Vilken dag!!

Så.. Intressant dag.. Det började med att jag åkte till Enköping, fick träffa en superbra kvinnlig läkare som verkligen lyssnade och hjälpte! MEN virus. Jävla virus. Försvinn ditt jävla virus. Jag tänkte direkt då "det här börjar kännas som vintern 2011".. Men jag ger inte upp. Min snälla läkare gav mig order att vila varje chans jag får, leva på glass, soppa, yoghurt och fil och dricka te. Jag hatar att vila. Men, jag ska göra mitt bästa. Om jag inte blir bättre inom en vecka ska jag tillbaka. Sen frågade hon "kan du vila och ta det lugnt fram till jul iaf?", jag bara log, skakade på huvudet och förklarade "nej, jag fyller 20 i helgen, jag ska firas på lördagen stort och sen måste jag handla alla julklappar klart". Då skrattade hon och sa att varje dag jag inte vilar får jag räkna med att vila sen, alltså - de dagar jag inte vilar och tar det lugnt blir jag bara längre sjuk. Men det får vara så.. Jag vilar på måndag kanske.. Haha äsch..
 
Sen hämtade mamma mig och vi skulle hämta ut mitt sim-kort på The Phone House i Enköping. Då fanns ju inte den butiken kvar, haha åh så irriterande. Gick in till Dialect och finns hjälp direkt! Så glad och nu kommer jag aldrig vara social mer. Jag älskar min mobil! Vi klarade första toabesöket utan att hamna i toan!!
 
Sen beställde vi hem mat ikväll. En timme max skulle det ta. Efter 1½ timme ringde vi för då var det 15 minuter till dom skulle stänga. Då hade dom uppfattat vårat nummer fel. Och sa "är där om 10 min", 17 minuter senare är dom här. Irritation och så hungrig. Men nu är vi mätta, jag ska leka med mobilen och..vila..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0