Happy new year

GOTT NYTT ÅR!!!

Nu firar nog alla in det nya året med dom man älskar, det är bra för 2011 kommer bli ett riktigt bra år! Fira in året som man vill att året ska bli, jag vill ha ett lycklig, romantiskt år tillsammans med min Andreas. Därför firar jag och Andreas in 2011 tillsammans som han har planerat, jag vet ingenting ännu(30/12 skrivs detta inlägg) men jag är säker på att han kommer lyckas så bra. Ha ett bra nyår, och ännu en gång - Gott nytt år gott folk!






Jag och Andreas stod på balkongen med tomtebloss och lekte.


Julafton

Några bilder från julafton. Hade en riktigt bra, alla var glada, jultomten kom och barnen trodde att tomten var Mia, en av mina syskon.



Trollungen Axel var i centrum mesta dels av kvällen.

Sen tog min systerdotter över kameran och här är några bilder 7åringen tog:




Titta in sötnosen Axel! Och min snygga pojkvän och syster..!

Sen fick jag ta över för då kom..;







Hoppas ni fick en bra jul och en härlig fortsättning!


My winterland



Gråa hjärtan

En julklapp jag fick av min kära syster var en härligt varm och fin stickad tröja från Rut m.fl. Den är vit, gräddvit med gråa hjärtan, lång och inte för tight! Perfekt att mysa i.


Beach 2011

Ett tips: Kolla in H&M's hemsida om ni inte fått katalogen.

Det finns otroligt fina kläder till våren och sommaren. Här är lite grejer till beach 2011!


Röda bikini ska jag verkligen ha! Den översta underdelen är mindre än "vanliga"
underdelar så satte dit en vanlig också.
En mönstrad trekants-bikini kommer jag också vilja ha så denna är perfekt!
Djurmönstrad sjal
Svart frans-väska
Rosa/svart sjal med hjärtan
Färgglatt armband!


Veckorevyn

God morgon för oss, vaknade runt ett. Har en hals som är jätte svullen och tjock... Min medicin gör det inte bättre heller..
Idag åker vi tillbaka till Stockolm, mamma skjutsar oss med några julklappar som är för tunga. Imorgon är det som sagt Andreas som planerar dagen och gör nyår till det bästa hitills! Idag har vi inga andra planer än att komma hem, ta det lugnt och bli friska. Nu ska jag läsa nya Veckorevyn!


Mellandagsrea kap!

När jag och Andreas gick upp till Vällingby så var Top shop det stället mitt hjärta ville till. Samma sak när vi var inne i Stockholms innerstad. Top shop utser jag som det bästa affären när det mellandagsrean, nästan hela butiken var rea. Riktigt bra priser men det som fångade min blick var alla smycken. Köpte ett armband och ett halsband, riktiga kap!! Here you go.




Armbandet kostade 30kr.



Halsbandet kostade 50kr.


Elvis, Elsa, Andreas och jag

Jag har precis gjort 8 tidsinställda inlägg som kommer framöver. Jag har också suttit och kollat i H&M's katalog med vår/sommarkläder och bikini m.m. Känns konstigt att kolla på såna kläder nu men snart är väl det dags också. Nu sitter hunden, Andreas, Elvis och jag i soffan, i den ordningen också. Vi ska väl gå och lägga oss nu, hörs imorgon då. God natt på er!


Elvis är min lilla älskling, har haft honom i 9 år. Han är den absolut mysigaste katten som jag vet.
Många säger så.
Han verkligen kramar om mig när jag håller i honom, jag ska visa bild på det när jag har!


Julklappar

Här är några av mina julklappar jag fick. Resten kommer upp i ett annat inlägg.

Sofi Fahrman's bok Elsas Värld. Har läst 10 kapitel redan, sååå bra!
Har läst första boken och längtar redan till den tredje!

Världens mysigaste tofflor!

Värmeskydd och otroligt bra hårborste


Hårfön. Jätte bra, lite och smidig!


Body lotion och parfym från Make up store. Luktar så gott!!


Visar lite senare

Fan, vi har inget internet i Stockholm... SURT! Riktigt illa faktiskt... Men bloggar idag, imorgon och gör tidsinställda under tiden vi stannar där. Vi har haft jätte mysigt idag, igår var Andreas sjuk och spydde. Men vi gick iaf upp till Vällingby och handlade lite smått och gott. Visar lite senare. Har också tagit kort på några julklappar jag fått. Visar lite senare. Nyårsplaner då? Dags att planera va? Ja, i mitt och Andreas fall så fixar han nyårsplanerna. Medan jag har 3 dagar nästa år att planera, Alla hjärtans dag, Andreas födelsedag och våran 2 årsdag. Har börjat i smyg..!


INGA pussar för Andreas ikväll när han precis hånglat med hunden...


Barnbarn till mamma från mig!

Hej. Har kommit hem precis, träffade nog världens bästa läkare! Han var glad, skämtsam och rolig. Jätte kul att vara hos honom till han sa att akuten måste skära i mig... Fast slipper det och fick penicillin i 10 dagar. Fast nu funkar inte min p-stav och jobbet den gör... Kanska ska ge mamma ett barnbarn då? Nej, inte dags än! Men skönt att det blir penicillin istället, men när vi kom till apoteket var tabletterna waaay to big for me! Jag har svårt att svälja tabletter så sa ett rakt nej till dom. Så nu får jag flytande istället, blir bättre.

Är glad att allt gick hyfsat bra ändå. Nu ska jag och Andreas packa våra väskor, äta med mamma och sen bege oss till Stockholm, ÄNTLIGEN!


Sol och snö

Det var riktigt skönt att sova ut idag! Fast vaknade med jätte ont i halsen och jag trodde att det skulle gå över efter en varm oboy men nej nej. Ska till en läkare vid tre och sen åker vi till Stockholm. Kommer troligen inte blogga något innan Stockholm förutom ett inställt om vad jag troligen kommer beställa idag. Lite smycken.

Idag är det en perfekt vinterdag enligt mig, många storbloggare har skrivit att dom inte gillar vintern, att det är kallt och trist. Jag är motsatten! Jag älskar vintern, speciellt dagar som idag, solen lyser lätt och lagom, snöflingor från himlen och lagom kallt. Mys!


Romantik

Älskling mår bättre men han har feber, det gör så ont i mig att se honom så här..

Jag köpte cola till oss, avslagen till honom och med isbitar till mig. Sen en chokladask och lite djungelvrål. Vi ska upp till sängen strax och kolla på någon romantisk film. Mysigt och hoppas att min prins mår bättre imorgon, min älskade!


Tre bebisar

Asså... Dagen har varit riktigt lång, känns som jag öppnade ögonen imorse klockan sju.. Men vaknade ett, tog hand om älsklingen, mig själv, hunden, katten. Mest av allt har Andreas, mig själv och Elsa(hunden) kommit i första hand. Har hämtat vatten, bäddat in, sjungit, kramat, gosat och pratat med Andreas. Med mig själv så har jag ätit, duschat, städat osv. Med Elsa så måste jag ut och gå, leka och busa med henne. Jag har knappt hunnit  med att äta, nyss började jag skaka för har inte ätit på så länge. Slängde i mig knäck och en macka och nu ska jag ut med Elsa och sen handla. Det är som om jag har tre bebisar att hålla redo på, pyssla om och ta hand om.. Jobbigt och krävande.

