En god blandning

Idag mixar jag lite med mina mediciner, vilket jag egentligen hatar men ska testa idag och se om sömnen blir bättre. För den nya sömnmedicinen passar inte mig, jag sover knappt. Nästan som att det är värre än innan.
 
Hur som helst, jag får mail dagligen från AIK fotboll och AIK shop om matchen på söndag, massa "hylla-Tjernan"-prylar, själv vill jag haffa en Turina tshirt! Så måste se till att komma till Na i god tid för att fiska upp en tisha. Nu ska jag kolla på Modern Family och njuta av regnet och mitt iskalla vatten. 
 
P.S. Hur gött är det inte med regn? Gräset var inte grönt, det var så torrt och brunt. Fy. Nu blir det fint igen!
 
 

Teoriprov

Testade att göra ett teoriprov på elevcentralen. Lite kul, först gjorde mamma ett och hon fick 48 rätt sen gjorde jag ett (för första gången måste jag säga!) och jag fick 44 rätt, kul! Nu är det bara att ligga i, köra och plugga.
 
Nu ska jag sussa, g'night!

Duracell

Snark. När kommer jag sova en hel natt, vakna utvilad och känna glädje för sömn? Nu är sömn min värsta fiende. Men jag är glad för regnet som kom inatt, det var otroligt skönt! Jag tog en av de snabbaste turerna till Stockholm, buss-pendel-tunnelbana-prata i 5 minuter-tunnelbana-pendel-buss, snabbt. Nu ligger jag halvt i sängen och är lite fundersam på sömn och mediciner.. 
 
Jag ska börja köra mer parkering, inget jag gillar för det går inte så jätte bra alltid men övning ger färdighet. Känner mig jäte stressad över uppkörningen fast det är lite mindre än 3 månader dit. För mig är det ändå stressigt då jag måste vara i Stockholm så mycket sen. Får bli en hel del pendlande. Nu ska jag ringa min fina.
 
Vackra Öland 2009.
 

Som två pusselbitar

Min älskade älskade Elvis. Min älskade älskade skatt. Snart 12 år och jag tror inte någon kan älska honom som jag. Vi har något speciellt, min finaste misse.
 
 

Fulsnygga 11an

 

Törnrosa

Det var som en bastu på mitt rum igår, äckligt. Jag öppnade fönstret men det blev inte bättre för det.. Somnade ganska snabbt den här gången efter medicinen, jag måste sovit otroligt djupt för vid fyra har någon ringt mig och mobilen låg precis bredvid mig med ljud på. Skumt men otroligt skönt att inte vakna utav det!
 
Idag står teori och körning på schemat, vilket det kommer göra nästan varje dag jag är hemma. Kommer vara i Enköping i 6 dagar så har en massa tid att köra och fixa. Nu ska jag gå och äta en sen frukost, drog mig i sängen i över två timmar!
 
 

Teorin flyter på

Och dååå har man landat i Enköping igen. Om vädret håller sig uppe åker jag på utflykt för att plugga teori på någon fin plats utomhus! Ikväll satte jag mig ner och gjorde 32 frågor, bara så där. Soft. Nu har jag bara 20 små frågor kvar sen är jag klar, på en vecka!? Duktigt gjort Becca. Tackar.
 
Nu har jag ätit tre jordgubbar, insåg sen att jag har glass men vill inte äta det innan jag ska sova. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Modern Family, bästa serien!! God natt.
 
Kan tillägga så här att jag öppnade ett brev nyss, "välkommen på teoriprov den x/x-13"
öh, tack.. Panikångest? Måste lära mig slappna av!!
 

Uppkörning

Med lax i magen, röven i Stockholm och ny medicin så antar jag att jag är rätt nöjd! Övningskörde till Bålsta och fick höra chocken av mamma "jag har bokat din uppkörning", jag tror mitt hjärta hoppade över ett slag. Men det är så roligt, läskigt, spännande och galet. Jag, körkort? WHAT!? För 5 månader sen satt jag och hade extrem ångest över att köra och vågade inte ens sätta mig i förarsätet, nu "kör jag som en vuxen" som mamma sa. 
 
Dags för medicin och sömn, heja heja!!
 
Kolla den här gulliga bilden. Mannen kämpar med extrem ångest och flyger med sin hund, kolla bara hur hunden kramar om hans arm. Gull!!
 

Sniff sniff, det luktar..

GULD! Det finns en sak som får mig att må bra, oavsett hur jag än mår psykiskt med sömn, ångest och depression så mår jag ALLTID bättre av AIK. För för mig är den ren lycka, som guldklimpar. Oavsett om det blir x, 3 poäng eller inget så vet jag ändå att det kommer vända, efter förlust kommer vinst(er) och tamefan visst göre det! Jag får just den känslan i hela kroppen som jag alltid vill ha, det kryper i tårna och ett lyckorus drar igenom kroppen och håller sig där, tills depression, ångest och sömnproblemen kommer tillbaka.
 
