Tur jag är gnagare

Det här är så jäkla sjukt. Jag kan knappt beskriva lyckan som gick igenom hela mig och genom alla Sveriges gnagare ute i landet när domaren blåste. AIK spöade Moskva på bortaplan. Jag vet inte om jag kommer kunna smälta detta ikväll, men på söndag hyllas dom på Råsunda. Och imorgon på Arlanda. Helt sjuk, vilken lycka, vilket år för AIK. Jag är sjukt glad och uppspelt nu, skulle egentligen behöva gå och ut springa av mig all energi men jag vilar i sängen framför en film och taggar inför denna svartgula helg. Kramen!


SÅ JÄVLA BRA

Jag satt och hoppade, skrek och grät av lycka när AIK sköt in 2-0 mot Moskva, Moskva som är 16de bästa laget i världen. MOHAH! På söndag hyllar vi våra hjältar!

Krossa Ryssland

AIK är i Moskva och gör en galet bra match, 1-0 efter 6 minuter. Moskva är de 15e bästa laget i Europa! Tänk att AIK kan spöa dem, på deras hemmaplan! черный и желтый улице! (Svart gult gatan fram!)


Ingenrubrik


Inget

Idag känns ingenting bra. Jag fick smset jag väntat och längtat efter men ingen lycka, ingenting. Bort lika fort som dom kom. Allt, inget. Ingenting är bra idag, jag känner mig så jäkla nere och mår inte alls bra. Idag vill jag inte finnas. Inte alls. Inte ett dugg.

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded



Glass i stora lass

Oavsett årstid så älskar jag glass. Igår köpte jag glassen på bilden från Willys, visade sig vara riktigt riktigt god! Och den kostade bara 25 kr och var mycket mer än i B&J! Hoppas den finns kvar till nästa gång jag är där. Fanns i flera olika smaker, jag tog i mintchoklad, yum!

4 november

Jag räknar inte ner, jag längtar inte dit men den 4e november är den absolut sista matchen på Råsunda, någonsin! Idag blev det slutsålt på norra mellan/nedre. Tur för mig som har biljett. Klickade in på deras hemsida imorse och möttes av denna pudding, match på söndag! YAY. 



Tvättdag = inga kläder

Igår var jag och mamma i Erikslund, shoppade loss. Jag köpte den perfekta skinnvästen, åh är så kär i den! Jag älskar skinn, skinnjackor och skinnvästar. Och förra året köpte jag ju den finaste skinnjackan så då fattades bara västen, men inte nu längre. Sen köpte jag lite annat som - nya jeans, ett maffigt halsband, en snygg topp, en av hösten måste(den stickade). 

Jag ber om ursäkt för uppdateringarna, som inte funnits där. Men min kropp och jag samarbetar inte längre. Jag är trött 8 på kvällen, somnade runt 10 igår och vaknar 4 imorse. Gick då och tog ett glas mjölk, hoppade ner i sängen och spelade spel på mobilen i en timme. Nu på morgonen har jag tvättat och ätit frulle. Har inga kläder att sätta på mig förutom de nya, vilket jag inte vill använda nu. Hur som, snart är det helg igen och då väntar det bästa jag vet.. Stockholm!

En glad nyårsafton

Är det bara jag?

Ähm.. Är det bara jag som är förvirrad av nya blogg.se? Öhm..

C-vitamin

Igår köpte jag brustabletter, c-vitamin med hallon smak. Jag älskar den! Smasken. Har i tanke att ta ett glas till frukost. Jag är inte så insatt i vad som finns i vad när det gäller vitaminer och grejer. Så jag googlade c-vitamin och det visade sig att c-vitamin finns i bland annat broccoli, blomkål, vitkål, citrusfrukter, paprika, tomat. Alltså sånt jag inte vanligtvis stoppar i mig. Så det blir bra att dricka lite c-vitamin i smak av hallon, yum! Och mer om c-vitamin här och här.

Nu har jag nyss kommit hem från att ha sprungit med vovven, joggat till tågstationen, cyklat hem och nu ska ta ett bad. Sen väntas sitcom tisdag! Känns som en bra dag, puss.



Bang bang

Det finns ingen nyhet som fått mig att skrika så högt och le så stort som jag gjorde nu av denna nyhet - Mohammed Bangura kommer till AIK resten av säsongen! Vilken lycka!! Nu kör vi mot guldet, vilken glädje och lycka det skulle vara om guldet kommer till AIK iår, fyfan vad jag ska fira isf. Men vi tar inte ut något nu, nu njuter vi av sista året på Råsunda. Och Bangura kommer ha nr 75 för att hylla Råsundas 75 år. VÄLKOMMEN HEM.


Banguras sista match. 13 mål på 33 matcher, killen är guld!



Derbyt med det stora D:t

Sista derbyt någonsina på Råsunda - bokat! Sorgligt nästan, eller det är sorgligt. Jag fick lov att boka biljett fast jag har årskort till min enda stå plats, men det gör inget. Nu är det bokat och klart! Ser galet mycket fram emot den matchen, den dagen, den helgen! Mindre än 3 veckor! På söndag står vi på plats igen för att heja fram gnaget!



Heja heja!

