I love... this


Skicka aldrig ut mig ensam på stan när jag fått pengar på kontot. FARLIGT!
Men rosa blev det.


Dagens måltider

Varför inte visa vad jag ätit idag? Kan väl vara roligt att se.

Lunch på Magnifik

"Efterrätt" på Magnifik

Ett glas vatten och ett äpple som mellanmål.

Frukost: LingonGrova med ost och juice
Middag: Kyckligsallad.
SMASKENS!

Resfeber

Borde inte resfebern sätta igång snart? Jo snart så. Har fullt upp med att inse att jag åker på lördag, fucking galet! Ska skriva packlista imorgon med hjälp av syster min. Nu har jag precis tagit ett sånt otroligt skönt bad, lagom varmt, lagom kallt, lagom mycket skum, lagom avkoppling. Nu ska jag hämta vatten, eftersom jag inte får dricka lite mycket mjölk längre när jag tar alla piller, lägga mig framför Sex and the city, äta en kex choklad och njuta av att livet flyter på nu! 

Och självklart kommer nya bilder upp strax. Håller på att ladda in dem nu. Har shoppat lite mer idag, farligt farligt..


Resfeber

Borde inte resfebern sätta igång snart? Jo snart så. Har fullt upp med att inse att jag åker på lördag, fucking galet! Ska skriva packlista imorgon med hjälp av syster min. Nu har jag precis tagit ett sånt otroligt skönt bad, lagom varmt, lagom kallt, lagom mycket skum, lagom avkoppling. Nu ska jag hämta vatten, eftersom jag inte får dricka lite mycket mjölk längre när jag tar alla piller, lägga mig framför Sex and the city, äta en kex choklad och njuta av att livet flyter på nu! 

Och självklart kommer nya bilder upp strax. Håller på att ladda in dem nu. Har shoppat lite mer idag, farligt farligt..


Surt och blandat

Köpte mig en gott och blandat - surt idag. Jag älskar surisar och har älskat denna påse i flera år. Dock var det inte lika gott som förut. De rosa hundbenen... Men dom slinker nog i!



Svullokväll

Vilken dag jag haft! Jag sa till mamma att jag har inte varit ute så mycket som jag varit idag. Vilket faktiskt är sant. Men det har varit väldigt bra för mig! Nu mår kroppen och själen mycket bra, ska bara in i duschen, sen sätta på mig myskläder och sätta mig i soffan med mina bästaste systrar och mamma för film och svullokväll! Kan inte avsluta veckan på bättre sätt, och kan inte börja veckan bättre än vad den kommer göra imorgon! 



BECCA!!

Så, jag var ju barnvakt till mina älsklingar Albertina, Svante och Gunnis igår. Vi hade massa mys och skoj. Kvällen slutade med att jag läste för Abbe och Svante i över en timme, dryyygt.. Fruktsallad, massa bus, burken och annat skoj bjöd kvällen på! Jag lärde Gunnis att säga Becca. Han säger bara Bea till allt men nu säger han Becca. STOLT!!







På sista bilden skriker han "BECCA" efter att jag har legat på golvet och fejkat att jag gråtit efter alla försök,
men då äntligen lyckades lillen!


Pricken på ett blåbär

Köpte en fin blus idag, från H&M, köpte även en tisha som jag visar imorgon. Ser ut som ett blåbär men jag gillar det!



Ett riktigt jävla as

Den enda gången jag verkligen känt att jag vill gå ut och släppa allting, funkar inte det. Tråkigt faktiskt. Behövde nog ha gjort något annat än vad jag gjorde och gör. Men det kommer fler gånger.

Nu taggar vi - en vecka till Kina, herregud..


Men annars är jag riktigt ARG, ledsen och jävligt besviken. Och det är också en anledning till varför jag ville komma ut idag..


Bysthållare

Hej och hå! Nu ska jag hoppa i mina träningstights, sätta på mig övriga kläder, sätta upp håret och åka till stan för att hämta ut en hel del piller, kolla på vissa saker och kanske till och med köpa något. Är ute efter en riktigt bra BH, för min funkar inte längre. Och den enda BH:n som är skön att ha är min sportbh, vilket jag inte kan ha hela tiden. Så vi får väl se om jag hittar något, det värsta är att jag alltid har olika storlekar beroende på modell och butik. Och nu måste jag testa och jag hoppas det går snabbt för det är så tråkigt att stå i ett varmt, litet provrum när man inte mår så bra.

Hörs efter stan! Ha en fin lördag.


Dagens shopping

Åh så nöjd jag är med det jag shoppade!


Träningstights - Stadium, smink - MAC, trosor 3 par - Top shop.

Försovning, Stockholm, barvakt

Började morgonen med att vakna halv tio, har ALDRIG i hela mitt liv försovit mig så mycket. Ställde mitt alarm på 06.19 igår och vaknade tre timmar efter alarmet skulle tagit sin första ton. Vad fan liksom?! Så jag missade skoldagen, min enda lektion. Men men, vid 12 satt jag och syster min på tåget mot Stockholm. Vi hade en GRYM dag! Är jätte nöjd med mina köp, ångrar dock att jag inte köpte ett par örhängen men åker ju till Stockholm på måndag igen så kanske hinner köpa dom då.. Ska visa er strax vad jag köpt. 

När jag kom hem åkte jag direkt till min andra syster för att passa världens goaste ungar! Vi har haft typ den bästa kvällen hittills i år! Imorgon ska vi träffas igen, jag och mina goingar för lite pulka och annat kul i backen, äntligen! Nu ska jag fixa en macka och sen sova. Har haft en fartfylld dag och det slutade med att rensa bort en del av mitt hjärta. Låter tragiskt, vilket det är lite grann, men ja.. Hörs snart igen, då jag visar vad jag köpt!


Redo att åka

Kan inte riktigt sova än.. Tråkigt!

Men kan berätta att på sjukan idag så fick jag ta vaccin inför Kina och det kändes så jäkla bra att få ta det, äntligen!! Dock är min vänstra arm jätte öm så kommer knappast kunna sova på den. Men vad gör en natt utan min vänstra arm liksom. Hur som helst.. Jag ser fram emot den här helgen och nästa vecka, det kommer bli så spännande och är lite nervös redan faktiskt!

Nu ska jag lyssna på lite lugn musik och smsa, kram!


En glad AIK-brud

Hej på er igen! Sitter nu med två ostmackor och lite kall choklad. Har följt derbyt med min AIK-tröja på, 4-3 till gnaget och ett leende på mina läppar! Trots allting som hände på plats så är jag ändå glad och lättad över att de personer jag kände där klarade sig och är trygga. Inte så roligt när det blir så där på derbyn, eller matcher i storhet.

Nu ska jag mysa framför SATC och sova en riktigt god natt. Har haft en jobbig dag psykiskt och fysiskt, mest psykiskt då jag fått veta saker om en viss person som jag inte trodde något illa om. MEN, nu är det som det är och den personen är långt ute ur mitt liv och kommer knappast tillbaka. Men det är inte lätt att hantera. Så jag försöker göra det bästa av situationen så därför blir det shopping i Stockholm imorgon, pulkaåkning på lördag, träffa syrran på söndag, röda korset på måndag! GREAT. Sov gott!



Mycket som händer

Jag vet inte var jag ska börja. I skolan mådde jag värre och värre och klarade till slut inte av att gå på dagens lektioner så sjukanmälde mig men hängde kvar i skolans soffa för jag klarade knappt av att stå upp utan att världen snurrade fortare än vad jag orkade med. Vid fyra tiden lyckades jag bli stabil och ta mig till läkaren. Alla prover, EKG och så vidare visade bra resultat, förutom mitt järnvärde. Men som tur är finns det piller för nästan allt så hämtar ut det imorgon!

Nu sitter jag lite förvirrad och försöker titta på derbyt, i AIKtröjan såklart! Fick ett sms av en som är på matchen där det stod "det här är galet, det är kaos överallt", lite läskigt så där. Men tydligen vägrar internet jobba med mig ikväll. Men men.

