1 timme kvar...

En timme kvar, en timme kvar av 2011. Det ska bli skönt att kliva in i ett nytt år, nya möjligheter, nya människor, nya städer, resor och nya minnen. 

Just nu ligger jag i soffan med Elvis och ett vinglas fast med alkoholfri cider i, äter lite Geisha och zappar mellan Dreamgirls och American dreamz. Både Elsa och Elvis är väldigt rädd för raketerna och det har hållt på hela dagen verkligen. Nu börjar det bli värre så försöker lugna ner dom, leka och busa lite. Men min kropp känner trötthet, skulle kunna lägga mig och sova för natten nu. MEN ska vänta till tolvslaget, skåla Bubbliz med mig själv, kolla klart på filmerna sen sova till klockan fyra och då är det en galen hockeymatch som jag ser fram emot! Jvm pojkarna, Sverige-Ryssland. Bra start på 2012, shit va galet, 2012 är här om en timme!!


2011 del 3

Oktober:

Hade tjejkväll med mina två bästisar, somna med tandborsten i munnen, titta på Rosa, äta tacos, måla teckningar/skyltar, bli väckt alldeles för tidigt..

Köpte en liiiiten filt, rosa såklart..

Helt plötsligt var hösten här..

Hade ännu en trevlig dag/kväll hos min moster+familj, jag, Albertina och Svante njöt utav höstens löv och färger, dagen efter tog jag och Jennifer med Abbe till Magnifik där hon köpte upp hela stället..

Firade min s.k "morfar" som var en minielvis i tonåren..

November:

Har knappt några bilder från november-december så skriver istället lite.
Axel fyllde år, jag väntade som en galning på snön, massa bråk och kände mig otroligt ensam under november månad, hittade bilder från flera år tillbaka vilket gjorde mig glad, spenderade mycket tid med Andreas i Stockholm, hejade på sötnosen Olle i Idol, började träna för fullt, tårar rann och min värld blev fel.

December:
Jag har massa bilder på kameran men med allt som hänt har jag inte orkat lägga in dom.

Kämpade sönder med skolan, vänner och kärleken, Albertina fyllde 8 år(!), åkte på Idolfinalen med Abbe och spenderade natten hos bror min, julpysslade, fikade med bästavän, började tänka på att donera pengar till välgörenhet m.m, väntade på snön, tog bort en leverfläck vilket gav mig ett till ärr på magen, blev lämnad och därmed blev singel efter 2 år och 4 månader, fick sömnproblem, grät varje dag, mådde som sämst, bästavän blev 18 år, jag blev 18 år, blev firade av familjen, vänner och släkt, gick på jullov, vann på Bingolotto, julafton firades hos familj, på juldagen la jag, min moster och Johanna ett pussel på 1000 bitar, började följa jvm hockey, började kolla efter min drömkamera, blev/är extremt förkyld, åkte till Barkaby med min andra halva och shoppade loss på IKEA. 


2011 har varit ett helt okej år men om jag ska vara ärlig gillar jag inte alls 2011! 
2012 däremot, Kina med SPINT, projektarbete, fallskärmshoppning, studenten, flyttar till Luleå, plugg, San Francisco, nya utmaningar och massa kärlek med familjen och vännerna. Kram på er alla, jag önskar er ett gott slut på 2011 och jag önskar er ett otroligt bra 2012!

2011 del 2

Maj:

Tyckte det var lite roligt att köra på olika strumpor, gör det fortfarande..

Min bebis blev sjuk/skadad..

SPINT hade finska elever på besök, två tjejer bodde hos mig, nya finska vänner..

Gunnar fyllde år, massa kärlek, massa lek och bus..

Juni:

Var otroligt stolt över min fina dansande Albertina, stolt lillasyster åt min syster som tog studenten..

Skolavslutning med bästa klassen, avsluningskväll hos storasyster och familj, ensam hemma med Andreas medans mamma och Bea var i Spanien, kollade på Albertinas dansshow, hade en otroligt fin midsommar hos moster+familj, spelade Alias sent inpå natten, åkte och badade på Andreas + Albertina och Svante i mulet väder, hade vilodagar i Stockholm, massa shopping, mys i Gamla stan, hittade ett nytt favorit café(Magnifik) med Jennifer, Juni var en bra månad!

Juli:

Plockade bär, blåbär och smultron med mamma och Elsa..

Träffade min brorson Axel och lekte galet..

Hade en otroligt fin kväll med en massa människor bland annat dessa två gav mig lyckliga stunder 2011..

Skrattade så tårarna rann med Marjam..

Vattenkrig och massa bus med mina favoriter..

Firade två år med Andreas på Gröna Lund..


Augusti:

Kräftor med mamma i vanlig ordning..

Och i vanlig ordning massa bus med syskonbarnen..

Och med en snabb vändning på hela min värld blev jag illa behandlad på sjukhuset vilket resulterade i 
flera dagar på Akademiska, ett 11 cm ärr på magen och två mindre. Det här var det absolut värsta som hänt mig. Tårarna har aldrig varit så många som då. Låg och skrek, grät och spydde i korridoren men fick ingen hjälp. NEJ USCH! Denna händelse förändrade mycket för mig. 

September:

Familjen åkte till Bromma för att se när Mattias och Johanna skulle flyga..

Efter Bromma åkte jag och mamma till Barkaby och inhandlade 100 rosa saker till mitt rosa rum..

Åkte på en hemsk derbymatch med Andreas..


2011 del 1

Januari:

Träffade mina finaste för en fika, en bra start på 2011..

Jag måste faktiskt säga att detta var en av de bästa dagar 2011, vackraste vädret, mesta dels
av familjen samlad, grilla korv, åka skridskor och mys!

Februari:

Februari har alltid varit fylld med kärlek, samma sak i år..

Alla hjärtans dag..

Långpromenader med Andreas och Elsa..

Testade på Friskis och Svettis med min andra halva och älskade/älskar det..

Mars:

Våren kom till stan och lika glad var jag för det..

Förälskade mig i det gula..

April:

Årets nyhet, tycker fortfarande det, är besatt..

Hade mysigt i klosterparken, var löjligt kär och lycklig..

Försökte vara en über bra moster till mina älskade bebisar..


Nyårsafton och sjuk

Osminkad, nyduschad, myskläder och lugn musik. Vilken trevlig nyårsafton! Jag är mer förkyld än jag varit de senaste dagarna och därför blir det myskväll med mamma, Elvis och Elsa. Elvis blir min nyårskyss, finns ingen bättre misse! Mamma kommer dock åka och jobba några timmar vid tolvslaget men vet inte hur jag kommer må så kanske t.o.m ligger och sover, tråkigt att inte kunna må bra på nyårsafton men kanske mår bättre nästa år då!
Tänkte lägga upp lite minnen från 2011, de flesta bilder/minnen är tillsammans med Andreas och det är väldigt jobbigt att kolla igenom varje mapp på datan och se våra minnen tillsammans. Men tänkte lägga upp de viktigaste, största och roligaste minnena. Kram!

Så dålig

Idag är jag galet förkyld, tur att jag inte har några stora nyårsplaner förutom att ligga hemma och ta det lugnt och bli frisk. Nu dricker jag lite varmt till frukost och pratade lite med mormor i telefon. Som sagt, inga stora nyårsplaner. Bara bli frisk. Puss och kram!

En dag kvar

Nu säger jag god natt, är helt slut. Imorgon ska jag träna trots min förkyldning, MÅSTE gå på passet med Jennifer. Bara för att. Imorgon ska jag lägga upp nya bilder, skriva lite osv. Imorgon är det sista dagen på 2011, hemska året.. God natt, hörs imorgon!!

WORDFUCK!

Haha, försökte spela det berömda Wordfeud för första gången igår, alla säger att det ska vara så roligt men jag HATAR det!! Troligen för att jag sög och förlorade stort. Men det var inte ett dugg kul. Som ni kan se förlorade jag stort, men det var ju som sagt min första gång. Första gången blir aldrig bra. Inte för att det andra gången jag försökte blev bättre.. Nej ingenting för mig det där spelet...


