Årskort

Nu är jag äntligen en av alla AIKare som har årskort! Kommer bli ett fantastiskt år på Råsunda! Och imorgon smäller det, premiären som vi alla väntat på så sjukt mycket. 12.00 är det spelarbussmottagning och 14.00 börjar matchen, när matchen är slut kommer vi troligen hamna på Offside och kolla på hockeyn. En riktig svartgul-dag imorgon! Så taggad!! Ni väntar mys framför tvn och sen sova tidigt. Kram på er!!



556 nutri color creme

Min färgbomb jag använder varje vecka är superbra! Och ett jätte bra tips till alla som är osäkra på om man vill ha en viss hårfärg men inte vågar färga på en gång. Jag har använt min i över 3 månader och den är inte ens slut! Galet. Men jag har bestämt mig att jag trivs jätte bra med rött hår så på måndag får jag en riktig makeover hos Hanna! Färga och klippning blir det. Ska bli så spännande och eftersom hon nästan har fria händer är jag lite nervös.. 

Försökte ta bilder på mitt hår så som det blev sist jag använde färgbomben, jag har nummer 556. Rekommenderar starkt!! Dock blev mitt hår lite för ljus rött denna gång då mitt hår är så blekt. Vill ha mörkröd färg.





Skinnjackan fram


Skinnjacka - Cubus, väska - Scorett, kofta - BikBok

My day

Lite panik jag fick när jag kom på att jag skulle ha möte i skolan idag, skyndade mig att duscha och så skulle jag kolla vilket tid mötet var, så har jag fått mail om att det är inställd. Skönt ändå. Så nu har jag tid på mig att fixa mig klar innan mamma hämtar upp mig. Sen kommer min dag se ut ungefär så här:

Luncha med Jennifer, fika hos farmor och farfar, åka till Stockholm, försöka hinna förbi Råsunda en snabbis, träna, ha en lugn myskväll, sova tidigt för imorgon blir det jobb och slit! Men nu måste jag packa för det har jag knappt börja med, alltid ute i sista minuten. När jag åkte till Kina packade jag allting samma morgon..




Lov redan nu

Jahapp, tjejkvällen var mycket lyckad. Åkte hem glad och nöjd! Med ett par äckligt snygga och passande jeans som jag säkert kommer leva i. Sen ett år tillbaka har jag haft jeans 5 ggr, jag lovar det är säkert. Efter min operation i augusti har jag haft jeans två gånger! Det är sjukt. Men nu har jag ett par nya och så kommer jag i mina gamla! HURRA!!!

Taggad som fan på helg och påsklov men var även taggad på skola imorgon. Men när jag precis kommit ut från JC kollar jag fejjan och ser - lektionen är inställd imorgon. Happ.. Men en lunchdejt med bästis och en fika hos farmor blir det iaf! Trevligt som bara den. Sen sticker jag till Stockholm vid 16-tiden kanske. Kommer hem på måndag kväll, kanske. Men håller er uppdaterade från Stockholm såklart! Nu ska jag sova för ska upp i bra tid imorgon, ha en mycket trevlig kväll och helg!



Färglös

Jag skulle så gärna vilja skriva att jag mår bra, är glad och känner mig frisk. Men jag känner mig fortfarande sjuk, svag och kall. Jag tog en varm dusch och kände mig lite bättre, ska ta ett långt bad ikväll så kanske jag mår lite mer bra(haha..) för imorgon ska jag till skolan, har viktiga saker att fixa, lämna in och få hjälp med. Sen har jag en full helg som jag inte kan eller får ställa in. Blir en långhelg i Stockholm. Men det kommer bli en rolig helg, så länge jag börjar bli frisk.

Ikväll ska jag och syster min ner på Tjejkväll på stan, shoppa och så. Blir nog skönt att komma ut ett tag, känner mig så instängd. Som tur är har jag fått mycket plugg gjort, så känner mig lättad över det iaf. Nu ska jag börja fixa mig!



Gratis förhandsvisning

Nu ska jag berätta vad som hände mig idag som är så typiskt när jag ligger hemma och är väldigt sjuk...

Fick ett mail från VR om att jag har blivit en av 25 lyckligt lottade personer som får gå gratis på förhandsvisningen av Titanic 3D! Hur glad blev jag då?! EXTREMT. Läser resten av mailet, datum - ikväll. Stänger ner datan direkt. Så typiskt. Kunde det inte varit i helgen?! Skulle ju varit så coolt att få se den i 3D och speciellt när det är gratis och en förhandsvisning. Jaja, hoppas det kommer fler gånger.



En svart armé

Trots min hemska sjukdom eller vad de nu är som gör att jag mår så här, så är jag ändå taggad inför kvällens hemmamatch och är glad att jag inte har biljett eftersom jag inte hade kunnat gå. Så sitter hemma, begravd i filtar och annat mys i soffan och hejar fram mitt hjärta. Just nu står det 1-0 efter bara 3 minuter, så ja, bäst i Sverige! 


Loneliness, rejection and so on..


Starships were meant to fly

Idag när jag ringde de tre viktiga samtalen, ringde jag bland annat till fallskrämsklubben i Stockholm. Och då var det bokat, 20 maj 10.30 hoppar jag ut från ett flygplan ca 3000 meter upp i luften! LAGOM TAGGAD!!! Kan knappt fatta det, det har varit en dröm i så många år och äntligen, äntligen får jag uppleva det. Har även bokat in foto och film så det kommer bli så roligt!!! GASH. Varför det är så viktigt för mig att göra det kommer jag skriva när det närmar sig, men det är en dröm som går i uppfyllelse.

