Jag vill ha en hel dag med A

Hej! Ligger i min egna säng just nu faktiskt. Med internet och datan. Är ju hemma! Åkte med min bror + frugan tillbaka. Det blev lite tidigare än planerat men det gör ingenting eftersom jag fick en längre helg. Men det var otroligt skönt och befriande att vara själv i Stockholm! Det gör jag om snart igen.

Andreas jobbar på just nu, vilket betyder att jag sover själv inatt. Jag ska kolla min mail och smsa god natt till honom sen släcker jag för idag. Har en del att visa er, imorgon. Har haft det så bra!! Men längtar efter Andreas. Längtar efter att få ha en hel dag med honom, kom på att vi har inte haft en hel dag tillsammans på länge.. Jag går i skolan och han jobbar, och på helgerna jobbar han ännu mer. Vilket betyder att jag måste fixa det!! Jag saknar honom....

Inget internet än så länge

Hej! är i stockholm men internet funkar inte än.. just nu bloggar jag från mobilen. ska strax fixa frukost och senare åker jag in till stan! shopping väntar och jag behöver det. ikväll ska jag fokusera på plugget. ha en fin dag, jag hoppas internet funkar snart..

Inget internet än så länge

Hej! är i stockholm men internet funkar inte än.. just nu bloggar jag från mobilen. ska strax fixa frukost och senare åker jag in till stan! shopping väntar och jag behöver det. ikväll ska jag fokusera på plugget. ha en fin dag, jag hoppas internet funkar snart..

Inget internet än så länge

Hej! är i stockholm men internet funkar inte än.. just nu bloggar jag från mobilen. ska strax fixa frukost och senare åker jag in till stan! shopping väntar och jag behöver det. ikväll ska jag fokusera på plugget. ha en fin dag, jag hoppas internet funkar snart..

Vad denna helg kommer bjuda på

För det första, det viktigast, är att jag behöver komma bort, själv. Jag behöver vara ifred utan någon i min närhet. Sorgligt men sant.

För det andra ska jag plugga eftersom jag har två prov i veckan som kommer och det är inte det enklaste..

För det tredje ska jag köpa presenter till min syster som fyller år redan på söndag och till min mamma som fyller den 14:e.

För det fjärde ska jag shoppa åt mig själv!!!


Give me everything

Hur bra är inte Give me everything - Pitbull feat. Ne-Yo!!! Galet bra, årets bästa låt faktiskt. Enligt mig. Lyssnar på den non stop! Sitter nu och dunkar i högtalarna medans jag ska packa. Perfekt ju. Åh är så galen och kär i den låten!! Den kan verkligen få mig på bra humör.

Som sagt så måste jag börja packa, det är riktigt svårt så tar med mig en full resväska! Så det är bara för mig att sätta igång. Jag gör ett inlägg till ikväll när jag sitter på tåget. Så hörs vi i Stockholm!!!


Tjejkväll

Hej! Åh vad jag blev glad efter mötet vi hade på sjukan, så trevliga! Nu sitter jag nyduschad i sängen och hör min mage kurra som bara den. Maten väntar där nere men tänkte säga ett snabbt hej.

Jag åker till Stockholm ikväll men datan följer med så inga problem! Innan jag åker till Stockholm och tar över lägenheten i helgen så ska jag och mamma på Tjejkväll på stan, det är erbjudanden osv. Har aldrig varit på det men mamma skulle gå så följer med. Kanske hittar något kul.

Och i Stockholm följer både kameran och alla tillbör med så jag ska försöka fixa några bra inlägg. Hörs lite senare.

Rosa bandet 2011

Om några dagar är det Oktober vilket för mig och många andra betyder bröstmånaden! Jag gillar inte att skriva bröstcancer, så jag skriver bröstmånaden. Idag köpte jag mitt första rosa band för i år. Förra året skänkte jag mer än vad jag gjort förr. I år ska jag göra samma sak. I år finns det 6 olika band och jag planerar på att köpa minst 2 till. Sen brukar jag smsa in pengar också. Alla bör skänka minst till ett rosa band. Jag köpte rosa bandet och mustasch broschen till Andreas!


Jag köpte nummer 2 på den här bilden.
3 st för tjejer och 3 st för killar!


Ramlade i plurret

Hallå ute i stugorna! Jag är helt slut idag, vet inte varför riktigt heller. Men de flesta var det.. Hade ju min första idrottslektion för i år idag, kul kul kul!! Åh vad jag längtar till jag får börja träna. Annars så har jag haft en riktigt dålig dag, har varit på dåligt humör och ingen gör det bättre. Det värsta som kunde hände mig, typ, hände imorse - jag ramlade i badkaret när jag skulle duscha. Slog i mitt knä som blev helt blått direkt och så ömt! Duschade kallt och sen har jag varit försiktig. Min tur va?!

Men ikväll väntar min favoritmat, lax!!!! Är så hungrig men ska äta och njuta som en grottmänniska så ska lugna mig lite. Mmmm..


En extremt liten Rebecca.


Mitt i veckan

God morgon! Är uppe lite tidigare än vanligt för jag tänkte åka med mamma idag, hon börjar 8 och jag börjar 08.45 så det blir lite tidigare. Jag gillar onsdagar, dom är så sköna och korta. Slutar 14.00. Men efter skolan ska jag plugga plugga och plugga..

Bredvid mig i sängen just nu sitter Elvis och hickar, det finns nog ingenting som är lika gulligt som när han hickar eller nyser. Åh!! Min lilla bebis.


Ingen baksmälla

FUCK!!! Baksmällan 2 var det sämsta jag sett, inte filmen, för den såg jag inte utan den jag laddade ner var när en person hade filmat filmen på tvn. Drygt.. Så satte på två Glee avsnitt och tittade på istället. Nu ska jag sova. Blev lite arg ju... Puss i alla fall!

Baksmällan 2

Hela året har jag sett fram emot att se denna film, ettan som var så underbart rolig och underhållande så jag kan bara ana hur bra tvåan kommer vara! Nu är det dags att trycka på play. Jag har föreställt mig att Andreas skulle vara bredvid mig eftersom vi båda älskade ettan. Men nu är jag själv men uppdaterar honom om filmen är bra eller dålig.

Till er säger jag god natt så hörs vi imorgon. Imorgon bitti ska jag ha min första idrottslektion som jag kan vara med på, ska bli kul, faktiskt! Trodde aldrig jag skulle "längta efter" en idrottslektion.. Natti!!


Size doesn't matter

I large tack! Ja, så är det med alla mina stickade tröjor och koftor. Jag vill gärna ha dem i L! Det är mycket skönare, och finare. Så att det blir mysigare också. Den på bilden funderar jag på att köpa, i L. Så fin och mysig!


Snäll flickvän

Vaknade upp imorse och kände direkt att det skulle bli en dålig dag. Som sagt. Skolfotot blev piss och det kändes bara fejk. Jag blev glad när Andreas ringde och var så underbar. Så nu har jag bestämt mig för att köpa något till honom, en lite present sådär. Jag vill ju vara en bra flickvän!

