Min första största kärlek

ÄNTLIGEN. Äntligen får jag pussa och mysa med min stora kärlek. Alla pusselbitar har fallit på plats den senaste tiden och har varit överlycklig för det. Men ingenting slår detta. 
 
 

Mössan på

Jag håller på att göra mig redo för att dra härifrån. Har precis käkat lite, åt mumsiga clementiner till frulle det var riktigt gott! Min väska är sååå full! Och ändå måste jag ta en kasse för jag måste få hem båda mina par skor. Vet inte heller hur länge jag stannar i Enköping så vill ju ha med mina kläder. Fullpackad och jätte tung! Och så ska datan också i..
 
Det har regnat hela dagen här och nu är klockan lite över fyra och det börjar bli mörkt ute. Jag har börjat ha mössan på huvudet när jag går ut. Jag ska köpa en ny mössa som är bara en färg, Stadium har så jäkla snygga mössor i skrikiga färger så som jag vill ha! Just nu har jag två mössor. En röd som min mormor stickade till mig för två år sen, jag och Albertina har likadana, så sött! Sen min AIK-mössa vilket är den jag använder! Hörs i Enköping.
 
 

Skärholmen, or not?

God morgon! Idag ska jag ut till Skärholmen, tror jag. Jag vet inte riktigt vart jag ska, fick mejl igår och dom skrev Skärholmen men ska kanske till kontoret. Vi får se! Nu väntar jag på målarna, sista omgången! Jippie. Kollar på Greys just nu. Btw, riktigt grått och tråkigt ute. Jag längtar så mycket efter snön! Ha en finfin dag.
 
Titta på lilla mig!!
 

För mig

Den här dagen.. Alltså jag vill nypa mig i armen. Allt känns lite för bra för att vara sant, det känns lite overkligt. Jag ska sova så gott inatt, vakna imorgon och skriva ett riktigt, ordentligt inlägg då. Så länge vill jag bara nypa mig själv, krama om mig själv och tacka mig själv för att jag aldrig gav upp. 
 
 

IQ08

Klockan nio idag sa målargubbarna att dom skulle komma, 09.11 plingar dom på. Prick tio minuter senare är dom klara. "Kommer om några timmar" säger dom innan dörren stängs, happ och när är det då? Nu har det börjat regna här så får se hur det blir med den sista målningen. 
 
Och smart som jag alltid är trodde jag faktiskt att det var snö som föll ner från himlen så jag springer snabbt ut på balkongen, barfota och nymålat golv. Hur tänkte jag där? Tänkte inte ens på färgen på golvet när jag stod där. Förrän jag skulle gå in på vårat trägolv, då insåg jag vad jag hade gjort. Ställde mig på alla fyra och kröp till duschen, så det kan gå! Det hände en ännu värre sak igår, jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Ska berätta sen, men kan säga som så att min strumpa satt FAST på min fot, som klister. Haha åh det var något utöver det vanliga..
 
Mina turer ute har blivit helt fel den här veckan. Idag eller imorgon åker jag hem till Enköping och då kan jag åtminstone hålla tiden jag har för att gå ut och gå. I somras var det kl 19 för då var det så svalt och lagom ljust. Nu när det blir mörkt vid tre/fyra vill jag hellre komma ut innan frukost eller klockan tre. Det är svårt att hålla här då jag har andra saker. Men det är bara att kämpa. Ska fixa fler reflexer så jag syns också. Har en keps och en väst.
 

Målargubbar

Jag har suttit och väntat och väntat på att målargubbarna ska komma, dom var här i förmiddags och fixade så skulle dom komma tillbaka två gånger, klockan ett och klockan tre. Nu ringde dom på dörren, bara så där två timmar senare. Så säger dom "vi kommer tillbaka imorgon, vi kan inte måla klart idag" aaaaaaaaaaaaah. Ge mig färg och pensel så målar jag klart det ville jag säga. Men men. Det är balkonggolvet som ska målas, bara på framsidan. Vi har ju två balkonger.
 
