

8-2 slutade denna fantastiska match! Och just nu kan jag inte känna något annat än lycka, ren lycka!! Ska jag mig ett bad med ansiktsmask i vårat mörka badrum. Sen ska jag fixa lite plugg och sen kolla på film. Tänkte sova innan 23 idag, har sovmorgon imorgon men vill vara utvilad inför skolan och en väldigt speciell dag imorgon..

Hörs efter jag simmat lugnt!



Galet

Alltså.. Jag vet inte ens hur jag ska börja. Jag satte på matchen på mobilen och får sms "2-0!!", tänkte att personen nog hade skrivit fel men när jag kollade sen stod det 3-0! AAAH vilken glädje! Och nu har period 2 börjat och det står 4-0, mitt hjärta brinner för detta lag. Vet inte hur det har blivit så, alla i min familj är Djurgårdare och så blev jag förälskad i AIK 2007, sen dess har jag aldrig blivit sviken av det lagen, varken i hockey eller fotboll. Det är något speciellt. Och jag vet att 2012 är ett känslosamt år för mig och alla andra svart gula hjärtan ute i landet. Och detta år kommer bli magiskt.

Nu ska jag tillbaka till matchen! 



Update: 5-1



Freak


En lycklig gnagare ser sjukt fram emot slutspel, sista säsongen på Råsunda men taggar inför kvällens match.


She's a monster

Nu - ut på promenix
Sen - lunch/middag
Senare - hockey och plugg
Ännu senare - ladda upp

Ha en riktigt j*vla bra dag!

Från svart och gul till rosa och ful

Drar ut och går tills benen inte orkar mer. Tar av mig mössan och halsduken för nu är jag rosa igen, heja mig! Men fan vad jag saknar att träna på riktigt, gym och så. Men det kommer ju med mina nya vanor som nu tar över. Heja!


It's me

Look for the girl with the broken smile.

Men om det ändå vore så enkelt

Skulle sova, kunde inte sova. Tycker fortfarande att Mello inte är så där roligt som det var förr. Men strunt i det nu, just nu sitter jag med ett glas vatten och smuttar lite. Har även min polkagrisar i hand, så klart. Vet inte vad jag ska göra, vill ut, ut och springa, ut och sätta mig på ett plan till andra sidan jorden, ut och träffa någon, ut och bara vara, ut och skrika så högt jag kan. Ut liksom. MEN, nu sitter jag här, jätte tråkig i min säng och känner att min trötthet börjar övervinna min övriga känslor, lika bra de. 

Kanske inte säger god natt, för vem vet om jag somnar eller inte. Istället säger jag - vi hörs.


Känner ni att jag lever i min mössa? Bra. För det är precis vad jag gör.


Skulle byta profilbild på facebook..


..men gjorde det inte, trött.


Jag, Mello och polkagrisar


It's your last chance

JAG ÄR HELT SLUT. Från kropp till tå, från hjärtat in i själen. Jag är slut. Typ döende. Ikväll blir det revbensspjäll(*dreglar*), Mello och allt godis jag har kvar från Stockholm. Just nu vill jag lägga mig i ett bad och somna. MEN, ska äta och sen ut på en promenad så jag håller mig vaken ett tag till. 

S.L.U.T!


Turn me on

Fått sån otrolig smärta i ryggen och axlarna. Mitt huvud trivs bra i mössan min. Foten har bandage och benen och slut. - Så mår min kropp i denna stund. Känner mig även lite trött. Har kollat hockey, hockeykväll och pluggat ikväll. Har sjuk ont i magen efter en påsa kinapuffar. Så nu ska jag sätta på No Strings Attached och sen sova, imorgon ska jag med tåget 9 på morgonen och sen väntar en hel dag i Stockholm. Samma sak på söndag. Gaaaaaah.. Trodde jag skulle få sova ut. God natt ni fina!

Och på tal om ingenting så när jag var ute med min fina hund ikväll så åkte en bil förbi med ett gäng i, nästan alla pekade finger åt mig. Förstod inte vad jag hade gjort, tills jag förstod att det var för min mössa, halsduk och tröja.. 


