God morgon peeps

Jag är osäker om jag ska äta en stor riktig frukost eller om jag ska spara mig till en stor god sallad till lunch om 3 timmar.. Jag tror jag går till Ica och köper några färska frallor om dom har det. Inatt har jag sovit riktigt dåligt, så dåligt att jag har ont i min axlar och armar! Det var skönt att vakna upp och se frost. Nu vill jag ha snö. Dock vill jag nog mer ha en ordentlig jacka.. Jag går fortfarande runt med min skinnväst när jag ser andra går med vinterjackor och fryser, jaja!
 

Så mycket känslor

Jag vet inte var jag ska börja. Men jag skulle instagrama bilder nedan, skriva en fin text och that's it. MEN hur ska man kunna sammanfatta alla känslor, alla minnen, allt som råsunda gett under 75 år? Det har varit en plats för alla att bara glömma allt på utsidan och i över 90 minuter vara en stor familj, hoppa, heja och fira. Det blir som en stor fest under timmarna man är inne på Råsunda. Det är helt fantastiskt. Och nu för söndag 4 november kommer AIK spela sin absolut SISTA allsvenska match just på Råsunda. Hur ska man kunna stå där och veta att det är sista gången vi sjunger "vi ser hur solen stiger över råsunda", sista gånger vi står på norra stå, allt blir en sista gång. Nu ska vi hylla och tacka Råsunda. Fina fina Råsunda...
 
Råsundas gräs växer mot himlen!
 

En stad, enköping

Nu är jag i Enköping, idag och imorgon. Usch vilken ångest jag får av den här staden, folket och allt som varit här. En gång var det en trygghet och jag kände mig hemma här. Idag känner jag ångest och jag känner mig vilsen så fort jag kliver av tåget. Inte alls hemma. Togs emot med massa pussar från min lilla misse och en härlig promenad med hunden. Nu har jag haft skypemöte och badat. Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på något innan jag ska sova. Trött redan nu faktiskt. Imorgon blir det fika med min finaste vän!
 

#detgårbranu

Blev så glad som om jag hade vunnit en miljon!

AIK


Syrianska lär er fotboll

Jag kan inte säga med ord hur arg och besviken jag är. Över matchen, över spelet, över Syrianskas spel och framför allt över DOMAREN. Jag är en sån som sällan klagar på domaren och sällan skyller en förlust på domaren (idag spelade vi 1-1) MEN idag.. Som jag skrev först - jag kan inte beskriva med ord. Men att nr 4 i Syrianska slår, armbågar, brottas och använder våld mot AIK-spelarna. Jag förstår inte hur han inte ens kan få gult? Sinnessjuk är vad matchen var. Det var mer våld mellan spelarna än i boxningsmatcher. Jag är otroligt besviken på domarens insatts, om man ens kan kalla det insatts. 

Matchen i övrigt var inte bra. Det låg tusen ton sand på planen för vaktmästaren fyllde gräset med det, varför? Ingen jävla aning. Nu har vi Malmö kvar hemma och Häcken borta. Alla i guldstriden. Och nu hoppas jag fan att syrianska åker ur. Dom har inget i Allsvenskan att göra. Dom kan komma tillbaka när dom vet hur man spelar fotboll = med fötterna, inte med slag, drag i tröjan, armbågar i magen. Det värsta av allt var att nr 4 aldrig slutade heller! Och han tror att av 13 000 på läktaren att ingen såg, please bitch! HATA Syrianska.
 
Älskar alla gnagare och vi ses på den sista hemmamatchen på Råsunda NÅGONSIN!

Instagram

Mina senaste instagram bilder!

AIK

Hej! Det var ju inte igår, om man säger så. Jag är redo och snart på väg mot Solna. Idag står AIK-Syrianska på schemat. Jag vet att de flesta underskattar Syrianska, vilket även Nebojsa har pratat om men AIK är på hemmaplan och med över 20 000 supportrar tror jag vi tar 3 p! Hejdå.
 
 

I Enköping

Shiiiiiiiiiiiiiiiiiit vad det var kallt nu idag! Har ingen jacka än så springer runt med min skinnväst, jacka måste fixas!! Men nu har jag hoppat ur ett bad, så ska hoppa i ett par mjukisbyxor, mysa ner mig i soffan med en b&j till x factor! Ensamma hemma ikväll! Och i Enköping för en gångs skull. See yah!
 
Jag saknar mina Ray bans!

Stenbock

Igår kollade jag och Andreas på Ted, sjukt jäkla bra film! Innan gick vi runt i stan och åt på restaurang. Jag har verkligen världens bästa. Jag vill aldrig mer tillbaka till Enköping, jag vill aldrig lämna det här. Men idag och imorgon kommer jag befinna mig i staden jag hatar för jag ska på handledarutbildning med min moster! Och hälsa på min fina syster. På lördag kväll är jag tillbaka här. Men vi hörs i Enköping! Då min polotröja har kommit och jag ska gömma mig i den!

