Studenten nära

Så jävla trött!! Men så glad och taggad inför studenten nu. Haft en grym dag och kväll och natt med min klass, massa bus och kul! Älskar sp3c! Nu ska jag snart sova, först lite plugg. Imorgon väntar MÖSSPÅTAGNING!!

Opepp

Det är just under den här tiden man ska känna lättnaden och lyckan över studenten. Men jag sitter här och pluggar.. Är så jävla skoltrött, utbränd och vill egentligen bara skrika så högt jag kan, springa bort från allting och gömma mig där ingen kan hitta mig. Men sista provet pluggar jag till - ekonomi. Blä säger jag bara. Är så trött på det mesta nu, längtar efter att komma iväg, långt bort, där man inte kan ha någon kontakt med det vardagliga. Jag behöver komma bort. Jag har kämpat som en galning under 3 år, mått som värsta, varit sjukare än sjukast, kämpat mig upp till skolan för prov, redovisningar, lektioner och allt annat som har fått mig att må piss. Och nu när jag sitter här och inser att, ja, det är faktiskt mitt allra sista prov i gymnasiet jag pluggar till vill jag inget annat än att stänga boken, slänga alla pluggpapper och skita i allt. Jag borde ju känna lättnad, glädje och lycka. Men jag känner ärligheten, de känslorna jag haft under dessa tre år på Westerlundska gymnasiet, vilket är inga bra känslor. Men en sak ser jag fram emot och det är studentdagen, tillsammans med min klass som alltid alltid alltid har varit mig nära på ett eller annat sätt. Min klass ska jag fira, skrika och gråta glädje med, det är min klass, SP3C. SP3C kommer jag aldrig glömma, aldrig aldrig aldrig!



Fyfan va vi är bra

Hur känns det så här prick två veckor innan studenten? Fyfan! Det känns som jag väntat allt för länge för den dagen. Men just nu vill jag inte alls tänka på den dagen då det känns som jag har en del saker kvar i skolan. Eller, faktiskt inte. Ett prov - vilket jag gör idag. Sen är jag ganska osäker. Hmm, iaf, idag ska jag ha en lektion - simma - gå runt på stan - plugga - prov - njuta. Snart hoppas jag att jag får mer tid att känner lyckan man borde känna vid denna tid på året, för vi ska ju ta studenten!!



Vad man nu kallar det..

Segt här men blir bättre snart, dör i skolan just nu. Eller precis just nu är jag hemma för jag mår så sjukt dåligt efter igår, vet inte om det bara är för jag blev åksjuk på bussen eller något migrän liknande. Skulle skriva prov idag men fick maila till läraren om det, hatar dock att det tar 100 år för henne att svara. Men men, WGY som vanligt.. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och plugga och vänta på svar. Kram, ikväll ska jag skriva lite om veckan som varit!



Jag och Pascal


WATCH ME!!



Just i denna timme, dag, minut och sekund - hoppar jag. Från ett flygplan ca 3000 meter upp
i luften. Idag känner jag mig stark, idag gör jag min dröm. 
Och ni som jag berättat vad jag vill och sagt att jag aldrig skulle våga - vänta bara så får ni se bilderna
och filmen. ASHOLE!


Säg vad jag ska göra, inte vad jag inte ska göra

Jag är trött på de personer som idag sagt "nej lägg av, gör inte så, du får inte göra så osv." men säg istället isf vad jag SKA göra.

Dopdag

Så, nu är det lördag - dags för dop för finaste Harry. Mot Sundbyberg åker vi om ca 1 timme. Jag har precis duschat så ska fixa mig nu och så. Blir ganska enkel outfit idag trots att det är dop, tar jeans, en fin vit blus och mina JC! Bilder kommer senare. Nu måste jag kolla vägbeskrivning inför morgondagen, kan ni fatta att jag ska hoppa ur ett flygplan 4000 meter upp i luften och falla och flyga som en fågel sen?! Jag kan..nästan..inte! Men taggad är jag!! FYFAN va roligt!


Bubbles

Precis hejat hejdå till min bästaste andra halva. Har haft en full dag med fina människor och mysig miljö. Precis vad jag behövt. Nu laddaar jag betterierna och imorgon är det dop, på söndag fallskärmshoppning och fotbollsmatch. En helg jag sent kommer glömma, nu är det BB-mys med min älsklings misse och sen sova tidigt. Puss på er!



På onsdag..

..Åker klassen till Stockholm, först cosmonova, sen lunch på stan och sen Gröna Lund!! Jag och Merre kommer ha så skoj! Längtar redan.



