Freaks

Ikväll har jag gått igenom varje mapp på familjens super gamla dator. Det var bland det roligaste jag gjort! Haha. Vilka bilder, minnen och så mycket glädje. Jag hatälskar varenda bild på den datan, 98% är fula men 100% är fulla med kärlek. Jag älskar de åren i mitt liv för då brydde jag mig aldrig om vad andra tyckte och tänkte. Vi sjöng för tusan karaoke i en full matsal! Jag döpte mappen med bilderna till Freaks från förr. För det är precis vad vi var, freaks. På ett bra sätt. Vi är fortfarande freaks, men vi har iaf mognat. 
 
 

Mums middag

Ibland suger jag. Jag är sämst på ögonmått och magkänsla. Men vad gör det? Middagen blev 3 matlådor utöver våra feta potioner! Satan så gott och bra det blev, mums. Jag fick lägga mig med fötterna på kuddarna och vila en stund. Sen satt vi och kollade på djur på youtube, så roligt och mysigt. Nu är Idol igång. Ut med Kevin. Elin och Erik till final!! Heja heja.
 
 

Fredagsmys

Fredag!! Imorgon åker jag till Enköping i ett par dagar. Ska få in så mycket som möjligt på min korta tid hemma. Ikväll är det sista idol innan finalen, spännande. Jag älskade Jens, så tråkigt att han åkte ut! Jag gillar inte alls Kevin.. Förstår inte hur han kan vara kvar. Hur som helst, min fina kille slutar vid fem. Jag ska laga middag ikväll och det blir typ den enda rätten jag äter med pasta och den enda rätten jag kan laga bra, haha. Jag är usel i köket! Men den här rätten är tokigt god, med räkor och kräftor i en härlig sås med färsk pasta. MuMS! Hoppas jag hinner bli hungrig tills det, en timme kvar.
 
Funderar på att gå ut efter maten så jag hinner bada innan Idol också. Det blir bra det! Det är ju galet härligt väder ute idag, kallt och mysigt! Jag älskar´t.
 
 
 

Han jag kallar för V

Åh, jag har hittat min nya kärlek. En liten man jag kommer kalla för V. V är perfekt, han har allt jag någonsin önskat. Det var kärlek vid första ögonkastet! Jag känner mig så glad, pirrig, lycklig och förbannat nöjd. Han kommer ligga närmast mitt hjärta och jag har redan bestämt att han kommer vara den bästa jag haft, utan att ens "provat" honom. Det här är en magisk känsla, som jag väntat, längtat och hoppats att någon som V skulle komma in i mitt liv! Han är min sista pusselbit till pusslet som jag saknat. Dock så blir nog pusslet inte helt förrän om ca en månad. Idag fick jag ta lite på honom, han är p-e-r-f-e-k-t!
 
Men nu ska jag in i duschen, är helt svettig (av min löptur, 4 km! Känner så underbart att vara tillbaka!)
 
 

Subway

Jag vaknade av ett missat samtal, fick ett meddelande om att det var viktigt att ringa henne. Jag ringde och ringde utan svar. Det jobbiga är att när hon säger att det är viktigt så kan det vara inte alls så viktigt. Men jag blir ju ändå lite orolig och vill veta. Hon som ringde är mitt galna farmor. Får vänta och se helt enkelt, jag hoppas inget har hänt.
 
Jag ska hoppa i några kläder och gå och köpa Subway till min fina man. Och till mig. Jag minns den tiden då jag tog en hel och klarade hela. Nu klarar jag knappt en halv, pinsamt ju. Jag älskar fullkorn eller ost oregano. Men helst fullkorn! Oj nu blev jag jättehungrig! Måste även säga att min hud blev jätte len och mjuk efter min ansiktsmask igår, så nöjd med den.
 