Den jag spelade vann med så mycket så den la upp bilder på Facebook...



Inget hat


In love


Mina favoriter från INWF.

Jag ÄLSKAR den sista klänningen, den bara ska bli min!


Let's hit the road

Nu är jag redo att dra härifrån!! Bara håret som måste fönas. Packar ner nässpray, näsdukar och bafucin, då är jag klar! Och i bilen kommer Kim Franssons skiva spelas, åh... PUSS.


Fattar inte varför jag laddar upp denna hemska bild..............................


Barkaby med bff

Och fyra timmar senare är jag uppe. Blä, jag är galet trött! Men har nu duschat så vaknar nog till lite snart iaf. Om en halvtimme ska vi åka så lite stress borde jag känna men jag har inte vaknat än så känner mig rätt lugn! Har kopplat in mina högtalare i mobilen så kör lite pepp-musik för att få igång mig. 

Som jag skrev igår, eller tidigare idag kanske, så drar jag för lite shopping idag. I Barkaby med världens underbaraste vän, Jennifer såklart! Jag har gjort några tidsinställda under dagen och kommer försöka blogga från mobilen lite också, ha en underbar dag!


Jäklar va ljushårig jag var!! Ser ju nästan ut att vara blond...
Idag gjorde jag en färgbomb så lite rött kommer i håret!


Sömnproblem

Om fyra timmar ringer alarmet, dags att sova alltså.. Måste göra något åt mina sömnproblem. Det här funkar ju inte! Ska ta lite spray och spruta upp i näsan, en halstablett och en klunk vatten sen sova. Kram på er! Jag hoppas ni är friska och glada.

Hush now

Tror ni på mig om jag säger att jag ska sova tidigt idag? Nej, inte jag heller, det är liksom försent. Snart halv två och jag är inte ett dugg trött, suck! Imorgon flyr jag från min "mysiga lilla stad" som en kompis kallar det. Det ska bli så skönt att komma härifrån och då hoppas jag att jag hittar min kamera! Kommer inte köpa någon imorgon har jag bestämt för vi måste beställa den, så icke det. Men kolla går ju alltid! Och köpa lite kläder och annat hoppas jag på. 

Nu ska jag kolla på Sex and the city i vanlig ordning, hämta någon macka och dricka och försöka göra allt jag kan för att bli trött. Kram på er gosbollar!



Äkta juice

Sitter med en macka och äkta juice, som jag gjort i våran juicepress som mamma fick av mig i julklapp. Hon fick också body shop-set och ett skolpaket från eller till Unicef. Juicen är extremt god! och till efterrätt blir det glass! Mums.

Trött, sliten, sjuk

Nu ska jag vara lite elak mot alla killar... Jag.känner mig lika svag som killar när dom är sjuka. Orkar inte göra någonting och vill.bara.ligga i sängen och få hjälp med allt.. har sovit riktigt dåligt inatt igen. Ligger nu i soffan i köket, lyssnar på regnet och löser suduko. Blä gillar inte alls att må så här, det enda jag gör är att vila och när jag vilar ligger jag tänker, funderar, grubblar osv.

Sjukstugan

Sverige vann matchen, yay! Nu har jag lagt mig under täckena och datan i sängen, Sex and the city och tre werther's original och ett glas vatten. Har tagit en alvedon så hoppas att huvudvärken försvinner snart så jag kan sova. Ska kolla på några avsnitt och sen sova min skönhetssömn! Kram och god natt.


Schema vårterminen

Jag kollade mitt schema inför vårterminen, kan detta stämma?! Verkar ju nästan för skönt för att vara sant!!


(Går till halv sex på torsdagar, men syns dock inte här)



Hello there

Hallå på er! Är riktigt förkyld, hemskt är det. Vilar hela dagen, sängen och soffan är mitt ställe. Flera personer har sagt åt mig att dricka te, men jag gillar ju inte te... Har en smak som är okej att dricka, så funderar på att göra en kopp nu. Sen titta klart på hockeymatchen, vad har hänt med mig? Är helt inne i hockeyn! Men det är väl kul det. Sen ta mig till sängen och sätta på någon film, imorgon ska jag vila galet för att orka med fredagen som kommer spenderas på bästa sätt.

Nu ska jag krypa ner mellan Elsa och Elvis och heja på våra pojkar i jvm!

Hello there

Hallå på er! Är riktigt förkyld, hemskt är det. Vilar hela dagen, sängen och soffan är mitt ställe. Flera personer har sagt åt mig att dricka te, men jag gillar ju inte te... Har en smak som är okej att dricka, så funderar på att göra en kopp nu. Sen titta klart på hockeymatchen, vad har hänt med mig? Är helt inne i hockeyn! Men det är väl kul det. Sen ta mig till sängen och sätta på någon film, imorgon ska jag vila galet för att orka med fredagen som kommer spenderas på bästa sätt.

Nu ska jag krypa ner mellan Elsa och Elvis och heja på våra pojkar i jvm!

vaken

God morgon. Nu vaknade jag, fy fan... Resten av dagen ska jag bara vila. Mår inte bra alls. Så uppdateringen får lida. Kram på er!

Sick

Otroligt hur dåligt jag mår idag! Trots det så sov jag ovanligt bra, i 4 timmar... Ringde till min syster och avbokade badhuset, vill inte bli mer sjuk. Nu ska jag äta frukost och vila, kram på er!

Värre och värre

Försökte sova, lyckades inte, blev arg och insåg hur förkyld jag verkligen är. Är helt slut i huvudet, mår inte inte inte bra! Och så ska jag till badhuset imorgon och hjälpa min syster. Gash... Ska kolla på några SATC-avsnitt till sen sova, om jag kan. Kramis!

Spring 2012

Här är mina favoriter från H&M!

Som fisken

Tog två ostmackor och lite oboy, gick upp och la mig i sängen, sätter på lite musik för att bli på gladare humör och gör mig redo för Friends with benefits. Imorgon ska jag till badhuset, vill verkligen inte med min förkyldning men jag ska hjälpa min syster + barnen så vad gör man inte för familjen..

Ikväll ska jag sova tidigt så vi hörs imorgon!

SS12

Titta vad som kom i min brevlåda idag! Vårkollektionen, helt jävla galet. Mycket fula ord idag märker jag..

Gjorde hjärtan vid plaggen jag gillade, blev fullt av hjärtan! 
Fanns väldigt mycket fint, färgglatt som kommer flytta in i min garderob inom kort.
Mycket rosa. Märks att jag är en rosa-tjej!


Rosa byxor


Jag gillar't!


Förkyld

Jag är riktigt jäkla förkyld, har inte varit så här förkyld på länge. Har haft lite halsont då och då. Men nu är det halsont, feber, snuva, hosta, nysningar, huvudvärk, allting på samma gång. Det är hemskt!! Just nu väntar jag på att badkaret ska bli fyllt så jag kan hoppa ner där i en halvtimme eller så, ska göra ansiktsmask och hårinpackning. Och juste, jag är lite smått rödhårig nu, mörkröd och det är så jäkla snyggt!! 

Men nu ska jag försöka bli frisk. Puss!



Panasonic Lumix

Kollar kameror varje dag och har troligen hittat den rätte! Men måste kolla med dom i butikerna också, för att höra vad dom säger. Men just nu känns det som denna, Panasonic dmc-g3. Den verkar mer än rätt för mig! 5000 kronor är det billigaste priset vilket verkar rimligt. Får se om det blir något köp på torsdag eller inte..


Hockeykväll

Hej! Är ni fortfarande vakna? Det är jag, sitter och kollar på hockey. Har gjort det i två timmar nu. I början var det lite långtråkigt med när målen började komma blev det lite roligare. Sverige leder med 6-3 mot Lettland. Med mig är Elvis och Elsa, båda är helt utslagna och sover tätt intill varandra, så mysigt! Nu ska jag heja på sista kvarten, sen om jag inte kan sova ska jag se en ny favoritfilm - Friends with benefits.

Skype?

