Dag i stan

Alltid härligt med en dag inne i stan, inget får mig så lugn och glad som Stockholms innerstad! Mys. Jag fick med min jeans och världens mysigaste stickad polotröja hem. Jag är nöjd men mest för att jag har hittat de perfekta skorna som blir mina om ca en månad, det är till gymmet och jag dog lite när jag såg dom. Så jäkla läckra! Under tusenlappen (999kr hehe) och jag har aldrig varit med om någon mer färgglad sko! Jag kommer rocka gymmet i höst och vinter med skorna! Så länge håller jag de lite hemligt..
 
Jag sitter i min nya tröja och dör lite för den är så skön. Jag tänkte ta XL för att få den verkligen gigantisk, men jag minns min miss förra året då jag beställde hem en polotröja från H&M i XL och den gick längre ner än mina knän.. Så fick bli en L, den är nästan lite för stor men jag klarar mig! Hellre för stor än för liten. Jag satte mig och stickade i över en timme när vi kom hem, skulle egentligen ut på en pw men hade ingen ork i fötterna efter stan. Puss!
 
 

Stickning, lys melk och rosa bananer

Igår kväll satt jag i över tre hela timmar och stickade nonstop. Det är så mysigt tycker jag! Speciellt det som stickningen ska bli till slut. Men idag blev det stopp för allting blev en stor knut efter många om och men klippte jag garnet och nu har det äntligen löst sig! Jag fick 3 garnnystan av mormor för en vecka sen och nu ska jag börja på det andra. Det går undan! Om jag fortsätter i den här takten har jag allting klart om två veckor ju, men det tvivlar jag på. Men om kanske 3 veckor.. 
 
Samtidigt som jag stickar så lyssnar jag igenom ALLA mina Spotify listor, från den allra första listan till den nyaste.Det är lite roligt tycker jag! Och ikväll har jag även lys melk och rosa bananer i en påse bredvid mig! Klagar inte på den här mysiga kvällen!!
 
 

Perfektion

Jag var så taggad inför morgondagen på Gröna Lund och åka verkligen ALLT. Så fick jag ett samtal tidigare idag och Albertina ligger med hög feber och är sjuk. Så det blir inget Grönan iår. Riktigt tråkigt men jag hänger inte läpp för det, vi tar tuben in till stan imorgon och kör en heldag där! Mitt mission är att hitta nya jeans. Det är alltid svårt. 
 
Idag var vi i Vällingby där det var fullt med folk då det är Vällingbydagarna igår och idag. Jag har ont i magen idag, troligen efter stark mat igår. Jag ska vila lite med Bruno Mars i öronen, han är världsbäst. Jag har älskat honom sen första låten!
 
Han är perfekt, skulle dumpa allt och alla för denna snubbe! MUMS.
 

Det handlar inte om AIK eller Djurgården

I detta läge har alla supportrar fått nog av polisens övervåld. Jag har bevittnat det x-antal gånger, alltid i sammanhang med fotbollen. Det finns hat mellan alla lag, speciellt när det gäller derbyn som gårdagen. Men i detta fall handlar det inte om AIK attackerar Djurgården eller tvärtom. Efter gårdagens match vet jag tre personer som blev svårt misshandlade av polisen. Ena personen fick batongslag mot huvudet och nacke innan matchen och fick åka till akuten, missade derbyt och fick tio stygn. Den andra blev sprejade med pepparspray samtidigt som batongen slog hårt mot personen. Den tredje som misshandlades allvarligast låg på intensiven med en allvarlig hjärnblödning. Han hittades av personer som vittnade poliser som stod och slog med batonger mot hans huvud. Jag mår illa av att ens skriva det här inlägget. Men problemen är inte färska, det här har pågått länge. Jag minns ju sista matchen på Råsunda förra året då polisen stormade Norra stå när vi lugnt tackade för de 75 åren. Jag minns AIK-Göteborg förra året då jag blev tagen av polisen och jag fick se flera bli attackerade av hundar och batonger. Jag minns ett derby då vi var på väg mot tåget då polisen sprang mot oss med batonger. Jag minns en hockeymatch då polisen återigen drog upp batongerna och slog personer till de inte kunde försvara sig längre. 