Tattoos

Ett album som jag fastnat för den senaste tiden är Jason Derulos Tattoos. Jag brukar sällan gilla ett helt album av någon men jag älskar varenda låt i det här fantastiska albumet! Men favoriterna är Trumpets, Marry me, Talk dirty och Tattoo. Hans musikvideos är så grymma också för han är så galet bra på att dansa och så är det aldrig fel att vila ögonen på Jason! Tusen tummar upp!!
 

A touch of sea salt

Ni ska se mig just nu.. Eller det gör ni ju på bilden under inlägget! Jag sitter med ansiktsmask och Lindt's mörka choklad med havssalt. Yum! Och i hörlurarna spelas julmusik ofc. Lite av en perfekt kväll tycker jag! Kram.
 
 

Tål inte rasism

Var på väg hem från mitt fantastiska möte, med så mycket glädje och hopp i kroppen.. Tills jag kom på tunnelbanan, en tant kommer på och skriker rasistiska och förnedrande ord till en kille på kanske 15-16 år. Jag blir TOKIG på sånt. Och speciellt på vad som hände sen. Jag hade ungefär 20 minuter kvar till min station. När jag hör hur elakt hon skriker börjar jag gå närmare för att se vad som pågår. Måste tillägga att vagnen nästan var full med människor! Den stackars killen satt lutad mot fönstret och såg helt förstörd ut. Jag kollar på människorna runt om, alla ger alla konstiga och obehagliga blickar. Tanten bara fortsätter och fortsätter, jag börjar prata med henne och säg ifrån. När hon vägrar lyssna och fortsätter med så äckliga ord säger jag till ordentligt och då blir hon så arg att hon spottar på min jacka. Jag bryr mig inte om det för det är bara min jacka liksom. Men när hon spottat så reagerar hela vagnen på det. Ingen reagerade på alla rasistiska ord som hon kläcker ur sig utan reagerar på spott på min jacka. Jag fatta nada. En kille hjälper mig ringa vakter och torkar av min jacka. Sen sätter jag mig vid killen och han säger tack. Det kändes så bra!

Men åh så arg jag blir när inte en enda kotte kan säga ifrån förutom jag! Jag avskyr rasism! Jag hoppas i framtiden att flera kan säga ifrån i liknande situationer..
 

En sån dag man behöver

Har en ganska chill dag idag, allt går i ett bra och lugnt tempo. Jag har tid att andas ut, tänka mig för och bara vara mig själv. Ska strax upp till Vällingby för att kika i affärer, det gör mig lycklig. Sen ska jag fixa en ordentlig önskelista, duscha och fixa mig inför kvällens möte. Jag ska nog hinna ut på en promenad innan också. Och så måste jag ringa umo. Jag är lite oroad, eller snarare väldigt oroad för vad som pågår. Hoppas att få en tid på måndag då jag är i Enköping. 
 
Nu ska jag dricka upp min dricka, lyssna på den bästa skivan just nu (mer om det sen) och börja dra på mig kläder. Ha en underbar onsdag!
 
Det här gör mig så glad, energisk och sprallig. Ge mig lite snö nu då!
 

Inspirationsmöte

Vilken seg dag, men otroligt skönt ute! Sån frisk och härlig luft. Men vart är snön?! Hur som helst, imorgon blir en mycket bättre dag. Då ska jag ut och springa, storhandla och på inspirationsmöte. Jag ser verkligen fram emot inspirationsmötet! Det kommer bli så roligt, lärorikt och ett steg närmare mitt äventyr.
 
Jag ska hoppa in i duschen nu, snart kommer min fina hem.
 

Pissdag

VARFÖR?! De idag och igår (och några dagar förra veckan) vaknar jag prick en timme innan alarmet ringer. Why? Jag blir så ledsen, speciellt när jag inte kan somna om, jag bara ligger och vrider och vänder på mig. Nu fick jag lov att ta upp datan. Suck så irriterande. Inte nog med det så har jag värsta mensvärken. Vad är detta! Pissdag med andra ord.
 