Men dessa guldklimpar är värda att stanna upp och tänka på, det är viktigt att dela med sig om det. Jag kan kolla på en video på Youtube (oftast derbykross, 09-guldet eller derbyn) och vara glad över den känslan resten av dagen. Det är sån medicin! 

Just nu när det går så bra blir jag extra exalterad, jag älskar varenda människa som sitter i AIK, spelar i laget eller har något med saken att göra. Det är lycka för mig, AIK.

Äckligt

Det fick mig att må illa, det sved i hela kroppen, ilska men ändå ledsamhet. Vem har mage att skriva att en död man är en plattskalle? Ville skriva till personen, skrika åt honom, för vem gör något sånt. En av de finaste spelarna jag mött, en av de trognaste människorna, en av de största dog iår och idag skrev en person "Ivan Turina är en plattskalle, skönt med en mindre i världen". Det spelar ingen roll vilket lag man hejar på, vad hjärtat slår för, man skriver aldrig så, inte om någon. Jag ser ner på mänskligheten. Var är världen på väg om någon vågar skriva så? Sjuka människa.

Ensam är inte starkt

Orolig sömn, störd sömn, kallsvettig sömn. Just nu måste sömnen förbättras med stora steg, återigen med piller. 
 
Syrran skrev till mig och det är så skönt att ha lite kontakt med henne. Hon verkligen förstår "kom ihåg att ett piller är enbart ett piller", precis vad jag har sagt. Pillret gör så lite jämfört med när någon hittar på något med mig. Enorm skillnad. Hon frågade samtidigt "tycker du att vi är blinda så säg till", svaret var självklart - det är klart ni är blinda och jag har inte förväntat mig något annat. Sorgligt men sant. 
 
Jag känner mig dåsig och borta i huvudet för det mesta. Varje dag känns det som jag får slag mot mig. För det är en psykisk sjukdom och inte fysisk. Det går inte att förklara, det går inte att sätta sig in i situationen. Sakta men svårt kommer fler tankar, fler känslor, fler osäkra stunder. Om man inte orkar be om hjälp mer, vad då? Ingen ser, ingen frågar, ingen pratar. 
 
Jag vet hur mycket och ändå så lite som behövs för att man ska må bra när man mår psykiskt dåligt. Jag försöker bearbeta allting själv, ensam, så ska det inte vara. 
 
 

Lära sig perioderna

Idag läste jag det bästa blogginlägget jag läst, någonsin. Mycket blev som en tankeställare för mig då jag känner igen mig i allt och mår så dåligt över det. 
 
Det har snart gått ett år sen jag sökte vård för depression men jag lyckas ännu inte hitta någon balans. Jag känner mig delad, förvirrad och ensam. Det känns jobbigt att säga att jag känner mig ensam när jag har ett otroligt stöd men den senaste tiden eller snarare sen början av året har jag stått i ett hörn och kollat på. Det är som om människor tror att antidepressiva medicinen ska göra mig "frisk" igen. Det får varken mig på bättre humör, gör mig gladare eller gör mig frisk. I denna stund känner jag att när jag sitter med hörlurar och musik (eller är ute och går med musik) är bättre medicin än alla piller.
 
Jag har känt mig bortglömd och jag vet inte hur jag ska hitta en balans för att bli bättre, för att vara glad, för att bli frisk. Det här är det jobbigaste jag gått igenom, ändå har jag varit med om värre. Det är det jobbigaste perioden i mitt liv och jag har aldrig någonsin känt mig så ensam och övergiven. Det en person som sträcker ut sin hand dagligen och ger mig allt stöd som man kan tänka sig, men ändå känner jag mig skyldig för jag vill inte avlasta allt på den.
 
Kallsvettas varje natt, ångest och oro. Det borde inte få vara en del av mig. Det känns som människor undviker mig för jag mår så här, kanske rättvist, kanske orättvist. Jag vill inte stå ensam här. Jag har ångest då jag börjar bli trött för jag vet att varje natt drömmer jag mardrömmar. Hjärtat slår, tårarna rinner, kroppen skakar, jag har ont i kropp och själ dagligen. 
 
Text från blogginlägget: "Sen är det bra att lära sig känna igen de olika perioderna, för det måste den som har sjukdomen också lära sig och ibland är det lättare för andra att se mönstren. Under depressionerna är det också viktigt med umgänge, så även om personen vill vara i fred ska man som anhörig absolut försöka hitta på saker. Knacka på och säg ”nu ska vi gå en promenad eller gå och ta en fika”. Bryt isoleringen, det är viktigast."
 