Det är nästan en självklarhet att man ska ha respekt för polisen, speciellt i fotbollen och hockeyns värld. Men det finns en gräns om vad polisen får göra. Jag har varit i kontakt med en polis över mail och har sagt mina synpunkter och trodde verkligen problemen kunde tas på allvar men det verkar inte fungera så. Poliser har länge använt övervåld mot supportrar och det skrämmer mig för supportrarna blir yngre och yngre. Det är läskigt hur mycket makt polisen verkar ha ibland. 
 
Men som sagt, det är klart man ska ha respekt för polisen eftersom dom gör ett så otroligt viktigt jobb, ibland. Och eftersom jag, som många andra har bevittnat övervåld mot supportrar i flera år och det blir bara allvarligare med tiden så tror jag att det kommer innebära döden för någon supporter om det fortsätter så här. Precis som den här otroligt berörande artikeln säger. Snart dödar polisen den första supportern. Det är läskigt men sant. Tyvärr är det inte överdrivet skrivet heller. Och det kan jag m.fl. vittna om. 
 
Jag har personligen ingen respekt för polisen längre, inte i dessa tillfällen. Om det skulle hända något innan, under eller efter en match skulle jag ärligt inte söka upp polisen efter hjälp, jag skulle hellre be en främling brevid mig om hjälp. 
 
När såna här händelser och situationer har hänt så vänds hatet mot polisen, inte mot lagen eller supportrarna i andra laget. Nu har vi återigen enat, en gång för alla, för att få polisen att sluta använda övervåld gång på gång på gång. Övervåldet ska vara slut. Men det kommer ta lång tid innan det händer något, det har jag märkt klart och tydligt. 
 
Sen finns det ju en riktig pajas till polis som sätter Bajen klibba på sin hjälm när han/hon ska följa med AIKsupportrarna i marschen. Det är ofattbart dumt och jag förstår verkligen inte hur den personen kunde få ha det.
 
Något måste hända, fort. Att det ligger en kille på sjukhuset som fått så starka slag av polisen med batonger är så otroligt sinnessjukt. Jag hoppas innerligt att han klarar sig fint och kan anmäla detta. Dock så vet jag nästan att ingenting kommer hända. Det är sorgligt att 2013 ser ut så här. För som sagt, det här är inte första gången någonting händer.. 1312! 
 
 

Ge mig sömn

Jag vill få sömn. Återigen en natt utan sömn. Jag vakna flera flera gånger i natt och vaknade till slut med huvudvärk, ont i ögonen och öm i hela kroppen. Funderar på att ta ett bad. Vågar knappt gå ut på balkongen längre efter skottlossning, jag tycker det är riktigt jäkla läskigt! Det är knappt någon som varit ute idag..
 
Vill nu bara ha hem Andreas så vi kan få våran dag tillsammans, eller snarare kväll. Men ni fattar. På söndag är det Gröna Lund och imorgon en dag inne i stan. SÅÅ länge sen, jag längtar så jag nästan spricker!!
 
Gröna Lund 2009

Rån och skottlossning

Nu tänker jag inte fokusera på derbyt i detta inlägg. Jag är varken bitter eller glad. Men det har hänt en del andra allvarliga händelser idag. Först skedde ett misslyckat rån i en smyckesbutik, som tur var blev alla inblandade gripna rätt snabbt. Men sen vid sex på kvällen skedde skottlossning på vår gata, så jäkla läskigt! En man fick flera skott, 2-3 skott i benet och blev liggandes på marken till polis och ambulans kom. De skyldig hann fly, en blev senare gripen men flera andra personer är fortfarande fria. Så himla läskigt.. Polisen har knackat dörr men det hjälper inte så mycket tror jag tyvärr.. Jag hoppas alla grips och att vi kan flytta härifrån snart. Vill fasiken inte bli skjuten!!
 