Två färger

Nu är det dags, ikväll igen, hockey. Helt från ingenstans blev jag helt besatt av att följa mitt hjärta (AIK) i hockeyn också. Men det är kul! Och nu när det nästan är säkert att gnaget är med i slutspelet så hoppas jag att AIK får möta HV, det skulle vara något! HV som förut var mitt hockeylag men som jag har dumpat och väljer istället det enda rätta. Så som vanligt är mitt hjärta, själ och liv svart och gult!


Momo

Nej, det här funkar inte! Fy, idag är jag lite för seg för mitt eget bästa känner jag. Vaknade ju halv ett, åt frukost och sen la jag mig i sängen igen. Men nu ska jag till mormor och visa lite kort och ge henne några presenter, fint! Ha det bäst.



Idag drömmer jag om..

Tatueringar..



Prinsessan på tronen

Först och främst ska jag skriva ett STORT grattis till våran lilla prinsessa! Otroligt roligt (fast jag inte gillar kungahuset riktigt) och spännande. Hoppas bara hon inte får något fult namn..

Idag vaknade jag halv ett, DET är galet! Men det var otroligt skönt att sova ut, riktigt länge också. För min kropp behövde det. När jag vaknade hade jag 8 sms att läsa och blodsmak i munnen. Men nu ska jag ringa mormor!

Ja...ha...

Blev jätte glad när jag såg att jag fått så många mail, kollade mailen och såg detta.. Ja..



En helt vanlig dag

Halloj! Lite off på bloggandet idag som ni vet. MEN har fått 1000 saker gjorda. PA gick super, fikat gick underbart och sen tog jag mig till farmor för middag och massa prat om Kina. Det har varit en hal, felfri och helt okej dag. Inget ovanligt. Bara en vanlig dag. Men det har varit skönt. Nu har jag gjort en macka som jag är osäker på om jag ska äta.. Och så ska jag titta klart på filmen. 

Imorgon ska jag till mormor, städa och ta tusen kort. Saknar mina syskonbarn en massa! Men, god natt.


Så redo

Jag har fått så mycket tankar det senaste dygnen, orken att blogga fanns inte så sorry! Men nu är jag hemma igen, redo att sätta igång med jobben och plugget. Så redo att sova en natt i min egna säng med mitt AIK-täcke, så redo till att plugga PA med gruppen imorgon, så redo att sätta mig på ett fik med bästis och prata ihjäl mig om allt som hänt, så redo för det som kommer i helgen och ja, redo helt enkelt! Nu ska jag kolla på Valentine's Day, en sån där riktigt töntig kärleksfilm där de flera skådespelare är med, allt från Julia Roberts och Taylor Swift till Ashton Kutcher och Patrick Dempsey.

Och en till sak, mössan är hemma och troligen sover jag med den!! SÅ redo inför säsongen!


Kaffe, tåg och planer

God morgon! Usch, jag känner mig jätte sliten. Men dricker "kaffe" (varm choklad) och kollar på tåg till Tyskland, tänkte dra härifrån snart. Idag ska jag åka till Stockholm så här blir det nog rätt tomt. Just nu känner jag att jag vill bort, från allt. Så den här veckan ska bli extremt bra för mig och mig! Det där lät bra va? Öh, nja. Men hur som helst, sportlovet blir vad man gör det till!


HAHA, söt...


Men, man kan inte få allt

girly girl facebook, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=326012637435718&set=a.326010654102583.65851.200385009998482&type=3&permPage=1


Thoughts running through my head

Sitter och lyssnar på världens finaste musik, acoustic som jag döpt det till. Och så har jag min allra sista B&J's glass på min högra sidan, för imorgon börjar en ny vecka = nytt matschema och nya vanor. Är så taggad på det! Men nu ska jag göra lite skolarbete (halv tolv på kvällen, vad är mitt problem?!) och sen sussa. För imorgon drar jag till RK för att lämna ett par grejer så måste upp rätt tidigt. God natt!



Genom allt

Trött på att sitter hemma och plugga. Trött på att vara hemma. Så kom tårarna som inte runnit på en månad. Tog hunden på en promenad, nu ska jag ut med musiken på en promenad.


Hopelessly in love

I've been crushed, beaten down
And I'm frozen to the ground


When I'm ready to give in
Will you pick me up again


Pour a little salt we were never here

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind


When you pick yourself up, you get kicked to the dirt
Blissfully painful and insanity


Heartbreak.

