Klappat och klar

Jag kämpar på med spanskan, känner mig så glad över att jag kämpar, ger allt och får bra betyg i spanska! Får väl ta mig till Spanien och prata på riktigt? Nej, skulle inte våga...

Nu ligger jag i sängen, rummet är helt släckt förutom min nya julgran/julträd som lyser upp. Den är riktigt fin, från Ullared, hehe... Lägger upp bild på den och lite annat smått och gott imorgon. Har även börjat planera mer och mer mina julklappsköp som måste göras. Pojkvän, mamma, bästavän, Elis, syster och Ken! Några är reda klappat och klart. Men iaf, imorgon väntar spanska och tyska. Sen går jag hem och vilar upp mig, ska titta på HImym nu. Sussa söt.


Men det finaste man kan få är väl äkta kärlek, att en person som ett hjärta slår snabbare för älskar en tillbaka minst lika mycket? Ja, och jag är världens lyckligaste!


Aldrig första december

Ikväll känner jag mig riktigt ensam, det är bara spanska och tyska böckerna och spotify som hälsar på mig.. Känner mig riktigt depp. Kanske beror på att det är den första december imorgon. Jag älskar jul och vinter och speciellt december, men inte första, aldrig första. Fast jag och Andreas har varit tillsammans i 16 månader då, men han är på sitt håll och jag på mitt.
Imorgon vill jag träffa Jennifer, men får inte tag på henne. Och lille bästaste Ken är sjuk!? Han som jag har känt i två år, lite mer kanske, har jag aldrig sett sjuk! Idag när han kom in på spanska och satte sig bredvid mig och började prata lät han som en kråka som hade bomull i halsen. Han satt bredvid mig och grät(trodde jag) men egentligen var det inte meningen. Stackarn, bli frisk Ken och krya på dig!

Nu ska jag plugga...


Så här känner jag för 1 December.


Plugg och ännu mera plugg

HEMSK HEMSK HEMSK DAG!!

Fast inte så hemsk egntligen, bara tusen saker att göra på 1 timme känns det som... Jag har både tyska OCH spanska imorgon, stort prov i spanskan och stor redovisning i tyska. På det hade jag två turism inlämningar idag plus prov i det, svenska som måste göras och mig själv som ska hinna med. Men med lite mat i magen snart så ska det rulla på. Köpte lite plugg-godis till mig själv också, för det får man. Hoppas inte ni har lika fullt som mig, hörs!


MVG

Min turism lektion jag hade 14.30 slutade 14.45 så jag slutade mycket tidigare. Andreas gick och mötte mig i skolan och sedan gick vi upp till stan och kollade julklappar. Andreas köpte faktiskt någon julklapp till mig och jag hittade en del jag ska köpa i veckan och nästa vecka. Tycker om att julhandla! Imorgon väntar en lång skoldag och därefter blir det bara spanska och tyska pluggande... Jag satsar hårt i spanskan i år, vill helst ha mvg/vg! Eftersom jag fick mvg på förra provet så ska jag klara det på onsdag, jag började ju plugga förra onsdagen så var ute i god tid.

Ikväll blir det mys i sängen med älskling och lite film, puss!


Everyone has a dark side


Svart tröja med text tryck från Gina Tricot.
Svart/mörk grå kofta från Gina Tricot.
Svart linne från Gina.
Silver halsband med svart fjäder från Gina.
Silver och svarta hjärtörhängen från Stylebytyra.
Svart stickad kofta från Gina.


Måndag

Jag är hemma på lunch i 4½ timme, riktigt tråkigt men Andreas är här och är hundvakt medans mamma är i Ullared och roar sig. Vi åt varsin nacho tallarik till lunch och efterrätt kommer snart. Gott gott! Sista lektionen börjar 14.30, turism. Det ska nog rulla på idag. Nu ska jag lägga mig i Andreas knä och vila lite.


Johanna och jag, busiga på lektionen i 9an!


Mys i säng

Chokladpudding med grädde, ljusstakar i fönstret, någon serie på dagen rullar, pussar och kramar, jullåtar på spotify, äppel cider i glasen, tre täcken, 5 kuddar, en kär tjej, en kär kille och kärleken. - Det är precis så underbar vi har det just nu!

Laddar upp för en ny skolvecka som är full med prov, läxor och inlämningar. Några avsnitt till blir det innan vi ska sova, ha en bra söndags kväll!


Nr 1

Nu blir det en mysig advents middag med älskling, Elvis och Elsa(djuren). Vi tog ett tåg från Stockholm runt fyra, handlade mat och nu har den blivit klar. Elvis ligger på bordet och Elsa ligger klar på soffan, Andreas står bakom mig och ger mig massage. Men nu blir det mat och tända första ljuset.


Elvis


Lycka: 100

Igår kollade vi på Blades of glory, sen satte vi på Ninja assassin som jag somnade till. Vaknade vid 1 och la mig under täcket i sängen och somnade, Andreas kom 45 minuter senare. Nu ligger vi vakna i sängen med varsin data på magen! Min lycka blev 100 när jag såg att det snöade ute idag också. Min dag kommer bli bara bra!


Vinterdag förra året med systers barn och Jennifer.
Svante, jag, Albertina.


Julmarknad

Vi var på julmarknade i Kungsträdgården och fyndade med tre filmer. Elf, Blades of glory och en ninja film. Skridskoåkning blev det tyvärr inte, det var fullt på isen och Andreas var som en isbit. På vägen tillbaka mot tunnelbanan kollade vi in NKs julpynt i fönstrena, bilder på det imorgon. Just nu känner jag mig jätte pepp på att julhandla! Nästa vecka börjar jag/vi.

Den här årstiden gör mig galet glad! När jag såg att det snöade blev jag så glad medans jag såg alla andra som gick förbi och var jätte sura. Tråkigt. Men I'm lovin' it! Nu ska vi kolla på Blades of glory och mysa i nya soffan vi fått.




Perfekt

Mejlade Nelly igår och fick svar om klänning kommer in eller inte, dom visste in än tyvärr... Men jag ska kika in flera gånger varje dag för jag måste ha den!