Nu ska jag gå ner och kolla lite tv och sen blir det Baksmällan 2, woho!!


Löjliga skolfoton

Bridesmaids var en bra komedi! Ikväll blir det nog Baksmällan 2.

Hej på er! En lång sovmorgon men vaknar utav mig själv. Vilket jag tycker är helt underbart! Nu ska jag leta fram kläder som jag ska ha på skolfotot och sen börja fixa mig. Jag fixar mig aldrig extra mycket till skolfoton, det ser så löjligt ut. Tycker jag. Idag slutar jag runt fyra så vi hörs väl då, ha en underbar dag!


Jag, Jennifer och Maya. 9:ans skolfoto.


En bra komedi

Filmerna gick fortare mot slutet så nu har jag Allt för min syster, Baksmällan 2 och Bridesmaids!! Jag börjar med att kolla på Bridesmaids ikväll. Den ska vara så himla rolig och jag har inte sett en riktigt bra komedi på länge. Jag börjar 10.40 vilket ger mig sovmorgon så jag kliver upp när mina andra klasskamrater börjar skolan! Imorgon är det ju också foto, fyfan, tror jag kör på rosa!

God natt.

En onyttig måndag

Lite nudlar till middag och chips till plugget, mumsigt! Nu sitter jag och skriver, sen väntar spanska läxa och som avslut på denna lugna måndag blir det filmmys med mig själv och sängen. Troligen kommer jag kolla på "My sister's keeper"(allt för min syster) vilket betyder tårar. Egentligen ville jag se en komedi men det verkar ta längre tid för dom att bli klara... 70% kvar på Baksmällan 2, buhö.. Men äsch, mysmåndag va! Och snart börjar träningen igen, hurray för det.


Ett grönt mellanmål från förra veckan. Sugar snaps och äpplen!


MAMA nudlar

Hej! Är hemma från en rätt seg skoldag, har 1½ lektion vilket var extremt tråkigt. Imorgon har jag skolfoto, ångest som bara den.. Tänkte faktiskt ha jeans, första gången efter operationen!

Men nu ska jag göra nudlar till middag och sätta mig framför tvn's bästa timmar nu! Greys och PP! Sjukhusserier.


Ja då ses vi på lördag...

Sitter och bevakar fotbollsmatchen över internet just nu. Börjar bli lite depp med tanke på att det bara är två hemmamatcher kvar. Fy va tråkigt! Jag håller tummarna för att Andreas inte jobbar ena dagen för jag vill åtminstonde gå en match till.

I måndags när vi var på match så ska alla hålla käft de först 10 minuterna, det är en tyst protest. Vilket jag tycker var jätte smart och bra. Men fy sjutton det var inte enkelt! Det var så himla kul så fort spelarna närmade sig målen och tröck på, inte ett knyst! Fotboll skulle inte vara någonting utan supportrarna! Finfint.

Nu väntar lite mat i väntan på det första målet.. Det har snart gått 30 minuter, ingenting har hänt. Inte ens ett gult kort. Seg match..


God morgon fast god natt

Mellan 17.00 till 01.30 var vi barnvakt, är slut i kroppen och funderar på att gå och lägga mig igen en stund. Vi hade iaf rätt mysigt med godis, dans och mys. Vaknade upp av Andreas Jersey Shore alarm imorse som alltid väcker mig som bäst. Så därför gick jag upp tillsammans med honom. Men nu återvänder jag till sängen en stund.

BornToBe

Satt i fredags och sa till mamma att jag vill ha en klocka men jag tycker alla är så fula. Så kom jag ju på att förra året hittade jag ju den klockan. Från BornToBe 300 kr, perfekt!



Tillbaka i tiden

I onsdags hade jag inget plugg(host) så jag satte mig och kollade igenom bilddagboken, kollade igenom varje bild från 2008 och november+december 2007. Det tog ett bra tag och jag kände att jag ville spara minnen så jag gjorde en mapp på datan "tillbaka i tiden" och la upp några på Facebook. Nu tänker jag dela av mig med lite bilder här!









En mycket trolig höstklädsel


Gina Tricot, Gina Tricot, Nelly, Nelly.


En bra lördag

Hallå! Åh, jag älskar såna här förmiddagar, kyliga men solen lyser. Nu fattas bara snön!! Idag har jag massor att fixa, ska börja med att städa rummet. Sen måste jag fixa mig själv, och ikväll bär det av ut till Haga för att vara barnvakt, äta tacos och mysa! Mycket bra lördag. Nu ska jag sätta igång, puss på er!

Njuter

Nu har jag nästan köpt ett kilo godis, bara nästan, hällt upp mjölk, ska sätta mig i soffan och njuta(tänkte skriva tjocka, men man njuter ju mer än tjockar!) och vänta på att min finaste ska rulla hem. Kul att vara tillbaka. Har saknar att skriva. Ska man kolla på Idol kanske? Går det idag? Har ingen koll längre, för nu mera är det bara JS som gäller.

Höstens färger

Jag älskar att det är kyligare, finare färger, löven faller och det blir mörkare redan nu. Det älskar jag totalt! Det är otroligt mysigt. Så därför tänkte jag imorgon ta mig ut och fota lite. Jag har den bästa kameran man kan tänka sig, den är inte ens en systemkamera! Men den tar minst lika bra bilder. Dock håller den på att gå sönder, men jag ska skaffa mig en systemkamera tills dess. Men imorgon ska jag ut och fota så det blir lite roligare här. Hade tänkt göra om och därför behöver jag nya bilder, kommer dock troligen vänta till marken är full av vitt, kallt puder! Då ni!

Jag bara älskar det! Jag har annars hatat hösten, men inte i år. Mys.


Bild från 2006(!)


Lugn och ro och helg

Idag efter skolan(kl 10) jobbade vi med vårat projektarbete i tre timmar, det går framåt nu. Det är riktigt kul och jag längtar så till vi ska redovisa i Mars! Det ska bli spännande att se slutresultatet. När jag kom hem däckade jag direkt och sov en bra stund. Nu ska jag och mamma strax åka och handla lite go saker till ikväll. Andreas slutar jobba 22 och börjar 7 imorgon bitti, fyfan.. Men själv har jag helg och det betyder lugn och och lite plugg.. Har en bra balans nu med plugg, helg och sånt. Nu fattas bara träningen!!

Det som hänt

Det känns fel, men rätt ändå, att inte blogga den här veckan. I måndags skrev jag ju typ vad som hände då, det har varit jobbigt det som hände då. Har varit allt från arg till rädd pga det. Sen fick jag veta en enorm, extrem nyhet igår som har påverkat mig ganska mycket idag. Jag har varit i chocktillstånd och har ingen aning om vad jag ska göra. Har "tystnadsplikt" men måste prata med någon om det..

Det känns så sjukt att inte kunna skriva något i bloggen, jag skriver, det är så jag får ut mina känslor men inte kunnat göra det nu. Nu ska jag börja blogga igen. Men kan inte skriva ut vad som hände igår. Jag är tillbaka, det är det som räknas!