Allt som du inte gjorde


Jag gjorde allt för dig

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
Allt du brände ner, låt det regna ner
Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


Tid för plugg

Jahaja, nu sitter jag med alla plugg böcker, anteckningar och uppgifter och är väl klar för att börja, det enda problemet är att jag vill inte! Men när jag kommer igång känns det nog lättare, jag tog en promenad med Elsa för en stund sen för att kunna koncentrera mig bättre. Då var det dags!


Planering

Vet inte när jag somnar och hur länge jag sover längre, tror jag somnade runt halv två igår iaf och vaknade halv tolv. Det är skönt när klockan är mitt minsta problem. Idag ska jag göra ett matschema, plugga och gå på promenader och planera veckan som kommer. Jag måste åka till Stockholm och måste planera in det så det passar mig, de personer jag ska träffa, Röda korset, familjen och så vidare. Men kanske imorgon och onsdag och kanske i helgen också. Mycket nu. Men det är skönt! Nu ska träningskläderna på och sen lite tv innan jag går ut en sväng, fy vad det är slaskigt ute idag..


Mirror

Men här ni, här är mitt favoritköp i Kina. Trots att den är liten och jag använder inte den så där jätte mycket så är det ändå det bästa köpet! Och den är ju också väldigt fin.





Skillz?




If I could turn back time

Äsch, slutade med att jag tittade på Mello, med min egna musik i hörlurarna så jag hörde inte så mycket, sen kollade jag igenom BBD igen, älskart! Det är så galet roligt att kolla igenom från slutet av 2007 till 2009, hur mycket man gjort osv. I veckan som kommer ska jag få igång gamla datan och då kommer jag gråta av skratt för varje bild! Love it.

Nu har jag tagit en baugette och slängt i massa gottigheter i den och ska sätta på en film. Känner mig glad för stunden sen är jag bara förvirrad för så mycket. Men ingenting jag vill skriva här om ikväll, vi lämnar problem åt söndagen.



Youngblood?

Vad fan är det här.. Melodifestivalen.. Kul för ca 3-4 år sen, men inte nu längre. Kopplar i hörlurarna och sätter på RIKTIG musik istället. Hoppas ni får en trevlig kväll, jag ska ladda upp idag och imorgon inför sportlovs veckan!



Converse

Självklart köpte jag ett par converse, vita och höga som kommer vara så perfekta i vår och sommar! Köpte conversen och uggsen tillsammans, för 250 om jag minns rätt!

Uggs

Ett annat otroligt BRA köp jag gjorde i Kina var skor, här är det första paret jag köpte, mina ursköna och snygga UGGs! Perfekt så här i vintertider!





Ring och solisar

Jarå, köpen i Kina var många men små. Två av mina favoritköp var dessa, en ursnygg ring och mina Ray Ban! Dom används flitigt kan jag lova.




Home alone

Hej hopp! Tänkte visa lite vad jag har köpte i Kina, iaf det jag köpte till mig själv. För jag har inte gjort någonting som är värt att skriva om (pluggat, fotboll och nu hockey) och sen ikväll blir det Melodifestivalen, är själv så det är SKÖNT! Men först, innan jag visar Kina shoppingen så ska jag ner till Ica!


Vi delar på allt

Jag och Elvis, delar ju på allt, verkligen allt, här är tre bildbevis..



Snö och sol

Älskar att åka bil, speciellt på vintern och se all snö plus solen, hur kan man inte gilla vintern!

Erotisk och pervers

Bara jag som tyckte det här var lite små roligt? Det fick iaf min fredagskväll till ett härligt skratt!

Hunden, snön och jag

Min kropp är helt slut, fy fan vad jag och hunden sprang, busade och lekte i snön när vi var ute ikväll! Känns så bra att ha en hund som älskar vintern och snön minst lika mycket som jag. Vi passar bra ihop. Ikväll myser jag med mjölk och kinapuffar (godiset) och ska sätta på någon film också. Så kvällen är inte helt förstörd. 

Imorgon - inga planer. Funderar på att beställa ett par skor, men ska sova på saken först. Hörs lite senare!


Girls fall like dominoes


Skojigt lov

Efter en otrolig ovärd och tråkig dag i skolan har jag äntligen lov! På lovet blir det plugg, träning, Stockholm och massa annat skoj! Ska bara ha kul på lovet har jag bestämt, trots en massa plugg. Det blir som en belöning när jag pluggat. Nu har jag också städat lite så det är dags att laga mat, ska göra tacos med kyckling. Får se hur det går, så snuskigt att skära i kycklingen tycker jag.. 



