Ben and Jerry

Att få sms av min bästis som säger att det finns b&j's för 25 kr(!!) gör mig glad, ledsen, sugen, galen. Precis då kom jag på vad jag har varit sugen på i flera dagar nu.. Orkar man gå ner till ica och betala 54 kr för en? Nej.. Förstår att b&j är så jäkla gott men varför ska man betala mer än 50 kr för en? Sänk priset på b&j nu!!
 

Christmas

Jag fick ett sms som fick mig tårögd och jag blev så berörd. En kille som jag varit med i ett års tid, lärt honom svenska, hjälpt honom i skolan, umgåtts och haft jätte roligt med, ser snö för första gången! Åh, alltså känslan när jag fick det smset "han står ute i t-shirt, med öppna armar och öppen mun och bara njuter av snön" det gör mig så nöjd och lycklig med mitt arbete! Det ska bli så kul att ha julfesten iår!
 
There's a world outside your window
And it's a world of dreaded fear
Where the only water flowing
Is a bitter sting of tears
 
And the Christmas bells that ring there
Are the clanging chimes of doom
We'll, tonight, thank God, it's them
Instead of you

And there won't be snow in Africa this Christmas time
The greatest gift they'll get this year is life
Where nothing ever grows, no rain or rivers flow
Do they know it's Christmas time at all?

Here's to you
Raise your glass for everyone
Here's to them
Underneath that burning sun
Do they know it's Christmas time at all?


Inga förseningar SL!

Jag blev både glad och chockad när sl inte hade några förseningar alls (enligt deras hemsida). Då rullar vi snart då.. Första frulle, packa, duscha. Kramen!
 
Här kommer mina #råsundaminnen (sista bilden var en helt underbar match och ett galet tifo)
 

Adventspyssel

Igår pysslade jag med mina fina syskonbarn på deras skola. Här kommer två bilder. En på sötaste nisse och en på min apelsin!
 

Schnee

Någon lyssnar på mina önskningar iallafall! Igår snöade det, inatt med och nu också! På vädret sägs det att det ska snöa fram till på söndag (minst!!). Jag behöver inga födelsedagspresenter eller julklappar, jag behöver bara snön!! Jag känner tyvärr ingen person som gillar vintern lika mycket som mig. 

Idag känner jag också att det är på tid att skaffa mig en vinterjacka. Fortfarande så går jag i min skinnväst.. 

 

Söka jobb

Det är ganska jobbigt att söka jobb, vet inte riktigt vad jag ska söka heller. Idag ska jag ägna mig åt Albertina och Svantes julpyssel på deras skola. Jag blir ibland helt paff hur snabbt de växer upp. 

När det kommer till jobb söker jag mest på caféer, det känns som jag skulle passa bra med, det är så mysigt och trevligt tycker jag också. Jag håller tummarna på att någon nappar. 
 

Ute på en öde ö

Så lite kan göra så mycket. Min mobil är PAJ och laddar ALDRIG. Trots att jag tar ut batteriet, sätter i det igen, laddar mobilen men inget händer. Det känns som jag är ute ensam på en öde ö och inte har någon kontakt med omvärlden. Hur som helst, imorgon blir det både besök hos doktorn och lämna in mobilen.. Tur att man har hemtelefon!

Jag har börjat planera vad jag ska göra i NY! Ah.. Längtan.. Här får ni några insta pics.
 
 

Min tredje familj

Jag har insett att jag måste skaffa ett till jobb, för att kunna göra min stora resa i nästa år så måste jag ha en hel del pengar. Som tur är har jag ju boende där så det gör väldigt mycket! Så nu söker jag jobb igen. Jag hann nästan inte söka några jobb efter studenten ju. Jag har min tredje familj - Röda korset som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat. Jag kommer aldrig lämna dem. Men eftersom det bara är på halvtid känner jag att ett till jobb ska kunna ordnas. 

Men som sagt, Röda korset är för mig en tredje familj. Det känns inte som man jobbar när man är på kontoret i Söder eller ute med de andra. Jag har vuxit där i över ett års tid nu. Jag är så glad att jag fann dem! Åh, sån kärlek till alla som jobbar där och alla i ungdomsförbundet. Det känns verkligen som mitt jobb gör skillnad. Love you guys!!
 