 

Snö

Jag tror ingen förstår min lycka igår, när den första snön kom! Alla säger alltid "sluta tjata om snön, den kommer varje år" men första snön är ju faktiskt speciellt. Iallafall för mig. För tänk i så många länder som inte ens har årstider! Tänk de som aldrig får och aldrig kommer få se en snöflinga! Så första snön ÄR speciell och jag tog vara på de ordentligt med Andreas. Vi njöt, eller han gick och frös ihjäl nästan. Men jag, som inte ens hade en jacka på mig, gick sakta och tog verkligen in det fina vita!
 
Och hur tur har vi inte idag när snön ligger kvar? Jag är lycklig.

Utslagen av utslag

Över natten blev mina utslag värre. Jag vill ta en gaffel och bara riva sönder runt min hals, det kliar och svider så jävla mycket. Igår köpte jag nya hudprodukter till ansiktet, neutrogenas nya grape, de har funkar väldigt bra och jag hoppas de fortsätter funka bra!  Nu ska vi rulla in mot stan och om utslagen blir ännu värre åker jag till någon akutmottagning här i Stockholm..
 
 

Frisk, kall luft

Så mysigt och skönt väder idag! Vi öppnade balkongdörren och det blev nästan iskallt i rummet direkt, sånt gillar jag! Idag ska vi också in till stan, mysa i höstvädret och så. Men nu gör vi lunch så ska tillbaka till köket, puss!
 
 

Slut

Jag är helt slut. I huvudet, i fötterna, benen, axlarna och ögonen. Plus att mina utslag inte blir bättre. Vad är det här för skit?!

Jag följer Black Armys resa genom Sverige och delar av Europa ner till Eindhoven, hade så gärna åkt med men nästa år då följer jag med på bortamatcher också för då har ju jag körkort(hoppas jag..)! Förutom det så spelar jag harpan, lyssnar på go musik och planerar morgondagen. Kram och god natt!
 
Asså titta.. Min fina kille i finkläderna som vi köpte idag till bröllopet. Så fin!!

Unt

Väckte min man med en kopp kaffe imorse, sån flickvän är jag! Sen gjorde jag chokladbollar. Nu har jag en jätte stel nacke/axel, så sjukt ont. Tur att jag har en kille som gick idrott/hälsa på gymnasiet som kan hjälpa. Vilket jag hoppas han gör.

Imorgon är det Eindhoven! Nu ska vi in till stan, xoxo!
 

Tänk en tanke

VARFÖR blir jag alltid dunder förkyld sent på kvällen/natten?

VARFÖR kliar hela jag?

MÅSTE jag bli galen?

VARFÖR har jag fått suget att gå ut och springa en mil i mörka Stockholm?

HUR mår jag egentligen?

TÄNKER jag på mig själv?

BRYR jag om mig själv?

SKA jag gå och sova nu?

JA, god natt.

Run away

Jag vill rymma. Det låter så spännande och vill bort! Låter kanske som jag lever ett jätte tråkigt liv, vilket jag tycker jag inte gör. Hur som helst, jag längtar sjukt mycket till min födelsedag! Då blir det en stor utgång här i Stockholm med alla som vill med! Och jag hoppas det blir många. Annars så har jag redan planerat vad min bästa vän ska få i födelsedagspresent, vad jag ska ge min systerdotter i födelsedag och vad Andreas ska få i namnsdagspresent. Jag längtar sjukt mycket till Jennifer får sin present, så kul!! Nej, jag kommer avslöja mig snart så ska fortsätta spela harpan, puss!
 
Bröderna knas

Ledsen

Jag har fått såna jäkla irriterande utslag runt min hals, jag ser brändskadad ut på riktigt! Jag längtar till min polotröja från H&M kommer så jag kan gömma mig i den tills jag ser normal ut igen. Tänk om det hade kommit innan bröllopet, vilken panik. Nu har jag iaf en månad på mig att läka såren/utslagen. Det kliar, svider, bräns och ser förjävligt ut! Ledsen.

 

Ledsen

Jag har fått såna jäkla irriterande utslag runt min hals, jag ser brändskadad ut på riktigt! Jag längtar till min polotröja från H&M kommer så jag kan gömma mig i den tills jag ser normal ut igen. Tänk om det hade kommit innan bröllopet, vilken panik. Nu har jag iaf en månad på mig att läka såren/utslagen. Det kliar, svider, bräns och ser förjävligt ut! Ledsen.

 

Full fart framåt

God dag! Vi har redan hunnit med en hel del idag. Handlat 4 tunga matkassar, handlat 8 burkar kattmat, tagit morgonrundan, ätit frukost på Subway och handlat NBA 2K13. Nu är jag väldigt mätt och utslagen, så ska spela lite harpan innan vi gör nya äventyr! 
 

Mysmysmys

Nu har jag landat i lägenheten. Vi har ätit, kollat på film och busat med killarna! Imorgon ska vi ha en riktigt jävla mysdag och framför allt en myskväll, det har vi planerat hur länge som helst. Vi ska beställa pizza/kebab, kolla på massa filmer, äta godis, mysa i soffan och bara ha tid för oss. Så behövligt! Det ser jag fram emot jätte mycket!

