Opeppad

Mötet gick bra. Nu har jag ätit en halv sub och ligger och vilar. Jag är så opepp på denna valborg då jag inte kan andas. Min näsa är extremt täppt och min hals kliar, gör ont och svider. Vi ska iallafall ta oss in till stan senare idag. Just nu vill jag bara vila, känner mig livlös. Förstår inte varför min näsa och hals blev så här helt plötsligt när viruset äntligen hade lämnat mig och jag börjat träna och bli ordentligt frisk. Surt! Men tar det lugnt och sen ta en varmt bad. Funderar på att köpa en sån där näsakanna, eller vad det heter. Nässköljningskanna heter det, men det verkar så obehagligt men skulle vilja testa och få se hur det känns och blir efteråt. Ska googla lite..
 

Valborg? Redan?

Jag har inte så mycket koll på läget, datum, tider, år och sånt nu men idag insåg jag att det är valborg imorgon. Redan maj om någon dag!? Sjukt. Imorgon bitti åker jag till Stockholm för ett möte klockan 11 på Odenplan. Men valborgsplanerna? Det vet jag faktiskt inte. Men ska kolla vad som händer i Stockholm, kanske något i Kungsträdgården? Vi får se. Nu ska jag äta en macka och kolla på tv. Hare!
 

Full fart framåt

Full fart framåt, så har det varit hela helgen. Enköping-Viksjö-Enköping och imorgon tillbaka till Stockholm. Har mycket att skriva om, bland annat världens finaste pojkar, matcher och mera. Men om en halvtimme ska jag vara i stallet med Albertina och nu sitter jag i mjukisbyxor för min mage gör så ont så ska hoppa i ett par träningstights. Imorgon kommer det bli en tidig morgon då jag ska till Stockholm och till Odenplan på ett möte. Hare gött så länge!
 

Kittie Kat

Har myst med min lille prins hela dagen! Har ätit laxtärningar och sallad idag, så jäkla gott! Åt ett par jordgubbar också. Fick samtal från min läkare och mina levervärden ser inte så bra ut men ska ta nya prover nästa vecka så ska vi se vad som kan göras för att levern ska må bra. Thank God att jag inte dricker alkohol! Nu ska jag mysa med Elvis, sen åka till min systerdotter en stund, sen hem och äta KitKat. Nu ska jag pussa min prins och skriva ett till inlägg! Kram.
 

Saknad misse

Jag tänker inte ens låtsas att min dag har varit bra. Vid ett idag så åt jag lite köttbullar. Sen dess har jag inte ätit och tänker inte ens försöka. Imorgon åker jag till Enköping för jag behöver kärlek från min misse, det gör ont i mig att varit borta från honom i över 2 veckor. Åker tillbaka till Stockholm på lördag redan. Jag hoppas jag kan lugna ner mig imorgon, äta mat, ta en promenad med Elsa och må bättre. Längtar efter Elvis små pip!
 
Nu ska jag försöka sova, 06.31 ringer alarmet..
 


Hjälp

Jag vet ju faktiskt inte om det är min medicin eller om jag är sjuk på riktigt som gör att jag mått illa i nästan en vecka. Jag har iaf sagt att om det fortsätter i nästa vecka blir det besök hos doktorn. Jag fick i mig lite gröt och lingonsylt ikväll åtminstone. Längtar till fredag då jag kan dricka pepsi. Just nu ligger jag och kollar på The new adventures of old Christine. Men ska nog försöka sova strax. Imorgon ska jag ta ett bad och må bättre. Fa-an, jag har inte kunnat äta på en vecka! Helt sjukt att jag ätit två mål per dag med 8-12 timmar emellan.. Det måste ju gå över snart!!
 
Det här äter jag på kvällarna och på morgonen en frukostmacka. Mår dåligt av tanken om att jag inte äter något.

Mat

Imorse blev det som vanligt en frukostmacka och vatten. Sen dess har jag inte ätit. Men ska göra lite havregrynsgröt snart. Jag är blek vanligtvis men nu är jag ännu mer blek då jag inte får i mig något. Jag blir yr så fort jag går, mår illa när jag sätter mig/ställer mig upp. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Helgen kommer bli full rulle i Viksjö med Stockholms finaste pojkar, på söndag blir det möte samt "något roligt". Måndag - ensam i lägenheten 24h. Tisdag - möte med världens bästa organisation.
 
Nu ska jag kolla på min serie och sen gröt.
 
Den här salladen är gudomlig! Finns i Gallerian i Stockholm.

Födelsedag

Idag fyller bröderna KK år! Just nu är de som höga och jagar, busar och bråkar i hela lägenheten. Dom fyller ett år idag! Grattis gostroll.
 

Sommarens planer

Lite planer inför sommaren 2013 (dock finns det så mycket kvar att planera och så mycket jag vill göra!):
 
- 1 juni är det bröllopsfest för min bror och svärgerskan.
- Resten av juni står orörd fram till slutet då lite äventyr och födelsedagsfirande står på schemat.
- Midsommar lär bli underbart som alltid.
- 1 juli är det fotboll, alla sommarens matcher ska jag gå på!
- Minst 2 kräftskivor!
- Grillkvällar i Rönninge.
- Äventyr med bästis!
 
Sen finns det många planer som inte är planerade till 100 och måste planeras bättre och det finns även mål för sommaren vilket är:
 
- Flytta.
- Resor.
- Överraskningsgrej.
- Umgås med allt och alla!
- Gröna Lund med brorson.
- Gröna Lund med vänner, familj osv.
- Grillkvällar.
- Familjemys.
- Kanske körkort.
- Leva och vara lycklig!

Bring me a kebab

Men en frukostmacka i magen så har jag klarat mig hela dagen till nu. Egentligen skulle jag nog klara mig tills jag ska sova men medicinen ska tas med mat så måste laga mat nu. Blev otroligt sugen på kebab idag, helt sjukt fast vi har en helt underbar pizzeria i närheten som gör magiska kebabrullar! Måste sluta tänka på det nu. När PTn kom hem gick vi på en promenad och körde lite basket. Resten av kvällen ska jag ta ett bad och kolla på min serie. Ha en trevlig kväll!
 
ÅH, saknar lille korven...

Vad är det som händer..

Vet inte om jag borde söka vård eller om jag ska hålla ut ett tag till. Så här är det, jag vaknar och trots lite illamående så tar jag en frukostmacka, dagen går, lunchtid och klarar inte ens av att tänka på mat, klockan tickar på och kvällen blir slagen, två köttbullar och ytterst lite spaghetti. Det kan alltså gå över 10 timmar och jag äter så lite, dricker vatten och är yr och illamående hela dagarna. Och när jag försöker gå en lugn promenad blir jag yr för jag inte har någon energi då jag inte äter. Det kanske blir bättre i slutet av veckan då vi köper hem annan mat, frukt och så. Idag har jag också sån hemsk huvudvärk.
 
Men jag har städat, kollat på serier och ska fortsätta städa nu. Jag känner mig så svag och utmattad så jag inte får i mig energi. Vet inte om det är för medicinen, som jag minskat ner nu ett par dagar eller om det är något annat fel. Av medicinen kan man ju inbilla sig saker, få tankar om att man ska sluta äta helt osv. Så om det fortsätter nästa vecka kommer jag nog ringa läkaren. Jag behöver ju mat för tusan liksom.. Just nu är jag bara sugen på..citronvatten.
 