Det har varit en riktigt blandad dag idag, sov inget inatt men fick en trevlig och rolig brunch tillsammans med min bror, Axel m.fl, gick och la mig och sov till fyra, åt middag, vilade, lekte med mobilen, åkt till Coop, lekte lite mer, nu sitter jag här. Så där, min dag! 

Och just nu smaskar jag på lite geisha och försöker fatta Skype, jag skaffade det för någon dag sen för att kunna prata med min syssling i USA. Men jag fattar ingenting. Så var det för mig i början när jag skaffade Facebook också. Men ska nu klara det snart. Orkar inte bry mig om Skype just nu.

Ska kolla lite kryssningar, kolla SATC, mysa och få bort min mensvärk. Fyyyy. Puss på er!


Mobilblogg

Hallå! Medans mamma kollar på tråk tv leker jag med mobilen. Har kollat efter en ny kamera och tror jag hittat den rätte nu. Ny ska jag äta lite godis, dricka lite must och spela!

Inte en blund

Efter att inte ha sovit en enda blund inatt så bestämde jag mig för att sova nu på dagen. Min bror och dom kom på brunch imorse och runt halv tolv somnade jag och jag vaknade nu. Sa åt mamma att väcka mig klockan två, gick väl inte så bra direkt... Nu ska jag äta middag!

Punkt punkt punkt

Kanske beror det på att jag haft en bra dag och saknar någon hos mig som brukade alltid vara hos mig på nätterna/kvällarna. Kanske beror det på att mitt hjärta är krossat och min själ är tom. Kanske beror det på att den person jag verkligen älskat med hela mitt hjärta lämnade mig. Kanske beror det på att jag aldrig känt mig så vilse och ensam. Kanske beror det på att jag inte vet var jag ska ta vägen, vad jag ska göra, hur jag ska göra. Men oavsett vad det är så känner jag mig förstörd just nu.

Pussel

Mobilblogga gick ju inge vidare direkt. Men jag ska förklara varför. Har ju som sagt varit hos min moster och deras familj hela dagen, känner mig som hemma där! Så trevligt. Jag kom dit halv två, åt rester av julbordet, pratade, lekte med Axel och hade allmänt mysigt. Klockan fem kommer min moster på att vi borde lägga pussel, så jag, Anna(min moster) och Johanna (brorsans fästmö) börjar lägga. Inser att 95% av alla bitar är blåa, någon nyans av blå i vilket fall, och det är 1000 bitar. Vi tänker att vi är väl klara inom någon timme eller så. Tjugo över åtta kommer min mamma och då har vi hunnit en bit men absolut inte klara. Vi tar en fika paus med rostade mackor, cola, havrekex och räkor. 20 minuter senare sitter vi vid pusslet igen. Halv elva åker jag och mamma hemåt, dock inte klara än!!

Det har varit en otroligt fin, lugn, skönt och avslappnad dag. Tillsammans med moster, hennes man, kusinerna, brorsan och hans familj. Otroligt trevligt har jag haft det! Här ser ni pusslet, när vi började...


Juldagen

God morgon/god dag! Ska snart knyta på mig mina nya träningsskor och traska ner till min moster + familj och äta rester utav julbordet. Kommer troligen bli kvar där ett tag och eftersom jag ska gå ner dit tar det extra lång tid, dom bor ju på andra sidan stan. Så skönt med mina nya skor och mina nya hörlurar och min nya mobil, perfekt!! Ska mobilblogga idag, det lovar jag. Det funkar att mobilblogga det funkar bara inte att ladda upp någon bild från mobilen. Jag vet inte varför... 

Ha en underbar juldag!


Sleep

Dags att sova kanske? Har legat och kollat på 8 SATC-avsnitt i rad sen klockan tio. Nu har Elvis tagit min plats i sängen så ska knuffa undan honom, släcka lampan och drömma sött. Imorgon ska jag sova ut, lär nog vakna runt 11. Hörs då!

Shopping i Peking

Fick en "aktuell guide för Kina resenären" av min bror och hans fästmö. Jag satt och kollade i den lite då och då under kvällen, den verkar jätte intressant! Och bra! Inte en tråkig bok utan en bok med roliga tips och bilder. Så det passar ju mig perfekt nu när det är lite mer än en månad kvar till SPINT drar till Kina! Det finns tips om allt från pruta till hur man klär sig i Kina. Hur awesome! 





Julafton avklarad

Home sweet home! Är helt slut i både hjärta och hjärna, kropp och själ. Det var en fin julafton, alla barnen blev glada och nöjda. Alla vuxna hade roligt och skrattade. Nu ska jag sätta mig med varm choklad i soffan och mysa med min nya bok - Shopping i Peking! Kan behövas för det är nära nu... Jag fick ett par högtalare som man har under kudden, av min kusin, det gjorde min kväll lite roligare! 

Imorgon ska vi äta rester av julbordet med familjen/släkten igen och på måndag kommer dom hit för middag. Herregud, när ska jag få lugn och ro? Sen måste jag iväg på mellandagsrean också. Jisses!
För mig känns denna jul annorlunda, inte lika lycklig, glad och otrolig som förra. Någonting fattades. Jag känner mig riktigt nere just nu, igen. Men försöker inte att visa det och försöker att inte sprida det vidare till er, därför försöker jag även skriva lite glatt. God jul ännu en gång, kram på er.


God jul

Nu har jag duschat, ätit frulle nr.2, kokat och skalat hela 15 ägg. Nu är det dags för kläder, hår och smink. Sen om jag hinner ska jag snabbt springa till ICA för att köpa några chokladaskar inför kvällen. Hoppas ni får en riktigt underbar jul! Jag bara längtar efter julbordet nu, mums!!

God jul, vi hörs i kväll om inte jag mobilbloggar, kan dock inte få till bilder, men ska försöka fixa så ska ni få ta del av min julafton. GOD JUL ALLA FINA!

Den julklappen

Har nu varit vaken en timme efter att ha sovit två timmar inatt. Är för tillfället riktigt ledsen och nere. Jag kände inte så när jag vakna, utan när vi delade ut alla julklappar här hemma. Jag är jätte glad, nöjd och så över alla klapparna jag fick och gav. Men en julklapp, den julklappen jag var mest glad och uppspelt över i år kommer jag inte ge bort och den personen kommer inte ens få se den. Det gör så jävla ont i mitt hjärta och jag är så ledsen över det. Jag var så lycklig när jag bestämde vad jag skulle ge och jag blev som ett litet barn när jag tänkte på hur hans min skulle vara. Och det enda jag ser framför mig nu är ett brustet hjärta. 

Nu ska jag sova några timmar eftersom jag är helt ensam hemma. Sen när jag vaknar ska jag koka 30 ägg!! Och då hoppas jag på att vara glad för då ska jag skicka iväg julhälsningar på sms.

vann på bingolotto

Jag vann 100 kronor på bingolotto! Jag blev jätte glad, nu ska jag äta julskina och julrimma! Ha en trevlig kväll.

Klappat och klart

Så där ja! Skulle köpa en julklapp till Svante och nu är det klart så nu är alla julklappar klara. Köpte även 10 stycker lotter som Albertina och Svante ska få utav mig. Och så köpte jag en liten men med stor betydelse julklapp till mamma. Köpte även ett par pyjamasshorts till mig själv. Så ikväll sätter jag på mig mina shorts, mina stora mysiga röda stickade tröja, mina nya tofflor, sätta mig framför tvn och köra lite bingolotto, har två stycken lotter, så säger man va? 

Men nu ska jag sova en stund, är jätte trött, sliten och lite ledsen och har ont i magen. Sover en stund med hunden i soffan, kram!

Sliten

Jag känner mig sååå sliten efter igår! Egentligen gjorde jag knappt, tog emot gäster och fick presenter. Men det tog ändå på krafterna, speciellt att somna halv fem imorse också. Om ca en timme ska jag ner till stan, köpa lotter (äntligen 18!!), hämta ut mitt leg och kolla i några affärer. När jag är klar ska jag hem och äta resten från igår - tacos. Och ikväll är jag ensam hemma och då ska jag spela bingolotto, haha! Det är ju uppesittarkväll!