På torsdag taggar vi till i Eindhoven då AIK spelar i Europa League! Ska bli riktigt kul. Och på söndag är det Råsunda igen. Så brabrabra!
 
Bild från tidigare idag. Fick lockar i håret efter ha somnat med uppsatt hår och BLÖT hår, men det gjorde inte så mycket när håret åkte upp i tofs var det faktiskt fint! 

Du är värdefull

Jag säger det inte tillräckligt ofta och jag visar det inte tillräckligt mycket men jag har världens finaste bästa vän! Hon förtjänar det bästa i världen och hon är så fantastisk! Det finns inget som jag inte skulle göra för henne. Jag älskar henne med hela mitt hjärta och vid hennes sida kommer jag alltid stå. Vi har snart känt varandra i 6 år och det finns inte en enda sekund jag ångrar. Du är stark, du är aldrig ensam för du kommer alltid, oavsett vad, alltid ha mig! Jag älskar dig mest av allt, glöm aldrig det! Du är världens underbaraste människa, genom allt! 


Kyla

Att det ska bli 0-grader på torsdag och minusgrader på fredag gör mig helt galet, jag hoppar av glädje. JAG ÄLSKAR VINTER. Jag älskar kyla! 
 
Nu ska jag packa och äta lunch. Pussen och kramen!
 
Igår tog jag en springtur i kylan, love it!

Äventyret fortsätter

Idag taggar vi om, Europa väntar på oss, det gör även syrianska på söndag. Ih, vilken vecka som väntas! Jag ska börja packa för att åka hem till Stockholm.
 

En speciell plats

Det närmar sig slutet. Det är två allsvenska matcher kvar i våran borg, vårat hem i 75 år och snart är det slut. För att kunna beskriva detta måste man någon gång haft ett moment på Råsunda. Vilket många inte haft. Synd för dem. Det är en speciell plats, vi firade TRIPPELN 2009, vi spelar Europa Leuge iår, vi är i guldstriden också, vi utklassade Djurgården stort och rättvist, vi är AIK. AIK är väldigt speciellt för mig på många sätt. Det är svårt att förklara det men mitt hjärta klappar stark för hela klubben AIK, inte bara fotboll eller hockey, utan hela organisationen AIK. På söndag står vi där igen, på norra stå, hoppar, hejar och skriker fram 3 poäng mot Syrianska. Vi känns som en stor familj på Norra Stå! Man ser på varandra med ett leende, hoppar med varandra och när det blir mål blir hela Norra som en gigantisk fest, det är en häftig känsla! Jag ser fram emot dessa två matcher vi har kvar och jag har ett mål till söndagens match, att få med mig en plast plats hem. Sista jag var på Norra hoppade flera så hårt att några lossnade. Nu ska jag och mina fina gnagare göra det igen. På söndag kör vi och ikväll får vi tacka allt till Backman. Hans prestation ikväll var grym, räddningar, målet, försvaret och anfallet, allt satt på plats. Ännu en gång säger jag det - Framåt stolta AIK!
 

You're the voice

Ikväll är min fina Albertina här och sover över. Hon har somnat för länge sen, sötan! Själv sitter jag och mailar iväg lite jobbgrejer och sånt. Ska bli skönt att snart komma igång och att ha utbildning i jobbet kan vara det bästa! 

Hur som helst, jag undrar över en sak.. När blev Facebook och bloggar tråkiga? Och att jag hellre sitter vid instagram, trodde jag verkligen inte!! Men men. Slänger upp mina senaste instagram bilder här under, puss.
 

Jag saknar dig Gamla stan

Asså... Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men... Det finns ingenting att göra i den här staden. Jag vet inte vad det är men jag mår så dåligt när jag är här. Så fort jag kliver av tåget i Stockholm försvinner allt. Jag tänkte på det igår och när jag befinner mig i Stockholm är jag en helt annan människa. Det är sjukt. Jag trivs så bra i staden, miljön, människorna och allt. Jag kan inte förstå när människor säger att de inte gillar Stockholm, men vi alla är ju olika. Jag älskar att gå från Drottninggatan, följa den stora gatan och gå igenom Gamla Stan. Jag kan gå och prata och bara njuta av allt, jag går in i varje liten butik, jag kan gå tyst och bara ta in allt. Det är så perfekt. Om 50 år vill jag gå på samma gata, känna samma känsla och leva. Jag MÅR SÅ BRA av Stockholm. Hur ska jag kunna förklara det? Jag behöver egentligen inte ha något sällskap alls för att må bra i Stockholm, jag bara gör det ändå. Men att veta att min kille och jag har det så jäkla bra, i Stockholm, gör mig så otroligt lycklig. Jag har verkligen hittat hem där.
 

De vet du

Jag sov bra inatt, inte tillräckligt bra, men helt okej bra. Nu har jag ätit min gröt och ska börja städa på rummet. Gröt är världens bästa frukost, har ätit det i flera veckor nu. ATT jag inte kom på det tidigare?! Så enkelt och snabbt att göra, så kan man ha sylt, äpplen, frukt, ja blanda runt lite. Åh så gött. 