Vi åker till Stockholm imorgon runt lunch, på tisdag har jag några överraskningar till Andreas om han mår bra. Då ska vi ju också ut på rean, om det finns något kvar. We'll see!


Sale!

Asos.com har rea som tusan, riktigt härliga saker har jag hittat där. Och priset är lågt, riktigt lågt och plaggen är galet snygga! Har tittat framför allt på smycken. Halsband mest. Here you go!


Den första och den sista är mina favisar!


Jul outfit


Det här hade jag på mig på julavslutningen i skolan.
Klänning och halsbandet hade jag på julafton också men en svart kofta istället för kavaj.

Klänning är från Rare Fashion/Nelly.com
Halsbandet från Indiska
Svarta koftan från Monki (inte med på bilden)


Allt jag önskat

Hej. Idag är jag ganska dyster, Andreas har spytt mesta dels av natten och haft det jätte jobbigt. Jag har gjort mitt bästa för att hjälpa men känns som ingenting har hjälpt. Just nu ligger han och sover i sängen, känns bra att han får lite sömn. Vi får se om vi åker till lägenheten i Stockholm eller om vi stannar här. Han sa till mig att han mår bättre nu så jag hoppas på att vi åker.

Snart ska jag börja ta kort på alla julklappar jag fått, är jätte nöjd med julen. Blev mer och bättre än vad jag önskat! Kommer bilder senare.


Dålig bild från Lucia-firande i kyrkan


Hjälplös

Tidigare skrev jag att flera i min familj och släkt har blivit magsjuka och spytt efter julbordet och maten igår. Min mamma och jag är dom enda i huset som inte blivit sjuka än. Min älskade Andreas spyr hit och dit känns det som, jag känner mig så hjälplös som inte kan hjälpa honom på något sätt.. Har tagit fram en hink och vatten, nu ligger vi båda i soffan och tittar på Men in black 2. Jag hoppas verkligen han blir bättre, hatar att inte kunna hjälpa till. Ser han springa fram och tillbaka och jag bara sitter här...

Imorgon om han mår bättre så åker vi till Stockholm, jag är super laddad inför mellandagsrean på måndag! Och imorgon ska jag ta kort på alla julklappar.


Vill ju se det här leendet istället för det ledsna ansiktet jag ser nu.


Bling bling


Dom tre ringarna är från have2have.se
Örhängen från Gina Tricot.

Mina favoriter: Rosa/lila runda ringen och rosa fjäderörhängen


Magsjuk eller icke

Det värsta jag var med om i år var när jag spydde, magsjuka. Det är bland det värsta jag mått under hela mitt liv också. Det var riktigt hemsk så det går inte att beskriva. Efter julbordet, all mat och dryck så lyckades hitills 4 personer i släkten spy, en av dom är min syster. Ingen vet riktigt vad som gjorde dom sjuka heller så det är svårt... Nyss så åt jag och älskling mat och känner mig lite illamående nu, hoppas bara att det är för att jag är mätt. Vill inte spy och orkar verkligen inte det just nu. Jag ska vila lite, hoppas på att jag mår bättre.. Har blivit ompysslad av min ängel hela dagen, så mysigt och underbart. Snart - fotbad!


Juldagen

Juldagen till ära! Sov så otroligt bra inatt, ett nytt tjockt täcke och två nya underbart sköna kuddar och älskling och katten bredvid mig. Perfekt natt, sen vaknade jag imorse av att Andreas kom och ropade att jag skulle vakna, då trodde jag klockan var runt åtta på morgonen men klockan var två på dagen... Jag bad om att få ligga kvar och sova men han sa att det väntade något på mig nere, så gick ner med tuuunga steg och nere på bordet framför tvn var det fullt med mysig frukost. Blev jätte glad! Är fortfarande lite trott och seg så tänkte gå ner till ica och köpa något gott till oss, men det är juldag och det betyder att nästan alla affärer är stängda.. Men fick 1kg godis av min kusin igår, fast bara surisar. Men det får duga!


Smycken

Inför mellandagsrean så ska jag skriva en köplista på saker som jag behöver, ett exempel på det är smycken, fick ett jätte vackert smyckesträd av Andreas så nu behövs lite mer smycken till det. Här är favoriter från Bik bok och H&M.


Armband från Bik bok
Dom tre första halsbanden från Bik bok
Halsband och ringar från H&M


Twister

Nu är vi hemma och är helt slut. Vid klockan sju höll jag på att somna för jag var så trött och slut, men vi körde Twister med barnen och vaknade till av allt skratt! Riktigt bra julafton har jag haft, så glad och lycklig just nu! På måndag ska jag och älskling ut i Stockholm på mellandagsrean, fram till onsdag kämpar vi på. Ska bli kul sen är det nyår om en vecka, läskigt. Hoppas ni haft en bra jul! Kram.

Fotspa

Sitter med fötterna i fotbadet som jag, mamma och Bea fick av Andreas i julklapp. Det är massage, bubblor och uppvärmning, hur skönt låter inte det? Och så har jag min chokladansiktsmask jag fick av Jennifer i ansiktet och noblesse asken bredvid mig. Perfekt.

Den bästa julklappen jag har köpt är till Andreas, han fick den imorse och blev jätte glad! Det var perfekt och jag blev så glad av att se hans reaktion. Det han fick var ett ps3 spel, Fall out New Vegas. Det var värt varenda öre för att se det där leendet! Ha en fortsatt bra jul.


Just nu!


Julafton

God jul!!! Har öppnat alla julklappar redan, tradition att göra det med bara närmaste familjen på morgonen för oss. Sen vid två åker vi till min moster där den mesta av släkten är, äter, kollar på Kalle, fikar, öppnar julklappar, myser och har jätte trevligt. Älskar verkligen julafton och allt med julen!

Jag har fått(inte allt men lite av sakerna): Kuddar till min säng, Tove Styrke's skiva, smyckesträd, parfym och body lotion från Make up store, noblesse ask, hårborste och värmeskydd, ram, smink, fotoalbum, Elsas Värld, tofflor, hårfön. Är jätte nöjd och glad! Hoppas ni får en bra julafton, hörs ikväll eller imorgon. Puss och kram!


Julen är här

Dålig uppdatering för jag har handlat sista julklapparna idag för har inte haft råd innan min födelsedag, bra att fylla år innan jul! Köpte en stavmixer till mamma och en sak till Andreas och en till Bea, kan inte skriva vad för dom läser nog..! Men nu är alla klappar klara, det är skönt och laddar tills imorgon med jätte goda knäck! Jag älskar verkligen julen, mysigt och dom flesta är glada! Nu ska vi mysa i soffan och kolla på The Holiday om en timme.


Skärp er..

Min dag har varit riktigt riktigt bra! Fått allt jag velat ha och lite till. Jätte fina saker som jag blev jätte glad över, speciellt högtalarna, dom är sååå bra!