Imorse blev jag väckt av Andreas som var pigg och glad redan vid elva, när vi somnade runt två igår... Sen har vi ätit frukost, kollat på datan och myst(?). Idag är den perfekta vinterdagen, klarblå himmel, snö på marken, lagom kallt och jag är lycklig! Ska dra med Andreas in till stan för att kolla in julklappar hade jag tänkt, vi får väl se hur det går. Sen ikväll blir det skridskor i Kungsan och julmarknad! Så nu ska jag in i duschen, ha en riktigt bra dag.


Beat, kors, fuck off

Kan Dee har galet snygga linnen och tröjor samt tygväskor! Här får ni mina favoriter, efter jul ska jag nog beställa hem ett eller två.


Vitt linne med tryck ett stort rött hjärta med texten "BEAT"
Vitt linne med tryck
Tygväska med tryck "fuck off"
Svart linne med vitt kors


EFTERLYSES!!!

Jag hittade ju den perfekta röda klänningen och nu fick jag 100 kr rabatt på Nelly från Veckorevyn, men vart är klänningen då?! Finns ingenstans, har tittat igenom hela Nellys sortiment... Var är du min älskade? Så fort du finns där så ska jag beställa hem dig! Säg till om ni ser den.


Och självklart skrev jag inte upp vilket märke den kommer ifrån... Jag får panik!


Tove Styrke

En av dem få skivor jag har/vill ha är Tove Styrke. Hon som var med i Idol förra året, jag höll tummarna hårt för henne men det gick inte hela vägen. Men nu är hon tillbaka med en skiva, puss på den. Jag vill ha den!! Hon är grymt, otroligt och helt fantastiskt bra!


Min födelsedag!

Den 22 december är min älskade födelsedag, jag gillar att bli ett år äldre, kommer ett steg framåt, ett steg längre fram i framtiden! Alla brukar alltid fråga mig om det är tråkigt att fylla år så sent, men jag tycker det är kul, mysigt och trevligt. I love it!

Fast det var inte det som jag skulle skriva. Ikväll ringde min pojkvän och sa att det är derby, AIK-Djurgården på MIN födelsedag i år! Helve*e hur glad blev inte jag?! Om jag går på den underbara matchen så kommer min födelsedag bli det bästa hitills! Håller tummarna för att någon tar mig dit på min födelsedag.


Relax tordag

Hej, dåligt uppdatering här jaja. Men när skolan tog slut, vi hade kommit hem och ätit så tog jag ett lugnt bad för att låta tankarna försvinna och det gjorde dom! Två veckor framåt(börjar på måndag) kommer bli riktiga helvetesveckor. Men jag tar en sak i taget, inte stressa, jag gör så gott jag kan sen får vi se hur långt det tar mig.

Nästa vecka är det också december, MIN månad!! Mindre än 4 veckor till min födelsedag! Puss.


Grattis älskling!!

Vill gratulera min älskling idag, hans fyller inte år eller något liknande men han fick jobb! Efter mindre än en månad borta från jobb så fick han ett! Grattis mitt fina hjärta, imorgon får du många pussar och kramar! Jag älskar dig.


Klä er varmt

God morgon! Har varit vaken sen 6, gick och duschade sen kom min jobbiga fina katt och gnällde. Men han är söt så man blir lite glad iaf.
Jag är helt slut, konstigt nog, men sov inte så mycket inatt så beror nog på det.. Idag gäller ett fullt schema med lektioner. Spanska, tyska, matte, engelska, svenska! Engelska lektionen så har vi läs- och hörförståelse i två timmar och på svenskan kommer vi få tillbaka våra prov. Nej, nu blir det att sätta på sig mycket varma kläder!


Sussa

Ligger i sängen efter mat, mys med hunden och prat med mammsen. Ska trösta mig med 2 avsnitt av How I met your mother innan jag ska sussa för natten. Och mitt bad som jag skulle bada tar jag imorgon, ingen stress eller plugg som behövs fixas då. Har fixat spanska läxan nyss och tar jämställdheten imorgon. Ordning och reda! God natt.


Vilket konstigt ord "sussa"!?


Arenafredag

Idol på fredag, jag såg precis låtarna så jag är sjukt taggad! Mycket bra fredagsmys kommer det bli. Rätt så nya låtar ändå, så det är toppen. Nya och bra. Linnéa och Jay är mina favoriter!


Kul att se

Gick hem i snöstomen, men faktiskt så var leendet på hela vägen. Jag älskar det här vädret faktiskt, knäppt men love it. När jag kom innanför dörren så slängde jag på Elsa kopplet och gick direkt ut på en promenad, så glad hon var för alla snö. Det är kul att se. Nu sitter jag och kollar på tv. Ska bada när mamma och syster har kommit hem, ska bli så skönt!!


Lunchbreak

Är hemma nu på lunchen för att äta och gå ut med Elsa. Hade spanska och tyska imorse, har spanska prov nästa vecka. Ska börja plugga i helgen. Slutar skolan 14.00 idag så det är skönt. Eftermiddagens planer är att göra lite turism, vara med Elsa, planera julklappsköpen och senare ska jag bada med ansiktsmask och hårinpackning! Avkopplande va? Hörs efter skolan.


Jag vill ha dig

Ikväll har jag suttit och kollat i galet snygga saker! Skorna är jag in love with, armband är så fint, koftan är så mysig och skjortan är perfekt!


Virkad kofta(bilden visar bakifrån) från JC
Klarblå skjorta från H&M
Svart mocka skor med kilklack från Wildflower by Kenza
Armbandet med pärlor i olika färger är från Nelly.com
(Armbandet är gjort i samband med Childhood!)


Lite extra romantik

I helgen ska jag och Andreas befinna oss i hans lägenhet i Stockholm, på lördag eftermiddag ska vi åka skridskor i Kungsträdgården. När jag sa det till mamma och hennes vän sa dom "vad romantiskt det låter!", och det hande inte jag tänkt på men nu sitter jag och tänker på det så är det ganska romantiskt ändå. Åka skridskor, i vintermörkret, med mysig belysning och kärleken. Känns som om man är nyförälskad igen!