Jenniferebecca is the sh*t

Hade en känsla inom mig att min födelsedag skulle bli helt vanlig. Men jag har inte skrattat så mycket som jag gjort idag under hela mitt liv, det kan jag verkligen lova! Har verkligen haft så roligt och allt tack vare min älskade bästavän. Jag har nu 6500 kr och massa andra fina presenter. Är jätte glad men otroligt sliten och trött! Kommer skriva mer imorgon. Nu ska jag äta upp min ena noblesse ask, ta en stort glas mjölk och kolla på härliga SATC. God natt!

Mer födelsedag

Så! Nu har jag lite tid att skriva här. Har precis duschat med min röda färgbomb så får se om jag blir rödhårig eller bara lite rött. Är lite nervös... Min äldsta syster var har med ungarna, så fina! 

Fyller på listan lite:
Hörlurar från Mamma
Chokladask från Mamma
Tofflor från mamma
Smink från syster
Färgbomb från syster
Chokladgrej från syster
4500 kr för att köpa en kamera från mina andra underbara syskon!

Sweet eighteen

Då säger jag bye bye till mina fina år som barn och kliver in i världen som 18åring! Idag är det MIN dag! Ska strax gå ner och äta frukost innen mina äldsta syster, Abbe och Svante kommer. Efter det åker jag till stan för en fika med min bästaste! Har legat hela morgonen och spelat och lyssnat på musik på mobilen och svarat på "Grattis :)"-meddelanden på Facebook. 
Uppdaterar er snart igen!

Har fått 1000 kr av farmor och farfar
Fallskärmshoppning av Andreas
Mobil av mamma

Bra musik

Nu ska jag städa. Det tråkigaste som finns om man har en dålig inställning. Istället kan man ju sätta på bra och glad musik, dansa och städa samtidigt! Fast jag kan inte säga att jag ser fram emot att städa. Ser däremot fram att ha städat klart och få leka lite mer med min mobil, har laddat ner nya spel och en jätte fin/jobbig/rolig/irriterande app som jag ska skriva om senare. Och jag har kvar alla nummer så ingen behöver oroa sig och jag har samma nummer! Den mobilen är det som har räddat mig denna vecka faktiskt. Det är min kärlek just nu. Och min bästavän som är så underbar och som jag längtar så mycket efter! Och imorgon ska vi fika och sen följer hon med mig hem för lite tacos och prat! Mycket behövligt.

Nu ska jag städa, sätter på Nicki Minaj, Adele, Beyoncé, Bruno Mars, Glee och massa annan bra musik nu!

nytt

älskar min nya mobil!! Avslutningen var seg och tråkig men har nu bokat in några vänner på jullovet. Hörs om en stund.

Lämnar Sverige

Jag har fått erbjudande att hänga med min syster och hennes blivande man till Kina 2013, känns lite orealistiskt eftersom jag hoppas att jag pluggar här i Sverige då. Men så igår tog min fina syssling(tror jag det blir) Helena kontakt med mig och erbjöd mig att komma till självaste San Francisco och bo hos hennes familj sommaren 2012. Vilket jag verkligen blev glad av att höra och få ett sånt erbjudande! Så det är mest troligt att sommaren 2012 kommer jag inte befinna mig på svensk mark.



Två dagar kvar men..

Nu är det två dagar, typ en dag och en timme om man ska vara noga, och jag har redan fått fallskärmshoppning vilket jag drömmer om varje kväll och har sett fram emot i nästan 4 år nu(!!) och så fick jag en ny mobil idag! En HTC Incredible S är nu min, den är helt fantastisk och den passar mig perfekt. Nu får jag bara vänta till min födelsedag för att få mina nya rosa hörlurar. 

Imorgon försvinner jag med mobilen, tankarna och framför allt - musiken(!) in till gymmet för ett svettigt träningspass för att fira att det är jullov. Jag ska ändra min blogg också, har ingen aning om hur man gör men med lite hjälp från Google ska väl inte det vara några större problem. Behöver nog mest en ny header. Snart ska jag berätta lite roliga nyheter! Kram på er.

Låter det som jag haft en bra dag? Har haft en galen, tokig, lite rolig, jobbig, stressig dag. Men försöker nu se det positiva i allt, trots att jag mår sämst försöker jag verkligen. Jag har varit en kämpe sen barnsben och det tänker jag fortsätta med.

Le Love

And no matter what, I will always love you. And while I will always hope,
and pray and wish for the day when you come to me and say “I am yours, all yours, for always,”
I will also just pray for a day when I won’t need you so badly every minute of every day and every second in between.
You are a love, beyond love, and you will always have my whole entire heart.

- LeLove

Ingen glädje, ingen lycka

Skulle jobbat lite extra på naturkunskapen ikväll eftersom jag har redovisning imorgon men jag orkar inte. Sitter istället med Elvis mellan benen, musik på, tårarna rinner och humöret är sämst. Den här veckan är jobbigare än vad jag kunde tänka mig.. Resten av kvällen ska jag kolla på SATC, det är min terapi. Och så ska jag göra några mackor och ta lite julmust. Imorgon är det sista riktiga skoldagen 2011. Känner ingen lycka alls.


Nu för tiden går jag osminkad för jag gråter för ofta för att kunna vara sminkad,
jag har uppsatt hår för annars känns det som jag kvävs. Livet är inte bra nu.


Allt är svårt, allt gör ont

Åkte till skolan, gjorde klart mitt arbete, gick på lektion, hann inte redovisa, åkte hem. Mår sämst. Jag är så deprimerad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Just nu vill jag bara fly, vill inte kliva upp på morgonen, vill inte blunda, inte göra någonting. Allt är svårt, allt gör ont. Ikväll måste jag plugga vilket är det sista jag vill. Jag hatar det här.

Två fina

Två fina halsband från Indiska.

Meine Schwester

Min ena syster som bor i Tyskland för tillfället skickade ett mail till mig igår, det gjorde mig otroligt rörd och glad. Hon fick mig att må bra och det mailet kommer jag spara så länge jag kan. Som jag skrev för någon dag sen - jag behöver stöd. Allt stöd är bra stöd. För så lite kan göra så mycket. Jag hoppas bara jag må bra snart igen. Men fortfarande så är jag galet sårad, obeskrivligt ledsen, men inget hat.

Jag är gjort för det här..

..Vädret! Igår när jag gick och la mig kände jag att snön säkert kommer ligga kvar vilket gjorde mig lite glad faktiskt. Och nu snöar det igen!! Om det inte vore för allt som hänt i helgen hade jag faktiskt varit riktigt glad nu. Men jag måste till skolan, möta alla människor, få alla blickar, jag orkar inte ett piss idag. Har sovit så dåligt inatt och låg och tittade på SATC till halv sex imorse då jag somnade mitt i ett avsnitt. Alltså inte så mycket sömn, egentligen börjar jag 13.00 men ska till skolan 3 timmar tidigare. 

Det känns skönt att skriva här igen, men måste ändra allting. Min design allt sånt. Jag mår dåligt och är ledsen och kommer tjata om det säkert mycket denna vecka för trots allt så behöver jag ändå skriva av mig och det gör jag här för det är min blogg. Så ni vet! Men nu ska jag snart gå till bussen för trots att jag älskar vädret finns det ingen chans att jag ska gå till skolan idag. Puss på er.

Jennifer i jenniferebecca

Idag är det ingen vanlig dag - min bästavän fyller 18 år idag!
Grattis min bästaste, ha en underbar dag.

Var ärlig istället

JAG ÄR TRÖTT PÅ ALLA BORTFÖRKLARINGAR

(har inte någonting att göra med "break-upen" och inte den personen heller)

F-a-a-a-n

Vid halv tre ringde min äldsta systers barn till mig och frågade om jag ville gå på bio, hoppade snabbt in i duschen, fixade mig på 1 sekund och en halvtimme senare var vi på bion. Vi såg Arthur och julklappsrushen. Det var så fin. När vi kom ut från bion skrek Albertina till, jag blev livrädd men insåg snabbt att hon skrek av glädje, snön föll i snabb fart, det har inte slutat än. Tackar Gud!