När jag och Andreas satte oss och kollade hur det gick i Derbyt som var ikväll blev jag/vi chockade, besvikna och lite ledsna. AIK förlorade men det var inte det som gjorde mig chockad. För AIK vann båda derbyna som var tidigare i år. Det som gjorde mig chockad och allt var hela Globen, föräldrar och barn sprang därifrån för allt som hände. Jag verkligen hatar när matcher som verkligen är värda att se förstörs av klacken och supportrarna. Speciellt AIKs klack, samma sak gäller på fotbollsmatcher. I år var det första gången jag var nära ett riktigt fotbollsbråk och det var mellan AIK och AIK, alltså supportrar. Det hatar jag, fattar inte hur man kan slåss och göra illa en annan person för att man inte tycker lika men ändå hejar på samma lag, vill samma sak förutom på en liten sak. Det är sjuk. Jag brukar försvara AIK, supportrar och lag men inte i såna här tillfällen. Det förstör matchen och framtida matcher för lagen, klacken, supportrar och dom allra flesta... Riktigt tråkigt.. Men annars så har min dag varit underbar!

Nu ska vi se på någon mysig film och sova, puss!


Det här är lycka.


Urban Expression

Nu är jag säkert upptagen med mitt födelsedagsfirande så gjorde ett tidsinställt igår. Visa ju en väska då, men hittade också en billigare variant, tycker den var riktigt snygg också.

Från Urban Expression, Marilyn heter väskans modell och priset ligger på 639kr. Från Nelly den också!


Presenter i förväg

Här får ni se mina presenter av Jennifer, blev så otroligt glad. Jätte fina och jätte bra, ska använda nästan allt imorgon! Är så lycklig!


Glas/ljuslykta. Helt otroligt fin, vet exakt hur jag ska ha den!

Och vad för fint i denna låda?..

Badsvamp, i rosa också!

Chokladansiktsmask

Lotion

Nagellack, så otroligt vacker rosa färg!

Tack så mycket Jennifer, perfekt!


Min dag!

Ingen vanlig dag idag för den 22 december kommer alltid vara min födelsedag!! Jag är så jävla glad över mina nya högtalare, exakt lite som dom jag fick förra året fast större och bättre! Så jävla bra, sticker och lyssnar igenom Rihannas skiva, har inte vågat eftersom alla sagt att den är så bra så har haft stora hopp på den, lite för stora. Men nu vågade jag och den är grym!! Tänk om man skulle åka och se henne nästa år... Faktiskt en riktig dröm!..

Har fått högtalare, en jätte fin tröja, rökelser med olika dofter, låda till min hylla, läppstift, tights, röda stenar, pengar till en resväska och lite annat. Får mera saker ikväll av släkten, ska bli jätte roligt. Imorgon ska jag handla julklappar, dom sista!


Ändrade planer

Jag gick ut med Elsa, skulle möta Andreas. Både jag och Elsa var glada över att vara ute och möta våran favorit. Jag fick sms av Andreas att bussen gick otroligt segt, jag fortsatte gå tills Elsa började halta, hoppa på tre ben och skaka. Så jag gick hem med henne och ringde Andreas, frågade var han var och inte så nära... Så han bad mig stanna hemma, så jag sitter här och väntar. Sen ska vi krypa ner i en varm säng med varma täcken och våran kroppsvärme, kärlek liksom. Åh kom baby!!


Ett år äldre

Nu borde Andreas vara på bussen till Enköping. Fick ett grattis-sms 00.01 av honom, så underbar och fantastisk han är!Är så lycklig just nu! Kvart i ett, alltså om en kvart, ska jag ta Elsa i kopplet och gå ut och möta honom. Han vet dock inget och ska inget säga, överraskning. Ska ta med halsduk och vantar, för han har smsat och sagt att han fryser, mitt hjärta.

Ja, nu är man ett år äldre. 17 år, vilken tråkigt ålder att fylla va..?


Idag(22/12) är det också derby, på min födelsedag och allt. AIK borde ju vinna bara för att..


Beiga koftor

Kollade in Top shop, otroligt fina koftor. Speciellt beiga, har letat efter någon beige. Ska kika in där nästa gång jag är hos Andreas!


Mina favoriter är den andra och sista!


Jag vill ha en riktigt jul

God kväll på er. Farmor och farfar kom hit, fikade och pratade lite. Dom stannade i lite mer än en timme, sen åt jag middag. När vi var mätta fixade jag och mamma våran julgran, en riktig i år. Sen satt vi och tittade på Ung och bortskämd, Daniel vann, han var våran favorit så vi blev nöjda. Om två timmar kommer min älskade prins, så ska försöka hålla mig vaken tills dess.

Imorgon väntar en fartfylld dag. Nu väntar nyheter och sedan lite serier. Snart kommer bilder på mina första presenter!


Min klass idag, så fina!


Sandqvist

Sandqvist heter märket, Emma heter modellen på väskan, 1295kr är priset. Sorten jag vill ha är svart, gillar svara väskor, men det finns även i blått med brunt. Ska leta på mellandagsrean om det finns någon väska för mig, klippte sönder den jag har...


Ingen vila

Nu har jag jullov! Men det betyder inte att jag kommer hem och lägger mig och vilar, utan städning! Har tittat lite internet innan och laddat in mina bilder, ska visa er när jag tar min "rast". Inatt, runt tolv, kommer Andreas också. Känns så konstigt att sova själv tycker jag.. Jag tycker inte om det!

Har hittat den perfekta väskan, enligt mig själv och mina behov. Från Nelly.com och kostar några hundralappar över 1000 kr, 1200kr tror jag... Ska visa strax.

Jullov om 3

Fick ett sms av Ken för ett tag sen. Det stod "grattis gullet!", tänkte -vad händer idag? Så kom jag på att han tänkte på min födelsedag, gulligt men fel dag..!

Iaf, ligger duschad i sängen, katten och datan är mina vänner här. Spotify är på och jullovet kommer om 3 timmar ungefär. Blir fika med klassen, det är nog allt vi ska göra faktiskt. Sen åkte jag hem och städar och fixar till farmor, farfar och t.o.m. Jennifer kommer. Vi skulle vara fina i skolan idag, typ klänning.. Men jag vill inte direkt ha min nya och sen har jag bara somriga. Vet inte riktigt vad jag ska slänga på mig. Men har 1½ timme på mig innan det är dags att bege sig till bussen. Hörs efteråt.


Klassen innan sommarlovet


Bästisar

Hallå där på andra sidan! Jag sitter i sängen med min macka, dricka och How I met your mother. Två avsnitt kvar nu bara, ska kolla på båda ikväll. Imorgon har jag sovmorgon till 10.00 så kan sova lite längre.

Idag efter skolan åkte jag hem, duschade och slog in paket, sekunder senare var mamma här och körde ner mig till stan. Där mötte jag Joel och Jennifer, J-paret! Vi åt kycklingsallad och pratade, öppnade paket, iaf Jennifer. Och jag fick två stycker jag med! Jätte fina saker, alltså jag blev riktigt glad när jag öppnade båda paketen. Ska visa er imorgon. Vid halv åtta var jag hemma igen, gick ut med Elsa och kastade snöbollar. Elsa och jag är som bästisar på vintern, vi förstår varandra då! Imorgon kommer farmor och farfar hit och grattar mig, mys! Så det gäller att städa imorgon. Hörs då!

P.S. Idag hjälpte jag en gumma och två gubbar, dagens goda gärning!


Ett och två och ett och två...

Måste skynda! Ska möta Jennifer på ett café i stan om en timme och lite mer. Mamma kommer hem om 5 minuter, måste slå in paket och fixa. Hörs ikväll? Vi säger så.

Inte alls lika kul...

