Mitt egna lyckopiller!

Igår blev det rätt så sent, inte så speciellt ovanligt för att vara oss, men ändå.
    Vi kom in till stan vid tre ungefär, handlade, åt och handlade ännu mera! Jag fick en 6 månaderspresent i förskott, tack älskling! Och jag köpte älsklings alla hjärtans dag-present och han fick en i förskott. Om två veckor ska jag köpa bästa saken till bästavän också, så det blir bra!
  När vi kom hem igår tog vi ett varmt bad med tända ljus och ansiktsmasker, det var otroligt skönt!
Nu väntar frukost, sen packa och sen in till stan och köpa det sista och sen hem till Enköping. Nu kom frukosten så ha en underbar söndag<3!


Längtar så grymt mycket tills sommaren kommer<3!


Pojkvännen som bloggar :)

Rebecca måste vara världens underbaraste:D Igår fick jag nämligen världens godaste choklad bollar:D de var helt gudomliga:D.
Fick även massage och plåster:D.
Och nu ska man få frukost på sängen:D man har ju bara världens bästa flickvän kan jag säga:D.
Rebecca du är mitt livs kärlek och jag står vid din sida föralltid, du och jag nu och föralltid eller hur?.
 
Rebecca jag älskar dig nu och föralltid<3333

Drömmar är bra, att förverkliga dom är bättre

Nu ligger jag och älskling i sängen och myser, nästan iaf. När jag skrivit klart så ska jag gå och göra lite frukost till oss till How I mer your mother. Sen när vi är klara bär det in mot stan. Vi ska äta på tacobar idag, ska bli mysigt!
     Annars vet jag inte så mycket mer vi ska göra.. Igår somnade vi kanske vid halv två(?). Tittade på How I met your mother i ungefär 1 timme innan vi slocknade.^^ Jag skriver mer när vi är tillbaka och vi får se när det blir. Ha en bra lördag<3!


Älskling.. Du kan väl så länge sätta på himym?
<3


Kissnödig och instängd!

Nu är vi hemma från bion.. Och jag säger bara: HJÄLP!!! Gud va man hoppade till flera gånger, det var en riktigt läskig film! Så jag bestämde att dom andra gångerna vi ska på bio så ska vi gå på komedier. Det får faktiskt Andreas stå ut med som drar med mig på sånt här.. Hoppas på inga mardrömmar iaf, men jag är ju så otroligt lättskrämd också..
    Nu håller älskling på att laga lite makaroner och köttbullar innan vi ska mysa framför en BRA, KOMEDI och sen sova. Sen imorgon bär det av in till stan och handla bl.a hudprodukter, presenter till min älskling och kanske något annat, beror på vad man hittar. Nu ska jag ligga och vänta på maten, tur att man har en underbar pojkvän som fixar! Hörs antingen innan vi ska sova eller imorgon innan vi åker. <3!


<3


Två elefanter balanserade..

..På en liten spindel-tråd, det tyckte dom var så intressant,
så dom gick och hämtade en annan elefant!

Den låten har jag gått runt och haft i hjärnan heeela dagen!
Nu är jag hemma hos älskling. Efter en kort dag i skolan, klippning och fullpackade tåg + tunnelbanor.
Och en liten sovstund också ;] Vi ska strax in till stan och gå på bio, Instängd 2 blir det.
Det snöar för fullt här i Stockholm! Och har fått ansiktsmasker, 5 st faktiskt och sen har vi två söta kuddar här också, en speciell kudde till mig, en nackkudde, det tackar jag för älskling!!
Nu måste jag springa på toaletten, haha. Skriver mer senare ikväll, pussen<3!






Fixat och klart!

