I'm sorry

Sorry for the things that I didn't say like how you are the best thing in my world


Stay with me


Fashion Against Aids

Idag fick jag mitt paket från H&M, skrek högt när jag såg att jag kunde hämta ut det! YAAAY! Fan vad det satt fint. Synd att jag inte har några större planer för valborg annars hade jag lätt använt kjolen. Här är det iaf, kjolen och shortsen från Fashion Against Aids.







HAJJY




Dag och natt



Eller ödet?

Pratade med personen/personerna som "bomben" berör. "Huvudpersonen" fortsätter att chocka mig. Inatt skrev jag till honom "du släppte en riktig bomb över mig igår" då fick jag som svar - var det en bomb eller är det bara ödet? 

Fan.
Vet inte vad jag ska göra nu.

Dagen kommer spenderas med plugg och mys hemma. Igår var jag med Axel hela dagen och kvällen vilket behövdes. Min prins! Men nu bullar, sol och spanska!



When love is hard

Igår kväll/natt satt jag uppe allt för länge. Igår kväll/natt fick jag en bomb släppt på mig. Och sen dess har jag tänkt på hur jag ska hantera det. Det var en bomb jag absolut inte förväntade mig. Jag vet inte vem jag kan pratat med detta om och om jag kan prata med någon som förstår. Sitter i en jäklig jobbig situation just nu och har ingen aning om vad jag ska göra, när jag måste bestämma, hur jag ska bestämma mig, och så vidare.. Så nu har jag förutom 1000 saker i plugget måste jag klura ut detta. I slutet hoppas jag ändå att det kommer bli bra och att jag kan bestämma vad jag verkligen vill. 










Not so much

Klunkar i mig mängder med vatten, bombar hjärnan med spanska och på allt det så lite huvudvärk. Ounderbart.

Väderlekar



Missing someone special


Vissa ALLA dagar önskar man att det var så här.


Från topp till tå - AIK



Nytt linne från AIK!


Here we go

Efter en HEMSK dag i skolan men en trevlig kväll i Stockholm avslutar jag kvällen med denna låt. Värd att lyssna på. Nu ska jag sova ut och vakna utvilad och glad. Nästa vecka går jag i skolan onsdag och torsdag, skönt!!

Put a ring on it



Ringar 10-pack 40 kr från H&M


Haircuff




40 kr från H&M


You can hate but never break me


ARG

Jag är så jävla arg. Dagarna blir bara värre och jag är så sjukt arg och besviken på verkligen ALLT. Åh, så arg!!!

Friends with benefits

Ligger nu i sängen, med en halv geisha och en 50cl loka hallon/persika - jäklar så gott! Taggar inför en lugn och härlig fredag. Har dock tappat hoppet om allt, så jävla ledsenerenivsåargrinig.


Kvällens hjältar, så grymt bra. Min älskling Borges - min hjälte!



FAA

Jag hade inte missat att Fashion Against Aids släpptes idag, satt uppe inatt för visste inte tiden. Hur som helst klickade jag hem shorts och en kjol och örhängen. Dock inte min bikini som jag måste ha.. Hoppas att jag får med mig den hem imorgon. Ska också visa vad jag köpte i Stockholm igår! Kan bara säga att oavsett om jag är själv eller har sällskap eller vad det än är för väder så ÄLSKAR jag Stockholm, där trivs jag.


Om jag hade pengar hade jag klickat hem allt detta..



Haters gonna hate

Just nu är allting skit. Människor är falska och sårar. SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR NU.

Stänger in mig under långhelgen med plugg inför flera spanska prov och massa träning. Nu jävlar.

You're so right

You make my heart have premature ventricular contractions


The boss

Ibland känns det som Elvis bestämmer för mycket över mig. Varför? Jo han lägger sig på mitt plugg när jag ska plugga, dricker min dricka när jag kollar bort samt äter min mat och bestämmer att när han lägger sig så här(bilden) så är det sovdags.



Pound the alarm

Ny väckarklocka. När min mobil nu fuckar totalt så ville jag ha en lite annorlunda väckning så denna fick det bli. Hjärtattack varje gång jag vaknar? Ja jo jag tackar! Nu blir det bevakning innan sova ett par timmar innan en skoldag till 17.30.



Woop

Så skönt att ha lång håla idag, så behövligt! Cyklade hem med punka, åt en riktig god lunch och hoppade in i duschen. Nu sitter jag här, börjar om en halvtimme, i handduk och kanske borde göra ett ryck?! Jepp, efter skolan åker jag vidare till bror min i Stockholm och lite jobb och så ska jag köpa en jävla väckarklocka! Det är dagens planer, och plugga också. Men det gör jag på bussen och tåget hem och till Stockholm. Älskar våran huvudstad enormt mycket!!


Så här såg det ut när jag gick hem igår, mysigt.



Vart sprang lyckan?

DAMPDAG. Allt jag säger.

Pluggat så in i helvete, sen jag vaknade av stress till jag sitter här och skickar in mitt arbete. Imorgon slutar jag tidigt och då far jag till Stockholm för att umgås med min älskade Acki och Hajjy! Samt lämna min systers examenpresent till henne. Blir nog en toppendag, som kommer börja med en lektion 9-10, rast 10-13, lektion 13-14. SEGT. Men ska nog klara det. God natt!

Mobilen..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH... Min mobil är så dum! Nu har den lagt av, IGEN!!! SKulle gått upp för en halvtimme sen.. Aja.. Bara att sätta igång, så ni som vill mig något kan smsa men jag svarar när jag får igång mobilen..