 

Måndag, vill ha onsdag

Jaha, jag vaknade nästan prick en timme innan alarmet, alarmet ringer 07.05 idag. Jag är så trött och har så ont! Jag drömde att jag drack så mycket julmust så nu när jag vaknade var jag tvungen att dricka tre glas vatten så blev allt mycket bättre. Jag saknar faktiskt min säng i Enköping, nu har jag iofs EXAKT samma säng här och samma madrass plus ett kingsize-täcke men i Enköping har jag typ 7 eller 8 kuddar som ligger perfekt och jag har två speciella nackkuddar som hjälper mig. Här har jag knappt fyra kuddar och jag tycker bara om en.. Nåja. God morgon på er!

Låt den här veckan gå lite snabbare än vad helgen gjorde!
 
Åh vilken gammal bild! Igår fick jag tusen sms av den här sötnosen, hon är så gullig!! Så den här sköna bönan ska jag hänga med i helgen, lycka.
 

Vill ni se trötter

Halloj. Råkade somna en stund, när jag vaknade nu trodde jag klockan var 21. Kollar på min mobil och då var klockan 17.52. Sätter mig upp och säger till Andreas att jag trodde klockan var mer för jag trodde klockan var runt fem när jag somnade. Han trodde klockan var ännu senare. Nu vet jag verkligen inte när jag somnade, haha! Det var så skönt att sova en liten stund, nu ska jag käka en knäckemacka! 
 
Så här förstörd var jag igår. Jag var HELT slut, trött som bara den och mådde skit. Nu mår jag mycket bättre, bara tröttheten som måste bli stabil.
 

Flera blåmärken

Idag när jag vaknade hittade jag tre nya blåmärken. På mitt ben och bröst. Vad tusan pågår?! Om jag fortfarande har blåmärken till nästa helg då jag åker hem ett par dagar så går jag nog till läkaren. Nu sitter jag seg som en kotte, bara kollar ut, lyssnar på musik och inser att snön fortfarande inte kommit.. Jag ska snart göra mig klar för att åka in till Globen för möte med Nalles Resa. Jag är dock lite nervös då jag verkligen inte hittar, men ska göra mitt bästa!
 
Ha en finfin söndag.
 
 

Blåmärke efter blåmärke..

Jag har precis hoppat ut ur badet. Upptäckte fler blåmärken! Vet inte vad som hänt men har tre blåmärken på min vänstra överarm, några på min höger arm vid armbågen och på mitt bröst. Det ser jätte skumt ut! Verkar bara bli fler och fler blåmärken, utan anledning!? 
 
Får se om det blir värre.. Nu ska jag fixa mat, lite köttbullar! Vi ska kolla på filmen på fyran sen, jag har velat se den länge men inte vågat se den ensam. Så ikväll blir det dags! Skoj. Ha det gött.
 
Snart fyller VI 50! (20+20+10)

Min julkalender

Jag äter ingen chokladkalender, jag kollar inte på SVTs julkalender, jag känner mig lite oengagerad faktiskt. Iaf när det gäller att ha någon kalender. Tråkigt tycker jag då jag är helt tokig och galen i julen och vintern. Men idag kom jag med den braiga idén att jag ska från den 1 december fram till julafton, varje dag ska jag kolla på en julfilm. Som The Holiday, Arthur och julklappsrushen, Sunes jul och många fler. Alltså tänkte jag minst 20 julfilmer ska jag ha på datan, eftersom jag kommer troligen inte orkar kolla på en hel film varenda dag. Det bli min lilla kalender! Toppen tycker jag! Nu har jag börjat fundera mycket kring min önskelista, jag fyller ju år och har julafton att önska mig till . Och jag fyller ju 20 trots allt, då ska man ju önska sig det lilla extra!
 

