06-23

God morgon! Super tidigt uppe efter en hemsk natt, har sovit dåligt och varit jätte nervös inför jobbet idag, jag låg och kallsvettades hela natten. Mellan 02-04 har jag vaknat var 10e minut och kollat på klockan. Nu är jag uppe och har redan ätit frukost och är klar för att gå. Dock spöregnar det och jag har varken jacka eller paraply här. Suck.. Vi hörs inatt, jag har hemma 23.50 om alltid går som det ska idag. Första jobbdagen 06-23!

Makeover

Nu när det händer så mycket i mitt liv så tänkte jag fortsätta ändra saker och ting. Nu pratar jag om mig. I oktober månad ska jag detoxa, börjar 1 oktober. Jag ska gå till Life hälsokostbutik i slutet av september och köpa hem grejer som behövs. Och sen är det bara börja. Jag ska också köpa ett gymkort på fitness24seven som kommer bli väldigt passande, men det kommer jag göra lite senare. Jag är ju inte känslig för kylan direkt, har mina broddar till löparskorna så ut och röra på mig kan jag alltid, oavsett väder. Men gym kort i oktober eller november.
 
Sen ska jag också gå till en frisör här i Stockholm. Jag har bestämt mig för att klippa en frisyr jag ALDRIG haft förut och så ska jag färga håret. Mer än så tänker jag inte säga. Jag ser fram emot det här! Kommer bli fett med skoj! I mitten av september tänkte jag börja läsa om olika detox och välja det som passar mig bäst.
 
 

När solen går upp

På tal om jobb.. När jag går upp imorgon bitti har inte ens solen gått upp än. Tänk då när klockan ställs tillbaka och det blir ännu mörkare, jag är faktiskt riktigt pepp på det! Jag älskar ju vintern och mörkret och jag är en morgonmänniska. Jag ska passa på att njuta!


I vinter (om jag jobbar morgonpass) så kommer jag börja 6 och sluta 16, jag kommer gå upp när det är mörkt och sluta när det är mörkt. Kolla när jag ska gå upp imorgon då..
 
 

17 timmar jobb

På måndag verkar det som det blir mitt sista möte på RK iaf på den "avdelningen". Jag har andra planer där i höst. Samtidigt som jag ska jobba på mitt nya. Imorgon gör jag mitt första riktiga pass där, tanken var att jag skulle börja 7 och sluta 23. Men jag fick sms om att jag ska börja 6 och sluta 23, 17 saftiga timmar. Kommer bli skoj! Och så ska jag göra ett schema. Kommer jobba där 4 dagar i veckan, 10 timmar per dag. Och ibland extra pass.
 
Jag kommer tjäna dubbelt så mycket som jag gjorde när jag jobbade i Enköping förra sommaren. Det känns riktigt bra. Jag vågar inte ens räkna ut hur mycket pengar det kommer bli. Heltidsjobb och lön dubbel (per timme) den i Enköping, jag är riktigt glad nu! Det enda som fattas nu är lägenhet, jag vill flytta nu nu nu. 
 
Har mycket roligt som kommer hända i höst och vinter. Ser fram emot detta!
 
 

Det här är min sanning

Jag var ung och dum. Jag var svag och gav upp. 
 
Jag nämner inga namn, eftersom jag kallar honom för Slampan. Varför jag kallar honom Slampan var för han försökte tvinga mig att göra saker som jag inte ville och jag sa nej, då skrev han "slampa" till mig. Därför kallar jag han Slampan. Nu när han verkligen bad om ursäkt kunde jag acceptera det och börja ett nytt blad. Han var jätte snäll och som en ny person. Men idag skrev han att jag var dryg, trög och orespektfull. Då orkade jag inte ta mer, om han väljer att återigen ge mig skit för ingenting tänker jag säga ifrån. Han blev riktigt ställd och svarade inte på ett tag.
 
Det fick mig att tänka tillbaka till hur jag var då han och jag skrev första gångerna. Jag blev trampad på och utnyttjad, inte av han då jag sa nej. Men inser hur lätt killar kan utnyttja tjejer via MSN, Facebook eller liknande. Det är skrämmande. Då var jag för svag för att säga ifrån när människor kallade mig skällsord och skrev riktigt hemska saker. Idag tar jag inte emot någon skit. Idag står jag upp för mig, säger ifrån och vägrar att bli trampad på. Jag är så stolt över mig som har växt så och blivit den jag är idag. 
 
Jag är stolt över det jag gått igenom och nu står upp på benen, rak i ryggen och ett leende på läpparna. Jag har fortfarande den där 14 åriga osäkra tjejen inom mig men jag kommer aldrig mer låta någon få in något i mitt huvud som inte är sant. Jag kommer inte ändra på mig så du eller någon annan blir nöjd och glad, jag är den jag är och det står jag för.
 