Nej nu måste jag börja städa för att hinna mitt matschema. Så viktigt för mig att äta vid mina tidpunkter nu med alla mediciner. Kramen!
 

Min födelsedag

Ja, min födelsedag 22 december. Tydligen så kommer många gå ut i sina underkläder just på min födelsedag och skrika att dom lever. Jag kommer FIRA! Jag minns min förra födelsedag, åh så jag skrattade!! Bästa dagen förra året. Jag älskar min födelsedag och att fylla år. Inte för presenterna och inte för all uppmärksamhet utan för att det just är min dag, min speciella dag. Oavsett hur mycket jag fyller, det är en speciell dag och jag älskar den! 19 bast i år!!
 
Det här dök upp på Facebook, så jag var tvungen att göra ett inlägg, haha, tönt.

Håller ni inte med?

DET ÄR NÄSTAN ETT SKÄMT HUR dåligt jag sov natten till idag, HUR nere jag varit under hela dagen, HUR trött jag varit och HUR jag mår nu. Men som sagt, jag trodde det var ett skämt när jag vaknade igår natt och var helt klarvaken. Gav mig en bitchslap och försökte sova vidare, hur länge var jag vaken? Allt för länge. Spelade biljard. BILJARD. Något man inte borde göra om man är NYKTER, det är MITT I NATTEN och man BORDE sova. Jag kommer ihåg när vi spelade biljard på hotellet i Kina, åh tiden.

HUR SOM HELST, idag ska jag ta en dubbel dos av min medicin och sist jag gjorde det var av MISSTAG och då sov jag bättre än jag någonsin sovit och jag sov så djupt också. Så jag ska äta min macka först, så jag inte däckar så fort medicinen börjar verka. VARFÖR jag skriver mer CAPS är för jag vill utmärka vissa saker i detta inlägg, kanske ska börja med det, LITE roligt, nej nu överdrev jag. KRAM!
 

Nej inte en sån natt

Öh. Nej. Inte ha en till svår natt. Vakna, vrida och vända mig, vakna och vara klarvaken. Nej fan jag orkar inte. Somnade vid halv tio för jag hade tagit min medicin och lagt mig bra i sängen. Vaknar nu och är pigg. Gick ner och tog upp 3 chokladbollar och mjölk. Mjölk hjälper mig alltid att somna och bli trött. Mjölk är min medicin också, säger vi. Om inte det här funkar kommer jag ta ett till piller. När jag gjorde det senast som jag den bästa natten jag sovit i HELA MITT LIV. Men egentligen borde jag inte ta ett till men om jag måste, så måste jag. Nu ska jag kolla på Supersugen och bli trött!
 

Konrad och Kootra

Här är världens finaste brorsor, bor i Stockholm och trivs som handen i handsken! Så här blir det en liten kattbomb! 
 
 
 

Depp

Ikväll har jag en lite deppig kväll. Känner mig varken glad, pigg eller frisk. Tänker för mycket och för djupt. Men så kan det ju vara. Tidigare idag tänkte jag på hur jag mådde i juli, augusti och vissa delar av september. Hur djupt jag verkligen var i depressionen och vad mina tankar sa. Men nu tänker jag inte tänka på det mer! Nu tänker jag göra kiwi och äpple, min nya favorit kombo! Har precis hoppat ur badet också. Ska göra ett träningsschema! Kramis.
 
Blir alltid lika glad när jag ser söta bilder på killarna i Stockholm, snart kommer jag till er igen!

Nej nej nej, you still suck!

Sverige vann inte. Sverige spelade 4-4 och gjorde en helt okej match. Jag tycker det är pinsamt när alla skriver på Facebook och överallt att det är så bra och värsta bragden. Kom igen! AIK slog Moskva på bortaplan och DET är en BRAGD. Då snackar vi. Inte en match där man bara har tur och spelar som 13 åringar. Men jag fick äta upp mina ord lite när jag dömer ut Sverige hårt. Men man kunde inte göra mycket annat efter första halvleken. Men när mamma börjar skrika "ÅH Zlatan, det är min kille det" och efter matchen gråter när Zlatan pratar, då drar jag fort upp till mitt rum. Haha! 

Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp och ut på min NYA jt-runda. Jajjamen. Natti!

Hittade en studentbild, åh fina tider!

Hittat hem, hittat rätt

Jag har haft världens finaste dygn med världens finaste människa. Min prins. Som jag saknat honom, över två veckor borta från varandra är inte okej. Nu har jag hålla mig en vecka till iallafall.
 
Överraskningsmiddagen var super! Allt gick enligt planer och det var så kul och allt avslutades framför fallskärmshoppningen från rymden, galet, coolt och sjukt! Jag är impad. Nu har jag precis ätit gröt och ska slå på en rulle. Kramen!