Jag har inte gått ut och gått för jag väntade på dom. Och snart slutar Andreas också. Får gå ut lite senare då. What to do. 
 
Så här glad VAR jag precis innan jag skulle gått, sen kom dom ju aldrig..
 

Min resa 2014

Håller på att spanar, planerar och funderar på vart jag ska åka och vad det är jag vill göra där. Min resa 2014. Minst en månad och max två månader. Har funderat mycket på Togo faktiskt, Jamaica eller Namibia. Nästan 80% säker att det blir någonstans i vackra Afrika. Det ska bli riktigt roligt, det är inte första gången jag åker själv men det är första gången jag gör något sånt här och jag kommer inte vara själv på plats men troligen den enda som kan svenska. Pirrar i kroppen, det ska bli så spännande! 
 
Jag har alltid velat se Afrika, inte de vanliga turistplasterna utan SE och uppleva Afrika. Trots att jag inte är en människa som gillar värmen så tror jag att jag inte kommer tänka speciellt mycket på det när jag väl är där. En viktig sak jag måste se till att fixa innan jag åker är att köpa en mobil. Jag kan knappt smsa med den jag har nu, och den tar inga bilder heller. Men det är ju några månader kvar. Jag har mycket att bestämma, fixa och tänka på innan. Nu ska jag fortsätta mitt arbete. Ha en finfin tisdag!
 
 

Nordens starkaste familj

Det kan ha varit en av de sämsta fotbollsmatcher jag sett i hela mitt liv, om folk säger att Bp la sig mot gnaget var det ingenting jämfört med den här matchen, aldrig sett fjolårets mästare spela så uselt. Hur som helst, AIK är klara för Europa, ska hylla vårat starka lag på söndag. VILKEN säsong. I mitt liv tar AIK hem första platsen iår, trots alla motgångar så står vi på en stark andra plats, silver och Europa. Se upp, här kommer Gnaget!
 
Nu ska jag sussa, var uppe innan sju idag för att tvätta och fixa och efter den sena natten kommer jag nog sova gott nu. Juste, jag kollar på Safe Haven. Har bara kollat 20 minuter än så länge, men den verkar..konstig?
 

Första icke AIK match

För första gången i hela mitt liv kollar jag på en allsvensk match som inte gnaget spelar. Kollar såklart på Elfsborg-MFF, hoppas Banguras lag tar minst ett poäng men gärna tre. Så blir så riktigt jäkla nervöst inför sista matchen den här säsongen. Är lite nervös då Malmö är så jäkla galna på plan, men alla vet ju också hur bra Svensson och Bangura är. Kom igen nu Ellos!

#tvättdag

Halloj. Jag är i full gång med tvätt redan, kbk liksom. Somnade tyvärr sent igår, typ runt 2. Jätte jobbigt, men sova lyckades jag mycket bra med. Jag såg Dear John igår, den var jättefin!!
 
Nu ska jag fortsätta, dammsög hela lägenheten och nu är sista tvätten i maskin, yaaaay!

Dear John

Nu kryper jag ner med datan i sängen och kollar på Dear John. Det har blivit för mycket blod, sjukdomar, olyckor och döda på Greys så behöver ett break. Dear John ska tydligen vara bra? En romantisk dramafilm med två otroligt bra skådespelare. Perfekt! God natt.
 

Pain in the ass

Blev lite tagen av att Europa spel är fixat, hoppas det blir något spännande möte så kanske man kan åka. Det skulle vara en dröm.
 
Hur som helst, jag har jätte ont i min röv idag. Träningsvärk? Troligen. Tog en luuugn promenad idag, så mysigt ute nu när det är kallt. Imorgon ska jag tvätta klockan 7, har fixat allt klart så behöver inte stressa med det imorgon. Nu ska jag hoppa i ett bad, tre dagar i rad nu!