Den här måndagen trodde jag skulle bli bra och vara rolig. Hitills har den varit tråkig och seg. På lektionen hade vi frågesport, kändes verkligen inte kul eller så betydelsefullt att vara där... Om en timme börjar nästa lektion som vi också ska ha någon slags lek på... Sista turism ska vi bara göar en enkät. Och imorgon är det julavslutning i ca 1-2 timmar... Känner mig inte alls lika glad som jag trodde dessa sista dagar... Efter skolan hoppas jag på att Jennifer hör av sig så vi träffas. Har två presenter nu och så får hon några efter jul. En sak är från Budapest.

Nu ska jag ut i snön och yra!


Min älskade

Ligger med världens underbaraste pojkvän och myser i sängen. Ska kolla på ett avsnitt av Himym sen sova, imorgon väntar skoldag.

Den här helgen har jag och Andreas passat på att sova ut riktigt ordentligt! Har varit riktigt skönt. Imorgon ska jag träffa Jennifer som fyller år idag, har glömt slagit in hennes present men det hinner jag imorgon bitti. Hörs imorgon! God natt.


Julklappstips

Systrar, mammor, vänner, flickvänner och alla olika tjejer i hela världen älskar väl smycken. Så t.ex. om man är kille eller kompis och vet inte vad man ska köpa till tjejkompisen eller flickvännen så är smycken ett bra val. Först och främst ta reda på: Guld eller silver? Det är ganska viktigt, sen kolla stilen och köp!


Smycken från Cocoo.se och chique.se. Mycket bra priser och olika sorter!

Första raden från Top shop och de tre under från Stylebytyra.se


Ett steg framåt

Hej! Söndag, den enda söndagen på flera månader som jag tycker om. För min bästavän fyller år och för det börjar dra ihop sig inför julavslutning, lov, födelsedag och julafton. Jag älskar de sista veckorna på året, fast nyss låg jag i Andreas famn och klagade på att året kommer ta slut men det är annat...

Igår somnade vi runt halv fyra, riktigt sena kvällar har det blivit. Idag tror jag inte vi ska göra något speciellt, slappa, gå ut och gå, planera de sista köpen till jul osv. Söndags-saker! Och det som gjorde mig glad imorse var att det fortfarande snöar! Toppen söndag på er!


Grattis!!

Idag är den ingen vanlig dag för idag är det min bäste väns födelsedag! Jennifer blir hela 17 år! Grattis på födelsedagen hjärtat, hoppas du får en riktigt bra födelsedag. Vi ses imorgon, då får du dina presenter. Ha en jätte bra födelsedag, puss och kram! Jag älskar dig till tusen.


Älskar bilden, sorry Jenni.




Jag älskar dig, du är värd hela världen.


Maya

Igår(18/12) fyllde min fina vän Maya år! Har sagt grattis men tänkte säga grattis här också. Så grattis Maya, hoppas du hade en underbar födelsedag!


Maya i mitten

Jag och Maya!


Elf

 

Nu ska vi äntligen titta på Elf, filmen alltså. Ligger i sängen med pojken, godis, cola och datan. Riktigt bra fredags kväll! Dagen har varit rätt bra faktiskt, rullat på i full fart mot helgen. Och på måndag är det sista riktiga skoldagen, tisdag är det julavslutning. Tycker om att gå längre än vissa faktiskt, mysigt ju!

Imorgon ska vi troligen på stan, på promenad och kanske till sjukhuset och kolla upp en sak. Hörs imorgon!


Tre veckor efter vi köpt den så kollar vi på den!


Så det så..

Jag pratade med mamma om hunden som jag visade igår, hon höll med mig. Och hon sa också "man ska inte gå efter utseende på allt och alla så jag förstår att den hunden är snäll och kärleksfull" och jag håller med! Varför gå efter utseende? Tänk vilken värld det skulle vara då, jag tycker inte man kan eller ska döma en person om man inte känner det.

Annars så gick provet dåligt, tror jag. Jag traskade hem i snön och var glad och kom hem till världens goaste hund! Efter det så har jag suttit i köket och pratat med mamma. Om 45 minuter kommer Andreas så jag ska ta en varm dusch innan. Först ska jag springa upp och puss på bebis katt som ligger i min säng och sover.


Naturkunskap

Nu ska jag göra mig redo för att skriva naturkunskapsprovet. Heja mig.. Sen ska jag köpa en jätte bra julklapp till min syster, jag kom på en jätte bra idé igår! Den är perfekt till henne. Hörs efteråt!

Ug är inte ful!

Åh, jag blev lite kär nyss... Tittade på Aftonbladet.se och såg Englands "fulaste" hund, men jag tycker inte den var ful. Jag tycker den var så så så söt och gullig!! Fast om jag inte gillade hundar och djur skulle jag nog inte det. Men nu gör jag det och den är ju helt underbart gullig! Verkligen den hund som kan få en le på direkten. Kolla in den, söt va eller så har jag bara konstig smak..? Och namnet, Ug - SÅ SÖTT!

Haha, åh jag tycker faktiskt att den är söt, fin och gullig!

Tänk som mig under juletiden

Hmm... Om man verkligen somnar i sin naturkunskapsbok, betyder då att man ska ge upp eller fortsätta kämpa? Jag gav upp, fast kämpade på i ett par minuter efter men nu sitter jag i sängen för mamma sa åt mig att gå. Jag är seg och utmattad igen. Börjar fundera på att börja ta järntabletter igen, kände mig så hängig och gör samma sak nu. Inte så kul när julen närmar sig, fast det får mig faktiskt att vara pigg, positiv och glad! Julen, vintern = min stil! Åh, idag stod jag och log när jag väntade på bussen, det snöade som bara den och jag stod där med ett leende på läpparna. Jag älskar det!! Tänk vilken härlig värld om alla kunde tänka som mig under juletiden. Sussa söt!

Och klä er varmt!

En idé!

RAST!!! Ding dong. Nu har jag rast efter en halvtimme, men jag kom med en så otrolig bra idé. De flesta ungdomar tycker det är tråkigt och jobbigt att plugga, jag är en av dem, men tänk om man kunde få massage samtidigt? Skulle inte det vara värt det? Sitta och plugga tråkigt naturkunskap t.ex, så sitter någon bakom och ger den andra lite massage. Jag vet att jag skulle behöva det efter min natt och med tanke på hur ont min rygg/axlar gör. Det skulle vara som en belöning ju! Jag vet inte vet som skulle göra det åt mig, men får anlita en masserande apa? Kanske en bra idé... Vi får se hur detta utvecklas..

Vart är min katt när jag behöver honom? Eller pojkvän..?

It's here!!!

Min klänning har kommit!!! Jag blev överlycklig, har haft på mig den i någon timme och tänker fortsätta! Den är så fin och perfekt, jag älskar den! ÅÅÅH, om naturkunskaps provet fixar sig är jag världens lyckligaste. Så måste så klart börja plugga... Gash, tråkigt. Min dag har varit bra, mycket bra. Nu ska jag sätta mig i köket, spotify på låg volym, väntan på pepp-sms, en rad geisha och 15 sidor naturkunskap kvar. Heja mig, vi hörs då och då när jag tröttnar..!

Vit dag

Nu är jag hemma på lunch, ingen tyska, ingen matte... Börjar vid ett. Jag som gick till skolan BARA för tyska provet. Men nu känns det lika bra att gå resten av dagen. Efter skolan ska jag och mamma troligen gå på stan och kolla julklappar. När jag kommer hem blir det massa plugg, riktigt tråkigt. Tycker inte om naturkunskap. Nej, nu ska jag och Elsa gå ut på en snöig promenad!