Idag har vi sprungit och frusit. Det är fasiken höst nu asså. Jag och Elsa har precis kommit in efter en springtur, testade mina nya tights(tack bästaste bästa!) och gick ju galant. Vi har joggat, gått och sprungit lite titt som tätt. Och imorse på nyhetsmorgon blev jag så inspirerad av Martina Haag och hennes nya bok Heja, heja! så idag sprang vi. Nu äter jag på en fruktsallad och skriver en inköpslista. Kram!



Cykling

Jag har varit ute och cyklat i över en timme men nu är jag hemma igen. Ska lägga mig och sova kanske en timme! Så galet trött. Har haft Abbe här inatt. Senare idag ska jag och Elsa ut i skogen. Men vi hörs lite senare.


Elsas dag

HEJ! Har redan hunnit ner på stan och tagit en fika i solen och kollat på fina bilar, planerat lite inför nästa sommar och köpt en present till Elsis. elsa fyllde 7 år igår men det glömde jag bort, dumt gjort och därför firas hon med tårta och grisöron idag! Ska snart cykla tillbaka till stan, köpa något på H&M, köpa en sallad och ta med hem och äta. Mycket bra dag. Imorgon är det fotboll, både här i Enköping och i Götet. BRA!



Skönsömn

Imorse insåg jag hur skönt sömn är. Jag fattar inte hur jag bara sov 3 timmar för några veckor sen. Nu sover jag iallafall mer än 6 timmar varje natt. Nu har jag precis ätit frukost, varit ute med Elsa och sånt. Ska snart duscha och göra mig redo för dagen. 



Skoorgasm

Nu är det snart dags för att välkomna den värsta årstiden, enligt mig, hösten. Och då måste man shoppa massa kläder till sin nya garderob. Och det jag absolut vill ha i höst är skinnväst, stickade tröjor, svarta jeans, mörka jeans, FETA smycken och klumpiga/feta klackar.

Jag har ju ett par Jeffrey Campbell men de är så jäkla somriga så de kan jag inte ha. Därför vill jag antingen ha Lita Claw eller dessa, äääääääääääääääääääääääääääääääääääälskar dessa!!



Fredagsmys

Åh, jag är så himla känslosam. Det tvn spelades det en av de finaste låtar jag vet och medans så läste jag en av mina favorit bloggare att hon och hennes kille har förlovat sig i Frankrike. Fick massa tårar i ögonen. Och igår kollade jag på PS I love you, tror ni jag grät då eller? Satt med en toalettrulle i knät, hehe. 

Idag har min finaste varit på besök, vi har gått igenom datan på gamla bilder och OJ. Känner inte igen mig själv på så många sätt. Bilder kommer senare någon gång. Efter hon åkte har jag tränat och ätit. Ska snart ut på en sista joggingtur med Elsa innan det är fredagsmys, men nu ska jag vila. Åt så att jag ligger i matkoma nu. 



Tår efter tår

Det handlar inte bara om vad jag säger. Jag kan hur lätt som helst säga att jag mår bra, men jag mår inte bra. Det handlar inte bara om att vara ledsen, det händlar mer om tankarna jag själv inte kan kontrollera över. Jag vill isolera mig från resten av världen, bara ligga ner under ett täcke och bara ligga där. Allt jag gör är fel och vad jag än försöker med lyckas jag inte. Jag kan inte andas, tårarna rinner ner från min kind, hela min kropp skakar, oron och ångesten smyger sig på. Allt runt omkring mig tror men ingen vet. Känslan om att vara värdelös, dum i huvudet, korkad, jobbig, irriterande och att ingen bryr sig. Jag känner att det inte finns någon, allt är mörkt och jobbigt. Det är som ett rep runt din hals som bara blir tightare och tightare. Fejk, allt jag gör när andra är runt om är fejk. Fejkleenden, fejkskratt, fejkliv. Jag kan säga att jag bara är trött och går därifrån, när jag känner att jag inte vill någonting annat än bara försvinna. Försvinna bort från allt, verkligen allt. Ingen vill må så här, tro mig. Det är jobbigt och mörkt. 

Fråga frågan, hur mår du. Svaret blir bra. Det har alltid varit bra för jag har alltid varit glad, positiv och mår bra. Men det kanske inte är så nu. Men vad gör det när jag inte berättar. Men jag känner att jag orkar inte, jag är inte självisk. Jag kan inte skicka iväg ett sms, ett meddelande på Facebook eller ringa ett samtal och säga "jag mår skit, jag mår riktigt dåligt på riktigt, jag klarar inte av det här längre". Jag är inte så, jag gör inte det. Jag låtsas som om ingenting är fel, inget stör mig, jag är orädd, jag är odödlig. Men jag önska att iallafall en enda person i mitt liv kunde ta mig, prata med mig, lyssna på mig, finnas där. Jag önska åtminstone en enda person ska se igenom mina lögner om att jag mår bra och är glad och att allt är som vanligt. 