Man klarar sig inte ur en depression med en enda person som stöd. Det känns som det är fel på mig, att vara ledsen, nedstämd, sömnlös, ångestfylld, orolig, vilse och så vidare, listan är lång och listan är tragisk. Varje gång jag ska ut på en promenad kämpar jag, varje dag jag vaknar får jag ont i magen av oro. Det är en svängig väg tillbaka. Det är jobbigt när jag inte riktigt vågar prata ärligt, jag vågar inte säga de orden jag tänker eller känner för då känns det som om du tycker jag är galen.
 
Det känns som luften snart är ur mig, det finns ingen kraft kvar. Jag har ingen ork i kropp, själ, hjärta eller hjärna. Men jag fortsätter ändå att kämpa, jag vill inte visa mig svag men jag orkar inte visa mig stark. Jag vill stå på toppen, jag önskar jag når toppen en vacker dag igen.
 
 
 
Det var bara det jag vill säga.
 

Snark zzZZzzzZzz

Sova, hur var det med det? Hm. Ja, det är nog dags nu. Måste lägga ifrån mig 90210, oavsett hur spännande. Solen håller ju på att gå upp! Illa måendet har gått ner så sova nu, äta försiktigt imorgon så mår jag susen sen? Hope so!! God natt kära ni.
 
 

Guldjakt

Det pirrade i hela kroppen när slutsignalen gick idag, Gnaget på andra plats och det luktar guld. 2009? Fan vad jag hoppas på det, så mycket som hänt det här året, inom laget, supportrarna och alla inom klubben. AIK förtjänar guldet iår. Jag ser redan fram emot de mörka höstkvällar på Norra med all kärlek och värme från klacken.
 
Jag mår varken bättre eller sämre men har fått i mig en macka nyss. Blir snart sova för natten, hoppas morgondagen blir bättre. Kram!
 
 

Från sängen

Det enda som jag kan få i mig utan att må illa är glass och äpple. Vet verkligen inte vad jag ska göra för att få i mig mat, tänkte idag bara ta dagen som den kommer och se till att få i mig det jag vill, inte någon stor potion mat. Fryser och men mår bättre med dörren öppen så frisk luft kommer in. 
 
Det är match i Södertälje om lite mer än två timmar, blir att se den hemifrån sängen. Nu ska jag kolla på 90210 och kanske sova så jag inte spyr...
 
Saknar min bebiiiiiz

V är bättre än P

26 januari spöade Sveriges herrar Finland med 3-0 men ikväll körde Sveriges damer över Finland med 5-0!! Sinnessjuk, lite för enkelt men riktigt roligt att se. Imorgon är det allsvensk match igen, i Södertälje. Idag gick vi förbi 7-eleven och såg en hel del miniminibussar med stora blåa flaggor, jag undrade vad detta var och när jag kom hem insåg jag att det var supportrar från Göteborg, hehe dom förlorade med 2-1 mot BP (tack min älskad Bojan!) och det betyder att Gnaget har alla chanser i världen imorgon när dom tar 3 pinnar!
 
Och vet ni vad jag gjorde igår då? Tog årets första dopp! Det var inte lätt men jag gjorde det! Hurray. Nu funderar jag på om jag ska äta lite glass eller inte.. Och för ett par minuter sen sneglade jag ut genom våra giganstiska fönster och såg en luftballong super nära, riktigt häftigt och så mysigt! Jag vill också!!
 
 

Fortfarande sjuk?

Vet inte vad det är med mig, sen jag var magsjuk i veckan har jag inte känt mig bra. Jag äter väldigt försiktigt, inget skit osv. Jag äter varken fort eller mycket. Vet inte om det fortfarande är kvar något i mig som inte är bra eller vad problemet är. Idag vågade jag inte äta frukost så det första jag åt var ett äpplen vid fyra idag.. Nu är har ätit kycklingköttbullar men mår inte så bra nu heller. Hm, får vila resten av kvällen, det är iaf fotboll.
 
Det positiva idag är iallafall att snart börjar jag nytt jobb, så trevliga människor. Mys!!

The break up

Har ni sett The break up? Vi såg den ikväll, måste vara den filmen då våra blickar möts som mest! Haha, jag tyckte den var ganska lik oss, på ett bra sätt. Sen i början av året har vårat förhållande varit starkt och stabilt men som tidigare har det inte varit lika stabilt som nu, det får oss också att inse hur mycket vi växer, som personer och som förhållande. Vi har varit utan varandra och sett hur livet var då, vi vet att det blir bråk, skrik, tårar men om glädjen, lyckan, skratten och kärleken är större och starkare än bråken så håller man ihop och kämpar ihop.
 