Ska bli jätte skönt, bra och mysigt med lite extra romantik med Andreas. Jag längtar!! På fredag morgon ska jag också åka skridskor med ungefär ett 10 pers från klassen.


Say oh no

Vilken väder det är ute va? Bålser som in i *pip* och det är kallt och snö.

Skolan har varit hetsig idag, stressfull men ändå helt okej. Hoppas på 3 timmars håla imorgon, minst 2 blir det iaf. Nu sitter jag och tittar på Cougar Town som jag tyvärr kommer missa ikväll, blir sängen tidigt.  Hoppas er dag har varit bra, kommer berätta om helgens romantiska planer.


Putta på

God morgon! Vaknade halvdöd för en halvtimme sen och gick med tunga steg direkt till duschen, duschade i 11 minuter prick och nu ligger jag här. Är sååå trött, är sååå hungrig, är sååå otaggad inför denna skoldag. Men ibland får man putta på sig lite så man orkar, så det tänker jag göra idag. Putta på mig tills jag ligger här igen och ska sova inför kvällen. Men nu ska man väl vara positiv, ha en toppen dag!!


Julsånger

Jag älskar julen, alla är glada, snön ligger vit på marken, allt känns så perfekt på julafton. Nu ligger jag och lyssnar på Glee's julsånger. Här är mina två favoriter. Men får väl börja med jullåtarna nu? Första advent i helgen och snart December månad. (1 månad till min födelsedag idag!!)

 


Last Christmas


O Holy night


Smycken

Här kommer lite fint från Stylebytyra.se


Silverring med sten
Armband med silver löv
Silverring med röda stenar, kom till mig!
Ormring med stenar
Armband som en orm med svart sten
Lejonring


The end

Jag kände på mig när jag öppnade boken att det här skulle få mig att inse viktiga saker, läsa om livet som dom flesta unga tjejer vill ha, med mode, drama, kärlek och sommar. Det var den perfekta boken, som man önskar vore verklighet men man kan också inse att verkligheten är mycket mycket bättre. Jag öppnade boken, läste 3 kapitel direkt. Läste över 200 sidor på en kväll, det var liksom min, min bok.
Min favorit bok, knäppt men det är den bästa boken jag läst! Nu ska jag läsa ut den, jag har väntat en vecka på att läsa den igen för jag vill inte att den ska ta slut, men nu finns ju tvåan också. Happiness. Måste ha tvåan också. En bok, jag läser en bok? Vad för bok?
En liten bok med en blond tjej på omslaget, med rosa stor text stod bokens namn Elsas Mode.


Så, läs nu Elsas Mode!
Ni kommer inte bli besvikna.


Färgglatt och spets


Allt snyggt, färgglatt och spetsigt från Gina Tricot.


Tycker det är lite knäppt när folk tycker det är konstig, naket osv att lägga ut bilder på underkläder.
Det är ju kläder, fast under kläderna.
I like it!


Mycket skola

Det har varit skönt att haft bloggen, facebook och internet/datan borta ett tag. Men nu ska jag vara tillbaka. Dock med tusen saker som måste fixas. Men jag tar allt i min takt, har många hålor varje dag i skolan så har massa tid då så det känns lugnt. Fast ändå... Ibland kommer paniken för att man inte hinner. Varje dag när jag kommer hem går jag ut ungefär 20-30 minuter med Elsa, sen sätter jag mig här och gör saker, pluggar osv.

Skolan är stressande men jag försöker stänga ute det och fokuserar på det jag tycker är viktigast just då. Idag har jag gjort två arbeten i Turism som jag är helt klar i. Stolt! Nu ska jag unna mig en varm filt, mysig hund och snöflingorna utanför. Jag ÄLSKAR vintern och när julen börjar närma sig.


Tänd ett ljus och låt det brinna

Snabb och fartfylld helg, dålig uppdatering och det ursäktar jag för. Men det har varit skönt med en lite pause. Vi hörs senare idag.

Just nu börjar vi planera julklappsköpen, helgerna fram till julafton, min födelsedag och nyårsafton. Jag börjar längta mer och mer, om en vecka är det första advent! Det börjar närma sig.


Beata gifter sig!

Hej, jag och Andreas har inte klivit upp än. Så skönt med en riktigt lång sov morgon! Idag är jag så lycklig, en bloggare som är en favorit för mig. Beata heter hon. Hon gifter sig idag, det känns kul, riktigt kul, även för mig som bara är en läsare i mängden!

Nu ligger vi och pratar mat så magen skriker. Hörs!


Släkten är värst

Vilken hemsk och rolig skoldag på samma gång! Nu är nästa hela släkten nere och väntar på oss och maten. Vi ska väl börja gå ner då. Inlägg kommer senare ikväll när det är lugnare här hemma. Ha en bra kväll!

Budapest 2010 - dag 4

På torsdagen i Budapest åkte vi till en skola, människorna där var verkligen inte som hemma och deras skolsystem fick oss alla att inse att Sverige är väldigt bra! Tog inga bilder inne i skolan för då hade jag, Ken och Linda som uppgift att ta kort med lärarens kamera osv. Efteråt gick jag, Linnéa och Ken till en jätte god fransk restaurang. Jätte god, bra service och snäll personal. Det var billig också, runt 70 svenska kronor.





Den lilla röda

Jag älskar rött, det är nog min favoritfärg för tillfället. Jag har varit på jakt efter en röd klänning, helst utan axelband och inte som är för tajt, till julafton. Nu har jag hittat den på Nelly.com! Hittade också ett par röda klackskor från H&M.


Budapest 2010 - dag 3

Dag 3 i Budapest bestod av bad och spa på Gellert badet och en stor och härlig buffé på en jätte bra restaurang! Sen gick vi till parlamentet men där gjorde vi inte så mycket. Här kommer några bilder.



Gellert badet



Restaurangen


Parlamentet


Evighetsfredag

God morgon alla pigga och glada! Det är ju fredag och det betyder sista skoldagen! Gick upp för en halvtimme sen, plockade ihop tvätt, duschade och ligger nu här. Ska gå och äta frukost strax, ska bara göra några inlägg.
Idag på morgonen åker vi skridskor på idrotten, iaf dom som valt det. Sen har vi matte, svenska och ett studiebesök på kommunhuset och sist historia. Nu är det igen evighetsfredag... Men det väntar många roliga och trevliga människor efter skolan så jag har iaf något att se fram till! Ha en toppen dag.