Pink lady

Idag är det fredag = nu börjar sportlovet!! Idag ska jag ut på en lång promenad i mina rosa träningskläder. Måste skaffa mig flera rosa tröjor, har en svart och en blå och det passar inte bra med min tjocktröja. Hur som helst, skönt med fredag och nu är det nog dags att planera lovet. Mycket plugg står på schemat och träning för nu är jag igång igen! Och nu ska jag inte bli sjuk!



Fashion Against Aids

26 April kommer bland annat dessa fina saker ut i H&M's butiker. Jag kommer lätt köpa! Jag har faktiskt aldrig köpt något fram Fashion Against Aids..



Ray ban

Juste, ett av de bästa köpen i Kina var solglasögonen jag köpte. Köpte två par Ray Ban. Ett par till mig och ett par till syrran. 


Samtidigt kan ni se min nya hårfärg (som jag fyller på varje vecka med färgbomben), trivs
mycket bra som smått rödhårig!



Känner mig alltid bättre

Sitter här med musik och hockey samtidigt i hörlurarna, spelar gammal musik som jag lyssnade på 2007-2009 galet pinsamt. Så har jag också kollat igenom Bilddagboken idag, den gamla saken! Har ju verkligen varit pinsam under tonåren. Men iaf.. Tänkte kika in snabbt och säga Heja AIK och att jag alltid känner mig lite bättre när jag sätter på mig den svart gula tröjan, puss!



Derbyfest

Ikväll har jag pluggat och sökt massa jobb. Behöver pengar! Hehe..
Nu är det derbyfest hemifrån. Såg en bild från Globen, knappt några där = bra bojkottning(?)! Men ändå tråkigt att det behövde bli så. Men ändå starkt. Jepp jepp, följer matchen hemifrån med smskontakt från Stockholms pizzerior(haha) där mitt gnagarfolk sitter ikväll. 


Sitter som vanligt med tröjan på en kväll som denna,
bara längtar efter fotbollen börjar och sista säsongen på Råsunda!


Lögner åt alla håll

Jag är inte perfekt, jag är mer operfekt.  Jag har lätt för att gråta och förlåta, men utnyttjar du det, så kanske det aldrig blir något mer. Säger jag föralltid, så ljuger jag inte. Säger jag "hoppar du, hoppar jag" menar jag det också. Säger jag "jag älskar dig" är det inte en lögn! När jag säger "jag älskar dig mest", till en då menar jag verkligen det. Om jag säger att jag inte orkar mer, då vill jag inte ha uppmärksamhet, för det är bara sanningen..


Schnee

Nu ska jag börja städa mitt rum, har knappt packat upp efter Kina. Efter det ska jag gå på en promenad igen, ska försöka få med mig kameran också, det är ju så fint ute! När jag kommer hem ska jag söka jobb och läsa böcker. Är hemma från skolan idag pga ingen sömn och otrevligheter i natt. Men annars är det helt okej, nu sätts musiken på för städningen.

Trevlig torsdag!


Vårnyheter

Jaha, snart är det dags att uppdatera garderoben med vårens nyheter! Som vanligt är det mycket färger och det gör inte mig någonting, love it.



Make me come alive

Sätter på mig en lite rosa träningsoutfit och sätter i hörlurarna. Dags för en promenad med alla tankar, musik och sms, yes! Hörs sen.



Till och med rosa hårband, känner mig som Grynet! Men nu kan man väl inte springa in i mig utomhus?!



121 år

Mysig kväll med somnade allt för sent. Inget mer att skriva än så.
Plugg står först på schemat idag, tack och hej!

(Och idag fyller gnaget 121 år!)

Kör den enkla vägen


Hockey

Bilder från hockeyn 12/2.





Kina frulle

Det här åt jag i 5 dagar, blä säger jag bara! Är så trött på nudlar nu. Och deras mackor var jätte söta, alltså i smaken..



Glad gnagare trots allt

Jahapp, AIK förlorade matchen men jag är lika glad ändå! Skulle varit gladare om gnaget vann men men. Det jag är mest glad över är de som är på plats men ändå tar tid att skicka iväg ett par sms till mig, det gör mig glad! Själv har jag kollat på matchen från sängen, softish. Men hade tänkte bädda ner mig och sätta på en film. Så, god natt!