 

BMWn och Volvon

Jag höll på att förlora min fot nyss. Skulle gå hem från Coop och måste då gå över en fet jäkla bilväg där det är två filer åt båda hållen. Sen fyra år tillbaka(då jag började vara i Stockholm) har jag alltid varit löjligt försiktig med att gå över bilvägar här. Jag väntar alltid till det blir grönt och ser alltid till att bilar stannar helt. Men idag hände det.. Den var en Volvo och en BMW som kom i full fart men båda stannade så jag kunde gå över, jag tar ett kliv ut och då gasar Volvon i full fart framåt och jag känner hur bilen kommer på min sko, jag hann som jäkla tur var dra ut min fot ur skon. Det var den foten jag har lindad så jag knyter knappt skon så det var enkelt att få ut foten. Min sko flyger under bilen och dom som satt i BMWn kliver ut, springer fram till mig och snabbt ringer polisen. En kille springer mitt ut i vägen och hämtar tillbaka min sko, som tur var är utan skador (hehe). Polisen kommer och får nummer och uppgifter om Volvon. Jag får skjuts hem av BMWn och nu sitter jag här. I chocktillstånd och mår sisådär. Jag hade en jäkla tur! 
 
 

Torsdag

Nu har jag kommit hem! En dag med mycket nytt och många nya saker att ta in, men intressant och så roligt! På lördag jobbar jag min första dag där, ett riktigt mördarpass. Nu väntar jag på att min fina ska komma hem så ska vi äta. Resten av dagen ska jag vila min fot. Imorgon ska jag på möte på RK. Jag ser fram emot när min fot är hel igen så vi kan springa! 
 
Igår vaknade jag sex och var så utvilad att jag inte ens lyckades somna om. Idag vaknade jag när alarmet ringde halv åtta för A skulle upp, jag var klarvaken så jag somnade aldrig om. Hoppas jag lyckas somna tidigt imorgon kväll så jag kan briljera på jobbet! Nu ska jag vila och kolla på He's just not that into you. 
 
 

Intro imorgon

Känns som jag varit på språng hela långa dagen. Har riktigt ont i foten ikväll för jag har gått så mycket. Tunnelbanan har ju varit sämst idag då det har varit stopp så länge och jag har åkt fram och tillbaka 6-7 gånger! Jag som skulle vila upp foten och mig själv inför imorgon då jag ska gå intro på ett nytt jobb. Får sova tidigt ikväll, jag ska vara på jobbet 11 så har inte bråttom imorgon vilket är superskönt! Och så får jag åka tvärbanan, en ny favorit linje! 
 
Nu ska jag ta mitt sista piller och hoppas på att sova innan 22. KRAM!
 
 
 

Mycket att göra

Jag skrev i inlägget tidigare att jag hade inga planer idag. Dock så har jag tusen saker att göra, kom jag på lite senare. Har redan börjat fixa men det är bara en bråkdel. Nu blir det fullfart framåt! Tusen saker att göra nu, skoj!

Lugnet före stormen

Lugnet före stormen, det är just den här tiden på dygnet. Speciellt i Stockholm. Det hörs inga bilar, ser inga fullproppade tunnelbanor eller morgontrötta människor. Strax innan sju bryter det ut, då ska alla iväg samtidigt och alla blir stressade i morgonrusningen! Själv kollar jag på soluppgången och njuter faktiskt av kylan.
 
Om två månader är det vintertid! Förstår ni? Natten till den 28e oktober ställs klockan tillbaka en timme och det blir bara mörkare och mörkare. Jag gillar verkligen sensommaren för det är då jag verkligen börjar längta och känna av vad som komma skall. Hur som helst, när jag vaknade för en timme sen var jag fortfarande mätt! Har fortfarande inte ätit någon frukost, som jag alltid brukar göra direkt på morgonen. Pizzan satte sig bra kan man lugnt säga! 
 
Idag har jag inga planer, ladda upp inför imorgon.. Mer om det sen. Ha en fin lillördag!!
 

När solen går ner

Redan nu, halv nio på kvällen så är solen på väg ner. Många blir får depressioner på hösten och vintern, för mig är det tvärtom. Min depression börjar försvinna sakta men säkert då hösten och FRAMFÖR ALLT vintern äntligen kommer! Åh vad jag längtar. Jag ska sluta tjata om det nu, lovar.
 
Har ätit pizza idag, jag avskyr egentligen pizza men det här var en pizza utöver det vanliga! Det var med kantareller, oxfilé och fläskfilé och beasås! Visst låter den helt otrolig? Den var himmelsk! Godaste pizzan jag ätit! Nu ligger jag och spanar på kläder på internet, har hittat en jättefin hatt på GT. Jag har ju lite beskymmer då jag insåg att jag inte shoppat ett enda klädesplagg det här året, jag förstår fortfarande INTE hur det har gått till! 
 