Imorgon slutar jag 10(!) och drar till Stockholm med syrran på shopping!!


Katten Elvis




Fel sida - fel humör

Åh, vaknade på helt fel sida idag så är på sämsta humöret! Har sovit ca 3 timmar inatt och mår inte alls bra.. men skolan väntar, humöret ska bli bättre och denna torsdag ska bli bra! Ha en fin dag. Kram!

Blåbärs smoothie 2

Delar ju såklart med mig till mina älsklingar..


Blåbärs smoothie





Hunden, katten och jag

Oj oj oj, vilken huvudvärk jag haft idag, verkligen hela dagen också! Men det är en av symptomen för lunginflammtion så får väl stå ut. Men den släppte lite efter min dusch (skrev först musch haha!). Har fått trevligt sällskap ikväll och åt min middag på golvet tillsammans med katten och hunden, vi har verkligen mysigt när vi är själva hemma! Men imorgon SKA jag till skolan, fick veta att vi har en timmes sovmorgonen men har lovat lilla Märjis att möta henne tidigare så får bli så! Sen så går jag till fyra och då ska jag till läkaren sen ska jag fixa massa viktiga saker imorgon också, som boka möten och grejer. Kul kul!

Nu skriker magen efter något så blir en macka och SATC!



Röda korset

Nu är det så här, jag är GALET glad just nu! För jag har fått ett så GALET bra erbjudande från Röda Korset. Det skulle kännas så bra att vara delaktig och göra något vettigt, göra något som betyder för flera än bara mig. 

Jag har iår redan blivit världsförälder och nu kommer det här, så underbart! Jag sa åt mig själv att göra något som betyder för andra människor. Välgörenhet, volontär osv. Så det här kunde inte passa bättre! Ville bara berätta lite snabbt och dela med mig lite. Berättar mer när jag vet mer!



En dag på sjukan

Har varit på sjukhuset heeela långa dagen! Fy så drygt det har varit. Dagen började med att jag sov genom mitt alarm och vaknade av att sjuke Gunnar kom på besök. En timme senare åkte jag till läkaren för att ta blodprov och boka om en tid, fick sitta och vänta i över en timme men fick iaf en tid imorgon, tack gode Gud! Sen fick jag åka till sjukhuset för att röntga mina lungor. Satt och väntade ca 30 minuter innan jag fick röntga mig. Efter det skulle jag sitta och vänta ännu mer och när jag var klar med allting var klockan 14.00. Riktigt hemskt och tråkigt att spendera min dag på sjukhuset när jag skulle varit i skolan. 

Imorgon ska jag tillbaka igen, 16.00, så slutar slutar då istället för halv sex, rätt skönt! Nu ska jag vila. Har tagit kort med Elvis och Elsa som jag tänkte visa lite senare. Är ensam hemma i ca 6 timmar till, så får ta hand om mig och djuren. Ha det gött!

Träffade en läkare från i somras, han var lika snäll men chockad när han såg ärret, hmm..

24 januari 2012 - Harry

Imorse/inatt runt 04-tiden kom Harry till världen. En liten gosig bebis som är rejält älskad och kommer få det så bra! Längtar verkligen efter att få träffa honom, så fin han är! Här är två bilder på honom. Blev helt tårögd när jag fick ett mms av min bror imorse, faster igen!! Välkommen till världen bästaste Harry.



Titta kinderna på första bilden, så bedårande!! *Nyp nyp*



Tisdagskväll

Åh, kan inte sluta kolla på finaste Harry! Vilket gosig pudding han är! Så glad.

Nu har jag tagit upp mackor för att mysa framför SATC i vanlig ordning. Har en handduk på huvudet där håret torkar. Mysmyyysig tisdagskväll! Imorgon ska jag till läkarn och ta prover så missar de första lektionerna i skolan, går till 14 imorgon så rätt lugnt. Efter skolan ska jag nog ta en promenad, mina ben behöver det. Ikväll gjorde jag en smoothie, har dock inte smakat på den än för tänkte dricka den till frukost. MUMS! God natt!


Hälsa till satan vi hörs

Stannade hemma från skolan idag med. Får troligen byta medicin eftersom den sorten jag äter nu inte funkar. Jag ska till läkarn imorgon bitti och kolla så vi får se vad som händer då. Nu har jag precis kommit in från en promenad med Elsa, har ätit lite glass och macka. Ska fixa lite plugg också. 

Känner mig så otroligt lugn idag, har liksom ingen stress i kroppen och tar det så otroligt lugnt. Det är jätte skönt! Ska skriva lite mer sen och visa bilder på den otroligt fina Harry! Åh, jag bara smälter!!


Fina Axel har blivit storebror!



Prins Harry

Inatt, 04.00 blev jag återigen faster till en underbar pojke med namn Harry! Han är så fin och har mörkt hår, så gosigt! Ville bara berätta det, kram! Och välkommen till världen Harry!

överkörd

JAG KAN INTE SOVA

T-shirt

Ibland hatar jag att ha t-shirt, ibland älskar jag det. Nu saknar jag två av mina favorit t-shirt(s?) och märkte att jag inte har en aning om var dom har tagit vägen. Kollade på gamla bilder och kom på att jag saknar dom.. Hmm.. Undra var min t-shirt(s?!) kan vara!!


Första, en perfekt ljusblå tisha som sitter perfekt och är super fin!..

Den andra, en suuuuuuuuuuper fina rosa snygging!..



Like a rainbow round my heart

Nu har jag kommit ut ur duschen och luktar för underbart! Är jätte glad över att jag städade ikväll, ser så fint ut nu. Och så har jag hunnit göra lite övningar med mina gummiband, tycker det är jätte roligt faktiskt. Nu skriver jag lite med en gammal "vän" och ska hämta en macka och juice och ta min medicin. Ska till läkarn i veckan och ta blodprover och kanske ta vaccination.

Imorgon ska jag till skolan, var hemma idag för kände mig inte på topp. Men imorgon blir nog en bra dag, har sovmorgon som vanligt och börjar samtidigt som mamma så kan åka med henne, perfekt! Och sen har jag rätt roliga lektioner så dagen borde gå rätt snabbt. Nu väntar film eller serie, perfekt sätt att avsluta denna dag med!



Min fredag och lördag och söndag

Har haft en lugn helg, mycket tankar men det har varit bra att bearbeta det. Har hunnit vara på stan i ca 1 timme och varit ute och lekt i snön med Elsa i säkert 10 timmar sammanlagt! På kvällarna har jag tagit det lugnt framför tvn med mörk choklad och sen gått till sängen för lite Sex and the city. En helg utan stress, en helg med vädret jag längtat efter!!



Den här chokladen var som en orgasm för smaklökarna!





Det som var svårt är dubbelt så svårt

Har försök ta tag i alla känslor, alla händelser, ja allt som hänt de senaste månaderna. Allt från att få en dörr i ansiktet, gråta så jag knappt kan andas, få ett sms om att allt är slut till att få alla sjukdomar och all smärta. Allt har hänt så fort och när allting hände så kände jag att jag accepterar det och försöker se det positivt och gå vidare så gott jag kan. Men jag inser nu att det går inte till så, jag måste känna alla känslor. Besviken, arg, ledsen, allt. Och de senaste dagarna har jag bara känt mig tom. Fast ändå arg och förvirrad. Därför har jag hållt mig borta från att skriva av mig och hållt mig till mina tankar, musik och promenader. Nu känner jag att jag mår lite bättre. 

Ska skriva mer "normalt" sen, för nu måste jag in i duschen för har städat mitt rum!


Att tänka på, att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att alltid hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte alltid att lyfta tyngst, att komma längst eller alltid lyckas.

 

Att vara stark är att se livet som det är, acceptera dess kraft och ta del av det.
Att vara stark är att falla till botten, slå sig hårt men att alltid komma upp igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ljus i mörkret och att alltid kämpa för att nå dit.


Petter guld

Först blev det middag framför Gladiatorerna, sen P3 guld men som jag säger - Petter guld. För det lät som dom sa det. Och nu väntar SATC. Mysig kväll faktiskt. Hörs imorgon! Lite mjölk och mörk choklad avslutar denna lördag med mig, puss!