Min present

Fick en alla hjärtans dag-present av mamma. Fick bandage till min fot och en chokladask, hur bra?! BÄSTA! Jag tackar för det och hoppas foten läker och att själen mår bra av lite choklad!



Lättat på hjärtat

Ibland lättar man på hjärtat och släpper ut allting. Idag gjorde jag det och tillsammans med min andra halva som alltid är lika underbar och snäll och lyssnar alltid. Världens bästa vän! Är så glad över att ha en vän som henne!! Har släppt ut allting jag hade inom mig och det känns gött. 

Vi tog en fika på Wickmans och pratade ut en hel del, riktigt bra hjärtlig dag!




Glömde alla hjärtans dag

Livet som singel är väldigt annorlunda. Till att börja med glömde jag bort vad det är för dag idag, det är ju för tusan alla hjärtans dag! Och det hade jag glömt! Och när jag tänkte efter har jag inte varit "ensam" på 4 år. För två år i rad hade jag Andreas, sen åren innan behöver jag inte skriva om (hehe..) men i år sitter jag här i sängen, med en chokladask från mamma och en del fina sms på mobilen som jag kan läsa om och om igen. Känns jävligt bra faktiskt! Visst att det skulle vara riktigt mysigt att ha någon att dela dagen med, men jag har delat min dag med ca 10 personer runt om i världen typ, så det känns lugnt! 

Nu är det hockey, choklad, sms och sen lite film. Trevlig alla hjärtans dag på er alla!


Hotellet

Redwall hotel i Beijing, där bodde vi! Rummen var jätte fina, badrummet framför allt! Dock var maten sämst, frukosten också och personalen kunde knappt engelska. Men annars var det toppen!!







Nyår i Beijing

När vi kom till Beijing var det den sista dagen av deras nyårsfirande. Så våran urgulliga guide Andy köpte smällare som vi smällde rejält ute på gatan och tog oss på opera. Riktigt roligt! Eller jag och de andra somnade under operan, den var SÅ tråkig och dryg. Haha! Men ja.. Lite bilder från det då.








Två efterlängtade brudar

Vaknade och boom! Nackspärr. Fy vad det gör ont! Försöker massera bort det och jag hoppas att det släpper snart! Igår kväll somnade jag lite för sent, typ halv två.. Och imorse vaknade jag innan alarmet, vilket jag tar positivt ändå. Tisdag idag och idag får jag äntligen träffa Märjis igen och Jennifer! Så den här dagen kan inte gå fel. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig.. Alltid den frågan, vill egentligen dra på mig mjukisbyxor och en skönt tröja men skulle absolut inte gå till skolan så! 

Ni får ha en toppen dag, två inlägg om Kina kommer upp senare. Kram!


Studentskor

Har suttit och letat efter studentkläder, klänning och skor iaf. Klänning hittar jag ingen men det kommer jag nog hitta senare. Men skor hittade jag nog nu, hittade ett par fantastiskt fina skor från Zara! Men priser var rätt högt, men jag hoppas jag tar dom ändå. Lite aprikos färg och med en stadig klack! Nu längtar jag efter en perfekt klänning!


Den förbjudna staden










Att gå igenom den förbjudna staden var så overkligt! Vi har kollat på filmen som spelades där och när vi kollade på den så kändes inte så speciellt men nu känns det sååå häftigt! Den var otroligt vackert trots alla isvindar. Riktigt coolt!


Yr i bollen

Jag är fortfarande så där äckligt yr. Förstår inte varför, blir galen! Men har druckit så mycket gott svenskt vatten idag, ska uppskatta vattnet här i Sverige mer nu! Men ska snart ta ett bad och hoppas på att det släpper lite då.. Idag har jag pluggat och vilat, sjukt skönt. Imorgon är jag tillbaka i skolan igen och då är vardagen som vanligt efter Kina. Fast nästa vecka är det lov (TACK GODE GUD!) och då blir det slappt igen. Meeeen, jag klagar inte! Nu kom Elvis och vill mysa lite, later!