Några bilder från mitt hopp, "bara" 4000 metter upp i luften, "bara" 220 km/h

Stolt moster

Jag är så jäkla stolt över alla mina syskonbarn. De är alla så härliga och det är ändå "bara" 2 av 5 som har fått barn än. Och det är redan rullt hus när vi samlas, oj oj oj! Haha! Här är jag och fina Albertina. Året jag skulle fylla 10 år, då blev jag moster åt henne. Stor och stark kärlek åt min fina Abbe. Vi har gjort så mycket tillsammans!


Red wine

Jag älskar vinrött, den färgen är så fin och passar bra till min favorit årstid! Och igår kollade jag runt och hittade dessa skor, hur fina? Åh, älskar dem!
 

Mina älskade

Vad gjorde jag igår? Jo ni, jag var med mina syskonbarn exakt hela dagen. Så jäkla roligt och mysigt vi hade. De är verkligen stjärnor!
 

Mama

Guten morgen! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min fina bästa mammas födelsedag! Och det firar vi med överraskningsmiddag för henne. Ska bli super kul, men innan dess har jag 1000 saker jag ska göra. Vi höres, XOXO!


Titt

Bli mina, snälla...(KLIckA)

Mobbning och räddningen

Nu ska jag öppna upp mig och vara snuskigt ärlig mot er. Den här nyheten upprör och berör mig så enormt mycket. Jag avskyr mobbning och jag vet hur många som säger samma sak men sen mobbar och fryser ut. Jag avskyr mobbning och jag står upp för det, jag vill hjälpa och visa att mobbning är INTE okej. Jag pratar med mina syskonbarn om mobbning, jag vill föra det vidare och få dem att inse saker de kanske inte gör på egen hand.

Det här inlägget kommer handla om mobbning. Det här inlägget kommer innehålla något som jag aldrig pratat med någon om. Inte ens mina närmaste. 

Jag trodde jag gick med en underbar klass i en felfri skola i grundskolan. Tills jag började 7an. Jag har aldrig mått så dåligt som jag mådde, gick varje dag med tunga steg till skolan, huvudet stirrade ner i marken, satt ensam på lektioner, på raster, gick inte och åt i matsalen, skolkade från idrotten, gick från klassrummet när man skulle jobba två och två. Jag har aldrig känt mig så kränkt i hela mitt liv. Det var det värsta skolåret man kan tänka sig. På skolavslutningen i 7an grät jag, lämnade tidigare och var krossade. Ville aldrig mer komma tillbaka och såg egentligen bara en utväg.
 
Skolan i sig är egentligen inte sån dålig skola men att ha en grund som man varje år en dag hyllar och sen ignorerar de elever som är utanför resten av året är fruktansvärt. Att inga lärare, s.k kamratstödjare, ingen gjorde något. Jag fick under min sista termin i sjuan höra ett rykte om mig själv av någon från en annan klass. Jag satt inlåst från 9 på morgonen till 3 på eftermiddag på en toalett och grät. Hur kunde någon säga något om mig? Hur kunde min bästa vän svika mig? Hur kunde min bästa vän stå med de andra, se ner på mig, kalla mig öknamn och säga något så falskt bakom min rygg? Jag var krossad av min egna vän. Sen vände sig alla emot mig. Alla jag hade gått i samma klass med sen förskolan. 

Men jag hade tur det året. För det året träffade jag en äkta vän som sen dess, sen 5 år sen har varit min bästa vän. Men om inte hon hade kommit in i mitt liv då tror jag att jag inte har varit vid liv idag. Jag har aldrig riktigt sagt hur mycket hon betyder för mig, men jag hoppas med hela mitt hjärta att hon vet det.

En vecka innan 8an skulle börja.. Jag hade ångest och var livrädd vad som skulle komma då skolan började. Min fina, älskade vän kom på med förslaget om att jag skulle byta skola. Vilkete jag bad min mamma om och vi kämpade stenhårt med att jag skulle komma till min bästa väns skola och hennes klass. Vilket var tur att jag gjorde! Jag har aldrig känt mig så välkommen och glad som första dagen i skolan i 8an. På Västerleden, skolan på andra sidan stan. Men jag gjorde vad som helst för att slippa Bergvreten, utfrysningen, mobbningen och mina före detta vänner där. Allt jag var med om kunde jag lägga bakom mig.

Jag komer in i min klass bra, fick många nya vänner, lärarna var roliga och skolan var precis det jag behövde. Min bästa vän och jag var sida vid sida varje dag i över två års tid, det var min räddning och det räddade verkligen hela mig och mitt liv. Om inte så vet jag inte vad. Jag är så tacksam över Jennifer och allt hon gjorde, gjort och gör för mig. Hon har alltid varit och kommer alltid vara min räddning. 

Men jag vet tyvärr att det är många som inte får någon räddning, inte hittar någon utväg och väljer istället att skada sig själva och ibland till och med ta livet av sig. Det är sorgligt och gör ont i hela mig. Jag önskar alla ni som går i skolan eller kan på något sätt hjälpa andra, gör det. Det betyder så mycket att få ett välkommande stöd i skolan, det betyder enormt att få ett hej på morgonen och ett hejdå på eftermiddagen. 

