Utan sömn

Albertina stannar kvar över natten, alltid lika mysigt och roligt att vara med henne. Jag har precis satt på One for the money, som ska vara en romantisk komedi, vilket jag hoppas blir bra ikväll. Äter lite gravad lax som tog slut innan filmen hann säger sin första replik.
 
Sen ska jag sova. Det är så annorlunda när jag inte har mina sömnpiller som hjälper till. Mardrömmar och irriterande sömn är det jag får. Vaknar inte ut utvilad och känner mig inte pigg under dagen. Men det tar väl sin lilla tid. Hejdå! PUSS.
 

In 2013

Den här kan vara det bästa jag läst på länge. Fuck yeah.
 

Happiness

Somna med tårarna som rinner ner för kinder. Känner mig så vilse. Ont i kroppen hela natten. Vakna upp med en stor suck. Sista april. Fuck allt. Jag är på ett sätt glad för Allsvenskan börjar, AIK spelar imorgon borta mot Plast. Men imorgon är imorgon. Jag satt och tänkte på vad jag vill göra när jag tagit körkort, och det är att åka på en fet roadtrip. Första stoppet - Söderköping. Men idag ska vi fira syrran. Innan det ska jag ut på en pw (om tio minuter) och jobba, skype-möte och skriva klart en planering som är fetare än stamkunderna på Donken. Tja.. Bara att sätta igång.
 
Kan i övrigt berätta att jag kollade på What to expect igår, fasiken den var bra alltså! Jag skratta, grät, blev livrädd för att bli gravid. Den var klok samtidigt som den var töntig och rolig. Perfekt film för mig. Så laddade jag ner The impossible, One for the money och The vow. Får se vilken det blir ikväll. Kram!
 

När 1+1 blir 2

Världens bästa känsla? Att falla. Helt klart. Oavsett på vilket sätt man faller. Själv vill jag gärna falla ut från ett flygplan i 220km/h men så klart kan man falla på andra sätt. Att falla för någon är underbart, punkt punkt punkt. Eller hur? Jag har upplevt det värsta och det bästa. Jag har blivit kallad för unik och blivit kallad idiot. Det sätter sig i mitt bakhuvud. Det gör ont i mitt hjärta. Det tar på själen.
 
Det handlar om att visa att du inte är sån. Visa dig ursäkt, jag struntar hur många gånger du ber om förlåtelse och ursäkt om du inte visar det. Jag tror och hoppas många känner likadant. You can't break a broken heart - jag säger det, jag tror det och jag är det. Jag måste bli hel, jag måste göra det på mitt sätt. Men vad är mitt sätt? Och vad är ditt sätt? Och fram för allt, vad är vårat sätt? Punkt. Jag orkar inte.
 

I want you to stay

Kom till farmor, förväntade mig ett tjockt påskbord med mina favoriter - prinskorv, räkor, lax, potatis och ägg. Men nej, överkokt potatis, stenhårda ägg, kött som var alldeles för torr och påskmust som var varm. Det enda som var gott var kladdkakan efteråt som dom hade köpt färdig. Fan då. Jag som verkligen ville ha ett gott påskbord. 
 
Nu har jag hoppat i säng och funderar över livet, alla val, alla skratt och alla tårar. Det känns som jag förlorar.. 
 

Trasig

Jag har aldrig gillat påsk. Kanske för att jag inte har någon knytning till den, religiöst alltså. Men jag gillar påskbord. Så idag åker jag till farmor för påskmys. Haft två förjävliga dygn i Stockholm. Värsta jag varit med om på länge. Jag känner att jag nu behöver få vara ensam i några dagar, ta hand om min kropp och själ. Så stannar i Enköping några dagar för övningskörning och systers firande imorgon. Nu ska jag fixa mig, har precis hoppat ur duschen och ska vara hos farmor och 20 min.. Haha!
 
P.S. Familjeårskorten på Nationalarenan är slutsålda, helt sjukt! Och underbart!! D.S.
 

Stressdag

Mår så äckligt dåligt. Idag är det en sån dag jag vill spendera ute och gå, bara gå. Inget annat. Jag vill inte göra något annat. Men istället måste jag stressa genom denna dag. Börjar nu. Måste in till Östermalm och härifrån tar det över en halvtimme. Men nu kör vi.
 
Kommer inte ens hinna äta frulle. Få ta äpple på vägen. Igår åt jag bara frukost, inget annat på hela dagen. Det är hemskt. Det känns lite som jag plågat mig själv. MEN, nu måste jag kila. Stress stress..
 