Beijing

För det första - jag älskar Beijing! Staden var grym och jag kommer helt klart åka tillbaka dit, det kan jag lova er! Det var en riktigt bra och rolig resa, fick mycket utav den och kommer ta med mig allt in i framtiden. En oförglömlig resa! Jag har över 900 bilder och ska börja ladda upp en del. Dag för dag. Fast jag tror att jag får dela upp en dag i nästan tre, för vi åkte runt och såg så mycket varje dag. Men bilder kommer och text, såklart! Lite senare idag.



Hockeykväll

Nu kan jag äntligen skriva lite! Igår blev det full rulle hela tiden. Vilket jag inte var med på riktigt för när jag klev upp på morgonen hade jag bara sovit 4 timmar på natten och sen pratat i telefon i fyra timmar. Så klockan 8 sa jag hejdå och la bort mobilen. Kunde dock inte somna om. Så gick upp och satte på mig träningskläder och åt frukost. Tänkte ta mig ut på en lång promenad i solen men då sa mamma "vi åker till Stockholm om ca en timme då!" och då fick jag lite panik. Fick fixa mig rätt snabbt och helt plötsligt satt jag i bilen. 

Därefter var musiken mitt hopp för att hålla mig vaken på väg mot huvudstaden. Väl i Stockholm åkte vi till min bror och träffade mysiga lilla Harry! ÅH han är ju bara för söt! Sen åkte jag vidare och kollade på hockey. Min första riktiga hockeymatch! Så det var jätte roligt och spännande och jag kommer helt klart gå på fler matcher!

På vägen till Stockholm kände jag mig full typ, yr och illamående. På väg hem kände jag mig bakis. Haha! Men men. Gick upp till rummet med en macka och ett långt samtal på mobilen väntade. Somnade rätt sent och när jag vaknade imorse var jag inte i tillstånd för att gå till skolan. Så därför är jag hemma idag och kör på med plugget hemifrån!

Och om jag inte sagt det än så har 2012 börjat STRÅLANDE bra! Händer massa grejer och allting flyter på. Och det var såååå roligt att gå på hockey! Speciellt med Sverige bästa målvakt i mål!


Acki och hockey

Drar till Stockholm om en halvtimme för att vara hos Acki ett tag, sen vidare till Globen för hockey! Vilken dag!! Nu är det nog dags att sätta lite fart. Lyssnar på Whitney Houston i bakgrunden. Sorgligt att hon har gått bort.

Iaf, ha en toppen dag! Ikväll börjar jag med bilder från Kina!

Ribban är hög

Jag har sen 04.03 pratat i telefon med en person som fått min värld att bli bra just nu! Är riktigt glad nu men vet inte om jag ska sova några timmar eller sätta på en film. Blir nog så att jag sätter på en film och sen kanske jag somnar. Men känns inte bra om mitt dygn blir fel igen, men till 10-11 kan jag sova iaf! Hörs.


Dåligt blir sämre

Orkar inte riktigt lägga upp bilderna här idag. Gjorde det klart på Facebook och det tog lååång tid. Och just nu är jag på dåligt humör och mår dåligt. Så ska nog ta med mig datan upp till sängen, slänga på en film och ta med lite mackor. Hoppas jag sover bort allt det dåliga. Är fortfarande yr och vet fortfarande inte varför! Och så har jag jävligt ont i min fot för jag sparkade den blå. Aj aj.

Tre två ett

Är ni redo för lite Kina bilder?! Snart kommer en massa bilder upp, det blir nog uppdelat i flera inlägg. För tog nästan 1000 bilder! Håller just nu på att ladda upp några på Facebook. Orkar inte ladda upp alla på samma gång.

Igår kväll mådde jag inte bra vilket SÖG eftersom jag skulle på studentfest, hade till och med biljett men magen sa nej så blev en tidig kväll och sov ca 12 timmar. Skönt! Nu är jag nästan med på svenska tiden. Och ikväll ska jag till min syster för att kolla på Melodifestivalen hos dom, massa mys! Men nu ska jag fokusera på att ladda upp bilderna, kram!

home

HEMMA FRÅN ÄLSKADE KINA! HÖRS SNAAAAAAAAAAAAAART.

See you soon

Nu sitter vi på planet hem och landar runt 16-tiden om allt går som det ska. I veckan som kommer så kommer det upp massa bilder från Kina! Kan jag lova! Med nya kameran och allt så kommer det bli så bra.