För hur enkelt är det då inte att säga att jag klarar mig bra trots depression. Men sanning är att jag gör inte det. Jag orkar inte med mig själv och jag orkar inte med någonting egentligen. Jag faller bit för bit. Och jag känner att jag vill ha någon där för mig då, utan att jag ska behöva be om det. Ingen vet vad som sker när de har gått, när jag ligger på natten, sömnlös och tårarna bara rinner. Ingen vet vad som går genom mitt huvud när jag sitter där ensam. Jag vill skrika så högt jag kan, jag vill gråta tills ögonen gör ont, jag vill ingenting men ändå någonting. Ingen vet ju vad för tankar jag tänker, vad för känslor jag känner. Men det är inte deras fel, det vet ju inte. Det är mitt fel. Och när de inte vet någonting så säger de att jag klarar mig bra, det har blivit mycket bättre, du är snart bra igen, det får alla att känna sig bättre. Förutom jag. Jag som vet sanningen. Men det är mitt fel.

När mörkret faller, nej. Mörker faller inte längre, för det är mörkt för mig exakt hela tiden. Stanna upp ett tag, när frågade du mig sist hur jag mår, hur det känns, om du kan göra något. Om du var i min situation, jag skulle inte tveka en sekund på att komma till dig. Det jag saknar mest, jag vill kunna sms någon, när som helst på dygnet och få svar. Jag vill veta att det finns iallafall någon där då jag behöver dig. Jag begär ingenting från någon eftersom jag inte bestämmer över dem. Jag vill bara dela med mig, eftersom jag känner att ingen förstår men jag vill att ni ska veta. 

Panikattacker, ångest, allt på en och samma gång. Vill du att jag ska säga att jag mår bra? Vill du att jag ska säga att det kommer bli okej? Isåfall är det en lögn. För jag vet ingenting. Jag vill försvinna långt ifrån där jag är. Jag vill försvinna från mig själv. 

Sömnlösa nätter, jag vill inte ta piller för att få hjälp. Det är så tomt inom mig, men ändå så känner jag allt jag aldrig velat känna. Det gör så ont inom, allt gör ont och jag känner ingen som helst lycka. Vilket gör så ont inom eftersom jag vet att jag borde vara lycklig. Jag borde det, jag borde si och jag borde så. "Du borde bli bättre snart." det sätter all press och stress på mig. Hur mycket ska jag orka?

Jag orkar inte kämpa och vara stark längre. Har inte orkat vara det på länge. Jag försvinner sakta bort från mig själv och från världen. På ett sätt hoppas jag att du öppnar ögonen och inser vad som händer. Ställ dig och och visa dig. Tänker efter vad du själv kan göra. Jag behöver det. Jag behöver dig.

Over and out. Jag orkar inte. Jag orkar inget. Nu vet ni, nu vet du.






























DU är vem som helst, du är du, du är den som läser detta nu.


Stövletter

Marco 73901 silver på häl
3428-050-20 Grace
Två stövletter jag är sugen på! Först var jag tokig i en första, men nu lutar det mer mot den andra.


Make me lose control

Nu när regnet har bestämt att upphöra en stund så tänkte jag passa på att cykla ner till Coop för att hämta min klänning, om den är bra så kommer jag dö. Om den är dålig kommer jag också dö. Jag har ca 45 minuter på mig innan den stora matchen börjar, vilket jag TYVÄRR missar, men jag vet att det kommer bli grymt drag över hela Råsunda. Mer om matchen när jag kommer hem, nu ska jag trampa med music in my ears!


Jag saknar min underbara hörlurar från Urbanears, ska köpa nya nästa vecka.
Katterna tuggade sönder sladden, nu har jag ett par svarta/blåa med döskallar på.
Vad jag än gör(förutom promenader med hunden) har jag musik på!



Seg som en segis

Det här med att sova bra funkar inte riktigt för mig, jag funderar på att lägga mig väldigt tidigt ikväll. Igår somnade jag framåt 2! Sen vaknar jag vid 7, ger Elvis och Elsa mat och tar ut Elsa så hon får kissa, sen lägger jag mig igen, sover några timmar, sen gör jag frukost, går ut med Elsa och sen sitter jag här. Nu är jag jätte seg för sov otroligt dåligt inatt, det var så kallt så jag sov med två täcken, filtar och med kläder på med var som in isbit som vägrade smälta.

Nu ska jag vila lite, sen får vi se. Hoppas på bättre väder idag iallfall, alltid regnet.



När regnet tar över


If he loves me

Jag sitter och äter mat, pasta och bacon/baconsås, egengjort. Äter framför Glee. Trevlig kväll. Har pratat med min underbara och jag vet exakt vad jag vill göra, hjärta dig!



Oh happy day

Jag är så glad denna morgon! Asså, åh(!!) jag tänker inte skriva för mycket innan det är 100% klart. Men har fått ett erbjudande som gör mig så glad och får mig att känna mig bättre! Var uppe 7 och gick ut med Elsa, gav henne mat, släppte in Elvis, gav honom mat. Sen somna vi om till nu då hemtelefonen ringde men hann dock inte svara. Nu kollar vi på DH innan jag ska ut igen med Elsis. Sen ska jag sitta i ett telefonmöte.

Inga planer alls annars idag, rätt trisst. Men skönt. Ha en fin dag, kram!


Har sån träningsvärk i mina armar efter träningen igår, gör ont bara att hålla i kopplet.


Underbara Henry Kole







Strl 39, TACK!