Jag älskar hur pinsam han tycker jag är när vi går till tunnelbanan och jag fjantar runt mig oavsett om vi är själva eller om vi möter människor på vägen, jag älskar att han tycker jag pratar konstant. Han älskar mig för den jag är och jag är mig själv med honom. Hur som helst, den filmen var jätte bra tycker jag! Nu ska jag se 90210 eller ugly Betty..
 
 

Fina flickor bangar inte

Har några spännande dagar framför mig, men tänker hålla det hemligt så inget mer skriv om det, just nu.
 
Idag är det 25 grader och stekande sol, jag planerar årets första dopp men är tveksam. Det är lättare att hoppa i vattnet vid Alvik/Kristineberg där det är klippor och man måste börja simma direkt. Här har vi en strand, brygga OCH hopptorn. Vi får se vad vi gör med dagen, sol och bad iaf, men hur och var, vet vi ej. Hörs senare! Ha en toppen dag i värmen.
 

Hurt me with the truth

Promenad från centrala Stockholm/Hötorget längs Drottninggatan, genom Gamla stan, upp vid Slussen och genom Söder och Hornsgatan. Lagom? Jorå. Blev ett stopp på vägen då vi var vid Slussen möttes vi av ett starkt och glatt "Hej!" och vem var det om inte Ken! Helt galet att springa på varandra här i Stockholm, blir alltid lika glad i hans närvaro. Fina vän! 
 
På väg mot tunnelbanan (precis utanför ett café!) ramlade min vänstra fot ihop och det kändes fan inte bra. Har fortfarande ont men jag hoppas den bara behöver vila under natten. Det kändes SÅ mig och SÅ typiskt! Det var ju i veckorna när jag var hemma då jag gick och gjorde illa foten så illa att jag behövde bandage i flera dagar och då var det också min vänstra.. AAAH. Imorgon ska jag iaf ut, utegym och/eller promenad, kanske ett dopp, KANSKE.
 
Det här kan vara det bästa jag läst på länge, kram!

Feminism? Sexism? Könsrasism?

PÅ RIKTIGT! Två saker irriterar mig extremt mycket sen igår kväll, det är egentligen två likadana saker. Först att många många killar och "män" skriver på socialamedier om att tjejer inte kan spela fotboll osv. Det var någon man som sa att det är som at kolla på V75 fast med kossor. Haha, jag skrattar fortfarande åt det. Men sen kommer alla feminister osv och skriver massa galet. De båda sidorna gör mig så irriterad. Sen om tjejerna tar sig långt, då kommer inte alla grabbar gnälla och löjla sig. Herregud...
 
Jag tycker antingen att grabbarna kan ta sitt snack och inte skriva ut det och att tjejerna får spela. Vi är människor, jag är ingen feminist och jag tycker inte tjejer och killar ska vara lika. Jag skulle t.ex inte gå på dam allsvenskan så som jag gör med herrarna. Jag kan fortsätta länge men det orkar inte jag. Damerna spelar som dom gör, herrarna spelar som dom gör. Heja istället för att hata. SUCK.
 

Livet är på väg tillbaka

Matchen igår var ingenting att hurra över, men det lät bli bättre. Den neutrala klacken var det pinsammaste jag sett, på riktigt.
 
Idag är jag hel, förutom att jag har ont i varenda centimeter i kroppen, idag ska vi ut! Äntligen. Jag har de senaste dagarna känt att livet är på väg tillbaka till mig, kanske beror på sömnen men jag känner mig mycket gladare och lyckligare än vad jag gjorde 3-4 veckor sen bara. Nu ska jag klara mig i över en månad själv utan psykolog, intressant och ett stort test för mig. På något sätt känns det som så fort jag känner mig tillbaka så kommer något och drar mig tillbaka. Ibland har jag lust att bara skrika rakt ut och gråta tårar. Nu önskar jag det inte blir så, men livet har ju sina roliga vägar...
 
 

Dam EM

Att lyckas sova från 02.30 till 11 är ett tecken på bra medicin, fan va bra jag sov inatt. Det var bråk och stök i lägenheten på bottenplan (vi bor på andra våningen) så hade svårt att sova. Vi var upp och handlade lite för ett tag sen, äpplen!! Så har ätit lite nu, måste vara försiktig.
 
Idag är det fotboll, men inte den "vanliga" vi brukar titta på utan dam EM vilket kommer bli så kul! Sverige verkar ju tusan bra, jag hoppas på guld redan nu. Med Lotta som spelar i Frankrike på topp och som kommer leda laget så tror jag verkligen att dom har alla chanser i Europa att ta guld. Sverige möter Danmark ikväll och innan det äre Finland-Italien! Tänkte mest ta det lugnt resten av dagen/kvällen och imorgon ut på promenad, orkade knappt gå upp för backen till Coop idag, så svag!
 