Den långa fredagen

Långfredagen idag, inget speciellt innebär det för mig dock. Somnade så sent igår, vid halv tre. Så jag vaknade vid halv tolv. Jag kände mig helt förstörd igår kväll/natt. Det går som en bergochdalbana. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska äta gröt med äpple eller turkisk yoghurt med müsli till frukost. Det blir troligen gröt, för halsen gör så ont och då är det skönt med något varmt! Ha en fin fredag.
 

Vitaminbrus

Jag har under de senaste åren varit riktigt usel på att dricka vatten. Avskydde det och drack inte ens ett glas per dag. Uselt jag vet. Men nu dricker jag nästan inget annat än vatten. Har alltid två 0,5 L flaskor i kylen med vatten. Så gott när det fått ligga ett tag och blivit så där riktigt kallt! Men något jag tar på morgonen är vatten med vitaminbrus, c-vitamin med hallonsmak från Apoteket! Så gott, släcker törsten och är så fräscht och gott! Mums. Ska dricka en nu, sen sova. God natt!!
 
Den här är också god men hittar den aldrig. Den från apoteket är sockerfri dessutom!

Håll ut

Jag skulle så gärna behövt bada/duscha ikväll.. Men kom på det efter tio och när man bor i lägenhet får man inte duscha eller bada då. Så min hårbotten kliar som attans just nu! Sjukt irriterande. Och sjukt jobbigt. Jag ska gå och tvätta ansiktet och sen sova tror jag.
 
Det är mycket man måste göra när man tar skräckmedicinen. Jag tror faktiskt inte jag ens berättat här vad det är för medicin och grejer om den. Kan nog göra det imorgon. Men man måste vara så försiktig med vad man äter och dricker, hur man tränar och ja, själva livsstilen. Jag måste smörja in läpparna varje timme för jag blir så torr. Men i slutändan hoppas jag allting blir bra och när jag slutar med kuren att biverkningarna också slutar. *Håll ut i 6-12 månader till*
 

Hör du mina hjärtslag?

Jag är tokig i Sex and the city serien, har säkert sätt alla avsnitt minst 7 gånger. Filmerna älskar jag också. Men föredrar tvåan. Ikväll går första filmen på 4an. Den får vara på i bakgrunden medan jag sitter vid datan. Kom till Vällingby lite efter åtta ikväll. Övningskörde på små vägar, kom upp till 70, omkörning m.m. Det gick super! Höll på att köra ner i diket först, men sen slog jag mig själv och då gick det bättre! 
 
Köpte frukost, två äpplen (till min gröt), turkisk yoghurt och müsli i lösvikt. Jag älskar sån müsli, då man själv bestämmer vad man har i och hur mycket. Perfekt! Müslin kostade 13 kronor, så smart och billigt. Jag ska bara stanna här i två nätter men ändå. Om det blir över tar jag med det till Enköping. No biggie. Hejdå så länge.
 

Varmvatten TACK

Så kommer man in efter en timme ute i solen igen. Ska hoppa in i duschen, sen äta och packa. Vad händer då? Jo det finns inget jävla varmvatten. ARG. Jag har lite tidsbrist, ska övningsköra vid fem och sen skulle jag gått på Friskis och Svettis pass med min moster men nu kommer inte jag hinna det... Suck! Undra om jag ens kommer hinna äta eller om jag får haffa något på vägen.. Annars får jag väl sätta upp håret men skulle verkligen behöva duscha då jag är så extremt torr... Vilket problem!!
 
Eftersom jag fortfarande inte kunnat föra över mina gamla bilder går jag igenom Facebook och sparar några. Söt va?

Jag kan själv

Igår kväll insåg jag en sak när jag skulle gå och lägga mig - min sömnmedicin är kvar i Stockholm. Visst ska jag bara vara i Enköping under en natt men ändå. Jag fick lite panik men sen tänkte jag - jag kan ju inbilla kroppen att jag tagit den. Så skräckmedicinen tog jag och då försökte jag tänka att det vara mitt sömnpiller. Jag sov hela natten, nästan, vaknade då och då men det gör jag oavsett. Nu har jag ju sisådär 7 sömnpiller kvar så nu måste jag börja bli van att bli trött själv, sova på egen hand och sova hela natten. Problemet är att sova hela natten eftersom jag vaknar med eller utan sömnpiller i kroppen. Jag hoppas att jag kan trötta ut mig själv så pass att jag sover en hel natt innan maj månad iallafall. 
 
Nu ska jag sluta skriva här för nu ska jag fixa sen ut! Hare bra.
 