Så jävla galet. Så jävla glad. Men nu ska jag sova för jag är så jävla sjuk, hah..


Inspiration

När jag ligger hemma, begravd i kuddar och näsdukar kollar jag bloggar, läser tidningar, kollar på film m.m. Jag blir så inspirerad, vill egentligen bara ut och springa just nu. Men fick bli en otroligt långsam promenad istället.. Min inspiration hittar jag framför allt hos Petra. Hon är så galet härlig! En av sveriges snyggaste kvinnor enligt mig. 



Den blicken du ger mig är gammal nu

Somnade innan tolv igår och sov ca 10 timmar vilket är otroligt bra, dock mår jag fortfarande lika dåligt. Ingen ork, ingenting. Så tog nyss en dusch för jag trodde det skulle göra mig mer pigg och glad, ingenting. Nepp. Så vad ska jag göra nu då.. Ska iaf ringa tre olika samtal till tre olika företag/föreningar och liknande för vissa grejer, det är min räddning just nu. Hur kunde jag bli så här sjuk helt plötsligt när jag kände mig som mest glad, aktiv och frisk?!



Mina hjältar

Mår fortfarande riktigt dåligt, vet inte hur jag ska förklara men jag mår så dåligt att jag knappt orkar ta mig upp ur sängen. Känner mig svag i hela kroppen, har ont överallt, svullen i halsen, täppt i näsan, konstant huvudvärk och mycket mer på det. Känner surt att missa skolan dessa dagar men om jag inte klarara att ta mig ur sängen ska jag inte ens försöka att ta mig till skolan. Kämpar på att bli frisk här hemma för i helgen händer det fan grejer jag inte ska missa!

Det som gjorde min dag 100 gången bättre var att AIK vann sin första semifinal och att 3712 ringde mig, iiih! Som jag längtat att dom skulle ringa och äntligen blev det så! Bjuder på en riktigt häftig bild, kram på er!



Sjukling

Jag.mår.så.äckligt.dåligt!!!!!!

Vet inte vad som har hänt med helt plötsligt blir allting bara värre och värre och nu är det som värst! Kan inte andas, min hals är otroligt svullen, min näsa är riktigt täppt, huvudet känns som det ska sprängas och hela kroppen gör ont. VARFÖR, HUR och NÄR?! Alltså, jag var helt frisk och kry dagarna i Stockholm och nu ligger jag nerbäddad och mår så dåligt.. Förstår inte. Sliten som bara den. Blir alltså ingen skola imorgon, så ska ta hand om mig riktigt rejält. Nu - dh, näsdukar, nässpray, vatten, piller och halstabletter. Trevlig kväll!



Ut med er

Mår så dåligt egentligen, men orkar knappast ligga i sängen och klaga över det en dag som denna. Så en långpromenad och picknick med min andra halva står på schemat! Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra. Blir borta hela dagen tror jag. Nässprayen är i handen hela vägen! Fy för sjuka mig.


Ska berätta om helgen lite senare,, mycket sport/AIK och hängande på sportbaren Offside, love it!



Sliten

Alla killar ska vara glada att de inte har mensvärk för tusan! Fyra dagar i streck nu, helvete. Nackdelen med p-stav kanske, men skyller inte på den för jag trivs mycket bra med den!

Nu är jag iaf hemma, haft det fantastiskt! Helt slut i kroppen, som vanligt och helt plötsligt blivit jätte förkyld så ska kolla på dh resten av kvällen. Glöm inte att ställa fram klockorna!


Känner mig som jag gjorde den dagen på bilden - hemsk förkyld, äcklig, sliten och ensam.
Bild från nyårsafton, sämsta ever!


Mensvärk i tre dagar

Har världens sämsta dag. Haft mensvärk i tre dagar nu!!!!!!!!!! Ja, så många utropstecken. Så pissigt sur men vädret gör mig lite gladare som tur är. Nu packar jag väskan för natten i Stockholm. Vi hörs antingen senare eller imorgon! Imorgon när jag kommer hem ska jag fira min kusin som fyllde 25 för ett tag sen! 


Och något som är så jävla underbart kommer hända i Stockholm. Ledtråd: Min tröja på bilden.


Packar väskan och drar

Död i kroppen. Ska lägga mig och kolla på ett avsnitt av dh och sen sova. Ska upp och duscha och packa väskan tidigt imorgon. Sticker till Stockholm efter skolan imorgon och stannar över natten. Så blir det. Nu är jag helt slut, orkar knappt sitta upp. God natt!

Musik ger glädje

Just nu har jag precis kommit hem, men ska ut på en pw/jt/cy för jag glömde min cykel vid skolan så bara att springa dit och hämta den! Inte så smart tyvärr.. Men sånt som händer.
Var kvar i skolan 2 timmar längre än vanligt, för sär hade en show, så grymma alla var! Den hette Musik ger glädje och det kan jag lugnt säga att glädje gav dom! Och så vann jag ett presentkort på Åhléns, haha. Pinsamt. Men nu ska jag ut!


Den här tröjan och jag har blivit som ett, för vi är så rätt! YEAH!