I want you everyday


Tittaaaaaaaaaaaaa!

Vill ni se ett snygg och helt sinnessjukt mål? Jag kommer aldrig sluta titta "TITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!" haha, åh det var så underbart! Nu ska jag plugga resten av kvällen och fortsätta kolla på klippet. BÄSTA NÅGONSIN!! Bättre skulle det varit om det inte blev 1-1 men hur som helst, TITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Äckligt

Till frukost idag gjorde jag ett ägg. Vilket var ovanligt äckligt. Inte själva ägget eftersom jag tycker alla ägg smakar lika, vet inte vad det var men usch så äckligt! Haha.. Inte kul. Nu har jag tagit en dusch och tvättat rent håret. Ska snart bege mig mot Stockholm.

Trots att jag försov mig imorse, det är söndag och jag åt en äcklig frukost så är jag ändå otroligt glad. Inte så svårt att gissa varför egentligen, med tanke på vilken dag det är! Ni får ha en fin dag.



Smärta i vad? I vaden

Har någon hemsk smärta i mitt ena ben, i vaden. Gör så sjuuuukt ont! Kan inte sova... Vet inte vad jag ska göra. Ska kolla om det finns något att äta, haha, det kanske hjälper..


Kan jag se lite mer ledsen ut? Smärta överallt..


Känslan

Tjejer(kanske någon kille där ute också?)!! Hur härligt och skönt är det inte med nyrakade ben som är insmorda(?) ben! Älskar det. Mysmys!


Katten säger nej

Ett skumbad med 70% skum och 30% varmt vatten var precis det jag behövde! Nu är jag som ny igen. Dock inte i håret, vilket jag tvättar imorgon bitti. Annars då? Pluggade hela kvällen och dagen till Elvis kom och la sig över alla mina böcker och papper. Kände då att det kanske var dags att lägga av. Haha! Mysmissen. Sen har jag inte gjort något speciellt. Nu ska jag sätta på en film och mysa i sängen innan jag ska sova. Imorgon blir en rolig dag! Kram!



You got my world spinning


I dagens läge

P-staven i dagens läge gör ont. Ger mig huvudvärk, humörsvängningar och ömma bröst. Plus ett gigantiskt blåmärke.



Frozen in time

Just say goodbye, look in my eyes
So that I always will remember
Frozen in time, always be mine
Baby boy you’ll be young forever
I’ll be over here, you’ll be over there
I’ma shed a tear but I really don’t care
Frozen in time, always be mine
Baby boy you’ll be young forever


Now you're just somebody




LCHF

Bara jag som längtar till nästa fredag? Nä, skulle inte tro det. Sånt shoppingsug! 

Vaknade jätte glad, irriterad och med huvudvärk. Det går nästan inte ihop ju. Men nu är det så. Har precis duschat, innan jag ska till stallet, smart va? Så hästarna tycker att jag luktar som en blomma. Och nu står min frukost på bordet, så sugen på den! Äggröra och prinskorvar, har fallit för prinskorvar. Byter ut bacon ett tag. Men ägg till 99% fortfarande.. Så är det, med denna LCHF grej, men jag gillar det faktiskt!



Aldrig utan min andra halva

Rolig dag? Nja, inte i skolan för jag försov mig i FYRA timmar. Cp mobil. Men gick bra ändå. Skulle upp sju, klev upp 11. Hmm.. Fick göra min redovisning på samhällskunskapen och möte med rektorn. Helt vanlig dag. Därefter mötte jag min andra halva och vi gick på företagsmässan och utnyttjade de stackars företagen för godis, pennor och även kepsar! Lycka. Gillar min keps väldans mycket. Funderar på att skaffa en mer seriös keps, skulle vara soft till sommaren. Ikväll har jag pluggat med en hemsk huvudvärk, sprungit i regnet med hunden(älskade det!) och mys här. Imorgon ska jag upp tidigt för ska till stallet med min Albertina. Vi har blivit ett mycket bra team på sistone, hoppas det fortsätter så i alla våra år! Snart 30 år tillsammans.. Jaja, god natt. Här är några bilder från dagen, tack bästaste vän!






Skjut mig

Mitt huvud är så dött. Hårdrock i skallen och den här natten har inte heller varit den bästa då min mobil la av IGEN. Efter helgen lämnar jag in den. Nu ska jag plugg och fixa lite. Måste röra mig mot skolan om ca 1-2 timmar. Yay.. Ingen lust.


GRATTIS SYRRAN

SÅ! Mobben är typ fixad. Jag är inte. Därför ska jag sätta fart. Överraskningsmiddag till bästa och största syster! Hela 36 år, inte dåligt!

Något jag måste ha just nu

Vår och sommar nytt. Vill ha allt! Skjortan i oversize, tishan, bikinin, brillorna och korsetten - måste köpas.



JC

Finns just nu inga snyggare skor. Några av dessa ska hem till mig. Drömskor!



Girl, lady, man, boss


Till alla som vill nå mig

MIN MOBIL FUNKAR INTE!! Känner mig så vilsen utan den. Vet inte varför den inte funkar, eller jo, det är något med batteriet.. Den laddar inte oavsett vad jag än gör! Men ska försöka lite under dagen. Men om man vill få tag i mig finns bloggen här, mail, facebook och hemtelefon. Dock går jag i skolan till halv sex. Och nu har jag försovit mig, skulle upp för över en timme sen! Och måste gå om en kvart. AAAAH. Ingen bra start. Fml.