Vintern

Nu kanske ni kommer hata mig, men ikväll har jag lyssnat på jullåtar och kollat på bilder från vintrarna som varit. Det är så sjukt vackert med all snö och frost! Jag verkligen längtar efter november, december, januari, februari och mars. Vintern är verkligen min tid! Det blev inte bättre då jag hoppade i säng och tog min filt jag fick i julklapp som är nytvättad och luktar jul. ÅH, som jag längtar. Jag kommer bli galen när första snön kommer!
 
 

En onyttig dag

Sån mysig dag, jag älskar att baka när man har sällskap som hjälper till. Speciellt med Jennifer som är proffset själv! Brownies blev det, kladdiga men så snuskigt goda. Blir en god efterrätt ikväll efter lite korv. Ska försöka mig på brownies igen snart, riktigt kul att baka ju. Kanske snickerskaka, mums?! Jao. Hur som helst, snart drar jag äntligen till Stockholm. Saknar faktiskt min kille, att sova bredvid, att mötas upp på stan och se hans söta ansikte. Haha.. Ähm. Nu ska jag äta korv och pommes. Så jäkla onyttig dag!! Men imorgon ska jag testa ut på en lång pw, foten känns så där och att springa har ju inte gått!.
 
Plus det så en jäkla skit match idag, varför spelar dom så dåligt?! AAAAH, nio matcher kvar och minst 7 vinster och 2 lika kan jag gå med på. Kötta!
 
 
Misslyckad bild, men mums. Vi åt pannkakor med nutella och banan, spyr så äckligt onyttigt! Det var inte alls gott!

Brownies

Jag har ett stort sug efter rosa bananer, såna man köper i lösvikt godis. Mums, det är nästan ändå bättre än choklad. Nu var jag helt inställd på att få det ikväll men det blev ju inte så. Istället längtar jag till imorgon då jag och Jennifer ska baka brownies, jag har aldrig vågat baka brownies för jag trodde att det var supersvårt. Nu sa mamma att det inte alls var svårt så ska bli kul att testa det! Jag ÄLSKAR brownis. Känns som jag älskar det mesta, men gott är det ju. Först måste jag hitta ett vettigt recept på brownis!
 
Sista bilden ser ju nästan farligt goda ut...

Ligga med teori

Jag har klipp och klistrat hela förmiddagen och kunde äntligen skicka in mina uppgifter, det kändes jäkligt skönt. Nu har jag badat och duschat och så ska jag strax äta lunch och sen klockan fyra hämtar min moster mig för lite körning. Mindre än två månader kvar, från och med nu måste jag skärpa mig med teorin. Jag gjorde ju klar studiehäftet på en vecka. Så nu ska jag ligga på och läsa läsa läsa samt göra tester på datan. Jag vill absolut inte göra provet flera gånger, mitt mål är att klara provet på första försöket, sen är jag nöjd. Men nu måste jag kila!
 
Foten gör ont idag men när jag har den lindad är det mycket bättre. Får ser hur jag kommer köra med en stukad fot. Wish me luck!!
 
 

Black on black

Jag har inte shoppat kläder detta år. Förstår ni? Nej, inte jag heller! Köpte mina träningsskor men inga kläder. Det är sinnessjukt. Förutom bröllopskläder. När jag insåg det blev jag nästan tokig! Jag har dock hittat det finaste linnet och så har mina drömsko, Jeffrey Campbell Everest kommit in igen! Jag vill så gärna ha båda.. Linnet kostar 200 bara. Hur snyggt?!
 
 

Slampan 5 år senare

Det var faktiskt lite roligt att svara han som jag skrev med förr. Det är väl sisådär 5-6 år sen vi skrev på MSN, tänk hur mycket man har förändrats och framför allt MOGNAT! Tack o lov, typ. Jag kommer ihåg att på min mobil hette han Slampan och jag svarade ju aldrig när någon ringde till mig, var rädd att prata i telefon.. Men nu bad han om ursäkt för hur han var när vi pratade, ung och dum var hans ursäkt. Jag tycker det är roligt att prata med personer från år tillbaka. En av de snällaste jag pratat med på MSN, Skype, Fb och faktiskt i telefon(!) har jag haft kontakt med sen 2007. Han är så himla go och snäll så jag är glad att efter 6 år fortfarande ha lite kontakt då och då. 
 
För övrigt har jag riktigt tråkigt. Och på något sätt så har min data bytt teckenstil och ändrat lite stil, vet inte hur eller varför men men. Nu ska jag fixa macka och ta sömnmedicin, jag måste ta medicinen med något ätbart, vilket jag hatar men mår mycket bättre då. Så då får man bita ihop liksom. Ha en fin lördagsnatt!
 
Man har ju även förändrats i utseende, så roligt att kolla på gamla bilder tycker jag!