Hela dagen, varje dag

Idag är det hockey exakt HELA dagen på fyran, jag gillart! Egentligen är jag inte så insatt i andra länder än Sverige men nu är det kvartsfinaler så då är det roligare. Speciellt när Kanada åkte ut. Så nu är det hockey och plugg idag, men nu lunch/tidig middag - lax! 


Nyårsafton, JVM-final, galet!



Studentpresenter #2

Har funderat under dagen och kommit fram till dessa studentpresenter, bland annat. Kommer säkert mer sen.


Cykel, inlines, skydd för inlines, smycken, ljuslykta, upplevelser, pengar och tavlor.
Köpställen: Stadium, kyssjohanna, kosta boda, liveit, Gallerix.



Studentpresenter

Det jobbigaste eller svåraste rättare sagt är att önska sig saker i studentpresent. Finns hur mycket som helst och vill ändå önska mig något som jag kommer använda/vill ha/behöver. Så funderar lite varje dag nu eftersom alla börjar fråga. Det jag vill ha som jag vet nu är en cykel(hittade precis en cykel som jag visade för mamma som låter positiv!), inlines samt skydd(i sommar ska jag rulla på), smycken, pengar och vet inte..

SOC W VELO RAPID S12 BLACK / BRIGHT PINK
REVOLUTION U PROTECT SET SR BLACK / SILVER
Dessa inlines med skydden vill jag så gärna ha, från stadium.
OCCANO U316 28 TUM CLASSIC DAM RED
Och denna cykel, även den från Stadium.



Idag är jag starkare än dom

Nu börjar jag bli trött på allting, verkligen allt. Allt som händer nu, allt som aldrig förändrats, det tar på mina krafter jag hade en gång i tiden. En gång för länge sen kände jag att gymnasiet skulle vara den lyckligaste tiden i mitt liv, att vara glad över att ta studenten, känna mig trygg i mitt eget hem, kunna få vara mig själv, leva ut mina drömmar och stå på mina egna ben. Men nu känner jag ingenting. Jag är trött, sliten och svag. Varför ska just jag behöva känna så här när jag har så mycket som behövs göras och fixas. Jag kommer idag en dag jag kände att jag var så stark och skulle klara allt och aldrig behöva ge upp, nu står jag ensam och mår så dåligt att jag inte vet vad jag ska göra eller var jag ska ta vägen. Idag vill jag vara stark, idag behöver jag vara stark, men istället faller jag handlöst mot marken och allting krossas.

Bästa bror!

Förutom om man har världens bästa bror som ställer upp och lånar pengar!! Nu glömmer vi förra inlägget, hoppar på söndag! Och det är 4000 m upp i luften(inte 3000 som jag sagt innan) och fritt fall i 200 km/h i ca 1 minut. Nu taggar jag inför världens bästa långhelg! 



Framflyttad

Nu på söndag, 20 maj, skulle jag hoppat fallskärm. Min högsta och största dröm. Tyvärr har jag fått lov att flytta fram den två hela veckor, söndagen 3 juni kl 09.20 ska jag hoppa. Detta är för jag vill ha foto och film på när jag hoppar och hade aldrig kunnat betala det denna söndag, och nästa vecka är fullbokad. Så 3 juni smäller det! KRAM!

Allt annat än pigg

Idag är jag trött så in åt helvete, seriöst. Igår vaknade jag utvilad efter ca 10 timmars sömn, idag fick jag knappt sex. Men imorgon, då ska jag sova tills jag vaknar med ett stort leende på mina läppar, känner mig pigg och utvilad. Äntligen lite ledighet. Men det betyder - otroligt mycket att fixa idag. 3 uppgifter som är gigantiska ska in idag! 3 prov nästa vecka och en dag är klassen i Stockholm. Det är bara att köra. Fyfan så utmattad jag är. 

Nu äter jag frulle, kollar på Nicki Minaj och skickar mail till mig själv. Och så är min mobil lite knäpp idag igen, som vanligt. Blir så trött på det, men nu, äntligen, laddar den! Kram!


Albertina skrev sitt namn på mig, sen berättar hon att det bara går bort med en viss penna. Man tackar...
På andra armen skrev hon A.I.K. stort. Sånt man får ta som moster?



Välkommer till Sverige bästa klubb

Nu välkomnar AIK, hela klubben och allt runt omkring, Daniel Majstorovic till den svart gula tröja! Det är med enorm lycka och glädje vi välkomnar han till våran underbara klubb och ser fram emot alla matcher med Daniel i den svartgula tröjan!