HA EN BRA DAG.



Backman eller Borges

Jag har hittat min man. På riktigt. Han lever till och med i Sverige, haha! Och han är inte så svår att träffa eftersom jag ser honopm ca 3-4 gånger i månaden. MEN det finns två stycken.. Niklas Backman eller Celso Borges. Niklas Backman är typ snyggast ever! Och Borges.. är Borges. Hur som helst, dessa två är min män! Så från och med nu heter jag Rebecca Backman Borges. Tack för mig.


Jag är (o)lyckligt kär..


Studentklänningar

Vita och fina. - Studentklänningar. Jag har som tur redan hittat min och den hänger i min garderob. Men hade inte heller tackat nej till någon av dessa..



Get ready for it

Efter en halvtimmes pn, köp av majblommor, mys och lugn och ro i soffan så är jag tillbaka..vid plugget. Sad but true. För en gångs skulle rullar det på iaf. Vet vad jag ska säga imorgon och anteckningar inför provet på tisdag skrivs ner. Gött! Funderar på att koka ett ägg, eller väntar nog till frullen imorgon istället. Är så trött så vill hellre satsa på att sova tidigt, trots sovmorgon imorgon. 



Som en tjuv

Nu är det hemska provet i naturkunskap gjort! Dock började det lukta gas när vi satt och skrev, så mådde illa. Men gjort är det! Ikväll ska jag har en hyfsat lugn kväll med svenska arbete och psykologiplugg. Lät väl underbart lugnt? Öh. Nu ska jag göra ägg, eller bacon, kan inte bestämma mig. Sen ska jag panta flaskor. 

En "rolig" sak som hände när jag kom hem? Hmm, hade inga nycklar = utlåst. Fuck my life. Så jag gick runt och fick klättra in genom fönstret, hände ofta förut, fast då klättrade jag ut. Haha!



En vecka sen

PA-redovisningen var för en vecka sen. Kan inte beskriva lättnaden att det är över nu! SÅ SKÖNT! Så här såg det iaf ut innan vi gjorde våran redovisning. Vi redovisade om Traditionell Kinesisk medicin, vi bjöd på te och gjorde ett jätte bra jobb tycker jag!



Pain in the ass

Ajajaj! Nu har jag tagit bort min sista plåser, f*tta vad det gör ont. Så fort min tjocktröja rör själva blåmärket gör det ont. Helt galet. Nej, ska försöka få lite sömn. Har pluggat i över 2 timmar nu, duktig tjej! Hoppas på ett stort G imorgon då.



Purr purr purr

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr.. Hmm, kommer sakna denna tös efter gymnasiet slutar! Min katt i alla väder.



SIMENGDI



Dessa två krämer köpte jag i Kina. Har inte använt dom förrän denna i helgen när jag kom på att jag hade dom, inte så smart kanske men nu använder jag dom dagligen. En dagkräm och en för natten. Och så är det äkta pärlor i krämerna. Jag hoppas de funkar bra, vilket jag nu, efter tre dagar, tycker att de gör.



Redhead





Var är den?

Syns det var p-staven sitter eller? Haha! Typ. Synd att smärtan inte syns, fyfan säger jag bara. MEN man får tänka att det är värt det, hellre smärta i ca 3 dagar än att bli gravid, vilket jag slipper 3 år framåt!!






Naturkukskap

Jag kan nästan gissa vad alla i min klass gör just nu.. Sitter med den förbannade naturkunskapen och pluggar. Själv gör jag också det. Till och från. Men nu ska jag plugga tills jag somnar, dock skulle jag kunna somna nu för är så trött. Men ska plugga iaf 1½ timme till. Det ska bli skönt att få provet gjort, avskyr verkligen naturkunskap!! Fast inte mer än matte.. Hur som helst, ha en fin kväll så hörs vi i någon pluggpaus!

Skulle skriva naturkunskap men det blev naturkukskap som rubrik, haha!


Aldrig bra

Hej hopp! Hemma från skolan, kom egentligen hem för ett par timmar sen men har pluggat och varit ute med hunden. Så inte haft tid att sätta mig ner vid datan. Men nu har jag gjort det och nu pluggar jag lite svenska. Tar paus från naturkunskapen för den är för tråkig för att vara sann! Har aldrig gillat naturkunskap, aldrig! Valde liksom samhäll, inte natur. Borde inte behöva läsa naturkunskap B.. Men nu är det så iaf och då får man bita i det sura äpplet. 

Idag har jag gått i hagel/regn/snö/stormen med Marjam, jag skyddade mig med en metro över huvudet på vägen till skolan. Det har ju varit hur konstigt väder som helst idag! Vädret känns nästan som mitt humör.. Irriterande. Sen kommer lite bilder! Kram kram.


Put some effort into it


13 juni

München med min systerdotter Albertina, 13 juni 07.00! Så fantastiskt. Känner mig så glad över att hon och jag åker, själva också! Vi kommer bo och spendera dagarna med min syster som bor i Tyskland så det kommer bli helt grymt! En bra start på en konstig men underbar sommar. 



Fly

Känns så bra att komma på att man slutar vid ett idag! YES! Då blev jag glad japp. Har precis duschat och det gick sisådär, med min arm alltså. Det gör så ont att hålla upp den och hålla i saker. Usch usch, det går nog över imorgon typ. Sen är min mobil helt knäpp, den laddar knappt och nu har den laddat i nästan 12 timmar men den är inte klar än.. Fattar inte varför! Blir lite arg.. Hur som helst, ska göra mig iordning för skolan nu. Börjar om 2 timmar och får skjuts av mamma, skön dag?! Ha en finfin dag!