Så imorgon hoppas jag på att kunna äta ordentligt, idag har jag bara ätit ett halvt grönt äpple. Jag har en förmåga att sluta äta i flera dagar när jag varit sjuk och det funkar verkligen inte nu på sommaren. Orkar inte skriva mer nu, måste vila. Kram kram kram och heja svenska damerna!!
 
Lilla lilla jag, för 3-4 år sen. Tänka sig att om 3 veckor och en dag har jag och killen hållt ihop i freakin' 4 år! Vem trodde det? Och vi har bästa planen, det tar vi när det närmar sig. 

Äpple och choklad, någon?

Jag har så ont i kroppen, speciellt i axlar, nacke och rygg. Har fått i mig lite flingor, det är det enda. Nu har jag stort sug efter ett saftigt rött äpple och konstigt nog choklad.. Men har ingen ork att gå ut. Tänkte ta ett bad för att slappna av en stund. När jag sov på dagen idag så sov jag som pippi, fötterna på kuddarna och huvudet i sängens ände. 
 
Imorgon vill jag må bra. Hatar verkligen att må så här, ett bad och sen äta något. Kram!

Ni sårar mig

Det är inte okej att lägga upp massa härliga sommarbilder, matbilder, badbilder och fruktbilder på Instagram en dag som denna då jag är sjuk och sängliggandes. Vill också ha paraguayos, vattenmelon, jordgubbar, glass, frozen yoghurt osv.. Jag bojkottar Instagram tills jag kan äta igen, så får det bli.
 
Har lyckats få några enstaka timmar sömn på förmiddagen. Kunde jag inte varit sjuk imorgon då det ändå ska regna?! Blir kanske en bra dag imorgon ändå. Jag ska försöka få i mig lite avslagen cola, glaset har stått bredvid mig sen 9 typ, lär vara bajsvarm nu... Hur som helst, nu blir det serier och annat skit resten av dagen, heja heja.
 
 

Eternal derby

Något som för oss båda är otroligt viktigt när vi är i Kroatien är att gå på en fotbollsmatch då Dinamo Zagreb spelare, allra mest för Ivans skull. Vi som gnagare är det en självklarthet att gå på en fotbollsmatch då Ivans modersklubb spelar. Jag kollade runt lite på hur deras spelschema ser ut och såg att det 17 maj är det Kroatiens största fotbollsmatch, derby mellan Dinamo Zagreb och Hajduk Split. Och visst skulle det vara en otrolig match att gå på men vi får se, vet inte riktigt hur Kroatiens väder är jämfört med Sverige, vi vill ju ha värme då. Så vi kanske går på den matchen, annars en annan match då Dinamo Zagreb spelar. Det kommer bli otroligt fint och riktigt tufft! Stora, feta, starka, skrikandes kroater (dom kallas sina supportrar för Bad Blue Boys och har en pittbull som märke, Black Army har ju en råtta), lite skillnad så där! Haha, men fasen så skoj! 
 
 

Magsjuk

Bara minuter efter inlägget under så kom det, magsjukan. Jag har ALDRIG varit magsjuk på sommaren, aldrig. Den enda gången jag mått riktigt dåligt på sommaren var 2011, blindtarmen. Men hela natten har jag varit så sänkt. För det första har jag ju inte mått så bra i två-tre dagar, jag har knappt fått i mig mat och mått riktigt illa. Igår kunde jag äta iaf, men så gick det med det liksom.. Nu ska jag försöka sova, jag känner mig så svag och yr. Vågar inte dricka heller. Håller tummar och tår att jag kommer må bättre under dagen, vi som hade såna roliga planer idag... Fuck!!

Varma, gamla ägg

Jag har hört, läst och pratat med en del som äter samma medicin som mig för att sova, alla säger att dom får metall smak i munnen. JAG får ägg smak i munnen, det finns inget värre. Fan va äckligt det smakar, blir sjukt irriterad. Måste köpa sugtabletter som jag får missbruka för det här funkar inte. Varmt, gammalt ägg smakar det i min mun. WÄK! 
 
Jag har inte kunnat äta och haf mått rejält dåligt ikväll. Inte förrän nu jag lagt mig ner, får se hur natten blir men vågar inte ta min sömnmedicin då jag kommer behöva springa till toan inatt.. wish me luck... God natt!!

Brac

Det som är lite klurigt är våran destination, Kroatien är nu spikat men vart ska man börja? Zagreb är ett självklart stopp under resans gång. Jag vill gärna se Brac där bland annat nationalparken Krka, den obeskrivligt vackra stranden Zlatni Rat, klostret Blaca, bergstoppar, stenbrott och Matesica grottan ligger. Det verkar vara som en otrolig plats och känns också som ett måste! 
 
