20 bollar men 92% minus

Konstig rubrik, ja. Men så här är läget. Jag har ungefär 20 olika bollar i luften känner jag, postivit och negativt! Övningskörning går GALANT! Mamma blev förvånad att jag hunnit så långt med min moster! Vi bah kör. Sen är den tråkiga nyheten att välgörenhet för Röda Korset via sms har minskat med 92,4% vilket är så tråkigt att höra! Bara för den nya lagen.. Nu ska vi ta tag i det här! HEJ FREDAG!
 

This means war

Jag blir så arg på min hals. Jag har så äckligt ont, det gör ont vad jag än äter, det gör ont vad jag än gör! Blir tokig. Jag vill ut, ut och springa, gå och leva. Men på måndag ska jag bråka riktigt rejält med min läkare om jag så måste. Igår kom jag ut på två rundor ute, en lite kämpig med vagn och nisse och en senare på kvällen med nya skorna och broddarna! Jag har inte ätit ris sen december, har inte ätit pasta på 3 veckor, äter ofta tonfisk och en god sallad när jag är i Enköping men känner att jag måste ändra lite. Det blir bättre i Stockholm då vi köper hem just det vi vill och ska äta.
 
Idag sitter jag och väntar på ett viktigt samtal och imorgon åker jag till Stockholm. Vi har faktiskt fått internet nu! Men vi hörs!
 

Mångsysslare

Oh gud.. Jag börjar bli riktigt trött och känner mig sliten nästan hela tiden. Ska försöka öka mitt järnvärde så jag blir piggare och så jag kan bli blodgivare. 
 
Just i denna sekund liggsitter jag i min säng och ska kolla på Step brothers medan jag fixar en planering, ett möte och ett schema samt skickar iväg en drös mail. Men ska varva ner och sen sova. Myspys med egentid! Och dessutom har jag blivit förälskad i salami, på macka, ensamt, på kex, med ost. Yum! Det är så jäkla gött! Och tonfisksallad! Åh..
 

Hello

Tillbaka i Enköping den här veckan med. Men snart har vi internet i Stockholm, troligen imorgon så då blir det mycket mera blogga av!  Den här veckan ska jag övningsköra och börja planera lite grejer.
 
Ikväll myser jag med salami mackor och Magic Mike! Gnatt.

Brummmm

Nu ni! Nu har JAG övningskört varje dag jag varit hemma. Det är kul, läskigt, annorlunda men spännande. Jag kör med min moster, hon är så lugn och förklarar allt så himla bra! Det känns tryggt. Om två timmar ska jag ut igen. Jag måste ju passa på när jag är i Enköping. Får åka hit då och då för att köra, jag vill ta körkortet i år. Och jag ska börja köra med bilskolan när snön är borta, har jag och min moster kommit överens om!
 
Nu till mat. Jag har inte ätit pasta (förutom med tomatsoppa igår) på flera veckor, ris har jag nog inte ätit på månader, potatis däremot(!) jag älskar potatis. Jag skulle kunna få potatis att fungera med vilken mat som helst tror jag. Men jag äter blomkål ofta, istället för pasta och ris och ibland potatis. Nu ska jag gå och göra klyftpotatis med tonfisk och sallad. Igår åt jag en lätt tonfisksallad! YUM. Hejdå!
 

Fyra år

Igår insåg jag att jag och min finaste blir 4 år i sommar. Det är galet. Det är kärlek. Det är underbart! Jag trodde aldrig att jag så "ung" skulle vara i ett långt och seriöst förhållande. Men han tog mig med storm, verkligen. Och nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom. Vi upplever allting tillsammans och det känns så rätt, allt känns bra med honom. Vi är så olika men det är riktigt skönt att vi är det också. Jag är lycklig!
 

Love and laugh

Jag laddar nu ner några filmer som jag ska kolla på under veckan i Enköping. Jag är en sucker för komedier och helst med lite kärlek i. Så jag laddar ner bl.a Magic Mike (förra årets bästa film), Crazy stupid love, This means war.
 
Nu blir det komedier och kärlek. Love!

Train mean

Jag har en pojkvän som tränar inför midnattsloppet och att slå sina vänner. Jag själv tränar mest för skojs skull och några minimål jag har. Men han och jag, vi äter så otroligt olika! Han älskar pasta och äter helst det till frukost, lunch och middag medan jag hellre äter frukt och gröt till frulle, sallad med kyckling, korv eller fisk till lunch och middag. Jag har kört stenhårt på att inte äta en enda pasta bit, vilket jag lyckats med. Nu tänker jag kör ännu hårdare på att äta sallad och kyckling eller fisk, helst lax. Och när jag är tillbaka i Stockholm uppdaterar vi gymkorten och kör på ett 24/7 gym, det passar nog oss bäst. Det finns ingen bättre träningspartner än honom, så stöttande och peppande! Fast jag har iofs inte tränat något med någon annan, men jag tycker det är lite läskigt.
 
Jepp!
 

803

Jag sitter i bussen från Bålsta till Enköping. Åker till Enköping och stannar veckan ut. Nu ska jag börja övningsköra och jag är livrädd. Vi hörs!