Var har du varit?

Mycket snygga jeans från Gina Tricot, fy fan vad jag älskar dom! De blir mina nästa helg. Check!


Tears stream down your face


Lights will guide you home.


You hold me in your hands, you won't let me fall.


LGTK

Smycken från Lindex, Gina Tricot och Kappahl.


AIK-Djurgården 19/9-2011


Den här är värd att se. Matchen var underhållande och det är det enda jag vill komma ihåg från den kvällen. Resten ska jag försöka glömma.


Chocolate Truffle 515

Tänkte visa vilken hårfärg jag färgde till i söndags. Denna under. Jag är jätte nöjd och vill alltid ha den här färgen nu!

Bild från Google

Fotboll förvandlades till våld

Igår var fan inte alls den bästa kvällen 2011. Stryck den skiten. Jag var jätte glad när vi alla stod på Norra, hoppade, skrek och var lyckliga. Trots AIK låg under(och förlorade) med 1-0 så kändes det inte alls så tungt. Men efter matchen, nej jag vill inte ens skriva här. Rubriken säger allt och jag är sur, arg, ledsen, rädd och allt sånt skit. Laget som vann matchen, deras supportrar borde portas från matcher! Det finns riktigt äckligt hemska människor..

Jag kommer troligen inte blogga mer idag, jag mår dåligt och vill därför inte använda bloggen som en klagomur. Jag kommer däremot kanske slänga upp lite kollage och liknande men inga texter eller så. Jag hoppas ni förstår.

Fotboll ska inte handla om att slåss, ge sig på oskyldiga supportrar, fotboll ska vara glädje och gemenskap. Kram!

Derby 2011

NU KÖR VI!!!! Happy happy happy girl som står på Norra med härligt folk omkring mig, ser en galen match som kommer sluta med säkert massa bråk men för mig så är ikväll den bästa kvällen 2011!



Fågelbo

Jag älskar mina två nya hårsnoddar från H&M, speciellt den med svalan på. Riktigt fint i håret, 30 kr bara!


Shoppingglädje

Medans jag är på väg till Stockholm så visar jag er vad jag shoppade i lördags, riktigt nöjd!


Pälskrage från H&M 149 kr. Hur snygg blev inte jackan?!

Hårsnoddar från H&M 30kr och ett hårband från Åhléns 79 kr.


Mamma vet bäst

God morgon! Vilket härligt väder.. Nej, men jag drömde om att det blev 30+ idag och jag fick panik för jag inte hade rakat benen.. Så vaknar jag och ser massa regn, nej nej nej!! Men mamma sa att det skulle sluta på eftermiddagen, mamma vet bäst och det som mamma säger stämmer!
Idag smäller det, AIK-Djurgården på Råsunda. Jag vill fan inte stå på en blöt plats på norra så det får ta och sluta regna nu. Men jag är galet glad, taggad och spänd! Men först gäller skolan, 10 börjar jag och 14.25 slutar jag. Nu ska jag packa lite och sen frulle. Ni får ha en fantastisk dag och kika in här lite då och då för det kommer inlägg idag trots jag kommer vara rätt upptagen. PUSS!

Färgen är i

HEJDÅ ÄCKLIGT LJUSA HÅR!!! Äntligen sitter färgen i, jag har hellre svart hår än ljust. Jag gillar inte att ha ljust hår, passar verkligen inte i det. Nu sitter färgen i och om ett par minuter ska den ur. Medans jag väntar så laddar jag upp nya bilder på fejjan, äter äpple, skriver här och laddar ner musik. Tjingtjong, puss!


WAAAAY TOOO LJUUUST!!


Dagens 18/9

Tog en bild i spegeln idag och tänkte att jag kunde slänga upp en dagens. Inget stort fan utav lägga upp outfits som ni kanske märker men någon gång då och då!


Rosa tröja - Cubus, Tights - Weekday och så hade jag mina svarta boots! Enkelt.


Tre stora bokstäver

Just det! Vi tippade på fotboll igår, om de fyra matcher som spelas på måndag. En av dom matcherna står jag och skriker på. Och här kan ni se Allsvenskan, var ligger stora AIK? Jo,k tvåaaaa!!!


En fantastisk dag

Igår var en helt underbar dag, med fint väder och min allra bästa vän!! Här får ni ett par bilder att dregla över.


Thaibuffén kostade lika mycket som...

Fyra smaskiga bakelser, en cola och två kaffe! Helt otroligt..




Det bäst caféet jag varit på!


Hejdå solblekta hår

Hej på er! Igår när jag och mamma kom hem orkade jag inte alls sitta vid datan och efter ett litet tag kom Andreas och då kände jag bara för att mysa med honom. Så därför blev det ingen uppdatering igår kväll.. Idag har jag varit själv sen jag vaknade för 3 timmar sen. Men mamma är på väg hem så ska vi förbi Apoteket och sen ska jag färga håret. Skönt, jag är så galet trött på min hårfärg. Så det kommer jag göra idag och ikväll ska jag plugga lite..

Shopping, höst och glädje

Jag är riktigt glad idag! Jag bara älskar vädret också, höst och kylan. Den friska luften, färgerna börjar komma och det är rätt varmt i solen! Plus lite shopping. Det jag köpte ska jag visa er sen. Kan ju säga att jag köpte en sak som jag lagt upp på bloggen i ett kollage. Strax ska jag åka till MAXI för att hoppas på att färga håret ikväll. När jag kommer tillbaka ska jag ladda in bilder och uppdatera mer. Ha en fin kväll så länge!

Nu dunkar musiken i bra volym!!


Kärlek till skor

P.E.R.F.E.K.T.A!


Kylig morgon

Hej! Älskar denna kyliga lördagsmorgon! Vaknade med älskling som skulle jobba 10, så jag åt frukost med honom för att vara snäll. Han åkte för en halvtimme sen och då hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag i sängen och har läst igenom nyheter och bloggar. Om en timme går jag hemifrån ner mot stan för att möta min bästaste vän! Luncha och snacka, sen går jag hemåt igen för att fixa med lite plugg. Annars får dagen ta mig dit den vill!

Bild från mobilen 2009, våra första bild tillsammans!

Ett snabbt ligg

Sitter och tittar på JS med Andreas, det är riktigt underhållande. Vi är redan på säsong 3! Galet.. Det är väl det mesta vi gjort idag, tittat på JS och ätit tacos, myspys.

Imorgon ska jag träffa Jennifer vid lunchtid och göra vad? LUNCHA! Jippie! Den här helgen vill jag ska gå snabbt för jag längtar så jävla mycket till måndag!! Nu sitter jag och tittar på skor. Ska kolla på stan imorgon, hoppas att hitta något!


Varma vintern

Inför vinterns mysiga kvällar framför tvn med min älskade.

H&M


Sikta, skjut

Full rulle så ingen tid att skriva. Återkommer senare.