Fotjävel

ASSÅÅÅH.. Jag ramlade idag när jag var ute med Elsa, jag vet inte exakt hur det gick till men jag stod på en kant och när jag skulle ta ett kliv så stod jag med foten på kanten och skulle balansera och poff.. Snett som bara den både foten och fotleden gör så jäkla ont. Jag fick lov att ta av mig skon och gå barfota på den foten resten av vägen. Nu gör det sjukt ont att gå, tror jag ska linda om den om det inte blir bättre. Så jäkla typiskt! Nu är jag bitter.
 
Och så loggade jag in på Facebook och såg ett meddelande för 10 dagar sen från en gammal kille som jag skrev med på MSN. Plus så såg jag ett oöppnat meddelande från juni 2012 där en kille hade skrivit till mig två dagar i rad, haha! Ska jag svara nu, över ett år sent? 
 

Nackskott

Jag tror jag fått nackskott, visst kan man få det? Har så jäkla ont när jag vrider mitt huvud, aj aj. Har väl egentligen lite ont i hela kroppen och är riktigt nervös och orolig. Men men.. Kollar på ugly betty och ska packa ihop nu, igen.. Suck..

Vila i frid

Åh, jag blev så ledsen nu när jag såg att den finaste hunden ever (inte min dock) har avlidit. Stalkade nästan den på Fejjan och det är min drömhund - en Leonberger! Som tur är får Elsis, som ligger bredvid mig, trösta mig. En vacker dag ska jag skaffa en Leonberger..
 
Eh, ja jag måste bomba med bilder på Leonbergers(?), precis som sista bilden vill jag ha, en riktigt enorm, gigantisk, fet och vacker!
 
 

Hej, vilken jäkla sömn!

Jag somnade runt tjugo över tre inatt, vaknade 13.00, tittade på klockan minst 5 gånger för att se om jag verkligen hade sovit så länge men jovisst hade jag det! Helt galet, men min kropp behövde väl det då. Jag vaknade upp och såg att jag låg och kramade min shake och så hade jag ställt mobilen på flygplansläge! Vad gör jag i sömnen?! 
 
Nu ska jag hoppas in i duschen och sen åka och vara med världens finaste syskonbarn. Det var otroligt skönt att få äta en god frukost, macka och mjölk med flingor. 
 
 

Night time

Fasen vad det blev sent. Jag har hjälpt mamma med tvätten sen 23 och medan mamma sov på soffan var jag tvungen att hålla koll på tiden, så kunde inte ta min sömnmedicin. Men nu har jag tagit den och det tar ju minst en halvtimme för den att börja verka så blir ett avsnitt av Ugly Betty sen sova. Men kommer nog sova rätt länge imorgon då jag vill sova ca 8 timmar, så vill somna nu, typ. Så.. God natt!!

Bruno Turina

Idag föddes en liten liten pojke, 48 cm och 2750 g. Han heter Bruno, hans mamma heter Senka, dem kommer bli en så fin familj tillsammans med tvillingdöttrarna. Sorgligt nog får Bruno aldrig träffa sin pappa, som är en legend. Ivan Turinas son föddes idag. Hela AIK och Kroatien grattar med kärlek och värme till familjen och hoppas allt går bra i framtiden. Men det måste vara tungt ändå, jag fick tårar när jag läste nyheten. Det är ju en glad men ändå sorglig nyhet. Bruno ska vara stolt över sin pappa, den store Turina!
 
Det går inte med ord att beskriva känslorna när nyheterna träffade oss alla den 2 maj iår. Usch.
Men han kommer alltid leva kvar och varje matchminut 27 klappar vi "Ivan Turina", får rysningar och ibland rinner tårarna också. Alltid en hjälte bland oss, #27.

Fredags icke mys

Vet verkligen inte vad som har varit i mig (låter ju lite halv äckligt) men nu mår jag iallafall mycket bättre. Känner grillen från grannarna och sitter själv hemma och deppar. Lagom kul en fredag då jag haft en riktigt jobbig dag med samtal jag inte velat ringa..
 
Natten till den 9 juli blev jag magsjuk, nästan prick en månad senare händer det igen och två dagar senare igen. Vafan?! Nu vill jag verkligen inte bli vinterkräksjuk när den efterlängtade vintern kommer! Åh som jag längtar efter minusgrader och snö! Nu ska jag fixa en macka, fredagens middag..
 
Den här snöflingan föll i Stockholm 24 oktober förra året. Nu kanske jag missar 4 veckor av min favorit årstid pga jobb i Spanien men det gör inget, vintern kommer ju ändå varje år!

Så jävla surt

Idag lever jag på vätskeersättning aka Resorb. Jag hade verkligen sett fram emot idag, skulle få hänga med alla nere hos moster med allla barn och träffa bästis. FAN. Så ligger och jag är sjuk andra gången den här veckan, jäkla helvete. Så missar jag också midnattsloppet imorgon. Helvete. Inget går bra för mig nu. Ledsen.