Det här derbyt och AIK-Lech Poznan var de två bästa matcherna förra året. På måndag kör vi mot Plast IF borta. Det kommer bara mer gnagare än Boråsare där. Tss!
 

It's all becuse of you

Idag håller jag på att pyssla med en lite hemlig grej. Det är ett påskägg till en hemlig person, men som betyder hela världen för mig. Och den personen har ingen aning om vad den kommer få! Bästa idén tycker jag. Jag satt och tänkte på alla hjärtans då jag skule gjort samma sak men kunde inte för mitt egna fel. Men nu kör jag till påsken. Nu ska jag pyssla ihop ett ägg fyllt med det jag vill ge den personen samt ett brev. Så nu ska jag skriva lite.
 
Kom precis in från en promenad i solen med hunden. Saknar vovven när jag tar mina promenader i Stockholm! Sen efter jag pysslat lite ska jag försöka gå ut igen och försöka hitta en affär med de nya lokan! Vill smaka alla smaker!!
 

Blender

Något jag har längtat efter att köpa är en blender. För att göra mesta dels smoothies i! Och när jag var på Media Markt i Gallerian när jag köpte hörlurarna gick jag och kolla och funderade och kom till slut fram till att jag ville ha en Mix & Go blender. Så det köpte jag då men såklart(!!) fanns den inte i affären utan dom kommer ringa mig när dom fått in den, inom två veckor. Den är så perfekt för mig som är ganska lat i köket och sämst på att laga saker och ting. Det kommer bli en lättnad att ha den. Mixa vad jag vill liksom, i läskiga färger. MUMS!
 
Så ser den ut. Kommer bli så bra. Nu ska jag bara fundera vad jag ska ha i smoothiesarna(?).. Fil? Mjölk? Yoghurt? Kvarg? Som sagt - vilse i köket..

Ångest

När jag träffade min läkare för lite mer än en vecka sen kunde vi båda enas om att depressionen är borta. Yay för det men ångesten har tagit över mitt liv känns det som nu. Istället för att vara ledsen, vilja isolera mig och må dåligt får jag istället ångest för exakt allt. Om jag sover ut till kl 10 (som idag) vaknar jag med ångest. Vad jag än gör så känns det som ångesten sitter i bakhuvudet. Och på grund av det känns det samtidigt som jag är helt ensam när det gäller att komma på hur jag ska ta mig ur det. Jag måste först och främst komma på vad som orskar ångesten. Vilket är det svåraste.. Det är nästan jobbigare än den värsta tiden med depressionen. Att veta att vad man än gör så känns det fel på något sätt, för att ens ångest styr livet.

Anyone who had a heart

Hitåt och ditåt. Fram och tillbaka. Nu har jag hoppat ner (på riktigt hoppat ner) i min säng, under mitt täcke med datan i mitt knä och mobilen på bröstet. Ikväll har jag övningskört i stan, i korsningar och i backar samt backa. Jag äger när det gäller att starta i backar och att köra lugnt. Vem trodde att denna brud inte vågar köra fort? Det kommer väl..
 
Nu ska jag fixa en macka och kolla på de tre sista avsnitten av OTH säsong 9.. Så sorgligt!! God natt på er!
 
Kolla vilken go bild jag hitta på Facebook.

Snabba puckar

Klev upp sex idag, efter 4 timmar sömn. Och innan halv nio var jag redan i Enköping. Nu är jag dödstrött men har suttit och jobbat lite. Min kropp känns så sliten efter så lite sömn ooch mina ögonlock blir bara tyngre och tyngre. Jag tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på One tree hill en stund. Sen lunch på stan. Höres!
 
Mitt försök till att ta en cambild.. Well well..

Smärta är en del av livet

Jag blöder näsblod minst 2 gånger varje dag, huvudvärk, utslag på armarna som svider och kliar, röd runt näsan, kliar och svider runt näsa, übertorr hårbotten, ont i benen, torr på läpparna och i ansiktet. Ja några biverkningar jag har upplevt de senaste dagarna av skräckmedicinen. Jag håller ut, idag är det två veckor sen jag började äta den. Om tre veckor ska jag ta prover för att kolla mina värden på min lever eftersom det kommer ändras en del under tiden jag äter medicinen. 
 