Europa är kommer..

GNAGET!! AIK är färdiga för Europa spel nästa år, lyckan är total! FAAN va roligt! Veckan kunde inte sluta bättre liksom. Börja spara pengar, för Gnaget ska ut i Europa med världens härligaste supportrar!
 
"Efter ett år fyllt av Uppdrag Granskning, en smärtsam flytt från vårt hem, Ivan Turinas tragiska bortgång, Expressens häxjakt i samband med matchen till hans ära, tjafset om United-matchen, jakten på Segui, tjafset om Panaxia etc etc. 

Ett år fyllt av så mycket kaos som ingen annan klubb i Sverige någonsin har eller kommer vara i närheten av. 

Efter det året står Allmänna Idrottsklubben inför allsvenskans sista omgång på en andraplats i tabellen, klara för Europaspel! 

Hjältar allihopa är vi. Från våra capon på Norra och tifogruppen till alla på kansliet och Karlberg. 

Akta er igen Europa, för här kommer Gnaget! 

Allmänna Idrottsklubben AIK. Vi är överallt!"
 
- Smokinglirarna
 
Jag kunde inte sagt det bättre själv, framåt stolta AIK!
 
 
 

Min tid

Jag hör, ser, läser, känner och upplever att det är storm på väg. Inatt satt jag uppe och räknade ner till vintertiden, när klockan slog 02.00 för andra gången kände jag ett lyckorus. Nu blir det mörkare, kallare och mycket mysigare. Sommaren till all ära men inget slår MIN vinter. Jag gör vintermånaderna underbara, oavsett om det är storm, slask eller bara snöväder. L-O-V-E I-T! Nu ska jag ut på en promenad, jag tror jag går mer än dubbelt så mycket promenader när det är vinter och kallt än när det är sommar, då menar jag powerwalks. Hej och hå, njut!
 
 

Lycka är..

6-0. Vinsten idag är så himla stor, overklig och gör mig så himla lycklig! Det är inget nytt att AIK kan göra mig som gladast. Sex otroliga mål, inga turmål och inga misstag - så ska det vara! Jag ligger i sängen då min mage har vänt sig upp och ner och in och ut. Japp. Med Greys Anatomy, bråk via mejl och regnet utanför klarar jag mig. Jag är sjukt sugen på att gå ut och gå/springa i regnet, kanske lite senare. Regn och snö är mitt väder att springa i. 
 
Inatt ställer vi om till VINTERTID, jag är så glad idag!!
 
Älskar alla statusuppdateringar från personer och våra supporterföreningar, det skriker lycka, Europa och kärlek. AIK, det räcker så.
 

TGIF

Fredag, vilket för mig betyder upp och ner från Vällingby och tillbaka. Kasse efter kasse. Om lite mer än tre timmar slutar min fina kille och då blir det mys. Hur som helst så blir nog den här helgen fin, mycket mys och vila tillsammans! Jag ska snart röra mig tillbaka till affären igen, trevlig fredag för er!
 
 

Västerort västerort västerort..

Igång igen. Så är det när man bor i Västerort? Ja, tio personer har blivit gripna av olika orsaker. Jag gillar dock Västerort för ingen är lik den andre, varken dag eller människor. Alla och allt är intressant och så mysigt. Förutom alla brott, skottlossningar och sånt då. 
 
Har pratat med den roligaste "gubben" ever idag. Ser fram emot en fika med honom i helgen eller nästa vecka. Nu lunch!
 
 

Tadaaa

Har haft en trevlig vecka än så länge. Igår kväll åkte jag till Viksjö men stannade inte så länge. Sen käkade jag och mamma på Max och hade en riktigt trevlig tid och behövde verkligen prata med henne. Nu känner jag mig lättad och har mycket att se fram emot. En stor, minnesvärd och rolig resa ensam 2014, längtar! 
 