Och illa omtyckt

Jag känner att jag inte räcker till. Jag känner att jag inte duger. Jag känner bara negativt just nu. Jag sjunker djupt. Den person jag vill få lyckligast, känns det som jag förstör för. Det känns som jag är en stor klump som bara är ivägen. Jag känner att jag inte når dit jag vill nå. Jag står på tå och sträcker mig upp men når ändå inte. Jag vill att du ska kolla på mig och se en person du blir så lycklig av att du inte vill göra något annat. Men även om du säger det imorgon så känns det inte så, inte för mig. Jag känner mig som ett mörkt moln. Som bara blir mörkare. Och mörkare. Det var länge sen jag kände att jag verkligen inte räckte till, det var länge sen jag kände så här. Kanske är det sjukdomen som talar, eller så är det känslorna jag känner som kommer fram som en ärlig bomb. Vad det än är, känner jag att jag inte duger som jag är nu. Inte för dig, inte för någon. Du kan säga att jag duger, jag säger okej. Men innerst inne är jag tom, mörk och tycker inte om mig själv alls. Jag vill räcka till, åtminstone för dig. Jag vill få dig lycklig, så alla märker det. Jag vill få dig lite lycklig och glad som de andra får dig. Jag vill vara lyckan i ditt liv.

Ja, om jag ska vara ärlig. Jag känner mig värdelös.


YOU SUCK

Ja, Helsingborg er slutade jag heja på efter 1 minuter och ca 40 sekunder in i matchen. Ni suger! På torsdag kommer riktigt fotboll spelas, se och lär när gnaget tar Europa med storm.

Ebba

Nej ni, det blir nog denna skinnväst till mig istället. Den har mer detaljer och ser mycket bättre ut irl än den andra! Och så är den billigare.



Och så är jag jäkligt sugen på denna pälsväst, så jääääääääääää*la fin! Åh, dör lite av dessa två. GE MIG.


UEFA kväll

Helsingborg möter Celtic just nu ikväll, jag sitter bänkad framför matchen. Det ska bli så intressant att se den matchen. Jag är ju, som ni alla vet, trogen gnagare. Tror jag missat en eller två hemmamatcher iår. Men jag titta på matchen och hoppas faktiskt att HIF ska vinna, det är stort för svensk fotboll! På torsdag möter AIK - CSKA Moskva. Nu börjar denna match, hörs lite senare då. Kram!


MITT lag!



Can you feel the loooove

Go' kväll mina fina. Jag är otroligt seg idag efter en dålig nattssömn. Jag har bara segat hemma idag, är ju från om med idag till nästa onsdag ensam hemma. Ikväll ska jag göra en stor fruktsalla med massa jordgubbar som måste ätas upp ikväll! Panik ju. Sen är det massa roliga serier på femman ikväll då det är sitcom tisdag! Det kommer jag kolla på. Nu ska jag ge hunden mat sen ut på en promenad. Ha det finfint!


Satt och kollade igenom bilder från januari och jag kan faktiskt säga att jag längtar efter detta,
sorry guys!



Älska rätt

You wanna lose weight? Stop eating, fatty!
You wanna make money? Work your ass off, lazy!
You wanna be happy? Find someone you like and never let him go.


Chillaxa 100%

Hej, god morgon, god dag! Jag sov rätt dåligt inatt, pga en harkrank. Den jävlen. Och vädret då, det är så fuktigt och jobbigt. Har pillat och fixat med Facebook hela morgonen. Nu är jag klar och nu kan alla se min sida bra och snyggt! Lite senare ska jag göra mat, fruktsallad och massa gott. Nu ska jag ta ett glas pucko och en kex choklad, sätta mig med musik i öronen och bara chillaxa.


Och jag har instagram, laddar bara upp random bilder. 
rlundevall heter jag där om ni vill kolla.



Dance fucker, dance!

You're gonna go far, kid - The Offspring

It's something like that..

It's not who you wanna spend Friday night with.
It's who you wanna spend all day Saturday with.


Rebecca hood

Är inte denna bara gjort för mig? Med namnet och allt. Jarå. Jag ska lätt köpa den, antingen i svart eller i vinrött, eller båda!




Här vill jag dö

Fick tidslinjen idag på Facebook. Vet inte varför men har inte gillat det. Men när jag fixade till det lite blev det väl helt okej, så ja, nu är jag också en i mängden!


Så ser min fejja ut nu!



Air max 90 woman

Ni anar inte. Jag har letat och letat efter någon svensk sida/företag/butik som säljer Nike Air Max 90 för det blir så dyrt om man skulle skicka från utlandet. Och så hittade jag ett par på Nelly, först fanns det bara ett par gråa och tråkiga. Sen komma dessa in, åh så fina! Älskar färgerna tillsammans. GAH. Har även spanat in ett par på Footlocker. För jag vill ha FÄRG på skorna!


Jag kan säga att de är riktigt sköna, testade ett par i Tyskland i somras.



Buuuuuu


Måndag = tillbaka

Nu är det måndag och då är jag tillbaka igen! Hade en riktigt mysig helg i Sumpan med mina älsklingskillar! Nu har jag precis kommit hem från doktorn och ska sova en stund innan jag ska handla massa mat som jag ska äta denna vecka då jag är själv hemma. Gött! Ikväll kommer massa bilder upp. Så länge får ni njuta av bilden på finaste Harry.