 

Sömnlös

Igår kväll tog jag en promenad/jogg, det var så jäkla skönt! Äntligen tillbaka. Och med mitt rosa band på huvudet känner jag mig alltid ostoppbar! Dock så blev natten ett helvete, för två dagar sen tog sömnmedicinen slut och första natten gick det helt okej men inatt fy så hemskt jag sov! Jag trodde att jag skulle slippa hämta ut ett nytt paket men måste nog göra det ändå. Jag är riktigt trött och seg idag pga sömnlösa natten.
 
Om mindre än sex timmar börjar matchen, ser verkligen fram emot den. Igår vann Malmö med 3-0 och leder nu Allsvenskan men det finns fortfarande chans. Men då är tre poäng ett måste ikväll. 
 
 

Dan före dan

Idag vill nog de flesta Stockholmare att dagen ska gå snabbt så torsdagen ska börja, dagen med det stora D, derbyt med det stora D. Djurgården har misskött det mesta när det gäller med biljetterna. Igår släpptes 500 extra biljetter som ingen gnagare skulle fått reda på om man inte klickar sig in på Djurgården fotbolls hemsida. Tråkigt men det är djurgården som förlorar på detta, inte AIK. 

Jag ligger och har fruktansvärt ont i magen idag, känner mig inte alls bra. Men det lär gå över. Det är en hel del bollar i luften nu känns det som, en helg som måste pricka i tid ganska bra för att allt ska gå som det ska. Och morgondagen som känns osäker men ändå ganska klar. Jag ser verkligen fram emot Gröna Lund på söndag, det kommer bli så jäkla skoj med mina två favoriter!!
 
Härliga bilder, underbara minnen från derbyt förra året. En av de bästa matcher jag varit på, obeskrivligt..
 

Uppkörning och grejer

Jag har tagit ett ganska stort och VÄLDIGT jobbigt beslut. Min uppkörning samt teoriprov har jag fått lov att flytta upp. Ca en månad. Jag kör bra och jag vet att jag skulle klara uppkörningen idag men det är teoriprovet jag måste plugga mer till och så måste jag göra halkan och riskettan, därför har jag fått lov att flytta upp den. Otroligt otroligt tråkigt men jag passar på att köra så fort jag är i Enköping och jag pluggar så ofta jag kan. 
 
Hur som helst. Just nu håller jag på att fixa med mitt finger, jag hällde ju 100 grader varmt vatten över handen för någon vecka sen och nu har det läkt och jag måste ta bort "skalet". Lite äckligt men jag är SÅ glad att det är läkt och fint! 
 
 

Stel som en ko

Halloj. Jag är stel som en ko i kroppen idag, tänkte ta mig ut på en promenad lite senare så kanske det bli bättre då. Måste säga att det är ruskigt kallt på nätterna! Men jag tycker det är mysigt, speciellt när klockan slår 19.30 och det är som nattsvart ute. Idag har jag ett telefonmöte om ett nytt jobb. 
 
Igår var det ingen bra dag för oss gnagare. Fotbollslaget spelade skit på Göteborg och på Hovet förlorade man på straffar. MEN vi ser framåt, på torsdag är det derby på Tele2 och redan på måndag är det hemmamatch mot Öster. En till sak om AIK, jag fick mail från AIK shop som skrev att tjocktröja jag vill köpa är slut och kommer inte in igen!! Men dom tröstade med att inom kort kommer det massa nyheter, vilket jag hoppas blir någon snygg tjockiströja.. Ha en fin tisdag!!
 
 

Grön söndag

Den här veckan.. Nu är det måndag. Som alla andra längtar jag till helgen. På söndag har Gröna Lund extra öppet hela dagen och det är FRIA ÅK, alltså - det är bara inträde som kostar (130 kr) och sen gratis åk så länge man orkar! Fantastiskt! Jag och Albertina ska dit och rocka loss. Äntligen, massa karuseller och skoj, precis vad jag behöver!!
 