Magsjuk, igen

Det känns som jag har fått hundra slag mot min mage, jag känner mig rent ut sagt mörbultad. Har kräkts och känt mig så dålig. Kände lukten av bacon, blev så sugen men fan. Jag var ju magsjuk för inte allt för länge sen!? Nu börjar jag må bättre, har dock inte ätit sen igår och min mage känns som sagt misshandlad. Ska försöka få i mig lite mjölk och flingor snart. Lever i sängen med Ugly Betty på datan..
 
Hittade bild på denna underbara kebab, Stockholms godaste kebab!

Keep smiling, keep shining

En riktig bitter förlust. Men vi har relativt enkla lag kvar att möta, så jag ser det postivit. AIK har Åtvidaberg, Halmstad, Gefle, Kalmar, Göteborg, Djurgården, Öster, Mjällby, Norrköping, Brommapojkarna och Helsingborg kvar. Det enda lagen som är "tufft" är Göteborg och Helsingborg. Så jag är ändå lugn.
 
Nu har jag landat i Enköping. Har kört och ätit en enorm middag med familjen. Mys. Nu ligger jag och kollar på Bridesmaids, den bästa filmen ever! Jag tokälskar den. God natt för idag!
 
 

En skönare värk

Var knappt vaken imorse, men ändå vaken. Jag blir så däckad, vilket är så jäkla skönt! En annan skön sak var att ställa mig upp och gå idag, fa-an vad kroppen har ont, på ett bra sätt då det är en jäkla träningsvärk som har kommit. När vi har varit ute och sprungit har vi haft det så bra att vi har haft träd som har ett bra avstånd mellan varandra och då har vi sprungit och gått varannat träd. Men igår kom A med den underbara idén att vi skulle bara gå en och springa minst tre träd, nu känns det i benen! Men det är postivit och så skönt ändå. Ikväll ska vi också springa, jag antar att det blir samma grej idag, gå ett träd, springa minst tre. Så länge man pushar sig själv så kan man, för jag trodde aldrig jag kunde eller skulle orka springa så mycket som jag gjorde igår! Riktigt stolt och imponerad! Nu ska jag äntligen få min skagenost. Ha en fin dag!
 
 

Tom

Känner mig som en banan utan skal.
 

Beccapecca17

Tror ni jag lyckades bada eller? Inte alls, duscha fick det bli. För jag började blöda och det sved som satan, den var en knöl som sprack. Inte mens, om ni trodde det. Hann till och med att halka i badet när jag skulle kliva ur. Ja det är väl min tur liksom.. Nu känner jag mig väldigt trött så tror jag kommer sova innan tio. 
 
Igår kväll tog jag två piller istället för ett, för att se hur jag sov då och jämföra liksom. Alarmet ringer 06.02 varje dag och idag vaknade vi efter 7, paniken då! Eller stressen rättare sagt. Alltså hade jag stängt av alarmet antingen i sömnen eller när det ringde och inte reagerat. Jätte skumt. Sen minns jag knappt morgonen, kände mig som en zombie när jag skulle tänka efter om vad som egentligen hände imorse. Så jag håller mig till ett piller och om jag skulle vakna och inte kunna sova så kanske jag tar ett till. 
 
 

So shine bright

Min nya grej är nu att springa i regn, satan vad skönt det var! Bland det bästa jag gjort. Nu är jag dock lite frusen men ska hoppa i ett varmt bad, snacka om genomblöt jag blev! Men skönt, roligt och uppfriskande. Jag har en helt sjuk mensvärk, jag har så jäkla ont! Är glad att jag slipper det varje månad, p-stav kan vara det bästa! Nej, nu väntar badet!!
 
 

Polis polis potatisgris?

För 5 år sen var jag på Grönan, satt i uppskjutet och var livrädd men överlycklig! 
 
Nu sitter jag och lagar mat, haha.. Ska ut och springa senare, det känns så skönt både för regnet och för att vi kommer springa längre och längre. Dock åker polisen förbi här hela tiden just nu, först såg jag en polis på motorcykel åka förbi så gick jag ut på balkongen för att kolla om det hände någonting. Men inget. Två sekunder senare kommer nästa polis på motorcykel åt andra hållet, knäppt. Sen ett par dagar tillbaka har polisen åkt här varje kväll, med vanliga bilar, pikébussar och nu på motorcykel. Wtf?

Kavli

Jag måste bara tipsa om den här "osten", Kavlis skagenost! Den är underbart god. Jag äter den på lingongrova men kan tänka mig att den är god till både hårda och mjuka mackor. Jag är förälskad i den, speciellt nu på sommaren. Den smakar så fräscht! Mums, bara därför måste jag gå och fixa en sån macka nu!!
 