Kjululu

Besatt av fina kjolar. Så som dessa, från GT.



STOLTA AIK

Då kan man konstatera att stolta AIK är det enda obesegerade laget i allsvenskan!


Pollenallergiker

Nu är det så här. Jag är trött på polisen. För varje dag blir det nästan värre och värre, trots att jag haft kontakt med dem flera gånger. Nu fick jag nog och skrev ett långt mail så förväntar mig ett bra svar. Annars ringer jag dom! När jag skrev till dom råkade jag skriva pollen istället för polisen. För jag har börjat förkorta polisen till pollen. Så jag är pollenallergisk. Om ni fattar..

Nu hoppas jag att det blir ett slut, eller en förbättring åtminstone på allt detta!


Tänker inte tolerera det här från polisen mer, blir så trött!


TYSKLAND

Ikväll bokar vi flyg till Tyskland. Jag och min 9åriga systerdotter flyger till Tyskland 13 juni och kommer hem.. Ja, det vet vi inte än för det bokar vi inte än. Skönt, haha! Men det ska bli SÅ JÄVLA SKÖNT!!! Komma bort från allt med världens skönaste tjej, yay!


Haha, för x-antal år sen..



Varje ord verkar handla om dig

Huvudvärk så in i *pip*.. ÅH HÅ. Nej plugga var det som jag skulle göra. Och ikväll ska jag belöna mig med att kolla på White Chicks i sängen innan nattens sömn! Vilket jag dock har sagt i över en vecka, meeeen.. Nu känner jag att jag behöver det lite mer.

Nu ska jag göra klart det sista på rapporten sen skicka vidare den till Ken! Kram kram.


SAKNAR.



Ingen balans, ingen lycka

Så vaken och kry, eller.. Nej inte ett dugg kry. Är seg, yr, mår illa, känner mig svag och mår bara dåligt. Inte bara för min vänstra arm gör så ont efter p-staven utan även för övriga saker. Hur som helst som jag 2 ½ timme när jag kom hem från ungdomsmottagningen men vaknade upp då och då för min arm gjorde så ont. Nu ska jag plugga och kolla saker inför sommaren. Sommaren känns så långt borta men jag vet att om ca 1½ månad är den här och det är galet stressigt.


nexplanon

Ligger i sängen. Precis kommit hem från umo. P-staven är i, det gör sjukt ont så ska sova. Vaknat nog upp blå och svullen. Hörs lite senare. Kramar!

Helt seriöst

Jag går sönder.
Bit för bit.

Ångest

Hej och kul att ha er tillbaka! Hur mår ni? Som ni märker mår jag inte alls bra. Och det gör mig inte gladare när jag tänker på att jag ska ta ut min p-stav och sätta i en ny på samma gång imorgon. Åh, så läskigt!! En annan läskig, hemsk och svår sak är att ikväll sökte jag till högskola och universitet. Har haft ångest hela veckan men nu är det inskickat och jag kan inte göra någonting nu. Jo plugga. Men ska sova. För 08.30 ska jag vara på ungdomsmottagningen imorgon. 10.30 ligger jag på det där bordet och gråter några tårar av smärta. NEJ, jag ska vara duktig och bita ihop.

Det jag oroar mig mest är att denna gång är jag själv. Förra gången var A med mig och då svimmade jag av bedövningen. Och kunde knappt anstränga min vänstra arm. Vi får se hur det blir imorgon. GOD NATT!


Trots all smärta, ångest och liknande så ger denna lilla gubbe mig mest lycka på denna jord just nu!



Jag vill vara starkt idag

Sitter och söker efter min framtid, min utbildning eller kurser inför hösten. Skulle dö av lycka om jag kom in. Seriöst, dö. Annars känner jag stress, tveksamhet, förvirring och allt annat skit som snurrar runt i bollen på mig och som har snurrat runt inom mig sen januari. Blä. Skönt att skriva av sig här. Här är jag ärlig, oavsett vad.


Albertina och jag var glada för grabbarna tog hem 3 poäng i Södertälje idag!!!!



Mår förjävligt

Efter lite träning slänger jag in mig i duschen, nu sitter jag och dunkar Nicki Minaj på hög volym. Ska när som helst bege mig till min moster där vi ska fira min älskade syster som tog examen! Idag öppnar jag nog upp bloggen. Så mycket som hänt under de senaste dagarna. Tagen av polisen, polisprat två dagar i rad, kaos, panikplugg, varit på botten och mår förjävligt. Nu ska jag försöka hitta en balans. Så sjukt svårt och jobbigt med ALLT som händer just nu. Och för tillfället mår jag inte alls bra. Jag hoppas och önskar bara att jag kommer ifrån det här.


Jag vill ha det inte vara så här igen. Sommar, ledighet, inga funderingar eller hemska tankar, bara vara med
mina älskade syskonbarn och bästavän i Göteborg.

Eller här, en varm sommardag med grillad mat, familjen samlad, alla glada, älskade älskade älskade ni.

Eller här på Gröna Lund med bästavän och hennes familj, ren lycka! SÅ UNDERBARA!

Eller på Öland med familjen och bästavän, finaste resan ever.

Eller på andra sidan jorden med fantastiska SPINT.