Feel the heartbeat in my mind


Yellow diamonds in the light
Now we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive

We found love in a hopeless place

Sötaste

Här är två bilder på den absolut sötaste jag vet!


Dagens - 20 januari 2012

Inte ofta jag lägger upp dagens men när jag väl tar kort kan jag väl ändå slänga in det med liksom!


Första gången jag hade jeans på över ett halv år!

Jeans - H&M, tröja - Gina Tricot, linne - H&M + boots från Vagabond



Från stallet

Har precis kommit hem från stallet. Albertina rider varje lördag och idag följde jag med och hjälpte till, efter åt vi MAX-mat i bilen och lekte billekar med Gunnis. Nu luktar jag häst, så ska nog hoppa in i duschen. Har också varit ute i snön och busat med Elsa. Skönt att hinna med så mycket under så kort tid. För övrigt så älskar jag vädret som vi i Sverige har just nu, mys på det! Kanske ut och fota lite när jag duschat.. Hmm. 



Juice och oboy

BLIR ARG PÅ DE SOM SMÄLLER SMÄLLARE UTANFÖR!!! 

Japp. Då orkade jag inte kolla längre på LMS och tog mig två glas och gick upp. Kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag var sugen på så fick bli oboy och juice. Mums! Nu ska jag som vanligt kolla på ett par SATC-avsnitt innan jag ska få min skönhetssömn!


Little miss sunshine

Sitter och kollar på Little miss sunshine. Jag redovisade om den filmen i tvåan på gymnasiet, på engelska lektionen. Det var verkligen den bästa och roligaste redovisningen jag gjort! Kändes som den uppskattades, var rolig och framförde den väldigt bra. Efter den redovisningen var jag verkligen stolt över mig själv, fick så mycket beröm och var så lycklig. Nästa redovisning, nästa prov, nästa stora skol-sak ska jag göra ännu bättre! Har trots allt bara den här terminen kvar. Sen är allt över.

Men tvåan, på engelskan, bästa redovisningen - ever!



Lindex - kommer snart

Klickade in på Lindex hemsida, klickade vidare på "kommer snart" och fann lite saker jag love-love-love!! Dessa bevakar jag just nu.


Blusen - to die for


Petra Tungården

Sverige snyggaste kvinna, Petra Tungården! Hon inspirerar och är så fantastisk! 



Mycoplasma

Här får ni lite info om ENA diagnosen, sjukdomen jag har. Jag äter som sagt antibiotika och kommer göra det i ca en vecka och sen får vi se om det har blivit bättre eller inte.

Mycoplasmainfektion brukar börja med svalgirritation, nästäppa och huvudvärk. De flesta smittade får bara dessa symtom, men ungefär tio procent av de smittade utvecklar lunginflammation. Bland unga vuxna i Sverige är mycoplasma den vanligaste orsaken till lunginflammation. Den brukar börja med tilltagande torrhosta några dagar efter förkylningsinsjuknandet, och hostan kan sedan bli mycket långvarig.

Om mycoplasmainfektion verifierats och patienten är så svårt sjuk att behandling är nödvändig, kan makrolider eller tetracyklin ges, men man ska komma ihåg att infektionen i de flesta fall självläker.

Kort och gott om min lunginflammation. Nu får vi alla hålla tummarna om att jag blir frisk snart!!

Mail och glass

Hej hopp! Sitter och äter lite glass, smsar konstiga sms med Marjam, kollar på tv och kollar runt på internet och blir galet inspirerad! Ska skicka iväg ett mail till min syster Mia, hon kommer bli galet glad tror jag. Har softat hela kvällen och ätit världens godaste middag med mig själv och Elvis. Vi är det perfekta paret som ni säkert vet vid det här laget!

Imorgon har jag inte speciella planer, än. Ska väl försöka vila och bli frisk.. Dötråkigt! Men nu lite glass och skicka iväg mail och så.


Super bass

Hej! Vilken j*vla dag asså.. Jag och Marjam var så otroligt sega idag, låg i skolans soffa i över 3 timmar, oavbrutet! Kom hem runt sex-tiden och var helt slut, mådde dåligt från topp till tå, verkligen. Så åt lite mat, lyssnade på lite musik, gick till ICA med Bea och Elvis, och sist av allt bestämde jag mig för att ta ett bad. Vilket jag gjorde, låg i vattnet som fisken i ungefär en timme. Nu mår jag lite bättre, förutom en extrem huvudvärk. Men inte så konstigt efter 6 timmar håla, SEX TIMMAR HÅLA. Ja. 

Imorgon har jag en underbar SPINT-fredag. Bara lektioner med SPINT (religion och samhällskunskap) som jag hoppas går rätt snabbt så jag kan ta hand om mig i helgen. Nu måste jag hämta ett glas mjölk, såklart!



Kuddarna flyger i sömnen

När jag vaknade för en kvart sen hade jag inga kuddar kvar i sängen, blev helt galen! Jag älskar att sova med minst 5 kuddar! Och nu fanns ingen kvar i sängen.. Tydligen har jag slängt ner alla kuddar på golvet så där hade jag mitt svar. Ibland vill jag sätta upp en filmkamera och spela in mig under en natt, se vad jag gör osv, skulle vara lite roligt!

Vaknade upp med världens träningsvärk också, hur knäppt som helst! I magen och benen, kan inte skratta och kan inte hoppa. Så får vara sur och nere på jorden idag. Jepp. Går till 17.30 som vanligt, men en lååång håla. Fy, det gillas inte. Men med torsdagsmys funkar det väl. Ha en toppen dag!


Jag har en 120 säng med 6 kuddar och två täcken, myspysigt värre!


Jag tog en kula för dig

Haft så mycket i mitt stora huvud idag. Verkligen varenda sekund också. Lite jobbig blev det till slut så tog mig en kiwi och ett glas vatten och gick till sängen. Här mår jag bra! Skriva av mig lite, SATC, bloggar, mailen osv. Lyckades fixa min mail imorse så trodde att dagen skulle bli underbar, skulle inte trott det.. Dagen har varit fartfylld. 

Idrott, PA, spanska, naturkunskap. Fick mitt visum inför Kina så är extra taggad nu! Kom hem efter en utmattad dag och fick ett samtal från min otroligt underbara läkare(bästa jag haft, är så nöjd!!) som berättade att jag har lunginflammation, på allting annat.. SUCK!! Tog mig snabbt till apoteket för att hämta medicin, nu behöver jag faktiskt bli frisk. Hjärtmuskelinflammtion, virus och nu lunginflammation. Vad är detta liksom?! Men har varken tid eller lust att vara hemma från skolan så är tillbaka imorgon. Går till 17.30 då, men med en lång håla. 

Nu ska jag äta kiwi, dricka vatten och kolla på SATC! Ha en underbar kväll, ta hand om er.



God morgon lillördag

God morgon! Är irriterad för jag kommer fortfarande inte in på min mail, blir galen!! Har iaf hoppat i träningskläder för att vara med på idrotten, fast i min takt. Går till två idag och det blir nog en bra, hyfsad okej dag. Bara jag kommer in på mailen.. Jaja, god morgon lillördag!

I mina öron

Varje dag finns det två olika saker i mina öron - mina älskade rosa hörlurar och ett par vackra örhängen. Hörlurarna fick jag av mamma i födelsedagspresent och örhängena fick jag av bästaste Jennifer!




Arg men nöjd

WÄÄÄÄÄH! Min MSN och hotmail funkar inte?! VARFÖR?!.. Jag som hade massa viktiga saker jag skulle fixa på mailen ikväll. PISS!!! 

Är lite/mycket irriterad/arg pga detta. Ska ta lite kvällsfika framför SATC och hoppas på att mailen ska funka snart. Blir galen. Har annars haft en riktigt bra dag i skolan och utanför. I skolan satt jag framför datan i över två timmar och gjorde om mini powerpoint, från 3 sidor till 9! BRA. Efter skolan mötte jag upp finaste paret Jennifer och Joel för en mysig fika. Sen har jag bara slappat hemma. Mycket myyyycket bra tisdag!