Dela med dig av känslan

Det har varit en jobbig dag på några sätt, mesta dels mitt mående och humör. Men det har också varit en bra dag på mååånga sätt. Bland annat - telefonsamtalet, första segern iår, massa trevliga människor, halva dagens väder osv. Jag känner mig ibland riktigt vilsen, jag vet inte vad jag vill göra i framtiden, jag har inga stora drömmar, jag är lite kluven. När jag var mindre ville jag bli vetrinär, lärare, jounalist ville jag bli för några år sen, nu står jag och inte riktigt har någon större idé. Det är på ett sätt otroligt irriterande, tråkigt, ledsamt men på ett annat sätt är det otroligt skönt, fritt och bra. Jag känner just nu att jag behöver bara få prata med någon om det här. Därför skriver jag av mig lite så här mitt i natten.
 
Jag vill jobba med något där jag gör skillnad, jag känner att jag förändrat något till det bättre. Jag och min ena syster har pratat mycket om det här när hon har varit hemma för hon vet hur jag känner med allt som hänt och händer. Ibland önskar jag att jag visste vad jag ville jobba med i framtiden när jag sökte gymnasiet och att jag gav min ansökan till gymnasiet mer tid och tanke. Jag valde Samhäll med internationell inriktning för jag älskar språk, kultur, resa, upplevelser och såna saker. Men om jag visste starkt att jag vill bli journalist hade jag valt någonting annat. Det är det som är så svårt och stort med gymnasiet. Om man väljer "fel" linje kanske man måste plugga upp andra ämnen för att kunna söka universitet/högskola. 
 
Jag vet att om 10 år vill jag jobba med ett jobb som gör skillnad, får mig att må bra och som jag trivs med. Just nu vet jag inte 100% vad det är men jag accepterar det och låter mig inte sättas under press. Jag vill känna att jag gör någonting för världen, att jag gör någon nytta. Precis som jag känner när jag jobbar inom Röda korset. Det gör mig lycklig, känna mig stolt och det är precis det jag vill. Dock tror jag inte att jag kommer jobba inom Rk så länge till. Jag blir otroligt imponerad av mina nära och vänner när dom berättar stolt och starkt vad dom vill jobba med i framtiden. Jag tycker det är fantastiskt att dom vet det redan nu. Men för mig.. så måste jag nog utforska världen, testa på, göra mitt och fundera. Världen är otroligt stor och mäktig så jag vet att någonstans där ute finns det något jag vill göra och det är precis det jag kommer göra. Jag kommer inte nöja mig förrän jag jobbar med det jag vill. Man kan, om man vill!
 
God natt kära ni! Klockan börjar närma sig 2.. I snar framtid vill jag sova 4 timmar tidigare än vad jag gör nu! Kram.

Black Army

Äntligen händer det! Äntligen får jag det samtalet jag väntat på! Nu händer det grejer och det blir jag så himla glad över. Dock har jag ungefär 3-4 saker och måste bestämma mig för en, dock tror jag att jag redan vet vad jag vill välja. 
 
Idag är det ju matchdag i Gävle och hoppas på säsongens första seger så vi kan vara glada och se fram emot söndag på Na. Jag följer resan med Black Army från sängen. Illamåendet blir bättre men klarar fortfarande inte av att äta mer än två mål per dag, 10 timmar emellan. Fast idag åt jag "frukost" efter 12 och snart ska jag få i mig min middag som blir turkisk yoghurt med müsli. Nu sitter jag bara och laddar upp, saknar norra stå, tänker på alla underbara tider i Råsunda, längtar efter sommarens matcher, längtar efter 2 maj då Black Armys öl släpps! För mig är Black Army den bästa supporterklubben i AIK. Hörs senare!
 


10 timmar utan mat

Hade en sån jobbig dröm inatt, då man vaknar och istället för att känna sig utvilad och pigg så är man trött, utmattad och irriterad. Dagarna flyter på nu men maten gör inte detsamma. Igår åt jag bara en frukostmacka vid 10 och åt middag vid åtta på kvällen, jag går 10 timmar utan att äta på dagarna, det är så fel men jag mår ju så illa. Jag ska försöka äta på bättre tider. Igår gick vi till utegymmet men kunde knappt göra något innan illamåendet och yrsel började. Fasiken alltså! Nu ska jag ta dagens första frukostmacka och citronvatten. 
 
Idag är det matchdag i Gävle, inga supportrar är lika taggade att ta 3 poäng som vi svartgula är!
 

Ni lär förstå

Idag har jag fått i mig mindre mat än tidigare. En frukostmacka och några köttbullar. Jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det är något i min hjärna som är fel eftersom jag inte klarar av att äta. Alls. Idag skulle jag gått till utegymmet men blev inte så då jag sov så lite inatt och mått så illa. Har kollat på serier och filmer, tagit det lugnt och kopplat bort världen. Skönt faktiskt, men jag börjar sakna min stora kärlek i Enköping..
 

Det finns inget bättre än lax

Somnade halv fem igår och vaknade halv tio imorse. Inte riktigt den bästa natten men jag var glad och lättad över nattens drama. Mådde kräkilla imorse men fick i mig en frukostmacka, det är det enda jag kan äta just nu. Nu har jag kollat igenom dagens reklam och fått idéer om vad som kommer bli middag nästa månad. Små potatis på coop 2 för 20 kr, alltså förpackning. Lax 4-pack 40kr. Gött ju! Jag är så sugen på lax, frukt, sallad, halloumi, bär, potatis. Men nu ska det snart storstädas här. Hare!
 

Lyckligt slut!!

Nu är det väl över va? Jag hoppas verkligen det! Nu är #2 gripen. Fasiken vad skönt för USA och Boston. Det ska bli intressant och se vad polisen, FBI och SWAT säger i presskonferensen som blir ikväll eller imorgon. Men förstå känslan för alla 9000 poliser som varit i Boston och letat att äntligen hitta terroristen. Såg en intervju med en kille som bodde i närheten, glädjetårar och ett stort leende. Jag blir lättad till och med. Nu kan alla sova med ett lyckligt slut. Hörde att två eller tre andra personer blivit gripna men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av HIMYM sen sova. God natt!
 

Sjukt

Skulle lägga ifrån mig datan och sen sova. Kollar runt lite på twitter först och ser att det är nytt drama på g. Tydligen har polisen hittade #2 i en båt. Jag hoppas det stämmer och nu kollar jag på 3 livesändningar, en på engelska, en på svenska och en tyst. Jag följer Carina Bergfeldt på Twitter och snart kommer hon nog på Aftonbladets livesändning. Nu hoppas alla att dom har honom. Jag hörde att polisen inte vågar ta honom än då han kan ha sprängmedel på sig eller i båten. Ser också att tv4 news visar live. Kommer troligen inte sova tills detta är över. Länkar till Carinas twitter här!
 

