Love is a cycle


Valborg

Idag som alla vet är det valborg. Själv ska jag, Andreas, Gustav och Olivia vara i Stockholm och ha det grymt kul! Helgen kommer bli riktigt härlig, på söndag ska vi på derby och på lördag firar vi 9 månader!
   Idag var jag faktiskt först vaken i familjen, mohah. Känner mig lite stolt, om två timmar sitter jag på tåget till Stockholm och därför kommer jag inte blogga något mer förän vid ett någon gång. Men jag hoppas ni får en riktigt bra valborg, och att ni tar det lugnt! <3


-


Jag hatar att inte vara i dina armar,
det är där jag är trygg.
Jag älskar dig, lämna mig aldrig.
Du är min kärlek <3


Fika m.m

Hej på er! Jag är hemma från stan, träffade Jennifer självklart så fikade vi, pratade, gick runt i butiker, ja det vi brukar göra! Tyvärr kunde jag inte ta bilder då min mobil var helt död. Annars har jag inte mycket mer att säga för jag pratar med Andreas, så hejdå!


Nationella

Jag har precis kommit in, har varit ute med hunden i över 1 ½ timme! Härligt. I skolan hade vi nationella i engelska och sen tyska. Det gick snabbt och enkelt, skönt. Om 1½ timme är bästavän i Enköping och vi ska fika och knäppa massa kort! Jag måste även börja städa mitt rum, som jag inte ens börjat med än.. Jaja. Nu ska jag göra lite träningsövningar, vi hörs!
 Ps. Igår tränade jag med min sjukgymnast, då bestämde jag mig att jag ska köpa ett gymkort sen!

Gult är inte fult!


Vit kofta med marinblåa ränder
Jeansjacka, vill ha och hoppas på den!
Jeansshorts
Svarta solglasögon
Helt vanliga jeans
Silver och svarta armband med nitar och andra detaljer
Rosa linne, finns i massa andra färger!(Jag har den i blå)
Ljusblå tröja(underbar färg!)
Vit tygväska med blåa ränder
Allt är från Gina


Irriterad

Jag är irriterad, sur och trött. Jag vill ha sommarjobb, kläder, baby och en massa nya saker. Men nu ska jag icke klaga..
  Skolan rullade på bra idag, imorgon på min håla kommer jag tyvärr inte kunna komma hem då jag ska träna med min sjukgymnast. Sen måste jag börja städa mitt rum.. Suck, finns det något tråkigare än att städa? Men det är skönt när det är gjort!
Jag och älskling ska börja åka inlines! Det kommer bli jätte roligt!! Har pratat med Olivia idag om vad vi kommer gör för efterrätt på valborg, vi kommer klå boysen. Den ni! Men nu får ni ha en bra kväll, sov sött.


10 rosa rosor

I fredags fick jag 10st rosa rosor av Andreas, jätte fina och här är lite bilder!









Tack älskling, du är världens bästa.
Jag älskar dig!


Monki rea!


Allt är från Monkis rea!
Zebramönstrad sjal
Grå lite längre kofta
Tröja med samma mönster och färg som sjalen
Blå tshirt med knappar, finns även i vit
Älskar denna tröja! Turkos och vit med prickar, finns i svart
Blå och vit randig klänning
Svart klänning utan axelband
Vit kofta med svarta rosetter ooch fickor
Vit och rosa tshirt, ett måste!
Rosa tröja med ljusare ränder


Grillat

Ikväll grillade vi och det är ju så himla gott! Nästan galet gott. Efter maten gick jag, hunden och älskling ut, vi spelade bl.a basket. Jag och älskling körde 21an och jag vann sista gången och får därför ett pris! Han är min slav bl.a! Nu sitter vi och kollar på tv och senare ska vi sova, ha en bra kväll! Puss och kram!


Rubriken blir inget

God morgon/God dag på er. Älskling äter tacos till frukost medans jag äter mackor, som en normal människa!^^ Vi vaknade tio imorse och låg kvar och pratade i två timmar innan vi gick ner och åt. Igår kväll somnade jag när jag satt i Andreas knä och vi tittade på en riktigt konstig film.. Idag ska vi ta en lång promenad med hunden, annars vet jag inget mer som vi ska göra.
 Jag längtar redan tok mycket tills nästa helg! Nu ska jag äta lite mer, ha det bra!


SM-GULD!