En bra skoldag

Så där, nu är jag på g. Har duschat och ätit frukost, bara det som tar lång tid kvar att göra innan jag far till skolan. Känner absolut ingen stress idag vilket är så jäkla skönt! Ska försöka ta med mig några kataloger om universitet runt om i Sverige hem idag också. Börjar ju halv tre och kommer troligen vara i skolan innan ett så ska göra lite samhällskunskap för måste göra en bra redovisning på fredag och nu har jag bestämt mig för att göra om hela powerpointen som jag kämpat med, men tror resultatet kommer bli bättre! Sen ska jag göra lite psykologi innan den lektionen börjar. En riktigt bra skoldag!!

Efter skolan möter jag upp min ängel för en mysig fika, har inte fikat sen min födelsedag(tror jag?) så det ska bli awesome! Men nu måste jag upp och hoppa, ha en finfin dag!


Så här såg det ut sist, på min födelsedag, vi köpte upp hela fiket!


Impuls är alltid bäst

Haft en bra men ändå dålig dag. Eller kanske en dålig men ändå bra dag. Hur som helst har jag fått dåliga, helt okej och bra nyheter. Vilket är väl rätt okej ändå! Kollade på Idrottsgalan men till slut tyckte mamma att jag bara klagade på de som vann så jag sprang upp till mitt rum och ska kolla på SATC, som vanligt. Undra hur många gånger jag har gått igenom säsong 2-6..

Idag gick jag på stan en stund, köpte lite impuls grejer. ÄLSKAR att köpa oplanerade saker, som jag egentligen inte behöver heller. Men det är underbart. Visar sakerna imorgon. Imorgon börjar jag 14.30 och slutar 16.00. Värt att gå dit? Ja det tycker jag, jag ska dit på förmiddagen faktiskt, bara för att ha tisdagsmys med Marjam! Vi behöver det som lyser upp våran sista termin tillsammans. Krattan och jag.


Och efter skolan blir det kladdisfika med min bästaste!!



Attack

Jag har feberattacker, huvudvärk, yr och allt annat dåligt. Mår så sjukt dåligt. Så skriver lite senare!

Sista första skoldagen 2012

Tjenixen! Vaknade fan en timme innan mitt alarm skulle sjunga in måndagen.. Så hoppade upp ur sängen och slängde mig in i duschen. När jag vaknade har jag nackspärr så blev inte glad inte. Tror halsduken får sitta på under skoldagen som stöd. Har satans ont!!

Idag börjar jag 10.00 och slutar 16.00, lite nya tider för måndagar att sluta 16. Har medieproduktion som sista lektion. Blir nog superduper bra! Nu ska jag äta lite frukost och ta lång tid på mig, över 2 timmar till jag börjar och får skjuts av mamma till skolan, skönt! Kanske händer att jag säger hej från mobilen under dagen, ha en fin måndag!



Top of the world

Imorgon är min första riktiga skoldag för den sista terminen i gymnasiet. Helt sjuk, satt och pratade med mamma om det och allting i skolan blir det sista den här gången. Sista jullovet, sista sportlovet, studenten, sista allt. Sorgligt men skönt!

Avslutar denna jobbiga vecka med SATC och någon film och ett glas mjölk. Tidigare ikväll var jag ute med Elsa och märker av min hjärtmuskelinflammation(långt ord..) mer och mer, blir till att vila 100% denna vecka, hoppas det funkar. Imorgon börjar jag 10 och slutar 16, kommer bli en grym dag tror jag! Och tisdag kommer bli den bästa dagen på den veckan, tror jag. Men varför säger jag inte riktigt än.. Men nu lite mys under täcket!



Det går åt rätt håll

Första gången på över 2 månader(!) som jag sov innan 23.00, så jäkla bra! Somnade runt 22.58, vaknade 02.12, var vaken till 04.33 och vaknade sen runt 08.34. Bra va?! Yepp. Men sov inte så jätte bra, men att få ca 6 timmar sömn inatt är som att vinna 3 miljarder. Har som max sovit 4 timmar per natt, inte okej. Men nu kanske det börjar gå åt rätt håll iallafall.

Nu sitter jag redo för lite plugg, ska fixa en powerpoint, skicka in en uppgift och skriva lite annat. Så, hörs lite då och då.


Fortsätter

Efter mycket om och men, mycket klick på avbryt-knappen, så skriver jag trots allt här. Har haft många funderingar ikväll på att stänga igen bloggen och börja på en ny, utan gamla inlägg. Men tänkte till lite och jag tycker ändå, och kommer tycka, att det är mysigt att ha allting på ett och samma ställe liksom. Så bloggen får vara kvar. Hade ju en annan ett tag men neeh.. Orkade inte riktigt fixa upp den. Kanske fixa en till, men fortsätter som vanligt här.

Nu har jag tröttnat på att vara vaken idag men inte riktigt sömnig än. Så sätter på en film med lite Sprite, fick värsta suget efter Sprite idag, knäppt. Hörs imorgon mina vänner!


Ärligt och rakt - ensamt

Usch, allting är riktigt jobbigt just nu. Då menar jag verkligen allt. Det är svårt att inse saker som att den jag älskar inte kommer tillbaka, att den personen lämnade mig utan att ens säga det ärligt och rakt till mitt ansikte. Jag vill fly från smärtan men det går inte. Jag kämpade för att hålla ihop det som var oss och i slutet stod jag helt själv. Ännu en gång, krossad, förstörd och sårad. Utan att ens veta svaret. Det enda jag har kvar är minnen, stunder och känslor. Ska jag behöva radera mina känslor? Och hur isf? Hur ska man gå vidare?

Jag har nästan alltid gått igenom saker ensam, jag delar med mig och berättar för de jag litar på vad som hänt. "Jag har blivit lämnad". Då får jag stöd. Sen försvinner stödet. Bara så där. Då är jag ensam igen, smärtan försvinner inte dagen efter. Jag mår bra, nej det gör jag inte. Men det säger jag, för det borde vara uppenbart hur dåligt jag mår. Den personen jag brukade prata med allt om lämnade mig, den person jag delade varje känsla med försvann, den personen som jag litade på och som jag alltid trodde skulle finnas för mig, lämnade mig.

Det var han som fick mig att tro på kärlek vid första ögonkastet. Det är min tro. Han som gav mig allting jag alltid önskat mig - kärleken, lyckan och allt där emellan. Och att försöka gå vidare utan han vid min sida är det svåraste jag gjort under mina 18 år på jorden. Han som gör så jag inte vågar öppna mina anteckningsböcker för jag vet att hans namn står på varje sida, i varje hörn, i varje hjärta. Det gör ont, det är svårt och det är så jävla jobbigt. Allting. Inte bara att förlora den person man älskat, inte bara att känna sig mest ensam i hela världen, utan att verkligen vara det.

Att jag inte sökte, men han hittade mig ändå var det som gjorde mig lyckligast. Att bli accepterad, respekterad och älskad av en enda person så mycket. Det var väl bara en del av livet men det är en del, en känsla, som jag aldrig kommer glömma. För det som han gav mig har gjort mig starkare och lyckligare. Men hur det än är så kommer jag aldrig glömma våra år tillsammans. 

Jag ger inte upp, jag ger aldrig upp, jag kämpar in i det sista och jag kämpar fortfarande. Fast inte för att ha dig kvar, utan för att släppa dig, släppa oss. Att vara ett vi är det finaste som finns. Jag lovade att aldrig släppa dig. Jag släpper dig som person, jag släpper inte minnena och jag släpper inte det du gav mig. Jag ska vara stark, jag ska säga att jag mår bra, för jag vet att ni tror på det då. Men om jag ska vara ärlig så är det här det svåraste jag gått igenom, det mest ensam jag känt mig, det mest sårad jag känt mig och det är verkligen inte enkelt. 