Siktar mot toppen så långt jag kan nå

SÅ JÄKLA GRYM OCH BRA!! Älskar den, September och Petter tillsammans är liksom WOW.




Eyo jag rimmar på från undergroundnivå
siktar mot toppen så långt jag kan nå
Kommer in rullar hårt i stockholmsterräng
det är titeln jag vill åt jag är Mikrofånkåt


Åskan, blixtrar? Nej kläder!

Alltså TOP SHOP..! Världens bästa butik enligt mig, så snyggt! Here you go...


Pyjamasshorts, ser så härliga ut!
Pyjamasskjorta.
Tänk den och ett par härliga tjocka sockor, lite varm oboy, killen man är kär i och lite romantik i vinter/julen...
Röd/rosa, korallfärgat linne med ficka.
Guldring med stor rosa sten
Linne med en blixt, love it!
Ring med vinge och stenar
Rosa volangklänning
Tröja med "explodion"


Jag kommer först, mina val

Jag är helt slut. SACO-mässan idag som var intressant men matkön tog för lång tid så jag missade det jag verkligen ville se/lyssna på.. Men kom hem med en hel del information samt kataloger. Känner mig nöjd med dagen tillsammans nästan hela klassen samt andra elver från skolan. Nu gäller det att veta vad man vill göra efter gymnasiet... Tycker ungdomar gör många stora, svåra och viktiga val i sån ung ålder. Jag var osäker på gymnasiet, men hade sån liten tid, så lite information så valde det som var närmast och kändes bäst. Nu blir det skärpning, nu sätter jag mig först och vad jag vill.

Nu ligger jag i min SÅHÄR sköna säng, vilar men ska snart göra mackor och varm oboy till Kenza och Tyra show. Imorgon ska vi åka skridskor på morgonen sen blir resten av dagen, till fyra, skola. Sen blir det en"släktmiddag" här på kvällen. Hela gänget kommer. + ingifta/pojk-/flickvänner och kompisar. Fullt hus!


BÄSTA tjejgänget!
Nu är nästan alla splittrade, alla på egna vägar..


Knäpp pojkvän

Jag är så trött, galet faktiskt. Men när jag satt här och kämpade för att inte somna ringde älskling, han sa att han stod och kollade på mig..? Knäpp tyckte jag men sen stod han verkligen där utanför!! Då blev jag verkligen glad!

Nu sitter vi och jätte trötta båda två, så vi ska lägga oss i sängen med datan och kolla på någon serie. Vi hörs imorgon!


Hur såg jag ut?

Haha, igår när jag kollade igenom alla bilder från 2008 så såg jag hur mycket jag förändrats. Här kommer bilder på mig från 2008, kul att se..






Bombat Facebook

God morgon! Igår bombade jag Facebook med bilder från år 2008. Tyckte det var ett roligt album, fick en hel del roliga kommentarer så ingen blev sur eller nåt. Det var en rolig kväll, 2008 är det näst bästa året i mitt liv än så länge.

Just nu sitter jag klar och redo för skolan i god tid, dock fick jag bara 5 timmar sömn inatt men duschen väckte mig. Jag ska bara skriva några meningar på tyska i boken och sen ska jag sitta och ta det lugnt sista halvtimmen innan det bär av. Går i skolan till 14.00 men har 2 timmar håla mellan 11-13 så tråkigt. Men ska på stan och handla saker till min "relax-kväll". Hoppas ni får en toppen dag, vi hörs runt två!


2008


Tyska

Sån jäkla bra dag!! Min nya säng är på plats och snart ska jag gå upp och spendera natten ihop med den. Innan...ska...jag...plugga...tyska... Gud så tråkigt. Men på torsdag är det ingen skola för mig som ska till SACO-mässan. Så det är imorgon och fredag kvar, kämpar på. Men nu tyskan. Puss!

Julen är här eller är den?

Somnade en halvtimme i soffan, gick ut med hunden 45 minuter och nu sitter jag här och ska göra en stor baugette bit, ta tag i tyskan och sist städa undan på rummet. Känns verkligen som vintern börjar komma på riktigt nu, snön stannar, halkan stannar, frost och is på bilarna, minus grader dygnet runt, julpynt kommer fram i butikerna. Jag ska börja handla julklappar i helgen, måste vara ute i god tid med det som är svårast. Jag börjar längtar mer och mer till åtminstonde 15 December. 22 fyller jag år, men några dagar innan, den känslan, den längtan är härlig!


Bild från 2-3 år sen.


Är det min dag?!

Precis kommit hem, har halkat runt med hunden ute på vägarna. Det är faktiskt kul, förutom halkan, att vara ute, kasta snöbollar, känna kylan mot kinderna och ha världens finaste hund med sig.

Skolan gick så GALET bra, det kändes som det var min lyckodag eller något liknande! Sen kom huvudvärken. Men det gjorde inget för då såg jag att jag hade överraskande mycket pengar på kortet kvar. Åh, blir så glad av allt idag. Tyvärr är värken i huvudet kvar, men ska ändå ta tag i städningen strax, ladda ner bra låtar osv. Nu ska jag bara vila liiite till!


Två år sedan!
Galet.
Saknar mina vita tofflor med röda hjärtan..


Give it to me baby


Blå/grön/grå-rutig skjorta från Rut m.fl
Svarta skor med kilklack och dragkedjor från Nelly.com
Klackskor med nitar/stenar från H&M
Röd kavaj från H&M
Örhängen med silver och röda fjädrar från Gina Tricot


Budapest 2010 - Besöker en synagoga

Andra dagen var vi på besök i en synagoga som låg nära hotellet. Det var riktigt kul och intressant. Guiden var en kvinna/gumma som verkligen älskade Sverige så hon var jätte glad att vi var på besök. Här får ni några bilder.






På varje "blad" stod det namn, namn på de personer som dött under andra världskriget.
Men det fanns också flera andra som dött men som dom inte visste namnet på...