 

Stay fucking strong

Det är mycket som händer, mycket som har hänt. Allt gör så ont. Ibland vet jag inte var jag ska ta vägen, hur jag ska tolka allting, hur jag ska hantera det. Jag känner att jag har ingen att vända mig till. Jag känner mig vilse. Imorgon är det måndag, det är en ny vecka och den veckan ska jag fokusera på mig själv. Hur ska jag kunna göra saker för andra om jag knappt vet hur jag ska leva morgondagen? 
 
Det handlar inte om någon relation, någon speciell person, det handlar om mig. I ett år har jag känt mig helt lost. Det finns guldklimpar i livet men jag känner mig nere i något hål och jag vet inte hur jag ska ta mig upp. Det är dags att börja tänka stort, förändra och arbeta.

A love no one could deny

Mina ögon svider, i 24 timmar nu. Mina ögon svider från tårar, från sorg och ångest. Jag vill resa mig, men inte utan dig. 


Gömmer mig under täcket och vill inget annat än vara lycklig. Med dig.

Andas ut, andas in

Efter massa problem med tidrapport och lön osv är det äntligen fixat. Efter en helt sömnlös natt igår känner jag att jag kan sova i ett dygn. Jag har haft feber och varit sänkt i två-tre dagar. Nu vill jag bara sova, tungt och länge. Nu har jag kollat på Cougar Town och ska sussa, äntligen. Du är så jäkla efterlängtad din snygga jävel aka sömn.
 

Bluff?

Det känns som allt med det nya jobbet är en bluff. Idag fick jag sms från en tjej som precis slutat där, som har jobbat sen i februari och hon berättade att hon inte fått en enda lön!! Helt sjukt ju. Han vi jobbar åt (personlig assistent) hade hela tiden sagt att det är hennes ansvar att fixa så hon får lön osv, hon har nu kallat in facket och hon berättade att det höll på att lösa sig, nu. Över ett halvt år har hon jobbat utan lön. Förstår ni varför jag vill lämna skiten? Jag skulle jobbat 18 timmar imorgon men har sagt nej pga sjukdom. Jag ska fylla i mina bankuppgifter så de timmar jag jobbat ska jag få betalt för sen säger jag upp mig. Jag har aldrig varit med om något liknande.. Det känns ju som själva jobbet är en jäkla bluff, alltihopa. 
 
Nu fokuserar jag på mina andra uppdrag jag har i höst och vinter. Jag längtar efter mailet om info och kallelsen. Ska också förbi Röda korset i nästa vecka på möte. Det är skönt att jag har massa bra att fokusera på istället för på den andra skiten. KRAM!
 
 

Sjukling

Jag är så glad över allt stöd. Det är inte det enklaste att säga upp sig, oavsett vilket jobb det är och oavsett om man trivs eller icke. Idag vaknade jag sjuk och har troligen blivit smittad av min finaste då han har varit sjuk/förkyld i flera dagar. Så det blir inget jobb i helgen. Får vila och ta det lugnt. Jag jobbar sista veckan nästa vecka, har bara tre pass tror jag. Sen ska jag också fara runt i stan på olika uppdrag som kommer bli riktigt skoj! 
 
Sen så måste jag ju tillbaka till Enköping. Jag har knappt nå kläder här, har lite panik över det. Idag ska jag vila och fixa lite i lägenheten. Kan till och med ta ett till bad ikväll då jag vill bli frisk asap. Hörs later!
 