Kommer bilder från Kinesiska muren, shopping, Den förbjudna staden, behandlingarna och ALLT annat skoj!


Kan inte ens förstå själv att jag kommer ha varit vid muren!
SÅ otroligt häftigt, once-in-a-lifetime-moment!


Varför jag älskar vinter


Snyggt, läckert, vackert, fint

Två dösnygga skor, en läcker väska, vackra örhängen och ett finfint halsband, allt är finns HÄR.


Sallad och sånt

Två bilder från när jag och syster var i Stockholm. Åt den godaste salladen, shoppade behövliga prylar
och avslutade dagen i ett hörn på tåget med ES-fika!


SPINTs första resa

Varför inte kolla tillbaka lite från Budapest? Vi var ju där som våran första resa i tvåan. I början av november var vi där och det var nästan vårväder. Det var en riktigt rolig resa men skulle inte åka tillbaka till Budapest igen, inte riktigt min stad. Men fina minnen därifrån!!








I Kina


Jag vet inte var jag befinner just nu när inlägget dyker upp på bloggen men en sak är säker - jag kommer inte ligga hemma i Sverige. Skriver det här lite snabbt en vecka innan våran resa i Peking börjar. Det ska/är riktigt spännande, allting som har med SPINT att göra. Är riktigt nöjd med min linje!
Hoppas ni har det bra i Sverige så hörs vi med flera 100 bilder när jag är tillbaka!


Are you mad?


TCM

Nu tänkte jag berätta om TCM, vårat projektarbete så ni vet lite om vad jag håller på med varje vecka.
TCM betyder traditionell kinesisk medicin och det är i stor del vad vårat PA handlar om. Jag tycker själv att det är ett jätte bra ämne att ha ett PA om och det känns riktigt bra! Vi har delat upp alla behandlingar TCM innebär. Jag har Taiji som huvudområde. Som är en kampkonst/självförsvar. Och det kommer jag utföra i Kina med en grupp kineser. Sen ska vi göra ett stor redovisning om vårat arbete i april. Så nu ligger vi i riktigt ordentligt. 

Här nedan ser ni boken jag använder mig för just nu, det är riktigt bra!


Mini

Jag älskar små saker. Eller småsaker. Hur som helst, dessa fick jag
när jag köpte smink hos MAC i Stockholm förra veckan. Älskar parfymen!
Och hur söta är de inte?!

Ett mirakel

Denna serie är ett mirakel. Jag är babylen och luktar ljuvligt!
Helt underbart, tänker hålla mig kvar vid "I love.."-produkterna nu. FANTASTISKT!

Finns ingen väg tillbaka


Finns en väg framåt och dit är jag på väg..


Outfits


HÄR kan ni klicka, shoppa, bli inspirerade!


Acki

Finaste Acki som alltid är lika glad och aktiv!




Om ni vill något

Om ni skulle vilja mig något under min vecka i Kina så skriv absolut INGA sms! Skriva på Facebook istället. Lova mig det? TACK!

SKRIV INTE SMS TILL MIG DENNA VECKA! Jag smsar dem jag saknat mest när jag landar på fredag 16.00, efter det kan ni smsa. TACK!

Beijing

I torsdags eftermiddag tittade jag vädret i Beijing, -13! Fast ingen snö, bara sol. Men ändå. Så här ser vädret ut i Beijing som jag kan se på min mobil:

Lördag: -9
Söndag: mellan 3 och -8
Måndag: mellan -1 och -11

Så här ser vädret ut i Beijing enligt SMHI:



Hejdå

Hej! Har precis duschat och känner mig lite stressad och nervös. Ska packa och fixa mig och äta frukost. Sen bär det av till Arlanda. Ville prata med en person innan jag åker men fick inte det, sad face. Har pussat på min prins som har tagit min plats i sängen denna vecka. Hoppas ni får en grym vecka i Sverige så ska jag, tillsammans med SPINT ha en GRYM vecka i Kina! Vi hörs när jag är hemma igen, men som sagt så kommer det upp tidsinställda inlägg under veckan, varje dag. Kram på er!!