Jag sitter nu och väntar på att mitt bad ska bli klart. Ska bli skönt att bada ett varmt bad, för benen, för huden, för kroppen. Sen ska jag tvätta håret, så min hårbotten mår bättre. Ska även tvätta ansiktet och smörja in mig så jag inte är så torr. Sen hoppa i säng med OTH! Det blev en halv sub till middag. Gott vare, jag tar deras fullkornsbröd med fullkornstopping, med kalkon, gurka och sallad och vitlöksdressing. Gött! Blir en hallonbrus och banan innan jag ska sova. Puss!
 
Här är min nya datan samt nya hörlurar (fick presentkort på 700 kr när vi köpte datan så blev ett par hörlurar och en blender som vi får inom 2 veckor!), från Media markt!

Egen tid

Ikväll, eller snarare hela dagen har jag varit solo i lägenheten. Väldigt mycket egen tid och det har varit så skönt. Jag skulle tvättat imorse men orkade inte ta mig ur sängen men istället har jag diskat i EN TIMME, helt galet, städat, rensat kattlådan, kollat på hela första säsongen av New girl. Nu ska jag fortsätta ha det så mysigt, bara jag och katterna. Ska snart gå upp til Vällingby och handla bananer, middag och annat skoj, sen ska jag kolla på nya datan lite. Jag har Gossip Girl säsong 3, 4 och 5, One tree hill alla nio säsonger, nya filmer på datan och tvn. Vart ska jag börja?! Haha, tror det blir One tree hill säsong 9 till middagen innan jag hoppar i ett bad. Hur underbart är det inte att få ha sin egen tid i en lägenhet i Stockholm?! Jag älskar't! Och så har jag hittat 4 nya lägenheter vi ska intresseanmäla så vi så snabbt som möjligt kan flytta från den här lägenheten. Mys! 
 
Hörs!!
 
 
Kollar igenom gamla bilder på Fejjan, så roligt!!

Vinna eller förlora

Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Vem skulle jag smsa så fort jag vakna, vem skulle jag ringa bara för att säga hur min dag var, vem skulle då vara mitt sista samtal på dagen om inte han finns i mitt liv? Det skrämmer mig. Jag är rädd för att leva utan honom. Och att ha det samtalet med honom, ett ärligt samtal var nog både nyttigt och skrämmande. Jag går på mina tår. Han är den enda som har accepterad mig för den jag är, skiter totalt i vad andra säger och sätter mig i första hand. 
 
Det är mycket känslor. Många tårar. Varma kramar. Men vart tar jag vägen? Hur går man där ifrån? Jag är rädd för att förlora men samtidigt rädd för att vinna. Det känns som jag står helt ensam mot världen. Jag vill inte stå ensam mot vägen. Jag vill ha någon vid min sida, genom allt, oavsett vad. Punkt.
 
 

Den stora kärleken

Ditt livs stora kärlek. Tänk på det. Jag tror ärligt att man inte bara har en stor kärlek i livet eller att man är menad för bara en. För, det finns så många människor på denna planet så om man bara skulle ha en kärlek - hur fan ska man hitta den? Det jag tror är att man måste hitta den speciella,utav alla. Men jag tror också det finns fler av den. Jag hoppas iallafall det. Kärlek är svårt. Att hitta rätt är ännu svårare. 
 
Det sägs ju att när man inte letar efter kärleken så kommer den, det tror jag på. Kanske för jag själv upplevt det. Men jag tror även att när man förlorar en kärlek inser man hur mycket den kärleken betydde, vad man kunde gjort annorlunda och vad man lär sig. Man får helt enkelt se det positivt, iallafall försöka. Be strong for love. Så.. God natt med dessa ord! LOVE YOU.
 

Tur att jag är jag

Jag kan ibland (önskar det vore oftare) känna mig riktigt stolt över att jag är jag. Jag tar mina egna steg, min väg och jag dras aldrig med i grupptrycksgrejer. Som att röka. Det är så VIDRIGT, jag hatar verkligen det, lukten, allt. Men usch så äckligt. Och jag skulle aldrig kunna ha tanken att ta ett bloss. Blä! Det är jag stolt över, min väg, mitt liv, mina val. Det är så många unga som röke och festar sönder. Nu när jag äter min skräckmedicin känner jag också lättnaden över att inte dricka alkohol. Eftersom mina levervärden kommer ändras så mycket så är det bara positivt att jag inte dricker alkohol. Visst dricker jag alkohol, ibland. Näst intill aldrig faktiskt. Jag hoppas jag är stark nog att gå min väg och ta mina egna val och följa dem, livet ut. Kämpa! Jag måste bara tro på mig själv! 
 