Jag checkar ut, men kommer ingen vart. Jag vill fly men måste vara kvar. Jag vill bort från det här ett tag, jag vill inte vara ensam längre, jag vill skratta, ha roligt, inte gråta. Fan. Livet är tufft. Men just nu ska jag krypa ner under täcket och fly in i SATC-världen. Ensam.

 


ett steg närmare döden

Hej på er! Sover sämre och sämre, känner mig som en gamling som är på väg mot döden. Hemsk, jag vet. Vaknade efter ca 5 timmar sömn och tog mig till stället för att träffa mina favoriter och se på albertina när hon red. Nu är jag hemma och är helt slut för dagen. Som en gamling, orkar bara göra en sak per dag. Sista kvällen som syster är hemma så blir till att umgås med henne. Kram! Om det blivit någon konstig stavning i inlägget är det för jag skriver på mobilen.

We're worth it

Har haft en sån otroligt jobbig dag. Känns som jag stressat och jagat upp mig själv i 120, men det har jag inte. Blev ingen redovisning för mig för jag hann inte. Åkte hem och satt bara och lyssnade på familjen som pratade, åt några mackor och så. Sen åkte jag, Albertina och Mia på julgransplundring på torget, sen åkte vi hem till Malin och åt middag med alla finisar! Har busat och haft världens bästa kväll tillsammans med mina favoriter och fick världens största och bästa kram av Svante innan han gick och la sig - LYCKA! 

Nu är kroppen och själen helt slut, blir några avsnitt av SATC säsong 2, godispåsen, ett mjölkglas och ett citronvattenglas. Kram!


Kinas styrelseskick

En mixad blandning av Kinas styrelseskick ska jag redovisa om mer än en timme. Fick göra om nästan allting då jag såg att jag hade gjort en sak fel. Typiskt.. Nu hoppas jag iaf att den är klar för orkar inte ändra mer. Har duschat och ska dra på mig lite kläder och sen ladda upp inför redovisningen. Känner mig seg och hängig idag med, såklart.. Men det ska bli skönt att få detta gjort. Sen ska jag hem och jobba med en annan uppgift. Fy vad jag har saker att göra.

Det ser nästan ut som vår ute idag! Känner för att gå på en riktigt lång promenad men nej nej, får icke det. Kanske en kort? Hmm.. Jaja, dags att sätta lite fart här. Kram!


Budapest med SPINT


@ Weekday


L-O-V-E

Kan väl säga att jag är läkare nu

Inatt, eller igår inatt(?), natten till idag iallafall, satt jag uppe och sökte lite på internet och diagnoserade mig själv. Ringde läkaren imorse och berättade vad jag trodde, fick en tid och åkte dit vid 11, gjorde ett EKG, träffa den bästa läkaren EVER(!) och pratade med henne i ca 45 minuter, tog blodprov och andra prover och sen var det klart. Hur bra är inte internet egentligen?! Klart jag hade rätt, typ. Hjärtmuskelinflammation, vad fan är det liksom?! Ja, det blir till att vila i 100 år till. Jag är trött på mig själv nu, eller på min kropp, eller immunförsvaret. Vad det än är som gör att jag aldrig blir frisk trots att jag har vilat i över en månad!

Jag sover inte på nätterna, jag sover kanske 4 timmar max varje natt, jag sover på dagarna. Jag har absolut inga problem att vänta dygnet det som är problemet är att jag klarar aldrig av att somna på natten. Kanske för mycket tankar, funderingar, oroligheter osv. Vad det än är så sover jag bara några timmar varje natt vilket märks enormt. 

Och med tanke på allting som händer utanför min kropp eller vad jag ska säga. Allting som har hänt de senaste månaderna har skadat mig och min kropp på sätt jag inte visste fanns. Jag går vidare, det gör jag ju men jag är sjuk, jag kanske borde prata med någon? Men sist jag var hos en psykolog eller vad man ska kalla det mådde jag sämre efter än innan. Så är väl lite rädd för det också. 

Nu har sista terminen börjat och jag kan inte börja som vanligt. Det är också något som gör så jag mår dåligt, känner att jag måste stressa och pressar sönder mig själv. Vad fan ska jag göra åt allting som händer?! 2012 började bra, det är fortfarande bra eftersom jag inser, accepterar och vill ta tag i vad som händer.

Nu ska jag sätta på en film och jag hoppas att jag kan sova inatt. Imorgon måste jag till skolan för att göra en redovisning. Hurra! Så nu vet ni lite om läget, kan inte skriva allt för mycket men ni kanske märker att jag inte mår bra. Men försöker hålla humöret uppe, fast jag kanske borde låta allting visas, hur jag mår och så. Men jag vet inte. Inte för mycket iaf. 

Ja, nu har jag fått mitt sällskap för inatt, min älsklings pojke Elvis! Han gör allting lite enklare för han lyssnar utan att avbryta, ger mig en puss och lägger sig hos mig, inte berätta sina egna problem utan är helt enkelt världens bästa lyssnare. Fast jag vill ha lite svar också.. Får hitta någon person som orkar med att lyssna utan att droppa sina "problem" vidare på mig. För i dagens läge behöver jag prata. KRAM, ta hand om er!


Vad gör jag om dagarna?

Förutom att ligga hemma och må riktigt dåligt så gör jag detta..

Äter massa goda och färgglada fruktsallader..

Lyssnar på den tokbraiga Christina Grimmie..

Myser med mig själv och kissen under våra mysiga täcken..

Läser min favoritbok och skriver lite i en annan bok..

Tänder mysiga ljus på rummet (ser ut som jag har begravning för min bästaste men icke så!)..

Äter glass, dricker varmt och vilar..

Hjälper till inom välgörenhet..

Men framför allt spenderar jag varje sekund med min korv/katt/uggla/värld/pojkvän/älskling/den
bästa i hela världen som inte ens förstår något/Elvis.

Nu är det som värst

Mår inte bra. Inte alls bra. Varken psykiskt eller fysiskt.

Irriterande sjuk

Mår bara sämre och sämre, hela tiden. Är så irriterad för det enda jag gör är att ta piller, vilar, dricker och sover. Och jag blir ändå inte frisk!! I ca 2½ vecka har jag mått så här och jag har inte kunnat göra någonting på lovet. Så nu blir det att ligga och vila varje dag fram till skolan, alltså bara imorgon. Men ändå. Sen om det inte är bättre blir det väl läkarbesök..

Nu ska jag kolla på en film och sen sova!


Pinsamma sms

Jaha. Jag skulle skicka sms till mig själv och skrev lite snabbt in mitt enkla nummer på mobilen och skickade iväg. Fick inget sms men till slut fick jag ett sms. Där det stod "Vem är du?" och jag skrattade lite för trodde ju inte jag hade skrivit något i smset, sen helt plötsligt ringer "jag", iaf det numret jag trodde var jag och då såg jag att jag hade skrivit en siffra fel. SÅ FEL det kan bli, av en liten siffra! Pinsamt.


Kallvarm eller varmkall

Tog tempen för ca 2 timmar sen, blev chockad då jag såg att min temp var 35.9, sjukt?! Sen tog jag tempen nu och då hade jag 37.9! Vad är det med mig egentligen?! Nu ska jag ta och äta lite tacos, titta på tv och sen ta en promenad med Elsa. 6 minus ute vilket jag är tacksam för, äntligen lite riktig kyla. MYS.


Bättre men ändå inte

Så skönt att sova ut imorse! Sov inte så bra inatt men att vakna utvilad var länge sen. Mår tyvärr inge bättre än. Nu sitter jag och kollar på tv, ska gå ner till affären och handla lite smör och grejer. Idag ska jag vila, plugga och ta det lugnt. Skönt, är ensam hemma också, ännu bättre! Hörs senare.



Looking up


Dåligt sämre sämst

Mår så sjukt dåligt idag. Värre än någon annan dag faktiskt, om det ens är möjligt. Vaknade halv elva idag, sköna att jag börjar ställa om mina rutiner inför skolan. Efter jag hade ätit frukost gick jag ut på en promenad, mådde jätte dåligt efter en halvtimme så gick hem och sov en timme. Åt middag, städade rummet och hade myspys med Elvis i sängen. Nu är jag ensam hemma en stund, vet inte vad jag ska hitta på. Orkar knappt göra något liksom.. Så surt! 