Ser ni det urmysiga koftan? - Ska visa er den senare, syrrans!


I can't


Torsdag

God morgon! Idag är jag uppe tidigt och ska faktiskt till skolan, men jag mår tyvärr inte bättre. Men jag går till skolan för jag har ett prov i tyska tror jag.. Och sen ska jag spendera hela min dag vid naturkunskaps boken. Annars hade jag en jobbig natt igen, vaknade klockan tre och hade svårt att somna om, somnade om runt halv fem, tråkigt...

Hoppas ni får en bra dag, torsdag ju! Vi hörs när jag kommer hem på dagen, om jag gör det.


Året är 2010

Jag är seg, helt slut och utmattad. Har haft en jätte jobbig dag och det känns inte som det kommer bli bättre. Känner mig så nere, alltså ledsen. Men men..

Har vilat ut heeela dagen och pluggat naturkunskap, riktigt tråkigt. Nu är det 3½ dagar kvar i skolan, ½ för julavslutningen. Ska bli skönt med lov, fast året har gått läskigt snabbt. Igår kväll när jag pratade med Andreas så diskuterade vi lite om år 2010, vad som varit det bästa, det sämsta osv. Galet hur fort det har gått när man egentligen tänker på det, kommer ihåg förra julen som om det var månader sen..


1 Januari i år, våran 5 månaders dag. En av de bästa dagarna 2010 för mig.


Eddie

Sitter och tittar på "Våra barns liv", en lite pojke som heter Eddie. Han är 5 år och har leukemi, han är så gullig och glad trots sjukdomen. Blodcancer, hur hemskt låter inte det? Och bara 80% av alla barn som får blodcancer överlever, helt otroligt.. Jag lider verkligen med familjer, barn och alla runt omkring någon allvarligt sjuk person.
Jag ger pengar till cancerforskning, rosa bandet, röda bandet och försöker hjälpa så gott jag kan. Det är viktigt och det behövs verkligen. Tänk på det..


Sommar eller vinter?


Sommar

Vinter


2 timmar sömn

Skönt att sova 2 timmar på eftermiddagen så där, det behövdes faktiskt. Är så seg och helt slut i kroppen, känns inte bra.
Om en vecka har jag jullov, halva min gymnasietid gått. Det har gått snabbt ibland och segt ibland. Men det känns konstigt att jag har halva tiden kvar i gymnasiet.

Nu ska jag kolla på Himym och bara ta det lugnt.


Hannes student i somras.


Beställt!

Vet ni vaaad?! Jag har beställt klänningen, den röda, perfekta, från Rare Fashion! Ska bli så kul att få se den i verkligheten, få ha den på julafton, åh åh åh!!

Annars försöker jag undvika att jag måste gå och handla mjölk, men just nu behöver jag varm varm oboy i en stor kopp. Ska väl gå snart.. Men först måste jag ut med hunden!


En vecka kvar till lov

God morgon! Ligger och kollar på MTV just nu, lite tråkigt men finns inget annat bra. Började faktiskt morgonen med att öppna min Naturkunskapsbok och läste hela kapitlet! Bra jobbat tycker jag. Annars så har natten varit hemskt, vaknat flera gånger av massa olika anledningar, det var rätt jobbigt. Nu ska jag kolla in Nelly, kanske sätta på filmen Elf och mysa med hunden. Ha en bra tisdag så hörs vi senare!


Bjuder på en härlig sommarbild på min hund och älsklingen.


Intensivecravings.blogg.se

Mina favorit smycken som jag önskar mig just nu är bilden under, Intensivecravings.blogg.se gör de finaste örhängen, armband, halsband, ringar och allt man kan tänka sig! Här är mina favoriter, älskar dem!


Herr Nezeril

Jag ligger just nu i sängen med Herr Nezeril(nässpray för er som inte visste), sprutar i näsan, har ont i ryggen, hostar och försöker njuta av livet..? Går rätt bra, nej faktiskt inte. Men insåg precis att jag är lite ledsen av att stanna hemma imorgon, jag har min sista Jämställdhetslektion för denna termin, fast har en termin kvar så det är skönt. Hoppas det blir kul för alla underbara människor som tar del av Jämställdheten! Annars laddar jag upp med Herr Nezeril, varm oboy, mackor, plugga till naturkunskapsprovet som avslutas, beställa klänning, ladda upp inför julen som närmar sig med större och större steg. Men glöm inte min födelsedag!!

Igår diskuterade jag och Andreas, jag kom fram till att detta år, denna jul är den lyckligaste jag upplevt hitills, jag har aldrig blivit så glad av kylan, snön, is, halkan och allt som har med vintern och julen att göra iår. Det känns skönt, jag uppskattar det mer och mer. Det är en härlig känsla. Jag lider inte när jag går ut med Elsa eller går ut över huvudtaget, jag VILL gå ut, jag älskar kylan, mysiga ljudet när man går i snön och allt det där. Julen, vintern, kylan är min grej!

Nu bäddar jag och Herr Nezeril ner oss tillsammans, god natt för denna gång! - Jag gillar namnet Herr Nezeril!



Här är jag hemma!


Kedjerökande barn

Fan vilket sjukt program, kedjerökande barn!? En unge som är 12 år röker, skriker på sin mamma och är helt knäpp! Stackars mamman.. Han säger att han vill men ändå inte, 12 år och röker, det är bara fel fel fel. Just nu sa han att han skulle sluta, fick ett nikotinplåser och gick ut och.. Rökte... Helt galet.
Jag hatar rökning, inte bara för folk som gör det skadar sig själva, men jag klarar inte av att stå vid en person som röker. Jag tål inte lukten och röken från ciggen. På AIK matcher röker nästan alla, jag brukar oftast dra över halsduken över munnen och näsan men man känner ju det ändå.. Jag har aldrig gillat rökning och rökare, jag är stolt över min pojkvän som klarade av att sluta när vi blev tillsammans. Jag sa inget till honom om vad jag kände för rökning men han letade efter en anledning till att sluta och då kom jag, säger han och det tror jag på. Man behöver en anledning för att klara det.
Men dem personer som klarar att sluta röka är starka. Men dem som inte röker över huvudtaget är starkare!


Våga säga nej.


Annorlunda

Dagen som har varit har gått segt, snabbt, tråkigt, förjävligt, bra, ensamt, lite av allt möjligt. Har äntligen min egen data med virusskydd! Min klänning jag skulle/ska beställa kommer in då och då, lite irriterande att den inte stannar mer än en dag så jag hinner beställa!! Men har kollat på fina smycken som jag ska visa. Jag, mamma och min syster var och kollade på Lucia, det var riktigt fint! Nu mår jag inte så bra med feber, hals ont, huvudvärk. Hörs imorgon.


Tick tack tick tack

Finaste klockorna har jag blivit lite förälskad i, från Born to Be. 300 kr styck och fri frakt vid kortköp. Röd eller vit tycker jag är finast!




Julmirakel?

