Ostmacka med cola

Andreas fick bestämma rubriken kan jag börja med att säga. Haha!
I'm back! Underbar, lugn och skön dag. Jag och älskling var som sagt ensamma hemma och gjorde inget speciellt hela dagen. Har lagat mat, tittat på tv, varit ute med hunden, massa mys med Elvis också och mycket annat.
Vi tittade på idol och sen efter det gick vi upp och la oss ett tag, pratade om det mesta, lite tårar och pussar :* Men sen kom vi ner nu(!!!) Det är liksom nästan tre timmar efter idol slutade, haha..
     Nu sitter Andreas och gör mackor, han är underbar! På söndag är det ju även Göteborg-AIK, fighten om guldet. Då blir det nog att jag, Andreas och Jennifer åker till kusinerna och moster+resten och kollar. Tjocka släkten är ju djurgårdare..
Men nu ska jag äta med älskling! Pussen på er (L)


Andreas, du är den enda.
Och jag lämnar aldrig dig.
Jag älskar dig mer än allt! <3

FF!

Mamma jobbar sent och Bea är hos Elinor. Så det är bara jag och älskling här hemma!
     Veckan som varit:

Fredag-Måndag: Var hemma hos Andreas i Stockholm och gjorde inte så mycket. Var bl.a på AIK-Bajen, underbart! Fick en AIK-filt av bästa <3

Tisdag: Ligga i sängen halva dagen och sen bara massa mys! :*

Onsdag: Akuten ca 14.00-19.00 inte världens roligaste men bästavän kom också och gjorde oss sällskap. Sen köpte vi ton med cola! Helt okej.

Torsdag: Låg och sov jätte länge med missen och älskling. Sen vid 18.00 åkte vi ner till stora staden Enköping. Fikade på Wikmans och köpte ljus för rosa bandet. Sen åkte vi hem vid 20.00 och tittade på rosa bandet galan.

   Vi har även tittat på skräckfilmer varje kväll! Det är ju skräckveckan nu. Men idag blir det väl ta det lugnt hemma osv. Vi ska strax ut med Elsa och sen fixar mat. På söndag är det 3 månader, det firar vi! :)
Men nu ska jag gå och fixa lite :* Pussen! (L)


Jag lämnar dig aldrig någonsin!

Du är min kärlek och du är den enda.
Jag klarar mig inte utan dig,
jag älskar dig mer än vad du anar!
Andreas Svensson, du är min framtid.
<3

you know you're in love when you can't fall
 asleep because reality is finally
 better than your dreams!


Bara massa hat

Just nu är jag grymt ledsen, sur, arg, irriterad. You name it! Men mamma fyller år idag så slänger ett leende på läpparna och säger grattis till mamma! Du är bra, bäst ibland också! :*
     Men iaf, tittar just nu på fotboll som går bra men samtidigt dåligt.
Och igår kväll vill jag inte ens prata om, jag bara hatar er tre. Kan ju aldrig få vara ifred när "x" redan gjort mig tillräckligt. Därför är jag allt dåligt typ. Plus att älskling kommer imorgon och det retar mig att han inte är här nu..
     Fick nya sockor av mormor och dom är så varma och sköna! Men som sagt, mamma fyllde år och därför fikade vi(jag, Bea och mamma) med kladdkaka. Jag är även ganska sugen på den 25e Oktober, AIK-Bajen och allt ju! :* Nästa vecka är ovärd.
Nu ska jag hämta mer kladdkaka, byebye :')


Äcklig dum feber..

Min feber ökar och minskar, ökar och minskar och ökar.. Var i skolan och skrev företagekonomi provet och tog med mig resten av alla böcker hem för att plugga hemma eftersom jag blir hemma imorgon med.
     Har sovit ungefär hela dagen + kvällen. Imorgon ska jag plugga och gör klart lite saker sen ta det lugnt och försöka få bort febern på något sätt.. Nu håller jag på att smsa med älskling(och så saknad han är!!) och tittar lite på "scrubs". Blir väl uppe ganska länge för jag sovit så mycket.
Men nu ska jag fortsätta med det jag gör^^ Pussen på er och ni få ha det bäst och se till att inte bli sjuka! :')


Du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela världen.
Du är den enda för mig, vill aldrig ha någon annan.
Du är den jag älskar och du är världens bästa pojkvän! <3
Du är den jag tror på ordet förevigt med, verkligen (L)


Ont x3

Gaaaash så dåligt man kan må ibland asså! Och hur kallt det har blivit på så kort tid, i morse när jag tog bussen till skolan var det -5! Sjukt ju. Men iaf, ikväll blir det företagsekonomi och geografi pluggande.. Har ingen lust eftersom mitt huvud, hals ungefär hela kroppen inte mår speciellt bra..
    Idag hade vi temadag, drygt och trist. Jag vaknade nyss i sängen och har precis gjort ett bad till mig, så ska ta med mig geografin i badet och plugga där med dete sen fe. Wish me luck typ. Njaae.. Men aah har inget mer att säga så ha det bäst! (L)

     


Du är den enda jag behöver<3

Nu sitter jag med Andreas i soffan och tittar på en film, tror den heter "hemma bäst" eller något liknande. Men just nu hämtar han isbitar till mig, i looove it! Hah, ja.. Idag kom Abbe en stund och sjöng sing star sen har vi väl bara tittat på One tree hill och myst och lyssnat på allt regn som kommit idag.
     Jag har även börjat märka p-staven effekt dvs humörsvängningar för fulla gubbar.. Och tyvärr har väl Andreas också börjat märka det.. Men what to do? (Jennifer kommer ihåg ;D) Nu kommer Andreas tillbaka så ska vara lite social med han och filmen nu :') Btw, vad än rubriken är så är det Andreas som kommer skriva den nu. Puss så länge :*

1/8-09 Lyckligaste, underbaraste, bästa dagen!
Jag kommer aldrig släppa taget om dig, vi vi vi.
Jag lovar dig - förevigt! <3


2 månader och 2 dagar, jag älskar dig.

Ord från Andreas.
     Igår fyllde stora syster Bea år, grattis! Det blev mycket mycket lyckat plus att jag fick en ny mobil och hade bara en lektion så slutade 10.10! Det gillade jag starkt. Så jag var överlycklig ungefär hela dagen.
Under veckan har jag däremot inte mått så bra, svimmade och spydde.. Inte mysigt direkt. Men i måndags var jag och satte in p-staven så hoppas på att jag ska må bättre nu. Senare idag kommer Abbe hit och ska sjunga lite sing star med mig och Andreas, hon och jag fick faktiskt sing star igår, det högsta! Inte illa för en 5åring (snart 6)
      Men jaja, nu ska jag väl vara lite snäll mot älskling<3 Och nu är det ungefär 20 dagar till AIK-Bajen! :) Det kommer bli grymt! Biljetter beställer vi ikväll och då kommer nog ett till inlägg. Men så länge får ni ha det toppen!


                    Andreas Svensson, även fast du är helt knäpp
                    och springer runt och dansar just nu så är du ändå
                     den bästa pojkvännen och jag kommer aldrig 
                  släppa taget om dig, det finns inte ens en tanke om det,
                   Du gör mig lycklig och du får mig att le även när jag 
                  mår som sämst. Jag älskar dig för den du är, och jag vet
                      att min kärlek aldrig kommer försvinna. 
                    Du är den enda för mig, jag älskar dig verkligen! (L)

 


RSS 2.0