Paraguayos

Om det är någonting jag verkligen längtar efter så är det frukten paraguayos! Jag fann den i Tyskland förra sommaren och blev överlycklig när jag såg att den även fanns i Sverige. Paraguayos kallas för "mjuka persikor" och kommer från Spanien. Jag äter de helst med jordgubbar och äpple, det är sååå gott!! Här kommer lite info vad innehållet är:
 
Den är en mycket bra källa till fibrer, innehåller vitamin A och C, 50% av rekommenderat dagligt intag av vitamin A (betakaroten) och 10% av rekommenderat dagligt intag av vitamin C, /konsumerad frukt . Den är fri från fett, mättat fett och kolesterol. Bland mineraler är det mycket Kalium , och i diskreta mängder magnesium och jod. Paraguayos har en positiv inverkan på att skydda magen från cancer och kan även förhindra ångest och stress.



The world needs peace

Jag har följt det som händer i Boston i över 8 timmar i sträck. Det har hänt otroligt mycket idag så jag har inte kunnat vara här hemma utan att följa det. Jag har mått dåligt hela dagen. Vi gick ut en lite sväng till affären för att köpa Pepsi. Där inne höll jag på att svimma, blev helt kallsvettig och svag. Vet inte riktigt vad det är med mig faktiskt.. 
 
Nu har jag kollat på en ny presskonferensen i Boston. Har även fått veta att den döda terroristen hade en hel del jihad-videos på sitt nätkonto. Kollade Aftonbladet i övrigt och såg att Tysklands president fått en brevbomb. Vad händer med världen? Det är helt overkligt vad som händer. Tänk då människor som bor där.. Fy! Jag hoppas återigen att alla som har varit inblandade grips levande nu. Sen såg jag ju en video på terroristernas farbror/morbror där han bad den som lever att överlämna sig. Medan pappan säger att FBI försöker sätta dit bröderna..
 
 

Preggo?

Nu har jag mått illa i flera dagar, jag spyr inte, jag mår bara otroligt illa. Jag vågar knappt äta för jag hatar att spy, jag mår mer illa när jag inte äter, vilket dilemma va? Igår började jag undra om jag är gravid men sen kom jag ju på att det finns 0% chans att jag är preggo. Dessutom skulle barnet då bli ett missfall av min medicin. Så gravid är jag ju inte. Så pratade jag med min läkare för ca 1 timme sen. Jag berättade att jag knappt kan äta, jag mår illa från när jag vaknar till jag somnar. Hon berättade om en hemsida med mer info om medicinen. Så här kommer några biverkningar:
 
- Läppinflammation.
- Håravfall.
- Ledsmärta.
- Skrumplever.
- Kräkningar.
- Huvudvärk.
- Yrsel.
- Muskelsvaghet.
- Ögoninflammation.
- Frånvaroattacker.
- Blodbrist.
- Näsblod.
- Hjärnpropp.
- Missfall.
- Njurinflammation. 
(- Om man är gravid i 6-8 månader, missbildningar på barnet)

Happy thoughts

Klockan tickar på snabbare än någonsin och helt plötsligt är klockan över 1! Jisses, var tog tiden vägen? Äntligen börjar mina små ögon bli trötta och redo för sömn. Idag fyller min syster 37 år, det är fan galet! Och livesändningen från FBI i Boston var intressant, man fick se bilder på två misstänkta män och höra frågor samt svar. Jag hoppas med hela mitt hjärta att de två männen grips snart. Nu ska jag inte tänka mer på det i Boston för då kan jag inte sova, jag är så otroligt lättpåverkad när det kommer till tankarna innan sömn. Glada tankar nu! God natt.
 

Live från Boston

Illamåendet är bättre, jag fick i mig lite mat. 2 köttbullar och ytterst lite pasta, jag är emot pasta och ris så vill inte gärna äta det men nu gjorde jag det. Som sagt, lite bättre är det nu och jag dricker mängder med vatten och tar det lugnt. Just nu sitter jag och kollar live från Boston, vill se FBI:s presskonferens som är om ca 7 minuter. Sen ska jag kolla på HIMYM, jag har kollat på säsong 6 och 7 och nu är jag inne på säsong 8. Imorgon ska jag må bra, det är fredag och min äldsta systers födelsedag! Får se om det kommer ett inlägg efter jag kollat klart på livesändningen, kram.
 
Jag blir fortfarande tårögd när jag ser alla bilder och ser nyheter. Jag tänker fortfarande på han som förlorade båda sina ben. Alla tankar till Boston. (Och alla andra länder och städer där det är oroligt fortfarande)

Pepsi

Och illamåendet fortsätter.. Det konstiga är att jag må riktigt jäkla illa men har inte kräkts en enda gång, tack å lov! Men illamåendet gör mig seg, trött och vill verkligen inte äta något. Idag har jag bara ätit 2 frukostmackor. Dricker mängder med vatten, vilar och tar det lugnt. Det kryper i benen, jag vill bara ut på en solig promenad! Suck.. Det enda jag är sugen på är en god caesarsallad och pepsi. Och ändå gillar jag inte pepsi så mycket. Men jag såg en bild på Facebook och då kom suget.. Rädda mig någon!
 

Illa, jag mår illa

Varje morgon mår jag extremt illa, jag klarar inte av att äta förrän vid lunch. Jag kan också få "ryck" mitt på dagen och må illa, kräkilla. Vette fan varför men det skrämmer mig. Jag vill kunna äta frukost, lunch, middag och mellanmål. Men jag kan knappt äta frukost och lunch när jag mår så illa. 
 
Idag har det inget roligt väder här. Det har regnat sen klockan fem imorse då jag vaknade. 10 timmar regn, inte kul. Idag har jag fått jobb gjort, telefonmöte samt några dokument och planeringar fixade. Jag ska snart börja laga mat, vet inte om det är lunch eller middag, något där emellan iallafall. Och så måste jag diska, vilket jag verkligen inte har lust med när jag mår illa. Heja mig! Vi hörs.
 

Uselt AIK + domarskandal

Hur slutade denna fantastiska dag? 0-1 mot Malmö. Hur den skulle slutat? 1-0 AIK som faktiskt gjorde mål, var inte offside men domaren dömde bort det. Spelarna, ledarna och klacken firade men då kommer den första domarskandalen på Na. Det finns inte så mycket mer att säga faktiskt. Klacken var större och starkare än vanligt, spelarna gjorde sitt jobb och gjorde en super bra andra halvlek tills 92a minuten. Det är så frustrerande att bara ha 2 poäng efter 4 matcher. Jag tänker inte sura för den här matchen mer än detta inlägg. För AIK spelade ett bra spel, var starka som lag och gjorde ett misstag. Nu får alla skärpa sig och ge oss 3 poäng mot Gefle nästa. FA-AN.
 

Svart gult gatan fram

Hallå hallå. Idag är en bättre dag än gårdagen. Idag blir jag återigen räddad av min svartgula familj på Nationalarenan kl 19.00. För mig finns det inget som gör mig så glad, får mig att glömma allting i två timmar och bara få vara sig själv, det är den svarta massan. Jag tyckte det var så fint väder idag tills jag gick ut och tränade, fasiken det är storm här! Trots att det är klarblå himmel och solen skiner så blåser det satan, vet inte hur många stenar och damm jag fick i ögonen. Gick och tränade på utegymmet, gick hem och nu ska jag ut på en promenad. Ha en fortsatt fin onsdag! Hörs senare innan matchen.
 
Så här såg det ut sist Malmö kom till Solna. 