Igår kväll skulle jag och mamma beställa min klänning och... Så var den slut, såklart! Men vad jag blev ledsen och besviken. Jag har mailat Nelly och fått samma svar som förra gången. Så nu håller jag utkik och hoppas den kommer in innan onsdag, fan om den inte gör det... Känner att jag har världens otur nu precis till jul.
Igår beställde vi thai, tittade på Sex and the city till halv ett, låg och pratade i sängen till runt halv två sen somnade vi och sov till 12. Idag åt vi en bra frukost, kollade på tv, åt lunch, somnade i Andreas knä och kollar Nelly då och då. Rätt vanlig söndag.

Just nu behöver jag ett julmirakel...

Thai, filmer, mys

Vad skulle jag säga..? Alltså det var någonting men nu glömde jag det..

Juste! Min data funkar inte just nu, eller mitt virusskydd har gått ut så får inte använda den. Men har Andreas data just nu och lånar. Snart blir det god thaimat, Narnia och efter det Sex and the city, så mys! Jag och Andreas var ute med Elsa, jag och Elsa var helt galna, sprang i snön och hade jätte kul medan Andreas frös. Men det var kul.

På min data finns bild på en jätte fin klocka jag vill ha, ska visa er senare om datan funkar. Nu - Narnia!!


Filmdag

Hej. Vi har precis ätit frukost, sjukt I know... Vi ska strax gå ut med Elsa på en vinterpromenad, ikväll ska vi beställa Thaimat, SÅ gott! Riktigt bra kväll när Sex and the city är på tv också, men tvåan är min absoluta favorit film. Och efter filmen ikväll ska vi kolla på Karate Kid. Filmdag, yes. Och pricken över i:t är att vi har ny tv. Puss!


Öland 2009


Jay Smith

Hej! Vilken härlig fredag det har varit än så länge eller hur? Jarå. Matteprovet vågar jag inte säga någonting om just nu, varken bra eller dåligt, naturkunskapsprov nästa fredag som jag ska plugga till HELA veckan! Och historia redovisningen gick bra.
Vi har precis tittat klart på Idol finalen, Andreas och jag blev jätte glada över att Jay vann, han är värd det! Jag satt ändå och hoppades på att Peter skulle skrika "Linnéa!!!", hon var min favorit från början, men Jay blev bättre och bättre.
Imorgon ska jag äntligen beställa min älskade klänning.
Hörs imorgon då.

Lyssna!



SÅÅ fin låt! Älskar den, så lyssna.


You're burned


Fredag

God god gooood fredagsmorgon! Känner mig lite seg men det blir nog bättre efter frukosten. Idag kör jag på heela långa dagen till fyra, sen så kommer äntligen min älskling. Kommer troligen inte orka gå ut efter skolan som jag sa igår, det är ju fredag..! Och ikväll smäller idol-finalen. Är Jay och Minnah tillsammans? Hade inte Jay flickvän och var förlovad? Fel fel fel!

Ha en bra fredag så hörs vi om ca 10 timmar, kanske vid lunch!


Kvällsrutiner

Dålig dag för mig idag och därför den dåliga uppdateringen. Nu ligger jag med Elvis bredvid mig och vi är redo för att sätta på How I met your mother. Imorgon väntar matteprovet, har pluggat så hoppas på ett g...

Imorgon efter skolan tänkte jag ta med min pojkvän ut och gå, låter som en hund jag ska ut med men jag hoppas han följer med. Bättre och skönare så. Känns som jag behöver det. Idol finalen är imorgon kväll och ska göra grönsaker och dipp, blev så himla sugen på det idag så tänkte göra det imorgon. Gott! Vi hörs mer imorgon.

En katt - otrolig betydelse

Jag började dränka hela skolan i blod nästan, haha. Men gick hem för allt blev för mycket. Nu ligger jag och Elvis i sängen, pussas och myser. Tänk att en liten katt kan betyda så mycket. Vi ska iaf sova, sen titta in julklappar på nätet. Och plugga matte... Sov gott!


Natten

God morgon. Hemsk natt för mig... Vaknade upp då och då med världens huvudvärk, lyckades somna om men runt kl 2 så vaknade jag och kände mig yr, satte mig upp och tittade ner på kudden, dripp dropp och blodet kom. Sen blödde jag mesta dels av natten som var kvar, lyckades somna om vid kvart i sex och i gick upp 07.50 för att duscha. Då var mitt ansikte blodit, usch... Så just nu mår jag inte bra och är inte så pigg, men jag ska ta mig till skolan ändå. Iaf på spanskan och tyskan, sen tror jag att jag går hem och fokuserar på matteprovet imorgon. Vi hörs senare på dagen, ha en bra dag!


Blodet sprutar

Vilken konstig dag. Jag stannade hemma idag för jag spydde, har haft jätte ont i huvudet hela dagen verkligen och nu ikväll satt jag och hade precis ätit, kände mitt huvud värka, blev lite yr och helt plötsligt kände jag blodet spruta ur näsan. Näsblod. Sitter här med papper i näsan och pratar med Andreas. Är lite avundsjuk på honom för han var precis på en julfest, julbord och allt. Jag är så sugen på julbord! Får vänta två veckor och två dagar typ.

Om två veckor fyller jag år!! Roligt och spännande. Nu är det Greys!


Äntligen

Den har kommit!! Den röda, underbara, fina klänning har kommit in på Nelly. Ska prata med mamma så fort hon kommer hem, håller tummarna. Det är ju fri frakt och jag har 100kr rabatt.

Fick Vecko revyn i brevlådan idag, ännu mer lycka. Har inte så mycket mer att säga, mår inte så bra. Spydde imorse, huvudvärk och yr. Vi hörs senare.


The best time of the year



Vardagsmys

Jag älskar att ha min pojkvän här på vardagarna, speciellt på kvällarna för då blir han extremt gullig, snäll och underbar. He's the best!

Nu ligger vi i sängen och ska titta på How I met your mother om och om igen. Lyssnar lite på Tove också! Imorgon är det onsdag - lillördag och Andreas åker hem till sig.. Så efter skolan ska jag handla julklappar!

Ikväll var vi hos min syster och firade Albertina, hon skrev ett brev till mig också. Ska visa det imorgon. Lilla Axel var där, kusin, bror osv, ganska fullt med andra ord. Andreas tog Axel hela tiden, dom var så söta tillsammans! Hörs imorgon.


Full fart framåt!

Idag är det min lilla turdag tror jag. När jag kom till skolan fick jag mitt spanska prov, 2 poäng från MVG, lycka! Dagen rullade på i full fart och jag fick mycket skolarbete gjort, kändes riktigt bra. Jämställdheten var riktigt intressant och hemsk, kommer göra ett inlägg om det senare. Sista lektionen var turism, vi fick tillbaka vårat prov.. Jag fick MVG!!! Sen fick jag tillbaka en uppsats/inlämning... Jag fick MVG!!!!!!! Fan var lycklig jag blev! Sen hade vi betygsnack... JAG HAR MVG!!!! Alltså ni förstår inte hur lycklig, stolt och otrolig jag kände mig! Love it, fucking LOVE it! Hoppas ni också får lyckorus någon gång, precis som jag, idag!


Linda och Albertina!

Linda som går i min klass SP2C och i SPINT är en av de få roliga, ärliga, snälla och härliga personerna jag känner. Hon fyller 17 år idag och förtjänar stora grattis, som hon fått. Men grattis igen Linda!!