 

Down

Ikväll känner jag mig väldigt nere. Alltså, verkligen otroligt nere. Jag vill egentligen bara lägga mig under täcket och gråta. Fast nä. Jag vill dränka mina sorger i tråkroligtöntiga filmer och en chokladask, så som alla gör på filmer. Sån kväll vill jag ha. Jag vet inte varför, jag kan ha en aning men iår borde den dagen inte störa mig. Jag försöker alltid vara stark och bearbeta saker för mig själv. Jag vill aldrig lägga över något på någon annan. Men någon dag ska jag köpa mig någon smarrig chokladask och få ha mina tråkroligtöntiga filmer på, en kväll för mig liksom. Så nu ska jag ta mig ett bad. Puss och kram, kärlek till er alla!
 

2013

Under år 2013 kommer jag troligtvis åka bort härifrån. Från Sverige till andra sidan jorden. Jag har mer än ett halvår på mig att göra mig redo men det känns så jävla bra! Jag har det jag alltid önskat mig här i Sverige och framför allt i Stockholm men jag är en riktigt äventyrare och jag klarar knappt av en slapp dag hemma liksom. Så till härliga USA kommer jag åka till, själv. Men jag har otroligt fina släktningar i San francisco som jag kommer vara hos först, sen funderar jag på att på hem vägen stanna 1-2 veckor i New York. När jag ändå är i det landet så tänker jag absolut inte missa NY! Men det blir framåt juli. Det känns som jag behöver det. Så det ska jobbas och spara massa lappar i månaderna fram tills färden. Det är mina planer, kram!
 
Och jag vet att jag har världens finaste stöd här!

Vi kommer sakna dig resten av våra liv

Vi var kvar på Råsunda efter tolvslaget efter sista matchen. Vi hade tur som kom ut hela och inte blev tagna av polisen för polisen spärrade av ingångarna i slutet men som jag gjort x-antal gånger iår så smet vi förbi dom. #acab
 
Nu är jag i Enköping, är helt slut i kropp och själ. Jag har med mig MIN ståplats hem, ett par skruvar och två delar av det sista tifot. Här kommer ett par insta pics.
 

Råsunda 1937-2012

Det är många som inte förstår vad det är för dag idag. Det är så galet att det är den sista matchen man kommer se AIK spela på Råsunda. Jag älskar Råsunda och det har alltid varit en trygg plats för mig, en plats att kunna glömma allt som händer och bara kunna slappna av, njuta och vara lycklig. Idag är sista gången att göra det. Det skär i mitt hjärta att om några månader finns inget kvar från den platsen. Råsunda har varit den platsen där jag vuxit upp och utvecklats. Jag skulle ge min vänstra hand för att Råsunda ska få stå kvar. Usch.. Det är en otroligt jobbig dag, för mig handlar det inte bara om fotbollen som spelas i 90 minuter utan det handlar om allting. Världen känns trygg och lycklig när jag ställer mig upp på min stå plats. Det har varit mitt hem, och nu ska mitt hem rivas. Men just idag som är den sista dagen då vi får chansen att vara på Råsunda, då ska vi tacka av 75 fantastiska år, flera sm-guld, derbyvinster och all kärlek, lycka och otroliga minnen som skapats där. Tack för allt Råsunda, du kommer aldrig glömmas bort!

Mobilen lever ett eget liv

Min mobil lever ett helt jävla eget liv, på riktigt. När man sätter i laddaren gör den tvärtom - den tar batteri ifrån mobilen istället för att fylla batteriet. Helt jävla knäppt. Ska lämna in den i nästa vecka, behöver den ju så vill inte lämna in den. Speciellt inte när det är massa jobbgrejer som jag måste ha just den mobilen jar har till. 
 
Nu ska jag ner till ica och köpa lite halstabletter och sen snacka allvar med mamma. 

Så jäkla fina! Härligt att inte ta vanliga, stela bröllopsbilder utan några med lite humor i sig!