Påverkan

Jag blir otroligt påverkad av när det händer hemska saker i världen. Jag satt uppe hela natten och kollade live från Boston. Jag kommer ihåg när det i Norge hände 2011, jag kunde inte sova på flera dagar då. Jag sitter fortfarande och kollar på livesändningar, både på Aftonbladet och på utländska sidor. Jag kommer troligen inte blogga mer idag, jag ska snart ut och träna i regnet, ta hand om min fot. Lite oviktigt känns det just nu men inatt när jag låg i sängen så fick jag våran extra säng rakt på foten. Vi har extrasängen mot väggen och den ramlade rakt ner på min fot.
 
Jag såg bilder på en man som förlorade båda sina ben igår. Den bilden gjorde ont i mitt hjärta. Det är så overkligt och hemskt..
 

Ofattbart

Jag skulle precis lägga ifrån mig datan när jag ser bilder på Aftonbladet, TNYT, Instagram m.fl från Boston. Det är helt ofattbart och så overkligt att förstå vad som hänt. Senaste nytt var att en 8 årig pojke dog i attacken. Människor har förlorat armar och ben. Vem har mage att göra något sådant? Stay strong Boston! Åh, alla tankar till alla drabbade och hela Boston!

Pray for Boston

Ryser i hela kroppen när jag såg nyheten om Boston. Usch! Jag hoppas alla klarar sig. Tyvärr såg jag att två personer dött..
 

Vi kör igen

Det känns som jag skyller all smärta, sveda osv på min medicin men det är faktiskt den som gör det. Samma sak nu, jag har sjukt ont i mitt högra ben/leder igen. Jag ska ut på en promenad vid sex så ska det nog gå över och när jag kommer in blir det ett bad. Maten idag blev riktigt god! Den här veckan hoppas jag på att skriva på papper, få svar från min läkare, få hämta mixern, träna minst 5 gånger, städa ordentligt, planera resten av april.
 
Om det är någon jag saknar nu så är det min lilla prins!

Flytta hemifrån

Jag är så sugen på att flytta hemifrån, för jag har ju näääästan gjort det. Men först måste vi hitta en annan lägenhet då jag inte kan bo här. Vi närmar oss på köplatserna och hoppas på att flytta i sommar. Tänk hur underbart det skulle vara! Egen adress där bara dina brev kommer, du får laga din egen mat och bestämma själv. Nu måste jag fortsätta med matlagningen, blir tacokyckling med sallad för mig idag! Gött.
 
 

Måndagshelvete

Vaknade verkligen inte på rätt sida imorse. Efter att ha somnat vit 03.45 och alarmet ringde 06.50 så gick jag bara upp och pussades hejdå, sen ner i säng direkt. Nu är jag på lite bättre humör förutom vädret, men det är okej. Jag är inget stort fan av värme så lite regn skadar inte mig, speciellt inte när jag ska träna idag. Första passet på utegymmet, kommer bli skoj! Har tänkt jogga dit vid två, så ska äta lite yoghurt nu. Kram.
 

Sömnsvårigheter

Och så typiskt ska jag har så svårt att somna ikväll/natt. Jag tänker kämpa i några veckor till med sömnen och om det inte har löst sig då så måste jag nog kontakta en läkare. Jag hatar att behöva ta piller/medicin för att må bra, som lyckopiller och sömnpiller. Jag slutade för 3 veckor sen med min medicin och det var just lyckopiller och sömnmedicin i ett piller. Jag önskar att jag inte behöver gå tillbaka till sån medicin men vi får se. Jag tänker göra vad jag kan för att kunna somna och sova en hel natt, inom 3 veckor max.
 
God natt!
 

Torr, svider, kliar

Ett stort problem för mig med medicinen(5 veckor har gått snart!) är att det kliar så hemskt mycket, mest på armarna, ryggen och fram på bröstet. Och nu har mina läppar blivit läskigt torra och så svider dem så himla mycket - vad jag än gör och oavsett om jag har lypsyl eller inte. Jag har ju hört att biverkningarna ska börja minska nu. Jag hoppas att det stämmer. Och en sak jag märker när solen är framme är att jag blir röd i ansiktet direkt och så svider det. Jag bara önskar att jag slipper bli påmind om alla hemska biverkningar när jag slutar ta medicinen, dock är det ca 1 år kvar men iallafall. Nu måste jag tvätta ansiktet och smörja in mig, 4 lager hudkräm i ansiktet, varje kväll..
 

Allsvenskan omgång 3

Vad händer med de båda Stockholms lagen?! Själv bryr jag mig inte om Djurgården, men att både AIK och DIF förlorar sina matcher idag är ju hemskt. AIK förlorade med 1-0 på bortaplan vilket är uselt men det är lättare att smälta det när jag såg att DIFs ligger under med hela 4-0 och matchen inte är slut än. Det får mig att tänka på derbyt den 22 maj.. Kommer det bli en jämn match? Kommer AIK bomba in bollar i mål eller kommer det bli oavgjort? Jag håller tummarna att AIK får ett par käftsmällar när de kommer hem och inser vad de måste göra - vinna matcher. På onsdag är det match hemma mot Malmö FF som ligger etta just nu. Fy om gnaget inte vinner den. Nu glömmer vi den här dagen och ser fram emot årets första Allsvenska vinst - på hemmaplan!
 

Grimsta outdoor gym

Finns det någon bättre känsla än att träna ute i solen? Jag fick precis ett pass på Grimsta outdoor gym med min PT. Lärt mig alla övningar och info om vad, hur och hur många jag ska göra. Perfa! Nu blir det utegym 4-6 gånger i veckan och det ligger 3 minuter promenad från lägenheten. Sen finns det även ett löparspår med 3 olika längder precis bredvid. Imorgon kör jag första passet. Det kommer bli så bra! Gratis, ute, i naturen, i solen, många övningar, många olika redskap - så perfekt för mig! 
 
Nu är det match!
 

Ogillar Facebook

Saker jag ogillar med Facebook: 
 
- När människor "taggar" bilder på Facebook så som man gör på instagram.
- När människor lägger upp exakt samma som på Instagram, har det kopplat till FB.
- När människor är ute på fredag/lördagar och skriver mer på Facebook än "gör stan".
- Alla dessa sponsrade inlägg.
- När man skriver till någon, ser att den personen har sett det och 2 sekunder senare loggat ut.
- Människor med dryga statusar.
- Människor med allt för långa statusar.
- Människor som alltid skriver samma sak på sina statusar.
- Människor.
- Bilder.
- Evenemanginbjudanden.
 
Och sist men inte minst..
- SPELINBJUDANDEN! 
 

Sex laxar i en laxask

Något jag verkligen älskar är lax i ugn. Jag har varit så sugen på att testa Abbas citronsås och senast jag var på Maxi hade de smakprover på just nu. Jag blev så kär! Gud så god den är! Enkel att göra själv men så god att köpa färdig. Blir sugen på lax med citronsås bara av tanken.. Ni måste testa! Och man kan aldrig misslyckas med lax!
 

Quizkampen

Jag säger ofta till mig själv - ladda in ner det spelet för du kommer bli beroende som alla andra. Vad gör jag? Laddar ner spelet såklart.. Just nu denna lördag sitter vi, en i soffan och en i sängen, och spelar Quizkampen mot varandra, äter rosa bananer och kollar på Fångarna på fortet. Jag väntar mest på att kvällsfilmen ska börja för jag hört att den ska vara bra. Imorgon ska jag, oavsett väder, gå till utegymmet. 
 