P.S. Jag satt på lösenskydd för att jag skulle testa en sak. Just so you know! D.S.

Peace and love

Lyssna till dig hjärta, gå på magkänslan, vad säger hjärnan? Varför finns det så många olika alternativ när jag bara vill ha ett enda svar? Ja eller nej, kanske eller inte? Frågorna är många men svaren är för några. Är det rättvist att bara frysa ut eller ska man lösa problemen som dom kommer?

Finns det rätt och fel? Varför vet jag inte om när jag gör något dumt mot den jag älskar? Varför finns det så mycket negativitet och varför kan inte alla ge varandra kärlek?

Om man älskar en person så varför vara sur? Varför inte ge all kärlek som man känner till den personen och visa all lycka som man har i sig? Det finns så mycket ilska och elakhet så snälla, älska, var glada och fyll varandra med glädje och kärlek!!


Tre ord

Kärleken övervinner allt.


Ett snabbt hej

Hej där! Idag har jag haft en tung och jobbig dag.. Nu hör jag älsklings skratt från rummet och blir bara mer och mer nyfiken. Ska springa upp och kolla vad som händer, göra några mackor och sen jobba med PA. Hörs lite senare.

Hörs ikväll..

Det tråkigaste att gå till skolan är väl plugget och långa dagar. När jag tänker på det så har jag aldrig någon riktigt lång dag, förutom idag 08.45-17.30. När jag skriver det så känns det så fel.. Då kan ni ju bara tänka er hur trött jag borde vara om jag knappt får någon sömn, som inatt. Jag kunde verkligen inte sova igår. Låg och vände och vred mig, pratade och försökte bli trött men fan, ingenting hjälpte!! Sista gången jag tittade på klockan var den 01.15, då blev jag ledsen. Men lyckades nog somna en kvart senare..

Efter skolan ska jag sätta mig och plugga. Fan, torsdagar är den dag som vi får mest läxor till, vad sägs om att dela upp det?! Ha en fin dag allesammans!


JERSEY SHORE!

Jag har haft en sån J*VLA bra dag idag asså! Har varit så glad och pigg hela dagen. Nu ska jag göra ett par mackor, hur gott är inte rostmackor?!?! Och lägga mig i sängen med älskling och titta på Jersey shore, JERSEY SHORE!! Jihaa. Imorgon väntar ju en lång dag men jag ska försöka vara lika glad som idag! Kram och god natt.

Pluggkväll

Jag sitter här och boooorde göra svenska MEN det är ju bara för tråkigt... Trodde svenska på gymnasiet inte skulle vara som den är. Men ska börja, måste bara uppdatera här först.

Ja, efter skolan tog jag bussen till Strängnäs, åt pizza, fikade, pluggade och pratade. Blev helt slut i kroppen och själen men det hindrade inte mig från att busa med Albertina och Svante som var här en timme. Jag och Abbe satt och pluggade, lite skillnad på hennes(hon går i 2an) och på mitt plugg, men vi hjälptes åt. Det var mysigt. Nu ska jag sätta igång med svenskan som ska vara KLAR imorgon, på morgon. Åh, imorgon går jag till 17.30... Får fan ta med äpple och vattenflaska till skolan, måste överleva!

Avslöjad

Skickade igår kväll in denna "berättelse" som vi skulle göra om tjuvlyssning. Jag skrev om när jag avslöjade mamma om att min äldsta syster ska få barn och jag ska alltså bli moster för fjärde gången. Nästa år, i Mars! Här får ni läsa en lite del..


Ut ur mängden

Det här är några saker jag behöver denna höst, och vinter. Tänkte om, istället för att köpa en ny skinnjacka med päls eller fodrad så varför inte bara köpa en pälskrage?! Mycket billigare, perfekt ju!

Väskan och ringarna är ju bara för mumsiga. Jag tänker inte ha en mörk vinter och höst, jag ska göra min färgglad!


All by myself

Precis när jag torkat mig efter duschen, vi satte på ett JS avsnitt och bestämde oss för att gå ner och ta ett par mackor efter avsnitter för att sen kolla mer och mysa mer, så ringer Andreas jobb och har en kris så han får åka direkt till jobbet och stannar till halv åtta imorgon bitti.. Tråkigt men så blev det. Han lovade mig en extra mysig myskväll imorgon och det hoppas jag han håller! 

Nu sitter jag själv och tittar på JS, inte lika kul men helt okej. Ska sova strax också. Natti på er!

Har ni Katia hos er? Här blåser det galet mycket men jag förstår att det är mycket värre
vid kusterna. Hoppas ni alla är trygga där ute!

Glädjebarn

Efter en powerwalk med mamma, första på 5 veckor, så sitter jag i min fåtölj, första gången på 5 veckor, lyssnar på Spotify och är ser min älskade man ligga i sängen och inser hur lycklig och kär jag är! När jag kom in tog jag en skål med äppelbåtar(äter inte äpplen på något annat sätt), ett glas vatten och gick upp och började smaska på. Nu väntar duschen på mig. Sen väntar sängen med Andreas, min coca cola som jag vann idag och lite Jersey Shore!! Imorgon kommer bli en fantastiskt rolig dag! Jag känner mig otroligt glad och ser fram emot träning nu.

Nu måste jag faktiskt duscha innan jag svettas på mina kläder jag sitter på.. Hörs lite senare. Pussis.


Min älskade Säxan, som jag träffade på lite snabbt igår!


You're my lover

Hemma från en lång skoldag.. Har galet mycket plugg men det tar jag igen imorgon när jag slutar 11! Då åker jag till Strängnäs för en eftermiddag tillsammans med min bäste vän. Nu måste jag leta reda på alla böcker jag inte hittar. Hörs efter middagen.


Fulsnygg eller snyggful?

Den här blusen tycker jag är riktigt ful, men ändå snygg.. Alltså är den riktigt fulsnygg!!


Veckans mest behövliga

De här plaggen är det som jag mest behöver denna vecka. Nu när jag ska sätta igång med träningen så behövs nya kläder och skor. Jag har hittat allt på en och samma sida - Sportamore.se! Jag gillar dom mer och mer. Syns det vilket färgtema jag har?!


Du får ingen mat nej nej..

God morgon! Lång sovmorgon men vaknade halv nio av Andreas mobil. Nu har jag duschat och börjar bli lite hungrig. Idag väntar skoldagen som är rätt jobbig, långa lektioner, ingen lunch och mycket skrivande. Men det är bara att köra på. Vädret däremot, kommer jag blåsa bort idag eller?!

Nu är det dags för lite kläder va.. Sen ska jag fixa frukost till både mig och Andreas. Måste äta rätt stor frukost med tanke på att jag inte har någon lunch.. Ha en fin dag!


Gos och mys

Hej gullisar! Sitter i sängen med två datorer, och har precis tvättat av ansiktsmasken. En sån underbar kväll med min man, precis vad vi behöver! Snart ska vi bädda in oss, pussas lite, prata lite, sova natten lång. Imorgon väntar en lång dag med massa plugg.