Jag har ungefär blivit klar med allt jag måste göra idag, ska bara gå ut med hunden, bada och städa lite. Sen så! Och plugga in glosorna, men det gör jag i badet ;] Imorgon blir det en kort skoldag igen, och sen klippa mig sen tillbaka till idrotten. Sen hem, promenad med vovven, äta lite, tåg till Stockholm.
    Kom också på nu att jag måste börja packa ikväll. Men det går ju snabbt..
Nu tidigare i min dag. Ja, det har varit en dag i skolan men ganska såå skönt eftersom varje litet tillfälle sprang jag och gjorde allt som behövdes. Ingen rast inte! Sen på svenskan tittade vi på en Norsk film och Ken(ovanligt..) skrattade igenom heeela filmen! Haha, sweet. Sen hände väl inegt mer "speciellt" jag gick hem i kylan också, bra gjort! :]
Nu ikväll har jag tittat på tv, fixat lite med datan och fixat en sak till älskling! Vill åka till Stockholm nu, jag älskar Stockholm! Härlig stad, kanske inte världens trevligaste folk men men..^^
    Nu ska jag ut med hunden så hon får göra sina snuskiga behov, haha. Skriver kanske mer ikväll, puss<3!




Får bli en bild på älskling och en på älskling hunden!
Säger bara en sak: Tur att vi inte har kvar den sängen!
<3


Love takes two!

Nu har jag tittat på några hemsidor och är helt bestämd vad Andreas ska få i alla hjärtans dag-present! Däremot 6 månader.. Vet inte!! Får väl försöka komma på något snabbt..
        Idag var det en kort skoldag, slutade 12. Sen pluggade lite, åt och somnade ett par härliga timmar. Hemskt väder, jag som tänkte springa i dag.. För första gången på länge, haha!^^
  Imorgon är det en liten sovmorgon till 10 och sen kämpar igenom skoldagen som slutar vid 15.15! Sen hem, packa lite, ansiktsmask m.m. Det blir bra. Sen på fredag fick jag en klipptid 9.30 och slutar skolan två timmar senare. Inte dåligt. Sen ska jag hem till hunden en timme sen till Stockholm med en underbar helg framför oss!
       Nu ska jag titta på O.C och strax ringer älskling. Vi hörs imorgon, sov gott folket <3!


Efter  första gången jag klippte mig.
Den enda gången jag blivit nöjd faktiskt! ;]


"Jag tror jag är gravid.. med ett spöke"

- Dagens kommentar från Jennifer! Haha!
   Jag och bästavän fikade på Wikman's vid sex, åkte hem till mig och gjorde en jätte god sallad.
Och nu ligger jag i sängen redo för att sova med älskling i telefonen! Sov gott <3!

Blev ett väldigt kort inlägg för jag och Andreas måste sova nu! <3


Min kärlek till dig kommer aldrig försvinna,
Min kärlek till dig är den starkaste,
Min kärlek till dig är förevigt!
Våran kärlek är förevigt <3


Jag vill hoppa, flyga och känna mig fri!

Jag vill hoppa fallskräm!! Jag vet att det är helt sjuukt, men jag har velat det så länge och vill ju fortfarande! Nästa år måste jag få ju..!
     Jag ska möta bästavän på stan sen så ska vi ta en fika på Wikman's :] Mums!^^ Sen får vi se vad som händer. Imorgon kommer det bli mycket plugga och ska ut och springa. Men nu måste jag sluta, pussen<3!


Blev en liten google-bild, har inga bilder här(i skolan!)


Möte med syv - nya beslut

Jag har nyss varit på ett möte med syv. Vi hade mycket att prata om och fick mycket gjort. Jag har nu valt alla kurser m.m som jag skulle gjort och nu hoppas jag att jag får det jag vill! Sen så ska jag träffa henne om några/någon vecka. Allt löser sig såklart!
    Nu har jag kommit hem iaf, har några uppgifter att göra, vila och äta. Det blir perfekt! Senare kommer Jennifer greeeeat!
Imorgon är det en kort skoldag sen ska jag och mamma till biblioteket. Känns som det kommer bli en riktig bra vecka :] Men nu så ska jag vila och smsa lite med älskling <3!


Kladdkaka, mer bilder och en underbar pojkvän!

Jag har kommit på både saker som älskling ska få i alla hjärtans dag-present, i födelsedagspresent och 6 månaders present! Jag är faktiskt lite stolt. Som sagt så är det 6 månader om en vecka och jag är såå lycklig :]
     Nu kom Andreas med både kladdkaka, kameran och lite saft med isbitar. Så snart kommer det ännu fler bilder från förra året. Men det är ju bara att njuuta ;) Haha I know you like it!
Imorgon ska jag träffa syv, både för att välja kurser och prata om Cybergymnasiet. Jag känner mig rätt så taggad och syv är ju så snäll så det är klart det kommer gå bra! Tänker fortfarande på om jag ska/vill/orkar byta eller inte..
    Men nu håller min blåsa på att spricka så jag måste springa till toaletten på direkten! Hehe. jag laddar upp mer bilder och skriver mer efter kladdkakan! Pussen<3!