ÅÅH åka tunnelbana

Jag är verkligen en människa som gillar att åka tunnelbana, ju längre desto bättre liksom. Så lugn och mysigt med musik i öronen och bara kunna åka. Skulle kunna bo på tunnelbanan typ. Nej, men nästan. Åka hellre tunnelbana än bussarna, Stockholms bussar är ju skit. Men så kan det vara och oftast så kan man gå bussavstånden. Nu sitter jag och äta på en McMuffin, kollar upp bra filmer, lyssnar på Bruno Mars nya skiva, kolla presenter åt syrran, planerar morgondagen och försöker komma in på Skype. Snart ska jag sova, det är ju inte roligt att vara vaken när man inte får äta. Haha. Puss och kram, banan!
 

Lång-tråk-ig

Vinst med 2-1 i matchen men den här söndagen dödar mig. Så tråkigt. Så lång. Så långtråkig. Så nu drar jag iväg! Hare!!
 
 

Biker gloves

Något jag verkligen vill ha är dessa Biker gloves från Weekday. Tycker dom är så snygga och kommer passa perfekt i vår när kylan fortfarande hänger lite i luften och väldigt perfekta när man står och kollar på fotboll. Jag älskar dom! Så, dessa ska jag skaffa mig snart. 
 

Vi får se

God morgon, god morgon. Det går upp och ner väldigt snabbt, mitt humör alltså. Jag ska idag försöka ta mig ut på en lång promenad med musik. Kanske åka lite tunnelbanan. Kanske kolla i butiker i stan. Vi får se. Nu ska jag få i mig frukost, tror det blir havregrynsgröt och banan, är det gott tro? Eller bara banan och jordgubbar. Vi får se där med! Söndagskram!
 
Fick syn på detta i matbutiken här igår, så sant. Idag är det match men jag har inte fixat årskortet än så jag kan inte gå. Ajdå, men men!

Go bananas

Impuls köpet idag alltså, vi gick bananas och nu har jag en ny älskling i mitt knä. Vill inte släppa taget, haha! Vågar knappt skriva vad det är vi köpte.. 
 
Nu ska jag mysa ner mig framför Iron Man 2. Imorgon blir det powerwalkS, bananer och städning. Trevlig natt på er!
 

Sluta aldrig växa

Det var en gång en speciell person sa åt mig att aldrig sluta växa för jag kan göra något stort. Det är mycket den personen har sagt som sitter kvar i min skalle. Många svåra beslut har tagits, tårarna har runnit men med rak rygg har jag alltid stått. Ibland måste man bara följa sin egen känsla, besluta vissa beslut som antingen brister eller bär. Men vad som än händer så stå med rak rygg. Det har jag lärt mig under mina 19 år, det tänker jag alltid ha i tanke när jag gör mina beslut. 

Jag känner mig återigen vilsen. Lost. Jag måste få skriva lite så här konstigt för att bearbeta en hel del. Kram, jag tycker om er alla!
 
Nu ska jag fortsätta med mina jordgubbar och bananer, trodde inte att den blandningen skulle vara så gott, men ack så fel man kan ha. Puss!

I mitt hjärta

Fasiken, nästan 3 veckor i Enköping utan en enda vistelse i Stockholm. Fasiken, nu drar jag till Sveriges bästa stad. På vägen dit köper jag med mig en banan, som är min nya kärlek. På riktigt. Äter mycket hellre en banan än en chokladbit, det har jag aldrig känt tror jag. Jag är glad. Och en flaska kallt vatten, väskan på axeln, leendet på läpparna och korten fyllda. Nu åker jag.

Först.. Haha. Tänkte jag berätta om min dag. Eller snarare en händelse. Jag och syrran tog bilen och åkte och tvättade den, själva. Det gick faktiskt bra, förutom att hon tog spolarvätska och tvättade bilen med.. Haha! Sen åkte vi till stan och när vi klev ur bilen och skulle kolla hur ren den var, var den inte lika ren längre. MEN, tanken som räknas och den var ren i en kvart kanske. Och sen höll OKQ8 på att stänga igen när vi körde igenom med bilen. Jaja. Roligt vare! HEJDÅ.
 
 

Vilse

Det är inte ofta, men då och då känner jag mig så otroligt vilsen. Vilsen i mig själv, vart jag står, vad jag vill, framtiden, hur jag mår, mina känslor, livet. Just ikväll känner jag också så. Just nu vill jag bara vara själv, få tänka själv, få vara själv, helst helt själv. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vet inte vart jag vill, vad jag vill. Helt vilse. En kvällspromenad kanske får mig att må bättre. Åh.. Kram till er iallafall!
 