Världens bästa tvååring

Somnade igår ledsen, arg och med huvudvärk. Vaknade idag med huvudvärken kvar men humöret var bättre. Sitter nu här och har precis ätit upp min frukost - nybakat hemmagjort bröd! Är det inte det godast? Jo. Idag går jag till fyra i skolan och åker direkt vidare till min syster eftersom finaste Gunnis fyller 2 år idag! Och jag har köpt ett gigantiskt lejon, köpte det för ca en månad sen och idag får han äntligen den! Blir toppen, hörs senare. Kram!



Det finns ingen lycka i maj

Blev både arg och lättad när jag insåg att provet imorse inte alls var så svårt som jag trodde. Dock hade jag pluggat som en dåre denna helg och gråtit av stress och press. Det funkar inte att skolan ska vara så här, tycker syns om alla i maj för skolan är ett rent helvete då, fast det är tiden man ska vara lycklig och känna och fira att slutet snart är här. 25 dagar kvar. Det är stress för mig. Jag blir så stressad att jag inte kan njuta av det. Surt.

Nu är jag hemma på en lång lunch och börjar igen om en timme och slutar halv tre. Ikväll ska jag plugga, ingen chock där. Och springa av allt som trycker ner mig. Kram!


Snart kanske man får tid att andas, känna lyckan och lättnaden. Friheten.



will you pick me up?

När man inte orkar mer, när man gråter för första gången på 5 månader, när man känner att det inte finns någon kraft kvar, när man vet hur nära slutet är men orkar inte ta sig dit, när man känner för att ge upp, när man sitter ensam men skolböckerna framför sig och tårarna rinner..

Mys dag, mys natt

Helt slut efter en dag med Albertina. Mysigt att ha med henne i skolan! Imorgon väntar ännu en dag med henne, eftersom hon sover kvar och vi ska till stallet, dansen och kalas. Det blir full rulle så att säga. Nu ska jag lyssna på musik, spela på mobilen och prata med Andreas. Älskade mysiga kväll/natt, puss.


Måste berätta om denna dag också, det var derby i tisdags ju. Men det missade väl ingen!


Pluggis

Idag ska det bli kul, min systerdotter ska vara med mig i skolan i två timmar. Kommer bli bra det! Nu sitter jag och pluggar i sista minuten. Har prov direkt på morgonen i psykologi, väntat nästan i en vecka på att göra det provet så ska bli jätte skönt.

Sorry för dålig uppdatering, men för mycket i skolan just nu. Men vi hörs väl senare!


Välkommen hem

SÅ GLAD. SÅ PERFEKTA. ÄLSKAR MINA NYA ÄLSKLINGAR!




update från västra skogen

Sitter på västra skogens tunnelbanestation. Ser fram emot den här matchen så mycket! Kommer bli.helt galet av det jag har hört. Kommer hem sent inatt, vid tolv. Så jag kommer kanske kika in och säga hej och visa bilder. Jag hoppas ni får en riktigt grym dag med sol, värme och kärlek. Kram!

Derbyfest

Då var det dags. Morgonen börjar med att jag vaknar och är skönt utvilad. Duschade och gjorde mig ordning för skolan i lugn takt. Kommer ner och fixar frukost, startar datan och loggar in på Facebook. Då ser jag att skolan är avstängd idag och alla är lediga. Blev arg för stunden men sen hoppade jag runt och skrek av lycka! Nu är jag nästan helt klar, ska bara ut med hunden och sväng och fixar håret.  Om en halvtimme kommer mamma och hämtar mig sen åker jag direkt till Stockholm för idag är det sista hemmaderbyt på Råsunda, någonsin! SÅ JÄVLA KUL. Glömmer allting för ikväll och eftermiddag och barar kör. Så rätt. 

Och så är det en månad till studenten!



ARG SÅ IN ÅT *******

Piss, vad arg jag blir när jag pluggat psykologi i flera dagar och verkligen kämpat att få in allting så får jag veta att jag inte får skriva mitt prov imorgon... JÄVLA *Ö'er@£@€$£534{...... 

Så nu kanske det blir att jag skriver provet på onsdag 14.00 och sen 15.30 har jag prov i idrott. Fuck allt just nu. ÅHÅHÅHÅHÅH så stressad man kan bli. Jävla piss.