$1 for fashion against aids

När jag fick mail från H&M om att man kunde donera $1 snabbt, enkelt och utan några problem gjorde jag det. Minst 5 gånger. Man behövde bara ladda upp en kyssbild. Dock tog jag några som inte var kyssbilder eftersom jag i nuläget står som singel. Men jag tog faktiskt med en bild från mig och A. Resten var bara vackra, härliga och fina kärleksbilder.


Sanningen kommer fram

Så trött på att plugga utan att få någon slags belöning. Det finns inget som får mig att må sämre just nu än plugget. Det tar död på mig. Jag känner mig så svag och orkar verkligen inte. I sommar ska jag ta hand om mig, ska inte må som jag gör idag, idag mår jag 0% bra och 105% dåligt. Det ska inte vara så här. HJÄLP.

Kaostifo

TROTS ALLT. Matchen i tirsdags var den bästa! Tifot var helt fantiskt, trots branden. Det har nu blivit dömpt till Kaostifot. Kanske för branden, kanske för att det flög pappersrullar överallt, kanske för det var x-antal benglar och eldar, kanske för det var.. AMAZING! Blev så lycklig av det! Det bär jag med mig i hjärtat som ett av de bästa tifo jag varit med om på plats. Här kommer lite bilder och om ni vill checka in fler bilder(finns otroligt snygga och häftiga) så kolla in här eller här.







Återigen..polisen!

Igår efter jag mailat polisen ringde de faktiskt upp mig! Blev chockad men ändå rätt glad för att få kommunicera med dom. Så då gjorde vi det. Typ. Jag var så arg och irriterad på deras s.k "arbete" så dom fick en det skäll men efter alla misstag och övertramp får de väl fatta något! Hur som helst, jag fick det jag ville ha sagt dock utan någon bra respons. Idag ringde de upp mig IGEN! Fattar inte varför men de ville ställa frågor. Jag svarade ärligt och rakt.

Nyss loggade jag in på Facebook och ser att vissa av mina vänner och vänners vänner i torsdag blev taggna i torsdag helt utan anledning. Så tråkigt. Om polisen ringer mig igen, då är jag inte lika trevlig längre. Hehe. Men om man inte varit med om det själv, är det svårt att förstå - Till er som läser.

We are nothing

Haha, härligt med lösenord på bloggen då bara 2 personer(vad jag vet) kan läsa detta. Och ena är jag. Men så går det när jag mår allt för dåligt för att dela med mig. Det är anledningen till lösenord på bloggen just nu. 

Idag ska jag göra klart min svenskarapport om mobbning, vilket jag är väldigt nöjd över. Sen ska jag börja plugga lite psykologi, tappade bort min kalender för ett par månader sen så har nästan ingen koll när alla prov är. Men vet lite iaf. Ska skriva ett plugg schema så blir det nog bättre. Nu ska jag sätta igång och plugga i min plugghörna. Här satt jag varje dag under jullovet. Jisses. Slutar detta aldrig?!

Shoes

Fick ett stort ha-begär när jag såg dessa skor. Behöver ett par snygga shoes!

Black and white

If you can't handle my worst, you ain't getting my best.

AIK

Tyckte det var mer än rätt att skapa kategorin AIK. För det första för det sista året på våran fina fina Råsunda. För det andra för jag har ett stort svartgult hjärta och skriver om det mycket här.

Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Imorgon ska jag söka utbildningar till hösten och träna och plugga. Så kram kram!


Polisen, skärp er

Så trött på poliser och deras "insatser" speciellt när det kommer till fotboll. Igår var det flera 100-tals poliser och ja, jag kan förstå att dom var oroliga och behövde kolla igenom vissa och sånt men att ta och förbjuda folk som vill åka hem, hämta sina bilar osv, tycker jag är överdrivet. OCH när jag ändå är inne på ämnet, det som jag skrev om för någon dag sen, det som hände på Söderstadion har polisen lagt ner nu. Det blev droppen för mig, för när jag var på matchen igår var jag osäker på om man verkligen vågade gå på toa då alla var chockade över det som hänt. Men jag gick ändå för jag tänkte att med flera 100-tals poliser och säkerhetsvakter borde åtminstone några stå vid toaletterna, MEN det var helt tomt! Så jag gick bara in vid toaletterna, tvättade händerna och gick ut. 

Jag blev väldigt förvirrade, chockad och fundersam. Över allt. Så nu har jag mailat polisen, någon måste ju göra något!! T.ex varför helt plötsligt bara avslut en våldtäktsutredning? Det gäller inte bara en händelse, det gäller alla händelser! Och att ingen står och håller koll vid toaletter och kioskerna på fotbollsarenor är bara ofattbart. Skärpning. Har hört och sett och har egna erfarenheter av sjukt dåligt polisarbete enda sen i december! Det räcker!!


Och detta skriver jag inte bara efter igår. Det är 100tals olika händelser där polisen beter sig illa. KRAM!



Paradise


Tröja - H&M, Armband - H&M(present).




Sätt dig i min stol, då mår du dåligt

ALLTID DEN DÄR JÄVLA PRESSEN SOM SKAPAR STRESSEN SOM GÖR MIG SÄMRE OCH SÄMRE, SOM GÖR MIG SJUK.