Det här är bilder från ön Brac. Hur härligt ser det inte ut då?! GAH!

KROATIEN 2014!

Lycka, det kan jag beskriva min känsla nu. Jag är så pepp på nästa år. Har så mycket roligt att se fram emot som fallskärmskurs, resor och nya äventyr. Jag och min älskade har länge funderat på utlandssemester som passar oss både vilket kan vara det svåraste jag vet! Jag vill ha upplevelser, äventyr, kultur och uppleva saker jag kan dela med mig och ha som minne medan han vill ha sol, värme och bad. Öh. Jag är verkligen inte någon människa som vill ha 45+ och stekande sol, tar hellre 15 minus, hehe..
 
MEN NU! NU har vi hittat det absolut perfekta. Är så glad och exalterad över det just nu, vi kommer ha så kul och det kommer verkligen bli en speciell resa. Nästa år i Juni (tänker vi än så länge) åker vi till vackra Kroatien! Det är sinnessjukt vackert, finns så mycket kultur, massa olika utflykter och sevärdheter och där bland vackra ständer med sand och sten. Det som toppar ALLT med denna resa kommer vara när vi ska till Zagreb och gå på en fotbollsmatch, DET kommer bli grymt. Speciellt med tanke på Ivan Turina kommer från Kroatien och hans modersklubb var Dinamo Zagreb och det är just dom vi ska kolla på, AH! Det är rena rama drömmen, då ska jag ha på mig en Ivan Turina-tshirt! Sån stark, magisk och spännande resa det kommer bli. Längtar redan!! Har hittat en grym sida (kroatienspecialisten.se) som jag kollar runt på. Vi vill gärna se mycket så det är lite klurigt vart vi ska sätta ner foten först, tror det blir bäst att avsluta resan med fotbollen. Gash, pepp!! Vilken grym motivation jag har nu - med allt!!
 
Jag ska göra en kategori i bloggen och sätta inlägg där tills och efter resan sker!

Planerad promenad

Igår när jag kollade vädret skulle det vara mellan 22-25 grader idag. Men hittills har det varit moln och lite grått men det känns som det spricker upp nu. Jag är sugen på att åka till Alvik, gå över bron med den fantastiska utsikten (FAN att kameran ligger i Enköping.) och sen promenera. Ska försöka göra det lite senare, då jag hoppas att det är svalare, det kommer bli fantastiskt!

 

Sovmask

Sitter i lägenhet och får sms, blir ensam ikväll. Hur som, kollat på lägenheter och serier. Älskar att kolla på lägenheter, vill bo i Solna för resten av mitt liv typ. Trivs så bra där och älskar området. Även Sumpan är otroligt fint, men Solna i första hand. Tänkte ta och sova faktiskt, imorgon ska jag ta en lång promenad, nu är pw's igång igen. Samtidigt få lite färg kanske, hur som helst - nu är sömnmedicinen tagen och jag ligger däckad om 15 minuter, först måste jag hitta en ögonmask/sovmask, det finns inget bättre än att sova med en mask över ögonen.
 

11,5 kcal

Den absolut varmaste dagen på länge, 29 grader och med ett stekhett Norra där man ska hoppa, skrika, sjunga och dricka samtidigt har det varit svårt. Jag mådde jätte dåligt imorse och åt bara några smultron och ett glas vatten till frukost, när jag kom till Stockholm hade jag kört bil, åkt buss - pendel och buss och mådde så jäkla illa. Jag fick i mig en halv Calippo shots och med många promenader i stekande sol så mådde jag extremt dåligt nu på kvällen, jag kämpade mig igenom matchen och skrek mer än jag gjort på de flesta matcher, otroligt. Hur som helst, när jag kom hem till lägenheten gjorde jag makaroner och tonfisk. Yum! Innan den "middagen" hade jag bara fått i mig 11,5 kcal. Jag är ingen person som räknar sån strunt men helt galet. Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt resten av kvällen. 

AIK vann med 2-0 (overkligt usel första halvlev!!). Nästa match är sista matchen för Tjernan, hjälten, legenden. Ha en fortsatt bra kväll! In Stam we trust - kom ihåg det!
 
 

Många tankar

Biljetter bokade, morgon dagen kommer bli så fet! Ah, längtar ihjäl mig redan. Idag ska vi grilla i Rönninge med familjen. Kommer bli mysigt, det är alltid så varmt och mysigt där. Och ikväll åker jag till Enköping och imorgon tillbaka. 