Nu ser jag fram emot fredag ännu mer. Jag letar efter de PERFEKTA träningstightsen för ett bra pris. Jag sover bra. Jag mår bra. Jag är mänsklig, igen, äntligen!!
 
 

Ganska nöjd

Jag är ganska nöjd med dagens tur. Ca 7 km i spöregn gjorde mig bra! Nu har jag ätit lunch och börjat på andra säsongen av Greys Anatomy. Ska strax hoppa in i duschen och göra en matlåda till min finaste innan jag drar till Viksjö för att hänga med mina favorit grabbar! 
 
Är också stolt över mitt fina lag som trots en usel match kunde ta hem tre poäng och nu går vi ut i Europa igen, för Turina! Ha en fin tisdag, kram!
 
 

adry_bella

Då jag har varit utan min bästa HTC i flera flera månader nu så kollar jag på Instagram på datan, själv kan jag dock inte lägga upp bilder men kan kolla andras osm vanliga, kommentera och gilla. Och den största inspirationen på instagram måste vara adry_bella. Hon har gått ner hur mycket vikt som helst UTAN dieter och gymkort. Det hon har gjort är att äta mindre och springa plus hemmaövningar. Kolla upp henne dirr! Galen motivation, så nu ska jag ut igen på en tur! Länkar till henne här!
 
 

Låt det bli måndag

Det känns som jag har en riktigt bra vecka som kommer. Jag önskade att det var söndag idag bara så veckan kunde börja, haha. På måndag ska jag på ett jättejätte roligt möte som jag har väntat på i flera veckor! Och på tisdag ska jag till Viksjö för att hänga med mina favorit grabbar. På onsdag har jag sent möte. Torsdagen är obestämd. Fredagen, då smäller det! På fredag är det egentligen inget speciellt på så sätt men jag kommer få en hemmakväll själv i lägenheten då A ska ut med kompisar. Det finns inget bättre. Och så blir det asgod middag, myskväll med mig själv, idol och rosa bananer. Och nya träningstights som jag ska ut och springa i på fredagen!
 
Så nästa vecka ser ljus ut för mig. Kommer nog ha energi så det räcker och blir över men jag ser verkligen fram emot det! Kommer bli riktigt kul och intressant möte på måndagen. Då ska jag in till Globen och möte där, jag hoppas jag hittar rätt. Jag skrev för ett bra tag sen att jag kommer göra en sak i höst/vinter som kommer nog bli det bästa jag gjort - det handlar mötet på måndag om! 
 
 

En lång historia

Vart ska jag börja? Jag jobbade som Pa i augusti och september och nu vägrar den personen svara på sms, mejl och samtal och samtidigt vägrar den betala ut min lön!! Jag kallar personen X i detta inlägg nu. När jag jobbade hos X skrevs inget avtal och det var X som anställde sina personliga assistenter själva. I början tyckte jag allting verkade bra och X var en rolig person. Sen efter två arbetspass så började saker och ting förändras. X kallade mig för idiot om jag råkade göra någonting fel, skrek, var otrevlig och vägrade svara när man pratade med X. Jag stannade ändå för jag tänkte att X hade "en dålig dag" men ack så fel jag hade. 
 
Jag tog ansvaret och vara schemaansvarig de två sista veckorna jag jobbade där för att få 2000 kronor extra. När jag skickade sms till alla nummer i adressboken fick jag många svar från personer som inte jobbade kvar, som inte ville jobba och från en person som inte hade fått lön när hon jobbade i februari. Ja, allting blev bara värre och värre. Till sist drog jag mig ur som sagt. Jag godkände tidrapporten för augusti då jag skulle få ut lite över 2000 kronor. När jag får lönespecen står min lön på -10 000, MINUS! Förstår ni?! Ah, jag blev ju skogstokig då jag bara hade jobbat 19 timmar i augusti och då får jag minus tiotusen! Jag ringer till X, smsa och mejlar men X vägrar att svara. Jag förstår ingenting men sen hör jag av mig till en tjej som jobbade samtidigt som mig och hon fick MINUS 8000 på sin lön. Då förstår vi båda att det är något riktigt skumt på g. 
 