HV71 tog sm guld och ni ska bara veta hur glad jag blev då! Jag kunde inte se matchen för att jag var på AIK match tillsammans med Andreas och hans vänner. På den matchen blev det dock 1-1 och Sebastian Eguren blev utbuad som jag tycker var jätte dåligt av aik fansen som var runt omkring oss. Stackarn som inte ens gjorde något fel, alla kan ju missa målet hallå? Annars var det en spännande match och med det underbara vädret gjorde det ännu bättre! Efter matchen sa vi hejdå till Elis och resten och jag och Andreas gick till Solna centrum och sedan in till Centralen för att åka till Enköping men fick då ta pendeln.
  Jag somnade och höll på att ge älskling en hjärtattack pga att jag drömde att jag ramlade och då ryckte jag till och Andreas blev då rädd, haha!
Nu sitter vi i soffan och älskling titta på Die hard 4. Om ett tag kommer mamma hem också då går vi och lägger oss så hörs vi imorgon! Innan vi sover ska ni även få lite tips, Monki har en stor rea, bild kommer!


Ungefär så där såg jag ut på pendeln!


Toppen till shoppen!


Grå och silver stickad tröja - Top shop
Rosa/röd och vit sjal, lite polkagris så där^^ - Top shop
Blå klänning med lite spets och små detaljer - Top shop
Solglasögon, zebra - H&M
Rosa linne med knut i ryggen - Monki
Jeansshorts - Top shop
Kjolen som jag är helt fast i! - Top shop
Armband i silver och guld, små och stora - Top shop
Guld ring med stort hjärta - Top shop


Finns inget dåligt väder?

FINNS BARA DÅLIGA KLÄDER!! Haha, nej faktiskt inte sant. Gud vilket väder vi har idag då?! Usch, jag sitter i soffan och ska fixa lite mat medans hockeyn är på tvn.
  Idag var det skola igen, samhällskunskapen var det prov i och det gick bra, matten och tyskan gick snabbt. Mötet med syv gick jätte bra, svenska och geografin var segt och tråkigt men ändå intressant! Så det var min dag, sen sprang jag i regnet till bussen som tog mig hem. Imorgon blir jag Europabarn, är jag redo? We'll see.. Nu är det dags för hockey och mat, jag är ensam hemma så kan sjunga lite också, haha! Ha en bra kväll sötisar!


Snyggare kan det ju inte bli!


Heja mig!!

Hej igen! Jag är med och tävlar i en tävling, denna tävlingen är det och jag hoppas jag vinner, hehe! Annars har jag inte mycket mer att skriva, jag kommer snart lägga upp lite kläder att njuta av. Ha en bra kväll.(HV leder!)


Onödig fakta

Jag tycker ishockey är en konstig och väldigt läskig sport men jag följer slutspelet för att HV71 är med i år igen och det är mitt favorit hockeylag(nästa år blir det AIK som är i Elitserien!) och HV möter Djurgården som hela min familj hejar på. Då är det ju klart att man måste följa det och om en halvtimme är det dags för ännu en match!
Jag har räknat och kommit fram till att om 9 veckor är min baby 20år! 
   Snart blir det lite mat, sen hockey och sen sova. Jag halvsover redan nu känns det som, men what to do? Jaja, nu blir det ett avsnitt av Vänner. Vi hörs senare!


Mördarblicken

God dag på er! Idag så har det varit en riktigt snabb och kort dag i skolan. Allt började med lite geografi, sen matte som gick ovanligt bra(!) och till sist var det tyska som jag också lärde mig ovanligt mycket på. Efter skolan gick jag upp till stan, hittade två par shorts som jag tänker köpa.. Någon gång, haha. Och sen lite annat smått och gott! Jag kom precis in med hunden och hon ligger bredvid mig och ger mig mördarblicken(jag älskar dig också gumman?!).
  Jag längtar redan till lördag! Men idag måste jag städa mitt rum. Och plugga lite, annars bara ta det lugnt!
Men nu ska jag äta lite så skriver jag mer senare, ha en bra dag nu!


Härligt!

Åh jag fick vakna upp bredvid älskling i morse, fast det blev en ritkigt stessad morgon så var det en av dom bästa på en vardag! Jag är hemma en snabbis från skolan för att gå ut med hunden och äta lite. Jag ska tillbaka runt 12 och slutar vid tre, så det blir ju grymt! Första lektionen blev svenska, idag var det en sån där riktigt tråkig lektion som jag skulle säkert somna på om inte min klass satt där(jag kan inte sova när andra kollar!).
  Senare ikväll kommer min underbara bästa vän! Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Men nu ska jag göra mackor och leka med min hund, hon hittade en boll ute som hon blev helt galen i, typsikt hundar va? Haha!
Vi hörs runt fyra kanske!