Kämpa för varenda unge!

Det är 2012 och världen ser hemsk ut för så många människor. Barn som inte kan få utbildning, mat eller ett hem. Jag tycker inte det är rättvist. Så nu ska jag bli världförälder, det är hur enkelt som helst och tänk bara på hur många man hjälper. Gör det du med för jag tycker alla barn där ute i världen förtjänar det!




Mitt 2012

Sex/relation
Människor uppfattar dig som spännande och sexig och
i år ger du som är singel dig beslutsamt ut på jakt efter den rätte.
Detta året ser ut att innebära en nystart för dig på flera olika plan,
du river upp gammalt och går vidare i helt nya spår. Din starka utstrålning drar till dig mer än en beundrare, men störst chans till kärlekslycka har du tillsammans
med sensuella oxens eller jungfruns tecken.

Hälsa/träning
Pluto maxar din mentala styrka och du bestämmer dig för att satsa på något nytt när det gäller hälsan. Periodvis far du fram som en bulldozer och ger järnet i allt du tar dig för.
Under året testar du olika sätt att förbättra din kosthållning
genom sunda dieter och mer regelbundna matvanor.
Du lägger ner mycket tid och energi på att skaffa dig bra kondition och fysisk styrka, och de goda resultaten stärker även självkänslan

Snö

Nu är det bara en sak som fattas för mig och det är snö. Jag saknar snön så mycket, vill ha flera decimeter att njuta av! Åh..





Blandade bilder från min egna kamera och google-bilder.



Promenader

Nu har jag iaf kommit igång med promenader, trots förkylningen. Älskar att promenera med musiken på hög volym och ingen annan än mig själv att tänka på. Idag körde jag helt och håller på Nike märkte jag när jag tog bilder. Nya skorna - Nike, träningstightsen även så! Nästa vecka kickar jag igång träningen på Friskis igen.




Snor och lögner

Hej! Har haft en rätt lugn dag tillsammans med mig själv och musik. Vaknade 14.00... Hemskt. Jag som skulle vända på dygnet, gick inte som jag tänkt mig. Men idag har jag inte sovit på dagen så borde bli en rätt bra natt ändå. Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Gick ut 15, kom in 16 för att kolla på hockeykillarna, gick ut 16.45, kom in 17.30, åt mat och nu sitter jag här! Ska plugga och lite smarta saker. 

Imorgon ska jag gå upp innan 10! Måste bli frisk nu, tar alla hjälpmedel, nässpray, näsdukar, bafucin, frukt, sömn, frisk luft, te, lugn och ro. Om jag inte blir bättre måste jag tyvärr till läkarna och det vill jag verkligen inte!



Första bilden: Munskölj som ska ta bort bakterier, typ.
Andra bilden: Mina beroenden.



Ses snart igen

Nu tackar jag för julen, säger inte hejdå, säger bara - ses snart igen!
Jag älskar julen, min favorit när det gäller alla högtider och årstider. Det finns ingenting som slår en vit, vacker dag med strålande sol och flera decimeter snö, familjen och släkten samlade, äta massa mat och gottigheter, dela ut och få julklappar, Kalle Anka, alla skratt, minnen och julen i helhet. Det är det bästa som finns, varje år längtar jag efter julen! Iår fick vi tyvärr ingen jätte vit jul men bra var den iaf!





Hej, nu känner jag mig

Hej. Jag har hittat hem i mig själv. Efter 18 år vet jag vem jag är, vad jag vill och hur jag ska komma dit. Jag känner mig själv, tar mina egna beslut och mår bäst utav det. Nu är det jag som gäller, med en fot på jorden och den andra i luften. Det är mitt "motto" för det är så jag är. Jag känner mig starkare än tidigare. Jag har gått igenom värdefulla, hemska, lyckliga och blandade händelser och minnen under mina 18 år och det har gjort mig till den jag är, jag ångrar inte ett enda beslut jag gjort i mitt liv än så länge. För vem vet hur jag skulle vara idag om jag inte hade tagit den chansen eller om jag hade tagit den andra chansen? Då hade inte jag varit den jag är just nu. Och idag är jag glad, lycklig och stark.

Jag känner mig lycklig trots allting som hänt de senaste månaderna och det tycker jag är bra, att jag kan stänga det kapitlet i min bok och fortsätta på nytt. För livet är nästan som en bok, kapitel för kapitel. En början, ett slut. Jag ville bara säga det till er, att jag är jag och nu är jag lycklig. Jag har hittat hem!


Här sitter jag, i ett hörn i vardagsrummet och skriver på datan varje kväll.
Kämpar och slåss, gråter och skrattar, är mig själv.



I won't give up

Två killar jag tokälskar är Bruno Mars och Jason Mraz! Och när jag såg på Spotify att Jason Mraz hade gjort en ny låt blev jag tokigt glad. Så nu kan jag inte sluta lyssna på den, I won't give up heter den och den är UNDERBAR.


Många känslor

JA! Ibland lyckas jag faktiskt. Orkar faktiskt inte fixa bloggen just nu, klarade bara inte av att se ena bilder uppe i hörnet varje gång. Så ändrade lite snabbt, det får vara så här just nu. Ska ändra allt typ, måste bara ha tålamod. Blir glad, arg, irriterad och lycklig när jag försöker, kämpar för att fixa det. Nu är jag på gång iaf! 

KRAM!

One day

Så där ja! Klar på stan efter firat Marjam på en pizzeria, promenad, bus, sång och dans. Hela paketet liksom! Nu är jag hemma, trött som bara den men ska absolut inte sova nu. Sitter nog här ett tag, ska fixa Spotify premium(!), få lite inspiration och kolla runt bara. Hoppas att tiden går undan så jag kan gå och lägga mig i hyfsad tid ikväll. 

Hörs om en liten stund igen!

Märjis 20

Somnade 8 onoter! Men det var sista gången, sov genom mitt alarm också.. men nu är jag nästan klar för stan. Marjam fyller 20år idag och det ska firas! När jag kommer hem ska jag städa rummet. Sen kanske en promenad, får börja försiktigt efter min hemska förkylning. Annars händer inte så mycket, ska göra också! Ha en fin dag!

Bäst i hela världen!

Jag sa ju att Sverige skulle ta guld! Vilken galen match! Nu ska jag sova, ska upp om ett par timmar för att fira en vän med pizza och skvaller imorgon. Kram på er alla! SVERIGE ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN!

Guld

En halvtimme kvar, börjar ta fram geisha och chipsen jag köpt. Bara för finalen! Är på g ikväll/inatt, har ett humör som är på topp, taggad inför finalen och är klarvaken! Perfekt för ett par timmar hockey, jag hoppas verkligen Sverige vinner!! Då kommer jag hoppa i soffan mer än vad jag gjorde under förra matchen. Haha, älskar att jag älskar hockey så mycket iår! 



Dumkåt?

Jag lyssnade igenom gamla godingar på Spotify, hamnade på en kille som heter Martin. Ni vet han som sjöng Yeah yeah, wow wow? Typ den bästa låten från barndomen! Lyssnade igenom och såg en låt som hette Dumkåt. Trodde inte den skulle handla om det som titeln säger, men tydligen så gjorde den det, väldigt mycket. Och såklart ska låten fastna i min hjärna!! Nej, nu går jag vidare till Jimmy Jansson!



Nytt in

I födelsedagspresent fick jag en färgbomb med en härlig, perfekt röd färg!

I Barkaby köpte jag dessa träningsskor, det riktiga priset var 500 kr och priset i butiken
var runt 300, tyckte det var riktigt bra!

Ska boka in min fallskärmshoppning snart, troligen i maj!