X vägrar svara och vi kontaktar facket, försäkringskassan, polisen m.fl. I september jobbade jag in 9000 kronor och nu har X skickat sms och mejl att jag MÅSTE acceptera tidrapporten för att jag ska få min lön. När jag kollar så tidrapporten stämmer står det att jag ska få ca 4800 kronor i lön. Jag skriver tillbaka på mejl och sms att jag vill ha förklaring varför X tagit bort dagar jag jobbat. Inget svar. Jag och E, tjejen som jobbade med mig, vi har fortfarande kontakten för det som händer mig händer henne. Det är sjukt. 
 
Men det riktigt sjuka är X. X tror då att jag ska acceptera att jag får 4800 kr i lön för då får X pengarna. X tror samtidigt att jag ska betala tillbaka på det jag fick minus som saknas. Vi håller på med anmälningar hit och dit. Jag har kontakt med en advokat också. Allt som händer är liksom så sjukt. Jag vägrar nu att godkänna min tidrapport om X nu inte rättar till det vilket X inte verkar göra. Så då sitter jag och funderar.. Då har ju jag jobbat som en jäkla slav om jag nu inte får betalt för det jag jobbade!?
 
Vi får se hur det här slutar.. Jag och E har kontakt dagligen för det händer saker hela tiden känns det som. Ena dagen går det åt vårat håll och andra dagen åt Xs håll. Men vi kämpar tills rättvisan är igenom och allt detta är slut.
 
Nu fortsätter kampen. Nu fortsätter vardagen. Ha det fint så länge kära ni!
 
Lite pepp!
 
 

Fotbollskväll för mig själv

Fotbollskväll ofc, jag är själv hemma sen två timmar tillbaka. Rätt skönt och mysigt. 2-1 i matchen, såklart gjorde Özil mål för Tyskland nyss. Jag avskyr Özil för han ser så freaky ut, hehe. Jag har iaf duschat och satt på mig min mysigaste stora stickade tröja och sockor. Det är många som har lite panik över att det ska snöa på torsdag. Själv älskar jag det trots att jag inte har en enda jacka här i Stockholm, jag har bara min skinnväst. Inte ens en vindjacka! What!? Jag överlever ändå. Ge mig bara snö så blir jag lycklig.
 
Nu är det halvlek och då kollar jag på SATC och läser lite dokument. Multitasking! Jag lovar att bättra min uppdatering men mitt liv suger just nu. Men berättar mer senare ikväll eller imorgon. Jag la min shake med kallt vatten i kylen i två timmar, jag glömde den.. Jag tog fram den nu för det är så jäkla gott med riktigt kallt vatten, men halva är is.. WÄH. 
 
Så här har jag det just nu!

Värsta veckan

Nu sitter jag här igen, i sängen, mensvärk och kollar på SATC. Jag vill bara sova och vakna imorgon då det vankas tjejkväll som är så behövligt! Jag har haft den värsta veckan på länge. Ingenting har gått bra och allting går skit just nu. Jag kämpar och bråkar för att få rättvisan igenom men det gör så ont. Men jag tänker inte ge upp! 
 
Ska snart sova, äntligen helg så jag slipper den här pissveckan! 

Inte mensfri längre

I detta nu ligger jag med en stekhet vetekudde på magen, SATC rullar på datorn och min chokladglass har precis tagit slut. Alla vet vad detta betyder. Jag satte i min andra p-stav för ca 1½ år sedan, sen dess har jag varit mensfri och har verkligen uppskattat p-staven tills nu. Fa-an vad ont jag har! Jag är så jäkla glad att jag slipper detta 1 gång i månaden!
 
Nu ska jag fortsätta och hoppas att smärtan minskar snart så jag kan sova.. God natt.
 