Det ska bli intressant att gå på match imorgon efter det som händer i fotbollsstockholm, där bland annat Djurgårdens legender blev bombhotade, Bajens nakenchock, Djurgårdens eldade flaggor osv. Men gnaget har hållt sig fina och rena, förutom Majrstorovic. Det är också ett intressant ämne inför morgondagen, Majstorovic - kommer han be om ursäkt till oss supportrar? supportrarna som har olika meningar om Majstorovic, kommer det bli fight som med Walid Atta? Vi får se. Hörs senare, puss!
 
 

Somna in, sussa sött

Jag har skjutit upp att ta medicinen i flera flera timmar nu, men nu ska jag ta den. Jag hatar sån medicin och har verkligen gått för länge utan den. I snart ett år har jag haft sömnbrist, mått otroligt dåligt och inte kunnat sova ordentligt. Nu sa min kropp stopp, med näsblod i 14 dagar i sträck, en kropp som mår dåligt och är svag var det dags för sömnmedicin. Förut när jag hade antidepressiv så var det en gnutta sömnmedicin i den, nu är det inte så längre. Nu tar jag en tablett, den högsta dosen en vuxen får ta och inatt blir första gången. Jag ska somna inom 30 minuter så sätter på ett avsnitt av Christine. Vi hörs imorgon så skriver jag hur natten var. God natt!
 
 
 

Alkohol

När vi var på coop gick jag förbi läsk/dryckhyllorna och stannade plötsligt. Jag kom på att jag är snart 20 år, även fast jag inte är den som gärna dricker alkohol(speciellt inte nu med antidepressiv och sömnmedicin) så då och då funkar ju. För något år sen blev jag kär i sommarcider som fanns på de flesta vanliga matbutiker, tror det var 2011 eller 2010. Hur som helst, den finns inte längre men hittade en cider inte sett förr BEO heter den med blodapelsin som smak, lät snuskigt gott. Måste testa den. Kanske köper den till på söndag då är det grillferre i Rosengård/Hagalund innan matchen, så fett! 

När det kommer till alkohol så föredrar jag öl eller rosé. Men som sagt, sommarcidern som fanns var gudomlig. Snart ska jag ta min nya medicin, insomningsmedicin. Läskigt som tusan men jag hoppas det kommer hjälpa mig, 30 dagar fram ska jag äta den och sen se. Lite rosa bananer får avsluta min fina och långa fredag!
 
Den här vare, så jäkla go!

Bio

Igår såg vi The Internship, en riktigt bra film. Det var en riktigt rolig och avslappnad film. Jag älskar att gå på bio, verkligen älskar det!!


Idag har dagen känts så otroligt lång och tråkig. Och den kommer fortsätta så. Helst av allt skulle jag vilja hitta på något men vi får se. Vid två åt vi lite Subway, mumma. Vädret är ostadigt men varmt, hatar det. Inte så mycket mer att säga. Hejdå.

Matdagbok

Jag äter varken pasta eller ris längre, inte gärna vitt bröd heller. Om jag fick välja fritt skulle jag äta sallad med kött, kyckling eller fisk till lunch och middag varje dag. Det har jag ätit när jag var själv hemma i två veckor, mycket fisk. ÄLSKAR fisk. Här blir det en matdagbok i bilder, till hösten ska gymkort skaffas och en matdagbok ska skrivas, spännande.
 
 

Dagarna som gått

Martin Hansson slutar som domare, på söndag är det match, innan matchen är det grillfest i Hagalund i Solna. Vilken helg! Idag blir det bio, besöka Nike butiken, Gamla stan och slussen. Ska strax duscha innan vi drar. Här kommer bilder från dagarna som gått.
 
 

Stockholm i mitt hjärta

Med mer än en månad bort från Stockholm har jag så mycket jag vill göra. Framför allt Gamla Stan, slussen, Drottninggatan och en ny outlet-butik. Vilket ska göras idag. Sov ut rejält idag, utan medicin till och med. Men idag ska jag hämta ut insomningsmedicin, vilket för mig är läskigt. Men behövande. Vi hörs senare!

Den perfekta

Håller på att ladda ner en massa nya serier så som Ugly Betty, Cougar Town, Dirty Sexy Money m.fl. Medans allt laddas ner hittade jag den absolut perfekta hoodien från AIKshop.se. Den är grå med svart dragkedja vilket jag tycker är snyggast! Och så jäkla snygg, måste ha den till sensommarn, hösten, vintern och resten av mitt liv.
 
Galet läcker, måste köpas.

You're the voice

Det började nog för ett par år sen, jag var förvirrad och började tänka på framtiden och yrken. det känns som att det finns yrken för princip allt. När jag var mindre ville jag bli vetrinär, lärare osv. Jag har alltid fått höra att jag är bra med människor och att jag borde jobba på dagis eller i skola. Men varje gång någon säger så känns det så litet, jag vill göra något större som verkligen kan göra något för andra. Sen var jag även inne på att jobba som jounalist på någon tidning. Men sen kom jag in rätt därför är jag otroligt tacksam för Röda korset som fick in mig på rätt riktning. 
 