My precious

Min nya, uppdaterade, cpbraiga kamera köpte jag idag! Och det blev den som jag först kollade på, som är tusen kronor billigare hos netonnet än hos de andra. Köpte ett minneskort till, på 8 gb. Har testat ta lite kort inomhus idag och jag är jätte nöjd! Imorgon om det är fint så ska jag nog ut och fota lite. Det här är så bra! Ny mobil, ny kamera, nytt år! YAY! 




Nu har jag tagit min systemkamera-oskuld!



18 skal

Jag är både glad och lite ledsen för att jag inte äger in iPhone, glad för att jag skulle köpa ALLA läckra skal, bara för jag kan, plånboken skulle bli ledsen! Ledsen för att jag inte kan göra något läckert skal. Om du äger i iPhone eller vill ge någon ett skal i present så klicka här, en galet bra sida! Jag kollade igen 100(!) sidor med skal, trots att jag inte äger någon iPhone, utan bara för att jag inte kunde sluta. Som tur är kan man även köpa tavlor och annat roligt. Men skalen fastnade jag för. Och dessa 18 skal plockade jag ut, som mina favoriter, utav 100 sidor.





2012 är på gång

Jag har märkt att jag klarar mig bra själv, både som singel och som självständig. Allting är alltid jobbigt i början men jag har blivit van och känner mig starkare. 2012 är fyllt med massa härliga upplevelser, minnen och härliga stunder. Jag ska göra 2012 till ett riktigt bra år för mig! 

Jag har precis kommit hem från en promenad till ICA sen en promenad med Elsa. Ska göra några mackor, titta på tv och ta det lugnt. 6 timmar kvar till finalen och jag taggar till! Ska nog lägga in bilder från nya kameran ikväll, visa er och känna mig nöjd. 

Nu lite mackor och konstigt nog, cola! Men jag behöver vara vaken till typ 4 inatt, så jag kör på. Puss!


Min bebis och jag för ett par år sen, 2008 kanske..
Snart åker han, jag och Abbe på nya äventyr! Älskar att vara moster! (och faster!)



My new love

Varför jag inte bloggat sen jag kom hem är för jag vilat, ätit, varit ute på promenad och fokuserar på att bli frisk. Så sorry. Jag åkte till Västerås, inhandlade den bästa och finaste kameran dom hade, en gigantiskt minneskort och är jätte nöjd!! Nu ska nya bilder och nya tag in på bloggen. Nu ikväll är jag ensam hemma, fram till 22, skönt! Ska göra rostade mackor (som jag saknat det!), med räkor och lite juice och apelsin. Uppdatera bloggen men först och främst kolla på BL, kram vi hörs snart!!



Well, hello there..

Igår kväll/natt när jag inte kunde sova låg jag och tänkte på att jag behöver en ny väska, till Kina, eller inte bara till Kina men tills Kina, om vi säger så. Jag vill ha en svart, rätt stor och inte ful. Det är mina krav. Och när jag satt och titta runt lite nu på morgonen hittade jag en galet snygg, svart och lagom stor väska på Scorett's rea! Vilket flyt jag har. Den klickar jag hem lite senare.






UPDATE: 10 minuter senare - beställd!!



Bra Rebecca

God morgon! Jag säger grattis till mig själv, för jag orkade kliva upp så tidigt. Jag somnade runt två inatt, vaknade halv fem, vid sex-halv sju kämpade jag arslet av mig för att somna om och lyckades sova en timme till. Så kanske 3-3½ timme sömn inatt och ändå uppe nu. Bra jobbat Rebecca!! 

Sitter och dricker min varma oboy, var så galet sugen på mjölk imorse, mums! Om en halvtimme åker jag och mamma och blir väl borta i ca 1-2 timmar, inte alls länge. Sen ni, då ni..


Ser ni bilden? Lite mörk kanske.. Men man ser nog. Så ligger Elvis på mig minst 3 ggr om dagen!
MYS.



Fritt fall 4000 m

En av de bästa upplevelser jag kommer få uppleva i mitt liv kommer hända i år, jag ska hoppa fallskärm i vår/sommar! Jag sitter och kollar på filmklipp och bilder från när andra personer hoppat. Det ser så häftigt, läcker, vackert och roligt ut! Längtar så galet mycket.

Info om fallskärmshoppning: Fritt fall i 200 km/h och man faller fritt i ca 30 sekunder innan skärmen vecklas ut. Skärmfärden till marken tar ca 5 minuter. Jag kommer hoppa i Stockholm, fantastiskt! Och kommer ha flera nära och kära där, kommer be mamma fota/filma från marken. Men som sagt, hoppet kommer ske i vår eller sommar, när det är varmare.

Upplevelsepresenter från Live it



Stupid

Imorgon har jag en liten överraskning till min lilla blogg. Men inga ledtrådar nu inte! Sitter och smsar med Marjam, hon är tokig.. Börjar faktiskt bli trött, vilket är riktigt bra eftersom imorgon måste jag upp tidigt, väldigt tidigt. Ska fixa denna "överraskning" som finns i en annan stad. 

Ska försöka sova snart, ta en macka första och sånt. Sen sova. Behöver sova tidigt. Imorgon ska jag också städa, t-r-å-k-i-g-t. Men nu orkar jag inte skriva mer, puss!

Jag och min prins

Jävla dag. Är trött på att vara sjuk nu. Jag är bara trött, hela tiden. Jag och mamma åkte till banken och apoteket idag och så fort jag kom till stan kände jag mig seg, hängig och ville inget annat än åka hem och sova. Så när jag kom hem la jag mig med Elvis i soffan och sov en timme. Sen åt vi lax, la oss i soffan och kollade på tv, delade på en fruktsallad men jag fick mest som tur var. Och med "vi" menar jag Elvis och mig själv. Vi delar på allt, han är min prins! Jag vill hitta en kille som är precis som honom fast mer manlig. Perfekt! 


Här åt vi frukost imorse, jag hade tagit lite för mycket mjölk så han hjälpte mig!
Vi är nog det perfekta paret..



SÅ JÄVLA BRA!

Har inte varit så här uppspelt inom sporten sen AIK tog trippeln 2009! Så duktiga Sverige är!! Lycklig! Nu ska jag kolla på tv, bli trött och ha en underbar dag imorgon!



Mobil Pics

Laddade över alla min bilder från mobilen, så delar med mig lite..


Lekte med Marjam på julavslutningen..




Hade en fin födelsedag med mina bästavänner, familj och ett roligt kort från Tyskland..

Köpte ett par pyjamasshorts och hade en av mina favorittröjor jag fått av Jennifer..




Åkte till Barkaby med bästavän, Pizza Hut, IKEA och Kim..



Firade in 2012 med Bubbliz, Geisha, hockey och min älskade Elvis.

Toppen och estet

För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns

Vill du veta mitt budskap,
det är ju nämligen så att varenda människa är utvald
och hur vi än vrider och vänder kommer
vi alltid att lägga det lika säkert
satte min fot på denna jord och endast för att sprida kärlek
Nu tänker jag visa världen
alla människor har lika värde

För jag vill bara glömma såret i hjärtat
och låta det tända
men det får mig att skämmas

ni verkar ju inte fatta att mitt hjärta är vilt
så det känns inte så värt att jag ska lägga ner tid
men jag kan ju inte hjälpa det




Blickar tillbaka

Lyssnar igenom Youtube, hittade så många låtar jag lyssnade på för ca 5-6 år sen! Så mysigt. Alla låtar är nästan på svenska, nu lyssnar jag knappt på svenska låtar längre. Knäppt. Men de låtar jag lyssnat på, så fina!! Ska dela med mig av dom imorgon. Nu är det nästan dags för hockey!


Ca 3 år sen.



Kick ass

GAAAAAH! Ska beställa min kamera imorgon, äntligen! Längtar som en galning. 

Sitter och väntar med julmust, spotify, MSN, Facebook och Hemnet på att klockan ska bli 23.00. Har fått en liten egoboost ikväll, behövdes rejält! Och hoppas på att busa med mina älsklingar snart, vill ha snö så vi kan åka pulka tillsammans! Har aldrig åkt pulka med Gunnar än, tråkigt. Så hoppas på snö och att alla är friska så tar vi och åker pulka igen!