Dagen efter

Älskar dagen efter en hård dag av träning, kroppen känns så mör och träningsvärken är hemsk, jag älskar det!! Och en annan sak jag älskar är att vakna utvilad en halvtimme innan alarmet skulle ringt. Härlig start på morgonen. Nu ska jag göra en riktigt god frukost och sen ta det lugnt framför tvn och därefter dra mig till skolan, älskar sovmorgon till 12.40! Kram!



Mycket träning på en dag

Åh! Nu har jag mörk choklad och ett glas mjölk och dh framför. Sova tidigt och sova ut för imorgon har jag en härlig sovmorgon! Sen är jag i skolan till 19-tiden, segt. Men det behöver jag inte tänka på nu. Gick ut till min syster ikväll och var med ett härligt gäng, som vanligt. Nu är jag helt slut efter denna dag.

I träningsväg har jag idag gjort:
Simmat x-antal längder, iaf 30 st.
Gått hem och från skolan med en über tung väska.
Gått till min syster, gått till coop = två überbra pw!



It's worth it



På spaning

Just nu är jag på spaning efter hårfärgen jag vill ha. Mörk röd, men absolut inget som ser konstigt ut, vill att det ska se naturligt ut.



Irriterad.

Så trött på människor. Människor irriterar mig så mycket just nu. De som ignorerar men hör av sig när de vill något, de som säger saker jag inte vill höra just nu, de som är snälla men jag ser det inte som det, ja, typ alla. Nu har Spotify gått igång igen så jag är SÅ glad!! Nu stänger jag ut alla andra och är med min musik. Ska snart ut för en pw. 

Idag har jag simmat så otroligt mycket, det var så härligt!! Måste gå och simmar då och då, så mysigt också. Så det ska jag börja göra och så är det ju skönt när sommaren närmar sig så kan man simma utomhus. Nu ska jag fortsätta plugga innan jag sticker ut!


Halsen hindrar inte mig

Är helt slut. Min hals dödar mig. Men det har inte hindrat mig till en jt med vovven! Har annars haft en helt okej dag, förutom halsen då. Nu laddar jag upp inför morgondagen som börjar med klädsim. Slutar 11.40 softish! Så imorgon ska jag träna satan. 

Nu ska jag äta bacon och dricka min mjölk, trevlig kväll.

Uppe med tuppen, dags för träning




We're soldiers


Behöver komma bort

Kollar på Karatefylla, så jäkla rolig!! Haha, ska snart lägga mig. Har iaf sovmorgon imorgon så kan ta det lugnt. Har känt ikväll att jag behöver komma bort. Har blivit plugg exakt VARJE dag de senaste veckorna och nu känner jag av det lite för mycket. Ska bli skönt att komma till Stockholm nästa helg! Behöver verkligen det. Nu är det två veckor till i skolan, sen påsklov! Hörs imorgon, god natt finisar.


Kort men lång, lång men kort

Hej! Har eran helg varit bra? Min helg har varit lång, fast ändå kort. För det enda jag gjort är att jag varit hemma, själv, och pluggat, exakt hela tiden. Nu kan jag stryka 3 saker till, så skönt!! Nu väntar jag på nya jersey shore och sen ska jag sova. Har haft så ont i halsen, ryggen och huvudet hela helgen. 

Det som är så galet rolig är att AIK är i semifinal, så jävla grymma!! Nu börjar js!


Så fint väder var det dock inte i helgen, men i veckan! Bild från en lång promenad runt alla stadens hörn.



Dumt att välja gnaget

Ville bara påpeka om att gnaget är bäst!

Love the way you lie

Du fångar min uppmärksamhet, men inte på det sättet jag önskade.
Ärlighet, äkta känslor, har du hört talas om det?

BEAUTIFUL PEOPLE

SÅ.ÄCKLIGT.GLAD!
Med en äcklig huvudvärk tyvärr. Har haft en fantastisk, underbar, helt otrolig kväll! Firar med glädje och lite dricka! Inget mer att säga än så, eller jo - guld! KRAM! Imorgon ska jag upp tidigt för ska ut på ett svettigt träningspass.


Bara galet

Gjorde..20 sidor.. POWERPOINT! Det är bara galet, bara galet!! Men nu har jag bestämt mig för att göra om och göra rätt. Det kanske till och med blir några fler sidor eftersom jag har så mycket bilder. Men hur som helst, hann inte göra redovisningen idag. Nästan skönt, nästan oskönt.

Nu är det helg, men jag ska ta något att äta och sen plugga. I helgen är jag hemma ensam, HELL YEAH! Så ska passa på att ta vara på tiden. Fast nu är fortfarande syrran hemma, väntar bara på att hon ska dra..


Familjen Lundevall

Har skrivit 4 A4 i denna stund, om min familj. Det är jävligt mycket och kan säga att jag är långt ifrån klar?!?!!!!!!! Damp. Men ska ta en dusch och kolla på dh med mörk choklad och loka. Och imorgon börjar jag tidigt och har en lång håla då jag ska fixa min powerpoint, ute i sista sekund så där.. Känner mig jätte trött men ändå pigg för jag är så inne i att skriva, därför tycker jag det är bäst att ta en dusch så jag lugnar ner mig. Annars kommer jag ha 10 A4 tills imorgon, sjukt. 

Så, nu måste jag sluta. Jag bara skriver och skriver.. Jisses!!



Skinnjacka

Nu är våren här och det betyder - skinnjacka!! Köpte min skinnjacka från Cubus förra året, 500 kr - love it!