Raoul Wallenberg var otroligt hyllad i Ungern.

Det fanns ett museum som låg inne på det området och i taken var det lampor som satt som Davidsstjärnana.


Verkligheten springer fram bakom hörnet

God morgon! Idag är min första skoldag på över 2 veckor, har varit skönt med det långa "lovet" vi fick. Men nu kommer verkligheten ifatt. Jag går länge, lååångt idag men men.. Hoppas ni får en toppen dag!

På fredag kommer min syster Mia och hennes pojkvän Michael hit. Och eftersom dom kommer hem 1-2 gånger per år så blir alla extra glada, samlas tillsammans och äter någon stor och god middag. Nu på fredag kommer alla, verkligen alla, hem hit och ska äta, prata, vara glada. Kommer bli jätte kul!


Ny säng

Imorgon väntar skolan från 08.45-16.00 så det gäller att sova ordentligt, äta stor frukost så ska upp vid 6 imorgon. Ska gå och lägga mig nu faktiskt. Sov gott!

Jag får en ny säng imorgon 120cm säng! AAH va glad jag blev, 500kr också. Can't wait!


Vad händer i veckan?

Så här ser min vecka ut.


Tisdag:
-
Skola
- Plugga(om det finns något som måste göras)
- Ta ett bad, ansiktsmask m.m. Lite spa-aktigt
- Planera julklappsköp

Onsdag:
-
Skola
- Plugga svenska
- Städa rummet

Torsdag:
-
SACO-mässan i Älvsjö heldag
- Städa
- Baka kladdkaka till syster(som kommer hem från Tyskland i helgen)

Fredag:
-
Skola
- Försöka ordna bloggen
- Försöka få bra bilder på mig och älskling

Lördag:
-
Vara med Mia, Michael + familjen
- Middag med dom flesta
- Planera julklappar

Söndag:
-
Ta det vanliga, romantiska söndagsbadet med Andreas
- Planera nästa helg


Budapest 2010 - Sightseeing dag 2

Andra dagen i Budapest åkte vi på en sightseeing i fyra timmar i våran buss. Ja, det låter galet långt och tråkigt och det tyckte vi också. Men vi satt inte i bussen hela tiden, vi gick ut på vissa ställen(3 eller 4 stycken ställen var vi ute och kollade på). Det var jätte intressant och se andra sidor av Budapest, en riktigt häftig utsiktsplats var vi på. Här får ni se några bilder från sightseeingen.














HAHA, Ken!

Skotthål från andra världskriget




Avslutar med deras helt otroliga parlament!
Mer bilder får ni se senare, ikväll kommer ett inlägg om vad vi gjorde senare dag 2.


Mörkret kommer snabbare

När jag gick ut med Elsa nyss på en promenad var klockan 15.15, mörkret började komma, redan klockan tre! Nu är klockan snart fyra och så här mörkt är det knappt på sommaren. Hela dagen har det regnat, snöat, regnat och snöat och det är inte det mysigaste att vara ute i. Men min hund säger annat, hon älskar det. Rulla i snön, få snöbollar att springa efter osv. Jag börjar gilla mörkret lite, det är mysigt!
Andreas gick för lite mer än en timme sen och då gick jag ut med Elsa direkt. Nu ska jag börja fixa lite Budapest-inlägg.

Mörkret kommer snabbare

När jag gick ut med Elsa nyss på en promenad var klockan 15.15, mörkret började komma, redan klockan tre! Nu är klockan snart fyra och så här mörkt är det knappt på sommaren. Hela dagen har det regnat, snöat, regnat och snöat och det är inte det mysigaste att vara ute i. Men min hund säger annat, hon älskar det. Rulla i snön, få snöbollar att springa efter osv. Jag börjar gilla mörkret lite, det är mysigt!
Andreas gick för lite mer än en timme sen och då gick jag ut med Elsa direkt. Nu ska jag börja fixa lite Budapest-inlägg.

Typiska november

Vilket väder... Om det var några minus grader så skulle snön åtminstonde ligga kvar. Men det här är väl det typiska November vädret eller? Just nu längtar jag bara till December månad, så mycket kul händer då. Kan knappt vänta!
Idag är jag hemma från skolan för imorse i duschen kunde jag inte stå rakt, hade/har så galet ont i magen och huvudet! Men tar en lugn dag hemma, det behövs. Ska lägga upp lite inlägg om Ungern bl.a. Det kommer lite då och då, vi höres!


Färgglad och härlig bild från våran cabaré i 9an.
Jag i rosa!


Gina Tricot + Top Shop


Första raden är från Gina Tricot. Så snygga, älskar halsbandet och första paret extra mycket.
Andra raden, de två armbanden är från Top Shop, den första mmm..!


Planering och vilodag

Vilken vilodag söndag, så behövligt har denna dag varit för mig och oss. Vi vaknade imorse runt ett, åt en riktigt god frulle, la oss i sängen för jag mådde skit, tittade på Smallville fast jag somnade, vaknade upp, åt mat, pratat om sommar 2011, planerat, suttit och laddat upp bilder på Facebook och nu sitter vi och kollar på How I met your mother.
2011 tänker vi troligen åka till Gotland, bara jag och Andreas. Ska bli fantastiskt!

Vi har också skrivit önskelistor till julafton och min födelsedag. Om en halvtimme ligger vi i sängen och kollar på Smallville igen, sen sover. Sån underbar, vilodag. Imorgon börjar skolan igen, efter 2½ vecka borta så ska det bli lite skönt att komma tillbaka.


I miss you


Budapest, 8/11

Första dagen vi kom dit landade vi runt halv ett. Vi var framme vid hotellet runt halv ett/två, packade upp och fick våra rum. Sedan åt vi lunch på hotell som var helt okej, men inte så god.. Sen fick vi utforska Budapest, vi gick bl.a till Donken för att äta och till en matbutik och köpte vatten, godis och annat behövligt. På kvällen åt vi tillsammans, men på natten var vi uppe rätt länge, vissa av oss iaf, och hade riktigt kul inne på ett av rummen. Det var jätte kul och vi trodde Budapest var äckligt, smutsigt, fattigt och sånt men på tisdagen fick vi se sanningen bakom all smuts. Mer får ni veta senare idag! Det här var lite kort om vad vi gjorde första dagen.