 

Lycklig i olyckan

Jag är så lycklig samtidigt som jag är så olycklig. Det är så mycket som händer, så jäkla mycket skit. Jag har bestämt mig för att säga upp mig, inte från RK utan från det nya jobbet. Efter gårdagens pass bestämde jag mig. Jag får inte berätta så mycket men det har hänt så himla mycket de pass jag jobbat, jag har blivit lurad och känner mig helt förstörd. Det som får mig glad nu är väldigt mycket och det gör mig både starkare och mer säker på att det är rätt beslut att säga upp sig. Jag har så mycket som händer i höst, så mycket skoj! Jag var på möte idag hos unicef och träffade jätte goa människor, träffade en kvinna från Kanada som var på besök, hon har blivit min nya förebild! Och imorgon får jag mer info om ett annat projekt som kommer nog bli det bästa jag gjort hittills i mitt liv! Galet bra känns det!
 
Så det gör inte så mycket att jag måste säga upp mig, faktiskt. Såklart är det tråkigt men att ha blivit lurad och trampad på på olika sätt så känns det mer än rätt. 
 
Jag och min älskade tog ett bad ikväll, så jäkla mysigt. Är så lycklig att ha just honom! Saknar familj, vänner och störst av all saknad går till Elvis. I nästa vecka åker jag nog hem till Enköping. Jag börjar må dåligt av saknad. Icke bra. Nu vill jag bara att det ska bli fredag så jag får mera info om projektet som komma skall. Åh, så glad jag är att jag gör detta! Jag kommer berätta mer när jag vet mer, vet inte så mycket än. Kram!
 

12 år

Jag börjar jobba om lite mindre än fyra timmar. Egentligen är det rätt enkelt att åka till jobbet, jag åker tunnelbana till Alvik och där byter jag till Tvärbanan och jobbet är på slutstationen. Men idag ska jag åka ända till Rissne för att lämna nycklarna åt A, hatar att ha en nyckel.. Så sen får jag åka till Centralen och åka till Gullmarsplan och sen ta tvärbanan. Så ska strax börja åka.. Är så öm i hela kroppen plus att jag har min fot lindad, igen! Ha en fin dag, jag slutar 24..
 
 
Idag fyller min pälsboll, min lilla skatt 12 år!
 

Övertid och övertrött

Igår gick jag runt och mådde kasst, kände mig hängig och förkyld. Senare på eftermiddagen fick jag sms att en på jobbet är sjuk och jag måste hoppa in. Dog nästan när jag såg det. Så alarmet ringde fyra imorse, 45 minuter senare var jag ute. 17.30 lämnade jag jobbet, 1½ timme övertid. Jag är död i fötterna, har cyklat som en tok idag. Imorgon jobbar jag 14-24... Jag vill bara få en dag ledigt! Men är schemaansvarig den här veckan och nästa, så får räkna med det här. Men på torsdag ska jag på mitt roliga möte! Äntligen lite skoj..
 
 
Gissa vem som fyller år imorgon då?!

Förkyld

Idag blir det v-i-l-a. Jag kände mig så hängig igår på jobbet och mådde inte speciellt bra. När jag vaknade imorse hade jag riktigt ont i halsen och huvudet, snorig och slutkörd. Jag började blöda näsblod också.. Hatar det. Får klä mig varmare när jag åker hem sent på kvällarna och går upp 4 på morgonen. Nu - vila. 

Låt aldrig hoppet försvinna

Jag är en vintermänniska, behöver inte skriva det 1000 gånger för att någon ska förstå det. Jag lever för vinter årstiden! Kyla, snön, julen, allt är så jäkla mysigt, vackert och underbart på vintern! Jag vet inte varför men för varje år som går längtar jag mer och mer till snön faller, kanske för jag vet hur lycklig och hur bra jag mår då! Jag har redan slängt ihop en jullista på Spotify, planerar december månad och längtar ihjäl mig! Jag vet hur bra jag kommer må i vinter, hur fin jag kommer vara (min nya frilla som kommer!), hur lycklig, kall och vit vintern kommer bli! ÅH!
 
Många tycker det är för tidigt att tänka på vintern eller att ens längta. Men om man mår så som jag gör under vintertiden så skulle man förstå. Jag längtar verkligen efter promenaderna i snöstorm, julen, decembermånad. Jag överlever hösten för jag vet vad som komma skall. Säg, finns det någon finare, roligare och underbarare årstid än vintern? NEJ! Puss.
 