Shots

Redan nu på torsdags kvällen sitter jag med en shot. Fast calippo shots, så gött! Isglass i kallt väder - bästa. Nu ska jag göra samhällskunskap! 



Nja.. JO

Vad har jag gjort idag då? Nja, inte speciellt riktigt.. Varit i skolan, var på en föreläsning, slutade vid fem, kom hem och PROVADE MIN PERFEKTA STUDENTKLÄNNING!!!! Lagom glad nu. Sitter i mössan och klänningen. Men ska slänga av mig det och lägga undan det för nu ska träningskläderna på! PUSS.


Jakten på de perfekta jeansen

I slutet av den här månaden ska jag köpa ett par jeans har jag bestämt, som ska vara perfekta! Det enda problemet är att jag hatar att prova saker, det är så tråkigt, trångt och jobbigt. Men nu på min jeansjakt så måste jag väl ofta mig.. Än så länge har jag bara kollat runt på internet.



Långtorsdag

Ni är det en timme tills jag börjar, den här sovmorgonen önskar jag att jag alltid hade.. Men nu är livet lite hårdare och från och med nästa vecka börjar jag 8 på torsdagar.. Men iaf, ska göra min spanska läxa framför frukosten som idag blir äggröra, bacon och te. Nu måste jag sätta lite fart, slutar 17.30 idag som vanligt också.

Vi vet att snart så är det dags igen

SÅ JÄVLA GLAD JUST NU!!  Har haft en fantastisk kväll hos min syster och firat min systerson. Kvällen slutade med 2 åringen ville att vi skulle dela saliv, då är det dags att åka hem.. Haha! När jag kom hem var det dags för match som nu är slut och gnaget vann! Så härligt. Allt är bra just nu, bra bra bra!!! 

Nu ska jag skicka iväg lite mail till mina syskon runt om i världen!



Seven

För prick 7 år sen, när jag bara var 11 år, blev jag moster för andra gången i mitt liv. Men inte till vem som helst utan till världens goaste lilla busråtta! Så nu ska han firas, grattis på din dag mitt lilla troll!


Det känns som igår!


Ut och gå

Somnade i soffan efter en gigantisk och smaskig lunch! Fick reda på att jag börjar 12 imorgon, skön vecka! Nu ska jag ut och gå, till min syster. Dom bor en bit bort så det kommer nog ta över en timme.. Vi hörs när jag är hemma igen!!



Äckligt trött

Är riktigt riktigt trött, äckligt trött. Min kropp orkar knappt stå upp och mina ögon vill inte vara öppna. Skola i ca 3 timmar, det ska jag väl klara. Startar dagen med finncrisp och te! Ha en fin lillördag.

Imorgon - också en bra dag

Ikväll struntar jag nog i dh och går direkt och lägger mig istället. Känner att jag behöver det för annars kommer jag bara bli pigg. Så säger god natt nu, puss puss! Imorgon slutar jag 12 och imorgon kommer bli en bra dag också! För imorgon fyller min systerson 7 år! Så stora alla blir.. Men, god natt!


Vad hände?! När blev vi så stora? Min skrutt!


Tea for two

Sitter med massa frågor som ska göras, musik och en kopp te. EN KOPP TE! Andra koppen på två dagar, duktigt gjort av mig. Börjar gå över från gilla till älska mitt te. För det är så gott med massa olika smaker av bär på samma gång, yummie! Ska fortsätta med mina frågor nu, sitter och kollar youtube samtidigt så det går inte riktigt lika bra som jag vill.. Men kämpar på! Kram på er.


Min studentmössa

Här kommer bilder, bättre bilder, på min vackra mössa!




En glädje dag



Världens bästa

Det finns inga personer som är så jävla bra som familjen Lundevall/Karlsson/Fredenstedt/Koch!
ÄLSKAR att vara med min familj, finns inga personer som får mig så lycklig.
Här är ett par bilder från i söndags, världens bästa familj!




FÖR IDAG ÄR EN BRA DAG

Alltså idag, om idag var en person så skulle den ha en ring på vänstra ringfingret för idag har verkligen varit en sån bra dag så jag vill skrika rakt ut, hoppa högt och visa alla min glädje!! Och det är inte bara för studenmössan är här. Det finns fler anledningar men framför allt så är det ju såklart mössan! Vilken känsla jag fick när jag satte på mig den här hemma, kollade mig i spegeln och såg mig själv i mina vita klänning. VILKEN LYCKA! Vilken händelse. Alltså, detta är så sjukt!! Jag går ut gymnasiet om några månader.. WHAT?! Måste sätta mig och plugga lite nu faktiskt, i mössan. Det känns bäst så.

Knäppt inlägg men är för glad för att skriva normalt!!



Tea Forest fruit

Det enda téet(?) som jag gillar, kan nästan säga att jag älskar det.. MUMS!!


För vi ska ta studenten!

Sån skön sovmorgon till 12.20 gör att jag njuuuuter! Tur att jag har det nästa vecka också, yes! Och imorgon slutar jag vid 12, fast egentligen inte då jag ska plugga matte. Idag händer ju också en fantastisk sak - studentmössan är häääääär!!! Vilken lycka! Såg att några redan hämtat ut sina, men klassens tid är 13.10 så jag håller mig till den. Så vid ett har jag min älskade mössa! Nu måste jag sätta fart för jag ska gå till skolan och ska gå om 35 minuter och har inte gjort ett piss. Ha en underbar tisdag!