Och juste, jag såg att vissa av er som läser har kommenterat lite smått och gott så där. Jag tycker att det är riktigt härligt med nya läsare som kommenterar och jag kollade in era bloggar så nu har ni en till(alltså jag) läsare hos er! Kram.


3 timmar tidigare

Idag slutade jag 3 timmar tidigare än vad jag skulle! Egentligen skulle det varit en lång dag till fyra men nu slutade jag ett, vilken lycka! Matte, halva geografin och 20 minuters samhällskunskap bestod skolan av. Senare idag/ikväll så ska jag, syster och Andreas ut till min andra syster Malin som fyller år idag. Grattis Malin!! Det är en gubbe i köket som håller på och målar om köket, det kommer bli riktigt fint!
   Nu ska jag äta, så ha en bra dag! Och njut av solen.


Jag just nu.
Med den underbara tröjan!


En stor saknad som finns där varje dag














Det är svårt att vara utan dig varje dag.
Förut var det vi minst en gång per dag, nu är det knappt en dag i veckan.
Jag lovar dig att jag kommer oavsett allt finnas kvar här och älska dig lika mycket då som nu.
Du är min bästa vän och dig släpper jag aldrig taget om!
Du är det finaste som finns, du är den som har fått mig att orka varje dag som gått.
Jag lovar dig att jag ska komma till dig oftare!
Jag behöver min bästa vän varje dag, då som nu.
Du gör min till den jag är, du gör mig lycklig och du får mig att lita på livet.
Jag älskar dig bästavän, du är stark och du vet var du har mig.
Och om du inte skulle veta var du har mig, så ska du veta att du har alltid mig vid din sida.
Även avståndet så är jag vid din sida dag ut och dag in, du finns i mina tankar varje dag.
Jennifer Hellberg, du är underbar och du är nu och förevigt min bästa vän!
Om någon gör illa din, psykiskt eller fysiskt så skyddar jag dig som du har gjort och gör för mig.
Jag hjälper dig om du faller, jag tar emot dig vad som än händer och jag lyssnar, förstår och finns där.
Jag hoppas att du vet att du kan prata med mig om allt, jag dömer inte dig för du är den du är och den du är
är den bästa och mest värdefulla och underbaraste personen som jag har träffat.
Du är den du är och fortsätt med det för..
Det finns ingen annan som dig. <3
Och den du är, det är min bästa vän och min bästa vän är du!
JAG ÄLSKAR DIG!
 och jag saknar dig varje dag!
Vi ses snart gumman!


Dagen som var igår

God morgon! Igår hann jag inte blogga mer för jag och Andreas åkte till Fruängen för att gå på 100år-fest! Illos mamma och sambo var "födelsedagsbarnen". Vi var framme runt tre och kom hem runt nio/tio någon gång. Då hoppade jag in i duschen och jag var helt enkelt för trött för att blogga.
  På festen var det riktigt roligt och trevligt, Illo(Elis egnetligen då..) och älskling hade ballongkrig med två små tjejer, deras nya kärlek?! Nejdå, haha. Och så har vi bestämt att nästa lördag blir det fotbollsmatch, så det blir två helger i rad. Men det är bara kul!
Idag ska vi in till gamla stan, till B&J caféet fast vi vet inte riktigt vart det ligger.. Senare ska vi till Enköping och ja, det är väl det vi ska göra. Nu blir det frukost!


Naket? Nej här får vi

Vi är vakna och pigga, vi är hungriga och jag är en ond handled. Vi somnade igår men älskling väckte mig halv tre för att han blödde näsblod och då fick jag lov att springa och hämta papper. Men annars har vi haft en lugn morgon, vi vaknade för två timmar sen men har fortfarande inte ätit frukost och jag är jätte hungrig! Men ska väl gå och göra några mackor.
  Jag hittade en tröja här igår som jag tänker ta med mig hem. Jag har aldrig fått sett den för tydligen så trodde älskling att jag skulle må dåligt, men den var så stor och skön så jag tänker inte ens på vad som står på! Jag har bott i den sen igår. Nu blir det frukost!