Lägenhet

Jag älskar att kolla på Hemnet på hemskt dyra villor runt om i Stockholm och även lägenheter. Idag hittade jag min drömlägenhet! I Solna på Råsundavägen - en vindsvåning med stor balkong och högt i tak. Så läcker! Om det är någon tätort i Stockholm jag vill bo i så är det Solna, känner mig som hemma där varje gång jag är där och alla är så glada, fin miljö, läckra lägenheter, otroligt bra shoppingcenter och ändå nära till stan! Så i framtiden så tror jag att jag har en lägenhet i Solna. Här kommer bilder på min drömlägenhet!
 
Bild 1: 4 rum bostadsrätt på Råsundavägen 113, Solna kommun Råsunda

Regn, vind och vatten

Två stora matskedar turkisk yoghurt med en fantastisk müsli till frukost! Sen ska jag försöka smaka blodpudding, försöka.. Och lite senare måste jag ut på en promenad för jag har så ont i mina ben. Det är en otrolig värk, det gör ont när jag sitter still så ska försöka åt på en promenad och se hur det känns. Dock har det regnat sen igår kväll. Men det är väl bra då snön smälter!? Jag tycker det iallafall, men önskar det slutar tills jag ska ut..
 
Igår(efter jag såg en bild på instagram) fick jag värsta suget efter öl och chips, stört.

Monster

Jag kollade på klockan 03.20 innan ögonen stängdes. När alarmet ringde 06.15 var jag inte alls sugen på att gå upp. När jag sen vinkade av killen somnade jag om, vaknade sen efter en halvtimme av att mina hörlurar var borta, kollar ner på golvet och då sitter en av katterna och tuggar på dem.. Jag tog tillbaka mina hörlurar och såg hur trasiga dom var, satte mig upp och började gråta. Jag grät för jag har tappat räkningen på hur många hörlurar katterna har tagit sönder, trodde killarna skulle sluta tugga och ta sönder saker efter några månader men om 11 dagar blir de 1 år. Blev så arg! Testade hörlurarna för att se om dom funkar ändå, vilket dom gjorde! Då kände jag lite lättnad åtminstone.
 

Trött, utmattad, kämpar

Min näsa är så täpt att jag inte kan andas ur den, när näsan inte är täpt svider det i den och det gör riktigt ont. Mina armar blir så torra, rödflammiga, utslagen bara ökar. Mitt ansikte torkar ut dag för dag. Hela min överkropp kliar och svider, värst efter jag precis duschat. Mina ögon svider när jag sitter i solen för länge utan solglasögon eller är ut i solen utan solisar. Mina läppar svullnar upp och blir extremt torra HELA tiden. Min humör går mer ner än vad det gör upp. Ångesten fylls till 95%. Depressionen smyger fram bakom hörnet. Mina ben gör ont, morgon och kväll.
 
Några biverkningar på min j*vla medicin. Läkare och andra som använt den säger "håll ut, det blir bättre, det här är bara ett litet tag sen blir det bättre, det är värt det". Jag börjar tvivla fast jag vet att det kommer vara så värt det. Jag kommer få livet tillbaka och inte behöva gömma mig. Men det är otroligt tråkigt och jobbigt de stunder som är allra värst. Jag vill bara fly. Men jag vet ju själv att det kommer vara så här. Jag får anpassa mig och hålla ut. Över 4 veckor har jag ätit den medicinen så snart borde det bli bättre..
 
Nu måste jag ta något att äta så jag kan ta min sista piller för dagen. Kram och god natt!
 

Fasta

Igår kväll fick jag lov att fasta från 20.00 till 10.00 imorse, anledningen var för att jag tog prover på förmiddagen idag för min medicin och min lever framför allt. Sen när jag kom hem packade jag direkt väskan och åkte till Stockholm. Hann knappt sitta när jag var förbi jobbet, på ett café och runt i Stockholm så helt plötsligt stod klockan på 15.00 och då slog det mig(och min mage) att jag inte ätit. Jag mår ofta illa på morgonen och har svårt att få i mig frukost förrän det är dags för lunch. Jag sprang till Coop på Centralen(tack för att dom öppnat där!!) och köpte en färdig fruktsallad och en banan. Satte mig och åt och sen åkte vidare. Jag har blivit riktigt usel på att äta regelbundet, hoppar över måltider och lever på banan. Jag måste verkligen skärpa mig.. 
 
Nu när jag kom till lägenheten och tog av mig jackan och koftan såg jag att hela min vänstra arm är extremt torr och helt röd. Troligen för medicinen. Jag smörjde in med med lotion och då började det svida så mycket att det kom en tårr. Åååh...
 
Bytte bakgrund på mobilen idag, älskar den här bilden. Du är så välkommen och jag hoppas du stannar länge i vår fina klubb, Kennedy!!

Pendlare

Enköping-Bålsta-Centralen-Hornstull-Promenad på söder-Slussen-Centralen-Rinkeby-Centralen-Vällingby-Hem. SÅ har jag åkt sen 11.30 och jag kom hem för 3 minuter sen. Usch. Blir nästan åksjuk av tanken att sätta mig på en tunnelbana/buss/pendeltåg igen. Ikväll ska jag mysa hemma med GG och kanske ta en promenad. Kroppen mår inge vidare idag. Vet ej varför. Men men, vi hörs!
 

Snark

God morgon! Länge sen var jag upp vid halv nio tiden, klarvaken fast ändå trött. Nu har jag duschat och börjat packa. Måste tillbaka till Stockholm idag och planerar inte på att åka till Enköping nästan vecka, tror jag. Jag orkar inte pendla varje vecka och ibland(som nu) bara efter några dagar. Idag ska jag till Hornstull så jag måste bära på min tunga väska med data, kläder och skor i hela vägen fram och tillbaka. Måste.skaffa.två.nycklar.
 
Vi hörs lite senare!
 

Olycka

Jag har precis hoppat i sängs och ska kolla på ett avsnitt av GG innan jag ska sova. Har blivit helt besatt av Quizkampen på mobilen. Körningen idag gick hysat, men jag vet att imorgon kommer det gå bättre! Idag har jag också pratat med min fina syster som bor i Kina, vi har diskuterat NK och SK, riskettan, sommaren m.m.
 
Nu vill jag också bara skriva att jag läste kommentaren jag fick av en viss person. Och du får tycka som du vill, men jag tycker synd om dig för du måste vara så olycklig och ensam som sitter och skriver sånt till mig - som du inte vet någonting om. Jag tycker synd om dig och jag hoppas att du snart växer upp. Nu ska jag sova, kom ihåg att det är inte dig det är fel på om någon skriver/pratar skit om dig - det är den/dom som det är fel på.. #nätkärlek
 

Jag hoppas att marken du går på går sönder

Min högra lilltå är ur funktion. Mitt tålamod finns inte. Men jag är fortfarande hyfsat glad. Jag har världens bästa bästis. Vi tog en fin promenad i solen. Resten av dagen har jag kört bil. Typ. Ikväll ska jag ha ett Skype-möte med Malmö! Och juste, jag var på den värsta läkarundersökningen jag varit på. Hon stoppade in slängar i varje hål i mitt ansikte, drog i min tunga, sprutade in bedövning i min näsa så halva dagen har jag gått utan känsel i näsan. Och reslutatet? Inget fel. AH, blir galen. Nu ska jag ta hand om min lilltå och fokusera på allt annat än en liten människa som är så liten och patetisk. Kram!
 