Läs om min händelserika kväll

Vart fan ska jag börja? Att bli tagen av polisen, brand mitt på norra stå, fått "toarulle" kastat i huvudet, kaos efter matchen eller en tråkig dag i skolan?! Haha. Just nu känner jag mig så sliten men har så mycket att berätta och det ena efter det andra, det är faktiskt roligt! Till slut..
Så.. Kan ju börja med att säga att trots allt jag skrev där över så har idag varit en av de bästa dagar hittills detta år! Och det är en dag jag sent kommer glömma. 
Det som hände i skolan är på minus nivå om man jämför med vad som hänt annars. Så skolan skippar vi idag!

I Stockholm började det bra med mys hos Axel och Harry innan jag far till Råsunda. Som tur i otur var kom vi sent in till Råsunda så vi fick inte våra vanliga ståplatser. Stämningen var grym, folket var glada och tifot var FANTASTISKT! Går fan inte att beskriva, men helt overkligt snyggt! MEN det började ju brinna, bengaler + papper som flyger är inte det bästa, om vi säger så. Och det var inte direkt en liten brand och det spreds så snabbt! Alla sprang åt olika håll. Och "som tur i oturen" var att branden var vid våra vanliga ståplatser, så om vi hade stått där hade vi fått eld vid oss! Läskigt. Sen började matchen - lyckat och trevligt. I halvtid stod jag upp och skulle ringa mamma, helt plötsligt flyger en toarulle-liknande grej rakt i mitt huvud. Fy va ont det gjorde faktiskt!! Vet inte varför och vem som kastade men hur som helst har jag fortfarande ont. Sen gick jag och köpte öl, sa att jag skulle ha två öl, betalade för två öl men fick fyra öl. Lyckat!

När matchen började blev det snabbt 1-0 till gnaget och ni kan nästan tänka er stämningen - guld! De höll på till 5 sekunder innan domaren skulle blåsa av, kaos vid Turina och IFK tryckte in en boll. FY. Alla blev sura, såg en kille framför mig som slog sönder sin hand, andra som sprang ut från Råsunda. Ja, inte så kul. Men 1-1 iaf.

Sen hände det grejer! Polisen och shit. Jag vet inte hur men jag tappade bort mig i alla svart gula fina människor så jag tappade mitt sällskap. Beslutade oss för att mötas vid Solna C, vilket inte blev så lätt för mig som jag trodde. Började med att jag inte fick gå den vägen jag ville så sprang efter några killar (haha) så sprang vi över en stor bilväg, kom till statoil och jag började gå mot S C (solna centrum) men blev stoppad av en polis, han sa åt mig att gå runt. Fattade knappt vad han menade men gick ifrån honom. Gick och ställde mig vid resten av alla gnagare som stod runt om statoil och såg polisen ta flera stycken och kände mig lugn då jag var helt oskyldig. Försökte ta mig över tillsammans med tre stycken killar som sa att jag kunde följa efter dom. Eftersom jag var ensam tjej. Snälla killar men tappade bort dom lika snabbt. Då kändes allt hopplöst! MEN jag lyckades ta mig över en till väg och skulle enkelt smita förbi poliserna. MEN då blev jag tagen, så fail! Haha. Men inte kul faktiskt. De var jätte misstänksamma mot mig. Fick gå en rak linje, göra vissa övningar för att se om jag var påverkad och ta av mig jacka för de trodde att jag hade en kniv i armen, man ba WTF?! Så var det iaf. Sen bad de mig stanna kvar hos dom en stund, vilket jag sa "okej" till. Men när de vände ryggen mot sprang jag därifrån, kanske inte verkade så smart och inte så oskyldigt gjort. Men var så trött på poliserna som bara förhindrade människor från atta åka hem så jag sprang. Haha! Kom till slut på en tunnelbana, pendeltåg och buss hem. Nu är jag hemma, helt slut i kroppen! Ska upp om mindre än 6 timmar så god natt! Hoppas ni läser och förstår vad jag haft för kväll. GALET!!




Mina tre bilder från kvällen! Kram - nu är det dags att sova.


Vad jag kommer leva på i sommar



Dunk..dunk..kaboom

45 minuter tills jag börjar. Lite panik. Har värsta huvudvärken, får se hur denna dag slutar! Ha en fin dag iaf!

Hej hejdå hej hejdå

Känslan efter redovisningen - lättnad så in åt ************************************!!! Haha. Men seriöst, så skönt! Efter allt slit och jobb vi kämpat med i flera flera månader kunde vi avsluta på bästa sätt.

Nu kollar jag på utbildningar. Jävla svårt det ska vara. Dör. Hejdå.

Pink




Halsband - H&M, Linne - Monki, Jeans - JC.

Nu får det vara nog

Idag gäller det, pa-redovisning. Hur nervöst på en skala? Nja, inte så mycket än. Men det kommer nog när klockan börjar närma sig. Dock är min grupp sist ut att redovisa så ska jag inte redovisa förrän 11.15. Har precis hoppat ur en vakna-upp-dusch men är fortfarande lite seg i kroppen. Ska kolla en snabb sak till min redovisning, sätta på lite musik och dansa i mig kläder. Idag kör vi! Slutar 14 så hörs då!



Skönt är grönt


Grön stickad tröja - Åhléns, jeans - JC. Så enkelt!

Is this how you felt?

Det här projektarbetet är slut, klart, over, imorgon!! Fatta känslan! Åh så skönt. Kom hem från skolan 19.03 idag, värre än torsdagarna ju!! Galet, bara galet. På torsdag ska jag fan fira. Nu ska jag hämta något att smaska på innan det är dags att sovva, upp 6 imorgon ju!

KRAM!


Triss i badmode

Tre stycken bikini som jag tok älskar!