Kläder från Top shop och H&M!
Vitt linne med tryck "Love to love" - Top shop
Svart linne med lite spets - Top shop
Vit stickad tröja, ser så mysig ut! - Top shop
Röd bikini - Top shop
Jeans/Leggins - Top shop
En silver ring som är som en stor blomma och en guld ring med ordet "Love" - Top shop
Svart linne med ett hjärta - Top shop
En stort armband med silver och svarta detaljer - H&M


Våran underbara huvudstad på kvällen

Vi är tillbaka i lägenheten i Stockholm, vi har handlat, sovit, ätit och handlat lite till men nu är vi hemma! Klockan är snart åtta och tvätten är klar då, tror jag..? Iaf, skolan gick super, basket på idrotten och jag satte bollarna! Så nu kommer jag kunna slå älskling i basket, se upp babe! Haha. När jag satt på pendeltåget så kom jag bara till Kungsängen(2 stationer) och satt fast där i en halvtimme innan tåget rullade igen, skit på det! Sen framme i Stockholm gick vi och åt, sen raka vägen till Vällingby där jag gick till H&M där dom hade en riktigt stor rea, hehe, jag kunde inte låta bli ju.. Sen till Åhléns medans Andreas var på coop och gjorde alla tråkiga inköp, och sen kom vi hem och vi eller jag däckade rakt på Andreas mage.
  Vi har inte ätit någon middag än men skulle chansa på att det blir till talang senare, eller juste det börjar om 5 minuter.. Okej då blir det senare! Jag hoppas ni har haft en bra dag.
En sak till, dagen började ju med regn men nu är det sol och varmt, helt underbart! Hoppas det blir lika bra väder imorgon och resten av helgen. Vi hörs senare!


Full fart framåt!

Jaja, HV förlorade men inte surar jag för det! Jag ska tvätta av ansiktet och sen ringa baby och gå och lägga mig. Jag hör att lilla hunden ligger och drömmer, sparkar och suckar.
  Jag ser fram emot den här helgen så mycket! Men juste(!) älskling fyller ju 20år i år, ja jag vet han börjar bli rynkig och grå! Iaf, och jag vet ganska nästa(om man kan säga så) vad han kommer få, och oh så bra det kommer bli! Nu ska jag gå och plinga till min babe. Hörs imorgon, sov så gott!


Jag och bästavän har tagit ganska många konstiga kort under dom här 3åren!
Jag älskar dig gumman <3


Slutspel

En skön dag i skolan, rehab och mys med Axel! Det är hur min dag har varit. Skolan började med en jätte rolig samhällskunskapslektion, en snabb mattelektion, film och hänga gubbe på tyskan. Sen åt jag, och 13.30 hade jag tid hos min sjukgymnast då hon kollade på mitt knä och nästnästa tisdag ska jag dit och träna med henne. Ska bli skönt att äntligen komma igång och få ett bra knä! När jag kom hem hade jag så ont i knät och var så trött så jag däckade direkt i soffan, sen kom Axel och Johanna. Vi åt en riktigt god pasta sallad och nu sitter jag här och följer slutspelet till och från. Jag håller tummarna för HV71.  
   Imorgon drar jag äntligen tillbaka till underbara Stockholm igen, det är där jag trivs och det är där jag vill vara! Skolan blir en kort dag och direkt på bussen till Sthlm. På lördag blir det 100år-fest! Och söndag ska vi softa på Ben & Jerrys caféet. Vi är också planer för valborg, tur det. Olivia och Gustav kom och räddade oss!
Nu ska jag.. Kolla hur det går för HV, ha en bra kväll!


Jag och Ken!


Den perfekta

Jag kollade runt på HM, TopShop och Gina Tricot's hemsida/-or igår och hittade det jag vill ha till sommaren. Eftersom vår och sommaren är snart här så vill och måste man ju ha nya kläder. Så här kommer lite smått och gott och ikväll kommer även mer kläder, ha en skön dag för nu går jag och hunden ut!


Svart kavaj från Top shop.
Solglasögon från Top shop
Puderrosa linne från H&M
Silver armband med svarta detaljer från H&M
Gråa ballerina från H&M
Silver ring från H&M
Väska från Gina
Jeansshorts från Gina


Spring för livet!