Inte idag heller

Nej... Suck vad det är irriterande och en stor besvikelse då jag inte kommer åka till Stockholm ikväll. Men imorgon åker jag, då ska jag först till Söder där kontoret är och sen vidare hem till lägenheten och imorgon kväll blir det fest. Fest var? Där festen är som bäst - Norra stå! Hejdå så länge.
En av alla vackra bilder jag har från i lördags. Men det här är nog en av mina favoriter.
Ni som har Facebook kan se ca 80 andra bilder från bröllopet. Alla är dock inte uppe än.

Kliar och kryper

Nu har jag varit i Enköping i lite över en vecka, det kliar i benen och kryper över ryggen, jag måste tillbaka till staden där tunnelbanor, spårvagnar, fullproppade gator, julmusik i butikerna och stressen är lösningen. Jag åker tillbaka till Stockholm idag! Det är svårt med mitt schema när det gäller jobb, möten, planeringar och så vidare eftersom jag måste ha internet när jag gör skype-möten och det har jag inte alltid i Stockholm, så det är en risk. Men nu har jag lyckats lösa det med mina underbara kollegor! Väskan har varit färdigpackad i några dagar nu, så det är mer än dags är rulla iväg! Först ska jag bara duscha och puss hejdå på min älsklings snuffe!
 

Wedding

Så fina MM var i lördags! Jag fick äran att följa med dem från 12 på dagen till ett på natten. Jag fotograferade dem, så fina bilder och så fint allting var! En riktigt bra dag och natt!
 
På söndagen körde vi lite bakis och även igår kan man säga, det tog ett tag att bli sig själv igen. Här kommer lite bilder som jag tog med mobilen under dagen!
 
Mias frisyr - Dukningen - Dansar loss - MM bakom ljusen under dansen - Killarna som håller på

Bröllop

Äntligen är min syster hemma igen! 11 veckor.. Galet! Och idag är det ingen vanlig dag för idag är det min andra stora systers bröllopsdag! Jag har aldrig varit på bröllop och att det är min fina syster som gifter sig gör det extra speciellt! Vi började gråta redan igår när vi dukade, så otroligt fint det kommer bli! 
 
Idag är jag och hennes barndomsvän fotografer så om mindre än 2 timmar ska jag åka och fota bruden! Får redan lite tårar i ögonen.. Hörs imorgon!

Två saker

Inte mycket att säga idag. Förutom - ge mig dessa.

Tal

Jag har läst tyska i 5 år, alltså till steg 5. Men hur mycket sitter kvar egentligen? Nästan inget. Jorå, jag pratar med tyskarna på tyska i Tyskland (vilken konstig mening!). Men nu vill jag så gärna hålla tal på tyska när min syster gifter sig på lördag med en tysk man med en tysk familj.. Hur ska jag lösa detta? SNÄLLA, jag ber om hjälp. Snäääälla någon själ där ute som kan hjälpa mig med några meningar.. 
 
 

Zlatan, på riktigt

Sista målet Zlatan gjorde - jag satt med öppen mun och var mållös. Idag var Zlatan en hjälte och visade på riktigt hur han verkligen kan spela. Jag gillar inte hans sätt han spelat i tidigare landslag men idag fick jag äntligen se ZLATAN. Den riktiga. Det var riktigt häftigt och man kan ju inte säga mer än att han ägde hela 94 minuter, non stop.

Nu har jag plåstrat om min armhåla, yes, plåster i armhålan.. Ska göra lite frukt, kolla på några avsnitt SATC, skicka in en jobbgrej sen sova. Imorgon bli det fika med min fina, köpa strumpbyxor, fixa det sista inför lördag. På lördag är en stor dag. Åh, kommer vara så lycklig! Men nu lite snacks.
 
Här är mitt sällskap under fotbollen:

Grå

Jag måste nog säga att idag är den gråaste dagen jag varit med om, så långt jag kan minnas. Jag var uppe 7 för min fina prins ville äta då (min prins = min misse) sen la jag mig igen. Men insåg inte förrän 13-taget att det har fasiken varit en jäkligt grå dag. Och nu är "solen", som om vi fick någon, på väg ner. Jag älskar vintern och det mörka halvåret MEN då vill jag ha snö, det finns ingen årstid jag älskar och få sån energi som vintern. En vit vinterdag - längtar! 
 