Så jäkla fin han är, hans bror också! Det är så roligt att ta hand om dom! 
Fasters älsklingar!



Höstens snyggaste

Jag har snörat mig in på feta örhängen, ääälskar det! Så snyggt och kan lyfta upp vilket tråkig outfit som helst. Dessa är mina favoriter!



I want it all


Random wanties TS


Random wanties GT


Not now but now

På väg till Stockholm, nästan. Väskan är packad med min fina kjol! Åh, den bor jag i. Jag har svårt att bestämma vad jag ska ha för tshirt, om jag ska ha en vit eller turkos, lutar mot den vita. Nu saknas bara min Nike Air Max 90, grymma! 

Berättade jag vad jag gjorde igår? Jag klev så en hel säkerhetsnål åkte rakt in i min fot, gjorde förjävligt ont! Så har plåster under min fot, känns skumt. Men nu ska jag käka lite lunch sen far vi iväg. PUSS.



Två


Anti Shake

Jennifer 7/8 Zip i gruppen Träning / Shape Microfiber hos Röhnisch Sportswear (270640r)
Dessa träningstights är jag väldigt sugen på..  
De är från Röhnisch, de är från deras Anti-Shake kollektion. "Lyfter och håller in på rätt ställen"
Jag har läst att de ska vara jätte skönt och smidiga. 
Och så är de snygga också, funderar på att köpa ett par till hösten!


En helg med Acki och Hajjy

Mitt högra öga är så trött! Vill sova men inte riktigt. Har precis duschat efter en fin frulle. Ska fixa mig klart sen göra en fruktsallad innan jag och mamma åker till Stockholm. Kommer nog bli en finfin helg med Acki och Hajjy. Sen väntar en veckas ensamhet, vilket jag ska planera in planer på! 

Några tidsinställd kommer ploppa upp lite när som, hörs!



Förändra mitt liv i oktober

I Oktober får gärna något söt filur förändra mitt liv med ett par skor, varför just i oktober? LITA CLAW!



Min murrefjurre missemjauw

Det här är min murrefjurre, min bästaste, den som förstår vad som helst genom en blick, världens bästa misse!







All black

Den här outfiten ska jag försöka fixa i höst. Mycket svart, vilket jag förut inte har gillat så mycket men har blivit kär i skinnväst och en svart stickad tröja under. Mycket bra kombo! Jag gillar denna stickade tröja väldigt mycket och dessa två skinnvästar är jag förälskad i!
Jag har ju min skinnjacka men känner att jag vill ha en skinnväst också, för det är så schnyggt! Love it!


Lita Claw

Jag kan tipsa alla tjejer om en modell på skor som är sjukt sköna att gå i och är riktigt snygga, det är Jeffrey Campbells Lita! DE ÄR FANTASTISKA! Jag älskar mina, går i dom ofta. Dock är mina väldigt somriga och i höst tänkte jag köpa ett par till, vill helst ha ett par svarta och när Henry Kole la upp dessa på Facebook höll jag på att dö! De är ju sååå snygga, jag bara måste ha dom i höst. Kan redan tänka mig massa outfits och grejer till dom! Gash.. Love them!!


De är ju bara för snygga, enligt mig. Jag vet att många inte gillar modellen och tycker den ser klumpig ut, men mina sprang, hoppade och gick jag i under min studentdag - de är grymt sköna! Och snygga!
Dessa kommer till försäljning i Oktober, väntar man på något fint så väntar man aldrig för länge!



The Organic Plant Cafe

The organic plant cafe ligger i San Francisco och nu kanske det är så att om ett år står jag där bakom disken och säljer mat, bullar, allt möjligt gott till befolkningen i San Fran! Det är nämligen så att jag har enorma planer på g. Jag har en släktning som bor utanför San Fran och som känner ägaren av det caféet. Det finns även två till caféer i San Francisco som jag också kollar på där hon känner ägaren. Så om ni har vägarna förbi nästa sommar så kom och ät på The Organic Plant Cafe i San Francisco! 


Random wanties H&M


Don't wake me up

Vakna efter ha sovit en kvälls lur är inte lätt kan jag lova. Och jag vet inte hur många gånger jag har hickat idag?! Going nuts. Ikväll ska jag chillaxa i min säng med en minigodispåse, filmer och frukt. Imorgon bär det av till sumpan. Hörs lite senare! Två bilder från 2 sekunder sen nedan, seriöst.




It's a new day

Hej. Jag vet knappt vad jag gjort idag men jag är helt slutkörd. Jag vann på minigolfen och det är väl det viktigaste? Jarå! Nu ska jag ta lite godis aka paraguayos och äpple, sen kolla på en film och sova. Imorgon ska jag till min ptp-p, sen har jag inga planer. I helgen kommer jag befinna mig med mina grabbar Axel och Harry i sumpan! Det är lycka. Och hela nästa vecka är det jag, Elsa och Elvis ensamma hemma. Men nu vill jag bara vila. Puss och kram!


Kan inte fatta att jag har haft orange hårfärg!
Kan inte fatta att Elvis och jag har hållt ihop i 11 år!
MYS.