 

Har ingen rubrik

Fötterna nästan skakar! Haha, måste ta hand om dom. Imorgon kommer vi springa en längre runda, det är ganska enkelt att mäta avståndet för vi springer på en väg precis bredvid tunnelbananas spår, och det brukar vara minst 1,5 km mellan stationerna och imorgon springer vi en station till. Det kommer bli gött. Så har vi bestämt att springa på fredag också. På lördag ska vi på kräftskiva och på söndag åker jag till Enköping och då får vi kör solo så det är lika bra att bara köra på! 
 
Imorgon ska jag upp tidigt då jag har en telefontid med min läkare. Jag har fått huggande smärtor i mitt bröst flera gånger, inatt trodde jag det var något riktigt allvarligt. Men jag låg i fosterställning i några minuter och sen släppte det. Om det skulle fortsatt så skulle jag nog ringt efter hjälp, men det släppte och jag kunde sova hela natten. Idag har jag också fått såna smärtor så får se vad läkarn säger imorgon.
 
Jag är inte den som skulle ringa efter ambulans faktiskt, dumt nog. Jag minns 2011 då jag låg och hade så fruktansvärt ont i magen, efter ut och in på akuten fick jag åka hem med Voltaren. Dagen efter det, den 11 augusti var jag själv hemma och låg i soffan och kunde inte ens stå upp. Smsade med Andreas som bad mig ringa efter ambulans men jag vägrade. Några timmar senare hämtar mamma mig och kör mig till akuten och timmar senare spricker blindtarmen på operationsbordet, kanske borde ringt efter ambulans. Man kan alltid vara smart i efterhand! Men så jag är glad att jag har åtminstone telefontid imorgon. 
 
 

Svettgris

AAAH, fan för solen. Självklart slutade det regna och vi ska springa om en stund, först ska vi åka lite tunnelbana och träffa Gaston. Nu värmer solen på ganska bra. Det kommer bli en svettig runda idag, vi har alltid som mål att bli svettiga. Jag skulle hata mig själv om vi var ute och sprang och aldrig blev riktigt svettiga. Jag vill att svetten ska rinna rejält! Nu rör vi på oss, herrå!
 

Springa i regnet

Har sovit otroligt djupt på min medicin inatt, kommer inte ens ihåg när jag gick och låste dörren när A drog. Men det är väl bra tecken? Äntligen fått sova en natt och vakna upp och känna att jag har sovit, en hel natt! En del missade samtal och sms men det tar jag hand om om en liten stund. 
 
Idag regnar det ute, kommer bli skönt att gå ut och springa lite senare! Istället för att springa i sol och värme som vi gjort tidigare. Hoppas då att det fortsätter regna resten av dagen. Nu har jag mycket att göra, full fart framåt!
 
 

Bullsh*t

Det här med bojkotten blir ju bara bullshit. Jag visste nästan att det skulle bli så här. Om man väljer att bojkotta matchen så gör man det all in, man kollar inte på den på plats eller på tv. Men då när AIK leder och sen slutar matchen 1-1 kommer alla som "bojkotta" matchen och skriver ut all glädje på Faceboook och vår privata grupp. Så löjligt. Det blir så mycket dubbelmoral av det hela. Jag struntar totalt i matchen, om resultatet eller vilka spelare som spelade. Jag fokuserar på Allsvenskan, match i Malmö i helgen och då ska 3 poäng hem. Gnagarna får lära sig att bojkotta rätt.
 
God natt.

Kvinnor kan, Becca kan

Jag gjorde det! Frysen är avfrostad och fin igen. Blev en ytterst liten promenad från Coop, men den räknas. Det blev lite mer fisk, glass, jordgubbar och äpplen! Gött gött, dock så har jag ju självklart glömt att boka tvättiden så ska springa ner och fixa det nu. Ligger och vänta på ett samtal från FN, hur ofta händer det liksom? Men dom skulle ringa innan 17, så dom har lite tid på sig, annars ringer dom imorgon. Hur som helst..Grillningen vid Råstasjön struntar vi i, jag behöver vila. Har träningsvärk i magen av alla ställen?.. Blir en lugn kväll med Allsång. Men imorgon är vi båda taggade för springa, långt, snabbt och riktigt jäkla bra!
 
Nu springa ner i trappen för tvättiden. Tjao!
 
 

Avfrostning

Just nu sitter jag och frostar av frysen, för första gången. Lite vuxenpoäng va? Tog våran stora fläkt framför frysen så hoppas jag på att det går lite snabbare, har googlat hur man ska göra och knep för att det ska gå snabbt. Inte det bästa att frosta av frysen när det är 27 grader ute men jag fixar det! Vid tre hade jag tänkt ta mig ut på en pw, fick sms av A tidigare som skrev att han vill ta det lugnt idag så då tänkte jag gå ut själv och möta honom när vi ska hämta ut min medicin. Perfekt ju!
 