Ett litet leende

En bild, ett halv leende som lyser upp min dag.

Dagens

Jahapp. Träningskläder, som vanligt. Fast när jag är hemma går jag oftast runt i träningskläderna, de är snyggast och skönast! Plus att om jag sen ska träna så slipper jag byta om - höjden av lathet, kanske.

Mer än bara glad

Åh, springer på toa hela tiden! Jäkla vatten rinner igenom kroppen så snabbt. Seriöst jobbigt. Annars ligger jag och kollar på dh och firar dagens match, så GLAD! Om jag var i Stockholm hade jag firat ännu mer, men denna huvudvärk är inte att leka med. Därför får desperata hemmafruarna hjälpa mig! Och tanken att allsvenskan börjar snart - kan knappt vänta, ÅHÅ!



Bäste Harry

Jag är en dotter, syster, kusin, vän, moster och även faster.
Familjens nyaste ansikte är Harry, världens bästa Harry! Hans ögon är så fina, hela han är fin.





Klagomål

Och när jag ändå är inne på spåret att klaga lite så kan jag ju tillägga att jag blir så trött och irriterad på människor på Facebook som skriver om Big Brother hela tiden! Förra året kollade jag på det, för en enda sak - Simon. Men just nu skriver typ alla om det och det finns inget som är så drygt!! Och vad är BB för program egentligen? Cptråkigt. Funderar på att rensa min vänner-lista...


Blandade känslor

DÅLIG DAG.

Haft huvudvärk exakt hela dagen. Har tagit 6 Ipren men det går ändå inte över. Jag har till och med druckit te, för nu har jag hittat ett te som passar mig i smaken! Nu ska jag kolla på dh och sova. Har sovmorgon till 12.20, TACK!!! Så ska verkligen njuta. 

Har annars idag gjort: skrivit sämsta provet ever, pluggat, spytt på singellivet och tränat. Kul? Nej. DÅLIG DAG.
Fast å andra sidan vann AIK sin match, JAAA!!! Haha, blandade känslor just nu.



Tjarå

Hej!! Sista kvällen denna vecka. SKÖNT. Sitter och laddar in alla hundratals bilder från kameran. Imorgon ska ni få se världens finaste Harry, mitt hjärta smälter! Nu ska jag kolla på DH och plugga. Trevlig kväll.


För övrigt så har en vecka gått med nya vanor och ny kost!


Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller världens bästa bror år! Min äldre syskon blir så jäkla gamla märker jag. Han blir hela 32 år! Gammal gubbe ju.. Så vi ska fira honom med en stor och härlig brunch. Kan knappt vänta!! Kameran åker med och detsamma med mobilen så förvänta er bilder senare. Efter brunchen måste jag plugga. Prov imorgon! Så - ha en jätte bra söndag!



The way we feel today

Vilken härlig dag! Vaknade ju vid tolv, åt frukost och duschade i min egna takt. Sen åkte jag till stan för att träffa bästis. Åt en jäkligt god lunch på Wickmans och sen gick jag till H&M, köpte strumpbyxor som blev helt fel så måste lämna tillbaka.. Sen innan jag satte i hörlurarna och gick hem så köpte jag en Loka såklart! Nu sitter jag framför hockeyn och lyssnar på Kim Fransson. Ska ta en till promenad lite senare innan jag åker till min syster för att kolla på finalen av Melodifestivalen där ikväll! Ska försöka få in lite plugg också. Ha en fortsatt bra lördag.



Nästa inköp


Äckligt

Har precis hoppat ur duschen, ska sätta på mig träningskläder och gå till stan för en lunch med världens bästaste bästis. Mitt hår blev så himla äckligt av att åka och gå runt i Stockholm i regnet igår så behövde en riktigt härlig dusch! Åt jordgubbar, pratade i telefon och kollade på dh till fyra inatt. Och "imorse" vaknade jag utvilad innan mitt alarm gick igång, x-antal missade samtal och olästa sms.. Japp. Men nu måste jag sätta igång och fixa mig! Ha en underbar lördag!!



Tummen-upp-frukost


Ingen rubrik


Hötorget

Först och främst - jag ogillar den här dagen starkt. Ska lägga mig under täcket med min jordgubbar och kolla på dh tills jag somnar. 

Har varit i Stockholm sen jag slutade skolan. Har gjort så mycket på så kort tid men ändå så har dagen varit otroligt lång, på ett dåligt sätt. Jag kom hem för en halvtimme sen med 8 avokado och en burk jordgubbar. Jordgubbarna var extremt goda, vill åka tillbaka till Hötorget och köpa mer!! Jag har alltid hört att man inte ska handla från dom som står på Hötorget för det inte ska vara bra kvalitet, bullshit! Godaste jordgubbarna jag ätit! Och avokado(er/arna?!) jag köpte var riktigt färska. Har inget dumt att säga. Och personen jag köpte av kommer jag 100% gå tillbaka till, Memo hette han, så rolig och trevlig! För hur annars skulle jag komma hem med 8 avokado när jag inte ens gillar det?! Haha, blåst.. Nu väntar dh och jordgubbar! Kram.


Känner inte hat så ofta men...


Det är nu eller aldrig

Skön dag ändå, slutar 10, alltså en lektion, alltså skönt. Nu är jag hemma, ska slänga i min lunch innan nya äventyr väntar. Denna helg iaf idag och halva dagen imorgon så tar jag ledigt från bloggen. Kanske kommer något inlägg, we'll see.. 