 

Mardrömmar

Min skräckmedicin gör så att jag drömmar mardrömmar, vaknar mitt i natten och vågar inte somna om. Hatar det. Sen somnar jag om vid 5-6 på morgonen och sover till 10-11, det känns för mycket. Men vet inte hur jag ska göra annars. Nu är jag riktigt jäkla trött, inatt var den värsta natten på länge. 
 
Nu håller jag på att skicka lite mail, ska göra en sallad med lax till lunch så måste köpa sallad och majs, så måste gå. Hare bäst!!
 

Gröt

För mig finns det ingen bättre frukost än gröt. I höstas började jag äta havregrynsgröt med lingonsylt till frukost, varje dag. Så till slut tröttnade jag på det. Nu ska jag variera mer och idag åt jag gröt med äpple och kanel, och ett glas mjölk på sidan. Mycket gott! Imorgon ska jag nog äta ägg till frukost. Har tänkt äta gröt 2-3 gånger i veckan till frulle. Det är så enkelt att variera, med frukt, bär, sylt, äppelmos(mums!) och vad man än vill liksom. Gött med gröt!
 

Banan och rosé

Idag är det kalas för stora Svante. Innan det ska jag övningsköra och kvällen blir nog rätt lugn men det är både hockeyslutspel och gladiatorerna. Bra tv! Och nu snart ska jag ut och gå en pw, när jag kommer hem ska jag ut med Elsa och sen börja fixa. Måste också skicka in lite dokument till Röda korset. Viktigt att komma ihåg det, därför skriver jag det här.
 
Och igår fick jag jätte konstigt sug efter banan och rosé. Som om jag vore gravid. Nejdå, men det är jätte konstigt, jag har aldrig ätit en helt banan, ALDRIG, och nu har jag varit sugen på banan i flera dagar. Måste köpa hem, kanske fixar en god fruktsallad till kvällen. Vi hörs lite senare, puss!
 

BASE Jumping

Om nästa ett år (lite mer) kommer jag gå en kurs för att lära mig hoppa fallskärm, när jag är klar med kursen kan jag hoppa var jag vill i världen! Och efter jag såg tv3 dokumentär blev jag sugen på BASE jump. Så här får ni en fantastiskt video från youtube där några är i Norge och hoppar. Så här med lovar jag er att någon gång i livet kommer jag hoppa BASE Jump, det ser så jäkla roligt ut! Helst vill jag hoppa i Norge där det är så fint. Kolla och njuuuuut!
 
 
 
 

Animals

Gårdagen var så mysig, speciellt kvällen med Elsa och Elvis. Det är otroligt lugnt, skönt och härligt att vara hemma själv i några dagar. Och idag fyller Svante år! 8 år, helt sjukt. Nej jag har inte så mycket att säga så slänger upp en bild på mitt sällskap. Hur härliga?!
 

Just bent

Nu ska jag ta en sista promenad med hunden innan vi ska sussa. Imorgon har vi en full dag planerad, jag och vovven! God natt mina kära.
 

HV71

Ikväll håller jag på HV, mitt lilla Hv-hjärta håller på laget ikväll. Aldrig annars, haha. Speciellt på denna snygging! Kör hårt HV!
 

Fluff

Lunch med Jennifer och Ken, buss hem, värk i benet, 1 timme promenad med Elsa, hem och mys med Elvis. Ikväll ska jag övningsköra men inte förrän 21, så hinner ut på en till lång promenad och middag. Sen börjat slutspelet ikväll och HV spelar, så heja dom! Hörs senare, later!
 

Nya tag

Hela kvällen satt jag och kollade på Aftonbladet som sände live från Skanstull, somnade vid tre. Hade otroligt svårt att sova igår, vilket jag hatar. Nu har jag precis duschat, ska ut med hunden och sen mot lunchdejt på stan med bästis! Sen ska jag hem och ut på en riktigt lång promenad. Kan inte fatta att det snöade igår!! Men nu tar vi nya tag, kanske måste broddarna på, vi får se.. Det är iallafall lite som och blå himmel med några moln. Bitter kan man inte vara.
 
Nu måste jag skynda lite. Kram!
 

Aldrig sluta kämpa

Jag har så jäkla ont i huvudet. Troligen för jag åt en geisha i helgen, dumt gjort. Jag har hunden var ute i snön och busade lite, trodde mitt huvud skulle sprängas.. Ledsen. Så är det nästan inget bra på tv ikväll, blir sitcom tisdag på 5an. Sen sova i soffan. Skönt! 