Alla hjärtans

Vaknade och gick upp med min person idag. Jag gav honom pyjamasbyxor och en fin tshirt. Visste att han skulle älska båda vilket han gjorde! *Stolt* jag hade sagt till honom tidigt att jag inte ville ha någon present. Så sitter jag i sängen och kollar mailen, då kommer han med ett paket och säger "vad tror du jag är för pojkvän, klart jag köper presenter till min flickvän", chockad och glad öppnar jag presenten och får precis DEN fina pyjamasskjortan jag kollat på hos Twilfit. Min finaste, kan fortfarande överraska. Idag tar vi det lugnt, middag ute halv fem och sen film kväll hemma. Perfekt tycker jag! Glad alla hjärtans dag alla ni!!

Zara Larsson - Uncover

Jag fick en öronorgasm när jag hörde Zara Larsson med Uncover på QX gaygalan. Jag älskar låten. Det är helt fan-ta-s-tisk!
 
Nobody sees - Nobody knows
We are a secret - can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far from the others
Close to each other
That's when we uncover


Fru och herr Fredenstedt

I lördags stod jag i tvättstugan, kollade Facebook och vad får jag se?! Jo att min bror har gått och gift sig! Dom är så tokiga, galna och underbara! Grattis till er fina ni!
 
 

Jag behöver

Jag orkar inte riktigt mig till att blogga när jag befinner mig i Stockholm. Att blogga via Blogg.se-appen är inte lika "roligt" helt enkelt. Men jag ska, jag ska, jag SKA bättra mig! Nu är jag i Enköping över natten (åkte hit bara för att mina nya träningsskor har kommit) och imorgon åker jag tillbaka till Stockholm, planerar på att köpa gymkort. Eller jag SKA köpa gymkort. Jag köpte broddar häromdagen så nu finns det inga ursäkter till träningen. Awesome. Och igår var vi på bio Pitch Perfect. Om ni inte har sett den så gör det, så roligt, fin och underbar film! När eftertexterna började rulla satt hela biosalongen kvar och väntade på mer. Om inte det säger att filmen är bra, vet jag inte vad!!
 
Snart är det Alla hjärtans dag. Hatälskar och älskhatar den dagen. Oavsett om jag är tillsammans med någon eller inte så vet jag inte riktigt vad jag tycker om den dagen. Den är mysig men sååå överdriven! Jag tror jag kommer träna på dagen, äta en god cesarsallad med min finaste, gå på bio och sen mysa. Inget speciellt, inte för oss iallafall. Vi är på bio minst 3 gånger i månaden. Vi har det nästan löjligt bra nu också, vilket gör mig så där löjligt glad! Men, nu ska jag sluta. Mysa mig ner i sängen med Elvis, jobb, bloggar, instagram och gymletande!!
 

Alla hjärtans dag

Jag håller på att planera alla hjärtans. Det är svårt. Speciellt när jag vet att min person avskyr sånt men jag älskar det.. Åh. Och det blir ännu svårare när vi inte har något internet i Stockholm så jag måste fixa allt till idag eller åka till Enköping i veckan. Well well, nu ska jag börja fixa för jag ska ner till stan och luncha och fika med min bästis!
 
Idag är det rosens dag om ni missat det. Ge en ros till någon ni gillar! PUSS.

Fina fötter

Något jag är riktigt dåligt på så äre att ta hand om mina fötter. Jag tror man inte tänker på vad fötterna får tåla varenda dag. Iallafall inte jag. Så idag köpte jag en fil och en bra fotkräm, tog ett varmt bad och sen tog hand om mina fötter. Tänkte även köpa något grovt salt som Apoteket har. Såna här produkter tycker jag att man ska köpa på Apoteket, ingen annan stans. Kram!
 

Mot Viksjö

En snabb stund hemma innan jag far igen, denna gång till killarna i Viksjö! Mina älskade brorsöner. Sussar där inatt och åker med dem till Enköping imorgon. Ha det gött!
 

Sportamore

Jag har fått en förälskelse i Sportamore. Utbudet är fantastiskt, priserna är bra och servicen är underbar! Nu klickar jag hem ett par träningsskor från Adidas på sportamore. Ett par löparskor, så nu ska jag köpa broddar och sen ut med mig. 
 
Jag och Andreas ökade våran tid/km ordentligt i dagarna förra veckan. Från att gå 11 minuter/km gick vi 6 minuter/km! Nu ska vi även börja springa och i Mars börjar vi på gymmet. Riktigt roligt! Och LCHF går utmärkt, jag ska förbi LCHF-butiken någon dag också och även köpa proteinpulver och vitaminer!
 

Nike w sprint

Nu letar jag efter en träningsjacka. Jag tror jag hittat the one! Från stadium, från Nike. Jag tokälskar Nike's träningskläder och skor!
 

Alla hjärtans dag

Snart är det återigen alla hjärtans dag. Tips på presenter kommer här, också vad jag vill ha!
 
SFR Rio Roller Fierce
Filt med ärmar
Underkläder, rullskridskor, choklad, upplevelser, mysiga filtar.
Men det jag tycker gör alla hjärtans dag bäst är om man gör något mer personligt och intimt. Om man har pojkvän eller flickvän tycker jag man mer ska tänka på den andra personen, typ massage eller laga en middag. Laga en middag kan ju vara mysigt för hela familjen också! Underskatta inte alla hjärtans dag MEN överskatta inte den heller!

RSS 2.0