Idag gjorde jag om mitt schema = jag är galen. Jag kommer nu gå så här:
Måndagar - som vanligt (8.45-16)
Tisdagar - 9-16
Onsdagar - 8.45-17
Torsdagar - 8.00-17.30
Fredagar - 8.45-14

Varför jag gjort om mitt schema är för att jag ska kämpa in i det sista med matte B. Matten har varit min värsta fiende genom min gymnasietid. Men jag tänker inte ge upp för det. 7 timmar extra i veckan, FÖR MATTE. Jag tänker slita och kämpa in i det allra sista med den här skiten. Tänker plugga på lov, helger, dagar, hela tiden för att klara detta nu. Det är tur att jag vet många som är bra på matte, hoppas bara dom har tid för mig.



Varje andetag

När jag tappat hopet och inte orkar mer...

Glad men ledsen

Under hela mitt liv har jag nästan aldrig längtat till en måndag eller tisdag. Men just nu vill jag ha måndag direkt och sen snabbt över till tisdag, fy va nästa vecka kommer bli bra(!!!), är så galet glad över det. Mer får ni veta på söndag och när det närmar sig. Nu har jag kollat på flera avsnitt av dh och spelat x-antal gånger på mobilen. Nu ska jag sätta på Spoify(som fortfarande är jävligt dumt) och spela lite mer, hehe... Är inte riktigt trött än, har dock jätte ont i min rygg.. Och så mår jag illa. Tummen ner. 



Fjantisen och jag

Så har spenderar vi kvällarna framför dh!

Mitt bidrag

Kollade på minendastaplats och såg att MITT bidrag låg uppe på hemsidan, glad tjej! Men kommer skicka in massa flera! Men mitt första är iaf uppe och jag är jätte glad!



KONY 2012

Först tänkte jag lägga ut en youtube-video på min favorit låt just nu. Men det här kändes flera miljoner gånger så viktigt. Så ALLA ni som ser detta, klicka på play och kolla på HELA videon. Det är inte vad som helst, det är verkligheten. Så kolla och sprid vidare. Kram!

Taggad för slutspel

Trots förlust så är humöret på topp för AIK möter Luleå i slutspelet. Och jag hoppas verkligen att det blir bra! Men för att göra bloggen lite mindre sport-/AIK-/slutspelssnack så ville jag bara avsluta med att säga detta.

Nu har jag kollat på dh, druckit lite för mycket Loka för mitt eget bästa och bråkat med Elvis(ja, jag bråkar med en katt) så dags för mig att sussa. Natti på er!



Aj aj aj

Har så ont i min fot hela tiden, ikväll efter träningen blev den lätt svullen. Tyckte det var bäst att linda om den. Sen jag sparkade den i våran grind har den gjort ont. Nu tänker jag ha bandage på tills foten känns bra igen. Som tur är har jag bra vardagsskor och träningsskor så jag får plats med min feta fot i dom! 



Tummen upp

Lite arg när jag skriver ett inlägg och råkar kryssa ner skiten..

Har varit ute och tränat i över en timme så nu är jag nöjd och glad. Egentligen borde jag inte träna men livet är för kort för "borde inte"-stunder. Nu är det hockey och dh som gäller med min älskade, gigantiska Loka! Sitter också och sjunger med på låten Maria som Scooter gjort, grymt! Längtar så jäkla mycket efter 1 april, då smäller det!! Men just nu är det nuet som gäller och för att sammanfatta det hela: En riktigt awesome tisdag!


Mitt beroende börjar gå över till missbruk, men den är så fantastisk!!


Solnedgång

Fin kväll på väg mot Stockholm, och hur bra är inte min mobilkamera?!

Underbara sovmorgon

Vaknade upp innana alarmet och kollade på mobilen, 15 olästa sms och 35 missade samtal och nu skojar jag inte!! Helt sjuk ju! Trodde något riktigt riktigt allvarligt hade hänt. Men nej, som tur är. Jag är bara glad att jag sov en bra natt och vaknade rätt trött men ändå utvilad. Har ju denna underbara sovmorgon på tisdag (hjärta på den!) och går ca 3 timmar i skolan på lektionstid, känner att jag gillar tisdagar. Så den här tisdagen ska inte bli något annat än bra. Så ska ligga och ta vara på min säng i några minuter innan jag flyger upp och verkligheten knackar på.

Har precis duschat så kan ta det lugnt en stund. Slutar fyra och när jag kommer hem blir det till att träna och lite plugg. Ha en underbar tisdag!



4 popcorn av 5

Shoo bre var en mycket rolig och bra film, tycker jag. Dock tycker jag det var FÖR mycket känslor.. Men den var riktigt rolig! "Det kanske är lågsäsong", ja, jag säger bara - se den!


Videosar med bebis

Hur mysig kväll har inte vi då? Mysigaste! Nu flyttar vi oss till sängen för några mysiga avsnitt dh och pussar innan en god natt sömn. Vi har kollat youtube i säkert en timme(!) på massa olika videosar, för jag säger videosar och då är det videosar! Japp. Nu - upp till sängen.


När jag säger stopp

NU RÄCKER DET! Jag orkar inte mer. Har skrivit detta under + 2 A4 = död.