Jag har alltid fått höra att man ska jobba med något man verkligen brinner för. Och det är precis det jag vill göra. Jag vill jobba inom en organisation som Röda korset, UNICEF och liknande. Därför är jag jätte glad inför imorgon då jag ska till FNs kontor i Sverige, jag var där i maj och nu ska jag dit igen. Dom är otroligt glada, inspirerande och positiva människor. Älskar att vara där och prata med dom som jobbar med det jag vill. Det känns som jag närmar mig på riktigt, lite läskigt men jag blir otroligt lycklig med att hålla på med det jag gör.
 
Själv tycker jag att jag passar bra där, och efter jobbet på RK har jag hört detsamma från dom. Om 5, 10 och 30 år önskar jag att jag jobbar med det jag älskar och det jag brinner för. Just detta. Imorgon ger jag såklart en update om vad som hände där. Nu ska jag ut och övningsköra! Kram!
 
 

Rättvist men ändå orättvist

0-0 slutade matchen, dock orättvist. Jag brukar vara ganska rättvis - om gnaget spelare dåligt tycker jag inte dom är värda 3 poäng men idag spelade dom bra. Har dock hört att Majstorovic beter sig som ett svin. Tråkigt. Men laget spelade bra idag, utan Majstorovic. Nu sitter jag och dricker Ramlösa smultron och tänkte ta fram lite glass. Imorgon har jag bara planer på eftermiddagen, köra och teorilektion. 
 
Nu inväntar jag mamma som närsom helst är hemma. Ha en fin kväll.
 
 

#15 är lady gaga

En av de roligaste matcher jag varit på var en hemmamatch på Råsunda mot Mjällby. AIK vann matchen minns jag, men det som var roligt med just den matchen var ramsorna och stämningen. Man kan aldrig gå tyst på en match där AIK lirar, klacken är alltid med, till och med i Moskva förra året. Och stämningen är alltid, verkligen alltid på topp. Matchen mot Mjällby sjöngs det om Lady gaga och Britney Spears. #15 är Lady Gaga och 22an är Britney Spears. Så gick den. Många skrattade åt det, eller nästan alla då. 
 
Det är det som är så jäkla fantastiskt när man går på match, man blir så jäkla glad och lycklig. Det är verkligen mitt ställe där jag trivs, där jag mår som allra bäst och där jag verkligen får vara mig själv. Man behöver inte vara perfekt, det är en familj som står på Norra, som skriker till Råsundas fetton och som lyfter laget tillsammans. Det har varit kärlek från första stunden för mig. Jag är lycklig med AIK.
 
3-0 till gnaget slutade den matchen.
 


Fisk

Den senaste veckan har jag bara ätit fisk när jag varit hemma. Gör inte mig speciellt mycket då jag skulle kunna äta lax 363 dagar om året (jag vill äta tacos och caesarsallad också). Dock har jag inte ätit något lax alls. Torsk, sprödbakad fisk vilket är torsk, tonfisk osv. Ikväll blir det sallad och tonfiskröra, igen. Jag vet dock att min fina kille har köpt lax, men den är ju i Stockholm och dit kommer jag på onsdag! Äntligen. Det är över en månad sen jag var i Stockholm, saknar Gamla stan, tunnelbanan, stressen, glädjen, sommaren, vattnet, promenaderna, AIK, allt. Jag älskar Stockholm vilket ni säkert redan visste.
 
Jag ska verkligen passa på att njuta när jag kommer på onsdag. Tror tyvärr att det blir ett snabbt hej för jag ska ha en körlektion också i slutet av veckan. Jag har städat här hemma så det är finfint. Nu vill jag bara ta det lugnt innan jag ska panta, ta en lång promenad med hunden och laga mat till kvällens match. Hare!
 
 

Glassigt

Nu är det dags för lite sol-time. När jag hjälpte min moster med deras garage fick jag den fulaste brännan ever. Bara från armbågen till handen som är något brun. Låg och sola för någon dag sen men blev så extremt uttråkad, nu ska jag ge det ett försök igen. Jag har så svårt att bli brun för 1 - jag gillar inte värme, 2 - jag blir uttråkad, 3 - jag blir bränd lätt. Jag blir mer röd än brun. Vet inte hur jag ska lyckas sola idag då jag redan känner hur tråkigt det kommer bli. Men jag ska klippa gräset lite senare och då lär solen ta lite. Jag tar hellre promenader i solen. Nu ska jag sluta tjata. Hörs senare, hejrå!
 
 

RSS 2.0