Slänger upp lite bilder från grundskolan! :))

Pinsamt Djurgården

Efter att ha lagat totalt 7 matlådor så satte jag mig vid datan, myste i sängen och kollade några avsnitt på GG sen loggar jag in på Facebook och ser hur alla skriver att hifdif har skämt ut sig, igen. Kollar vidare och kollar Aftonbladet. Ser då att Difs hemmapremiärmatch mot Mjällby blev avbruten pga att ölflaskor och kapsyler blev inslängda på planen samt ett päron blev inkastat från klacken och träffade en Mjällbyspelare. Många tankar snurrar i mitt huvud: 1 - hemmapremiären borde vara en fest, som igår för oss gnagare. 2 - vem fan tar med sig ett päron på fotboll? 3 - vem fan slänger in päronet på en spelar?! 4 - om Djurgården får poängavdrag, hamnar de på minus då eftersom Dif inte har poäng? 5 - hur tänker de som slänger in ölflaskor och kapsyler? 6 - är det värt att slänga in föremål på plan i 37:e minuten för Mjällby gjorde mål? 7 - varför?! 8 - pinsamt. 9 - det finns inte ett enda rätt Djurgårdens klack gjorde ikväll. 10 - SUCK. 11 - Hejdå Djurgården.
 
Ja några tankar. Tycker det är tråkigt, oavsett vilket lag det är man möter eller vilken klack det är - det är aldrig okej att slänga in föremål. Nu hoppas jag Djurgården får det straff dom förtjänar. Tomma läktare, poängavdrag, böter. You name it. Imorgon bär jag AIK-halsduken återigen med stolthet!
 

Nattjobb

Eftersom jag sover ytterst lite på nätterna tycker jag att jag borde ha ett nattjobb. Fast ändå inte. Jag somnar vid 3-4 på natten, idag ringde alarmet 06.20 och jag blev pigg direkt jag klev upp ur sängen. Så jag är väl en nattmänniska samtidigt som jag är en morgonmänniska.
 
Idag skulle jag egentligen åkt till Enköping men har verkligen inte krafterna till att pendla idag så imorgon åker jag tidigt på morgonen. Jag ska tillbaka till Enköping för jag ska träffa en läkare om mitt virus i halsen på Öra-näsa-hals-mottagningen. Det kommer bli så mycket enklare för mig när jag adressändrar till Stockholm, alla mina brev kommer hit, sjukhus i Stockholm och livet här liksom. Nu måste jag pendla. Jag har verkligen inget emot att pendla eftersom jag älskar att åka kommunalt, pendel, tunnelbana, buss ovs, men att göra det flera gånger i veckan tar på krafterna.
 
I sommar har jag fått erbjudande att jobba på en ö i Stockholms skärgård där boende finns också. Jag ska prata med jobbet i veckan, skulle vara mysigt! Det enda negativa är att härifrån Stockholm tar det nästan två timmar. Men som sagt finns boende där. Vi får se hur allt blir. Nu ska jag starta dagen ordentligt! Kram!
 

XOXO Gossip girl

Har blivit helt insatt i Gossip girl! Jag började på säsong 3 för jag gillar inte ettan och tvåan så mycket. Nu är det snart dags att börja på säsong 5, några avsnitt kvar bara. Jag vet redan vem som är själva gossip girl så det är lite konstigt.
 
Hur som helst tänkte jag bara säga god natt! Min middag när vi kom hem blev 3 grillkorvar med ketchup. Så gott! Sov gott nu!
 

I alla lägen

Jag hade först inte alls tänkt göra något mer inlägg idag då jag är helt slut, orkade knappt göra mat. Men måste få skriva lite. 0-0 blev reslutatet men jag får fortfarande ståpäls när jag tänker på marschen, höjdpunkterna, klacken(ibland), stämningen innan, laddningen innan och 43 000 gnagare.
 
Det var helt otroligt att vara en del av allt som hände idag. Jag har ingen av mina lilltår kvar. Jag klappade varje pelare runt Råsunda och sa "bra kämpat". Jag skrek, klappade, överröstade personer runt om mig, ut en del av allt jag behövde få ur mig. Jag var hatisk mot domaren. Jag armbågades. Jag var lycklig. Trots resultatet gick jag ut från NA med ett leende och sång i hög röst. Idag var det en sån dag där först är man jätte taggad, lycklig, glad och förväntansfull och sen helt plötsligt blir man arg, förvirrad, irriterad och besviken. Så nästa hemmamatch har vi ännu mer att ta ut. Det var mäktigt när "Åh vi é AIK" spelades och hela arenan sjöng så högt alla kunde, det var mäktigt när Norra stå skrek "Ge mig ett A" till sittplatserna och HELA arenan svarade så högt att taket lyftes. Det finns nackdelar och många negativa tankar men det är inget som jag mer tänker lyfta fram. Vi gick på en historisk match och upplevde nästan en fullsatt arena med bara svartgula själar. Syrianskas klack hade varken röster eller chanser. AIK är bäst i alla lägen. Kram!
 
Citerar en del av ett sms jag skickade till mamma efter matchen:
 
"Invigde Nationalarenan, kramade råsunda hejdå, inflammation i ögat, klappat polishäst, tänt bengaler, skriker, bråkat, druckit öl, hatat domaren, hoppat sönder mina skor, sparkat och hoppat sönder mina fötter och är nu mer huligan."

Gameday

Ögonlocken känns som stenar, vill bara vända på mig, dra över min ögonmask och sova i 2-3 timmar till. Men snabbt kommer jag på att det är matchdag! Faskien så gött! Jag kollar alltid taggen #AIK på Instagram och det är alltid lika roligt att det är massa människor från Göteborg, Sundsvall, Umeå, Linköping, Kalmar och massa andra städer i Sverige som åker upp till Solna idag för Gnagets skull. Över 49 000 har köpt biljetter och det ser ut att bli slutsålt. Galet! Jag hoppas dock att det är många som kommer också, inte bara som köper biljett och sen inte åker dit.
 
Jag har precis duschat, ska snart fixa käk och sen göra mig klar. Det kommer bli en otroligt rolig dag, oavsett hur matchen slutar! Kram! Ha världens bästa söndag för för en gångs skull ska jag också ha det!!
 

Har jag någon sagt..

Har jag sagt något om mina sömnproblem? Hehe.. Men just nu känns det som att det är min födelsedag imorgon, så stort. Och jag vet hur fantastiskt, roligt och glädjefylld hela dagen kommer vara. Men 6 timmars sömn vill jag ha och då måste jag sova nu, 08.03 står alarmet på ju. Hmf. Varken jag eller killen sover. Hopplöst. Varför inte dygna? Nejrå! Jag hittade dock 5 sömnpiller jag har kvar men tänker verkligen inte ta det. Får lägga mig, stänga av allt, sätta på mig ögonmasken och försöka sova. Har jag någon gång sagt att sova med ögonmask kan vara det bästa!?
 