Klick säger kameran

Nu har jag laddat in ungefär hälften skulle jag chansa på av alla ca 800 bilder på kameran! Haha, hade bilder sen augusti t.o.m! Där ser man ;] Men batteriet dog så resten kommer senare. Men tänkte slänga upp en hel hög med bilder bl.a på mig och Jennifer och kanske någon på Andreas :*
     Har precis kommit in från en promenad med hunden, och efter jag slängt upp bilderna ska jag vila och kanske somnar... Heh, men om någon timme kommer Andreas så jag ska väl gå och möta han :] Nu kommer bilderna <3!

SE OCH NJUUUT!! (klicka på bilderna!)

     
Min kärlek, jag älskar dig Andreas! Släpper aldrig taget



 



     



     


Bästavän, jag hoppas du vet att jag alltid finns här för dig
och jag kommer aldrig lämna dig!
Jert och Bert kämpar tillsammans, genom allt!
Jag älskar dig, min underbara bästavän - min andra halva <3

 
Tack för att ni två finns! Ni gör livet värt att leva, jag gör allt för er. Ni är bäst! (L)
- Jennifer Hellberg och Andreas Svensson!

   

Cut cut cut - Cam cam cam!!!

Jag är i desperat behov av att klippa mitt hår! Hoppas att det finns en tid hos Emilia på Onsdag, *håller tummarna!*
     Jag är nu hemma och pluggar, lagar mat, fixar bilder + alla hjärtans dag present till min älskling och ska även börja med den till bästavän! :] Det blir bra det! Sen kommer min älskling tillbaka ett tag(tills imorgon) och håller mig sällskap sen åker jag till Stockholm över helgen och då blir det fullt ös med saker vi ska göra! Det ser jag mycket fram emot men nu måste jag kolla till min mat och mina uppdrag som jag kommer få varje vecka av Andreas för att jag ska ha något att göra på vardagarna! Det är super faktiskt :) Hörs senare, nu måste jag kolla till katten så inte han smög under soffan och tänker dö! Hah va hemsk jag är, klart han inte dör va..!? Men när jag fixat lite mer skriver jag <3puss!
Dom tre första bilderna på mig med min cam ;)

Efter 1 timmer så är jag här igen!

Kunde inte hålla mig borta så länge ;) Haha!
         Förra veckan höll jag faktiskt på att lägga ner bloggen helt och ta bort den och allt(!!) men vilken tur så gjorde inte jag det. Skulle ändå gjort en ny, hah. Men tänkte be bästavän att ändra designen på min blogg? (a) Det var ju faktiskt den underbaringen som fixade allt det här till mig och startade min blogg efter jag hade sagt under hela våren och i början på sommaren att jag skulle men icke sa nicke! ;]
Nu är jag full av päron och choklad och cola och på det så mår jag illa.. Greeeeat... Min älskling är så underbar så han springer och gör allt jag säger(fast det gör han alltid<3). Nu ska jag sätta på mig morgonrocken och krypa ner i älsklings knä med täcke och massa mys! Ha det underbart för det ska jag ha <3!


Om en vecka...

..Så har det gått ett 6 månader tillsammans med älskling! (Fast på måndag) Ett helt halvår! Det har gått så otroligt fort, men så underbart! Har lite planer faktiskt :*
     Nu sitter jag med min älskling, ofc, i soffan och äter lite choklad och dricker cola. Men egentligen skulle vi äta mackor med han drog fram chokladen först, så gör man inte älskling! Så nu ska jag få skjuts på hans rygg till köket för att göra våra älskade mackor! Sen skriver jag mer senare, <3!