Kaos

Det har varit så mycket känslor och så jäkla mycket förvirring och kaos i mitt liv just idag. Det har varit riktigt jobbigt. Jag hoppas att det håller på att lösa sig nu till slut, men andas inte ut och slappnar inte av ännu. Jag har så ont i huvudet nu så tänker bara mysa ner mig framför det sista avsnittet av New girl säsong 2 och sen börja på SATC säsong 1! Blir nog toppen det där.
 
Fick ett samtal av min fina solstråle som ville checka av allting inför helgen, det vankas tjejkväll hemma hos mig med de allra finaste och bästa! Så skoj. Nu ska jag försöka slappna av. Natten till idag var vidrig, rent hemsk. Inatt ska jag sova så gott!
 
Så här har jag känt mig idag typ.

Luncha

Halloj! Igår var det full fart nonstop här hemma, med alla syskonbarn blir det galet. Jag däckade vid elva och vaknade vid 10, verkar gå bra utan min sömnmedicin! Jag hoppas att det håller i sig. Jag ska snart fira STORT för en sak som sker. Men det tar vi då. Idag ska jag luncha med Jennifer, har saknat Wickmans sallad. 

Jag har också hittat den perfekta hårfärgen jag ska färga i november, vet bara inte var. I Stockholm ja, men var vet jag inte riktigt än.. Nu ska jag hoppa in i duschen. 
 
Min födelsedag 2011, vi köpte ungefär allt som gick.. Haha!
 

Let's talk about blodpudding

Jag måste bli bättre på att äta blodpuddning. Jag både hatar och tycker om det. Beroende på lite. Andreas äter det med bacon eller falukorv. Jag fick den tokiga idén att äta blodpudding med lax, rivna morötter och lingonsylt! Serveras med julmust som jag hittade på Hemköp såklart. Jag vet att jag skulle må bra med blodpudding då och då, så får se till att äta det. Kanske prova med bacon, fläsk eller korv som de flesta äter. Men jag mixar lite galet ofta. Hur som helst, nu ska jag sticka resten av kvällen och packa väskan. Imorgon åker jag till Enköping, vette fan hur det ska gå till då jag inte fått min lön än(!!) men på ett eller annat sätt så..
 
Måste även tillägga att jag avskyr Idol iår. Min favorit var Juliette som åkte ut först.. Jag kollar inte ens på Idol längre, men verkar få tillräckligt med uppdatering om programmet genom att kolla igen Facebook.. Haha! Ha en finfin kväll.
 
Det här åt jag för ett år sen prick. En galet god och nyttig bar som mammas jobbarkompis fixat, ska be om recept. Om två veckor börjar min detox på 100% jag kör just nu på kanske 30-40% men börjar 100% då. Och blir gymkortsköp nästa lön, alltså i slutet av denna månad och då även nya gymskor. Jag har "bara" löpar skor, som jag bor i.. Men ah.. HEJA!

Besviken

Vi pratade om att inte skriva ut Carolines bortgång men vi beslutade att göra det ändå. Dock är jag otroligt ledsen och besviken då jag skrev ut det och det bara är två personer som har kontaktat mig och visat deras stöd. Otroligt glad och tacksam över dom fina personerna som jag uppskattar så. Men alla andra då? Nu tänker jag inte lägga mer energi på det men är väldigt ledsen och besviken på otroligt många.
 
Nu ska jag mysa ner framför fotboll.
 
Det som hände igår har tagit hårt på mig och jag är fortfarande i chock.
Men just nu är det värre att ingen hör av sig. Det är obeskrivligt hårt.

Medicin

Släng alla antidepressiva läkemedel. Gör en lista med musik som bara du älskar. Klart. Musik är min medicin. Eller texterna är min medicin. Det har varit så länge nu. Jag struntar i om låten är flera år gammal eller uttjatad så länge den får MIG att må bra så lyssnar jag, tar in, lär, ser, njuter, lever. Finns inget bättre. Men nu ska jag ta ett piller och sova. Natti. Lyssna, läs, dansa.
 