Ligger i koma

Åh, jag har min höstgarderob fixad, in my mind iallafall! och via internet iallafal. Öh, kanske ni tänker. Då kan jag berätta att jag har kollat in den perfekta jackan, skorna, jeansen, topparna, stickade tröjorna, sminket, produkterna, allt är kirrat. Men dock inte beställt eller köpt sakerna, men det kommer, det kommer! Slänger nog upp det då och då. Så jag vet själv, en liten reminder för mig själv! Nu ska jag ligga i matkoma med Nicki Minaj och Space bubbles.

Random pics

















Minigolf x2000

Min cam fuckade helt med färgen. Men jag har dragit på mig shorts och en gigantisk tisha och ska hämta mina söta nötter på skolan sen ska vi spela minigolf. Vet inte hur många gånger vi gjorde det i Karlshamn, minst en gång varje dag då det inte spöregnade. Jisses! Ha en fin dag, poss!


Vi bryter alla regler

När tog du tid senast för att vara med den personen
När tog du tid senast för att prata med den som behöver det
När tog du tid senast för att hålla om den som behöver dina kramar
När tog du tid senast för att visa att du älskar den som betyder mest
När tog du tid senast för att kämpa för den du älskar
När tog du tid senast för att inse att du inte ska ta dig den tid, utan den ska alltid vara där
När tog du tid senast för att älska

For sure

Säg de orden som kommer såra mig. Gör det som kommer få mig att börja gråta. Säg alla tankar utan sätta spärrarna för. Jag har stängt av min på-knapp. Jag är bara av nu. Jag känner mig tom och svag. Jag känner mig tung och osäker. Jag är rädd och ledsen, hela tiden, utan att visa det. Det finns alltid där inom mig. Jag kämpar. Men jag orkar inte. Jag är så less. Jag vet inte längre. Jag vet ingenting längre.



I'm afraid

Jag har alltid skrivit av mig i bloggen. I tre år har jag skrivit tankar, händelser och känslor. Det kanske inte är alltid jag vill prata med de närmaste och då väljer jag att skriver här istället. Nu vet jag inte hur det kommer fortsätta. Jag mår inte bra, jag är inte glad, jag är rädd för det mesta, jag känner obehag för det allra minsta. Jag mår inte bra, jag mår dåligt. Riktigt äckligt dåligt. Och det beror inte på en person. Det beror inte på någon. Det beror på allt. Fast ändå inte. Beror det på mig? Tankarna jag har vill jag inte ha. Men kan inte sluta tänka tanken, vore det bättre om jag      . Ibland blir jag faktiskt rädd för mig själv, men mest för mina tankar. Det känns som det finns en del jag inte kan kontrollera. Fuck it. JAG MÅR SÅ DÅLIGT. Men jag tycker inte synd om mig själv om ni tror det. Nej nej, det är nog det sista. Jag är mer rädd. Jag är nog bara rädd. Och mår dåligt. Och är ledsen.



Ett jävla år.

För ett år sen, idag på dagen, kom jag hem från sjukhuset. Ungefär vid den här tiden också. Lustigt. Hemskt. Jag har aldrig under hela mitt liv känt mig så kränkt, missbehandlad och osynlig som den 11 augusti 2011. Den dagen var den värsta dagen i mitt liv. När jag ser tillbaka vill jag inget annat än skrika. Mådde så dåligt och fick ingen hjälp på så länge. Jag skrek, grät och spydde men ingen hjälp. Trots att jag låg på ett sjukhus fick jag ingen hjälp. Ingen kom, ingen frågade, ingen sa, ingen såg.

Jag tänker tillbaka och inser att jag kanske hållt allt inne för länge. Den jag upplevde under dessa dagar önskar jag att ingen behöver uppleva. Smärta som om magen skulle spricka. Efter in ooch ut på akuten i två dagar fick jag åka till Uppsala. Men jag tänkte skriva nu, hur det var. Ett år senare. Ett år efter det värsta jag varit med om hände. Ett jävla år.

Jag fick en vattenballong hård kastat på min mage. Jag kände av lite smärta men så hemskt var det inte. Jag klarade av det och fortsatte vara som om inget hade hänt. Tills på kvällen, jag mådde illa och kunde inte äta. Jag var barnvakt åt min systers barn under tiden och sov över hos dom. Jag mådde riktigt illa och sov knappt under natten. På förmiddagen låg jag på golvet på mage för jag kunde inte ställa mig upp. Då hade jag spytt 2 gånger. Efter en stund kommer Jennifer och hjälpte mig. Senare kom mamma då åkte vi till akuten. Jag fick smärtstillande och fick åka hem.

Väl hemma vilade jag bara. Kunde inte stå rakt, spydde och klarade inte av att äta. Jag kommer ihåg att mamma kom med glass till mig och såg hur dåligt jag mådde och frågade om vi skulle åka till sjukhuset, jag tyckte att jag kunde hålla ut i några timmar tills hon slutade. På dagen hade jag fått gå och göra en gynundersökning och massa andra undersökningar på sjukhuset.