Lagar mat, bloggar, avfrostar frysen och smsar på samma gång, det ni! Funderar på när jag ska till Enköping nästa gång, måste boka en körlektion tills det. Ska på kräftskiva nu på lördag här i Stockholm så kanske på söndag eller måndag åker jag till Enköping. Måste komma ihåg att boka tvättid idag också, mycket på gång. Och imorgon har jag både telefonmöte och skypemöte.
 
 

Rise and shine

Sov så gott, men drömde en hemsk dröm så jag var riktigt glad när jag vaknade kvart i sex. Jag lyckades somna om en stund senare men vaknade av en jäkla oväsen utanför. Hatar att vakna av sånt. Hur som helst, varmt idag med men ska plugga teori och sola lite nu. Hare!
 
 

So what

Jag menade såklart inte att vi var snabbare idag än igår eftersom vi inte var ute igår. Vi var snabbare än vad vi var i fredags, så sa det vara! Jag är helt borta i huvudet..
 
Nu är jag nyduschad med lena ben. Jag ska ta en lingongrova och sen sussa. Vi har skagenost på mackan, det är sjukt jävla gott! Verkligen en favorit. Klarar inte av att bara ha smör på en macka, måste ha något slags pålägg. Helst salladsblad med rökt kalkon, eller keso med röd paprika. MUMS! 
 
Imorgon vankas grillkväll vid Råstasjön, ALLA ska dit tydligen. Alla gnagare alltså. Jag hoppas vi svänger förbi, skulle vara roligt. AIK spelar ju match imorgon mot Manchester United men det är bojkott, vilket gäller alla som kallar sig för gnagare. Eftersom det är bojkott så tycker jag det är extra bra och kul med grillkvällen. Bästa BA!
 

Så bra så bra

Trots att vi gick mer igår än idag så tycker jag att det är starkt gjort att vi sprang 10 minuter snabbare idag än igår, 5km. Imorgon ska vi springa mer intensivt, ta exakta tiden och ta den exakta distansen. Så det ska bli intressant att se imorgon. Nu är jag svettig och ska hoppa in i en otroligt skön dusch. Kommer nog sova gott inatt!
 
 

En fot framför den andra

Blev ingen lång promenad då det har varit så äckligt varmt idag, 30 grader. Usch. Däremot ska vi snart ut och springa, kl 19 har blivit våran tid att gå ut och springa. Då har det blivit lite svalare, vi har fått mat i oss och är laddade. Jag håller på att fixa mat nu, A får "hemmagjorda" pommes med korv och jag tar en sallad. Lite olika, men vi tränar också för olika saker. 
 
Sen är det ju Bond vilken jag inte tittar på men A gör. Jag hann iaf med all disk idag, det tog nästan 2 timmar, galet men skönt nu när det är gjort. Nu ska jag plocka in disken i skåpen och fortsätta med matlagningen! 

P.S. Han som jag pratade med på tuben från matchen har hört av sig nu, så nu smsar vi! Skoj.
 
Delade en Coke med Tjernan i lördags.
 

20 mail

Trevlig måndag va? Dödsvarmt och äckligt. Jag hade fått 20 mail innan klockan var 10, det är vardagar det! Jag ska diska, vänta på att A ska sluta sen försöka få med han och bada lite, måste även hämta ut min nya medicin. Och äta lunch. Har en del att hinna med på några timmar så bäst att sätta igång. Ha en fortsatt bra dag!

Råsunda FC

Att jag inte varit på Årets Råttjävlar förut är konstigt, men kul har det varit! I över timmar kollade vi på de olika supportergrupperna som spelade, Råsunda FC tog hem guldet vilket inte var så chockande. Domare i finalen var ingen annan än Bojan, älskade Bojan! När jag kom hem blev det sallad. 
 
Imorgon ska jag städa och träna, kanska bada också, eftersom det ska bli lika varmt som idag. Funderar på att ta en extremt lång promenad och bada vid ett par klippor, men då går jag nog i lugnare takt eftersom det är så himla långt dit. Kommer isf gå bredvid tunnelbanan så det är bara hoppa på den om det skulle bli allt för jobbigt. Nu ska jag kollar på MF, kram!
 

Årets råttjävlar

År efter år har jag missat Årets Råttjävlar, men idag är dagen då jag äntligen får se den. Det är en fotbollsturnering som Black Army fixat för supportergrupperna. Riktigt skoj. Det håller på i över 8 timmar och började redan 10 idag så snart rullar vi mot Solna för att heja fram Black Army m.fl. Galet varmt idag med så till kvällen blir det kanske ett dopp och en joggingrunda, yay. Ha en finfin dag!!
 
