Drar till Tyskland

Nu åker jag och min fian systerdotter till Tyskland i en vecka sen stannar vi i Karlshamn i ca 3 veckor. Ha en fin sommar! Vi hörs lite då och då.



Svennebananer, skärp er!

JA, Sverige förlorade sin match och de spelade inte speciellt bra, men betyder det att vi inte kommer gå vidare? Nej. Alltså, det är så svenskt av alla på Facebook, Twitter och Aftonbladet att klaga och säga att nu är allting kört. Efter första matchen. Vet ni vad det kallas? Medgångsfans. Inget våratt blå gula lag vill ha. Skärp er! Heja fram laget istället för att klaga så fort det går dåligt. Nej, på onsdag drar jag till Tyskland, ser Tyskland-Holland och får lite mer fotbolls(em's)känsla och på fredag är det dags igen! Heja vårat fina blågula land!



Satc och bj

Nu blir det satc, B&J och cola i sängen. Imorgon blir det jobba. Och min hals gör så ont så jag vill bara gråta men jag vet att om jag gråter kommer halsen göra ännu mer ont, det blir som en ond cirkel. Snart åker jag iväg, åh. fina Tyskland och härlig klättring i Alperna, yaaay! Nä, go' natt.

Tack alla för allt ni gjort

Har haft en av de bästa dagarna i mitt liv so far! Helt fantastiskt har det varit, verkligen. Och jag önskar att alla som varit delaktiga på minsta lilla sätt vet hur mycket det betyder för mig.

Nu är jag dock hemma, nedbäddad och sjukt jävla sjuk! Jag har 0,1% röst och halsen gör så ont vad jag än gör, även om jag andas. Så imorgon blir det farbror doktor. Nu ska jag och min bästa mysa framför en film, TACK ALLA FÖR IDAG!

Studenten här kommer sp3c


Vilken känsla

Hur ska jag beskriva det här då.. Asså, känslan jag fick när alarmet ringde imorse.. GALET! Det verkligen pirrade i min mage, åh!! Sen gick jag direkt till min syster och fick min första studentpresent, GALET bra och fina hår- och hudprodukter, perfa! Nu sitter jag och nyser och hostar i sängen. Ska dra på mig kläder, inte klänningen direkt, sen locka håret, sminka mig och fixas. Men som tur är så är ju jag yngst och min schwester fixar mig! Skönt att bara sitta där och bli fixad och stylad. Min mage börjar faktiskt bli hungrig, dock är det över en timme till frukosten. Men vad gör det en dag som denna?! IDAG TAR VI STUDENTEN SP3C!!



NU JÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR!!

Åh, med klassen ikväll och fixat skrindan, på hemvägen insåg jag på riktigt att vi tar studenten. En gång för alla. Så jävla bra! Nu ska jag sova, i fem timmar, innan jag ska väcka huset med visselpipan(det blir min räddning då min hals inte mår bra alls!). Jag hoppas dock det sker ett mirakel inatt och jag vaknar med min vanliga hals igen, men hur stor chans? Nja. Bafucin, te, gurgel och vila har inte hjälp ett piss! Så på lördag när jag vaknar blir det doktorn, det vill säga om inget mirakel sker under natten.



Where have you been

JAG HATAR MIN HALS. Verkligen. Är så sur på den, om man nu kan vara sur på en kroppsdel? Men i helgen kände jag mig så frisk och glad och nu känner jag mig sjuk och hängig. Blä! MEN imorgon tar vi studenten och om jag så måste tappa rösten och må jätte dåligt dagen efter gör jag hellre det för imorgon kommer den dagen vi har väntat på. Åh, kan knappt förstå det! Lycka!

Hur som helst, jag ska ner till skolan för att tömma mitt skåp, lämna tillbaka böcker och träffa Marjam sista gången innan imorgon! Känns som våran bröllopsdag, haha! Sen ska jag fixa lite annat skoj innan vi i klassen ska göra klart skrindan. Tagg! Hörs senare ,puss!



På stentrappan på söder

via weheartit


Mycket

Jag har så mycket att visa, så mycket att skriva och så mycket att dela med mig. Men nu är det så här imorgon kommer jag lämna tillbaka böcker och vara med klassen, på fredag är det student, lördag vilodag, söndag dansdag, måndag och tisdag jobbar jag och på onsdag åker jag till Tyskland sen vidare till Karlshamn i några veckor. Kommer vara borta rätt länge faktiskt. MEN jag behöver verkligen det. Satt igår och tänkte hur jobbigt och tråkigt det ska vara för mig men jag känner faktiskt att det är något jag verkligen behöver - att komma bort. Jag har varit helt förstörd så länge så lite rehab i ca en månad ska nog sätta fart på krafterna igen. Tror ingen förstår hur dåligt jag faktiskt mår och har mått. Nu är det nog och nu ska jag må bra igen. Va fan, tar ju studenten på fredag till och börja med! Och ingenting kan beskriva min glädje över det och min lycka och kärlek till ALLA som jag delar den dagen med, från min klass till min familj. Och min familj, åh älskade er! Från en 85 åring till en två månaders bebbe, jag älskar er alla! PUSS.


Nyper mig i armen

Det är så nära nu, så nära så att jag köpt 30 st gula och blåa ballonger till SP3C's skrinda/flak som vi ska fixa imorgon, så nära att min hjälte till bror har fixat en grym cab till min dag, så nära att jag nyper mig då och då och undrar när jag ska bli frisk. Hur som helst, jag har inte tid att blogga nu. För har precis färgat håret och ska sätta mig vid framför TVn en halvtimme innan det blir lite fix. Det är så nära nu! WHAT?! Nej, jag fattar det inte. 



Sjuk inför den stora dagen

Natten till igår mådde jag riktigt dåligt, jag "sov"(så gott jag kunde) med två täcken, mjukisbyxor och en tjocktröja men frös ändå, jag sprang på toa och spydde några gånger. När jag vaknade på morgonen kollade jag tempen 38,9. Fml tänkte jag då. Några dagar till underbara studenten och studentveckan är här och jag ligger med hög feber, illamående och yrsel. Fastade till imorse då jag åt en liten macka. Det går framåt, ingen feber och knappt nå illamående. Huvudvärk till och från och galet svullen hals. Shit asså! Studenten snart och jag är så här. Kommer nog må lite bättre när jag ser min andra halva ta studenten idag, vilken lycka! Fyfan va du är bra bästis!!


Efter våra dagar, månader och år tillsammans så har studenten aldrig känts så nära. Kör hårt nu bästa!



Sista veckan

Sista fredagen i skolan, sista!! Nu är det en vecka kvar, veckorna som flyger förbi och nu står jag här med en vecka kvar. Det är overkligt! Det enda som fattas till min student är en cab eller något coolt att åka i (om ni vet något, hör av er till mig snälla!). Jag är lite ledsen över att jag inte var med igår på studentbusen eftersom klassen var grym igår! Men kommer ju fler gånger, nu ska jag göra mig klar för den sista veckan! 


Myskväll med bästa! (Shit vilket mörkt hår jag hade!!)



SA NI EN VECKA KVAR?!



Hittat hem..

Nu blir det mys, satc och glass! PERFEKT torsdagskväll. Imorgon taggar jag för - en vecka kvar till studenten, fredags feeling i skolan och tjejkväll. PUSS!



RSS 2.0