Nu känner jag mig tom. Ville bara skriva att min älskade Albertina och Svante är underbara. Och just nu behöver jag vila, kanske gråta, tänka, bara vara. Och så måste jag ut i stormen. Och förbereda mig inför veckan som kommer, som jag verkligen inte vill ha här. Fa-a-a-a-a-n.

Fjärde dumma advent

Nu sitter jag här, fjärde advent, ensam i huset, julgranen klädd, adventsljusen tända och en frukost framför mig. Idag har jag ont, ont i kroppen, ont i ögonen, ont i hjärtat. Jag trodde aldrig att det skulle bli så här. Idag vill jag göra något men känner knappt orken för det. Trodde inte jag skulle må sämre än sämst igen. Nu ska jag äta min frukost och lägga mig under en filt..

What's going on


Jag är djupt sårad. Allting jag gör, tänker på och ser gör ont. Vad som helst.
Det här var något jag inte kunde tänka på, jag kunde inte tänka mig att må så här
fruktansvärt dåligt igen. Och jag kan inte sluta tänka på att jag kanske förtjänar detta.
Jag har aldrig velat såra någon. 
Jag behöver tid för att kunna må bra igen, tid och stöd. 
Jag står helt ensam just nu och jag mår inte bra, jag mår dåligt.
Det här är overkligt och det känns som jag lever i en mardröm just nu.
Som jag skrev, mitt hjärta är krossat och min själ är bruten.
Vad ska jag göra?
Var ska jag ta vägen?
När kommer jag må bra?
Frågor, tankar, funderingar, allt snurrar i mitt huvud hela tiden.

Men så ni vet - jag kommer må dåligt ett tag och det behöver man göra. 
Jag behöver vara ledsen och gråta när jag känner för det.
För jag kunde inte ens tro att en vecka innan min favorit högtid skulle jag vara här, må så här.
Jag ska kämpa men inte nu, nu behöver jag bara vara.

Allt stöd är bra stöd. 

Jag mår illa, mina ögon gör ont av allt gråtande. Jag fyller snart 18 år och det känns
som jag inte har en enda person att fira det med nu. 
För nu har jag förlorat den personen som kunde gör mig glad av ett andetag.
Jag har förlorat. 
Jag ville vinna.


Sårad

Ångrar lite det jag skrev, men ändå menar jag det. Men när jag läste det igen så lät jag för grinig och arg. Vilket inte är fallet. Det hade inte ens gått ett dygn och jag får en kommentar om att gå vidare. Jag behöver vara ledsen. Så är det, punkt slut.

Snö faller snön och jag borde vara lycklig, en vecka till julafton, snart min födelsedag och allt mys, men nej. Allt annat än glad. Jag ska sätta ett leende på mig denna vecka som kommer. Vill inte vara ledsen över jul. Kämpar, ännu en gång. Denna gång kämpar jag mot mig själv och denna gång ska jag vinna.

Jag behöver vara ledsen

Sorry men jag är irriterad, arg, ledsen, allt sånt just nu. Jag behöver vara det för jag är sårad och mitt hjärta är krossat. Låt mig vara det och skriv inga anonyma kommentarer. Jag skriver det här just nu för jag är mest irriterad. Om några dagar kommer jag säkert uppskatta det. Men just nu vill jag vara mig och inte behöva tänka på något som har med att gå vidare och låtsas vara glad. Jag är extremt ledsen och hela min kropp gör ont, jag orkar knappt göra något, jag vill aldrig vara ensam, jag orkar inte gråta men hela min värld är ut och in just nu. Jag har två dagar kvar i skolan innan lov, på lovet ska jag plugga, träna och gå igenom allting. Just nu behöver jag vara ledsen. 

Det här är svårt att förstå för jag förstår det knappt. Vet inte ens vad jag ska skriva. Jag är sårad, mitt hjärta är krossat, min själ är bruten, min värld är upp och ner, mitt liv är mörkt. Så är det just nu. Jag uppskattar alla som har skrivit till mig trots allting. Jag är inte arg på någon. Jag är chockad och sårad.

KRAM!

Jag är förstörd

Jag har förlorat.
Jag har förlorat det som jag älskade mest,
det som jag villa ha mest,
mest av allt på denna jord..
Och nu, nu är jag förstörd.

Gråter sönder kropp och själ

Mår dåligt, riktigt, otroligt dåligt. Kommer inte orka. Återkommer när mitt liv är tillbaka.
Kämpar, skakar, gråter, försöker, kämpar, skakar, gråter....

Tattoo inspo



(Sista bild - lite för stor, men gillar motivet!)


Ett två tre fyra


Gina, Romwe, Gina, Nelly.


Snuskigt

Jag har snuskigt ont i huvudet idag, vill verkligen inte gå till skolan när jag vet hur dagen kommer bli. Första lektionen kommer vi ha betygsnack + lämna in böcker så det tar väl kort tid, sen har jag ingen lekion fram till halv ett i en timme, sen en timme håla, sen prov, vänta in sista lektionen och på sista lektionen ska vi sitta och läsa och diskutera som alltid. Och slut halv sex. Har ingen ork just nu men ska försöka få i mig frukost och försöka plugga lugnt idag. När jag kommer hem måste jag tyvärr plugga igen för har redovisning imorgon. Blääää... Ha en fin dag iaf!



Mys med brudarna

Nu ska jag mysa med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte! Haha. Med andra ord SATC! Ha en trevlig kväll, imorgon väntar en lång dag med knappt några lektioner... Jätte konstigt men så är det. Puss.

Tappat allt

Är helt slut idag. Har sovit dåligt, för mycket tankar snurrar i huvudet på mig. Somnade runt halv fyra och vaknade strax efter 10 imorse. Åt en snabb frukost och sen dess har jag suttit på mitt rum och pluggat röven av mig. Men är tyvärr långa vägar från klar. Om en vecka är det jullov och det ska bli sååå skönt! Hoppas jag iaf.

Nu har jag precis duschat och gjort en ansiktsmask. Ska dra på mig några mysiga kläder, göra lunch, gå ut med vovven, plugga, städa. My gosh, har så mycket att göra men så lite tid känns det som.


Jag saknar att känna glädje just nu, skulle behöva något.


Det är inte okej längre

Sitter uppe och pluggar. När ska jag kunna sova inatt? Tur nog har jag bestämt att vara hemma imorgon för att hinna med det som behövs. Har så galet mycket så orkar knappt tänka på det. Har ingen ork längre, inget hopp, ingenting. Allting har som försvunnit och jag tror jag vet vart...

Men det här är inte okej längre, att behöva slita sönder kropp och själ för att klara av skolan. Nu sitter jag och skriver av mig, inte här utan på mina "hemliga dokument" på min data. Vad hände med att skolan ska vara rolig? Inte slit och bli utbränd. 


Slutspörten

V. 50
Onsdag - redovisning i naturkunskap + plugga medieproduktion
Torsdag - prov i medieproduktion + plugga samhällskunskap
Fredag - redovisning i samhällskunskap om Kina

V. 51
Måndag - lämna in filosofi + Jennifers födelsedag(!!)
Tisdag - fixa det allra allra sista för denna termin
Onsdag - J.U.L.L.O.V!!!!
Torsdag - MIN FÖDELSEDAAAAG!!

Sista provet i religion

Ska sätta mig och äta frukost och plugga religion. För 13.20 ska jag till skolan och skriva mitt prov, ska bli så skönt att få det gjort. Har pluggat på det här i snart 2 månader! Och nu är det dags. Sen ska jag köpa de sista julklapparna, till Andreas först och främst. Sen lite små grejer som jag kanske inte hittar idag dock. Men vi får se.

Imorse skulle jag följt med mamma och Malin för att kolla på Gunnars lucia, tackade dock nej igår kväll för jag inte mår bra och vill hellre vila än åka till dagiset som har 10 olika baciller i luften. Men nästa gång! Ha en underbar tisdag och glad lucia!


Som sagt var...