Man kände sig riktigt rik där borta!



Här är Kens rum. Vi som delade rum(jag delade med Evelina!) hade badkar och dubbelsäng. Sen fanns det 3 garderober i varje rum, skrivbord och minikylskåp.

Hívó betyder hiss


H&M nytt

Alltså, ååh... Kollade in på H&M's hemsida nu ikväll och mums på deras nya grejer som jag missat medans jag var borta. Här får ni några godsaker!


Vit spetsklänning med guldig dragkedja
Grå stickad tröja
Mössa och vantar, finns både dom vita och svarta.
Väska (jag måste köpa ny för jag klippte sönder min idag...)
Skor med kilklack som är glittrig
Armbamd, två pack.


You make me crazy

Vad mycket man missar när man är borta från Sverige, internet och allt som man brukar hända. Bloggar, nyheter osv. Har suttit nu ikväll och gått igenom allt jag missat. Så nu hänger jag med igen!

Annars har vi fått besökt av Albertina och Svante, galningar till 1000. Men jag och Andreas gick och la oss i sängen med våra datorer och tagit det lugnt. Vi sov ungefär 12 timmar inatt, det var så himla skönt så ni anar inte! Snart ska jag berätta lite mer detaljerat vad vi gjorde i Ungern. Imorgon kommer del 1. Men ikväll kommer lite mera.


Borta bra men hemma bäst!

Vilken vecka jag har haft, och vilken crazy resa vi haft! Har jätte många bilder att visa, jätte mycket att skriva och allt. Igår var jag hemma runt fem, såg snö och blev chockad. I Ungern var den 13-17 grader varmt, så det var riktigt skönt. Jag kommer dela in olika delar att visa och skriva. Börjar lite senare idag, hoppas vi haft en bra vecka här hemma i Sverige!


På vägen hem


I'm home

Nu har vi landat och jag väntar antingen på väskorna eller så är jag på väg hem! Veckan har säkert varit toppen i Ungern och jag kommer skriva vad vi gjort och lägga ut bilder i olika delar. Helgen kommer spenderas med min pojkvän och mys. Hoppas ni har haft en bra vecka! Jag skriver mer när jag är hemma och har fixat allt. Vilken tur jag har som kommer hem så jag kan kolla på Idol ikväll, yes!


Budapest 8-12 november 2010

Jag tänkte berätta vad vi ska göra/vad vi gör i Budapest. Vi är där måndag till fredag, 8-12 November. Vi som går internationella åker ju, alltså SPINT. Lärarna valde Ungern och Budapest i år. I trean får vi en budget och då får vi leta resor, hotell m.m. själva sen röstar klassen om vart vi ska åka och det som får mest blir det.

Men under dom här dagarna ska vi:
Måndag- Vi landar runt kl 12 på förmiddag och vid flygplatsen väntar bilar som tar oss till hotellet där vi lämnar våran packning och sen får vi guidad tur runt Budapest.
Tisdag- Vi skulle troligen till en synagoga eller liknande.
Onsdag- Då ska vi till Gellert-badet och ha en toppen dag med bad och olika behandlingar!!
Torsdag- På förmiddagen ska vi till en skola och hälsa på, vi ska gå på två engelska lektioner och på eftermiddagen får vi göra lite vad vi vill. Men våra planer är att gå på stan och shoppa loss! På kvällen blir det avslutningsmiddag på en fin restaurang.
Fredag- Planet lyfter 12.15 och vi är i Sverige 14.30!


Klassresa 2009

I nian var min klass helt klart den bästa klassen jag gått i, vi var på klassresa sista månaden och vi åkte 20 minuter från våran stad. Vi åkte till Västerås och var där i ett par dagar och hade en grym sista tid tillsammans! Här kommer lite bilder medans jag är i Ungern med bästa SPINT.


Haha, bra början va? Jennifer gjorde om den här bilden så snygg.



På kvällarna satt vi vid stranden och bryggan och hade världens mystid!




Mystider med världens bästa trio - Jag, Jennifer och Ken!








Den var en jätte bra klass, en jätte bra klassresa.
9E'liten


Makeover

Jag är inställd på att göra om mitt rum ju, tänkte berätta hur jag tänkt mig. En röd vägg och dem andra tre vita. Jag ska få/köpa en större säng, 120cm. Ha lite som ett kärleks tema, rött, hjärtan, vitt, romantiskt. Jag har hittat jätte fina saker på IKEA, lite möbler och annat, på Fina Hem som är en liten butik i Vällingby som jag är helt förälskad i! Jag ska köpa ny taklampa, fixa till min fåtölj, dra in en till garderob osv. Jag är jätte pepp att göra om, som hjälp har jag både min mamma och Andreas! Här är några av alla 1000 saker från IKEA.


Två olika säng bord jag ska välja mellan.
Vägghyllor, hade tänkt två eller tre stycken.
Taklampa med tre "spotar", billig, smidig och bra!


Kalas bilder

(Tidsinställt, kommer ungefär ett varje dag denna vecka fram tills på fredag!)

Igår var vi på Axels kalas, lillkillen fyllde ju 1 år den 5e november. Tiden går galet snabbt! Av mig och Andreas fick han en jätte gullig hundvalp, alltså gosedjur. Och av familjen fick han en bobby car, en sån där röd eller blå plast bil ni vet? Andreas var duktig som alltid och snickrade ihop bilen! Här har ni lite bilder.



Jag och Andreas hade mystid i bilen.


40 pers var lite mycket för Axel, men han är glad och söt som vanligt.


Hunden som var från mig och A.


Och bilen från the familj!


Budapest väntar

Mindre än 4 timmar sömn inatt, fuck va jag är trött!!! Men uppe med tuppen är jag, morgon människa är jag lite ändå. Jag och Andreas låg i sängen och ville ligga där heeela dagen, men Budapest väntar. Andreas följer med i bilen mot Arlanda och hoppar av i Bålsta. Ett plus är att Ungern har mellan 12-18 grader och sol. Inte lika kallt som här hemma, det är skönt iaf.