Panikpacka

HAH, har inte ens börjat packa än. FAIL! Men haft en extremt trevlig, rolig och mysig kväll med Bea och Jennifer. Och på fredag gör vi om det igen, fast bättre! Nu ska jag sova ett par timmar, sen packa, fixa mig och fara till Arlanda sen vidare till Helsingfors sen till Kina. En vecka meed braigheter i en ny del av världen, andra sidan jorden! GALET.

Friday, i'm in love

Åh, har mycket att göra idag. Har varit i skolan på förmiddagen och nu är jag hemma. Men snart ska jag till stan igen för att köpa saker inför resan, sen fika med Malin och barnen, sen åker jag till min moster där min bror+annat folk är. Sen ska jag hem, packa och fixa mig inför kvällen. Ikväll kommer Jennifer hit, middag och sen ut för en drink innan jag lämnar Sverige. Så fullt upp! Bloggar just nu från mobilen. Måste fixa lite nu. Hmm.. så svårt att packa ju!

Släng dig i väggen

Jag måste sluta gå tillbaka i arkivet här i bloggen då och då, blir bara arg. Vem har hjärnan och hjärtat att slänga bort en person bara så där?! Jag förstår fortfarande ingenting!!

Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, nej. Nu ska jag äta mina mackor och dricka min choklad, kolla på mina SATC-avsnitt och kanske en film, sova, terra sönder min lilla vän med sms innan en fullspäckad men otroligt rolig fredag sätter igång!

Pluggdag

Min mage mår inte så bra. Vet inte om det är för att jag åt för mycket mat eller om jag är nervös eller om det är något annat. Jag hoppas det blir bra snart! Sitter och klunkar i mig vatten och mina mediciner, lyssnar på musik och pluggar. Har gjort väldigt mycket plugg idag, stolt(!) och jävligt nöjd. Nu kan jag lämna Sverige mer inte alls lika mycket ångest jag skulle haft annars.

Ska skriva lite mer om TCM, Childhood och så vidare innan jag riktigt klar. Sen ska jag börja lägga fram det som ska i resväskan.

Countdown

Har precis kollat vädret i Beijing under veckan vi ska vara där. Hur det ser ut får ni se på lördag halv fem. Gör lite tidsinställd här och där, iaf minst ett inlägg per dag har jag fått ihop hittills. Men tänkte få ihop ett inlägg till per dag. Jag satt och läste lite om TCM och börjar nog förstå mer och mer nu. Så spännande! Nu ska jag skriva packlista med hjälp av syster, vi slår våra kloka hjärnor ihop.


Countdown på mobilen!


Softish

Vaknade runt halv sju imorse och låg kvar i sängen till halv åtta, gick ner och åt frukost och bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Vill inte ta några chanser att bli sjuk innan resan. Så hellre missa lite skola idag än att missa resan. Så idag tar jag det lugnt, men fortfarande pluggar. Jag ska göra svenska, PA, psykologi och litterär gestaltning. Sen såklart måste jag skriva packlistan. Bara att sätta igång!



Deppig

Började skriva en packlista idag. Men kom på att jag vet inte vad jag behöver ha med mig riktigt. Det är inte direkt som att åka till Budapest(som vi gjorde november 2010) utan nu åker vi verkligen långt bort! Så ska fundera lite mer, skriva klart listan imorgon och sen packa på kvällen. 

Nu ikväll ska jag tröstäta min B&J, kolla på SATC och sova rätt tidigt. Har legat vaken till 3 på natten utan att ens känna mig trött. Inte okej längre. Så ikväll blir det bara softpotatis med sms-snack och mys. Ha det underbart!


Nya bakgrunden på mobilen!


Din sista chans är bränd

Ingen promenad blev det inte. Satt istället och hade kul med datan. Har gjort tidsinställda inlägg inför nästa vecka. KINA! GALET! 

Nu ska jag äta, sen kanske klippa mig. Hm. Vi hörs!


Angry girl

Först skola sen farmor och farfar. Jepp jepp. Nu har träningskläderna åkt på för jag behöver få ut lite ilska jag fått för mycket i mig. Så tänkte mig en mörk promenad med dunkadunka musik. Den första person jag smsade imorse skrev jag "jag vaknade på fel sida! :(" så jag varnade om att jag skulle vara sur och grinig. Tur nog lyckades humöret vända men efter allt som händer hela tiden behöver jag ut och gå med mig själv och musiken. Ska bara göra en spellista. Hörs lite senare!



RSS 2.0