Kan iallafall tipsa om Ansiktet's skiva som släpptes idag, jag ä-l-s-k-a-r den!!
 

Skräckmedicinen

Hej mina kära. Nu är jag själv hemma fram till torsdag. Jag har hämtat ut min skräckmedicin. Jag är lite rädd för att börja äta den. Men jag måste. Jag är redo. Nu kör vi första pillret. Kram!

Bilddagboken

Ikväll fick jag en idé. Att gå igenom bilddagboken. Fy satan vad jag hat gråtit, skrattat och skämts!  Haha, alltså jag och Jennifer gjorde såna saker jag aldrig skulle kunna göra nu. Men det är på något sätt så härligt och roligt att ha i minnet, alla pinsamma, knäppa, galna och roliga stunder. Det var lycka att ha en precis likadan person som en själv att göra allt det med, nu är vi lite mer mogna, tur det!!
 

Svårt

Jag tycker det är rent ut sagt - skit svårt med träning och halsont. Jag är rädd för att träna för mycket så det påverkar mig ännu mer och samtidigt är jag rädd att träna för lite och att jag bara står och trampar. För det finns inte mycket jag kan göra med det här viruset. Jag har vilat i månader - inget hjälper. Jag gurglar med mitt vatten - inget händer. Jag tränar och går ut och går - varken bättre eller sämre. Så med viruset står jag och trampar men det vill jag inte göra med träningen. Jag sov hyffsat bra på nätterna, äter en bra frukost, sen går jag ut och går, sen tar jag det lugnt, sen på kvällen gör mina övningar. Om och om igen. Men jag vill kunna springa, och det vågar jag inte riktigt.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jobbigt!!

Nu ska jag skriva ett ordentligt träningsschema och ett matschema. Suck. Arg. Ledsen. Förtvivlad. Irriterad. Förvirrad.
 
 

Run it

Vilken bra helg jag haft! Varit med min systerdotter varje dag och haft så roligt. Syskonbarnen blir så stora alldeles för snabbt! Nu är det måndag och jag ska börja med pf idag har jag tänkt. Och jag kommer lägga upp det att jag inte ska äta något efter 20.30 och börja äta 11.30, sen har jag ett träningsschema till det. Awesome. Idag ska jag göra klart träningsschemat, det är skönt att ha ett schema så att man har punkter man följer. Pustar ut lite.. 
 
 
Den här veckan är jag också i Enköping och är ensam hemma tisdag-torsdag. Ska njuta! På torsdag fyller Svante 8 år och på fredag bli det kalas! Jag åker tillbaka till Stockholm på helgen eller på måndagen. Vi får se. Idag ska jag ut och gå, vänta på Ansiktets skiva. Och i veckan blir det massa körning också. Det går riktigt bra! Har börjat förstå växlarna, bilens storlek och hur man kör i trafiken. Ska nog läsa lite teori idag. Vi hörs!
 

Virus

Fick det vanliga svaret hos doktorn. Virus. Virus punkt. Det finns inget som gör mig så arg, besviken och envis som när doktorn säger att jag har virus. Fuck virus. Så dom menar att jag går runt med ett virus i flera år? Nä, det tror jag inte på!! Åh, arg. På måndag ringer jag argt och bråkar om en remiss till Öra-näsa-hals. Argt.
 
Det värsta med att ha ont i halsen är att jag vaknar med det, och då känns dagen förstörd typ. När jag vaknar på morgonen vill jag direkt ut på en powerwalk men det kan jag inte när jag har så ont i halsen. Utan då får jag vänta ett par timmar så halsen gör mindre ont och då gå ut. Jag får helt enkelt anpassa mitt träningsschema så min hals inte blir värre. Sen har jag börjat fundera på PF, jag ska läsa på om det senare idag för att få mer info. Men skulle vara spännande att testa, tror jag.. Sen ska jag göra ett nytt träningsschema idag. Jag kommer få gå min riktigt pw vid 12 på dagen istället för vid 9. Bara anpassa sig, som sagt..
 

Hate

Jag är så sjukt trött/sliten - psykiskt. Jag känner att jag inte alls mår lika bra som jag gjorde för några dagar sen och det känns som bit för bit faller jag, igen. Just nu vill jag bara gömma mig under täcket och gråta men jag känner att jag är inte den personen längre. Jag är starkare än så och jag vågar mer än så. Jag kan ta all den skit jag får men förvänta dig inte att inte få någonting tillbaka då. Hejdå, nu ska jag övningsköra. Haters gonna..
 