Igår satt jag och gjorde tidsinställda inlägg som kommer idag, onsdag och torsdag. Ska göra iaf ett till, vi får se. Men ett inlägg per dag kommer iaf! Nu ska jag slänga i lite mer saker i resväskan. Ha en toppen vecka!!


Jag och Jennifer.


Lady gaga i Budapest

Jag har packat alla kläder, känns bra. Sen är det smink, laddare och såna saker kvar men det fixar jag ikväll. Just nu ska jag mysa med min älskling och fortsätta titta på EMA.

Ringde Ken en snabbis och han blev glad över att Lady gaga är i Budapest. Han hoppas även på att vi träffar henne, ja...


Ingen panik

Om tio minuter åker vi till min bror Mattias och hans flickvän Johanna och deras son Axel. Axel fyller ett år idag, ska bli jätte kul och 40 pers kommer så fullt blir det!
Ikväll måste jag packa, konstigt nog har jag inte panik än. Men det lär jag få ikväll. Imorgon åker jag och mamma runt sex på morgonen mot Arlanda. Så ikväll lägger vi oss tidigt. Vi hörs med bilder och allt när vi kommer hem!


Saker och ting

Om tolv timmar är vi på väg till Axels kalas, så vi måste verkligen sova nu. Mina öron samt huvudet värker så otroligt mycket. Har tagit alvedon två gånger så borde ju släppa tycker man..
Annars har jag och Andreas kollat på inredning, möbler m.m. Jätte kul och mysigt, fast skulle hellre springa runt på IKEA och testa saker och ting! Men nu håller Andreas på att somna så vi hörs om ungefär 9 timmar.

Ljusen i mörkret

Min lilla älskling blev dålig i magen av maten vi åt, stackarn! Så antingen ligger han uppe i min säng eller så är han på toa, min plutt.
Jag, mamma och syster kom precis hem från kyrkogården där vi var och tände ljus. Det är så fint med alla ljus i mörkret.
Just nu sitter jag med kakao, margarin, havregryn och socker framför mig. Och vad betyder det? Jo, chokladbollar! Mums. Nej nu måste jag börja, fast för - ALVEDON!


Min fina mössa har sprungit bort...


Perfekta badet

Jag älskar skumbad, med så mycket skum så att det rinner över, vattnet ska vara galet hett men sista sekunderna ska det rinna lite kallare vatten. Och så ligger killen i mitt liv bakom mig, håller om mig och pussar på mitt huvud. Sen när badkaret är fullt så ligger man helt tyst och ingen rör på sig, allt är lugnt, varmt och avslappnande. Så är det perfekta badet, enligt mig.

Exakt som jag skrev över så hade jag och Andreas nyss, fast jag somnade i badet. Nu väntar vi på god mat medans vi myser framför tvn. Perfekt! Ikväll ska vi åka upp till kyrkogården och tända ljus, det tycker jag är fint. Ha det bra, jag hör av mig lite senare.


Dancing king!

Alltså min kille är crazy!! Haha, nyss så tog han tag i mig, drog mig så nära honom som möjligt och började dansa loss. Min stela pojkvän har fått igång sina moves! Min dag blev helt enkelt mycket roligare och bättre med den där dansen, haha.

Annars så sov vi till halv tolv, fast vi somnade halv tre igår så det är inte konstigt. Vi åt frukost och pratade ut medans vi åt. Sen har Andreas bara dansat och dansat!
Jag tror jag håller på att få öroninflammation... Men jag hoppas inte, ska ju åka till Ungern på måndag. Men nu ska vi dra ut och köpa badsalt och sedan ta en mysigt och romantiskt bad!


Dans och hopp på bryggan med bästan!


Bara en plats för mig

Nu ska vi lägga oss i sängen under ett varmt täcke och känna kylan från utsidan komma in genom fönstret medans vi tittar på sista timmen i P.S. I love you. Än så länge är filmen sååå bra, enligt mig, verkligen en fin film. Ska bli skönt att somna efter vi tittat klart på den och i Andreas famn är den enda platsen jag vill ligga i och blunda för natten.

Vi kollade på Idol och våra favoriter är kvar! Andreas favorit är Jay(såklart...) och min favorit är Linnéa. Ska bli spännande med rock nästa vecka, efter en vecka i Budapest så kommer jag hem till Idol som kommer rocka! Men god natt nu.


H&M

Lite godingar från H&M.


Linne med vitt tryck
Svart blus med volanger upptill
Vit, Sex pistols t-shirt
Röd kavaj, MUMS!!!


Axel 1 år

Idag fyller Axel 1 år! Min brors fina son, han är alltid lika glad, pigg och söt. Axel är en riktigt bebis, som man tänker bebisar. På söndag ska 40 pers fira honom i deras lägenhet i Sundbyberg, ska bli jätte kul! Tar med mig kameran så ni får se. Grattis på födelsedagen finaste Axel, från din stolta faster.



Det är dags för...

FREDAGSMYS!!!

Nu sitter vi här i soffan, godis och annat gott på bordet, under en filt och pussar på varandra då och då, idol har precis börjat. Hur härligt, mysigt och kärleksfullt låter inte det? Och pricken över i:et är att Idol har kärleks tema!
Annars idag har vi haft en jätte bra dag, jag trodde att Andreas skulle komma senare på kvällen men han kom redan vid ett! Då blev mitt hjärta lyckligt. På dagen har vi nästan bara legat i sängen. Men just nu ska jag krypa upp hos älskling och titta på Idol!


R.I.P lejon katten

God morgon, mitt huvud kändes så tungt när jag vaknade så låg kvar och läste en bok i två timmar innan jag gick upp men inte blev det bättre för det... När jag gick ner så möttes jag av min lilla prins Elvis kom springades mot mig, perfekt start på en halv bra dag! Sen har jag bara suttit i soffan och pussat på honom.

Sen kom jag på att våran andra katt Tova blev avlivad imorse, han blev 18 år gammal. Han såg hemsk ut dom sista månaderna men när jag var liten brukade vi göra allt med honom. Jag och min syster Bea brukade lägga honom i våran dockvagn, klä ut han till stjärngosse vid jul försöka kasta i han i våran uppblåsbara pool och mycket mer. Han sprang aldrig därifrån, han bara låg där och såg sur ut. Och nu är han borta, men det var nästan som vi bara väntade på att han skulle dö av sig själv och han mådde dåligt nu i slutet så det var lika bra. Jag har kvar fina minnen med lejon katten Tova.