God natt!

Foo Fighters

Sitter och bevakar en fotbollsmatch, kollar på youtube, lyssnar på Foo Fighters och läser bloggar. Livet är så härligt när man lyssnar på Foo Fighters låt "Walk". Jag tokälskar den!!

Tidigare idag gick jag hem från skolan vilket jag kände mig jätte duktig över. När vi kom hem åt vi mat och sen slängde jag ihop äpplen och "sugar snaps" och åt, mumsigt vare! Sen hjälpte jag Andreas lite. Nu ligger jag i sängen och är sugen på att hoppa hopprep... Men istället ska jag göra en ansiktsmask. Imorgon har jag sovmorgon till 10.40!!!! Jag är så glad just nu!


Rosa som Grynet

Nu har jag äntligen ett sovrum som ser ut som ett riktigt rum. När jag och mamma var på IKEA i Barkarby så köpte vi en hel del saker till mitt rum. Jag är så glad och riktigt nöjd! Här är en del bilder. Kan säga att också att vi köpte en matta som inte är med på några utav dessa bilder, men det är absolut min favoritsak på rummet!





Himlen är oskyldigt blå


En vecka kvar

Snart 18 000 som säkrat sig om biljetter, kommer bli en galen match inte minst på Norra. Jag ser några små dagar som blir en vecka tillsammans innan matchdagen är här. Vi har beställt biljetter så vi är redo! Det kan ju trots allt bli det sista derbyt på väääldigt länge.


Bättre att känna efter själv

God morgon vackra skapelser! Vad är jag på för humör egentligen? Äsch, bättre glädje som solen än argt som vädret. Right? Sov som en liten prinsessa bredvid min kung och prins. Om det skulle vara en vanlig måndag idag så skulle jag stressa sönder. Men imorse när jag vaknade så mailade jag syv och skrev att jag vill ta bort Etik och livsfrågor trots att jag sett fram emot den kursen. Jag känner att jag kommer inte orka. Jag gör mitt schema och bestämmer vilka kurser jag vill ha och känner efter själv. Det blir bäst så.

Så måndagar - sovmorgon till 10, tisdagar - sovmorgon till 10.40. Jätte skönt, och det kommer vara så behövligt när alla prov och uppgifter kommer samtidigt. Nu ska jag äta min varma och go'a frulle! En hel del tidsinställda idag så ni lider nog inte! Puss!!


Söndag

Hej! Mysdag som bara den. Nu väntar vi in alla bra program som går på söndagskvällarna. Imorgon väntar skolan som vanligt, börjar med Etik- och Livsfrågor då, det ska bli spännande. Nu måste jag ladda upp lite bilder åt er!

Mot världen

Jag letade inte efter någon, jag behövde inte ha någonting nytt i mitt liv, det var det jag trodde. När jag såg din blick som letade fram mot mig genom alla andra fick jag en rysning, som jag då trodde var fel, jag ville inte ha kontakt med dig för jag trodde du var ond. Dumma mig. Du var den finaste. Och att din blick fokuserade på mig gjorde inte dig ond, det gjorde dig speciell. Helt plötsligt fick jag sms, dygnet runt. Fick meddelanden på msn mer än vad jag brukade. Det var konstigt för mig att en person blev så besatt utav mig, innan var det jag som var besatt av andra. Inte tvärtom. 

Du höll mig uppe in i natten med vackra sms, jag förstod inte hur du kunde skriva så om mig. Vackra, snälla och omtänksamma saker. Det förtjänade ju inte jag. Jag var bara en vanlig person. Du var som magi, fick mig att le när som helst på dygnet. En magi som glittrade och sken upp mina dagar, av sms. Och gjorde mina nätter solljusa, av chatten på msn. Varför just jag? Varför var jag så speciell för dig? Du fick mig att falla djupt förälskad i dig. En känsla som slog mig och väckte mig. Det här var kärlek, så här känns det att vara kär. 

Åkte till Pride, efter många om och men. Föll direkt in i din varma famn som höll om mig hårt. Var det på riktigt? Du drog med mig runt hela Stockholms innestad och trots att vi missade hela paraden så gjorde du inte mig besviken. Tog med mig högst upp på stentrappan på Söder, höll om mig och gav mig våran första kyss. Våran kyss. Inte din och inte min, utan våran. Vi blev en. 

Alla bitar föll på plats, vi var lyckliga och kära. Vi rullade runt i gräset, upplevde nya saker tillsammans och i slutet utav dagen så var vi ändå lika lyckliga och kära. Du tog mig som en storm. Du stressade inte någonting, du berättade och delade med dig saker för mig. Vi pratade om eld och vatten, himmel och jord. Jag hittade min andra halva. 

Alla hjärtans dag kom efter ett halvår tillsammans och då överraskade du mig med världen. Jag fick världen utav dig och vad mer kan man önska sig? Jag var hel. Du och jag blev starkare med varje dag som gick. Det var vi, mot världen. Sommaren 2010 närmade sig och våran 1 årsdag. Hur läskigt snabbt går tiden egentligen? Picknick, sommarkvällar, bad och lek och alltid samma kärlek. 

Det är galet när jag tänker tillbaka. Du har alltid vara min prio ett, du har alltid vara den som jag vill vakna och somna bredvid. Du har alltid kunna få mig le hur, var och när som helst. Vilket situation vi än är i så är vi där tillsammans. Kärleken är där så länge vi är där.

Efter två år tillsammans så vet jag att jag aldrig vill vara med någon annan. För nu har jag hela världen, lyckan, kärleken och fram för allt dig. Jag vill uppleva, upptäcka och känna världen tillsammans med dig. Eller, tillsammans med oss. Det är vi nu.

Och jag kommer förevigt älska dig. Vi, mot världen.

En minnesdag

En stark dag, med starka minnen med starka personer. Det är en minnesdag för vad som hände för 10 år sedan. Ingenting är glömt men det som finns vid Ground Zero idag är så otroligt vackert. Jag la ihop 3 st bilder från Google, ville inte ta någon bild av tornen eftersom det bara väcker hemska minnen. Utan bilder av gemenskapen och Ground zero, riktigt fint.

3000 människor dog för 10 år sedan, idag skänker vi våra tankar till dem. 11 September - dagen som förändrade världen.


Träningsdag

Hejsan! Gick upp med Andreas imorse runt halv tio, han åkte och gymmade direkt efter frukosten medans jag satte mig vid tvn. Så tråkigt att jag inte kan följa med och träna, men snaaart.. Igår fixade jag mitt rum hela kvällen, hade inga planer på att bli klar igår men jag kunde inte sluta! Det blev otroligt bra, nu behövs det bara målas om. Idag ska jag ut och gå, tränings gå, inte annat. Men innan ska jag äta lunch, kycklingspett och jordnötssås, yummie! Hörs senare, då ska jag lägga upp massa bilder.