För 4 år sen!!


Flyttar ut, flyttar in

Har hittat en riktig drömlägenhet! På Östermalm tyvärr, är inget stort fan i Östermalm, det är för tyst och människorna är för stela. Men lägenheten är en dröm! 8 miljoner, 116 kvadratmeter, vindsvåning, stor altan och öppen spis, bastu, badkar och allt!



Tatuerings inspiration


Vill ha exakt en sån tatuering! Fast bara den största fjädern och fåglarna, och inte lika stor.

Här är en lite mindre, men vill ha bredare fjäder och så..

Vill tatuera in ett litet, fint E, i stilen över (utan prickarna)

Precis en sån här tatuering SKA jag göra, för Elvis.


Och så tycker jag svalor är så fint!


The sick factor

Har äntligen duschat, efter några dagar som äcklig och sjuk har jag blivit fräsch och sjuk, mycket bättre! Lyssnar på Spotify och suger på en halstablett, kollar Aftonbladet och skickar iväg lite mail. Ikväll är det dags för en ny match i jvm, Sverige-Finland. Förstår fortfarande inte varför jag är så insatt iår, men kul är det! Eftersom Sverige är så bra blir allting så mycket bättre också. Så ikväll/inatt sitter jag framför tvn och hejar fram grabbarna!

Idag har jag sovit fram till halv tre, ätit frukost, sovit i soffan med Elvis och tagit det lugnt. Fick ett brev angående min ersättning/försäkring i "blindtarmsdramat" som jag inte ens vill prata om, arg! Men nu verkar det fixa sig. Nu ska jag klä på mig riktiga kläder(har gått runt i pyjamas hela dagen), ta en promenad, fixa in nya låtar till mobilen och kolla på kamera!


You say you love, but


Vila är tråkigt

Har ätit Ben&Jerry's, sovit en halvtimme, löst 20 stycken sudoku och tittat på tv. Känner mig inte bättre någonstans, vilar hela tiden och är så trött på det. Vill ut och gå en hurtig promenad med hög musik i öronen! Imorgon ska jag inte göra någonting.. Ska bli frisk!! 

Nu ligger jag och Elvis i soffan, i vanlig ordning så här sent på kvällen. Vi brukar göra det, kolla på serierna som går sent på natten innan vi går upp till sängen och kollar på SATC eller någon film. Jag ska vända tillbaka dygnet lite mer när jag är frisk och verkligen har något vettigt att göra på dagen, men nu vilar jag bara hela tiden och det är så galet tråkigt!



Love is the hardest lesson

It's hard to kick the pain that keeps you haunted
But every heartbeat has a price

How're you gonna turn it around when you're ready to crash and burn
What you gonna do with the pain that'll never stop hurtin'
Love is the hardest lesson that your heart is never gonna learn

The facts are black and white

Pratar med reklamen

Min förkyldning har spårat ur. Jag sitter och pratar med reklamen på tvn..

"Försöker du sluta röka?" "-Nej det skulle aldrig falla mig in att röka, det är vidrigt!"
"Varje vuxen människa bär på extra kilon, ät den och den tabletten" "-Jag tycker isf att vuxna människor ska äta och träna, friskis är ett roligt sätt att träna"
"Vill du ha bättre ekonomi?" "-Om jag ville det skulle jag inte skicka efter något oseriöst lån till något okänt företag, då skulle jag istället då till min bank och be om råd!"

Jag är ensam och pratar med reklamen, japp! Var ute på en liten promenad med Elsa, nu är jag tillbaka i soffan med spelen på mobilen och sudoku. Ska göra lite mat snart och sen lite mer vila. SÅ TRÅKIGT..


Home inspiration













Ryamatta, tegelväggar och ljusslingor – väldigt New york-ish.
Loftkontor!


O.R.K.A.R.I.N.T.E.

Vaknade imorse (halv två) och kunde knappt andas, min hals är så svullen och min näsa är så täppt. Min mamma och syster har redan åkt till Stockholm för att hälsa på min bror. Jag fick ju lov att stanna hemma, vill inte smitta Johanna som är höggravid och vill inte smitta lille Axel. Så jag ska mysa i myskläder, titta på tv, köpa glass och hoppas på att bli frisk. Den här förkyldningen har varit i mig för länge!!


Så här vill jag ha det..



Be the most you


Weheartit

Kan inte sova.. Har kollat över 100 sidor på weheartit och blivit inspirerad till tusen! Längtar efter min kamera, ska bli så roligt att få lägga upp massa fina bilder och dela med mig mycket mer. Och så ska jag göra om bloggen. Det är ett måste. Kanske till och med flyttar.. Vi får se! 

Nu ska jag kolla mailen och sen försöka sova, puss!


Kvällstankar

Sitter och tänker på nyårslöften. Har inga löfte-löften. Utan mer saker jag vill göra, uppnå, som nyårsmål. Ska tänka lite mer och så skriver jag de jag kommer på imorgon!

Nu har jag tagit upp ett glas oboy, skulle gjort en macka men hittade inga. Började blöda näsblod två gånger nu ikväll, vet inte om det har någonting att göra med förkyldningen. Väldigt jobbigt! Ska kolla min mail, sätta på en film eller en serie och mysa med mig själv innan jag sover. 

Imorgon ska jag bara bara vila. Jag vill så gärna träna men kan/får inte. Så tråkigt!! Men när jag är frisk igen ska jag träna järnet! Och tro det eller ej men nu vill jag ha vår, det här vädret suger! Jag ville ha riktigt vit vinter men nu känns det bara som en grå höst. Fy.



Soffpotatis

Skrev ett inlägg men klickade bort det, bra jobbat... Nu ligger jag i soffan med Elvis och spelar på mobilen. Är jätte seg och är extremt irriterad på min förkyldning. Pga det så måste jag stanna hemma imorgon, får inte följa med och träffa min bror och min brorson. Får vara hemma, vila och käka glass! 

Blir nog uppe ett par timmar till så hörs väl om ett tag igen, kram!

Let that feeling grow

I wanna hide inside your warm embrace
And say that your the one, in a million ways


Slappis

Somnade runt kvart över sju imorse, väldigt ovant men var så glad efter matchen! Vaknade runt tre och har legat i soffan sen dess. Förkyldningen verkar inte vilja lämna mig än. Så blir en slappis dag idag. Kram!

Hjärta Sverige

Nu ska jag äntligen sova! Sverige vann den otroliga matchen, wow säger jag bara! Om jag klarar av att vända dygnet så här snabbt borde inte Kina bli nå större problem! Välkommen 2012.

Hello lover

Den här fina saken kommer inom kort bli min! P.E.R.F.E.K.T! 5000 kr från Netonnet, på t.ex Elgiganten och andra butiker kostar den 6000 kr.

Panasonic DMC-G3 14-42 Black



Dags för jvm

Nu, snart, börjar hockeyn! Jag hoppas Sverige vinner såklart, jag älskar att höra nationalsången i slutet när Sverige vinner! Sov ca en timme mellan 2 och 3 och vaknade av att mamma kom hem. Just nu ligger Elvis bredvid mig som vanligt, sista glaset Bubbliz är snart slut och matchen börjar om ett par sekunder. Det kommer bli en spännande match så kommer nog hålla mig vaken till 6, gaaaah, kommer sova länge imorgon. Men då hejar vi fram svenska pojkarna!!


I'm hurt


TVÅTUSENTOLV

GOTT NYTT ÅR!! Nu är det nytt år, ett nytt kapitel i min långa årsbok! Jag stod utanför huset vid tolvslaget, filmade alla raketer och tio i tolv hittade jag två såna där lyktor man tänder och skickar upp i luften, ni vet? Jag hade köpt dom för säkert över två månader sen, till mig och Andreas. Blev först lite ledsen men tog en penna och skrev en hälsning, ett mål och lite till, tände dem och skickade upp dom i luften. Det blev ett fint avslut på 2011. Ha en otroligt fantastisk nyårsafton, jag ska sova några timmar innan det är dags för hockey. Kram på er alla!



RSS 2.0