Så här såg det ut imorse när turneringen startade.

Say what now

VILKEN DAG! Haha. Ni ska bara veta vad som hänt idag. Vi åkte mot Solna vid två, köpte en Daniel Tjernström-tshirt och sen gick in till norra stå. Ett fantastiskt tifo, grymt drag på norra och en spännande match. 3 poäng i bakfickan sa jag hejdå till min kille och sen gick till tunnelbanan (han drog på "efterfest"). Fick sällskap av tre okända killar, riktigt trevliga och roliga. Väl på tunnelbanan satt vi tillsammans och pratade gnaget och minnen. Till slut satt bara jag och den ena kille och pratade, han frågade frågor och jag babblade på. Sen frågade han om han och jag kunde gå på någon match tillsammans någon gång, jag blev förvånad och skrattade skämtsamt då jag faktiskt trodde att han skämtade. Men han var seriös. Hur som helst, hur trevlig som helst var dom alla! Det första han sa till mig var "du har hjärtat på rätt ställe", så gullig. Alltid bra med nya vänner ju, så i framtiden blir det kanske en match med dom. Sen hoppade jag av vid centralen och stod och väntade på min nästa tunnelbanan, då kom det en hifdifare och sa "jag skulle kunna slå av dig den där fula tröjan och äta upp den, passa dig" åt mig, jag stod som ett stort frågetecken och fattade verkligen ingenting. Sen kom hans två kompisar som sa "en fitta till gnagare" och precis när jag öppnade munnen och skulle fråga vad dom ville, kom två killar springades (med likadana tröjor som mig) och då sprang hifdifarna. Sen vet jag inte vad som hände. Idioter var dom tre hifdifarna, tack och lov för gnagare! 
 
När jag kom hem fixade jag fisk och sallad, så mätt och gott. Börjar bli lite trött men Modern Family får hålla mig vaken tills A kommer hem. Imorgon ska vi ut och springa igen, heja heja! Vilken jäkla dag jag haft.. Matchen slutade 2-1 iaf.

Daniel Tjernström

Helt slut. Och idag är årets varmaste dag så ska vi stå och hoppa på norra, jag kommer dööö. Men dagen kommer bli grym och svettig. Men dagens mening är att hylla våran hjälte, våran legend, våran alldeles egna Daniel Tjernström. Ett av alla underbara minnen är såklart hans avgörande mål 1 november 2009, då gnaget tog SM-guld. Jag är glad att han kommer fortsätta i klubben och kanske till och med som tränare om några år. 16.05 börjar matchen men magen har redan börjar pirra.
 
Idag är det ju prideparaden, så hoppas alla som går den får grymt kul! Nu ska jag äta frulle, ha en bra daaaag!
 
 

Ja tack

På tal om träning och sånt så hittade jag idag en jacka, ett par tights och ett par shorts som så gärna får flytta in i min garderob!!
 
Ellos Sport  Hilda Jkt
Adidas Performance  Adidas RL Tight Q34
Printed Tempo Short Nike Nyheter Kläder Shorts
Tightsen blev jag extra kära i!

5 km jogg

Jag avsyr att träna utan musik och nu när jag varit utan min HTC så har det aldrig blivit en ordentlig träning utan bara kortare rundor och sakta tempo. MEN ikväll hända det, jogg i 5km samt trappträning och intervaller. Nu är jag blöt av svett men mår så jäkla bra. Imorgon förmiddag blir det samma runda, hade kört längre men behövde akut gå på toa (haha!). Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde under den här timmen, jag är så glad just nu. Nu ska motivationen stanna och jag ska fortsätta. Vill ut igen, men ska vila under natten. Nu blir det mjölk och flingor, kram!
 
Så stolt över mig själv i detta ögonblick!!
 

Tjernkraft

Nu har jag landat i Stockholm igen. Ett jäkla pendlande.. Ätit middag och ska snart ut på en promenad, det måste bara bli lite kyligare. Jag som verkligen inte är någon sommarmänniska avskyr att gå promenader när det är så varmt som det varit idag. Men med is i vattenflaskan, keps och solbrillor ska kvällspromenaden nog bli bra. Imorgon ska jag gå ut på promenad på förmiddagen.
 
På tal om imorgon, det är match imorgon och inte vilken match som helst utan det är Tjernans allra sista. Det ska bli grymt kul och kommer nog bli ett fantastiskt tifo. Imorgon ska det bli mellan 27-30 grader här i huvudstaden och jag kommer dö på plats känns det som, blir till att hinka i mig NAs pepsi under matchen. Har fixat en vattenflaska att ha med mig på vägen men får ju inte ta in den, suck. 16.05 börjar matchen så vi har gott om tid.
 
Har jag glömt att säga att jag och mannen min firade 4 år tillsammans igår? Fett knasigt. LOVE!
 
 

RSS 2.0