Städning-time

Hej. Nyvaken ligger jag och skriver.. Gick ju upp kvart i sju imorse, var hemma runt tre, somnade för två timmar sen och vaknade nu! Efter vi hade fikat hos M&J åkte vi till Barkarby och shoppade loss på IKEA. Allt till mitt rum, nu ska jag sätta igång och fixa. Ska ta bilder som jag ska ladda in ikväll. Kuuul!!

Redwall hotel

När vi i Februari får den häftiga chansen och flyger till Beijing ska vi bo på ett mycket vackert hotell som heter Reddwall hotel. Klistrade ihop några bilder från hotellet som jag tänkte visa. I helgen blir när mycket PA och massa annat härlig. Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan. Puss!!


Flyg upp till himlen

God morgon. Tröttare än tröttast här. Men ändå väldigt glad! Om några minuter ska jag och mamma åka till Bromma för att titta på min kära bror och hans tjej när dom ska flyga, dom fick den presenten när lille Axel hade dop. Jag tycker att det ska bli otroligt roligt och självklart följer kameran med! Efter vi är klara där så ska vi vidare till  Barkaby och gå runt lite. Trots att det inte är samma sak så är jag ändå väldigt glad över att få komma till Stockholm idag.

Men nu måste jag packa ner mitt godis och kameran i väskan, ha en underbart fin dag!


Har på mig mina nya favorit tröja som jag fick av Andreas.
Ska visa er när jag kommer hem!


Beijing, snart är vi där!

Hallå hallå! Idag har jag fokuserat på Kina hela dagen, allt från vad vi ska göra, shoppingen och PA't. Det kommer bli en fantastisk, oförglömlig resa som jag ser fram emot. 2012, hur underbart kommer inte det året bli då?!

Nu väntar "hur många lingon finns det i världen?", mys och det sista godiset från iår. Tillsammans med min bästa. Imorgon väntar en tidig tidig morgon som startar med roadtrip till Stockholm med mamma. Härligt!! Hörs kanske senare ikväll.

Stickat

Det bästa med vinter- och höstkylan är ju helt klart de stickade koftorna, tjocka tröjorna man bara kan krypa ner i. Älskar det! Här är tre favoriter från Nelly.


PA

Jag älskar projektarbete, det är så roligt. Speciellt när vi får någonting utav det, resa till KINA!!! Vi är fyra pers i min grupp, kommer överens och har massa idéer. Det är så roligt det här jobbet. Tror att jag kommer satsa mest på projektarbetet eftersom det tar mest tid, vi måste arbeta väldigt mycket på våran fritid. Lånade två böcker från bibblan idag så ska sätta mig och göra lite arbete. Tyvärr tänker jag inte skriva så mycket om vårat PA här, för det är lite hemligt och det kommer bli helt fantastiskt när vi redovisar i Mars. Längtar till Februari nu!!


Don't you miss me?


Runt halsen

Runt min hals hänger världens finaste halsband, min kärlekspärla. Ser dock att mitt smyckesträd behöver påfyllning. Hittade dessa tre riktigt snygga halsband, från Nelly.


Jorden runt

God morgon alla fina där ute! Sov halvbra inatt, vaknade ett par gånger men hade inga problem att somna om. Regnet verkar aldrig sluta! Om en halvtimme åker jag mot stora bibblan här i stan och ska jobba på projektarbetet. Vi är egentligen lediga idag men varför inte passa på att jobba så vi kommer igång liksom! Senare, när jag kommer hem, tänkte jag berätta om helgens planer. Och så tänkte jag gå ut och gå idag, lyssna på musik och vara själv ett tag. Om jag orkar..

Ha en fin dag!


Bild från nian, jisses!


Pink


En stickad snygging som jag vill ha till hösten, färgglatt och stickat! Precis som jag vill ha det.
Victoria prickar alltid rätt.
Från Cubus, 199 kr. Skulle köpa den i L eller M, för att få den lite större. M tror jag..(Andreas ville veta?!)


Kirbur baklänges blir rubrik

Hej. Mycket trevlig kväll, rätt lugn hemmakväll bara. Inget speciellt egentligen, men det har bara varit skönt, att slappna av och glo på tv. Jag ska lägga mig om 20 minuter och prata med älsklingen min. Imorgon kl 11 ska jag möta mitt gäng från projektarbetet och jobba på det. Vet inte riktigt hur länge vi kommer hålla på men några timmar kanske. Har iaf några tidsinställd imorgon. Vi hörs väl imorgon bitti, sussa söt!

Världens bästa

Jag älskar att gå till skolan 5 dagar i veckan och träffa Ken varje dag. Skulle inte klara skolan utan hans energi! Åh, min tjockis vad jag älskar honom.

Han och jag har precis accepterat vårat fett. Bättre att acceptera och göra något åt det än att försöka gömma. Puss min finaste vän! Min mulliga och gulliga tjockis.


PMS

Min anledning till att jag inte bloggat idag: PMS! Sorry men om jag hade bloggat så hade jag bara klagat. Klagat på skolan, plugg, mens, sex- och chokladsug, killar som kallar tjejer för "jävla fitta" utan anledning(!!), vädret, mitt humör, ja allt..

Skolan gick rätt bra trots all smärta och PMS. Har planerat helgen med mamma, ska bli kul! Vi ska till Bromma med några andra och se när min bror och hans tjej ska flyga! Häftigt värre. Nu ska jag göra lite hemlisar. Ska sen berätta vad min uppgift i Litterär Gestaltning är till nästa onsdag är. Så rolig! Fast ändå tråkig. Men jag tror det kommer bli bra, hade blivit perfekt om jag kunde träffa Jennifer innan. Äsch, berättar sen!

Var bäst, inte värst

Vill man ha ont? Eller varför vill vissa alltid vara värre än andra? Jag opererades för snart(på fredag) 4 veckor sen, har fortfarande en del problem och en del smärtor, på det hela fick jag någon konstig fruktansvärd smärta i ryggen igår. Jag tar alvedon regelbundet och nu kletar jag in ryggen med Ibumetin. Inte hela ryggen utan punkten där det gör så j*vla förbannat ont!

Jag gillar inte att få speciellt mycket uppmärksamhet, jag tycker det är rätt obehagligt. När min syster var hemma under en helg och vi hade stor middag här hemma frågade nästan alla "hur mår du?", jag svarade allt från "bra", "helt okej", det är kämpigt" osv. Jag gillar inte att ljuga och säga att det är bra när det är jätte läskigt, jag är fortfarande rädd och har fortfarande ont. Jag vet ju själv att jag har lidit mycket mer i onödan än vad jag hade gjort om vi hade åkt till Uppsala direkt. Men nu är det så här.

Jag som hade som mål i livet att aldrig bryta något och aldrig opereras. Nu tog läkarna min oskuld. Oskuld när det gäller operation. Tycker alltid det har sett så läskigt ut när man blir nedsövd, och det är det. Jag hatar att jag fick lida och lider så mycket som jag gör. Men jag vill inte heller gå runt och klaga på det hela tiden. Nu säger jag god natt och jag ber er som läser att inte försöka vara värst med allting. Vad tjänar man på det? Var bäst istället!