När klockan närmade sig 9 på kvällen gjorde allt ont. Jag ringde till min mamma i panik, grät och skrek att jag inte klarade av att göra någonting och att något var allvarligt fel. Hon hämtade mig och då åkte vi till akuten. Jag kommer ihåg att till och från bilen gick jag och höll för mig mage, jag kunde inte ha ryggen rakt. Vi kom till akuten och fick vänta alldeles för länge. Sköterskan sa att jag kunde lägga mig på en säng i korridoren så länge men jag vill sitta. Satt i ca 10 minuter innan jag började gråta av smärta, igen. Gick försiktigt till sängen som stod i korridoren där läkare och sköterskor passerade titt som tätt. 

Jag vill inte lägga mig ner så jag satt upp. Grät och skrek att jag behövde hjälp. En sköterska kom och gav mig en alvedon. Min mamma frågade om de inte kunde undersöka mig när jag hade så ont, men hon sa att det fanns inget hon kunde göra. Jag spydde senare och höll på att svimma flera gånger. Efter flera flera timmar(tror vi väntade i 3 timmar) av spya, skrik, tårar och smärta kom en läkare. Hon kände på min mage och 2 sekunder senare ringde hon en sjuktaxi till Uppsala. 

Vägen till Uppsala var hemsk, bilen guppade, svängde och körde, jag höll på att spy x-antal ggr. Väl framme i Uppsala kom vi till fel avdelning. Då var klockan 1 på natten. 

Det kom då en mycket trevlig kille som körde oss med en transport till rätt avdelning där jag fick ligga i ett rum och en läkare kom och undersökte mig, direkt. Så snabba och duktiga dom i Uppsala var! Han var dessutom snygg! Mamma sov bredvid mig, jag låg vaken av smärta.

Sen fick jag åka upp några våningar och duscha av mig. Fick ett nattlinne och strumpor. Då berättade en sköterska att de måste operera bort min blindtarm. Då var klockan 2, jag fick ett rum, ett eget rum! Sen berättade hon att operationen fick vänta för en bilolycka hade hänt. Jag fick dropp och morfin vilket gjorde smärtan mindre och jag kunde sova lite.

Vid fem vakna jag av att sköterskorna pratade med mig och min mamma, de förklarade vad de skulle göra och vad som var fel. De berättade också att de bara behövde göra tre titthål så jag kunde åka hem samma dag. Jag var livrädd. På en dag hade allting förändrats. Jag rullades in i en operationssal där en läkare och hans team stod, det pratade med mig och sen sövde de mig. Jag vaknade upp fyra timmar senare av att en kvinna stod vid min säng och kollade på mig. Hon berättade att jag snart skulle få åka till mitt rum. Jag träffade mamma vid 12 igen. 

Jag hade ont i magen och kände mig sliten i hela kroppen. Sen kom en läkare och berättade att min blindtarm sprack under operationen vilket gjorde att de behövde göra ett akutsnitt, 11 cm. De hann bara göra två av de tre titthålen. Jag fick stanna i fyra dagar. Smärta, sömnlösa nätter. Har svårt att gå på toa, svårt att äta, svårt att gå, svårt att sätta mig. Allting var svårt. Allting var jobbigt.

Den veckan glömmer jag nog aldrig. Sån smärta och så illa behandlad. Jag kan knappt förklara. Nu har det gått ett år och jag skäms om jag måste visa min mage. 3 ärr, två mindre och ett stort. Hemskt. 

Det har varit så jävla svårt och läskigt. Jävla blindtarm, haha. Men smärtan går inte att beskriva, inte alls. Det gjorde så ont, innan och efter operationen. Det har nu gått ett år, ett jävla år.


Fill me with your poison

Igår kväll var jag glad. Say what? Ja, glad. Över paraguayos mest, för det är så snuskigt gott. Jag ska snart äta lite mer paraguayos, gött!

Sen tänkte jag slänga upp lite bilder på vad jag gjort den senaste tiden. I bildform. Jag ska duscha nu, sen äta lunch i form av frukt, gå en promenad och sen vet jag inte. Ikväll är det iaf fotboll för Sverige. Vilket jag kommer se på. Alltså, vet inte alls vad jag ska skriva, vet inte ens vad jag skriver eller varför. Åh. Hå. Nja, nu får ni ha det bra. 



Nu är det bara..

Ryssarna kvar!! 23 augusti smäller det, viktigaste matchen på över 10 år, samt sista på Råsunda.


Bättre än godis

Kvällsmål - två frukostmackor med ost, en skål med ett äpple och två paraguayos, loka hallon persika. SERIÖST, dör. SÅ GOTT! 

1. Jag har blivit beroende av frukostmackor(ni vet, såna där hårda mackor)!!
2. Paraguayos är det godaste jag ätit - ever. Det är bättre än godis!!!
3. Loka hallon persika är THE BEST SHIT EVER.

Så ni kanske förstår varför jag är nöjd ikväll. Nu ska jag kolla på Bridemaids. Tredje gången sen i lördags, hehe.. Underbar kväll! Och idag har jag tänkt tillbaka. Vilket jag ska skriva om sen. Kram på er!


Det godaste är ju egentligen paraguayos, äpple och jordgubbar i en skål i solen, med ett glas iskallt vatten!