God dag på er, jag känner mig lite skyldig att jag inte har skrivit något på jätte länge ju.. Jag hoppas ni förlåter mig! Idag har varit en sån otrolig dag, men först ska jag berätta lite annat.
I måndags och igår kunde jag tyvärr inte skriva något för jag var sjuk, precis när man ska tillbaka till sin härliga klass efter ett skönt lov så spyr jag.. Suck. Och det är min anledning så nu har ni fått den.
  Idag vaknade jag kvart i sju, hoppade in i duschen, åt frukost och fixade mig och var redan klar halv åtta? Hm, ja men så var det iaf. Och så åkte jag med mamma ner till skolan och där hade vi en kvart med geografi, sen typ som rast i 1h sen var det dags för matte. Och till sist tyska. Super skön dag, jag tog en härlig solig promenad hem och jag kan säga att det är för varmt för att ha skinnjackan nu! När jag kom hem satte jag mig ute med min hund, sen fick jag ett samtal från Rehabcentret(?), jag fick en tid imorgon så snart blir mitt knä bra igen! Hur skönt tror ni inte det känns då?!
   Nu sitter jag och smälter maten framför tvn och ska strax ut på en lååång promenad i solen med min älsklings vovve, kanske t.o.m joggar lite smått. Senare ikväll är jag bänkad framför datan då det är dags för AIK-Halmstad, tror jag.. Och lite plugg på det även. PUSS OCH KRAM!


En riktigt gammal bild på min bästavän och jag!


Fruktstund med lite godis

Äpple, päron, melon, toblerone, mintkrokant och cola är det som jag och min baby sitter och äter just nu. Godis och frukt, bra blandning right? Idag har varit en rolig, sorglig, stressad, svettig men mest rolig dag!
  Allt började med att jag, Andreas och mamma åkte till min syster Malin där jag fick vara barnvakt åt Albertina och Svante(alltså mina systers barn) i ungefär 1 timme medans Andreas, mamma och Malin städade i mormors gamla lägenhet och fixade. Jag, Abbe och Svante spelade fotboll, läste böcker och sjöng sing star. Sen åkte vi vidare till min moster och Tommy där även min bror, Johanna och axel(min brors flickvän och son) + alla kusiner! Vi åt pizza/sallad, kollade fotboll och hockey. AIK har kommit upp till Elitserien i hockeyn men förlorade sin fotbollsmatch. Jag längtar redan till derbyt 2 maj som vi SKA gå på! Ska bli grymt kul. Sen runt 18-tiden tror jag(?) åkte vi hem och gick ut med hunden och jag tittade på Gossip Girl och älskling kollade på basket. Men nu sitter vi här och ska strax upp för att sova, för imorgon väntar ännu en ny skolvecka. Då kommer uppdateringen bli bättre, massor av bilder och mycket mer. Ha en bra kväll <3!


Svante, Albertina och jag 2008!


Grodor, hund, katt, råtta

Igår när jag och älskling var ute med hunden så gick Elsa och luktade på något, så kollade vi dit och då var det en j*vla groda! Nu liksom?! Jag hoppade direkt upp på älskling och höll mig kvar där ett bra tag. När vi nästan var vi huset var det även två grodor som parade sig, då fick jag också panik och fick rida på ryggen hem!
  Min katt har tagit en råtta som låg på baksidan igår, min äckliga lilla söta oskyldiga och bögiga katt.. Det går inte ihop!
Iaf, idag är det lördag och vi ska upp till mormor för att hämta någon soffa. Sen ska vi väl bara ta det lugnt som jag vet. Nu ska vi fixa m.m ha en bra lördag <3!


Natten är lång

Nu har jag krypit ner under två tjocka täcken, datan på magen och snart dags för White Chicks. Jag somnade igår när jag kollade så får se resten idag. Haha, och Jennifers lilla kommentar <3 på den! Ni ska även få se 4 favoriter som jag hittade på 10minuter! Testade bikinin för ett tag sen, jag älskar den och resten av kläderna som jag köpte idag. Konstigt nog blev det inget på HM, fast jag har presentkort på 261kr där(det är allt som är kvar från mina 700kr, hehe..) Jaja, tittade på Bella & Tyras show ikväll med lite brownies i knät. Hörde också om hockeyn, blä för Djurgården, jag hejar på HV71 och AIK! Mest gnaget, puss på Blobby.
  Men nu säger jag god natt, GOD NATT <3!


Tröjan älskar jag!
Tröjan och shortsen är från Cubus, tillsammam 400kr(200kr/st tror jag!)
Solglasögon från Gina, bara 59 kr!
Och en "väska" eller vad man ska kalla det för, på gina.
Kommer tyvärr inte ihåg priset, men inte så mycket iaf.