We're just one big family








Friskis och svettis

JAG SAKNAR FRISKIS OCH SVETTIS.
JAG SAKNAR PASSEN.
JAG SAKNAR GYMMET.
JAG SAKNAR TRÄNINGEN DÄR SÅ MYCKET.

Friskis och svettis

JAG SAKNAR FRISKIS OCH SVETTIS.
JAG SAKNAR PASSEN.
JAG SAKNAR GYMMET.
JAG SAKNAR TRÄNINGEN DÄR SÅ MYCKET.

Borges

Kan annars glädjas över AIKs match i Kalmar, UNDERBART! Längtar så efter torsdag. Nu är vi gnaget igen! Så jävla snyggt att min älskling fick göra mål och bli matchens hjälte! ÄLSKAR BORGES! Tack för mig, tack Kalmar, tack AIK, tack alla!



Ofattbart

Våldtäkt som våldtäkt, våldtäkter är så jävla vidrigt, äckligt och hemskt. Går inte att beskriva hur vidrigt det är! Och nu när jag läste att en kvinna hade blivit våldtagen på en fotbollsmatch blev jag chockad, vem gör sånt?! Okej, vem våldtar överhuvudtaget. Men att tänka.. Nej. Att tänka att jag själv går på fotbollsmatcher, att tänka att någon där skulle göra något sånt. Fy fan! Blir bara så chockad, ärrad, usch! Stackars tjej. 



KALMAR!!

En mobiluppdatering i bloggen, med en bild också! Nu kanske det blir mer sånt om det funkar som det ska. Blir ingen mer uppdatering idag än denna, isf senare ikväll. NU TAGGAR VI FÖR KALMAR!!

Schliten

Just nu känner jag mig äcklig, svag, seg och sliten. Som en stor kropp med massa skit och dålig energi. Ska mysa framför White Chicks nu med min choklad och ett glas mjölk. KRAM!!


Glad påsk!

Vet inte vilken av alla påskdagar man ska säga glad påsk på så jag säger det idag. GLAD PÅSK!

Tvillingsjäl, hör du mig?

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.

I'll be giving it my bestest

Har verkligen en upp-och-ner-dag. Vet inte om jag är glad, ledsen, arg, sårad, lycklig. Vet varken in eller ut. Vill ut och springa men nej nej, sjuk som jag är får jag inte det. Fy fan för detta. Nu ska jag ligga i min säng, kolla rakt upp mot taket och lyssna på finfin musik. STOR KRAM! 


Kjolar

Jag har fått något för kjolar. Speciellt till sommaren, speciellt modeller som är kortare i fram och längre i bak.
Som dessa, de tre första - ääälskar.

I'm a wild one


Första minuten typ älskaaaaaaar!!

Världens bästa systerdotter


Påskafton

Har inte mått bra de senaste dagarna. Vill inte alltid komma med dåligt skit här, det är väl tråkigt. Nu hoppas jag på att bli frisk snabbt. Två månader till studenten idag, det är så sjukt. Känns som jag har 100 saker kvar i skolan fast egentligen är det 1000! Stress. Idag blir det jobb med pa och påskmiddag. Samma sak imorgon. Trevligt med lite påskmat ändå. Och så får vi ju såklart inte missa att AIK spelar hockey om 3 timmar. Men nu ska jag fixa lite grejs, hörs senare. KRAM!



Hoppar du, hoppar jag


Känner inte igen mig

Kollade igenom min data på bilder. Hittade en bild på mig, känner inte ens igen mig själv!
Ser konstig ut.. Ser fett liten ut också! Usch. Bra att man inte ser ut så där, ser ut som en myra ju..(Haha what?!)

Bilden är tagen i slutet av februari 2010.

Va va voom

Alltså tokig, galen, glad, överlycklig, kär i Nicki Minaj nya album. Skulle välja ut ett par låtar och lägga i en ny spellista, nästan alla låtar är där nu.. Opsi!

Sitter och funderar på hur nya bebisen ser ut, glädjen över att en ny liten pojke har kommit till vår familj är fantastiskt. Så just nu har mina framtida barn 6 kusiner och då är det två systrar kvar. Herregud, om 10-20 år på julafton, fullt hus!! Men det vill jag inte tänka på nu. För nu är det påsk ju, hatar påsken. Så BITTER! Men egentligen inte. God mat iaf, ska  försöka skala lite räkor och äta. Så freakin' gott!



Välkommen till världen

Världens finaste påskägg - en liten pojke kom till världen runt 13-tiden idag. Så glad, lycklig och varm inom mig! Så glad för min syster och hennes familj. Ska bli så spännande att se honom! 4 gången jag blir moster och är faster till 2 små, men det är fortfarande lika speciellt som det var för 10 år sen. Älskade små bebisar! Välkommen till världen du fina lilla påskhare! (Vet inget namn än, blir troligen något annorlunda och gammaldags.)



Stockholm levererade

En helg, en långhelg i våran huvudstad, den helgen som jag längtat som en galning efter. Det kanske blev 0-0 i fotbollsmatchen men FY va lycklig och glad jag var! Allt under helgen var nästan kopplat till gnaget. Men här kommer en hög bilder från helgen!

Innan resan till Stockholm blev det en riktigt god lunch med bästis.

Sen började äventyret - årskortet inhandlades och gjorde mig redo för alla årets matcher!



Klistermärken, ballonger och flygblad, ja allt skulle delas ut för att visa vilket lag som tillhör Stockholm.