Feber flicka

Jahapp, jahopp. Gick upp till Vällingby för jobbmöte men blev hemskickad så fort jag kom dit, på ett positivt sätt som tur är. Så nu missar jag inte Idol och så kan jag vila bort den här jobbiga febern. Jag borde nog inte gått på en promenad tidigare idag men blev så rastlös. Nu har jag ikväll och imorgon jag ska vila allt jag kan och sen på söndag jobba med Nalles Resa. 
 
Ett vattenglas står stadigt brevid mig, täcket ligger lätt på och frisk luft släpps in. Bli lite frisk nu då! 
 
Jag har fått många konstiga blåmärken som gör så jäkla ont. På min överarm och framför allt på min högra armbåge. Har galet ont i min armbåge, vet inte vad jag har gjort!? (Bilden är från mitt hemska blåmärke från min andra p-stav)
 

Feber flicka

Jahapp, jahopp. Gick upp till Vällingby för jobbmöte men blev hemskickad så fort jag kom dit, på ett positivt sätt som tur är. Så nu missar jag inte Idol och så kan jag vila bort den här jobbiga febern. Jag borde nog inte gått på en promenad tidigare idag men blev så rastlös. Nu har jag ikväll och imorgon jag ska vila allt jag kan och sen på söndag jobba med Nalles Resa. 
 
Ett vattenglas står stadigt brevid mig, täcket ligger lätt på och frisk luft släpps in. Bli lite frisk nu då! 
 
Jag har fått många konstiga blåmärken som gör så jäkla ont. På min överarm och framför allt på min högra armbåge. Har galet ont i min armbåge, vet inte vad jag har gjort!? (Bilden är från mitt hemska blåmärke från min andra p-stav)
 

Orklös

De senaste dagarna och idag känner jag mig så orklös. Orkar inte ens tänka. Idag grät jag, första gången på flera månader. Behöver nya tag, nya krafter. Orkeslös.

En månad kvar

Idag är det en liten månad kvar till jag fyller år! Jag älskar att fylla år, jag älskar min födelsedag, jag gillar att den är nära till julen då jag är galen i julen! Så, jag längtar riktigt mycket till att fylla år. 20 år också, stort!
 
Jag ska snart ta en dusch, det tog typ 10 minuter för mig att borsta ut mitt hår idag, det var kaos! Jag kommer faktiskt missa Idol ikväll, ska på jobbmöte. Fick många glädjande nyheter idag! Men också några inte så glädjande. Men jag väljer att se det positiva då jag har varken ork eller energi för att bråka om allt negativt skit. Stay positive!
 
 

Feber

Fortfarande vaken men galet trött. Jag har legat med hög feber i timmar nu, det går verkligen som en bergochdalbana, upp och ner, varmt och kallt. Jag känner mig helt skakig, yr och svag. Har nästan kollat klart på Greys. Ska stänga av och försöka sova. Alarmet ringer trots allt 05.55 och då ska jag hoppa i ett bad. Nu vill jag sova några timmar tack!
 
 

Räknar ner..

Två dagar har gått sen jag var ute och sprang. Jag har nästan lite ångest över det, men jag tänker inte bli någon som får ångest om jag inte tränar varje dag eller äter något som inte är grönt. Däremot ska jag försöka ta mig ut idag, igår hade jag feber, hosta och halsont hela långa dagen. Det är ju redan mörkt men jag har mina reflexer och det är riktigt skön luft ute! Jag gillart.
 
Jag har precis ätit två knäckemackor och ett äpple, kollar samtidigt på Greys som jag byter om. Idag har jag hittat en del kläder jag är sugen på att köpa, hoppas det går. Hur som helst.. Juste, vi var på lägenhetsvisningen ju! En otroligt fin och stor lägenhet, trodde inte det skulle vara så stor med många ytor. Fick tusen idéer, vi tackade ja direkt när vi kom hem. Får se hur det går, hälften av alla som kom har antingen tackat nej eller inte fått den. Så vi är kvar i spelet så att säga! Hörs senare.
 