Mår som sagt inte på topp. Vet inte riktigt vad det är med mig just nu, hänger inte med. Jag har försökt hänga med och så nu när min syster är hemma ett par dagar men sitter mest i mina egna tankar. Mår inte så bra. Både med en förkylning och massa konstiga och jobbiga tankar. Det stör mig och mitt plugg, inte ok! Nu ska jag kolla på SATC och varva ner, imorgon börjar en ny vecka med nya prov, inlämningar och redovisningar.. kram!
Och på fredag ska jag ta bort mina stygn om det ser bra ut, hoppas det men känns dock inte som det. Det kliar som satan och har blivit ett rejält blåmärke där, har ju plåser/bandage på men det har blivit så stort så det är utanför det. Precis som efter min operation. Men vi får se vad som sägs på fredag...


Försökte se lite glad ut nyss.


9/12 - 2011

Först och främst måste jag säga att det känns lite speciellt att vara på den sista Idolfinalen i Sverige. Men jag hoppas att det kommer fler säsonger! 

Vid 14.10 satt vi på tåget mot Stockholm, 15.15 ungefär var vi i min brors lägenhet i Sumpan. Albertina bytte kläder, satte på sig sin pälsjacka och sprang runt och dansade. Vi åt mellanmål men Axel och Johanna i lägenheten och 17.00 åkte vi in till centralen för att käka på Donken. På tunnelbanan in till centralen fick vi strömavbrott och satt i en mörk vagn i ca 10 minuter. Vi åt snabbt och sprang vidare till nästa tunnelbana, tåget hette Rebecca, vilket Albertina tyckte var jätteroligt! 18.11 var vi inne i Globen. Abbe köpte en guldhatt, vi fick varsin Idol-tshirt och gick och kollade runt inne i Globen. 19.30 skulle alla sitta på sina platser men innan köpte vi lite dricka och räknade trappor (10st trappor upp!). 

Sen var det inspelning av Vakna med The Voice-rapattack som kommer visas på fredag morgon i deras program. Efter det hade Jakob Öqvist uppvärmning med publiken m.m. Sen började allting och det var en obeskrivlig stämning inne i Globen, alla var glada och nervösa på samma gång! När ni som såg på tv fick kolla på reklam fick vi i Globen se bland annat Moa, Molly, Amanda P, Olle och André sjunga och uppträda. När det blev nyheter fick vi en lång paus på 45 minuter, vi sträckte på benen och köpte mera dricka och gick på toa! Sen sista akterna vilket var väldigt häftigt, alla skrek ut Robin och Amanda och hejade på. 

När Amanda vann lyftes hela Globen och publiken blev galen. Konfetti och skit, allt var i guld den sekunden. Det var riktigt häftigt! Dock hejade jag på Robin men men. Och jag tycker att Molly var så underbart duktig live och Robin är verkligen bättre live än som man hör på tv. Jag måste nog säga att se Idol live var ett oförglömligt minne, Albertina sa hela tiden hur glad och lycklig hon var. Kände mig detsamma!

Vi var hemma i Sundbyberg klockan tolv och la oss direkt och sov. Bilder kommer massa! 



Inte på topp

Japp, så jag somnade runt 3 inatt. Inte riktigt skönt men skönt att sova i min säng inatt! Nu ska jag städa rummet lite, äta en god lunch från all mat som vi har kvar från igår, duscha, plugga och slå in julklappar! Sen ska jag ladda in bilder och filmer från i fredags. Galet vare.

Kallsvettig

Kallsvettas och är jätte täppt i näsan och har svårt att somna. Jippie... Klockan är snart två, måste sova. Ville bara säga hej och god natt igen. Hoppas ni alla sover och om ni inte sover så hoppas jag att ni mår bra!

Krama om världen

Hej på er! Jävlar vilket sjukt dygn i Stockholm jag och min systerdotter hade! Jag kommer berätta allting imorgon, lovar! Nu ska jag sätta på Sex and the city-serien och sen sova. Idag har det varit en stor middag här hemma eftersom alla är hemma på samma gång och det händer nästan aldrig. Men med 3 timmar sömn inatt och en snarkande 8åring bredvid mig så behöver jag sova ut imorgon, så vi hörs när vi hörs! God natt.


Underbara Abbe!


Hearts in the air


Var inte rädd


Idol finalen 2011

Abbe säger: HEJA AMANDA!
Rebecca säger: HEJA ROBIN!

Nu sätter vi oss i Globen för en oförglömlig kväll! Har kameran i handen så förvänta er bilder under nästa vecka. Ha en superbra fredag!!



Du är aldrig fel


DU ÄGER!


Svett och tårar

Körde ett tidigt, hårt och svettigt träningspass imorse. Nu har jag kommit hem och är nyduschad, ska ta ett ägg och en macka, men inte äggmacka! Blir inte så mycket träning i helgen eftersom Mia kommer hem. Så körde både idag och igår, och gör några övningar hemma. Så på måndag är jag tillbaka i gymmet igen!


Stockholm imorgon

Börjar redan känna av träningsvärken. Men det är bara positivt! Jag körde på stenhårt idag och är jätte stolt. Imorgon bitti gör jag samma sak innan jag ska ta tag i städning, fika med Abbe och mamma på stan innan jag och Albertina beger oss till Stockholm! Imorgon är det ju Idol-finalen! Det kommer bli grymt roligt, speciellt att gå med min bästa systerdotter som bara är 8 år. Vi kommer övernatta hos min bror och åker tillsammans till Enköping på lördag då min syster och hennes fästman också kommer! En superbra helg!

Nu måste jag bara få tag i min man..!?



Gammelrosa

Idag köpte jag en kofta frn Bik bok, det var 50% så den kostade 200 kr. Otroligt fin färg, gammelrosa. Passar mig perfekt, lång, skön och urmysig! Kommer troligen bo i den!


Försökte hitta en "gammelrosa"-färg...



Shopping och träning i ett

Nu är jag hemma från shopping och träning! Allt i ett liksom. Tyvärr måste detta bli ett kort och snabbt inlägg då maten väntar på mig. Men har handlat jätte fina julklappar och lite saker till mig själv, ska visa så fort jag får tid! Kram!
'

The Notebook #2

My dad said, that the first time you fall in love,
it changes you forever and no matter how hard du try,
the feeling just never goes away.


Always and forever

There's this place in me where your fingerprints still rest,
your kisses still linger, and your whispers softly echo.
It's the place where a part of you will forever be a part of me.


The Notebook

You are, and always has been my dream


Ha en fin torsdag

Hej! Har varit igång ett tag redan, städat lite, fixat, ätit frukost, duschat. Nu ska jag börja fixa mig själv och sen ta och åka till Västerås med mammsen! När jag kommer hem ska jag träna så kommer inte hem emellan utan åker direkt från Västerås till Friskis. Så kommer troligen bli en tråkig dag i bloggen men kanske hinner göra något tidsinställt nu, we'll see!




Silent Night

Håller på att ladda in musik i mobilen, behövs nästan ny musik varje vecka! Nu följer några jullåtar med också, så mysigt! Idag har jag varit ute fyra gånger med Elsa, vi har haft en aktiv och rolig dag tillsammans. Och på dagen idag sov jag ett par timmar men har ändå lyckats blivit trött nu så ska fixa klart musiken, sätta på en film och sova. Imorgon ska jag åka med mamma till Västerås för lite julklappsshopping. Innan vi åker ska vi till banken så ska jag äntligen fixa leg till mig och titta hur mycket pengar det finns på mitt sparkonto! Nu säger jag god natt med min vattenflaska och clementiner!



Fix inför Kina

Idag skickade vi in vårat visum till Kina! Det känns närmare och närmare nu, spänt.. Vi delade också in vilka som ska sova tillsammans i Kina. Jag kommer sova med bästa Ken och Caroline! Med tanke på hur roligt vi har på spanska lektionerna så tror jag att det kommer bli riktigt bra! Det kommer bli så galet, Kina i februari med flera otroliga personer, ska verkligen bli ett minne för livet. 