Nu ska jag göra lunch. Har precis duschat, kände mig riktigt äcklig idag, men inte nu längre! Och nu klockan 3 väntar Oth, sen massa bra tv och ikväll är det fotboll!
 

Laxtoast

Det finns ju inget godare än varmrökt fjordlax.. ÅH! Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Idag gjorde jag det och toastade(sista gången, inge mer bröd!), så jäkla gott! Instagramade om det också..
 

Ingen klänning, ingenting

Jag fick total panik inatt när jag vaknade och insåg att det är 5 dagar till bröllopet och jag inte ens har strumbyxor. Men framför allt att jag inte ens har en klänning. Det fixar sig nu inatt hoppas jag, då min studentklänning färgas från gräddvit till vinröd. Håller tummarna att den ser bra ut imorgon.. 
 
Annars då? I Enköping, stannar här till söndag. Saknar redan vårat 240 cm täcke.. Men har Elvis att mysa med, min snuffis!
 
 

Prins i Viksjö

Hej fina ni. Varför, varför, varför åkte Manda ut?! Sad face. Jag är iallafall tillbaka i Stockholm, min bättre halva spelar och är lite smått arg på sitt spel, jag håller mig i sängen med bloggar, mail och annat. Imorgon ska vi på min lilla Axel's kalas! Han fyllde 3 för ett par dagar sen, kändes som det var igår han fyllde 1! Prinsen i Viksjö!
 
Jag älskar den här bilden, så jäkla klockren!
Axel, Mattias, Gunnar.
Brorson, bror, systerson!

I'm not

Jag vet inte längre hur jag ska tackla depressionen, tankarna, de inre rösterna och sömnlösheten. Jag önska någon kunde ta allt det ifrån mig, kasta iväg det långt bort så det aldrig kommer tillbaka. Snart orkar jag inte mer.
 
Den här bilden passar så bra in just nu

Mina änglar

Jag är väldigt trött och väldigt seg just nu. Idag åker jag och är barnvakt åt mina änglar! Blir alltså i Enköping idag och imorgon. Nu ska jag packa sen åka vidare. Kram kram.
 
Åh så små dom har varit!!

En stor etta i Stockholm

Det är så kul att städa och fixa i lägenheten. Sitt lilla hem liksom. Men något jag nästan spricker av längtan till är när vi flyttar igen. Till något närmare stan och helst lite större, men det här ettan är ganska rejäl, köket är stort och vi har bord och flera stolar runt om, hallen är lång och med massa garderober samt en walk in closet, två badrum(en toalett och en med badkar/dusch), vardagsrummet har vi TVÅ soffor, två fåtöljer, två tv, en 120 säng, massa bord, lampor och en extra säng. Det är rätt sjukt att vi har så mycket i en ETTA i Stockholm. Men som sagt, en stor etta, en etta med massa utrymmen och så. Och så har vi två balkonger, egentligen har vi väl inte så mycket att klaga på, förutom att vi vill närmare stan och helst bo på röda eller blåa linjen. Men, nu njuter vi!
 

Städdag

Städdagen till ära. Vi har tur nog inte så mycket att städa, mest disk, tvätt och massa pant som ska pantas. Det går nog snabbt och efter det ska jag ta min promenad idag igen, nu när solen är uppe så jag får lite sol i kroppen och själen. Nu börjas det med tvätt, kram!
 
 

Nite

Nu lämnar jag valvakan på i bakgrunden men tänker dra på min ögonmask för ögonen och sova. Imorgon är det våran "städa-hela-lägenhet-från-tak-till-golv" då ska lägenheten bli finfin! Och tvätta ska vi också göra. Jäklar vad fint det ska bli. Nu ser ögonen i kors, sussa sött och imorgon när jag vaknar vill jag se Obama som president!!
 