Ska också börja välja kläder till dopet i Mars. Längtar till lite nya kläder :'>


World of our own

Jag sitter här med Andreas och har precis ätit frulle(frukost med andra ord) vi vaknade vid halv tolv kanske men äter inte förän nu hihi! Men Elsa har varit sjuk eller ja hon är lite konstig, men inget mer om det!^^
     Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, vi skulle till Wikman's men får väl se hur det blir med det.. Men annars så längtar jag redan till nästa helg, heh. Har väl inte så mycket mer att säga så vi får höras senare <3!
Slänger upp en liten bild på moi också :]


Varför? Därför..

I veckan har jag inte bloggat så mycket pga min mage, jag har alltså mått för dåligt för att orka. Mår lika dåligt nu med men tar lite tid nu till bloggen. I veckan har jag gått lite i skolan(så mycket jag orkat med) och i torsdags kom min älskling hit. Annars så har inte vi gjort så mycket, vi var barnvakt i fredags mellan 16.30-01.00 men om man får lite pengar och lite tid med småbarnen och älskling så är det inget att klaga på egentligen!
     Idag så gick jag och Andreas upp och ut med Elsa vid fem och det var väl första gången idag jag rörde min feta röv ur sängen, hah! Och eftersom jag har världens underbaraste pojkvän fick jag frukost på sängen också.
Men nu till nuet;
    Vi(egentligen bara baby) skulle göra mackor och jag vill ju ha ost och gurka på mina mackor och mysigt som det var så hittade vi en död mosad humla på gurkan, hur mysigt är det liksom..?! Och Elsa(hunden) har en stor knöl på halsen, får hoppas att det inte är något farligt bara. Men nu ska jag äta min mackor med mosad humla på. Mmm.. Såå gott ;) Skriver mer imorgon på "morgonen" <3!


                     Saknar min bästavän! (L)


       Jag älskar dig! <3


Jag vet vad jag vill

Idag/ikväll ska jag plugga företagsekonomi. Sen imorgon är det prov, går bara till 12 imorgon. Jag klagar inte! Och sen i helgen ska jag börja välja kurser osv. Det blir nog bra. Men nästa tisdag ska jag åka till Stockholm och titta där. Mer om det senare.
     Nu ligger jag och tittar på tv, har varit ute med Elsa och lekt i snön med henne i nästan två timmar idag!! Nu ska jag nog fixa något mer att äta. Sen får vi väl höras senare eller snart, we'll see ;] PUSS!


Jag flyger utan vingar så fort jag tänker på dig, oss, vi!

Nu har jag precis lagt mig i sängen med Elvis bredvid mig som håller på och gör sig snygg(slickar och biter sig själv.. sånt som katter gör!) Vi ska strax sätta på Sex and the city på datan och kolla innan vi somnar för natten. Har sovmorgon imorgon men tänkte hinna med att ta ett varmt bad på morgonen innan alla kurser. Har nu ikväll, så här sista minuten, bestämt vilka kurser jag ska kolla på imorgon!
   Har också hunnit med att prata med min älskling nu ikväll. Ska ringa han i slutet av filmen också, alltid lika mysigt och underbart att höra hans röst som det sista innan man somnar in för natten! :) Men nu  ska jag och katten sätta på SATC, btw så längtar jag tills den nya kommer!! Woho. Vi hörs imorgon, sov gott <3!


Ett litet bra Sex and the city citat; 
"I like to have my money where I can see them - In the closet!"


Ingen är som dig.
- Min kärlek, nu och förevigt!<3

 

 

 


Ibland vet jag inte vad jag gör för att förtjäna en sån underbar människa som dig.

Helt otroligt..! När jag vaknade upp imorse var min mage väldigt arg på mig och det blev inte bättre heller.. Men jag tänkte att det är inte sån jobbig dag idag, tre lektioner och ganska roliga också men tyvärr så klarade jag inte ens att gå till skolan.. Såå typiskt. Och just nu har det bara blivit värre. Men imorgon blir det skola och ska då få höra lite om alla kurser och sånt som vi måste välja innan Februari. Det blir nog bra!
    Annars så kommer det bli en bra vecka;
Tisd: Kurs-info. Slutar vid 14. Sen plugga.
Onsd: Går till 12, utvecklingssamtal, "spakväll"
Torsd: Älskling kommer, inget plugg som jag vet om.
Fred: Slutar 11.30 sen på kvällen ska jag och min älskling vara barnvakt! Sen helg! :)

Nu ska jag nog försöka äta något, kanske titta på någon film, vila och vänta på att mamma kommer hem! Skriver mer senare, pussen <3!