Snow

Hej! Gick hem från skolan tidigare idag för jag inte mår på topp. Men när jag kom hem slängde jag på mig träningskläder och tog med Elsa ut på en springtur, det var så mysigt och härligt! Är glad att jag gjorde det. Nu snöar det igen, så lycklig av snön och kylan!! Ikväll ska jag nog träna på Friskis och vara ledig! Är ledig imorgon och på fredag. Så är lättad just nu. Nu ska jag vila, sen plugga, sen vila, sen träna. Kram!

12 augusti

Jag har just nu jätte ont men jag ska försöka sova. Låg och tänkte på alla kvällar på sjukhuset. Så fort det gjorde ont tryckte jag på en knapp, sköterskan kom inom 1 minut och jag fick antingen morfin eller något annat smärtstillande. Fick nästan vad som helst bara jag sa till. Dom på akademiska var riktigt snälla! Men nätterna var hemska, låg med en tant i rummet som snarkade värre än värst men hon var trevlig. Men nätterna, jag låg och vände och vred mig. Hade stora sömnproblem. Dagarna var lång, låg mest i sängen och smsade på Andreas och saknade alla så mycket! Men fick ju sällskap också av världens bästa familj, vänner och pojkvän! Sen gå-tränade jag också, det var jobbigt men jag blev riktigt pushad och fick mycket hjälp. Det var ett par dagar jag aldrig kommer glömma. Kommer förevigt vara tacksam för min mamma och Andreas, all hjälp och allt dom gjorde för mig, från början på akuten i Enköping, på Uppsala sjukhus och till hemma i Enköping. Jag mår bättre idag fastän jag kunde varit på benen inom några dagar. Idag är jag stark. Men resten, får vi se. Jag vet iaf att vad som än händer kommer jag vara tacksam och jag älskar verkligen all hjälp jag fick av alla underbara människor!


Den "bästa" tiden på sjukhuset är ändå när jag hade mitt egna rum och Andreas var hos mig..


Smärta

Jag tog bort min leverfläck idag. Fick bedövning och kände knappt någonting. Tills efter skolan. Jag har mått dåligt och illa pga magkatarr och så får jag nästan lika ont som jag hade ett par veckor efter operationen i somras. Jag ska ta bort stygnen den 16e december. Just nu har jag jätte ont så ska lägga mig i sängen, ha musik i bakgrunden och plugga. Känns som allting bara gå upp och ner för mig. 



Jag börjar bli arg på riktigt

Jag vet att den senaste månaden har tagit mycket på mina krafter och jag har varit så stressad som jag aldrig tidigare varit men trodde verkligen inte att jag skulle drabbas av magkatarr. Som jag nu har. Min syster hade det när hon gick i gymnasiet och stressade sönder och jag kommer ihåg hur mycket hon led utav det och jag vill fan inte göra det. Det kommer inte få hända mig. För jag måste plugga i 1½ vecka till, sen lov. Men just nu måste jag fokusera på mina måltider, äter oregelbundet och allt annat än sallad typ. Inte donken men alltså, ja.. 

Och jag måste ta det lugnt. Jag måste ta det lugnt och äta regelbundet och ta hand om mig själv. Jag har varit min värsta fiende de senaste månaderna, det har mycket att göra med operationen också. Mådde så dåligt och ville inte må sämre så jag pluggade gärnet och nu pluggar jag varje minut i skolan och så fort jag kommer hem. FAAAAAAAAAAAN, vad ska man göra nu då? Jo, sätta sig och plugga till idrottsprovet imorgon! Fuck. Snart är det jullov och då ska jag fly från allt.



Jag är en tjej som gillar rött

Ja, jag älskar färgen rött. Alltid gjort, alltid kommer göra. Jag älskar röda kläder samt underkläder. Har den perfekta röda klänningen i min garderob och har hittat en röd skönhet på Gina Tricot som jag ska kolla närmare på på torsdag med mamma, så om den är snygg på så åker den med hem! Resten av sakerna kommer från Lindex och kommer passa utmärkt med min röda mössa som snart också blir min, som ingen annan kommer ha lika!!



Rachel Bilson

En av de snyggaste brudarna på denna planet är enligt mig Rachel Bilson. Hennes stil och så, och framför allt, hennes hår!! Galet, hon är inspiration.


Bilden till höger och bilden längst ner - läckert!



Spanska, religion och psykologi

Hej! Orkade inte blogga imorse men nu har jag 5 minuter innan min lektion börjar, spanska, religion och psykologi kvar denna dag. Har prov i religion men vi får ha med oss papper så det går nog okej! Har ont i magen och försöker gå så lugnt som möjligt efter mitt läkarbesök imorse, skriver mer om det när jag är hemma i min varma säng, 4 timmar kvar... Kram!


En liten rolig bild som jag har på skolans data!


Illa, jag mår illa

Fuck off. Jag mår riktigt illa just nu. Har mått illa till och från hela dagen. Men nu blir det bara värre och värre... Vill verkligen inte spy. Ska sova så hoppas jag att jag mår bättre imorgon. Kram!

Ja, jag är lycklig idag

Och som om det inte vore nog med att jag är helt överlycklig, så snöar det ute! Åh vad jag önskar att det stannar kvar nu. ÄLSKAR verkligen vinter, så mysigt och är såååååååååååååå glad! Hoppas ni också är det och inte såna bitterfittor som bara klagar på vintern! Puss.


Typ, såhär glad!


No time left

ÄLSKAR DENNA MÅNDAG! Har varit på topp hela dagen trots 4 timmar sömn inatt, har varit en helt magisk dag. (Tack min älskling!) Nu ska jag lägga mig och kolla på O.C, ska upp tidigt imorgon för att åka till läkarn och ta bort min leverfläck, god natt!

I support you, I believe in you

Det jag skrev igår menar jag verkligen, alla ord, allting. Och efter jag skrivit det hittade jag en annan video som rörde lika mycket och gjorde mig tårögd exakt lika mycket. Det ger mig hopp och glädje. 



Wanties v. 49

Den här veckan vill jag ha runda, snygga solglasögon, en ny jacka, söta underkläder i fina färger, skor och spotify premium!!



Pinsamma sms...

Jag skickade ett hemskt pinsamt sms till en mycket viktig person till mig, för ca 1 timme sen. Ångrar det lite grann nu... Fuck it. Man ska inte ångra något eller hur? Men nu gör jag det och jag kommer fan aldrig skicka ett sms igen innan jag läst det minst 5 ggr!! 



Alla kan göra något

Den här veckan, eller snarare den här helgen har jag läst väldigt mycket om mobbning i skolan. Det kan vara en blick, en handling, fysiskt och psykiskt. Det pågår varje dag, från lekis och dagis till vuxen ålder. Och det här första youtube-klippet är så starkt, och rörande, så jag tycker att alla som kan sprider detta vidare. Och jag hoppas att alla ni är snälla mot era klasskamrater och liknande, för det är viktigt och det påverkar mer än vad ni tror.

Jag fick höra i veckan att jag hade uppfattats som kaxig och otrevlig när jag gick i 5-7:an och det fick mig att må dåligt för det var verkligen ingenting som jag ville. I 8-9:an bytte jag skolan och blev en ny person, jag fick en ny start. Jag var glad och njöd med mig själv, jag blev till och med kamratstödjare och jag trivdes jätte bra! I gymnasiet backade jag tillbaka och tänkte mer på mina studier än på att bli populär och få 10 stycken kompisar. De vänner jag har idag älskar jag och jag försöker behandla dom så som jag själv vill bli behandlad, jag försöker vara snäll och inte ha fördomar för personer som går i min skola. Jag försöker göra skillnad, jag försöker vara den bästa människan jag kan vara. För ingen kan göra allt men alla kan göra något. Så gör något! Kram på er, ta hand om alla!


Good night

Gos på er! Ska kolla på några avsnitt av OC till jag blir sömnig, sover tidigt ikväll, för imorgon väntar en dag med mycket plugg. Idag har jag gjort klart mitt visum ocksåå, great! Har några Werther's original som jag ska suga på och mysa med mig själv, kramar på er alla!