Och juste.. Igår kollade jag SMHI's hemsida på Stockholm för 10 dagar, då stod det att det ska snöa i helgen. När jag kollade idag ska det inte snöa inom de närmsta 10 dagarna, varför..?! Plus att det är december om tio dagar, jag räknar ner nu! Och imorgon är det en månad till jag fyller år. Så mycket roligt att räkna ner till, älskade december! 
 

Inte så bra

Idag mår jag.. Inte speciellt bra tyvärr. Jag känner mig otroligt trött, hängig och sjuk. Halsen gör ont vad jag än gör, snorig, huvudet är tungt, kroppen gör ont plus min galna träningsvärk. Jag har bara legat i sängen, druckit te och kollat på Greys hela förmiddagen. Jag sov inte så bra inatt, blev trött redan vid nio igår kväll men då kunde jag inte sova för vi hade andra planer. Så somnade sent inatt och usch bara usch!
 
Jag har ett tag till jag kan vila innan lägenhetsvisningen och jobbmöte efter det. Lägenhetsvisningen är 17.00 och jobbmöte 20.00-21.30. Och nästa på samma ställe, så galet skönt. Jag vet hur pepp, taggad och glad A är idag för lägenhetsvisningen, det är jag med jag bara önska jag mådde bättre. Men jag får sån pepp och kärlek över sms just nu, min myse! Nu ska jag fixa min andra kopp te för dagen och ta en clementin!
 
 

5,8 utan stopp

Idag sprang jag för kung och fosterland! Typ. Jag gick ut vid fyra, började som vanligt med att gå och sen såg jag en skylt där det stod att det var 2,9 km till Brommaplan. Jag tänkte då att jag skulle pröva att jogga så långt som möjligt. Så jag började vid den skylten och helt plötsligt var jag i Brommaplan. Jag joggade i ett bra tempo, stannade inte en enda gång och gick inte heller! Helt galet bra, när jag kom till Bromma joggade jag tillbaka samma vända, gick lika bra om inte bättre! Sen gick jag sista kilometern hem. Så idag joggade jag 5,8 km utan stopp! SÅ stolt och SÅ jäkla lycklig. Jag är nu trött som en gnu så ska sova nu, en bra tid också. Igår somnade jag efter 4 och alarmet ringde 07.00! 
 
God natt!!
 
 

Blueberry Muffin

Hej! Nu är jag äntligen i Stockholm, fick det allra finaste och mysigaste välkomnandet! Nu sitter jag och dricker te, det är min nya drog. Speciellt Blueberry Muffin, den är gudomlig. Minst en kopp per dag! Idag fick jag med mig massa te av mamma, och bullar men det äter inte jag så det tar A. Jag åt däremot en clementin. Har aldrig något godissug längre, det är så skönt! Har fokuserat helt på mitt te, frukt och springturerna. Det får mig på sånt bra och glatt humör! Jag tänker ibland tillbaka till hur jag var för några månader sen, jag är en helt ny person. Jag tänkte skriva om det imorgon.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt super goda te, planera veckan som kommer vara hektisk men mycket bra. Tisdagen kommer rocka! Ha det gott!
 
 

Hjälp mig någon?!

Samma dag som jag skrev inlägget om lägenhetssök fick vi en inbjudan till att komma på lägenhetsvisning! Fatta lyckan! På tisdag ska vi dit, kl 17.00. Det kommer bli grymt. Jag är faktiskt nervös! 
 
Just nu håller jag på att planera min packning, jag ska vara i Stockholm i ca två veckor för jag ska hem till Enköping till första advent, om det inte blir ändrade planer. Så jag vill inte ha med för mycket, men inte för lite heller. Jag är världsbäst på att packa min väska helt full med onödigt. Det blir så tungt och jobbigt att bära på hela vägen. Plus att jag känner mig sjuk, inte riktigt ligga-i-sängen-och-sova-hela-dagen-sjuk, utan förkyld med mitt vanliga virus. Jag ska kontakta min läkare om det fortsätter och prata lite allvar.
 