I Västerleden var jag även kamratstödjare och var så stolt och lycklig över det beslutet. Många tror att vi som var det inte gjorde någonting, men jag som en gång var på utsidan vet hur mycket en bra kamratstödjare kan betyda. Så räck ut en hand till de som är utanför, de som blir utfrysna och de som mobbas.

Jag har en gång varit där och jag vet hur ont det gör. Det går inte att beskriva känslan när man kommer i en korridor och ser alla blickar, ingen som pratar med en, ingen som vänder sig mot en utan alla som vänder sig bort. Det gör ont. Det känns. Det måste få ett slut. 

Jag älskar min bästa vän, hon har räddat mig och hela min värld. Jag är obeskrivligt tacksam för allt och jag kommer alltid göra allt för henne. 

Men dom som en gång var mina vänner, mina klasskamrater på min andra skola, jag vet inte om jag någonsin kommer kunna se dom i ögonen igen. Det är så fruktansvärt. Och det värsta är när man får "jag visste inte att du kände så" eller "jag visste inte att det var så". Ni visste inte för det var ni som gjorde det. Ni visste inget för ni ville inte veta. Jag skäms över den skolan och över de jag fick möta varje dag. 

Men. MEN, ett stort MEN. (som jag sagt flera gånger och jag kan fortsätta) Om det kommer en räddning, som min bästa vän Jennifer, det räddar hela ens liv, själ och värld. Hela mitt hjärta går ut till henne. När jag tänker på allt hon gjort för mig rinner tårarna. Sån fin vän. Mitt ljus. Min sol. MIN bästa vän!

Jag lovar er, det finns en räddning. Det finns flera men det är inte många som vågar. VÅGA.



JC Everest Black

Dom var mina i några dagar sen åkte dom tillbaka. Den här månaden är JC Everest allt jag vill ha. Skulle vara så glad.. Åh..
 
 

Älskar kyla

Jag älskar kylan som alla klagar på. Jag tycker luften känns så frisk och ren att andas. Jag älskar att vakna på morgonen och se spår av frost. Jag gillar att vakna upp på natten och behöva hämta en extra filt för det är så kallt. Jag trivs så bra i kylan, och vi alla vet ju att det bara kommer bli kallare och kallare. Åh! Jag tar alltid på mig mitt rosa hårband när jag är ute nu, jag ska köpa ett "vanligt" också men när det är pw och jt så är det det rosa som sitter på skallen min!
 

Bus i lövhögar

Tjalala! Började dagen med en tallrik gröt, snuskigt gött. Bra att jag hittat ännu en ny frulle! Duktigt gjort av mig själv faktiskt. Nu har jag hoppat i träningskläderna. Jag har 90% av tiden träningskläder på mig när jag är hemma, det är så mycket skönare än att sitta i t.ex jeans. Och så är jag ju regelbundet ute med Elsa och busar. Som vi ska göra nu, ut och busa i lövhögar! 

Den här oroligt fina och höstiga bilden tog jag igår, ligger uppe på instagram!

Stjärnorna finns här

Den här dagen började jag bra, med en halvtimmes jogg. Nu har jag duschat och ska gå och göra gröt innan jag och mamma åker till syster min! Blir där resten av dagen så ha en fin dag alla ni! 
 
Så här myste jag och Elvan igår, min lilla kille!

Träningsform

Två träningsformer jag gillar är dans och hopprep. Så idag tog jag fram mitt hopprep som jag köpte för några år sen. Perfekt väder att hoppa i, har även tagit fram andra roliga grejer till träningen. Jag ska träna bort min huvudvärk. Sen äta lite honungsmelon. 

Igår kollade jag på halva Love Actually, så bra film!

Jag har inte tappat hoppet

Vilken äcklig skit dag. Vilket dåligt spel, dålig match, dåligt tryck, allt är dåligt idag. Speciellt för oss gnagare. Vissa säger att gulddrömmen inte finns längre för AIK men jag har hopp och jag tror verkligen på laget. Som ni ser..

Nu kör vi gnaget!

Söndags godis

Ingen bra dag. Jag mår dåligt, har huvudvärk och är allmänt pmsig. Har ätit lite kiwi, vindruvor och äpple nu på kvällen, så jäkla gött! Imorgon vill jag vakna på rätt sida, är det måndag igen redan? Jisses! Jaja.
 

Halvtid aka tacopaus

Jag håller 100% med Mutumba, varför spelar AIK som ett mitten lag istället för att spela som guldlaget vi verkligen är! Mot guldet, spela 100% som guld gnaget!

Tar stora steg mot guldet

Om det finns någonting jag verkligen vill iår så är det sm-guld för AIK. Det skulle vara så galet roligt och extra roligt då det är sista säsongen på Råsunda. Det var bara 3 år sen vi tog guld men laget har gjort ett sånt jäkla bra år och verkligen bjuder på sig själva. Jag har haft den bästa säsongen på Råsunda och Norra stå. Att ha fått krama Kenny Pavey, prata med Backman och sjunga så man inte kan prata har verkligen gjort det här året till ett oförglömligt år. för mig, för AIK, för oss supportrar och för Råsunda. Nu är det 1½ timme till match, heja heja!