Hostan is back

Jävlar vad jag jobbar arslet av mig, vilken dag! Kommer nog sova gott inatt.. Nu måste jag till Ica för att köpa halstabletter, hostan is back and it's here to stay, hoppas inte, men ändå. Är TYP klar med min uppgift för dagen, vet inte vad jag kan skriva mer. Tänkte hoppa in i duschen och sen mysa i sängen framför dh och sova i god tid. För mig låter det som en jävla bra plan! 


Sommar...



2 timmar senare...

Började plugga när klockan var ca 16, nu är det lite mer än 2 timmar senare och jag har fått ihopp 3 A4 med text. Men jag är inte ens klar!! Men det kändes bea så fort jag blev lite mer insatt. Nu kör jag på i full fart, en uppgift klar på detta papper sen är jag klar med den uppgiften, då kan jag äta middag. 



Tips

Sätt aldrig på Magnus Uggla - Kung för en dag när du ska plugga, då vill fötterna ut och springa, kroppen vill upp på bordet och hoppas men hjärtat vill bara bli klar med uppgiften och sen köra! ÅÅÅÅÅÅÅÅH, tråkigaste uppgiften, helt ärligt. VEM BRYR SIG OM DETTA?! Fattar knappt vad jag skriver om... Går mycket bättre att plugga i skolan då jag inte går in på Facebook varje sekund, då jag inte har en hund som vill busa, då jag inte har en katt som är jobbig. Men.. Kämpa Bäx!


Vi är laddade vi är tända

Hej hårbollar! Ni ska bara veta hur stolt jag är över mig själv idag! Har slitit och jobbat arslet av mig i skolan, så kunde lämna in två uppgifter och är så nöjd! Nu håller jag på med ett par gigantiska uppgifter jag gärna vill lämna in i slutet av veckan, heja mig! Nu kör jag! Hörs om en stund igen.

Söndags sömnproblem

Har så jävla svårt att sova ikväll. Inte roligt alls. Det enda som varit underhållande är dh och ett roligt mms ända från Italien! Mycket spännande att få det, och roligt. Men ska upp om ca 7 timmar, måste sova, måste!! Jag förstår inte varför men varje söndags kväll så har jag jätte svårt för att sova, värre än alla andra kvällar..


Elvis ligger och river på mig rygg.. Skön.t.


Lokan i mitt liv

Jahaja, nu är jag tillbaka på min plats i huset - i min underbara säng. Ska sätta på ett avsnitt dh och sen sleepie sleepie. Shoo bre skriver jag om imorgon! Min kropp vill bara dricka upp Lokan och äta sista biten mörk choklad framför dh. Imorgon börjar en ny vecka som jag ser fram emot riktigt mycket! God natt.



Dagens?


Ja, varför inte köra en dagens..
Brillor - Rayban, tröja - AIK shop, träningstights - Stadium, halsduk - New yorker (Budapest)


Hemma

Finns ingen mer plats jag känner mig mer hemma på än Råsunda. Sant. I år är det sista året mitt svartgula lag kommer spela där och därför blir det magiskt. Jag har redan varit där två gånger i år, gått runt Råsunda 4 varv. Mitt hjärta slår hårt för detta lag!








Mello 2012

Då är finalisterna klara för nästa lördag. Jag håller helt och hållet med Aftonbladets läsare! Jag hoppas Loreen vinner, låten är grym och hon är helt fantastisk! Thorsten Flinck och Ranelid får INTE vinna. 



Hallon persika


Här har ni mitt nya beroende, min drog.
Tre flaskor på två dagar, hej..


Stenbocken


Lillasyster


Min nya pojkvän

Ni har väl hört att jag har ny pojkvän? Här har ni ett par bilder på honom.. Hehe!





I'm out

So long! Ses när jag är hemma igen ikväll. Blir filmen Shoo bre som jag längtat efter att se! Har gjort massa inlägg så kika in. PUSS!



På min önskelista


FABULOUS!


UNDERBART

Vaknade vid elva, låg och rullade runt i min varma säng till ca halv ett då magen sa "frukost!!" och frukost det blev! Jäklar vilken frulle jag åt idag! Först ska ni veta att jag har alltid, verkligen alltid, ätit en eller två mackor och oboy eller juice till frukost. ALLTID. Och nu, idag och igår har jag ätit en helt fantastisk frukost! Varför har jag varit så tråkig innan?! Nu är det iaf väldigt bra och nyttigt som gäller och det känns fantastiskt!!

Hur som helst, efter min stora och goda frulle satte jag på mig träningskläderna och gick ut på en pw i 1 timme, min musik rockar! Underbar start på dagen kan jag lova er. När jag kom hem gjorde jag mina knä-övningar och sen hoppade jag in i duschen. Nu är jag rödhårig igen, ren och fräsch! Ska göra tonfiskröra på en finncrisp och sen dra till Stockholm, hur underbar är inte denna söndag!? På vägen till och från Stockholm sitter jag fastklistrad i mina filosofiuppgifter, mörk choklad bitar och mitt nya beroende - Loka!


Ägg, varm mjölk med kanel och honung, grekis yoghurt med frysta blåbär och
hackade hasselnötter och finncrisp med philadelphiaost!



DH-kväll

Då var Mello klart, inte en bra Mello-kväll tycker jag. Men däremot en bra Desperate Houswives-kväll! Ska försöka att vakna lite tidigare än ett imorgon så ska försöka sova strax. Hoppas ni har en riktigt mysig eller galen kväll!