Invigde jeans, converse och skinnjackan - allt på samma dag!




PREMIÄR! Humöret var på topp, adrenalinet rusade genom kroppen och bussmottagningen var 
den fetaste någonsin! Så mycket bangaler, skrik, hopp och kärlek.
Matchen var grym likaså. Trots 0-0 levererade publik och spelare. Saknar dock Kenny så jävla mycket.

Någonting jag älskar så är det att åka tunnelbana! Det är så fantastiskt avkopplande för mig!
Lyssna på musik, kolla på alla människor och fina utsikter som bilden ovan vid Alvik. ÄLSKAR!


Avslutade helgen med ett besök hos dessa pojkar. Mina finaste älsklingar! ÅH så underbara.
Vill ha barn så fort jag träffar dessa änglar. Ska vara världens bästa faster till dom!!

Tog min packning och drog hem, så nöjd och glad efter denna fina helg!

Pink friday

Spyr på människor som ska vara vänner som bara finns där när de behöver något eller vill ha något.






Haft en snuskigt dålig dag. Men ett bra avslut med 100 minuters oavbrutet skratt då mamma försöker lära sig sin nya smartphone! Kunde.inte.sluta.skratta. Och med ett eget litet LCHF-påskbord blev magen glad. Var annars hos läkaren och stormade ut från hans kontor, säger väl allt egentligen? Och just nu sitter jag i min studentmössa och studentklänning, in love! Har massa bilder att ladda upp men vet inte var min kamerasladd är.. Det är svårt att leta i ett rum med 0 fungerande lampor. Så nu blir det Nicki Minaj nya skiva på Spotify, spela på mobben och smsa lite. Tjingtjing!


Sneakpeak på the dress.


Mår dåligt.

Every new beginning comes from some other beginning's end


Update

Hockeykvällen: KAOS! 4 mot 3 man på plan och 4-0 till Saik i första period redan. Håller hoppet uppe, evigt trogen.
Glass och mys i soffan: Glassen var slut, jag besviken och sur.
Halsen: Värre än någonsin.

FML.

Svårt att andas

Hockeykväll! Säger allt väl? På med den svarta tjocktröjan och mys framför tvn.

Försökte sova på dagen en stund men vågade inte riktigt somna för min hals är så otroligt svullen, täppt och det gör att jag har jätte svårt att andas. Ville liksom inte dö i sömnen. Men lever gör jag ett tag till iaf. Ska ringa till läkarna imorgon men har inte gjort det tidigare för kommer få som svar "det är ett virus, var hemma och vila bara", det får jag ALLTID som svar. Piss läkare. Lite arg? Jarå. Men nu ska jag köpa lite glass till mig. Kram kram!


Upp och ner, ner och upp

Djurgården ser vi aldrig mer! Hehe..

MÅR PISS. Glad att jag inte åkte på studentkryssningen om jag hade mått så här. Ligger framför tvn och kollar på The bachelor officer and a gentleman, final ju! Följde det programmet varje dag förra veckan då jag låg hemma och sjukade. Och idag är finalen så ska bli kulkul. Annars har jag inte gjort något men tänkte plugga lite. Har dragit på mig träningskläderna fast..jag är ju sjuk men vill så gärna ut. Får bli en promenad med Elsa iaf. Hörs later!



Inspirerande systrar

Så glad och stolt över min syster Mia som tog sin examen i helgen! Hon som kämpat så hårt med det!
Fina fina Mia! Har så härliga systrar(och bror!)

Svart gult

Har insett att det har börjat handla väldigt mycket om AIK i bloggen min. Men ska variera det lite mer, det lovar jag! Nu är jag hemma, hel och ren. Är jävligt trött bara, men har haft en FANTASTISK långhelg i Stockholm som har för mesta dels handlat om gnaget, det har varit sån otrolig helg. Vackert! 

Nu ska jag kolla på en film i min säng, med halstabletter och fortfarande deppig över min hemska sjukdom. Ha en fin kväll! Hörs imorgon, god natt.


Det här gjorde vi i lördags, så grymt! Älskart



Träningsvärk av tifo

Har så mycket träningsvärk, det känns egentligen helt okej eftersom jag inte tränat ordentligt på ett par dagar pga sjukdom. Men tifot igår kändes i mina armar idag, stå och hoppa och skutta på norra kändes som bara den i benen. Får träna upp mig lite mer till den 12e då det smäller åter igen. 

Idag har inte mycket hänt, men ska när som helst åka och mysa med mina favoritpojkar Axel och Harry! Sen drar jag hem och tackar Stockholm för denna gång. Ska bli skönt att få pussa på Elvis igen.

Utmarschen 2012

DÅ KÖR VI!

Nu börjar utmarschen

Det här inlägget skriver jag 10 mars 17.00. Men trots det så kan jag försäkra alla att jag kommer vakna den 1 april och må så underbart bra, jag kommer ge den här dagen mitt hjärta, jag kommer känna glädje från topp till tå från sekunden jag vaknar till sekunden jag somnar. Den här dagen ska jag minnas som en av de bästa dagar i mitt liv. Det kan jag försäkra er. För nu börjar det som jag längtat och väntat på så mycket! IDAG ÄR EN BRA DAG, IDAG ÄR EN MYCKET BRA DAG! Då kör vi - mot Råsunda. Mot den sista premiären på Råsunda, den sista första hemmamatchen. Dagen kommer fyllas med lycka, kärlek, skrik, glädje, sång och massa känslor!




RSS 2.0