Kniper och rycker

Asså shiiiiiiiiit, jag är så nervöst taggad inför imorgon. Kan inte fatta att den dagen är äntligen här. Alla gnagare hatar men samtidigt älskar söndag den 7/4, hatar för att då säger vi hejdå till Råsunda på allvar, älskar för att det är hemmapremiär med över 44 000 AIKare. Bussmarschen kommer bli enorm. Och den kommer filmas uppifrån i en helikopter. Över 20 000 förväntas gå med i den marsch med helsvarta kläder. Jag är så laddad, vet inte hur jag ska kunna sova. Alarmet står på 8. Då ska mycket fixas. 

Min mage kniper så som den gjorde innan varje hemmamatch förra året, visste ni att jag bara missade en hemmamatch förra året och det var den 2 september!? Lycka. Nu är vi på vårat nya hem och jag kan knappt vänta! Historiskt år väntas nu. Imorgon är motståndet Syrianska. Det är många på Facebook som tror på 4-0, 5-0 osv. Men jag tycker inte man ska underskatta motståndet så hårt, om det inte är Djurgården såklart! Jag säger nog 3-1. 
 
Mina utslag på armarna blir värre och nu har min vänstra arm fått ryck - på riktigt. Jag satt och kollade på GG och såg hur min arm röck(?) till minst 5-10 gånger i rad okontrollerat. Jätte konstigt. Det har hänt så med mitt högra lår också, små ryck i låret. Förstår verkligen inte och jag vet inte vad jag ska göra. Det är okontrollerat så jag kan inte sluta medvetet. Hmm... Nu ska jag fixa mig och försöka somna innan 00! God natt kära ni! 
 
Jag vet inte heller hur det kommer bli med bilder. Troligen snor jag några från fotograferna för jag kommer inte direkt på med mobilen i hand. Men kanske tar några bilder inne på NA, under bussmarschen och efter matchen. Vi får se. Jag finns alltid och uppdaterar på Instagram! Ha det bra, vi hörs imorgon. Och då är det äntligen dags..
 

Tre

Sista jag kollade klockan inatt var den 03.43, sov alltså ca 3 timmar. Och jag såg mina fel i ord och stavningar i andra inlägget. Nu är jag upp, ska äta tre jordgubbar och dricka ett glas hallonbus framför GG. Kram, ha en fin lördag!
 

Sömnlös

Jag kan vara mycket men något jag verkligen är så är det sömnlös. Jag vägrar ta mer sömnmedicin för jag avskyr det. Men just nu är det bara 4 timmar till alarmet ringer, jag får mer ångest ju mer jag kollar på klockan. Har klockat på så mycket Gossip girl, vill aldrig sluta. Åt några jordgubbar, så fräsch och god smak. Jag hoppas och önskar att jag lyckas somna innan klockan står på 03.00. För 06.30 skriker alarmet. Faskien alltså. Jag tänker kämpa så länge jag kan med att inte behöva sömnmedicin. Det är något jag fruktar och är rädd för. Usch, verkligen usch. Men om det fortsätter måste jag ju göra något. Men håller tummarna att jag kan fixa det på egen hand. KRAM och god natt!
 

Black is back

Tre små skopor turisk yoghurt med god självplockad müsli med jordgubbar i. Köpte ett stort paket jordgubbar, så gott! Orkar inte ens bry mig om Let's Dance ikväll. Inleder Gossip Girl season 4 istället. Måste tagga ner lite också, har gått hela dagen och byggt upp känslan om att det är match imorgon. Så fel. En dag till. Men man märker redan nu, det är överlägset många biljetter sålda, bussmarschen kommer bli oförglömlig från Råsundas Östa läktare med över 40 000 gnagare samt spelarbussen i ledning, går bussmatschen i 20 minuter fram till Nationalarenans Norra läktare. ÅH, längtar så. Tagga ner vare... Hm..
 

Inte olika delar i Sverige utan även olika delar i världen. Det är en enorm lycka för mig! KÄRLEK.

SÄMST

Jag tycker jag är riktigt usel ibland. Fasiken alltså. Blir arg och förvirrad. Ibland kan jag gå en hel dag och bara ätit en banan. Vad är mitt problem? Åh.. Idag har jag bara ätit frukost vilket bestod av en halv macka, en banana och 3 jordgubbar. Ska snart äta lite turkisk yoghurt med müsli och jordgubbar. Och ja - nu har jag ännu en gång anlänt till Stockholm. Jag älskar den här staden MEN jag vill så gärna flytta hit - nu. 
 
Idag har jag gått och varit tok-laddad och taggad inför matchen, sen kom jag på att det bara är fredag. Blir Let's Dance och jordgubbar ikväll. Imorgon ska jag ut och gå långt och länge. Älskade Stockholm!! Och kolla bilden, det säger väl allt - störst och bäst! Jag kommer nog aldrig sluta gå på matchen och följa Gnaget. Dom har mitt hjärta.
 

Sömnbrist

Efter nästan en vecka med dålig sömn så trodde jag skulle vara trött och helt utmattad nu. Men nej, kroppen vill inte sova, jag är inte det minsta trött fastän jag hoppade i säng vid 21 och har kollat på gossip girl i x-antal timmar. Åh hå. Suck och stön. Nu ska jag fasiken tvinga mig själv till sömns. Hur ska jag annars göra? Ändå var jag ute 3 gånger idag och gick. Och mina utslag och prickar på armen blir bara värre. Jävla medicin, jag hoppas det är värt att gå igenom ett helvete. FA-AN. God natt..
 

Våld och sex från insidan

Det har nu blivit en stor debatt kring resan med strippan i måndags. Jag tycker det är så löjligt när två feminister skriver en debattartikel på Aftonbladet och skriver massa saker om AIK och supportrarna, speciellt de manliga. SUCK. Jag blir trött på feminister som ska hålla på så. Sen såg jag en "artikel" som Madde Larsson skrev tillbaka på supporterklubben.com, så klok! Jag tycker verkligen man ska läsa det Madde har skrivit. Det handlar inte bara om "strippinsidenten" utan om tjejer, killar, män, kvinnor, AIK, supportrarna, betydelsen. Klicka här och läs kloka ord från en klok människa!
 
"För mig personligen har idrotten och supporterlivet i AIK varit en livräddare när jag som barn till en alkoholist och syster till en drogmissbrukare sökte någon slags trygghet. I supporterleden fick jag den där värme som jag inte fick hemma. Jag fick modet att våga vara jag och chansen att vara kreativ genom att skriva, arrangera resor och styrelsearbetsvana. Saker som bäddat vägen för min karriär. Viktigast av allt var att jag fick lära mig att känna, att våga känna. För ingenstans känner man så mycket som man gör under en match när fotbollslaget spelar. Det var på Norra Stå som jag lärde mig gråta, det var här jag kunde skrika ut min frustration och förtvivlan, likväl som min lycka och kärlek. Det var här jag fick en familj.

 

Så skämmes ta mig fan för att ni smutskastar mitt AIK och alla de fantastiska människor som jobbar för att fotbollen ska fortsätta att vara varm och välkomnande.