Den här dagen var jag glad!



Kvällen igår

Detta gjorde jag hela kvällen igår. Men till slut blev jag trött på plugget och började städa istället.. Hur som helst, jag hade iaf lite mysigt!



Influensan må tro?

Min kropp har varit jätte konstig idag. Mår jätte knäppt. Ena sekunden känner jag mig frisk och glad, nästa sekund ligger jag i sängen med två täcken och fryser. Men nu känner jag mig lite mittemellan där. Är lite rädd för att det ska vara influensan..

Ska mysa med choklad framför Mello med mamma sen DH tills jag somnar. Bra lördag!

Våren är här




Bästisfika







Lördag

Sov ca 11 timmar inatt, mycket mycket skönt! Jag städade och pluggade väldigt sent igår ju så en natt med mycket sömn var precis det jag behövde. När jag vaknade gjorde jag min frukost, en annorlunda frukost för att vara mig. Jag ska visa er sen. Sen drog jag på mig träningskläder och brillorna och gick ut på en pw. Nu är jag tillbaka med två tidningar och en flaska Loka. Ska sätta på DH, äter Babybel och läsa tidningarna innan det blir middag. Efter middagen ska jag plugga och sen ikväll väntar Mello! Mycket bra lördag.


Igång

Jag är så jäkla stolt över mig själv för det jag gjort ikväll. För det första så blev det inget godis, inte en enda bit godis! För det andra så köpte allt jag behöver inför mina nya vanor, ny frukost och nytt allt! För det tredje så skrev jag ett matschema och träningsschema. För det fjärde har jag suttit och pluggat filosofi i nästan två timmar, så jäkla bra! Men känner mig lite konstig när jag gör det en fredagskväll.. Det är ju fredagsmys! Så sitter jag och pluggar, men så kan det bli. Nu ska jag ta mig kraft att städa lite. Vad är det här för kväll egentligen? Men jag känner mig så fri, på något sätt. Ska plocka lite på rummet så jag inte behöver göra allt imorgon.

Hörs lite senare!


TY.O

Sitter som besatt i Taio, hur kunde jag inte ha lyssnat igenom hans skiva tidigare? Har haft en fantastisk dag! Skolan gick super bra, pluggade som bara den och efter firade jag in helgen med en lång lunch med bästis på Wickmans. Därefter åkte jag hem sen somnade jag i systers säng, så skönt! Plus att Elvis låg där och hon hade tv.. Haha! Nu ska jag ta ett ägg sen dra ut på en promenad för att köpa godis någonstans!



Fick jag vg på detta inlägg?

Hej hå! Fredag och lååång håla. Riktigt tråkigt. Så vad är bättre att göra än att plugga lite? Och vad ska jag göra i helgen? Jo, plugga. Vad annars?! Nu taggar jag inför plugg denna månad och när mars är slut kommer jag känna mig så befriad och lättad och det firar jag med fotbollspremiär 1 april! Awesome.

Just nu pluggar jag psykologi men det är inte så lätt när jag glömde min lärobok hemma.. Så tänkte jag göra filosofi så kom jag på att det också är hemma.. Men, ska skriva ett par texter och skicka in till litterär gestaltning och sen göra planer till min idrottslektion. Vi får se hur detta slutar. Skönt att skriva här, skönt att skriva något som inte betygssätt!

You're beautiful

När jag inte kan sova, sätter jag på Taio Cruz, snygga jävel med en fantastisk röst! Älskar hans låt You're Beautiful. Älskar alla hans låtar. Älskar hans album. Kan.Inte.Sluta.Lyssna. = Besatt. Nu ska jag försöka sova. 




I can't say in any better wayHard to explain
What you mean to me

You're beautiful

När jag kan gå

En liten present som jag köpte till lille Harry! Precis sån ska mina ungar ha!

Black is back

Jag klär mig nästan aldrig i svart, hel svart, aldrig.
Jag älskar färger men i onsdag var jag hel svart och passade på att knäppa lite kort!



H&M, Gina Tricot, Vagabond och Ray Ban. That's it.

We got the world

Just nu känns det som väldigt lite får mig glad och bara för en kort stund. Känner mig som en person som om jag skulle träffa mig själv skulle jag ogilla mig. Lät bra va? Ogillar mig själv. Nja. Men känner mig så negativ, sjuk och deppig hela tiden. Inte roligt inte.

Men sitter med min nya vackra tröja på mig och hejar på mitt älskade lag som i vått och torrt alltid gör mig glad. Stolta AIK.



Plugghjärnan

God morgon, eller nåt. Jag försov mig riktigt rejält imorse och en stund efter min frulle bestämde jag mig för att strunta i skolan idag för jag har sån hemsk hosta, får blodsmak i munnen när jag hostar. Så jag ringde min trevliga läkare och fick en tid redan imorgon, min läkare är grym! Så det blir väl hostmedicin i dagarna framöver. Så länge jag slipper hostan så klagar jag inte.

Nu ska jag på promenad med Elsa, sen sätta mig vid datan och plugga. Idag är det första mars och jag har bestämt mig för att den här månaden ska jag fokusera 100 gånger mer på plugget än tidigare. Om det är möjligt. Men ska göra klart alla rester, fixa mitt VG i filosofi och kämpa. För sen i april är det mest PA som gäller och då vill jag lägga fokus på det. Så plugghjärnan - på!


RSS 2.0