Sorry, but acab


Blåljus å siren har blivit ett blågult problem

Det var länge sen jag tappade respekten för svenska polisen. Och den har inte kommit tillbaka. Efter allt jag gått igenom med polisen i över 3 års tid så har dem bevisat att de inte är mycket att lita på. Det handlar om väldigt mycket, från väldigt allvarliga och kränkande saker till mindre saker som bli tagen utan anledning. Men ikväll tittade jag på nyheterna, som jag gör varje kväll, och det jag såg.. Svenska polisen har 0 respekt från mig nu. Så sjukt och overkligt hur saker och ting kan hända. Polisen tror att dom har all makt och så fort något händer är dom oskyldiga. Fy. Jag tycker verkligen inte om polisen och det är synd eftersom polisen borde vara de man kan lita på. Åh, nej jag är så jäkla arg!

Efter många mail och samtal i vintras så trodde jag det fanns lite hopp. Men.. Tummer NER till Sveriges poliser.

Myskväll

Vilken mysig kväll jag och mamma har, först har vi handlat(ja jag tycker det är mysigt!) sen gjorde vi tacos tillsammans och nu ska vi kolla på körslaget med lite godis och chips. Igår blev jag ruskigt sugen på att gå med i Svenska postkod lotteriet, fast då med adressen i Stockholm. För här i Enköping vinner man ju aldrig! Haha. Jag har blivit spelberonde. Eller, nej. 

Bild från Instagram, tidigare ikväll och jag kan tillägga att det är riktigt GÖTT att gnaget tog 3 viktiga poäng på Hovet tidigare ikväll. Nu siktar vi mot sm-guldet i fotboll och det kommer vi ett steg närmare imorgon hemma på Råsunda!
 

Min kärlek

Han som får mig att le och skratta när som helst.
Han som får mig att känna mig trygg när jag är ensam.
Han som tog hela min värld och gjorde den färgglad och vacker.
Han som fick mitt hjärta och tar hand om det som ingen annan gör.
Han jag älskar med hela mitt hjärta, mest av allt.
Han är min.
Min kärlek.

Schema

Nu för tiden måste jag planera varje måltid ganska noga. Speciellt med tider. Jag äter 3 olika mediciner, för 3 olika saker, det är 5 tabletter om dagen. En på morgon och en på kvällen, rätt simpelt. Sen en innan jag ska sova, också rätt enkelt. Sen ska två till tas, MEN dom pillerna måste jag ta till något att äta MEN får inte ta några som helst mjölkprodukter 3 timmar innan och efter jag tagit det. Så det blir lite klurigt för mig när jag är en enorm mjölkälskare. Men nu har jag gjort scheman för piller, måltid och dricka. Suck. Men så äre. Det är riktigt svårt att hålla sig till det i början men jag vet att det är viktigt att hålla sig till detta schema för mitt bästa. Men enkelt är det inte!
 

Kärlekens 5 viktigaste

Relation, förhållande, livskärlek. Read it here!

- RESPEKT: Ni vet det där Bibeln sa om att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Ja. Respekt gäller allt från att inte skrika på varandra, till att inte kalla varandra fula saker, lyssna på sin partner och inte göra hen ledsen. Nej, vet du vad jag blir LEDSEN när du sover över hos din tjejkompis efter ni har krökat hela natten och du inte ens hör av dig och jag vaknar i en tom säng - ok baby förlåt fatta inte det pga pucko, vill aldrig göra dig ledsen! *löst* *är geni?* (obs flickan som skriver detta brev har inte upplevt det, men ni fattar). 

 

- KOMMUNIKATION: Att prata om allt är A och O!!! Alltså klart man kan väl få ha nån hemlis så länge det inte är en big deal, små saker är fine... Men händer nåt, tycker du nåt, tänker du nåt - vilket du GÖR - vill du väl dela med dig! Det är så man kommer nära varandra, skapar ett förtroende och undviker irritation. Blir jag minsta sur över nåt så säger jag det, what's the big deal? Skulle aldrig kunna gå omkring med något osagt, som nån jäkla tumör i min bröstkorg... Sen är det upp till din partner om hen har tillräckligt av punkt 1 för dig att lyssna och agera. Prata, prata, prata tills du inte orkar mer och då kan man ju alltid hångla yaaaay!

 

- TILLIT: Man måste helt enkelt lita på varandra i vått och torrt och veta att oavsett vad som händer, kommer hen att finnas där och skulle kunna ta en jävla kula för dig. I would never settle for less. (---> Hit kommer man efter att ha jobbat bra på punkt 1 & 2). Detta leder till min allra bästa grej i hela världen: trygghet. Är du inte genomtrygg i ditt förhållande då vette tusan asså. Kan inte ens föreställa mig.