Hur kul ser det här ut? Inte alls kul.
Jag är glad att jag hade mamma och Andreas vid min sida,
som verkligen fanns där. Hjälpte mig med allt trots mitt tjat.
Det kommer jag förevigt vara tacksam över.


Fuck my back

Ryggen gör så jäääääävla ont. Extremt, obeskrivligt ont.. Har ingen lust att skriva här idag. Kanske ikväll, hörs då.

Ryggsmärta

Blev helt spontan tripp med Albertina och Svante till cirkusen, dem hade tre biljetter och ringde och frågade om jag ville med. Sa ja och vid sju satt vi i ett svinkallt tält. Två timmar senare sprang vi i ösregn genom området, ner i ett dike, genom MAX's parkering och till slut in till MAX. Cirkusen var överraskande bra. Dock gillar jag inte vissa grejer de gör med djuren osv.. Och nu ska jag klaga på en enda sak, stolarna, fy fan! Jag satt och vred mig hela showen och nu kan jag inte ens röra mig. Fick smsa mamma och be henne komma med alvedon och fylla på mitt vatten.

Det händer alltid något när Andreas har åkt tillbaka till Stockholm. Men jag klarar mig själv, det vet jag. Nu lyssnar jag på Spotify, ska sätta på några avsnitt av SATC och sen sussa. Jag tror knappast jag behöver skriva något om Idol ikväll? Alla såg väl elektropop? Jag såg på Facebook eftersom jag satt på cirkus, men whatevah!!

Min smärta i ryggen är helt obeskrivlig. Läste på Jennifers blogg att hon också har ont. Inte från att sitta på en cirkus utan från träning, men smärta som smärta, typ. Jag känner med dig bror!


Från himlen till helvetet

Jag har börjat tycka att mitt schema var helt okej. Men nu har jag, med mina egna beslut, ändrat det. Kommer inte ha någon sovmorgon på måndagar, och kommer sluta 15.30 på måndagar. På tisdagar går jag 8.45-16. Onsdagar är än så länge rätt bra, slutar 14.00. Torsdagar börjar jag 08.45 och slutar 17.30, ja ni läste rätt, 17.30!!! men det har jag valt helt själv. Det beror mest på att jag får 100p till, vilket jag känner är bra att ha. Nu ska jag försöka få en bra balans på mina studier så jag inte går inte i väggen sista året. Jag ska satsa hårt men ändå må bra och lyckas bra med träningen som jag kommer börja med om kanske två veckor.

Mitt mål är inte längre G, utan VG eller MVG, jag vet att jag kan. Jag måste bara våga, satsa och vara koncentrerad. Jag ska sätta fokus på plugget så jag kan plugga vidare till det jag vill. Det känns bra just nu men jag vet hur stressande och hårt allting kommer bli. Jag hoppas bara att jag klarar det!


Tre random


- Gina Tricot


Nedräkningen börjar nu

Två veckor kvar till årets bästa och roligaste kväll/match. Det ser jag verkligen fram emot, speciellt eftersom det kommer vara den första roliga saken jag kommer göra efter operationen! Det kommer bli en galen kväll, längtar som attans!!


Mycket bättre

Här slänger jag upp en bild på mitt stora ärr, stygnen är kvar, vet inte när dom kommer försvinna riktigt.. När jag tog den här bilden var det som ett stort blåmärke och var jätte öm där. Nu är det inte lika farligt, det gör bara ont när jag ska sätta mig på morgonen eller från sängen över huvudtaget och när jag går och står upp för länge. Jag börjar bli så sugen på träning så jag hoppas att det går snabbt att läka det sista nu!

Halvt nöjd och halvt stolt

Hallå där efter x-antal timmar så är jag klar och hyfsat nöjd med min text som jag skrivit. Jag väntar med att skicka in den till Andreas har läst den. Tänkte först att ingen skulle få läsa den innan eftersom det är min första och är lite smått nervös. Jag läste igenom det 7 gånger innan jag sparade. Men nu känner jag att jag behöver en ärlig åsikt, och Andreas vet att jag kan ta emot kritik från honom för han menar alltid det bästa. 

För 20 minuter sen åkte Jennifer hem. Fick en fin stund med henne, skönt så här på söndagskvällen innan en ny skolvecka börjar. När hon åkte kom jag på att jag har foto- och filosofiläxa! Bara sätta igång igen. Men har gjort 13 utav 14 frågor på filosofin och fotoläxan är inte supersvår. Just nu väntar jag på Andreas, så ska han få läxa min "Resan in" sen kanske vi sätter på en film innan vi ska sova.

Och imorgon börjar skolan för mig vid 10, sovmorgon!! Och senare på kvällen åker Andreas tillbaka till Stockholm... Sad face..

Det rullar på

Och så börjar skrivandet! Har kommit igång men tar en paus nu. Blir lite okoncentrerad när tvn är på och har ingen lust att stänga av den just nu.. Ska skriva mera snart och tror jag kommer lägga upp en del utav texten. Hejdå så länge!

Skrivstuga

Nu, efter mycket tänkande, så har jag äntligen kommit på vad jag ska skriva om. Ska sätta mig och skriva strax, ska göra den texten så bra som möjligt och eftersom det är deadline imorgon 16.00 ska jag sitta hela dagen idag. Ikväll får jag besök utav Jennifer så då blir jag extra glad! Sen taggar jag inför skolan imorgon, har sovmorgon nu varje måndag. Skönt!!

Annars ska jag vila en stund nu, vänta på att Andreas ska komma in och pussa lite på honom.


Sjukhusbilder



*


Små godingar

När jag laddade in bilder från mobilen hittade jag en utav de första bilderna som är tagna på min mobil. I oktober 2009, på mig och Jennifer. SÅ små och söta. Gud, det var verkligen inte igår, sweeties!!

Två borta, ett kvar

Nu är det bara ett stort bandage kvar på magen. Tog bort de andra två små för 2 minuter sen. Skulle ta någon macka men det var inte så mysig syn. Ena satt vid navel, det äckligaste "såret" och den andra satt 1 dm längre ner. Snusk! Imorgon på morgonen kommer ett par bilder från min mobil som jag tog när jag låg på Akademiska. Kram!

Lördagsmiddag

Sov ca 2 timmar, känner mig fortfarande lite nyvaken dock. Men nu står jag vid spisen och lagar mat. Inte direkt den perfekta lördagsmiddagen som t.ex tacos utan något mer enkelt som köttbullar och makaroner, sweet! Till det så blir det en lagom dos av O.C. Det blev inget SATC, bara ett avsnitt. Sen måste jag duscha.

Nu kokar vattnet!!!

I have fallen in love with fall

Jag älskar höstkläderna, dock så tänker jag vänta ett tag till att shoppa mer för det bästa och snyggaste kommer alltid lite senare. Men här är tre saker från H&M och Topshop. Den röda halsduken kommer jag köpa så fort jag ser den, den är så jag!