Mycket mycket mycket

Hemma. Efter mycket mycket mycket som har hänt idag, allting är mycket mycket mycket bra men jag orkar inte skriva så mycket mycket mycket. Utan jag ska hjälpa mamma med maten, tacos blir det, sen plugga och sen ladda upp inför en otroligt bra dag imorgon! Hörs senare.

En vacker dag

Precis så här vill jag ha det just nu, djup snö, en lång promenad i solens strålar men minus grader ute, hand i hand med han jag är kär i, busar och leker i snön med Elsa. En helt underbart bra och vacker dag.





You know how to give me that

God morgon! Har duschat och ätit frulle redan. Vaknade en timme tidigare än alarmet stod på men har vaknat nästan 5 ggr under natten pga Elvis som vill in och ut hela tiden... Så egentligen skulle jag vaknat för en halvtimme sen men nej. Det var skönt ändå, att slippa stressa. Nu kan jag ta mig tid för att om en timme åka till stan, träffa min älskade, blir hämtad två, åker och firar Abbe, kommer hem, pluggar. Så ser min dag ut! Trevlig lördag.



Prepared to fight


It's gonna take some time but I know you're worth fighing for

Do it like a dude

JAG HANN KLART PÅ EN FUCKING TIMME!! Är så stolt över mig själv, har burit, städat, flyttat, dammsugit och gjort klart allting på lite mer än en timme! Nu ska jag lägga mig i sängen(men först ska mamma komma upp och titta på hur rummet blev) och titta på O.C och sen sova, ska vara på stan 12 imorgon och klockan två blir jag hämtad för då ska vi fira Abbe! Men nu ska jag bara ta det lugnt, kram!

(Jag skickade sms till hemtelefonen, haha, det är så kul!!)


Projekt

Nu ska jag börja med ett stort projekt som ska hålla mig vaken ikväll och pigg imorgon. Det ska dammas av, plockas ur, slängas, montera om, ja allt möjligt. Jag ska börja med mina hyllor som är överfyllda med grejer! Sen ska jag vända hyllan och flytta om lite möbler, helt galet. Men för att jag inte ska somna inom de närmaste timmarna så sätter jag igång nu och hoppas att avslutas imorgon, eller ikväll. Musiken är hög, humöret på topp, dansstegen igång, sockorna på, trasan i handen och den svarta påsen redo att bli fylld, trevlig lördagskväll!


Jag och min fot!


We had fun

Haft en jätte mysig dag i stan med bästis! Handlade saker till pyssel och en julklapp till bästis. Helt awesome! Nu ska jag sätta mig och pyssla ihop ett kort till Albertina som vi ska fira imorgon, presenten vet ni ju redan så det behöver jag inte skriva igen. Ikväll tror jag att jag ska lägga mig tidigt så jag hinner städa och fixa mitt rum imorgon innan vi ska åka. Ha en otroligt mysig kväll, hörs lite senare.


Me and my boyfriend


Shake up christmas

Idag klär jag mig i rött, en av mina favoritfärger men också julens färg!


Tröja - H&M, pannband - Åhléns

It doesn't matter

Jag har så ont i halsen idag så jag skippade tyvärr träningen, som jag läääängtat efter... Men att bli frisk är viktigare just nu. Har absolut ingen tid alls till att vara sjuk. Men träffa Jennifer ska jag göra ändå! Om ca 1 timme ska vi ses på stan och nu sitter jag med handduken i håret och inga kläder på mig, inte okej. Så måste sätta lite fart. Kommer väl hem lite senare och då ska jag fixa mitt rum, önska att jag kunde måla om idag.. Men ska göra om det lite finare nu till jul. Hörs då!


Mys i Kungsan förra året med min man!


Den svenska björnstammen

Den Svenska Björnstammen är något som jag har fastnat för denna vecka, deras låt Vart jag mig i världen vänder, är jag helt galen i. ÄLSKAR den!

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

När vi två blir en

HAHA! Jag är så glad just i denna sekund, läste precis Jeffa's blogg, underbara och gamla konversationer som är helt galna! That's love. Och annars då? Jo, kalaset var riktigt roligt!! Och IDOL, ROBIN TILL FINAAAAAAL!!! Om en vecka ligger jag i Sumpan och har då sett finalen live i globen med min älskade systerdotter! Vi gör mycket tillsammans nu för tiden, jag älskar det! 

Nu ska jag kolla på O.C, lyssna klart på Den Svenska Björnstammen(inte min musiksmak, men är som besatt!!!) och sen sova. Tidig morgon imorgon, har så jäkla mycket att göra imorgon. KRAAAAAAAAAM!



Kalas

Nu är kvällen spikat, ska på kalas. Eller, ska hålla i ett kalas. Min underbara systerdotter fyller 8 år den 7e december och ikväll har hon och en av hennes söta kompisar kalas, efter några samtal och mycket hit och dit-prat så bestämdes det att jag ska hjälpa till på kalaset, så om ca 1 timme ska jag åka och vara en rolig moster. Är så jäkla trött men ska sätta på mig lite bättre kläder och sen göra mig klar för barnkalas, länge sen jag var på ett kalas, ett kalas där det bara är småbarn.. Men det kommer nog gå riktigt bra! Hoppas ni får en bra kväll.



Style by Tyra - kläder

Style by Tyra har idag lanserat kläder, mycket positivt enligt mig! Det var för ett år sen och lite mer än en månad som jag var på deras första "fest/invigning" och idag har dom kläder, väskor m.m! Här är några favoriter.
Lauren Poncho i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (iq34r)
"Poncho"..

Linne..

Tshirt..

Byxor.

12.53

Hej! Kom hem till en hemsk syn, Elsa hade gått vild i köket. Så fick städa det första jag gjorde när jag kom hem. Nu har jag tagit det lugnt en stund men nu ska jag göra lunch och titta på Ellen, sen ska jag ut på vovven. Resten av dagen får vi se vad som sker, har en del bollar i luften men måste klargöra det först. Men nu måste jag göra lunch, kram!

En bild som får mig på bra humör

Ibland måste man vara ifrån varandra för att förstå att man hör ihop.

Längtar efter något som kan rädda mig

Tagit upp ett stort iskallt glas mjölk och några chokladbollar, nu ska jag mysa in december på riktigt. Sätter nog på O.C, har bara ett par avsnitt kvar av säsong 4, sen slut. Imorgon är det decmber, på riktigt, och det ska bli så underbart att äntligen få vara i min månad! När december är slut är även 2011 slut, sköööönt! 2011 har inte varit det bästa året för mig om jag säger så.. Nu ska jag lyssna på lite musik och läsa klart bloggar, god natt!


Mår inte bra

Första decmber suger alltid, alltid, alltid!! Idag har jag inte gråtit en tår och det är bra gjort! Det har annars varit en jävligt jobbig dag, mår inte bra alls. Så, nu var jag riktigt ärlig. 

Imorse bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan idag eftersom min hals var för svullen för att kunna prata, men tog mig till tvn för lite tidigt frukost och julkalendern! Som faktiskt var riktigt bra. Sen la jag mig i sängen och sov ett par timmar med Elvis, resten av dagen har jag pluggat och vilat. Nu på kvällen gjorde jag chokladbollar som jag ska lägga mig i sängen med och titta på någon film eller O.C. Imorgon är det fredag, igen?! Då blir det hårt jobb med samhällskunskapen, PA och filosofi, trots att jag egentligen slutar 10. Efter det ska jag träna. Nu orkar jag inte skriva mer. Kram så länge!


Julklappstips nr. 3

2008 utsågs denna julklapp till årets julklapp, vilket jag tycker är helt rätt! Den här julklappen passar verkligen ALLA, det finns något för alla och vem blir inte glad av detta? Det är alltså en upplevelse, och det behöver inte bara någon extremt som hoppa fallskärm(som är min dröm) utan det kan vara att gå på teater, klappa vargar, prov choklad eller vin eller liknande. Jag tycker att man kan ge det till vem som helst verkligen! Och det finns allt från under 500-lappen till över 1000-lappen!


Inköpsställen: Liveit.se, Ticnet.se, det är bara att söka!



RSS 2.0