Jag har virus hela tiden, halsont så jag får ont bara av att andas, det är typ det enda tecknet. Fast just nu nyser jag hela tiden också. Jag vet inte om jag får gå ut och springa?! Jag har liksom halsont i några timmar, sen släpper det. Och det är alltid när jag vaknar och ca 3-5 timmar framåt. Så mitt på dagen eller på kvällen känner jag inte ens av det och det är ju då jag går ut och springer. Jag funderar också på om jag skulle gå ut och springa ändå, kommer viruset bli värre och sprida sig? För läkarna säger alltid att jag ska vila bort det, men jag vilar och vilar men det är fortfarande kvar, sen sommaren 2009 har det förstört det mesta för mig. Då fick jag hostattacker, gick till läkarn och dom sa virus. Sen dess kommer viruset då och då. Hjälp?! Vad ska jag göra? Någon?! Springa eller vila eller powerwalks?! 
 
 
 
 

Så ge mig trettio grader kallt

Idag är det två grader ute, frosten ligger kvar och jag är i en lyckobubbla. Jag vet även att isen i Kungsan är redo. Det börjar bli min tid! Jag är så glad när mörkret kommer, kylan svider och vintern börjar kännas av. Ännu gladare blir jag när första snön kommer, vi går in i december månad, då njuter jag av varenda sekund! Dock börjar det redan bli mörkt ute så jag måste ut, först en runda med Elsa sen lämnar jag henne och tar en runda med mig. Hon är så seg nu för tiden så kan inte ta med henne ut och jogga, kanske när snön kommer.
 
Jag sitter och lyssnar på min jullista! Shake up christmas (coca colas låt) är en stark favorit. Åh vad december kommer bli bra iår! Jag mår så mycket bättre, är gladare och uppskattar det mer. Jag ska till och med älska första december. En dag jag har hatat i 5 år. 
 
s | via Tumblr
Vilken vacker bild jag hittade på weheartit!

Lägenhetssök

Igår hittade jag en ganska perfekt lägenhet åt oss på bostadsförmedlingen. Dock på andra sidan Stockholm men vad gör det, hehe. Det var på bottenplan, med en jätte fin uteplats och det var en trea för ca 5500. Perfekt ju. Jag anmälde men idag var vi på plats 127, wäh.. Förra veckan var vi på plats ett på en lägenhet i Uppsala. Jag skulle aldrig flytta dit men tycker det är roligt att kolla. Det var sista dagen lägenheten låg ut som annons. Flera andra lägenheter i Uppsala har vi varit först i kön, intressant. I 5 år har "vi" stått, jag snålåker med Andreas, mohah typ. 
 
Dock har jag fått veta att Signalisten i Solna kommer annonsera ut nya lägenheter i Solna och Sundbyberg våren och sommaren 2014. Jag ska ju bo i Solna i framtiden, bara så ni vet. Där trivs jag bäst, allting finns lätt till hands och det är som en liten stad i stora Stockholm. Underbart. 
 
Hade inte riktigt någon passande bild..
 

Stop holding your breath

Nu ska jag berätta en glad nyhet. Sen ca två veckor tillbaka är jag medicinfri! Det är så skönt att bli trött av sig själv, kunna sova en natt utan vara livrädd och inte kunna sova. Det är underbart att kunna tackla och hantera alla känslor, tankar och händelser på ett normalt sätt. Jag har ett nytt tänkesätt tack vare min psykolog jag gick hos. jag tar varken antidepressiv eller sömnmedicin. Jag känner mig ny, som om jag har fått en ny start och att jag verkligen lever igen! Lycka på det!
 