Skor, jeans, bikini, linne, kofta..

..Det är exakt vad jag har köpt idag! Och imorgon kommer bilder på allt ska ni se. Jag känner lukten av mat, jag är hungrig.
  Senare ska jag titta på Bella & Tyras show och ta det lugnt. Imorgon ska jag städa och senare kommer älskling så ska vi.. Ja, jag vet faktiskt inte men det får vi väl se då.
 Nu är det mat, ha en bra kväll <3!


God natten + röklukt..

Jag har alltid fönstret öppet innan jag går och lägger mig, i ca 1 timme och nu när jag ligger i sängen så känner jag att mina grannar är ute på deras baksida och röker, fyfan! Och det stinker in hit, jag hatar röklukten, usch och fy och blä säger jag bara.
  Jag och mamma ska till Västerås imorgon, wiho! Det ska bli kul, städa ska jag också göra.. Suck, rummet blir smutsigt så fort älskling har åkt, han bara lämnar mig med allt skräp!(Ta inte illa upp bubben, I love you!) Annars har jag inga planer för morgondagen.
Nu ligger jag i sängen och ska sätta på White chicks, har 30 minuter kvar och sen ska jag sova för natten. Andreas gick och la sig åtta nu ikväll, sjukt tidigt! Så honom kan jag tyvärr inte prata med.. Men nu blir det film, sov gott <3!


Min speciella nackkudde som jag inte klarar mig utan glömde jag i Stockholm..
KOM IHÅG DEN BABY!


En dröm och en verklighet i ett


Kärlek är en dröm,
ibland är drömmen mer verklig
än verkligheten.

Jag älskar dig och det finns inte en chans
att jag lämnar dig!


Vi kan simma, vi är inte kalla..

Bästavän och jag simmade idag, eller haha! Vi började med att sätta oss på stolar och vänta med att hoppa i och simma i ungefär en halvtimme, sen simmade vi i ca 20minuer, haha jag älskar oss! Sen åt vi på Wikmans, jag betalade med nästan bara 1-kronor kändes det som, hehe.. Men iaf, sen gick vi på stan och kollade runt och nu är jag hemma. Nu ska jag vila innan syster och mamma kommer, hörs senare <3!

Akta era ben

Jag ville bara varna er för nya rakhyvlar! Var försiktiga för nyss när jag duscha fick jag ett rejält sår/hack i benet, inte lyckat. Så fick springa ut till sovrummet och hämta plåster. Annars brukar jag få av älskling men honom ska jag åka och möta när som helst! Och jag måste klä på mig, haha.. Ja men jag har ju faktiskt duschat. Men nu måste jag skynda och jag kan även tillägga att grejerna jag köper var underbara, fast håret har inte torkat ännu men det känner som det var riktigt braiga köp <3!


En random bild på mig och min saknade missepisse!


Det var värt det!

Hemma! Jag har ganska ont i min ena axel pga mitt konstiga sätt att bära på kassarna. Men som rubriken säger så var det värt det! Blev ca 4 timmar i Vällingby, känns som 1 timme typ. Tiden går snabbt när man shoppar! Det blev mest små saker och två presenter till mamma. Bilder kommer även.
   Jag ska snart börja göra lite mat innan jag hoppar in i duschen och använder mina inköp för dagen! Sen vid 22-tiden åker jag och möter älskling som slutar jobba då.
Jag har fått Olivias nummer så ska smsa till henne sen, ha en bra kväll <3!



Så här såg jag ut idag.

Tofs i håret, vitt linne, rosa hood-tröjan och jeans + converse!

1, Bumullspads, 100 st för 10kr på coop!
2, Två grymt billiga hårinpackningar för 20kr/st från Åhléns. (Vet inte om dom är bra men ska testa senare!)
3, Ansiktsmask från HM, älskar deras. Speciellt denna, 20kr/st
4, En random sak. En kortlek från Lagerhaus för 30kr och är hjärtformad.
5, Shampoo och balsam från Nivea, köpta på HM 20kr/st! (REA!)


Redo? Alltid redo!