Day turns to night, night turns to whatever we want


We're young enough to say
Oh, this has gotta be the good lifeThis has gotta be the good lifeThis could really be a good life, good life
I say, "Oh, got this feeling that you can't fight"Like this city is on fire tonight
This could really be a good life, a good life, good life


From my heart


Du är värd hela världen, du är världens bästa - i alla lägen.


Inlovewithfashion


Denna har varit en dröm för mig, länge nog.


You're a hater, let it go

Känslan när kroppen känns som flera ton, det känns som en stor sten ligger över ens kropp.
Hoppet känns längre borta än själen. Du vet inte vart du ska ta vägen.
Du känner dig inte hemma i ditt egna hem, du är svag.
Det finns människor som inte tänker på andra än sig själv, sorgligt.
Det finns människor jag alltid räknade med som är luft för mig idag, en enda.
Glädjen finns där, men inte här och inte nu. 
Jag har varit stark och kämpat så länge nu.
Det är över.
Orken är slut.
Over
and
out.


Lyckorus

Det där lyckoruset man kan få, ända från tårna till huvudet, det som känns genom hela kroppen. Jag saknar det. Men idag fick jag tillbaka det för stunden. Stunden då jag och min bästa vän satt på en bänk på stan och pratade om allt som man kan tänka på, stunden då två söta nötter satte sig bredvid och och spred glädje. Den stunden idag, var nog en av de få stunder den här månaden jag kommer spara. Kärlek och glädje var precis det jag kände då. Jag är så glad över de vänner jag har, de familjemedlemmar som stöttar mig och för mannen som alltid finns där. Jag tar er med mig vart jag än går, ni är det bästa. Min bästa vän, min finaste kille, mina underbara vänner, min mamma, mina syskonbarn och några fler. Det finns inget bättre än er.

Det är dock tråkigt, hur mycket en enda person ska förstöra, se ner på en, behandla en så dåligt så att jag inte vet var mitt hem är längre. För en sak vet jag och det är att jag inte är hemma här mer.

Men stora kramar, pussar och mängder med kärlek till alla som är världens bästa ni!



What else matters?



Vi sätter AIK på kartan

Så. Nu kan jag väl skriva lite. Matchen mot Polen - UNDERBAR stämning på Råsunda. Kroppen fylldes med adrenalin, händerna klappade, halsen skrek det högsta och fötterna hoppade på min ståplats. Känslan när VI vann matchen med 3-0 går knappt att beskriva, sura, arga och feta Polacker var runt om i hela Stockholm och slog sönder allt och alla men inte gjorde det något när vi igår slog ut dom, på deras hemmaplan i Polen! Nu går vi för att ta över Europa och sätta AIK på kartan!

Annars då? När vi kollar bortom AIK mår jag inte alls bra, det är varken kul eller bra att må som jag gör. Men jag kämpar med min älskade vid min sida. 3 år förra veckan ju, fantastiskt. Annars är jag med Albertina i Stockholm i lägenheten, vi ska göra lite lunch nu. Vi busar med missarna, kollar på barnkanalen och myser för fullt. I helgen kommer Mia hem, hjärta på det! Nu ska jag laga lite käk, sen tar vi tunnelbanan till innerstan, kram!


Perfektion

Jag har inte dött, men jag dör lite när jag ser denna jacka - ett måste för mig under hösten, vintern, våren, sommaren, ja året runt(!), är den snygga skinnjackan. I flera år har jag haft en, och nu bara måste jag ha denna. Rookie Jacket som Angelica Blick har designat, SÅ SNYGG. Så nära perfekt man kan komma.



Idag är dagen då allt är rätt

Ah, äntligen torsdag. Idag brakar allt kaos, jag ser fram emot det så mycket!! Om ca 2 timmar hade jag tänkt bege mig till Stockholm, lämna väskorna och äta lunch, sen vidare till Solna där hela kvällen kommer spenderas med 1000-tals gnagare och 1000-tals polacker, det låter ju galet! Jag låg inatt och kollade genom Youtube på AIK och även Poznan. Så jag är lite redo för vad som komma skall. 

Nu har jag duschat och ätit frulle, dags att ta medicin och packa. Sen är jag klar. Jag laddar upp med Nicki Minaj, såklart. Ha en underbar dag, det ska jag ha!
Känns som dagen verkligen är rätt, jag har längtat efter en dag då jag slipper tankarna och de jobbiga känslorna - idag är dagen. Nu går vi mot Europa tillsammans!


Fotbollsfest i högsta klass

Imorgon smäller det! Skulle skriva igen, men en sån match som väntar oss imorgon har vi inte upplevt på länge nu. Det kommer bli fotbollsfest när det är som allra bäst, det kommer bli en historisk match! Men samtidigt, vad kommer hända utanför planen? Flera tusen polacker väntas och de har inte en oskyldig blick och ett leende på läpparna. Men jag hoppas ändå på en bra, trevlig, rolig och mycket unik fotbollsfest imorgon! Känner redan nu hur norra kommer skaka av allt hoppande, Råsunda kommer fyllas med skrik och bengaler, poliser innanför och utanför väntar, glädjen när våran låt spelas, nu är det dags att förstå allvaret. Imorgon kör vi, nu laddar vi upp! 




RSS 2.0