Bild från sommar-09 på grönan.
Sara, du var jätte duktig igår. Vet att du inte kan läsa det här
men Jennifer kan alltid hälsa det ;)
<3


Bullar som rullar!

Först vill jag bara säga grattis och tacka bästavän för tre dunderbara år! Och till dom som kommer ofc.
     Idag har jag inte haft tid att blogga, jag och min älskling har kollat på dansuppvisning och sen fikat/ätit middag med Jennifer. Det har varit jätte trevligt! Imorgon är det dags för skola igen, börjar 09.50 och slutar lite efter två någon gång. Känns som det kommer bli en ganska så lugn och skön vecka som kommer. Hoppas bara att det inte blir för mycket plugg.. Heh!
Men när som helst är det väl dags för att gå upp och lägga sig med älskling. Jag har börjat gäspa nu så han ska väl få slippa bära upp mig ikväll ;)
    Slänger upp några bilder som jag och Andreas tog igår, vi hörs imorgon på morgonen eller efter skolan. Ha det bra <3!


Du är mitt livs stora kärlek, jag tror på oss och jag tror på vårat förevigt!
Jag kommer aldrig släppa taget, jag älskar dig mest.
Inte ett du, inte ett jag, bara ett vi - förevigt!

 

 

 


För varje vecka som går blir det mer och mer speciellt

Idag gick jag och älskling upp vid halv två ungefär och åt frukost, tittade på tv och hade det riktigt mysigt. Sen fixade vi och efter det gick vi på en härlig promenad och kom in vid 19.00 ungefär och då var det dags för tacos. Efter det har vi bara tittat på tv, ätit godis och haft det jätte mysigt! Imorgon(17 Januari) har jag känt bästavän i 3år!! Helt sjukt, tiden har gått så snabbt!
     Men nu sitter jag här med min älskling bredvid och vi tittar på en skräckfilm(ofc..!?) hm.. Det är väl ganska så äcklig men jag klarar mig med han :')
Imorgon hoppas jag att få träffa bästavän och ta en lunch/fika med henne och kanske titta på dansuppvisningen på Joar. Så länge får ni ha det bra så hörs vi imorgon bitti(haha typ vid ett..) <3!
       Andreas Svensson, för varje lördag som går så blir min kärlek till dig större och starkare. Förö lördagen den 1Augusti var den lyckligaste dagen i mitt liv! Därför är varje lördag speciell och jag blir lyckligare. Och jag viil att du ska veta att du är den enda för mig, jag älskar dig och jag kommer aldrig lämna dig! 


Oavsett vad som än händer, så finns jag alltid här för dig bästavän!
 Jag älskar dig och står alltid vid din sida,
 du ska aldrig tveka! <3


Friday, I'm in love!

Sista skoldagen innan en underbar helg kommer, idag går jag bara till 10.10 och sen en hälsokontroll hos skolsköterskan. Det blir nog finfint! Sen kommer jag ju hem till min sötnos också, ännu mer någonting att se fram emot! :)
     Nu ska jag springa ut till bilen och tänkte hjälpa mamma, pussen! Ha en underbar fredag! <3



Rebecca du är mitt allt

Rebecca håller på och fixar mackor:D Hon är ju bara underbar:D
Hon är den flickvän man vill ha kvar hela livet, gifta sig med och bara leva ut livet med.
Hon kan få vilket mörker som helst att bli ljust, och hon står kvar vid min sida trots allt det dåliga med min bakgrund så lämnar hon mig inte, hon accepterar mig för den jag och de val jag gör.
Hon dömer mig inte utan står och säger de mest otroliga sakerna till mig som får mig att känna mig speciell på alla sätt.
Jag älskar Rebecca Lundevall och jag ska gifta mig med henne.
 Jag kommer aldrig lämna henne eller såra henne för hon är mitt liv.
Nu och föralltid älskling babygirl<333

Våran kärlek får världen att snurra

Min baby och jag låg och sov i någon timme och vaknde upp till lite mat. Och idag har det varit en riktig skön skoldag, och imorgon blir det bara bättre! Har även en/egentligen två till bästavän <3! Nu tittar vi på tv, och älskling har tjockisen(även kallad hund) i sitt knä. Slänger upp lite bilder som jag tog medans Andreas sov, heh..  
       Jag hoppas han inte blir sur :$ Pussen, hörs senare ikväll :*
P.S. Lägg märke till den ursnygga tröjan som jag fick av Bästavän i somras!



Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre - och alltid blir bättre.


Kärleken får det hårdaste hjärta att mjukna.<3

Tvivla aldrig på min kärlek till dig!

Kvällen har varit helt underbar, lugn och skön med massa mys med älskling! Svante gjorde även oss sällskap så vi "lanade"=spelade massor av Bolibompa spel, hell yeah! ;)
    Nu har jag och Andreas ätit lite mackor och tittar just nu på Scrubs på tvn. Jag tror jag inte att jag har varit så här lycklig på länge, känner sån enorm glädje bara att sitta bredvid eller bara att kolla på Andreas. Jag tror på oss och jag vet att det är förevigt!

Och imorgon är det dags för skola igen då. Har nog inget speciellt att plugga mer den här veckan, skönt. Men i helgen blir det lite plugg. Sen ska jag försöka prata med Jennifer om vi kan träffas på söndag och fika eller så? :') Det är ju liksom 3 år för oss på söndag, hell yeah baby!!
    Nu måste jag mysa med min älskling för blir så sugen att krama så hårt jag kan eller iaf försöka krama så hårt jag kan tills han gå sönder för jag älskar han så mycket! (L) Hörs senare darlings!



Magen pratar med mig

Är så otroligt hungrig! Men maten står i ungen och älskling hjälper till som om han är min hemmafru, haha men underbar är gubben. 
    Jag kom hem vid 10.30 idag och däckade nästan direkt sen vid 12 blev jag chockad(!!!) för då kom älskling och överraskade mig, nyvaken var jag med lyckligaste på länge. Även fast det inet märktes.. Men lycklig är ordet! Nu har väl mest han lagat mat och fixat, men jag måste iaf hjälpa till lite så ska springa ut till köket nu. Måste ju alltid försöka vara så bra en flickvän kan vara :) Pussen på er så hörs vi senare idag,



Känner mig som en clown..

Exakt, känner mig som en clown, som att jag bara har någon mask på mig på dagen och när jag är hemma eller med Andreas eller med Jennifer så kommer masken av och jag är som jag verkligen är.
      Nog om det va, jag har pluggat ett bra tag nu och har fått en enorm huvudvärk och känner mig helt konstig i kroppen.. Ogillar starkt! Imorgon får vi se hur det går, jag slutar 11 så det blir inte så jätte jobbigt iaf som tur är. Sen när jag kommer hem blir det ett skönt bad och fortsätta läsa boken som ska vara utläst tills på tisd.
     Annars idag hände inget speciellt, men när jag gick till skolan vid halv ett ungefär så började mitt hår bli till is, även fast det inte var så himla kallt ute. Jag gillar verkligen inte det här vädret.. Vill ha sommar!!
Nu ska jag väl ringa Andreas, prata lite med han och somna till en ny kort och skön skoldag imorgon. Juste! (Andreas) Vi ska på dop, (Axels) den 13 mars! Suit up älskling, nejdå.. Haha! Men nu blir det slut på skrivandet. Sleep well ;]

Den söta underbara Axel! <3



Det är ni som vet hur insidan ser ut. Tack för att ni finns, jag älskar er mer än någonting annat!

Tillbaka till det vanliga livet..?