Albertina fyller 7 år, det känns helt sjuukt! Min syster barn fyller 7, alltså är jag 10 år äldre än henne. Tänk när hon är 20 år, då är jag 30 år. Vilken ung moster lille Abbe har! Hon har alltid varit den tjejen som ställer och styr, glad, positiv, snäll och galen! Grattis Albertina min underbara systerdotter!


Linda till vänster.


Albertina i mitten.


Två personer, 7 och 17

Idag är jag lycklig, riktigt lycklig! Inte bara för två otroligt snälla och roliga personer fyller år, ena fyller 7 år andra fyller 17 år. Vilka är dessa personer? Det får ni veta sen i ett tidsinställt som kommer senare. Jag ska snart bort till 7åringen där massa nära och kära befinner sig. Perfekt tisdags kväll! Mer om idag kommer snart..

Cocoo

Ett par av mina favoriter från Cocoo.se. Butiken finns också i Stockholm, ska kolla in den nästa gång jag är hos Andreas. Jätte fina smycken och med ett super bra pris också! Rekommenderar det till julklappar/presenter till syster, vänner eller liknande.


Vill helst av allt ha den vita, den svarta och örhänget.
Letar också efter en fin röd ring, men har inte hittat den perfekta än.


Vackra vinterbild



Bilden över tog jag förra veckan på väg hem från skolan.
Tycker den är så fin!
Tog nyss den som bakgrundsbild, har haft min och Andreas första bild i över ett år.
Fler bilder kommer dyka upp då och då.


Klänningen till jul

Hittade en jätte fin klänning från Asos.com. Röd, utan axelband men man kan sätta upp ett band som tillhör, svårt att förklara! Men den är jätte fin och kostar runt 400 svenska kronor. Man ska beställa innan den 14e om man vill få klänningen innan jul. Jag ska nog satsa på den, tror jag har den på nyår med kanske. Vi får se. Från Asos.com.


Vintermys i Stockholm

Här kommer några bilder från helgen och förra helgen.


Varm choklad från Espresso House är såå gudomlig!




NK's julpynt.





Skridskoåkning i Kungsan. Jätte mysig kväll!

Mina skadade knän. Det till vänster är värst, gör så ont!


3 vackra

Tre riktigt fina och vackra smycken från Kyssjohanna.se


Silverarmband i kors
Ring med alla möjliga färger!
Halsband med röd ros


Oh happy dog

Haha, min lilla söta vovve ligger och ger mig blickar för att jag ska flytta på mig. Men jag är starkare, större och bättre!

Vi åt direkt när vi kom hem, sen gick vi ut och busade med Elsa! Nu sitter Andreas och tittar på lägenheter och jag kollar på tv. Fick lite knäck av mamma, det är mitt absoluta favoritgodis i jul! Mums på det.
Imorgon har jag en lektion, mellan 9 och 10 direkt på morgonen. Känns lite onödigt, på dagen ska jag baka pepparkakor!!



Elsa i sina bästa dagar. Första bilden är för någon minut sen.


Vackra vintersöndag

Härliga söndag! Snart är skolan slut för terminen och det betyder jullov - jul - slappa - mysa - nyår - nytt år. Men innan det är inte skolan så lugn som den är i grundskolan i slutet. Nej, matteprov på fredag som jag måste plugga till hela veckan om jag ska klara, lite inlämningar här och där men fram för allt matten. Imorgon startar min mattevecka. Innan det så är det fortfarande söndag!

Vaknade upp med mitt hjärta bredvid mig, nu sitter han och spelar lite, jag sitter och läser igenom alla mina bloggar jag följer. Snart ska vi göra lite toast och lite senare bär det hemåt, till mig. Så länge kan jag ju berätta om mitt knä, jag skrev ju att jag föll platt på knäna igår. Och när jag vaknade upp imorse tänkte jag att det gjorde mera ont och skulle kolla hur det såg ut. Nu är min knä blått, lila och grön, ett stort fet blåmärke! Ska ta kort åt er, för det ser lite roligt ut. Bilder från det mesta får ni se hemma ikväll!


Imorse låg vi och diskuterade våra favoritbilder på oss tillsammans.
Det här är Andreas favorit bild!


Kär - Lek

Tiden bara flyger iväg! Andreas spelar och jag sitter med datan, i soffan båda två, pratar, pussas och kramas då och då. Socialt va?..
Kändes som klockan nyss var 22.37. Har kollat igenom Spotify på gamla godingar, nya godingar, bloggar, bilder och bilddagboken! Det var inte igår man gjorde det. Har tänkt tillbaka på sommaren 2009 och 1 augusti - våran dag.
Tänkt på hur lycklig, kär och fantastisk man kan känna sig av bara en liten människa i denna stora värld. Man kan kolla in i ögonen på varandra, känna hur hela kroppen blir varm och lycklig, helt underbart ju! Kär - lek är ett konstigt ord egentligen för man är kär, ja, men det är ingen lek. Jaja. Att vara kär är bland de finaste känslorna man kan känna, enligt mig. Kärlek är enormt, jag älskar att vara kär, speciellt i Andreas som har fått mig att le, vara lycklig, leva och vara kär på ett helt nytt sätt. Hoppas alla hittar äkta kärlek någon gång i livet, man kan inte ge upp efter första, andra eller till och med tionde försökte, jag tror det finns en för alla. Kärlek är fint och jag tycker alla förtjänar att ta del av kärlek, på ett eller annat sätt!


Mer tur kan man ha

Mätta och glada sitter vi och myser lite halvt i soffan. Haft en jäkligt härlig dag i stan med Andreas. Vi kollat och shoppat julklappar, fast blev bara en julklapp konstigt nog. Till Jennifer.
Efter all "shopping" gick vi till kungsan, knöt på oss skridskorna och flög som fåglar, nej faktiskt inte. Dom spolade isen och sen åkte vi, när Andreas sa "vi åker ett varv till sen åker vi hem" då sa jag "okej" och började åka.
Andreas sa också att jag inte skulle stanna under hela varvet och precis då som den turen jag har säger jag "om jag ramlar då" och samma sekund faller jag platt rakt ner med knäna först i isen och det gjorde gaaaalet ont! Andreas skrattade, men han förstod inte då att det gjorde så ont men jag förstår honom, det såg nog ganska roligt ut. Sen åkte vi hemåt.... Fuck skridskor säger jag bara, mina knän gör så jä*la ont och eftersom knäna tog i isen innan ens mina händer så blev det ännu värre.. Nu har jag jätte ont och lite små sår som jag ska plåstra om imorgon hemma.

Nu myser vi i soffan med välförtjänt cola och godis, ha en mysig lördagskväll!


Blandat

Medans jag och Andreas är ute och shoppar får ni se lite blandat så länge. Ha en bra dag!


Röd halsduk från Gina, kär i den!
Svar klänning från Gina.
Svart blus från Sisters
Ring från Modekungen


Sjunga och hoppa - bra start på morgonen

God morgon! Jag tror nästan Andreas tröttnar på mig snart, haha, igår kväll var jag lite för pigg när vi skulle sova så jag låg och sjöng, pratade och hoppade i sängen tills jag tröttnade och försökte sova men då blev Andreas pigg och kunde inte sova. Imorse när jag vaknade så var jag super pigg verkligen! Låg och sjöng/skrek "vaaakna" tusen gånger om. Han sa åt mig flera gånger och varje gång började jag sjunga eller liknande. Nej, måste skärpa mig om han inte ska tröttna men det var kul för jag fick han att le iaf!