I'm on fire

Vilket seeeg dag. Jag är så trött och lite grinig faktiskt. Jag vet inte varför, vaknade väl på fel sida plus med smärta i ryggen. Inte alls roligt. Andreas har varit ute med Elsa i över en timme nu så han borde komma hem snart, skulle vilja mysa i 10 minuter innan han åker och jobbar hela kvällen. För övrigt hade jag tänkt ha ett Sex and the city marathon med mig själv. Sen lite lunch/middag och efter det ska jag duscha och ta av det första bandaget på magen. Jag hoppas det ser bra ut, är lite nervös..

Till något helt annat så hejar jag på min bästa vän, min moster och min stora syster som springer Tjejmilen idag, heja heja!!


Stor lördag

Vaknade vid 10, åt två mackor, drack lite äcklig mjölk, väckte älskling, sitter nu här. Så sammafattar jag min morgon. Andreas håller på och fjantar sig i sängen just nu, kan inte riktigt koncentrera mig.. Men idag kommer jag inte kunna gå på F&S invigningen, tyvärr. Får hitta på någonting annat, Andreas börjar jobba kl 16 så vi har gott om tid att vara tillsammans idag! Hörs senare.

Var det värt att läsa det här inlägget?

Nu är gubben hemma igen! Då är jag återställd, mitt hjärta är helt och naken. Imorgon jobbar han också, fuck him. Nej, men jag tycker inte om att vara själv, inte på helgerna. Nu tjatar han på att vi ska sova, så god natt!

Första promenaden

Halloj! Det är idag 3 veckor sen min operation och jag är fortfarande inte 100% återställd, tycker det går för segt det här med att bli bra. Jag är ju bra, men det är en del kvar. För 3 veckor sen minus en dag var den senaste gången jag var ute och gick en promenad. Men idag tog jag vovven i kopplet och gick ut med henne, i ca 10 minuter var vi ute. Det var inte det lättaste, blev trött och yr och fick ont nästan direkt. Nu är vi inne igen och jag följer fotbollsmatchen. Ska hämta in min glass och göra min hals och själ glad! 

På tal om fotboll så närmar det sig en stor dag, en kväll som jag tror kommer bli den bästa iår, på riktigt! Men skriver om det när det börjar bli mer aktuellt. Om 1½ vecka, typ. Hörs senare!

På pojkvännens data

Håller på att fixa mat, tog ner Andreas data så jag tänkte kolla på någon film medans jag äter. Så gick jag in och kollade vad han hade, INGEN!!! Sen tänkte jag istället kolla på någon serie, vad har han då? Jo BARA Smallville. Fy, tråkigt. Orkar knappast hämta min data heller. Så får väl slänga på något avsnitt av Smallville. Det kunde varit värre, typ Dexter.. Uäk.

Smackat och klart

Hej. Skolan gick som smack, en timme är ju ingenting! Väl hemma kröp jag ner bredvid Andreas och sov några timmar, åt några mackor när jag vaknade, tittade på en serie på datan och kollade högskolornas utbildningar, tror jag har fastnat för en. Och en skola också. Men jag funderar fortfarande och därför säger jag inte till någon, inte ens Andreas.
För en halvtimme sen fick Andreas ett samtal om att han skulle jobba 15-22 idag, fuck. Så blir lite ensam, men det blir nog mest skön. Ska försöka gå ut och gå sen, innan maten. Nu måste jag skicka iväg lite mail.

Fredagssnack

God morgon mina små monster! Nu är det skolveckans sista dag, min kortaste också. 1 timme och 20 minuter går jag i skolan idag, alltså bara en lektion. Trots alla smärtor min kropp känner just nu så tänker jag ändå gå. Det är med SPINTarna och det gör det hela extra roligt! 

I helgen öppnar Friskis och Svettis sina nya lokaler och självklart ska jag och Andreas på invigningen! Dock kan jag inte börja träna än, men delta där kan jag. Inga andra planer för helgen förutom massa mys, så som det ska vara liksom.

Och juste, det är ju September nu! Går inte tiden rätt fort? Sommaren är slut, det är 7 grader på morgonen, det är dimma, regn och rusk och det blir mycket mörkare på kvällarna. Kändes det inte som om skolan slutade för studenterna, sommarlovet började och vi som skulle börja trean hade ett riktigt roligt sommarlov framför oss?! Ett år kvar, mindre än ett år kvar, shit, studenten närmar sig och här ligger jag och babblar. Nu - skolan!!

Redo för vintern.. nästan..

Jag har hittat vinterns sko för mig, perfekta! Bra sula, rejält tjocka och med bra och tjockt foder. Perfekta helt enkelt. Det enda problemet är att dom kostar en del, ca 1250 kr.. Från Nelly. Behöver lite pengar först!


Resan in

Det här med deadline som jag skrev snabbt och lite om i förra inlägget tänkte jag skriva lite om nu. Jag älskar att ha en deadline varje måndag i trean kl 16.00. Det är som att jobba lite, jag älskar det! Ska skriva minst ett A4, hur ska jag kunna hålla mig?! Denna vecka fick vi rubriken "Resan in" och sen helt fritt om vad vi ska skriva om, men rubriken är satt. Jag funderar så det knakar i huvudet på mig. Men jag ser verkligen fram emot varje vecka som jag har nya ämnen att skriva om, det är så roligt och jag får ut så mycket utav skriva. Som jag älskar.

Någon gång kanske jag lägger upp någon text, novell eller dikt här. Beror på hur nöjd jag är med den, hehe..


Deadline

Hemma från en rent ut sagt hemsk skoldag! Mår äckligt dåligt och det känns som mina öron blöder. Har hört allt för mycket ljud och för högt ljud idag. Huvudvärk på det också. Nu är jag helt slut och ska därför vila. Med min finaste. Ikväll ska vi mysa framför Dumpad som ska vara bra, säger Andreas. Sen är det dags för mig att börja skriva, har deadline 16.00 på måndag.

HTC Incredible s

Till all träning jag tjatar om behövs en bra mobil som kan fyllas med all grym musik. Denna önskar jag mig i födelsedagspresent, dock fyller jag ju i slutet av December. Så lär inte få någon nytta till varken hörlurarna eller mobilen.. Tyvärr! Skulle verkligen vilja ha den nu, men får väl vänta 4 månader..


Urbanears

Dessa snygga och bra hörlurar kommer jag kosta på mig i höst, behöver verkligen ett par bra nu. Till träningen behövs det extra mycket. Taggad!!


Från Urbanears.com


9 grader ute

God morgon! Mår inte riktigt okej idag, vaknade med svullen hals, ont vid ärret och riktigt trött. Usch, men skolan ska jag till ändå. Jag hoppas jag orkar en hel dag för jag ser fram emot sista lektionen.

En galet kall natt! Shit, jag låg med TVÅ duntäcken och frös ändå. Men det var riktigt mysigt att sova med Andreas igen! Nu ska håret upp i en tofs och sen hoppa på bussen. Ha en bra dag, inlägg är inställda under dagen!

RSS 2.0