Däremot blir jag jätte rastlös jättesnabbt. Så när jag är ute med Elsa eller bara ute och går själv känns allt bättre. Men jag avskyr att titta på en hel film, det är sååå tråkigt. Jag måste göra någonting annat medans. När jag tog medicin så var jag avslappnad på ett annat sätt och låg gärna och kollade in i väggen i flera timmar. Kan knappt skriva klart det här inlägget utan att vilja gå ut en runda. Positvit. Jag är GLAD!
 
 

Nalles Resa

När livet just nu består 100% av kaos så är det skönt att komma ner på jorden, fokusera på något roligt. Min fokus lägger jag på Nalles Resa. Något jag började med för ett par veckor sen. Det är bland det roligaste och bästa jag gjort. Jag var på ett möte för några veckor sen och sen dess har min fokus gått till det när verkligheten blir för mycket. Nu när jag varit i Enköping ett tag är det svårare att hjälpa på samma sätt, men jag har kontakt på ordförande Perre som är världens mysigaste och roligaste! 

Och fram till min födelsedag, 22 december har Nalles resa tillsammans med andra företag en kampanj på Facebook. För varje person som gillar Nalles Resa skänker dom minst en krona till företaget. Vilket kanske inte låter mycket men jag har sett skillnaden som görs! Nalles Resa är ungefär som min stora dag, hjälper sjuka barn få åka på äventyr och liknande. Det är ett fantastiskt arbete och det finns ingen glädje som slår detta! Jag älskar att få vara en del av den!
 
 

Inga ursäkter

Vet inte var jag ska börja men nu måste jag ändå skriva något. Hade en super rolig helg med familjen. Veckan har rullat på fint. Idag fick jag långa träningstights av mamma, så jäkla bra! Då jag har gått med mina korta sen månader tillbaka. Alla har klagat och sagt att det är så kallt och så vidare, men jag har gått ut med mina korta ändå. Nu slipper jag det, så verkligen inga ursäkter! Var ute på två rundor idag med Elsa. Sista rundan (vid halv sex) hade vi båda reflexer och halva vägen joggade jag baklänges för att få fart på Elsa! Nu ska jag snart springa ner till affären. 
 
 

Fullt ös medvetslös

Jag har varit med världens bästa barn hela dagen! Finns inga som gör mig så glad och energisk som dom små liven! Nu har alla däckat men imorgon väntar bakdag heeela dagen. Herregud!
 
Jag och Gunnis!
 

Donera din organ och vävnade

Jag har sååå mycket att skriva om känner jag. Men just nu har jag inte tid, för det regnar och då måste ju jag ut med Elsa! Hon och jag längtar efter snön, vi trivs som bäst då. Jag sov med min prins igår. Fick en Ben&Jerrys men glömde den framme så kunde inte äta den igår, får smaska på den efter promenaden. 
 
När jag kom hem igår hade jag fått brev från Socialstyrelsen, blev lite fundersam över vad brevet innehöll men lycklig och stolt när jag läste brevet. Det var "bara" en bekräftelse om att jag har blivit registrerad för att donera mina organ och vävnader. Det är ju så enkelt att göra! Bara fylla i sitt namn och personnummer på deras hemsida. Det kan alla göra. Jag som skulle ge blod förra vintern fick inte göra det pga järnbrist så jag måste vänta ett par år tills det är i balans. Så att skriva i sitt namn för att donera mina organ är ju det enklaste! Och efter det året som gått så är det ju en självklarhet att jag ska donera min organ och vävnader. Det tycker jag alla borde göra. Många ser det som en självklarhet men jag vet att många också är tveksamma. Jag har pratat med många som velar över det. Och det respekterar jag. Men man får ju också tänka att om det var DU som var sjuk och behövde ett organ, då ser ju DU det som en självklarhet att en annan person donerar sina organ. Det är som sagt jätte enkelt. Här är en snabb länk så du kan registrera dig!
 
 

RSS 2.0