Åh jag sitter med högsta(tror jag) volymen i mina högtalare och hör Måns sjunga för full rulle! Jag satt på balkongen men det blev lite kallt nu så jag gick in och har precis blivit klar med mig själv, ska bara sätta upp håret sen drar jag! Tittade på en film och ett One tree hill avsnitt i solen, gud så mysigt det är att äntligen känna solens värme!
  Men som jag har sagt hela dagen nu, jag ska upp till Vällingby och titta i några butiker. Skorna och jackan är på, plånboken är (nästan)full och jag är redo! Vi hörs senare, ha en bra dag <3!


Haha, jag älskar bilden!
Jag och älskling ska se ut så i midsommar ;)


Let's run away

Jag känner för ett långt och varmt sommarlov, Göteborg, sol, värme occh allt är underbart! Jag skulle eller jag ska upp till Vällingby och kolla i butiker, men just nu mår jag inte så bra. Jag tänker dra ut en stol, täcket, datan, några mackor och lite dricka till balkongen och sätta på en film och bara sitta i solen och njuta! Härligt värre.
  Men som sagt, jag ska nog upp till butikerna runt tre kanske, dom stänger 20.00 så då är det gott om tid ju!
Ni får ha en bra dag i solen <3!


Upp och hoppa

Jag och älskling är redan uppe och det är solen också ser vi! Jag har faktiskt redan varit ute på balkongen och det är riktigt skönt ute kan jag säga. Och en helt otrolig sak, det var jag som var uppe först av oss, och det var inget som jag egentligen skulle för jag hade faktiskt tänkt att somna om när han har åkt till jobbet. Men det känns bara skönt att vara uppe nu ju! Vi håller på att äta lite godis, haha, men vi ska byta ut det mot frukost nu.
  Idag ska jag till Vällingby och titta i affärer medans älskling jobbar heeela dagen! Det kommer nog funka bra ändå. Men nu blir det frukost, ha en bra dag <3!


God morgon baby! Haha!
<3


Give me a kebab!

Hemma! Vi mötte Gustav och Olivia och hade en riktigt trevlig middag. Gustav och Oliva åt kina mat medans jag och älskling tog kebab. Mysiga samtal vi hade också, haha. Men nu är vi iaf hemma och jag har jätte ont lite överallt, nej men jag stäckte min axel även fast det inte är ovanligt att jag gör det så hatar jag det såklart.
Jag och baby köpte med lite godis hem som jag kommer äta mycket av imorgon när jag är själv, tjoho! Haha. Jag är sugen att gå på bio, det är det vi ska göra på den andra "dejten" med G och O, haha! Nej vad rolig jag är.. Hmm, jag ber om ursäkt till min bästavän för jag stalkade dig på Facebook idag men jag hade verkligen ingenting att göra, jag hoppas du förstår!
   Nu ska jag smaska i mig godis med tha boyfriend <3!


Min kärlek


Städat, duschat, fixat, nu vill jag åka!

Jag sitter här, med alla kläder förutom skorna på och redo att åka in till stan. Älskling är när som helst hemma och han ska bara byta tröja sen åker vi och jag är jätte hungrig! Har bara ätit mackor idag, 6 st och man ska vara riktigt petig, hehe. Så ja, jag är hungrig, jag tror jag hör älskling nu! Eller nej.. Skit samma, ni får se två bilder på min nya tröja, tjoho <3!



Ha en bra kväll, visst är det kväll nu va?
Vi hörs senare sötisar!


Ett bra försök

Jag har försökt att somna nu i två timmar, men har inte lyckats. Tänkte göra ett par mackor och sen börjar städningen. När jag kollar ut från fönstret ser jag även att snön på taken är redan borta, det är bra tecken!
Egentligen har jag väl inte så mycket att säga just nu eftersom jag inte gjort något och jag vet inget som har direkt hänt.
  Jennifer och jag ska bada(simma) på onsdag så det är nog det enda som är inplanerat nu under veckan som kommer!
Nu ska jag göra mackor och kolla på någon serie, hörs kanske innan vi åker in till stan <3!


Vad i helvete är detta..!

Snö?! När jag vaknade vid sju sa älskling att det snöade.. Då tänkte jag att det bara var lite snö och regn och orkade jag inte bry mig för jag var så trött men nu har det snöat lite för mycket va, i ett par timmar! Igår var det ju riktigt skönt och jag hade tänkt en frukost på balkongen, en lunch på en uteservering och en underbar kvällspromenad. Planerna krossas pga snö. Känns bra när man har skinnjacka och converse med sig också, fast skorna har jag använt ett tag nu, men ändå liksom!
  Älskling smsade för en halvtimme sen och sa att han slutar 4 timmar senare, alltså halv 6!? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden eftersom han har nycklarna med sig.. Great.. Jag ska iaf göra lite frukost snart och senare ska jag hänga upp tvätt och tänkte faktiskt städa som en liten överraskning till han.
Sen vet jag inte heller om vi ska träffa Gustav & Olivia. Vi tänker nu på en middag på stan, jag hoppas på det! Men nu blir det frukost, ta det lugnt idag <3!