 

Total eclipse of the heart

Idag har jag jobbat, 6-16 men jag fick sluta 14. Riktigt skönt. Jag måste säga att jag ändå föredrar att jobba 6-16 istället för 14-24. Imorgon jobbar jag dock 14-24. Blir att sova tidigt och skönt inatt. Har varit hemma ett par timmar och ätit och slappat. Det känns inte som helg då jag jobbat. Men ska vila och ta det lugnt resten av dagen. Är ganska slut!

Höst

Nu när det är september har vi ju klivit in i hösten. Det gillas och ogillas. Gillar hösten för - kläderna, myser, mörkret, vintern snart kommer, färgerna på löven, maten. Ogillar hösten för - alldeles för mycket regn, mörkret. Så gillar nog hösten mer ändå. Jag ser fram emot att köpa kläder! (Som jag fortfarande inte gjort på över 9 månader!!) Och så ser jag fram emot maten, alltså varm soppa, massa roligheter med blomkål! Jag älskar blomkål, när jag åt strikt LCHF åt jag blomkålsris och korvstroganoff som var en stor favorit! Jag gillar att ha blomkål i ugnen till t.ex kött och en sallad. Byter gärna ut pasta och ris mot blomkål! 
 
Jag ser fram emot hösten trots allt och jag ser fram emot vintern så jäkla mycket! Det är dags för mig att verkligen njuuuta av vintern iår! Ta vara på vintern och det finns inga bättre att göra det med än mina syskonbarn!
 

Det här är min sanning II

När jag pratat mer och mer med Slampan har det visat sig att det är otroligt nyttigt. Vi har pratat och pratat, nästan varje dag. Om allt. Det är skönt att börja på ett nytt blad. Att kunna berätta vad som hänt under de åren vi inte pratat och diskutera, få råd och tips är så skönt. Speciellt från en person utifrån. Att ha orken att berätta om det psykiska och känna att en person varken trycker undan eller ignorerar hjälper mig så otroligt mycket. Ibland kan jag känna att jag borde hålla tillbaka, då gör jag det men då ber han mig berätta mer. Det är kanske det här jag har behövt. Någon att verkligen verkligen prata med. Igår sa han att jag borde göra det som gör mig glad och lycklig istället för att göra något som trycker ner mig och får mig att må mer psykiskt dåligt. Jag har bara kört, jag har varken tänkt på vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Igår satt jag och verkligen tänkte. Det är dags för en ändring, eller tusen. Jag klarar inte av att må psykiskt dåligt när jag känner att ingenting hjälper längre. Jag förstår fortfarande inte riktigt varför det kom som en bomb med depression och panikattacker. Jag vet inte om jag vill veta men jag vill få en lösning. Jag vill jobba på att bli bättre och jag sätter fortfarande inte mig själv i första hand. Jag tänker mer på hur andra ser mig, hur andra vill att jag ska vara, hur andra kommer må om jag gör si eller så. Varför? 
 
Jag vågar fortfarande inte tänka för mycket på något. Jag vågar inte ta en annan väg än den väg andra säger åt mig att ta. Jag känner verkligen inte igen mig. Jag vill komma ut ur detta, men jag säger det ofta och det kommer inte hända på en sekund. Jag måste jobba på allt. Så vart ska jag börja?! Hur ska jag börja?! Så många tankar. 
 
På torsdag ska jag på ett riktigt roligt möte som jag ser fram emot jätte mycket! Men så kommer tankarna - vad om hen tycker att jag inte ska göra det? För mig är det jätte jobbigt just nu, om jag får en blick eller en arg ton mot mig känns det som ett slag mot magen. Jag vet inte om jag mår sämre nu än vad jag gjorde för en månad sen, jag vet inte vad det är som pågår. Jag vet inte om jag borde byta medicin eller om det är något som jag ska förändra. Jag vill gråta mig till sömns varje natt. Jag vill inte prata med någon. Jag vill ingenting. Jag mår så psykiskt dåligt nu.