Nu ska jag göra frukost!


Elvis är min katt som jag fick i födelsedagspresent för 9 år sedan.
Han är världens gosigaste katt men är jätte rädd för människor och så är han bög!
Min prins.


Stolta svart gula lag

AIK vann derbyt igen, så skönt! Sånt bra lag, men jag ska mejla AIK. Jag har saker jag vill säga, jag har blivit så irriterad dom senaste matcherna som vi varit på och dom sakerna borde inte vara så som det är. Men inget tjafs om det för nu är det glatt för vi vann derbyt tralalala!!



5-2 mot Djurgården


För mycket saker

Ingen lust att blogga mer idag, så mycket saker händer och ja, vi hörs senare eller imorgon. Just nu behöver jag bara lite mys, och eftersom ingen är här så myser jag med mig själv och tvn.

I love you


P.S. I love you


Toppen på Top


Allt är från älskade Top shop;
Grönt linne med volanger(om dom får in den i rött så köper jag den direkt!)
Svart och vit/grå stickad halsduk
Två halsband, ett med stor svart sten, andra med guld berlock och röd pärla!


Lyssna på regnet

Vilken dag än så länge.. Kände att det skulle hända något konstigt idag, det gjorde det. Ett rejält fel, usch. Men annars har dagen varit rätt lugn. Vi har mest spelat Little big planet, tagit det lugnt, lyssnar på regnet. Vi hade tänkt åka in till stan vid sex, men nu är klockan redan fem(!!) och vi har inte ätit än. Jag ska börja med maten så fort som möjligt.
Har även hittat finfina kläder som kommer upp här strax!


Dagen har startat

God morgon! Dagen är igång, tvätten tvättas och frukosten ska jag börja göra till oss efter det här. Vi somnade runt två igår, helt galet för att vara oss. Alltså satt vi och spelade i två timmar!? Crazy.

Idag har vi både planer och inte, lite konstigt. Vi ska lämna in Andreas data på lagning, eller batterisladden. Ikväll har jag bestämt att vi ska till Gamla stan men jag hoppas att det inte regnar då. Skulle inte vara mysigt att gå där i regn, nej. Hellre snö faktiskt. Nu måste jag börja med frukosten, puss!


Varför, hur och vad jag blev kär i

Är i Stockholm nu, vi ska precis sätta igång att spela och mysa tillsammans i soffan. Riktigt skönt! Under resan med tunnelbanan hit så tittade jag in i Andreas ögon och såg hur underbar och fin han är, såg och förstod vad, hur och varför jag blev kär i honom.

Imorgon ska jag försöka blogga bättre, jag lovar. Idag har bara varit en knasig dag. God natt!


Seg dag

Vi är så sega idag. Känns inte som tisdag idag, verkligen inte.

Jag och älskling delade på en pizza till middag, segt. Sen har vi bara legat i soffan och myst. Kollat på hundar och katter också, så söta det finns! Om ungefär en timme så åker vi till Stockholm. När vi kommer fram ska vi spela My little planet, mysa och kolla på P.S. I love you. Imorgon ska vi börja dagen med att tvätta. Vi hörs i Stockholm!


November

Hej, det slog mig precis att det är November... Shit, snart är det jul och snart är det min födelsedag. Snart bara en månad kvar ju! 22 December är min sena födelsedag, tråkigt att fylla år sent men jag tycker inte bara det är dåligt att fylla år sent, tycker det är ganska mysigt.

Vi har ätit frukost och vi tog en lång sovmorgon, riktigt skönt! Ikväll, mycker senare, åker vi tillbaka till Stockholm. Så mycket pendlande nu på lovet. Men imorgon har vi mycket att göra. Idag får vi se vad dagen tar oss! Min huvud dödar mig, blir så sur...


Min bakgrund på datan.


Hundvalpar

ÅH, jag och Andreas har tittat på hundvalpar, mest jag. Jag blir helt förälskad i varje lite söt hund, så underbara. Kommer ihåg när Elsa var lite, hon såg ut som en liten björn. Hon var jätte galen, ville busa hela tiden och var så mjuk och fluffig. Vi vill ju ha Golden retriver hundvalp, helst en hane. Kollade på ungefär priset, runt 11 000 kr ligger dom på. Men det är ju det värt, en livskamrat!

Annars tog vi ett jätte fint, skönt och romantiskt bad tillsammans. Efter badet satt vi i min säng och pratade om vårat liv innan vi träffade varandra. Det är galet hur en person kan förändra sitt liv totalt. Men det är på ett underbart sätt så det gör mig bara lycklig! Nu håller mitt huvud på att döda mig, det gör så ont så jag vill bara lägga mig i Andreas knä och drömma mig bort. Hörs imorgon.


Vill man inte bara gosa med den här sötisen?


AIK tröja, mössa, halsduk

Som jag sagt, jag och Andreas köpte AIK saker efter matchen igår. Blev mössa, halsduk och tshirt. T-shirten tog vi i L(large) så att det skulle vara stor och mysig! Här får ni bilder på det.



Här är halsduken. Annars är den hel svart.

Mössans framsida

Mössans baksida

T-shirten, kommer bo i den!


En vecka kvar nu

Hej! Nu är jag hemma, har varit ute med hunden på en galet lång promenad. Just nu sitter jag och glor på tv, väntar på mamma, Bea och Andreas ska komma. Jag åkte hem ganska tidigt imorse för Andreas skulle till Arbetsförmedlingen. Jag har tagit kort på nya AIK sakerna som kommer upp här om ett tag.

Ikväll blir det ett varmt och mysigt bad med mitt hjärta. Annars så ska vi nog bara ta det lugnt.
Om en vecka sticker jag och 14 st till, till Budapest!


Så här satt jag och pluggade till svenska provet.
Nu slipper vi plugga i över två veckor, ska bli skönt!


RSS 2.0