2007 tältade jag och bästavän så här i en nerförsbacke..
2008 lika så.
När kan man tälta i år då?
- Ge oss sommar!


Min nya rosa

Jag och älskling har legat och pratat i flera timmar, så härligt! Vi hade tänkt att gå ut på promenad till vattnet nu ikväll men tiden flög förbi. Nu väntar vi på att vattnet ska koka så ska vi göra lite middag, även fast kl nu är 21.25. Jag har äntligen nya hörlurar till min mobil, ett enkelt baslinne från gina och världens mysigaste tjocktröja från bikbok och är rosa. Min rosa tröja tänker jag bo i typ, tänker kanske ta av mig den när jag ska duscha och i sommar, annars vill jag stanna i den förevigt! Kan jag säga att bikbok har grymma hoodtröjor, för ett bra pris, massa olika färger och guuud så sköna dom är! Jag kommer lägga upp vad jag har köpt imorgon tror jag. Jag har tänkte mycket och kommit fram till att jag nog måste börja lägga upp vad jag köper, så ni som läser kan se och kanske t.o.m få något tips på köpet!
   Imorgon ska jag och älskling träffa Gustav och Olivia, vi ska fika i solen hoppas jag! Nu känns det verkligen som värmen är här, alla är glada och det har faktiskt börjat blomma under balkongerna här!
Nu ska jag fixa med mat och annat myspysigt <3!


2008 i Göteborg.
- Jag och bästavän testar dom sköna tröjorna på bikbok!


30årsfest ggr tre!

Igår var internet knas och jag, Bea, Elinor och Andreas jobbade på min bror, Johanna(hans fru) och deras kompis Carolines fest. Alla har fyllt 30år den senaste månaden så dom körde på stort! Jag och älskling stod i baren hela kvällen, iaf mest utav allt. Dricks fick vi, allt blev 600kr och lite småpengar. Alla var jätte trevliga men roligaste var väl när alla blev mer eller mindre fulla, haha. Men det känner man ju igen från 2008, (när min moster och hennes man fyllde 50 och 50.) Gaalet! Men det är riktigt roligt att se "gamlingar" festa, alla som dansar om runt och dricker ungefär hela tiden. Vi slutade runt 1-tiden och jag och älskling kom till lägenheten vid 2 tror jag. Då mådde jag verkligen inte bra, men det var en lyckad kväll om man säger så! Som tur var spydde inte jag eller någon annan men däremot fick vi massor med cola och pepsi! 
   Nu håller vi på och tvättar och det blir klart runt 13.00 då vi åker in till stan och kollar runt, shoppar säkert lite. Igår var det ju så otroligt fint väder, hoppas det blir lika så idag! Men nu ska jag vänta på att Andreas ska komma tillbaka så blir det frukost! Jag hoppas ni har haft och att ni har en underbar påsk <3!


Flytten kan börja!

Idag blir det flytt, mormor ska flytta till en annan lägenhet och hela familjen är igång och hjälper till. Förutom jag och Bea som just nu är hemma men om en timme är vi också igång!
  Igår fick vi påskägg, jag hittade våran, haha. Jag fick tights som tyvärr var för små, men nya imorgon så! Och massa godis och mys från älskling.
Nu ska jag hoppa in i duschen, glad påsk på er <3!


Freak out, 8 månader!

Jag har en sovande stor älskling bredvid mig just nu, haha! Han kom runt tre, fick sina presenter, blev glad och gick upp och somnade med mig på sig. Vi vaknade halv sju och jag tänkte strax hoppa på han för det är ju ändå 8 månader för oss idag och då vill jag ha en vaken pojkvän!
  Skolan gick bra idag, vi slutade redan 12 så jag hade mycket tid på stan. Köpte en basketboll och en ros till älskling. Men nu måste jag springa på toa innan jag hoppar på han och vi ska ut med vovven! Ha en bra kväll, och haha, hoppas ni inte går på några aprilskämt <3!


RSS 2.0