Allergisk reaktion

Jag har fått antingen något virus eller en allergisk reaktion. Mina ögon är röda/blodsprängda, jag har röda utslag på armarna, min hals har blivit tjock och den svider/kliar/gör ont. Jag har inte orkat röra på mig alls ikväll. När jag kom hem la jag mig ner och har inte rört mig ur fläcken förutom hämta macka och gå på toa. Jag känner mig inte alls sjuk så tror det är någon allergisk reaktion, men för vad vet jag inte.. Jag konstigt och halsen gör ont bara av att andas. Så länge den inte sväller upp så jag inte kan andas.
 
Nu ska jag kolla på film och försöka sova. Vill vakna upp utan några besvär och besymmer imorgon!
 
Jag känner att det är dags att börja knäppa nya bilder!

Hejhopp

Sitter och kollar på nyheterna, faktiskt intressant med det hela nu när Obama är i stan. Jag ska springa till ÖoB strax, skulle köpa något speciellt men har glömt. Får gå där inne och kolla och se om jag kommer ihåg. Jag har ett skypemöte senare. 

För övrigt är jag sur på Tele2 Arena/Dif. Varför tar jag lite senare. Nu ska jag springa till affären. Det är så mycket poliser som åker här ute..

What to do, what to say

Magsjuk eller inte? Jag vet verkligen inte. Men något stämmer inte. Jag har mått illa i flera dagar, natten till igår höll jag på att kräkas och får knappt i mig mat. Men ska snart fixa lite fisk och sallad, det går allt i! 
 
Samtidigt håller jag på att planera lite om framtiden. Jag har en del saker på g nu. Det är otroligt skönt att få vara mentor och få ha en mentor på RK. Det hjälpte mig jätte mycket när jag var där sist och får hjälp om vad som är rätt att göra osv. Fint väder idag, egentligen skulle jag in till stan men telefonen ringde och fick skjuta upp mötet för Obama är i stan och det är avstängt nästan överallt. 

Ska hoppa in i duschen, sen laga mat, sen gå ut på en promenad. Behöver rensa tankarna, dock blir det bara fler och fler tankar..
 

Äventyr

Idag fick jag höra "om man skulle leva med dig skulle varje dag vara ett äventyr", då nästan svimmade jag av lycka. Det är precis så jag vill ha mitt liv! Ah, älskar äventyr och nya upplevelser! 
 
Jag längtar så mycket till nästa år, det kommer nog bli ett av de bästa åren i mitt liv. Vintern iår ser också lockande ut! 

Söndag

Helt slutkörd idag. Försöker hitta ny, bra musik men hittar inget.. Jag ska strax gå till coop och handla, sen tvätta vid 19 och sen sova. Har så ont i fötterna också, så innan vi ska tvätta ska jag ta en bad. Har smörjt in fötterna två gånger idag. Imorgon är jag ledig, fick sms imorse om jag ville jobba idag och imorgon, dubbelpass som igår, nej tack jag behöver vila upp mig. Annars är jag rädd att bli utbränd/gå in i väggen med depressionen och skit. Men imorgon ska jag äääntligen in till stan! Det var så länge sen. FÖR länge. Nu ska jag sätta på mig kläder och gå till coop, det var såååå skönt att sova länge idag! KRAM.
 
 

Ont, överallt.

God morgon god morgon! Typ. Jag somnade så jäkla sent igår. Var hemma vid 1 och somnade flera timmar senare. Vaknade vid 11 och nu tänker jag somna om. Det är faktiskt söndag och jag har ont överallt. Jag har aldrig haft så ont i mina fötter som igår och idag.
 
Tackar Borges för jag åkte hem med ett leende på läpparna inatt. Nu ska jag sova och bli människa igen!
 
 

RSS 2.0