Som sagt, idag var det dags för skola. Men självklart var våran lärare sjuk så istället för att börja 08.45 börjar vi 13.05.. Typiskt?! Kunde legat och sovit nu ju.. Men men, det är väl bättre att vara upp nu eller..
    Sen har vi engelska och sen slutar jag 14.15 och imorgon slutar jag 11.50, inte illa.
Just nu sitter jag och tittar på tv med Elsa(hunden^^) alltid lika myspys :* Nu ska jag nog fixa lite att äta, pussen! :*


Kärlek på riktigt

Känslorna bakom dom osagda orden, det är dom man vill höra.
Dom små speciella sakerna, dom vill man känna, höra, få och veta att dom aldrig flyger iväg.
När man berättar allt för varandra, även dom dåligt sakerna, då kan man äntligen lita på den personen till fullt.
    Och på det sättet jag litar, älskar och tror på oss är helt otroligt och fantiastiskt!
Även fast man inte alltid får höra bara bra saker så kan bara kärlek bli starkare och bättre så länge man litar
 och tror på det. Så när man väl vet att det är tillräckligt starkt då håller det.
Och även fast man är rädd och orolig för att satsa till 100 så gör man det,
 om man har någon bredvid en hela vägen.
Den där speciella känslan får ta över allt det läskiga och då kan man bara vara. 
     Jag älskar dig förevigt, och jag vet att tillsammans med våran kärlek så är det starkt och vi klarar nog vad som helst. Tillsammans med dig är jag säkert, trygg och världens lyckligaste!
Det här får aldrig ta slut.
Det är kärlek på riktigt.
Du är min kärlek på riktigt förevigt!
Andreas Svensson, du är min livs stora kärlek, på riktigt!<3





Nattmys med bästa

Har precis tittat på en konstig skräckfilm med Andreas, mysigt men har grymt ont i min axel.. Hmm.. Men tur har man som har en underbar pojkvän som hjälper en! Just nu håller underbaringen på att göra mackor till oss.
      Och som ni hört tidigare så är vi ensamma hemma imorgon och på söndag, så skönt! Men nu blir det bara mys och annat underbart med älskling :') Ni får ha det grymt medans jag har det bättre än bäst :*


Bilder från sum-09 med bästavän, underbart! Jag finns alltid här för dig och jag älskar dig! <3


JAG ÄR GLAD!!!

Efter mycket städande och ett varmt bad så kom älskling hit och fick en present, jag älskar dig enormt mest! Och jag blev överlycklig över den, även fast jag känner mig skyldig att köpa en till han nu!
     Men mamma kommer om en halvtimme så ska vi åka och köpa 100kg godis, hihi.. Så ska fixa mig nu, pussen på er! :*



Dammråttorna ska bort!

     Dags för städning innan Andreas kommer, okej han kommer om ungefär 3 timmar, men bättre att ha tid på sig än att stressa. Och imorgon och på söndag är vi ensamma här hemma, härligt!
Måste nog sätta igång nu om jag ska få något gjort.. <3!


Tur att man har en snygg syster, hah! ;)

Idag/imorgon?

Imorgon så kommer det bilder från året som varit, känns som ett riktigt guldår! Jag kan bara önska och hoppas att 2010 blir minst lika underbart! Ni får se mera imorgon, kanske lägger upp två - tre bilder nu.
    Sleep well! :)    {inte i ordning från jan-dec, men lev med det! ;)

Jag blev faster till lilla Axel den 5e November! Så söt, jag är en riktigt stolt faster! {blir moster igen snart i år!


Klassresa, slutade nian, cabaré och mycket mer galet med bästavän och 9e. Ni alla är grymma! <3


Ölandsresan med Bea, mamma och Jennifer. Det blev minnen, helt underbart.


Träffade Andreas 13 Juli och sen 1 Augusti blev det vi och så är det än idag!
Jag älskar dig <3

Bloggen och 2010..

Jag som hade nyårslöfte att börja blogga mer 2010, det har nu gått en vecka och inte ett enda inlägg.. Men får väl lov att blogga mer från och med nu!
      Födelsedag, jul, nyår osv, hela julen har varit underbar! Orkar ju inte skriva allt som hänt, har varit med min älskling så mycket som går(= varje dag! ;>) Julen firade vi i Enköping och nyår i Stockholm, det blev väldigt lyckat! Fick en data också, överlycklig för det :* Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, så ha det underbart och så skriver jag mer imorgon när Andreas kommer.


På nyårsdagen tog jag och älskling en lugn och skön "vilodag". Låg i sängen hela dagen, badade varm skumbad + ansiktsmasker och hårinpackning.
Jag älskar dig mer än någonting annat Andreas Svensson! (L)


RSS 2.0