 

VET DITT VÄRDE: Well, detta är ju lite av mitt livsmotto. Det gäller i allra högsta grad i förhållanden också. Känner såå många, framförallt tjejer, som........... tar skit! Typ: "men han är snäll nykter!?". PUH-lease. Det handlar om _självrespekt_. Alltså, händer nåt litet och hen ber om ursäkt osv, fine, ingen är perfekt och alla gör vi misstag. Men det är FET skillnad på när en person i ett förhållande gör nåt lite dumt och ber om ursäkt och när det handlar om manipulation och att personen försöker ändra dig eller lura dig att hens beteende skulle vara normalt/acceptabelt när man känner i maggropen att det INTE är det. Du har rätt att ställa krav!! Du är inte jobbig!! (Dock finns det så klart gränser, ppl). Det handlar om att du är världens bästa tjej/kille och du förtjänar ALDRIG mindre än en person som får dig att känna dig som det varje sekund av varje dag och vice versa.

 

- VAR SNÄLL OCH OMTÄNKSAM: Typ de mest underskattade egenskaperna men ändå de viktigaste?? MEN. Ett viktigt men. Jag har själv hamnat i situationer där jag bara ger och ger och ger. Pga är SÅ JÄVLA snäll. Haha. Nej men ni förstår. Och så märker man inte att man inte får något tillbaka? Du är alltid snäll och gullig, du kompromissar alltid, du styr upp allt jämt, du är den enda som städar, du försöker nå ut, du försöker lappa ihop, du är den enda som supportar, du bjuder alltid.................. Och så sitter man där helt jävla tom på energi för din partner är en taker. Och det går inte. Man ska ju ge OCH ta! Din partner är ju din bästis och vem fan är inte skitsnäll och omtänksam mot sin bästis jämt liksom. Är inte det ganska självklart...............?


We'll keep on fighting

Känslan.. När jag vaknade imorse... Gick upp, kollade ut och såg FROST på taken, åh då blev jag allt glad! Jag älskar vintern och allt vad det innebär, jag är en riktig vinterperson och redan för någon dag sen hade jag funderingar kring att i framtiden köpa ett ställe i Alperna. Alperna är så vacker under hela året! Jag har varit där när det varit 30+ grader och -20! Det är alltid lika underbart. Jag har klättrat, klappat kossor, åka snowboard och massa annat i Alperna. Så att ha en bostad där skulle vara en dröm.


Idag är jag själv igen, jag är alltid själv nu för tiden. Jag ska planera lite mer inför mammas födelsedag nästa söndag, hon har ingen aning men hon kommer få en överraskningsmiddag med nästan alla! Nästan alla hennes barn(alltså mina syskon), kompisar, familj, släkt, nära och kära! Jag VET att det kommer bli helt kanoners!

Idag ska jag börja mitt bakande. Tänkte baka en kladdkaka tills ikväll. Mamma och jag ska ha tacokväll och då blir nog kladdkaka bra som efterrätt! 

Nu ska jag få in allt jag vill säga i ett enda inlägg..

Det känns konstigt att vara i Enköping den här helgen, jag är aldrig i Enköping längre, speciellt inte på helgerna. Jag avskyr den här staden och saknar verkligen Stockholm. Men snart är jag tillbaka där jag ska vara. Puss!


Samtal med pojkvän

Ringer till pojkvännen och vill prata lite... Samtalet:
Han - åh han är livrädd för min fot!!
Jag - äh ah okej men...
Han - asså han bara hoppar upp i luften, asså shit han är jätte rädd
Jag - mhm jaha..
Han - han är rädd för min fot, men lilla gubben... Här prata med honom
Jag - ... WTF

Lögnare

Det här med att sluta äta vissa saker och börja äta andra saker och HÅLLA sig till det.. Är inte det enklaste.

Kanelbullar

Om det finns något jag aldrig kommer sluta älska så är det kanelbullar! Och dagen till ära så är det kanelbullens dag. Jag gick till ICA efter min springtur och köpte 4 st, vi får se hur många som kommer vara kvar när mamma kommer hem ikväll men en ska hon iallafall få. Jag önska jag kunde baka egna. Det ska jag fan ta och göra i vinter, i vinter ska jag lära mig baka!! Nu lovar jag lite för mycket, jag ska försöka lära mig baka, om vi säger så. Nu blir det lunch sen kanelbullar. Puss


Mina bullar, bild från instagram.

Trött, saknad, vilja, kärlek

Jag är trött på människor som verkligen inte har någon respekt alls. Jag är trött på människor som aldrig finns där. Jag är trött på människor som låtsas vara allt dom säger men sen sviker om och om igen. Jag är trött på såna människor.

Jag saknar min pojkvän. Jag saknar överflödig kärlek. Jag saknar äventyr. Jag saknar träna på gym. Jag saknar överraskningar. Jag saknar min stad.

Jag vill börja jobba. Jag vill flytta. Jag vill gå på bröllop. Jag vill inte veta. Jag vill bli överraskad. Jag vill träna. Jag vill vara 120% frisk. Jag vill sova bra. Jag vill vara löjlig. Jag vill ha mer pengar.

Jag älskar min fina familj. Jag älskar Stockholm. Jag älskar mitt kommande jobb. Jag älskar framtiden. Jag älskar min Andreas. Jag älskar Jeffrey Campbell. Jag älskar vintern. Jag älskar.

RSS 2.0