 

Madde Larsson, AIK:are"

 




500 miles

Jag har så ont i magen. Vet inte om det är levern som leker sitt egna liv(en av alla 1000 biverkningar) men jag ska ta prover på levern nästa tisdag. Så länge får jag vara försiktig med vad jag stoppar i mig och dricka mycket vatten. Körde vid 11 idag, det gick otroligt bra. I tisdags och måndags påverkades min körning av att jag var så jäkla arg och ledsen. Men nu idag gick det så bra! Blev riktigt glad. Och snart är det dags för körskola. Uh, lite ångest inför det. 
 
Snart ska jag ut på en promenad och få tag i några jordubbar. Senare tänkte jag lägga in mobilbilder i datan eftersom datan är tom på nya bilder. Så länge får gamla bilder duga!
 

Panikångest i 120

Jag kan inte sova. Jag är livrädd. Jag var nyss livrädd för att döda en mesig fluga. Men det jag mest ligger och tänker på är kl 11 imorgon förmiddag. Då jag ska övningsköra. Jag känner mig mer och mer säker att köra i stan och på landsväg. Så idag sa min moster(som är min handledare) att imorgon drar vi ut på motorvägen. Mitt hjärta hoppade ur mig den sekunden. Ja, jag älskar fart, äventyr m.m. Men motorvägen tycker jag är läskig när jag åker med någon annan också. Faskien, hur ska jag klara det? Jag har panik och ångest, jag har panikångest. 
 
Min moster sa också att det är dags att börja köra med körskolan för att sen köra och öva det sista. What? Jag har bara kört i en månad typ, allt går så fort. Måste ta några djupa andetag och slappna av. Så länge jag inte kör av vägen, krockar eller gör illa mig imorgon så är det lugnt. Idag körde jag ju upp till 90, vilket jag gjort 3 gånger tidigare utan problem. Så vad är 120 liksom? Nej, sluta larva mig. Hoppade ut från ett flygplan utan problem, ska bitchslapa mig sen kör vi. Hejdå! Och nu ska jag försöka sova.
 

4 dagar kvar

Jag vet själv av mina erfarenheter att när man har en depression måste man gräva i livet, komma på vad som gör en lycklig, fri, glad och sig själv. Och det är väl ändå det svåraste - att själv komma på vad som gör dig glad. Sätta dig i första hand. Så igår började jag skriva lite om vad som gör mig så där glad att jag inte har någon ångest, panik eller depression. Bland annat så är det AIK, det kanske låter jätte löjligt för dom som inte förstår. Men att få vara en del av en sån stor klubb och supporterklubbarna är fantastiskt och otroligt roligt för mig. Det får mig att le och känna glädje i livet. Och nu är Allsvenskan äntligen igång igen. Förra säsongen vad den nästbästa jag varit med om på plats(2lax9 var bäst än så länge!), det var sista året på Råsunda, alla hemmamatcher var de sista och samtidigt spelade laget i Europa också. Helt otroligt!
 
Supportrarna på Norra växte och nu flyttar vi till Nationalarenan. På söndag är första matchen mot Syrianska vilket jag tror vi vinner med 2-0 eller 3-0. Jag känner mig som en del av en stora, fantastisk, svart familj. Alla ska klä sig svart på söndag, vi ska mötas vi Råsunda och sen marschera till Nationalarenan. Det kommer bli en sån dag - en dag som sätter sig i hjärtat och som kommer påminna mig om så mycket glädje, kärlek och passion. 
 
Och jag fick frågan om att åka med på bortamatchen med Åtvidaberg för bara 200 kr från Black Army. Jag får se. Men en sak vet jag och det är att nu börjar den bästa tiden på året, den lyckligaste tiden, den mest äventyrliga tiden, den mest minnesvärda. Snart är det dags att sätta färg på Nationalarenan, vårat nya hem. Paint it black! 
 
 
 

Mediciner och biverkningar

Det är sjukt konstigt för mig att sova utan min sömnmedicin. Två veckor utan den och det känns. Jag kunde ta den och somna efter en halvtimme-timme. Nu måste jag trötta ut mig själv. Och om jag bara lägger mig i sängen i ett mörkt rum när jag inte är riktigt trött än får jag panik, det kryper i benen och resten av kroppen. Usch. Det är riktigt obehagligt. Men jag får försöka trötta ut mig med en promenad varje dag vid 19 tänkte jag, så nu har jag alarm varje dag för att gå ut och gå klockan sju på kvällen. 
 
Och en till sak. Min näsa är riktigt irriterande just nu. Jag blir så torr inuti min näsa att förra veckan blödde jag näsblod varje dag. Nu går det åt andra hållet rejält, jag kan knappt andas ur näsan för den är så torr så jag blir täppt fast helt tom där i. Mamma tipsade om att ta en tops med olja på, så ska göra det lite senare. Först duscha! Kram.
 

Jävla random

Jag har varit på ett dåligt humör sen i torsdags? Fredags? Jag vet inte och ärligt bryr jag mig inte hur länge. Men jag känner hur mycket jag behöver ett ordenligt gymkort och nu har jag sökt och letat info om olika gym i Stockholm och även hört andras åsikter. Jag har beslutat mig för att bli en Sats-tjej! Friskis och Svettis gymmen i Stockholm är ju skit?! Fattar verkligen inte, då det i Enköping är paradiset typ. Så kanske blir ett klippkort på F&S i Enköping och ett gymkort på Sats. Ska bli kul!
 
Idag är mina ben så stela. Jag försöker göra hemmaövningar jag fick förut för mitt knä. Orkar fan inte göra ett träningsinlägg så bryter av här och tänker skriva om något som gjort mig riktigt arg, förutom mig själv. En jävla random majsman skrev till mig att jag utvecklas sakta, är dryg, omogen, borde växa upp m.m. Det gör mig riktigt pissarg! Och vet ni hur gammal han var då? JO, typ 40+. Jag skulle svara honom idag när jag vaknade, då såg jag tre personer(som jag inte heller vet vilka det är) som hade stått upp för mig och sagt tillbaka. Har jag någon gång sagt att AIKs supportrar kan vara de värsta men absolut de bästa också?! Gullarna! Blev så glad. Men körningen idag gick åt helvete och det märkte min moster - att jag var på dåligt humör. Nya tag imorgon. Nu måste jag äta, kram och var snälla mot randoms!
 

Jag älskar dig, AIK

Haha, asså.. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här så det låter bra.. Men AIK får alltid mig att må bättre, alla supportrar, hela familjen liksom - vi är som en fet svart familj. Och när jag läste på Facebook att en av alla 30 bussar hyrde en kvinnlig strippa inför gårdagens resa skrattade jag högt. Och kommenterade att de borde hyra in en manlig, med en nypa salt. Haha, ja där fick jag kvällens leende! KRAM.
 

F*ck

Idag är inte min dag. Fan, verkligen inte. Smäll på smäll på smäll. Orkar inte mer nu. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Sätter mig i min panik/ångestbubbla. Hejdå livet. Fuck allt.

Misslyckad

Idag insåg jag en sak. Jag har varit hemma över påsk men inte fått ett enda påskägg. Och mitt överraskningsägg blev inte heller av. Känner jag mig misslyckad eller vad? Men nu ska jag springa på toa och sen köra! Hejs!
 

The vow

Insåg snabbt att One for the money inte var någon romantisk komedi så nu blir det The vow istället. Verkar mycket bättre!! För att inte tala om snyggingen Channing Tatum!!!!!
 

RSS 2.0