I kroppen min

Sen ett tag tillbaka hittade jag bloggen I kroppen min, det är en så stark och fin blogg. Varje inlägg får mig tårögd och berör verkligen in i hjärtat och själen. Han har obotlig cancer men jag hoppas innerligt att han blir frisk. I början av 2012 läste jag hans blogg för första gången, sen dess är jag inne på den varje dag. Även om han inte uppdaterar så läser jag gamla inlägg och blir så berörd av hans styrka. Och idag var han värd för sommar i P1 och berättade. Jag måste lyssna sen. Så fin och stark person. Läs bloggen. 
 

Äntligen

Imorgon kommer min mamma hem, syrran kommer till Huddinge. Äntligen. Vissa dagar har känts som år, andra dagar har gått för fort. Men äntligen äntligen äntligen. Tiden stod stilla dagen då telefonen ringde, mamma ropade till mig, syrran flög och vi bara väntade. Hur som helst, jag ska fixa fint här hemma till mamma kommer. Jag har hela dagen på mig, men jag har diskat nästan varje dag jag varit hemma så det är lugnt. Sen ska jag dammsuga, skura golven, klippa gräset och plocka ordning. Hoppas bara att hon märker det när hon kommer!
 
Nu har jag mot min vilja tagit min medicin, ska snart hoppa i säng. Imorgon ska jag ta tag i teorin också, börja läsa, svara på frågor och så. Jag vet att teorin kommer bli långtråkigt så bättre att börja i tid. Heja heja!!
 
 

Rörande röror

Tonfiskröra är mitt nya beroende. Glömde köpa tonfisk bara.. Men hade typ ½ msk hemma så fixade lite nu ska jag köpa en burk imorgon, jag köper Icas egna. 10 kronor och den blir din. Så smidigt att ifxa röror, varför har jag inte tänkt på det här förut? Röra med sallad, på fin crisp, i wraps, i baugette m.m. Så gott! Speciellt nu på sommaren också. Hörs senare!

Sambos

Det roliga idag är att Hifdif blir sambos och jag hör många rykten på Facebook att den stora avslutningen inte alls blev så stor. Bland annat bråk om bengaler på plats, någon djurgårdare drog ner en annan när han brände en bengal, rakt ner i klacken, smart..
 
Hur som helst, körningen gick super. Blir mindre och mindre nervös för att köra med en lärare. För ett halv år sen gick jag runt och drog ut på att börja övningsköra, vågade knappt sitta framför ratten. Nu kör jag på och längtar redan till nästa gång. Men frihetskänslan att få åka bil själv, den längtar jag efter. Dock går det lite för snabbt, trodde det skulle ta ett par månader innan jag skulle sätta foten på körskolan, nu står jag där. Det kanske låter rätt mesigt men trodde verkligen inte jag skulle kunna köra bil så snabbt. Nu säger min moster att vi ska bestämma en deadline för när körkortet ska vara taget, jag säger 2 år.. Hehe. Läskigt fort gåre..
 
Jag har inte ätit middag än så såg jag denna bild, mums! Jag vet inte hur mycket pengar jag har lagt på att äta god mat de veckor jag varit själv. Jag som hade planerat på att spara för att gå på Grönan blev snabbt pank. Så jäkla surt ooch trist. Nu ska jag till Ica för att hitta något ätbart..
 

Aldrig glömd

Jag satt och kollade på filmer på Youtube när jag snabbt kom in på filmer från fotbollsmatcher, gnagets. Inser varje match hur saknad Turina är, han är aldrig glömd och det är en flagga med Turians ansikte målad som aldrig slutar flyga runt bland klacken på matcherna, borta- och hemmamatcher. Jag minns så väl morgonen den 2 maj. Det kändes som en mardröm och overkligt. När jag läste rubriken på Aftonbladet kändes det som mitt hjärta hoppade ur min kropp och tårarna slutade aldrig rinna. Jag är stolt över spelarna, tränarna och hela laget som har presterat så bra under året trots vad som hände. 
 
Turina har från första början haft en speciell plats i mitt hjärta. Han var den jag klappade och skrek åt mest. Saknaden är enorm och den kommer aldrig försvinna. Han är saknad men vi kommer aldrig glömma våran hjälte Ivan Turina.
 
 

Vad som finns i magen

När jag varit hemma i två veckor nu har jag improviserat mycket när det gäller mat. Mycket röror, så som tonfiskröra och fiskröra. Tonfiskröra är favoriten, tror dock att laxröra skulle toppa den. Det som är så enkelt med tonfisk är att man kan lätt köpa den billigaste burken tonfisk och den smakar lika som den som kostar lite mer. Perfekt! Idag till sen lunch blir det tonfisk och sallad.
 
Klockan 16 ska jag köra med min moster, tusan vad det går bra med körningen nu. Och det trodde jag ALDRIG. Efter körningen ska jag ta mig ut på en lång promenad med Elsa. Vi har inte kunnat gå så långa promenader de senaste dagarna då hon skadade tassen, men nu ska vi ut och gå som vanligt igen. Ha en fin dag!
 
Det här har jag ätit de senaste dagarna.

Mobilen i toan

För lite mer än två veckor sen tappade jag min mobil i toaletten. Den funkar inte så jag har min kusins gamla. Det jag saknar så otroligt mycket är Spotify på mina promenader och cykelturer samt Instagram. Jag kan lyckligtvis kolla Instagram på datan mer jag kan ju inte laddda upp några bilder själv. Men jag hänger nästan mer på instagram än på Facebook nu för jag missat så mycket bilder. 
 
Det var också en anledning till att jag ville fortsätta skriva här, för instagram är borta för mig så ville lägga upp bilder och sånt här. Ha en fin kväll!

Baby's back

Nu öppnar jag bloggen igen, tar bort inläggen jag skrev medan jag hade lösen. Jag har behövt skriva av mig, ta ut känslor. 
 
Det känns som jag är på väg tillbaka på banan igen. Jag mådde så hemskt dåligt för några veckor sen, ville inte leva och vara på botten. Nu när jag har träffat en psykolog som förstår mig och som vet vad jag tycker bara av att jag gör en min eller ger en blick. Jag styrs fortfarande av ångest och känslor och tankar jag verkligen inte vill ha, men jag måste bearbeta bort dessa. Nu vill jag fortsätta skriva om vardagen, lägga in mina nya fina sommarbilder och vara kvar här.
 
Jag har varit själv i över två veckor hemma men nu är det bara några dagar kvar. Jag är så stolt över min syster! Och mamma. Imorgon kommer bilder från dagarna, veckorna som gått. Ha det fint!

Glad kväll

Det har varit en jobbig dag på många nivåer men kvällen blev mycket bättre. Med den bästa killen, fina luftballonger, paraguayos och äpplen och kvällssol så kände jag ett litet lyckorus genom kroppen. Nu längtar jag bara mer efter att flytta heltid till Stockholm, att ha friheten att bara sätta sig på tunnelbanan, gå promenader och chilla i Sveriges bästa stad. Det blir krångligt med bara en nyckel i den här lägenheten plus att jag inte känner att det är våran, utan mer att jag bor hos honom. Snart ska vi nog få en lägenhet!
 

RSS 2.0