 

5 km bah så där

Idag gillar vi ut och traskade en riktigt lång och härlig och kall powerwalk. Jag har alltid velat gå in mot stan, via tunnelbanestationerna och det gjorde vi idag. Från Råcksta, vilket är våran station, till Åkeshov. Det tar 5 minuter att åka med tunnelbanan och vi gick det på 40 minuter, när jag kom hem kollade jag eniro hur långt det var och 5 km. Så jäkla mysigt. Imorgon blir det samma sträcka. Och det bästa är ju att om man blir allt för trött, om det börjar regna eller om det blir allt för kallt(aldrig för mig) så kan man alltid hoppa på tunnelbanan hem!
 

Barack Obama for president!

Ikväll är det valvaka! Jag är mer instresserad av USAs presidentval än om Sveriges val var fjärde år. Varför vet jag inte riktigt. Men hur som helst så hoppas jag att USA röstar kvar Obama, han är så grym tycker jag! Åh, vad jag gillar honom! 

Här i Stockholm laddar vi upp med mys framför valvakan men innan det ska jag i ett varmt bad. Kram!
 

For the rest of my life

Igår fick jag panik, över allt och alla. Det är mindre än två veckor till bröllopet och jag har inte ens en tanke på vad jag ska ha på mig. Jag hade skrivit över 2 A4 till patientförsäkringen så ringer jag mamma så säger hon att jag skrivit fel sak. Inte min kväll igår. 

Idag däremot.. Vakna bredvid min fina, laga frulle tillsammans, äta frulle tillsammans, fin morgon och förmiddag med sol och klarblå himmel. Idag blir det lite intervju och grejer. Nu ska jag vidare, kram!
 

2-0

Jag är helt tagen av matchen. Det var så fantastiskt att få vara del av den, se målen, fira som sjutton! Det var rent ut sagt magiskt! Jag måste smälta det här till imorgon, så skriver mer då. Matchen slutade med 2-0 vinst till AIK och snacka om vilket avslut vi gjorde TILLSAMMANS. Puss på er alla!
 
Två instagram bilder från mig. Har tyvärr inte många bilder alls eftersom jag var i full gång. Men bilder från tifo och text kommer imorgon. Nu ska jag njuta och fira!

En match, en sista match

Idag är det den sista matchen. Det känns som det var någrra veckor sen vi hade den sista bussmottagningen och nu är det den sista matchen. Idag är det en match som handlar om att hylla, tacka och minnas Råsunda. Det är mycket känslor och mycket kärlek. Men nu kör vi, äggröra och bacon och fin öl till frukost, skålar min mini chamapgne innan vi åker och sen oavbruten fest på Råsunda. KRAM!
 

Kyrkogård

Idag är en sån dag man verkligen uppskattar och gillar att ha en kyrkogård så nära sig, hela stället bara lyser upp med ljus. Det är så vackert! Men ändå sorgligt. 
 
Vi har två balkonger och ena är mot "gården" och den andra är mot kyrkogården, som tur är finns det ingen kyrka där. Då skulle jag freaka out! Nu måste jag kila, puss!
 
En gammal bild, jag undrar.. Vad har jag för arm? Spagetti?

I won't give up

 
I vintras räddades jag av den här låten, av Christina Grimmie. Lyssnar fortfarande på den, påminner mig själv om att jag är stark och jag klarar av mycket med än jag tror. I won't give up on us, I won't give up on me!
 

Myskläder

Nya träningstightsen på, en stor mysig tisha och tofflor, så perfekt! Det är myskläder för mig. Nu ska jag spela harpan innan X factor, jag ska upp i 63%! Puss.
 
 

Hyper

När jag är här hemma i Stockholm blir jag helt till mig. Medans min andra halva vill ta det lugnt. Det går liksom inte ihop. Då är det tur att vi tar lite av varje och sen allt av mitt, mohah! Nu ska vi laga lite mat sen ut och röra på oss. Imorgon laddar vi upp och på söndag smäller det. Det var allt.
 

Never felt this way before

Efte förkylningar, svullen hals och allergiska reaktioner ska jag idag äntligen åka till min fina syster! Äntligen får vi lite tid med varandra och snart hoppas jag hon kommer hem!!
 
Efter det besöket åker jag till Stockholm från Uppsala. Och den här gången åker min data med! Har massa saker jag måste göra och då behövs min data. Vi hörs nog framåt kvällen, ha en fin dag!
 

RSS 2.0