 

Livet är orättvist

För tre år sen fick en kvinna ett besked som förändrade hennes livet. 1½år senare fick hon ett glädjande besked. Det var då jag lärde känna henne och fick ta del av hennes liv och hon av mitt. Hon var min mentor och någon jag verkligen såg/ser upp till. Hon har lärt mig så mycket och ingen spred glädje som hon. Hon hjälpte mig i jobbet, i privatlivet och i min värld. Hon gav mig så mycket som jag alltid kommer att ta med mig. Idag somnade hon in. Strax över 30 år och så mycket som hon hade att ge.. Jag är i chock men jag vet vad hon ville. Jag vet att vi kommer ses till slut, men nu får hon sova och komma till en bättre plats. Vila i frid, jag saknar dig redan! Mina tankar går till hennes familj, pojkvän och vänner. Du är älskad!
 
 

Kaostifo 2013

Jag har ju helt glömt bort att skriva om derbyt.. Orkar faktiskt inte det eftersom matchen inte alls var bra. Det som var bra med själva matchen var Henoks mål i matchminut 27 (Ivan Turinas). Däremot gnagets tifo kan jag dela med mig av! Precis som förra året på Råsunda mot IFK Glenn så blev det ett Kaostifo som det kallas, vilket är mina favorit tifon. Det är så mycket som händer, det ser så jäkla snyggt ut på bild och i verklighet och det finns inget tifo som är så roligt att vara med om som ett Kaostifo! AIK-tifo skötte detta galant! Jag går med rakrygg och huvudet högt bara för detta. Titta bara på bilden.. En bild säger mer än 1000 ord, verkligen.
 
 

Cerise

Köket - check! Tvätten - i maskin, hallen - check! SKÖNT. Om tjugo min ska jag tillbaka till tvätten men så länge har jag en paus med glass och New girl. Jag funderar på hur jag vill att nästa lägenhet ska se ut och jag har bestämt mig för att jag vill ha en cerise rosa vägg! Jag älskar rosa och jag älskar färg så det känns rätt! Blir kanske lite svårt att övertala A men jag kan nog.. Så vill jag ha färg färg färg! De flesta har vita tråkiga väggar med färgglada tavlor osv, men jag är inte rädd för färg! Kommer bli en glad lägenhet, jag längtar.
 
Jag tycker det här var jätte fint faktiskt! 

Ansiktslyft

 Samtidigt som jag tvättar, städar och ger lägenheten ett ansiktslyft idag så pirrar det i hela kroppen inför ett besök som kommer hem till oss imorgon. Vilket kan innebära att vi flyttar väldigt snart, vilket jag hoppas innerligt! Tänk att få inreda en lägenhet själv, vilken dröm! Plus att verkligen kunna flytta hemifrån efter alla om och men. 
 
Men som sagt, tvättar (kl 13-16) och städar för fullt och jag började redan igår, köket är snart klart. Så här är våran lägenhet - stort kök med matplats, stor hall, en toalett och ett badrum med badkar, ett stort vardagsrum där vår säng också är, en walkin-closet. Så det är mycket mycket kvar! Men hall och kök är så gott som klart. Och när jag tvättar tar jag vardagsrummet. Och badrummet och toan tog A igår. Så egentligen inte så extremt mycket. Det är bara att vi har så mycket saker överallt! Som i vardagsrummet har vi två soffor, två tv, två sängar (en står upp mot en vägg), två katträd, en fåtölj, ett sängbord, ett soffbord samt tv-bänk och en gigantisk matta. Förstå! Men det är bara att bita ihop. Kbk!
 
Låg med feber igår, känner mig lite bättre idag men har sjukt ont i halsen.. Får bli soppa till brunch snart!

RSS 2.0