No phone

Så vaknar man av brandalarmsklockan, ska kolla mobilen och inser att det spökar igen. Suck. Försöker alla möjliga sätt för att få den att ladda. Nu laddar den iaf, hoppas den hinner bli lite mer laddad innan jag måste åka till skolan. Jaja, dumma dumma mobil. Nu ska jag fixa mig och äta frukost. Ha en finfin måndag!



How will I know

Min nacke gör ont, jag pluggar på och söndagen har inte varit allt för hemsk men dock väldigt seg. Men nu väntar soffmys med pluggböckerna i väntan på Big brother, ja för en gångs skull ska jag titta på hela programmet. Imorgon väntar en finfin måndag och en helt underbar vecka!



Never ever give up

Åh! Inspirerande som bara den ju. Ska fan aldrig ge upp! Har aldrig under mina 18 år och ca 5 månader gett upp och det tänker jag aldrig. Hoppas inte ni heller ger upp, för det ska man aldrig göra. Ta och kolla på denna video, så värt det. Så inspirerande.


Nacke

Alltså, jag har så sjukt ont i nacken. Det började igår, det är ingen "vanlig" smärta i nacken utan det gör hemskt ont och därför har jag fått låna en stödkrage för nacken av min syster. Jag hatar att ha ont i nacke och rygg. Bland det värsta jag vet.

Hade fått erbjudande att träffa en vän men vill inte gå ut med min krage och visa mig. Och om jag inte har på mig den gör det värre ont. Så dagen spenderas med plugg och studentinbjudningar! Kram kram.



SVERIGE!!

Fyfan vad vi är bra! Heja Sverige! Älskar hur Globen var ikväll. Nu väntar mys i soffan med mjölk, älskar mjölk. Haft en "fine fine day"! haha! Nu orkar jag inte skriva för har skadat nacken, typiskt mig. Yes..



Plugg och hockey

Jag längtar lite till nästa vecka.. Har beställt både skor och bikini som kommer då! Så pepp. Nu kan värmen få stiga ytterligare så blir det super! Nu ska jag plugga psykologi B och mysa framför hockey och så. Trevlig kväll på er!

Sverige och Liverpool

Myyycket mysigt i Stockholm! Orkar inte skriva så mycket för jag känner mig seg och lite sjuk. Så ska sätta mig i soffan, ladda upp inför både hockey-VM och FA-cupfinalen. Ikväll säger vi heja Sverige!! Och sist men inte minst, heja Liverpool!!



Stockholm med vovven

Här vare uppdateringar i alla håll och kanter.. Nja. Men denna vecka har skolan dödat mig, slaktat mig och torterat mig så jag inte kunnat blogga alls. Men nu är det helg, lördag till och med. Och måste tyvärr meddela att ingen uppdatering idag förutom denna, en mitt på dagen och ikväll. För jag, mamma och min hund åker till Stockholm över dagen. Min mamma ska bli klippt och stylad och jag och min hund ska gå runt och utforska lite. Mysigt!

När jag kommer hem vet jag inte än. Men vi hörs då! Kram.


Jeffrey Campbell

Sitter med studentmössa, klänning och örhängen på mig. Känner att det enda som fattas är skorna. Och när min syster kom hem med sin Jeffrey Campbell blev jag smått kär. Gud så fina!! Så hittade liknande par på Nelly, dog dog dog. Fin finare finast!


Dags att dra sig

Har läst igenom gamla inlägg på bloggen. Ska inte göra sånt mot mig själv men vet inte vad jag ska göra för att kunna göra mig bra och hel igen. Vet ingenting längre. Och vet att jag inte ska skriva för mycket här nu för nu är nattens tankar igång. Inte okej. Så dags för mig att dra sig mot sängen och sömn. Kram på er!


Sönderstress

Så stressad över mitt spanska prov att jag vågar inte gå och lägga mig för är rädd att glömma allt och faila totalt. Som jag sagt tusen gånger redan, skolan är ett helvete för mig!


It's me


DÖD

För första gången i hela mitt liv har jag påsar under ögonen, sömnlösa nätter, pluggar varje minut av dagen och känner mig inte ett dugg pigg eller glad. Fyfan vad jag längtar till jag har sommarlov. Skolan dödar mig, på riktigt.

spanska

Haft en helt fantastisk dag! Ska berätta mer senare, och lägga upp bilder. Men nu ska spanskan i i mitt huvud..

Räknar ner..


EN vecka kvar..


Studentörhängen

Detta är mina örhängen till studenten, jag tokälskar dem! SÅ snygga ju. GAH! Puss.




RSS 2.0