Idag åker vi in och SHOPPAR! Gud vad jag blir glad då, hoppas det börjar snöa lite också, skulle vara mys! Sen ikväll går vi på julmarknad och åker skridskor. Kommer bli en jätte bra dag!


Julafton förra året.


I'll be the light to find you

You can count on me like one, two, three
I'll be there
And I know when I need it I can count on you like four, three, two
And you'll be there
Cause that's what friends are supposed to do, oh yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye







Jag älskar dig min bästavän, du är underbar, värdefull, unik och speciell.
Jag finns alltid här för dig, kämpar i vått och torrt!


Skönt

Vet ni vad som är skönt? SL i tid. Har kollat SL's hemsida då och då i veckan och har alltid varit förseningar på bussar, tunnelbana eller annat men nu kollade jag precis och allt rullar på som det ska. Skönt när jag snart ska möta SL, face to face right on!


Gör det roligt

Jag tjatar alltid för andra att städning är roligt OM man gör det roligt men när jag själv ska sätta igång är det inte alls lika kul. Har som tur är inte så stort rum och ska slänga i det mesta som ligger framme i resväskan och i garderoben eller plastpåsar så det borde gå snabbt, sen ska jag duscha, dammsuga och sen drar jag. Känns som det kommer gå rätt snabbt ändå, hoppas jag. Min katt ligger i sängen och kollar på mig med en "haha du måste städa-blick".. Men känner mig stolt efteråt iaf!


Just nu min lilla svarvita hårboll!


Pyjamas

Jag älskar Top shop's pyjamasar(om man säger så), linne och shorts i lite större storlek så är det perfekt!


Älskar alla tre lika mycket, kan inte välja en!


Snö lycka

Hej! Igår hade jag så ont i magen så bestämde mig för att vara hemma idag, ta tag i städningen på mitt rum. I eftermiddag åker jag till Stockholm, och det snöar! Lycka är snö. Imorgon ska vi in till stan och shoppa julklappar, gå på julmarknaden i Gamla stan, åka skridskor och ha jätte mysigt!
Ikväll bojkottar jag Idol faktiskt, tyvärr.. Men ska sitta och ladda upp bilder och annat fint på bloggen istället!


Rare Fashion

Några frågor om den första klänningen jag är förälskad i. Den kommer från märket Rare Fashion och jag hittade den på Nelly.com men är nu slut tyvärr, jag har mailat dom och frågat om den kommer in igen men dom visste inget säkert. Jag har också sett den på Asos.com. Om ni klickar här kommer ni direkt till den klänningen, priset ligger på 500kr. Ja, ganska dyrt för en liten röd klänning men för mig är den perfekt! Den är högst upp på alla mina önskelistor och jag håller mina tummar så hårt för jag vill verkligen ha den..
Hoppas jag hjälpt er lite!


Första eller andra?

Mitt första- och andrahandsval till jul.


Den första klänningen, I'M IN LOVE!!! Den är så fin och skulle vara helt perfekt, men den har inte kommit in än...

Hittade den röding på Bubbleroom, från VILA och kostar 199kr.
Vill helst ha den första men annars blir det nog denna.


Helvetesdagen blev drömdagen

Det är sant, faktiskt!! Morgonen började i skolan med att Frida och Amanda från min spanska kom och skrek "VI HAR INGEN SPANSKA IDAG!!" jag frågade varför och lärare kunde inte komma eller vad det var.. Sen kom Linnéa och sa att vi inte har någon tyska, håla till 12.20 alltså... Kunde sovit 3 timmar till! Då blev jag sur, men ringde mamma så kom hon och hämtade mig. Satte mig i soffan, gjorde mackor och oboy och snart ska jag tillbaka till skolan för matte och sen två timmar håla? Say no no. Sist har vi svenska lektion med ny lärare, eller snarare vikarie för Dan är sjukskriven. Sen ska jag på stan till Jennifer kommer runt fem, så blev det kvällsmys på Wikmans! Hörs senare ikväll då.


Ja.. Tänk när man var brun!


2 December

God morgon! Jag har fått ett problem, jag älskar julen och vintern galet mycket, och jag ville se julkalendern i år för har hört att den också ska vara galet bra. Men vet inte riktigt vilken tid den går... Vid 7 va? Eller ååh.. Vill ju se den på morgonen när det är som mysigast, inte på kvällen eller på internet. Får väl lov att kolla på dem första avsnitten på svt play.

Idag är mitt schema fullt men ska göra mitt bästa för att vara duktig här. Annars hörs vi senare! Ha en bra vinter dag.


Killar killar killar...

Sängen innan nio gick ju bra, iofs så ligger jag i sängen med datan men icke sover. Blir innan elva iaf!
Imorgon är det torsdag, varje torsdag är den jobbigaste dagen på hela veckan för mig. Har 50 minuter lunch och lektioner hela långa dagen.. Fast efter skolan så ska jag träffa Jennifer, så det gör min dag. Ska också kika lite i butiker, julklappar och annat som behövs köpas. Kommer köpa nästan alla julklappar i helgen med Andreas i Stockholm. Det är bra att ha med honom ibland för han kan ta alla kassar, det dåliga är killars tålamod. I början är han alltid duktig, positiv osv, men efter någon timme så tröttnar han och då går det snabbt. Men ska försöka sprida lite jul glädje till honom i helgen så han orkar!

Jag känner också för att göra riktigt fina, personliga och speciella julkort i år, ska försöka komma in på någon butik som har saker för det. Då har jag saker att göra nästa vecka ju!
Och idag är det prick 3 veckor till min födelsedag!!


Sky falls down


Mys och bus

Hej. Gjorde en nachotallrik med ost, majs, gräddfil och salsa sås, jätte gott! Nu ligger jag och myser med en kall hund, eftersom vi precis varit ute och busat i snön. Ikväll har jag inga specilla planer, kanske gör lite skolarbete, vi får se. Men sova runt nio blir det iaf. Annars ska jag kolla runt efter julklappar på internet. Men nu ska jag pussa lite mer på Elsa. Litet tråk-inlägg!


Min present till Andreas på alla hjärtans-dag förra året.
Från Lagerhaus


Världs aids dagen

Jag tycker att det är jätte viktigt att uppmärksamma viktiga saker, t.ex. Rosa bandet och liknande. I år gav jag och Andreas runt 400 kronor till Rosa bandet, det tycker jag var jätte viktigt och duktigt! Som tur är känner jag inte någon som har blivit drabbad eller dött av bröstcancer.
Idag är det ju världs AIDS Dagen, röda bandet ska man då köpa. Om jag ser något rött band idag så är det en självklarhet att jag köper ett, två eller tre st. På Sergels torg i Stockholm är det ljuscermoni 16.00 idag, hoppas ni deltar på något sätt. Hörde nyss på nyheterna att 130 personer behandlas på HIV idag, i Sverige.

Köp ett rött band för aids!


Man bara måste

God morgon!! Är det inte alltid lika härligt med onsdag? Jag tycker det iaf, känns som det snaart är fredag liksom! Skulle vara roligare om jag mådde bättre idag, men det struntar jag i just nu för måste fokusera på spanska. Spanska är stort för mig så därför tjatar jag om det lite extra. Kollar hem runt halv tolv idag så hörs då? Jarå. Ha en bra första december!


RSS 2.0