Albertina

Idag vaknade jag på helt rätt sida, var glad och pigg när jag vaknade imorse. Nu ska jag dra på mig träningskläder, göra lunch och sen ut och gå i solen! Så härligt. Senare idag ska jag övningsköra, ska bli roligt och idag ska vi träna på växla, växla till rätt växel osv.
 
Så här ser resten av veckan ut:
Idag - övningsköra.
Torsdag - Albertina har teateruppvisning.
Fredag - vara med Albertina i skolan.
Lördag - Albertina sover här till söndag.
Söndag - lugn dag med Albertina.
(Måndag - vara med Abbe i stallet)
 

Fuck dieter

Alltså så här är det. Jag ser inte LCHF som någon diet. MEN nu slutar jag med LCHF för jag MÅSTE ha frukt för tusan! Så jag få skapa min egen livsstil när det gäller mat. Färgglatt, kött, fisk och kycklig - viktigt, potatis - gott, ris och pasta - nej, godis - nej förutom mörk choklad EN gång i månaden, läsk - bara loka hallon persika eller ramlösa smultron, frukt - ja. SÅ! Hejdå, puss! Och mycket vatten! (just nu dricker jag vatten ur en loka flaska 0,5l som ligger i kylen tills jag ska dricka, bra för två anledningar 1 - den håller sig kall i kylen och jag dricker endast riktig kallt vatten, 2 - då mäter jag upp enkelt hur mycket vatten jag dricker per dag!) YAY.
 
 
 
 

2lax13

God morgon! Jag har sovit jätte skönt inatt, sov riktigt djupt och gott trots jag hade så ont i halsen och näsan var täppt. Nu är jag vaken, ska fixa lite frukost, gör mig iordning och idag är det för tusan match! Fotbollsmatch! Som vi har saknat fotbollssäsongen nu när hockeyn inte gick så bra. Men nu kör vi, 2lax13!
 

Måste vara på liv och död

Precis ätit lite rester från thai, lyssnar på go musik och kollar Instagram. Börjar bli lite trött så snart dags att sova. Idag köpte vi ett grymt gott bröd som jag blev tipsad om, fullkorn, havre och massa goda frön och nötter! Jag äter brödet med kalkon, sallad, gurka och paprika. Det är en perfekt frukost enligt mig. Och med hallonbrus och/eller juice och en frukt på sida. Imorgon åker jag tillbaka till Enköping och då ska jag övningsköra på kvällen. Resten av veckan jobbar jag hemifrån. Jag ska även kolla igenom den riktigt gamla datan på riktigt gamla bilder och då ni, får ni se massa skoj! Haha...
 

Resten av ditt liv

Övriga bilder del 2.
 

Happy times

Övriga bilder del 1.
 

Thai

Vi köpte hem thaimat idag och jag orkade inte ens äta en femtedel! Nu ligger jag och har matkoma. Imorgon kväll far jag tillbaka till Enköping. Känns sjukt onödigt att haft med mig så mycket kläder + datan som väger ton och så stannar jag bara en liten stund innan jag åker tillbaka till Enköping. Hur som helst...
 
Nu ska jag vila och kolla hockey! Love to you all!
 

We are not

Mobilbiler del 2.
 

Vi tittar överallt

Mobilbilder del 1.
 

Begging

Ikväll är det ju andra chansen i Mello. Jag tycker Anton Ewald ska gå vidare, mest för att han är fin att titta på och för att jag fått hans låt på hjärnan. Resten kvittar, så länge inte Caroline går vidare.
 
Och nu har det äntligen slutat snöa! Jag som sa förra helgen "jag lovar att det inte kommer komma mer snö nu", så blev det snöstorm på förmiddagen. Hmf.. Jaja, min hals dödar mig idag med så kanske bara blir en pw idag. KRAM!
 

Ansiktet

Del två med roliga, fina, tråkiga, underbara bilder!
 
Nästa bildbomb blir med mobilbilder!

Mister cool

Kollar igenom datan på bilder så här får ni en hög fina, roliga, tråkiga, men oavsett - underbara bilder och minnen!
 
Detta är smådelar av 2010 och 2011. Nu ska jag sova, god natt!

Fredagskänsla

Min fredagskänsla är inte så postiv. Min fredagskänsla är att jag vill slå någon. Jag ska ta ut alla känslor imorgon under mina två planerade träningspass! Nu sitter jag och syndar. MEN jag är i Stockholm och internet funkar fantastiskt! Lycka det där. Nu ska jag pilla på min mobil lite, kram!
 

RSS 2.0